Hur man gör stora lockar: praktiska råd


Frisyrer med stora lockar - den perfekta lösningen för vardaglig och högtidlig bild. Det finns många sätt att göra hår med lockor hemma. Och på det valda verktyget beror på hur snabbt håret och formkrullen skapas.

Med hjälp av ett av alternativen kommer du att lära dig hur man skapar romantiska vågor, passionerade lockar, frivolous curls och eleganta lockar.

Förberedelse för läggning

Oavsett hur du planerar att göra stora lockar måste du först tvätta håret.

För någon frisyr behöver du en tunn kam för att separera trådarna och klippen för att hålla extra hår. Medel för fixering - skum, mousse, lack. Om du planerar att använda krulljärn, strykjärn, hårtork eller uppvärmda hårvalsar, var noga med att ta bromsarna. Kam - en borste är användbar för att ge volymen.

Sätt att skapa stora lockar

strykning

Även om detta verktyg är utformat för rätning, kan de också skapa spektakulära krullar. Ju bredare järnet desto större krullarna blir.

 • Starta permet från ansiktet. Separera en tunn hårborststräng, ta bort resten av hårmassan och slakta för att inte störa.
 • Knippa strängen på ett avstånd av några centimeter, vänd sedan järnet lite och försiktigt ned till spetsen av strängen. För att inte skada hårstrukturen och lämna inga rynkor. Pressa inte järnet för mycket.
 • Efter frisyren är klar, strö den med lack. För att göra krullarna mer volym och vågighet, klistra håret med fingrarna eller försiktigt borsta över det.

Ett viktigt tillvägagångssätt: Ju långsammare du spenderar järnet, desto brantare blir krökets form - genom att experimentera lite, kommer du att kunna bestämma den optimala tiden.

Med hjälp av curling

Det är ganska enkelt att göra vackra stora lockar med krusjärn om du följer tekniken:

 • Separata små strängar: det här låter dig få krullar med optimal form och elasticitet.
 • Gör perm från rötterna till spetsarna, då vågorna blir släta, utan veck.
 • I de flesta fall behövs ett stort krusjärn: från 28 till 33 mm är den optimala diametern för att skapa krullar av medelstorlek, 38 mm och mer för volymetrisk hår.

Efter frisyren är klar, applicera fixeringsmedel så att trådarna inte klibbar och deformeras inte.

En viktig tillvägagångssätt: så att stylingen håller formen längre, fixa de krullade trådarna med osynliga. Låt strängarna svalna och ta bort dem.

Med hjälp av curlers

Curlers är ett bra sätt att få stora krullar utan att skada dem. Dessutom är det ett utmärkt alternativ till kemi. Innan du börjar lägga, måste du behärska tekniken för curling curlers.

 • Med hjälp av clips delar huvudet av hår i flera delar: baksidan av huvudet, toppen av huvudet och sidorna. Eller använd våra system.
 • Börja att blåsa med parietaldelen, ta sedan in i occipitalet, tidsmässigt och lateralt.
 • Fin kam separat sträng inga bredare curlers, kamma den.
 • Håll kanten vinkelrätt mot huvudet, så att de enskilda håren inte glider ut.
 • Först, snurra försiktigt spetsen av strängarna, börja sedan vikla krökarna inuti. Zooma in i hårrullen så nära huvudet som möjligt och fixa.
 • När allt hår är inslaget, torka det med en hårtork eller vänta tills det torkar sig, och i fallet med ett termohår curler låt det svalna.
 • Ta försiktigt bort curlers, spray med lack och fortsätt med ytterligare installation.

Krullans form beror på den valda typen curlers:

Kardborreband är den bästa typen av curler för mjuka och elastiska lockar, och läggning håller så länge som möjligt. Velcro lämplig för alla typer av hår förutom tjock, och orsaka ingen skada. Sår på de våta strängarna: du kan torka håret med en hårtork eller vänta tills det torkar sig själv.

Thermo hår curlers förvärmas, sedan såras på torrt och rent hår med termiskt skydd appliceras. Det är nödvändigt att behålla krökarna tills de är helt avkylda och sedan försiktigt avlägsnas. Curls blir släta, glänsande, men de håller inte länge länge. Denna typ av hårkrullare är inte lämplig för mjukt och fint hår.

Boomerangs är perfekta för nattbruk. Stora krökare med stor diameter gör det möjligt att krulla stora krullar och små krullar gör mindre krullar. Curlers är lämpliga för alla typer av hår, skapa en naturlig effekt, och den resulterande frisyren varar så länge som möjligt. För att förhindra att curlers avlindar och glider ut ur enskilda strängar, stäng håret med en näsduk.

"Magiska" hårkronor är lämpliga för alla hårtyper. De är ett spiralfall där våta lås dras in med en haklapp. Du kan vänta tills håret torkar sig och tar den önskade formen, och det kommer att vara så länge som möjligt. Du kan också påskynda processen genom att använda en hårtork. Att sova i curlers är omöjligt - det kommer att bli knäckta lockar.

Velvet hår curlers är utrustade med en speciell beläggning som förhindrar trassel och skador på håret, och när det tas bort - dra ut håret. Den stora diametern hos dessa curlers är optimal för att göra stora krullar för långt hår. Väl bevarad form.

Plastkrullare skiljer sig från resten av närvaron av speciella klämmor, så att fixa dem själv, du behöver skicklighet. Som ett resultat är vågorna mjuka och voluminösa. Den resulterande frisyren håller sin form under lång tid.

En liten hemlighet: att göra hår med krullar ser naturligt och volymetriskt ut, använd curlers med olika diameter. Och för att fixa krullarna, använd en lackmedelsfixering. För en tydligare konsistens, lägg händerna lite gel och springa över strängarna med fingrarna.

Skapa krus hår hårtork med en diffusor

För att göra krullen med en diffusor, använd en skål med långa "fingrar". Ju kortare håret desto mindre ska vara "fingrarna".

 • Lätt torka det våta håret med en handduk.
 • Ta en hårtork med diffusor, en rund kam och medel för fixering (mousse, spray eller skum).
 • Luta huvudet bakåt, lägg strängen i diffusorn och börja sedan torka, fjädrande att föra och ta bort hårtorken. Strängar bör såras på skålens "tentacles". Fortsätt tills håret är torrt.
 • Hår med krullar redo, fixa det bara med lack.

Missa inte låsmedlet, om du inte vill få effekten av "vått hår".

En viktig nyans: Formuler krullarna själva, när du applicerar diffusorn på fuktigt hår.

Teknik perm stora krullar borstar och hårtork

Hon är bekant för alla som någonsin har gjort styling i stugan. För att upprepa det hemma, använd en rund kam med stor diameter, en hårtork, termiskt skydd, hårnålar för fastsättning under styling och ett sätt att fixera.

