Pigtails för natten eller ett sätt att skapa vackra lockar


Ofta går kvinnors önskningar emot naturliga data. Tjejer med söta lockar vill få rakt hår och långhåriga skönheter vill ha vackra lockar. Men moderna curlingmedel förstör hårstrukturen. Men idag kan du hitta ett stort antal olika sätt att skapa lockar utan att använda specialverktyg och apparater.

Den vanligaste sätten är pigtails för natten. På så sätt kan alla tjejer använda, för det är inget lättare än att fläta vanliga grisar och på morgonen för att få snygga krullar på huvudet.

Spikelets att skapa volymetriska och vackra lockar

För att få en voluminös frisyr på morgonen kan du fläta den franska flätan för natten.

I mitten är det nödvändigt att göra en jämn avskildhet, för detta ändamål används en platt kam med sällsynta tänder. Från de främre strängarna, i mängden av två stycken, och kommer att skapa en spikelet. Braidens höga position säger om hårets starka volym på morgonen.

På kronan på höger sida är det nödvändigt att skilja tre identiska strängar, som är spridda över varandra. Stram flätan att vara tätare.

Proceduren för perekidki fortsätter, men sidsträngarna läggs gradvis till. När flätan flätas till öronnivån, kommer det plana håret att samlas in och endast tre huvudsträngar kommer att förbli, standardfletan är vävd till slutet.

På vänster sida måste du göra samma steg. Ett bra alternativ för unga fashionistas som går i skolan.

Konventionella tre-spets flätor för perfekta lockar

För att göra krullningar med flätad på natten av flätor, kan du använda standardversionen av vävning. För att skapa små krullar behöver du mer flätor, ca 10 till 20 smala flätor.

Det är nödvändigt att göra följande:

 • Mitt huvud, blötläggt med en handduk och kammade. Du bör inte torka håret med en hårtork, eftersom de måste vara våta. Krullar erhålls endast när "våta" flisor flätas, torkar ut över natten på ett naturligt sätt;
 • Fyll en liten skål med vatten och tillsätt lack där med strö
 • Separera de nödvändiga strängarna och kammen. Med vatten från en skål fuktar vi krullen och väver den till en vanlig pigtail. Om det finns ett slag är det bättre att lämna det intakt.
 • Således gör vi med allt hår. Vid spetsarna, för fixering, används tunn elastik. Det tar ungefär en timme att väva alla flätor. Antalet flätor beror på hårets tjocklek;
 • Alla resulterande flätor måste fixeras med lack.
 • Efter fullständig torkning, det är på morgonen, avfärda pigtailsna. För att fixa, spraya dem med ett annat lacklager;
 • Krullar ska inte kamma, eftersom kammen gör dem fluffiga och frisyren kommer att se ut som en maskros. Sådana lockar kan vara i ca tre dagar på huvudet.

Braid i form av sele

Med hjälp av en kam är det nödvändigt att avskilja ett kors på ett kors.

Resultatet kommer att vara fyra strängar. Vävning kan startas från någon av de fyra sidorna, de andra tre är separerade med en barré för att undvika störningar.

Den valda strängen är uppdelad i halva och vridna i en bunt, till exempel, medurs.

Två strängar är vridna ihop och fixerade i bullen. Vi gör också resten av delarna.

Som ett resultat kommer du på morgonen att få vackra och ömma lockar, precis som efter stora diamanter. Frisyr ser romantiskt och feminint ut.

Vad ska man göra om det inte finns curling och strykning, och jag vill få vackra krullar? Svaret är enkelt - pigtails för natten. Denna metod för perm är inte sämre i resultatet till någon enhet, och håret förblir säkert och gott.

Hur man flätar pigtails för att ha vackert vågigt hår

Lush styling och lyxiga hår - drömmen om nästan varje kvinna, speciellt eftersom ibland du verkligen behöver diversifiera din frisyr.

Det är säkrare och enklaste att göra om du curl dina lockar med hjälp av flätor för natten: i det här fallet håller de vackra locken längre och det vågiga håret förstör inte alls efter proceduren.

Att lära dig hur du stylar ditt hår med denna teknik är väldigt enkelt, och vår artikel kommer att lära dig exakt hur det här görs.

Hur man gör krullar med flätor ↑

Curls med hjälp av flätor gjorde många av oss i barndomen - det här gjorde att vi kunde skapa en ovanlig frisyr för semestern, och ofta blev denna styling av sig själv om flätan på huvudet var kvar under en mycket lång tid.

Nu är det väldigt modernt att göra krullar av flätor, för att denna styling är väldigt enkel och inte skadar håret alls, vilket inte kan sägas om salong frisyrer. Dessutom är krullarna efter flätor väldigt stabila och fjädrande, och behåller därför utseende och form under lång tid, även på det tungaste och orubbliga håret.

Krokar av flätor görs enkelt och snabbt - från ett namn är det uppenbart att för denna teknik för läggning behöver du flätas flätor på huvudet. I detta fall kan du ändra storleken och volymen på skurkarna med hjälp av tjockleken på flätorna. Så, för att bli väldigt liten och fjädrande, gör de mest voluminösa krullarna, pigtails mycket små, tätt flätande varje sträng, från rötterna.

För krullar av medelstorlek är två eller tre flätor tillräckliga, vilket också kan flätas från början av hårväxten för att uppnå pomp och volym, och ungefär från templen, om du vill få de mest naturliga krullarna. Men för de största krullarna gör en enda flätan, inte tätt flätar den bakifrån. Då kommer curlsna att vara naturliga och kommer att se naturligt ut, men utan överdriven volym.

Curls med hjälp av flätor kan göras vid vilken ålder som helst, denna teknik är perfekt för att skapa frisyrer för små tjejer och för de flesta vuxna damer. Eftersom sådan styling inte förstör håret, kan du applicera det så ofta du vill.

Och så att frisyrens slutliga utseende har det mest framträdande utseendet, får det inte lära sig några knep innan du gör flätor för natten för lockar. Bilder i artikeln kommer att övertyga dig om att detta är en utmärkt metod för elegant styling, och du vill verkligen prova det själv.

