Fluffigt hår och asiatisk jämnhet. Hur?


April, maj och delvis kom sommaren till mig rik på experiment. De var inte speciella, men när jag förstod vad som hänt blev det till och med intressant.

Saken är: Efter att jag nått hårets jämnhet, deras "glänsande" svårighetsgrad blev det på något sätt problematiskt för mig att argumentera för hur man tar bort fluffigheten. Inte så omöjligt. När allt är klart, så snart mitt hår fluffades och elektrifierades, är det fortfarande möjligt att rådgöra något på egen upplevelse. Men, Gud, hur det var länge sedan)).

Efter att ha minskat vård under en längre tid till schampo, en månad senare fick jag samma fluffighet och den "glänsande" vikten viftade min hand och lämnade. Och nu vill jag berätta om de misstag som du förmodligen kan göra, försöker uppnå jämnhet och glans.

Till att börja med... Det här är hur fluffigt mitt hår bara kan vara från "inte sådan vård", och här är det - Asiatisk glans (förresten är det inte alltid fallet). Här verkar det, strax efter skjuvning). REPEATS ABOVE Bilden är hämtad från Organic Shop Mask recensionen. återkallande här.

1. Det visar sig att en balm är av stor betydelse för oss, furiga damer. Och inte hur som helst. Inte alla balsamer tar bort fluffigheten väl. Och även när jag säger "bra" betyder det inte att han gör det fantastiskt. Snarare förbereder det håret vidare.

Så, om ditt hår inte är mättat med masker, sprayer och annan vård, då är balsam en mycket nödvändig sak! Sedan har du hår som mitt, du kan enkelt ge upp det även för en hel sommar, helt enkelt genom att byta ut det med spray. Och det kommer att bli bra, och ingen fluffiness kommer inte. Men i början är de väldigt nödvändiga.

Jag gillar verkligen denna Nivea för långt hår. Och jag kom till slutsatsen att alla balsam som jag lovar (t.ex. balsam med getmjölk), är de bara lämpliga senare. Först när det är nödvändigt att "täppa" håret med omsorg och när du inte har ackumulerat ett heltäckande vård, är medlen tyngre och mer lämpliga.

Här är ett par jag råder dig om du bara har börjat. Om du har i åtanke balsams, vilket gör det tyngre och fuktar (samtidigt signifikant), dela i kommentarerna).

2. Låt oss säga att du har schampo och balsam. Och du bestämde dig för att bli av med fluffig ett steg - styling. Hårtork eller tang. Det fungerar inte heller.

Håret, även efter rätningen, ser ganska poröst ut. Dessutom kommer de inte att hålla en rak form. Med tiden, när håret ackumulerar silikon och annan vård, är det mindre mottagligt för fukt, det är tyngre och rakt hår håller sig bättre.

Återigen, sortering genom gamla bilder, jag hittade några bekräftelser av detta. Den här tricolor unga damen är jag! Hår efter strykning. Men varken densitet eller glans är här.

Och här är håret efter strykning, och precis som i normalt dagsljus utan blixt:

Jag är densamma, samma järn och samma belysning! Men annorlunda vård.

3. Beklagar att inte bara shampoo, balsam eller tillägg av styling i vården gör ditt hår inte detsamma som jag har på mycket framgångsrika bilder)), vi köper en mask! Och igen - Nifiga! Jag kommer att plåga dig: masker är fikon, och professionella också. Vad är bara min erfarenhet av Kutrin Green värt. Faktum är att vi måste förstå att masken i denna uppgift är ett mycket viktigt steg och det ger oss mycket nära det vi drömmer om. Om vi ​​har ett mycket begränsat utbud av hårprodukter, kan det vara bättre att börja med Kerastas masker. Även om priset naturligtvis är sådant att det förmodligen blir lättare för dig att köpa en massa andra sätt? )) Men en mask för torrt hår (granskning om henne på Ayrekomend) glans fäst. Eller jag skulle råda dig att börja med Angel Cream Mask. Hon fuktar och vikter.

Och ett annat misstag, jag pratade redan om det i artikeln efter att ha gått till seminarierna på prof. vård. En av teknikerna på seminariet sa att när han känner att han har överklätt klientens hår med en mask för att tvätta det lite, men inte förlora effekten, applicerar han en balm. Alla balm och masker, om du märker, skum lite om tvätten. Eftersom de också har ljuspav och emulgeringsmedel. Så emulgerar den balm som appliceras över masken det och hjälper till att tvätta den delvis. Använd inte en balsam efter masken, det ger ingen mening!

4. Efter att ha samlat schampo, balsam, mask, styling kommer du snart att inse det, tyvärr, men för att ha hår som i reklam, behöver du också en spray.

Tjejer, om det bara var för att bli av med den naturliga strukturen av "fluffigt hår" (eller hellre inte bli av med och förbättra det), så skulle det inte finnas så många "fluffiga" tjejer, med ilska poking vid asiatisk jämnhet och skrikande: "Bränn häxan!" Jag är inte en häxa, jag vet bara hur man väljer vård... Tja, då är allt som på bilden))).

Även om de fortfarande tycker om att säga "genetik"... tjejer, naturligtvis, ingen avbokade genetik. Men dessutom har den moderna skönhetsindustrin kommit upp med en hel del saker, så nu kan du få ur ditt utseende vad genetiken inte ens tänkte på, skapa dig!

Sprayer. Jag råder dig att uppmärksamma Ollin Megapolis med keratin (återställer), till Matrix Biolaz (väger ner) eller till Kutrin-blåbär (fuktar). Jag gillar verkligen min alterna spray, senare kommer det att bli en recension om det.

Om du inte är redo att köpa termiskt skydd för en hårtork i detta skede, köp sedan spray med ett stort antal silikoner. Till exempel, så populär Kapus fuktkräm (blå).

Glöm inte styling, det är mycket viktigt i detta avseende. Eftersom fluffigt hår ofta är vågigt. Ett vågigt hår kan inte 100% stänga vågorna. Hans form har inte det här. Jag skrev redan om detta i en av artiklarna.

En sak till. Denna minimala vård räker inte håret, det är fortfarande lockigt, men det ser vackrare ut.

Då kan du lägga till en hel massa till din vård:

 • Bako-glas
 • Dixon-ampuller (förresten rekommenderar jag starkt att du applicerar dem minst en gång i månaden - du kommer vara lycklig med resultatet på våren!), Lägg till oljor för tipsen;
 • Även färg av hög kvalitet och korrekt färgning kommer att förbättra utseendet och strukturen.
 • olika sprays och glans lägger också till glans. Ken Blend, till exempel.

Jag försökte det på seminariet och blev kär ((Jag ska definitivt köpa mig en gång. Och Estelle kan vara billigare från alternativen, inte heller dåligt. Jag lämnade på Ayrekomend.

Det viktigaste är att bygga en bra grund:

1. hitta en kvalitetsbalsam

2. hitta en kvalitetsmask;

3. hitta en kvalitetsspray

4. Lär dig att stile ditt hår korrekt. Speciellt den här hårtorken gäller... Torka med borstning och allt annat. Om allt detta har jag redan skrivit i bloggen.

Hur tar du bort fluffighet från håret?

torr solig dag?
då ja ))

Jag curl och push och generellt besyat - en halv dag järn sparar, om det kostar torr värme)

Anonymous,
avisferro,
in_fff,
Jag har redan en gammal modell, förmodligen för hundra år sedan, som babyliss med keramisk beläggning och en regulator är inte till salu. Försmör ändarna med termisk olja. Hela dagen lång, vilken dag som helst, förutom regnet, när du kommer under det och torkar sedan

Efter tvätt har jag ett naturligt lejon på huvudet, jag går inte ens ut på gatan: gy:

Levande om hur man sätter upp fluffigt och poröst hår i jämn silke. Min ode till tvätten

Hej kära tjejer.

Idag vill jag prata om denna viktiga aspekt av vård, som ett outplånligt sätt.

Enkel outplånlig kan omvandla hår som erkänns och tjäna dem bra service, behåll tipsen. Självklart, om obeslutningen väljs rätt och perfekt anpassad till hårtypen.

Jag, förmodligen som många andra, försökte mycket och länge tills jag hittade det perfekta verktyget som matchade mig perfekt. Sättet att välja en tårta är lång och tornig oftare lyckas bara lyckliga att komma in i verktyget helt från det första köpet.

