Hemvård för poröst fluffigt hår. Hur man gör poröst hår smidigt


Poröst hår är alltid åtföljt av torrhet och brittleness, därför måste du handla i flera riktningar omedelbart i vård av sådant hår. Först och främst, återfuktar, men glöm inte om restaurering och näring. Och viktigast av allt, att göra allt detta regelbundet, löpande.

Poröst hår är en hårstruktur som kan absorbera alla preparat som en svamp och sedan omedelbart ge dem bort efter tvättning. Poröst hår absorberar mest damm och smuts.

Det finns två skäl till hårporositet:

 1. Ärftlighet. Även i livmodern läggs hårets struktur och dens densitet. Och om håret är lockigt (lockigt), så blir porositeten deras följeslagare.
 2. Fel hårvård. Ibland skyller vi på att håret blir torrt och poröst. Vi använder ofta stylingprodukter, hårtorkar, hårtorkar, curlingkrullar, vi väljer felaktigt dagvård (schampo, mask), vi skyddar dem inte etc. under en lång tid. Men det är bättre att börja göra något.

Några fakta om poröst hår:

# Poröst hår är tråkigt och livlöst, de har inte en rik färg och glans, som friskt hår. Poröst hår är torrt och sprött i längden, så de behöver noggrann vård.

# Poröst hår är svårt att färga jämnt längs hela längden med samma färgintensitet, och dessutom tvättas färgen mycket snabbare från poröst hår.

# Skalor av poröst hår öppnas något på grund av vad de absorberar alla lukt, ämnen och till och med damm, allt detta påverkar hårets tillstånd negativt. Häftiga hårvågar skärsätet tätt tryckt på varandra och håret är skyddat mot exponering för den yttre miljön.

# Poröst hår är dåligt stylat, det är räddat för fukt, vind, temperaturförändringar.

Rengöring av poröst hår

Omsorg för poröst hår, som för någon annan, börjar med rengöring, och inte bara rengöring i form av ett schampo, utan också en djupare rengöring i form av skrubber och skalor. Skalning av hårbotten hjälper till att noggrant rengöra huden på döda hudceller, talg, stylingprodukter, silikoner och andra föroreningar som schampo inte klarar av.
Du kan köpa en skrubba färdiggjord i affären eller göra det själv.

Bra köpta scrubs och piligi

 • Lebel Cool Orange Scalp Conditioner (fet / torr hårbottenrengörare)
 • Natura Siberica (havtorns hårbotten)
 • Farmavita Phytopeeling (Scrub för hårbotten)
 • Kaaral Purify Scrub (exfolierande skrubbe med valnötsskal)
 • Carita Revitalizing scrub för hårbotten (stimulerande gommage till hårbotten)
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hair Hårbotten Pre-Shampoo Peeling (scalping peeling)

Home Scrub Recept

Knäskrubb innan du applicerar på hårbotten.

 • 2 skedar havssalt (fint eller medelhaltigt)
 • 3-5 droppar essentiell olja, beroende på hudtyp;
 • 1 matsked örttekoko (kamomill, nässla, kalv av ek) eller basolja (olivolja, avokado, senap, hampa, mandel).

Eventuell avskalning görs på smutsigt hår innan du tvätter huvudet, på våt hud, måste du först noga blöta hårbotten, några minuter under en varm dusch. Scrub appliceras på hårbotten avskiljning och massage är gjort, hårets längd påverkas inte. Massage gör ungefär fem minuter och ytterligare fem minuter, lämna blandningen på håret och tvätta sedan mitt huvud som vanligt med en schampomask.
Skaldning ska göras en gång vartannat vecka. Efter peeling, hårbotten andas, i ordets ordalydelse. Och viktigast av allt, efter peeling av alla näringsämnen som du applicerar på hårbotten, kommer det att fungera många gånger bättre (masker, serum, tonic). Dessutom förbättrar peeling blodcirkulationen i hårbotten och alla näringsämnen från blodet tränger bättre in i hårsäckarna, vilket främjar hårväxten.

Shampoo för poröst hår

Shampoo är också en del av hårrensningssystemet och vi använder det varje gång jag tvättar mitt huvud, därför borde man vara medveten om sitt val.

Huvudprincipen i valet av schampo är att den väljs utifrån hårbotten, inte håret. Och ja, hans huvuduppgift är att rensa håret och hårbotten från smuts. Men shampoo shampoo strid, även om dess huvuduppgiften är bara renar, och jag tror att var och en med dig är överens med mig. För poröst hår är det fortfarande viktigt att shampoo gör håret mjukt och smidigt. Goda professionella schampon innehåller fuktgivande och konditionerade ingredienser som gör håret mer hanterbart, minskar fluffiness och mjuknar. En viktig indikator på shampoos kvalitet är också produktets ursprungsland. Jag litar framför allt på hårprodukter som tillverkas i Japan, USA, Italien, Korea och Tyskland, och även i Frankrike (kombinationen av priskvalitet motsvarar inte alltid).

Helst bör du ha flera schampon som du kommer att växla i din vård. En slags neutral schampo eller för känslig hårbotten, en mer mild, för hårlängd (för att inte torka ut) och en för mer grundlig rengöring (djupt rengöringsschampo), som du kommer att använda vartannat i tre veckor. Med detta schema kommer ditt hår inte att vänja sig vid någon särskild schampo och du kommer se resultatet på ditt hår.

Om du vill bryr dig mer om hårets längd, välj ett schampo med ett märke för torrt, försvagat, skadat, sprött hår, men idag kan du också hitta ett schampo specifikt för poröst hår:

 • Daeng Gi Meo Ri Oriental Svart Shampoo (torrt skadat hårschampo)
 • Matrix Biolage Hydrasource Ultra Aloe Shampoo (schampo för torrt hår)
 • Estel Professional Curex Therapy Shampoo (schampo för torrt, svagt och skadat hår)
 • Brelil Bio Traitement Cristalli d'Argan Shampoo Intensiv Skönhet (fuktgivande schampo med Argan och Aloe olja)
 • CHI Deep Brilliance Hydration Moisture Binding Shampoo (fuktgivande schampo)
 • L'Oreal Professionnel Intense Repair Shampoo (schampo för torrt hår)
 • IAU Serum från Lebel (fuktgivande schampo för torrt, obotligt och poröst hår)

Och snälla, lek inte med hemlagade naturliga schampon, till exempel schampo från äggulor, bröd, lera och andra produkter från kylskåpet, vilket övningar visar, kommer du att förstöra ditt hår ännu mer och återgå till professionella verktyg ändå. Dessutom skapar den moderna skönhetsindustrin speciella professionella verktyg som är utformade speciellt för din hårtyp. Om du själv inte kan hitta rätt verktyg, kontakta din frisör, han vet ditt hår, deras problem och behöver bättre.