 • Dela håret i fyra delar: sidan, occipitalen och toppen av huvudet.
 • Börja på baksidan av huvudet och peka resten. Separera strängen, inte mer än en kam i bredd, och rör dig långsamt ner och följ den med en hårtork. Ju mer spänning och långsammare rörelsen, desto vackrare, snäva och stora krullar kommer att erhållas.
 • Kyl håret med kall luft för att fixa det.
 • När alla trådar är sårna, applicera lack.

Tips: Gör styling stora krullar, använd en navfäste, men rör inte håret, håll hårtorket på ett avstånd av 2-3 cm. Var noga med att använda ett värmebeständigt medel.

Att göra krullar med selar

Selena är ett annat alternativ att snabbt göra en naturlig frisyr, lite tuff och mjuk. För att göra detta behöver du stealth, mousse och hårtork.

 • Applicera ett stylingmedel på ett vått hår och dela det i trådar med en tunn kam: Ju tunnare strängen, desto finare krullarna, så ta mer hår för att skapa stora lockar.
 • Vrid strängen i en smal bunt och låt den vikas. Pin pin med en pin. Du kan torka den framtida frisyren med en hårtork eller lämna den tills håret torkar sig själv.
 • Efter avveckling av bältet ger lås den önskade formen och fixar med lack.

Bagel eller ring för lockar

Bublik, som vanligen används för babette hår och huvudband, är idealisk för att skapa lockar.

 • Samla håret i en hög svans, vattna lite med vatten från sprutan och vinda håret på en bagel.
 • Flytta från spetsen av svansen till rötterna, så att i slutet kommer en frodig bunt fram. Det kräver ingen ytterligare konsolidering.

Den här frisyren ser original ut, så du kan gå hela dagen och på kvällen kan du lösa upp ditt hår och få lyxiga stora lockar.

Rekommendationer för att skapa frisyrer

För att få krullarnas perfekta form måste du ta hänsyn till hårets egenskaper och längd.

 • På kort hår är det svårt att få stora lock, men du kan skapa ljusa krullar och vågor som ser ännu mer intressant ut än den klassiska krullen. För att göra detta, använd lack eller mousse, men i små mängder, för att inte få effekten av nålar.
 • Medellängd gör att du kan experimentera med frisyrer. Det ser bättre genomsnittliga lockar. Men i medellängden är det mycket lättare att återställa krullarnas form om de blommade under dagen: samla bara bunten en stund och lösa sedan igen. Använd en borste för kroppsvågor och en mer naturlig frisyr.
 • Stora lockor på långt hår kräver obligatorisk fixering, annars kommer håret bara att ligga under egen vikt.

Oavsett hur du skapar lockar du väljer, försumma inte termiskt skydd och stylingverktyg, eftersom bara friskt och intakt hår ser väldigt vackert och attraktivt ut.

Vackra lockar hemma

Varje tjej som naturen har tilldelat med rakt hår drömde om flödande lockar. Hittills finns det många sätt att förverkliga din dröm. Så, hur man gör lockar hemma?

Stora lockar med strykning

Fram till nyligen användes järnet enbart för rätning av strängar. Men mycket snabbt blev denna anpassning universell. Nu kan du använda den för att ge ditt hår en underbar volym och curl awesome curls.

Och så, steg för steg instruktioner om hur man gör vågigt hår hemma:

Steg 1. Kombinera håret med en kam och helt torrt.

Steg 2. Åtgärda å ena sidan den tunna strängen.

Steg 3. Vi lägger järnet på strängarna och går tillbaka från rötterna ett par centimeter.

Steg 4. Mycket långsamt spenderar vi det genom håret och vrider enheten 180 grader. Klämning av järnet är inte särskilt värt det, annars kommer krullen inte att bli så vacker.

Steg 5. Gör detsamma med resten av håret.

Steg 6. Vi drar längs krullarna med en kam med sällsynta tänder. På grund av detta kommer de att vara stora.

Steg 7. Spraylack färdig styling.

Några fler alternativ (video):

Hur man gör curls curling?

Det finns en kant i bokstavligen varje hem. Oavsett det faktum att krulljärnet för dig - den gamla sovdepovskyenheten eller den moderna modellen med många funktioner - gör att du kan bli en krökt ung dam på cirka 10-15 minuter.

 1. Shampoo mitt huvud och låt dem torka helt.
 2. Separera hårets hår på kronan och fixa den med en krabba, hårnålar eller osynligt hår.
 3. Hårets nedre del är uppdelad i strängar ca 2 cm tjocka. På tjocka strängar kan en krökning misslyckas.
 4. Ta krullningsstången vinkelrätt mot strängen, ta tag i spetsens spetsar och vrid håret mot rötterna. Håll inte verktyget i mer än 20 sekunder.
 5. Skruva fast alla strängar längst ner.
 6. Ta bort hållaren från toppsträngen och curl dem längs samma princip.
 7. Spray krullar med lack, vilket säkerställer fixering av den färdiga frisyren.

Du behöver veta:

Papilotki för elastiska lockor

Vill du göra ett läggande i form av små lockar? För detta behöver du papilotki, ett verktyg som är känt sedan antiken.

 1. Vi tvätta vårt hår och låt dem torka lite.
 2. Vi vrider en tunn strand på dynan.
 3. Vi fortsätter proceduren med resten av håret.
 4. Vi lämnar papullen i 12 timmar.
 5. Ta bort de mjuka krökarna och handsträngarna.

Vi lockar favorit hårtork

Hur man gör curls hemma? Använd hårtork och stylingprodukter!

 1. Mitt huvud med schampo.
 2. Vi kamar strängar och applicerar styling agent på dem.
 3. Vi vinner en tunn strand på en rund borste, torka den med en hårtork och försiktigt ta bort den.
 4. På samma sätt vrider vi allt hår.

Curls med ett sportgummi

Denna metod kan kallas den mest enkla, smärtfria och praktiska. Dessutom ger tandköttet håret ett minimum av skada, vilket inte kan sägas om curling eller curlers.

 1. Mitt huvud, torrt hår med hårtork, applicera mousse eller skum.
 2. Lägg på huvudet idrottsgummi eller fläta för grekiska frisyrer. Ta framsträngen på ena sidan och vrid den runt elastikbandet.
 3. Vi når huvudet och går till andra sidan.
 4. Med felfri och håravkastning räcker det med att bära ett gummiband i bara ett par timmar. Om strängarna är tuffa och stygga, lämna enheten hela natten.
 5. På morgonen tar du av tandköttet och räkorna med händerna.

Ett annat säkert alternativ:

Detta är ett enkelt och fritt sätt att få ljusvågor längs hela längden av håret.

Steg 1. Mitt huvud med schampo. Ge det lite torrt.

Steg 2. Flätade pigtails. Mängden färdiga vågor beror på deras antal.

Steg 3. Efter 12 timmar avleder vi flätorna och vi lägger det vågiga håret i håret.

Älskar du och räddar ditt hår? Läs den här artikeln: 3 Skadliga sätt att göra lockar.

