Hur man återställer riven hår på huvudet


Författare

Krossat hår i ett slagsmål på huvudet. Vad ska man göra Inte växa på denna plats i 3 månader. Har någon kommit över ett liknande?
Vem vet om hårlökar återställs?

De bästa svaren från deltagarna

- försök att gnida Aleran

- En vän av en nervsjord hade en skarpa hår, men tyvärr återhämtade han sig inte, så den skalliga fläcken var kvar i myntet ((((((((((

- Min vän från stress hade ett stänk, hon gick till polykliniken, till fysiska procedurer. Några elektriska massageborstar. Under 2 månader blev allt återställt, och innan det gick ett halvt år med ett skalligt huvud. Prova det.

- Håll dig lugn Kommer att växa upp. Tålamod.

- För 3 år sedan rippade en tidigare kille mitt hår av mitt huvud. 4 månader växte inte alls alls. Sedan klättrade platser. Sex månader senare växte igelkott allting.

- Inga masker, ingen botemedel. Allt i sig!

- Jag blev en gång full med ett får och hon rev mitt hår ordentligt, på morgonen ropade jag hårt för att inte hitta dem (och de växer inte så vackert! Varför växer du inte jag vet inte.. gå till trichologen

- Om håret drogs ut med lökrotet i tillväxtfasen, kommer follikeln att behöva cirka 100 dagar för en ny glödlampa att mogna under huden, från vilken det nya håret kommer att växa. Och han behöver fortfarande tid att dyka upp på ytan, eftersom folliklarna är dolda på flera millimeters djup. Räkna: 3-5 månader. Även hår kan växa ojämnt, i första hand, åtminstone om follikeln skadades när den drogs ut.

- Hårsäckar faller ut med håret varje gång. Bara släppte ut när tiden kom, glödlamporna är vita - döda och i levande, växande hår - svart. När hårfollikeln släpps från glödlampan börjar den att bilda en ny, om den anser det nödvändigt. Det är sant att folliklarna vilar, viloläge :) Trots allt är folliklarna på huvudet mycket större än de hår som finns på samma gång :)

- eugenie tack
värdefull information
Jag trodde att jag aldrig kunde återhämta sig

- varför, då när du gör hårborttagning växer tillbaka efter 4 veckor. ? det betyder att det ska återhämta sig inom 4 veckor, inte hundra dagar

- 21, eftersom håret på kroppen är väldigt annorlunda än håret på huvudet. I synnerhet är det faktum att de har alla faser av hårutveckling förkortad. Därför kan de bara växa på en liten längd.

- dvs för att nya hårpärlor ska växa på kroppen, som kan växa högst några centimeter, 3-4 veckor räcker, och för hår på huvudet, som kan vara 1 meter i längd, behöver du 3-4 månader.

- s! Jag råder dig att läsa lite denna tråd:

De drar ut många gånger, och håret växer på samma sätt. För att sluta växa hår måste det slits ut många gånger, ingen vet hur mycket. Och en gång ingenting alls.

du lugnade mig))))

- känna platsen där det inte finns något hår, om det finns en liten bump. kanske förseglar inte håret att växa. försök smöra med burdockolja och än gallring av heparin eller Lioton. Jag var så i templet.

- Havtorn och burkoljor (på apoteket), gnugga in i hårrötterna, påsen och handduken från toppen, i 30 minuter, ca 2-3 gånger i månaden! En vän, efter en eld, återhämtade sig håret och industrin!

- Tack för din råd!))

- En annan kille blev skallig och blev tillsagd att tvätta sitt hår med tvål och vad tyckte du att hans hår började växa och tjocka

- Håret växer tillbaka! Men inte så fort! Det händer samma sak med flickvän efter ett halvt år, de växte

- Författaren har tur att inte ses. Jag rakade skallighet till absolut noll.

- Författare, oroa dig inte! allt kommer att bli bra! Jag hade en liknande situation två gånger (och förresten mitt hår är inte riktigt tjockt och tunt), så första gången jag blev avskuren var inte särskilt synlig eftersom håret var blont och med Khimka, men andra gången det avlägsnades - håret var rakt och mörkt - det var för 1,5 år sedan. Så ungefär 3 månader kunde jag inte samla hår i någon frisyr - de bleka fläckarna var synliga de är naturligtvis trevliga, huden är så slät...) och om du vrider den på curlers (ja, för att ge den en visuell volym) såg det inte heller bra ut. Vilken typ av tre balding cuckery på hans huvud visade sig))) Jo, ingenting, jag drack vitaminkopparna, gned jag specialerbjudandenna. Ons-wah. schampo speciell. Faktum är att en underbeläggning i tid visade sig. Det såg löjligt ut, särskilt efter styling - håret är rakt och ca 0,5 mm är en påträngande Irokezian))) Jo och ingenting, nu är allting i ordning, du kan inte se de bleka fläckarna, Irokezisten också pootros - stannar inte, men om du stickar pigtailen, nedan, ess-men precis som en tråd, Tony-Yu-Yen så. Men, förtvivlan inte. Vid sommaren tänker jag ett kvadratklipp - lika med längden på den tidigare Irokez och det åldrade håret.

- Jag hade också en huvudskada, det var ett skalligt område, ett myntstorlek, mitt hår växte inte i 2 månader, på den tredje började jag gnugga Aleran i den här skaldiga fläcken och smälta den varje morgon och kväll med Kapsikam salva (uppvärmning med peppar) - det var övervuxet! processen. Det är möjligt istället för Alerana Regeyn 2% att ansöka.

- Ja, förresten, det växte över en månad - i sig tror jag att det skulle ha blivit övervuxet längre. Naturligtvis har håret inte ens då, men ser redan håret och det skenade dock inte.

- Vilken skräck! Prova Kerastase Stimulist-produkt - öka hårväxten. Borde hjälpa till

- för två veckor sedan rev ett hår! Jag gör en burdock havtorn för natten av burdock köpte varannan dag jag gör chili peppar i en timme eller två! och jag hade så tjock AAAAA! vad synd!

- kort piska upp - de växer bara långsamt

- Jag har samma problem. Jag går alltid runt med en svans. Jag växer inte som ett år, och också hälften av huvudet som jag inte gjorde. Men jag sparade inte någonting, jag väntade tills jag växte tillbaka. Nu har jag läst och kommer att återställa det. Tack så mycket

- för tre månader sedan kom jag in i en kamp på ledningarna! Jag stannade med håret på vänster sida av kronan.
Jag gnuggar jojobaolja före varje shampooing! håret växer bara långsamt (((och denna process är lång!
och råd till alla mindre nervösa det gör sig själv känt.

- Jag har samma problem om inte värre. Jag rev på en get så mycket att varken svansen eller krullen hjälper det nu när jag går till sjukhuset i kepsen, men jag går snart till jobbet, och jag jobbar med människor, jag ser bara en väg ut, jag ska köpa ett hårstycke! Den första veckan ryckte Beluga, för. hår var min stolthet, tjock, lång och inte färgad! Tack för råd, jag kommer definitivt att använda den!

