Hur man gör håret vågigt med hjälp av flätor: hemligheterna i en vacker frisyr


Braid curls - ett knep som är bekant för många tjejer sedan barndomen!

Pigtail curls är lätta att skapa på långa eller medellånga strängar. Detta är ett enkelt och säkert sätt att locka ljuskronor på nästan vilken typ av hår som helst.

Pigtail curls: hur man gör

Flickor med rakt hår vill ofta lockigt, och i det här fallet kan flätorskurvor vara en bra lösning. Denna metod för att krulla håret gör inte så mycket på strängarna som curling och stylers.

Du har nog en gång gjort flätor av flätor, men om inte, följ våra steg-för-steg-instruktioner. Och om så är fallet, ta reda på det mest effektiva sättet och alla hemligheter av denna frisyr.

Förbered håret

Som nämnts ovan, för att göra krullningar av flätor, lämpligt hår av nästan vilken längd, allt från 5-7 cm. Det är bättre att fläta pigtails från lite våta strängar efter tvätt. Om du vill göra håret mer texturerat, använd ett schampo för att ge volymen och glöm inte bort balsmen.

Redaktörens råd: Du bör till exempel prova schampo och balsam "Syreolja" med Oxyfusion-tekniken. Dessa medel hjälper till att ge hårpomp, men samtidigt fuktar och väger inte ner strängar. Välj mellan volymen och mjukheten hos välskötta håret är inte längre nödvändigt, du kan fokusera på att skapa vackra frisyrer.

Hemligheten att göra denna enkla frisyr är att förbereda håret ordentligt.

Braid pigtails

För att göra krökningar av flätor behöver du självklart flätar flätor. För denna frisyr är det inte nödvändigt att behärska några komplexa vävningsmetoder. Tillräckliga vanliga flätor av tre strängar, i vilka varje sträng läggs över varandra i följd på toppen av en annan. På den speciella noggrannheten vid vävning, tänk inte, för att piggtrådarna fortfarande måste avfärdas.

Skura som du vill.

Emellertid kan tjockleken och antalet flätor variera. Ju mer flätor och tunnare de är, desto mindre och mer uttalade lockar kan du få. I det fall då trådarna inte är så lätta att krulla, skulle det vara bra att göra vävningen ganska tätt. Du kan väva flätor från den tidsmässiga delen, om du vill att krullarna ska börja där eller från rötterna för att skapa en rotvolym. Oavsett om det passar dig basal volym, är det värt att döma baserat på ditt ansikte.

Torka eller... gå och lägg dig

Vad ska man göra med pigtails då? Du kan fläta dem för natten och gå och lägg dig för att få snabba lockar på morgonen. Om du har lite tid, försök att torka grisarna med en varmtork. Men först glöm inte att bearbeta flätorna med styling och termiskt skydd.

Redaktörsråd: Ett sätt är tillräckligt för styling och för att skydda håret från uppvärmning, om det är värmeskyddskum av varumärket Pure Line. Denna produkt med kalendula extrakt hjälper till att fukt och skydda trådarna vid höga temperaturer, och bidrar även till bildandet av styling utan viktning och klibbighet.

När det inte finns någon tid att sova, kan pigtailer helt enkelt torkas.

Flätor krullarna är klara

Efter att ha torkat eller sovit med grisar, varva ner dem försiktigt. Du kan något fluffa håret med händerna, men var försiktig och förstör inte ljuskrullarna. För att fixa resultatet ska du spruta den färdiga stylingsfärgen på ett avstånd av ca 20 cm.

Redaktörens tips: TIGI Bed Head Flexi Head finlack för stark fixering gör det möjligt att inte överdriva det med läggning för att göra det både resistent och elastiskt. Denna lack kan appliceras i lager och användas för att återställa, det limar inte strängarna och ger dessutom lätt kamning av håret.

Om du gillar resultatet, var noga med att åtgärda det.

Skapa fantastiska vågiga krullar av flätor (36 bilder)

Tyvärr, motsätter sig ofta tjejernas önskemål, vad gäller utseende, vilken natur som har tilldelats dem. Särskilt ofta gäller detta för hår. Så, vissa tjejer med lekfulla krullar försöker räta ut dem, medan andra - med perfekt slät rakt hår vill curl dem.

Det finns inga problem med det senare, för idag kommer det att finnas många sätt för det - curling, strykning, hårkrullare - alla dessa enheter gör ett utmärkt jobb med krullen. Men det finns också situationer när stylisterna helt enkelt inte är tillgängliga, förbli inte utan de önskade volymetriska och vågiga krökarna? Självklart inte!

Curling på flätor är slående i sin enkelhet, och ännu mer - i sin skönhet.

När allt kommer omkring kan krullarna göras utan användning av olika anordningar för krullning av hår. En av de enklaste och vanligaste metoderna är att väva flätor för natten. Och även om metoden är enkel och okomplicerad, finns det fortfarande lite finesser.

Hur man gör lockar med hjälp av flätor och hur man lägger dem i en attraktiv frisyr, läs vidare.

Curls på grundval av en fläta och skapandet av en "vattenfall" frisyr på krullade trådar

Efter att ha gjort en vanlig fläta får du som ett resultat en "spännande" frisyr

Metoden att skapa lockar med hjälp av flätor har flera fördelar:

 • sparar familjebudgeten. Priset på sådan styling - entusiastiska synpunkter och komplimanger. Du spenderar inte ett öre på permen, förutom att om du måste köpa stylingverktyg.
 • tar inte mycket tid och kräver ingen professionell skicklighet. Braid fläta är väldigt enkel, vissa unga damer spenderar minuter i hela processen. Tiden kan variera beroende på hårets densitet.
 • En sådan perm är absolut ofarlig, för i jämförelse med att använda hårspänningsprodukter är det i detta fall ingen skadlig effekt av höga temperaturer.

