Hårtork - en borste som är bättre, betyg av de 10 bästa modellerna enligt kundrecensioner


Hårtork - en borste eller en roterande hårtork visade sig på hyllorna i våra butiker inte så länge sedan. Men omedelbart vann många kunders kärlek och mycket positiv feedback. Och det här är inte förvånande, för med hjälp av den här lättanvända enheten kan du göra ditt hår som i en professionell salong utan att spendera mycket tid på denna process och avsevärt spara familjebudgeten.

Ett val - en tråd eller trådlös hårtork borste. Funktionell redundant?

Spendera mycket tid på vägen, jag bytte ut den skrymmande hemmet hårtorken med en bekväm och kompakt hårtorkborste.

Det första som hon borstade för sig var en trådlös hårtork. Jag blev förvirrad av den lilla kraften som kräver frekvent laddning, minimal funktionalitet och bristen på flyttbara munstycken.

Alternativen som fungerade från elnätet visade sig vara många.

Huvudpunkterna i urvalet var:

 • Kompaktitet och inte mycket vikt
 • ergonomi;
 • makt (jag vill inte spendera extra tid)
 • utbytbara munstycken för val av valmöjligheter;
 • möjlighet att välja lufthastighet och temperatur.

Trevliga bonusar var: keramisk beläggning och jonisering.

Den valda Remington AS 1220 hade imponerande parametrar: hög effekt, en uppsättning munstycken och även en resväska.

Jag finner valet framgångsrikt, men funktionaliteten visade sig vara överflödig för mig. Berömningen av keramisk beläggning är svår att uppskatta. Situationen med jonisering verkar vara liknande - tills utseendet på denna funktion var det helt enkelt inte medvetet om behovet av att avlägsna statisk spänning.

Jag använder bara stora borstar, resten av munstyckena är inte användbara i mitt fall.

Imponerande kraft, bra ledning och bekväma knappar.

Inte för länge sedan gjorde jag en kort hårklippning och började bli van vid stylers med automatisk rotation. Lutar sig mot en 3-i-1 Philips HP8668

Val av kraft och munstycken

Det är nödvändigt att välja en hårtork borste med makt - detta är en av de viktigaste egenskaperna. Det beror på maximal uppvärmningstemperatur och lufttillförselns kraft. För bildandet av hår behöver inte mycket hög effekt, tillräckligt och 600 watt. Om mer - bra för torkning av vått hår. OBS också värme temperaturen. Ju mer det blir - ju snabbare det kommer att torka och sätta hår. Det finns också några stylers som tar bort statisk elektricitet.

Munstycken på hårtorken ska väljas med önskad effekt. De kommer i olika diametrar, det beror på vilken typ av krullar du vill få. Till exempel: elastiska små vågor, fria breda vågor, raka strängar, spiraler och så vidare. Dessa resultat kan erhållas med hjälp av tång, värmehänder och borstar. Det finns också ett munstycke för att avlägsna misslyckat hår, för att skapa vågor behöver du en komponent med en korrugering. Det finns också ett munstycke för bildandet av horisontella och vertikala krullar.

Ovanstående munstycken är de vanligaste, användbara och värda pengarna. Alla andra är inte så viktiga, för inte många använder dem eller bara en annan variation och ett dyrt pris på det som skrivs ovan.

Om jag köpte stylisten nu skulle jag välja företaget Rowenta. Utmärkt prestanda: 1000 watt kraft, lång sladd, olika munstycken. Mycket positiv feedback och order, rimligt pris.

Hårtork med roterande pensel för lockigt hår

Mitt hår är väldigt lockigt: Jag hade regelbundet att dra det med en vanlig hårtork och alla typer av strykjärn. Denna övning var tråkig och ledde inte alltid till ett spektakulärt resultat. Jag har länge drömt om en enhet som själv skulle göra det här rutinarbetet. När i stormarknaden kom jag över en modell med en roterande borste Rowenta BRUSH ACTIV, förvärvad utan att tänka. Anmälan till konsulten att produkterna av en sådan plan är kortlivade på grund av de roterande munstyckena hindrade mig inte.

