Hur man tar bort den lila nyansen


Om du inte kan komma till frisören, ta med en lila färgton hemma. Till exempel läkemedlet "Mikston", som säljs i apotek. För att göra detta blanda 50 g av 6% väteperoxid med 50 g "Golden Mixton" och applicera den resulterande produkten till hela längden av trådarna. Vik en plastpåse över huvudet och vänta 20 minuter, skölj sedan håret med varmt vatten. Inget behov av att använda schampo. Förväntat resultat: från ljus till mörkt brunt hår.

Om den lila nyansen visade sig som en följd av färgning med en tonad schampo, behöver du bara tvätta trådarna med rent vatten 5-6 gånger i rad. Skuggningsprodukter tvättas snabbt av håret.

Hår från lila blir brun när det färgas med guldfärg.

Tvätta bort oönskad lila färg genom att tillgripa folkmedicinska lösningar. Långkända egenskaper hos burdockolja i avel av lila. För att göra detta, blanda 4 tsk. olja och 2 äggulor, häll 1 kopp varmt vatten. Den resulterande produkten ska appliceras på torrt hår och linda dem med en handduk i 10-15 minuter. Därefter tvättar du oljan från håret och tvättar dem med schampo. En kurs på 4 sådana masker låter dig ta bort oönskade toner.

Du kan också göra en annan mask. Ta 35-50 g kefir och värm lite i ett vattenbad eller släpp hela behållaren i kokande vatten i 5-7 minuter. Kefir temperatur bör inte vara högre än 35oC. Lägg till det 2 msk. cognac eller vodka, 1 tsk schampo, 1 ägg och ½ citronsaft. Varm kefirblandning ska appliceras över hela längden av håret, linda huvudet med en handduk och lämna i 1,5 timmar, skölj sedan med vatten.

Hur bli av med den lila färgen i ditt hår

När man färger hår får vi ofta den färg som vi förväntade oss. Om du färgar hår som redan har färgats i en annan ton måste du vara dubbel försiktig.

Det finns speciella preparat - mixtones som hjälper dig att eliminera en dålig hårfärg. Om ditt hår har fått en lila färg, bör du välja en guldmix. 50 gr. medel blandas med 50 gr. väteperoxid (6%). Applicera blandningen på håret och inkubera i femton minuter och tvätta sedan noga mitt huvud.

Ditt hår kommer att ändra färg från lila till brunt om du målar den med guldfärg.

Om den naturliga hårfärgen är mörk, så kan du färga den nästan svart. Om det är lätt, är det möjligt att färga in tre eller fyra toner.

Känd egenskap av burdock olja ren lila nyans av hår. En kurs på fyra masker hjälper dig att bli av med oönskade toner.

Varm kefir masker kan också hjälpa till att neutralisera den lila skuggan av hår.

Kommentarer: 3

Hej alla! Jag vill dela med mig av min erfarenhet av att ta bort lila från blont hår. Liksom alla blondiner jag målade rötterna med lysande färg (Estelle blond), visade de sig med en gulaktig kant. Jag bestämde mig för att få det tonat,
tinting gel (Schwarzkopf Professional Semipermanent Cream-gel 9,5-1 Ljusblond Sandre Igora Color Gloss) appliceras mer än på rötterna, för att hon gjorde allt själv. Det var att springa till affären för färg, bara om jag letade efter råd på Internet. Från alla tyckte jag om 2 recept för vitare - flytande för kemiska krullar och KEFIROM. Jag bestämde mig för att använda kefir. L. Vodka eller brandy, 1 tsk Sjampo och juice ½ citron. Citron var inte jag tog citronsyra. 1,5 timmar och lila nyans är borta, färgen på tinningarna och smällar började med en touch av grått, det är bättre än fiolet.Voobschem effektivt och inte dyra och masken för resten av håret))

Jag försökte hemma för att få det ömtåliga resultatet. randiga lila strängar, resten av håret är mörkt! och det är allt efter shampoo-skuggning! Jag var chockad, för i morgon behövde jag se en läkare. Och planerna omfattade inte färgen lila, men mina insatser passerade inte för ingenting. Jag tvättade huvudet 6-10 gånger med schampo, sedan tvättade jag av den här mucken med varm kefir, och allt visade sig vara mycket enklare. Jag tog bort AMWAY POWDER och tvättade mitt huvud för 6-7 gånger) och askfärgen blev bättre än efter frisörens

Inte konstigt att de säger att blondinen ska vara svår!
Innan det brukade jag en lila mask för att ta bort den gula färgen! Då bestämde hon sig för att köpa ett schampo av samma företag, hon tvättade huvudet och avigel-lila håret!
Jag bestämde mig för att inte tvätta mitt hår många gånger, eftersom schampon torkar ut håret, tog regelbundna hårmaskor + balsam. smält efter 30 min. Betydande varmt vatten
Och allt tvättades bort

AAAA. HAIR COLOR-PURPLE!

