Krokar av flätor - välj en mild metod för att skapa frisyrer


För kvinnor är det karakteristiskt att ha en frisyr som är radikalt annorlunda än stilen "styling" donerad av naturen. Cuties med curls vill ha strikt långt och jämnt hår, och ägare av långt och charmigt hår drömkrullar från rot till spets. Moderna kosmetika gör att du kan få alla önskade frisyrer att leva, men strykjärn och krullning, såväl som kemi, förstör hårstrukturen. Att lära sig att skapa vackra krullar från flätor är inte alls svårt, alla tjejer som älskar curls borde veta om det.

Vem är krullarna

När naturen är nådig till curls lover, lockar locken vackert ansiktet med krullar av rätt form. Om det inte finns krullar och rakt hår - ingen anledning att vara ledsen. Curls är skapade från något hår som är längre än 3 cm.

Curly curls nästan universell frisyr, men det finns flera nyanser som bör beaktas när man väljer det:

 1. Curls, särskilt långa, är inte lämpliga för flickor av liten storlek, de gör silhuetten kramad, visuellt kommer tjejen att se under hennes höjd och tjockare än hennes naturliga form. Eller krullarna är inte under axeln, eller en annan frisyr.
 2. Ett brett eller runda ansikte är inte heller det bästa alternativet för att rama det med lock. Visuellt kommer ansiktet att öka, och på grund av krullarna kommer även den perfekta sminken att betona motsatsen att vara ineffektiv.
 3. Ett triangulärt ansikte med ett hörn vid hakpunkten är perfekt för applicering av lock.
 4. Den tunna formen med tunna linjer är perfekt dekorerad med lås av alla former och storlekar.

Varning! När håret bärs på ett finger, är längden tillräckligt för att skapa lockar. Stylister skriver att för en full curl hårlängd kan inte vara mindre än 7 cm, men du är fri att experimentera med någon längd.

Allmänna regler för curling pigtails

Pigtails curl för länge sedan, från det ögonblick då det inte fanns några mousses, hårtorkar, ployk, lacker som är nödvändiga för den moderna stylisten. Skapa krullningar efter flätor, du borde känna till de allmänna rekommendationerna:

 1. Huvudet ska tvättas med varmt vatten, tvätta av schampo, mask eller balsam med kallt vatten. Det stärker håret, gör det passivt.
 2. Väv flätor på våt (helst vått) hår. Lak och mousse appliceras på de färdiga öronen. Överdriv det inte med kosmetika, annars kommer huvudet att se smutsigt ut. Innan du applicerar moussen, är det bättre att torka huvudet eller vänta på dess naturliga torkning.
 3. Storleken på krullen korrigeras av grisstens antal och storlek, desto mer spikelets och färre strängar är involverade i dem, desto mindre blir krökets steg.
 4. Beroende på typ av pigtail och platsen där den börjar, justeras vågtypen, den plats där den börjar. Använd endast pigtails, skapa en perm som liknar kemikalier.
 5. Om du vill applicera extra lack, gör det på torrt hår;
 6. Spit flätar försiktigt, bara med fingrarna (utan att tillgripa en kam). Detta bevarar vågens riktning. Styggt hår behandlas dessutom med lack i detta skede.
 7. Frisyren varar upp till 24 timmar, allt beror på korrektheten av flätningen och effektiviteten av att fixa resultatet.
 8. Om det fasta resultatet är kammade, kommer det att öka volymen upp till två gånger, skapa en frodig halo av lockigt hår runt ansiktet.

Franska flätor

Fransk fläta är en självständig original daglig frisyr, som blir till originalkrullar på begäran av värdinnan.

Prestationsalgoritm:

 1. Håret är uppdelad i hälften (uppdelad på toppen). Två franska flätor är bundna av håret på båda sidor av huvudet. Basen för vävning bestämmer volymen för en perm.
 2. Å ena sidan är håret uppdelat i tre strängar, som kastas enligt algoritmen för att väva en vanlig fläta.
 3. Väva vidare, inte glömma att lägga till centrumsträngen växelvis på båda sidor. Den centrala strängen kan lindas både över och under sidan, den första versionen kommer att skapa en vanlig fläta, i den andra en fransk spik inuti.
 4. Dra upp pigtailen och fixa änden.
 5. Upprepa med andra sidan.
 6. Gå till sängs, lös upp på morgonen.
 7. Fix resultatet.

På morgonen kommer du säkert att välkomna dem runt dig med ovanlig styling.

Klassiska flätor

Curl klassisk snett ser naturligt ut och naturligt. Tekniken låter dig skapa både stora och små trådar, beroende på det slutliga antalet spikelets på huvudet.

algoritm:

 1. Separera håret i mitten.
 2. Luta huvudet på en av sidorna, samla allt i en hästsvans på kronan.
 3. Dela svansen i tre strängar.
 4. Braid tight flät, sluta säkra.
 5. Luta sig åt andra håll, upprepa föregående stycken med resten av håret.
 6. På morgonen lösa upp och fixa.

Observera att spikelets kan vara 2,5,15 eller 30, ju mer av dem desto mindre är krullarna och den mer lyxiga frisyren.

Harnessbasis

Resultatet av tillvägagångssättet kommer att vara en attraktiv curl, liknande curling curling. Detta är ett alternativ för ceremoniella mottagningar och resor till ett datum på offentliga platser. Dekorera perm med blommor, bättre levande, du kommer definitivt att vara original och unik.

algoritm:

 1. Hårkam och gör två avskilda med ett kors.
 2. Fixa tre strängar och lämna ledigt arbete.
 3. Dela strängen i två, vrid varje medurs i bunten.
 4. Vika flätorna moturs med varandra, tills bildningen av en bulle.
 5. Säkra buntet med en stift (gummiband).
 6. Upprepa tidigare punkter med de återstående tre strängarna.
 7. På morgonen för att lösa upp och fixa, kommer du att vara unik.

Att känna versionerna av krullningar hemma genom flätande flätor, kan du alltid förbereda dem för varje semester, bära din favorit frisyr varje dag. Att göra krökningar av flätor med egna händer kommer att spara familjebudgeten, ge ett positivt humör i skapandet.

Krokar av flätor - den rätta lösningen för rättvist sex, har problem med hår eller kontraindikationer för värmebehandling av hår. Om du vill byta frisyr, gör det med hälsosamma metoder, ta hand om din skönhet och älska dig själv.

Alternativa sätt att krulla hår:

Foton av spektakulär styling. Hur man gör krullar av flätor?

Det finns många sätt att vackert locka håret. Alla skiljer sig åt i komplexiteten och handlingsprinciperna, procedurens varaktighet samt graden av säkerhet för hårstrukturen. Det mest prisvärda och säkra alternativet är att skapa charmiga lockar och lockar med hjälp av de vanligaste flätorna - de flätas i flera timmar, och vid avlöpning får håret önskad vågighet, volym och tjocklek.

