Effekten av vått hår hemma


Effekten av vått hår är det enklaste sättet att stila. Det ser speciellt vackert ut på sommaren, kombinerat med romantiska och lätta kläder. Att veta hur man får effekten av vått hår hemma kan du skapa en vacker frisyr och erövra världen om några minuter!

Våt effekt - subtiliteter och nyanser

Effekten av vått hår är idealiskt för tjejer med kemi, carving eller biowave. Anmärkningsvärt är längden på strängarna helt irrelevanta här, till skillnad från färg. Faktum är att kosmetikens sammansättning för styling innehåller partiklar som reflekterar ljus och ger extra glans till strängarna. Och om de ser naturliga på mörkt hår, kan de ge en ljus titt till ljussträngar.

Gelläggning

Beslutade att uppnå en våt effekt med en gel? Föredrar professionell konsistens eller kosmetika med en konsistens som liknar grädden. Vanliga geler är billigare, men effekten av dem kommer att vara ganska inte våt, men smutsig. Förfarandet ser sig så här ut:

 1. Mitt huvud med schampo.
 2. Vi rullar den i en handduk i 10 minuter - under denna tid kommer allt överskott av fuktighet att gå.
 3. Kamma hårt ditt hår med en träkam.
 4. Applicera gelén längs hela sin längd.
 5. Vi skrynker strängarna med båda händerna och gör dem till krullar. Helst bör håret torka naturligt, men om du har bråttom kan du påskynda processen med en hårtork.
 6. Frisyren är klar när håret är helt torrt. Fixa dem med lack och gå om din verksamhet.

Lär dig att skapa ett "vått" hår

Detta alternativ kan endast användas av ägare av lockigt hår. Tyvärr passar han inte resten.

 1. Tvätta håret eller fuktiga strängarna med vatten från en sprayflaska.
 2. Torka dem med en hårtork och spraya dem med lack. Det kan bara appliceras på spetsarna på strängarna och i mitten. Men rötterna behöver inte röra, huvudet kan se smutsigt ut, och installationen förlorar sin ljushet, volym och naturlighet.
 3. Krossa de enskilda strängarna med händerna tills lacken har torkat, annars kan effekten av vått hår inte fungera.
 4. Vid slutet av proceduren fixar du locken med lack igen. Detta gör håret klart och strukturerat.

Med hjälp av mousse

Våt effekt på långt hår är mycket svårare att utföra än till exempel för en kort torg. Men vi vet säkert att detta är möjligt.

 1. Vi blöt håret med rent vatten.
 2. Smörj trådarna med mousse och rena händer fördelar den över hela längden.
 3. Vi väntar på att håret torkar naturligt. Om du torkar dem med en hårtork ser huvudet ut som en maskros.
 4. Dela håret i separata trådar, smörj varje med en liten mängd mousse och vind dem på curlers.
 5. Vi ger håret coolt, ta bort hårkrullarna och bilda vackra krullar med fingrarna.
 6. Fixa stylinglacken, som inte tillåter hår att trycka.

styling wax

Du vet inte hur man får effekten av våta strängar hemma? Använd vax för styling. Till skillnad från geler, mousser och lacker, kommer detta naturliga botemedel inte att ge den minsta skadan för ditt hår.

 1. Fuktar strängarna med rent vatten (denna procedur är valfri, gör som du passar).
 2. En liten mängd vax (ungefär med hasselnötter) males i palmerna.
 3. Kam med täta tänder fördelar vaxet längs hela längden av håret.
 4. Något torka huvudet med en hårtork.
 5. Krossa strängar med händerna, vrid dem i en bunt eller slå dem upp med curlers.
 6. Ge verktyget torr och demontera stora krullar i små krullar.

Folk kosmetologi för att hjälpa skönheter

En vacker frisyr behövs mycket snabbt, men finns det ingen mousse, eller gel eller vax till hands? Oroa dig inte, i ditt kök kommer det säkert att finnas gelatin och socker, av vilket du kommer att förbereda fixativet.

Gelatin för att skapa en våt effekt

 • Torrgelatin - 1 matsked;
 • Citronsaft - 2,5 matskedar;
 • Vatten (kallt) - 10 ml.

Så här förbereder du ett stylingmedel:

 1. Fyll gelatin med kallt vatten.
 2. Lämna det i 40 minuter. Under denna tid kommer pulvret att lösa upp och börja svälla.
 3. Vändningen kom citronsaft - lägg den till blandningen.
 4. Blanda massan och sätt behållaren i ett vattenbad eller låg eld.
 5. Vi väntar på att gelatinet helt löser upp, tar bort behållaren från kaminen och låt den svalna.
 6. Vi använder gelatin, liksom hårgel.

Detta verktyg fixar på ett tillförlitligt sätt krullarna, mättar trådarna med vitaminer och ger dem en vacker glans. Gelatin kan också användas för laminering av hår.

 • Socker - 1 matsked
 • Citronsaft - 2,5 matskedar;
 • Vatten (varmt) - 10 ml.

Så här förbereder du ett stylingmedel:

 1. Fyll socker med varmt vatten och citronsaft.
 2. Vi väntar på att sockret helt löses upp.
 3. Sätt sirap på de våta strängarna.
 4. Vi vrider dem på curlers och låt torka helt.

Det finns sant naturliga fixativ och två stora nackdelar. För det första kan både gelatin och socker enkelt smälta under påverkan av värme, vilket förbättras av kroppstemperaturen. För det andra kan sött hår locka insekter, och detta är fyllt med ett antal oförutsägbara konsekvenser. Noggrant utvärdera fördelarna och nackdelarna, och använd sedan folkmekanismer.

Slutligen ett par ord

Om du vill ha styling hålls det våta håret hela dagen, borsta inte borsten med dem. Tyngdpunkten på kosmetika med stark fixering är inte heller värt det. Välj mellanfodralet, annars kommer locken att se onaturliga ut. Du kan också stanna på de medel som är märkta för "våta strängar".

Du kan bara använda denna teknik på ett vackert och tjockt hårhår. Med glesa hår kommer du inte att uppnå någonting intressant. För krullar från krullarnas karaktär är mer lämpliga mousser och geler. Men med medelstor och rakt hår bör man föredra lack och hårtork med diffusor.

Det är väldigt lätt att använda. Likaså fuktar vi håret med vatten, smörjer det med alla lämpliga medel (helst ett värmebeskyttande medel) och vrider varje sträng i ett tätt flagellum. Vi torkar huvudet med en hårtork utan munstycke, och när de förblir knappt våta, böjer vi våra huvuden ner, lägger på munstycket och tar det till slutet. Så snart håret torkar helt, lyft huvudet och dela flagellen i små lockar.