När du är ägare till skadat poröst och torrt hår är det väldigt viktigt att välja ett outplånligt verktyg så att det släpper ner håret, men det gör det inte tyngre.

Men i början hade jag stora svårigheter med detta. Många outplånligt hår förvandlades till istappar, även om jag använde dem korrekt.

Hur man använder nesmyvashku?

Det är faktiskt mycket enkelt att använda ett outplånligt sätt, det viktigaste är att komma ihåg algoritmen.

 • Tvättningen appliceras antingen på redan torrt hår, eller på redan praktiskt taget torrt, men lite fuktigt.

Till exempel lägger jag nästan alltid på torrt hår.

 • Nesmyvashki behöver bara 1-2 droppar. Nesmyvashka doseras på handflatan och gnids mellan fingrarna, då går palmer över spetsarna, om så önskas kan de gå längs hela längden.

I det här fallet är det viktigaste att inte överdriva det, men i början var det just det jag alltid gjorde. Här är det viktigaste att inte förtvivla och fortsätta försöka igen och igen, då kommer allt att dyka upp!

3 outplånliga 4 årstider

När jag hittade min perfekta nesmyvashka, som är på väg att berätta, var jag säker på att det här är precis vad jag behöver och jag kommer inte försöka något nytt.

Men flickor är flickor, och i slutändan jag hade två outplånliga medel för att ställa in och nu känner jag mig perfekt, eftersom det för varje årstid jag har min egen nesmyvashka, vilket passar mig.

Var och en av mina outplånliga sätt klarar priglazhivaniem fluffig och visuellt omärklig porositet gör, och det är vad som gör håret silkeslent och får dem att lysa.

OIL-ELIXIR med fytokeratin


Oljelixir är ett innovativt verktyg som ger djupt håråterställning, vilket gör dem mer täta och släta, vilket ger naturlig glans och elasticitet.
För alla hårtyper

baserat på protein-aminosyrakomplexet PHYTOKERATIN

 • UTAN färgämnen
 • UTAN paraben
 • UTAN silikon

struktur

Sammansättning: isopropylpalmitat olja, frukt Olea europaea (oliv) Olja Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Olje Persea gratissima (Avocado) Olja Sesamum indicum (Sesam) Oljefrön Simmondsia chinensis (jojobaolja) fröolja Argania Spinosa, vegetabilisk olja olja rot Cyperns esculentus (jordmandel), isopropylmyristat, groddar olja Triticum vulgäre (vete), tokoferylacetat, BHT, parfymkompositionen, AMP-izostearilaminokisloty vete / majs / soja limonen

Sammansättningen jag verkligen gillar. När jag läste den i affären var jag säker på att elixirens konsistens skulle vara fet och förstod inte varför verktyget kallades en oljelixir. Men nej, nu ändrade jag mig. För mig är det fortfarande en elixir, som kallades en oljelixir, troligen på grund av den stora mängden oljor i kompositionen.
Naturligtvis var jag nöjd med närvaron av E-vitamin.

konsistens

Det första som förvånade mig var dess textur. Olja är inte olja alls, men en fulländig elixir! Det är väldigt flytande och saknar något visst viskositet. Pennorna pundas omedelbart och appliceras enkelt på håret, men det här är den största faran - det verkar som att ett par droppar inte räcker och de lägger till det, men det är inte värt att göra.

Med honom är det mycket lätt att överdriva och skylla på dispensern.

När den är fullt pressad, ger den ut för mycket för en gång. Därför måste du anpassa dig för att få ett par droppar från det.

Elixirens färg är transparent.

Lukten är fräsch, som påminner om ett äpple. Elixiren själv luktar i flaskan och under appliceringen finns det ingen lukt på håret.

Visningar av ansökan

Tillverkaren har tillhandahållit många sätt, varav jag försökte.

Detta är min mest mångsidiga nesmyvashka.

1. Under färgning - kan läggas direkt till färgen för mer glans och glans. Kan appliceras för att skydda hårbotten före och under färgning.
Först förvånade denna metod mig mycket och jag trodde att den skulle förbli otestad, men till sist lade jag en elixir till Henna. Jag brukade använda konventionella oljor för detta, men bestämde mig för att experimentera med det. Elixir är absolut inte oljigt hår, vilket är mycket viktigt, och det verkade mig som om de verkligen blev mer lysande.

2. Innan du tvättar håret - som näringsmask, applicera i 15-20 minuter, skölj sedan med schampo.
När jag inte har tid för en full oljemask, sätter jag elixiret på mitt hår, som rekommenderat, i 15 minuter. Det är lättare, det tränger därför håret snabbare och har en regenererande effekt, plus den tvättas av mycket lättare och snabbare än vanliga oljor. Håret efter en sådan 15-minuters mask ser ut exakt densamma, om jag passerade med vanlig olja på huvudet i minst 3 timmar. Denna uttryckliga verkan av elixir hade enligt min smak.

3. Innan håret torkas - använd som outplånlig balsam, när håret kräver ökad näring, applicera från mitten av håret till ändarna.
Perfekt som ett termiskt skydd när du använder en hårtork.

4. Efter torkning ger oljeelixir applicerat på torkat hår en utjämningseffekt för enkel och blank formgivning.
Redan direkt användning som outplånlig. Ja, det är det verkligen. Elixir släpper och ger glans till håret.
5. Som en daglig hårvårdsprodukt är den utmärkt för torrt hår, vilket kräver ytterligare kontroll och näring hela dagen.
Denna metod visade sig vara en av de mest älskade av mig. Min dagliga vård är extremt viktig för mina skadade, och i början var jag rädd att daglig bruk av elixiret skulle väldigt snabbt mata dem och få dem att sväva i istappar, men nej. Innan jag lägger mig trycker jag en droppe på handflatan, gnuggar den i mina händer och går igenom spetsarna, och det gör dem inte helt feta.

6. Du kan lägga till någon hårmask för att förbättra deras effektivitet.
Jag föredrar att tillsätta elixiren till balmen. Så den vanliga balsam med ett par droppar elixir blir omedelbart en utmärkt mask.

Jag vill visa visuellt hur håret ser ut före och efter tvätten.

Varje outplånligt organ har en annan effekt, trots att alla behöver glida. Därför anser jag att det är viktigt att visa icke-tvättning i handling.


Elixirens egenskaper:

 • Smoothes fluffiness. Jag brukade tro att endast silikonvätskekristaller kan göra det, men min elixir, där det inte finns någon, gör ett utmärkt jobb med den här uppgiften!
 • Effektivt närter och återställer hår när det används som en mask;
 • Inte fet;
 • Det skyddar tipsen från skador och är en sektionsförebyggande. Efter hårklippningen delar inte håret alls. Jag tilldelar denna förmån till elixiren;
 • Den har en naturlig sammansättning och innehåller inte silikoner;
 • Kan byta mycket flaskor, är något som 5v1;
 • Mycket ekonomiskt. Om du bara använder elixir som en disk, även dagligen, kommer det att räcka för mer än ett år.

Elixiren är idealisk för användning på våren och på hösten. För en cool årstid - det är precis vad du behöver.

Torr skönhetsolja näringsrik UTAN ELIMINATION för alla hårtyper


Detta smör har lockat mig med sitt namn men blev helt överraskad av åtgärden. Samma fall, när jag köpte en enkel nesmyvashku, men fick en riktig bomb på effekten!

För alla typer av hår UTAN TENSION Snabb restaurering av skadat hår och det perfekta sättet att omedelbart lysa tråkigt och livlöst hår! Sköter om torra hårspetsar, skyddar dem från sektionen. Oljan absorberas omedelbart, har en trevlig arom och distribueras perfekt genom håret. Väger inte och lämnar inte en fet film. Tack vare oljan kommer du att bli ägare av mjukt och silkesigt hår, med en vacker och hälsosam glans som lätt kan kamma.


struktur

Sammansättning: cyklopentasiloxan, tsiklogeksasiloksan, hexametyldisiloxan, olja Glycine Soja (Soybean) Oljefrön indisk bomull (bomull), oljeväxter Mangifera indica (mango), smör frukt Olea europaea (oliv) Olje Persea gratissima (Avocado) Olja Prunus Amygdalus Dulcis (sötmandel) oljefrön Theobroma cacao (kakao), isopropylmyristat, groddar olja Triticum vulgäre (vete), tokoferylacetat, BHT, parfym
Mycket rik komposition med en stor mängd oljor. Också närvarande är flyktiga silikoner, vilket gör mig otroligt glad. Jag tyckte mycket om smörkompositionen.

konsistens


Först och främst vill jag notera oljens ovanliga struktur. Hon, tack vare dispensern, sprutas med ett tjockt moln och det här är komplexiteten. Svårt att sluta och lätt överdriva. Det är nödvändigt att noga applicera tvätten.

