Hur man gör stora lockar: praktiska råd


Frisyrer med stora lockar - den perfekta lösningen för vardaglig och högtidlig bild. Det finns många sätt att göra hår med lockor hemma. Och på det valda verktyget beror på hur snabbt håret och formkrullen skapas.

Med hjälp av ett av alternativen kommer du att lära dig hur man skapar romantiska vågor, passionerade lockar, frivolous curls och eleganta lockar.

Förberedelse för läggning

Oavsett hur du planerar att göra stora lockar måste du först tvätta håret.

För någon frisyr behöver du en tunn kam för att separera trådarna och klippen för att hålla extra hår. Medel för fixering - skum, mousse, lack. Om du planerar att använda krulljärn, strykjärn, hårtork eller uppvärmda hårvalsar, var noga med att ta bromsarna. Kam - en borste är användbar för att ge volymen.

Sätt att skapa stora lockar

strykning

Även om detta verktyg är utformat för rätning, kan de också skapa spektakulära krullar. Ju bredare järnet desto större krullarna blir.

 • Starta permet från ansiktet. Separera en tunn hårborststräng, ta bort resten av hårmassan och slakta för att inte störa.
 • Knippa strängen på ett avstånd av några centimeter, vänd sedan järnet lite och försiktigt ned till spetsen av strängen. För att inte skada hårstrukturen och lämna inga rynkor. Pressa inte järnet för mycket.
 • Efter frisyren är klar, strö den med lack. För att göra krullarna mer volym och vågighet, klistra håret med fingrarna eller försiktigt borsta över det.

Ett viktigt tillvägagångssätt: Ju långsammare du spenderar järnet, desto brantare blir krökets form - genom att experimentera lite, kommer du att kunna bestämma den optimala tiden.

Med hjälp av curling

Det är ganska enkelt att göra vackra stora lockar med krusjärn om du följer tekniken:

 • Separata små strängar: det här låter dig få krullar med optimal form och elasticitet.
 • Gör perm från rötterna till spetsarna, då vågorna blir släta, utan veck.
 • I de flesta fall behövs ett stort krusjärn: från 28 till 33 mm är den optimala diametern för att skapa krullar av medelstorlek, 38 mm och mer för volymetrisk hår.

Efter frisyren är klar, applicera fixeringsmedel så att trådarna inte klibbar och deformeras inte.

En viktig tillvägagångssätt: så att stylingen håller formen längre, fixa de krullade trådarna med osynliga. Låt strängarna svalna och ta bort dem.

Med hjälp av curlers

Curlers är ett bra sätt att få stora krullar utan att skada dem. Dessutom är det ett utmärkt alternativ till kemi. Innan du börjar lägga, måste du behärska tekniken för curling curlers.

 • Med hjälp av clips delar huvudet av hår i flera delar: baksidan av huvudet, toppen av huvudet och sidorna. Eller använd våra system.
 • Börja att blåsa med parietaldelen, ta sedan in i occipitalet, tidsmässigt och lateralt.
 • Fin kam separat sträng inga bredare curlers, kamma den.
 • Håll kanten vinkelrätt mot huvudet, så att de enskilda håren inte glider ut.
 • Först, snurra försiktigt spetsen av strängarna, börja sedan vikla krökarna inuti. Zooma in i hårrullen så nära huvudet som möjligt och fixa.
 • När allt hår är inslaget, torka det med en hårtork eller vänta tills det torkar sig, och i fallet med ett termohår curler låt det svalna.
 • Ta försiktigt bort curlers, spray med lack och fortsätt med ytterligare installation.

Krullans form beror på den valda typen curlers:

Kardborreband är den bästa typen av curler för mjuka och elastiska lockar, och läggning håller så länge som möjligt. Velcro lämplig för alla typer av hår förutom tjock, och orsaka ingen skada. Sår på de våta strängarna: du kan torka håret med en hårtork eller vänta tills det torkar sig själv.

Thermo hår curlers förvärmas, sedan såras på torrt och rent hår med termiskt skydd appliceras. Det är nödvändigt att behålla krökarna tills de är helt avkylda och sedan försiktigt avlägsnas. Curls blir släta, glänsande, men de håller inte länge länge. Denna typ av hårkrullare är inte lämplig för mjukt och fint hår.

Boomerangs är perfekta för nattbruk. Stora krökare med stor diameter gör det möjligt att krulla stora krullar och små krullar gör mindre krullar. Curlers är lämpliga för alla typer av hår, skapa en naturlig effekt, och den resulterande frisyren varar så länge som möjligt. För att förhindra att curlers avlindar och glider ut ur enskilda strängar, stäng håret med en näsduk.

"Magiska" hårkronor är lämpliga för alla hårtyper. De är ett spiralfall där våta lås dras in med en haklapp. Du kan vänta tills håret torkar sig och tar den önskade formen, och det kommer att vara så länge som möjligt. Du kan också påskynda processen genom att använda en hårtork. Att sova i curlers är omöjligt - det kommer att bli knäckta lockar.

Velvet hår curlers är utrustade med en speciell beläggning som förhindrar trassel och skador på håret, och när det tas bort - dra ut håret. Den stora diametern hos dessa curlers är optimal för att göra stora krullar för långt hår. Väl bevarad form.

Plastkrullare skiljer sig från resten av närvaron av speciella klämmor, så att fixa dem själv, du behöver skicklighet. Som ett resultat är vågorna mjuka och voluminösa. Den resulterande frisyren håller sin form under lång tid.

En liten hemlighet: att göra hår med krullar ser naturligt och volymetriskt ut, använd curlers med olika diameter. Och för att fixa krullarna, använd en lackmedelsfixering. För en tydligare konsistens, lägg händerna lite gel och springa över strängarna med fingrarna.

Skapa krus hår hårtork med en diffusor

För att göra krullen med en diffusor, använd en skål med långa "fingrar". Ju kortare håret desto mindre ska vara "fingrarna".

 • Lätt torka det våta håret med en handduk.
 • Ta en hårtork med diffusor, en rund kam och medel för fixering (mousse, spray eller skum).
 • Luta huvudet bakåt, lägg strängen i diffusorn och börja sedan torka, fjädrande att föra och ta bort hårtorken. Strängar bör såras på skålens "tentacles". Fortsätt tills håret är torrt.
 • Hår med krullar redo, fixa det bara med lack.