- Jag hade en liknande situation i ett slagsmål för att jag skulle slita ut mitt hår ordentligt. Ett halvt år växte inte håret alls. Och då började de gradvis dyka upp på platser men mycket tunna, och efter en annan månad blev de två mer normala. Jag vill säga en sak: Jag har rakt hår från naturen, nämligen lockiga krullar växte på denna plats. Och efter mitt första barn föddes mitt huvud halvt upp.

- Och jag vill lägga till en kamp som hände innan bröllopet föreställer mitt tillstånd. När jag kom fram till min frisör, försäkrade hon mig om att hon inte behövde korrigera detta. Jag hade inte lyckligt hår från botten på höger sida, d.v.s. topp hår täckt upp. Naturligtvis var jag tvungen att hälla ett ton lack på mitt huvud så att mitt hår inte skulle stiga i vinden. Nu, självklart, minns jag allt detta och på något sätt är det redan löjligt. Och då hade jag bara en tantrum. Allt detta behöver bara upplevas och det viktigaste är att ha stöd.

- Jag har rippat ut en ung dum på tre ställen. Redan en månad har gått, har jag hittills inte gnidat Aleranu med en speciell schampo och mask. Hoppas att vi ses snart.

- en onormal angreppade mig och drog ut två stora hårstrålar, en på vänster sida av 8 * 12 cm, den andra raka på toppen lite mindre, sopade i 2 dagar, sedan lugnade sig lite, kallade hennes wigmacher, han ökade mitt hår med band på dessa ställen, i princip Jag kan inte se någonting om jag fyller den med lack eller en hästsvans, men jag kan fortfarande inte komma över det till slutet, mitt hår var rakt, tjockt, ommålat. Det var ett starkt psykologiskt trauma. Gradvis håret på dessa ställen förtjockas, säger parikhmakher att år 2 måste ökas, jag går till trichologen en gång var tredje vecka för att göra dyra injektioner på dessa ställen, jag gör hårkorrigering varannan månad, det är också dyrt, men det finns ingen annan väg ut ! Enemy skulle inte vilja ha det här! Oroa dig inte tjejer, det finns en väg ur alla situationer, även sådana. Jag inlämnade en rättegång mot en dåre, jag hoppas att åtminstone en del av pengarna kommer att återlämnas till mig...

- Idag, precis en månad, hur blev mitt hår sönder av mig i en kamp. Stora skalliga fläckar på huvudets golv. (((Det verkar som om en liten igelkott var i kontakt och ingenting är synligt. Jag häller ett ton lack på huvudet varje morgon

- tjejer oroar sig inte ens, allt kommer att växa i sig, jag hade några skarningar av anständig storlek i 4 månader, allt var övervuxet och de började växa först efter 3 månader, nu går jag med mitt hår och har redan glömt den händelsen. så över näsan!

- Idag, exakt 2 månader efter kampen, verkar det vara början på att växa över))) Det kan växa åtminstone vid det nya året)))

- Och tack för den optimistiska inställningen, med stöd och råd är det på något sätt enklare)))

- Till exempel har jag varit mycket hjälpsam för att påskynda hårväxten med schampo, ett hundra skönhetsrecept på peppar, det finns också en balm som är densamma, jag råder alla, jag använder det fortfarande, mycket bra. och det viktigaste är att inte vara nervös och inte oroa sig, det gör sig själv, bara en positiv attityd! 4 månader och allt kommer att bli bra! Det viktigaste är tålamod.

- Jag använder spanska hårkosmetik, kapslar - chokterapi för glödlamporna och allt i samma anda. Det verkar vara långsamt men säkert, men vi börjar växa över))) Idag är det 2,5 månader. Jag har en skallig fläck 7 * 5 cm., En annan 5 * 3 cm, den tredje 1 * 2 cm. Kort sagt, jag gör knappt en svans, lacken lämnar mycket, förstås. Men ingenting, vi är inte de första. vi är inte sist)))

- Jag tror, ​​tack vare alla slags masker och kapslar. processen med övergödning är fortfarande snabbare. Naturligtvis skulle allting vara övervuxet, men snabbare och mitt hjärta är något lugnare)))

- Ja, jag hade ett par fall. För närvarande flyger jag igen hår. Bättre att bli slagen tio gånger än att stanna utan hår. Ännu bättre, undvik så skrapa förstås. Tårar, jag hade också havet bara på grund av förlorat hår!

- Flickor, samma skräp! Jag kom i en kamp med en, förlorade några skrotor (
De rekommenderade esvitsin och burdock olja med peppar, de säger att det hjälper mycket, särskilt priset kommer glatt överraskning)
Det var lyckligt att håret är tjockt, färgat och rivet ut så att du kan stänga det övre håret), men fortfarande är håret guldbrunt och de skalliga områdena är mycket ljusare, och om jag går med lös är det läskigt att någon kommer att märka.. (och jag hittade utblåst, glans över med vanligt brunt torrt, INTE flimrande skuggor och därför, även om skallighet börjar se ut, det tar inte ögat och det verkar som allt är i ordning)) och det är lättare att sätta på håret så..)

- Åh, tjejer, oroa dig inte, allt kommer att växa. Jag har redan gått 5 månader sedan mitt hår var revet ut. Se 3 vuxna, gå jämnt med lös hår. Och före denna nuvarande med svans))) Endast tid och tålamod. Du kan bara inte föreställa dig hur svårt det var. Nu normaliserar allt)))

- Ja, det visar sig ledsen! Nej, jag ser alternativ för de kommande 3-5 månaderna. Mitt hår slits ut direkt på en teme (3 anständiga strimlor - nästan alla nakna) och en direkt på kanten i mitten. Jag har kort hår och nu ser jag ut som en skaldig man. Kombinationen fungerar inte - ingenting. Höger Lenin, fan det! Och den fula saken som sitter ut (speciellt 3 månader.) Inga alternativ. Förmodligen måste hon avlägsna resten av håret baldigt - Balding-tjejen är inte en syn för svag hjärta. Det är bättre att gå helt skallig. Förmodligen kommer jag att be min vän att göra vaxvaxning (jag kommer att uthärda) - även om allt växer jämnt. Även om ett halvt år som en biljardboll - jag vill gnugga! Men vad man ska göra, sedan ödet av detta.

- Jag hade mycket hår i en kamp på ett framträdande ställe... Jag var i panik... på apoteket gav de alloton schampo och oligovit vitaminer... skulle det hjälpa till?

- Ta det bästa fitret dessutom och schampo och vitaminer kommer definitivt att hjälpa och naglar blir starkare för nästa kamp, ​​förbjuda Gud

- Jag köpte kapslar med en växtplacenta, men i början använde jag chokterapi så att allt hår började växa... Allt oroat - helt plötsligt kunde det inte växa, allting kan hända. Men Nitsche, allt är nu normalt)))

- 3 månader sedan drog jag ut en anständig hårhår... I två dagar satt jag bara hemma... depression... chock... Då gick jag till apoteket och köpte mig själv: Evinal sprayprodukter, schampo, balsam, mask... Även olja från Golden Silk. Och folsyra inuti. Efter 2-3 veckor såg en liten borst ut... Nu på vissa ställen som en igelkott och på vissa ställen redan 2-3 cm hår...
För att upprätthålla, använder jag Evalal schampo med placentan, jag dricker min komplimang...
Innan det gnidade jag svart bröd med en skorpa in i min skalliga plats... på råd av en vän...

