Egenskaper av toning hår efter förtydligande


Lightening är inte den mest användbara proceduren för hår. Men olika typer av belysning är nu på mode, så många kvinnor tar detta steg. Och inte alla är nöjda med resultatet. Ofta när det blåses omedelbart eller över tiden finns det en ful yellowness. Lyckligtvis kan detta fixas med toningblekt hår.

Vad är toning

Toning är ett av sätten att färglägga. Men när man använder tonika, i motsats till resistenta färger, löses det skyddande keratinskiktet i håret, och pigmentet förblir bara på ytan. Ett sådant förfarande är praktiskt taget ofarligt. Även om hårdvaran ofta kan torkas med frekvent användning av tonika, som innehåller alkohol.

Tonics skiljer sig i sammansättning och intensitet av färgning. Färgpaletten hos vissa tillverkare når 30 eller fler alternativ, som dessutom kan blandas. Detta låter dig välja rätt nyans för vilken typ och färg som helst av håret. Och om han inte gillar det, kommer det efter några dagar att vara praktiskt taget inget spår av honom kvar - resultatet av toning är kortlivat.

Med klarat hår tvättas tonic ännu snabbare än med naturliga. Efter blekning återgår inte keratinskalorna som täcker håraxeln helt till sin plats. Det förblir losslöst, behåller dåligt fukt och färgat pigment. Ju mer håret skadas, desto sämre kan någon färg hålla den.

Fördelar och nackdelar

Tinting blekt hår används huvudsakligen för att neutralisera eller maskera yellowness. Men inte bara. Med det kan du lägga till så moderna nyanser som ashy, blek lila, rosa till ditt hår. Och som något kosmetiskt förfarande har toning sitt för-och nackdelar.

Fördelarna med denna typ av färgning, med förbehåll för användningen av högkvalitativa formuleringar, är uppenbara. Bra tonic:

 • helt ofarlig för håret;
 • uppdaterar färg och ger önskad nyans till håret;
 • skyddar håret från ytterligare skador
 • ger dem glans och elasticitet;
 • fyller tomrum mellan keratinvågar;
 • fuktar och till och med ger lite näring åt håret;
 • förlänger "livslängden" hos ett beständigt färgämne;
 • irriterar inte hårrötterna och hårbotten;
 • bekväm även för hemmabruk.

Och när den används korrekt, döljer toniket helt jämnt grått hår när rötterna växer. Men här är det viktigt att välja den närmaste möjliga naturliga eller basfärgen och strikt följa teknikens tillämpning.

Den största nackdelen med toniken är att den snabbt tvättas bort. Med det är det omöjligt att måla håret i en ny färg, men bara rätta den med 2-3 toner.

Omedelbart efter appliceringen är det ljusare och efter 2-3 tvättar dims. Men med blekt hår tvättas helt ut mycket. För att ta bort allt pigment måste du använda en tvätt.

Hemligheter av valet

Toning håret efter lätta är ett bra sätt att ge det en vald nyans. Det är lämpligt för dem som föredrar inte alltför ljusa, lätt dämpade toner: terosa, ashy, beige, etc. För att få önskat resultat är det viktigt att veta hur man väljer och använder toniken.

90% av framgången med att färga hår är det rätta valet av färg. Och även om paletten av nyanser från ledande tillverkare är mycket rika, är inte alla lämpliga för blekt hår.

De som är i mörkret spektrum - från kastanj till svart - bör definitivt uteslutas. På det ljusa hårets hår tvättas de omedelbart och lämnar bara smutsiga fläckar. Men även när färgen är intensiv (omedelbart efter toning), det ser onaturligt ut och faller ojämnt.

Beroende på skuggan som erhållits efter förtydligande kan du använda sådan tonic:

 • varm blond - alla toner av guld, röd, karamell, varm beige;
 • kall blond - pärla, ask, silver, rökig, lila, rosa;
 • lätt blond - koppar, röd, vete, mutter, kaffe med mjölk.

Efter lätta mörka hår (kastanj, svart) nästan alltid finns det en mer eller mindre intens redhead. Ta bort det helt omöjligt. Det är tonat med rödaktiga eller koppar nyanser.

Den mest våldsamma kan använda mer mättade färger för att tona blekta strängar: körsbär, burgund, blå, mahogny, etc.

tonic

Det finns tre grader av tinting hår. Med en lätt färg tvättas av högst 2-3 gånger. Det ska användas i det fallet när du är osäker på att färgen passar dig.

Normal toning kan ta upp till 3-4 veckor (förutsatt att du inte tvättar ditt hår varje dag!). Intensiv stannar på håret dubbelt så länge - upp till 6-8 veckor.

Beroende på vilken grad av färgning du behöver, väljer du typ av verktyg:

 1. Tint shampoo. Faktum är att detta är ett vanligt rengöringsmedel med färgpigment tillsatt. Det kan till och med användas dagligen för att ständigt bibehålla önskad intensitet av färgning. Ändrar en nyans på 1-2 toner, håller till följande tvätt.
 2. Skum tonic. Ett modernt verktyg, ett mycket bekvämt sätt att tona hårets yellowness efter lätta. Det fördelas jämnt på vått hår och samtidigt underlättar deras styling. Men effekten varar endast tills nästa tvätt.
 3. Spray. Det finns ett speciellt verktyg för tonning av rötterna och maskerande gråhår. Det finns också vårdsprayer-tonics med växtbaserade extrakt och naturliga oljor. De är inte bara svagt nyanserade, utan också återställer håret. Den tvättas av i 1-3 gånger.
 4. Tinting balm. Beroende på intensiteten hos hårets färg och struktur, kan den klara upp till 6-8 spolor. Ju längre toniken är på håret desto bättre målar den. Därför måste du vara försiktig så att du inte överdriver den med ljusa färger (jordgubb, lila).
 5. Halvvarig färg. Används för intensiv toning, innehåller inte ammoniak, men blandas med ett oxidationsmedel. Hyppig användning på blekt hår rekommenderas inte, eftersom de försämras ännu mer och förlorar mycket fukt.

Bäst av allt, om rätt frisör kan hjälpa dig att välja rätt typ och nyans av tonic. Och ge även råd om hur det ska fungera korrekt.

OBS när du köper

När man köper en tonic, är det nödvändigt att vara uppmärksam inte bara på sin färg. Mycket viktigt är produktens kvalitet. Om det är tveksamt kan resultatet av färgning vara oförutsägbart. Detta gäller särskilt "silver" schampon och tonik, som skapats för att neutralisera den gulaktiga nyansen. Faktum är att de har en intensiv blå eller lila färg, och om verktyget är av dålig kvalitet kan ditt hår vara färgat i bläcktoner.