Hur man gör vågigt hår med hjälp av flätor ↑

Hur man flätar pigtails för att ha vackra krullar? Faktum är att det inte räcker för att bara ta en fläta på huvudet, eftersom det kommer att bero på deras slutliga utseende, och därför är det viktigt att observera några nyanser. Först, om du vill ha din styling för att vara en dag eller ännu mer, använd sedan denna natt krullar av flätor, håret för att ta den önskade formen och krullarna under lång tid, nöjd med elasticiteten.

Det är lättast att få vågigt hår från flätor - för det här, efter att ha tvättat huvudet, fukta det med en mask eller en balsam, kamma bra, sätt den på separata mellanstänger och försiktigt fläta varje. Låt flätorna torka helt.

Och om du har bråttom kan du använda en hårtork och göra en snabb styling. I det här fallet, efter att du har tappat flätorna, är det viktigt att sprinkla dem med lite hårspray så att håret inte förlorar sin ursprungliga form.

Vågigt hår med hjälp av flätor kan ha det mest mångsidiga utseendet - allt kommer att bero på den ursprungliga flätade väven. Vackra vågiga strängar erhålls om i stället för den klassiska flätan fläts några spikelets på huvudet. Men den klassiska stora franska flätan ger dig riktiga salongkrullar.

Så att håret inte är fluffat i alla riktningar och såg väl preparerade, kan du behandla tipsen med speciell hårolja, men överdriv inte det, annars kommer strängarna att bli tyngre och håret kommer snabbt att förlora sin form. Om du drömmer om glänsande och glänsande krullar, använd olja innan du flätar pigtslingarna: Tvätta huvudet och applicera olja på varje sträng, kamma och fläda flätorna.

Curls med hjälp av flätor kan erhållas både på torrt hår och på våt. Naturligtvis är den senare ordningen mer resistent styling, och används därför mycket oftare. Om du flätar flätor i ögon på torrt hår, kan du få extra volym och fluffighet utan att väga håret. Men om du längtar efter starka fixeringar och fjädrande krullar, måste du fläta flätorna för natten. Och hur man gör det rätt för att få de perfekta lockarna - läs nedan.

Varför är det bättre att fläta pigtails för natten ↑

Först av allt måste du tvätta håret med schampo och hår för att ta hand om, så att efter curling lås inte sticker ut i alla riktningar och inte ser spröd och torr. För dessa ändamål kan du använda en återställnings mask med keratin eller ens göra en hemmagjord mask improviserad.

Skölj sedan strängarna väl och torka dem med en handduk. Var noga med att applicera outplånlig vård för hår, så att krullarna efter torkning ser snygg och välskötta ut. Detta kan vara en speciell spray, balsam, hårmjölk eller olja - som du vill.

Förbered sedan rezinochki eller bekväma hårnålar, som du kan fixa längst ner på varje pigtail. Men det är bättre att inte använda för tunt latexgummi, eftersom de kan riva ut håret och orsaka dem skada. Dela den önskade delen, kamma håret och torka det försiktigt med en hårtork så att den blir våt och inte våt. Därefter borstar du ditt hår och fördelar håret i strängar.

Stor hår en naturlig look får vi med hjälp av en fransk fläta, vackra vågor - med två flätor spikelets, och små lockar gjorda av små flätor.

Efter att du har flätat håret, kontrollera gummibandens tillförlitlighet så att trådarna inte blir disheveled under sömnen och dina ansträngningar kommer inte att gå till damm. Det är ännu bättre att ha på sig ett speciellt hårlock på huvudet innan du lägger dig.

Morning Vrid loss fläta, kamma borsten varje sträng med stora tänder (så att håret inte pushilis, kan de inte kamma, bara piska fingrarna lite). Om håret slås ut ur stylingen eller spetsarna håller sig fula, använd hårolja.

Det är det! Din flätor av flätor är redo att glädja dig med deras elastiska utseende. Typiskt varar detta arrangemang fram till kvällen. Och titta nu på en video om det här ämnet.

Skapa fantastiska vågiga krullar av flätor (36 bilder)

Tyvärr, motsätter sig ofta tjejernas önskemål, vad gäller utseende, vilken natur som har tilldelats dem. Särskilt ofta gäller detta för hår. Så, vissa tjejer med lekfulla krullar försöker räta ut dem, medan andra - med perfekt slät rakt hår vill curl dem.

Det finns inga problem med det senare, för idag kommer det att finnas många sätt för det - curling, strykning, hårkrullare - alla dessa enheter gör ett utmärkt jobb med krullen. Men det finns också situationer när stylisterna helt enkelt inte är tillgängliga, förbli inte utan de önskade volymetriska och vågiga krökarna? Självklart inte!

Curling på flätor är slående i sin enkelhet, och ännu mer - i sin skönhet.

När allt kommer omkring kan krullarna göras utan användning av olika anordningar för krullning av hår. En av de enklaste och vanligaste metoderna är att väva flätor för natten. Och även om metoden är enkel och okomplicerad, finns det fortfarande lite finesser.

Hur man gör lockar med hjälp av flätor och hur man lägger dem i en attraktiv frisyr, läs vidare.

Curls på grundval av en fläta och skapandet av en "vattenfall" frisyr på krullade trådar

Efter att ha gjort en vanlig fläta får du som ett resultat en "spännande" frisyr

Metoden att skapa lockar med hjälp av flätor har flera fördelar:

 • sparar familjebudgeten. Priset på sådan styling - entusiastiska synpunkter och komplimanger. Du spenderar inte ett öre på permen, förutom att om du måste köpa stylingverktyg.
 • tar inte mycket tid och kräver ingen professionell skicklighet. Braid fläta är väldigt enkel, vissa unga damer spenderar minuter i hela processen. Tiden kan variera beroende på hårets densitet.
 • En sådan perm är absolut ofarlig, för i jämförelse med att använda hårspänningsprodukter är det i detta fall ingen skadlig effekt av höga temperaturer.

Enkel flätning kan skapa charmiga lockar

Väv flätor för att skapa lockar

Att göra krullen med hjälp av flätor med egna händer, du behöver vanliga elastiska band för att fixa ändarna av vävning, mousse för hållbarhet och hårspray.