Missa inte låsmedlet, om du inte vill få effekten av "vått hår".

En viktig nyans: Formuler krullarna själva, när du applicerar diffusorn på fuktigt hår.

Teknik perm stora krullar borstar och hårtork

Hon är bekant för alla som någonsin har gjort styling i stugan. För att upprepa det hemma, använd en rund kam med stor diameter, en hårtork, termiskt skydd, hårnålar för fastsättning under styling och ett sätt att fixera.

 • Dela håret i fyra delar: sidan, occipitalen och toppen av huvudet.
 • Börja på baksidan av huvudet och peka resten. Separera strängen, inte mer än en kam i bredd, och rör dig långsamt ner och följ den med en hårtork. Ju mer spänning och långsammare rörelsen, desto vackrare, snäva och stora krullar kommer att erhållas.
 • Kyl håret med kall luft för att fixa det.
 • När alla trådar är sårna, applicera lack.

Tips: Gör styling stora krullar, använd en navfäste, men rör inte håret, håll hårtorket på ett avstånd av 2-3 cm. Var noga med att använda ett värmebeständigt medel.

Att göra krullar med selar

Selena är ett annat alternativ att snabbt göra en naturlig frisyr, lite tuff och mjuk. För att göra detta behöver du stealth, mousse och hårtork.

 • Applicera ett stylingmedel på ett vått hår och dela det i trådar med en tunn kam: Ju tunnare strängen, desto finare krullarna, så ta mer hår för att skapa stora lockar.
 • Vrid strängen i en smal bunt och låt den vikas. Pin pin med en pin. Du kan torka den framtida frisyren med en hårtork eller lämna den tills håret torkar sig själv.
 • Efter avveckling av bältet ger lås den önskade formen och fixar med lack.

Bagel eller ring för lockar

Bublik, som vanligen används för babette hår och huvudband, är idealisk för att skapa lockar.

 • Samla håret i en hög svans, vattna lite med vatten från sprutan och vinda håret på en bagel.
 • Flytta från spetsen av svansen till rötterna, så att i slutet kommer en frodig bunt fram. Det kräver ingen ytterligare konsolidering.

Den här frisyren ser original ut, så du kan gå hela dagen och på kvällen kan du lösa upp ditt hår och få lyxiga stora lockar.

Rekommendationer för att skapa frisyrer

För att få krullarnas perfekta form måste du ta hänsyn till hårets egenskaper och längd.

 • På kort hår är det svårt att få stora lock, men du kan skapa ljusa krullar och vågor som ser ännu mer intressant ut än den klassiska krullen. För att göra detta, använd lack eller mousse, men i små mängder, för att inte få effekten av nålar.
 • Medellängd gör att du kan experimentera med frisyrer. Det ser bättre genomsnittliga lockar. Men i medellängden är det mycket lättare att återställa krullarnas form om de blommade under dagen: samla bara bunten en stund och lösa sedan igen. Använd en borste för kroppsvågor och en mer naturlig frisyr.
 • Stora lockor på långt hår kräver obligatorisk fixering, annars kommer håret bara att ligga under egen vikt.

Oavsett hur du skapar lockar du väljer, försumma inte termiskt skydd och stylingverktyg, eftersom bara friskt och intakt hår ser väldigt vackert och attraktivt ut.

Hur man gör vackra krullar och lockar med en strykning eller curling, och fixa effekten: 5 sätt

Skapa krullar strykning

Att experimentera med en frisyr är inte nödvändigt att förvärva en hel arsenal av stylingverktyg. En vanlig likriktare kan både släta och krulla våra strängar. Det här är väldigt lätt att göra, men först låt oss prata om säkerhet:

 • Krök endast med användning av termiskt skydd. Dessa kan vara speciella sprayer med viss minimal fixering, eller hårskum;
 • Vi arbetar endast på helt torrt hår. Detta gäller inte bara torkning efter tvättning, även applicerad styling ska torka väl ut;
 • Hårets säkerhet beror på dess kvalitet, så välj en apparat som har keramiska eller teflonplattor. Ja, det kommer att kosta mycket mer, men håret är viktigare. Det är enklare att använda ett järn med rundade kanter, de är mer praktiska och mer ergonomiska, men detta är inte så viktigt kriterium.

Hårtångar är värda att uppmärksamma när man väljer:

 • BABYLISS ST395E
 • PANASONIC EH-HS95-K865
 • BRAUN ST 750 (Satin Hair 7) / ES3
 • PHILIPS ProCare Keratin HP8361 / 00
 • REMINGTON S9500 E51 Pearl
 • Rowenta för elit Optiliss SF3132

Låt oss vända oss till det mycket perm. Med hjälp av likriktaren och vår fantasi kan vi göra flera olika typer av lockar:

Stora spiraler. Lyxiga klassiker som förvandlar varje kvinna. Den här frisyren är av mode, för vi behöver bara lära oss hur vi gör det själva. Så delar vi all vår skum av hår i separata strängar. Deras värde beror på hur stora krullar du planerar att vinda. Principen är enkel: med början från roten vinner vi strängen på stylisten, håll spetsen med våra fingrar. Håll långsamt järnet längs hela sin längd, lut dig något på toppen så att det inte blir jämnt.

Flätor. Här får vi en ljus spektakulär vågighet. De första stegen kommer alltid att upprepas, oavsett typ av installation, så att vi tvättar, torkar, applicerar agenten, torkar den igen. Varje sträng är snurrad i ett tätt rep, vi passerar längs hela sin längd med ett strykjärn. Dela upp i flera delar med fingrarna, fixa med lack.

Bruten. Detta är för dem som vill prova något ovanligt. Förutom standarduppsättningen behöver vi mer folie för dem. De som har gjort uppmärksamhet åtminstone en gång kommer att klara av den här permen om några minuter. Lägg en sträng på en bit folie, täck överst, vik dragspelet. Fix järnet i 20 sekunder (vid en temperatur på 190-200 grader, om mindre - håll lite längre) får vi en ovanlig zigzagsträng.