Det känns som torrt smör är mycket lätt och viktlöst, det smälter bokstavligen i dina händer.

Nyligen föredrar jag att göra ett par klick direkt på händerna, gnugga smöret i palmerna och skicka dem genom håret.

Lukten

Men lukten av det är inte en fontän. Inte en fontän alls. Det luktar mycket billigt och extremt obehagligt. Det finns en ljus kemisk-söt anteckning som påminner om något från barnens kosmetika. Vid sprayning känns det väldigt ljust men försvinner snabbt, även från håret. Lukten på håret dröjer inte.

Applicering: fördela oljan jämnt på det tvättade våta håret från mitten till spetsarna. Spola inte
Jag föredrar att spruta från topp till botten, så det är svårare att överdriva det och vrida håret i kokar, även om det kan.

Visningar av ansökan

Jag är i obeskrivlig glädje och nu ska jag avslöja bombens verklighet!

Det är briljant!

 • Smör ger en slående glans. Och håret börjar skina så att det kan ses även i mörkret. Detta är ett perfekt sätt att göra ditt hår blankt och smidigt när du behöver göra något wow på väg ut.

Olja sprutas på håret, fixat med lack och glans tillhandahålls under lång tid.

I vanligt läge varar det ungefär två timmar och börjar sedan gradvis försvinna.

Visa visuell före och efter

 • Maslitse skyddar spetsarna från tvärsnittet. Och samtidigt klarar man maskeringen av en befintlig, än den kan förlänga livslängden.

 • Glattar och glattar håret, verkligen, utan att göra tyngre.
 • Det är mycket viktigt att inte överdriva det, så jag ofta sprutade olja på hans handflata, och sedan mycket snabbt de förbipasserande håret, eftersom det är helt viktlös och omedelbart försvinner från ytan av handflatan.

 • Det närmar sig håret. Utmärkt egendom, vilket är särskilt nödvändigt för tips, speciellt om de klargörs och skadas.

 • Underlättar borstning för det mesta genom att näring och utjämning av tipsen.

Om du inte går för långt med honom, och det är lättare att gå för långt med honom än med någon annan nonsens av mig - det här smöret är bara perfekt!

Jag använder det mest på vintern, när inte bara mina tips, men hela längden behöver ökat skydd. På vintern bär håret ut snabbare och förlorar utseendet med tanke på mekanisk friktion, som sker på kläder. Därför tycks jag använda denna silikonolja.

Revitaliserande Fluid för hår med hyaluronsyra


Denna vätska var min första grädde nesmyvashkoy, nämligen en struktur jag var rädd innan, eftersom jag var rädd att håret på nolltid förvandlas till istappar, men jag har aldrig varit fel.

Nu bestämde han sig fast på hyllan tillsammans med resten av mina icke-formar.

 • Föryngring och intensiv hydrering
 • Aktiv restaurering av ömtåligt poröst hår

En revitaliserande vätska med en hög koncentration av aktiva ingredienser verkar omedelbart på hårets skadade porösa områden, bidrar till lödningen av de splittrade ändarna och förhindrar deras efterföljande sektion.

 • Hyaluronsyra förbättrar hydrering av cellerna i hårbotten och håret, förhindrar hårbrott, skyddar mot fria radikaler.
 • Vital hår Hårbottenkomplex förhindrar hårets åldrande, närmar och återställer strukturen hos poröst hår, förhindrar håravfall.
 • D-panthenol skyddar mot skadliga effekter av miljön.
 • Rostolja förbättrar hårets elasticitet.

Detta är den mest ovanliga obeslutsamheten. ja det säger jag seriöst efter att jag har berättat om en form med en spray med tanke på ditt utseende.

struktur

Ingredienser: vatten, polykvaternium-37, dikaprylat / dikaprat propylenglykol, PPG-1 tridecet-6, natriumhyaluronat, pantenol, divinildimetikon / dimetikon-sampolymer, C12-13 Pareto-23, C12-13 Pareto-3, PEG-40 hydrerad ricinolja, fenoxietanol, metylparaben, etylparaben, propylparaben, extrahera Saccharum officinarum (sockerrör), Citrus limon fruktextrakt (citron), betain, hexylen, Pyrus Malus fruktextrakt (äpple) bladextrakt Camelia sinensis (te), hexapeptid-11, pafyumernaya komposition, polyquaternium-10, bensylalkohol, metylklorisotiazolinon, m etilizotiazolinon, elastin, glycerin, lösligt kollagen, hyaluronsyra, mjölksyra, urea, sorbitol, trietylenglykol, PEG-40 hydrerad ricinolja, tridecet-9, serin, petal extrahera Rose Damascena, olja Rose Damascena, natriumklorid, natriumhydroxid, allantoin, trietanolamin, natriumhydroxid, linalol.
Det finns många fuktighetsgivande och återbildande komponenter. Det kostar bara 2 typer av hyaluronsyra. Och den här kombinationen gör mig väldigt glad, för tack vare det uppnås maximal effektivitet. Förutom fuktgivare finns det inte några silikoner. Men jag kan inte kalla dem dåligt. I grund och botten finns det tillräckligt med lätta filmformare som omedelbart kan förvandla hår och tvättas lätt av gosh. Det finns också konditioneringsmedel, vilket i hög grad underlättar kamningen av skadat hår. Bra rik komposition. Jag gillade det.

Det mest värdefulla innehållet är gömt i en låda. Inuti är ampuller: 10 ampuller av 5 ml.


Ampullerna är uppdelade i 2 blåsor med 5 stycken vardera och är ordentligt sammankopplade.

För att kunna använda en ampull måste du riva den från de andra och bryta locksammanhanget med en vridningsrörelse. Den är utformad så att när du sätter på baksidan, stängs ampullen. Mycket bekvämt format betyder. Ampulki är lätt att bära med dig i en väska eller ta på resor.

konsistens

Det är en vätska. Även om det för mig är det ganska en krämvätska. Mycket lätt och absolut ljus konsistens, som helt saknar klibbighet och smälter bokstavligen i dina händer. Det känns inte alls på håret, men samtidigt förändras deras utseende väsentligt.

Lukten

Ljus och fräsch, som påminner om doften av dalen. På håret kvarstår inte.

Visningar av ansökan

Applicering: fördela den önskade mängden av produkten längs hela längden eller på hårets ändar. Spola inte.
Det är precis vad jag gör.

 • Vätska fuktar helt håret
Min skadade längd behöver fukt, speciellt under den varma årstiden, och jag försummar det inte. Ärligt talat är detta i allmänhet den första fuktgivande nesmyvashka som jag kom över.

 • Håret blir mer elastiskt och silkeslen.
Det är trevligt att röra på dem, jag noterar en ögonblicklig ökning av elasticitet, speciellt om det tidigare användes en inte så bra mask som torkar.

 • Perfekt smälter fluffiness och klarar av styggt hår

Jag vill visa före och efter.

På bilden före använt verktyg som mitt hår inte passar och torkar betydligt och puffar dem.

I de närmaste två bilderna efter att jag applicerat den återupplivande vätskan en gång (det andra fotot) och i det tredje fotot gick jag på toppen av det igen.

I alla bilder är håret kammade.

 • Shine lägger till
Tja, i princip gör någon nesmyvashka, så det finns inget speciellt här.

 • Klibbar inte tips och gör inte håret till feta istappar
Under lång tid ville jag prova en krämig tårta, men jag var rädd för denna effekt. Men jag är oerhört glad att han inte är här.

 • Vätska smälter, vikter vid behov, men det ger inte hårets tyngd
Det är omöjligt att överdriva det. Åtminstone lyckades jag inte ens en gång.