Tips!
Väv flätar bara på vått hår - då kommer locken vara resistenta och elastiska.
Det är dock oerhört viktigt att håret inte är våt, för det här kan du prova förlust och brittleness, förutom att strängarna i denna form helt enkelt inte kan torka ut.

Det är lämpligt att tvätta håret före vävning. Applicera lite mousse eller gör en speciell vätska till krullarna var mer resistenta - tillsätt hårspray till en liten mängd vatten. Det är bättre att lämna vävningen för natten - så att du får voluminösa och uttalade lockar.

För att ge curltexturen, gör pigtails av olika storlekar och former.

Fransk fläta är inte bara en attraktiv frisyr för varje dag, utan också otroliga lockar, som erhålls om du löser upp håret

Instruktioner för att skapa en fransk fläta:

 1. Dela håret i två delar, varifrån det blir nödvändigt att fläta två franska flätor. Ju högre basen av väven är desto större blir resultatet.
 2. Till höger om kronan, separera tre tunna trådar och kasta en över en, som görs vid början av vävningen av en vanlig fläta.
 3. Fortsätt vävning, lägga hår på båda sidor till strängen, som alltid är i mitten. Den centrala strängen kan passera både över sidan och under botten. I det första fallet får du den vanliga spikeleten, i den andra - den franska spytten inuti.
 4. Sätt flätan på spetsen och säkra med ett gummiband.
 5. Upprepa samma steg med hårets vänstra sida.

Med denna frisyr kan du fritt spendera hela dagen och gå och lägga dig i sängen. Och på morgonen kommer du att överraska dina bekanters cirkel med en ny fantastisk vågig stil.

Foto: Strands Curls

Vävning på basis av selar:

 1. Kamma försiktigt genom locken och gör två avskiljningar i form av ett kors. Resultatet kommer att vara 4 strängar.
 2. Säkra med ett gummiband eller klistra tre hårstycken och lämna en arbetare.
 3. Dela en del av håret i 2 identiska strängar. Varje vridning i en sele medsols.
 4. De resulterande två strängarna sammanflätar moturs och bildar en bunt.
 5. Skruva bunten med ett gummiband eller stift.
 6. Upprepa ovanstående manipuleringar med de tre resterande delarna av håret.

Som ett resultat av sådan vävning erhålls otroligt attraktiva krullningar, som efter curling med curling. Ett bra alternativ för speciella tillfällen.

Styrelsen
! Dekorera lockar, gjorda på grund av selevävning, med färska blommor - med dem ser det mycket attraktivt ut.

Curl baserat på flera klassiska flätor

Klassiska flätor för att ge fluffiness pomp:

 1. Gör en avskjutning i mitten.
 2. Böj ditt huvud till höger och samla håret i en hög svans ungefär vid kronan.
 3. Dela håret i tre delar och börja fläta vanligt flätat. Se till att vävningen är tätt.
 4. Fäst spetsen med ett elastiskt band och fortsätt till den andra delen av hårets huvud.

En krull som görs på detta sätt ser naturligt ut, ljusvågor kommer att utse femininitet och volymen kommer att tjocka tunna trådar. Om ditt mål är små krullar måste du väva några flätor - desto mer är det, desto mindre blir krullarna.

På morgonen måste all vävning lösas och försiktigt räta fingrarna. Borsta inte håret, annars fluffar och krullen kommer att förlora sin charm.

Låt curls efter eget gottfinnande, ett bra alternativ - ett pigtail vattenfall med lockar (skapande plan i artikeln nedan). Fixa resultatet med lack.

Skapa en frisyr "vattenfall"

Stunning vattenfall spytt med lockar

Curls med en scythe ser särskilt feminin och romantisk. Idag är den vanligaste versionen av kombinationen av vävningar och lockar - frisyr "vattenfall".

Ordningen att väva "vattenfall":

 1. Del på egen hand.
 2. I templets område att separera krullen och dela den i tre delar.
 3. Börja vävning, som händer när du skapar en vanlig fläta, gör två omslag.
 4. Placera den övre strängen i mitten, dra sedan den nedre strängen i mitten och sänk ner strängen, som nu är nedåt. Lägg istället en krullning med den totala nedre massan av hår.
 5. Lägg en krull från toppen av håret till den övre strängen, väv det i en fläta.
 6. Fortsätt vävning till motsatta sidan och säkra vävning bakom öronhålan.

Flödande vattenfallskräm - enkelt och vackert!

resultat

Hur man gör en perm utan att stryka och curling? Svaret är enkelt - flätade pigtails för natten! Curls skapade på detta sätt är inte sämre än någon speciell enhet i resultatet. Dessutom kommer ditt hår att förbli i integritet och säkerhet.

Och att ha skapat en fantastisk krillformning, du kan vara säker på att du inte kommer att lämnas utan uppmärksamhet. Vi önskar dig att vara charmig! Du kommer lära dig mer om det här ämnet från videon i den här artikeln. Några frågor? Fråga dem i kommentarerna!

Hur man flätar pigtails på natten för lockar: en algoritm för steg och foto

Curl vackra lockar kan inte bara använda traditionella curlers eller curling.

Det finns många enkla och geniala sätt att få lockar hemma.

Ett av dessa sätt - flätande flätor.

Denna artikel kommer att diskutera den enkla tekniken för att krulla håret genom att väva flätor för natten.

Vad flätar bättre flätat?

Det verkar som om det inte finns några subtiliteter i flätningen av flätorna, och det kan bara vara ett möjligt resultat. Detta är dock långt ifrån fallet. Bara lite förändrade egenskaperna för vävning, du kan få helt olika styling alternativ för olika tillfällen. Du kan välja någon av dem, baserat på dina personliga smaker och preferenser.

 • Stora och naturliga vågor, du kan fläta en eller två stora flätor för natten (samtidigt, gör inte dem för täta).
 • För lockigt hår, gör 7-8 mindre flätor.
 • Och för absolut små magnifika krullar av flätor måste du göra minst 15-20.

Som du förstår är allt helt enkelt här: ju mer flätor du skapar desto lyxigare blir ditt hår i slutet.

Hur ser de ut på bilden?