Min modell är kinesisk, men det påverkar inte dess funktionella egenskaper. Fördelarna med torken visade sig vara större än nackdelarna:

 • Ett par penslar med polär diameter ingår i förpackningen: de hanterar helt enkelt skapandet av basvolymen på krullarna i kontrastlängden;
 • Joniseringsalternativet neutraliserar den statiska effekten - håret sticker inte ut mot sidorna, eftersom de inte elektrifierar. Frisyren får en strålande spegelglans efter vanlig torkning - det är inte nödvändigt att använda mousses, skum och balm för styling;
 • enheten är viktlös och bekväm - handen blir nästan aldrig trött.

Jag har varit vänner med min Roven i nästan ett decennium. Under denna tid avslöjade och skadan av hennes karaktär:

 • borstfästanordningar sitter ner och avlägsnas endast med en viss (ibland betydande) ansträngning och närvaron av fingerfärdighet;
 • temperaturregulatorn är fortfarande ute av ordning.

Nu fungerar min skönhetsmaskin endast i läget för låg värme, men bär fortfarande status som en personlig frisör och allierad i striden om skönhet.

Modellen är lakonisk och balanserad: det finns inget överflödigt i det och all funktionalitet har utvecklats till gagn för konsumenten. Det är svårt att föreställa sig att det finns hårtork, bättre än det här.

Hårtork för hår styling

Hårtork - borsten är effektiv för styling på både kort och långt hår.

Det kombinerar effektivt funktionerna i flera vårdapparater. Efter att ha köpt en sådan enhet behöver du inte längre ett elektriskt krusjärn, hårkrullare och ett strykjärn. Ge kort hårvolym och pomp, lägg långt hår i vackra mjuka krullar eller gör en klassisk slät frisyr - med alla dessa uppgifter kommer den roterande hårtorken att klara sig bra.

På grund av den höga populariteten hos denna enhet började nästan alla större tillverkare av hushållsapparater att producera den. Hur man förstår olika modeller, vilken hårtork med roterande borste är bättre? Låt oss försöka lista ut det.

Principen för hårtorken - borsten är att rotera munstycket. Det finns modeller där rotationen startar automatiskt, tillsammans med hårstorkens början. Och det finns de där det finns en mekanism som tillhandahålls separat från lufttillförseln. Det är lämpligt att använda sådana modeller som autonoma enheter för torkning.

Hur man väljer en hårtork borste: 7 regler

Om du vill att enheten ska fungera så länge som möjligt och inte orsaka skador på ditt hår, var uppmärksam på följande egenskaper:

 1. kraft är huvudparametern som bestämmer enhetens funktion, vilket påverkar luftflödet och temperaturen på dess uppvärmning. Vanligtvis är hårdförbrukningens kraft med en roterande borste i intervallet 400 till 1100 watt. Innan du köper bestämmer du hur ofta du ska använda hårtorken och för vilket ändamål? Från detta beror på hur kraftfull den modell du behöver köpa. För att lägga till volym och lätt styling är 400-600 W tillräckligt. Och om du planerar att ständigt torka och krulla långa krökar, måste du ta enheten starkare - från 1000 W;
 2. tillverkningsmaterial. Det är bättre att välja en hårtork, där munstyckets kropp har en keramisk beläggning. Denna typ av material bidrar till en mer enhetlig uppvärmning av hela ytan och mer noggrant interagerar med håret;
 3. driftsättet är hastigheten på den blåsta luften och rotationen av borsten. Välj en modell utrustad med flera lägen. Då kan du välja den som passar ditt hår beroende på längd och tjocklek.
 4. munstycke. Jo, allting är enkelt - ju mer munstycken, desto fler möjligheter till experiment med deras utseende. Vanligtvis finns flera runda munstycken för olika hårlängder, plana borstar för utjämning av krullar och krullningsstrykjärn ingår i satsen för hårtorken. Innan du köper, var noga med att kontrollera styrkan att fixera munstyckena på handtaget på hårtorken. Om de håller sig svagt, hänger eller flyttar - det är bättre att inte ta en sådan modell.
 5. Hjälpfunktionerna är en mycket viktig egenskap, eftersom det möjliggör minimering av skadorna mot exponering för varm luft på håret och underlättar stylingsprocessen. Sådana funktioner innefattar jonisering, förmågan att leverera kall luft och ångfuktning. Vid jonisering utsätts hår för negativt laddade partiklar, vilket minskar statisk elektricitet. Som ett resultat blir de släta och silkeslen. Kall luft appliceras i slutet av läggningen, för att fixa resultatet. Fuktgivande med ånga hjälper till att rätta håret väl och gör det mer lättsamt.
 6. mat. Det finns två typer av modeller - de som drivs från elnätet och körs på batterier. Om du väljer en vanlig trådmodell, se till att ledningslängden inte är mindre än 1,8 m. Det är mer lämpligt att använda enheter som har en ledning i form av en spiral - i det här fallet kommer det inte att krulla runt handtaget och störa ditt arbete med enheten. Batterimodeller är praktiska när du reser och reser där det inte finns möjlighet att använda el. Var uppmärksam på om en laddare ingår
 7. tillbehör. Tja, när modellen innehåller en plastbehållare eller påse för tillbehör. Detta gäller särskilt för modeller där naturliga material användes vid tillverkning av borstar. Sådana bilagor kräver speciella lagringsförhållanden. Annars bryts borsten snabbt och fluffar, vilket ytterligare komplicerar bearbetningsprocessen.