Denna styling av lockar, lämplig för långt och medelhårt hår, kännetecknas av enkelhet av utförande och du kan självvinda håret. För att en frisyr ska bli verkligt felfri bör du följa vissa regler och rekommendationer!

Vilka pigtails gör för att få olika krullar?

Curling med hjälp av flätor är universell, eftersom det låter dig få krullar av olika storlek, tjocklek och grad av krökning. Beroende på önskat resultat kan du fläta ett annat antal flätor av olika struktur - tunt, medium eller tjockt, stramt eller något försvagat. Experimentera med tjockleken på flätor och deras antal, kan du välja det perfekta alternativet för dig själv.

Krullningsgraden och krillets stabilitet påverkas av både flätans tjocklek och sättet att fläta dem. Om du vill få de mest fluffiga och voluminösa, elastiska och fjädrande krönen, behöver du fläta mycket tunna och täta flätor från rötterna.

Steg för steg instruktioner och hemligheter lägger

Curling av flätor är det enklaste sättet att ge hårets hår en attraktiv våg och volym.

Den klassiska versionen av den, som är känd för många företrädare för den vackra halvan av mänskligheten sedan barndomen, kräver en konsekvent genomförande av sådana åtgärder:

 1. Håret ska tvättas ordentligt med ditt favoritschampo, och sedan lite vått med en mjuk handduk. Att torka håret i detta fall är inte nödvändigt, eftersom denna typ av curling utförs på måttligt våta strängar.
 2. För enkel och naturlig fixering av styling, bör du förbereda en enkel åtgärd genom att blanda ihop kylt kokt vatten och en liten mängd hårspray.
 3. Nu är det nödvändigt att separera från den totala hårmassan en i taget strängar av önskad tjocklek, sprinkla lätt med förberedd fixeringsvätska och fläta pigtailen på vanligt sätt.
 4. Liknande åtgärder bör utföras med alla strängar, sätt sedan på spetsarna av tunt och elastiskt tuggummi. Utförandetiden för detta förfarande beror helt på hårets densitet - desto tjockare och mer skrymmande är det av naturen, ju större antal flätor måste flätas.
 5. För att ordentligt fixa formen på flätor bör flätat hår sprinklas lätt med hårspray och sprutas på ett avstånd av minst 30 cm.
 6. Avslutade grisar ska hållas i 5-12 timmar - därför är det bäst att flyga dem över natten.
 7. Nästa morgon, efter fullständig torkning av flätorna, måste de noggrant binds och sedan fixeras med lack.
 • För att få små och elastiska stygga krullar är det nödvändigt att fläta trådarna i tunna och så täta som möjligt pigtappar. Vävning bör starta från rötterna, vilket delar hela hårets massa i likformiga trådar med en tjocklek av 5-10 millimeter. Varje sträng före flätning bör bearbetas med fixeringsmoussa - tack vare att dessa krullar inte kommer att förlora sin elasticitet inom några dagar.
 • För att skapa stora krullar kan du fläta två eller tre ganska tjocka flätor, förbehandling av varje sträng med mousse.
 • De vackraste och eleganta lockarna erhålls med hjälp av den franska flätan. Fördelen med denna frisyr är att det gör att du enkelt kan ändra bilden medan du gör det på torrt hår.

Vävningsprocessen består av flera steg:

 1. Tvättat och torkat hår ska delas upp i två lika delar med en smidig avskjutning.
 2. På kronans högra sida borde du välja tre tunna trådar och kasta dem över varandra på samma sätt som i början av vävningen av den klassiska pigtailen.
 3. I fortsättningen av vävning behöver du lägga till strängar i mitten för att lägga hår från båda sidor. Beroende på önskat resultat är det möjligt att placera hårets centrala del både ovanpå sidosträngarna och under dem.
 4. När vävning når hårets ändar, bör du noga fästa flätorna med ett mjukt elastiskt band.
 5. Nu måste du separera de tre tunna trådarna på vänster sida och göra alla andra steg.

Detta är en väldigt prålig och söt frisyr för varje dag. Och när flätor är unraveled, erhålls överraskande vackra vågiga krökor.

För att spetsarna i flätorna inte ska vara raka och inte diskarmoniseras med en gemensam krull, bör de under smältning smörjas med gel eller mousse och dessutom vridas med en finger i rätt riktning.

Ett alternativ skulle vara en perm med hjälp av flagella:

 1. För att göra detta, kamma håret noggrant och utföra två avskiljningar.
 2. Resultatet kommer att vara fyra strängar. En av dem ska vara fri och resten säkra med gummiband.
 3. Den fria strängen är indelad i två lika delar och vrids i en flagellum var och en av dem. Denna åtgärd måste utföras medurs.
 4. Vänd sedan den resulterande flagellen moturs mellan dem och vrid i en bulle.
 5. Liknande manipuleringar måste göras med de andra tre delarna. För att fixa strålarna använder du dubbarna.
 6. Efter flera timmar, varva ner flagellbuntarna och fixa locken med händerna.

Videon visar tydligt hur lätt det är att göra det:

Hur man raser och fixar?

Pigtails bör frikopplas mycket noga, från tips till rötter, för att inte störa formen. Du bör inte kamma dem så att frisyren inte blir alltför fluffig och luftig - istället är det lämpligt att lägga locken med händerna. Om så önskas kan permen fixeras genom att sprinkla den med en liten mängd hårspray.

Foton av snodda krökar

Du kan lämna håret loss eller sätta dem i en spektakulär frisyr

slutsats

Vävande flätor av olika tjocklek och form - detta är det enklaste sättet att krulla, vilket ger en fantastisk effekt utan den minsta skadan för hårets tillstånd.

Så här får du håret med flätor

Hur man gör curls utan curlers och curling snabbt hemma

Varje kvinna dricker åtminstone ibland av vackra lockar, eftersom de ser väldigt eleganta och romantiska ut. Men inte alla kan göra styling varje dag med hjälp av specialverktyg: det är lätt att överdrippa håret med krulljärn och hårkrullarna är obekväma och tidskrävande. Det finns flera sätt att krulla krullar med egna händer utan skada.

Frisörer är ofta skeptiska till rekommendationerna för hemlagad perms. I den moderna skönhetsindustrin har många sätt uppfunnits som tillåter att inte tillgripa populära recept. Emellertid har de flesta av dessa tekniker passerat tidstestet. Det finns inget universellt sätt att hemma curling, vilket passar alla tjejer. Mycket beror på längden på hår, tjocklek, struktur, liksom det resultat som jag skulle vilja ta emot.