11 enklaste styling på natten

Trött på att slösa dyrbar tid på morgonen? Vid den tidpunkt då du inte är helt vaken än, vill du inte armera dig med en hårtork eller ett strykjärn... Men försum inte skönheten i din frisyr! Det finns ett sätt! Att lägga på natten kommer att rädda dig från den dagliga rutinen, spara mycket tid på morgonen och låta dig också se otroligt enkelt! Tror du inte? Låt oss försöka, särskilt eftersom massan av alternativ!

Vintagevågor

Behandla ditt hår med ditt favorit stylingverktyg. Vi rekommenderar dig att välja lätta produkter, så att du inte blir upprörd på morgonen på grund av att de fastna ihop varandra. Helst behöver du en spray eller spray. Vrid låsen och fixa dem med osynliga. För pålitlig fixering, fäst krullarna med två osynliga fingrar i kors och sedan gå och lägg dig. När du vaknar måste du bara lösa de formade locken och räta ut dem med fingrarna.

Stackning för natten: 80-talet är tillbaka!

Prova denna provocerande styling, särskilt eftersom det är så enkelt! Dela håret i fyra sektioner, döda tre av dem, för att inte störa. Spraya den stylade delen av håret med en styling spray, dela den i två lika delar och börja vrida dem mot ansiktet. Binda buntarna med varandra och växla sedan till de andra sektionerna. På morgonen ruffa ditt hår lite och fortsätt, vinn hjärtan!

Vi kombinerar oförenliga

Smidiga rötter och fluffiga tips - den här metoden för att lägga nyligen förvärvad popularitet! Varför inte prova? Precis som i föregående version, dela håret i fyra sektioner och bearbeta vardera längs hela längden. Täck små flätor från mitten av huvudet. På morgonen blir du förvånad över effekten!

Lyx med pappershanddukar

Du kommer inte tro, men dessa vackra lockar kan göras med pappershanddukar eller tidningar! Applicera håret med en fuktgivande effekt. Rulla papperet i en rulle och vrid strängen på det och binda sedan ändarna på rullen till en knut. Upprepa proceduren flera gånger och gör dig redo för sängen.

Roll lycka

Inte bara pappershanddukar kan hjälpa dig! Använd de återstående rullarna från dem istället för curlers så att du får stora och lösta lockar. Men du kan utnyttja krökare med stor diameter på gammalt sätt, effekten blir densamma.

Nattläggning: flagella

Dela håret i två delar med en mittskärning, vrid varje sektion i en tät flätad och fäst så att det är bekvämt att sova. På morgonen får du en ljus romantisk frisyr!

Tag skumrullarna i bruk

Gör svansen på något fuktigt hår (detta ger dig en närmvolym) och vrid sedan strängarna på skumrullar! Voila, på morgonen väntar du på ferventa lockar!

Förvandlas till en grekisk gudinna

Stor stil för natten, kan du inte hitta? Inte bara kommer du att sova med en vacker frisyr, du kommer också vakna med en färdig styling! Använd våra bildtips!

Att lägga upp på natten med en T-shirt

Denna metod är väl beprövad för att skapa stora mjuka krullar. Hur bekväm att sova! Upprepa steg för steg åtgärder från mästarklassen, tro mig, du kommer inte ångra det!

Skapa en mega-volym

Att höja håret på rötterna är tillräckligt för att göra en massa på natten! Det är viktigt att håret var lite våt, annars kommer de inte att torka upp på morgonen, och alla dina ansträngningar kommer att gå ner i avloppet. Vrid bunten och fäst den med hårnålar. På morgonen skaka huvudet och spray krullarna med lack.

Hosiery lockar

Helt enkelt fantastiska lockar erhålls med strumpor, golf eller strumpor! Dela håret i tre sektioner, vriden i en rulle. Fokusera på våra foto tips, gå inte fel!

© Artikel författare: Tatiana Ebel

Övernattning för vått hår

Hur man gör krullar på vått hår på natten: enkla och enkla metoder

Åh, hur ofta går vi till sängs med vått hår! Och vad upptäcker vi på morgonen? En snodd av tänglar och strängar sticker ut i olika riktningar som helt enkelt är omöjliga att sätta. Ju mer ofta vi förbinder oss att inte göra detta, ju oftare håller vi inte vårt löfte till oss själva. Men vad kan du göra om du bara tvätter håret före sänggåendet, och på morgonen måste du gå till jobbet? Svaret är enkelt! Vi kommer att berätta hur man gör krullar på vått hår för natten, så att du inte behöver stapla en stygg spade på morgonen. Uppmärksam på bilden, välj rätt krus för dig!

Vi lägger hår framför sängen

Här kommer vi att prata om de enklaste och mest populära stileringsmetoderna för de som gillar att tvätta håret för natten.

papiljott

Gamla som världens sätt. Men ganska enkelt och snabbt. Det räcker att torka det något torkade håret på curlers av den valda diametern. Det beror helt på de krullar som du vill få som ett resultat av krullande vått hår. Det är viktigt! Starkt vått hår som ett resultat av krullen ger oss små krullar, som liknar en kemisk perm. Så välj ditt sätt och den slutliga effekten.

trasor

Det sätt som våra mormor uppfann. Allt som krävs är en tidning som skärs i kvadrater och ett stycke tyg skärs i band. Du måste också tänka på att ju mindre strängen är, desto mindre är krullen. Försök att tänka på förmiddagen bilden, för att inte bli besviken efter att ha lagt. Denna metod är också bra för vilken tid på dagen som helst, men det tar längre tid att curl. Så för dem som gillar att sova med vått hår, är den här metoden helt rätt.

pigtails

Sedan barndomen vävde vi alla flätor, träning med flickvänner och vår favoritdocka. Så det här sättet kommer du att vilja. Helt enkelt dela det våta håret i bitar och fläta alla bitar i flätor. Det är viktigt att komma ihåg att krullarnas storlek beror på flätans tjocklek. Du kan också fläta spikelets istället för enkla flätor. Spikelet vågor är effektivare och varar längre på ditt hår. Det enklaste sättet utan curlers, ploek, hårtork och andra tillbehör.

sniglar

Mycket enkel metod. Vi behöver mycket rezinochek och lite tålamod. Våt hår är uppdelat i strängar och varje sträng är insvept i en snigel, rör sig uppåt och fixer på tandköttet. Som i de tidigare fallen bestämmer vi strängarnas storlek. För liten bör du inte bli buren, annars på morgonen i spegeln ser du en söt pudel!

flageller

Bältena är likartade i teknik för att ligga på sniglar, bara här rullas varje sträng i en flagellum. Flagellum är vridet och säkrat med ett gummiband. Det blir tydligare när du tittat på fotot.

Användbara tips

1) Att lägga ett extra verktyg för fixering är inte värt det. Om du inte vill, vaknar du med håret ihop.

2) Vrid inte håret hårt i buntar eller flätor. Annars riskerar du att få ett sådant problem som håravfall.