Hur man väljer ett schampo baserat på hårtypen, vilka är schampon och viktiga tips om hur man använder schampo korrekt, kan du läsa i artikeln: Hur man väljer ett schampo för hår

Innan du tvättar, bör du kamma håret väl, detta kommer att bidra till att avlägsna smuts och döda hudceller i hårbotten samt underlätta kamning efter tvättning.

Begränsa användningen av en hårtork, ett strykjärn för rätning av hår, krullningshår och andra stylister, alla dessa enheter torkar håret och berövar dem av sin kraft.

Fuktgivande, närande och återställande poröst hår

Välj produkter som innehåller oljor, vitaminer, örter, extrakt från växter, keratin och poröst hår utan silikon.

Conditioners väljer näring och fuktgivande, de är inte avsedda att läka håret, deras huvuduppgift är att släta hårets nagelband. Luftkonditioneringsapparater kan vara närvarande i din vård, men du måste fortfarande satsa på masker. Masker, förutom professionella, blir oumbärliga i vården av fluffigt poröst hår. Regenerering, närande, fuktgivande - alla dessa serier är lämpliga för poröst hår.

Jag rekommenderar också att du i din arsenal är en "stark" (av handling) professionell mask, så att säga tung artilleri, som du sällan och noggrant kommer att använda, till exempel efter ett djupt rengörande schampo, så dess verkan blir ännu bättre.

Poröst hår är vanligtvis tunt, så försök inte överdriva det med vårdprodukter.

Poröst hår förlorar snabbt fukt, så det är mycket viktigt att använda outplånliga medel i din vård: olja, grädde, vätska, essens, spray.

Och glöm inte bort skyddet av hår, använd alltid termiskt skydd när du torkar håret med en hårtork, och ännu mer när du använder ett hårjärn eller ett krusjärn. På sommaren skydda ditt hår från sol, vind och saltvatten, och på vintern, se till att ha på sig en hatt för att skydda ditt hår mot förkylning och temperaturförändringar.

Oljor för poröst hår

Många tjejer sjunger oder till naturliga oljor, särskilt i vård av torrt, fluffigt, poröst hår och det är inte förvånande, eftersom de har ett stort lager av användbara ämnen. Varje naturlig olja innehåller en komplex kemisk sammansättning, varje olja har en rad vitaminer, spårämnen, aminosyror, fettsyror, liksom naturen hos dessa oljor och hög kvalitet.

Naturliga oljor ger näring till håret och tar hand om dem, mjuknar, gör håret mjukare och mjukare. Och viktigast av allt, återställer naturliga oljor hår och det bekräftas även av kosmetikprodusenterna.

De mest användbara oljorna för fluffigt poröst hår:

 • avokado
 • hampa
 • oliv
 • linfrö
 • mandel
 • macadamia
 • Sheasmör
 • Kakaosmör
 • Kokosolja

Dessa oljor kommer inte bara att moisturize hårets längd, men hjälper också till att förhindra tvärsnitt och brittleness, och även minska hårets porositet.

När du köper oljor, var noga med att välja oraffinerad och kallpressad, annars kommer det ingen mening av dem.

Alla dessa oljor kan du applicera på hårets längd i ren form, värma dem i ett vattenbad. För att oljan ska fungera måste den värmas och lämnas på håret i minst 1-2 timmar. Många tjejer har anpassat sig för att lämna oljan hela natten, flätar håret i en pigtail (men glöm inte att lägga på en gammal örngott, eftersom oljan lämnar spår).

Hemmasker för poröst hår baserat på oljor

Om du har poröst hår får du säkert vänner med oljemaskor. Masker baserade på naturliga oljor kan läka hår från insidan, vilket gör dem hälsosamma, mjukare, mjukare och mer lätta.

Hemmagjorda masker ska utföras av kursen (10-15 procedurer), med en frekvens om en gång i veckan. Kurser kan upprepas, men se till att ta en paus (1-2 månader).

Recept # 1

 • 1 tsk broccoliolja;
 • 1 matsked sheasmör (shea);
 • 3-5 droppar vitamin A i olja;
 • 3-5 droppar vitamin E i olja.

Blanda alla ingredienser, värm och applicera längden på håret, steg tillbaka från rötterna. Det är bra att vara uppmärksam på spetsarna, som om de gnuggar i en mask. Att värma och behålla så länge som möjligt. Skölj sedan noggrant med schampo och applicera en inköpsmask eller balsam.

Recept # 2

 • 1 tesked olivolja;
 • 1 tsk arganolja;
 • 1 tsk kokosnötolja;
 • 8 droppar essentiell olja av ylang-ylang eller apelsin, lavendel, kamomill;
 • 5 droppar vitamin A och E i olja (säljs i apotek).

Blanda alla ingredienser, helst, du kan fortfarande värmas upp i ett vattenbad. Vi applicerar masken i en varm form på håret, går tillbaka från hårets rötter, isolerar det och lämnar det åtminstone i 1-2 timmar eller bättre på natten. Masken tvättas av med schampo (2-3 gånger).

Recept # 3

 • 1 msk kokosnötolja;
 • 1 matsked sheasmör (shea);
 • 5-8 droppar orange eterisk olja.

Värmebasoljor i ett vattenbad, tillsätt sedan eterisk olja. En blandning av oljor som appliceras på hårets längd, isolerar och håller så lång tid som möjligt. Skölj sedan håret noggrant med schampo och använd följande försiktighet.

Recept # 4

 • 1 tsk olivolja;
 • 1 tsk arganolja eller jojoba;
 • 1 tsk kokosnötolja;
 • 1 timmes sked hampolja;
 • 1 tsk honung;
 • 5 droppar vitamin A i olja;
 • 5 droppar vitamin E i olja;
 • 2 ampuller vitamin B12;
 • 1 äggula.

Vi blandar alla ingredienser, till slut lägger till vitaminer och applicerar en mask på hårets längd. Håll 40-60 minuter och tvätta mitt huvud som vanligt. Det är önskvärt att värma masken.

Salongbehandlingar för poröst hår

Om du har tid och pengar, kan du kontakta salongen och genomgå en återupprättande procedur för poröst hår, till exempel:

I detalj om dessa procedurer kan du läsa på Internet och välja en mästare, se till att kontrollera material och erfarenhet.

Hur man gör fluffigt hår rakt och smidigt

Hur kan du göra ditt hår smidigt? Jag har alltid lite maskros på mitt huvud. Det verkar som att håret inte är så lockigt, men olydigt, det är hemskt, kraftigt pressar och äckligt lögner. Ja, dessutom visade sig nyligen slutna slut. Och så vill du att de ska vara raka och glänsande!

Experten i tidningen Pro-Volos. Frisör Irina Ilyina svarar.

Få smidigt hår hemma är ganska realistiskt. Dessutom kan goda resultat uppnås utan att räta ut dem med ett järn: Denna procedur är så traumatisk för hår som jag starkt rekommenderar att du ger upp det. I annat fall kommer tillståndet hos strängarna att försämras, och över tiden blir det mycket svårare att bota skadat hår.