Curlers är den vanligaste enheten som kan skapas med stora lockar, tunna spiraler, lyxiga vågor och fina curls på strängar av någon längd. Den moderna marknaden erbjuder ett stort antal olika modeller, men principen om användningen är ungefär densamma:

Att göra ljusa romantiska krullar behöver inte nödvändigtvis använda specialverktyg. Nog kam och 10 stealth. Förresten, vi pratade om den här metoden i den här artikeln.

1. Mitt huvud med schampo, handduk våt och sätta på dem betyder att lägga på.

2. Dela håret i tunna trådar, var och en vrids in i en ringlås och fixeras osynlig på huvudet.

3. Torka håret med en hårtork eller sätt på en hatt och gå och lägg dig.

4. Ta bort det osynliga och lägg krullarna med händerna.

Se också: 3 sätt som definitivt inte kommer att skada håret

Fel typ: "Dålig begäran". Felmeddelande: "Bad Request" Domain: "usageLimits". Orsak: "keyInvalid".

Lägger du till din egen Google API-nyckel? Titta på hjälpen.

Kontrollera YouTube om id PLOKhdXK5bW5Idc6wL1XhOInxzHXpwyVjS tillhör en spellista. Kontrollera vanliga frågor om plugin-programmet eller skicka felmeddelanden som stöds.

Många flickor klagar på att krullarna bryter upp på bara en timme. För att undvika detta, notera några tips som gör krökorna mycket längre:

 • Perma bara på tvättat hår - ett lager av fett förhindrar bildandet av lock. Om rötterna har lyckats förlora ett nytt utseende, använd ett torrt schampo.
 • Använd inte balsam och sköljmedel under tvätt - det släta håret håller inte lockigt
 • Var särskilt uppmärksam på verktyget. Små diamanter curlers eller tang gör att du kan uppnå riktigt lyxiga lockar. Ja, och de kommer att hålla mycket längre än stora krullar;
 • Ta inte bort krökarna om strängarna fortfarande är våta.
 • Glöm kammen! Sprid krullarna med fingrarna;
 • Skum och mousse appliceras före krökning och inte efter det.

Curls, curls, curls och waves kommer alltid att vara i trend. Lär dig att utföra dem själv och alltid vara den vackraste.

7 sätt att göra vackra lockar hemma

Det är känt att fantastiska lockar gör bilden av en tjej rik, välskötta, ger en viss ömhet och femininitet. Med denna frisyr kan du säkert delta i olika semestrar, viktiga händelser, romantiska promenader och bara lägga till nya ljusa färger på vardagar. För en tjej behöver du bara veta hur man gör vackra lockar hemma på lyxigt långt eller medelhårt hår.

Preliminär förberedelse

Innan någon styling, inklusive att skapa krullningar, är det nödvändigt att utföra följande procedurer:

 • Shampoo tvätta håret och lite våt dem med en handduk.
 • För att skydda mot torkning och skada på hårets struktur rekommenderas att man applicerar ett värmeavskärmningsmedel som skyddar håret helt från exponering för heta krusar och strykjärn.
 • Brasning (rund pensel) för att ge en liten mängd hår. För att göra detta, varje sträng flera gånger för att kamma, lyfta från rötterna.
 • Därefter torka håret med en hårtork.
 • Innan du lägger på är det lämpligt att applicera och fördela mousse eller skum över hela hårvolymen, kamma från rötter till spetsarna och torka en gång till en gång till.

Hur man lockar sig krullar sig

När de utförs, varierar endast krullarnas storlek beroende på hårets längd. Därför kommer på kort hår att se bättre små lockar. Och på den långa. Ett undantag är hårklippningar - bob, sida, garson och sessun, som helt enkelt inte kommer att fungera.

De viktigaste sätten att göra vackra lockar:

De viktigaste verktygen för att skapa frisyrer är: krulljärn, järn, hårtork med munstycksdiffusor, curlers, flagella, liksom borstning och klipp. Hur man gör vackra krullar hemma med alla dessa verktyg? För att svara på frågan, analysera alla alternativ i detalj.

Skapa curls curling

 • Kamma gör avsked.
 • Onödigt hår vi klämmer fast med en klädnypa på toppen.
 • Börja från baksidan av huvudet, ta omväxlande en sträng 3 cm bred. Vi väljer den med hjälp av pekfingret, som placeras längs hårlinjen och upp till toppen av huvudet. Det återstående håret är fast med en klädnyp.
 • Arbetssträngen sätts åt sidan och sträcker sig något. Sedan håller du kanten med den andra handen, kamma försiktigt igenom.
 • Strängen är lindad i riktningen från ansiktet med ett stort krusjärn med en diameter på 20-25 cm, som börjar vid ögonbrynsnivån och kringgår spetsarna. För att göra detta, placera näsan neråt. Efter 7-10 sekunder, lossa locket och dra det uppåt.
 • Vi bearbetar varje sträng i sin tur så att krullarna över huvudet ligger i ett rutmönster.
 • Varje snodd krulle lindas runt ett finger och fästes sedan med en barrette. Och så med varje sträng.
 • Efter att ditt hår har svalnat, varva ner krullarna och piska frisyren med händerna eller en kam som har sällsynta tänder.
 • I slutet, häll lack för hår från ett avstånd av ca 30 cm.

På kort tid är det lätt och samtidigt att krulla håret vackert med en krullande svans. Därefter uppdelad i flera strängar och ett stort krusjärn för att skapa eleganta lockar.

Curls med hjälp av styler (strykning)

 • På samma sätt som den första metoden gör vi avskiljningen och fixar det onödiga håret med hjälp av ett klipp.
 • Därefter är arbetssträngen nära rötterna tätt klämd mellan strykplattorna så att näsan riktas strikt uppåt och håret ligger i mitten.
 • Vrid försiktigt ned enheten, vindsträngen längs hela längden, inklusive tipsen.
 • De resulterande locken vinner omedelbart fingret, fastnar och kyler. Därefter kamma håret med fingrarna.
 • Curls fasta med lack.

Hårdiffusor

Spridaren är ett speciellt munstycke på hårtorken. Naturligtvis kommer det inte att producera en sådan effekt som vid användning av curling och strykning, särskilt för långt hår. Spridaren är ett utmärkt sätt att stylera lockar för kort och medelhårt hår, som själv är krökt av naturen. För mer elastiska och snygga krökningar, före styling, applicera på det fuktiga håret ett skum eller en mousse, som måste fördelas jämnt över volymen. Vidare torka och vinda alla trådar med en hårtork med en munstycksdiffusor. Du kan fixa resultatet med lack.

Curlers i skapandet av stora lockar

 • Att göra en avskildhet, och att sätta betyder, är avsedd för läggning.
 • Varje sträng av ditt hår ska blåsas på curlers med en diameter på minst 4 cm. Du kan börja från pannan och avsluta på baksidan av huvudet.
 • Tåla den nödvändiga tiden, ta bort de speciella krökarna och de kalla krullarna.
 • Kam eller händer kam genom håret.
 • Säkra med lack.

Brasning och klipp

Genom att ändra diametern på den runda borsteborsten är det lätt att få krullar av olika storlekar.