Nedan finns alternativen för de resulterande frisyrerna:

Hur man skapar lockar: en åtgärdsalgoritm steg för steg

För att få ett vackert stylingalternativ är det värt att närma sig processen med vävning av flätor på ett seriöst och ansvarsfullt sätt. Utför följande steg steg för steg:

 1. Flätade pigtails måste alltid rengöra håret. Därför, tvätta håret innan du börjar lägga.
 2. Då finns det två alternativ - antingen att fläta flätorna omedelbart på vått hår, eller att vänta på att de ska torka. Om du bara har några timmar kvar, kan du bara tillåta torrt hår. Om du är redo att lämna pigtails för en natt eller till och med under en längre period, kan du lämna ditt hår lite flätat innan du väver.
 3. För att göra styling mer hållbar, använd en lättmousse. Applicera det på varje enskild sträng innan du väver.
 4. Om du vill fläta klassiska flätor är det ganska enkelt. Börja med att dela håret i strängar (du kan bestämma dess tjocklek själv, beroende på hur små krullar du vill få). Alternativt, ta strängarna, applicera styling mousse och fläta fläkten. Fixa slutet av varje flätat med ett litet gummiband.
 5. Det är möjligt istället för de klassiska flätorna att prova natten curling flagella. Principen för denna teknik är enkel: i stället för att väva en fläta från en sträng, vrids den i ett hårt rep och fixas på huvudet på något sätt (osynlig, krabba, gummiband etc.). Som en följd av denna vävning kommer du att ha en vacker vågseffekt, som när du curling med curling eller curlers.
 6. Dessutom finns det ett annat alternativ för en sådan natt styling. Du kan inte fläta vanliga flätor, men franska flätor som är moderna idag (en, två eller flera). Skönheten i den här metoden är att på morgonen kan du göra dig till en vacker frisyr baserad på franska flätor, ha på sig hela dagen, gå och lägg dig med henne på kvällen och väva på morgonen och njut av vackra lockar.
 7. För att fixa resultatet av vävning behöver små gummiband. Försök att göra detta så försiktigt och noggrant som möjligt, för att undvika överskott, men samtidigt, ganska tätt, så att flätorna inte sprids ut på natten. Till ändarna av håret stod inte ut med deras direkthet mot bakgrunden av den totala massan av lockigt hår, försök att docka flätan i slutet.
 8. Efter allt håret blir flätat, kan du gå och lägga dig. Om du vill skydda dina pigtappar och inte skada dem på natten, kan du ha en tunn duschlock på huvudet eller linda den med en lätt näsduk.

Som du kan se är det enkla sättet att väva flätor ganska enkelt och kräver inte allvarliga ansträngningar. Dess charm inte bara i ljushet, men också i det faktum att den (till skillnad från exempelvis varm styling med krulljärn) inte påverkar håret negativt.

En liten stund, några fågel och flätor kommer att fläta. Men om du vill få mycket liten afrokosichki, gör dig redo för det faktum att en sådan perm kommer att kräva dig mycket tid, men dess nivå av komplexitet blir högre. Om du inte har omfattande frisörserfarenhet rekommenderar vi dig att starta experiment med en enklare version och fläta högst tio flätor samtidigt.

Hemligheten hos en vacker frisyr

Väcka på morgonen, ta bort allt tuggummi och försiktigt rasa upp pigtailsna. Gå på dem med dina händer, rätsträngar.

Använd inte små hårborstar och massageborstar! De kan inte bara skada krullarna utan också riskera att ditt hår ser ut som fluffigt.

Om extrem volym inte är ditt mål är det bättre att använda en stor kam med glesa tänder när man kammar, och ännu bättre - gå utan en kam alls, räta ut ditt hår bara med egna fingrar.

Efter att alla flätor är rasta, kan du dessutom fixa resultatet med styling (lack eller hårgel). Dessa kosmetiska produkter kommer att bidra till att bibehålla effekten av krullar så länge som möjligt, även om fukt får på håret.

Den färdiga frisyren kan dekoreras med olika dekorativa element - fälgar, hårnålar etc. Särskilt bra blick på levande eller konstgjorda blommor krullade på detta sätt - de är perfekt kombinerade med små lockar och gör håret särskilt feminint och romantiskt.

slutsats

Braid pigtails kan varje kvinna. Därför kan alla prova detta snabba och enkla sätt att curling på sig själva. Denna teknik kräver ingen närvaro av curling eller andra termiska instrument, inte heller en stor tid, eller en allvarlig frisörupplevelse.

Dessutom är denna typ av curling helt ofarlig och säker. Därför kan du använda den utan någon rädsla. Ett ljust, frodig och vackert resultat av sådan självstyling kommer verkligen att glädja dig hela dagen.

Krokar av flätor - välj en mild metod för att skapa frisyrer

För kvinnor är det karakteristiskt att ha en frisyr som är radikalt annorlunda än stilen "styling" donerad av naturen. Cuties med curls vill ha strikt långt och jämnt hår, och ägare av långt och charmigt hår drömkrullar från rot till spets. Moderna kosmetika gör att du kan få alla önskade frisyrer att leva, men strykjärn och krullning, såväl som kemi, förstör hårstrukturen. Att lära sig att skapa vackra krullar från flätor är inte alls svårt, alla tjejer som älskar curls borde veta om det.

Vem är krullarna

När naturen är nådig till curls lover, lockar locken vackert ansiktet med krullar av rätt form. Om det inte finns krullar och rakt hår - ingen anledning att vara ledsen. Curls är skapade från något hår som är längre än 3 cm.

Curly curls nästan universell frisyr, men det finns flera nyanser som bör beaktas när man väljer det:

 1. Curls, särskilt långa, är inte lämpliga för flickor av liten storlek, de gör silhuetten kramad, visuellt kommer tjejen att se under hennes höjd och tjockare än hennes naturliga form. Eller krullarna är inte under axeln, eller en annan frisyr.
 2. Ett brett eller runda ansikte är inte heller det bästa alternativet för att rama det med lock. Visuellt kommer ansiktet att öka, och på grund av krullarna kommer även den perfekta sminken att betona motsatsen att vara ineffektiv.
 3. Ett triangulärt ansikte med ett hörn vid hakpunkten är perfekt för applicering av lock.
 4. Den tunna formen med tunna linjer är perfekt dekorerad med lås av alla former och storlekar.

