Naturliga, medicinska och professionella schampon för mycket torrt hår: Vilken man ska välja, kommer hemlagade recept att hjälpa till?


Sköra, tråkiga, ofta splittrade ändar i ändarna av torrt hår kräver noggrann vård. De behöver ytterligare skydd, mat.

Den vanligaste orsaken till att krullarna och hårbotten är torra i sebaceous körtors svaga aktivitet, som en följd av frekvent användning av hårtorkar, tångar samt efter färgning och andra kosmetiska förfaranden.

Regler av val

Ofta är torra ändar starkt splittrade, mjäll uppträder, hår kamning med en plastkam elektrifieras, och frisyren håller inte länge utan användning av kraftfulla fixeringsmedel. För den kompetenta vården av problemet skapade håret många verktyg: schampon, lotion, balm. Vilket schampo är lämpligt för torrt hår, se nedan.

Behandling av torrt hår med speciella schampon kan vara ganska effektivt med rätt botemedel. Hur man väljer ett schampo för torra och splittrade ändar?

När du väljer det är det viktigt att förstå kompositionen och följa följande regler:

 1. Vanligen innehåller tvättmedelskomponenterna som bildar skummet sulfater: Ammonium Laureth Sulfate, TEA Layril Sulfate. Åtgärden för torra krullar bör inte innehålla ammoniak, som torkar huden och används för att tvätta fet hår.
 2. De främsta försvararna av bräckliga, torra lockar är oljor: olivolja, kokosnöt. Därför är det lämpligt att använda schampon med ett märke av olja för terapeutiska ändamål.
 3. Helst innehåller lösningen komponenter som tänder hårbotten. Till exempel har panthenol, som annars är känt som provitamin B5, förmågan att locka vattenmolekyler till håret.
 4. Om du väljer en produkt bör du föredra varumärken med proteiningredienser. Tack vare dem återställs hårets struktur, en osynlig film som skyddar mot skadliga faktorer bildas. Ett av proteinderivaten, lecitin, fyller det fria utrymmet i nagelbandet hos varje skadat hår. Analogerna betraktas som keratin, propylenglykol, vax.

Grundregeln i vård av hår - tvätta huvudet med det medel som är speciellt utformat för din hårtyp. Till exempel kan ingredienserna i en vanlig typ av hårschampo skada torrt hår.

Tillgängliga Hemlagade Recept

När vanliga medel inte är nöjda kan du förbereda ett schampo för hårdvård i hemmet. Det kommer att innehålla ett mycket mindre antal ingredienser, och när det används kommer det inte att skumma lika mycket som industriproduktion men det kommer att utföra sina funktioner lika effektivt.

För att förbereda ett medel för att tvätta huvudet hemma behöver du ingredienser som ger håret extra fukt: olivolja, kamomillte, tea tree oil, pepparmynta, rosmarin, rosor, ylang-ylang.

Det finns många recept för hemlagad schampo för torrt hår. Här är några av dem.

Chamapun från tvål och eterisk olja

Det kommer att ta: några droppar essentiell olja, en bit babysond som väger 0,2-0,25 kg.

Receptet för schampo för torrt hår är följande: gnid på en rivare tills du helt krossat en bit babysond som väger 200-250 gram.

Tillsätt en liter vatten, några droppar av vilken olja som helst. Du kan tvätta håret med detta schampo på samma sätt som med vanliga medel. För mer information om viktiga och kosmetiska oljor som används för torrt hår, läs den här publikationen.

Äggschampo med vodka

Det tar: ett par äggulor, en kvart kopp vatten, ett halvt glas vodka, 1 tsk. ammoniak.

Citronschampo

Obligatorisk: 2 msk. l. solros eller olivolja, 1 tsk. någon schampo, 1 äggula, 2 tsk. morot och citronsaft.

Blanda de listade komponenterna noggrant. Blandning används som ett vanligt naturligt schampo för torrt hår.

Olje-äggmedel

Krävs: 1 tsk. ricinolja, schampo och olivolja, 1 äggula.

Slå äggula, tillsätt castorca, schampo, olja till den. Blanda noggrant. Tvätta håret med blandningen.

Tansy Shampoo

Krävs: 1.5 Art. l. skum, 0,7-1 liter vatten, 1 tsk. schampo.

Fyll i skålen med kokt vatten, låt det brygga i 10-15 minuter. Lägg till schampo i lösningen och tvätta håret.

Vid beredning av schampon kan kamomillte användas istället för vatten. För att brygga 1 msk. l. plantera blommor 0,7-1 liter kokande vatten och infunderas i 10 minuter. För att få en trevlig arom är det värt att lägga 5-7 droppar av någon essentiell olja.

Utbudet av schampon för mycket torrt hår

Hår- och hårvårdsprodukter visade sig för över hundra år sedan. Då blev inte tjejerna förbryllade av vilken typ av hår de hade, och valet av medel var väldigt liten. Idag fylls apotekens och fönstrenas fönster med olika kosmetiska produkter. Deras utbud och tillämpningsområde är ganska breda.

Apotek och medicinska preparat

Shampoo cream och Vichy system för torrt och skadat hår, som reglerar Vichy Dercos. Komponenterna i dessa produkter återställer hårets struktur, tonar hårbotten.

För terapeutiska schampon är varumärket Hästkrafter. Det är perfekt anpassat för mänskligt hår. Det finns ytterligare en rysk utveckling - Alerans schampo från Vertex-företaget, berikat med växtbaserade ingredienser.

Alla medicinska schampon för torrt hår kan delas in i:

 • Innehåller silikon. På grund av sin närvaro i produktens sammansättning skapas en skyddande film på håret som skyddar den från effekterna av externa negativa faktorer.
 • Sulfatfria produkter. Vi pratar om allergivänliga schampon med en mjuk formel och frånvaron av starka komponenter. De närmar och fuktar krullarna, ger håret en hälsosam utseende.
 • Shampoo med amineksilom. Denna effektiva komponent stärker försvagat torrt hår, hjälper till i de mest allvarliga fallen.

Läkemedelsschampons sammansättning måste innehålla läkande örter, naturliga oljextrakt, vitaminkomplex, proteiner, biologiskt aktiva och fuktgivande ämnen.

Salong professionella verktyg

De hjälper till med professionell hårvård inte bara på skönhetssalongen, utan också hemma.

Populära varumärken är Kerastase, Londacare VitalBooster Shampoo, Bonacure Volume Boost, L'OREAL Intense Repair, Estel Aqua Otium.

Ett kännetecken för professionell kosmetika - den består av högkvalitativa komponenter:

 • tvättas fullständigt efter den första tvätten, silikoner som inte ackumuleras i håret;
 • oljor och andra som är nödvändiga för underhållskomponenterna i hög koncentration, verkar intensivare än när man använder marknadens massa.

Professionella specialister, vanligtvis måste de användas i komplexet. Om du väljer professionell kosmetika fel kan du skada håret.