Speciella produkter som schampo, masker, serum och krämer hjälper till att göra håret smidigt och glänsande. Jag råder dig att använda professionell kosmetika för hårrätning, som säljs i specialaffärer för frisörer. De verktyg som presenteras där kan verkligen ge ett resultat som kommer att pågå länge och göra håret nästan lika smidigt som efter att de rätte ut dem i salongen.

Helst ska schampo, mask och styling vara utformad för att släta håret. Då kommer de att komplettera varandras handlingar, och effekten blir bättre.

Håret upphör att vara smidigt när de saknar fukt. De torkade trådarna, som vanligen också är näringsmässiga bristfälliga, pressas, elektrifieras starkt och, som du skriver, ser ut som maskrosor. Därför betyder uppgiften att håret är jämnt att intensivt fukta övertorkat och poröst hår, fylla hålrummen i deras mantel och skydda dem från olika yttre negativa influenser.

För att tvätta håret bör du använda ett utjämningsschampo för vågigt, lockigt eller orubbligt hår, som har en mjuk tvättbas och överdriver inte den. Shampoo ensam kan emellertid inte göra strängarna smidiga - dess effekt är för kort. Därför, för att räta ut dem, var noga med att använda luftkonditioneringsapparater, masker, krämer.

De kan penetrera djupt in i hårstrukturen och göra det smidigt. De aktiva substanserna i dem fukta håret parallellt, återställ det och närma det.

Sammansättningen av sådana medel innehåller i regel vitaminer, spårämnen, vegetabiliska oljor (till exempel ricinus, lin, sesam), silke- eller kashmir-extrakt, panthenol, ceramider, vegetabiliska extrakt - avokado, grönt te, alger och andra mjukgörare och närande ingredienser och utjämnande silikoner.

Många märken som producerar professionella hårkosmetika inkluderar speciella patenterade komplex för utjämning av strängar.

Sådana komponenter bidrar till att göra håret tätare, jämnare, smidigt, ge det en vacker glans, skydda mot UV-ljus och skadlig värmeexponering, det finns inget sätt att vägra heta styling eller rätning med en järn.

Särskilda vårdprodukter bör kompletteras med utjämning och stylingprodukter. Det kan till exempel vara ett utjämningsserum, en rätningsgel eller en spray med liknande effekt. De fungerar bra och individuellt, men i kombination med schampo och mask blir läkning och utjämningseffekt mycket bättre.

Var ska du titta?

Bra produkter för utjämning av hår finns i många professionella varumärken. Dessa inkluderar Alterna, Phytosolba John Frieda, Eugene Perma, Wella SP, Philip Kingsley, Redken, Marlies Moller, Dikson, L'Oreal Professionel. De presenteras i många professionella frisörs- och specialbutiker.

Hur man gör håret smidigt: Reglerna för vård och recept maskerar

Välskötta och släta hår är ett av de främsta kvinnliga förföringsvapnen. Tyvärr finns det inte så många representanter för den rättvisa halvan av mänskligheten, vars hår är perfekt. Detta beror på både genetisk ärftlighet och felaktig skötsel av krullar.

På bilden - perfekt slät hår - drömmen om många kvinnor

Om du tänker på hur man gör fluffigt hår smidigt, skrivs den här artikeln bara för dig. Det presenterar någon form av instruktion, med bekantskap med vilket du enkelt kan räta krullar med egna händer, vilket gör dem helt smidiga och lydiga.

Grundläggande vårdregler

Först och främst är det extremt viktigt att säkerställa korrekt vård av hår.

Tabellen innehåller rekommendationer om hur man bryr sig om ditt hår så att de är:

 • gnugga huden väl för att säkerställa djup penetrering av tvättmedlet;
 • Använd inte för varmt vatten - helst borde det vara lite coolt.

Var uppmärksam. Det är extremt viktigt att använda hårborstar av naturmaterial. I synnerhet rekommenderas att överge plast- och metallmodeller till förmån för trä med sällsynta tänder.

Dessa kamar tar bort statisk stress och kommer inte att skada hårstrukturen. Före kamning applicera ett par droppar av den eteriska oljan du gillar med din doft.

Vill du ha slät hår? Följ reglerna för deras vård.

Bland andra rekommendationer är det värt att lyfta fram:

 • korrekt näring, som i den dagliga kosten ger en tillräcklig mängd färska grönsaker, frukter, mejeriprodukter av olika slag, kött, etc.;
 • fullständigt avslag på dåliga vanor eller en signifikant minskning av alkoholkonsumtionen
 • Avvisandet av hårda, täta tuggummi och hårnålar, vilket kan leda till att man klämmer håret.
 • vägran av kamhår
 • bär hattar, som i stark värme, när de går i direkt solljus och i kallt, blåsigt väder.

Var uppmärksam. Om du målar lockar, försök att välja färg av hög kvalitet. Blandningar som inte innehåller ammoniak rekommenderas.

Idag är det inte ett problem att köpa, och priset är inte mycket högre än vanliga färger. Men vi talar om ditt hårs hälsa och din skönhet, så du borde inte rädda.

Och det är naturligtvis nödvändigt att regelbundet göra masker gjorda av naturliga ingredienser enligt populära recept.

Proven Mask Recept

Masker förbättrar avsevärt hårets tillstånd

Om du tänker på hur du gör ditt hår rakt och smidigt, var noga med att läsa det här avsnittet. Den presenterar enkla recept för masker, som inte är svåra att göra med egna händer.

Honung och citron

Om du snabbt vill få slät hår som efter salongen, använd den här masken, som förutom dess jämnhet garanterar:

Honung och citron hjälper till att uppnå jämnhet.

För att skapa en blandning, ta:

 • medelstora färska citronsaft;
 • fem matskedar av vegetabilisk olja (oliv, burdock eller linfrö);
 • tre matskedar ovaccinerad honung (om den är kandad (som är huvudmärket för denna produkts naturlighet), smälta i ett vattenbad, men koka inte);
 • en kycklingägggula.

Alla komponenter blandas och appliceras på torrt hår, vilket är isolerat med cellofan eller polyeten, liksom en tjock handduk eller en varm scarf. Tvätta av blandningen efter en timme.

Gelatinöst medel

Om du vill ha håret att vara smidigt och inte fluffigt, använd den gelatinbaserade masken, vilket ger en slags lamineringseffekt.

I fotohåret före och efter applicering av gelatinmaskan

För att förbereda en sådan mask behöver du:

 • en sked regelbunden gelatin;
 • samma mängd vegetabilisk olja (lämplig olivolja, mandel, burdock, etc.);
 • tre skedar av hårbalsam;
 • Om du vill kan du säkert lägga till tre droppar av den eteriska oljan du gillar.
 • gelatin utspädd med varmt vatten;
 • vänta tills det börjar svälla;
 • lägg till din valda vegetabiliska olja och balsam;
 • blanda upp det.

