Hur man tar bort yellowness från hår efter färgning


Lusten att förändra stöter på många tjejer under livet, och oftast beror dessa förändringar på vårt hår.

Detta är inte förvånande, eftersom det är lättast att byta hårklipp eller hårfärg. Vi tjejer är inte permanenta varelser och kan enkelt ommålas från en brinnande brunett till en blondin, men kommer resultaten att behaga oss?

Vid självbelysning kan du möta följande konsekvenser:

✓ håret kan vara ojämnt färgat
✓ Det finns risk att brinna hår, de blir sköra och torra
✓ från första gången är det osannolikt att uppnå önskad nyans;
✓ Yellowness kommer att dyka upp på håret, vi kommer att prata om det i detalj i den här artikeln.

Gul - den värsta drömmen om alla blondiner, förvisso, varje tjej som bestämde sig för att bli blondin, mötte detta problem. Varför syns det här inte en trevlig gul nyans på håret?

Orsaker till yellowness efter förtydligande

1. Dålig kvalitet, billig eller expired färg. I strävan efter besparingar väljer många av lågkvalitativa produkter för färgning, vilket leder till en gul nyans efter förtydligande.

2. Överträdelse av färgteknik. Här pratar vi inte bara om korrekt applicering av färg på håret utan även om färgens uppehållstid.

3. Färger mörkt hår. Pigment av mörkt hår är inte så lätt att ta med, det kan kräva flera procedurer för lätta, och sedan toning håret. Om du bestämmer dig för att dramatiskt ljusna mörkt hår åt gången, är hårets yellowness garanterat.

4. Dåligt vatten. Hårt vatten med föroreningar och föroreningar kan också leda till en oönskade skugga. Faktum är att när det tvättas färgen faller det lätt i de öppna hårvågorna och interagerar med färgen.

5. "Starkt" inbyggt hårpigment, det kommer att verka som en gul nyans inte omedelbart men med tiden.

Om du fortfarande vill utföra proceduren lättare hår hemma, Det är nödvändigt att ordentligt förbereda håret och känna några regler till det maximala för att undvika utseende av yellowness.

Vad du behöver veta innan lätta hår

1. Om du har gjort hårbehandlingar som carving, perm, boost up etc., då är det bättre att vänta och börja måla några veckor efter procedurerna.

2. Lätta håret är ett ganska aggressivt förfarande, så det är tillrådligt att ta hand om håret, stärka, fuktgivande masker, skära av bettändarna.

3. Välj rätt oxidationsmedel. För brunetter och ägare av svart hår ska du ta 9% eller 12% oxidationsmedel, för brunhåriga kvinnor, 6% och 9% passar; brunhåriga tjejer kan stanna på 3%.

4. På dagen för färgning, tvätta inte ditt hår, det är bättre att göra det om en dag eller två.

5. Om du tidigare har färgat ditt hår mörkt, är det bättre att göra en tvätt.

6. Välj en färg av hög kvalitet för att förtydliga.

7. Tvätta av färg med rent vatten om möjligt.

Hur tänder håret utan yellowness? Färgteknik

1. Dela håret i 4 lika delar. För att göra detta gör vi två avskiljningar, först från pannan till nacken, sedan från templet till templet på baksidan av huvudet.

2. Delfärg enligt anvisningarna. Klart följa anvisningarna, resultatet av färgning beror på det. Använd speciella rätter och handskar.

3. Färgning börjar från huvudet, gå sedan till de tidiga områdena och bara i slutet av håret i pannan. Ta samtidigt små strängar och försiktigt måla dem. Färgen ska falla på varje hår.

4. Exponeringstiden beror på din hårtyp och färg, liksom typen av färgämne. Vanligtvis indikerar anvisningarna tiden för färgning.

5. Torka sedan av färgen med vatten och först då kan du tvätta av det med schampo och applicera en speciell balm.

Men även iakttagandet av alla ovanstående regler garanterar inte dig att det inte finns någon yellowness efter att håret har blivit ljus. Så hur bli av med det?

Hur man tar bort hår från håret efter färgning hemma

1 sätt - med hjälp av tint balsam

Den mest budgetmässiga och enkla versionen är Tonic-tintbalsam, med hjälp av det är det enkelt att byta skuggning av hår och ta bort yellowness. Men med den här metoden måste du vara särskilt försiktig, med fel val av nyans och applikation kan du få motsatt resultat och till exempel få grönt hår istället för blont hår.
Om du överdriver det med tiden kan du också få hår av "grå" färg, så läs instruktionerna noggrant före användning.

2 sätt - speciella schampon

Nu har nästan alla tillverkare av kosmetika för hår i linjen ett schampo för att neutralisera yellowness. Detta är det enklaste och säkraste sättet att avlägsna hår från håret. Det är nödvändigt att applicera ett sådant schampo som vanligt, det har en lila eller blå nyans, ingen anledning att vara rädd för det, så schampo kommer inte att fläcka dina händer och huden.

Applicera schampo i håret, håll i några minuter (hur mycket anges på förpackningen) och skölj med vatten. Applicera detta schampo är nödvändigt, om det behövs, ungefär var tredje eller fjärde tvätt, det är inte lämpligt för daglig användning.

Detta schampo hjälper till med en ljus skugga av yellowness, om du har en intensiv skugga, då kan du inte göra utan en tintsalm.

De mest populära schampon för att eliminera yellowness:

L'Oreal Professionnel Expert Silver - Silver-Shampoo för att neutralisera yellowness, ungefärligt pris 600-700r.
Schwarzkopf-schampo, Bonacure Color Freeze Silver Shampoo, ungefärligt pris 600r.
Silver shampoo för lätta nyanser för att neutralisera skenet av Concept silverschampo för ljusblont och blont hår, pris 300r.
Estel Professional Curex Color Intense "Silver" för coola blond nyanser, ungefärligt pris 300r.
Shampoo Kaaral K05 Silver med antigel effekt, 1200r. Över 1000 ml

3 sätt masker och balms för att eliminera yellowness

4 sätt - hem rättsmedel för att neutralisera yellowness

Hemmagjorda metoder för att avlägsna yellowness är naturligtvis mer arbetsintensiva och deras effekt beror på hur lång tid och antal förfaranden som är, men med dessa brister har de en stor fördel - förutom ljuseffekten kommer du att få närande och återställande vård. Därför kan du, som ett alternativ, överväga några användbara lätta förfaranden för blondiner.

Honung hemma mask från yellowness

Ta några matskedar av naturlig honung och applicera generöst på varje sträng, för att underlätta att applicera honung, det måste värmas lite i ett vattenbad eller blandas med basoljor. Wrap huvudet med en film och varma med en handduk, lämna i 1-3 timmar.

Sköljning av håret med avkok av rabarber

För att avlägsna yellowness har ett decoction av rabarberrot visat sig bra. Förbered köttet och späd det med en liter vatten (liter vatten för 1 kopp buljong) och skölj håret efter tvätt. Rabarber har en bra lysande och stramande effekt. Också lysande effekt har ett avkok av kamomill.