Varning! När håret bärs på ett finger, är längden tillräckligt för att skapa lockar. Stylister skriver att för en full curl hårlängd kan inte vara mindre än 7 cm, men du är fri att experimentera med någon längd.

Allmänna regler för curling pigtails

Pigtails curl för länge sedan, från det ögonblick då det inte fanns några mousses, hårtorkar, ployk, lacker som är nödvändiga för den moderna stylisten. Skapa krullningar efter flätor, du borde känna till de allmänna rekommendationerna:

 1. Huvudet ska tvättas med varmt vatten, tvätta av schampo, mask eller balsam med kallt vatten. Det stärker håret, gör det passivt.
 2. Väv flätor på våt (helst vått) hår. Lak och mousse appliceras på de färdiga öronen. Överdriv det inte med kosmetika, annars kommer huvudet att se smutsigt ut. Innan du applicerar moussen, är det bättre att torka huvudet eller vänta på dess naturliga torkning.
 3. Storleken på krullen korrigeras av grisstens antal och storlek, desto mer spikelets och färre strängar är involverade i dem, desto mindre blir krökets steg.
 4. Beroende på typ av pigtail och platsen där den börjar, justeras vågtypen, den plats där den börjar. Använd endast pigtails, skapa en perm som liknar kemikalier.
 5. Om du vill applicera extra lack, gör det på torrt hår;
 6. Spit flätar försiktigt, bara med fingrarna (utan att tillgripa en kam). Detta bevarar vågens riktning. Styggt hår behandlas dessutom med lack i detta skede.
 7. Frisyren varar upp till 24 timmar, allt beror på korrektheten av flätningen och effektiviteten av att fixa resultatet.
 8. Om det fasta resultatet är kammade, kommer det att öka volymen upp till två gånger, skapa en frodig halo av lockigt hår runt ansiktet.

Franska flätor

Fransk fläta är en självständig original daglig frisyr, som blir till originalkrullar på begäran av värdinnan.

Prestationsalgoritm:

 1. Håret är uppdelad i hälften (uppdelad på toppen). Två franska flätor är bundna av håret på båda sidor av huvudet. Basen för vävning bestämmer volymen för en perm.
 2. Å ena sidan är håret uppdelat i tre strängar, som kastas enligt algoritmen för att väva en vanlig fläta.
 3. Väva vidare, inte glömma att lägga till centrumsträngen växelvis på båda sidor. Den centrala strängen kan lindas både över och under sidan, den första versionen kommer att skapa en vanlig fläta, i den andra en fransk spik inuti.
 4. Dra upp pigtailen och fixa änden.
 5. Upprepa med andra sidan.
 6. Gå till sängs, lös upp på morgonen.
 7. Fix resultatet.

På morgonen kommer du säkert att välkomna dem runt dig med ovanlig styling.

Klassiska flätor

Curl klassisk snett ser naturligt ut och naturligt. Tekniken låter dig skapa både stora och små trådar, beroende på det slutliga antalet spikelets på huvudet.

algoritm:

 1. Separera håret i mitten.
 2. Luta huvudet på en av sidorna, samla allt i en hästsvans på kronan.
 3. Dela svansen i tre strängar.
 4. Braid tight flät, sluta säkra.
 5. Luta sig åt andra håll, upprepa föregående stycken med resten av håret.
 6. På morgonen lösa upp och fixa.

Observera att spikelets kan vara 2,5,15 eller 30, ju mer av dem desto mindre är krullarna och den mer lyxiga frisyren.

Harnessbasis

Resultatet av tillvägagångssättet kommer att vara en attraktiv curl, liknande curling curling. Detta är ett alternativ för ceremoniella mottagningar och resor till ett datum på offentliga platser. Dekorera perm med blommor, bättre levande, du kommer definitivt att vara original och unik.

algoritm:

 1. Hårkam och gör två avskilda med ett kors.
 2. Fixa tre strängar och lämna ledigt arbete.
 3. Dela strängen i två, vrid varje medurs i bunten.
 4. Vika flätorna moturs med varandra, tills bildningen av en bulle.
 5. Säkra buntet med en stift (gummiband).
 6. Upprepa tidigare punkter med de återstående tre strängarna.
 7. På morgonen för att lösa upp och fixa, kommer du att vara unik.

Att känna versionerna av krullningar hemma genom flätande flätor, kan du alltid förbereda dem för varje semester, bära din favorit frisyr varje dag. Att göra krökningar av flätor med egna händer kommer att spara familjebudgeten, ge ett positivt humör i skapandet.

Krokar av flätor - den rätta lösningen för rättvist sex, har problem med hår eller kontraindikationer för värmebehandling av hår. Om du vill byta frisyr, gör det med hälsosamma metoder, ta hand om din skönhet och älska dig själv.

Alternativa sätt att krulla hår:

13 förpackningar som är lätta att göra före sänggåendet

Vi sparar dyrbar tid på morgonen

Vill du sova längre på morgonen? Vi också! Därför bestämde vi oss för att prata om frisyrer som är lätta att göra på kvällen (till exempel när vi tittar på nya "Girls" -serier). På morgonen behöver du bara ett par handrörelser och - ingen bedrägeri: din styling, som om från salongen.

1. Har du lockigt hår och varje morgon leker du med dem som handlare och lejon (mer exakt en lejonman)? Det är dags att komma ut ur denna spelvinnare. Vid sänggåendet, applicera en lotion för att räta krullarna på torrt eller nästan torrt hår. Torka sedan håret med en pensel eller en kam med fina tänder och fäst hårnålarna bakom öronen (för att undvika veckor, lägg bitar av vanligt papper under hårnålarna - det här gör allt hårguru bakom mode veckans gardiner) På morgonen är allt som återstår att avlägsna hårnålarna och, om nödvändigt, åtgärda resultatet med en lackmedelsfixering.

2. Lägg till lockigt hårvolym med hjälp av tekniken "ananas". I stället för det vanliga, tunna elastiska bandet, ta en trasa en (Carrie Bradshaw kunde inte tolerera sådan) för att inte dra över håret för hårt och lämna inga spår. Luta dig framåt, sänk huvudet och samla håret på kronan. På morgonen njut av volymen.