Massmarknad

De vanligaste hårvårdsprodukterna för denna linje är: Shauma, Shwarzkopf, Neva Cosmetics, Garnier, Clean Line. Du kan enkelt köpa sådana medel i grossist- och detaljhandeln till ett överkomligt pris.

Massmarknadsprodukter - "butik" kosmetika, utformad för den allmänna befolkningen. Det produceras i stora mängder, användningen av dyra komponenter i produktionen av uteslutna. I grund och botten utför dessa schampon en hygienisk funktion, som inte löser sig till grunden för globala problem.

Med användbara rekommendationer i behandlingen av torrt hår, läs här.

Hur ofta och korrekt tvätta torrt hår?

Ägare av torra krullar bör inte tvättas för ofta: mer än 1-2 gånger på 7-10 dagar. Daglig tvätt leder till förlust av fukt. Det rekommenderas att följa följande regler:

 1. Använd kosmetika som är utformad för att ta hand om torrt hår.
 2. En timme före vattenbehandlingen kan du gnugga vegetabilisk olja i hårbotten, göra en omslag.
 3. Inget behov av att tvätta håret med för varmt vatten. Den optimala temperaturen är 36 ° C.
 4. Om vattnet är för hårt, bör det mjukas genom att tillsätta en tesked soda till 2 liter vatten.
 5. Efter shampooing hela hårets längd, kan du applicera en liten mängd ricinolja eller skölja dem med en infusion av medicinska örter: kamomill, burdock, salvia, mynta.
 6. Torrt hår kan inte gnidas med en handduk, och kammade dem rekommenderas träkam eller borste med naturliga borst.

För terapeutiska ändamål kan du lägga till eteriska oljor i schamponet. Sandelträ, mandarin, lavendel, rökelse, cederträ, pelargon är väl lämpade för torra lockar.

Tänk på valet av medel för torr hårvård, konsumenten har möjlighet att köpa både billiga shampoo från massmarknaden och dyrare högkvalitativa medicinska produkter.

Om vanliga schampon i grunden bara utför en rengöringsfunktion löser professionella viktiga problem med håret.

Därför rekommenderas professionell utrustning och medicinsk kosmetika för användning av dem som letar efter ett verkligt effektivt botemedel mot behandling av torrt hår och färgar ofta håret och gör en perm.

Användbar video

Ytterligare information om schampon för torrt hår:

Hur man väljer ett hårschampo?

Shampoo är en mycket viktig hårvårdsprodukt, så det är viktigt att välja det korrekt, eftersom en typ av schampo inte passar alla. Fel val av medel för att tvätta hår kan orsaka mjäll, klåda, försvaga och stärka håravfall. Och om du, i närvaro av torra krusningar, börjar applicera schampo för fet hår, då ska hårbotten torka ut, dess Ph-nivå kommer att brytas och ökad huvudfettighet kan inte undvikas.

Vad är typerna av schampon?

Det finns många olika typer och underarter av schampon.

Först kan de delas in i följande grupper:

 • neutral - för vanlig rengöring;
 • vårdas för behandling av hår och hårbotten;
 • schampo-peeling - för djupt rengöring;
 • nyans - för att ge håret en viss nyans.

För det andra kan alla tvättmedel för huvudet delas med användningsändamål:

 • spola överflödigt fett från hår och hårbotten;
 • rengöring av vanliga föroreningar (damm, hudpartiklar, talg);
 • fuktgivande överdriven torr hud på huvudet;
 • saktar celldelning och rensningsbröd;
 • mjuk handelsschampo för daglig användning.

Läget i hårbotten och hårsäckarna bestämmer direkt hårets hälsa, och först och främst är det nödvändigt att välja ett schampo för hårbotten och därefter ta hand om håret själv. I det här fallet är det schampo som behandlar huden, och alla slags masker, balsamer och andra medel är utformade för att behandla och återställa hår. Därför väljer du en rengöring för huvudet, först och främst måste du överväga vilken typ av hud och närvaron av problem med det.

Rätt shampoo för din hudtyp

Korrekt bestämma vilken typ av hudtest som ska hjälpa till med en speciell enhet. Men ett sådant verktyg är för dyrt att användas en gång och sätts på håll. Därför är det bättre att göra ett sådant test i en av skönhetssalonen för en liten avgift. Förfarandet är snabbt - det tar några minuter, och det är absolut smärtfritt.

Har du valt din hårbotten, kan du välja rätt sätt att tvätta, behandla och ta hand om det:

För fet hud:

För denna typ av hud på huvudet kännetecknas av hårförorening redan efter 20-28 timmar efter tvätt. Om du måste tvätta håret mer än två gånger i veckan, då utan test, kan du omedelbart säga att du har fet hud. I detta fall måste du välja ett mildt schampo för frekvent användning, vilket inte orsakar irritation. Du kan använda tvättmedel för känslig hud och öka hårvolymen.

Men de närande, hårskyddande produkterna ska inte användas. Dessa shampoo frisyr och huden kan inte absorbera en sådan massa näringsämnen. Som ett resultat är mjäll bildad på huden, och håret förlorar sken och volym, blir smutsigare snabbare och är svår att stile.

För känsliga hudtyper:

Om du alltid har problem att välja ett schampo och andra hårvårdsprodukter, som för de flesta av dem har du allergisk reaktion, skalning, irritation och klåda, då har du en känslig hudtyp. Här är det nödvändigt att föredra ett mildt medel märkt "för mild vård", som kommer att rengöra och fuktar huden.

I ett sådant schampo borde vara lugnande ingredienser som lindrar irritation: kamille, mint, citronbalsam, valerian. Undvik aggressiva ingredienser och tillsatser: varm paprikor, vitlök, burdock, senap. I det här fallet bör mjäll som orsakas av användning av fel schampo behandlas med speciella terapeutiska medel.

För blandad hud:

Vid blandad typ på huvudets hud finns det flera problem, till exempel hög fetthalt och mjäll. Här är det nödvändigt att kombinera vårdprodukter, både före och efter tvätt. Använd till exempel schampo-peeling och schampo för känslig hud eller ett speciellt terapeutiskt medel för mjäll och en mask som styr sebaceous körtlar.

För torr hudtyp:

Med överdriven torrhet i huden kan det uppstå desquamation av epidermis och ökad håravfall. På grund av bristen på naturlig påfyllning, svag hårsäcken, vilket orsakar håravfall. I detta fall måste du välja ett fuktgivande schampo med olika vegetabiliska, näringsrika och vitamintillskott: honung, eteriska oljor, mandel och olivoljor.

Hårtypstest

Innan du börjar välja ett schampo behöver du veta din hårtyp, eftersom fel val av tvättmedel för hår kan göra det livlöst, tråkigt och utarmat. För att bestämma vilken typ av hår du är, kan du göra ett litet snabbtest:

 • om frisyren gradvis förorenas inom 5-7 dagar, då har du en vanlig typ;
 • om håret blir smutsigt 2-3 dagar efter tvätt har du en genomsnittlig typ;
 • Om krökorna kräver tvättning redan på andra eller tredje dagen, då har du en fet typ.