Kefir mask för lätta

Kefir kan inte bara fukta strängarna djupt, utan också för att avlägsna yellowness, på grund av dess sammansättning. För större effekt kan du tillsätta citronsaft till masken. Värm blandningen i ett vattenbad och applicera på lockar, efter en timme kan du skölja med kallt vatten.

Nu vet du hur du ska ta bort yellowness hemma, och du kan enkelt omvandla och få en vacker platinfärg från billig gul färg!

Hur man snabbt tar bort yellowness efter färgning

Noble blond - drömmen om många tjejer. Ett stort antal nyanser gör det möjligt att hitta din perfekta ton som kommer att betona alla fördelar hos en person och dölja bristerna. Men den här lustiga färgen kan inte få alla. Ofta, efter färgning, möter flickor ett problem: efter den första tvätten blev deras hår gult och färgen blev smutsig. Vad ska man göra i det här fallet? Måste överge önskad färgning? Låt oss försöka lista ut det.

Orsaker till yellowness efter färgning

Utseendet av gult hår på blont hår är inte ovanligt. Ibland dyker hon upp nästa dag efter att ha besökt frisören, och ibland tar det 1-2 månader. Det orsakar en - besvikelse. Detta händer av olika skäl. Tänk på alternativen för problemet och hur du eliminerar det:

 • naturlig färg är så saftig och ljus att den gör sin väg även genom färgpigment. Det dominerar som regel upp till 3-4 färgprocedurer. En erfaren mästare kommer självklart att klara av uppgiften. Men innan du tar ett så riskabelt steg, överväga om det är värt att förstöra ditt hår för en radikal färgförändring.
 • frisörfel. Fel val av färg eller ett fel i proceduren - allt detta kan orsaka manifestation av yellowness. Det finns bara en väg ut - byt befälhavaren;
 • Felaktig vård kan orsaka en obehaglig nyans. Efter blekningsproceduren öppnas hårvågorna och rost och salter från vattnet blir igensatta i dem. Därför byter filter ofta på vatten.

När du besöker salongen, be om att skölja med flaska, icke-kolsyrade vatten.

Hur tänder håret

Kvinnans logik är enkel: långskuren, rak - krull, krullar rakt. Samma med hårfärg. Och om inget skämt, hur får man den efterlängtade skuggan om du till exempel en brinnande brunett? Färgning av mörkt hår är en komplex och tidskrävande process. Det bästa alternativet är att kontakta en specialist. Så du sparar både tid och nerver. Vidare med självbelysning finns det en stor risk att överdriven håret. Men vad i helvete är inte skämt, kanske har du en talang, och färgningen går smidigt, utan överdrifter. I vilket fall som helst måste du veta processen i förväg, även om du går till proceduren till befälhavaren.

Innan du anmäler dig till en frisör, försök att föreställa dig den nyans du behöver så tydligt som möjligt. Leta efter det exakta namnet på Internet. Så du underlättar mästarens arbete och skyddar dig mot obehagliga överraskningar.

Om du vill ha en radikal förändring, men tvivla på valet - lita på den professionella. Han väljer den perfekta färgen för ditt utseende, och kommer att se till att efter proceduren kommer du ut med det perfekta hårhåret.

När du lyser mörkt hår, använd en krämfärg eller blekpulver. Åtgärden är att neutralisera det röda röda pigmentet som ackumuleras djupt i vågorna. Ägare av en mörk blond nyans bör välja en krämfärg. Det lyser och tonar samtidigt.

Svart hår kräver mer radikal åtgärd. Använd i detta fall pulver. Det kan missfärga håret med 7-8 toner. Efter appliceringen av pulvret måste håret färgas. Processen att lätta mörkt hår tar mer tid och ansträngning, så tänk om det är värt det igen. Om ditt beslut är oförändrat - se till att dina ögonbryn inte förråder din naturliga färg.

Skönheter med en ljusbrun naturlig nyans, kan göra mer försiktiga, folkliga metoder för förtydligande, såsom honung, kamille eller citron. Ett annat mjukt sätt är att lyfta fram. Det kommer att ge ett huvud hårvolymen och uppdatera det övergripande utseendet.

Tips om hur man tar bort det gula pigmentet efter färgning

Om du står inför problemet med att gula håret efter det faktum är det viktigaste att inte panikera. Under inga omständigheter bör man fortsätta fläcka, i hopp om att ytterligare tillvägagångssätt kommer att gömma nackdelarna. Göm inte, det blir bara värre. Det finns risk för att uttömt hår inte tål ett sådant tryck. Bli spröd, tråkig eller börja falla.

Det rätta beslutet i kampen mot oönskad yellowness - användningen av professionella verktyg i kombination med folk.

Köpt i butikskompositionerna - rätt färg, hemgjorda masker - fixa resultatet:

 • tonade schampon märkta "Silver" - det största vapnet för någon blondin i kriget för jämn färg. Sådana medel har ett ljust lila pigment som neutraliserar utvuxen yellowness. Håll det inte för länge på håret - risken är hög för att få en lila nyans, inte mer än 2 minuter;
 • Mousse tonic eller färgaktivator - återanvändbart verktyg. Används efter varje hårtvätt. Ammoniakfri formel förstör inte håret, och låter dig spara den önskade nyansen tills nästa färgning.
 • pärla-as tonic tonic är ett billigt men mycket effektivt alternativ. Som de säger: i krig är alla medel bra! Och om inget skämt, trots dess billighet, gör det här verktyget ett utmärkt jobb med uppgiften för 1-2 applikationer. Det viktigaste är att läsa instruktionerna noga.
 • "Essence Ultime" -masken - det kommer inte ge någonting övernaturligt, men det kommer att förhindra att guling kommer i framtiden. Flera användningsområden - och färgkorrigerade! Verktyget används och naturliga blondiner, för att förbättra färgmättnaden.

Gulande hemlagade masker

Underskatta inte hemvårdsprodukterna. De gör ett utmärkt jobb med uppgiften, och dessutom fuktar och fukerar dessutom hårsäckarna. Hemgjorda kompositioner är billiga och prisvärda, de flesta ingredienserna finns i sitt eget kylskåp.

 • citron sköljning är en magisk botemedel! Töm 1 citron i 1 liter vatten och du är klar. Otroligt lätt att förbereda och använda sköljning. Regelbunden användning av 5-7 minuter kommer att bli av med splittrade ändar, matthet och yellowness;
 • Apotek vitlera - fixar problemet perfekt. Receptet är enkelt: 1CT sked honung och 5 matskedar lera. I honungen smält i ett vattenbad lägg till lera och lite varmt vatten - masken är klar. Använd regelbundet en mask innan du tvättar huvudet i 30-50 minuter. Skölj sedan med varmt vatten med ett schampo;
 • En glycerinmask med kamillelösning avlägsnar någon grad av gulning, men frekvent användning kan avslöja en ljusbrun subton. Använd inte det oftare 1 gång per månad. Ett halvt glas kamilleavkok måste blandas med 50 g glycerinapotek. Applicera på håret innan du tvättar, skaka i en film eller förpackning. Att bibehålla inte mindre än en timme.