3. Och du tvärtom drömmer om lockar? Kom ihåg att du är en skolflicka, du flätat pigtails för natten att vakna på morgonen med en lockig version av dig själv? Varför gör inte samma sak nu. Bara för en bild i tidenes anda, gör justeringar av kröllens recept. Torka håret nästan helt, dela håret i zoner (fyra om håret är tjockt och 6-8 om det är tunt) och lägg till lite lotion för styling. Braid inte för snäva flätor och säkra dem med gummiband. Efter ca 8 timmar kommer drömmen om curls att gå i uppfyllelse.

4. Ett annat sätt att vakna med lockar är att dela vått hår i strängar 5-7 cm brett och vrid dem i mini-bunches. Alternativet är lämpligt för ägare av frisyr över axel längd.

5. Rett hår under axelbladen kan också vara lite krökt på natten och njut av resultatet hela dagen. Applicera lite olja eller en outplånlig balsam till något fuktigt hår. Gör en central avskiljning. Lossa trådarna på pekfingret från ansiktet och blås torrt. Därefter vrid två lösa buntar bakom öronen och säkra med hårnålar. När väckarklockan ringer upplöses bunkarna och strövar sprutsprayen.

6. Samla vått hår i en hög svans, applicera en texturiserande spray på den och vrid i en bulle. Om du har mycket tjockt hår gör du två knippar. På morgonen, lossa håret och använd lack för att fixa det: stora krullar går från frukost till sen middag.

7. Fortfarande lindar hårkrullare innan du lägger dig och då blir du förvånad över att du inte sover bra? Byt ut hårda tillbehör med mjuka. Ta vanliga pappershanddukar och skär dem i långa band. Bredden beror på vilka krullar du vill få: Ju tunnare krullen, ju tunnare krullen borde vara. Torka håret nästan till det bittera änden (fukt sönder papperet) och dela håret i 5 cm breda trådar. Vika varje på en pappersremsa från spets till rot och binda försiktigt ändarna. När du vaknar, lossa knutarna och fixa resultatet med lack.

8. Ägare av kort hårklipps-pixie vet att om du tvätter håret före sängen, kan du börja om igen: ditt hår kommer att hålla sig i alla riktningar och vägrar att gå och lägga sig som det ska. För att undvika detta, försök att byta ut bomullsduken i silke eller satin. De absorberar inte fukt så snabbt (det våta håret drar inte ut) och en jämn yta eliminerar friktion (strängar kommer inte att stå upp).

9. Fans av Jennifer Lawrence och hennes mjuka vågor av medellängd bör torkas hår med en hårtork och rikta en ström av luft ner från rot till spets. Applicera en liten mängd mousse på rötterna (kommer att skapa en form och volym) och lotion för styling längs längden (förhindrar fluffiness). Börja med hårlinjen, ta tag i strängarna 5-7 cm breda, vrid varje flagellum bort från ditt ansikte och peka dem med hårnålar.

10. Grunge stil frisyr för långt hår - varför inte? Tvätta håret med schampo och volymbalsam. Spraya på vått hår för att skapa lockar, dela håret i 4-5 sektioner, vrid in flagella och flagella i buntar. Säkra med pinnar. På morgonen applicera hårspray på buntarna, torka håret med en hårtork och ta bort hårnålarna.

11. För tätare disheveled curls, dela dem i strängar av olika bredder och applicera lite gel på vardera. Vrid tätt i olika riktningar. Samla flagella i grupper av tre och fläta fritt, säkra ändarna av flätor med gummiband. På morgonen tar du av gummit och bara demonterar locken med fingrarna.

12. För att få en sexig huvud dålig hår styling, lägg håret i längdriktningen utan att röra rotzonen. Samla håret i en fri bulle på baksidan av huvudet. På morgonen får du en avslappnad stil med en slät krona och vågor till spetsarna.

13. För podiumeffekten av ett "otvättat huvud", applicera några droppar torr olja. Gör en central avskiljning. Ta hälften av håret och säkra med hjälp av elastiska gummiband längs hela längden, så att du får några "bollar", som i den här säsongens Valentino-show. Dra lite boll i olika riktningar - det kommer att skapa mer platta vågor. Gör detsamma med andra halvleken. På morgonen ta av gummit. För att lägga till volym och "smutsig" konsistens, applicera ett torrt schampo inte bara på rötterna, men också över alla längder.

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6: e ingången (ingång från hästbanan)

8 enkel styling på natten för att vakna på morgonen med en elegant frisyr

Förr eller senare kommer alla kvinnor till slutsatsen: ordentlig sömn är avgörande för skönhet och mental balans. Och också, som det visar sig, för hårets skönhet. När allt kommer omkring kommer en bra vila till och med att spara krullarna från det inte särskilt användbara inflytandet av en hårtork och curling. Och samtidigt spara mycket tid på morgonen. Tillräckligt för natten att göra en av dessa enkla frisyrer och vakna en vacker kvinna med en lyxig man.

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Trött varje morgon för att välja: vara sen eller kom till jobbet med en bra frisyr? Ta hand om henne på kvällen. Nej, du borde inte vrida krullarna på natten och titta på krulljärnet eller dra håret med ett platt järn i en halvt nap. Det är nog att tvätta håret, torka håret på ett naturligt sätt och gör en av dessa enkla stylingar. Och sedan gå och lägg dig, se söta drömmar och vakna på morgonen med en färdig frisyr. Enkelt och effektivt. Dessa idéer från tjejer från hela världen kommer att låta dig experimentera i en vecka. Och se till att hitta vad som kommer att ha på humöret.

1. Skapa volym utan hårtork

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

På morgonen finns det ingen tid för torkning, och du vill vakna med en chock av hår a la Bridget Bardot? På kvällen tvättar du håret, torkar det på ett naturligt sätt, och innan du lägger dig, samla allt hår i högsta möjliga svans på toppen av huvudet. Fånga håret med ett mjukt gummiband (för att inte skada dem), gör en enkel bunt och fixa den med en hårnål. En sådan frisyr är osannolikt att skrämma en pojkvän eller en man, men på morgonen är det tillräckligt att bara lösa håret, kamma håret, stärka håret lite vid rötterna - och gå på affär med en vacker, frodig man.