Gelatin som om laminatkrullar

Det rekommenderas att applicera produkten på tvättade, men ändå lite våta krökningar, och fördela försiktigt blandningen över hela längden av håret.

Var uppmärksam. Gelatin hårmask kan inte appliceras på rötterna. Annars får du den obehagliga effekten av smutsigt hår.

Efter fördelningen av pengar måste håret isoleras med polyeten och en tjock handduk, och masken tvättas av efter en timme, utan att använda schampo. När krullarna är torra, blir de helt raka, lätta att ligga och kamma. Och om du tillsätter essentiell olja till blandningen, kommer de också att lukta bra.

Attack av vitaminer

Denna mask är bra för att du inte bara kan räta ut håret utan också att mätta dem:

 • vitaminer;
 • spårämnen
 • fördelaktiga substanser.

Således blir ditt hår starkare, säkrare, mjukare. För att förbereda måste du först köpa vitaminerna A och E. De läggs till i någon schampo eller balsam som du brukade använda.

Vitamaskan kommer inte bara att justera krullarna, men ge dem näringsämnen näring

Tips! Lägg inte vitaminer direkt på flaskan. Separera så mycket schampo eller balsam som du tänker använda i ett visst fall och tillsätt bara vitaminer till denna volym.

Majonnäsmask

En annan utmärkt metod som gör att du kan nå ditt mål, men kräver inte att du gör solida finansiella investeringar:

 • tre matskedar med hög fet majonnäs bör spridas över håret;
 • håret bör förtvättas och lite fuktigt;
 • majonnäs appliceras även till rötterna;
 • Efter applicering måste huvudet vara förpackat med plast och en varm scarf eller tjock handduk;
 • Efter en halvtimme ska polyeten och handduken avlägsnas och huvudet ska tvättas med ett mildt schampo.
 • För att bli av med den obehagliga lukten rekommenderas det att lägga några droppar essentiell olja till schampot.

Majonnäs rätar håret

Majonnäs är bra att den innehåller mycket proteiner, som gör att du snabbt återgå till ett liv i tråkig hår, för att återställa skadade och göra dem mindre spröda.

Kaffemask

Den är beredd enligt följande:

 • i ett glas kokande vatten bryggs två skedar av naturligt kaffe;
 • efter kylning filtrerades;
 • Appliceras på en lite fuktig, var noga med att rengöra håret;
 • isolerad med polyeten;
 • Efter 30 minuter, tvätta av med vanligt kallt vatten utan schampo.

Kaffemaskar rekommenderas inte för blondiner.

Var uppmärksam. Blondiner ska inte göra ett sådant förfarande, eftersom håret kommer att målas i en mörk nyans.

I slutet

Med hjälp av våra rekommendationer och populära recept av masker kan du enkelt göra slät hår hemma. Vi rekommenderar också att du tittar på den extra videon i den här artikeln, där informationen där du kan bättre förstå alla ovanstående tips.

Hur man gör håret inte fluffat?

Frisyr som en maskros? Detta problem kan hanteras med hjälp av beprövade och mycket prisvärda verktyg! Så vad ska man göra så att håret inte fluffar? Låt oss prata om det just nu.

Orsaker till fluffiga strängar

Många tjejer är intresserade av frågan, vilket orsakade ett så underligt beteende av strängarna? Experter identifierar flera orsaker till strängarnas ökade fluffighet:

 • Fuktbrist. Du märkte säkert att ditt hår är starkt förtjockat på vintern och sommaren. I det första fallet påverkar den elektrifierade och torra luften, i det andra - påverkan av varmt solljus.
 • Frekvent exponering för hårtork, tang, strykjärn.
 • "Chemistry".
 • Färgsträngar.

Genom att eliminera dessa skäl kan du tämja din maskros.

Hur bryr du sig om hår som älskar att pressa?

Strängar benägna att puffa, kräver efterlevnad av särskilda regler. Kom ihåg dem är inte svårt:

Regel 1. Tvätta håret med schampo för tunt, lockigt eller torrt hår. Om du gör det varje dag ska shampooen märkas i enlighet med detta. Annars blir strängarna ännu mer torra och fluffiga.

Regel 2. Var noga med att applicera en outplånlig balsam med fuktgivande effekt. Det kommer behålla fukt inne i håraxeln.

Regel 3. Torka inte dina strängar med en hårtork, låt friska luften göra sin sak.

Regel 4. Sov inte med ett vått huvud.

Regel 5. Smörj trådarna med ett skyddsmedel under varm styling.

Regel 6. Föreställer en curler? Välj de som har en jämn yta (utan stickies).

Regel 7. Om håret och fluffen och krullarna räta ut det stryker (endast på torra strängar).

Regel 8. Stanna inte på en bra träkam med sällsynta tänder.

Regel 9. Färger du håret permanent? Skäm bort dem med en fuktgivande eller närande mask.

Regel 10. Hur man gör håret inte fluff? Kontakta en skönhetssalong och gör biolaminering eller keratin hårrätning. Problemet med hårdragning kommer att lösas i tre månader, varefter du kan upprepa proceduren igen.

Regel 11. På sommaren använd ytterligare fuktmedel (balsam eller mjölk). De kommer att skydda trådarna från inflytande av ultraviolett strålning. Med froststart, gå till vinterseriens kosmetika.

Regel 12. Kamma inte håret omedelbart efter tvättning, det är extremt sårbart vid denna tidpunkt.

Regel 13. Använd inte kläder av konstgjorda tyger, eftersom det hjälper till att elektrifiera håret. I extrema fall spruta locket och huven med antistatisk.

Regel 14. Ändra din diet. Produkter som stekt ost, bönor, lax, avokado, pumpafrön, ärtor, olivolja (drick 1 tsk på tom mage), bovete, havregryn, hirs, nötter, särskilt hasselnötter, kan minska fluffigheten.

Regel 15. Försök att dricka mer vatten, det kommer att rädda strängarna från att torka ut och kommer därför inte att tillåta dem att trycka.

Professionella anti-fluffiga hårprodukter

Vad ska man göra om håret pressas? Tema dem professionell smink för fluffigt hår. Till ditt förfogande finns två typer av kosmetika:

 1. Outplånliga. Dessa inkluderar vätskor, serum och geler som innehåller fuktgivande ingredienser och skyddar trådarna från höga temperaturer och ultraviolett strålning. Odelbara viktmedel appliceras på att rengöra håret. De verkar tillräckligt länge. Efter att ha valt de outplånliga kosmetika för hår, kom ihåg ett ögonblick - ju tunnare trådarna är, desto lättare är "viktningsmedlet" själv.
 2. Tvätta balsam, masker, schampo, balm. Eftersom schampon ska väljas efter hudens typ är det omöjligt att kalla det en panacea för fluffiness. Men luftkonditioneringsapparater, masker och balm, appliceras i 5-10 minuter, kommer att ge en efterlängtade effekt.