Experimentera med trådens tjocklek, hur de viks, kan vi uppnå radikalt olika effekter, ändra bilder och stil, som handskar. Och vad behöver vi tjejer?

Hur man gör curls curling

Vill ha vackra krullar av rätt form - krulljärn är ditt alternativ. Sådana lockar är lämpliga för festliga och vardagliga frisyrer, för att lära sig att göra dem själv är uppgift 1 för varje tjej.

För att allt ska dyka upp snabbt och effektivt, lägger vi omedelbart upp på en enkel arsenal av utrustning och verktyg:

 1. klipp för hår;
 2. fixeringsmedel;
 3. studs och curling direkt.

Vi utesluter omedelbart gel från styling, för med det kommer vi att bränna våra strängar. Använd spray, skum eller mousse.

Hur man gör vackra curls curling

Processen att skapa lockar med curling:

 • Separera håret i strängar. Eftersom det är mest lämpligt att börja curla från botten av huvudet, fäster vi de övre lås med klämmor;
 • Applicera fixeringsmedel omedelbart före krökning på varje enskild sträng, fördela, låt torka lite.
 • Beroende på typen av krökning kommer kretsmetoden att vara annorlunda. Tangen är mycket lämpligare att fixa spetsen och vinda håret till roten. Vi arbetar med en avsmalnande gardin med exakt det motsatta: vi blåser strängen som börjar från roten, samtidigt som vi håller spetsen med fingrarna. För att göra krullarna till dig själv på detta sätt behöver du en liten upplevelse. För att inte bränna dina händer, var noga med att använda en skyddshandske som följer med ett krusjärn;
 • Fixa strängen i 10-12 sekunder (stort och hårt hår krullar 20 sekunder), ta försiktigt bort.
 • Hot curl fästa hårnål för att kyla. När allt hår är krökt, ta bort hårnålarna, dela försiktigt våra krullar i mindre delar. Bara i slutet av detta förfarande sprinkla håret med lack.

Den mest problematiska punkten i självkrullning är valet av krökriktning. Vissa råder att göra orderna strikt i ett och samma, andra - tvärtom alternativt. Här är valet ditt.

Som curling hår bör curling iron vara av hög kvalitet, rekommenderar vi:

 • BRAUN Satin Hair 7 EC1 (CU710)
 • REMINGTON CI96Z1
 • BABYLISS C20E
 • REMINGTON CI5319

Curls på långt hår

Med långt hår måste tinker ganska innan du lär dig att curl dem snabbt och effektivt, men det är ännu mer intressant, särskilt eftersom det finns många sätt:

Frisyr från stora krullar från roten ser ut att docka och onaturlig, och att göra det, som sagt, är inte lätt. Vi erbjuder ett enklare alternativ: tipsen är vridna, rötterna är släta. En sådan kontrast kommer att ge volymen, vikten på strängarna, och det blir lättare än någonsin - med hjälp av ett krulljärn. Ungefär hälften av strängen är krökt och uppdelad i delar. Om det inte finns tillräckligt med volym vid roten, gör vi lätt bouffant.

Lätt lockar lättare att göra den vanliga hårtorken med en diffusor. Under torkningsprocessen, tryck från spetsarna, tryck lätt på låsen till roten. Håret är lätt sprinklat med lack. Som ett resultat får vi en liten våglighet som påminner om vått hår.

Bulky curls - en av de nuvarande trenderna. Detta är fallet när den spektakulära utseendet kombineras med den enklaste prestandan. Här hjälper vi de vanliga stora curlersna. Applicera skummet, grundligt kamma stranden, linda på stora curlers, lite innan du når rot. Efter fullständig torkning delar vi krullen i separata strängar, gör en liten bouffant vid roten för att skapa en volym där. Spraylack och, voila, en vacker bild är klar.

Hur man gör lockar på medelt hår

Denna uppgift är mycket lättare att hantera än i föregående fall:

Stora lockar på medellängd ser väldigt imponerande ut. Du kan göra dem med hjälp av vanliga eller elektriska blåsor med stor diameter. Vi vrider strängarna och tyst går runt lägenheten i 20-25 minuter (eller rastlös, som du vill). Vi tar bort, distribuerar trådarna, slår dem lite med fingrarna, fixar dem med lack och fortsätter, erövra mäns hjärtan.

Ljusvåglighet kan göras diffusor (läs ovan) eller med hjälp av vanliga flätor, flätad för natten på vått hår.

Skrymmande lockar det enklaste sättet att göra ett krulljärn med stor diameter eller vanliga strumpor (bara strumpor, du trodde inte). Vi tar en stor strand och vindar den över tånet, som på en papilotka, fastar vi den. Vi sätter på en duschlock och går och lägger oss. På morgonen skjuter vi allt detta och njuter av den spektakulära stilen.

Chic curls på kort hår

En kort hårklipp är inte en anledning att gå med en tråkig och monotont frisyr. Tvärtom är det ett utmärkt tillfälle att experimentera med bilder.

Använd järnet. På kort hår med honom är det mest lämpligt att göra stora lockar. Principen är enkel: Vi fixar varje separat sträng nästan vid roten, vrid sedan järnet genom 180 grader, låt försiktigt håret passera. Pröva ganska, vi får en fantastisk Hollywood styling.

Med curling hår kan du göra klassiska spiralkrullar för en festlig frisyr.

Ljust lockar vi tack vare klibbiga curlers eller papilotkam. Bara vind det lite fuktiga håret, torr hårtork.

För att skapa effekten av vått hår är en hårtork med diffusor lämplig. Om du inte har en sådan modell rekommenderar vi dig att titta närmare på dessa modeller:

 • REMINGTON AC9096
 • PHILIPS DryCare Pro BHD176 / 00
 • PHILIPS ThermoProtect Ionic HP8232 / 00
 • BABYLISS 6604RPE
 • BRAUN HD 585
 • Rowenta Premium Care CV5361

Volymförsök

Stor, medelstor, liten eller nästan osynlig. - Krullar kan vara helt annorlunda, men genom att lära sig hur man gör var och en av alternativen kan vi omedelbart vända från en strikt och elegant dam till en snuskig och rolig tjej.