 • En hårsträng, förbelagd med fixeringsmedel, ska skruvas på en borste och torkas med en hårtork.
 • Ta bort försiktigt och med hjälp av händerna att rulla, som i curlers.
 • Säkra toppen med ett klipp.
 • Denna procedur utförs med hela håret.
 • Håll i 10 minuter, ta bort klippen och kamma håret. Behandla sedan lack.

Flagella för att skapa vågor

Detta är det snabbaste och enklaste installationsalternativet. För att göra detta ska varje sträng belagd med mousse eller skum vridas i en sladd, torkas med en hårtork och behandlas med lack.

Det är lämpligt för vissa tjejer att vrida strängarna i strängar, använd sedan den plana järn och "räta" den skapade bunten.

Bandage för hår, sjal eller bandanas

Med hjälp av ett bandage för håret kan du skapa en romantisk grekisk bild, och du kan skapa fantastiska lockar. För att göra detta måste du bearbeta håret med skum, placera ett bandage på huvudet och vrid försiktigt håret från ena änden av bandaget till det andra. Att gå med den här frisyren räcker för ungefär en timme. Då kan du frigöra ditt huvud från bandaget och njuta av det vågiga håret.

Att behärska alla dessa olika tekniker för att skapa vackra lockar under kraften i någon fashionista. Det viktigaste är att ha tålamod, träna, och sedan får du en lyxig och modern frisyr som passar alla tillfällen och tillfället.

Hur man gör vackra curls för långt hår hemma

Curls på långt hår kan vara olika: romantiska vågor, lekfulla lockar eller oregelbundna lockar, men de ser alltid fantastiskt ut. Denna frisyr är en framgång med den vackra halvan av mänskligheten under en lång tid. Hur man gör vackra krullar hemma? Det är mycket lättare än det kan tyckas vid första anblicken. Några enkla tricks kan du få ännu bättre effekt än i stugan.

Tips för styling lockar för långt hår

Så att du kan få vackra lockar som lockar uppmärksamhet hos andra, bör långt hår omhändertas noggrant. Följande hemlagade aktiviteter hjälper dig att behålla kraften och den naturliga glansen av vackra lockar:

 • olika kosmetiska procedurer (masker, scrubs);
 • vanlig shampooing;
 • intag av mineral- och vitaminkomplex
 • Ofta kammade strängar med en massageborste.

När du väljer styling för långa lockar måste du ta hänsyn till typen av hår och formen på ansiktet, så att bilden är harmonisk. För att göra detta är det lämpligt att kontakta en professionell stylist som kommer att berätta om de enskilda egenskaperna hos strängarna, rekommendera sättet att ta hand om dem och välja den mest optimala frisyrstilen. Du kan självständigt ta reda på nödvändig information om du läser speciallitteraturen för respektive ämne.

För att skapa vackra långa lockar hemma behöver du följande tips:

 1. I processen med styling lockigt hår med för små lockar är det önskvärt att dra dem med en hårtork, och det är bättre att inte räta ut stora krullar.
 2. Bearbeta tunna långa strängar före styling med stylingmedel för att ge den önskade volymen. Det kommer att bidra till att ge en visuell tjocklek en liten stapel från rötterna.
 3. För att göra perfekta krökningar på en perm, sträcker du krullarna med ett plant järn och vrid sedan det på valfritt sätt.

Hur man får vackra krullar hemma - foto

Det finns många sätt att skapa lyxiga lockar hemma. Det är inte nödvändigt att vänta på en semester eller ett högtidligt tillfälle att göra en vacker frisyr med slarviga krullar. Med hjälp av ett strykjärn, hårkronor, hårtork eller andra hemhjälpmedel kan du göra lockar varje dag utan att ha mycket tid på skapandet. Låt oss ta en titt på steg-för-steg-guider som hjälper dig att hitta vackra krullar hemma.

Curl curls med strykning likriktare och curling

Det enklaste sättet att skapa vackra lockar är att använda curling eller strykning. Men innan proceduren på håret inte bör vara lack, gel, mousse eller andra stylingprodukter, tvätta dem på förhand och torka dem. För att frisyren ska bevaras under en längre tid, och strukturen hos strängarna förblev intakt, är det bättre att applicera ett speciellt sätt för värmehärdning före krökning. Teknik styling vackra krullar järn:

 1. Dela håret i strängar.
 2. Placera rätaren vinkelrätt mot strängen, ta tag i änden med tångar, rulla runt axeln flera gånger och vinda håret som på ett krulljärn.
 3. Gör detsamma med alla trådar. Du kommer att få spiraler av hår som måste delas noggrant i krullar för hand.
 4. För att hålla krullarna borta, fixa dem med alla medel som är avsedda för detta ändamål.

Hur man skapar lockar på långt hår med ett krullande hår steg för steg:

 1. Ta ett stort krusjärn med tang, fördela håret på trådarna, dra en av dem.
 2. Kläm änden av strängen med tang, vinda det hela vägen, som vanligt curlers, och vänta ett tag. Ju längre du håller dem curling, ju starkare krullarna blir. Men överdriven värmebehandling kan skada hårets tillstånd.
 3. Du får ett mer naturligt resultat om du får en konisk krökning utan klämning.
 4. Även utan tång är det väldigt enkelt och säkert att vinda trådar.
 5. Efter krullning bör håret inte vikas, men försiktigt avlägsnas från krusjärn och fixeras med lack.

Vi krullar på curlers

Med hjälp av olika slags hårkrullare kan en kvinna blåsa några krullar: roliga små krullar, tunna spiraler, vackra vågor och till och med en lejonmans. Denna metod har testats i årtionden - det förstör inte håret, därför är det trovärdigt. Ägarna av alltför långa trådar måste dock arbeta hårt, för att skruva i hårkrullarna är inte så enkelt. Hur gör man rätt?

Velcro eller hedgehog curlers

Den perfekta lösningen för kvinnor med tunt hår. Kardborreband och igelkottar behöver inte extra clips eller elastiska band, men använd dem på torra eller våta strängar. Den viktiga roll som lindnings- och lindringsprocessen har med lätthet och snabbhet. Metoden är lämplig för tjejer som inte har tid för curling, diffusor eller styler:

 1. Tvätta och torka håret lite.
 2. Sprid någon fixtur över hela ytan för ett mer hållbart resultat.
 3. Välj en curler som passar storleken på curler och kamma den med en kam.
 4. Vrid, flytta från slutet till rötterna inuti, dra en liten dragning så att håret snurras smidigt.
 5. Torka krullarna naturligt, och om du inte har tid, använd en hårtork.
 6. För att avlägsna "igelkottar" eller "stickies" borde de avlindas, men mycket noggrant, för att inte skada krullarna.
 7. Efterkam krullar kam med stora tänder, som bildar en slät våg.

På termo- eller elektriska krökare

Uppvärmda hårvalsar används för att skapa moderna långa krullar av medelstorlek. Fördelen med denna stil är hastigheten och olika sätt att fuska. Här är en instruktion för deras användning:

 1. Tvätta och torka håret helt.
 2. Applicera överhettningsskydd.
 3. Uppvärmda hår curlers första vinden på baksidan av huvudet, och sedan - på sidorna.
 4. Efter slutlig kylning, ta bort dem.
 5. Applicera låsningsmedel på locken.