3) Studs och lurar på någonting. På natten kan de flytta ut och hålla sig i hårbotten. Tillräckligt är inte tillräckligt.

4) Styling på för vått hår är oacceptabelt. Hälften av håret torkar inte ut, den återstående hälften kommer helt enkelt inte att sluta och kommer att hänga ispinnar. Före styling, torka lätt en hög med håret.

5) Om du lägger håret på dukarna, dra åt det inte vid rötterna, fixa precis nedanför.

Titta på en video om ämnet.

Krullar utan hårskador (45 bilder) - glömda sätt och nya tips

Curls eller rakt hår - den svåraste frågan som uppstår i huvudet på den vackra halvan av mänskligheten. Varje dag löses en svår uppgift till förmån för den första eller den andra, men om du väljer olyckliga krullningar av ödesviljan eller hur barnet räknar, erbjuder vi flera lösningar som hjälper dig att göra dem utan att håret skadas.

Att skapa krullningar och vågor är inte nödvändigt att vara ägare till innovativa stylingapparater, och vi kommer att bevisa det för dig.

Mormors metod - mjuk papilotki

Innan du börjar twist och curl, skyndar vi oss att introducera dig till designen av dynan. Papilloter i klassisk mening är ganska smala pappersrör med ett rep som passerar genom mitten. Det är på grund av enkelheten och förmågan att göra det för hand fann de människors kärlek.

Med hjälp av papillotok kan du få inte bara volymen utan också lockar på hårets ändar

Så låt oss börja. Om du oftare undrar vad man ska göra - om håret inte håller på sig lockar, applicera en liten mängd fixeringsmedel innan någon styling, den mest lämpliga i den här situationen är mousse eller skum.

Dela hela hårets massa i enskilda trådar och vinda den på papillor som om du använder vanliga curlers. "Farmors" curlers fixas med hjälp av rep.

Mjuka curlers ger ett liknande resultat (pris - från 50 rubel)

Vävflingor

Följande metod, som är känd för oss från barndomen, kommer att berätta hur du flätar håret - att göra lockar. De tunnare strängarna är för flätor, ju mindre krullarna kommer att vara, längs vilka fixeringsmoussen också måste fördelas. Om du behöver volymen från rötterna, väva en "spikelet" eller "liten drake", ta fast strängar praktiskt taget vid hårlinjen i pannan.

Pigtails kan med rätta kallas den mest populära curlingmetoden, vilket är välkänt för oss sedan barndomen

Tips! Om ditt mål är spiralformiga krullar, vrid individuella hårsträngar i en bunt och först därefter in i en grisstjärna.

Strumpor, elastiska band och sjalar

Curls med en socka

Om du fortfarande undrar hur man gör krullar på vått hår, skyndar vi oss för att avslöja hemligheten och presentera dig för huvudassistenten - tå. Ja, du misstog inte. Det var den gamla strumpan, som kanske förlorade sitt par, blir hjälten i nästa instruktion.

Nödvändiga medel och "verktyg":

Ett foto av att sätta en socka i en curler

 1. Applicera skum eller mousse för att städa håret. Samla hela hårmassan i en hög svans och säkra med ett gummiband.
 2. Vid strumpan klippa försiktigt tån. Vrid ringen ur resten.
 3. Distribuera hårspetsarna jämnt runt ringen och vrid, röra sig mot kronan. Om du gjorde allt rätt får du en volymbunt.
 4. För att förhindra att håret sprids över natten, fixa det med hårnålar.
 5. På morgonen tar du av strumpan, sprayar vågorna med lack, så att du inte lider av frågan varför håret inte håller krullarna.

Som en hårrätare vet alla om lockar, och vi föreslår att du använder en socka för detta

Assistant - gummi

Följande anvisning utförs med ett gummiband eller bandage för att skapa en frisyr i grekisk stil.

Curl på den grekiska förbandet

 1. Använd ett bandage på välkamat hår, sänk det till önskad nivå. Ju högre det blir, ju mer voluminöst kommer håret att vara på kronan.
 2. Separera den första strängen från ansiktet och vrid den runt bandaget. Varje nästa sträng ska vara ansluten till spetsen av den föregående. På samma sätt lockar curl på andra sidan till occipitala regionen.
 3. De återstående två strängarna på baksidan av huvudet vrids i sista vändningen.

Mångsidigheten av den här metoden är att under dagen får du en attraktiv snygg frisyr och på kvällen - en kröna krullning

Tips! Om du planerar att sova med lockigt hår, sätt på en scarf, en bandana eller ett hårnät. Detta hjälper krullarna att hålla sig på plats medan du sover.

Scarf vinkar

En sjal är inte bara ett mode tillbehör, det är ett ovanligt och bekvämt sätt att locka långt hår.

Curls för natten på vått hår kan göras med en scarf, sjal eller regelbunden tyg.

 1. Dela hela hårets massa i tre strängar - två temporal och occipital, applicera skummet.
 2. Tie en halsduk så nära som möjligt till hårbotten på en av strängarna (ju högre fixeringen desto mer krullar kommer på kronan). När du binder en halsduk, var uppmärksam på ändarna, borde de vara samma.
 3. Den omspända strängen är indelad i två lika delar och lindas runt änden av halsduken i motsatt riktning. Anslut ändarna och säkra med ett gummiband.
 4. På liknande sätt permitteras de återstående två strängarna.

Var uppmärksam! Denna metod kan endast användas om du är säker på att håret är helt torrt över natten. I annat fall är det troligt att de tjocka trådarna inte torkar ut och förblir uncurled.

För hjälp med studs

Mjuka vågor kan enkelt uppnås med hjälp av studs, som vi oftast använder för att skapa balkar och snäckskal.

När du väljer den senare är det viktigt att överväga hårets längd, ju längre krullarna är, ju fler hårnålar ska vara.

För fixering av krullar kan du inte bara använda pinnar, men också osynliga

 1. Stänk rent hår med sprayvatten.
 2. Dela håret i små strängar och vrid i en ring, som om du använder curlers.
 3. Varje ring fixar på basen med en stift.
 4. Wrap en huvudduk och gå och lägg dig.
 5. På morgonen tar du bort dubbarna, krullar rakt fingrarna och strö med lack.

Att svänga en åtta hårnål kan du få ett moln av små krullar

slutsats

Det finns många sätt att skapa lockar utan hårskada, så alla kommer att kunna välja rätt, och videon i den här artikeln kommer att avslöja några fler hemligheter om säker curling.

Vad ska man göra med hår på natten: ett medel för skönhet och förstärkning

Högkvalitativ vård för dina lock kräver en betydande tid. Många dyrbara klockor bör ägnas åt olika förfaranden som syftar till att förbättra hårets tillstånd. Med moderna rytmer i livet visar det sig ofta att en kronisk tidsbrist hindrar oss från att hålla krullarna i gott skick.