Bättre att lita på beprövade tillverkare. Dessutom är toniken billigare än färg, och kostnaden för den, även med regelbunden användning, är låg.

Du kan inte använda en utgått produkt. Var därför särskilt uppmärksam på reklamartiklar - de kommer ofta till ett slut. Tonic kan ändra färg vid exponering för luft - var noga med att kontrollera förpackningens integritet.

Köp inte en tonic i förväg när du kommer att lysa upp. Det ändras inte, men korrigerar bara färgen, så det är nödvändigt att välja det efter att ha fått huvudresultatet. Experimentera inte med mörka och extravaganta toner - endast borttagaren kan helt ta bort dem från blekt hår, men det är skadligt.

Ansökningsregler

Varje typ av tonic har sina egna nyanser, men det finns allmänna regler för dess tillämpning. Det finns inget svårt i det här, så att du kan tona ditt hår hemma kan och bör ske självständigt. Vissa olägenheter kan endast uppstå med stor längd. Men det är lätt att hantera dem och känner till några hemligheter.

 1. Till skillnad från permanenta färgämnen appliceras alltid tonic endast för att rengöra håret.
 2. Om du lämnar håret lite fuktigt, blir det mer bekvämt att fördela produkten genom håret.
 3. Tonic målar händer och kläder, så innan du börjar måste de skyddas.
 4. För en kort hårklippning kan tonik appliceras omedelbart till hela huvudet, sprida en liten del av det i palmerna och sedan över hela hårets hår.
 5. Medium och långt hår måste tonas i områden som är fördelade och fasta klämmor.
 6. Om håret är tjockt kan du använda en vanlig pensel eller en liten svamp.
 7. Efter applicering av toniken över huvudet är det lämpligt att kamma håret flera gånger med en bred kam, så att färgen fördelas lika jämnt som möjligt.
 8. Vi måste arbeta snabbt, annars blir de första strängarna tonat mer intensivt och färgen blir ojämn.
 9. Skölj tonic bör vara minst 2-3 minuter under rinnande vatten (inte varmt!).
 10. För att konsolidera resultatet är det önskvärt att omedelbart applicera en balsam för färgat hår - det kommer att stänga keratinskalorna och hjälpa till att hålla pigmentet längre.

Det är viktigt! Innan du börjar använda någon tonic bör du noga läsa instruktionerna och strikt följa den. Om du har en tendens till allergier - glöm inte att göra ett test.

Kom ihåg att toning är inte ett vårdförfarande. För blekt hår behöver du bara näringsskyddsmaskar 2-3 gånger i veckan, liksom användandet av olja för tips, värmeskydd och spray med UV-filter när du går in i den öppna solen. På friskt hår, även en tonic varar längre, är de lättare att passa in i håret och ser ännu mer attraktivt ut.

Vad och hur tonat hår efter ljusning?

Vill du jämföra hårfärgen, ge den djup och ljusstyrka, eller bara ge upp skadliga permanenta färger? Allt detta är ganska realistiskt - det räcker att regelbundet tona håret efter lätta.

Huvudskillnaden mellan toning och färgning är typen av åtgärder på strängarna. Om grundfärgen är en kemisk process, talar vi om en rent fysisk effekt, där färgpigmenten inte tränger djupt in i håret, men kvarstår på deras yta. Denna faktor gör toning mer användbar, men tyvärr mindre ihållande.

Fördelarna och nackdelarna med toning

Toningblekt hår har många fördelar:

 • Justera nyans och göra den mer levande och rik;
 • Stärker folliklarna;
 • Skapar en skyddande film på håret;
 • Det ger glatt hår glans och silkiness;
 • Obligationer vågar, gör strängarna lydiga och underlättar kammarprocessen.
 • Gör det möjligt att eliminera röda håret på håret efter tvättprocessen.
 • Förlänger resultatet av uthållig färgning;
 • Justerar hårstrukturen och fyller tomrummen som härrör från förstörelsen av det naturliga pigmentet.
 • Avviker till en acceptabel kostnad;
 • Ta bort yellowness, gör skuggan ren
 • Den har en mycket stark fuktgivande effekt;
 • Kan ofta användas utan att hårets hår skadas.
 • Behöver inte speciella färdigheter, så det görs enkelt hemma.

Det är viktigt! Kanske är den främsta fördelen med toningskompositioner avsaknaden av ammoniak och väteperoxid. Om de är närvarande, då i de mest minimala kvantiteterna.

Den enda nackdelen med toning är resultatet av sårbarheten och oförmågan att drastiskt ändra hårfärgen (max 2-3 toner). Du måste också vara förberedd för det faktum att rester av färgämnen kommer att förbli på sängkläder eller huvudbonad. Men vanligtvis händer detta bara om krullarna tvättades ut inte tillräckligt bra.

För att fullt ut uppskatta resultatet av detta förfarande, titta på dessa bilder.

Hur väljer man rätt färg?

För att njuta av det perfekta resultatet och göra blekt hår verkligen lyxigt, måste du välja rätt nyans. Firmor som arbetar med att producera tintingkosmetik, erbjuder en ganska bred färgpalett, men inte alla nyanser är lämpliga för blekt hår. För att inte göra ett dåligt val, använd en särskild korrespondens tabell som gör att du kan se på förhand hur graden av förtydligande kommer att påverka framtida nyans. Våra viktiga tips kan också hjälpa dig:

 • Blond med honungsfärg. Guldfärger (champagne eller karamell) är idealiska - de ger en vacker glöd till ditt hår. Du kan använda lättare nyanser - i det här fallet kan du lita på att få den fashionabla effekten av de svagt blekna trådarna;
 • Ashy, rökig blond - för att uppdatera nyansen, använd silver, platina, vete eller pärlemärg
 • Mörkblont och lättblont - du är perfekt som ljus nyanser och rik röd, röd eller koppar.

Det är viktigt! Att tona blekt hår kan inte använda produkter som är avsedda för svart eller kastanjfärg. Detta kommer att åldra ansiktet och göra bilden onaturlig.