Hemmagjord mask för fluffigt hår

Minska fluffiness av håret kan vara både butik och improviserade medel. Visst, om den förra handlar nästan omedelbart, kräver hemlagade masker lång och regelbunden användning.

Glycerinmask

 • Äggula - 1 st.
 • C-vitamin (askorbinsyra) - 1 ampull;
 • Glycerin - 10 droppar;
 • Herbal decoction (kamomill, burdock rot, nässla eller ekbark) - 3 msk. sked.
 1. Blanda glycerin med äggula och askorbinsyra.
 2. Häll varmt avkok.
 3. Blanda och applicera på strängar. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt de områden där håret pressas särskilt starkt.
 4. Vi lägger på en hatt eller påse, och vi packar också ett huvud med en tät halsduk.
 5. Tvätta av efter 30 minuter.
 6. Vi använder outplånlig balsam.
 7. Upprepa efter varje shampooing.

Ett annat användbart recept på ditt hår:

 • Majonnäs - 1 msk. sked;
 • Olja (olivolja, solros, linfrö, burdock eller castorc);
 • Äggula - 1 st.
 1. Blanda masken i en ren skål.
 2. Lite ångmassa.
 3. Smörj håret med oljig blandning.
 4. Använd en hatt och en varm handduk för att värma huvudet.
 5. Håll Masochka från 40 minuter till 2 timmar.
 6. Tvätta av med vatten.
 7. Applicera outplånlig balsam.
 8. Upprepa flera gånger i månaden.

Mask av lök och honung

 • Lökjuice - 1 msk. sked;
 • Vinäger (vin eller äpple) - 1 msk. sked;
 • Honung - 1 msk. sked;
 • Kefir - 1 msk. en sked.
 1. Skaka den skalade löken i en juicepress eller köttkvarn.
 2. Sträng massan genom en bit gasbind.
 3. Lägg till resterande ingredienser.
 4. Smörj håret.
 5. Vi värmer huvudet.
 6. Tvätta av på en timme.
 7. Skölj huvudet med ättikvatten för att neutralisera löklukten.
 8. Upprepa två gånger i veckan.
 • Citronsaft - 1 del;
 • Herbal avkok eller vatten - 1 del.
 1. Kram juice från citroner.
 2. Vi förbinder den med kokt vatten eller ett avkok av örter.
 3. Töm vätskan i en sprayflaska.
 4. Spraya dem med detta vatten före varje kamning.
 • Om bara hårets tips hälls, smörj dem med solrosolja. Sprid oljan i dina palmer och blöt försiktigt bort de våta strängarna. Ta bort överskottsfett med en servett.
 • Kockolja är inte för ingenting som kallas det bästa sättet att kasta hår. Värm det på vattenånga, gnid det i rotzonen och sträck kammen längs hela längden. Glöm inte att värma huvudet med en handduk. Tvätta av oljan efter 60 minuter och skölj huvudet med citronvatten.
 • Gelatin - 2 msk. skedar;
 • Shampoo - 1/3 kopp;
 • Vatten - 1/3 kopp;
 1. Häll gelatin i en ren skål.
 2. Fyll i kallt vatten.
 3. Häll i schampo.
 4. Blanda och sätt i ett vattenbad tills gelatin är upplöst. Blanda ständigt blandningen med en sked.
 5. Vänta tills massan vänder till gelé.
 6. Applicera det på våta strängar och vänta ungefär en timme.
 7. Vi tvättar bort.

Så här tar du bort fluffigt hår hemma: 3 användbara videoklipp

lllokony

om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Vård» Hur man gör fluffigt hår smidigt

Hur man gör fluffigt hår smidigt

Hur man gör håret inte fluffat?

Frisyr som en maskros? Detta problem kan hanteras med hjälp av beprövade och mycket prisvärda verktyg! Så vad ska man göra så att håret inte fluffar? Låt oss prata om det just nu.

Hemmagjord mask för fluffigt hår

Minska fluffiness av håret kan vara både butik och improviserade medel. Visst, om den förra handlar nästan omedelbart, kräver hemlagade masker lång och regelbunden användning.

Glycerinmask

 • Äggula - 1 st.
 • C-vitamin (askorbinsyra) - 1 ampull;
 • Glycerin - 10 droppar;
 • Herbal decoction (kamomill, burdock rot, nässla eller ekbark) - 3 msk. sked.
 1. Blanda glycerin med äggula och askorbinsyra.
 2. Häll varmt avkok.
 3. Blanda och applicera på strängar. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt de områden där håret pressas särskilt starkt.
 4. Vi lägger på en hatt eller påse, och vi packar också ett huvud med en tät halsduk.
 5. Tvätta av efter 30 minuter.
 6. Vi använder outplånlig balsam.
 7. Upprepa efter varje shampooing.

Ett annat användbart recept på ditt hår:

 • Majonnäs - 1 msk. sked;
 • Olja (olivolja, solros, linfrö, burdock eller castorc);
 • Äggula - 1 st.
 1. Blanda masken i en ren skål.
 2. Lite ångmassa.
 3. Smörj håret med oljig blandning.
 4. Använd en hatt och en varm handduk för att värma huvudet.
 5. Håll Masochka från 40 minuter till 2 timmar.
 6. Tvätta av med vatten.
 7. Applicera outplånlig balsam.
 8. Upprepa flera gånger i månaden.

Hur använder man majonnäs för hår?

Mask av lök och honung

 • Lökjuice - 1 msk. sked;
 • Vinäger (vin eller äpple) - 1 msk. sked;
 • Honung - 1 msk. sked;
 • Kefir - 1 msk. en sked.
 1. Skaka den skalade löken i en juicepress eller köttkvarn.
 2. Sträng massan genom en bit gasbind.
 3. Lägg till resterande ingredienser.
 4. Smörj håret.
 5. Vi värmer huvudet.
 6. Tvätta av på en timme.
 7. Skölj huvudet med ättikvatten för att neutralisera löklukten.
 8. Upprepa två gånger i veckan.
 • Citronsaft - 1 del;
 • Herbal avkok eller vatten - 1 del.
 1. Kram juice från citroner.
 2. Vi förbinder den med kokt vatten eller ett avkok av örter.
 3. Töm vätskan i en sprayflaska.
 4. Spraya dem med detta vatten före varje kamning.
 • Om bara hårets tips hälls, smörj dem med solrosolja. Sprid oljan i dina palmer och blöt försiktigt bort de våta strängarna. Ta bort överskottsfett med en servett.
 • Kockolja är inte för ingenting som kallas det bästa sättet att kasta hår. Värm det på vattenånga, gnid det i rotzonen och sträck kammen längs hela längden. Glöm inte att värma huvudet med en handduk. Tvätta av oljan efter 60 minuter och skölj huvudet med citronvatten.
 • Gelatin - 2 msk. skedar;
 • Shampoo - 1/3 kopp;
 • Vatten - 1/3 kopp;
 1. Häll gelatin i en ren skål.
 2. Fyll i kallt vatten.
 3. Häll i schampo.
 4. Blanda och sätt i ett vattenbad tills gelatin är upplöst. Blanda ständigt blandningen med en sked.
 5. Vänta tills massan vänder till gelé.
 6. Applicera det på våta strängar och vänta ungefär en timme.
 7. Vi tvättar bort.