Tjejer, spara. Jag tror att det finns erfarna människor här)))

Hon målade huvudet nu, Prof. Paint, lade en lila mix till järnet, enligt mästarens råd, att muffla järn, jag målar i blondan. Och jag tog och glömde att jag behövde en droppe, lagt till en centimeter. och nu är jag lila grå. brådskande googled, rekommenderad kefir mask och ett paket på huvudet (du kan fortfarande rep). Här sitter jag och väntar... och om det inte hjälper. vem vet vad som kan göras. Ge inte en tvätt, det är inte nödvändigt med en mixtone, måla som ett extremt mått.

Hur man snabbt och säkert tar bort en lila nyans från blont hår

Lila hår är inte för alla. I vissa fall får curls denna färg när de färgas. Det finns flera alternativ för hur man tvättar bort den lila nyansen från blont hår. För att göra detta, använd professionell kosmetika och folkmedicinska lösningar.

Vem ska bli violett

I den lila färgen ska måla hårets huvud, om den naturliga nyansen av lockar:

 • svart;
 • mörk kastanje;
 • mörk lila;
 • svart och lila.

I det här fallet kommer de lila krullarna att vara i harmoni med ögon och hudens färg. Men vissa tjejer, som experimenterar med håret, använder denna nyans för att färga blont hår.

Varning! Stylister rekommenderar att man inte applicerar färg på hela hårets hår, men att bearbeta tips eller enskilda strängar. I detta fall blir håret visuellt mer frodigt. Samtidigt bör du använda sminken av "kalla" nyanser.

Oväntat färgningsresultat

Vid extern undersökning har krullarna en homogen struktur. I själva verket skiljer sig håret från varandra, för vilket håret får en ojämn ton efter färgning. I synnerhet, efter sådan behandling blir ljusa krullningar ofta lila eller blåa. Och i en sådan nyans är det ofta målade inte hela hårets hår, men separata delar.

Men den vanligaste orsaken som förklarar varför blont hår vänder lila eller blått är användningen av produkter av dålig kvalitet. Särskilt ofta uppträder sådana konsekvenser när färgning av tidigare målade eller blekta krölor utförs.

Professionella verktyg för färgåterställning

Om blont hår efter färgning har fått en lila nyans rekommenderas följande professionella tvättar:

Professionell tvätt gör att du snabbt kan ta bort den lila eller blåtonen. Men sådana verktyg rekommenderas att användas i extrema fall, eftersom de påverkar hårets struktur negativt. Efter professionell tvätt, är det nödvändigt att använda regenererande och närande maskor i flera dagar.

Ett annat tillgängligt botemedel är drogen Mikston. Säljs på apotek. För att förbereda kompositionen, med vilken du kan tvätta bort den lila nyansen, behöver du 50 g Mikstonpulver och en liknande mängd 6% väteperoxid. Den erhållna blandningen ska fördelas jämnt över hela längden av det problematiska håret och lämna i 20 minuter. Sedan kan produkten tvättas av med varmt vatten.

Folkliga vägar

Traditionell medicin erbjuder många recept för att återställa naturlig hårfärg. Varje metod har inga kontraindikationer, utom i sällsynta fall av individuell intolerans mot ingredienser.

Kefir mask

Mjölkblandningen äter bort färg, samtidigt stärker rötterna och återställer krullarnas struktur. För att återställa den naturliga färgen är det nödvändigt att applicera fettkokare uppvärmd till rumstemperatur på torkat hår.

Du kan också använda ett annat recept. För att förbereda kompositionen, återställa en ljus nyans, behöver du:

 • kefir, uppvärmd till rumstemperatur;
 • 10-15 g jäst;
 • viskar socker;
 • äggula.

Blandning av ingredienser, kompositionen ska sättas på ett mörkt ställe tills bubblor visas. Då ska masken appliceras på problemkrullarna, gömma filmen eller locket. Produkten kan tvättas bort efter 1-1,5 timmar. Mer information och tips om hur man tvättar färgen från kefir hår finns på vår hemsida.

Rådet. För att påskynda processen att återställa skuggan rekommenderas att lägga till en matsked salt till denna blandning. I detta fall ska masken tvättas av efter 15-20 minuter.

Kallpressade oljor

Följande oljor hjälper till att bli av med den violetta nyansen:

Någon av de ovannämnda oljorna bör förvärmas och appliceras sedan på håret och döljer locken under filmen. Denna mask ska tvättas av efter 20-30 minuter.

För att förbättra effekten i oljan kan du lägga till 3 matsked smält margarin eller fläskfett.

Honung återställer inte bara den naturliga nyansen, utan stärker också håret, vilket eliminerar underskottet av fördelaktiga spårämnen. Det ska tillämpas på rena krullar. Denna mask tvättas av efter 2-3 timmar.

Den naturliga nyansen återställs inom en vecka.

Det rekommenderas att använda läsk för att återställa hårfärgen när flera dagar har gått efter färgning. Detta verktyg är ett naturligt slipmedel, så efter behandling förvärras tillståndskräm.

Att ta bort den gamla färgen från håret kräver en matsked läsk och vanligt schampo. Det är nödvändigt att tvätta huvudet med det erhållna medlet tills skuggan återställs.

För beredning av andra medel är det nödvändigt att lösa 5 matskedar soda i en liter varmt vatten. Det betyder att det är nödvändigt att fukta håret och att sätta ihop ett huvud med en matförpackning. Efter 20 minuter ska krullarna tvättas med ett närande schampo.