För att behålla hårets rika färg måste näringas. Hårflingor är öppna, lätt sårbara. Därför behöver de ytterligare skydd i form av oljemaskor. Innan varje huvudtvätt, applicera hela längden av oljan i kombination med några droppar vitamin E.

Det är lämpligt att bära en sådan komposition i minst en timme, om det är bråttom, applicera minst en halvtimme. Den här tiden är tillräcklig för att närma den dränerade strukturen. Lämplig oliv, burk, ricinolja, druvfrö och mandelträd.

video

För mer information om hur man får gult hår ut, se videon nedan.

slutsats

Skönhet kräver inte offer, men uppmärksamhet. Regelbunden färgning och användning av professionella produkter i kombination med kloka folkrecept gör att ditt hår alltid ser bra ut. Det viktigaste att komma ihåg: det är inte värt att spara på färg och frisör. Oaktsamhet i valet kan leda inte bara till oönskad färg utan också till skadat hår. Och det här är mycket svårare att fixa.

Vi tar bort gul på färgat hår: effektiva knep och tips

Men kan du tacka resultatet? Lightening Hair är ett ganska viktigt förfarande, så du måste följa några tips för att få ett effektivt resultat. Ofta efter två eller tre veckor uppträder yellowness på det färgade håret.

Orsaker till yellowness på håret

Innan du räknar ut hur man tar bort yellowness på färgat hår, måste du veta orsakerna till dess förekomst. Under förtydligande kan du stöta på följande:

 1. Ej komplett hårfärgning.
 2. Risk för brinnande hår, vilket gör den ömtålig och torr.
 3. Ursprungligen är det svårt att uppnå det önskade resultatet.
 4. Utseendet av yellowness.

Kanske ett sådant obehagligt problem är en hemsk dröm om alla blondiner. Varför syns en sådan skygg nyans? Skälen är följande:

 • Billig färg av dålig kvalitet. Önskar spara pengar, många köper substandard produkter för färgning, vilket leder till en gulaktig nyans.
 • Brott mot reglerna för färgning. Vanligtvis är det felaktig användning av färgkompositionen och tidpunkten för åldrandet.
 • Mörkt hår Pigmentet på ett sådant hårhår är ganska svårt att visa, det tar många ljusprocedurer. Med en skarp hårdning av håret är yellowness tillhandahållen.
 • Dåligt vatten. Hård, dålig vatten med föroreningar och orenheter leder till utseendet på en gul nyans. Vid spolning målar den i hårstrukturen.
 • Det starkaste hårpigmentet från naturen. Nyans syns gradvis över tiden.

Om du fortfarande vill genomföra processen att lätta håret, måste du lära dig användbara tips som gör det möjligt att undvika problemet så mycket som möjligt.

Vi tar bort den gula färgen efter att ha blivit lättare

Det finns flera metoder för att ta bort yellowness hemma.

Metod nummer 1: Tint balms.

Billig och prisvärd val. Tint balsam gör att du enkelt kan justera färgen och eliminera yellowness. Men i det här fallet måste du vara försiktig, för med fel skugga får du motsatt effekt.

Om du håller balsam på håret för länge får du en grå färgton. Experter rekommenderar att du är säker på att läsa instruktionerna före användning och följ den.

Metod nummer 2: specialiserade schampon.

Tillverkare erbjuder en mängd olika kosmetika för hår i form av speciella schampon. De är utformade för att neutralisera yellowness. Detta är det mest effektiva sättet att eliminera oönskade färger.

Shampoos appliceras, liksom de vanliga: de appliceras på hårets längd, hålls i flera minuter och tvättas bort. Det är inte lämpligt för daglig användning, men för 3-4 tvätt är ganska.

Metod nummer 3: masker och balm.

Förutom schampon finns det speciella masker och balm som tar bort hår från håret. En obestridlig fördel är det faktum att maskerna närmar sig och återställer strukturen.

Hem rättsmedel för att eliminera yellowness

Folkmetoder är inte mindre effektiva. De är helt säkra och kräver en minimal investering. Var inte rädd för att använda dem, för annars förändrar håret inte färgen, men det kommer definitivt inte att skadas.

Honungsljus

 • naturlig honung;
 • skål för upphettning av honung;
 • uppvärmningslock.

En nattmask gjord av en ingrediens uppvärmd i ett vattenbad ger en svag ljusande nyans och är speciellt användbar för hårfollikeln. Det är inget svårt att göra: det är tillräckligt att sätta honung på håret, lägga på en hatt och gå och sova och tvätta masken på morgonen.

Vi tar bort det gula teet

 • kvalitet grönt te;
 • 1 liter burk med rent vatten.

Förfarandet kräver ofta sköljning av håret med en liter renat vatten med tillsats av en liten mängd grönt te. Hårtvätt av med vatten är inte nödvändigt.

Lökmask för Brightening

 • flera lökar;
 • polyetenkapsel;
 • tank med vatten för kokande lök.

Koka flera glödlampor i ungefär tio minuter, svalna sedan och applicera på hår. Avkoket varar minst en timme, maximal natt, isolerad med en hatt. Som ett resultat är det tillräckligt att tvätta det med vatten.

Buljong från rabarberrot

Denna förening visade sig vara en gulningsneutraliserare efter färgning. Buljong utspätt med vatten och sköljt hår. Rabarber har en bra ljusande effekt och stärker.

Kefir mask

kapacitet för uppvärmning kefir;

Denna mask kan fukta hårsträngarna väl och ta bort yellowness från dem. Citronsaft förstärker effekten kraftigt. Blandningen upphettas i ett vattenbad och appliceras på krullarna, en timme senare tvättas bara av med vatten.

Användbara tips för att förhindra yellowness

När du förstår orsaken till den oönskade färgen är det mycket lättare att varna honom. Detta kan hjälpa professionella råd. Vad behöver du vara uppmärksam på att få den perfekta nyansen på håret?

 1. Om du är nybörjare och aldrig färgat ditt hår, då är det bättre att överlåta det till mästaren.
 2. Efter den sista färgen eller kemi är det bättre att vänta i 2 veckor, annars bör proceduren kasseras.
 3. Var försiktig när du hanterar färgen efter basma eller henna behandling.
 4. Det är omöjligt att tända det färgade håret snabbt, först, det föregående pigmentet avlägsnas genom tvättning.
 5. Målade första nacken, sidorna, området nära ansiktet.
 6. Det är nödvändigt att noggrant och noggrant smörja varje sträng efter förtydligande, resultatet av förfarandet kommer att bero på detta i allmänhet.
 7. Måla sköljas med rent, inte varmt vatten. Sedan använde schampo eller balsam.
 8. Välj bara kvalitetsprodukter för förtydligande. Gör det bättre i specialaffärer.
 9. För extra försiktighet, använd schampon, balsam och balsam. De kommer att bevara skuggans skönhet och eliminera gulning.
 10. Använd regelbundna hemlagade masker. De kommer alltid att hjälpa till när det gäller att stärka håret och kommer att kunna justera nyansen.

Det är möjligt att avlägsna yellowness från blekt hår, för det här måste du vara tålmodig och välja rätt produkt. Kosmetiska och traditionella metoder kommer att vara effektiva, dessutom kommer de också att återställa hårstrukturen.