Enkel flätning kan skapa charmiga lockar

Väv flätor för att skapa lockar

Att göra krullen med hjälp av flätor med egna händer, du behöver vanliga elastiska band för att fixa ändarna av vävning, mousse för hållbarhet och hårspray.

Tips!
Väv flätar bara på vått hår - då kommer locken vara resistenta och elastiska.
Det är dock oerhört viktigt att håret inte är våt, för det här kan du prova förlust och brittleness, förutom att strängarna i denna form helt enkelt inte kan torka ut.

Det är lämpligt att tvätta håret före vävning. Applicera lite mousse eller gör en speciell vätska till krullarna var mer resistenta - tillsätt hårspray till en liten mängd vatten. Det är bättre att lämna vävningen för natten - så att du får voluminösa och uttalade lockar.

För att ge curltexturen, gör pigtails av olika storlekar och former.

Fransk fläta är inte bara en attraktiv frisyr för varje dag, utan också otroliga lockar, som erhålls om du löser upp håret

Instruktioner för att skapa en fransk fläta:

 1. Dela håret i två delar, varifrån det blir nödvändigt att fläta två franska flätor. Ju högre basen av väven är desto större blir resultatet.
 2. Till höger om kronan, separera tre tunna trådar och kasta en över en, som görs vid början av vävningen av en vanlig fläta.
 3. Fortsätt vävning, lägga hår på båda sidor till strängen, som alltid är i mitten. Den centrala strängen kan passera både över sidan och under botten. I det första fallet får du den vanliga spikeleten, i den andra - den franska spytten inuti.
 4. Sätt flätan på spetsen och säkra med ett gummiband.
 5. Upprepa samma steg med hårets vänstra sida.

Med denna frisyr kan du fritt spendera hela dagen och gå och lägga dig i sängen. Och på morgonen kommer du att överraska dina bekanters cirkel med en ny fantastisk vågig stil.

Foto: Strands Curls

Vävning på basis av selar:

 1. Kamma försiktigt genom locken och gör två avskiljningar i form av ett kors. Resultatet kommer att vara 4 strängar.
 2. Säkra med ett gummiband eller klistra tre hårstycken och lämna en arbetare.
 3. Dela en del av håret i 2 identiska strängar. Varje vridning i en sele medsols.
 4. De resulterande två strängarna sammanflätar moturs och bildar en bunt.
 5. Skruva bunten med ett gummiband eller stift.
 6. Upprepa ovanstående manipuleringar med de tre resterande delarna av håret.

Som ett resultat av sådan vävning erhålls otroligt attraktiva krullningar, som efter curling med curling. Ett bra alternativ för speciella tillfällen.

Styrelsen
! Dekorera lockar, gjorda på grund av selevävning, med färska blommor - med dem ser det mycket attraktivt ut.

Curl baserat på flera klassiska flätor

Klassiska flätor för att ge fluffiness pomp:

 1. Gör en avskjutning i mitten.
 2. Böj ditt huvud till höger och samla håret i en hög svans ungefär vid kronan.
 3. Dela håret i tre delar och börja fläta vanligt flätat. Se till att vävningen är tätt.
 4. Fäst spetsen med ett elastiskt band och fortsätt till den andra delen av hårets huvud.

En krull som görs på detta sätt ser naturligt ut, ljusvågor kommer att utse femininitet och volymen kommer att tjocka tunna trådar. Om ditt mål är små krullar måste du väva några flätor - desto mer är det, desto mindre blir krullarna.

På morgonen måste all vävning lösas och försiktigt räta fingrarna. Borsta inte håret, annars fluffar och krullen kommer att förlora sin charm.

Låt curls efter eget gottfinnande, ett bra alternativ - ett pigtail vattenfall med lockar (skapande plan i artikeln nedan). Fixa resultatet med lack.

Skapa en frisyr "vattenfall"

Stunning vattenfall spytt med lockar

Curls med en scythe ser särskilt feminin och romantisk. Idag är den vanligaste versionen av kombinationen av vävningar och lockar - frisyr "vattenfall".

Ordningen att väva "vattenfall":

 1. Del på egen hand.
 2. I templets område att separera krullen och dela den i tre delar.
 3. Börja vävning, som händer när du skapar en vanlig fläta, gör två omslag.
 4. Placera den övre strängen i mitten, dra sedan den nedre strängen i mitten och sänk ner strängen, som nu är nedåt. Lägg istället en krullning med den totala nedre massan av hår.
 5. Lägg en krull från toppen av håret till den övre strängen, väv det i en fläta.
 6. Fortsätt vävning till motsatta sidan och säkra vävning bakom öronhålan.

Flödande vattenfallskräm - enkelt och vackert!

resultat

Hur man gör en perm utan att stryka och curling? Svaret är enkelt - flätade pigtails för natten! Curls skapade på detta sätt är inte sämre än någon speciell enhet i resultatet. Dessutom kommer ditt hår att förbli i integritet och säkerhet.

Och att ha skapat en fantastisk krillformning, du kan vara säker på att du inte kommer att lämnas utan uppmärksamhet. Vi önskar dig att vara charmig! Du kommer lära dig mer om det här ämnet från videon i den här artikeln. Några frågor? Fråga dem i kommentarerna!

Skapa fantastiska vågiga krullar av flätor (36 bilder)

Tyvärr, ofta kvinnors önskningar om utseendet, i motsats till vad de gav naturen. Särskilt ofta som håret. Så, vissa tjejer med lekfulla lockar försöker räta ut dem, medan andra - med perfekt slät rakt hår vill curl dem.

Det finns inga problem med det senare, för nu kommer det att finnas många metoder för det - curling, strykning, hårkrullare - alla dessa tillbehör är helt kontrollerade med en perm. Men det finns också situationer när stylisterna helt enkelt inte är till hands, men förbli inte utan de önskade volymetriska och vågiga krökarna? Självklart inte!

Att vinka på en pigtail är slående i sin enkelhet, och ännu mer - i sin skönhet.