Tvättmedel

Tvåltvål innehåller fettsyror och alkalier. Tack vare denna kombination återställs färg i flera applikationer.

Tvåltvål kan inte användas på torra och spröda lockar. I så fall ska håret behandlas med kefir eller honungsmask.

kamomill

För att förbereda kompositionen som behövs för att återställa en ljus nyans behöver du 2 matskedar av förkrossade kamomillblommor och 500 ml kokande vatten. Blandningen bör infunderas i 30 minuter. Du kan påskynda förberedelseprocessen för kompositionen, för vilken källingredienserna upphettas i ett vattenbad i 15 minuter.

Buljongen ska appliceras på huvudet efter att ha badat eller dusch, vänta 5-10 minuter och skölj med kallt vatten.

Innan du helt färgar krullarna i en onaturlig färg, rekommenderas att du först bedömer hur hårets skugga kommer att förändras. Du måste också bestämma hur lämpligt sådant hår är för ögonen. För att göra detta räcker det med att prova på en lila peruk, måla över endast kretsens spetsar, några strängar eller hålla färgläggning.

Användbara videoklipp

Hur fixar du en dålig färgning? Tekniska schampon för hår. Hur tvättar man färgen från håret?

Så tvätta färgen från håret hemma.

Hur bli av med den lila nyansen?

min syster hade dubbelt inte målade, sitter i chock ((första gången husse hade glömt att jag lade inte ner mikston och mörka rötter på Ombre. Syster är färgen som Jennifer Aniston. Och blev Kashtanka. månad väntade tills tvättas bort. Hon fann en annan herre, och idag är hon en strippa otmelirovali var idealno..poka dess inte tonas i blå-lila. Målning Vella koliston blandade tre färger. med helgen måste man vara på parad, en gräns på salonger utmattad, en person känner en grå hund och inte vacker tjej Jen.

Hur kan du tvätta bort denna grayness? Behöver en rödhårig med lättare strängar, som avlägsnas genom tonning. Kan lökskal skölja? Oljehållare? Eller lite karamellfärg håll? Eller gick tillbaka till salongen och sätta de sista pengarna för ommålning? Syster är redan rädd för att låta någon till hennes hår. Mästare försäkrar henne att de förstår vad hon vill, tittar på fotot.. och det suger.

Hur man målar en lila nyanser av hår

Efter att ha tittat nu, nästan ett år senare, fann jag också den här färgen ganska intressant. Men då var jag helt enkelt inte moraliskt redo för den här färgen.

Avsluta avskrivningen, om resultatet.
Jag kommer ihåg hur i hysterik, smedde mitt huvud med allt innehållet i kylskåpet (majonnäs, kefir etc.) för att på något sätt ta bort skuggan. Sedan avgick.
Men efter några veckor färgade jag mitt hår med min vanliga färg. Det blev bättre, men jag såg fortfarande denna otäcka nyans!

(Foto - en månad senare)

Sedan dess målade inte håret alls. Växande min färg igen
Nedre raden:

En av dessa dagar skar jag av halva längden så att skillnaden i färger inte är så märkbar.

Lila hår

Färgsträngar i ljusa färger blir allt populärare, och om tidigare bara äldre kvinnor använde lila hårfärg, är hon idag älskad av tjejer av olika åldrar. Det låter dig rätta till vissa fel i utseende, för att uppdatera bilden, bara du behöver välja rätt ton.

Huvudtyper av nyanser

Violett anses vara universellt, rätt ton kommer ut, oavsett färg och längd på strängarna, det ser lämpligt ut vid vilken ålder som helst.

1. mörk lila, bläck - lämplig för färgning krullar under axelbladet;

2. Aubergine - dämpad, kan användas på svart hår för att ge en vacker nyans;

3. Lilac, lavendel - den perfekta lösningen för unga ljusskinniga tjejer;

4. Brun-lila - harmoniserar väl med kastanj

5. Ash-violett färgämne - kombinerat med porslinhud, går till kvinnor i alla åldrar;

6. lila med blå - ser bra ut med blek hud, genom vilken venerna är genomskinliga;

7. lila - betonar en hälsosam rosa färg, i kombination med jordnöts, gröna, ljusgråa ögon.

Det är nödvändigt att vara uppmärksam på den rosa subtonen, den kommer att dominera efter målning. Fuchsia och hallon är lämpliga för mörk hud, kalla färger för ljusskinniga tjejer.

Hur väljer du rätt ton?

Lila hår går till nästan alla, men det ser speciellt fördelaktigt ut med en kall typ av utseende. Denna färg kombineras med perfekt raka strängar och med lockar.

Grundläggande urvalsregler:

 • färgning görs bäst om den naturliga tonen är blåaktig-svart, blont med ett gråaktigt överskott och blont med en antydan till platina;
 • För flickor med varm färg är det bättre att använda ombretekniken, för att göra färgning, markera;
 • om den naturliga färgen är lätt kastanj eller blond, väljs den från en ljuspalett;
 • Skönhet och kyla av aristokratisk hud och mörka ögon kommer att betona aubergine;
 • Om huden har en guldglans, då borde du inte använda mörk lila, det är bättre att välja några färgämnen från lavendelskalan - annars kommer ditt ansikte att se smärtsamt ut, en gul glans kommer att dyka upp.
 • djup bläck är endast lämplig för naturliga brunetter och mörka brunhåriga kvinnor.