TOP-tint shampoo och balms

Om du inte vill använda färgen kan du korrigera färgen på tonade balm eller schampo. I de flesta fall finns det inget spår av yellowness. Den moderna kosmetikmarknaden erbjuder många typer.

 • Bonacure shampoo från Schwarzkopf. Det kommer att ge det blekta håret en elegant silverskugga.
 • Color Save-serien. Skyddar håret från tråkighet, rensar försiktigt och fuktar. Färg länge hålls på håret.
 • Balsam "Irida" pärla palett.
 • Brightening serum "John Frieda Sheer Blonde Go Blonder".
 • Shampoo "Serie Expert Silver" från företaget "L'Oreal".
 • Shampoo "Expert Shine Blonde" från företaget "L'Oreal".
 • Balm "Love Hair" -företaget "Shot".
 • Shampoo "Estel" pärla aska färg.
 • Shampoo "Otium Pearl" från "Estel" för en kall blond palett.
 • Medlen "Tonic" pärla ashy färg eller andra nyanser av lila.
 • Masken från tillverkaren "Lush" tar bort yellowness och ger ut en ren blond.

De som inte vet hur man tar bort yellowness på färgat hår, anser att denna procedur är svår. Lyssna på råd från professionella, lär dig hur du åtgärdar problemet, och du blir den mest effektiva och glada kvinnan. Nu kan du förvandla från en gul nyans till en vacker platina!

Så här tar du bort det gula håret efter lätta: enkla tips och beprövade metoder

Många tjejer och även äldre kvinnor drömmer om att bli blondiner, vill ha lätta strängar eller blonda krullar istället för mörkt hår. För att göra detta lyser majoriteten håret med olika förberedelser, men ofta istället för vita blir de röda, grå eller gula. Gör håret efter blekningsljus och ta bort den gula nyansburken, om du följer färgreglerna, i enlighet med rekommendationerna på förpackningen för att välja färgfärgen.

Orsaker till gult hår:

 • användningen av billig, expired eller dålig kvalitet färg;
 • Bristande överensstämmelse med tekniken för tillämpning av komposition, färgning eller sköljning
 • tvättar färgen efter förtydligande med kallt, för varmt eller smutsigt vatten;
 • färgning i ljusfärg för mörka strängar;
 • applicera kompositionen på smutsigt hår
 • för långvarig färg av sitt eget pigment, i vilket skenhet kanske inte uppträder omedelbart, men efter ett tag.

Ofta orsaken till att de vitfärgade krullarna blev röda, gula eller smutsiga-gråa, flera misstag görs på en gång på grund av bristande erfarenhet. När förtydligandet utförs inte hemma utan i stugan tillåter många problem att undvika mästarnas professionalism, användningen av beprövade föreningar.

Sätt att förhindra en gul nyans på hår

Så att yellowness på håret inte visas efter hemfärgning, bör du förbereda håret för proceduren i förväg, bedöma deras skick och originalfärg. Det är mycket svårare att ta bort en otålig nyans än för att förhindra att den visas, därför är det nödvändigt att närma sig denna procedur med fullt ansvar.

Här är några användbara tips:

 • Först måste du återställa de försvagade eller spröda strängarna med speciella schampon, masker eller balm, klippa de splittrade ändarna;
 • Om en perm har applicerats nyligen, bör ljussättningsförfarandet skjutas upp i minst 3-4 veckor.
 • om krullarna färgades i mörk färg är det osannolikt att gulning kan avlägsnas på en gång, pigmenten i moderna färger är tillräckligt resistenta för att tränga djupt in i håren;
 • kompositionen bör appliceras jämnt, från början av huvudet, rör sig mot sidorna och slutar vid bandet;
 • om ditt hår är ljusrött eller mörkt rött, efter det att det första färgningen har blivit det gulligt, måste du vara redo för det;
 • färg bör testas, hög kvalitet, det är önskvärt att köpa det dyrare.

Rekommendationer om hur man lyser håret

För att håret blir jämnt färgat, lätt och vit efter blekning, är det nödvändigt att utföra proceduren för deras hemljus. För första gången är det lämpligt att vända sig till befälhavaren, det blir möjligt att måla rötterna när de växer hemma igen med vissa färdigheter.

Metoden för färgning av trådar i vit färg består av flera steg:

 1. Dela strängarna i 4 delar. Avskiljningarna ska gå från mitten av pannan till nacken och från templet till templet. Du bör inte tvätta håret i förväg, de borde vara lite smutsiga.
 2. Korrekt förberedelse av läkemedlet från förpackningen enligt instruktionerna. Detta bör göras med handskar, med glas, en plastkam eller en speciell borste.
 3. Först appliceras kompositionen på baksidan av huvudet, sedan vid templen, sedan på toppen och framsidan av huvudet. Bangs målade sist.
 4. Mycket tjockt hår bör delas upp i tunna trådar, promazyvaya vardera så att det på vissa ställen inte förefaller gult, vilket blir mycket svårt att ta bort.
 5. Röda och svarta hår lyser längre än bruna, så färgen måste behållas på dem längre.
 6. Det är nödvändigt att tvätta kompositionen först med vatten, sedan med schampo och en speciell balsam från förpackningen med färg.

Tips om hur man tar bort den gula färgen efter färgning

Om yellowness eller en rödaktig nyans efter uppklaringen hemma ändå dykt upp, kan du ta bort dem på flera populära eller professionella sätt. Här är de mest effektiva och effektiva:

1. Använd ett speciellt tintingschampo eller balsam. Best ashen, pärla, lila eller silver nyanser har visat sig. För att avlägsna ojämn strågråhet måste du lägga till en del av produkten i tre delar av ditt vanliga schampo, så tvätta huvudet varje tredje gång. Håll kompositionen på huvudet inte vara längre än 3 minuter.

2. En bra effekt ger en naturlig honungsmask. Avlägsna gulnande med blekta lockar med hjälp av honung är enkelt: det är nödvändigt att smörja kvällen de Strand, lämnar en mask till morgonen under sträng lock för bättre absorption. Verktyget hjälper till, även om de missfärgade locken har blivit röda, gula eller ljusa stråtoner.

3. För att ta bort en liten gul eller rödaktig nyans efter att hemljusningen hjälper till med vanlig lökskalning. Det är nödvändigt att hälla det i en kastrull, tillsätt vatten, koka och lämna i några timmar, så att avkoket är närvarande. Detta verktyg appliceras på håret på kvällen, tvättas bara på morgonen. Det är nödvändigt att sova, inslagna trådar av cellofan eller en tunn handduk.

4. Sköljer krullarna efter blekning med infusion av rabarber eller citronsaft. För att göra detta måste du späda en liter vatten med två koppar rabarber infunderad med bra lysande egenskaper eller med ett glas färsk citronsaft. Sköljning ska ske minst 2-3 gånger. Kanel har en liknande effekt, läkemedelskamomil ger ett svagare resultat.