När allt kommer omkring kan man göra krullar utan att använda olika enheter för att krulla håret. Ett av de vanligaste och vanligaste sätten - vävning flätar för natten. Och även om metoden är enkel och opretentiös, finns det fortfarande lite noggrannhet.

Hur man gör lockar med hjälp av flätor och hur man sätter dem i en fin frisyr, läs vidare.

Curls vid basen av flätan och skapandet av "vattenfallet" frisyren på krullade trådar

Efter att ha gjort en vanlig fläta kommer du att sluta med en "spännande" frisyr.

Metoden att skapa lockar med hjälp av flätor har flera fördelar:

 • sparar din hembudget. Kostnaden för liknande styling - upphöjda ögon och komplimanger. Du spenderar inte ett öre på permen, förutom att om du måste köpa stylingverktyg.
 • tar inte mycket tid och ber inte om professionell skicklighet. Att fläta en scythe är smärtsam, vissa kvinnor spenderar några minuter på hela processen. Tiden kan variera beroende på frisyrens densitet;
 • En sådan perm är fullständigt ofarlig, för i jämförelse med användningen av hårstylingprodukter är det i detta fall ingen destruktiv effekt av höga temperaturer.

Vanlig spytt kan göra charmiga lockar

Väv flätor för att skapa lockar

För att göra en perm med hjälp av flätor med händerna, behöver du enkla elastiska band för att fixa tipsen för vävning, mousse för hållbarhet och hårspray.

Tips!
Väv flätar bara på vått hår - då kommer locken vara resistenta och elastiska.
Men det är väldigt viktigt att håret inte ska vara våt, eftersom du kan prova förlust och brott, och förutom strängarna i denna form kan det helt enkelt inte torka ut.

Det är bättre att tvätta håret före flätning. Applicera lite mousse eller gör en speciell vätska till krullarna var mer resistenta - tillsätt hårspray till en liten mängd vatten. Det är bättre att kasta vävningen på natten - så du får volymen och uttalade lockar.

För att ge curltexturen, gör pigtails av olika storlekar och former.

Den franska flätan är inte bara en söt frisyr för varje dag, men också obeskrivliga lockar som erhålls om håret är upplöst

Anteckning för att skapa en fransk fläta

 1. Dela det delade håret i två delar, varav du måste fläta två franska flätor. Ju högre basen av väven är, ju mer voluminös blir det så småningom.
 2. Till höger om makovka, separera tre tunna trådar och kasta en till en, som görs vid början av vävning en vanlig fläta.
 3. Fortsätt flätning, lägga hår på båda sidor till strängen som alltid syns i mitten. Den centrala strängen kan passera både över sidan och under botten. I det första fallet kommer en vanlig spikelet att dyka upp, i 2: a - en fransk krulle runt den.
 4. Sätt flätan på spetsen och säkra med ett gummiband.
 5. Upprepa samma åtgärd med hårets vänstra del.

Med denna frisyr kan du fritt spendera hela dagen och gå och lägga dig i sängen. Och på morgonen kommer du att förvåna din väns cirkel med den senaste fantastiska vågiga stilen.

Foto: Curls på basen av selar

Vevning på basen av selar:

 1. Kamma väl krullarna och gör två avskiljningar i form av ett kors. Resultatet kommer att vara 4 strängar.
 2. Att fixa med ett elastiskt band eller klippa tre delar hår och kasta en arbetare.
 3. Dela en del av håret i 2 liknande strängar. Varje vridning i en sele medsols.
 4. De resulterande två strängarna stryker varandra moturs och bildar en bunt.
 5. Skruva bunten med ett gummiband eller stift.
 6. Upprepa ovanstående manipuleringar med de 3 resterande delarna av frisyren.

Som ett resultat av sådan vävning erhålles obeskrivligt söta lockar, som efter krökning med krökning. Vackert alternativ för firandet.

Styrelsen
! Dekorera lockar, gjorda på basis av selevävning, med färska blommor - med dem ser locket speciellt fram.

Vifta på grundval av flera traditionella flätor

Traditionella flätor för att göra håret fantastiskt:

 1. Gör en avskjutning i mitten.
 2. Häll huvudet till höger och samla håret i högsta svansen ungefär på huvudet.
 3. Dela håret i tre delar och börja fläta den vanliga flätan. Se att vävning var tätt.
 4. Fäst spetsen med ett elastikband och fortsätt till den andra delen av frisyren.

En krull gjord på ett liknande sätt ser naturligt ut, ljusvågor ger uppseende av femininitet, och volymen kommer att tjocka tunna trådar. Om ditt mål är små krullar, då kommer det att vara nödvändigt att väva några flätor - desto mer är det, desto mindre blir krullarna.

På morgonen måste alla väv upplösas och försiktigt räta fingrarna. Kamma inte ditt hår, annars kommer de att fluffa och det kommer att förlora sin egen charm.

Låt curls efter eget gottfinnande, ett bra alternativ - ett pigtail vattenfall med lockar (skapningsplanen i artikeln nedan). Resultatet fixar lack.

Skapa en frisyr "vattenfall"

Stunning vattenfall spytt med lockar

Curls med en scythe ser särskilt feminin och romantisk. Nu är en vanlig variant av att kombinera vävning och lockar "frisyren" frisyren.

Ordningen att väva "vattenfall":

 1. Del på egen hand.
 2. I templets område att separera krullen och dela den i tre delar.
 3. Börja vävning, som det händer när du utvecklar vanliga flätor, gör två omslag.
 4. Placera övre strängen i mitten, flytta sedan den nedre till mitten och den strängen som nu visade sig sänkas från botten. Lägg curl istället för den med den totala nedre massan av hår.
 5. Lägg till den övre strängen en kröning med den högsta delen av håret, väva det i en flätad.
 6. Fortsätt vävning till baksidan och säkra vävning bakom öronlindningen.