Små lockar - de senaste åren, och denna frisyr passar in i vilken stil som helst, inklusive affärer. Hur man gör afrokrullar? Det enklaste sättet med en långvarig effekt är att göra en perm (och samtidigt den dyraste och osäkra). Men vem vill återställa håret då, speciellt sedan hemma blir resultatet lika bra. Det finns många alternativ, även curling-hair-strykjärn är inte nödvändiga! Papilloter, hårkrullare, boomerangs, trasor, spolar, hårnålar, cocktailtubules - allt detta kommer att hjälpa till att bli ägare till afrikanska krullar utan att skada håret. Men det finns ett alternativ ännu enklare - små flätor. Vi flätade dem för natten, och på morgonen kommer det bara lite att rätta krullarna.

Av någon anledning anses volymetriska krullar vara ett festligt alternativ, men det betyder inte alls att du måste vänta på någon form av händelse. Stora lockar kan göras curling stor diameter strykning eller stora curlers. Lush curls kan göras med en hårtork eller med hjälp av ett grekiskt bandage (vi vrider lite våta strängar under den, under dagen går vi med en romantisk frisyr och på kvällen är vi försedda med en elegant styling).

Undersökning: Hur gör du lockar?

Totalt antal röster: 132. Totalt antal medlemmar: 132.

Hur man uppnår en bestående effekt

Med curls från frisörens problem uppstår sällan, de kan inte förlora sin form även några dagar. Du kan sitta i mer än en timme med ett krusningsjärn över dina hemkrullar, men när man går ut kan man i bästa fall se en liten våglighet, vilket om ett par timmar blir helt slät. För att hålla krullarna långa måste du följa några regler:

 • Torrt hår är en garanti för säker och hållbar styling. Nej, vått hår kan naturligtvis vara krökt, men notera att det inte är säkert. Bli inte förvånad om du inom kort kommer att förvärva delade tips eller till och med bli betydligt kortare.
 • Av alla stylingprodukter är det bästa alternativet hårskum. Instruktioner: läggs med skum, efter fixering av lack. Glöm inte att de borde ha en termisk skyddseffekt, till exempel kallos Cosmetics Prestige Extra Strong Hold Professional Volume;
 • Den optimala temperaturen för curling curls - 200 grader. Men för torrt, skadat hår skulle ett sådant test vara för destruktivt, eftersom 150 är gränsvärdet för dem.
 • Det är värdelöst att försöka rätta krökets form med hjälp av upprepad vridning, eftersom du kommer att få motsatt effekt - strängen blir helt jämn;
 • Det är alltid nödvändigt att arbeta med bara en krull: krökt, manuellt uppdelad i mindre delar, fast. Först därefter fortsätt till nästa. Om vi ​​lämnar strängen obevakad, börjar den förlora formen innan vi avslutar krullen.

Hur man gör curls snabbt - 11 bästa sätten med bilder och videoklipp

Curls på höjden av mode hela tiden: glamorösa Hollywood vågor, coquettish Barbie curls eller en snygg röra som Shakira eller Julia Roberts.

Det finns många sätt att göra krullningar hemma utan tjänster av professionella stylister och frisörer. Nu tar vi en närmare titt på dem.

Hur man gör lockar på långt och medelhårt hår

Afrikanska lockor

Hårstil i latinamerikansk popdiva ser bra ut på långt och medium hår. Det här är ett sätt att ge ditt hår en visuell volym och det är lämpligt att titta på en promenad i parken och vid tidpunkten för publiceringen.

Vi behöver:

 • Vått hår
 • Bra brett elastiskt band;
 • Flera smala band för hår;
 • Duschlock.

Stegvisa instruktioner (enkelt sätt):

 1. Tvätta huvudet innan du lägger dig - det är nödvändigt för curling.
 2. Samla krullarna i en tätt hästsvans vid kronan och dela dem i flera delar. De mindre strängarna - de mindre krullarna kommer ut.
 3. När du har gjort en bulle av grisar på huvudet genom att väva banden i dem.
 4. Säkra smutsbrunnen och sätt på locket.
 5. På morgonen varva ner, spray lack eller mousse. Njut av effekten!

Denna frisyr kan också göras mer komplicerad med c-skum. Förresten, tack vare hennes frisyr varar mycket längre.

Stegvisa instruktioner (mer komplex metod):

 1. Tvätta håret och det våta håret med något slags fixativ.
 2. Du tar många, många hårnålar och börjar såra håret på dem med zigzagrörelser. Hela hemligheten är att du måste ta så små strängar som möjligt, då får du små krullar i afrikansk stil.
 3. Efter att ha avslutat den här åtgärden, sätt på en hatt och gå och lägg dig.
 4. På morgonen varva ner krullarna. Vi har en snygg frisyr med små voluminösa lockar.
 5. Skapa en våt skum effekt. Du kan erövra hjärtat!

Vad ska hända i slutet, se nedan på bilden.

Vi erbjuder dig också ett galleri med 5 video tutorials om hur du kan slå afrikanska lockor på olika sätt.

Hollywood curls

Hollywood curls - det här är en annan version av vågiga lockar för medium och långt hår. En sådan Kuafyur är skapad av stora curlers, minst fyra centimeter i diameter. Du kan använda tillgivna eller termiska curlers. Vid användning av den senare är stora krullar mycket snabbare och längre håll.

Steg för steg instruktioner:

 1. På håret, från tips, vindrullar. Vi försöker hålla oss i en riktning. Du kan experimentera med viklängden - det är inte nödvändigt att vrida krullarna mot rötterna, luftkrullarna ser ännu mer intressant ut än spiralhår längs hela längden.
 2. Om du använde uppvärmda hårvalsar, vänta sedan 20 minuter, ta bort, sätt lack, skum eller mousse;
 3. Om vi ​​använde milda, går vi till sängs och gör samma sak på morgonen som efter de termiska, eller torkar det med en diffusor och tar bort det efter ett par timmar.

Men vilken skönhet borde vara i slutet - på bilden nedan.

Hur man gör spiralkrullningsrätare (järn) och krulljärn

En annan vanlig stil för att skapa en kvälls frisyr för långa eller medelstora krullar är korkskruvsvågorna, namngivna efter formen av spiralkrullar. Det finns flera sätt att göra denna skönhet: du kan använda ett strykjärn för ditt hår, du kan tillgripa speciella spiralkrullare eller försöka curla den på ett krulljärn.