Vanligtvis, när jag börjar ett nytt verktyg, överdriver jag det i början först tills jag gör vänner med det. Men med den revitaliserande vätskan för hela tiden höll inte användningen av sådana händelser. Oavsett hur mycket jag använde det blev mitt hår aldrig till istappar.

 • Han är mycket ekonomisk
I genomsnitt varar en injektionsflaska i 1-2 månader. Den första ampullen var tillräckligt i nästan 2 månader, men där använde jag lämplig vård och använde tvålen för sitt avsedda syfte, och inte som nästa dos för att eliminera effekterna i form av torrhet, som erhållits på annat sätt.

 • Det närmar och återställer
Jag älskar de medel som kombinerar näring och hydrering, och då finns det en återhämtning. Rik komposition bryr sig om hår och silikon skyddar hår mot yttre skador.

 • Underlättar kamningen och unravelsar håret
Detta är precis vad som behövs så långt och skadat hår. Efter applicering av vätskan flyter mitt hår bara och kammen glider lätt över den. Det finns ingen förvirring om hon kunde ha varit tidigare. Självklart pratar jag inte om tangles just nu, de raser inte någonting, men om håret bara klamrar sig till varandra, kommer han att klara av sig.

Det här verktyget har otroligt förvånat mig och nu kan jag inte föreställa mig hur jag gjorde det utan!

Den vitaliserande vätskan är min perfekta indelibility för den varma säsongen. Jag är ingenstans utan honom på sommaren.

Tre nesmyvashki - så olika, och samtidigt så effektiva.

Jag hittade mina ideala outplånliga produkter som perfekt slätar porositeten och fluffigheten, ger glans, men gör inte håret tyngre och gör dem inte till istappar.

Jag önskar att du också hittar dina perfekta och älskade replikor.
Jag hoppas att du var intresserad)

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Hur bli av med håravfall, delade ändar och fluffiga? Tidsprövade verktyg som verkligen fungerar. Mina resultat, tips och recept. Hur länge växer håret om 1 år, om 2 år?

Hej kära tjejer. Jag vill dela med dig min hårvård. För håret som jag har försökt med målningar i mer än 10 år och slutligen tortyren slutade)))) Och inspirerad av de många recensionerna på ämnet vård bestämde jag mig för att växa mitt hår.

Återkallandet kommer inte att vara en stor mängd dyra hårvårdsprodukter, en miljon oljor, masker, balsamer etc. Allt kommer att vara tillgängligt, enkelt och utan mycket lyx. Alla verktyg du enkelt kan köpa i apotek eller vanliga butiker, och varje verktyg är ganska överkomliga.

I översynen kommer jag att tala om min omsorg om skadat, torrt och livlöst hår som var bortskämd av färg. Jag ska berätta för dig hur ett sådant hår kan "vitaliseras", vad man ska göra, så att håret växer snabbare och hur man ökar hårets densitet.

Hittills kan jag inte skryta med tjockt och underbart hår, men jag vill berätta om resultatet av att jag lämnar, vilket jag till och med inte tycker är dåligt)))).

♥ Som det borde vara, en liten berättelse om mitt hår:

Min naturliga hårfärg är ljusbrun, jag har dött i lite mer än 10 år, som många, med billiga ljussfärger. Det fanns inga experiment med hår (som - perm eller färgning i superklara färger). Frisyrer övar inte någon och inte övas. Hon använde inte stylingprodukter, förutom ett par gånger om året, hårspray på krökt hår. Heta saxar skär inte och går inte i frisör. Strykning har aldrig varit. Hårtorken har länge samlat damm i garderoben.

Allt är ganska enkelt och tråkigt. Men kanske tack vare allt detta, trots det konstanta färgämnet (långt ifrån de bästa färgerna) lyckades jag hålla mer eller mindre normalt hår, vilket även kan kallas länge. Tja, om inte länge, då under axlarna))).

För att vara ärlig har jag aldrig varit angelägen om hårvård. Allt jag gjorde var tvätta mitt hår med det vanligaste shampooet och efter shampoo applicerades den vanligaste balsammen.

Men tack vare Irecommend blev hon intresserad av och upptäckt många nya saker.

♥ Så låt oss gå ner till affärer:

Som jag sa, färgade jag mitt hår i mer än 10 år. Genom försök och fel hittade jag de bästa färgerna för mig själv, hittade ett sätt att färga mitt hår med minimal skada, hur man uppnå en vacker vit blond utan yellowness, de bästa och värsta färgerna. Du kan läsa mer om det här i mer detalj i min stora recension om att vakna i hemmet.

♥ Här är huvuddelen av de verktyg som jag använder nästan regelbundet.

 • Och inte väldigt naturligt.

♥ Jag har använt Kerasys schampon och balsams i ett halvt år och koreanska LG Elastine shampoo och balsam.

 • Fuktgivande balsam KeraSys. Jo, älska bara kärlek.))
 • Parfymerad KeraSys schampo. Mycket bra schampo med galen arom.
 • Regenererande schampo KeraSys. Inte dåligt schampo, men inte utan brister.
 • LG Elastine fuktgivande schampo. Budget Koreansk schampo med en bra komposition.
 • LG Elastine fuktighetsgivande balsam. Budget Koreansk luftkonditionering är också en mycket bra komposition.

♥ Det första steget var att bli av med håravfall.

Jag är inte en supporter till apotek vitaminer, eftersom det mesta av det syntetiska, ger en tillfällig effekt och över tiden ackumuleras all denna kemi i kroppen, så jag ansåg inte vitaminer.

Jag ville hitta någon form av en bra mask, men alla maskerna gav ett slags spöklikt hopp om att efter några veckor eller månader skulle håravfallet minska.

Lösningen på problemet med håravfall kom oväntat. Förutom hårvård bestämde jag mig för att göra viktminskning. Och sedan på morgonen rekommenderades att äta frukost enligt reglerna för hälsosam kost, och jag kan inte ens äta frukost, jag bestämde mig för att göra en god, hälsosam och snabb cocktail för mig själv.

Och en vecka senare märkte jag att håret slutade falla ut ALLT! Om du tidigare tvättat mitt hår kunde jag ta av en hel tuft och när det kammade var det nog möjligt att göra en ny peruk och det var mycket hår på mina kläder hela tiden, efter en vecka med att använda cocktailen, försvann det bara.

Cocktailreceptet är: (Jag uppfann det själv, tittade aldrig ut, men på Internet sågs det här receptet som det visade sig länge, men inte som ett medel för håravfall)))).

 • en banan
 • 250 ml mjölk
 • 3 msk torr havregryn

Banan skärs i bitar, häll mjölk, sätt havremjöl och blanda allt med en mixer. För det första är det en mycket hälsosam frukost, och för det andra, som det visade sig, är det ett utmärkt botemedel mot håravfall.

Men vad är ännu mer intressant, håret upphör att falla inte på grund av en cocktail, men på grund av en ingrediens - bananer. Jag läste på internet om banans fördelaktiga egenskaper och som det visade sig är bananer i allmänhet en magisk butik av vitaminer för hår. En banan innehåller en stor mängd vitaminer i grupp B, vilket hjälper till att bli av med håravfall.

Så svaret på frågan "Hur bli av med håravfall?" enkelt: äta bananer.

Jag äter bananer nästan varje dag, 1-3 stycken och mitt hår faller nästan inte ut. Och du kan inte fylla din kropp med syntetiska vitaminer.

Från icke ätbara medel kan jag rekommendera följande: (alla medel har testats av mig personligen i flera månader och jag kan med säkerhet säga att de hjälper, åtminstone för mig):

 • Stor hårspray Green Pharmacy. Jag applicerar alltid hår till hårrötter efter tvättning.
 • Och Evalar har en bra serie av naturliga bördoljor. Jag applicerar Evalar burdock med ceramides och horsetail extrakt på rötterna (jag gnuggar det bra) och över hela längden på natten och fläta den.
 • Också burkolja Evalar med nässlextrakt hjälper perfekt mot håravfall. Jag använder det också länge.
 • Och jag använder burkolja Evalar utan tillsatser som basolja för att förbereda hemlagade naturliga masker eller placera den på mitt hår längs hela längden.

Nästa steg måste vi bli av med splittrade ändar (eller för att förhindra deras ytterligare avsnitt):

Tyvärr kan endast saxar fixa de redan splittrade ändarna. Men för att förhindra detta måste håret fuktas. Standardmetoden för att fuktar håret är användningen av olika balm och masker efter tvätt.