Flödande vattenfallskräm - enkelt och vackert!

resultat

Hur man gör en perm utan att stryka och curling? Svaret är enkelt - flätade pigtails för natten! Krullar gjorda på ett liknande sätt är inte på något sätt sämre än något speciellt tillbehör. Dessutom är ditt hår kvar i integritet och säkerhet.

Och att ha skapat en fantastisk krillformning, du kan vara säker på att du inte kommer att lämnas utan uppmärksamhet. Vi vill att du ska vara charmig! Du kommer lära dig mer om det här ämnet från videon i den här artikeln. Några frågor? Fråga dem i kommentarerna!

Hur man gör lockar med hjälp av flätor

Låt oss prata om den stil som du smidigt överför från dag bryr sig till något speciellt som kan ge dig en kväll. Du har rätt - vi pratar om pigtails. Klassisk stil är alltid en bra idé, speciellt när du kan fläta pigtails för arbete, och sedan helt omvandla bilden utan ansträngning, helt enkelt avvisa flätorna och få felfria lockiga lockar. Stilkrullar av flätor för tjejer med olika hårlängder, du kan göra på mindre än 10 minuter.

Krokar av flätor för kort hår

instruktioner:

 1. Torka håret med en handduk eller fuktiga dem om de redan har torkat.
 2. Vrid eller fläta piggtrådarna på båda sidor av huvudet och säkra sedan med hårspännen. Jag använde en kombination av dessa två typer av vävning för en förändring.
 3. På baksidan av mitt huvud gjorde jag flera små lockar för att förenkla mitt arbete och vara lite som Gwen Stefani från 90-talet.
 4. Du kan göra det hela dagen, eller bara låt ditt hår torka medan du är vacker. Ta bort hårnålar när du vill ha lockar.
 5. Så snart du tar bort hårnålarna, skaka håret med dina händer, rasa upp flätorna. Välkommen till världen av direktvolym!

Krokar av flätor på medelhår

instruktioner:

 1. Börja med hår som du torkar med en handduk, eller spray vatten eller spray med havsalt på hårsträngarna.
 2. Braid den franska flätan inuti ut på båda sidor av huvudet.
 3. Vid ändarna av flätorna, dra åt tandköttet, vrid sedan ändarna av flätorna i en bulle och säkra med en stift.
 4. Sprid flätorna när håret är torrt och använd fingrarna för att fördela håret för att göra lockar.

Krokar av flätor för långt hår

instruktioner:

 1. Till att börja med behöver vi hår som du har torkat med en handduk eller fuktar ditt hår med vatten.
 2. Väv de franska flätorna från små hårsträngar runt hela huvudets omkrets, använd elastiska band i ändarna.
 3. Ta flätorna från olika sidor av huvudet och vrid dem nedan, gör sedan en bunt av dem och säkra med en stift.
 4. Ta de övriga flätorna bakom och linda dem runt den tidigare gjorda strålen för att bilda en större stråle och fäst sedan.
 5. Gå till erövra din dag eller vänta bara på att ditt hår torkar.
 6. Sprid flätorna, slå sedan håret med fingrarna för att öka volymen.

Smack! Älskar du inte allt som gör att du känner dig vacker och samtidigt sparar tid?

Foton av spektakulär styling. Hur man gör krullar av flätor?

Det finns många sätt att vackert locka håret. Alla skiljer sig åt i komplexiteten och handlingsprinciperna, procedurens varaktighet samt graden av säkerhet för hårstrukturen. Det mest prisvärda och säkra alternativet är att skapa charmiga lockar och lockar med hjälp av de vanligaste flätorna - de flätas i flera timmar, och vid avlöpning får håret önskad vågighet, volym och tjocklek.

Denna styling av lockar, lämplig för långt och medelhårt hår, kännetecknas av enkelhet av utförande och du kan självvinda håret. För att en frisyr ska bli verkligt felfri bör du följa vissa regler och rekommendationer!

Vilka pigtails gör för att få olika krullar?

Curling med hjälp av flätor är universell, eftersom det låter dig få krullar av olika storlek, tjocklek och grad av krökning. Beroende på önskat resultat kan du fläta ett annat antal flätor av olika struktur - tunt, medium eller tjockt, stramt eller något försvagat. Experimentera med tjockleken på flätor och deras antal, kan du välja det perfekta alternativet för dig själv.

Krullningsgraden och krillets stabilitet påverkas av både flätans tjocklek och sättet att fläta dem. Om du vill få de mest fluffiga och voluminösa, elastiska och fjädrande krönen, behöver du fläta mycket tunna och täta flätor från rötterna.

Steg för steg instruktioner och hemligheter lägger

Curling av flätor är det enklaste sättet att ge hårets hår en attraktiv våg och volym.

Den klassiska versionen av den, som är känd för många företrädare för den vackra halvan av mänskligheten sedan barndomen, kräver en konsekvent genomförande av sådana åtgärder:

 1. Håret ska tvättas ordentligt med ditt favoritschampo, och sedan lite vått med en mjuk handduk. Att torka håret i detta fall är inte nödvändigt, eftersom denna typ av curling utförs på måttligt våta strängar.
 2. För enkel och naturlig fixering av styling, bör du förbereda en enkel åtgärd genom att blanda ihop kylt kokt vatten och en liten mängd hårspray.
 3. Nu är det nödvändigt att separera från den totala hårmassan en i taget strängar av önskad tjocklek, sprinkla lätt med förberedd fixeringsvätska och fläta pigtailen på vanligt sätt.
 4. Liknande åtgärder bör utföras med alla strängar, sätt sedan på spetsarna av tunt och elastiskt tuggummi. Utförandetiden för detta förfarande beror helt på hårets densitet - desto tjockare och mer skrymmande är det av naturen, ju större antal flätor måste flätas.
 5. För att ordentligt fixa formen på flätor bör flätat hår sprinklas lätt med hårspray och sprutas på ett avstånd av minst 30 cm.
 6. Avslutade grisar ska hållas i 5-12 timmar - därför är det bäst att flyga dem över natten.
 7. Nästa morgon, efter fullständig torkning av flätorna, måste de noggrant binds och sedan fixeras med lack.
 • För att få små och elastiska stygga krullar är det nödvändigt att fläta trådarna i tunna och så täta som möjligt pigtappar. Vävning bör starta från rötterna, vilket delar hela hårets massa i likformiga trådar med en tjocklek av 5-10 millimeter. Varje sträng före flätning bör bearbetas med fixeringsmoussa - tack vare att dessa krullar inte kommer att förlora sin elasticitet inom några dagar.
 • För att skapa stora krullar kan du fläta två eller tre ganska tjocka flätor, förbehandling av varje sträng med mousse.
 • De vackraste och eleganta lockarna erhålls med hjälp av den franska flätan. Fördelen med denna frisyr är att det gör att du enkelt kan ändra bilden medan du gör det på torrt hår.