Enkla verktyg är perfekta för tjejer som vill försöka bära krullar, men är rädda för att förstöra håret. Det finns flera alternativ för hur man gör curls utan curlers och curling. Till exempel är detta en perm:

 • på pappersfiler
 • färgband;
 • små pigtails;
 • med en tjock fläta
 • flagellum eller knut
 • hårtork med en rund pensel.

Effekten av metoderna varierar. Tack vare små pigtails är det möjligt att få strängar att curla med en "liten demon", och använda en rund pensel för att bilda ljusa, stora krullar. Glöm inte att även innan hemmetypning ska håret behandlas med ett fixativ (skum, mousse eller stylingvätska). Då blir krullarna bättre och varar längre, för hemlagad perm ger ibland bara några timmar, speciellt om du har styggt hår.

För att göra vackra krullar på medelhår, var noga med att bestämma i förväg vilken effekt du vill uppnå. Om håret når axlarna kan du göra nästan alla krullar. Den optimala lösningen för krullar på en sådan längd skulle vara den franska flätan (spikelet) som flätas på kvällen med våta strängar. På morgonen får du mjuka, romantiska lockar.

Om du vill skapa mer frekventa, dynamiska lockar, försök att göra dem med en enkel bulle eller bunter. De måste bildas minst tre: från sidorna och på baksidan av huvudet. Precis som i metoden med en scythe, gå och lägg dig: för natten strömmar torka ut, och på morgonen kommer du att få frodiga elastiska lockar.

På kort

Curls för kort hår gjort snabbare och lättare än alla. Till skillnad från tjejer som har långa flätor, kan du göra stilen på morgonen: Torra krullar kommer att dyka upp snabbt, och effekten kommer säkert att behaga dig. Det vanligaste sättet att ta hand om kort hårklipp är styling med en hårtork med runda borstar med olika diametrar. De är lätta att linda i ändarna i vilken riktning som helst. Lämplig för dem som vill uppnå pomp, volym och vågig form av hår, men inte krullar.

Kort hårklippning gör att du kan göra bara små krullar (tänk på om frisyren passar ansiktsformen). Papperspapilloter är ett bra sätt att vinda: du behöver bara blåsa håret i små bitar, fixa och torka det med en hårtork. Korta krullar torkar snabbt. För att lägga till lekfulla frisyrer och skapa två eller tre elastiska lockar, använd fingrarna. Vänd dynan fuktig med hållaren på pekfingret eller klistra allt på en gång, håll det under en ström av varm luft från torken tills den torkar.

För länge

Tjejerna som bestämde sig för att växa en fläta i midjan, det svåraste att krulla håret utan att krulla, eftersom krullarna på långt hår inte håller sig bra, torka länge, kräver erfarenhet och skicklighet. Det enklaste sättet att skapa eleganta vågor är enkla flätor som måste flätas över natten, efter att ha behandlat de våta strängarna med fixativ. Om du flätar en, få ljusvågor, om två eller fler - krullen blir mindre. En liknande effekt kan uppnås om du vrider håret i ett bunt och fixar det i en bulle på baksidan av ditt huvud för natten.

Eftersom krullarnas storlek beror på hårets längd, erhålls dessa stora krullar endast på långa strängar. Om du absolut inte vill brinna hår med tång och tänka på hur man gör vackra krullar utan curlers och curling, försök att behärska produktionen av papillotok. Denna metod för curling räddade även våra mormor. Beroende på vilken storlek du gör remsor av papper - analoga curlers, kan du variera antalet krullar. Dessutom kan du försöka locka krullarna på trasor.

Ofta rekommenderar inte vuxna kvinnor att kamma curls efter papillotok, trasor eller hårkrullare på morgonen, för då kan krullen brytas. Detta kommer emellertid inte hända om du använde fixativ. Uncombed, precis borttagna även från hemlagade curlers curls ser slarviga och gammaldags. Lätt kamma ditt långa hår med en sällsynt kam (inte en borste!), Hjälpa med fingrarna. Spraya håret med lack.

Hur man gör lockar hemma

Idag finns det inte så många kvinnor som är kategoriskt mot den snygga kringen. Med curlers är situationen svårare, eftersom sömn på dem hela natten är obekväma och smärtsamma. Tjejerna passerar fortfarande varandra på tips, vilket är mycket trevligare, mer fördelaktigt för hårbotten. Det finns två kategorier av sätt att göra krullningar hemma utan krökning: med eller utan föremål.

trasor

För att skapa stora krullar utan krökning behöver du några remsor av onödigt mjukt tyg (ta ett gammalt ark). Något torkat och behandlat med styling hår uppdelat i strängar av samma storlek. Varje kam, fäst sedan spetsen av trådarna i mitten av vävnadshåren. Håll basen tätt, vrid krullen till hårrötterna. Tie ändarna av band i en knut för att inte falla ihop. Sådan styling är bekväm på natten.

Pappersfiler

Metoden att vinka liknar den föregående. Förbered rätt mängd papper, snodda rör av den storlek du vill få lockar. Det är bäst att ta tjockt papper. Delat hår med skum eller mousse i strängar och tätt vind på dessa papperskorgar. För att hålla stylingen faller ihop, fixa den med osynliga hårnålar, hårnålar eller bara med rep. Lämna över natten. Till skillnad från vanliga curlers är papper mycket mjuk: det är bekvämt och smärtfritt att sova på dem.

Hur man blåser håret på fingrarna

Dina fingrar liknar också hårkrullare i form, men det är väldigt svårt att skapa krullar på ditt eget huvud med hjälp. Denna metod är lämplig om du vill återuppliva håret med endast två eller tre lockiga fjädrar. Kammen ska separeras i tunna trådar, ströms med stylingvätska, skruvas på ett finger och hålles under hårtork tills det är torrt. Ju tunnare ordningen, desto lättare och snabbare gör den till en krull.

För små tjejer som bara behöver krullar ibland, är permanent på fingrarna perfekta. Detta kommer att kräva tålamod och tid från mamma. Varje tråd måste skruvas på ett finger, hålla i några sekunder och släpp försiktigt ut. Det är värt att upprepa dessa åtgärder tills den snäva krullen inte kommer att hålla, varefter det är dags att sprinkla håret med lack.

Hur man gör ljusvågor på håret

Hemligheten med hårtork styling är bekant för varje tjej med en kort eller medellång hårklippning. För att ge hårvolymen och skapa slarviga krullar behöver du en rund borste. Ju kortare håret desto mindre behöver diametern. Lyft håret från rötterna och vind det på borsten. Håll kranen i 30-60 sekunder. Upprepa proceduren om det behövs. Stackade lockar bättre säkert lack eller vax.