Toningprodukter

När toningsträngar kan du använda något av följande alternativ:

 • Tintschampo är ett vanligt och billigt läkemedel som ger håret en ljus, naturlig ton. För att få effekten måste den tillämpas flera gånger i rad;
 • Spray - ger dig möjlighet att få omedelbara resultat, perfekt för bearbetning av kraftigt återvunna rötter (inklusive gräs). Tvätta av efter den första tvätten;
 • Skum - utformad för färgkorrigering, eliminering av gulaktig nyans och hårvård;
 • Balsam - främjar lätt färgning, innehåller omsorgsdelar, gör håret glänsande och lydigt, varar i ungefär en månad;
 • Semi permanent färg - lämplig för beständig färgning, varar ca 3 månader.

Tips om hur du blir av yellowness efter blekning:

Typer av toning

Beroende på valet av färgämne och hållbarhet av resultatet är toning av blekt hår uppdelat i tre typer.

 1. Intensiv - varar från 2 till 3 månader, kan utföras omedelbart efter färgning, ger maximalt skydd för strängarna. För intensiv toning är det bäst att använda schampon, tonics, mjuka färger och andra ammoniakfria produkter.
 2. Gentle - varar ungefär en månad, utförs med hjälp av speciella schampon och sprayer, kompletterat med näringsämnen och vitaminkomplex.
 3. Lätt - det tvättas av mycket snabbt, så att du kan bestämma hur bra den här färgen passar dig.

Bästa smink

Om du är intresserad av hur du tänder ljuskrullar, notera listan över effektiva medel.

 • Kemon Kroma-Life - företaget producerar schampon för att eliminera yellowness och många andra medel för olika nyanser för olika typer av strängar. Många av dem skyddar hår från ultraviolett strålning och har en vårdande effekt, liksom UV-skydd.
 • Kapous - det här varumärket erbjuder tonade schampon, sprayer, tonics, balm, som innehåller mineralsalter, proteiner, vitaminer, samt vegetabiliska och eteriska oljor, vilket gör att du kan återställa även de mest skadade lockarna.
 • Wella Color Touch är ett professionellt varumärke som producerar en mångfaldig toningberedning. Dess huvudsakliga skillnad är den unika sammansättningen som hjälper till att smidiga krullarna och ger dem en rik och bestående färg;
 • Alfapart Milano - bland produkterna från denna tillverkare finns och de mest olika färgtoner kosmetika. Färgen varar mycket lång tid, även om man ofta torkar huvudet. Produkterna i detta företag innehåller inte ammoniak och andra skadliga ämnen.
 • Estel är ett av de mest populära varumärkena, har en bred färgpalett och en sparsam effekt. Tack vare keratin blir håret mjukt, starkt och glänsande;
 • Schwarzkopf Blondme - produkter av detta märke kan användas även för enkel klarläggning av lock. I arsenalen av 6 nyanser - både kall och varm;
 • Londa - innehåller mikrosfärer, keratin och vax, ger mild åtgärd, klarar av 50% grå hår. Paletten har upp till 40 färger;
 • Koncept Profy touch - ammoniakfria färger som är designade för resistent toning och hårvård. Produkterna har en komplex multikomponentkomposition och har kvalitetscertifikat;
 • Matrix - perfekt för grått hår, ger en vacker nyans i 2 veckor, innehåller ca 60 nyanser.

Till det självtonade håret, använd den här detaljerade instruktionen. Du behöver:

 • Tinting agent behöver nyans;
 • Cape;
 • schampo;
 • Plastbehållare;
 • kamma;
 • handskar;
 • borste;
 • mask;
 • Balsam.

Det är viktigt! Objekt med metalliska element är absolut inte lämpliga för att arbeta med toningskompositioner.

Följande procedur ser ut så här:

Steg 1. Tvätta håret med schampo - det är bäst att applicera utan sulfatprodukter.

Det är viktigt! Verktyg för färgning bör endast användas för att rengöra våta strängar. Faktum är att färgmolekyler fungerar väldigt snabbt. Det betyder att de områden som målades först blir lite mörkare. Om du redan har gult hår blir effekten ännu värre. Men vattnet tillåter dig att jämnt applicera tonic på hela längden av håret.

Steg 2. Gör en förstärkt mask med en fuktgivande eller närande effekt - den kommer att förbereda strängarna för den kommande toning med färg eller något annat sätt.

Steg 3. Torka håret något med en handduk, ta bort överskott av vatten.

Steg 4. Förbered en nyans. Det kan vara enkelt (mousse, schampo, spray och balsam) eller svårt (färg). Den första kan användas nästan omedelbart, den andra måste blandas med ett oxidationsmedel i vissa proportioner.

Steg 5. Dela håret i 4 lika delar. För att få det rätt, gör 2 avskiljningar - vertikalt (från mitten av pannan till nacken) och horisontellt (från ett öra till det andra).

Steg 6. Toning börjar med de övre delarna, applicera kompositionen på strängarna med en speciell borste. Sedan färgar baksidan av huvudet och gå till ansiktet. Sprouted rötter fläckar sist.

Steg 7. Vänta på rätt tid - de exakta datumen anges i instruktionerna på förpackningen. Som regel går det inte längre än en halvtimme. Vid exponeringstidpunkten kan medel tas bort under ett lock.

Steg 8. Tvätta huvudet med kallt vatten utan att använda schampo. Skölj håret tills vattnet är helt rent.

Steg 9. Använd balsam.

Steg 10. Torka med en handduk (använd den gamla, eftersom toniska rester kan fläcka det och förstöra det) och låt trådarna torka ut naturligt.

Tips! För att ge håret extra volym och uppnå en mer naturlig effekt, blanda 3 nyanser intill den ursprungliga färgen.

Se också: hur man korrekt tona håret - allt om hårfärgning

Denna procedur kan utföras 1 gång om 2 veckor. Detta hjälper till att behålla ljusets skugga och släta gränsen mellan inhemska och färgade strängar utan den minsta skadan. Men det beror givetvis på vilket medel (intensiv eller mild) du använder.

Det här är intressant! 10 tips för att ta bort det gula håret efter jehfibdfybz

Vårdregler

Efter blekningsprocessen behöver håret intensivvård, för vilket det kommer att finnas få färgningsmedel. Här kommer du säkert att hjälpa dessa enkla regler.

Regel 1. Efter proceduren, avstå från att tvätta huvudet i 3 dagar. Detta gör att pigmentet får en fast hållning på hårets yta.

Regel 2. Kamma tråden med träkamrar - de värdar håret och tar bort statisk elektricitet.

Regel 3. Kamma inte vått hår - från detta sträcker de sig och splittras.

Regel 4. Använd endast en hårtork om det är absolut nödvändigt. Denna artikel kan säkert hänföras till ployki, strykjärn, curlers och stylingverktyg.