Men det finns en väg ut ur den här situationen, och det är väldigt enkelt. Överför del av de nödvändiga förfarandena på natten. Detta betyder förstås inte att vi rekommenderar dig att ta itu med skönheten och hälsan hos ditt hår på bekostnad av din sömn.

Nattssova är en bra tid för extra skötsel av lock.

Förbereder sig för sängen

Kammen ska vara gjord av naturmaterial och ha rundade tänder.

En av reglerna för god vård är dess regelbundenhet. Några stunder ska bara bli vana. Tänk på några av de regler som måste följas vid sänggåendet:

Den optimala temperaturen i sovrummet är från 20 till 22 grader.

Silke tar inte fukt från håret, vilket också är en mycket viktig punkt.

Rådet. Om du går på en resa och inte är säker på att på hotellet där du stannar är kudden silke, så rekommenderar vi dig att ta med en silkeshalsduk.
En halsduk, tygduk eller halsduk av silke hjälper dig att byta ut silkesäcken.
Det viktigaste, att lösa problemet med hur man tar bort hår på natten med hjälp, kom ihåg att du inte borde binda dem för hårt.

befuktning

Drick mycket rent vatten hela dagen, det kommer att läka dina lockar.

Behåll separat processen med fuktkrullar.

Det kan göras på olika sätt:

 1. Applicera en fuktgivande nattmedel kallad en kräm eller balsam. Moderna verktyg är gjorda på grundval av nya formler och väger inte ner strängar, men gör dem friska och glänsande på morgonen.
 2. Om du dricker mycket vatten hela dagen, minskar kroppens fuktighet utflödet av fukt från håret.
 3. Fuktar luften i sovrummet. Krukväxter, akvarier med fisk, tekniska anordningar för luftfuktning eller bara en våthandduk hjälper
 4. Applicera glycerinspray. Spraya några droppar glycerin med vatten från en sprayflaska i ditt hår vid sänggåendet.

Du kan också fukta håret med olika masker, som vi kommer att diskutera senare.

Förstärkningsprocessen

I bilden - olivolja, en mask med användningen som är mycket användbar i vård av lockar.

Om ditt hår är tråkig, svag, försök sedan återställa vitaliteten med hjälp av nattvård. Applicera ett speciellt keratinreparationsmedel till dem.

Kommer att hjälpa och nattmask för hår hemma på grundval av folkmekanismer.

Masken ska inte innehålla sådana aktiva beståndsdelar som senap eller peppar.

Mycket användbar mask med olja:

Det låga priset på komponenter för hemma masker gör att du kan göra denna procedur regelbundet, bibehålla och mata krullar.

För skönhet

Vackra lockar kan erhållas på morgonen, om du flätar för natten pigtails.

Alternativ för hur man sätter håret på för natten och står upp på morgonen, går ur sängen, en frisyr med utmärkta vågor, idag är många uppfunna. Vi kommer inte att dö på konventionella metoder med hjälp av:

Tänk på följande alternativ, där curlers inte används, men med vanlig vävning och vridning:

Rådet. När du har löst upp dina krullar på morgonen, borsta inte dem aktivt.
Det är tillrådligt att fixa dem med en liten kam med mycket sällsynta tänder eller fingrar.
Glöm inte att fixa resultatet med lack.

frisyr

Haircut curls på natten är möjligt om du inte tror på ojämnheter.

Enligt folktecken som är vanliga i många nationer, inklusive de som tas från slavisk mytologi, finns det många förbud och restriktioner i samband med hårvård.

 1. du kan inte få en frisyr efter solnedgången, såväl som rakning;
 2. du kan inte klippa håret;
 3. Det är tillrådligt att lita på frisyren till en man av ditt kön.

En modern människans rytm är helt annorlunda, och det är inte klart för många varför det är omöjligt att klippa håret på natten. Låt oss säga det här: Om en person inte tror på nationella tecken, då kan han bestämma sig vad man ska göra med håret för natten.

sammanfattning

Vi pratade idag om hur man optimerar daglig vård av krus i tid, inklusive natttimmar i schemat för sådan vård. Frågan om hår kan klippas på natten är svårt att ge ett bestämt svar. Det beror helt på din individuella inställning till populära trosuppfattningar.

Vi hoppas att material och videor i den här artikeln hjälper dig att stärka dina lock och skapa nya frisyrer, med hjälp av natten för denna process.

Volym och krullningar per natt ★ Hur man lockar hår utan krökning / strykning

Hur får man fånga vått hår på natten?

Jag har långt hår, innan sänggåendet efter att ha badat för lat för att torka. Hur lätt är det att sätta dem våta på natten, så att det var en vacker frisör eller vågor på morgonen?
Pigtail inte att erbjuda!

Gästen


Och det finns curlers för tillfredsställelsen?

Alfrina

Och det finns curlers för tillfredsställelsen?

Gästen

På curlers svårt att sova. Men när jag fortfarande var en tjej - 14-18 och till och med 20 år gammal - gjorde jag mig en papilotka - den vred ut ur papper, limmade ihop, satte strängar på det - det var inte så ont att sova på dem. Vänta, jag vet inte var de är - antagligen mamma kastade ut

ben

du tar en trasa, vindar ett tidningsband på det, binder ett hår på bandet och knyter ändarna på trasa. På morgonen lockar du.

Jag är

du tar en trasa, vindar ett tidningsband på det, binder ett hår på bandet och knyter ändarna på trasa. På morgonen lockar du.


Jag förstår inte vilken typ av nyheter?

Gästen

Du kan vrida "bun" på toppen av huvudet och säkra med ett gummiband, bara håret ska torka lite innan

ben

Jag förstår inte vilken typ av nyheter?


skära en lång bit av tidning 5 cm bred och rulla.
Fråga din mamma eller mormor om den här metoden innan de gjorde det.

Gästen

Jag förstår inte vilken typ av nyheter?


skära en lång bit av tidning 5 cm bred och rulla.
Fråga din mamma eller mormor om den här metoden innan de gjorde det.
Ja, ett bra sätt) långa lockar håller på)

Vladleni

Du kan fläta det i en löst flät, men då blir de lockiga på morgonen

Martha

i tuggummi från terry socken twist på kronan gulku-dulku, kommer super curls vara. Om en tjock strumpbyxa för att skära av gummit så att det är helt så, ska huvudet lutas framåt och kamma håret framåt, tråda håret i tuggummi och sänka tuggummit till sametipsen, och dessa tips ska såras försiktigt på tandköttet och resultatet ska vara en bulle på kronan. Morgon skönhet och sova bekvämt. På YouTube finns en video med den här frisyren.