Vävningsprocessen består av flera steg:

 1. Tvättat och torkat hår ska delas upp i två lika delar med en smidig avskjutning.
 2. På kronans högra sida borde du välja tre tunna trådar och kasta dem över varandra på samma sätt som i början av vävningen av den klassiska pigtailen.
 3. I fortsättningen av vävning behöver du lägga till strängar i mitten för att lägga hår från båda sidor. Beroende på önskat resultat är det möjligt att placera hårets centrala del både ovanpå sidosträngarna och under dem.
 4. När vävning når hårets ändar, bör du noga fästa flätorna med ett mjukt elastiskt band.
 5. Nu måste du separera de tre tunna trådarna på vänster sida och göra alla andra steg.

Detta är en väldigt prålig och söt frisyr för varje dag. Och när flätor är unraveled, erhålls överraskande vackra vågiga krökor.

För att spetsarna i flätorna inte ska vara raka och inte diskarmoniseras med en gemensam krull, bör de under smältning smörjas med gel eller mousse och dessutom vridas med en finger i rätt riktning.

Ett alternativ skulle vara en perm med hjälp av flagella:

 1. För att göra detta, kamma håret noggrant och utföra två avskiljningar.
 2. Resultatet kommer att vara fyra strängar. En av dem ska vara fri och resten säkra med gummiband.
 3. Den fria strängen är indelad i två lika delar och vrids i en flagellum var och en av dem. Denna åtgärd måste utföras medurs.
 4. Vänd sedan den resulterande flagellen moturs mellan dem och vrid i en bulle.
 5. Liknande manipuleringar måste göras med de andra tre delarna. För att fixa strålarna använder du dubbarna.
 6. Efter flera timmar, varva ner flagellbuntarna och fixa locken med händerna.

Videon visar tydligt hur lätt det är att göra det:

Hur man raser och fixar?

Pigtails bör frikopplas mycket noga, från tips till rötter, för att inte störa formen. Du bör inte kamma dem så att frisyren inte blir alltför fluffig och luftig - istället är det lämpligt att lägga locken med händerna. Om så önskas kan permen fixeras genom att sprinkla den med en liten mängd hårspray.

Foton av snodda krökar

Du kan lämna håret loss eller sätta dem i en spektakulär frisyr

slutsats

Vävande flätor av olika tjocklek och form - detta är det enklaste sättet att krulla, vilket ger en fantastisk effekt utan den minsta skadan för hårets tillstånd.

Krokar av flätor - välj en mild metod för att skapa frisyrer

För kvinnor är det karakteristiskt att ha en frisyr som är radikalt annorlunda än stilen "styling" donerad av naturen. Cuties med curls vill ha strikt långt och jämnt hår, och ägare av långt och charmigt hår drömkrullar från rot till spets. Moderna kosmetika gör att du kan få alla önskade frisyrer att leva, men strykjärn och krullning, såväl som kemi, förstör hårstrukturen. Att lära sig att skapa vackra krullar från flätor är inte alls svårt, alla tjejer som älskar curls borde veta om det.

Vem är krullarna

När naturen är nådig till curls lover, lockar locken vackert ansiktet med krullar av rätt form. Om det inte finns krullar och rakt hår - ingen anledning att vara ledsen. Curls är skapade från något hår som är längre än 3 cm.

Curly curls nästan universell frisyr, men det finns flera nyanser som bör beaktas när man väljer det:

 1. Curls, särskilt långa, är inte lämpliga för flickor av liten storlek, de gör silhuetten kramad, visuellt kommer tjejen att se under hennes höjd och tjockare än hennes naturliga form. Eller krullarna är inte under axeln, eller en annan frisyr.
 2. Ett brett eller runda ansikte är inte heller det bästa alternativet för att rama det med lock. Visuellt kommer ansiktet att öka, och på grund av krullarna kommer även den perfekta sminken att betona motsatsen att vara ineffektiv.
 3. Ett triangulärt ansikte med ett hörn vid hakpunkten är perfekt för applicering av lock.
 4. Den tunna formen med tunna linjer är perfekt dekorerad med lås av alla former och storlekar.

Varning! När håret bärs på ett finger, är längden tillräckligt för att skapa lockar. Stylister skriver att för en full curl hårlängd kan inte vara mindre än 7 cm, men du är fri att experimentera med någon längd.