Korrekt styling

Det räcker inte att välja en bra hårtork - borste.

Om du vill få önskat resultat och njut av reflektionen i spegeln, när du använder enheten följer du några regler:

 • Välj rätt driftsätt. Tätt och långt hårtorkat och krulla i högre hastighet. Det här är vanligtvis den andra knappen. För att ge volymen av hår från kort hår är det tillräckligt att tillämpa det första läget.
 • Vrid inte strängarna för brett. I det här fallet kommer curlsna inte att ta en vacker form, som en del av håret glida bara vid torkning. Optimal att ta strängar på 5 - 7 cm breda;

 • hårtorken - en borste för kort hår är en universell assistent när hon ger frisyrpompen. Använd munstycken med medelstor diameter. Ta tag i trådarna som börjar från toppen av ditt huvud och vind den i olika riktningar. Således syns frisyren och naturligheten i frisyren;
 • i många modeller ingår munstycket - koncentratorn i förpackningen. Innan du använder borsten som lyfter håret på rötterna, torka dem med en hårtork med ett nav. Då kommer pompeffekten att vara längre;
 • linda slingan, värm den i några sekunder. Kom ihåg att ju mer kraft håret har desto snabbare och intensivare värmer det upp. Förvara inte längre än nödvändigt för att undvika att skada håret.
 • munstycken med naturliga borst är mer försiktiga på håret, förstör inte deras struktur, gör dem mjukare och skinnigare;
 • Om du är ägare till naturliga krullar, välj en modell med ett munstycke - en diffusor;
 • glöm inte att när du använder en hårtork - värms borstmunstycket till höga temperaturer. När du styler ditt hår, behandla dem noggrant så att du inte utsätter dig för risken för brännskador.
 • Om du, efter att ha studerat alla tekniska detaljer, fortfarande inte kan välja en hårtork borste - för hår, var uppmärksam på kundrecensioner, som redan har uppskattat denna gadget på jobbet och gjort en personlig åsikt.
 • Betyg av de mest sålda modellerna

  1. Philips HP8664

  Hårtork - borste med en effekt på 1000 W, keramisk beläggning och automatisk rotation av munstyckena. Ytterligare funktioner inkluderar jonisering och möjligheten att välja lufttillförselhastighet. Pris från 3549 gnidning. upp till 5390 rubel

  • Fördelar: högkvalitativa montering, borstar kan rotera i olika riktningar, förvirra inte håret, ger långsiktig styling.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  2. Braun AS 530

  Power 1000 W, tre värmemoder, kallluft och ångfuktning. Pris från 2820 rubel. upp till 4599 rubel