Darta

Bara skrev i ett annat ämne.
Jag bär en handduk på min kväll (det är viktigt att det var 100% bomull, annars ser mitt hår sämre ut), efter ett tag tar jag av handduken och kammar mitt hår väl med en naturlig borstkam (det gör det skiner bättre, du kan använda en vanlig). Efter det är håret nästan torrt. Jag går och lägger mig försiktigt och sprider håret bakåt eller bakåt. Detta är om jag inte har passerat effekten av rätning.
Om det har gått, är håret vågigt. Därefter en handduk (100% bomull), sedan ta bort. Kamma inte för att sätta på en torrhandduk, vridning väl (även 100% bomull), så gå och lägg dig. På morgonen är mitt hår lite vått tills jag blir redo. Det visar sig stort lockigt. Jag kamar innan du tvättar ett huvud, efter att du inte har skratt.

Är det skadligt att krulla vått hår i pigtails på natten?

Jag curl mitt hår i flätor varje natt, lite torkad efter en dusch på ett naturligt sätt. Jag scour två franska flätor, på morgonen erhålls vackra små vågor och volym.
Jag skulle vilja veta, är det mycket skadligt för håret? Jag har tunt bräckligt blont hår, jag är rädd för att skada dem.

Cassiopeia

Det mest ofarliga sättet)


+++++++
Jag har redan flätat i ca 4 månader. Och vad ska man göra då? Med lös våt sömn? Håret är mycket förvirrad och brutet om det är löst. Jag använder inte en hårtork, jag måste fortfarande skämma bort hela mitt hår, svansen kommer också att lösa sig själv, jag kommer att blåsa upp några slags krullar på bågen - de kommer också att lösas upp och obekväma
Så pigtail

Gästen

Lägg till olja till exempel, till exempel Matrix Biolazh, flät jag ibland en pigtail för natten, och det finns vågor och håret är inte torrt och mannen trycker inte på sin hand på natten)

Gerda

Tjejer, men berätta vad du gör med tipsen? Jag brukade försöka locka på det här sättet, hårets hårspetsar var raka, det var inte så mycket.

Gästen

Tjejer, men berätta vad du gör med tipsen? Jag brukade försöka locka på det här sättet, hårets hårspetsar var raka, det var inte så mycket.


Nu finns det nya tuggummi, som spiraler, du vet, förmodligen. Jag gör grisarna till slutet, men när jag börjar dra åt tandköttet twistar hon på håret och på morgonen är ändarna krullade också

Baba Ira

Om håret är vått är det skadligt, håret är utdraget, tunt, glansen försvinner (det är ett vått hår som är längre och tyngre).

Gästen

Curl flätor, är det i allmänhet som? Författare, har du kommit med det? Du kan fortfarande prata, jag lagde flätor.

Gästen

Om håret är vått kan håret börja bryta.

Gästen

Om håret är vått kan håret börja bryta.


Det är bättre att använda specialverktyg för krämbildning.

Gästen

Estel har bra produkter för lockar, och priset för dem i wow skönhet är billigt.

Våt hår effekt - våt styling produkter och frisyrer

Det finns säsongsbetonad styling som ser fördelaktig ut vid vissa tider på året. En sådan frisyr är också effekten av våta eller våta lockar, vilket blev en trend tack vare Kim Kardashian, Jesse Jay, Taylor Swift och andra stjärnor. För att stilen ska bli vacker och snygg, är det viktigt att kunna utföra det korrekt.

Vem är effekten av vått hår?

Den presenterade versionen av bildandet av trådar kan användas av ägare av långa flätor till midjan och en älskare av hårklippningar kortare. Effekten av vått hår på torget ser perfekt ut, speciellt om krullarna krulla lite. Det ger bilden vårdslöshet, lätthet och vårdslöshet, så frisörer kallar ofta denna frisyr "surferens flickvän".

Denna styling betonar positivt skönheten i mörkt och svart hår. Våt glans visuellt gör strängarna mer friska och strålande, täta och voluminösa. Blondiner begränsar bättre lättvikts frisyr eller våt effekt. På ljuskrullarna kan man inte få en blank glans med uttalade höjdpunkter, och med ett överflöd av modellerings kosmetika kommer strängar att börja se smutsiga ut.

Medel för effekten av vått hår

Det finns flera alternativ för den beskrivna stylingen. Beroende på det slutliga målet för manipulationen föreslår stylister att man använder följande medel för att skapa effekten av vått hår:

Spray för våt hår effekt

Det här är den mest framgångsrika typen av verktyg för att skapa stilen i fråga. Spray ger curls den nödvändiga strukturen och fixar den, separerar små strängar från varandra, men gör dem inte tyngre. Frisyren är fortsatt voluminös och snygg, utan att förlora den våta glansen för hela dagen. Våt hår effekt - spray styling produkter:

 • Sachajuan Ocean Mist;
 • Tony Guy Casual Sea Salt Texturising Spray;
 • Schwarzkopf OSIS + Blow Gå smidig slank
 • Lush Sea Spray Hair Mist;
 • MDS Spray Sea Salt;
 • L'Oréal Tecni. Art Wet Domination Shower Shine
 • HD Sea Mist Spray.

Våt effekt skum

Luftmousser rekommenderas för kvinnor med brist på basvolym. Skummet lyfter krullarna och fixerar dem i den positionen. En extra bonus är professionell styling med effekten av vått hår. Mousses är bra för att skapa frisyrer på vågiga strängar eller krullar. Kvalitetsverktyg:

 • L'Oréal Tecni. Art Volume;
 • Wella High Hair;
 • Kérastase Volumifique;
 • Lendan Hair To Go U Rock;
 • Brelil Numéro Mousse Soft;
 • Nexxt Mousse-Foam SPA-Lamination Brilliance;
 • Londa Förbättra det.

Gel med effekten av vått hår

Den angivna typen av styling och fixeringsmedel är universal, den är lämplig för korta, medelstora och långa frisyrer. Geler används bäst när man skapar elegant släthet, eftersom de minskar mängden strängar och gör dem så smidiga som möjligt. Den främsta fördelen med den presenterade kosmetiken är att ge krullarna en spegel-fuktig glans, som efter en dusch eller bad i havet och en utmärkt fixering. Wet Hair Effect - Gel:

 • Schwarzkopf Taft Ultra;
 • Londa Trend;
 • Hair Manya Rain Gel;
 • L'Oréal Tecni. Art Aqua Gloss;
 • Dikson Flytta mig Light Gel Wet Look;
 • Salerm Wet Gel +;
 • Keune Blend Gel.