Jag rekommenderar dig att använda balm och masker med den mest naturliga kompositionen, utan innehållet i silikon och sls. Det är lämpligt att hålla balsam och masker på ditt hår så länge som möjligt.

Av de olika produkterna som presenteras av massorna på marknaden rekommenderar jag att du använder balm och masker från Natura Siberica. De har, i jämförelse med andra medel, mycket bra komposition. Personligen gillar jag verkligen havtorns balsam med effekten av laminering. Jag applicerar den efter varje tvättning, och lägg den alltid till senapens hårmask.

råd om hur man tar bort fluffigt hår

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar.

Skapa ett konto

Registrera dig för ett konto. Det här är enkelt!

Logga in

Är du redan medlem? Logga in här.

Aktivitetstejp

Det finns inget i detta flöde än.

 • All aktivitet
 • huvud
 • frågor
 • råd om hur man tar bort fluffigt hår

Reproduktion av platsmaterial är endast möjlig med den aktiva direktlänken till www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Alla rättigheter förbehållna.

gemenskap

Butiken

Viktig information

Vi bevarar cookies: det hjälper webbplatsen att fungera bättre. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att det passar dig.

Hair fluff remedies recensioner

Vilka medel kommer att lindra från fluffigt hår?

I den här artikeln kan du lära dig allt om fluffigt hårs medel.

Om du är bekant med det här problemet, betyder det att du vet hur svårt det är att släta små, men ganska märkbara hår, vilket ofta skämmer bort frisyrens utseende.

Moderna tjejer värderar smidighet och naturlighet. Tidigare kämpades de hårda håren med klassiska stylingprodukter.

Nu väljer det rättvisa könet naturliga sätt att neutralisera detta problem: Korrekt skötsel av krullarna och naturläkemedel som inte bara släpper krullarna utan också gör dem friska.

Medlen mot fluffiga lockar

För att bli av med fluffigt hår, måste du noggrant och regelbundet återfuka sin struktur med hjälp av masker och outplånliga serum.

Om du vill få en omedelbar effekt, använd naturliga oljor eller applicera en produkt som innehåller silikoner på locken.

Att hämta ett verktyg som passar din hårtyp kommer inte att göra dem tyngre och orörda, du kan bara genom erfarenhet.

Om du vill begränsa sökkretsen, kontakta din frisör, vilken kommer att analysera hårets struktur och hjälpa dig att hålla dig på vissa sätt.

Effektiva utjämningsverktyg som eliminerar frisyrer från orörlig fluffiness finns i professionella märken som producerar produkter för frisörer.

Dessa inkluderar Paul Mitchell, L'Oreal Professionnel, Sexy Hair, Estel och andra märken. Dessa medel tillämpas på krullarna omedelbart efter tvättning.

De eliminerar inte bara fluffinessen utan ger även håret glans och skyddar det mot negativa yttre influenser.

Om du vill helt omhänderta din vård om ditt hår, titta på den fuktighetsgivande serien, inte bara av ovan nämnda märken, utan också av Matrix, Revlon, Kerastase, Redken och Cutrin.

Folkmekanismer

Om du vill neutralisera hårets fluffighet med hjälp av folkmedicinska läkemedel, använd avkok och masker, recepten som du hittar nedan.

Broth medicinska örter behöver skölja krullor efter tvättning.

För att skapa ett avkok som kommer att kämpa mot krullarnas fluffighet, måste du brygga en eller två fytopacker av kamomill, mint, kalendula, ekbark eller burdock i en liter kokande vatten.

Skölj håret med ett sådant verktyg endast när det kyls till rumstemperatur.

Sköljning beredd från juice av medelstora citron och ett glas vatten kämpar bra med frisyren hos frisyren.

Om du regelbundet sköljer dina lås med citronvatten, kommer efter en stund din frisyr att bli av med de fuzzy håren, och strängarna blir silkefulla och glänsande.

Som ett effektivt smörjmedel kan du använda naturlig vegetabilisk olja eller kosmetiska oljor, som tillverkas av tillverkare av professionella verktyg.

Observera: För att städa upp din frisyr behöver du inte använda väsentliga men basoljor, till exempel shea, argan, kokosnöt, macadamia och linoljor.

De är lättare än kardborre eller olivbas - klassiska oljor som används för att behandla allvarliga hårproblem, så krullarna är mindre tunga.

För att mjuka håriga hår måste du ta en droppe olja och gnugga den mellan dina palmer, och applicera sedan produkten med hjälp av lätta utjämningsrörelser över hela hårets längd.

Om du tar en mycket liten mängd olja, ser håret inte ut oljigt och oförskämt.

Efter denna procedur kommer krullarna att få en vacker, känslig glans, och de utskjutande håren släpper ut och sammanfogar med krökans huvudvolym.

Kosmetiska oljor verkar på samma princip, men de är mindre användbara för lockar.

Om du läser recensioner av tjejer som använder oljor för industripåsens lås för att bekämpa fjäderhår, kan du förstå att produkterna från företagen L'Oreal, Oro del Marocco och Maroccan Oil är de mest populära bland dem.

De har en ljusare konsistens jämfört med naturliga oljor och är berikade med silikoner och andra komponenter som förbättrar hårets utseende, men med frekvent användning skadar deras struktur.

Några tips

Om du har lockar med fluffiga tips som är svåra att lägga, hitta en bra frisör.

En trollkarl som specialiserar sig på problematiska hår, under hårklippningar, ställer in din frisättning i början i rätt form, vilket blir enklare att följa.

Besök salongen minst en gång var tredje månad. Kontakt med mästarna, lära sig om nya trender inom frisörsindustrin.

Till exempel har ganska nyligen en strängbehandlingsteknik uppstått, bestående av polering, vilket hjälper till att lösa problemet med hår som smälter.

Var uppmärksam på kompositionerna på de medel som du bryr dig om ditt hår.

Kasta bort de livsmedel som har alkohol i formeln. Det torkar kraftigt lockar och deformerar deras struktur. Var inte rädd för silikon i kompositionen.

Ofta för fuzzy curls är det han och hans derivat passar bäst.

Välj för hårprofessionell vård, bestående av ett mildt rengöringsschampo, intensiv fuktgivande balm och mask, samt ofördelbara serum som närmar och återställer strängar. Tvätta ditt hår endast med kallt vatten.

Fluffigt hår ska vara fri från friktion. När du tar bort överskott av fukt från håret efter att ha tvättat, torka det över, istället för att gnugga locken med en handduk.

Köp en mjuk och tunn handduk, eftersom de vanliga terryhanddukarna på grund av deras tjocklek och lossnarhet klamrar sig mot nagelskalorna på hårstängerna.

Läkare trichologer som behandlar hårproblem, överväga de bästa handdukarna som är gjorda av mikrofiber.

Försök att inte bära hattar gjorda av onaturliga tyger eller stickade av garn av dålig kvalitet.

De elektrifierar lockar, vilket provar ett stort antal hårproblem.

Att krulla är inte fluffed, köpa en kvalitet kam från naturmaterial som inte kommer att elektrifiera trådarna. Det är bäst om det är tillverkat av trä eller ben.

Tänderna på en sådan kam bör vara sällsynta och välpolerade. När du kamma, använd oljor eller speciella serum för krullar som kan köpas på en professionell butik.

De underlättar inte bara kamning, utan också fuktar och släpper hårigt hårstruktur, och är lämpliga för raka och lockiga trådar.

Om du vill ha vackra och glänsande lockar, lyssna på de tips som den här artikeln innehåller.

För att förbättra ditt hårs tillstånd är det inte nödvändigt att använda dyra verktyg.

Välj själv den bästa vården för din priskategori och hålla fast vid det hela tiden.