Allmänna regler för curling pigtails

Pigtails curl för länge sedan, från det ögonblick då det inte fanns några mousses, hårtorkar, ployk, lacker som är nödvändiga för den moderna stylisten. Skapa krullningar efter flätor, du borde känna till de allmänna rekommendationerna:

 1. Huvudet ska tvättas med varmt vatten, tvätta av schampo, mask eller balsam med kallt vatten. Det stärker håret, gör det passivt.
 2. Väv flätor på våt (helst vått) hår. Lak och mousse appliceras på de färdiga öronen. Överdriv det inte med kosmetika, annars kommer huvudet att se smutsigt ut. Innan du applicerar moussen, är det bättre att torka huvudet eller vänta på dess naturliga torkning.
 3. Storleken på krullen korrigeras av grisstens antal och storlek, desto mer spikelets och färre strängar är involverade i dem, desto mindre blir krökets steg.
 4. Beroende på typ av pigtail och platsen där den börjar, justeras vågtypen, den plats där den börjar. Använd endast pigtails, skapa en perm som liknar kemikalier.
 5. Om du vill applicera extra lack, gör det på torrt hår;
 6. Spit flätar försiktigt, bara med fingrarna (utan att tillgripa en kam). Detta bevarar vågens riktning. Styggt hår behandlas dessutom med lack i detta skede.
 7. Frisyren varar upp till 24 timmar, allt beror på korrektheten av flätningen och effektiviteten av att fixa resultatet.
 8. Om det fasta resultatet är kammade, kommer det att öka volymen upp till två gånger, skapa en frodig halo av lockigt hår runt ansiktet.

Franska flätor

Fransk fläta är en självständig original daglig frisyr, som blir till originalkrullar på begäran av värdinnan.

Prestationsalgoritm:

 1. Håret är uppdelad i hälften (uppdelad på toppen). Två franska flätor är bundna av håret på båda sidor av huvudet. Basen för vävning bestämmer volymen för en perm.
 2. Å ena sidan är håret uppdelat i tre strängar, som kastas enligt algoritmen för att väva en vanlig fläta.
 3. Väva vidare, inte glömma att lägga till centrumsträngen växelvis på båda sidor. Den centrala strängen kan lindas både över och under sidan, den första versionen kommer att skapa en vanlig fläta, i den andra en fransk spik inuti.
 4. Dra upp pigtailen och fixa änden.
 5. Upprepa med andra sidan.
 6. Gå till sängs, lös upp på morgonen.
 7. Fix resultatet.

På morgonen kommer du säkert att välkomna dem runt dig med ovanlig styling.

Klassiska flätor

Curl klassisk snett ser naturligt ut och naturligt. Tekniken låter dig skapa både stora och små trådar, beroende på det slutliga antalet spikelets på huvudet.

algoritm:

 1. Separera håret i mitten.
 2. Luta huvudet på en av sidorna, samla allt i en hästsvans på kronan.
 3. Dela svansen i tre strängar.
 4. Braid tight flät, sluta säkra.
 5. Luta sig åt andra håll, upprepa föregående stycken med resten av håret.
 6. På morgonen lösa upp och fixa.

Observera att spikelets kan vara 2,5,15 eller 30, ju mer av dem desto mindre är krullarna och den mer lyxiga frisyren.

Harnessbasis

Resultatet av tillvägagångssättet kommer att vara en attraktiv curl, liknande curling curling. Detta är ett alternativ för ceremoniella mottagningar och resor till ett datum på offentliga platser. Dekorera perm med blommor, bättre levande, du kommer definitivt att vara original och unik.

algoritm:

 1. Hårkam och gör två avskilda med ett kors.
 2. Fixa tre strängar och lämna ledigt arbete.
 3. Dela strängen i två, vrid varje medurs i bunten.
 4. Vika flätorna moturs med varandra, tills bildningen av en bulle.
 5. Säkra buntet med en stift (gummiband).
 6. Upprepa tidigare punkter med de återstående tre strängarna.
 7. På morgonen för att lösa upp och fixa, kommer du att vara unik.

Att känna versionerna av krullningar hemma genom flätande flätor, kan du alltid förbereda dem för varje semester, bära din favorit frisyr varje dag. Att göra krökningar av flätor med egna händer kommer att spara familjebudgeten, ge ett positivt humör i skapandet.

Krokar av flätor - den rätta lösningen för rättvist sex, har problem med hår eller kontraindikationer för värmebehandling av hår. Om du vill byta frisyr, gör det med hälsosamma metoder, ta hand om din skönhet och älska dig själv.

Alternativa sätt att krulla hår:

Hur man gör krullar av flätor. Pigtails för natten eller ett sätt att skapa vackra lockar

Ofta går kvinnors önskningar emot naturliga data. Tjejer med söta lockar vill få rakt hår och långhåriga skönheter vill ha. Men moderna curlingmedel förstör hårstrukturen. Men idag kan du hitta ett stort antal olika sätt att skapa lockar utan att använda specialverktyg och apparater.

Den vanligaste sätten är pigtails för natten. På så sätt kan alla tjejer använda, för det är inget lättare än att fläta vanliga grisar och på morgonen för att få snygga krullar på huvudet.

Spikelets att skapa volymetriska och vackra lockar

För att få en voluminös frisyr på morgonen kan du fläta den franska flätan för natten.

I mitten är det nödvändigt att göra en jämn avskildhet, för detta ändamål används en platt kam med sällsynta tänder. Från de främre strängarna, i mängden av två stycken, och kommer att skapa en spikelet. Braidens höga position säger om hårets starka volym på morgonen.

På kronan på höger sida är det nödvändigt att skilja tre identiska strängar, som är spridda över varandra. Stram flätan att vara tätare.

Proceduren för perekidki fortsätter, men sidsträngarna läggs gradvis till. När flätan flätas till öronnivån, kommer det plana håret att samlas in och endast tre huvudsträngar kommer att förbli, standardfletan är vävd till slutet.

På vänster sida måste du göra samma steg. Ett bra alternativ för unga fashionistas som går i skolan.

Konventionella tre-spets flätor för perfekta lockar

För att göra krullningar med flätad på natten av flätor, kan du använda standardversionen av vävning. För att skapa små krullar behöver du mer flätor, ca 10 till 20 smala flätor.