5. Applicera hemlagade ljusande masker under en tid.

Receptar hemlagade masker för lätta strängar

Masker bör beredas av högkvalitativa produkter, appliceras varannan dag i 40-50 minuter. Skölj dem med varmt vatten, du kan slå ditt hår med en handduk för bättre inverkan.

Rabarber och glycerinmask

Krossad rabarberrot hällde i ett glas så att pulvret upptogs två fjärdedelar. Fyll denna mängd med ett glas kokande vatten, tillsätt 60 gram glycerin, vänta 30 minuter. Applicera på trådar tills kompositionen är varm.

Mask av citronsaft, kefir och vodka

Uppvärmd kefir (något mindre än ett halvt glas) blandas med ett slagen ägg, två skedar vodka, en sked av något schampo och 50 gram citronsaft. Applicera blandningen på trådarna.

Mask av vin och rabarber

Sked av krossade rötter av torkad rabarber bör hällas 500 gram torrt vin, koka upp och koka tills vätskan är mindre än hälften. En varm blandning ska appliceras dagligen på håret, håll i ungefär en timme för att lätta de gula trådarna.

Alla dessa professionella och hemmet läkemedel hjälper till att hantera den gula tingen som visas på blekt hår, vilket gör det vitare. Men om de egna strängarna är för mörka är det mycket svårt att färga hårblondinen, det blir svårt att uppnå en naturlig, ljus krullning.

Så här tar du bort yellowness från hår: de bästa metoderna för att bli av med yellowness för alltid

Efter en kardinal och lång omvandling från en brunett till en blond väntar tjejerna på ett nytt hinder - det är en gul färg på locken. Om en obehaglig defekt redan har manifesterat sig, kommer det inte att vara möjligt att gömma det, omedelbara åtgärder kommer att krävas för att eliminera problemet. Vad och hur man tar bort yellowness från håret efter färgning, för att inte skada de försvagade ändarna och uppnå önskat resultat, samt hur man håller blondets perfektion längre, läs vidare.

Orsaker till "halm" nyans

Utseendet av gult på upplysta strängar är ett ganska vanligt problem efter förtydligande. Den gula och jämn ljusa röda defekten ser ful och skämmer bort den respektabla utseendet hos den nybildade blondinen.

Innan du fortsätter på frågan om hur du ska bli av med det gula håret efter lätta, överväga de viktigaste orsakerna till denna bieffekt:

 • Överträdelse av förtydligande teknik - i större utsträckning gäller detta för mörkblonda och kastanjkrullar. Förvandlingen från en brunett till en blondin innebär blekning och en gradvis ljusning av strängarna. Förvänta dig inte ens att få en kall blond från ett enda färgprocedur - det här är omöjligt! Så många flickor har så bråttom att de saknar sådana subtiliteter, och resultatet är uppenbart: det naturliga pigmentet är inte helt avlägsnat, det kombinerar med det lätta pigmentet av färg och det visar sig vara en röd eller gul nyans som faktiskt stör.
 • Dålig färg - motviljan eller bristen på möjlighet att besöka en masterkollektor resulterar ofta i ytterligare avfall. Varje professionell vet att billiga färger och ett antal produkter från massmarknaden inte kan belysa många brunettes önskan att bli blondiner, de har en svag effekt och kan till och med förstöra håret. Därför använder färgämnen dyra, professionella linjer av kosmetika för färgning. Dessutom, för att uppnå maximal effekt, används flera nyanser i olika proportioner, sådana subtiliteter är tydligt inte kända för alla, så hembelysning brukar ibland likna ett experiment och slutar med gult hår som halm.
 • "Underhåll", "sätta på smutsigt hår", "det var nödvändigt att börja från baksidan av huvudet" och andra ursäkta letar efter hemgjorda "skönheter" efter att ha sett en oönskade effekt i spegeln. Faktum är att bristen på professionalism och förmåga att hantera färg är en säker väg till sorg. Innan du byter hårfärg radikalt, kontakta en professionell eller kontakta honom om alla möjliga aspekter av den avsedda ljusningen.

Tips! Skölj de rakade strängarna endast med renad, och helst med icke-kolsyrade mineralvatten. Rost- och saltpartiklar i kranvatten kan också lämna en gul nyans.

Hemligheter av varningsproblem

När orsakerna till den irriterande nyansen är kända, blir det mycket lättare att förhindra det. Professionellt råd kommer att hjälpa dig i detta. Vad bör uppmärksamma att få den perfekta hårfärgen?

 • För de som först vågade bli blonda, rekommenderas att skjuta upp hemfärgning och kontakta en erfaren mästare.
 • Transformationsförfarandet måste överges om mindre än 2 veckor har gått sedan senaste färgning, färgning eller perm;
 • Procedurer med färg efter basma eller henna kräver särskild vård, resultatet av interaktionen av kompositionerna är oförutsägbar;
 • Det är omöjligt att omedelbart lätta färgat hår, först ta bort det sista pigmentet med hjälp av tvättproceduren (dekantering);
 • Gör färgen i följande ordning: baksidan av huvudet, sidorna, området runt ansiktet;
 • Spara inte, fett ordentligt varje sträng med färg under förtydligande - resultatet av förfarandet beror också på detta;
 • Färgen tvättas av med rent, kokt vatten, inte varmt. Använd sedan schampo och balsam för blekta strängar;
 • Köp endast högkvalitativa produkter för att klargöra den professionella linjen. Detta bör ske i en specialiserad butik (för proffs) eller från en distributör av ett kosmetikföretag;
 • Kontrollera den inköpta färgen så att dess utgångsdatum inte har löpt ut. Detta kan inte bara orsaka oväntade nyanser men också skada håret avsevärt.
 • Att ta hand om blekta strängar, använd speciella balm, schampo och balsam, de hjälper till att bevara skuggan av ljus nyanser och förhindra att guling
 • Använd regelbundna hemlagade masker. De består av överkomliga och naturliga ingredienser, kommer att vara en livräddare i frågor som stärker håret, och samtidigt kommer de att kunna rätta till skuggan.

Tips! Tillägna valet av färgtoner och färgtoner. Bevisade formuleringar minskar risken för obehagliga "överraskningar" med den slutliga färgen.

Följ färgenes rekommendationer, och dina krullar kommer inte att störas av yellowness. För dem som redan har uppskattat en sådan "charm" på sig själva, rekommenderar vi att du bekantar med metoderna för hur man tar bort yellowness från blekt hår.

Foto före och efter

Sätt att hantera gula defekter

Hur man tar bort det gula håret efter blekning är intresserad av de flesta tjejerna som vågade göra hemfärgning. Det finns flera sätt att lösa problemet:

 • toning;
 • re-färgning;
 • användningen av tonic och tinged balms;
 • användning av "anti-gul" schampon;
 • tillämpa hemma masker.

Var och en av dessa metoder är bra på sin egen väg. När du väljer rätt alternativ, överväga en faktor, ju mer naturliga ingredienserna i den använda produkten, desto mjukare påverkan och mindre risk att förstöra de redan försvagade tipsen. Vi kommer att undersöka mer än att avlägsna yellowness från blekt hår.