På papilotki eller curlers "boomerangs"

Mjuk papilotki eller "boomerangs" hjälper till att skapa slarviga små lockar och stora krullar, beroende på storlek. Tjejer älskar dem för möjligheten att gå upp för natten, och på morgonen stiger de upp utan huvudvärk från obekväm lögn. Använd "boomerangs" för att skapa lockar på långt hår ska vara enligt följande:

 1. Tvätta huvudet, torka lite trådarna, använd lite fixativ.
 2. Dela håret i lika delar, kamma vardera över hela längden med en antistatisk pensel för att bli av med entanglementet.
 3. Separat en sträng på kronan, vind filen, från slutet, flytta uppåt i en spiral. Se till att det inte finns några fula veck som kommer att förstöra hela effekten av vackra vågor.
 4. Efter lindning av trådarna, fixa "boomerang" genom att ansluta dess nedre och övre ändar.
 5. Efter att ha vridit alla trådar väntar du några timmar, separera sedan boomerangens ändar och varva ner håret.
 6. För att skapa lätt försumlighet, kamma inte krullarna - behandla dem med lack. För att skapa vågiga Hollywoodkrullar är håret bättre att kombinera.

Skapa krullar med hårtork

Det är lätt att skapa vackra krullar på orubbligt långt hår med en vanlig hårtork med diffusormunstycke. Denna metod att vinka mästaren kallas "våt effekt". För att skapa smarta små krullar behöver du:

 1. Tvätta håret, handduk torka håret med 70%.
 2. Applicera mousse på handflatan, komprimera sedan hela längden på trådarna, som om de samlar i en bulle.
 3. Luta huvudet ner och torka håret med en diffusor.
 4. Då, utan att höja huvudet, korrigera krullen manuellt och skapa volym.

Hur man gör curls snabbt - 11 bästa sätten med bilder och videoklipp

Curls på höjden av mode hela tiden: glamorösa Hollywood vågor, coquettish Barbie curls eller en snygg röra som Shakira eller Julia Roberts.

Det finns många sätt att göra krullningar hemma utan tjänster av professionella stylister och frisörer. Nu tar vi en närmare titt på dem.

Hur man gör lockar på långt och medelhårt hår

Afrikanska lockor

Hårstil i latinamerikansk popdiva ser bra ut på långt och medium hår. Det här är ett sätt att ge ditt hår en visuell volym och det är lämpligt att titta på en promenad i parken och vid tidpunkten för publiceringen.

Vi behöver:

 • Vått hår
 • Bra brett elastiskt band;
 • Flera smala band för hår;
 • Duschlock.

Stegvisa instruktioner (enkelt sätt):

 1. Tvätta huvudet innan du lägger dig - det är nödvändigt för curling.
 2. Samla krullarna i en tätt hästsvans vid kronan och dela dem i flera delar. De mindre strängarna - de mindre krullarna kommer ut.
 3. När du har gjort en bulle av grisar på huvudet genom att väva banden i dem.
 4. Säkra smutsbrunnen och sätt på locket.
 5. På morgonen varva ner, spray lack eller mousse. Njut av effekten!

Denna frisyr kan också göras mer komplicerad med c-skum. Förresten, tack vare hennes frisyr varar mycket längre.

Stegvisa instruktioner (mer komplex metod):

 1. Tvätta håret och det våta håret med något slags fixativ.
 2. Du tar många, många hårnålar och börjar såra håret på dem med zigzagrörelser. Hela hemligheten är att du måste ta så små strängar som möjligt, då får du små krullar i afrikansk stil.
 3. Efter att ha avslutat den här åtgärden, sätt på en hatt och gå och lägg dig.
 4. På morgonen varva ner krullarna. Vi har en snygg frisyr med små voluminösa lockar.
 5. Skapa en våt skum effekt. Du kan erövra hjärtat!

Vad ska hända i slutet, se nedan på bilden.

Vi erbjuder dig också ett galleri med 5 video tutorials om hur du kan slå afrikanska lockor på olika sätt.

Hollywood curls

Hollywood curls - det här är en annan version av vågiga lockar för medium och långt hår. En sådan Kuafyur är skapad av stora curlers, minst fyra centimeter i diameter. Du kan använda tillgivna eller termiska curlers. Vid användning av den senare är stora krullar mycket snabbare och längre håll.

Steg för steg instruktioner:

 1. På håret, från tips, vindrullar. Vi försöker hålla oss i en riktning. Du kan experimentera med viklängden - det är inte nödvändigt att vrida krullarna mot rötterna, luftkrullarna ser ännu mer intressant ut än spiralhår längs hela längden.
 2. Om du använde uppvärmda hårvalsar, vänta sedan 20 minuter, ta bort, sätt lack, skum eller mousse;
 3. Om vi ​​använde milda, går vi till sängs och gör samma sak på morgonen som efter de termiska, eller torkar det med en diffusor och tar bort det efter ett par timmar.

Men vilken skönhet borde vara i slutet - på bilden nedan.

Hur man gör spiralkrullningsrätare (järn) och krulljärn

En annan vanlig stil för att skapa en kvälls frisyr för långa eller medelstora krullar är korkskruvsvågorna, namngivna efter formen av spiralkrullar. Det finns flera sätt att göra denna skönhet: du kan använda ett strykjärn för ditt hår, du kan tillgripa speciella spiralkrullare eller försöka curla den på ett krulljärn.

Med ett platt järn (annars, en rätare) kan du inte bara nivån på håret utan också öka volymen från rötterna eller skapa lockigt hår. Det är mycket praktiskt att denna metod fungerar även efter keratinrätning och förstör inte strukturen väldigt mycket när man använder speciella medel.

Instruktion (och användning av strykning):

 • Ta en sträng av medelstjocklek och börja bearbeta den med ett järn.
 • Det viktigaste är att ändra rörelseriktningen, två centimeter till höger, två till vänster, så här får du chic "corkscrew-spiral".
 • Eller vi tar en sträng och vindar det mycket bra på järnet, medan under åtgärden måste det finnas en viss ansträngning så att krullarna inte bara kunde falla från järnet. Sträck försiktigt hela strängen, så att den avlägsnas från enheten.

Så vackra naturliga lockar på hårets ändar visar sig som på ett foto nedan.

Pigtails och lockiga lockar

Våt hår väva bara in i flätor. Efter att ha gjort dessa manipuleringar, lämna krullarna tills de torkar ut. Detta är en bra frisyr för varje dag hemma. Om du gör mycket små flätor får du ett stort antal små hål, och en två stora flätor kommer att vara en utmärkt grund för bildandet av tunga krullar.

Innan du använder termiska metoder för krökning måste du stärka håret, eftersom den höga temperaturen på arbetsytan på enheten skadar hårstrukturen och dehydrerar den.