2. Mjuka vågor efter en mjuk sömn

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Vill du få lyxiga mjuka vågor på morgonen, men sova på hårkrullare verkar inte som den mest praktiska idéen? Resursfulla tjejer erbjuder att curl krullarna på... T-shirt. Vik det på ett sätt som en halo (förbinder kanterna med ett gummiband), placera det direkt på din dyrbara krona, dela håret i stora trådar och vrid försiktigt runt ringen. Sova, det gör inte ont, men på morgonen vaknar du med en riktigt Hollywood-styling.

3. Elastiska fjäderkrokar med strumpor

8 natt hår styling för underbart morgon hår

En annan idé för en mjuk sömn och bra hår på morgonen. Rent och något vått hår uppdelat i strängar, strö med styling agent och vind på strumpor. Önskvärt rent. Det ser roligt ut, men resultatet är värt det.

4. Smala vågor

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Vill du se dig själv i ett nytt utseende? Drömmer din dotter om att bli en sjöjungfru? Tja, med båda uppgifterna frisyrar fina vågor enkelt. Rent och något fuktigt hår strö med fluffighet (detta steg är viktigt, särskilt för ägarna av stygga trådar), dela upp i sektioner och fläta 4-8 täta flätor, starta så nära rötterna som möjligt. Ju tunnare pigtails desto mindre blir vågorna. Gå och sova, på morgonen rasa upp håret och kamma det försiktigt. Bilden av havsprinsessen är klar.

5. Strand styling

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Drömmer du om en semester vid havet, men på kalendern bara mars? Oroa dig inte. Lägg lite avkoppling till bilden med den faktiska "strand" styling. Fuktigt hår kamma tillbaka, samla i fyra täta buntar vid själva rötterna, fixa och strö med lack. Efter 7-8 timmar ser du ut som om du hade dem på en het strand.

6. "Angel of Victoria"

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Beundra de perfekta lockarna i underkläderna Victoria's Secrets? Och du kan prova detsamma. Även utan dyra curling. Det är sant att det tar tid och tålamod. Trots allt måste håret delas in i många små trådar, vrid dem med fingret, lägg, fixa med en hårnål och hur man sover. Och på morgonen försök att undvika penslar av något slag, men bara kamma krökarna med fingrarna. Men resultatet är en modell en.

7. Bästa år av Hollywood

8 natt hår styling för underbart morgon hår

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Lyxiga retrokronor, som Lana del Rey - drömmen om många tjejer. Men för att uppnå effekten av en Hollywood-diva är det inte så svårt. Fortsätt på samma sätt som i föregående stycke. Endast förkam hår på ena sidan. Och på morgonen var noga med att kamma dem med en mjuk borste med naturliga borstar till stora vågor.

8. Vi behåller vad vi har

8 natt hår styling för underbart morgon hår

Gillar inte lockar, men du vill bara gå upp på morgonen med samma volym och friskt hår, som igår? Ingenting är omöjligt. Samla håret högre i "skalet" och fixa hårnålen, som på bilden. Och frisyren kommer att förbli färsk utan tvätt, även på andra dagen.

lady hair.ru

Hår Skönhet och hälsa Magazine

Hur flätar du håret på natten för att få lockar?

Flagella håret på natten för att skapa ljuskrullar.

Denna metod är en av de mest populära bland tjejer. Lätta lockar på långt och medelhårt hår är nu på topp i popularitet. Få ett vackert och elegant hår, att spendera minst tid på kvällen är ganska enkelt. Du kan göra både på torrt hår och på våt.
Twist många små buntar hår kan de som saknar volymen mycket. För hår av medelstorlek, kommer 2-4 tows vara tillräckliga för att ge volymen till håret.


Pigtails för natten för att ge volymen till håret.


För att få kraftigt och frostigt hår på morgonen är det nödvändigt att fläta dem i vanliga pigtails för natten. På morgonen kommer du att få ett fantastiskt hårhår, som du antingen kan lämna lös eller samlas i en lätt vardaglig frisyr. Håret flätat för natten blir aldrig förvirrad, bryts inte, håller i allmänhet hälsa och glans.
Twisting hår på natten för lockar.

Förutom flagella av hår och flätor finns det ett lika effektivt sätt att få en vacker och elegant frisyr på morgonen. Du kan dela håret i hälften, lyfta upp det. Vrid håret halvt i en spiral, lägg det i form av en bulle, fäst. Gör detsamma med den andra halvan av håret. Nästa morgon väntar du på stora lockar och hårvolym, vilket kommer att vara på kvällen.


Hairpin twister för att ge lockar på natten.


Om du inte kan snurra skurken själv kommer du till räddningsspetsen. Detta är ett mycket bekvämt hårtillbehör, med vilket du kan samla hår under dagen och krulla håret i en krull på natten. För att göra det är det tillräckligt att göra dig en bulle på huvudet för natten, det är möjligt både för torrt och vått hår. Bara inte starkt våt håret, annars riskerar du att vakna på morgonen med vått hår. Eftersom den har en ganska mjuk konsistens med den, är det bekväm att sova hela natten och vår flätad bulle orsakar inte obehag fram till mycket morgon. Du kan också använda rullaren Varma bollar. Effekten av den är exakt densamma som för twisteren. Det enda du bör uppmärksamma är att det är nödvändigt att fläta bullen på toppen av huvudet.

Gilla den här artikeln? Prenumerera på uppdateringar via RSS, eller håll dig uppdaterad på VKontakte.

Prenumerera på uppdateringar via e-post:

Berätta för dina vänner om den här artikeln i ditt favorit sociala nätverk med knapparna. Tack!

Hur man flätar pigtails för att ha vackert vågigt hår

Lush styling och lyxiga hår - drömmen om nästan varje kvinna, speciellt eftersom ibland du verkligen behöver diversifiera din frisyr.

Det är säkrare och enklaste att göra om du curl dina lockar med hjälp av flätor för natten: i det här fallet håller de vackra locken längre och det vågiga håret förstör inte alls efter proceduren.