Vax för våt hår effekt

Denna typ av stylingprodukt strukturerar trådarna bättre än andra, samtidigt som de ger en blank eller till och med oljeljus. Med hjälp av vax skapar de oftast effekten av vått hår på rakt hår, eftersom det har för "tung" konsistens för lockigt och lockigt hår. Det är viktigt att använda den minsta mängd kosmetika som beskrivs. Om du överdriver det kommer frisyren att se slarvig och oförskämd, som om huvudet inte hade tvättat i flera dagar. Kvalitetsvaxer:

 • Schwarzkopf OSIS + FlexWax Texture;
 • Ollin Style Hårdvax;
 • Kapous Luster;
 • Innisfree Forest Smart Hair Wax;
 • Tigi Catwalk Session Series True Wax;
 • Cutrin Chooz Styling Wax;
 • Gosh Molding Wax.

Hur får man effekten av vått hår?

Att utföra den föreslagna frisyren är väldigt lätt, det tar lite tid och lite ansträngning. Innan du skapar effekten av vått hår måste du välja en lämplig styling. För olika alternativ behöver lämplig fixativ kosmetika. Det är viktigt att göra håret bara på rena lockar, annars kommer strängarna att se osel och oljig ut.

Gel styling med våt hår effekt

Denna typ av lås rekommenderas för att skapa perfekt raka, jämna och släta eleganta strängar. Detta är det bästa sättet att uppnå effekten av vått hår med kort hårklippning eller långa krökningar. Det är nödvändigt att övervaka mängden gel som används. Överskridande styling kommer att ge din frisyr en felaktig och smutsig look, vilket ger intrycket av rodfett.

Hur man får effekten av vått hår hemma:

 1. Tvätta lockar. Torka dem med borstning. Sidosträngar läggs tillbaka.
 2. Hårets framsida torkas i framåtriktningen för att ge dem en volym vid rötterna.
 3. Kamma ditt hår Sprid lite gel på dina fingrar och handflator. Händerna lägger strängar tillbaka, utjämnar dem.
 4. Gel tänderna hos den frekventa kammen.
 5. För att kamma hår, försiktigt sätta det tillbaka och inte vidröra ändarna. Gelén appliceras endast från rötterna till mitten av strängarna.
 6. Händer för att ge krullarna slutlig form och fixa dem med lackglans.

Hur man skumar en våt hår effekt

Mousse används ofta för styling lockiga trådar, men det är också perfekt för att utföra den trendigaste versionen av frisyren - vått hår, vilket Kim Kardashian föredrar. Det ser ut som om en kvinna bara kom ut ur duschen eller drog in i havet och torkade sina curls med en handduk. Denna effekt av vått hår hemma är lätt att skapa, det tar ungefär 15-20 minuter. Du kan påskynda processen, om i slutet av läggning använd en hårtork.

Hur man får effekten av vått hårskum:

 1. Stänk strängarna med vatten från en sprayflaska, krossa dem med dina händer.
 2. Kram ut en stor mängd skum i handflatan, fördela den i krullar vid rötterna.
 3. Applicera mousse på toppen av håret.
 4. Gör en cirkulär rörelse med fingrarna, gör en ljus massage till hårbotten för att lyfta strängarna och lägga dem till basvolymen.
 5. Ge önskad form frisyr. Vänta tills stylingprodukterna är torra.

Perm hår "våt effekt"

Den långsiktiga styling som beskrivs gör livet mycket enklare för kvinnor. Det är lätt att forma henne, små vertikala krullar ser alltid snyggt ut och fräscha, ger håret en bra volym och pomp. För att skapa en vacker våtglans och betona strukturen på den här krullen behöver du bara skum, lack, diffusor och ca 10 minuter ledig tid.

Hur snabbt är kärnan i våthårseffekten?

 1. Behandla de våta strängarna (omedelbart efter tvättning och torkning med en handduk) med en skyddande spray.
 2. Händerna krossar dem uppåt.
 3. Krama den palmformiga skummen.
 4. Sprid moussen på håret. Händerna intensivt pressar krullarna och ger dem form.
 5. Torra hårsträngar med diffusormunstycke.
 6. Stänk styling lack och peka upp några lock med fingrarna.

Frisyrer med effekten av vått hår

Det här sättet att lägga i olika variationer kan ses på modeshower, röda mattan och sociala evenemang, det är att föredra av de mest kända sångare och skådespelerskor. För att skapa en våt glans och strukturera strängarna är det inte nödvändigt att gå till en dyr skönhetssalong, "frisyren" frisyren hemma görs mycket enkelt, snabbt och kräver tillgång till överkomliga kosmetika. Typ av installation väljs beroende på längden på locken och den valda bilden.

Effekten av vått hår på kort hår

Kristen Stewart och Scarlett Johanson visade de bästa alternativen för frisyren för frisyr "under pojken". Effekten av vått hår på en kort hårklipp ser bra ut om hela volymen av trådarna ser våt ut. För att göra detta måste du tjocka krullarna tjocka, kamma dem väl och släta dem tillbaka. Bilden blir mer dominerande, elegant och rigorös om du skapar en snygg avskildhet på sidan.

Det finns flera andra sätt att göra en våt effekt på kort hår:

 • curl bangs i retrostil;
 • dekorera med små tillbehör med pärlor eller stenar;
 • tousle de övre strängarna ("spines").

Effekten av vått hår på medelhår

Ägare med krullar om axel längd har flera alternativ för experiment. Du kan göra en lekfull och ljus effekt av vått hår med ökad volym vid rötterna ("surferens flickvän"), som är universellt lämplig för dagliga promenader och speciella tillfällen. En del skarpt styling med sidoseparation och bangs ("out of the shower") är populära bland filmstjärnor.

Andra typer av frisyr "våt effekt" på medelhår:

 • Glatt rak bil med en blank glans (strängarna tas bort och ligger bakom öronen);
 • små och voluminösa "våta" afrokronor;
 • ett litet lågt bunt med dislodged "våta" strängar;
 • mode styling med slumpmässigt arrangerade lockar och långa fransar på sidan;
 • "Våt" svans.

Effekten av vått hår på långt hår

Kvinnor med lyxiga flätor under axelbladen är svårare att utföra högkvalitativa styling av den beskrivna typen. Ofta är effekten av vått hår på långt hår skapat felaktigt, på grund av vad de inte verkar vara våta, men otrevliga eller fet. För att undvika sådan förlägenhet är det viktigt att använda den optimala mängden stylingprodukter och korrekt välja en frisyr för att övervaka dess överensstämmelse med hela bilden.

Den bästa variationen av effekten av vått hår i närvaro av långa trådar - halva våta krullningar. Den övre delen av frisyren är kammade tillbaka, den måste ges volymen vid rötterna (med ett skum eller en fleece). Håret ska inte se helt våt ut, som på korta hårklippningar. Strängar behandlas endast med en kosmetisk tills längden på mitten, ändarna förblir torra och rena. Efter utjämning ser locken snygg och snygg ut. Dessutom kan du fixa stylinglacken.