Regel 5. Ta hand om ditt hår från solen och klorerat vatten. De påverkar strängarnas tillstånd negativt och bidrar till utlakning av skugga.

Regel 6: Använd regelbundna serum, vätskor, sprayer och oljor. Utarbeta dina tips särskilt bra.

Regel 7. Tvätta huvudet inte mer än 1 gång om 3 dagar.

Regel 8. En gång i veckan, applicera hemma eller förvara masker med en närande eller fuktgivande effekt.

Regel 9. Besök frisören en gång i månaden för att skära de splittrade ändarna.

Regel 10. Gör inte 2 behandlingar toning i rad. Om du inte gillar resultatet, tvätta bara huvudet några gånger - det hjälper till att tvätta färgen borta.

Kontraindikationer till proceduren

Tintingblekta strängar har flera kontraindikationer:

 • Nyligen genomförd perm - inte mindre än 2 månader bör gå mellan dessa förfaranden. Förresten är toningsträngar omedelbart efter förtydligandet också omöjligt. Du måste vänta minst ett par dagar;
 • Skadade lockar - oavsett hur mild ditt verktyg är, skadat hår kommer att orsaka skador. För att börja, gå igenom reparationsmaskerna och fortsätt sedan till tonning.
 • Tendens mot allergiska reaktioner. Skuggning betyder sällan allergier, men det kommer inte att skadas för att göra ett preliminärt allergitest. För att göra detta, applicera en liten mängd komposition på insidan av handleden eller armbågen. Vänta en kvart i timmen och kolla resultatet. Om det inte finns någon rodnad och irritation, var god att fortsätta att färga trådarna;
 • Graviditet, laktation och antimikrobiella medel - En förändring av hormonnivåerna kan leda till mycket oväntade resultat.

Som du kan se är toning hår efter ljussättning en verkligt universell procedur som gör att du kan få lockar i ordning på bara en halvtimme.

Se även: blek och tona ditt hår själv (video)

Toning hår efter lätta eller ersättning för skada

Vill du stärka strängarna, tunna efter belysning eller färgning, samt uppnå en stabil och mättad nyans? Beauticians har hittat en lösning - det här är hårtoning. För processen används föreningar som inte påverkar hårets struktur. De inramar bara det utanför, bryter inte mot det, gör färgen mättad och resistent. Så här applicerar du den här proceduren hemma, om populära och effektiva färgämnen, läs vidare.

Vad är skillnaden från färgning

Att ändra färgerna på strängarna hjälper flickorna att se mer spektakulära och mer självsäker. För att inte förlora sin hälsa och glans med dessa innovationer, erbjuder erfarna frisörer kunderna att ersätta färgning med toning.

Vad är skillnaden?

 1. För färgfärg används kemiska komponenter. Deras agerande syftar till att ändra hårets struktur från insidan, i större utsträckning är det skadligt för trådarna. Genom toning skapar du ett tätt skal runt håret. Inga inre skador och förändringar uppstår, strängar behåller sin struktur.
 2. Färgning förstör krullarnas struktur uppträder ofta sköra och splittrade ändar. Toning kompositioner läggs i ordning och limmade hårhår, gör dem smidiga och lydiga.
 3. Tonics återfuktar dessutom strängarna, så efter ett sådant förfarande märker kunderna en signifikant förbättring av hårets tillstånd. Medan färgning bara torkar och försämrar hårstrukturen.
 4. Du kan tona efter färgning för att fixa resultatet och delvis kompensera för skadan.
 5. Den enda fördelen med konventionell färg är förmågan att drastiskt ändra krullarnas färg. Toningföreningar kan tillåta endast små förändringar nära den ursprungliga skuggan.

Färgning och toning är två olika processer. Den första förstör hårets hälsa och skönhet, och den andra skapar ett slags skyddande "skal" runt dem. Förlora inte chansen att släpa ut de skadliga effekterna av kemiska föreningar som är säker på att använda toning efter färgning.

Var uppmärksam! Toning håret efter lätta hjälper till att ändra skuggan med 2-3 toner, men det fungerar inte i frågor om färgning grå hår. Var beredd att se resterna av tonic på huvudbonaden, för sådana medel är det normalt. Se även: är det möjligt att lätta hår toning?

Varför toning efter förtydligande

Lightening innebär förstörelse av det naturliga hårpigmentet. Toniken fyller de bildade hålen med neutraliserat pigment genom de öppnade vågarna. Detta pigment verkar försiktigt och skadar inte de försvagade trådarna, den klistrar de öppnade vågarna, sveper håren med en skyddande film.

Den kemiska sammansättningen av färger orsakar försvagning och bristning av trådarna, håret är ofta förvirrat och när det kammar ut, dras det ut. Delvis korrigera situationen efter förtydligande kommer att hjälpa toning kompositioner. Deras roll är följande:

 • justera färgen, göra den mer mättad;
 • stärka, skapa en skyddande film;
 • gör låsen smidig och silkeslen;
 • ge sken, curls ser lyxiga och friska ut;
 • Strängarna blir böjliga, bryta inte ut när de kammar;
 • Effekten av färgning varar längre;
 • Curls lättare passform.

Tips! Välja tonic, var uppmärksam på kompositionen. Om det finns väteperoxid, så är produkten minimal, men bryter mot hårets struktur. Dessutom kan ett sådant verktyg inte återföras till den gamla naturliga skuggan, även efter den slutliga sköljningen.

Foto före och efter

Hur man anpassar hårfärgen efter lätta

Huvudproblemet för tydliga strängar förblir ojämn ton och yellowness. Vad ska man göra för dem som har praktiskt taget hela spektrumet av ljus nyanser på håret?

För att lösa problemet med misslyckad färgning erbjuder proffs flera lösningar:

 1. Att missfärga lockar och omfärgning - ett effektivt alternativ, men risken är äntligen att förstöra dem, förvandlas till en tvättduk;
 2. Om frågan gäller yellowness är den optimala lösningen tonade schampon och balsams av lila färg eller tonic-färg med pärla och sandiga nyanser. De är kommersiellt tillgängliga och ofarliga;
 3. Glatt gränserna mellan nyanser kommer att hjälpa toning med en liten mörkare (skuggan är lite mörkare).

Rådet. För att behålla skönheten, hårets styrka efter det misslyckade ljuset, vidta inga åtgärder själv, kontakta en professionell. Krullarna försvagade av färg är lätt att förstöra helt och inte för att uppnå önskad effekt. Dessutom, om du tanklöst väljer färg, riskerar du att ge strängarna en grön eller lila överflöde.