Ljusa violett nyanser går till tonåringar och tjejer som vill sticka ut i mängden. Medelålders och äldre kvinnor borde välja mellan en dämpad lila gamut.

Lila färgalternativ

Ett sådant färgämne är ganska mättat och ovanligt, därför kommer inte alla tjejer att bestämma om en komplett färgning av huset. Men detta fashionabla färgschema kan användas för att markera trådar, det används i andra moderna tekniker:

 • Full målning. För att få en ljus färg måste du göra en preliminär missfärgning. På rika kastanj eller svart hår ser lila färger alltid lite dämpat ut.
 • Ombre på mörka lockor - en av de mest fashionabla stilerna, lämplig för flickor i olika åldrar. Den främsta fördelen är att under processen inte påverkas rotområdet, vilket håller styrkan på strängarna.
 • Lila tips - en utmärkt möjlighet att uppdatera bilden av mörkhåriga tjejer, gör att du kan betona ansiktsegenskaper, idealiskt kombinerade med smällar.
 • Höjdpunkter - för det används oftast ashalila eller rosa nyanser. Denna teknik skapar ett ovanligt, ljust hår, men inte mycket hårskada.

Ljust färgschema kombineras perfekt med andra nyanser. Den mest fashionabla är ashen med lila, röda, gula eller gröna nyanser. Endast en specialist kan välja rätt kombination av toner, så utför inte experiment hemma.

Hur man uppnår en vacker lila färg?

För att förstå om ett modigt färgschema är lämpligt eller inte, kan du använda speciellt färgad krita till håret - de låter dig ge strängarna en ljus nyans men snabbt tvättas bort. Det är bättre att göra fullfärgning, markering och färgning i stugan, men om du vill måla dig själv hemma måste du välja rätt färg.

För att förtydliga bör du använda professionella verktyg från Estel Professional för att minimera skador på krullarna. Violetta nyanser finns inte i alla paletter, det finns en hel del produkter för hemmabruk:

 • Nouvelle - krämfärg, designad av proffs speciellt för att skapa en ljus bild. Mörkfärgad färg är idealisk för mörkhåriga tjejer, som en del av produkten finns färgpigment som tränger djupt in i strukturen, ger dig möjlighet att få ett rikt färgschema, måla över grått hår. Den berikade formeln innehåller växtextrakt, risprotein, som har en positiv effekt på krillens hälsa.
 • Estel Essex - med milda toner, ger resistent färg. På grund av den speciella formeln har verktyget en intensiv mättnad av färgen, återställer elasticiteten hos strängarna, fuktar krullarna till mycket tips.
 • Koncept - På paletten presenteras lila nyanser med bruna och röda nyanser. Sammansättningen innehåller cedarolja, glukos, kitosan, ger en rik färg, fyller helt grått hår. Det är säkert, skyddar strängar mot negativa effekter av yttre faktorer.

Den bästa hårfärgen, enligt recensioner - Crazy Color, i paletten kan du hitta några intressanta modealternativ, det är enkelt att applicera dig själv.

För mörkt hår gör Violette, en klassisk färg, det möjligt att få en ljus nyans. För älskare av dämpade färger, Hot Purple går och för att lägga till en mauve underton kan du använda Pinkissimo eller Marshmallow.

Hur snabbt får du lila färg?

Om tonen valdes felaktigt och du måste snabbt bli av med det, kan du göra en tvättning hemma, även om ljusa färger tvättas på egen hand inom 14-20 dagar.

Värm 30 ml av någon vegetabilisk olja på ångbadet, blanda med 200 ml varmt vatten, tillsätt 2 råoljor. Sprid blandningen jämnt över trådarna, värm huvudet, tvätta av med schampo efter 15 minuter, upprepa proceduren 3-5 gånger.

Blanda 120 g soda och 10 g salt, späd blandningen med vatten till en tjock grädde, applicera, linda huvudet, stå i en timme, tvätta på vanligt sätt.

Violetta färger gör att du kan få fashionabla och rika hår nyanser, den största fördelen med sådan färg är universalitet, du kan välja tonen för vilken färg som helst. Nackdelen är att den snabbt tvättas ut, färgen är inte närvarande i varje palett.

Lila hårfärg

Idag färgar många tjejer håret i en mängd olika och ibland extravaganta färger. På gatan kan du träffa en kvinna vars hår är målat i blått, grönt, gult och jämnt lila. En sådan bild kan inte bara ge företrädare för subkulturer, smita modeller, utan också de som bara vill sticka ut från mängden eller betona deras individualitet.

Med samma syfte färgar hår och lila. Det viktigaste här är emellertid inte att blundra med en röra, eftersom den mycket glada och glada processen att ändra bilden kan hamna som ett obehagligt experiment.

Vem är lila hår?