Så här tar du bort fluffigt hår hemma: 3 användbara videoklipp

Min hårvård ア Kämpar vi med fluffigt hår / Hårvård Torrt poröst hår, eller hur är det med orubbligt hår? Fel i vård av hår, på grund av vilken du är balding! -Allt du kommer att bli bättre-Utgåva 514-Allt kommer att bli bra

Att veta vad man ska göra så att håret inte fluffar, du kommer snabbt att lösa detta problem och njuta av utseendet på släta trådar.

Vad ska man göra så att håret inte är fluffigt? och sedan går jag som en maskros (((((

svar:

Alena Medvedeva

Det finns många verktyg: masker, balsams, outplånliga medel, hemlagade recept etc.
Jag kan rekommendera från masker:
- Brelil Numero är billigt, men väldigt bra, alla älskar henne
- Fructis
- Kerastase Oleo Relax - dyr, men mycket effektiv

Balmer är bra för Gliss Cur. Försök från serien "Asiatisk släthet"

Tvättmedel:
- Vätska för tips från Bonacur - ett superverktyg!
- Brilil flytande kristaller - hår mindre tryckande, splittring och sken mer

Hemma kan du hugga en oljemask: kokos, burdock, mandel, olivolja, oljor av vitaminer A, E. Värme, till rötterna, fördela håret. Under hatten eller halsduken är varm och gå i 2 timmar.

Jag rekommenderar att du sköljer med kallt vatten och ättika. 1 msk. l. per liter vatten.

Och håret slutar verkligen att trycka!

Sergey Kalmykov

prova att använda vax när du stylar håret

Svetlana

Jag kan inte göra strykning, håret från det är rakt och slätt, plus användningen av varm styling

bränna ut

Bland recepten av traditionell medicin kan du hitta många användbara tips för torra, splittrade ändar. Här är några recept på komprimeringar:

Recept 1:
2 gånger i månaden innan du tvättar för att göra varma kompresser. Gnugga burk eller någon vegetabilisk, lätt uppvärmd olja i hårbotten. Wrap ditt huvud i cellofan och sedan en varm handduk. Efter en timme sköljer du håret med schampo och sköljer med vatten försurligt med citronsaft. Vegetabilisk olja är mycket användbar för torrt hår, det ger rötterna med nödvändiga vitaminer E och R.

Recept 2:
Rör 1 äggula noga med solrosolja, olivolja, honung, hennapulver, brandy, alla ingredienser tas i 1 tesked. Gör samma komprimering.

Marinochka Kuznetsova

Använd bara mer balsam! Nu finns det alla sorters speciella serier, det skulle vifta håret! Och strykning är döden till ditt hår!

Andrey Azeev

Galina

icke tvättbar luftkonditionering Spray Glys Kur

Tatiana

Använd ett luftkonditioneringsapparat eller en slät hårmask.

Efter en dusch, bära en hatt

Välja en extra vårdprodukt, var uppmärksam på kompositionen - i ingrediensförteckningen föredras dimetikon. Detta är en silikon som "förseglar" de exfolierade skalorna och gör vågorna jämnare.
När du väljer ett skum, balsam, serum, letar du efter namnet "Ultra-Obedient Hair". Det finns många "Gliss Chur", "Estel", "Fruktis", "Brillill" -företag som producerar denna kosmetika. I något företag hittar du dessa verktyg.
Huvudhemligheten med att tämma obehagligt hår - för att återställa hårets fuktighet. Och här är några hemligheter att göra.
1. Torka inte håret med en hårtork. Sluta torka håret så snart du känner att det har upphört att vara vått och tungt. men vänta inte på fullständig torrhet.
2. Börja torka håret från rötterna. Sätt ditt huvud och torka håret på rötterna, lyft sedan huvudet och torka ändarna. Detta kommer att bidra till att förhindra övertorkning av hårändarna, som är mest mottagliga för destruktion.
3. Fukta lätt hårbalsam för hår.
Kvinnor med tunt hår är ofta rädda för att använda hårbalsam, med tanke på att det väger håret. Tunt hår behöver dock extra fukt för att göra det lättare att sätta det i håret.
4. Var försiktig med hårspray. Många tycker att lack i stora mängder sparar hår bättre. Hårspray kan verkligen lugna motstridigt hår, men det ska appliceras med ett tunt skikt.
5. Om ditt hår är disheveled, blöt bara dina händer och köra dem genom ditt hår. Detta kommer att återställa fukt i ditt hår, och det blir lättare att packa dem, speciellt om du har kort hår.
6. Vid nödsituationer, försök att använda ett antistatiskt medel. Vilken som helst antistatisk kommer att göra - även den du använder för kläder. Spraya inte det direkt på håret. Strö en hårborste på den och kamma den sedan.
************************************************** ***
** Den verkliga frälsningen för orubbligt och lockigt hår är hampolja. Det eliminerar effekten av maskros, ger hårhållfasthet och elasticitet, perfekt fuktar och hjälper till att ge en snygg form till frisyren. Det finns många alternativ för dess användning.
- Det är möjligt i en halvtimme att tvätta huvudet för att applicera den uppvärmda oljan längs hela längden av håret, täcka med polyeten och en varm keps.
- Om enkla sätt inte är för dig, efter att ha tvättat håret med schampo, applicera följande blandning på huvudet: 2 delar hampolja, 1 del honung, morotsjuice och 5 droppar rosolja. Håll på håret i en halvtimme, skölj sedan med varmt vatten och sedan - det vanliga systemet: balsam / balsam / grädde etc.
- Du kan också lägga lite olja till outplånliga vätskor för hår, balsam och stylingprodukter (1 tsk). Men förutsatt att ditt hår inte är benäget för hög fetthalt
** Om du föredrar färdiga hårvårdsprodukter, välj sedan produkter som innehåller kokosnötoljaxtrakt, jojobaolja eller lakrits, extrakt av cornflower, vit lotus och häxhasel.
** Om håret är ganska tufft, gör vän med färglösa eller vita henna (det betyder inte blondie, men naturlig färglös henna, vissa kallar den vit). Masker baserade på det kommer att göra håret mjukare och krullar mer elastiskt och fjädrande.
** En avkok av nässla och persilja gör underverk med orubbligt hår. De blir mer levande och smidiga.
** Var uppmärksam på aloe vera. Det är också en viktig ingrediens för vågigt hår. Aloe juice är användbar för att blanda med basoljor och applicera på hår före tvätt.
** Håret blir lättare att kamma, om du tvättar dem med avkok av kullrot. Förutom hampa, basoljor, användbara för lockigt hår - kokosnöt, jojoba, vetex, olivolja.