Curls på styggt hår

Flickor med lockigt hår hela tiden krävs för att göra styling, fläta dem eller frisyr slarviga och disheveled. För att lösa detta problem finns det flera sätt:

 1. Långt hår är mycket lättare att stil, och fler variationer av frisyrer. Det är nödvändigt att påskynda hårväxten, då blir oregelbundna små vågor förvandlade till en snygg frisyr.
 2. Gör stylingen korrekt, försök inte helt anpassa eller krulla krullarna, men betona frisyrens naturliga fräckhet. För natten lägger du bara en droppe mousse på vått hår och lägger sig, kamma inte det på morgonen, men fixa frisyren med händerna, du kan lägga den med hårnålar eller en vinkel. Goda rotiga krullar som kallas "krullar ur sängen" erhålls.

Hur man gör lockar för kort hår

Små krullar på spolen

Våra mödrar krullade också sitt hår före ett datum. Förmodligen - det här är den mest prisvärda metoden för tjejer med korta och medelstora krullningar, eftersom långt hår helt enkelt inte kan krulla vackert under egen vikt.

Steg för steg instruktioner:

 1. Rengör vått hår kam eller dela händer, beroende på önskat resultat.
 2. Applicera några stylingprodukter (mousse, gel, spray).
 3. Vi börjar spinna från baksidan av huvudet så att krullarna är vackert fördelade över hela längden.
 4. Håret kan torkas med hårtork eller på ett naturligt sätt. Klart!

Och här är det slutliga resultatet:

Vi vrider zigzagkrullar

Detta är en utmärkt universell frisyr för tjejer med kort, medium och långt hår, som inte är vana vid att spendera många timmar om dagen på hårrätning, styling eller flätning.

Vi behöver:

 • matfolie;
 • utyuzhok;
 • kamma;
 • låsmedel;
 • barrettes.

Vi vrider zigzagkrullar enligt instruktionerna:

 1. Bestäm spiralens önskade storlek.
 2. Strängarna av den önskade tjockleken viks i folie.
 3. Nu värmer vi upp likriktaren och försiktigt fördelar locken på sin zigzagplatta.
 4. Vi trycker på övre delen och väntar ett ögonblick, i vissa fall - två.
 5. Ta bort folien, räta håret och vi har de resulterande perfekta zigzagerna.

Vi erbjuder stegvisa bildinstruktioner för att vrida zigzagkrullar med folie och en likriktare:

Fler resultatalternativ:

Fonder för att skapa lockar

Curling Iron

Det andra kända sättet att curl curls använder curling. Med det kan du snabbt göra lockigt hår av olika former. För detta:

 1. Värm upp locket
 2. Försöker att inte pressa strängarna för hårt, vi krullar på det.
 3. Håll i 30 sekunder till en minut, beroende på trådens tjocklek och hårets tillstånd.
 4. Det är mycket bekvämt att i fall av felaktig vinkling kan du släta ut håret med en rätare och fixa allt utan att ägna mycket tid och energi.

Mer om hur man gör det i videon nedan.

Likriktare (järn)

Det mest populära och moderna sättet att göra krullar är att använda en rätare. Mer detaljer i följande video:

Vanligt tuggummi

Trenden i denna säsong är en avslappnad frisyr. För att uppnå denna effekt är det mycket lätt att använda ett vanligt gummiband. Fuktar håret och vrider det i en bunt, fixar det med ett elastiskt band, väntar på torkning. På detta sätt bildar ideala försumliga vågor på håret, fixar med lack.

Spiral curlers

Nyligen på hyllorna i många butiker förekommit uppsättningar krullare av ovanlig spiralform. Satsen innehåller en speciell krok, som valde enskilda strängar. Våt hår kamma och fördela sig i krullar av önskad tjocklek, det är bättre att göra dem inte så tjocka. Med en krok lyfter vi strängarna och vindar krökarna på krillens spiral, låt den torka. Resultatet är en mycket snygg och vacker spiralspolar.

Foto - Curls med spiral curlers

Användbara tips

Det finns inget svårt i detta, du behöver bara följa våra råd och rekommendationer:

 1. Om frisyren kräver sömn med ett vått huvud - du måste bära en badkeps, annars kan det vara ett tunt hår som kan skadas.
 2. Det är bäst att applicera moussen på fuktigt hår före krökning. Du kan också spraya en liten mängd lack innan du använder curling eller strykning.
 3. När du skapar snygga vertikala krullar med curlers, försök att avsluta torsionen så nära som möjligt till roten; Hår curling med curling
 4. På hår som är skadade, överdrogerade, ser krullarna slarvigt och slumpmässigt ut, krullar måste fuktas med masker, särskilt när man använder kemiska (bioväven) eller fysiska (heta curling) metoder.
 5. Under lång tid kan krökarna endast göras med hjälp av en speciell vinkling i salongen, men det spjälkar betydligt håret.
 6. Om du planerar en kemisk eller bioväxling måste du börja använda vitaminer för håret innan du gör hår, för efter hårdmetoderna förändras hårets struktur, svagas och kan till och med börja falla ut. Förbered din kropp för stress. Dessutom, på friska, hållbara och energiska krullar, fortsätter krullarna mycket längre.

Hur man gör vackra krullar hemma

Sidinnehåll:

Curls - det här är den perfekta grunden för de magnifika högtidliga och romantiska frisyrerna. Ja, och i lös form kan de skapa en lyxig feminin bild som aldrig kommer att lämnas utan uppmärksamhet. Och om du har rakt hår från födseln och idag vill du imponera på andra med en original frisyr så får du de verktyg du behöver. Låt oss betrakta mer detaljerat hur detta kan göras.

Som du vet är det för verkliga fashionistas ingenting omöjligt, så med hjälp av ett antal olika enheter kan du göra krullar av olika storlek, form och hårdhet hemma. Läs mer: Hur man skapar volym på långt hår.

Vad kommer att göra krullarnas genomsnittliga längd hemma?

För denna enkla operation kan du använda flera bekanta verktyg. Detta är främst:

Curling - om du behöver curls så snabbt som möjligt, då är det här alternativet den mest lämpliga. Men han har en allvarlig nackdel - hög temperatur med lång och frekvent användning skadar håret, så curling är inte lämplig för dagliga curling.

Curlers är ett av de säkraste sätten att bli lockig. Curlers är slående i deras mångfald: det finns tunna papilotki, mjuka spiraler, stora hårda med stor diameter, kardborreband, elastiska band, termiska krullare - du kan hitta alternativ för alla typer av krullar.

Strykning - ja, trots att deras huvudsakliga funktion är rätning, kan de också användas för att krulla håret. Men igen, kom ihåg att hög temperatur skadar håret och inte använder det för ofta.

Så, nu vet du vad du kan använda för att få klassiska krullar (nedan talar vi om alternativ).

Medium hår är idealiskt för att skapa lock med alla dessa enheter. Kort sagt, när man använder små hårkronor är det hög risk att få en "fårkött" krulla, och strykjärn passar inte för varje längd. På medellängd håller krullade lås längre och starkare än på långt hår, vilket kräver god behandling med fixeringsmedel.