Lila färg kan passa nästan varje tjej eller kvinna, men mycket beror på skuggan, för det är han som bestämmer om färgen är lämplig eller inte. Mycket beror på typ, längd och naturlig hårfärg. Detta intervall är mer lämpligt för dem vars hår har en naturlig kall nyans. Ägare av ljusare nyanser kan genomföra flera experiment med typen av färgning, ha försökt ombre, färgning och så vidare.

Mycket lyckliga ägare av mörkt hår (brunt eller svart), de är mer lämpade för en solid, djup rika lila nyans som visuellt kommer att ge hårpomp. Färgning i lila brunt hår eller mycket ljus, du kan försöka ge dem en ljusare färg, till exempel lavendel. Denna frisyr kommer att se väldigt fascinerande, locka uppmärksamhet och charmiga andra.

Lila färgningsalternativ

Många tjejer, även med en stor önskan att färga håret lila, vågar inte göra det här. Sedan målar de först bara hårets tips eller göra en ljus markering. Det finns andra alternativ för färgning, som vi nu beskriver i detalj.

Helt färgat hår

Det här alternativet är lämpligt för blonda ägare, eftersom färgen på mörkt hår helt enkelt inte kommer att tas, måste de bli ljusare innan målning. Med tanke på det faktum att avdrag av en naturlig färg är ett ganska skadligt förfarande, är det bättre att tillgripa färgning av tipsen.

För fullfärgning kan du använda speciella färger eller toner, vilket kommer att vara mindre skadligt för strukturen.

Violet Ombre

Ombre är en steg-för-steg färgning av hår i olika nyanser, från mitten av längden och slutar med spetsarna. Faktum är att det här är en gradient där det finns minst tre nyanser av en eller flera färger som smidigt förvandlas till varandra.

Hår med ombre lila kommer att se väldigt attraktivt och original. Du kan få olika nyanser av samma färg genom att späda färgämnet i en speciell mask eller hårbalsam.

Tips färgning

Färgning av tipsen är ett bra alternativ för de som har mörk hårfärg, eftersom de inte behöver bli fullständigt upplysta, men bara tipsen kommer att räcka för att missfärga. Denna typ av färgläggning gör att du kan betona frisyren och markera delar av ansiktet, förlänga eller förkorta dess kontur. Populär lila färgning av hårspetsarna bland ägarna av päls, på vilken sida du kan måla de enskilda strängarna.

slingor

Markeringen är rakt hår, vilket blir grunden för att applicera färger av olika färger. Således bearbetas de blekta krullarna och strängarna i lila färg, varefter en mycket intressant frisyr med en futuristisk nyans erhålls. Denna typ av målning är ett utmärkt alternativ för tjejer med långt mörkt hår som vill ge sin bild något nytt.

Kombination med andra färger

Lila går bra med rött, vilket kompletterar denna tonens kyla och gör håret mer intressant och rik. Det ser bra ut och kombinationen med gula eller gröna färger. Alla dessa färger och nyanser kan kombineras och uttryckas i en frisyr i form av en ombre eller färgning. Svart är också perfekt, men en sådan palett kan se för dyster och gotisk.

Hur färgar du ditt hår lila: video

För att uppnå önskad nyans av lila, ska färg utspätt i en balm för håret tills färgmättnaden är optimal. Sedan appliceras kompositionen direkt på hela hårmassan, varefter du måste vänta ungefär en timme tills färgen tas. Vid slutet av processen, tvätta av kompositionen med kallt vatten, med hjälp av schampo. Tyvärr tvättas färgen lite när du använder schampo - detta bör beaktas vid blandning av färg.

Efter att ha granskat videon kan du tydligt se vad som faktiskt erhålls under målningen och hur det ser ut i slutet. Dessutom innehåller videon ett antal tips för att bevara hårets kvalitet och hälsa efter färgning. Videon innehåller också rekommendationer för att behålla färgen och förhindra att den tvättas ut från håret.

Hur man tar bort eller målar över skugga?

Eftersom den lila färgen lätt tvättas av håret kommer det vara tillräckligt att tvätta håret med schampo bara några gånger i rad. Kockolja är också utmärkt, som bör blandas med äggula och appliceras på håret. Dessutom finns det speciella schampon som innehåller burdockolja och andra ingredienser som hjälper till att rengöra färgen.

Foton av tjejer med lila hår

Hår med lila hår ser väldigt original och attraktivt ut, men det är viktigt att inte överdriva det.

Den övergripande bilden ser bra ut om alla nyanser beaktas, inklusive: naturlig nyans, längd på frisyren och jämn garderob. Förändringar i bilden leder till betydande förändringar i livet och lila hår - detta är vad som kommer att locka uppmärksamhet och ge bilden av enskilda funktioner.

recensioner

Alina: Jag hade sådana experiment - jag målade stiftens spetsar i lila. Det såg intressant ut, särskilt om kläderna var i tonen.

Zhenya: Helt lila hår är min dröm !! Det är synd tills jag bestämmer mig för ett så djärvt steg (

Svetlana: Ombre ser väldigt vackert ut med violett färg. Och om du lägger till en övergång till blå, då är det överlag super!