- Igår kämpade jag... Det är smärtsamt att röra på mitt huvud, ge råd om vad jag ska göra...

- Ah, stackars Lika, som jag sympatiserar med dig, var i en liknande situation, skrev sitt svar tidigare, det var för smärtsamt att röra på mitt huvud, nej, mitt hår växte och allt läkte... Ond du för hjälp, hårbalsmassage och olja!

- Förtvivlan inte. tillsätt vitlök, tillsätt olja, olivolja, grönsaker, inte viktigt. gnid in i huvudet, wrap huvudet och handduken ovanpå! 1 timme, efter tvättning! För en snabb effekt, gnugga varje dag eller varannan dag. håret är mycket bra och växer snabbt, det kontrolleras på sig själv. eller lök gnugga in halva inom 15 minuter

- Jag har exakt samma problem i kampen drog ut en handfull hår, nu gör masken varje dag: henna färglös, häll kokande vatten är väl blandat, tillsätt en tesked honung och blanda igen när blandningen har svalnat, tillsätt ägget och rent hår nanoshu något gnugga och sedan ett paket och ovanpå handduken, och så om en timmes promenad och skölj sedan med ljummet vatten annars ägget kommer ISA, plåga kam))) Förresten efter ett slagsmål bara en vecka har gått, och jag hade en liten igelkott))) jag hoppas att ni också kommer att bidra till, allt udachki :) ))

- Vad är det för dig?

- Ja, det finns olika situationer, fulla nötkreatur flög på oss. Vi kände dem inte, tyvärr glömde de inte dem...

- Jag vet inte konto volosennyh glödlampor kommer att säga en sak som jag har en vana att rippa hår från barndomen och på baksidan och på toppen och slet alla smällar växa ännu försökte dra benen nu är jag 20 år gammal och jag bara inte kan hålla dem att dra något med mig själv

- Jag drogs ut en mycket stor hårhud 4 månader har gått och de är fortfarande inte där. Hjälp råd...

- Faktum är att inte alla kämpade fulla. Vi var nyktera med våra föräldrar, vi drabbades av drunken village rednecks. De drev mamma, började slå pappa, jag försökte så gott jag kunde skydda dem. Som ett resultat var min pappas näsa bruten, mitt huvud var skalligt, min mamma gick av med blåmärken. Så inte alla här är fulla strider och bär straff för det...

- Jo, jag började inte omedelbart växa, oroa dig inte, allt kommer att växa. Vad jag inte försökte skrev jag redan ovan)))

- Nu ett år har gått, minns jag allt som en dålig dröm. Detta var självklart skräck. Hur mycket tid, ansträngning det tog varje morgon att åtminstone på något sätt sätta hår. Rädslan är enkel, jag trodde att jag skulle bli arg, ärligt. Hon kontaktade också trichologen, men det här är allt en bluff med sina kapslar, de skrämde att utan dem skulle håret inte växa tillbaka. Funnet detsamma, 10 gånger billigare. Allmänt har nu allting återgått till vanligt))) Lycka till alla och tålamod)))

- Och min före detta klasskamrat berövade mig hår, jag var avundsjuk på min man, så berätta för mig vilken typ av kärlek ska du ta din man till mötet med akademiker om du inte ens kan prata med honom? Till slut missade jag mitt hår på morgonen och hon var hemma hos sin man. Och om det inte fanns några slagsmål, skulle han inte behöva bära mig hem, ber om ursäkt för en make och fortsätt att trösta.. Förresten blev en bra kille som jag tror att hålla den som ersättning))) och för att påskynda hårväxten dricker jag imedin och selen +

- och mitt hår gick upp, jag slutade gråta, jag satte mig ner för att läsa tipsen...

- och förresten, var absolut nykter, slogs för första gången på 35 år med en berusad granne. kanske det är därför jag fick mer.

- Flickor på apoteket säljer tinktur av paprika, på en bomullstuss och gnid, efter att sätta påsen och en varm mössa, men det är bättre liggande i badet i en halvtimme, nypa starkt behov, men att det stimulerar hårväxt... Evinal serum också ett bra komplement efter peppar gnugga ricinolja och burdock.... för två månader sedan drog ett får ut, men det fanns också förlängningar och så de och de bara övervuxna allt och nu klättrade mamma, jag nu och för henne och oroar mig själv.... Jag vill inte leva.

- Jag rev också oooooochen mycket hår. Mitt recept är det här: ropa en lök i en rivare, sätt i en tesked varm honung, blanda den här blandningen och gnid det alldeles noga i hårbotten, hela hårets längd. Sedan i en påse, handduk. Håll i ungefär en halvtimma, skölj med varmt vatten. I själva verket luktar inte löken, det hjälpte mig, det verkar som om mitt hår har blivit bättre. Försök, jag tror att du inte kommer ångra det! Du har ett lyxigt hårhår.

- Jag hade samma problem, hade en kamp med min bror och sedan hade en kamp, ​​visste han att jag älskar mitt hår och ta hand om dem sedan jag ständigt tog hand om dem och grep särskilt mitt hår, rev på mig, spotta var det faktum att han gav mig ispinal och nävar slå ut av hår hysteri var under våren så vi hade en kamp och han drog ut så mycket, men jag återhämtade alla, och nu vet jag inte om att återställas, kommer jag att hoppas och fortsätta att maskera olika Jag brukade gnida lökjuice och allt blev snabbt återställt, på grund av lukten jag inte vill göra det igen s, men har...

- Och för mig skulle åtminstone hela håret på huvudet vara helt sönder. Det skulle vara en bra man. Kvinna skönhet är inte alls i håret. Om ansiktet är vackert från bristen på hår, vinner det bara. Varför är du så fixerad på ditt hår?

- Fedya, är jag om en person inte dra nytta av brist på hår? Jag slits ut en skur av 10x10, nästan hela huvudet är skalligt. Jag kommer att söka lämplig läkare.

- Nej, ja, en kvinna utan hår ser nog inte mycket ut.

- Är du säker på att det blir så illa utan hår? Jag menar utseende. Detta är en allmän stereotyp: en kvinna - hår, hår -... Ge inte in till hjordinstinkt.

P.S. Håret kommer att växa. Om ett par månader. Annars hade alla kvinnor länge haft hår uteslutande på huvudet. Hårdragning skiljer sig inte från depilering, till exempel med vax.