I detta fall kan hårets typ och tillstånd variera över ett visst livssegment, eftersom hela människokroppen över tiden genomgår olika förändringar från år till år. Även hårtypen kan ändras som ett resultat av störningar i livsstil eller kost, när man använder fel schampo.

Om det här snabba testet inte hjälpte dig att bestämma hårets typ just nu kan du använda testet med en utökad lista över attribut i form av ett bord:

7 bästa schampon för torrt hår

Hållare av torrt hår är mer benägna att möta ett stort antal problem. Brist på fukt orsakar skador på hårstrukturen, brott, splittringstips och förlust av glans. Sådant hår ser ofta ut tråkigt, otrevligt och livlöst. För att lösa alla dessa problem kan väl vald shampoo för torrt hår.

Efter att ha granskat vårt betyg baserat på kundrecensioner kommer du att lära dig vilka schampon i denna kategori som är värd att betraktas som bästa.

Vilket företag ska välja shampoo för torrt hår

Medel för att tvätta torkat och skadat hår finns i nästan alla märken, men enligt konsumenter presenteras de bästa produkterna inom följande varumärken:

CUTRIN Professional

Linjen av professionella hårvårdsprodukter från den finska tillverkaren Lumene. Ett kännetecken hos produkter som tillverkas under detta varumärke tar hänsyn till klimatets påverkan på krillens tillstånd.

Alla produkter är tillverkade i Finland, ett land nära väderförhållandena för Ryssland, vilket innebär att de är perfekta för våra kunder. Dessutom innehåller produkterna inte mineralolja, parabener och ämnen som orsakar allergier.

Garnier

Varumärket är medlem i den internationella kosmetikanställningen L'Oreal. Det tillhör massmarknadskategorin. Ett kännetecken för varumärket - frisläppandet av vårdande kosmetika, som kombinerar den senaste utvecklingen av forskare, naturliga ingredienser och låg kostnad.

Goldwell

Hårprodukter skapade av professionella frisörer. Produkter med samma namn på det tyska kosmetikföretaget, den officiella distributören i Ryssland är företaget av sångaren Lima Vaikule. Tillverkaren är beroende av effektiva verktyg som är utformade för att lösa olika problem i håret och hårbotten.

Chocolatte

Varumärket för det inhemska bolaget "Aromacik", som specialiserat sig på produktion av organisk kosmetika. Produkterna tillverkas på grundval av utvecklingen av den ryska vetenskapsakademins Novosibirsk-gren uteslutande av naturliga komponenter. En särskiljande egenskap av alla medel i linjen är låg kostnad.

Belita-Vitex

Produkterna från den mest berömda vitryska kosmetiska oro behöver inte introduceras. Syntes av natur och vetenskap, råmaterial av bättre kvalitet, ett omfattande komplex av egna forsknings- och testlaboratorier gör det möjligt för företaget att producera effektiva verktyg till överkomliga priser.

Kosmetika från direktförsäljningsföretaget Avon Products, allmänt känt i vårt land och i världen. Företaget erbjuder kunderna dekorativa och omtänksamma kosmetika av hög kvalitet, vilket kombinerar låg kostnad och hög effektivitet.

Toppschampon för torrt hår: utvärderingskriterier

Efter noggrann granskning av kundrecensioner har vi sammanställt en lista över de bästa schamponerna för torrt hår, med hänsyn till flera faktorer:

 • Kompositionens användbarhet - finns ingredienser bland ingredienserna som kan förbättra hår och hårbotten.
 • Tvättningskvaliteter - hur bra gör produkten sin huvuduppgift
 • Fuktighetsgivande och närande egenskaper - torrt hår som ingen annan behöver fuktmättnad;
 • Möjligheten till biverkningar i form av allergiska reaktioner eller intolerans
 • Användarvänlighet - där flaskan är schampo, om det finns en dispenser;
 • Priskategori av produkten;
 • Arom betyder.

De bästa professionella schamponerna för torrt hår

Salons kosmetika är skapad för yrkesverksamma inom skönhetsindustrin, trichologer, stylister och frisörer. Sådana verktyg präglas av hög effektivitet, kvalitet och tillgänglighet endast i specialutbud.

Sådant schampo produceras i både vanliga volymer hos den genomsnittliga köparen och i stora flaskor med en volym av 1 liter eller mer. Priskategori för denna typ av medel ligger över genomsnittet.

Cutrin Premium fuktschampo - Cutrin Premium fuktgivande schampo

Även om injektionsflaskan betyder och det indikeras att det är konstruerat för färgat hår är shampoo en fuktgivande typ, vilket betyder att den är perfekt för ägare av torrt hår.

Produktfördelar:

 • Produkten har en tjock konsistens och är ekonomiskt förbrukad;
 • har en neutral smak;
 • bildar en stor mängd skum;
 • tvättar hårt håret utan att tömma dem;
 • kompositionen innehåller hyaluronsyra - den mest effektiva av alla kända fuktgivare;
 • verktyget har ett UV-filter, förhindrar skadliga effekter av solljus, skyddar färgat hår från förlust av färg och "brinner ut";
 • kuver hår, minskar brott
 • närmar sig tipsen;
 • lämplig för känslig hårbotten;
 • injektionsflaskan med en praktisk dispenser.

nackdelar:

 • svårt att hitta i offline-butiker.

Enligt de flesta användare som har använt detta schampo har verktyget en kumulativ effekt, vilket innebär att håret ser bättre ut vid varje bruk.

Goldwell Dualsenses Rich Reparation Cream Shampoo - Goldwell Reparera Shampoo Cream för torrt och skadat hår

Verktyget är speciellt konstruerat för torrt hår, vilket kräver restaurering och näring. Tillverkad i Tyskland.

Produktfördelar:

 • Shampoo koncentrerad, har en krämig konsistens, konsumeras ekonomiskt;
 • har söt "godis" arom;
 • bildar tjockt och starkt skum;
 • det tvättas lätt av;
 • noggrant, men tvättar noga håret, lämnar ingen torrhet;
 • löser helt enkelt problemet med lätt förvirrad hår - fuktar och närnar dem
 • tappar inte hårbotten
 • schampo är innesluten i en flaska som öppnas med en finger rörelse;
 • har en dispenser.

nackdelar:

 • säljs endast i skönhetssalonger.

I de flesta av recensionerna noterar kunderna att efter skamponering krävs ingen balsam eller balsam, krullarna ser skina, mjuka och friska ut.

Bästa budget hårda schampon

Kosmetika för massförbrukning (den så kallade massmarknadskategorin) är den mest tillgängliga. Dessa medel är enklaste att köpa, de är inte bara representerade i de flesta kosmetiska butiker, utan även i stormarknader. Eftersom den här kategorin är den mest populära, är den i vårt betyg representerad av flera produkter samtidigt.