Det klassiska sättet att göra lockar hemma

Effekten av krökning uppnås genom att fixera de våta strängarna på krökarna, följt av deras torkning. Strängen är lindad på enheten, från början till roten, varefter den är fastsatt med ett elastiskt band eller annat sätt som medföljer det.

bunt: du kan samla våta strängar i en enda bunt eller vrida flera strängar in i dem. Säkra buntarna säkert och lämna över natten. På morgonen lösa, kamma och polera;

hårtork och diffusör: Applicera styling på vått hår, rufsa dem och torka med en hårtork med ett speciellt munstycke, försök att lyfta upp dem. Det finns inget behov av att behandla med fixeringsmedel;

flätor - du kan fläta några flätor från fuktigt hår för natten, nästa morgon bara lätt kamma dem.

Håret kan också vikas i hårnålar, säkra med gummiband och lämna över natten.

Hur man arbetar med curling

 • innan du krullar, måste du tvätta håret och torka det bra;
 • om du krulla våta eller våta strängar riskerar du att skada strukturen. Därefter börjar de bryta;
 • Använd aldrig en kam på lockigt hår under de första 5-10 minuterna efter att du har skapat en krullning. Använd fingrarna för att lägga på trådar;
 • För att lägga till volym, krulla krullarna från rötterna till spetsarna;
 • ta bara tunna trådar, så tjocka, svåra att värma. Därför är krökarna ojämna och kurvor.

Hur man arbetar med järnet

 • använd järnet på det torra håret för att inte skada dess struktur;
 • För att inte lämna spår, försök att inte klämma fast det;
 • Håll i järnet tills krökningens form inte passar dig. Inom anledning, självklart;
 • börja spinna hår från rötterna till ändarna;
 • Glöm inte om vård av hår. Använd termiskt skydd, då kommer de alltid att vara vackra och välskötta.

Krullar med papper

 1. Skär ett papper i små remsor med en bredd på ca fem centimeter. Det borde finnas så många av dessa band som du vill få lockar i slutet.
 2. Vi twist tubules från dem, storleken på våra framtida krullar beror på deras diameter.
 3. Tvätta håret noggrant med schampo, varefter vi torkar det i ett halvt fuktigt tillstånd med en handduk. Om håret redan är rent kan du stänk det ut ur sprayen.
 4. Vi applicerar ett speciellt stylingverktyg för hela längden av vårt hår.
 5. Därefter måste du dela upp hela volymen av hår i enskilda strängar. Ju tunnare strängen, desto finare blir din dökare. För enkelhets skyld kan du använda hårnålarna eller stiften.
 6. Nu vrider vi strängar på våra tubuler, med början från den temporala zonen.
 7. När håret är helt vridet, passera genom kartongcylindern med en sladd eller en tygduk och binda den ordentligt och fäst vår krulle.
 8. Gå till occipital regionen och gör detsamma. Sedan till motsatt temporal och avsluta toppen.
 9. För att lyckas måste vi vänta minst sex timmar, det mest praktiska är bara att gå och lägga sig.
 10. På morgonen eller efter den angivna tiden, lossa försiktigt snören och ta ut våra rör.
 11. Med hjälp av fingrar bildar vi en frisyr och sprayar den med lack.

Vackra lockar hemma

Hur man vrider lockigt hår för att få en spektakulär ängel boucle? Först och främst behöver du små plastkrullare. Du kan också välja medelstora curlers. Men stor, liksom mycket liten, är det bättre att undvika. Det vackraste resultatet erhålls om du använder curlers med en diameter som är något tjockare än tummen.

 1. Tvätta huvudet först.
 2. Applicera en fuktgivande balm till ditt hår eller en vårdande balsam.
 3. Torka håret med en handduk, behandla sedan varje sträng med en värmesäker spray eller lotion.
 4. Dela håret i strängar, kamma var och en av dem.
 5. Behandla dem med stylingmousse eller skum, något avtagande från hårets rötter.
 6. Därefter värms krökarna i en gryta i kokande vatten.
 7. Var försiktig så att du inte bränner dig, ta ut en åt gången och håll den vertikalt, lindra strängen.
 8. Börja i ändarna av håret, flytta till rötterna.
 9. Eftersom läggandet av "Angel Curls" börjar med rotzonen, som säkerställer dess volym, är det viktigt att fånga så mycket av hårets övre del som möjligt.
 10. För att få det att hända, är det bättre att göra permkrullarna så tunna som möjligt.
 11. Efter att du har blivit alla curls på curlers, lämna dem i en halvtimme, och torka dem med en hårtork.
 12. Vid slutet avlägsna försiktigt curlersna, behandla omedelbart håret med en liten mängd lack.
 13. För att ängeln stöter på att vara ännu längre, kan du locka dem på vått hår och behålla det tills det är helt torrt.

Sätt att skapa lockar

Med hjälp av curling. Det är önskvärt att den valda curlingen hade en konisk form. Ett sådant verktyg gör det möjligt att vinda krullarna, både på långt hår och kort. Håret ska vara torrt, annars är det möjligt att skada sin struktur. Strängar, ca 1,5-2 cm tjocka, linda på ett krulljärn, flytta från ändarna av håret till rötterna och håll verktyget i ett vinkelrätt läge. Håll strängen behöver 7 - 8 sekunder och raka sedan försiktigt. Du kan göra en lätt fleece och fixa lackfärg. Frisyren tar bara 5 minuter av din dyrbara tid och ger ditt utseende charm.

Diffuser - Ett av de universella sätten att snabbt skapa vackra vågor med effekten av disheveled. Applicera en liten mängd mousse för att städa håret och vispa det med dina händer. Fix krullar och torka håret med en diffusor. Spektakulär, slarvig styling är klar!

En av de äldsta och beprövade metoderna är vanliga curlers. För att få stora krullar måste du ta hårkrullare med en diameter på 4 - 5 cm. Vrid håret på hårkrullarna och torka det med en hårtork. Du kan också använda hårvalsar - för snabb hår styling. Lätt slå den färdiga frisyren med fingrarna för volym och strö över lacken för stabilitet.

Användning av strykning. Denna metod för att göra stora lock är avsedd för ägare av fint hår.

 • Kamma håret och vrid det i en tight tourniquet.
 • Stryk håret långsamt och kläm det ordentligt.
 • 5 minuter och vackra vågor är redo att behaga ögat och muntra upp!

Hårtork - ett bra verktyg för att skapa lyxiga frisyrer. För att göra krullar om några minuter är det inte nödvändigt att använda stylingprodukter som är skadliga för hårets struktur. Dela rent, vått hår i strängar, var och en vrids i flagella och torkar med varm luft. Du borde ha stora vertikala krullar med en liten amplitud.