Det är nödvändigt att göra följande:

 • Mitt huvud, blötläggt med en handduk och kammade. Du bör inte torka håret med en hårtork, eftersom de måste vara våta. Krullar erhålls endast när "våta" flisor flätas, torkar ut över natten på ett naturligt sätt;
 • Fyll en liten skål med vatten och tillsätt lack där med strö
 • Separera de nödvändiga strängarna och kammen. Med vatten från en skål fuktar vi krullen och väver den till en vanlig pigtail. Om det finns ett slag är det bättre att lämna det intakt.
 • Således gör vi med allt hår. Vid spetsarna, för fixering, används tunn elastik. Det tar ungefär en timme att väva alla flätor. Antalet flätor beror på hårets tjocklek;
 • Alla resulterande flätor måste fixeras med lack.
 • Efter fullständig torkning, det är på morgonen, avfärda pigtailsna. För att fixa, spraya dem med ett annat lacklager;
 • Krullar ska inte kamma, eftersom kammen gör dem fluffiga och frisyren kommer att se ut som en maskros. Sådana lockar kan vara i ca tre dagar på huvudet.

Med hjälp av en kam är det nödvändigt att avskilja ett kors på ett kors.

Resultatet kommer att vara fyra strängar. Vävning kan startas från någon av de fyra sidorna, de andra tre är separerade med en barré för att undvika störningar.

Den valda strängen är uppdelad i halva och vridna i en bunt, till exempel, medurs.

Två strängar är vridna ihop och fixerade i bullen. Vi gör också resten av delarna.

Som ett resultat kommer det på morgonen att visa sig som efter storskalare. Frisyr ser romantiskt och feminint ut.

Vad ska man göra om det inte finns curling och strykning, och jag vill få vackra krullar? Svaret är enkelt - pigtails för natten. Denna metod för perm är inte sämre i resultatet till någon enhet, och håret förblir säkert och gott.

Hår styling för natten är det enklaste sättet att inte slösa dina morgon minuter för att skapa hår styling och hår styling. Men för att sätta håret och samtidigt sova lugnt hela natten, finns det många sätt från svårt till det enklaste. Intressant är att en enkel stilering för natten hjälper till att skapa en riktigt intressant och originalbild och kommer att locka uppmärksamhet och höja frågor, till exempel hur du klarar av att göra sådan perfektion ("Classic Hair Styling").

Att göra stylingen verkligen orsakar bara sådana känslor bör du inte använda för många stylingprodukter eller till och med det bästa sättet att göra utan dem. Bekvämligheten med att skapa styling vid sänggåendet är att du inte behöver hålla reda på tid och på morgonen kan du omedelbart beundra resultatet av natttransformationer.

Men om du vill skapa en verkligt komplicerad och extraordinär bild kan du använda speciella hårkrullare som används för natten, eller du kan använda ett stylingverktyg baserat på silikonkomponenter som kommer att presentera en extra stor volym. Det är viktigt att komma ihåg att någon styling (speciellt den som görs före sänggåendet) bör göras endast på vältvättat och torkat hår (det finns en avvikelse i den här effekten när man skapar styling utan specialverktyg).

Curler styling

Förmodligen är det enklaste sättet att få vackra och elastiska lockar på morgonen att vrida dem bra på curlers och lämna dem för natten. Ofta görs en sådan styling i en särskild skönhetssalong, men du kan försöka reproducera denna procedur hemma, särskilt eftersom det inte finns något komplicerat med det. För hårstyling på natten används en mängd hårkrullare (förutom hårkorkar), du kan använda plast, mjuka, sammet hår, spiralhårkrullare eller boomerangs ("Hår styling metoder för hår curlers").

Hela punkten i denna nattliga styling är att på grund av den långsiktiga effekten får håret verkligen den nödvändiga volymen även utan att använda skum eller mousse för elasticitet och smidighet av spetsarna. Före proceduren ska håret tvättas och användas på något sätt efter rengöring av hårbotten. Sedan är håret kammade och du kan omedelbart börja vrida håret, det är bäst att börja från baksidan av huvudet och gradvis flytta till templen.

Således kan du fånga allt hår och lätta lätt processen med hår styling på natten. Efter allt håret är vridet, kan du gå och lägga dig, efter att ha valt själv en bekväm position.

Nästa morgon behöver du noggrant ta bort curlersna och piska håret med händerna, krullarna ska visa sig elastiska och släta, du kan eventuellt använda hårspray.

Lägger utan hjälp av specialverktyg

Förutom curlers finns det några vanliga sätt att stylera hår på natten. Du behöver inte använda några speciella verktyg, bara tillräckligt för att tvätta och torka håret på något vanligt sätt. Till exempel, för att få en utmärkt morgonvolym, kan du helt enkelt göra en strålkastare eller samla hår i en hög svans.

Tack vare den här metoden kommer håret att ha en utmärkt volym, för att rädda stylingen kommer det att räcka för att kamma håret med skummet och slå det vid rötterna med fingrarna och den fashionabla stylingen är klar. Du kan också använda enkel styling för natten för tjejer som har en hårklippning "kaskad".

För att skapa vackra krullar av olika längd måste du vrida strängarna så att du får snygg flagella, som i sin tur måste säkras med bekväma hårnålar eller osynligt hår. Därefter kan du gå och lägga dig, och på morgonen kamma snabbt krullarna och slå dem med fingrarna på toppen. För flickor med korta hårklippningar, för att undvika förlorad tid på morgonen kan du använda det vanliga hårnätet, vilket inte tillåter håret att fluffa och hålla håret.

Enkel styling för medelstort hår

Med denna styling kan du skapa en vacker frisyr och använda inga speciella stylingverktyg. Först måste du förbereda bekväma smyg eller små hårband. Hårstyling på natten inträffar i flera steg, först måste du tvätta och återfuka håret, då håret, när det är vått, är uppdelat i strängar och kammas väl.

Efter sådana manipuleringar måste du fläta elastik och flätor över huvudet. Mängden och tjockleken kan justeras beroende på önskat resultat. Till exempel, för stora vågor, kan du bara göra två flätor, och för små vågor kan du göra flätor så tjocka som ett finger. När alla flätor är flätta kan du fästa dem med osynliga huvuden på toppen av ditt huvud och gå och lägg dig.