Välj önskad nyans

Hårets spektakulära och lyxiga utseende beror i stor utsträckning på den valda toniken. Verktyget kan avslöja skönhetens skugga i sin helhet, då kommer du att vara oemotståndlig. För att underlätta uppgiften erbjuder kosmetiska företag en speciell bordspalett av färger. Med hjälp av det bestämmer du eventuellt slutresultat.

Korrekt vald nyans kommer att betona färgens skönhet och harmoni, men du måste följa enkla regler:

 1. Ju närmare den ursprungliga färgen till den valda, desto mer spektakulära utseendet blir det.
 2. Uppdatera, höja ansiktet, betona den rödaktiga leken av blondinerna kommer att hjälpa tonic varma, gyllene toner.
 3. För mörka blondiner och redheads är det idealiskt att använda koppar nyanser nära ljusröd.
 4. Silver, platina tonics ta hand om ashy hår.
 5. Vill du få effekten av solstrålade strängar, prova lättare nyanser.
 6. Blonda tjejer rekommenderas inte att använda produkter avsedda för brunetter. Mörka nyanser ger personen extra år och dysterhet.
 7. Blanda 3 toner i anslutning till naturlig färg för att visuellt lägga till extra volym i trådarna.

Tips! När du väljer en tonic för klara krökar, notera att slutresultatet blir lite lättare än vad som utlovas på paletten.

Typer av toning

I frisörsverksamheten finns det flera grader av toning. De skiljer sig åt vid valet av färgtoner och resultatets hållbarhet:

 • Intensiv - utförs efter färgning av hår. Det ger maximalt skydd för försvagade hår, fyll i dem tomrum som bildas av kemisk exponering. Det rekommenderas att använda högkvalitativ tonfärg, schampo eller andra färgämnen som inte innehåller ammoniak. Resultatet efter proceduren hålls på håret i 2-3 månader;
 • Gentle - utförs av speciella sprayer, schampon, som kompletteras med vitaminkomplex, olika näringsämnen. Skuggningseffekten kommer endast att vara en månad;
 • Lätt - hjälper till att avgöra om färgen är lämplig eller inte, tvättas av snabbt.

Tips! Försök inte ens bli en blondin med ett schampo. Tonics påverkar inte pigmenten inuti håren, förstör dem inte. De kan bara tillfälligt dölja den naturliga färgen för att skugga den.

När förfarandet är bättre att skjuta upp

Säg nej till färgtoner, schampon, om du har:

 • Gråt hår är synligt (tonik kommer inte att gömma det);
 • hår målade med naturlig henna;
 • mindre än 7 dagar gått från lätta krullarna;
 • har en allergi mot ingredienserna.

Innan du använder någon färg, tint produkttest för allergier.

Hemma

Ett sådant förfarande kan utföras inte bara av en specialist i en frisör, men också hemma. Våra rekommendationer hjälper dig att uppnå maximalt resultat.

Användbar missfärgning av röda hårrödor, följt av toning:

Matlagningsfärgblandning

Det finns två kategorier av färgningsprodukter:

 • Enkelt - verktyget är redan klart för applicering på strängarna. Dessa är tonade schampon, mousses, balsams eller sprayer.
 • Komplex - bestå av ett oxidationsmedel och ett färgämne. Innan de appliceras måste de blandas i en viss mängd.

Innan proceduren, ta hand om strängarnas hälsa, gör en näringsrik, vitaminmask, och efter att ha tvättat håret, använd balsam och balsam. Kom ihåg att de flesta färgämnen blandar sig inte, men skyddar bara mot yttre påverkan från aggressiva medier.

Vad du behöver

Toning på utförande liknar färgning, därför är uppsättningen nödvändiga föremål och verktyg identiska:

 • Tonic eller färgfärg med ett oxidationsmedel;
 • Badrock och krage, för att inte fläcka kläder;
 • handskar;
 • Plastbehållare;
 • borste;
 • Kam.

Varning! Metalliska föremål för att arbeta med färg, oxidanter är inte lämpliga.

action Procedur

Det finns en strikt följd av handlingar, en slags algoritm:

 1. Tvätta håret endast med schampo.
 2. Lätt torka håret.
 3. Fördela alla krullarna till 4 delar med två avstånd: vertikalt - från mitten av pannan till dimple på nacken, horisontellt - från ett öra till det andra.
 4. Börja från toppen. Sprid blandningen jämnt på trådarna. Först och främst, behandla locken i baksidan av huvudet och gradvis flytta till ansiktet. Vuxna rötter sist.
 5. Tvätta inte den komposition som anges under instruktionstiden, i genomsnitt tar det 20 minuter.
 6. Skölj tonic med rent varmt vatten, men inte varmt.
 7. Slutligen shampoo ditt hår och applicera en närande mask.
 8. Ta bort trådarna med en gammal handduk, eftersom rester av tonic kan fläcka och förstöra det.

Tips! Huden på nacken, bakom öronen, på pannan och templen ska behandlas rikligt med ansiktscreme. Detta gör att du enkelt kan bli av med tennblandningens partiklar när du slår på dem.

Toning blekt hår enkelt och säkert. Det viktigaste är att lyssna på expertråd och följa den angivna sekvensen.

Användbara videohöjdpunkter om dig själv hemma:

Hur ofta utförs proceduren

Experter rekommenderar att toning 1 gång i 2 veckor. Detta räcker för att hålla den valda tonen och inte skada håret. Regelbunden procedur gör att gränsen mellan rötterna i naturfärg och färgade trådar kan slätas, vilket gör det obetydligt.

Välja färg

Den moderna marknaden för kosmetiska produkter erbjuder ett stort urval av tonics. Dessa är skinn, schampon, mousser, sprayer, de kan färgas, men effekten kommer inte att hålla länge, högst 1 månad.

Låt oss förstå vilken typ av färg tunt hår efter lätta. Specialister använder halvvariga färger. Om ditt hår tänds, bör detta anges på toniken. Tänk på vad frisörerna använder:

 • Kapous paint - designad uteslutande för blekta trådar. Den kompletterar perfekt den resulterande färgen som bifogas. Produkten måste spädas ut. Kompositionen innehåller också essentiella och vegetabiliska oljor, protein och mineralsalter;
 • Varumärke Estel - ett av de populära märkena av kosmetika för frisörer. En rik palett av nyanser, mild inverkan och hög kvalitet gör strängarna mjuka och glänsande, och keratin stärker dessutom försvagade hår. Färgfärgämnen späds ut med ett oxidationsmedel i ett förhållande 1: 2, läs också om användningen av estellfärg för färgning.
 • Schwarzkopf Blondme - produkten kan användas även för att lätta krullarna. Denna färg har i arsenalen endast 6 nyanser, kalla och varma.
 • Wella Color Touch är en professionell version av färgtoner. Den har en unik komposition, släpper ut strängar och garanterar långvariga, mättade färger.
 • KONCEPT Profy touch - innehåller inte ammoniak, men tonmotståndet lider inte av detta. Medlen passar perfekt efter strängar, tack vare en komposition av multikomponent näringsämnen, och kan användas för färgning av ringlets. Produkten är certifierad.