Effekten av vått hår på retro frisyrer inspirerade av 30-talets mode ser intressant ut. En våt "Hollywood-våg" i kombination med lite krusande tips kompletterar en sådan bild perfekt. Frisörer rekommenderas att dekorera en retro-styling med ett elegant och koncis glänsande hårklämma, eller osynligt i övre delen av örat, en miniatyrhatt eller slöja.

Det mest modiga alternativet för långa lockar - strand frisyr. Strängar ser blötläggning våt och trasslig, det finns ingen klar avskiljningslinje. Oavsett svårt att skapa en sådan design så att den inte ser konstigt ut utanför kusten. Denna frisyr görs bäst av en professionell och bär den bara om det är lämpligt. Vid affärsmöten och speciella tillfällen kommer effekten av helt våta krusar att se alltför slarvigt och ovanligt ut.

Våt hårstyling (39 bilder): olika sätt att skapa frisyrer

Säkerligen har du åtminstone en gång ställt inför en situation där du har tvättade huvudet, det är en katastrofal tid att skapa ditt hår. I de flesta fall kommer alla ut ur situationen på ett enkelt sätt - de går ut på gatan helt enkelt med vått hår och väntar på att det torkar ut naturligt.

Detta problem kan dock omvandlas till din bilds värdighet.

Våt lockar - ingen anledning att vara sent för ett schemalagt möte

Alternativ för lätt att följa frisyrer

Frisyr på våta strängar kan göras på vilket hår som helst. Mer tid kommer att ta den populära effekten av vått hår idag, men har fyllt handen, du och det kommer snart att börja klara och snabbt klara av sig.

Frisyr låg bulle

Vattenfuktad krullning är ännu inte en anledning att överge de vanliga svansarna och tufterna. Den senare kan se speciellt feminin och elegant på våta lås, och en behaglig glans kommer att ge frisyren en speciell förfining. Våt styling på mediumhår i form av en strålkastare är ett bra alternativ för ett officiellt möte, på jobbet etc.

Gör ditt eget hår gör inga problem:

 1. Torra lockar med en handduk för att bli av med överskott av vatten.
 2. Använd en bred kam, kamma håret ordentligt och avskilja det.
 3. Sprid stylingsgelen över locken så att trådarna inte fluffar när de torkas.

Foto: bildning av stråljus

 1. Kamma strängarna bakom öronen och fixa dem med ett gummiband i baksidan av huvudet.
 2. Den resulterande svansen vrider sig i en bunt.

I processen att vrida seleen

 1. Använd ditt pekfinger för att haka i seleen på basen och lyft upp änden.
 2. Vrid bunten i form av en figur åtta, fixa sedan den med en stift. I det här fallet bör strålen inte vara för hårt.

Vrid det ömtåliga åtta-formade buntet

På grund av den ovanliga våta konsistensen av hår ser denna frisyr särskilt charmig ut.

Tips! Vid slutet av läggningen släpper du den övre delen av huvudet på båda sidor, från pannan och rör sig mot strålen. För att göra det är det bättre att använda en kam med breda tänder, vilket kommer att bilda attraktiva spår, vilket kommer att lägga till din bild.

Våt svans

Tail - grunden för många frisyrer och en våt svans - en trollstav, om du är sen för ett viktigt möte eller ett datum. Om du är ägare till lockiga lås - du är mycket lycklig, för i det här fallet ser den våta svansen särskilt attraktiv ut.

Instruktioner skapa en svans:

 1. Applicera på lockiga trådar betyder för lockigt hår, inte sparsam mängd.
 2. Vänta några minuter för att sprayen ska fungera, bilda tydliga lockar.
 3. Ta försiktigt in håret på baksidan av huvudet. Lyft håret något över öronen och pannan för att ge en liten frisyr.

Processen att bilda svansen och släppte pryadok

 1. För att ge en stilering en snygg romantik, kan du skaka lite på huvudet - flera krullar kommer att falla ut så att den ser väldigt feminin och söt ut.
 2. Spruta dessutom de tappade locken med spray för att ge dem en kontur.
 3. Om du tror att volymen inte räcker - lyfta håret i kronans område.

Ge mer volym ovanpå

Som du kan se kan en enkel frisyr på grund av vått hår för första gången bli ett ovanligt och mycket feminint datum.

Original frisyr från tre klaser

Denna typ av installation, liksom de tidigare, är mycket enkel i design, men samtidigt ser allt som är attraktivt och till och med ovanligt.

Grunden är att tre buntar är formulerade som är upptagna i en rad:

Tre buntar - ett ovanligt sätt att lägga våta strängar

 1. Sprid gelén över hårets huvud och kamma det bra med en kam.
 2. Separera den övre delen av strängarna från sidan av pannan och till öra övre delen (som för Malvinki), för detta kan du använda spetsen av en tunn kam eller fingrar i båda händerna.

Du kan använda fingrarna i båda händerna för att skilja hårstyckena.

 1. Kamma den övre delen tillbaka och formulera det första lilla buntet, genom att först vrida strängarna i en bunt. Säkra alla med en pin eller stealth.
 2. Separera nästa del av håret ungefär i mitten av huvudet (sidor av öronen).

Fäst den första och bilda den andra strålen

 1. Gör exakt en sådan bunt, som den första.
 2. Montera de återstående strängarna i en bunt och gör ett bunt från botten av de två föregående.
 3. För att ge en speciell konsistens frisyr, gå på ytan med fingrarna.

Det sista steget - skapandet av den sista strålen och ger texturen frisyr

 1. Resultatet kan fixeras med lack (tillval).

Frisyren i tre knippar är ett bra sätt att sticka ut från mängden, för det ser väldigt attraktivt ut. Dessutom, på kvällen kan du göra det till trevliga lockar, du behöver bara lösa flagellan och lägga de vågiga krökarna.

Tips! För att inte skapa mjällens effekt, använd en vattenbaserad gel - efter torkning blir det inte en tjock vit massa som kan förstöra ditt utseende väsentligt.

Vi skapar effekten av vått hår

Styling - effekten av vått hår har varit väldigt populärt nyligen. För det första är det lämpligt för alla tillfällen - det kan se vardagligt och festligt, du behöver bara välja rätt tillbehör. För det andra, för att göra det kommer inte att göra de stora ansträngningarna, och för det tredje, och det viktigaste - du kommer att ha ett attraktivt utseende.

Våtsträngseffekt skapad med diffusor

Våt styling för långt hår görs enligt följande:

 1. Tvätta håret och skölj det med en handduk.
 2. Applicera ett stylingmedel - gel, mousse eller lite vax. Det är bättre att använda en speciell gel för att skapa en våt effekt, vilket inte kommer att vara svårt att köpa, eftersom priset är helt annorlunda vilket gör att du kan få ett verktyg för olika segment av befolkningen.
 3. När du applicerar trådar, skrynk och kläm i dina händer. Överdriv det inte med mängden styling agent för att inte väga ner strängarna.
 4. Ta en hårtork, det är bättre om du använder ett diffusormunstycke, med vilket du kan formulera önskad effekt, samtidigt som du inte skadar frisyrens struktur.
 5. Använd inte starkt luftflöde för att inte fluffa stylingen.
 6. Efter att ha torkat varje sträng på ett sådant sätt, formulera frisyren och fixa den med lack.