- samma skräp, igår, 7 mol sous... flög... de sparkade upp mig som en katt, en skallig fläck med en ihålig, idag är jag i chock och skratt och synd, luchsheb grep pipka och gjorde epilering där, det skulle vara mycket mer användbart

- Förtvivla inte, håret kommer inte att växa tänder, och vi måste vara smartare, så kommer det inte att bli skallighet

- Jo, för andra månaden jag gick... som Chet växer, sade barberaren, men jag kan inte se resultatet mycket :-) väl pleshiny mindre tycks dela rezultatemi jag nu gnugga jag peppar tinktur, kardborre olja med peppar gnugga vitlök... probyvala... Sommaren kommer snart! Jag vill gå med mitt hår lös

- i januari slog de mitt hår ut, i 4 månader tycktes det att ingenting verkligen växer upp och igår färgade jag mitt hår och fann att jag var halvvuxen överväxt med hår, hurra

- Äntligen har någon fått avstängt! Ja, jag har också en igelkott, men på något sätt är det inte märkbart: - / Jag gnuggar nu bara peppartinktur, andan brinner inte ens!

- bra här redan maj, 3 månader har redan gått, fortfarande verkar lite för mig och jag ser ingenting alls, det visar sig 4 månader för allt om allt, och. vi är som nya! du kan kämpa igen, skojar bara :-)

- Hur kunde han riva ut benen så att de inte skulle växa mer?

- Och i min barndom växte mitt hår inte bra, nu har jag ett smart hårhår och jag klagar inte på naturen...

- Baba dårar, inte för dårar! Kvinnor lurar på att kvinnor!

- I slutet av mars slogs jag av en otillräcklig kvinna, det var BABA! En skur av 2 * 2 och en annan 1 * 1 på kronan. I 2-3 månader hade jag inga förändringar, jag var mycket orolig och grät. Nu märker jag att de skalliga fläckarna börjar växa mjukt, och de är inte särskilt synliga. Tidigare glände det skalliga huvudet. Jag gör masker från oljor, jag gjorde lökmasken på samma sätt, men tjejer.. var försiktig med honom !! Jag kunde inte få doften under mycket lång tid och tog ut det bara genom att protonera med en färg! Jag köpte darsonval, nu gör jag dem en huvudmassage. I det här fallet är det viktigaste att vara tålamod och mindre nervös. Allt kommer att växa!

- I den tjugonde juli drog en obalanserad person mig också mycket hår. Hela vänster sida av huvudet var i små skalliga fläckar, en på kronan och en precis ovanför pannan! Jag lärde mig hur jag stylade mitt hår så att det inte var synligt. Den första dagen grät med synd om håret, för de är min stolthet. Tjocka var alla uppmärksamma på dem. Sedan satt jag på forumet, frågade alla mina bekanta vad de skulle göra för att växa snabbare. Jag köpte en massa oljor som främjar hårväxt: mandel, burdock, aprikos, oliv, havtorn, vitamin A och E. Allt detta är en tesked i en skål, blanda och värm det på ett vattenbad. Sätt det på de platser där det inte finns något hår och lindat det i film i en timme. Skölj sedan med schampo (jag köpte Pepper Beauty's Hundra Recept av Skönhetssjampo. De säger att det också främjar hårväxt. Jag köpte balsam på apoteket " Alerana för tillväxt och hår "). Det finns fortfarande ett bra verktyg: Golden Silk Growth Activator hårolja. Det användes en gång i veckan. Jo, jag köpte en massa masker för hårtillväxt (Lökmask från Agafyas mormor, varm burkmask, etc.). En gång gjort lökmask. Så att inte stinka, blandade riven lök med honung och citron eterisk olja... Samma sak var det en lukt från håret i en vecka! Jag försökte göra minst ett förfarande per dag. I allmänhet vet jag inte vad som hjälpte till med detta, och kanske på en gång, men efter två och en halv vecka hittade jag redan 3-4 mm långt hår på mina skalliga fläckar. Nu gör jag masker och andra procedurer bara en gång i veckan. Så förtvivla inte. Du behöver bara hjälpa alla dina vägar i ditt hår för att börja växa igen!)

- Tjejer, jag vet inte att någon kommer att läsa detta, men jag har samma problem, min unga man tog av sig en del av håret på baksidan av huvudet, även om du fortfarande kammade vita hudglitter. Jag har färgat hår till chokladfärgade axelblad (de var inte tjocka ändå) Jag har inte 30 år hopp om att den lilla kommer att växa snabbt. Det finns inga pengar för dyra pengar. Hon grät också, men som de säger är den fantasifödda rika på blondiner, det kommer inte fungera, men de andra har chansen att åtminstone inte få ögat - jag tar en tjock porös svamp för ton, grädde, jag tar mörkbrun ögonskugga (inte fet) och pulver, färgning, smörjning, vad som helst du vill kalla det, hårbotten, håret lägger inte till, men bleka fläckar är inte så slående, om jag inte säger det själv, ingen märker. Det viktigaste är att applicera det efter styling och undvika regn. kommer att vara i midjan.

- Nyss kom till en kamp. Håret drogs ut vid sidorna, ansiktet var starkt repat, huvudet lutar alltid till botten, platserna skadade mycket. Än att salva så snabbt läkt. Jag har blont flytande hår, lite synligt

- Tjejer råder alla. Köp dig själv en DARSONVAL-enhet i 10-15 minuter. Du gör huvudet och sedan applicerar några medel för hårväxt. Jag försäkrar alla efter en viss tid, deras hår växer. Det gick genom sig själv, jag hade ett sådant hål i mitt hår efter piller, vi hade övervuxen 4-5months. Jag använde DARSONVAL OCH BALM SATURA PRO för HAIRVEKT. Jag rekommenderar dig att hjälpa.

- Ouch! Hur många slagsmål) och jag har aldrig kämpat i mitt liv. Berätta orsaken, och vem vann?

- Tänk på problemet. Dodged vax, för att inte strimla - och om några månader kommer du att vara ren och silkeslen bättre än de var. Efter hårdnande växer håret bättre.

- Ängel, har du dem? Hur länge har du blivit vuxen?

- Se 5-6 redan. Även om månad 3 fanns det ingen antydan om vanliga hår. Endast en fluff var.

- Ängel, jag är glad för dig. Jag har varit ett halvt år redan. Tre månader senare har jag väntat på betydande resultat.

- och du har inte bildat ärr på denna plats? Precis som, då växer de inte. och det verkar för mig att allt kommer att växa, för Samma sak tenderar kroppen att uppdateras och återställas. Det enda om du inte är barn och inte åldras) som det är en vän, tog hon ut håret i barndomen och de växte aldrig upp på denna plats.

- men i allmänhet att jag bara inte försökte. olja, lök (det är hemskt), leds med lukten i tre månader efter bara en mask, hur huvudet blev blöt, dk per kilometer luktade på den här löken))) nässla bryggt, sköljt hår efter tvätt. Nettle köpt i ett apotek. darsonval köpte, som nu ligger i tomgång) även om jag tror att han också bidragit, bara för lat för att röra med det) Aleranu (schampo) köpt, jag tror att du inte borde spendera pengar på det) ja, hennes hår är mjukt men inte mer) Du är i hopp om att titta på Internet för olika metoder. Jag gör ingenting just nu. ingen tid och ibland stämmer det som om håren fortfarande "kläcker". men i allmänhet: kämpa inte med Babs och kringgå sådana parter. Jag har det här i mitt liv för första gången och jag är säker på att den sista! de säger rätt, kvinnor i en kamp har inga gränser, de är sämre än män i detta avseende. ta hand om dig själv tjejer

- Växa upp. Vänta bara länge. För första gången tog jag inte ut håret efter ett halvår efter ett halvt år, mitt hår växte tre cm. Idag gick jag i en kamp igen, jag hade tagit ut lite hår. Jag dricker vitaminer för gravida kvinnor. För att det finns ett komplett komplex av vitaminer och gnidde burdockolja

- Oksana, Det verkar som om bara de första sex månaderna växer långsamt, eftersom glödlampan själv bara återhämtar sig i tre månader. Tänk på att i 3 månader var glödlampan bildad, håret uppträdde på ytan av hårbotten och växte bara under tre månader, därför tre centimeter totalt. ytterligare ett år att vänta, och alla 20 kommer att bli.