Med toning kommer dina lockar att lysa med en ny kraft. Dessutom kommer de att se starka och friska, och vind och aggressiva faktorer från atmosfären kommer inte att skada dem. Lägg till dina strängar elegant glans och silke!

Idealisk toning av blekt hår hemma: valet av färg och teknik för att applicera färg

Toningblekt hår är ett förfarande som inte bara ändrar trådens färg utan också bryr sig om dem.

Efter bearbetning får de berövade pigmentlåsarna en mer likformig nyans och en behaglig glans.

Håret är lättare att passa in i håret, se levande, friskt och välskött.

I artikeln kommer vi att överväga om det är värt att tona blekt hår, hur man väljer rätt nyanser, när man ska börja förfarandet, samt hur man gör färgningen efter blekning och undviker misslyckanden.

Ska jag tona blekt hår?

Det är därför som efter lätta hår behöver noggrann behandling och intensivvård. Huvuduppgiften är att göra de strängar som saknar pigment så naturligt som möjligt för att förhindra deras bräcklighet och tvärsnitt.

Ett annat problem är den onaturliga färgen på blekta strängar. De förvärvar en obehaglig gulaktig nyans, som passar väldigt få personer. Att bli av med det kommer att hjälpa speciella medel, neutralisera pigmentet och ge strängarna en mer naturlig ton utan att dölja.

Att lösa problemen med blekt hår kommer att hjälpa toning.

Vid korrekt tillämpning kan proceduren:

 • återställa håraxelns yta, utjämna keratinvågar;
 • ta bort yellowness;
 • ge strängarna en vacker nyans som motsvarar typen av utseende;
 • skydda håret från de negativa effekterna av miljön;
 • ge curls en naturlig glans.

Experter rekommenderar att man använder toningberedningar av 2 typer. Den första är sparsamma halvfasta färger som inte innehåller ammoniak, men inkluderar ett oxidationsmedel.

Före användning blandas komponenterna efter applicering på trådarna, förberedelsen hålls i 15-30 minuter. Resultatet upprätthålls i 1,5-2 månader beroende på hårets ursprungliga tillstånd och färgens kvalitet.

En annan populär kategori av färgning ger en mer kortsiktig effekt, men tillåter djupare experiment med färg. Denna grupp innehåller tonade schampon, tonics, mousses och geler som appliceras på fuktigt hår och åldras i högst 10 minuter.

Medlen verkar mycket försiktigt, förändrar den ursprungliga nyansen något, ger håret en vacker glans, uppfriskande och återupplivande färgen. Effekten av användningen fortsätter i 1-2 veckor, skuggan försvinner gradvis, beroende på tvättfrekvensen.

Välja rätt nyanser

Färgvalet beror på hårets initiala nyanser och övergripande färgtyp. Flickor med garvat ansikte och varm gulaktig hud passar honung. Karamell, blekgul eller vete toner. De bör undvika det kalla silver- och platinintervallet, vilket kommer att se utländskt och visuellt lägga till ålder.

Den mest komplexa nyansen för professionella stylister är en mycket ljus krämig blondin. Det kan vara varmt eller kallt och kräver dubbelljus med efterföljande blekning av enskilda strängar.

Ägare av rosa, snövit eller oliv hud går i svarta toner. Det är värt att uppmärksamma askskalan, målar med lila, blåaktiga, silvery notes.

Ljusbrunt hår kan fräschas upp med separata blekta strängar. Det är inte nödvändigt att ge monokrom till ett hårhår, idag är färgmodeller på mode, som kan skapas med hjälp av toningberedningar.

Inte alltid lätta helt berövar pigmentets hår. Vissa tjejer föredrar att lätta håret för en bättre uppfattning om färg. Således kan en ljusbrunhårig kvinna bli en gyllene blondin.

Uppfriskande blont hår hjälper pärlfärg med en blåaktig, silver, rosa eller lila skimmer. Rödhåriga nyanser av gammalt guld, ljust koppar eller åller.

När ska proceduren startas?

Hår kan färgas omedelbart efter blekning. Det är vad de gör i salonger. Halvbeständiga färgämnen återställer snabbt det skadade keratinskiktet, strängarna ser vackert och snyggt ut.

Efter proceduren är det bättre att inte tvätta huvudet i flera dagar. Att ta hand om trådarna behöver en speciell schampo för färgat blekt hår. Spara färgen hjälper solskyddsmedel, som appliceras innan du lämnar huset.

Toningproceduren upprepas varannan vecka. Mycket beror på den ursprungliga hårfärgen, deras tillstånd och användning av färgämne. I intervallet mellan applicering av halvfärger kan du använda en tonad schampo av samma märke.

Färgning efter förtydligande: stegvisa instruktioner

Före proceduren är det nödvändigt att skydda koden och kläderna. Det kommer att hjälpa professionell peignoir, fäst vid halsen. Om inte, kan du kasta en handduk över axlarna. Huden på pannan och i närheten av öronen är utsmält med tjock grädde eller petroleumgel.

 1. Håret ska tvättas och torkas. Toning läkemedel tränger inte djupt in i kärnan, läkemedlet fördelas jämnare och varar längre på rena strängar.
 2. Halvvarig färg blandas med ett oxidationsmedel i proportion som rekommenderas av tillverkaren. Vissa professionella märken ger ytterligare färgjusteringar eller boosters för att göra skuggan lättare. Det är viktigt att använda droger av en rad, vilket kommer att bidra till att undvika obehagliga överraskningar.
 3. Håret är kammade och uppdelat i 4 delar: centralt nära pannan, occipital och temporal. För bekvämligheten har håret knäppts med hårklipp.
 4. Bearbetning börjar på baksidan av huvudet. Den utspädda färgen appliceras med en platt borste. Efter fördelning kramas strängarna genom med en plastkam med glesa tänder för jämn fördelning.
 5. För det andra behandlas de temporära zonerna, arbetet fullbordas genom att färga strängarna på kronan och i närheten av pannan.
 6. Om flera nyanser ska appliceras, är det nödvändigt att distribuera dem växelvis med olika borstar.
 7. Efter 10-30 minuter tvättas läkemedlet med rinnande vatten utan att använda schampo.