Lila hår (35 bilder): skapa en unik bild

I modevärlden är huvudpositionerna upptagna av krullar av violett eller blå irisfärg. Sådant mörkt lila hår är populärt bland både den berömda Kelly Osbourne och unga schoolgirls. I början kritiserade skönhetsexperter den nya trenden, men nu är denna trend egendom för alla energiska tjejer som är djärva i sina experiment.

Djuptone är bra för brunetter och mörkbrunhåriga kvinnor.

Sådana kreativa krullar ser fräscha och ultramoderna ut, eftersom färgens särdrag är i överflöd av sina nyanser. Därför kan vi välja en perfekt harmonisk version som på ett adekvat sätt underlättar vår naturliga hudton och hår.

Vi väljer skuggan av lila

Alla lila toner på mörka lockor är bra.

Utbudet av lila nyanser växer ständigt av kosmetikindustrin, så att vi kan välja önskat och acceptabelt alternativ.

Nyanser: lavendel, lila, neon, plommon, lila, körsbär, flamingo, pastellrosa, röd ros.

Instruktionen av en professionell colorist gör vårt val av ton- och färgteknik mer exakt.

Var uppmärksam! Slutresultatet av färgning beror på initialt nyans och naturlig färg på vårt hår.

Ta reda på vem som går lila hår. Av deras natur är de djärva, extraordinära och självsäkra människor, och deras lila, lila och violett krullar är beundransvärda.

När du väljer dessa trendiga färger tar vi hänsyn till din föredragna stil och naturliga data.

Färg nyanser

Tonen i fotot visuellt ökar mycket hårvolymen.

 • Anime fans och tonåringar föredrar en ljus palett.
 • Den lila hårskärmen är lämplig för ägare av samma kalla, naturliga färgning: blondiner med platina ton av strängar, brunetter med en blåaktig nyans av lockar, skönhet med skönhet med ett naturligt grått krusglöd.
 • Den varma skuggan av strängarna gör att vi kan leka med den fashionabla ombraen, med lila färgning.
 • Charmiga kvinnor med gyllene hud färgar bara några strängar så att den soliga lila tidvattnet inte gör ansiktet gult.
 • Mörk lila hårfärg är vacker på naturliga svarta och mörka kastanjetrådar och harmoniserar perfekt med ögon och hudfärg.
 • Men blondiner, ljusa brunhåriga kvinnor är bättre att experimentera med fascinerande lavendeltoner.
 • Många lockas av den klassiska och färgen på burgund eller aubergine på några strängar. Observera att valet av lock för färgning inte är kaotiskt, men väl genomtänkt.
 • Aubergine är en mörk kallt ton och går till brunögda skönheter med aristokratisk, cool hudfärg.

Färgalternativ

Stylists varnar för att det är svårt att måla på egen hand, med egna händer, och endast mästaren kommer att göra det kvalitativt över hela hans huvud. När allt kommer omkring kan det finnas överdriven ljusstyrka, tonintensitet och ojämn färgning, vilket kommer att förstöra vår frisyr och humör.

Låt oss experimentera för att börja med mascara - låt oss hämta vår skugga.

Vi kan först försiktigt använda moderna tvättbara toner eller tinting mousses. Då tänker vi inte hur vi tar bort den lila nyansen från håret.

Det här alternativet tillåter oss att framgångsrikt experimentera med ovanliga men vinnande nyanser för att hitta den mest lämpliga för hudton, hårfärg och konsistens.

 • Elite rökig halvton kommer att kräva förljusning av mörka trådar, även om det också bidrar till efterföljande snabb tvättning av färgämnet. Efter blekning använder vi toningbalsam eller äventyrlig resistent färg.

En lila hår tonic kommer att ge en blond blondin en lavendelton.

 • Kvalificerad användning av denna eleganta färg vid färgning eller markering ger ett utmärkt resultat: frisyren tar en dramatisk livlighet, ansiktet är upplyst med färska färger.

Modig ombre teknik.

 • Låt oss börja små: låt oss göra violett tips, ljusfärgning eller ombra med moduleringar till extremt djup bläck.
 • Den eleganta ideen om stylister är mångfärgad (en rik kombination), när ljuskrullar, som slår samman med mörka, bildar ett unikt utseende, som glöd av en frisyr. Genom att blanda nivåer och toner uppfyller vi vår önskan om att vara alltid vacker och ny. När allt kommer priset på färgämnen tillåter oss att försöka.

Det eleganta spelet med mörka och lätta lås är alltid spektakulärt.

 • Toning - färgning av enskilda strängar av befälhavaren i stugan. Till att börja med lyfter vi fram och först då vi målar i denna trendiga färg. Ett sådant system kommer att ge en visuell pomp av hår och magisk strömmande lek.

Färgläggning individuell ordning.

 • Vackra lila hår slutar på korta hårklippningar. På långa och medelstora lås viar vi dem själva. Men med en kaskad hårklippning behövs en assistent för att perfekt färga krullarna i ryggen.

Tips! Efter färgning är det värt att använda en färgämnesfixare, eftersom det är lila hårfärg som lätt tvättas av.

 • Vaktmästare av traditioner utesluter varsamt bara ljusets färgning av allt hår, vilket harmoniskt påverkar grå hår. Därför färgar sina mormor deras hår lila.