  • Fördelar: hållbarhet (vissa kunder använder denna modell i mer än 6 år), funktionalitet, lätt vikt. Idealisk för kort eller medium hår. Funktionen av ångfuktning underlättar styling av tunt, fläckigt hår, vilket gör dem mer lätta.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  3. BaByliss 2736E

  • Fördelar: byggkvalitet och material, hållbarhet. Dysorna är borstar med naturliga borstar, vars användning ger håret en naturlig glans och jämnhet. Förekomsten av ett förvaringsfall, respekt för håret, kan användas som en vanlig hårtork.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  4. Philips HP8656

  Power 1000 W, keramisk beläggning, tre driftsätt, jonisering, kall luftflöde, fem munstycken med naturliga borstar, nätsladd 2 meter. Pris från 3100 rubel. upp till 5490 rubel.

  • Fördelar: ett sätt att noggrant torka, multifunktionalitet, ett stort antal munstycken, en platt borste - en kam för torkning och joniserande hår, närvaro av en handväska för förvaring, högkvalitativt kroppsmaterial.
  • Nackdelar: litet buller på jobbet, tungt.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  5. Rowenta CF 9320

  • Fördelar: användarvänlighet, tjockleken på munstyckena säkerställer de perfekta locken på långt hår, noggrann åtgärd, drar inte ut och klämmer inte håret.
  • Nackdelar: inte tillräckligt kalltemperatur i "kall luft".

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  6. Braun AS 330

  • Fördelar: bra effekt av basal volym, lång strömsladd (2 m), smälter inte håret, det fungerar tyst.
  • Nackdelar: Inget joniseringsläge.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  7. Bosch PHA2300

  Effekt 700 W, keramik, två driftsätt, två munstycken, kalllufttillförsel. Pris från 1690 rubel. upp till 3390 rubel

  • Fördelar: byggkvalitet och beläggning, enkel hantering, förmåga att ta bort tänderna från borsten, hållbarhet, kompaktitet.
  • Nackdelar: lite ljud när du arbetar.

  Genomsnittligt betyg: 4 av 5.

  8. Philips HP8662

  Effekt 800 W, tre lägen, jonisering, kall lufttillförsel. Innehåller borste och nav. Pris från 1990 gnidning. upp till 35890 gnidning.

  • Fördelar: Den genomsnittliga effekten är utmärkt för frekvent användning, bekvämt ergonomiskt handtag, prisförhållande.
  • Nackdelar: med tiden fluff borstens borstar.

  Genomsnittligt betyg: 3.5 av 5.

  9. Philips HP8661

  • Fördelar: låg kostnad, funktionen för rotation av sladden, valet av olika lägen för läggning.
  • Nackdelar: dåligt lockar långt hår.

  Genomsnittligt betyg: 3 av 5.

  10. Polaris PHS 0746

  • Fördelar: Lätt, kompakt, bekväm för resor, lämplig för medelhårlängd.
  • Nackdelar: svaga fixeringsmunstycken.

  Genomsnittligt pris: 3 av 5.

  Varje tjej vill alltid se charmig och välskötta. Detta hjälper dig att köpa en hårtork - borstar. Analysera hur ofta du planerar att använda den, vilka bilagor som ska ingå för att passa hårets längd och struktur, vilka ytterligare funktioner som finns tillgängliga, läs recensionerna på Internet och välj vilken enhet som är bättre att köpa.

  Med rätt användning kan du enkelt ändra din bild och alltid se oemotståndlig!

  TehnoProsto | Webbplats om hushålls- och datorutrustning. Nyheter, recensioner, råd om att välja

  Webbplats om hushålls- och datorutrustning, nyheter, recensioner

  Vilken hårtork är bättre att välja: TOP 9 bästa modeller

  En enhet som vet hur man torkar hår, räta ut det, krulla, öka volymen och till och med inte mycket skada på det, är drömmen till någon tjej, och drömmen är ganska realiserbar. Namnet på den här drömmen är en hårtork. Detta är en multifunktionell enhet som utför styling med varmluft och levereras med flera munstycken. Om du brukade hålla en hårtork i ena handen och en kam i den andra, släpps nu en hand så att styling är mycket bekvämare. I teorin låter allt bra, men hur är det egentligen? Låt oss se om dessa underbara enheter är lika bra som de annonseras till oss, och ta reda på vilken hårtork som är bättre att välja, vad man ska leta efter när de köper och vilka modeller som kämpar för titeln på det bästa.