Hur man snabbt gör lock med flätor

Om att bli lockig, ibland dricker en flicka. Om det inte finns några improviserade medel kommer vanliga flätor att hjälpa till, vilket du kan korrekt fläta korrekt. En eller två flätor hjälper till att skapa ljusvågor, och om du gör sex eller åtta kan du få en liten perm korrugering i afrikansk stil. Effekten på långt hår kan uppnås om du vrider så ofta pigtails i bunter på baksidan av huvudet: frisyren blir mer volymin.

Video: Hur man hårar håret utan curlers och curling

Foton av spektakulär styling. Hur man gör krullar av flätor?

HomeKudriPhoto spektakulär styling. Hur man gör krullar av flätor?

Det finns många sätt att vackert locka håret. Alla skiljer sig åt i komplexiteten och handlingsprinciperna, procedurens varaktighet samt graden av säkerhet för hårstrukturen. Det mest prisvärda och säkra alternativet är att skapa charmiga lockar och lockar med hjälp av de vanligaste flätorna - de flätas i flera timmar, och vid avlöpning får håret önskad vågighet, volym och tjocklek.

Denna styling av lockar, lämplig för långt och medelhårt hår, kännetecknas av enkelhet av utförande och du kan självvinda håret. För att en frisyr ska bli verkligt felfri bör du följa vissa regler och rekommendationer!

 • Vilka pigtails gör för att få olika krullar?
 • Steg för steg instruktioner och hemligheter lägger
 • Hur man raser och fixar?
 • Foton av snodda krökar
 • slutsats

Vilka pigtails gör för att få olika krullar?

Curling med hjälp av flätor är universell, eftersom det låter dig få krullar av olika storlek, tjocklek och grad av krökning. Beroende på önskat resultat kan du fläta ett annat antal flätor av olika struktur - tunt, medium eller tjockt, stramt eller något försvagat. Experimentera med tjockleken på flätor och deras antal, kan du välja det perfekta alternativet för dig själv.

Krullningsgraden och krillets stabilitet påverkas av både flätans tjocklek och sättet att fläta dem. Om du vill få de mest fluffiga och voluminösa, elastiska och fjädrande krönen, behöver du fläta mycket tunna och täta flätor från rötterna.

För enkel naturvåglighet är två eller tre flätor tillräckliga, som kan fläta på olika nivåer - både från mitten av strängarna och från rotregionen. Och större och mjukare lock kan enkelt erhållas med hjälp av en flätad, inte för snäv och flätad bakifrån.

Curling av flätor är det enklaste sättet att ge hårets hår en attraktiv våg och volym.

Den klassiska versionen av den, som är känd för många företrädare för den vackra halvan av mänskligheten sedan barndomen, kräver en konsekvent genomförande av sådana åtgärder:

 1. Håret ska tvättas ordentligt med ditt favoritschampo, och sedan lite vått med en mjuk handduk. Att torka håret i detta fall är inte nödvändigt, eftersom denna typ av curling utförs på måttligt våta strängar.
 2. För enkel och naturlig fixering av styling, bör du förbereda en enkel åtgärd genom att blanda ihop kylt kokt vatten och en liten mängd hårspray.
 3. Nu är det nödvändigt att separera från den totala hårmassan en i taget strängar av önskad tjocklek, sprinkla lätt med förberedd fixeringsvätska och fläta pigtailen på vanligt sätt.
 4. Liknande åtgärder bör utföras med alla strängar, sätt sedan på spetsarna av tunt och elastiskt tuggummi. Utförandetiden för detta förfarande beror helt på hårets densitet - desto tjockare och mer skrymmande är det av naturen, ju större antal flätor måste flätas.
 5. För att ordentligt fixa formen på flätor bör flätat hår sprinklas lätt med hårspray och sprutas på ett avstånd av minst 30 cm.
 6. Avslutade grisar ska hållas i 5-12 timmar - därför är det bäst att flyga dem över natten.
 7. Nästa morgon, efter fullständig torkning av flätorna, måste de noggrant binds och sedan fixeras med lack.

VIKTIGT: Håret innan flätningen ska vara varken våt eller torr, men våt. Men i vissa fall, till exempel, vid vävning av en charmig och feminin fransk flätad, är det lämpligt att inte blöta ditt hår - med den här frisyren kan du spendera hela dagen och gå och lägga sig och nästa morgon visas i en ny bild med vågiga lockar.

 • För att få små och elastiska stygga krullar är det nödvändigt att fläta trådarna i tunna och så täta som möjligt pigtappar. Vävning bör starta från rötterna, vilket delar hela hårets massa i likformiga trådar med en tjocklek av 5-10 millimeter. Varje sträng före flätning bör bearbetas med fixeringsmoussa - tack vare att dessa krullar inte kommer att förlora sin elasticitet inom några dagar.
 • För att skapa stora krullar kan du fläta två eller tre ganska tjocka flätor, förbehandling av varje sträng med mousse.
 • De vackraste och eleganta lockarna erhålls med hjälp av den franska flätan. Fördelen med denna frisyr är att det gör att du enkelt kan ändra bilden medan du gör det på torrt hår.

Vävningsprocessen består av flera steg:

 1. Tvättat och torkat hår ska delas upp i två lika delar med en smidig avskjutning.
 2. På kronans högra sida borde du välja tre tunna trådar och kasta dem över varandra på samma sätt som i början av vävningen av den klassiska pigtailen.
 3. I fortsättningen av vävning behöver du lägga till strängar i mitten för att lägga hår från båda sidor. Beroende på önskat resultat är det möjligt att placera hårets centrala del både ovanpå sidosträngarna och under dem.
 4. När vävning når hårets ändar, bör du noga fästa flätorna med ett mjukt elastiskt band.
 5. Nu måste du separera de tre tunna trådarna på vänster sida och göra alla andra steg.

Detta är en väldigt prålig och söt frisyr för varje dag. Och när flätor är unraveled, erhålls överraskande vackra vågiga krökor.

REFERENS: För att krullen visade sig vara större, bör väven vara så hög som möjligt.

För att spetsarna i flätorna inte ska vara raka och inte diskarmoniseras med en gemensam krull, bör de under smältning smörjas med gel eller mousse och dessutom vridas med en finger i rätt riktning.

Ett alternativ skulle vara en perm med hjälp av flagella:

 1. För att göra detta, kamma håret noggrant och utföra två avskiljningar.
 2. Resultatet kommer att vara fyra strängar. En av dem ska vara fri och resten säkra med gummiband.
 3. Den fria strängen är indelad i två lika delar och vrids i en flagellum var och en av dem. Denna åtgärd måste utföras medurs.
 4. Vänd sedan den resulterande flagellen moturs mellan dem och vrid i en bulle.
 5. Liknande manipuleringar måste göras med de andra tre delarna. För att fixa strålarna använder du dubbarna.
 6. Efter flera timmar, varva ner flagellbuntarna och fixa locken med händerna.

Videon visar tydligt hur lätt det är att göra det:

Hur man raser och fixar?