Tonat hår från yellowness

Toning är en garanterad metod för att avlägsna yellowness från hår efter blekning. Speciella toniska färger används. De omsluter varje hår, släpper ut de disheveled vågorna på det och fyller alla hålrum med en färgämneförening med en vald nyans. Efter toning är curls lydiga, silkeslen, lyser med styrka och energi. Toning efter ljusning löser problemet med ojämn färg.

Estel, Schwarzkopf, den professionella linjen Wella Color Touch och CONCEPT Profytouch används ofta för toning. De påverkar försiktigt problemet, hjälper till att permanent avlägsna den gula färgen och förbättra hårets tillstånd efter förtydligandet.

Tips! För att inte förstöra krullarna och uppnå önskat resultat efter en toning, kontakta en professionell för hjälp.

Användbar video: "Jag ville bara ta bort yellowness från mitt hår med hjälp av Tonika. och vad kom av det. "

recoloration

Omfärgning är ett annat sätt att bli av med det gula håret efter ljussättning med hjälp av en professionell. Denna metod hjälper till att uppnå önskad blond, men var försiktig med proceduren. Upprepad färgning är en stress för blekta trådar, så det kan utföras efter aktiv återhämtning inom 1-2 veckor. Förfarandet garanterar ett framgångsrikt resultat, men för genomförandet rekommenderas att använda sparsamma föreningar, utan ammoniak och oxidationsmedel.

Tips! Användningen av olika färgmärken kan leda till oväntade färger. Därför, om du har bestämt dig för att byta färgämne, var noga med att konsultera med en professionell eller ett experiment på en sträng.

Tonics och Tint

Tintsprayer, mousses, balms - ett bra alternativ att fixa en obehaglig situation och inte skada håret. Den moderna skönhetsindustrin erbjuder det bredaste utbudet av nyanser. Deras uppgift är att anpassa, korrigera nyans och inte skada krullarna, fyll dem med användbara vitaminer och mineraler. Faktum är att dessa produkter innehåller naturliga växtextrakt och kommer att vara en riktig vän till ditt hår.

Var uppmärksam, mycket ofta går en mask eller en balsam till shading shampoo. Detta är ett stort plus för krullarnas hälsa och färghastighet, så försumma dem inte, men använd gärna i vården.

För att enkelt avlägsna yellowness från håret hemma kan du använda dessa skuggningsprodukter:

 • Balsams Tonic från Rocolor - ett brett utbud av nyanser kan klara av bristen på hem- eller skönhetssalong. Verktyget är lätt att applicera, bryter inte hårets struktur och justerar hårfärgen perfekt.
 • Antigul balsam från konceptet "Arctic Blond Effect" - bryr sig försiktigt för blekta lås, eliminerar omedelbart obehaglig "värme" i färg. Produkten tillhör professionell kosmetika, så det kan finnas några svårigheter med inköpet.
 • Spray-conditioner Professionell BLONDME Färgkorrigering från Schwarzkopf - orsakar inte problem vid applicering, mjukar krullarna och korrigerar den "varma" felet. Spray torkar inte och luktar gott.

Tips! Var försiktig med tintingverktyg: många av dem torra lockar. Om vi ​​applicerar dem i mått och tillämpar regelbundet närande, fuktgivande masker, kommer problemet att torka ut sig själv.

Användbar video om användningen av nyans för att eliminera det "gula" problemet.

Gula hårschampon

En separat nisch i kampen mot den "varma" bristen upptas av "anti-gul" eller "silver" schampon, detta schampo kallas också den gula hårnutraliseraren. Anständiga kosmetiska företag har studerat problemet med kvinnor med en gul nyans och uppfunnit ett specialverktyg. För det mesta betyder det en silver, blå eller lila nyans. Det här är det bästa sättet att avlägsna yellowness från håret efter blekning. "Anti-gul" schampon är lätt att använda och garanterar ett högt resultat på bara 10 minuter.

Concept anti gula schampon, professionella fyra skäl silver, Schwarzkopf bonacure TrueSilver Shampoo och andra hjälper dig att förbli en riktig blondin.

Hemmagjorda naturliga masker

ta bort yellowness från håret hemma och kan vara improviserade medel. Förbered en enkel mask av kefir, honung, citron, lökskal eller kamomillbuljong. Så du kommer inte bara att bli av med problemskuggan, men kompensera också för bristen på näringsämnen och vitaminer.

Vi uppmärksammar en av de mest populära maskerna för att avlägsna yellowness efter misslyckad blekning:

 1. En liten värme i badet 200-250 gram naturlig honung, men alltid fräsch och flytande, kandiserad honung kommer inte att fungera.
 2. Fritt fördela honungen längs strängarnas längd, men rör inte rötterna.
 3. Vik håret i polyeten eller folie.
 4. För att skapa en bastuffekt, sätt huvudet i en varm handduk.
 5. Skölj håret efter 1-3 timmar. Med varje procedur, öka tiden för honungsmasken.

"Att vara en blondin är inte så lätt" - så säg de som inte vet hur man tar bort yellowness från krullarna. Lyssna på professionella råd, lär dig att förhindra att ett problem uppstår och du blir den mest effektiva och glada blondinen.

Användbara tips för dem som bestämde sig för att lätta håret hemma:

Gult hår - hur man rengörar hemma efter färgning, blekning, lätta

Yellowness på håret uppstår på grund av återstoden av det gula färgämnet pigmentet efter krullfärgningsproceduren. Det är också möjligt att avlägsna yellowness hemma genom att använda professionella verktyg och hemlagade recept.

Gult kosmetika

tonic

Att ta bort yellowness från håret hjälper tonic, det är ett prisvärt och lättanvänt sätt att bli av med oönskade skuggar. Det mest budgetalternativet - "Tonic", värt 127 rubel. (volym - 150 ml).

För toning bör plocka pärla-ask nyanser från raden av detta verktyg. Trots det överkomliga priset klarar tonikan bra med sin uppgift: Den gula färgen kommer att gå iväg efter 2 användningar, om användningen följs, när den används.

Hur man använder drogen:

 1. Tonic ska appliceras på vått, rent hår, jämnt fördelande. Stylister rekommenderar att blanda tonik med vanlig hårbalsam i proportionerna 1: 3, efter ett sådant förfarande tillhandahålls hårets mjukhet och jämnhet.
 2. Exponeringstiden varierar beroende på önskad effekt: 3-5 minuter räcker för att behålla färgen för att få en ljus nyans - 10 minuter, upp till 30 minuter för att få en mättad färg.
 3. Efter det att tiden har gått, skölj håret noggrant tills vattnet som strömmar från det är klart.
 4. Resultatet är fast balsam för färgat hår.

Fördelarna med detta verktyg:

 • Prisvärd pris;
 • Att använda toniken är extremt enkel, innebär inte något besvär.
 • Snabbt resultat.

nackdelar:

 • Torkning är möjlig utan användning av en balsam: håret blir svårt.

Färgaktivator

Syoss Mousse Tonic från Color Activator har också blivit en favorit bland blondiner. Medlen förnyar färgat hår, ger dem ljusstyrka och glans, eliminerar yellowness. Ett viktigt plus på detta verktyg är att det inte bara eliminerar den obsessiva gula nyansen utan också bryr sig om håret.