Med ett platt järn (annars, en rätare) kan du inte bara nivån på håret utan också öka volymen från rötterna eller skapa lockigt hår. Det är mycket praktiskt att denna metod fungerar även efter keratinrätning och förstör inte strukturen väldigt mycket när man använder speciella medel.

Instruktion (och användning av strykning):

 • Ta en sträng av medelstjocklek och börja bearbeta den med ett järn.
 • Det viktigaste är att ändra rörelseriktningen, två centimeter till höger, två till vänster, så här får du chic "corkscrew-spiral".
 • Eller vi tar en sträng och vindar det mycket bra på järnet, medan under åtgärden måste det finnas en viss ansträngning så att krullarna inte bara kunde falla från järnet. Sträck försiktigt hela strängen, så att den avlägsnas från enheten.

Så vackra naturliga lockar på hårets ändar visar sig som på ett foto nedan.

Pigtails och lockiga lockar

Våt hår väva bara in i flätor. Efter att ha gjort dessa manipuleringar, lämna krullarna tills de torkar ut. Detta är en bra frisyr för varje dag hemma. Om du gör mycket små flätor får du ett stort antal små hål, och en två stora flätor kommer att vara en utmärkt grund för bildandet av tunga krullar.

Innan du använder termiska metoder för krökning måste du stärka håret, eftersom den höga temperaturen på arbetsytan på enheten skadar hårstrukturen och dehydrerar den.

Curls på styggt hår

Flickor med lockigt hår hela tiden krävs för att göra styling, fläta dem eller frisyr slarviga och disheveled. För att lösa detta problem finns det flera sätt:

 1. Långt hår är mycket lättare att stil, och fler variationer av frisyrer. Det är nödvändigt att påskynda hårväxten, då blir oregelbundna små vågor förvandlade till en snygg frisyr.
 2. Gör stylingen korrekt, försök inte helt anpassa eller krulla krullarna, men betona frisyrens naturliga fräckhet. För natten lägger du bara en droppe mousse på vått hår och lägger sig, kamma inte det på morgonen, men fixa frisyren med händerna, du kan lägga den med hårnålar eller en vinkel. Goda rotiga krullar som kallas "krullar ur sängen" erhålls.

Hur man gör lockar för kort hår

Små krullar på spolen

Våra mödrar krullade också sitt hår före ett datum. Förmodligen - det här är den mest prisvärda metoden för tjejer med korta och medelstora krullningar, eftersom långt hår helt enkelt inte kan krulla vackert under egen vikt.

Steg för steg instruktioner:

 1. Rengör vått hår kam eller dela händer, beroende på önskat resultat.
 2. Applicera några stylingprodukter (mousse, gel, spray).
 3. Vi börjar spinna från baksidan av huvudet så att krullarna är vackert fördelade över hela längden.
 4. Håret kan torkas med hårtork eller på ett naturligt sätt. Klart!

Och här är det slutliga resultatet:

Vi vrider zigzagkrullar

Detta är en utmärkt universell frisyr för tjejer med kort, medium och långt hår, som inte är vana vid att spendera många timmar om dagen på hårrätning, styling eller flätning.

Vi behöver:

 • matfolie;
 • utyuzhok;
 • kamma;
 • låsmedel;
 • barrettes.

Vi vrider zigzagkrullar enligt instruktionerna:

 1. Bestäm spiralens önskade storlek.
 2. Strängarna av den önskade tjockleken viks i folie.
 3. Nu värmer vi upp likriktaren och försiktigt fördelar locken på sin zigzagplatta.
 4. Vi trycker på övre delen och väntar ett ögonblick, i vissa fall - två.
 5. Ta bort folien, räta håret och vi har de resulterande perfekta zigzagerna.

Vi erbjuder stegvisa bildinstruktioner för att vrida zigzagkrullar med folie och en likriktare:

Fler resultatalternativ:

Fonder för att skapa lockar

Curling Iron

Det andra kända sättet att curl curls använder curling. Med det kan du snabbt göra lockigt hår av olika former. För detta:

 1. Värm upp locket
 2. Försöker att inte pressa strängarna för hårt, vi krullar på det.
 3. Håll i 30 sekunder till en minut, beroende på trådens tjocklek och hårets tillstånd.
 4. Det är mycket bekvämt att i fall av felaktig vinkling kan du släta ut håret med en rätare och fixa allt utan att ägna mycket tid och energi.

Mer om hur man gör det i videon nedan.

Likriktare (järn)

Det mest populära och moderna sättet att göra krullar är att använda en rätare. Mer detaljer i följande video:

Vanligt tuggummi

Trenden i denna säsong är en avslappnad frisyr. För att uppnå denna effekt är det mycket lätt att använda ett vanligt gummiband. Fuktar håret och vrider det i en bunt, fixar det med ett elastiskt band, väntar på torkning. På detta sätt bildar ideala försumliga vågor på håret, fixar med lack.

Spiral curlers

Nyligen på hyllorna i många butiker förekommit uppsättningar krullare av ovanlig spiralform. Satsen innehåller en speciell krok, som valde enskilda strängar. Våt hår kamma och fördela sig i krullar av önskad tjocklek, det är bättre att göra dem inte så tjocka. Med en krok lyfter vi strängarna och vindar krökarna på krillens spiral, låt den torka. Resultatet är en mycket snygg och vacker spiralspolar.

Foto - Curls med spiral curlers

Användbara tips

Det finns inget svårt i detta, du behöver bara följa våra råd och rekommendationer:

 1. Om frisyren kräver sömn med ett vått huvud - du måste bära en badkeps, annars kan det vara ett tunt hår som kan skadas.
 2. Det är bäst att applicera moussen på fuktigt hår före krökning. Du kan också spraya en liten mängd lack innan du använder curling eller strykning.
 3. När du skapar snygga vertikala krullar med curlers, försök att avsluta torsionen så nära som möjligt till roten; Hår curling med curling
 4. På hår som är skadade, överdrogerade, ser krullarna slarvigt och slumpmässigt ut, krullar måste fuktas med masker, särskilt när man använder kemiska (bioväven) eller fysiska (heta curling) metoder.
 5. Under lång tid kan krökarna endast göras med hjälp av en speciell vinkling i salongen, men det spjälkar betydligt håret.
 6. Om du planerar en kemisk eller bioväxling måste du börja använda vitaminer för håret innan du gör hår, för efter hårdmetoderna förändras hårets struktur, svagas och kan till och med börja falla ut. Förbered din kropp för stress. Dessutom, på friska, hållbara och energiska krullar, fortsätter krullarna mycket längre.