Rekommendationer stylister

Långt kaskadhår är den mest lämpliga frisyren för denna nyans.

Tjejer med lila hår bör ta hänsyn till nyanser som gör en sådan trendig färg väldigt attraktiv.

 • Vita, gula, orange och gråa kläder kommer perfekt att framhäva de exklusiva violettkrullarna, och den blå klänningen kommer att ge utseendet en speciell lyx. Även om denna allians är bra i strängarna själva, mästerlig färgad av mästaren.
 • Smink är också nödvändigt speciellt: blåa skuggor, ljus läppstift, men bara en kall nyans är ett professionellt korrekt beslut. Men med rosa krullar låter sminken vara varm, men inte ljusa färger.
 • Frisyrer är också sällsynta: långa krullar, "vattenfall", fluffiga flätor - detta är valet av skönhetsexperter. En sådan spännande färgövergång skapar trots allt en rik volym.

Tips! För att göra lila hårfärg längre, använd endast milda schampon. Och den extremt ljusa färgen kommer att hålla laminering under lång tid, medan håret inte kommer att blekna och kommer att spara en attraktiv glans.

Ta bort den dåliga lila nyansen

"Återlös" -ton är möjlig på olika sätt.

Även om du vet hur du färgar håret lila blir vi ibland besvikna på en misslyckad färg. Detta är särskilt fallet med blondiner, eftersom överdriven ljusstyrka och intensitet ser smaklösa mot det ljusa ansiktet.

Otillfredsställande resultat tonade schampo för 5-6 mottagningar i rad, tvätta av med vatten. Förresten, och andra färgade kosmetika tvättas snabbt.

droger

 • 50 g gyllene "Mikston" -blandningen med 50 g väteperoxid 6%.
 • Den resulterande kompositionen kommer att distribuera misslyckade målade trådar och täcka i 20 minuter med en plastpåse.
 • Tvätta sedan ditt huvud utan schampo och njut av den nya färgen: ljus eller mörkbrun.

olja

Kockolja kommer att ge ett bra lila pigment.

 • Blanda 2 skedar smör med 2 äggulor och ett glas vatten.
 • Smörj torra lås med den resulterande blandningen och värm med en handduk i 15 minuter.
 • Sedan tar vi bort verktyget med schampo.
 • Efter 4 sådana sessioner, slutför tvätten.

soda

Soda är efterfrågad av farmor, eftersom det lätt tar bort färg.

 • 10 msk soda häll ett glas varmt vatten så att läsken inte förlorar dess egenskaper.
 • Lägg nu en halv sked salt och en bomullspinne för att dra en slam för jämnt smörjning av de små trådarna.
 • Nu kommer vi ihåg låsen, vi gnuggar och håller kompositionen i nästan en timme.
 • Skölj sedan av med varmt vatten under en längre tid, och sedan schampo.

Violett har många subtoner, så du kan välja exakt "din"

slutsats

Så, lila är perfekt för naturlig kastanj eller svarta lockar. Vi målar dem djupt djärvt, tack vare vilket vi kommer att göra frisyren visuellt mer volymin (se även artikeln "Röd nyanser av hår: kommer den passa och hur man neutraliserar dem").

Blålila hår presenterar gynnsamt naturligt kallt skönhet, ser elegant och lyxigt ut. Och blondiner kan säkert och effektivt experimentera med toner av lavendel. Videon i den här artikeln innehåller användbar information om denna extravaganta färg.

Hur färgar du ditt hår lila?

Island Baldwin, Kelly Osbourne, Nicole Richie och andra Hollywood kändisar förvånade sina abonnenter i en instagram selfie med lila hår. Den ovanliga färgen såg så extravagant ut att efter de här stjärnorna började de vanliga tjejerna experimentera med håret. Hittills är lila strängar fortfarande bland de främsta trenderna inom frisör. Vi erbjuder dig att komma in i den nya säsongen starkt!

Lila hår - foto av tjejer med lila hår

Om du bestämmer dig för att ändra hårets färg på så ljus och iögonfallande, titta först på fotot på Internet och läs recensioner. Det är önskvärt att din typ sammanfaller med tjejerna i bilderna. Tack vare bilden kommer du att förstå om du kommer att må bra med en sådan färg.

Med hjälp av högkvalitativ färgning kan du uppnå olika nyanser: från dammigt rosa till blått svart. Trenden på hösten-vintersäsongen 2018 är ask-lavendelfärg. Han ser spektakulär ut, både på torget och på de långa lockarna. Tja, om du inte är internt redo för sådana kardinalförändringar, försök markera. Tunna ljusa trådar gör bilden snygg och extraordinär.

Kort lila hår

I år är frisyr på topp i popularitet. Och om du målar korta strängar i lila - det kommer att se ut på moderna och relevanta. Sådana experiment är inte lämpliga för kvinnor i ledarpositioner eller arbetar i kontor med en företags klädkod. Men representanten för kreativa yrken, en studentflicka eller en frilansare kan enkelt ändra färg.