Proceduren för användning är enkel:

 1. Mousse appliceras på rent hår omedelbart efter shampooing.
 2. För noggrann toning, håll produkten i 10 minuter, skölj sedan med varmt vatten.
 3. Slutför proceduren med en hårbalsam.

Detta verktyg förtjänar ett bra betyg, eftersom:

 • Bekväm att använda: Mousseens struktur gör det möjligt att jämnt fördela verktyget utan att blanda.
 • Den innehåller en kosmetisk bas som eliminerar den negativa påverkan på hårets tillstånd.
 • Användning av mousse ger en långvarig effekt.

nackdelar:

 • Moussevolymen (75 ml) är inte optimal för långt hår, vilket innebär att konsumtionen av medel kanske inte är ekonomisk.
 • Den specifika lukten av manlig deodorant kvarstår på håret.

Professionella färger

Att tona håret bör också tillgripa färger.

"Anti-gul effekt" från ESTEL

Neutraliserar yellowness av grädde grädde "Anti-Yellow effect" varumärke "Estel". Oroa dig inte för hårets tillstånd efter att du har använt det här färgen: verktyget ger inte bara en vacker pärlemorskskugga till håret, utan bryr dig också om dem.

fördelar:

 • Tack vare avokadoolja och ett användbart olivolja extraherar det och fuktar håret.
 • Creamfärg är en mjuk och elastisk konsistens med en trevlig lukt.
 • Enkel och bekväm distribution.

nackdelar:

 • Verktyget verkar mycket snabbt, så det finns utsikter att överfärga mer än nödvändigt och håret kan mörkas. Av denna anledning rekommenderas användningen av denna färg för flickor med hemmafärgningserfarenhet.

Funktioner av användning:

 • Till skillnad från tonics, bör detta verktyg appliceras på torrt hår, förtvättas med schampo;
 • Hårets exponeringstid bör inte överstiga 15 minuter. Om hårstrukturen är porös är det emellertid tillräckligt med 10 minuter.
 • Efter tvättning måste du tvätta håret med schampo avsedd för färgat hår och använd sedan balm - färgstabilisator.

Color Naturals 10 "White Sun" av Garnier

Inte mindre populärt firma "Garnier" ger också en färg som kan dämpa hårets yellowness. Hantera helt enkelt sin arbetsfärg från en serie Color Naturals 10 "White Sun".

Det appliceras på håret på samma sätt som torrt hår och det bör också hållas i högst 15 minuter för att inte överdrippa håret. Inkluderat med färgen ska vara en balsam, som fixar färgen och lägger till skinn och mjukhet i håret.

fördelar:

 • Inga problem med applikationen: En krämig konsistens orsakar inte olägenheter.
 • Balm-vård komplett med färg ger näring till håret.
 • Efter appliceringen av färgen har håret en lätt silverfärg, med undantag av yellowness.

nackdelar:

 • När du använder lukt av ammoniak är det möjligt.

balsamer

Du kan också ta bort yellowness med hårbalsam som är utformade för detta ändamål.

Balsams från ESTEL "LOVE nuance" och "Solo ton"

Bra recensioner har tonande balm "LOVE nuance" från Estel. Tillverkaren rekommenderar att man använder en balsam för lite fuktigt eller torrt hår och skölj efter en halvtimme.

Också ett bra alternativ till "LOVE nuance" är "Solo Ton" -verktyget från samma rad.

Vad är bra balsam:

 • Verktyget har ingen obehaglig lukt, eliminerar yellowness och är en budget.
 • Trots den flytande konsistensen är det inte ett problem att applicera håret på håret.
 • Du behöver inte tvätta produkten under lång tid med händer och bad: det lämnar ingen rester.
 • Ger hår extra mjukhet.

nackdelar:

 • En smal cirkel av butiker där du kan hitta detta verktyg till salu.
 • Ekonomisk kostnad.

Koncept "arktisk blond effekt"

Ta bort den oönskade skuggan av yellowness - "kallelsen" av en annan Concept Hair balsam "Arctic Blonde Effect". Produkten innehåller pigment som ger håret en cool nyans och omsorgsdelar i kompositionen.

Dessutom blir håret en naturlig, dyr färg. Det bör noteras att balsam inte bara neutraliserar yellowness, men ger också glans, mjukhet och jämnhet.

Garnier "resistent färg"

Yellow Hair Fighter - Garnier Resistant Color Balsam, som tar bort oönskade färger i en enda applikation. Förbättrar färg och påverkar hårets struktur positivt, vilket gör dem smidiga och fina.

Dessutom fläckar det inte och gör håret inte tyngre efter färgning, det uppdaterar färgbrunnen med regelbunden användning.

Balm Enhancer L'Oreal Paris Preference

Detta är en gudstjänst för dem som vill ha mjukt och lättsinnigt hår utan yellowness. Det här verktyget kommer att spara även det mest spröda håret, återuppliva dem, ger hårets huvud en oöverträffad glans.

Tint shampoos

Ta helt bort den gula nyansen på de hårtonade schamponerna. Marknaden är fylld med ett stort antal verktyg av olika nyanser och kompositioner.

Utnämning av tonade schampon är uppenbart från namnet, de ger den önskade nyansen efter användning:

  WELLA PROFESSIONALS Cool Blonde. För att bli av med yellowness i håret rekommenderar stylister WELLA PROFESSIONALS produkter från Cool Blonde - schampo och balsam, ett utmärkt par för tjejer som har ljus och blekt hår med en gul nyans. De pigment som utgör produkten kommer att återställa hårfärgen till ett kylområde. Shampoo har en bra effekt på håret utan att skada strukturen. Och, viktigare, tvättas jämnt av håret. Balsam tillsammans med schampo uppdaterar och upprätthåller färg, bryr sig och mjukar håret;

Du kan ta bort yellowness från håret efter färgning med hjälp av medel som tonade schampo, balm eller tonic

 • Svart Malva Aveda. Yellowness på håret är ett problem som Aveda Black Malva Tint shampoo löser, det kommer försiktigt och effektivt avlägsna den oönskade nyansen. Medan mäter varm ton, vilket ökar förkylningen. Verkan av extrakt av mallow, aloe och svart te ger håret med den nödvändiga fukten;
 • LakmeCosmetics är ett schampo som är utformat för att bli av med den gula nyansen och fixar resultatet under en längre tid. Han tvättar sitt hår perfekt utan att skada dem.
 • Bonacure Color Freeze Silver av SCHWARZKOPF. Det finns en plats att vara i denna linje av schampo Bonacure Color Freeze Silver Shampoo från det välkända företaget SCHWARZKOPF. Verktyget ger en silverglans och eliminerar det gula pigmentet, försvårar håret försiktigt. Andra fördelar med detta schampo inkluderar det faktum att det skummar väl och har en trevlig neutral lukt;
 • Silverblond schampo från SP SYSTEM PROFESSIONALS-serien av produkter bryr sig omsorgsfullt för hår och ger det glans och glans, vilket inte ger någon chans att ge yellowness.
 • LEONOR GREYL - specialiserat schampo för hår som har blivit blekt eller höjdpunkter. Det ger håret en ädel skugga och glans. Det viktigaste är att inte överdriva schampon på håret och skölja av produkten noggrant.
 • Indola Innova Färg Silver. Tar bort yellowness och påverkar försiktigt hårschampoen Indola Innova Color Silver. Stylister talar om honom som en vårdprodukt som inte torkar håret, ger den en blank och kul färgton. Produkten ska appliceras efter tvättning av håret med massagerörelser och skölja av efter 3 minuter. Det är nog att ansöka en gång i veckan.
 • rengöringsmedel

  Rengöring schampon stärka, rensa håret och samtidigt lindra dem av yellowness.