- Ja, förresten måste darsonval påverka hårbotten varje dag i 20 minuter. Jag har väldigt snabbt blivit ny och till och med har mitt huvud upphört att skada!

- Tjejer, hej! Och jag har ett något annorlunda problem. Efter kampen får de bara tillräckligt med sömn, jag såg aldrig någon som så. I en månad var de tre gånger mindre. När jag grep mitt hår var de fortfarande våta efter tvättning. Jag hade en stor kombinationsruta, jag trodde att det var allt....... Men en och en halv och en halv har gått, och de fortsätter att hälla, hur man stoppar det... Håret var långt, i midjan, redan lite snitt, jag vet inte vad jag ska göra nästa. Redan så utspädd att skalle kan ses... Egentligen kommer alla att falla ut... Skock.

- Så jag ska checka ut det själv - en vän övertalade att göra hårborttagning. Hon praktiserade faktiskt på mitt huvud. Tugged mig att hålla med. Efter att den första delen dragits ut framifrån (från pannan till kronan) var det ingenstans att dra sig tillbaka - jag var tvungen att uthärda före slutet. Jag tror att växa är inte så länge som de skriver här.

- Hej tjejer! Precis för ett år sedan hade jag en kamp med en tik, hon drog ut ett hår i en matchbox och inte ens mycket mer, satt i en vecka gråter, hon förlorade 4 kg, det var en hemsk depression. Jag gjorde en senapsmask för mig själv och gjorde då allt detta... Efter 3 månader började håret dyka upp, nu ett år senare växte 15 cm hår, använde inga förberedelser, växte sig som släktingar, det enda som inte var en stor massa hår växte inte många lockiga, även om håret är naturligt smidigt! Huvuddelen faller inte i depression, håret växer i vilket fall som helst.

- Jag läste kommentarerna, det blev lättare och då depressivt tillstånd. Jag ligger nere, huvudet gör ont, jag har inte hälften av håret, jag försökte en dybil.

- Flickor, för nästan 3 månader sedan, hade jag också en icke normal, drabbade håret mitt på huvudet mitt nästan från min handflata och grät väldigt kortare... inte bara det bleka huvudet, jag kammade också mitt hår över huvudet, inte mycket hår, det enda jag kan göra är svansen, det var inte tjockt förut, men nu är det helt musliknande. När jag bara inte smög, verkar håret växa, men märkligt nog blir skallighet mindre märkbar, men jag observerar inte någon igelkott, håret är väldigt tunt, kanske det är därför. Jag har alltid en skallig plats för att se skillnaden, mitt hår tänker inte ens på några ställen att skada, lugnade sig lite efter att ha läst forumet att 3 månader inte hade gått. Jag var så gigglande med dig, men det är bra att jag är kvar utan tänder)))) så jag är inte den enda, och jag har ett helt slag, om än sällsynt))) och whiskyen är på plats))) och bara en peruk sparad, även om jag också tänkt på honom)))

- Jag har ett nytt jobb, jag jobbar med människor))) Jag håller hela tiden huvudet över min hårklippning, när jag kommer med en hårklippning och allt det, vill jag bara visa henne hur jag ska se med flytande hår))))

- Jag kämpade också med ett litet barn, drog ut en bit av mina smällar, rätt skallighet 3x3 cm eller lite mer. och mina knoppar och så fort. Smält 2 dagar med kardolja med peppar, toko är redan redo att äta. och idag smed jag avskärningen med nikotinsyra, jag läste att det också hjälper, stimulerar hårväxten. Så jag kommer antagligen att växla. Men det är svårt psykiskt att tänka att det i åtminstone 3 månader är nödvändigt att maskera den skalliga fläcken så att den inte syns (

- Åh, flickor, oavsiktligt snubblat på ämnet, jag kan inte gå förbi! Det var med mig! Onormal en clung, jag trodde att jag vill leda sin pojkvän. Och det var min vän. Det här är hur jag förlorade mitt hår, för en flickvän) Håret är tunt, lätt och melirovannye.Vyryvali enkelt (skallet huvud var precis vid avskiljningen. Först var det en chock. Förtvivlad. Och då insåg jag att något måste göras Först måste du hitta en frisyr, där den skalliga platsen kommer att vara minst märkbar. I alla händelser måste den skalliga platsen täckas med skuggor som motsvarar hårfärgen. För även om du gömmer det med en hårklippning kan det hända att du av misstag träffar den och den öppnas. en plats där en skallig plats inte bildas blir obehaglig. Det är mer så smidigt och håret glider över det. Även om skallighet inte öppnar, kommer du att känna dig mer självsäker med skuggor. Och också: försök att ägna så lite som möjligt till vad som hände med dig. Jag trodde det var så märkbart och folket runt märkte inte, jag lyckades till och med dölja min skallighet från min mamma. På bara en månad, kanske ännu mindre, hade jag en igelkott, jag behövde inte använda nyanser än. Men denna igelkott växer väldigt långsamt nu. Men den växer och glad) Jag fortsätter att göra massage, smörja med nikotinsyra och pepparmaskar skälla.

- Jag blev också dras ut ur mitt hår... Jag blev sedan målade från ljus svart till ljusbrun.. Jag har mycket tunt hår och plusfärgade gånger hundra gånger i rad. Jag tog ut en bunt rakt från toppen av mitt huvud. Jag grät också, som tjejerna skriver över någonstans vecka. Några ställen började dyka upp, i ett område började det växa först efter tre månader, men i slutändan, efter fyra månader växte allt omkring en centimeter. Även om jag var 100% säker på att de inte skulle växa i mig))) eftersom mitt hår På egen hand växer Pts inte bra och har aldrig nått under axlarna, även om jag inte hade dem tidigare Jag målade inte det och så vidare. Jag är självklart fortfarande rädd för vad som hände med mig, och jag vill ge råd till en sak - HAR INTE någonting. allt kommer att växa... Och på bekostnad av maskerna. Jag smorde bara med kuller, men jag tror att det på fri sätt på något sätt påverkar återhämtningsprocessen.

- Jag blev också dras ut i ett slagsmål av ett hårskär på mitt knäck, var väldigt upprörd, men blev inte förtvivlad, gjorde alla slags masker för hårväxt (senap, olja, gnidad peppartin) tre gånger i veckan, växlar allt i sin tur och dricker vitaminer. Och efter tre veckor verkade en igelkott inte märkbar, men det är där. Det viktigaste är att ta hand om och ta tid och närma ena änden av håret. Så tjejerna förlorar inte hjärtat och är inte lat och allt växer upp. Förresten gör jag allt så långt som bara en månad har gått sedan det ögonblicket. Allt tålamod och lycka till.