Marinchik r

efter tvätt, inte raschasyvay, namazh penkoi och lite pozhmykay, sushi utan hårtork och rör inte dem bara gör det efter zhmykanye, skaka inte huvudet etc. kommer torka med vackra och vågor

För fluffigt hår! (Foto)

svar:

Evgenia Stashenko

Hur man gör håret smidigt med hjälp av folkrecept? Fuktande hår hemma kommer att vara ganska effektivt om en gång i veckan gör du en av följande masker:

* Vegetabilisk olja, äggula och honung. Olja och honung, ta 1 tesked. Applicera blandningen i håret och tvätta det efter en och en halv till två timmar. Glöm inte att slå ditt huvud vid denna tidpunkt.
* Havtornsolja i förhållandet 1: 5 blandat med vanlig vegetabilisk olja. Gnid blandningen i hår och skölj efter 3 timmar. Om havtornsolja inte kunde hittas, ta havtorn, du måste klämma och värma skalen i ett vattenbad tillsammans med oljan. Resultatet ska vara en apelsinolja.

Välj en mask och gör det en gång i veckan i ett och ett halvt år - och håret blir säkert slät och fuktat.

Köp glatt hårschampo när det är torrt, kamma det

kan prova keratin hårrätning. dyrt förfarande, naturligtvis...
Många mästare (frisörer) gör ett sådant förfarande hemma, från deras material, det är billigare än i salongen.
eller laminering. Effekten är ungefär en månad. håret är trevligt att röra, väger verkligen, men det är inte som efter hemgjorda masker.

Kära Tatiana

Om du trycker hårt, försök göra masker med gelatin. gelatin omsluter helt enkelt håret och fyller de skadade områdena, det är ett naturligt protein. Första gången effekten inte tar lång tid gjorde jag 3 gånger i rad före varje tvätt och varar längre och håret är bättre. Eftersom mitt hår är tunt och litet furrowed - gelatin omsluter lite rakt, glänsar håret. Ju oftare jag gör, ju mer jag gillar resultatet! Prova det värt det, gillar inte det kommer inte göra mer! Jag gör det här: 1: a. l. gelatin utspädd 3 msk. l. kokande vatten, lämna i 15-20 minuter. Jag lämnar i ett vattenbad för att inte frysa, rör om det för att inte klumpa, tillsätt 1 msk. l. MASK för hår. Många skriver att de använder balsam. Här behöver du en mask eftersom masken öppnar hårvågorna, och gelatin absorberas bättre och omsluter håret, och balsmen å andra sidan släpper vågorna! Innan gelatinmaskan ska du tvätta håret istället för en balsam, använd en hårmask, lätta att torka och applicera gelatin, och sedan, när du tvättar, använd en balsam för att släta håret. slät hår! "

Vad man ska göra för att inte fluffigt hår

Fluffy hår ger många problem till sina ägare. De gör frisyren slarvig och disheveled. Men bli inte avskräckt, för med det här problemet kan du enkelt klara av.

skäl

Mycket ofta står detta problem inför människor som av natur har svagt och tunt hår. Som regel trycker de på tipsen. Frisörsexperter förklarar hårets fluffighet genom naturlig fysiologi. De associerar detta problem med hårets heterogena struktur, vilket förklaras av ojämn fördelning av fukt i håraxeln. En annan orsak till hårdragning kan kallas curling, den här egenskapen beror också på hårets struktur.

Problemlösning

Korrekt vård - det viktigaste sättet att hantera fluffigt hår. Det är ingen hemlighet att sådana krullar kräver mycket tid och ansträngning för att lägga dem. Det finns ingen garanti för att slutresultatet kommer att behaga vertinne. Fluffigt hår ser ofta ut som livslöst och tråkigt, saknar hälsosam glans. Endast korrekt och fullständig vård kommer att göra dem skina och lydiga. Tänk på att denna typ av hår, som ingen annan, behöver extra närande och fuktgivande. Detta hjälper dig speciella masker, balsam och schampon. Som regel har fluffiga krullar en brist på fukt, det är därför du borde stoppa valet på ett fuktgivande schampo. Dessutom, när du väljer det, bör du överväga funktionerna i hårbotten. Schampon som skapar volym bör undvikas, eftersom de torkar ut redan torrt hår ännu mer.

Förutom det korrekta valet av kosmetika för vård av fluffigt hår, bör du inte glömma reglerna för torkningen. Naturligtvis, att torka dem efter tvättning är bättre naturligt. Om du är begränsad i tid kan du använda en hårtork. För att göra detta, applicera först på hårmedlen för värmeskydd. Du kan köpa den i en specialaffär eller apotek. Blödt hår bör vara efter att ha satt ett kallt läge.

Att kämpa med fluffigt hår är nödvändigt i ett komplex. Noggrant granska din diet. Ofta är problemet med fluffigt hår förknippat med otillräcklig näring och brist på vitaminer och spårämnen. I din dagliga kost måste du inkludera sådana produkter som ägg, fisk, magert kött. Det är mycket användbart att regelbundet använda färska grönsaker och frukter, örter, mejeriprodukter. Det är värt att notera att rökning och alkohol är mycket skadliga för hårets skönhet och hälsa.

Hemlagade recept

För att göra ditt hår lydigt och hälsosamt finns det flera beprövade recept för masker som kan förberedas hemma. Den vanligaste är en citronsaftbaserad mask. Dess användning gör håret lydigt och glänsande. För tillagningen tillsätt 1-2 msk citronsaft till ett glas varmt vatten. Den resulterande lösningen appliceras på fuktigt hår i 5-7 minuter. Därefter tvättas resterna med varmt vatten.

Avlägsna överskott fluffigt hår hjälper bördolja. Du kan köpa det i ett apotek. Före användning värms oljan något över låg värme. En varm produkt appliceras på fuktigt hår och fördelar det jämnt över hela längden. Därefter bör krullarna täckas med cellofanfilm och en varm handduk. Efter 5-7 minuter ska rester av burkolja tvättas av med varmt vatten med ett litet tillsats av tvättmedel. Proceduren rekommenderas att utföras 1-2 gånger om månaden.

Hair pulling - vad ska man göra?

Problemet är att många flickor är bekant när huvudet blir som en maskros. Om håret är starkt utstött är det en larmsignal - det betyder att krullarnas struktur är skadad, och du bör omedelbart tillgripa "reanimation" -åtgärder. Om dem idag och kommer att diskuteras.