Fonder från fluffigt hår

Hej flickor) snabba kosmetika fluffigt hår i fuktigt väder (trött redan, inte keratin inte erbjuda, dåligt hålls mig. Mb någon vet professionell nesmyvayki etc. etc., säg)

gäst

Det är konstigt att keratinisering - nämligen att rätta dem från dig inte håller. Jag är bara nöjd med dem.

kira

Jag fluffar inte lundenilona efter balsam, även om de tvättas bort med vatten. Jag tycker fortfarande om nattmask av det här företaget, jag måste spola ut det av idéer, men det gör jag inte alltid, det sparar mig från fluffiness

Gästen

Jag gör olika styling efter en dusch. bra och masker. Räta eller vrid på en stor curling

Ghost

Jag tror att den outplånliga oljan på silikon är bäst avlägsen fluffig.
Marrocanoil, Kerastase, revlon av proffsen till exempel fortfarande inte dåligt jämnar raden av John Frieda frizz lätthet (används i sin helhet, och schampo och mask och nesmyvashku) och sexig hår - men sexig hår kom ut mycket dyra, konsumeras slösaktigt, och står som Kerastase.
Jag bör dock notera att massmarknaden i de senaste tiderna med jämna mellanrum gör mig glad - till exempel är elsevs rester nästan lika effektiva som prof. Men oljan för tips av natura Siberica-håret, fast det stinker sött och dess effekt är bättre än den av mysticoljan från Loreal.

Gästen


Gjorde ingen wow effekt, normal laminering

Gästen

Du kan ha en droppe hårolja, jag har Loxitan. Gnidningen mellan palmerna och innan du går ut appliceras på håret, det hjälper mig, plus den trevliga växtdoften

Gästen

Jag tror outplånliga silikonolja bäst bort pushistost.Marrocanoil, Kerastase, revlon av proffsen till exempel fortfarande inte dåligt jämnar raden av John Frieda frizz lätthet (används i sin helhet, och schampo och mask och nesmyvashku) och sexig hår - men sexig hår kom ut mycket dyra Det spenderas oekonomiskt, men kostar som kerastasis. Jag bör dock notera att massmarknaden i de senaste tiderna med jämna mellanrum gör mig glad - till exempel är elsevs rester nästan lika effektiva som prof. Men oljan för tips av natura Siberica-håret, fast det stinker sött och dess effekt är bättre än den av mysticoljan från Loreal.


Silikonpyadrenee i Siberik. Det finns en skillnad i kompositionerna :) Men L'oreal-professionalen har fortfarande en bra kretslinje.

Gästen

Jag började göra varma hårförpackningar, 4 gånger gjorda och köpte japanska fuktgivande schampo i apoteket. Det blev bättre. Innan dess använde hon oljor, skum, speciella lacker, ingenting hjälpte.

Helena

Om endast fluffiness tas bort, är Botox för hår en bra sak. Mitt hår efter honom blir inte förvirrad och inte trycker på. Även om jag också lider av detta problem. Jag gjorde Trissola, effekten var 4 månader. Även om du köper hemvårdsprodukter Thrissol, kommer effekten att vara kvar. I nästa kampanj tror jag att jag kommer att få. Optimal för priset i wow-skönhet.

Anastasia

Också försökt keratin och laminering att bli av med de fluffiga, också, inte närmade flera gånger ((nyligen gjort hitirovanie, mer än en månad går jag i vått väder, om inte pushitsya. Har i kabinen för första gången gjort färglös, Visionary Street. Bochkova. Nu vill jag försök att göra en träff med färgen, såg polisen det finns väldigt snygga nyanser)) Var noga med att skriva resultatet))

Irene

keratin hår riktning, ett bra alternativ för dig isprobovala..do detta var problemy..volosy tjock, vågig, pushilis..chasami försökte anpassa utyuzhkami..v resultat endast håret skada (sedan bestämde alla samma till keratin i vypryamlenie..teper Jag är slät, rakt, vackert hår.. Mycket nöjd.. Till vem det är intressant kan du titta på sajten Vi tittar på. Ru.. där beskrivning, priser.. foto före och efter det..

Tanechka.Motova

Keratin hårrätning bör hjälpa till

botemedel mot fluffigt hår

Dagens recension är tillägnad Constant DELIGHT 12 i 1 Elixir for Hair

Vilka är de fördelar jag personligen noterade:

- Elixir behöver inte tvättas

- Mycket väldigt trevlig lukt;

- Gör inte hår tyngre;

- Hår glider (kanske inte så mycket från denna lösning, från att dela ett antal shampoo-balsam-elixirprodukter)

- Avlägsnar fluffiness, räter ut och mjukar håret;

- Efter användning är håret lätt att kamma;

- Lätt att använda.

Resultatet är tydligt märkbart när man lägger en hårtork.

Pris ca 500 rubel.

Plus, hårspray (du kan också ta bort fluffiness med det): http://irecommend.ru/content/lak-dlya-volos-ekstra-silnoi-fiksatsii

Mask för håravfall: http://irecommend.ru/content/nizkaya-tsena-vysokoe-kachestvo-8

Favoritschampo (håret lyser efter det): http://irecommend.ru/content/blestyashchie-i-shelkovistye-volosy-1

Det mest favoritverktyget för hår: http://irecommend.ru/content/samoe-luchshee-sredstvo-dlya-volos-2

Hur bli av med fluffigt hår?

Faktum är att jag har tjockt hår med snabbväxande rötter.. Och till exempel, jag går till klubben, jag gillar inte komplicerade frisyrer, det vanligaste är lös, jag gillar att ha rötter på rötterna, men till ändarna är det inte. Så, allt är bra hemma, men sanningen är att jag sätter det på något sätt i en klubb där det är väldigt stuffigt och luften är fuktig, de börjar trycka mycket hårt, mängden ljus faller och tipsen verkar svälla. Det är bara en slags skräck. Jag antar att tipsen kan ha bränts, nu använder jag balsam efter tvätt på spetsarna, de kommer att hjälpa, men inte så mycket ((Vad menar du?

emellertid

Igår köpte jag hårspray i Riv Goshe, Schwarzkopovsky utjämning kostar 2 med ett öre med en sådan balting sak på flaskan, jag tyckte om det, tar bort fluffiness

Gästen

Strykjärn för att hjälpa dig. Dra bara ändarna. Plus mjölkskydd typ vit-cement Kerastaz

Gästen

Hela mitt liv led jag av furrowed hår. + De är lite lockiga för mig i obskure sidor. Ful!
Att lägga varje dag, sträcker sig - tar mycket tid och kommer att användas omedelbart, om det är dimmigt ute.
Nu applicerar jag en scum FOR THE FINISHING HAIR (samma Garnier) på morgonen på vått hår, så torkar jag det med en hårtork. ALL.
Skum med dig i väskan, om det dåliga vädret eller frisyren har försämrats, lägg bara lite mer på den torra.
Håret kommer inte att se ut efter en frisör eller 2 timmars styling, men det blir väldigt trevligt, naturligt + i tid, bara ett par minuter.

Gästen

och om du använder vax? Jag tror att det kommer att hjälpa.


Om du inte har något emot effekten av smutsigt hår.

Svetlana

Mousse, hårskum, prova outplånlig hårkräm.

Eva

Försök att använda schampon där det finns en silikon, det glättar mycket hår, men sanningen, och volymen minskar

Irishka

Och jag har exakt samma problem. Mycket järn hjälper, men ofta nzzya. Ett skum och en hårtork - jag gillar inte effekten. Om inte stryk, försöker jag inte att lösa upp håret. Ibland vrider jag på curlers, men att bara lösa upp utan styling, då aldrig.

Evelina

Jag har en kort hår, försökte allt. och vax och chatter. masker och hårtork. ingenting hjälper.
Och plötsligt kom jag över en artikel på Internet. "Att rätta håret", bestämde sig för att försöka. behöver bara ett schampo där det finns silikon) Jag tvättade mitt hår med detta schampo på kvällen och på spåret. dag pistolerna är borta. )
Jag råder alla)

Masha

Evelyn håller med dig, schampo med silikon är utmärkt, färglös henna är också super.

Evelina

Masha henna bestsv., Det verkar bättre shampoo med silikon.

Online butik

Hela mitt liv led jag av furrowed hår. + De är lite lockiga för mig i obskure sidor. Ful!
Att lägga varje dag, sträcker sig - tar mycket tid och kommer att användas omedelbart, om det är dimmigt ute.
Nu applicerar jag en scum FOR THE FINISHING HAIR (samma Garnier) på morgonen på vått hår, så torkar jag det med en hårtork. ALL.
Skum med dig i väskan, om det dåliga vädret eller frisyren har försämrats, lägg bara lite mer på den torra.
Håret kommer inte att se ut efter en frisör eller 2 timmars styling, men det blir väldigt trevligt, naturligt + i tid, bara ett par minuter.