- Hej tjejer. 5 dagar sedan hade jag mitt hår utdragit, skallet huvud 7 * 3, 2 dagar gjorde ingenting, då gjorde jag 1 mask med demiksid, en ledig dag, en mask med senap. Nu röra jag, det fanns stubbe, och i början var det slätt och silkeslen. Så var inte avskräckt, allt kommer att växa.

- Hej, det är väldigt intressant att veta hur ditt hår växte? Jag står inför samma problem nu

- Jag skrev redan, om fem dagar var hedgehog 2mm på absolut naken plats, men jag gjorde masker.

- Finns det någon som började växa först efter sex månader? Och vad kan Alerana Spray använda? vänligen ge råd

- Hej, och för vilken tid har de blivit vuxna?

- Flickor !! Jag delar min erfarenhet!
I en kamp drogs mitt hår ut (bålens diameter var från botten av en 2-liters plastflaska). Håret visade inte länge hur svarta prickar var bara (2 månader), sajterna hade läst recensioner som du var alla skalliga för livet nu, men nej !!
Läkaren gav mig råd om att för att håret ska växa måste löken få en "attack" tog en hård terryhandduk (efter att den tvättades tjockare) smorde på hennes skalliga fläck med varm burkaolja (med rödpeppar) och gnidde 10-12 minuter tills hårbotten rodnade hårbotten (2 gånger i veckan), efter 3 månader gick hon med håret loss och håren som växte på den skalliga fläcken var 7-8 cm :)

- Åh, tack tjejer för svaren. Jag hade också en kamp i baren med 3 fulla höns. För första gången på 34 år. Hon kom, jävla det, för att fira ministerns dag för att fira... Baldness är ca 1,5 cm med 1,5 men över templet. Så det är klart... hon hedrade dina berättelser och lugnade sig för att växa tillbaka. Darsonval kommer att gå tillbaka till Kiev, jag kommer att göra massage och masker. Huvudets baksida har tunnat också. Och hår till midjan, min stolthet.

- Flickorna drog ut håret från huvudets golv för ca 8 månader sedan, ett halvt år fanns det inget hår, och igår upptäckte jag att en 5 cm stor skiva hade vuxit. En sådan lycka innebär att de andra växer bara långsamt, inte alla samtidigt. Lycka till er alla med hår, jag ville återigen leva)))

- Och så händer det! De tog av med ett landhus - alla firade semestern och en *****-fett kom utan en inbjudan att bli full med den första och rusade på mig - kvällens ägare bröt guldet på mig för att strimla - en blåmärken på pannan och under ögat var det inte tillräckligt med hår att röra vid hälften Jag är rädd... och det hände allt när alla männen och min man gick till badet och förbjöd inte för någon! Så jag lärde mig vad som är 39 år gammal !! Den fasa! Jag förberedde mig för semestern efter Botox-förfarandena, efter maskerna, all den välskötta, snygga avunden i min skönhet! Min man ville även ringa till polisen, förmodligen avskräckt, och nu är jag här, slickar på mina sår och letar efter medel att läka....

- Det finns ingen smärta längre, tre dagar har gått. Jag gick till salongen, tänkte jag bygga upp, men mästaren sa att hon inte ens kunde öka ?? Det är bara att vänta tills de nya växer upp... och det är roligt och inte roligt)))... Och hon började gråta redan...
Kvinnorna är vanligtvis hjärnlösa, de klamrar sig och tänker inte på konsekvenserna... Det var jag som kom till mitt hemland... En sådan kvinna klättrade på huvudet, fortfarande den krokodillen!
De säger att lök med honung hjälper till att gnugga, det här är om från folk... Och så, troligen, gå till trichologen och vad han kommer att råda oss där.

Trichotillomania "Community of Euphoria"

Navigationsmenyn

Anpassade länkar

annons

Användarinformation

Du är här »Tricotillomania" Community Euphoria "» Skönhet och hälsa »Begreppet återhämtning av allt hår utdragna av roten.

Återhämtningstiden för ALL hår som rivits från roten.

Inlägg 1 sida 30 av 30

Share12011-06-07 20:21

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

VÄNLIGEN FÖRSÄLJ EXEMPELSTIDEN - när ALL hår som har rivits från ROOT GROWS, och det kommer att öka i allmänhet.

MER PÅ ÅRET. sedan (I JANUARI 2010) drogs ett glatt hår i toppen av mitt huvud, efter ungefär ett halvt år hade jag sällsynt hår och då hade saker inte utvecklats. MYCKET erfarenhet att nya inte växer - allt är så mycket år.

SÄKERHET VÄLJ VÄNLIGEN Vem vet.

Share22011-06-07 21:53

 • Inlagd av: vladlena
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2011-01-28
 • Meddelanden: 325
 • Tillbringade på forumet:
  4 dagar 1 timme
 • Senaste besök:
  2016-04-04 00:22

Alla annorlunda.. någon efter en månad, någon efter tre år. Det viktigaste är inte när. men för att inte dra hår, utan att växa. Stör inte. Hur man växer och växer

Share32011-06-07 22:00

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

Alla annorlunda.. någon efter en månad, någon efter tre år. Det viktigaste är inte när. men för att inte dra hår, utan att växa. Stör inte. Hur man växer och växer

Så är frågan om att växa alls. Jag har redan stora tvivel. trots allt, håret drogs ut av roten.

Share42011-06-07 22:02

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

Alla annorlunda.. någon efter en månad, någon efter tre år. Det viktigaste är inte när. men för att inte dra hår, utan att växa. Stör inte. Hur man växer och växer

Vet du verkligen att vars hår har växat i 3 år?

Share52011-06-07 22:02

 • Inlagd av: vladlena
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2011-01-28
 • Meddelanden: 325
 • Tillbringade på forumet:
  4 dagar 1 timme
 • Senaste besök:
  2016-04-04 00:22

Tyvärr, och hur mår vi? Utan roten? Titta på resultaten från tjejerna.. De är stora. Tjockt, vackert hår. Men de gjorde ansträngningar för detta och stoppade kräkningar.

Share62011-06-07 22:03

 • Inlagd av: vladlena
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2011-01-28
 • Meddelanden: 325
 • Tillbringade på forumet:
  4 dagar 1 timme
 • Senaste besök:
  2016-04-04 00:22

Ja, jag vet.. Det är jag.. Jag växer inte.

Share72011-06-07 22:06

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

Tyvärr, och hur mår vi? Utan roten? Titta på resultaten från tjejerna.. De är stora. Tjockt, vackert hår. Men de gjorde ansträngningar för detta och stoppade kräkningar.

Så håret kommer i alla fall att återställas och det är bara en fråga om tid, eller det fanns de som helt inte återställde håret.