Att lära dig hur du stylar ditt hår med denna teknik är väldigt enkelt, och vår artikel kommer att lära dig exakt hur det här görs.

Hur man gör krullar med flätor ↑

Curls med hjälp av flätor gjorde många av oss i barndomen - det här gjorde att vi kunde skapa en ovanlig frisyr för semestern, och ofta blev denna styling av sig själv om flätan på huvudet var kvar under en mycket lång tid.

Nu är det väldigt modernt att göra krullar av flätor, för att denna styling är väldigt enkel och inte skadar håret alls, vilket inte kan sägas om salong frisyrer. Dessutom är krullarna efter flätor väldigt stabila och fjädrande, och behåller därför utseende och form under lång tid, även på det tungaste och orubbliga håret.

Krokar av flätor görs enkelt och snabbt - från ett namn är det uppenbart att för denna teknik för läggning behöver du flätas flätor på huvudet. I detta fall kan du ändra storleken och volymen på skurkarna med hjälp av tjockleken på flätorna. Så, för att bli väldigt liten och fjädrande, gör de mest voluminösa krullarna, pigtails mycket små, tätt flätande varje sträng, från rötterna.

För krullar av medelstorlek är två eller tre flätor tillräckliga, vilket också kan flätas från början av hårväxten för att uppnå pomp och volym, och ungefär från templen, om du vill få de mest naturliga krullarna. Men för de största krullarna gör en enda flätan, inte tätt flätar den bakifrån. Då kommer curlsna att vara naturliga och kommer att se naturligt ut, men utan överdriven volym.

Curls med hjälp av flätor kan göras vid vilken ålder som helst, denna teknik är perfekt för att skapa frisyrer för små tjejer och för de flesta vuxna damer. Eftersom sådan styling inte förstör håret, kan du applicera det så ofta du vill.

Och så att frisyrens slutliga utseende har det mest framträdande utseendet, får det inte lära sig några knep innan du gör flätor för natten för lockar. Bilder i artikeln kommer att övertyga dig om att detta är en utmärkt metod för elegant styling, och du vill verkligen prova det själv.

Hur man gör vågigt hår med hjälp av flätor ↑

Hur man flätar pigtails för att ha vackra krullar? Faktum är att det inte räcker för att bara ta en fläta på huvudet, eftersom det kommer att bero på deras slutliga utseende, och därför är det viktigt att observera några nyanser. Först, om du vill ha din styling för att vara en dag eller ännu mer, använd sedan denna natt krullar av flätor, håret för att ta den önskade formen och krullarna under lång tid, nöjd med elasticiteten.

Det är lättast att få vågigt hår från flätor - för det här, efter att ha tvättat huvudet, fukta det med en mask eller en balsam, kamma bra, sätt den på separata mellanstänger och försiktigt fläta varje. Låt flätorna torka helt.

Och om du har bråttom kan du använda en hårtork och göra en snabb styling. I det här fallet, efter att du har tappat flätorna, är det viktigt att sprinkla dem med lite hårspray så att håret inte förlorar sin ursprungliga form.

Vågigt hår med hjälp av flätor kan ha det mest mångsidiga utseendet - allt kommer att bero på den ursprungliga flätade väven. Vackra vågiga strängar erhålls om i stället för den klassiska flätan fläts några spikelets på huvudet. Men den klassiska stora franska flätan ger dig riktiga salongkrullar.

Så att håret inte är fluffat i alla riktningar och såg väl preparerade, kan du behandla tipsen med speciell hårolja, men överdriv inte det, annars kommer strängarna att bli tyngre och håret kommer snabbt att förlora sin form. Om du drömmer om glänsande och glänsande krullar, använd olja innan du flätar pigtslingarna: Tvätta huvudet och applicera olja på varje sträng, kamma och fläda flätorna.

Curls med hjälp av flätor kan erhållas både på torrt hår och på våt. Naturligtvis är den senare ordningen mer resistent styling, och används därför mycket oftare. Om du flätar flätor i ögon på torrt hår, kan du få extra volym och fluffighet utan att väga håret. Men om du längtar efter starka fixeringar och fjädrande krullar, måste du fläta flätorna för natten. Och hur man gör det rätt för att få de perfekta lockarna - läs nedan.

Varför är det bättre att fläta pigtails för natten ↑

Först av allt måste du tvätta håret med schampo och hår för att ta hand om, så att efter curling lås inte sticker ut i alla riktningar och inte ser spröd och torr. För dessa ändamål kan du använda en återställnings mask med keratin eller ens göra en hemmagjord mask improviserad.

Skölj sedan strängarna väl och torka dem med en handduk. Var noga med att applicera outplånlig vård för hår, så att krullarna efter torkning ser snygg och välskötta ut. Detta kan vara en speciell spray, balsam, hårmjölk eller olja - som du vill.

Förbered sedan rezinochki eller bekväma hårnålar, som du kan fixa längst ner på varje pigtail. Men det är bättre att inte använda för tunt latexgummi, eftersom de kan riva ut håret och orsaka dem skada. Dela den önskade delen, kamma håret och torka det försiktigt med en hårtork så att den blir våt och inte våt. Därefter borstar du ditt hår och fördelar håret i strängar.

Stor hår en naturlig look får vi med hjälp av en fransk fläta, vackra vågor - med två flätor spikelets, och små lockar gjorda av små flätor.

Efter att du har flätat håret, kontrollera gummibandens tillförlitlighet så att trådarna inte blir disheveled under sömnen och dina ansträngningar kommer inte att gå till damm. Det är ännu bättre att ha på sig ett speciellt hårlock på huvudet innan du lägger dig.

Morning Vrid loss fläta, kamma borsten varje sträng med stora tänder (så att håret inte pushilis, kan de inte kamma, bara piska fingrarna lite). Om håret slås ut ur stylingen eller spetsarna håller sig fula, använd hårolja.

Det är det! Din flätor av flätor är redo att glädja dig med deras elastiska utseende. Typiskt varar detta arrangemang fram till kvällen. Och titta nu på en video om det här ämnet.Nästa Artikel
Triple Hair Curler