  Hur man väljer en hårtork?

  Alla hårtorkborstar är lika. Inuti handtaget finns en motor med värmeelement dolda, utvändiga knappar för styrning av enheten. Alla produkter är utrustade med munstycken, deras antal bestämmer kostnaden, men 1-2 munstycken till ditt förfogande kommer definitivt att vara. Munstycket har många hål genom vilka varm / varm / kall luft kommer ut. I form är munstycken väldigt olika, eftersom deras syfte är radikalt annorlunda: vissa behövs för att skapa krullningar och vissa - tvärtom att anpassa strängar. Vissa tips kan rotera. Det visar sig att i händerna håller du en kam, från vilken luften blåser. Bekvämt!

  De flesta tjejer erkänner att de första försök att stylera med hårtork inte ger mycket nöje och ibland till och med besviker, men du behöver bara justera, och du kan snabbt skapa styling vilket skulle ta flera gånger mer tid med hjälp av standardverktyg. Ett bra exempel kan ses på videon.

  Låt oss vara ärliga och omedelbart notera att många tjejer konstaterar att deras hår är bättre anpassat till järnet än med en hårtork, och krullarna är bättre skapade med ett krulljärn. Någon kan argumentera med detta, skyller på krökningen och bevisar effektiviteten hos en hårtork. Men! Hur som helst kan en hårtork ersätta ett berg med andra verktyg, och på en resa är det oersättligt. Om man emellertid ska uppmärksamma valet, men inte missa den första modellen, så är användningsintrycket utmärkt.

  Okej, tillräckligt med texterna, gå ner till affärer och ta reda på vad som måste beaktas vid val av hårtork.

  1. Vikt och ergonomi. Först måste du ta modellen i handen, kontrollera om det inte är svårt för dig, som det ligger i din hand, och jämför sedan de närmade enheterna med parametrar. Annars kan du köpa en mycket bra enhet som du inte kan hålla i vikt och minuter.
  2. Ström. Det beror helt på hårets längd och tjocklek. Om du har en kort hårklippning, kan du säkert ta en 400-watt hårtork. Samma enheter är lämpliga för ägare av sällsynt och tunt hår. Hårtorkar upp till 800 W är ett bra val för dem med medelstort och medelstark hår. Sådana anordningar är mest populära. Hårtorkar från 800 till 1100 W är valet av ägare av tjockt och / eller långt hår.
  3. Antalet uppvärmningslägen är sällan mer än 3 (varm, varm och kall luft) och antalet luftflödeshastigheter är mer än 2. Ju fler lägen, ju mer funktionella enheten blir och desto högre blir priset.
  4. Dysor i satsen kan vara 2 eller kanske 8. Som regel kompletteras alla produkter med runda munstycken med borst. De ersätter hårborsteborstning under klassisk styling med hårtork och låter dig skapa en liten volym vid hårrötterna. Om du tar samma munstycke, men med en mindre diameter kan du uppnå mjuka vågor. I vissa modeller kan munstycken rotera. Dessutom innehåller satsen även en hårborste för att jämföra hår, en krullande tunga, ett koncentrerande munstycke för torkning av strängar, ett lockigt hårmunstycke, ett munstycke med utdragbara tänder för maximal bevarande av den resulterande krullen och andra. Ju fler olika bilagor desto större är dina möjligheter. Men det är troligt att vissa munstycken inte passar dig. Många tjejer använder bara ett munstycke och betalar inte för mycket när de köper. Om det finns många munstycken i uppsättningen är det önskvärt att tillverkaren också levererade en handväska för att lagra dem. Glöm inte att testa i butiken hur tätt anslutna munstycken till basen.
  5. Munstyckets beläggning är gjord av keramik eller turmalin - båda beläggningarna är bra, och du kan knappt hitta andra nu. När det gäller borsten på penslarna är det bättre att de är naturliga eller blandade - så håret blir mer glänsande och smidigt.
  6. Strömkällan i de flesta priors är nätverket. Tråden ska vara längre än 1,8 m, då är det bekvämt att använda en hårtork. Det finns modeller på batterier, de är praktiska på vägen, men problemet med ständigt byte eller laddning av batterier negerar alla bekvämligheter.
  7. Som en extra funktion ger många hårtorkar jonisering, vilket är utformat för att avlägsna statisk elektricitet från håret. Vissa modeller har ångfuktning.
  8. Att använda en hårtork borste var bekväm, var uppmärksam på följande punkter. Detta är en roterande sladd, slinga för hängning och skydd mot överhettning. Många tillverkare gör benen så att enheten inte glider på ytan.
  9. Bland de bästa tillverkarna noterar vi Babyliss, Rowenta, Philips, Braun, Remington, Bosch.