Share82011-06-07 22:37

 • Inlagd av: ВЕСНУШКА
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2011-03-08
 • Meddelanden: 180
 • Tillbringade på forumet:
  2 dagar 5 timmar
 • Senaste besök:
  2013-07-09 13:15

HÅR SKA RESTORERAS! Ingenstans är de inte nekad =))))))
du behöver bara behandla håret, göra olika masker. Och de växer tillbaka. förr eller senare! PERSONLIGT, JAG TRYCKER AT MY MAAAALENKY, MOLYUYUYUYUUSHUSY HAIR KOMMER ATT VARA 20 CM LÄNGRE =)))

Share92011-06-08 13:06

 • Inlagd av: Люда
 • Aktiv medlem
 • Plats: Moskva
 • Registrerad: 2010-10-08
 • Meddelanden: 1795
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 45 [1972-12-17]
 • Tillbringade på forumet:
  15 dagar 13 timmar
 • Senaste besök:
  2014-12-18 17:06

VÄNLIGEN FÖRSÄLJ EXEMPELSTIDEN - när ALL hår som har rivits från ROOT GROWS, och det kommer att öka i allmänhet.

Denna fråga har tagits upp i FAQ:

Kommer mitt hår att växa och är det möjligt?

Du har inget hår, men det finns ttm. Hur som helst, bli av med ttm.
Håret växer alls.
Och vad de kommer att vara - ingen vet, inte du, men vi desto mer.
Det enda du kan göra är masker, vitaminer, darsonval, alla medel för att förbättra hårväxten - för pengar eller för egen hand.
Täthet och tillväxttakt fastställdes genetiskt.
Du rev ​​i håret och skadade det och störde den naturliga tillväxten.
Någon återställde en lång tid, någon omedelbart.

Titta på situationen verkligen. Lär dig bara att klara ttm.

Redigerad av Luda (2011-06-08 13:06)

Share102011-06-09 14:30

 • Författare: Eva Adams
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2010-04-07
 • Meddelanden: 4229
 • Tillbringade på forumet:
  1 månad 1 dag
 • Senaste besök:
  2014-07-03 20:05

Så håret kommer i alla fall att återställas och det är bara en fråga om tid, eller det fanns de som helt inte återställde håret.

Hej, jag vet inte hur man kontaktar dig)

Jag kommer att säga till mig själv. Jag går till laser hårborttagning, jag gick 10-15 gånger redan - de växer som svampar efter regn.
Så att de inte växer - du måste försöka mycket hårt - scorch autogen, gå igenom kemoterapi kurser.

Naturen bedrar inte. Om ditt hår skulle växa, kommer det att växa. Allt på olika sätt. Men de växer alla.

Share112011-06-09 16:27

 • Författare: Galunya
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2011-01-30
 • Meddelanden: 3693
 • Ålder: 46 [1972-05-10]
 • Tillbringade på forumet:
  1 månad 8 dagar
 • Senaste besök:
  2017-01-03 15:34

gå igenom kemoterapi kurser

Och om ämnet växer upp - går inte någonstans.
Om det skulle vara mer exakt att veta - är det en ttm, hur många gånger på ett ställe bröt det eller ens en gång. Tja, i allmänhet frågor om mörkret, men jag vet inte om någon måste svara! Ay, häst!

Share122011-06-09 17:26

 • Inlagd av: SemperTiro
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2010-03-11
 • Meddelanden: 1425
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 30 [1988-06-26]
 • Tillbringade på forumet:
  15 dagar 10 timmar
 • Senaste besök:
  2014-07-18 13:00

Jag går till laser hårborttagning, jag gick 10-15 gånger redan - de växer som svampar efter regn.

Min partner går också, pengar går - Nemer! och resultatet är so-so. och hennes vän över hela kroppen drog håret ut. i allmänhet finns det ingen! Jag kan inte föreställa mig hur det är. Jag tänkte aldrig på det, men om jag blev störd, tvekade jag inte att göra något, jag skulle göra det.

horse92, jag kunde med säkerhet säga ett år sedan att de växer, allt är som vanligt. men nu har jag rengjort de "favorit" platserna så att håret växer långsammare, men nyckelordet här för mig är fortfarande "växande". Jag är redo att göra allt för att upprätthålla tillväxten, jag släpper inte masken som tidigare, när jag trodde att allt från himlen skulle falla som en gåva.

Redigerad SemperTiro (2011-06-09 17:27)

Share132011-06-10 12:04

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

PERSONLIGT, JAG TRYCKER AT MY MAAAALENKY, MOLYUYUYUYUUSHUSY HAIR KOMMER ATT VARA 20 CM LÄNGRE =)))

Du är liten, och jag har sällsynta (som redan har blivit väldigt normala under en längre tid, och de där har inget flerårigt år. Det har starkt vänt mig.).

Hot Jag önskar er att dina små snart blir stora och vackra.

Share142011-06-10 12:09

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

Och om ämnet växer upp - går inte någonstans.
Om det skulle vara mer exakt att veta - är det en ttm, hur många gånger på ett ställe bröt det eller ens en gång. Tja, i allmänhet frågor om mörkret, men jag vet inte om någon måste svara! Ja, häst

19 år gammal, en gång drog ut ett stort hårhår på kronan någonstans i januari 2010, de sällsynta växte i ungefär ett halvt år, går inte saken vidare. (det verkar inte skalligt, men stora pleshki är synliga).

Share152011-06-10 12:16

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

att håret där verkligen växer långsammare, men nyckelordet här för mig är "växa".

Och jag har mer än ett år ingen aning om hårets tillväxt som inte växte snabbt. Så jag komplexa. )))

SPRING, Galunya, Vladlena, Luda, Eva Adams, SemperTiro - tack så mycket för dina kommentarer. Om du har något att berätta eller rådgöra, var noga med att skriva. )))

Share162011-06-10 13:04

 • Inlagd av: SemperTiro
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2010-03-11
 • Meddelanden: 1425
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 30 [1988-06-26]
 • Tillbringade på forumet:
  15 dagar 10 timmar
 • Senaste besök:
  2014-07-18 13:00

Och jag har mer än ett år ingen aning om hårets tillväxt som inte växte snabbt. Så jag komplexa. )))

hmm. Du vet, ampuller Placental Formel hjälpte mig i min tid. Ännu nu tog jag en kurs på våren - resultatet är fantastiskt! Men de behöver minst 12 ampuller att ta - det är dyrt, och även efter att du slutat använda dem, reagerar ditt hår med missnöje. vänja sig till tillväxtampullerna, tydligen.
Naturliga metoder (lök, peppar tinktur, senap) är också bra, men bara för att starta ampullerna är det väldigt coolt att använda för ett tryck! Jag vet inte, det är kanske mitt fall. Kanske inte alla kommer att hjälpa.
Det finns ampuller i en guldlåda - de värmer upp hårbotten! På något sätt slog jag på min nacke, då brann allt, min hud rodnade och svullna med små blåsor.
Och jag tog ampullerna från den vitgröna lådan - som smedde vad radioen lyssnade på. Inget resultat.