Pigtails bör frikopplas mycket noga, från tips till rötter, för att inte störa formen. Du bör inte kamma dem så att frisyren inte blir alltför fluffig och luftig - istället är det lämpligt att lägga locken med händerna. Om så önskas kan permen fixeras genom att sprinkla den med en liten mängd hårspray.

Foton av snodda krökar

Du kan lämna håret loss eller sätta dem i en spektakulär frisyr

slutsats

Vävande flätor av olika tjocklek och form - detta är det enklaste sättet att krulla, vilket ger en fantastisk effekt utan den minsta skadan för hårets tillstånd.

Se felaktigheter, ofullständig eller felaktig information? Vet du hur man gör en artikel bättre?

Vill du föreslå att publicera foton på ämnet?

Snälla hjälp oss att göra webbplatsen bättre! Lämna ett meddelande och dina kontakter i kommentarerna - vi kommer att kontakta dig och tillsammans göra publikationen bättre!

Krokar av flätor - frisyr för snygga tjejer

Curls blev fashionabla under en lång tid och fast entrenched i den. Vackert vågigt hår dekorerar en kvinna, gör henne mer attraktiv, snygg. Med hjälp av lockar kan du skapa olika bilder, ljusa och unika. Men ibland vet tjejer inte hur man gör vackra krokar hemma.

För att skapa curls professionella använder curling stryk, strykning, hårtork. Om du regelbundet använder dessa verktyg kan du skada håret, eftersom de påverkas av hög temperatur, de förbränns, förlorar sin attraktionskraft, lyser, blir tråkiga och skadade. Men pigtails är helt ofarliga sätt att få vackra krullar hemma.

Hur får man volymen?

Vågiga volymetriska lockar erhålls efter den franska pigtailen. För att fläta det måste du dela håret i mitten med en kam med sällsynta tänder. Ju högre spytten kommer att vara, ju längre frisyren kommer att vara. Vi använder de två främre strängarna för att börja väva spikeleten.

På höger på kronan skiljer vi tre strängar av samma storlek, växelvis kasta dem en på en annan, åtspännar tätt. Vi fortsätter vävning genom att lägga till sidsträngar. När allt hår kommer att samlas in, väv den vanliga ljusflätan till slutet, försiktigt knuten med ett elastiskt band. Vi gör samma till vänster.

Perfekt lockar

Med hjälp av flätor kan du göra inte bara vågigt hår utan även vackra lockar. För att skapa dem använder vi standard flätningsvävning. Håret är uppdelat i strängar, storleken av vilken direkt bestämmer storleken på lockar. Ju mer flätor desto mindre krullarna är. Men gör inte dem för mycket, annars kan du få morgonhåret, som ett får, i stället för vackra lockar. 10-20 stycken är nog.

Hur flätar du pigtails för att få nästa morgon vackra, charmiga lockar?

 1. Först måste du tvätta håret, torka med en handduk, kamma med en träkam med sällsynta tänder. Det är inte nödvändigt att torka håret, eftersom frisyren är klar på våta strängar.
 2. I en liten kruka häll lite vatten tillsätt hårspray.
 3. Separera en liten strand, strö den med vatten och lack, väva en standard pigtail. På pärlorna väver ingenting.
 4. Vi flätar allt hår i flätor, i ändarna fäster vi tunna elastiska band. Du kommer att behöva spendera ungefär en timme av din tid att skapa en frisyr. Ju tjockare håret desto mer flätar du behöver.
 5. För fixering av vävning använd lack. Vi sprayar det på ett avstånd av 30 cm från håret.
 6. På morgonen, när grisarna är helt torra, lösa dem, sprinkla lacken igen.
 7. Använd aldrig en kam för att räta ut håret, eftersom dina lockar kan bli en frodig maskros. Gör ditt hår snyggt med dina fingrar.

Curls, som erhålls efter flätor, flätas på natten, håller i ungefär tre dagar eller tills du tvättar ditt hår.

Vad får vi i slutet?

Du kan göra graciösa söta lockar med hjälp av flätor-flagella. För en början, gör avskjutningen tvärs genom att använda en kam. Det borde göra fyra strängar. Vevning börjar med någon av dem. Vrid bara strängen i selen, håll så att den inte löser upp. Vi förbinder två buntar med varandra också med hjälp av vävbuntar. Efter två stora sele ansluts vi till en, fäst botten med ett gummiband.

Resultatet är en mycket feminin, söt frisyr. Effekten är densamma, så efter att ha använt en storstorlek.

rekommendationer

Gör curls mycket enkelt. Att curls med hjälp av flagella eller flätor visade sig elegant, söt, attraktiv, du måste följa enkla regler, annars nästa morgon kan du vakna med en obehaglig överraskning.

 • Krullar kan endast erhållas om du flätar pigtails på vått hår.
 • Kombinera inte håret noga innan flätor görs, krullarna kommer inte att hålla bra.
 • Mjuka stora vågor erhålls om du gör två flätor på motsatta sidor.
 • Om du vill få frodiga, omfattande hår, fläta några flätor, men inte överdriva det, eftersom håret blir så suddig att huvudet kommer att likna en maskros.
 • Snabb metod för att producera lockar använder flätor, att flätan vävs på torrt hår, då är det nödvändigt att genomföra noggrant utjuzhkom för inriktning och tvinnas och strök fingrarna.
 • För att på ett effektivt sätt se tipsen på trådarna, där det fanns tuggummi, måste du vrida dem med ett krulljärn, efter att du har flätat pigtails. För att fixa flätorna är det förresten bättre att använda gummiband med tråd, de lämnar inte efter sig en otestetisk komprimering av spetsen av trådarna.
 • För att frisyren ska vara i gott skick nästa morgon bör du applicera en stylinggel på håret innan du väger flätorna på kvällen.
 • Om du bestämmer dig för att göra en sådan frisyr för första gången, är det bättre att spendera det på helgen. Vid fel kan du helt enkelt tvätta håret och torka som vanligt.

Det finns många alternativ för hur man gör lockar. För detta kan olika verktyg och enheter användas. Om du inte har något på händerna, flätade pigtails för natten, varefter du också får eleganta, söta lockar. Med hjälp av flätor kan du inte bara få lockar, men också göra en vacker, snygg frisyr. Krokar av flätor - perfekt för de tjejer som har problem med hår och kontraindikationer för användningen av termiska verktyg, och så vill jag byta mitt hår.

5 bra sätt att skapa krusningar hemma

Det är omöjligt att räkna hur många sätt att skapa olika frisyrer har uppfunnits av kvinnor. En av de vanligaste och alltid favorit ligger med lockar. Twist håret kan någon tjej, med strängarnas längd spelar ingen roll. För att skapa fantastiska frisyrer från lockar, kan du inte ens vända sig till frisörernas och stylistservice.