Garnier Ultra Doux Shampoo "Nutrition and Smoothness" med kakao och kokosnötoljor för torrt och orubbligt hår

fördelar:

 • verktyget har en medeltjocklek konsistens, det är enkelt fördelat och tvättat
 • schampo ger mycket skum, på grund av vilket det är ekonomiskt spenderat;
 • Som del av inga silikoner och parabener finns det naturliga oljor;
 • har en trevlig söt doft av kokosnöt och choklad, som kvarstår på håret efter användning av produkten;
 • rensar försiktigt utan att torka ut strängarna;
 • gör kamningen enklare
 • fyller den skadliga hårets porösa struktur, näring och näring
 • ger glans.

nackdelar:

 • shampoo gör håret tyngre, gör dem tätare och därför måste du tvätta huvudet oftare än vanligt;
 • i vissa fall kliande hårbotten efter användning.

Sammantaget är kundens återkoppling på denna produkt positiv. Konsumenter noterar uppfyllandet av löften från tillverkaren, en trevlig arom och låg kostnad.

Belita-Viteks Hårvård - neutralt schampo för normalt och något torrt hår

Produktfördelar:

 • volymen av en flaska i 1000 ml;
 • Närvaron av pumpdispenser;
 • det skumar väl
 • tvättar hårt håret utan att lämna torrhet;
 • normaliserar ph-hårbotten, lugnar klåda, lämpar sig för känslig hud;
 • mättar och närnar håret, medan de inte gör dem tyngre;
 • D-panthenol och veteproteiner är närvarande.

nackdelar:

 • serien är dåligt representerad i butikerna.

De flesta köpare noterar sjampens mjuk rengörande egenskaper som sin främsta fördel.

Timotei Precious Oils - Timotei Precious Oils Shampoo

Produktfördelar:

 • komposition utan färgämnen och parabener;
 • Bland de aktiva ingredienserna finns argan, kokosnöt och söt mandelolja, jasmin-extrakt;
 • trevlig söt doft;
 • flaska med dispenser;
 • schampo bildar mycket skum;
 • tvättar hårt håret, vilket gör det smidigt och fuktat
 • kräver inte användning av balsam eller balsam efter användning.

nackdelar:

 • verktyget har en ganska flytande konsistens, så förbrukar sig snabbt.

I allmänhet noterar kunderna effektiviteten hos schamponet som ett fuktgivande och närande medel för torrt och sprött hår.

Avon Advance Techniques Shampoo "BB Secret of Perfection 10-i-1"

Produktfördelar:

 • betyder försiktigt rensar håret, gör det smuligt och silkesligt;
 • gör håret mer tätt och tungt, fyller den skadade porösa strukturen;
 • ger synlig glans och jämnhet;
 • gör kamningen enklare
 • Den har en trevlig arom.

nackdelar:

 • Med tanke på hårets uppenbara kraft och viktning måste du tvätta huvudet oftare än vanligt.
 • Även om verktyget tillhör massmarknadskategorin kan det endast köpas via en företrädare för företag.

De flesta av dem som testat noterar också den vackra förpackningen av produkten, som ser dyra och snygg ut.

Bästa organiska torra hårschampo

Organiska kosmetika är vägran att använda vid framställning av skadliga kemiska föreningar, aggressiva tvättmedel baser, silikoner, parabener, färgämnen och konserveringsmedel.

Huvudingredienserna här är naturliga oljor, växtextrakt och avkok av örter. Det är anmärkningsvärt att prisnivån för inhemsk ekologisk kosmetika inte överstiger kostnaden för produkter i massmarknadskategorin.

ChocoLatte mousse för att tvätta håret "Creamy"

Produktfördelar:

 • ovanligt tjock luftkonsistens - gelmousse;
 • Den söta doften av vaniljglass;
 • endast naturlig sammansättning (vegetabilisk tvättbas, havsalt, växtekstrakter, mjölkpulver, D-pantenol, 7 oljor, propolis och vax);
 • det skumar väl
 • tvättar hårt håret;
 • lämplig för tvättning av oljeblandningar och masker, sköljt med vatten lätt;
 • fuktar hår och hårbotten.

nackdelar:

 • förbrukar sig snabbt
 • Det säljs i nätbutiker, i offline-butiker är dåligt representerade.

I allmänhet är kundernas feedback på denna produkt endast positiv. Konsumenter noterar sina omsorgskvaliteter, naturlighet och hypoallergenicitet.

Vad shampoo för torrt hår att köpa

När du väljer hårrengöring är det bäst att gå vidare med följande tips:

1. Om torrhet är det enda problemet med lockar, kan du lita på lämpligt schampo från massmarknadskategorin;

2. Om håret inte bara är torrt, utan också ett antal andra problem, bör du vara uppmärksam på effektiv professionell kosmetika eller hämta en uppsättning produkter i ekologiska märken.

9 bästa schampon för torrt hår

Egenskaper i rankningen

Torrt, livlöst hår är ett problem för många tjejer. De blir så på grund av den ogynnsamma miljön, användningen av produkter av dålig kvalitet eller olika hälsoproblem. Skönhetsindustrin erbjuder många förfaranden för att återställa och stärka krullarna. Men experter rekommenderar att du börjar försöka välja rätt skötselprodukter för ditt hår, och bara sedan tillgripa olika salongtjänster.

Shampoo - vårdprodukt, utan vilken ingen kan göra. Dess huvuduppgift är att rengöra håret från smuts. Men nu är det sällsynt att hitta en produkt som endast utför den här funktionen. Oftast lägger tillverkarna speciella ingredienser som tillåter schampon att ha mycket olika effekter: återfuktar, närnar, lägger till, mättar färg, återställer struktur etc. Det finns många alternativ, men inte alla har en positiv effekt på lockar.

Endast högkvalitativa schampon som inte innehåller skadliga ingredienser kan verkligen bli av med problem med hår. Den vanligaste av dessa är torrhet och brittleness. För att bekämpa sådana obehagliga fenomen finns det ett antal specialverktyg. De kan produceras i olika länder, har olika kostnader etc. Men det finns egenskaper som är värda att ägna stor uppmärksamhet åt innan de köper:

 • Komponenterna i kompositionen måste vara ofarliga. De säkraste produkterna anses vara utan parabener, sulfater och silikoner;
 • Närvaron av oljor och andra fuktgivande tillsatser krävs;
 • Positiva kundrecensioner kommer att påpeka de mest effektiva schamponerna;
 • Ge företräde för produkter som innehåller panthenol eller bioter. De återställer vattenbalans och mjuknar strängar;
 • Köp endast produkter från pålitliga tillverkare - det här garanterar produkter av hög kvalitet.

Vi valde de bästa effektiva schamponerna enligt köpare och specialister.