Share172011-06-10 18:21

 • Inlagd av: Kukushka
 • Aktiv medlem
 • Plats: Moskva
 • Registrerad: 2010-03-20
 • Meddelanden: 190
 • Kön: Kvinna
 • Tillbringade på forumet:
  6 dagar 9 timmar
 • Senaste besök:
  2012-02-11 03:16

Så är frågan om att växa alls.
Trikologen kommer att svara på denna fråga. Gå och de kommer att göra en särskild undersökning, som visar om hårsäckarna lever. Min granne, som har gleshår, genomgick en sådan undersökning.
När det gäller mig, tacka Gud, håret växer tillbaka med samma tjocklek, och även efter sex månader verkar de korta sticka. Upplev ttm 38 år. Men jag håller med tjejerna: det viktigaste är att inte dra ut och vänta tålmodigt och ta hand om det.

Share182011-06-10 21:39

 • Författare: Galunya
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2011-01-30
 • Meddelanden: 3693
 • Ålder: 46 [1972-05-10]
 • Tillbringade på forumet:
  1 månad 8 dagar
 • Senaste besök:
  2017-01-03 15:34

19 år gammal, drog ut en gång

På din ålder måste du växa tillbaka, och ännu mer om du sönder det en gång.
Varför väx inte, något är fel.
Jag har dragit ut hundratals gånger på ett ställe och fortfarande, tack Gud, de växer.
Då går du verkligen till trichologen, du vill inte berätta sanningen - tänk på något, men kolla in det!

Share192011-06-11 00:55

 • Inlagd av: lossless
 • administratör
 • Registrerad: 2010-10-07
 • Meddelanden: 2107
 • Tillbringade på forumet:
  1 månad 6 dagar
 • Senaste besök:
  2018-11-10 17:26

horse92, ledsen för frågan om ämnet - och varför slog du dem ut, hade du ttm?

Share202011-06-11 12:51

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

Trikologen kommer att svara på denna fråga. Gå och de kommer att göra en särskild undersökning, som visar om hårsäckarna lever. Min granne, som har gleshår, genomgick en sådan undersökning.

Tack så mycket för råd., men säg inte hur data på hårsäckar kontrolleras, finns det någon speciell enhet?

Share212011-06-11 12:59

 • Inlagd av: horse92
 • nykomling
 • Registrerad: 2011-06-07
 • Meddelanden: 9
 • Tillbringade på forumet:
  1 timme 31 minuter
 • Senaste besök:
  2011-06-11 13:14

Ursäkta för ämnesfrågan - varför tog du dem ut, har du ttm?

Tidigare när jag var nervös kunde jag ibland dra ut 2-3 hår från mina nerver och en gång (i januari 2010) hände mig ett mycket väldigt dåligt ögonblick, jag var väldigt nervös och jag märkte inte hur jag helt hade sönder huvudet mitt. Sedan dess har jag aldrig rört mig på huvudet längre. Jag vet att många av er har problem med detta, men du vet att jag ser i spegeln och det blir mycket stötande och all önskan att hålla händerna i mitt huvud försvinner omedelbart för gott.

Share222011-06-11 16:19

 • Inlagd av: lossless
 • administratör
 • Registrerad: 2010-10-07
 • Meddelanden: 2107
 • Tillbringade på forumet:
  1 månad 6 dagar
 • Senaste besök:
  2018-11-10 17:26

Jag vet att många av er har problem med detta, men du vet att jag ser i spegeln och det blir mycket stötande och all önskan att hålla händerna i mitt huvud försvinner omedelbart för gott.

Jag förstod inte riktigt, så önskan att hålla händerna i mitt huvud är där. bara du ger dem inte viljan ??

Share232011-06-12 16:24

 • Inlagd av: margo666
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2011-02-02
 • Inlägg: 1603
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 34 [1984-05-15]
 • ICQ: 586760627
 • Tillbringade på forumet:
  14 dagar 7 timmar
 • Senaste besök:
  2015-06-15 13:26

100 dagar ungefär vid återhämtning. Och om med masker, och ännu snabbare. Speciellt lök!))))

Share242011-08-30 17:09

 • Inlagd av: Frau
 • Aktiv medlem
 • Plats: Leningrad
 • Registrerad: 2011-08-30
 • Meddelanden: 115
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 29 [1989-11-22]
 • Tillbringade på forumet:
  1 dag 3 timmar
 • Senaste besök:
  2012-03-17 09:34

Ayayay. Allt. Min frivolitet smälter framför mina ögon. Mitt hår, utdragna av roten, kan börja växa redan samma månad, och nästa eller till och med nästa månad växer mer eller mindre där, men jävla, åh, hur läskigt, jag måste växa från början till ett nytt år och om mer kommer inte att växa upp? Blinn, allting, jag är knuten till dessa saker. Nu är det säkert!

Share252011-12-25 01:38

 • Inlagd av: Katerinorka
 • medlem
 • Registrerad: 2011-12-13
 • Meddelanden: 16
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 22 [1996-06-22]
 • Tillbringade på forumet:
  7 timmar 41 minuter
 • Senaste besök:
  2012-02-25 00:52

Och jag växer, det är bara långsamt och sällsynt. Det är sant att jag inte sårar bara 2 veckor. Fan, jag vill växa hår. Och snabbt!

Share262012-02-19 18:34

 • Författare: Alexey
 • låst
 • Registrerad: 2012-01-30
 • Meddelanden: 67
 • Kön: Man
 • Ålder: 41 [1977-05-04]
 • Tillbringade på forumet:
  22 timmar 25 minuter
 • Senaste besök:
  2012-03-07 18:50

I mig, ju högre till toppen av huvudet, desto långsammare återställs de. Någonstans 2 veckor om tempel och 2-3 månader på kronan.

Share272014-02-23 02:41

 • Författare: Elya
 • Aktiv medlem
 • Registrerad: 2012-04-01
 • Meddelanden: 1049
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 46 [1972-11-22]
 • Tillbringade på forumet:
  15 dagar 17 timmar
 • Senaste besök:
  2018-03-19 02:07

Jag har också samma som Alexis.
Jag tror att många har samma problem. På övervåningen är den värsta platsen.
Kanske beror det på blodcirkulationen, kanske går blodet stramt?

Endast senap hjälper mig att stimulera tillväxten!
För en tid sedan, för cirka 5-6 år sedan tog hon vitaminer "Sophia for hair", mina helt fantastiska ställen läktes, men med mycket tunna hår så fantastiskt snabbt. Senare växte de fett.
Men tyvärr såg jag dem aldrig till försäljning. Även i onlinebutiken! Jag undrar vad orsaken är? Kanske hittade några kontraindikationer?

Men nyligen nibbled jag ner omkring 200-300 bitar bakom örat den 19-22 februari. Min sista otukt i år, hur trivsamt var jag förvånad över att efter 10 (.) Dagar hade hedgehogs på 10-15 redan gjort sig, som om jag bara hade rakat bort dem igår!

Men i allmänhet, en gång i tiden "jag mätt" när i genomsnitt hår började bryta igenom, oavsett vilken del av kroppen - 14 dagar. Jag styrs av dem. Det är sant att en gång i taget inte är nödvändigt. Placerar också inflytande, upplevelsen av ttm-influenser.Nästa Artikel
Henna Hair Masks