Tack vare moderna apparater som är tillgängliga för utbredd användning är det väldigt enkelt att göra sig krullning hemma. Tänk på de mest populära metoderna att vinka till ditt hår, vilket kan testas utan hjälp.

Curls med hjälp av flätor

Denna metod passar även små tjejer vars hår fortfarande är mycket svagt för att klara de termiska effekterna av styling-enheter. Det är tillåtet att använda om dina trådar kan flätas i en fläta. Ägare av mycket kort hår flätat som ett sätt att skapa lockar är inte lämplig.

Vävspett kan vara annorlunda. Men det är viktigt för oss att efter det finns vackra lockar. Därför är det att föredra att väva en klassisk fläta. Ju större det är, de större och mer volymetriska lockarna på strängarna, och vice versa, en tunn flätad ska ge dig elastiska lockar i stil med "Afro".

Tekniken att skapa krullar med vävning flätor varje flicka borde veta. Försök att komma ihåg sekvensen av stadierna i denna teknik, och i framtiden kommer det definitivt att vara till nytta för dig:

 1. Tvätta bara strängarna torra med en handduk och låt överskott av fukt avdunsta naturligt.
 2. När håret inte längre är vått, men fortfarande inte torrt, kamma det med en borste med stora tänder.
 3. Börja från kronan, fläta det önskade antalet flätor.
 4. Säkra tipsen på flätorna med gummiband och lämna dem i detta tillstånd i flera timmar - helst gå och lägg dig innan morgonen.
 5. När det flätta håret är helt torrt måste du lösa det.
 6. Sprid krullarna med händerna och sätt på dem som fixar kosmetisk komposition.

Om kretsar behövs bråttom, och du inte äger andra metoder för att skapa dem, måste du torka håret flätat i flätor snabbt med en hårtork. I det här fallet kommer curlsna inte att vara så utsökta som om du lämnade vävningen i flera timmar och tillät trådarna att torka sig. Ändå beror mycket på skickligheten.

Därför är det bättre att träna flera gånger innan du gör det till en viktig händelse.

Författaren till videon kommer att berätta om hans metod att skapa sommar styling med lockar.

Viktig rådgivning från förlaget.

Sluta skada håret med skadliga schampon!

En ny studie av hårvårdsprodukter avslöjade en skrämmande bild - 97% av de välkända varumärkena av schampo förstöra vårt hår. Kontrollera sammansättningen av ditt schampo för närvaro av: natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat, PEG. Dessa aggressiva komponenter förstör hårstrukturen, berövar krullarna av färg och elasticitet, vilket gör dem livlösa. Men det här är inte värst! Dessa kemikalier tränger igenom blodet genom porerna och sprids till de inre organen, vilket kan orsaka infektioner eller till och med cancer. Vi rekommenderar starkt att kassera sådana schampon. Använd bara naturkosmetik. Våra experter genomförde en serie analyser av sulfatfria schampon, bland vilka de identifierade ledaren - företaget Mulsan Cosmetic. Produkterna uppfyller alla standarder och standarder för säker kosmetika. Det här är den enda tillverkaren av naturliga schampo och balm. Vi rekommenderar att du besöker den officiella hemsidan mulsan.ru. Vi påminner dig om att naturkosmetik har en hållbarhetstid som inte överstiger ett års lagringsutrymme.

Flexibla curlers för att skapa magiska lockar

Curlers-boomerangs, flexibla curlers eller helt enkelt papilotki - det här är alla namn på samma enheter av plast och slitstarkt material. De används för att curla hår både hemma och i en skönhetssalongs väggar.

Papilottar är älskade av kvinnor för sin lätthet, absolut harmlöshet och oöverträffade resultat, vilket kan observeras omedelbart efter borttagning från strängarna.

För att göra krullen hemma måste du köpa en uppsättning papillotok och förbereda sig för hår styling. Tekniken för att skapa lockar består av följande steg:

 1. Våt hår är uppdelat i 10-15 strängar, beroende på tjocklek och längd.
 2. Varje sträng är lindad på en kudde och fixerad.
 3. Håret får torka helt eller en hårtork används för att påskynda processen.
 4. Papilotki avlägsna och fördela håret med händerna.
 5. Vid slutet av proceduren måste håret lackeras.

Det sista steget garanterar säkerheten hos lockar fram till nästa shampooing. Ju tjockare ditt hår, desto mer lack krävs för att fixa det.

En tjej lärde sig att använda papilotki lite annorlunda. Hon kommer att berätta om sin teknik i videon.

Curl enkel hårtork

För att göra stapling på grundval av stora lockar, använder du hårtorken, måste du köpa en annan rund pensel. Frisyren kommer att pågå hela kvällen, men detta kommer att kräva ett bra stylingverktyg. Curling med hjälp av en vanlig hårtork är tillgänglig för alla: det kan göras på korta strängar och på mycket långa.

Processen att utföra en perm består av flera steg:

 1. Håret ska tvättas, applicera balsam - skölj på dem, vänta 5 minuter och skölj med varmt vatten.
 2. Alla strängar bör appliceras preparat som skyddar mot höga temperaturer.
 3. Nu kan du gå direkt till permen. Vrid strängen på borsten, torka den.
 4. När krullarna är klara kan du lägga dem efter eget gottfinnande och behandla med ett preparat för fixering.

Det finns speciella munstycken för hårtorken, med vilken du kan skapa matchlösa lockar. Men metoden med en rund pensel för kvinnor blev kär i mer.

I videon kan du bekanta dig med den professionella tekniken för styling med lockar med en hårtork.

Elastisk krullningsanordning för rätning

Det är osannolikt att utvecklarna av hårrätare antog att kvinnor skulle använda den nya enheten på olika sätt. De släpper inte bara sina strängar för att skina, men klarar också att göra utmärkta lock på dem, med bara standardknappar. Strykningen kan utföras som stora ljuskrullar och elastiska glittrande lockar.

För att göra en krull med strykning måste du applicera värmebeskydd på ditt hår. Detta är en förutsättning för sådan styling, utan vilken du riskerar att förstöra tillståndet för dina strängar. Efter att ha behandlat håret med en termisk skyddande, sitta framför spegeln, sätt på järnet och börja snurra fantastiska lockar:

 1. Dra strängen och fäst järnet på den och dra tillbaka från hårets rötter med 2-3 cm.
 2. Kläm enheten och skjut den nedåt och vrid kontinuerligt 180 grader.
 3. Spin de återstående strängarna på samma sätt.
 4. Behandla frisyrfixeringslösningen.

Det finns andra sätt att utföra curling med elektrisk strykning. Om du inte har tillräckligt med erfarenhet är det bättre att börja med det eftersom det inte kräver några ytterligare ansträngningar.