De bästa billiga torra hårschamponerna

3 Elseve Luxury 6 Oljor

Den populära tillverkaren av kosmetika L`oreal är ett närande komplex av 6 oljor Elseve, speciellt konstruerat för torrt och sprött hår. De viktigaste fördelarna med verktyget - djup näring och ger otroligt glans. Kompositionen innehåller unika komponenter: lotus, solros, kamille, rosolja etc. Tack vare dem har schampon en aktiv effekt på lockar, vilket gör dem friska och vackra. Den har en genomsnittlig tjocklek och en trevlig lukt. Effekten känns redan efter den första sköljningen - håret är omedelbart mjukt, inte mattat och fuktat, som efter en mask. Volymen 250 ml räcker för en månad för daglig användning.

 • utjämningseffekt;
 • ger mjukhet och silkiness;
 • ger lätt kamning
 • oljetextur;
 • trevliga känslor efter användning;
 • bra recensioner
 • stora skum
 • lågt pris;
 • konsumeras långsamt.
 • icke-naturlig komposition;
 • efter ett tag upphör att agera.

2 GARNIER Botanisk Legendary Olive

GARNIER torrt skadat hårschampo är en ny produkt av 2017. För ett så litet intervall har verktyget redan lyckats vinna många flickars kärlek. De markerar slät hår efter användning, diskret lätt doft och bekväm applicering. Förpackningen är gjord på ett sådant sätt att schampot används till sista droppen. Skum väl, rensar snabbt föroreningar. Tillverkaren har utvecklat en speciell formel som ger sken, mjukhet och skönhet att krulla. "Legendary Olive" ger super lätt kamning efter första användningen. Konsistensen betyder mer fet, vilket är väldigt trevligt att känna vid applicering.

 • gör inte tyngre;
 • håret blir genast mjuk och silkeslen
 • stor glans;
 • tätt tätt skum;
 • bra pris;
 • mycket lätt att kamma;
 • tvättar snabbt
 • bekväm dispenser.

1 Natura Siberica Tuva

Natura Siberica Tuva shampoo är speciellt konstruerad för torrt och sprött hår. Dess sammansättning är berikad med honung, mjölk, extrakt av gran, bergsaska, karväv, etc. Deras åtgärd riktar sig till djup näring av skadat hår och ger dem ett hälsosamt utseende. Förpackning med en bekväm dispenser tillverkas, den har en volym på 400 ml, vilket är tillräckligt för flera månader av daglig användning. Shampooen skumar väl, tvättar snabbt ditt huvud och det garanterar långsam förbrukning. Den ser vit ut med en behaglig doft och tjock konsistens. Efter att ha använt produkten är krullarna mjuka för beröring och lätt att kamma.

 • bra pris;
 • konsumeras långsamt
 • rensar försiktigt håret
 • har en närande effekt
 • positiv återkoppling efter användning
 • trevlig naturlig lukt;
 • användbara ingredienser i kompositionen.

De bästa torra hårschamponerna i den genomsnittliga priskategorin

3 OLLIN Professional Megapolis

Professionell hårvård är möjlig även hemma tack vare Megapolis shampoo från OLLIN Professional. Den är gjord på basis av en unik komponent - svart risoljaxtrakt. Ger den mest försiktiga vården, för innehåller inte sulfater och parabener. Håller effekt efter keratinrätning under lång tid. Perfekt för daglig användning. Spolas snabbt även de mest förorenade krullarna, men gör dem inte tyngre. Den har antioxidantegenskaper, gör håret smidig och mjuk. Den har en aktiv regenererande effekt på hela längden.

 • innehåller inte parabener och sulfater;
 • den mest skonsamma rensningen;
 • professionell vård hemma;
 • klarar sig väl med sin uppgift;
 • välsmakande lukt;
 • känslig hydratisering
 • väger inte ner.
 • svårt att tvätta tjockt hår
 • snabbt konsumeras.

2 Londa Professional Deep Moisture

Den främsta fördelen med shampoo från Londa Professional är mycket intensiv fuktgivande. Penetrerar in i hårstrukturen, det mjukar och mjukar dem längs hela längden. Redan under spolning känner kunderna omvandlingen av sina lockar. Finns i en elegant flaska med flip-top lock och en bekväm dispenser. Den har en ganska flytande konsistens av en genomskinlig vit nyans. Bland komponenterna finns ett mango-extrakt och naturlig honung. De hjälper till att göra håret hanterbart och ger den enklaste kamma. Regelbunden användning ger utmärkt resultat - sken, hälsosamt utseende, bli av med matthet och mjukhet längs hela längden. Har positiv feedback från kunderna.

 • djup fuktgivande
 • snabb effekt;
 • Tysk kvalitet;
 • har ett bekvämt skydd
 • lätt diskret doft;
 • mjukar perfekt
 • bra recensioner.
 • många silikoner i kompositionen.

1 ESTEL Otium Unique

ESTEL företaget i många år producerar en rad professionella schampon Otium. Under den här tiden har många kunder redan lyckats älska de verktyg som inte bara klarar av olika problem, utan också är relativt billiga. En framträdande representant för linjen är Otium Unique shampoo. Det är utformat för att normalisera arbetet med talgkörtlarna i hårbotten, liksom fuktar torrt hår. Innehåller kalamavärande extrakt, vilket har en fördelaktig effekt på hudens lipidbalans. Förpackningen är utrustad med den mest praktiska dispensern, vilket inte kräver mycket tryck. Volymen är 250 ml, varar i genomsnitt 1,5 månader. Det har en kumulativ effekt från applikationer - efter en tid blir låsningarna vid rötterna mindre feta och resten av längden är mindre torr.

 • fuktgivande och mjukgör torrt hår;
 • elegant förpackning;
 • professionell vård;
 • bästa pris;
 • den mest praktiska dispensern;
 • kämpa mot fett vid rötterna.
 • inte alla tycker om lukten;
 • inte perfekt komposition.

Bästa Premium Dry Hair Shampoos

3 Kerastase Nutritive Bain Satin 2

En av företrädarna för regenereringslinjen Kerastase, Nutritive Bain Satin 2 shampoo syftar till intensiv näring av försvagade lås. Det skumar väl, har en gelkonsistens med en trevlig salonglukt. Djupt närmar och fuktar torrt sprött hår, gör dem mjuka. En viktig fördel är mycket långsam förbrukning. För att tvätta även långa lockar måste du ansöka lite pengar. Det skummar väl och rensar snabbt upp. Finns i volymer på 250 ml. Ett paket varar mer än sex månader. Lämplig för känslig hud, orsakar inte klåda och irritation. Efter några veckor med konstant användning elimineras splittrade ändar.

 • berövar inte volymen;
 • eliminerar splittrade ändar;
 • fyller med näringsämnen
 • återställer det försvagade håret;
 • återfuktar;
 • tillräckligt länge.
 • kan elektrifiera hår
 • inte lämplig för alla
 • mycket högt pris.