Vid användning av mindre resistenta läkemedel förenklas förfarandet. När du till exempel torkar med en toning shampoo, rekommenderas att du först tvätta håret med det och sedan applicera en ny sats och hålla den på trådarna i 3 till 7 minuter. Ju mer produkten kvarstår på håret, desto ljusare och mörkare blir skuggan. Efter tvättning torkas håret utan användning av en hårtork.

Maskerna sprids på rena, våta strängar med en borste och efter 10 minuter tvättas de av med varmt vatten. På samma sätt tillämpas mousses, balms och tonics.

Den exakta tiden beror på tillverkarens rekommendationer och hårets initiala tillstånd.

Hur undviker man fel?

Många flickor klagar på att hemtoning inte ger de resultat som förväntades. Vid obestämd tidpunkt kan strängen få för mörk nyans med en obehaglig blåaktig eller rödaktig subton.

Följande åtgärder hjälper till att undvika fel:

 1. innan toning måste du uppdatera din frisyr, bli av med slutna ändar. Vid färgning blir de mörkare.
 2. Fördela färgen till håret snabbt. Strängar, målade i början av arbetet blir mörkare.
 3. Det är viktigt att välja rätt nyans. Professionella verktyg betecknas vanligen av siffror, det är svårt för en nybörjare att navigera i dem. Vi rekommenderar att du väljer ett palett med strängar.
 4. Den första toning på blekt hår är bättre att spendera i salongen. Efter att ha observerat arbetet hos en professionell kan du upprepa alla trick hemma.

Toning kommer att uppleva blekt hår, ge dem en naturlig färg och livlig glans. Förfarandet är helt säkert, det är lätt att göra hemma. För att behaga resultatet måste du välja en kvalitetstoner och följa alla tillverkarens rekommendationer.

Toning hår efter lätta

Hårtoning är tillsättningen av ett visst tonpigment till sin struktur. Faktum är att den blekta eller blekta krullen innehåller pigmentrester som naturligt färgar håret eller inte innehåller det alls. Om avlägsnandet av naturfärg inträffade måste du lägga till onaturligt, artificiellt. För detta är det nödvändigt att tona håret efter lätta och även att krullarna inte absorberar fett, smuts eller damm från utsidan istället för att sakna pigment.

För naturlig hårfärg är ton-on-tone toning tillåtet.

Detta innebär att färgningen av toningblandningen väljs strikt enligt hårets naturliga färg. En sådan operation kommer att återuppliva någon oförutsägbar naturlig nyans.

Lite om toning

för toning färgen inte används ammoniak och semi-permanent färgämne, som är mild, så du behöver för att beräkna effekten, eller "inte ta." Skillnaden mellan detta förfarande från den vanliga färg, inte bara i styrka / svaghet färg, men också en positiv effekt, som syftar till naturliga hårfärg. Vad betyder detta? Hårfärg betonas och förbättras vid produktion av toning.

Tonad namn är fortfarande en färgkorrigering. Neammiachnaya-färgen förstör inte håret, tar inte bort keratinskiktet, tappar det inte. Påverkan är bara på hårets yttre lager. Genom att fylla i tomma celler (flingor) med krullar är sådana förfaranden som utförs med krullar utformade för att stärka dem och förbättra deras hälsa. Det är därför, efter att förfarandena för belysning, färgning med resistent färg har blivit omedelbart protonerade trådar. När det gäller belysningen "hällde" användningen av ljussmedel senare i gulfärgning av spetsarna. Detta är en annan anledning till att göra toning.

Det kommer att fortsätta att användas från tid till ordet "fläck", "måla" med avseende på håret toning, men tänk: dessa och liknande ord betecknas med skuggning det. Och skillnaderna är:

Färgning är interaktionen mellan färgpigment med permanent resistent färg med samma, bara naturliga, naturliga hårkomponenter. Och toning är hårets mättnad rensad av en del av sina egna pigmenter med "målar" eller vidhäftning av färgämnepartiklar till håret "stammen".
Vid målning ammoniak i en stark permanent (beständiga) färgflagor orsaker avslöja dess skydd, öppet mot insidan av hårfärgnings av substansen producerad kemisk reaktion.

Toning är inte en kemisk reaktion, snarare en lätt intervention, inte permanent.

Skillnaden i princip verkan av oxiderande medel av de två målarverktyg: vi måla den - indirekt (stöd i penetration av partiklar krasochki in i strukturen av håret), och toning - direkt (färgämnesmolekylen (toniska) fäst till håret så tvättas ut gradvis) ovan eller i tomma celler.

Typer och regler för toning

Toning efter typ är uppdelad i:

Intensiv. För skadat hår, som redan nämnts ovan, är det nödvändigt att använda intensiva "fylla" färgämnen på bezammiachnoy basis. Retentionstiden för en sådan färg är upp till tre månader. Toning håret efter att lätta hemma gör att använda speciella schampon eller andra toning agenter i en ljusare ingripande i strukturen av lockarna, och i denna utföringsform, en toner-tryckfärg.
Gentle. Den föreslår förekomsten av vitaminer och näringsämnen, men exponeringen och färgning egenskaper är små, eftersom de använder sprayer och schampo, som aktiv ingrediens, i stället för färg, men toning.
Lätt. Toning håller på håret två - två och en halv vecka i bästa fall, och vanligtvis - en dag före den första tvätten av huvudet.

Regler tinting hår:

När du köper en skugga av intresse (inställd för toning), läs instruktionerna. Ja, det är länge, men medvetenhet är säkerheten för dig och ditt hår. Observera också etiketten och beskrivningen av kompositionen - det bör inte finnas ammoniak eller väteperoxid, eftersom dessa är starka ämnen.
Innan du börjar med proceduren, glöm inte på handleden eller i hårbotten för att testa på allergier, smutta lite pengar på en liten bit hud.
Det är också värt att testa en krull på resultatet av färgning (toning) före arbete.
Handskar - den nödvändiga attributet färgning av färgning.
Förbered i förväg (efter att ha läst dessa stopp och instruktioner) placera för proceduren. Undvik närhet till dyra möbler, antikviteter, ljusa och nyrenoverade saker, ytor.
Sprid grädde, som du brukar använda i området för halsen, längs hårfästet, på pannan, för att sedan ta bort fritt slarviga slag tonerfärger.
För att fördela jämnt på varje del av hårfärgerna, använder de kontakt med vatten, det vill säga med vått hår.
För att jämnt fördela toniken, kamma håret med glesa tänder efter applicering.
Vid ökad färgtid mer än i fem minuter från skrivning på en låda med färgtonen, är det möjligt att brinna genom håret.