På morgonen måste du försiktigt fläta flätorna och kamma håret, om du behöver en utmärkt vågliknande effekt, kan du bara lätta flätorna med fingrarna och fixa frisyren med lack ("Hur man bryr sig om vågigt hår"). För ljusvågor måste du kamma ditt hår väl och använda ett lack av medelstor eller helt viktlös fixering.

Är du en av de miljoner kvinnor som är överviktiga?

Och alla dina försök att gå ner i vikt lyckades inte?

Och har du redan tänkt på radikala åtgärder? Det är förståeligt, för en tunn figur är en indikator på hälsa och en anledning till stolthet. Dessutom är det minst mänsklig livslängd. Och det faktum att en person som förlorar "extra pounds" ser yngre ut är ett axiom som inte kräver bevis.

Hår styling på natten eller hur man står upp på morgonen "med det benet" - 4,2 av 5 baserat på 10 röster

Föredrar du att tvätta håret före sänggåendet, så att tidigt på morgonen, innan du vaknar helt, rusar du inte om lägenheten med en handduk på huvudet?

Det här är en bra ide, som uppstod inte bara av bekvämlighetsskäl: ha tvättat håret för natten, du låter dem torka ut och behåller därför deras hälsa och skönhet. Men upprörd - på morgonen, titta på din reflektion i spegeln, är du rädd för den störning som ligger på huvudet. Vad ska man göra? Idag erbjuder vi dig 7 enkla frisyrer för natten, bevara hår styling; frisyrer som inte tillåter kudden att förstöra ditt hårs snygga utseende. Varje tjej vill gå med vackert lagt hår varje dag. Men lagen av meanness tillåter inte det - en ny frisyr för natten är "förstörd" av en kudde. På morgonen för att spendera lite tid på hår styling och alltid gå ut, som på podiet erbjuder vi 7 frisyrer som du behöver göra före sänggåendet.

1. På morgonen för att få en frisyr med lätt försumlighet kallad sänghuvud, blanda försiktigt ditt hår utan att röra rötterna. Montera bunten med ett mjukt tyggummi.

2. För att få mjuka vågor, torka håret med en hårtork, rikta en ström av luft ner till spetsarna. Applicera en liten mousse för att lägga till volymen till rötter och kräm styling lotion för hela längden av håret, förutom för rotzonen. Ta en sträng en åt gången, vinda den i löst fastsatta seler i riktningen från ansiktet och säkra med hårnålar.

3. För att få effekten av "precis utanför hytten", använd mjuka curlers. Inte till slutet av håret, vind krullarna. I sådana curlers är det bekväm att sova. För att sova bekvämare, sova på en mjuk fjäderkudde. Mjuka curlers - det mest skonsamma verktyget för hår. Om du har tid, torka inte håret. Efter att ha väntat en liten bit börjar håret torka, vinda curlers. Ta bort dem, få ett bra resultat.

4. För ägare av korta hårklippningar finns det också en väg ut. Vakna på morgonen kommer de att glömma frasen "Jag föll från dumpern, bromsade mitt huvud." För att hålla håret från att hålla fast vid sidorna, byt ut bomullspudet med en satin eller siden. Den släta ytan kommer att lindra friktionen. För volym, peka håret framåt med en liten hårnål.

5. För att tämja lockigt hår applicera en mousse för att räta locken på torrt eller nästan torrt hår. Kamma sedan kammen med fina tänder. Fixa resultatet med hårnålar bakom öronen. För att undvika rynkor, placera små lakan under barrettarna.

6. Få lätt vågigt hår, du kan använda flätor. Braid ett bekvämt tal för dig på natten.

7. För två år sedan var det modernt att göra bunkar med hjälp av speciella bagels. Nu är de tidigare, men släng dem inte i papperskorgen. De kan användas för hår på natten. Genom att ta bort det på morgonen får du snygga, färska lockar.

Relaterade artiklar

Pedikyr med rhinestones - design idéer

På sommaren vill du bära vackra öppna skor eller sandaler! Och naturligtvis bör tårna se perfekt ut. Den varma sommartiden är ett utmärkt tillfälle att experimentera med en pedikyr och ge dina fötter en särskilt noggrann vård.

Hur man väljer en slipsfärg

Det är ingen hemlighet att nyanser av färg orsakar olika föreningar och känslor. Psykologer har argumenterat i många år att färgen påverkar en person och kallar den "färgets psykologi". Stora företag och globala varumärken känner till det via logotypen.

Kvinnors sommar kjol-shorts - långt under knä och mini, sport, denim, med lukten, med hög midja, flared, elastisk, för fulla tjejer

Skirt-shorts för full - en av de garderobsprodukter som passar alla, utan undantag, även tjejer med problemet med övervikt. De är ett bra alternativ till vanliga shorts, de bästa kläderna för utomhusaktiviteter och vardagsliv.

Vad ska man ha med en grå dunjacka

Inget av materialet går inte till kvinnor som naturlig päls och läder. Därför fylls gråa dunkade plagg på årsbasis årligen med nya modeller, och vår onlinebutik säljer dem i S: t Petersburg. På den här sidan är katalogen mest.

Vita fläckar på naglar - norm eller patologi?

Vita fläckar på penis blir särskilt märkbara när huden är spänd och ofta misstas för patologins manifestation, även om de i de flesta fall inte är tecken på någon sjukdom. Oftast på dem.

Hårväxt och stora problem med dem

Mäns mode har nyligen genomgått enorma förändringar. I stället för rakade tempel, populär för några år sedan, kom långt hår. Hipster-stilen dikterar sina egna regler. Hårklipparnas popularitet för långa krullningar hos män har ökat.Nästa Artikel
Så här tar du bort den röda nyansen från håret: hemlagade sätt