För att konsolidera den mottagna informationen, titta på videon. Dess författare kommer att demonstrera tekniken för att skapa lockar med en vanlig elektrisk likriktare.

Klibbiga hårkronor

Hair curlers - en anordning för hårkrullning, som uppträdde i skönhetsindustrin en av de första. Det finns många typer av sådana anordningar, dock är hedgehogs erkända som säkraste.

Det här är hårkrullare, vars yta är täckt med ett grovt material som säkerställer en hård passform. Dessa enheter har ingen termisk effekt på strängar, så de är så populära bland de tjejer som övervakar deras låsens hälsa.

Stylister lyfter fram flera begränsningar för att använda kardborreband. Tänk dem mer i detalj:

 • Långt hårvridning på "igelkottar" fungerar inte. De kommer att vara förvirrade och kommer i slutändan inte att curl till och med något.
 • Om du har skadade och ohälsosamma strängar, använd en annan curlingmetod. Velcro curlers kan inte hjälpa till att skapa lock på sådant hår.
 • "Hedgehogs" är svårt att använda för ägare av tjockt hår. Vi måste köpa en annan uppsättning, samt spendera extra tid som vrider varje sträng.

Men kort hår med kardborreband kan vara på kortast möjliga tid. För att göra detta måste du följa en enkel instruktion:

 1. Applicera mousse för att rengöra håret.
 2. Vrid varje sträng på basen och säkra med ett klipp.
 3. Torka håret och ta bort hårkrullarna från dem.
 4. Lägg krullarna enligt din idé.

Alla fördelar med kardborreband kommer att diskuteras i programmet, vilket du kan se nedan. En professionell kommer att visa hur man korrekt vrider strängerna på sådana enheter och visar resultatet av sitt arbete.

Hemmeligheter för bevarande av krullar i sin ursprungliga form

Inte alltid ser det ut som om det var i början. Under påverkan av vissa faktorer börjar håret räta ut efter 2-3 timmar.

Därför är det så viktigt att välja läggningsmedel korrekt och inte spara på användningen.

Men även välbehandlade lacksträngar får inte behålla sin skönhet efter curling. För att förhindra detta bör du följa ett antal viktiga rekommendationer:

 • Omedelbart efter krökning är kammarhår förbjudet - krullarna kan helt enkelt lösas upp.
 • Curlers bör avlägsnas från strängarna först efter att de har torkat helt.
 • Tillåt inte smutsigt hår. Om du har en fet hårbotten från födseln, var noga med att tvätta håret med schampo innan du lägger dig.
 • För färgat och skadat hår, använd speciell fixativ kosmetika.

Curls visar sig vara täta och varar längre om håret inte delar upp och inte bryts. För att bevara sin hälsa, gör det regelbundet masker och sköljning med avkok av örter.

Curls - det här är en universell stil, för att ingen skulle argumentera för att den kan användas av både små tjejer och vuxna, och till och med äldre kvinnor. Curls är en utmärkt bas för att skapa komplicerade och snygga frisyrer för hår av vilken längd som helst. Det viktigaste är att du kan göra perm även utan hjälp.

Hur man gör håret vågigt med hjälp av flätor: hemligheterna i en vacker frisyr

Relaterade nyheter

Det hände precis så, att tjejer med vågigt hår tenderar att få ett jämnt hår, och ägarna av rakt hår, tvärtom, drömmer om prickiga lockar. Vad man ska göra är detta kvinnligt natur: idag är en strikt dam, och imorgon är ett romantiskt oke! Prinsessornas nycklar måste utföras, så låt oss prata om hur man gör håret vågigt med hjälp av flätor.

Fördelar och nackdelar med flätor

Vad bra är den här metoden:

 • Absolut säkerhet för håret, i motsats till samma curlers, pleyk och strykjärn.
 • Kraftig variation av frisyrer.
 • Fantastisk effekt.
 • Ingen ytterligare styling krävs.
 • Frisyren varar ett par dagar.
 • För att skapa en sådan frisyr behöver du tillräckligt med tid, särskilt om ditt mål är att få små vågor.
 • Tålamod, tålamod och tålamod igen.
 • Braid dig själv flätar sig ganska svårt, du behöver hjälp.

Teknik som utför frisyrer

 1. Tvätta håret med schampo och lätt torrt.
 2. Del på baksidan av huvudet och dela håret i två delar.
 3. Dela varje halv i tre lika delar och fläta en vanlig fläta. För att dess fixering inte lämnar ett märke på håret, använd mjuka raggummin.
 4. Låt håret torka naturligt eller torka det med en hårtork.
 5. Unravel flätorna. För att skapa den perfekta frisyren kan du vrida sina tips på curlers.
 1. Dela lite vått hår i ungefär 20-30 identiska strängar (suck inte så hårt, tro mig, det är värt det!).
 2. Braid varje sträng i en flätad och säkra med en tunn elastisk klämma.
 3. Med ett gott samvete och flätta pigtails går och lägger sig.
 4. På morgonen varva ner flätor och njut av en elegant frisyr!

Nuancer att komma ihåg

 • Ju färre flätor du ska fläta, desto större blir vågorna, och därmed motsatsen.
 • För att effekten ska vara så lång som möjligt måste håret kamma en gång - efter vävning av flätorna.
 • För att ge håret den önskade formen, spruta håret lätt med lack. Men överdriv inte det, eftersom fasta tillsammans strängar kommer att minska pumpen till noll.
 • Innan flätning kan du applicera en scum på håret (men bara en kvalitet så att den inte limar dem) eller strö med öl. Denna teknik hjälper till att bibehålla en vågig effekt i flera dagar.
 • Om du vill variera frisyren, fläta inte en standard fläta, men en spik av fyra strängar. Vågor blir mindre och ser väldigt imponerande ut.
 • Du kan bara fläta pigtails på hårets delar symmetriskt på båda sidor. Vågigt hår i kombination med slät ser väldigt ovanligt ut.

Som du kan se, för att skapa en original frisyr är det absolut inte nödvändigt att gå till salongen - det är nog att minnas om de bra gamla flätorna. Föreställ dig, experimentera, skäm bort dig själv med intressant styling varje dag!

Ett annat sätt att göra håret vågigt med hjälp av flätor finns i den här videon.

Publicerad av: admin den 6 juli 2014, avsnitt: Skönhet, vyer 125922

Skapa fantastiska vågiga krullar av flätor (36 bilder)

Tyvärr, ofta kvinnors önskningar om utseendet, i motsats till vad de gav naturen. Särskilt ofta som håret. Så, vissa tjejer med lekfulla lockar försöker räta ut dem, medan andra - med perfekt slät rakt hår vill curl dem.

Det finns inga problem med det senare, för nu kommer det att finnas många metoder för det - curling, strykning, hårkrullare - alla dessa tillbehör är helt kontrollerade med en perm. Men det finns också situationer när stylisterna helt enkelt inte är till hands, men förbli inte utan de önskade volymetriska och vågiga krökarna? Självklart inte!