2 L'Oreal Professionnel Nutrifier Glycerol + Coco Oil

Linjen Nutrifier framträdde nyligen hos tillverkaren L'Oreal Professionnel. Alla medel som ingår där är utformade för intensivvård för skört och torrt hår. Nutrifier Glycerol + Coco Oil Shampoo är lämplig för daglig skadestyrning. I sina recensioner noterar kvinnliga kunder följande fördelar med produkten över de andra: det gör det inte tyngre, strukturen överensstämmer med hela längden, skyddar den från att torka ut, mjukas omedelbart, etc. Kompositionen utan silikon ger försiktig försiktighet mot försvagade lås. Samtidigt skummer den väl och rensar snabbt. Den har ett behagligt blommigt arom och optimal textur. Efter applicering finns det lätthet och jämnhet i håret, vilket också är otroligt glänsande. Efter några veckor stoppar Nutrifier utfallet och eliminerar splittrade ändar.

 • innehåller inte silikoner;
 • bryr sig helt om håret;
 • strider torrhet;
 • näringspåverkan
 • mycket trevlig arom;
 • skyddar mot torrhet;
 • bra recensioner.

1 Vichy Dercos Anti-mjäll Dry Hair

Tillverkare av professionell kosmetika Vichy utmärkt rykte bland köpare runt om i världen. Dercos torra hårschampo skapas av ett unikt recept speciellt för den mest aktiva påverkan på spröda livlösa krölar. Verktyget kan kallas terapeutiskt, eftersom det bekämpar mjäll och torr hårbotten och eliminerar också klåda. Vichy Dercos levererar professionell kvalitetsvård och skiner och skiner till skadat hår. Efter flera användningsområden blir de mjuka, silkeslen och får gradvis en hälsosam utseende. En viktig fördel med schampo - den fullständiga frånvaron av sulfater och parabener. Påverkar djupt på strukturen. Rekommenderas för användning 2-3 gånger i veckan.

 • säker sammansättning;
 • hög effektivitet;
 • bra recensioner
 • medicinska egenskaper;
 • hjälper till att återställa livslöst hår;
 • fuktar och närmar
 • ger den mest försiktiga vården.

8 bästa schampon för torrt hår

Torrt hår får otillräcklig näring och skydd, de är tråkiga, spröda, splittrade vid tipsen. Detta beror både på hårfödda egenskaper hos hårbotten (svag aktivitet hos talgkörtlarna) och som ett resultat av färgning, användning av tång och andra kosmetiska procedurer. Men vi skyndar oss att glädjas - håren som är försedda med kompetent och försiktig vård är sällan torra. Och grunden för sådan vård - naturligtvis det bästa schampot för torrt hår.

Kriterier för att välja bästa shampoo för torrt hår

Huvuduppgiften för ett torrt slags schampo är att fukta håret och hårbotten och skydda det från att torka ut. Därför kolla in det:

 • icke-aggressiv tvättbas, exempelvis på basis av glukosider (Coco Glucoside, Lauril Glucoside, etc.) och glutamater (TEA Cocoyl Glutamat, etc.);
 • fuktgivande och närande tillsatser: panthenol, glycerin, sojabönnsglycin, aloe vera-extrakt, sheasmör, macadamia, argan, mandel, etc.
 • stärkande ingredienser: keratin, silke, vete och risprotein.
 • silikoner. De skyddar inte bara håret från extern exponering utan ger också sken och lätt kamning. Men när den används i samband med en närande mask eller balsam, kan silikonen i schampot redan vara överflödig.

Experter noterar att schampon med lågt pH är bäst för torrt hår: från 2,5 till 3,5, men tyvärr tillverkare sällan visar denna egenskap på sina produkter.

Bra hårhårshampoo tillverkare

För att lösa problemen med torrt hår arbetar en hel rad skönhetsindustrin. Goda produkter finns på butikshyllan (Dove, Elseve), inom avdelningarna för professionell kosmetika (Estel, Kapous, Loreal Professionel) och apotek (Klorane, Vichy, Alerana). Priset bestämmer samtidigt inte allt: ett gott fuktgivande schampo kan köpas för 100 rubel.

Under de senaste åren har inhemska tillverkare framgångsrikt konkurrerat med utländska varumärken. Anständiga produkter för torrt hår erbjuds av Natura Siberica, Organic Shop, Planeta Organica, Love2 Mix Organic, liksom den vitryska frågan Belita-Vitex. I allmänhet rekommenderar Expert priser att när du väljer ett schampo mot torrt hår, var uppmärksam på produktens sammansättning, och inte på "främjandet" av varumärket.

Topp shampoo för torrt hår - TOP-8

"Price Expert", efter att ha undersökt kompositionerna av olika schampon för torrt hår och recensioner av dem, valde flera produkter som var värd vår uppmärksamhet.

Namn på schampo

Ungefärligt pris, gnidning.

Dry Hair Shampoo - En detaljerad granskning av de bästa produkterna med recensioner

Dry shampoo anses vara en nyhet bland kosmetiska produkter för hårvård. Det visade sig faktiskt för länge sedan, men låg kvalitet gjorde det inte möjligt för detta verktyg att vinna en värdig plats på marknaden för andra hårprodukter. Denna artikel kommer att berätta om funktioner, fördelar, sätt att använda och populära sorter av torra schampon.

Kolla även våra recensioner av de bästa schamponerna för torrt och fet hår.

Vad är torr schampo?

Torrt hårschampo är en pulveriserad produkt som gör att du kan rengöra ditt hår av fett och smuts utan att använda vatten.

Verktyget har flera fördelar:

 • Ger dig möjlighet att uppnå rent hår och volym;
 • Medel är lämplig för användning i oförutsedda situationer när det inte finns tillgång till vatten. Vanligtvis tar torra schampon med dig på långa resor, på semester eller till sjukhuset.
 • Om du använder torra shampoo i små kvantiteter kommer det inte att skada håret.
 • Speciellt bra torrschampo för hår med hög fetthalt. Torrt pulver absorberar perfekt fett från håret, och all smuts avlägsnas lätt när kammar ut resterna.

Tidigare användes detta verktyg sällan på grund av sin minimala kvalitet. Utvecklingen av teknik har gjort det möjligt att förbättra formeln för torr schampo och göra läkemedlet mer effektivt. Som en del av torra schampon finns särskilda ingredienser som kallas adsorbenter (havre, ris eller majsekstrakter). De hjälper till att städa håret och ge hårvolymen.

Förresten användes även pulver för att rensa håret av våra förfäder. Talc eller mjöl applicerades på håret och i närvaro av materiella möjligheter - pulver. Efter att ha hållit en sådan komposition i någon tid på håret, kammade dess återstoder ut med en kam.

Sammansättningen av torra schampon av modern produktion innehåller följande komponenter:

 • Adsorbenter (små partiklar av ris, havre eller majs), som bidrar till snabb absorption av fett och damm från håret;
 • Dofter och dofter, vilket ger håret en god arom;
 • Kosmetisk lera, vilket ger håret en hälsosam glans och stor volym.