Hur man skapar spektakulära lockar med curling?

Vackert välskötta perm kommer att dekorera alla tjejer. Det finns många sätt att skapa eleganta lockar: med hjälp av curlers, curling, strykning och improviserade medel. Idag kommer vi att berätta hur man gör effektiva lockar curling.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Lyxiga stora lockar

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

För att skapa stora krullar, rekommenderas att välja stylers med stor diameter. Dessutom kan du ringa för hjälpkon krullning. Med hjälp, hemma kan du skapa en spektakulär styling för medelstort och långt hår.

Så, hur man gör stora lockar med curling?

 • Borsta borrar bra. Kom ihåg att styling med termometrar kan göras endast på torrt hår. Samla de övre delarna medan du är på kronan.
 • Välj en sträng i nackområdet. Eftersom din uppgift är att krulla stora krullar borde du ta stora strängar.
 • Placera curling iron på rötterna och vrid håret på det. För att skapa ljusstyrka är det inte nödvändigt att dra åt strängen kraftigt.
 • Gör detsamma med resten av trådarna. För att vrida krullarna ordentligt bör du börja arbeta med håret på baksidan av huvudet och flytta till kronan.
 • Fingrar lägger till stilvolym.
 • Fixa skapandet av lack.

Det är viktigt att komma ihåg att krullarna ska krullas i en riktning. För att göra detta ska den högra sidan av håret skruvas i ansiktet och vänster - från ansiktet.

Video med stegvisa instruktioner för att skapa en effektiv styling hemma presenteras nedan.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Perky curls

Små lekfulla lockar kan göra någon bild spektakulär och minnesvärd. Vi kommer att prata om hur man skapar en sådan elegant stil för medelstort och långt hår med hjälp av curling.

 1. Kamma håret. Dela den i en horisontell delning i två lika stora halvor.
 2. Välj en tunn strand. Kom ihåg att krullen bör börja från baksidan av huvudet.
 3. Knippa spetsen av strängen mellan krullarnas tallrikar och vrid hela låset till botten. Värm håret i 10 sekunder. Om du vill göra vackra spiralkrullar, ska stylern hållas vertikalt. För att skapa vanliga krullar, håll enheten horisontellt.
 4. Då ska du blåsa resten av hårmassan och flytta från huvudets baksida till kronan.
 5. Fixa resultatet med lack.

Ovanliga Spiral Curls

Lyxiga spiralkrullar kan göras med liten ansträngning hemma. För att göra detta behöver du en speciell konformare. Så, hur man gör vackra spiralkrullar på medium och långt hår:

 1. Tvätta håret och torka det. Kamma håret och applicera en speciell stylinggel eller mousse på den.
 2. För att krulla spiralkrämar, välj strängen och vind den på konisk styler. Gör detsamma med resten av trådarna. För att kunna göra stilen korrekt måste du först slå håret i nacken och sedan gå till strängarna vid kronan.
 3. Demontera krullen med fingrarna och spraya med lack.

En video med steg-för-steg-instruktioner för att skapa en underbar Hollywood-frisyr presenteras nedan.

Mjuka vågor

Vackra vågor kan enkelt utförs självständigt med hjälp av ett krulljärn. För att göra detta behöver du en styler med en diameter på 15-20 cm.

Så hur man gör mjuka vågor på medium och långt hår?

Kamma håret. Behandla huvudet med ett speciellt termiskt skyddande medel. Separera håret i två delar och fäst de övre strängarna på kronan. Ta en sträng på baksidan av huvudet.

För att få vackra vågor sträcker en hand strängen och den andra - snurra den på curling. I detta fall ska verktyget hållas med handtaget upp vinkelrätt mot golvet. Twist curls behöver i ansiktets riktning.

Värmehår ska vara 10 sekunder. Lossa sedan strängen och dra långsamt krullningsstången, utan att skruva av krullen. Gör detsamma med de andra strängarna.

Fixa krulllack.

Videon visar andra sätt att skapa en spektakulär styling. Med hjälp av enkla instruktioner kan du göra Hollywood-vågor på egen hand utan stor ansträngning.

Spektakulär styling med automatisk curling

Automatisk krulljärn, som i sig gör en elegant styling - det här är en riktig hitta för kvinnor som värdesätter sin tid. Med det kan varje tjej i några minuter bilda både ljusvågor och piggiga krullar.

Så, hur man gör en elegant styling curling, som själv vrider krullarna?

 1. Tekniken för att skapa en sådan frisyr är väldigt enkel. Du bör välja temperaturläge och tid för krökning beroende på önskat resultat.
 2. För att bilda ljusvågor ska stylern hållas högst 3 sekunder.
 3. För att få mjuka krökar bör du välja en genomsnittlig temperatur och hålla enheten i 3-4 sekunder.
 4. Om du vill få elastiska lockar, krulla sedan håret i minst 10 sekunder.
 5. Välj en sträng, placera den i ett speciellt hål i stylern och håll kvar tills en pip hörs.
 6. Upprepa med resten av hårmassan.
 7. Säkra mästerverket med lack.

Hur man gör curls curling på medium hår

Det har länge varit känt att alla kvinnor med rakt hår vill ha lockar och ägarna av lockigt hår - rakt hår. Styling curling på medium hår är väldigt populärt, det ger en speciell charm till varje kvinna. Men du måste veta hur man korrekt gör ett sådant hår.

Ljuskrullar

Hur man gör ljuskrull på medelhår är bara hälften av frågan. Det är viktigt med hjälp av vilka enheter luftsträngar är gjorda.