På samma sätt är våt styling gjord på kort hår, vilket i slutet kan vara lite tousled, utlåning till försumlighet. Du kan också göra håret perfekt slät och elegant - applicera gelén, gör avskärningen snett och smidigt kamma.

sammanfattning

Effekten av våta lockar är ganska populär

Sätt att skapa frisyrer på våta strängar - många. Och om du inte har tid att torka håret är en sådan styling en smart utväg. Experimentera med alternativ och du kommer alltid att se bra ut.

Videon i den här artikeln kommer att komplettera informationen om varianterna av läggning på våta strängar.

13 förpackningar som är lätta att göra före sänggåendet

Vi sparar dyrbar tid på morgonen

Vill du sova längre på morgonen? Vi också! Därför bestämde vi oss för att prata om frisyrer som är lätta att göra på kvällen (till exempel när vi tittar på nya "Girls" -serier). På morgonen behöver du bara ett par handrörelser och - ingen bedrägeri: din styling, som om från salongen.

1. Har du lockigt hår och varje morgon leker du med dem som handlare och lejon (mer exakt en lejonman)? Det är dags att komma ut ur denna spelvinnare. Vid sänggåendet, applicera en lotion för att räta krullarna på torrt eller nästan torrt hår. Torka sedan håret med en pensel eller en kam med fina tänder och fäst hårnålarna bakom öronen (för att undvika veckor, lägg bitar av vanligt papper under hårnålarna - det här gör allt hårguru bakom mode veckans gardiner) På morgonen är allt som återstår att avlägsna hårnålarna och, om nödvändigt, åtgärda resultatet med en lackmedelsfixering.

2. Lägg till lockigt hårvolym med hjälp av tekniken "ananas". I stället för det vanliga, tunna elastiska bandet, ta en trasa en (Carrie Bradshaw kunde inte tolerera sådan) för att inte dra över håret för hårt och lämna inga spår. Luta dig framåt, sänk huvudet och samla håret på kronan. På morgonen njut av volymen.

3. Och du tvärtom drömmer om lockar? Kom ihåg att du är en skolflicka, du flätat pigtails för natten att vakna på morgonen med en lockig version av dig själv? Varför gör inte samma sak nu. Bara för en bild i tidenes anda, gör justeringar av kröllens recept. Torka håret nästan helt, dela håret i zoner (fyra om håret är tjockt och 6-8 om det är tunt) och lägg till lite lotion för styling. Braid inte för snäva flätor och säkra dem med gummiband. Efter ca 8 timmar kommer drömmen om curls att gå i uppfyllelse.

4. Ett annat sätt att vakna med lockar är att dela vått hår i strängar 5-7 cm brett och vrid dem i mini-bunches. Alternativet är lämpligt för ägare av frisyr över axel längd.

5. Rett hår under axelbladen kan också vara lite krökt på natten och njut av resultatet hela dagen. Applicera lite olja eller en outplånlig balsam till något fuktigt hår. Gör en central avskiljning. Lossa trådarna på pekfingret från ansiktet och blås torrt. Därefter vrid två lösa buntar bakom öronen och säkra med hårnålar. När väckarklockan ringer upplöses bunkarna och strövar sprutsprayen.

6. Samla vått hår i en hög svans, applicera en texturiserande spray på den och vrid i en bulle. Om du har mycket tjockt hår gör du två knippar. På morgonen, lossa håret och använd lack för att fixa det: stora krullar går från frukost till sen middag.

7. Fortfarande lindar hårkrullare innan du lägger dig och då blir du förvånad över att du inte sover bra? Byt ut hårda tillbehör med mjuka. Ta vanliga pappershanddukar och skär dem i långa band. Bredden beror på vilka krullar du vill få: Ju tunnare krullen, ju tunnare krullen borde vara. Torka håret nästan till det bittera änden (fukt sönder papperet) och dela håret i 5 cm breda trådar. Vika varje på en pappersremsa från spets till rot och binda försiktigt ändarna. När du vaknar, lossa knutarna och fixa resultatet med lack.

8. Ägare av kort hårklipps-pixie vet att om du tvätter håret före sängen, kan du börja om igen: ditt hår kommer att hålla sig i alla riktningar och vägrar att gå och lägga sig som det ska. För att undvika detta, försök att byta ut bomullsduken i silke eller satin. De absorberar inte fukt så snabbt (det våta håret drar inte ut) och en jämn yta eliminerar friktion (strängar kommer inte att stå upp).

9. Fans av Jennifer Lawrence och hennes mjuka vågor av medellängd bör torkas hår med en hårtork och rikta en ström av luft ner från rot till spets. Applicera en liten mängd mousse på rötterna (kommer att skapa en form och volym) och lotion för styling längs längden (förhindrar fluffiness). Börja med hårlinjen, ta tag i strängarna 5-7 cm breda, vrid varje flagellum bort från ditt ansikte och peka dem med hårnålar.

10. Grunge stil frisyr för långt hår - varför inte? Tvätta håret med schampo och volymbalsam. Spraya på vått hår för att skapa lockar, dela håret i 4-5 sektioner, vrid in flagella och flagella i buntar. Säkra med pinnar. På morgonen applicera hårspray på buntarna, torka håret med en hårtork och ta bort hårnålarna.

11. För tätare disheveled curls, dela dem i strängar av olika bredder och applicera lite gel på vardera. Vrid tätt i olika riktningar. Samla flagella i grupper av tre och fläta fritt, säkra ändarna av flätor med gummiband. På morgonen tar du av gummit och bara demonterar locken med fingrarna.

12. För att få en sexig huvud dålig hår styling, lägg håret i längdriktningen utan att röra rotzonen. Samla håret i en fri bulle på baksidan av huvudet. På morgonen får du en avslappnad stil med en slät krona och vågor till spetsarna.

13. För podiumeffekten av ett "otvättat huvud", applicera några droppar torr olja. Gör en central avskiljning. Ta hälften av håret och säkra med hjälp av elastiska gummiband längs hela längden, så att du får några "bollar", som i den här säsongens Valentino-show. Dra lite boll i olika riktningar - det kommer att skapa mer platta vågor. Gör detsamma med andra halvleken. På morgonen ta av gummit. För att lägga till volym och "smutsig" konsistens, applicera ett torrt schampo inte bara på rötterna, men också över alla längder.

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6: e ingången (ingång från hästbanan)Nästa Artikel
Faller håret alltid ut efter kemoterapi, hur kan detta förhindras