En tjej med kort hår av mörk lila skugga kan betona bilden av läder läderjacka, svart turtleneck, rippade jeans och spetsstövlar och tjocka klackar. Komplettera nuvarande snygga tillbehör: runda glasögon, ryggsäckar och chokers. För inspiration, titta på bilden av en anime tjej med lila ögon och lila hår: mystisk chan och deras frisyr kommer att förvåna dig med sina kosmiska bilder!

Långa vackra lockar

Hårlila med svart nyans ser lyxigt ut på långa lockar. Mörka lockar kommer inte att se ut så tråkiga, tvärtom kommer de att ge bilden av romantik. En vacker lång krulle kan göras i salongen eller hemma med hjälp av curlers eller en konisk curling. En flicka med lockar kommer att framhäva ett romantiskt utseende med en babyduk siluettklänning, snygga pumpar och en liten handväska.

Vacker lila ombre

Tjejen med violett hår i en vacker klänning är en populär hjältinna av japansk anime. Killar förlorar sina huvuden från sin oerhörda skönhet. Förresten, denna frisyr finns ofta i modern porr.

Men för det vanliga livet kan du inte målas i en ljus färg, men gör en mild ombre. På ljusa strängar ser rosa eller lila ändamål vackert ut. Brunett kan göra mörka lila eller blå-svarta tips. Och röda lås måste lysa innan du ändrar skuggan.

Hur färgar du ditt hår lila?

1. Köp den mildaste färgen med näringsämnen för att hålla håret skänt och friskt efter färgning.

2. I första hand appliceras färgen på en tråd och tiden som anges på fodret hålls. Så du kommer att förstå vilka strängar som kommer att bli efter färgning.

3. Om färgen passar dig helt, börja fullfärgning, flytta från botten uppåt. Observera att på vit krullar blir färgen ljusare.

4. Tvätta huvudet endast med kallt vatten, annars kan det vara varmt att göra mörka auberginekrullor till lila lila. Tvätta huvudet igen med hjälp av schampo för att få färgen på hårbotten. Den återstående färgen på huden kommer att gömma concealer.

Hårfärg lila - hur man väljer?

För att få tjejen att se snygg ut, är det viktigt att välja rätt färgfärg, från början av data:

1. En kvinna med vita krullningar och rättvis hud bör inte välja för mättade nyanser som gör hennes ansikte blek. Det är bättre att färga håret i lila eller grårosa.

2. Ägare av kastanjhår kan leka med flera nyanser och göra mångfärgade trådar. I grannskapet ser du stora röda, blåa och lila. En tjej med brun-svarta krullar borde definitivt prova sådan färgning.

3. Ljusbrunt hår kommer att dekorera lila trådar och mörkare nyanser kompletterar den svarta lila färgen.
Och viktigast av allt - färgen ska vara av hög kvalitet och innehålla så många användbara komponenter som möjligt för att inte göra en naturlig bild till en artificiell.

Hur man väljer en hårfärgad lila

Om tjejen bestämde sig för att måla håret hemma kommer tonic att komma till räddningen. Med det får du snabbt och enkelt den önskade färgen, som om så behövs, lika lätt tvättas av med schampo. Varje tjej kan experimentera med tonic och bli en anime hjältinna.

När du väljer en produkt, var uppmärksam på dess sammansättning och tillgänglighet av detaljerade instruktioner. Ju mer näringsämnen tonic innehåller, desto mindre stress kommer hårklippet att uppstå.

Hårfärg i lila färg hemma:
1. Du behöver:
- färg eller tonic
- borste;
- engångshandskar
- plastskål
2. Gör bekvämt 4 identiska svansar.
3. Applicera en rik kräm på templen och pannan så att färgen inte fläckar huden.
4. Starta färgningsprocessen från nacken.
5. Torka av färgen efter den tid som visas på fodret.

Hur man gör lila hår tips:

1. Gör några svansar.
2. Applicera på tips av tonic eller färg, välj önskad nyans.
3. Vik ändarna i folie.
4. Efter en viss tid, tvätta av färgen med vatten, lösa svansarna och tvätta hela huvudet med schampo.

Hur man tar bort den lila nyansen från håret hemma

Om de lila trådarna blir irriterande eller de helt enkelt inte passar dig, kan du alltid ta bort den irriterande färgen. Tennbalsam är helt tvättad för 5-6 huvud tvättar. Men om det är färg, blir det svårare att tvätta det. Det finns flera sätt att göra detta:

1. Gör en blandning av två skedar smör, ett glas vatten och två äggulor. Applicera blandningen i 15 minuter och linda huvudet med en handduk. Tvätta av med schampo och repetera alla 4 gånger.

2. Fyll med varmt vatten 10 matskedar läsk och en halv sked salt. Applicera den genomsnittliga kompositionen på blandningen på trådarna och efter en timme skölj först med vatten, sedan schampo.

Lila hår och en fräck frisyr är den mest kreativa trenden av säsongen höst-vinter 2017/2018, som passar de flesta kvinnor. Om du är en modig tjej och vill se ut som en animehjälte med stora ögon, ska du måla lockar minst en gång i en sådan ovanlig färg. Se bilder och bli inspirerad av den nya bilden och färgen!Nästa Artikel
Betyg det bästa av pengar. Vilken keratin hårrätare är bättre?