 1. Den speciella runda munstycket på hårtorken (diffusorn) har nyligen blivit mer populär på grund av användarvänligheten. Diffusorn ger en svimlande volym och skapar naturliga vågiga lockar. Innan du använder hårtorken måste du skydda dina framtida lock med hjälp av specialverktyg. Du kan fixa och behålla krullarna med hjälp av lack, mousse, skum och andra stylingprodukter.
 2. Curlers - en metod som bevisas av tiden. Inte lika skadlig som curling eller någon form av snygging. Men det har sina nackdelar. Sammantaget är det här en ganska bra metod. För närvarande finns det ett stort antal typer av curlers (mjuk, varm, plast, etc.). Tyvärr är denna frisyr inte lika hållbar som du vill, förutom att det tar mycket tid. På curlersna blåser det nyvasket och fortfarande vått håret, lämnar allt länge (mestadels på natten). Resultatet är en elastisk och vacker cuckery, som stöds av styling.
 3. Strykjärn eller styler hjälper också perfekt till att skapa vackra lockar.

utyuzhok

Först måste du tvätta håret och låt dem torka och behandla sedan trådarna med speciella skyddsmedel. Därefter kan du locka strängar på flera sätt.

 1. Att blåsa strängen som om den var på ett krulljärn och smidigt springa längs hela längden, men inte från rötterna, men något avvikande från dem. Och så rulla igenom alla krullarna.
 2. Vi gör en bunt av liten tjocklek för bättre effekt. Selen utförs av ett järn, det visar sig naturligt kucheryashki. Resultatet är fast fixeringsmedel.
 3. Vi gör en snigel ur låsen och fixar den med en osynlig, vi passerar genom järnet för varje snigel, sedan tar vi bort hårnålen och släpper ut strängen genom att fixera den med lack.

Det är bäst att vrida spiralerna från undersidan av huvudet och gå till templen, så frisyren blir mer volymin.

Curling Iron

Hur man gör ljuskrullar krulljärn, de vet inte allt. Det finns flera sätt att få de välskötta locken.

 1. Pryadka vrider från tips till rötter, curl håller på curling omkring femton sekunder. Förfarandet utförs vid en temperatur av från ett hundra tjugo till ett hundra och sextio grader, beroende på hårtypen.
 2. Denna metod liknar den tidigare, endast krulljärn hålls horisontellt när krökningen rullas. Trots likheten av metoder erhålls krullningar av andra.
 3. Flagella - ett annat svar på frågan om hur man curl curling på medium hår. Inte mycket tjocka ledningsnät tillverkas och skruvas på krullningen. Efter en tid tas krullen bort från krullningen och fixeras på något sätt för läggning.

Andra metoder

Spit - det säkraste sättet, inte i behov av elektriska apparater eller curlers. Behöver vatten, tuggummi och kam. En lack läggs till vattnet, strängarna fuktas i vatten, borstar och flätas och fixeras med gummiband i ändarna. Pigtails lämnas över natten och efter att de torkat löser de sig upp.

Du kan också bläddra med rezinochki. Strängen är lindad på ett elastiskt band och fast fastsatt under användning av mousse eller skum, så alla strängar samlas in under elastiska band. På morgonen tar du av gummit och fixar resultatet med lack.

Professionella tips

Om håret är svagt, tunt och sprött, är det bättre att överge curling med hjälp av pleyok eller strykjärn, och ännu mer - från perm med hjälp av kemiska föreningar. Förtvivla inte, säkra metoder (flätor, elastiska band, hårkronor) hjälper ägarna av svagt hår.

Innan du lägger på krullarna krävs skydd, nämligen: termiskt skydd eller speciella masker.

Forceps curling är bäst att välja en bra kvalitet, hårets hälsa bör inte sparas. En av de goda indikatorerna kommer att vara en keramisk beläggning, som mer delar spåren.

Innan den läggs är varje kam noggrant kammad. Alla är sårade i samma riktning. Överdriven värme kommer att skada håret. Om det inte finns någon erfarenhet, är det bäst att söka hjälp av professionella för att få vackra curls.

Vilket sätt att välja för att få önskade krullar beror på hårets typ. I den moderna modebranschen är nästan alla frisyrer gjorda på grundval av krullar, avvecklade på något av ovanstående sätt. Du bör vara uppmärksam på hårets hälsa: Varje styling, speciellt termisk eller kemisk, ger stor skada. Säkra curling metoder blir allt mer populära.

Hur man gör curls curling hemma

För att få en snygg och elegant stil, behöver du veta hur man gör krullar krusningsjärn hemma. Det finns inget svårt i detta, men före proceduren behöver du korrekt förbereda ditt hår, och du måste också följa vissa regler. Då kan du skryta vackra krusar som är lika bra för vardagsliv och semester.

Hur man förbereder strängar

Den förberedande processen kan innefatta:

På det "inaktiva" håret ser även den mest originella frisyren ut dåligt. Om dina strängar är naturligt smala och inte håller sin form väl, måste du välja groomingprodukter specifikt för din hårtyp. Innan du lägger dig, använd schampo och balsam för oskärliga lockar. Bättre applicera ej outplånlig spray-conditioner. Om det kombineras med skydds- och fixeringsmedel, erhålls effekten av ett otvättat huvud. Namnlösa: Detta bör undvikas!

Efter tvättning finns en punkt "Skydd". Under det betyder användningen av något skyddsmedel. Vanligtvis produceras de i form av en spray, du kan köpa dem i specialiserade kosmetiska butiker. Den speciella kompositionen skyddar håret från krökets påverkan, vilket gör att det inte brinner mycket. I allmänhet rekommenderas att värmebeskrivning inte bara användas innan du använder krusjärn, men även före rätning med en strykanordning eller med en hårtork. Efter tvätten, bläck krullarna med en handduk, spraya den, vilket inte bara ger sina skyddande funktioner, men gör också kamningen lättare.

Om du inte har bråttom, låt trådarna torka naturligt. Om det emellertid inte finns tid, använd sedan en hårtork. Håret kan tyckas redan torkat, men inuti är det fuktigt. Var noga med att kolla denna punkt, annars kommer krullarna inte att bli lika och snygga. Helt strängar kan bara kamma efter att de har torkat helt, för när de är våta är de väldigt sårbara för skador av något slag, kan de bryta av från hårda repor.