Industriproduktionen av torra schampon introducerades först för pressade plattor, som måste slipas i pulver innan de applicerades på håret. Nu görs sådana verktyg endast i form av sprayer eller aerosoler. Anse att sprutning av hårprodukter kommer att vara mer enhetligt och effektivt. Moderna hårda rengöringsmedel har en trevlig arom.

Hur man använder torr schampo?

Inte alla vet hur man använder torrt schampo korrekt. Men det slutliga resultatet beror på rätt ansökan. Så kommer metoden att applicera torr schampo bero på frisättningsformen.

Om verktyget är tillverkat i form av pressade plattor, utförs dess användning enligt följande:

 1. Tryckta plattor säljs i en lufttät plastpåse. Innan du applicerar det på håret är det nödvändigt att krossa i pulver utan att öppna förpackningen.
 2. Vidare appliceras pulvret på håret med massrörelser, jämnt fördelat över hela längden.
 3. Sammansättningen lämnas på håret i ca 5 minuter, under vilken tid små partiklar kommer att kunna absorbera fett och damm från håret.
 4. Med hjälp av en kam eller kam avlägsnas resterande pulver (det är lämpligt att utföra denna procedur på en bred behållare eller ett bad). För att effektivt ta bort pulvret kan du fortfarande gå igenom håret med en handduk.

Torrsprutschampo appliceras på håret i följande ordning:

 1. Sprutburken skakas väl, sedan på ett avstånd av 40 cm från huvudet utförs spray över hela hårets yta;
 2. Då ska verktyget vara jämnt fördelat över hela längden av håret med massagerörelser;
 3. Efter applicering måste du vänta 4 minuter tills shampoopartiklarna absorberar smuts och fett.
 4. Ta bort shampooen med en handduk (om hårlängden är liten) eller kamma hårborsten (om håret är långt).

Torrschampo rekommenderas endast för användning i nödfall (till exempel om du stängde av vattnet eller ljuset, eller du gick på en lång resa).

Som du kan se, orsakar användningen av torr schampo inte problem och låter dig få torrt och rent hår på några minuter. Förresten, när du använder torra schampon är håret mycket bättre staplat än efter tvätt med vatten och vanligt schampo.

Följande video förklarar hur du använder torrt schampo korrekt (med Syoss-märket som exempel):

5 bästa torra schampon

Moderna tillverkare av kosmetika för hårrensning erbjuder konsumenterna en mängd olika torra schampon. Vi listar de mest kända och populära av dem, samt ger feedback på torra schampon.

Syoss torr schampo

Dry Syoss shampoo ger friskhet åt ditt hår utan att använda vatten. Medlen lämnar inte märken på håret efter kamning.

 • Syoss torra schampo finns i sprutform;
 • Appliceras genom att spruta hela hårets yta;
 • Resterna avlägsnas med en hårtork eller handduk;
 • Shampoo gör att du kan eliminera alltför mycket fet hår.

Recensioner av torr shampoo Syoss

Svetlana, 35 år gammal

Effekten av användning av schampo är verkligen, men efter sprutning runt finns ett moln vitt damm. Jag valde det här verktyget eftersom jag ofta reser på affärsresor, och det finns inte alltid tillgång till vatten. På vägen blir håret väldigt smutsigt och fet. På grund av detta känner du dig inte bekväm. Jag såg en annons för syoss torr schampo och beslutade omedelbart att köpa den. Jag försökte det nästa dag. Vad vill du säga? I allmänhet gillade jag effekten, men jag råder alla som köper det för att strikt följa instruktionerna och täcka kläderna med en handduk innan de behandlar huvudet. Av detta betyder kvar på kläderna fula fläckar.

Används torrsyoss shampoo för första gången. I princip är verktyget bekvämt, men det är mycket svårt att rengöra det från hår och kläder. Försökte städa hårtorken - det var praktiskt taget ingen effekt. Jag var tvungen att skaka ut manuellt. Jag tror att torr schampo endast är lämplig för extrema fall.

Victoria, 25 år gammal

Jag behandlar hårvårdsprodukter som annonseras på TV med försiktighet, men jag bestämde mig fortfarande för att köpa syoss torra schampo. Det har en bra effekt på håret, tar bort överflödigt fett och gör håret fluffigt. Jag var nöjd med resultatet.

Batiste Dry Shampoo

Batiste-torrschampo är en utmärkt produkt för rengöring av hår utan vatten. Detta schampo ger hår extra volym och en trevlig arom, vilket gör den ren. Tack vare en speciell formel tränger komponenterna i torr schampo in i håret, absorberar smuts och fett, uppfriskar och rensar håret. Verktyget kännetecknas av användarvänlighet och är till nytta för dig när du besöker gymmet eller utomhusaktiviteter.

Batiste Dry Shampoo är en prisbelönt produkt. Den kan användas för olika typer av hår. Åtgärden av medlen uttrycks i följande:

 • Håret efter applicering av torrt Batiste-schampo blir mjukt och rent, det luktar gott;
 • Eliminerar fet hår utan vatten. Tack vare detta verktyg förvandlas livlöst och tråkigt hår;
 • Gilla för hår av vilken typ som helst;
 • Dry shampoo är ett idealiskt verktyg för aktiva och självförtroende.

Batiste är det perfekta verktyget för aktiva människor som vill se sig attraktiva när som helst. Med hjälp av torr schampo av det här varumärket kan du snabbt eliminera den fula, feta glansen nära hårrötterna. Ett sådant verktyg kommer att hjälpa dig i följande fall:

 • När inte tillräckligt med tid för att tvätta håret med ett vanligt schampo med vatten
 • Om du leder en aktiv livsstil, träna regelbundet.

Efter applicering av ett torrt pulver till håret uppträder absorption av smuts, damm och fett, vilket gör att håret är väl rengjort.

Recensioner av Batiste torr schampo

Batiste är det första torra schampot som jag försökte. Jag vill inte leta efter en ersättare för honom, jag gillade det verkligen. Shampoo med huvudfunktionen klarar sig bra. Hår efter det blir fluffigt och, viktigast av allt, rent. De mjuka komponenterna i produkten orsakar inte allergier på huden. I allmänhet tyckte jag om schamponet, men det har flera nackdelar: 1) det slutar snabbt, även om jag använder det ganska sällan; 2) Batiste-torrschampo har en mycket skarp lukt som är dåligt förvitad; 3) Verktyget är mycket svårt att hitta. Köp det, i grund och botten, bara i nätbutiker.

Evgenika, 37 år gammal

Batiste-torrschampo har valt sig själv på grund av det höga oljiga håret. Jag brukade tvätta mitt hår varje dag, men det hjälpte inte heller mycket. Jag bestämde mig för att använda torr schampo. Jag satte batiste på mitt hår längs skilsmässan, lämnade det i några minuter och kammade det med en hårborste. Som ett resultat av sådana åtgärder blev mitt hår rent och voluminöst, med en trevlig arom. Batist-torrschampo är billigt, men visar utmärkt effekt. Jag använder det nu regelbundet.