  • Silver shampoo från L'Oreal Proffesionnel har etablerat sig som ett utmärkt verktyg i kampen mot gult och tråkigt hår. Efter applicering av detta schampo får håret elasticitet och lyxig glans tack vare Gloss Protect-systemet, på basis av vilket shampoo skapas. Aminosyror, naturliga ingredienser, omsorgspigment - allt detta gör verktyget inte bara en utmärkt "fighter" mot den hatfulla nyansen, utan också ett utmärkt vårdgivare. Dessutom neutraliserar schamponet de skadliga effekterna av miljön på håret.
  • Shampoo "Radiant Radiance" från PRAVANA kommer att ge ditt hår en mild rengöring och en trevlig färg. Efter att ha använt det här verktyget återställs hårstrukturen och den gula tonen försvinner. Verktyget skyddar också håret från solens ödemark och effekterna av överdriven fuktighet.
  • Estel Prima Blond Cleansing Shampoo. Bland många olika verktyg som hjälper till att bekämpa en kycklingsskugga, framhäver experter Estel Prima Blonde. Tillverkaren hävdar att verktyget inte skadar hårstrukturen, men ger ljusstyrka och glans till färg. Dessutom skapas schampo av den innovativa formeln för NATURAL PAUL-systemet, som tar hand om hårets jämnhet. Stylister rekommenderar det här verktyget: det överdriver inte, skakar försiktigt, hårets längd.

  Folk recept

  Folk recept lämnade inte problemet med gul hår sida.

  Hårmaskar

  Trots det faktum att hårmaskor är ett individuellt verktyg, och en viss mask passar inte varje person, finns recept som är universella för allt hår.

  Det är viktigt att komma ihåg att när du applicerar masker som innehåller torkkomponenter, behöver du dessutom fuktar håret.

  honung

  Masken med honung är en enkel lösning som kan ge ditt hår en lyxig dyr skugga utan yellowness och göra ditt hår glänsande och hälsosamt.

  Den enda ingrediensen är honung, trichologists rekommenderar att använda de mest fräscha och naturliga.

  Hälsans helande egenskaper gör håret starkare, påskyndar tillväxt och förseglar splittrade ändar.

  Förutom alla ovanstående fördelar är det värt att notera att masken är vansinnigt lätt att förbereda.

  Honung bör ha en vätskekonsistens, så innan den appliceras ska den smälta i ett vattenbad. Varm flytande honung appliceras jämnt över hela längden av håret. Dess varaktighet ska vara minst 1 timme, men bör inte överstiga 3 timmar.

  kefir

  Naturlig och säker förtydligande kan göras med kefir. För medelstort hår är 200 ml kefir tillräckligt, men mängden av produkten beror på hårets tjocklek och längd. För att kefir inte ska över torrt hår måste du välja fettinnehållet i produkten beroende på hårets tillstånd.

  Kefir mask är ett bra och säkert sätt att ta bort gult hår efter färgning.

  För att masken krävs för att blanda kefir med vatten (5 tsk.). Konsistensen appliceras på torrt hår, tvättas bort efter en timme. För att hålla kefiren från ditt hår utan att smita dina kläder, måste du använda en plastduschlock.

  Efter flera användningar är resultatet uppenbart: den gula färgen försvinner, förutom detta håret läker och blir jämnt.

  Från rabarber

  Herbal botemedel för att bli av yellowness är rabarber.

  Masker med användning av denna växt lätta inte bara håret och bidrar till utseende av en ädel skugga, men behandlar även hårbotten och håret i allmänhet.

  Med rabarber och glycerin

  Utmärkt tandem i kampen mot gult hår - rabarber och glycerin.

  För att masken behöver 30 gram. krossad rabarber och 60 gr. glycerol. Rabarberrötterna bör fyllas med ättika och eldas. Efter kokning av ättika, minska elden, koka rabarbern i ytterligare 5 minuter, låt för att infusera i 2 timmar.

  Efter denna tid blandas infusionen med glycerin och den resulterande massan är klar för applicering. Exponeringstiden är 1 timme.

  Med rabarber och vin

  Dessutom kommer rabarber parat med vin att rädda håret från gulning.

  För denna mask måste du lagra på torkad Rabarberrot (den optimala mängden är 200 gram). Den andra ingrediensen är ett vitt torrt vin som behöver 0,5 liter. Häll rabarbern och häll vinet i en emaljpanna och värm det i ett vattenbad tills vätskemängden försvinner två gånger.

  När du har förberett blandningen måste du vänta tills den svalnar och bara applicera på håret. Lämna masken på håret tar inte mer än 2 timmar, skölj sedan med varmt vatten.

  Förberedelse av masken vid första ögonkastet verkar ganska lång, men ansträngningen och tiden förlorar resultatet.

  Med citron och vodka

  Inget mindre effektivt sätt att ta bort yellowness är en mask som består av vodka och citron, en positiv effekt på håret.

  Det är extremt lätt att göra: du måste blanda vodka med citronsaft i förhållandet 1: 1. Applicera på hårblandningen bör försiktigt, utan att påverka hårbotten.

  För att förhindra att en sådan mask torkar ut hårets ändar tar det en halvtimme att tvätta den. Dessutom är det efter användning rekommenderat att använda en fuktgivande balm.

  Lök Huskbuljong

  Till strängar hade en vacker och slät färg, det rekommenderas att använda en buljong av lökskal. För det behöver du en skål med 2-3 lökar, som du måste fylla med vatten (0,5 l.).

  Den framtida avkoket ska sättas på en liten eld och lämnas för att brygga i 5 timmar efter kokning.

  Den färdiga infusionen filtreras och med en vanlig svamp behöver du fukta håret.

  Håll verktyget till cellofan under en hatt eller näsduk och lämna över natten. Sedan, på morgonen, skölj med vatten och skölj håret med citronsaft.

  Vacker och jämn färg - resultatet av noggrann vård, vilket innebär ett integrerat förhållningssätt till problemet.

  Det är viktigt att komma ihåg att blekt hår behöver riklig hydratisering efter färgningsprocedurer, utan det blir de blekade och ohälsosamma, vilket inte kommer att gynna hår av någon färg, vare sig det är gul eller ashy-pearl.

  Användbara videomaterial på hur man tar bort yellowness från hår efter färgning

  Hur man tar bort yellowness från hår efter färgning:

  Korrekt hårlättnad: hur man tar bort yellowness efter färgning av hår:  Nästa Artikel
  Vad hjälper till att bli av med håravfall