Om du har gjort allt, bör du förbereda allt du behöver i förväg så att det kommer att ligga inom fingret när du vill personligen veta hur man gör vackra krullar med krulljärn. Det kommer att ta:

 • stift och klipp;
 • fixeringsmedel (lack, mousse eller lättskum);
 • platt kam.

Hur man gör curls curling

Vid första anblicken är det inget super svårt i denna installation. Men om du känner till några subtiliteter så blir processen enklare. Det kommer att visa riktigt volym och vacker frisyr på några minuter.

Så följ de enkla instruktionerna:

 1. http://shpilki.net/wp-content/uploads/v-protsesse-zavivki-ploykoy.jpgHämta den övre delen av strängarna med ett klipp. Curling börjar alltid från botten - kom ihåg det här.
 2. Applicera en fixativ. Det är bäst att ta en mousse eller skum för att ge volymen. Gel för mjuka krökor är inte särskilt lämplig - med det kan du brinna lockar, dessutom är gelén bra vid korta hår. Men använd inte skummet med mousse till hela längden på en gång - bara på strängen som du ska snurra vid ett visst ögonblick.
 3. Separera krullningen från botten - tjockleken beror på vilken storlek krullar du vill göra. Applicera en liten hållare, försiktigt kamma, skruva på curling. Det är nödvändigt att börja lösa upp från toppen - allt är enkelt, om du någonsin har arbetat med curlers - processen är densamma. Men det är bekvämare för någon att börja från rötterna - här måste du noggrant sätta fast strängen på tången med handen.
 4. Vänta upp till 15 sekunder. Längre väntan rekommenderas inte för att undvika skador på håret.
 5. Ta bort strängen med en liten rörelse, något öppnar tangerna. Men snurra inte den resulterande spiralkrullen! Dab den med en stark hållarelack.

Nu är det fortfarande att göra liknande åtgärder med hela håret. När du är färdig med den nedre raden, lossa en liten sträng från klippet och vind den här delen av håret.

Styling alternativ

Nu vet du hur man gör curls med curling. Det återstår att ta reda på vilken styling som kan göras på grundval av den vanliga curling. Och du kan göra mycket saker - frisyrer med en sådan perm ser väldigt vackert ut!

Någon gillar stora lockar, och någon föredrar en liten mild våg på hans hår. Allt detta kan uppnås med hjälp av den vanliga curling i sin arsenal av skönhetsanordningar!

Stora lockar

Det är från dem det enklaste att skapa vacker styling. Det är lämpligt för vardagen, och för alla festliga evenemang, ett datum. Det finns många alternativ för styling av sådana krullar: du kan säkert lämna dem i ett löst tillstånd, så att du kan släppa sig smidigt på axlarna.

Du kan samla en hög svans för att visuellt förlänga nacken och betona det ovala ansiktet. Och du kan sätta alla strängar på ena sidan, med hjälp av den sneda avskiljningen. Och fixa hela massan av hår till sidan med ett modernt tillbehör - du får en riktigt kvällsversion.

Stora lockar - det är alltid lätthet och extraordinär skönhet! Så diversifiera med dem din bild, slår alltid andra med oemotståndliga - de kommer att tro att du bara kommer från en skönhetssalong.

Liten våg

Om du skapar en frodig styling från överflöd av små krullar får du en romantisk och original bild. För detta är det bättre att använda ett krusjärn med ett speciellt "korrugerings" munstycke. Med ett sådant munstycke kan du göra mjuka krökningar över hela hårets yta, och du kan locka bara några strängar, vilket gör dem till huvudfokus. Sådan styling ser bra ut på att markera.

Återigen kan du också göra olika frisyrer från en anbudsbas. Lika bra med korrugeringen ser olika svansar, "malvinka" och mycket mer!

Hollywood våg

Många stjärnor tillgodoser nu vintage retro-bilder. Sådan styling hjälper till att skapa en feminin och sofistikerad bild. Och om du också korrekt väljer rätt tillbehör och kläder, så börjar du definitivt fånga beundrande blickar av andra runt dig.

Hollywood våg kan göras på olika sätt. Lättare att göra med curling-flöjt. Vackert styling ser på korta lock och medellängd. Det finns inga speciella regler här - led dig av din fantasi! Var noga med att använda en fixativ på allt hår - ingen krull ska sticka ut ur din styling.

På medelhår

Curls i detta fall görs enkelt. Kamma en lätt fuktig chock, dividerar med sex eller sju strängar, inte mer. Behandla varje sträng separat med skum eller mousse och vinda sedan på krullet. Få en frodig och voluminös frisyr som du vill fixa lack.

Naturligtvis finns det alternativa metoder för att skapa lockar utan att använda curling. Men för många fashionistas är curling järn fortfarande en oumbärlig enhet för att skapa en otrolig styling.

Säkerhetsregler

Naturligtvis, med kunskap om alla subtiliteter och nyanser, blir det inte svårt att vinda krullningar hemma. Ja, och så att alla kommer att tro att varje dag du besöker salongen. Men med frekvent användning av curling måste du följa säkerhetsåtgärderna:

 1. Curl exceptionellt rent hår. De värmer upp snabbare och får därför mindre skada. Och frisyren kommer att behålla sin form under en längre period.
 2. Krullar borde alltid vara torra före ett sådant förfarande. Du kan till och med läsa om detta i anvisningarna för din enhet.
 3. Var noga med att köpa en värmesköld, även om du använder slingjärn sällan. De behöver hantera lockar och före strykning, hårtork.
 4. Det rekommenderas inte att byta skum och mousser med fixeringsgeler, vilket gör det långa håret tyngre.
 5. Spray håret med lack bara när de skapade locken har helt svalnat, annars kommer hela volymen att "falla" inom några timmar, eller till och med tidigare.

Om du följer dessa enkla regler, bör du inte oroa dig för ditt hårs tillstånd. Men det är fortfarande inte rekommenderat att missbruka användningen av pleyok och hårtork. Och om du inte kan undvika det, åtminstone en gång i veckan, skäm bort dina strängar med regenererande masker, som du kan köpa i hyllan i en kosmetisk butik eller göra din egen från de tillgängliga produkterna.

Var försiktig med ditt hår, ta hand om dem, sedan på dem och de vanliga locken ser bra ut!Nästa Artikel
Vad hjälper till att bli av med håravfall