Om du använder oljiga hårfärger (baserat på olja), kommer tonen inte att hålla länge.

Toning hår efter lätta hemma

Om ditt hår är i gott skick är dina toning steg som följer:

Applicera blekningsblandning i håret, ha berett det enligt instruktionerna.
Efter att ha väntat på rätt tid, skölj utan att använda balsam, med hjälp av schampo.

Det kommer att bli intressant att veta: enligt de motsägelsefulla uppgifter och spänd debatt mellan frisörer, stylister, trichologist, yttranden om användning av balsam innan toning, innan ljusare, spridda. Det första påståendet, som ljusare hår innan toning är nödvändigt, eftersom med alkohol för att torka av glaset, innan för att rita en bild på den. Det vill säga, är det nödvändigt att måla tog de tomma, blekt hår "celler".

Den andra rop, att tillämpningen av balsam är oundviklig, och förkastandet av "power" curl kräm balsam kommer att beröva dem den nödvändiga "mat" i form av användbara spårämnen och skalor som täcker håret är inte stängd, kommer färgen tränger längre än planerat. Den första varianten liknar sanningen, men ingen är säker på att säga för tillfället.

Om du går tillbaka lite högre och se skillnaden begreppen "måla" och "tonic", "målning" och "tonade", kommer du att se att rötterna av dessa tvister och motsättningar växte därifrån. Så det är inte klart, är det nödvändigt att med våld öppna vågen av håret, eller i förväg är inte nödvändigt och dessutom när det gäller deras upptäckt i beredningen, rengöring av håret, om det är nödvändigt att stänga, ett balsam för att bota dem? Att döma av hur dessa två agenter beskrivits (naturliga och konstgjorda, laboratorie skapas), tonic bör inte tillåtas förrän håret kärna, vägen till vilken blocken "vågen", täckt med hår, bara för att det inte är avsedda för detta ändamål. Och ganska motsatt effekt stark färg - det finns ingen upplåsning skydd illaluktande ammoniak inte kan göra.

Slutsatsen är att balmen förhindrar en oplanerad grad av ökad hårförstöring. Om du inte använder den innan du tonar, kommer färg- och toneringselementen att tränga in djupare och resultatet blir "på ansiktet" - håret kommer att målas mer intensivt. Men skadan är också självklart mer, eftersom toning är en mild målning, så det håller inte tillräckligt länge och det tränger inte in i håret.

Nästa steg: Torka upp en liten hårtork så att den är våt.

Torka inte håret före toning, vatten kommer att ge proportionell "färgning".

Torka färgen med ett oxidationsmedel som anges på förpackningen (vanligtvis en till två, det vill säga en del av färgämnet och 2 delar av oxidationsmedlet). Den andra ingrediensen har 1,5-1,9% komposition.
Håll rätt sammansättning på håret (30-40 minuter).
Tvätta bort toniken med trådarna, med både balsam och schampo.
Gör stylingen om det behövs.

Om krullarna försvagas av frekvent färgning och andra kemiska påverkningar, gör hårfärgningen av detta så här:

Rötter kräver missfärgning, även om de redan har genomgått en liknande procedur. Svagt hår är poröst, så de har redan absorberat smuts och damm. Här för att ta bort dessa lera rester och behöver ett förfarande. Det påverkar bara rötterna, eftersom de hårda ändarna som är svaga och "dödade" av kemi redan är torkade. Lösning: En del avfärgande pulver, två delar oxidationsmedel.

Efter blekning av rotlås, som varar tjugo minuter, sköljs blandningen från håret med varmt vatten, schampo. Använd inte balsam igen.
Blot strängar försiktigt med en handduk.
Utvärdera graden av skada (porositet) av håret. Du kan göra så här: Ta några hår och försök att applicera en färgtonblandning (ta en droppe för detta). Om håret omedelbart absorberas av det, är skumgraden som en svamp stor, krullarna är porösa, om inte omedelbart - medelstora. När blandningen inte absorberas under lång tid - du har ganska friskt hår.
Det visade sig att dina lockar är alltför porös - späda tonic-färg i ljusa proportioner - en av tre, en av fyra eller var femte i extrema fall. För medellång och normal porositet är andelen en till två.
Applicera den beredda färgen för färgning och utvärdera resultatet om fem minuter: det mörknar snabbt, skölj sedan och gör en svagare blandning.
Vänta tjugo minuter och skölj.
Nu - efter toning - kan du ansöka en balsam.

Toningblekt hår. Viktiga punkter

Före tonning behöver du inte använda en mjukgörande eller fuktgivande balm, annars blir tonen färgad, ändens färg och spetsarna blir annorlunda. Dessutom kommer hårfärgningen vara ytlig, eftersom balsammen täcker hårets yttre vågor och färgen (tonic) snabbt tvättas bort.
Soaking krullarna med en balsam före toning är tillåtet endast i fallet när håret är skadat.
Folkmedel för toning: Gyllene skugga - lökskal, vetefärg - kamilleavkokning. Skölj krullarna med en lämplig lösning och den önskade nyansen tillhandahålls.
De senaste trenderna erbjuder flerfärgade höjdpunkter - gradient.

Det är möjligt att applicera färgning på 3-4 dagar efter misslyckad färgning. Detta är ett utmärkt sätt att snabbt rätta till det misstag som gjorts i de tidigare färgkrullarna.
Om toning görs med skum eller mousse, kommer färgen att ligga på strängarna innan du tvätter huvudet. Bekväm att skapa en snabb lysande bild för ett disco, fest.
Med hjälp av schampo krävs för att göra flera besök. Tvätta håret med det här verktyget flera gånger (varje gång du tvättar håret) och tonen kommer att "falla" på ditt hår.
Förfärgade med naturliga ämnen, som henna, hår är inte mottagligt för tinting.

Omedelbart efter applicering av lösningen (grädde) "färgning" utvecklas effekten.

Eftersom verkan av en sådan kräm fortsätter i sekunder och minuter och börjar efter spridning, se ordningen för bearbetning av områdena: rötterna är mörkare än spetsarna.Nästa Artikel
Hur man väljer en curler för hår: de 5 bästa modellerna för stora lockar