Tidigare tänkte jag inte på att köpa ett torrt schampo för hår och ansåg det som ett medel för lata människor. Jag tvättade mitt hår dagligen, oavsett omständigheterna. En gång på platsen för en online kosmetisk butik såg jag en recension om batistverktyget. Köp det omedelbart vågade inte, men tog den här recensionen till noten. Jag fick produkten spontant, men jag använde schampo när jag sov på jobbet, och det fanns ingen tid att tvätta mitt hår. Jag förväntar mig inte ärligt så bra resultat. En trevlig bonus för att rengöra håret var den extra volymen och den behagliga blommiga doften. Naturligtvis rekommenderar jag att du använder detta schampo endast i nödfall, det är bättre att tvätta håret på vanligt sätt.

Dry Dove Shampoo

Dry Dove Shampoo - ett effektivt botemedel för snabbt rengörande hår. Den kan användas för både torrt och fet hår. Den produceras i form av en spray och bidrar till snabb eliminering av oljig glans från håret. Shampoo sprayas på håret i armlängd, kammas ut med en kam. Använd detta verktyg bör inte vara mer än 1 gång per vecka. Kostnaden för schampo är acceptabel även för medelinkomstköpare. Rekommenderas för användning i akuta och oförutsedda situationer. Dry Dove Shampoo orsakar inte betydande hårskador.

Recensioner av Dry Dove Shampoo

Dry Dove Shampoo har fått sig till min mans syster. Jag försökte det på mig själv ett par gånger. Jag vill säga att för fältförhållanden är detta verktyg ganska lämpligt, men effekten är fortfarande mycket sämre än från vanligt schampo. Hår efter appliceringen, men blir renare, men den vanliga ljusheten och luftigheten gör de inte. Dessutom är det inte så lätt att bekämpa botemedlet från håret, det finns fortfarande en vit blomma.

Jag gillade den trevliga lukten av schampo, men jag håller inte med om effektivitet. Det är mycket svårt att kamma ut, men för mörkt hår, som för mig passar det inte alls (vit rester kvarstår). Jag tror att bara blondiner och tjejer med ljusbrunt hår kan vara uppmärksamma på detta verktyg. Ekonomiskt torrt shampoo varumärke Dove kan inte ringas, det slutar mycket snabbt.

Jag är ägare till fettigt hår. Torra schampon - Verklig frälsning för mig. Jag försökte dessa produkter från olika tillverkare, men det bästa var duvschampo. Dess främsta fördelar är bra hårrensning, eliminering av oljig glans, vilket ger hår extra volym (som med professionell styling). Efter applicering av detta schampo, rynker inte håret även under locket.

Oriflame torr schampo

Oriflame dry shampoo presenteras i företagets kataloger i flera olika sorter:

 • Expertbalans. Med denna typ av schampo kan du inte bara rengöra håret utan även hårbotten. Effekten efter användning av produkten upprätthålls i 72 timmar. Kostnaden för detta schampo är ca 200 rubel;
 • Expert maxvolym. Denna version av torrschampo från Oriflame är avsedd för kvinnor och tjejer med tunt hår. De kommer att ge håret mer volym, vilket kommer att pågå under en lång tid (ungefär en dag). Ett sådant schampo är inom intervallet 250-280 rubel;
 • Expert - Skönhet och styrka. Detta torra schampo är lämpligt för skört och livlöst hår. Det kommer tillbaka naturlig hårdhet, gör den attraktiv, ren och voluminös. Priset på denna produkt är ca 240 rubel.

Du kan köpa någon av de angivna typerna av torra schampo på olika sätt. Det bästa alternativet är att köpa katalogen via en personlig konsult. Du kan också beställa via telefon, genom att ringa till Oriflames kontaktcenter.

Recensioner av torra schampo Oriflame

Jag är en ung mamma. Ibland är det inte tillräckligt med tid även för sömn, inte så mycket som för hårvård. Därför blev torrschampo från Oriflame min assistent. Torrt schampo tillåter några minuter att ta med hår i ordning utan att använda vatten. De som har små barn kommer att förstå mig. Särskilt god effekt när du använder produkten för fet hår. I allmänhet glad med shampoo blev han en riktig trollstav för mig.

Vill bara notera att torrschampo från Oriflame är en bra och bekväm uppfinning. Jag gillar inte lukten - väldigt skarp, men försvinner snabbt med bra ventilation av rummet. Jag tar detta schampo med mig på semester eftersom jag måste resa flera dagar på tåget. Självklart kan ett sådant schampo inte jämföras med det vanliga, men för oförutsedda situationer kommer det helt att komma undan. Håret efter appliceringen är tyngre och lättare att stila.

Bogdana, 42 år gammal

Torrschampo Oriflame - ett sätt för amatören. Jag tyckte inte riktigt om det. Håret var blekt och inte glänsande. Kanske gjorde jag det fel, men resultatet var inte nöjd. Jag kommer inte köpa det längre.

Torrt frostigt schampo

Lush Dry Shampoo har visat sig vara det bästa. Det främjar snabb rengöring av hår från smuts och damm, perfekt tonar hårbotten. Användningen av det här verktyget gör att du kan vitaminisera håret, ge en hälsosam glans till locken.

Recensioner av torra schampo Lush

Dry Lush Shampoo kommer alltid till min hjälp i svåra situationer. Jag hade inte tänkt på att köpa den förut, men när jag kom till sjukhuset länge. Här var det användbart för mig. Mitt hår var kort vid den tiden, och därför blev pengarnas bekostnad liten. En ytterligare fördel med det torra schampot av detta märke var citrusens behagliga doft. På sjukhuset brukade han det varannan dag och hans hår var rent. Priset på det här verktyget var lite (390 rubel), och effektiviteten var på en hög nivå. Rekommendera ett sådant schampo till alla som leder en aktiv livsstil och ständigt har en tidsgräns.

Bland fördelarna med torr schampo för hår kan jag notera en liten kostnad och utmärkt borttagning av fett från håret. Jag kommer dock inte att rekommendera det för regelbunden användning. En gång köpte jag det här verktyget och vågade inte prova länge. Efter applicering blev håret renare, men inte längre glans. Detta schampo hjälper till om det inte finns tillgång till vatten, eller inte tillräckligt med tid för en fullständig huvudtvätt. Jag kommer att köpa Lush shampoo hela tiden.

Jag var inte intresserad av torra schampon alls, men en dag fick jag fortfarande köpa den här produkten. Välj varumärket Lush på grund av billighet. Shampoo konsumtion är liten, men effekten är knappast märkbar. Jag har fortfarande hår - en mörk nyans, så de lämnade vit scurf även efter noggrann kamning. I allmänhet tror jag att torrschampo för första gången passar bättre som en spray, inte som ett pulver.

Så, torra schampon blir dina assistenter i oförutsedda fall när du behöver se ditt bästa, och det finns ingen tid eller möjlighet att tvätta ditt hår.Nästa Artikel
Topp schampon för att ge volymen till håret