Att vinka på en pigtail är slående i sin enkelhet, och ännu mer - i sin skönhet.

När allt kommer omkring kan man göra krullar utan att använda olika enheter för att krulla håret. Ett av de vanligaste och vanligaste sätten - vävning flätar för natten. Och även om metoden är enkel och opretentiös, finns det fortfarande lite noggrannhet.

Hur man gör lockar med hjälp av flätor och hur man sätter dem i en fin frisyr, läs vidare.

Curls vid basen av flätan och skapandet av "vattenfallet" frisyren på krullade trådar

Efter att ha gjort en vanlig fläta kommer du att sluta med en "spännande" frisyr.

Metoden att skapa lockar med hjälp av flätor har flera fördelar:

 • sparar din hembudget. Kostnaden för liknande styling - upphöjda ögon och komplimanger. Du spenderar inte ett öre på permen, förutom att om du måste köpa stylingverktyg.
 • tar inte mycket tid och ber inte om professionell skicklighet. Att fläta en scythe är smärtsam, vissa kvinnor spenderar några minuter på hela processen. Tiden kan variera beroende på frisyrens densitet;
 • En sådan perm är fullständigt ofarlig, för i jämförelse med användningen av hårstylingprodukter är det i detta fall ingen destruktiv effekt av höga temperaturer.

Vanlig spytt kan göra charmiga lockar

Väv flätor för att skapa lockar

För att göra en perm med hjälp av flätor med händerna, behöver du enkla elastiska band för att fixa tipsen för vävning, mousse för hållbarhet och hårspray.

Tips!
Väv flätar bara på vått hår - då kommer locken vara resistenta och elastiska.
Men det är väldigt viktigt att håret inte ska vara våt, eftersom du kan prova förlust och brott, och förutom strängarna i denna form kan det helt enkelt inte torka ut.

Det är bättre att tvätta håret före flätning. Applicera lite mousse eller gör en speciell vätska till krullarna var mer resistenta - tillsätt hårspray till en liten mängd vatten. Det är bättre att kasta vävningen på natten - så du får volymen och uttalade lockar.

För att ge curltexturen, gör pigtails av olika storlekar och former.

Den franska flätan är inte bara en söt frisyr för varje dag, men också obeskrivliga lockar som erhålls om håret är upplöst

Anteckning för att skapa en fransk fläta

 1. Dela det delade håret i två delar, varav du måste fläta två franska flätor. Ju högre basen av väven är, ju mer voluminös blir det så småningom.
 2. Till höger om makovka, separera tre tunna trådar och kasta en till en, som görs vid början av vävning en vanlig fläta.
 3. Fortsätt flätning, lägga hår på båda sidor till strängen som alltid syns i mitten. Den centrala strängen kan passera både över sidan och under botten. I det första fallet kommer en vanlig spikelet att dyka upp, i 2: a - en fransk krulle runt den.
 4. Sätt flätan på spetsen och säkra med ett gummiband.
 5. Upprepa samma åtgärd med hårets vänstra del.

Med denna frisyr kan du fritt spendera hela dagen och gå och lägga dig i sängen. Och på morgonen kommer du att förvåna din väns cirkel med den senaste fantastiska vågiga stilen.

Foto: Curls på basen av selar

Vevning på basen av selar:

 1. Kamma väl krullarna och gör två avskiljningar i form av ett kors. Resultatet kommer att vara 4 strängar.
 2. Att fixa med ett elastiskt band eller klippa tre delar hår och kasta en arbetare.
 3. Dela en del av håret i 2 liknande strängar. Varje vridning i en sele medsols.
 4. De resulterande två strängarna stryker varandra moturs och bildar en bunt.
 5. Skruva bunten med ett gummiband eller stift.
 6. Upprepa ovanstående manipuleringar med de 3 resterande delarna av frisyren.

Som ett resultat av sådan vävning erhålles obeskrivligt söta lockar, som efter krökning med krökning. Vackert alternativ för firandet.

Styrelsen
! Dekorera lockar, gjorda på basis av selevävning, med färska blommor - med dem ser locket speciellt fram.

Vifta på grundval av flera traditionella flätor

Traditionella flätor för att göra håret fantastiskt:

 1. Gör en avskjutning i mitten.
 2. Häll huvudet till höger och samla håret i högsta svansen ungefär på huvudet.
 3. Dela håret i tre delar och börja fläta den vanliga flätan. Se att vävning var tätt.
 4. Fäst spetsen med ett elastikband och fortsätt till den andra delen av frisyren.

En krull gjord på ett liknande sätt ser naturligt ut, ljusvågor ger uppseende av femininitet, och volymen kommer att tjocka tunna trådar. Om ditt mål är små krullar, då kommer det att vara nödvändigt att väva några flätor - desto mer är det, desto mindre blir krullarna.

På morgonen måste alla väv upplösas och försiktigt räta fingrarna. Kamma inte ditt hår, annars kommer de att fluffa och det kommer att förlora sin egen charm.

Låt curls efter eget gottfinnande, ett bra alternativ - ett pigtail vattenfall med lockar (skapningsplanen i artikeln nedan). Resultatet fixar lack.

Skapa en frisyr "vattenfall"

Stunning vattenfall spytt med lockar

Curls med en scythe ser särskilt feminin och romantisk. Nu är en vanlig variant av att kombinera vävning och lockar "frisyren" frisyren.

Ordningen att väva "vattenfall":

 1. Del på egen hand.
 2. I templets område att separera krullen och dela den i tre delar.
 3. Börja vävning, som det händer när du utvecklar vanliga flätor, gör två omslag.
 4. Placera övre strängen i mitten, flytta sedan den nedre till mitten och den strängen som nu visade sig sänkas från botten. Lägg curl istället för den med den totala nedre massan av hår.
 5. Lägg till den övre strängen en kröning med den högsta delen av håret, väva det i en flätad.
 6. Fortsätt vävning till baksidan och säkra vävning bakom öronlindningen.

Flödande vattenfallskräm - enkelt och vackert!

resultat

Hur man gör en perm utan att stryka och curling? Svaret är enkelt - flätade pigtails för natten! Krullar gjorda på ett liknande sätt är inte på något sätt sämre än något speciellt tillbehör. Dessutom är ditt hår kvar i integritet och säkerhet.

Och att ha skapat en fantastisk krillformning, du kan vara säker på att du inte kommer att lämnas utan uppmärksamhet. Vi vill att du ska vara charmig! Du kommer lära dig mer om det här ämnet från videon i den här artikeln. Några frågor? Fråga dem i kommentarerna!Nästa Artikel
Om hår är inte kroppen hos ett nyfött barn