Så lida inte! Gör proceduren för den brasilianska Keratin Hair Straightening och glömma dina problematiska reklamfilmer i månaden för 3-5. Håret kommer att vara i perfekt skick och kommer inte att tryckas.
Jag ger en referens:
http://vkontakte.ru/album-6800116_106395927

qwerty

Allting är väl självklart i detta förfarande. Det är bara det står nemerenno.

Online butik

Ha. ) Nemerenno? Och det är därför som det här förfarandet nu har fler kunder än ja till laminering av hår? Och du försöker hitta en salong där denna procedur är klar utan ett möte? Om det var dyrt, som du säger, är det osannolikt att kunderna anmälde sig till det!
Tja, du bör komma ihåg att detta förfarande är klart inte i 2-3 veckor eller i en månad, men i ett halvt år! Jag, denna procedur kostar 7500 i en genomsnittlig längd, för en lång 10.000 rubel. Jag tycker att det är väldigt billigt, för ett sådant förfarande! Många salonger hanterar priserna med 2-2,5 gånger mer än vad de gör för mig och de lider inte av brist på kunder!
Tror du att om du räter håret med ett vanligt järn och använder extra stylingprodukter för att ta bort fluffinessen blir det billigare för dig? Järn, skador hår. överdriva dem. Och hur mycket måste du spendera pengar på razny silkesvätskor för tips, masker och salongförfaranden. men håret från dem ändå blir det omöjligt att återställa. Och flytande keratin skadar inte bara håret utan behandlar det också mycket starkt och strukturerar håret och håret blir något tjockare och volymen går inte förlorad och det finns ingen fluffighet.
Med andra ord bör alla välja medel och metoder för vård av håret i proportion till deras ekonomiska friheter. Därför kan du en gång göra den brasilianska keratinbehandlingen och glömma styling i ett halvt år eller använda en hårtork, styling och strykning, men varje dag spenderar du lite tid på styling ditt hår. Men de som är lat, föredrar vanligtvis denna procedur:
http://vkontakte.ru/photo-6800116_152836335
eller den här:
http://vkontakte.ru/photo-6800116_169347184
Om du tycker om det, kolla in mina fotoalbum av keratinprocedurer (kanske ett foto för dig blir ett övertygande argument?):
http://vkontakte.ru/album-6800116_94136447
http://vkontakte.ru/album-6800116_106395927

Maria

Jag har samma problem som alla andra här, men vad kan jag säga om hårrätning! Jag är trött på lidande och bestämde mig för att gå till salongen för att rätta ut håret på grund av kemi. Jag betalade 4 tusen. Jag fick höra att det skulle vara oklo i 5-6 månader, men det var inte där att hela saken varade i ca 2 veckor varefter allting återvände igen till samma scen. Så kasta inte pengar alls skräp.

Natalie

Du skrev om schampon med silikon, vilken typ av schampo? vad heter det

Nastasinka

Det är bara detsamma och U T JU K för håret och förstördes håret ordentligt. Jag ska ge dig några tips: Använd strykanordningen mindre (gör flätor ur flätor)
2) Gör hårmask med bördolja.

Gästen

Prova elixiren av jämnhet från matrisen - en fantastisk sak) kostar ca 600, men tillräckligt i sex månader, ingen fluffiness och cut ends)

Sabishev

Flickor, berätta för mig namnet på schampon med silikon, de som gör håret tungt och fluffiness tas bort, men jag vet inte vilken typ av schampo som ska användas.

jen

och jag klippte min axellängdshår. Jag städer upp de tungaste delarna i baksidan, jag knyter den med ett gummiband och en hårnål till toppen. sanningen måste smidas varje minut, men i jämförelse med föregående bulding har jag nu underbart hår. och om det är svårt för dig att göra ditt hår, kamma sedan håret med en våt kam och fluffiness avlägsnas i 5 minuter. Jag bor i allmänhet!

Maria

Online butik
Hallå Jag undrar varför du inte sa namnet på din komposition? (Cocohcco) den här kompositionen är den mest fruktansvärda och billigaste, och så många mästare tror det och använder bättre kompositioner och ger sådana kosmiska summor för en genomsnittlig längd, det här är så mycket. Min vän gjorde rätningen av dessa kompositioner för längden på den utökade kvadraten för 2900rub i den vanliga frisören! Jag gjorde också keratinkomposition, känsla, det är verkligen inte den bästa kompositionen, så jag vet inte om det är kopplat till det faktum att jag har en kaskad, men mitt hår är inte så tjockt, men det verkar som om de är splittrade, även om det inte är när jag skulle göra proceduren hoppades jag på att mitt hår skulle se ut på "rapporterande bilder" "före och efter" men tyvärr såg de bara så långt före huvudets första tvättning. (och du skriver att volymen inte försvinner, även när den försvinner, är det här bra att göra i en duett med permanent volymökning.

Antonina

Online butikHjäls. Jag undrar varför du inte sa namnet på din komposition? (Cocohcco) den här kompositionen är den mest fruktansvärda och billigaste, och så många mästare tror det och använder bättre kompositioner och ger sådana kosmiska summor för en genomsnittlig längd, det här är så mycket. Min vän gjorde rätningen av dessa kompositioner för längden på den utökade kvadraten för 2900rub i den vanliga frisören! Jag gjorde också keratinkomposition, känsla, det är verkligen inte den bästa kompositionen, så jag vet inte om det är kopplat till det faktum att jag har en kaskad, men mitt hår är inte så tjockt, men det verkar som om de är splittrade, även om det inte är när jag skulle göra proceduren hoppades jag på att mitt hår skulle se ut på "rapporterande bilder" "före och efter" men tyvärr såg de bara så långt före huvudets första tvättning. (och du skriver att volymen inte försvinner, även när den försvinner, är det här bra att göra i en duett med permanent volymökning.


GIRLS gjorde keratinhår restaurering - det är allt skräp, det var normalt för en dag, nästa dag blev det sämre och värre i 2-3 dagar och håret blev som tidigare och tunt hår tog speciellt schampo så att keratin inte tvättades. Gjorde ännu värre håret började falla ut. I allmänhet rekommenderar jag dig inte.

Dariga

Det här brasilianska rätschampoen hjälper inte alls. 2 gånger har det blivit sämre.

Madeleine

Jag hade problem med fluffiness vid rötterna. Vad a. i sin tur gjorde håret mycket lik släp. Jag försökte olika schampon, balsam, masker. Nifiga hjälpte inte. Bara lagring i stugan sparades. Hemma - resultatet är inte så länge kvar. Nyligen har de ett nytt förfarande, som jag genast rekommenderade. Kallad corenox Hon kunde tämja mitt hår. De är nu väldigt släta, tryck inte, EQUAL! Och skönheten i det är att, till skillnad från keratinprocedurer, kan du tvätta huvudet efter 12 timmar, inte 3 dagar.

Nina

Jag har samma problem. För tjockt hår närmare ändarna, och vid roten av minsta volymen. I slutändan ser det inte ut på något sätt. Jag försökte Botox med Boto Hair INOAR. Nu har jag slät hår över hela längden, det finns inga dessa hemska utskjutande tips, mitt hår ligger jämnt. Min effekt varade i två månader. Det verkar mig väldigt länge. Det verkar som om håret började växa snabbare. Men i allmänhet är känslorna naturligtvis mycket trevliga, håret är silkeslen och hälsosam.

Katia

Ja, ja, jag använder också Inoar och rekommenderar det också, för efter den här sminken, för långvarig vård, tar de även ett ordentligt utseende och känner sig trevligt att ta på.

Eugene

Inför ett sådant problem, som fluffigt hår slutar. En vän rekommenderade Inoar hemvårdsprodukter, från arganoljeserien. Jag beställde hårbehandlingsschampo och resultatet i ansiktet. Håret förvärvat volym, jämnhet över hela längden och viktigast av allt finns det ingen fluffighet av spetsarna.

Karina

GIRLS gjorde keratinhår restaurering - det är allt skräp, det var normalt för en dag, nästa dag blev det sämre och värre i 2-3 dagar och håret blev som tidigare och tunt hår tog speciellt schampo så att keratin inte tvättades. Gjorde ännu värre håret började falla ut. I allmänhet rekommenderar jag dig inte.