Hur man gör lockar lång hållning

Många flickor klagar på att krullarna bryter upp på bara en timme. För att undvika detta, notera några tips som gör krökorna mycket längre:

 • Perma bara på tvättat hår - ett lager av fett förhindrar bildandet av lock. Om rötterna har lyckats förlora ett nytt utseende, använd ett torrt schampo.
 • Använd inte balsam och sköljmedel under tvätt - det släta håret håller inte lockigt
 • Var särskilt uppmärksam på verktyget. Små diamanter curlers eller tang gör att du kan uppnå riktigt lyxiga lockar. Ja, och de kommer att hålla mycket längre än stora krullar;
 • Ta inte bort krökarna om strängarna fortfarande är våta.
 • Glöm kammen! Sprid krullarna med fingrarna;
 • Skum och mousse appliceras före krökning och inte efter det.

Curls, curls, curls och waves kommer alltid att vara i trend. Lär dig att utföra dem själv och alltid vara den vackraste.

Curls hemma

 1. Separat del av håret med en horisontell avskiljning.
 2. Den övre delen ska vara knuten med ett klipp, du kommer senare tillbaka till det.
 3. Du måste börja vrida från baksidan av ditt huvud, bara gradvis flytta till toppen av huvudet.
 4. För att strängarna inte ska störa bör de delas in i 2 delar.
 5. Slam en av dem igen med ett klipp, medan det andra - börja att blåsa upp det.
 6. Det är inte nödvändigt att ta för stora strängar, eftersom de i detta fall inte kommer att värma upp och vinda jämnt.
 7. Börja att vrida strängen vid de mycket spetsarna, flytta i en spiral till rötterna uppåt.
 8. Håll sårsträngen i detta tillstånd i ca 20 sekunder.
 9. I en sådan teknik borde vinda hela huvudets zon.
 10. Efter det att håret är för tjockt, måste en del av håret åter måste separeras med hjälp av en horisontell avskjutning och sedan lindas på samma sätt och gradvis rör sig mot toppen av huvudet.
 11. Efter detta fixar du det färdiga lacket.
 12. Om du vill ha mer luftiga och lätta krökningar, måste krökarna kamma och fixeras igen med lack.

Hur man gör curls med curling

Kanske är det det vanligaste och snabbaste sättet att göra lockar hemma. Med hjälp av curling kan du värma håret och göra det otroligt vågigt. Gardiner är smala eller breda, allt beror på vilken effekt på håret du vill uppnå. Om du behöver små och ganska elastiska lockar, välj sedan ett tunt curlingjärn.

För att skapa stora och stora ringar, välj en bred modell. Om du använder curling hela tiden, kan hårstrukturen försämras, de blir torra och livlösa. Detta kan undvikas, bara köpa pengar med termiskt skydd. Nu kan du köpa dem bokstavligen i vilken butik som helst.

 1. Först tvätta din hårkvalitet, du kan flera gånger. Endast på rena hårkrullar kommer att stanna länge.
 2. Då måste du helt torka dem, du kan använda en hårtork eller torka naturligt. Det sista alternativet är mer godartat.
 3. Därefter separerar du bara de små trådarna och vindar dem på krullningen, från rötterna. Om du gör det från tipsen kan de skadas.

Ett modernt krusjärn är en ny uppfinning som gör att du kan göra lockar på några minuter och professionellt. Kvalitetskrullningen har speciella temperaturförhållanden, de bör väljas beroende på hårtyperna. Detta gör det möjligt att inte bränna håret, men samtidigt för att hålla stylingen under lång tid.

Hur man gör lockar med hjälp av flätor

Säkert tillbaka i grundskolan gjorde min mamma dig en sådan uppsättning. Kom ihåg! Och nu krullar, gjorda med hjälp av små flätor, är oerhört populära.

 1. Du behöver bara tvätta håret och torka dem lite så att de förblir lite våta.
 2. Sedan flätar du 5-6 flätor jämnt över hela huvudet. Det är önskvärt att göra detta före sänggåendet, tills morgonen kommer håret bara att ta tid att torka.
 3. Och på morgonen gå för pigtails strykning, så att stylingen var ännu mer motståndskraftig.
 4. Unravel flätorna.
 5. Du kan fixa den mottagna finkorniga lacken. Om du vill få effekten av vått hår, lägg till lite gel. Denna frisyr ser ovanligt ut och varar länge.

Hur man gör curls med curlers

Curlers användes av våra mormor. Och nu är valet av curlers enorma. De kan vara gummi, skum eller elastiskt material. Den mest bekväma - de som att sova bekvämt. Men om du behöver en vacker effekt på kvällen kan du använda boomerangs. Om ditt hår är långt och tjockt kan du behöva flera packar med boomerang på en gång.

 1. Dessa curlers är långa pinnar av elastiskt material med en tråd inuti.
 2. För att skapa styling, tvätta först håret och torka tills ditt hår är lite fuktigt.
 3. Sedan börja separera strängerna och snurra dem på boomerangs.
 4. Att fixa sådana krullar är mycket enkelt, eftersom boomerangs är lätta att böja.

Som ett resultat får du en vacker styling på professionell nivå och behöver inte gå till salongen.

Hur man gör lockar med strykning

Järnet används huvudsakligen för rätning av hår. Men många flickor hittade honom en annan användning. Men för att skapa krullningar hemma behöver du bara använda ett tunt strykjärn. Curl deras hår är mycket enkelt, de behöver lite knack. Som ett resultat kan du få stora och stora lockar, varifrån din älskade blir galen.

 1. Före styling måste du sprinkla håret med ett termiskt skydd, vilket kan köpas på en specialaffär.
 2. Håret ska vara torrt. Annars kan du bara bränna och förstöra dem, så blåsa torrt i det bittera änden.
 3. Separera en tunn strand, kläm fast den med ett järn direkt vid rötterna.
 4. Vik sedan om det och dra ner det lite. Detta bör göras mycket långsamt så att håret inte går sönder.

Nu vet du hur man gör curls hemma rätt och snabbt. Du behöver bara lite knack.

Hur man gör snabba krusningar hemma

Vi vrider strängen på vanligt sätt. Nu behöver du bilda en ring tillbaka med händerna och fästa den med en barrette. Detta bör ske mycket snabbt, medan krullen är varm. När det kyls kommer det att behålla sin krullade form under lång tid. Således får du lockar hemma inte värre än i professionella skönhetssalonger. Läs mer: Hur man lägger till volym till tunt hår.

När du skruvas upp och säkrar alla strängar, "gå" på dem igen med en ström av varmluft från hårtorken. Låt svalna helt. Ta bort hårnålarna utan att röra på locken. Nu börjar vi utforma frisyren själv. Använd dina fingrar, börja styla ditt hår i en position som du föredrar. Samtidigt borde du inte använda hårborstar.

Vid slutet, fixa det resulterande resultatet med en intensiv lack. För medelstort och kort hår är det värt att lägga det lite, för långt hår - mer. Kom ihåg att ju mer lack du tillämpar desto hårdare blir ditt hår desto mindre - ju mjukare och mer silkesaktig blir det.Nästa Artikel
Hur man tvättar en färgtonik från håret, efter en olycklig färgning