Varför pressar håret efter tvätt?

Hårets utseende talar alltid om sitt tillstånd från insidan. "Fluff" visas när krullarna inte får tillräckligt med fukt. Om håret är krökt, kommer fukten in i dem ojämnt, vilket också leder till "maskrosseffekten". En annan orsak är hårvridning under tillväxt, som alla typer exponeras, inklusive perfekt rakt hår.

Vad ska man göra om håret pressas? Men innan du svarar på denna fråga är det viktigt att komma ihåg att "reanimation" -åtgärderna syftar till att återfuka krullarna och uppnå jämnhet i hårets inre struktur. Och det här kan hjälpa både inköpta produkter och masker från hemprodukter.

Professionell kosmetika

För att håret inte är fluffigt är det viktigt att välja ett verktyg som passar dig. För detta måste du prova flera produkter. "Maskrosseffekten" elimineras av följande kosmetika.

 1. Odelbar - det här är geler, serum och vätskor som innehåller ämnen som fuktar håret under en lång tid. Sätt dem på rent hår. Sådana verktyg innehåller ofta komponenter som skyddar håret från ultravioletta strålar och hög temperatur. Odelbar kosmetika som representeras av en mängd olika produkter. Men det är värt att komma ihåg att ju tunnare håret, desto mer "ljus" ska vara ett verktyg som utövar rollen som "viktningsmedel".
 2. Tvätta bort - schampon, balsam, masker. Detta är ett slags alternativ till outplånliga medel. Men det är viktigt att komma ihåg att de så kallade utjämningsschampon inte är en panacea. Shampooet ska inte vara lämpligt för hårtypen, men för huvudets hud - det viktigaste är att produkten inte skadar. Men balms och masker ger en större effekt. För att förhindra att håret blir fluffigt, behåll produkten på vått hår i minst 5 minuter.

Folk recept

För att förhindra att håret blir fluffigt är det effektivt att göra en mask av naturliga oljor, till exempel jojoba, mandel eller oliv. Du kan lägga till honung eller citronsaft till dem. Det resulterande medlet i uppvärmt tillstånd appliceras på håret, inkuberas i 2-4 timmar eller hela natten. Tvätta av med shampoo. Förfarandet utförs två gånger i veckan. En sådan mask kommer definitivt att hjälpa om hårets ändar pressas - det matar locken med vitaminerna A, E, utjämnar deras struktur och utjämning.

Om du efter att ha försökt mycket pengar, kan du fortfarande inte bli av med "maskrosseffekten" kommer följande rekommendationer att komma till räddning:

 1. Biolaminering - "tätning" av hår med en speciell förening.
 2. Glasögon - krullar som täcker med speciella glasyr som innehåller ceramider.

Dessa salongprocedurer är bra om håret hälls på rötterna, men de löser inte problemet, men maskerar det bara. När rötterna växer tillbaka måste lamineringen eller glasrutan upprepas.

Enkla regler

Innan du frågar frågan "Hur får du ditt hår inte fluffed?", Är det viktigt att bli av med följande vanor som påverkar krullarnas struktur:

 • hårtork
 • kamning av plast eller metallkam;
 • shampooing mot hårväxt (upp och ner);
 • handdukar hår i skarpa rörelser;
 • kamar vått hår;
 • missbrukar järn.

Så, håret bör torkas naturligt, det är önskvärt att använda en träkam och kamma bara när krullarna är helt torra. Glöm inte att omedelbart efter torkning bör du inte ta upp kammen. Vid regn i väskan bör du bära en lack med svag fixering och i varmt väder hjälper det en fuktgivande spray.

Hur man gör håret smidigt om det är fluffigt

svar:

Välgörenhetsstiftelsen

Jag upprepar: om håret inte är helt lockigt, så är det mest ofarliga sättet shampooer Palmolive.

Vladimir Nerasiyanets

Sprid svärg: o) Sätt skämt ifrån varandra som du vill. Ett annat exempel, gå till salongen, de kommer att göra det enligt vetenskapen, kanske kommer håret inte att falla ut.

Vladymyr @oby

matcha vilken del av kroppen

Tvätta håret i två veckor, inte mindre

Konsultera med en specialist, annars ser jag dig nu ge råd.

Shi san

Det finns speciella rätjärnjärn för hår som säljs i butiker. stilad hemma med en hårtork.

Alexey Yarmarkin

Självklart kan det vara svårt, vissa schampon för hårutjämning kan jämnas med ett järn som blir smidigt

* [email protected] _ *

Det finns speciella hår straighteners, utyazhki. Jag känner en tjej. Hennes hår från födseln är fluffigt, lockigt väldigt vackert. Upp till klass 10 tyckte hon om dem, men nu bestämde hon sig för att bli av med dem. Varje kväll rätade hon håret med ett platt järn, som ett resultat blev hon nu rak. Det ville i princip och sedan mottas. Vad bara nu säljer inte. om det bara fanns pengar

Jag har rakt men fluffigt hår! Det hjälper till att göra dem glänsande och släta.

svar:

Nastya helt enkelt Nastya


För att ge hår mjukhet och glans i kokt vatten för sköljning tillsätt citronsaft med en matris per 1 liter vatten.

Skina håret efter tvätt, skölj med persiljabuljong: 50 g persilja grönsaker häll 0,5 liter vatten, koka i 15 minuter, kyla, filtrera sedan.

Burdock används för snabb tillväxt, glans och förstärkning av håret, och som helhet växt. Bladens löv och rötter krossas, kokas och infunderas i 30 minuter. Tvätta eller skölj håret med varm buljong i 5-10 minuter.
För att skina, sköljs mörkt hår med teokokning (2 matskedar kokar i 5 minuter i en liter vatten).

För att skina håret, stärka och mot mjäll använder du sköljning av nässlor: 1. Tillsätt frätsaftjuice i vatten för att skölja håret; 2. Du kan göra avkok eller infusion av friskt nässla för att skölja håret.

Ekaterina Ivanova

balsam köpa elsev eller glis av kycklingar

Nellichka

Köp hårkräm Pantin med special. en serie, och det är inte nödvändigt att tvätta det och på torrt hår är det möjligt. fördela jämnt på armarna och över hela längden. inte i stort antal

Svetla

Du måste vara stolt över fluffigt, rakt hår! Några fattiga killar drömmar om sådana strängar. Med raka linjer och släta kommer du att förlora din individualitet, du blir vanlig.

Darina

visst, här är mina raka och absolut icke fluffiga. Hela mitt liv jag har kämpat för att på något sätt fluffa upp dem - både curlers, light kemi och olika medel. Och för att få det att skina, det här är en vanlig användning av burdock-baserade produkter, vilket är användbart och vackert))) Jag använder det - de lyserNästa Artikel
Orsaker och hur man kan bli av med mjäll: traditionella och folkmedicin, procedurer, förebyggande