Utmärkt botemedel mot hår "fluffiness" (+ många bilder)

Jag har styggt hår som är mycket tjockt och svårt att kamma. För mig själv hittade jag ett bra sätt att tämja dem - gelatinmask. Jag ska försöka berätta för dig hur jag gör det.

Vad vi behöver:

En liten påse gelatin, en skål, en sked, schampo, en balsam, kokande vatten

Förbereda kompositionen:

Ta en liten påse gelatin, häll den i en skål, häll 3-4 matskedar kokande vatten, rör om. När gelatinet sväller, häll ut överskott av vatten. Lägg till en matsked hårbalsam och samma mängd schampo till skålen.

Förbereder hår:

Jag försökte applicera en mask på torrt hår och på vått. Enligt min mening är det mer effektivt när masken appliceras på torrt hår. Men ansökan i sig är svårare. Så sätt "gelé" från rot till spets, försök att inte gnugga den i huvudet. Vi packar vår skatt i en duschkudde / väska, du kan också lägga en handduk ovanpå, men jag tror att det inte är nödvändigt.

Vi sitter i 30-40 minuter. Efter det, tvätta av masken, schampo håret, jag applicerar även en balsam för enkel kamning.

Resultatet är utmärkt - håret pressar inte, slät, rak, mjuk och ingen rätare behövs! Det enda jag märkte är att håret inte är så volymmässigt och ändå masken gör dem tyngre. Men för mig är detta inte ett problem - jag har inget fet hår som kräver tvättning mer än 2 gånger i veckan. Men för flickor med fet hår tror jag att denna mask inte fungerar.

Jag rekommenderar - frälsning från överflödig hårfluffiness!

God dag till alla!

Speciellt registrerad för att skriva en recension. Jag har naturligt tunn, men tjockt hår, vilket, ja, är MYCKET tjockt tryckt och krökt lite. Höst-vinterperioden är ett riktigt helvete för mig, från fuktigheten så ser frisyren hela tiden ut. Den som puffar upp håret - han kommer att förstå när han drar ut håret med hjälp av olika medel för att släta håret, och efter 20 minuter på gatan runt huvudet - en aureole av luddigt hår minskas alla ansträngningar till noll i vått väder.

Så jag bestämde mig för att prova keratin. Och jag övergav nästan denna idé efter att ha läst recensioner här. Och det finns ingen volym och lukten är hemsk, och då kan du inte tvätta huvudet i 3 dagar och ditt hår faller av. Och recensioner är mycket kontroversiella recensioner. Men efter noggrann läsning visade sig att hälften av de missnöjda gjorde det enligt min mening ett komplext förfarande på egen hand, HUS (VARFÖR?) Användning av föråldrade giftiga föreningar.

Jag gjorde proceduren i salongen, resultatet överträffade alla mina förväntningar - håret är slät, glänsande, smuligt, alls inte tryckande och inte förvirrat. Jag är glad.

Nu om själva förfarandet: hårtvätt, torkad, påförd komposition, lämnad att torka, ingen fruktansvärd lukt, smyga upp till benen och tvinga oss att gråta var inte. Tja, inte rosor luktade, förstås, men mer än tolererade. Efter 40 minuter gick vi längs varje sträng med en järn (bokstavligen) en gång (.) Och helt torkad, tvättades sedan av kompositionen och voila. Jag har aldrig haft en sådan snygg frisyr, jag blåser inte någonting. Jag är mycket nöjd. Volymen bevarades på grund av det faktum att kompositionen applicerades inte från rötterna själva, utan till hårets längd med ett avstånd av centimeter från rötterna 7.

Om du vill kan du tvätta huvudet minst nästa dag (tvätt inte det i 3 dagar), du kan stapla det som du vill, och slakta det, och du kan göra det direkt. efter

Det enda punktet - håret måste tvättas. sulfatfritt schampo, men jag planerade att byta till sådana schampon före keratin, de är mindre aggressiva för håret (du behöver vänja dig vid sådana schampon - de skumar knappt).

Nu tar styling mycket mindre tid, jag kastar mitt hår bort, mitt hår reagerar inte längre på fukt. ) På morgonen får jag tillräckligt med sömn och lider inte framför en spegel.

Jag är från Moskva, gjorde keratin i salongen "Motives" vid st. m. Kulturpark ([länk])

Spray för fuktgivande och fluffigt hår

Använd tid: 3 veckor

När jag först såg att Estel hade ändrat designen tänkte jag "vad vill de bevisa med detta?" Kvalitet som det var genomsnittligt så säkert förblev så »

Sedan försökte jag ut ur sin nya linje av mild gel för tillväxt av ögonfransar och ögonbryn. - Och du vet, jag är väldigt glad !!

Med viss ångest bestämde jag mig - ja okej, jag ska också prova en mask för långt hår. Och igen - bra !!

Tja, tror jag, är det verkligen Estelle har stigit till en ny nivå? Ja - deras nya serie har blivit bättre än den var.

Jag använder spray i 3 veckor. Det verkar som om det omedelbart finns ingen möjlighet till omedelbar hårtransformation. Det ser ut som hår, men efter ett tag märkte jag att de blev mycket mjukare! Att röra på är riktigt slät på Pyaterochka.

Glitter är svår att notera och mitt hår glänsar så perfekt.

Ett viktigt plus är att, till skillnad från många sprayer, till och med prof. medel - som en del av ingen alkohol!

Om håret efter hårtorken kan vara torrt, vid beröring, sedan efter sprayen, så snart det absorberas ändras allt på en gång. Smidiga och lätta krokar.

Jag är väldigt nöjd!

Shop: "hair curlers" är inte så populärt. nätverk. I mega i hårnålen är det säkert.

Har du lockigt / lockigt hår eller pressar de bara? Det här verktyget hjälper dig! (detaljerad granskning, bild av kompositionen och hår + applikationstips)

God dag)

Nyligen har en ny produkt uppträtt inom linjen hårvård och stylingprodukter Syoss Glossing Shine Seal och Syoss Glossing Hold med effekten av laminering.

Jag ska genast säga att jag inte är fan av Syoss-produkter, jag försökte på något sätt detta företags schampo, men det passade mig inte kategoriskt och jag tog inga fler produkter av det här varumärket.

Jag älskar verkligen olika hårvårdsprodukter, men jag använder inte stylingprodukter eftersom alla dessa produkter huvudsakligen innehåller alkohol och torrt hår.

Denna produkt lockade mig bara av det faktum att den inte innehåller alkohol och ger skinn till håret, den effekt som laminering på grund av innehållet av fenyltrimetikon (fenyltrimetikon), som:

- Det används för att lägga till glans till hår som en del av hårspray, balsam och andra hårvårdsprodukter.

- jämnt fördelad över hårets yta, kuver sin kärna och släpper vågorna

- minskar de skadliga effekterna av hög temperatur på håret under hårstyling

- har goda egenskaper mot att hålla fast och klämma fast

Jag köpte det här verktyget för ungefär 250 rubel, det var väldigt intressant att prova botemedlet för fixering av lock, och inte för att skina)

Emulsionen finns i en svart flaska, volym 150 ml.

Den har en krämig konsistens, har en trevlig söt smak.

För att klämma i verktyget måste du vrida pumpen moturs.

-Klibbar inte håret och lämnar inte klibbig känsla

-Krullar perfekt

-Innehåller inte alkohol, torkar därför inte

-Den har en termisk skyddsfunktion.

Hittade inga minuser!)

Min metod för användning:

Jag gnuggar lite mellan mina palmer, och sedan applicerar jag det redan på torrt hår (torrt land ENDAST på ett naturligt sätt), lyfter mitt hår uppåt och bildar lockar.

Emulsionen fångar perfekt mina krullar, medan det inte finns någon känsla av klibbighet och limning, jämfört med konventionella stylingprodukter. Håret blir mjukt och behagligt för beröring, och syns också sken, inte super starkt, men fortfarande)

En av de viktigaste fördelarna med det här verktyget är att det effektivt bekämpar hårets fluffighet.

Verktyget är också lämpligt för att skapa varm styling, eftersom det också har termiska skyddsåtgärder.

Jag rekommenderar särskilt SYOSS Glossing Hold Emulsion för tjejer med lockigt och lockigt hår, liksom de som lider fluffighet)

Foto efter ansökan:



Nästa Artikel
De bästa hårmaskorna med jojobaolja hemma