  Att hårtorken inte smälter håret, välj den korrekta diametern på munstycket. Ju längre håret desto större måste vara diametern. Dysor kan vara från 18 till 50 mm i diameter.

  Bästa hår hårtork borstar

  BaBylissPRO BAB2770E

  • effekten är 800 W;
  • antal lägen - 3;
  • fyll i två borstar med en diameter på 50 och 40 mm;
  • vikt 470 g;
  • pris från 4400 till 6000 rubel *.

  * Härefter ger vi prisklassen i olika butiker

  Denna hårtork anses vara professionell, och vi skulle kalla det perfekt. Till ditt förfogande finns två temperaturregimer och kallt luftflöde, två hastigheter, munstycken med keramisk beläggning och en joniseringsfunktion. Borsten är gjord av björnborst och nylon - den här kombinationen ger högkvalitativ styling och minimal skada på håret. Penslar kan rotera i två riktningar, vilket är praktiskt vid läggning. Vissa använder vändning när otangling felaktigt sår på en hårborste. Ledningslängd på 2,7 m gör processen så bekväm som möjligt.

  Modellen kan kallas framgångsrik, det är bara förvirrande utrustning - två nästan identiska borstar. För att göra enheten verklig universell, skulle det inte skadas att sätta en borste med en mindre diameter för ägare av kort hår. Ett fall skulle också vara användbart för ett sådant pris. Resten av parametrarna i enheten är mycket bra.

  Philips HP8664 Volumebrush

  • effekten är 1000 W;
  • antal lägen - 3;
  • slutföra två borstar med en diameter av 50 och 30 mm och ett munstycke för volymen;
  • vikt 700 g;
  • priset är ca 3800 rubel.

  Munstycken fick en keramisk beläggning, rotera i två riktningar, det finns en funktion av jonisering, 2 hastigheter och 3 temperaturförhållanden. Det finns ingen kall luftflöde, men den varma luften stryker också ditt hår försiktigt. Tillverkaren levererade modellen med munstycken av optimal storlek. Av minuserna är endast vikt, men annars är det den perfekta enheten, som djärvt hävdar att vara bäst.

  Remington AS1220

  • effekten är 1200 W;
  • antal lägen - 3;
  • fyll i två borstar med en diameter av 38 och 20 mm, ett munstycke för lock, hårrätning;
  • vikt 332 g;
  • priset är ca 3800 rubel.

  En kraftfull hårtork har tre hastigheter och tre temperaturförhållanden, det är möjligt att leverera kall luft, joniseringsfunktionen. Modellen imponerar med ett stort antal munstycken, en sladd med en längd av 3 m, ett lock och en relativt låg vikt. Användare säger att det är lätt att lära sig att hantera denna hårtork, men då är det möjligt att göra styling hemma, som i stugan, och mycket snabbt är enheten själv relativt lätt. Nackdelarna inkluderar priset (men det finns 5 munstycken och en handväska i uppsättningen) och märkbar uppvärmning av produkten under drift men det här är ett problem för många modeller.

  Braun AS 530

  • effekten är 1000 W;
  • antal lägen - 3;
  • fyll i två borstar med en diameter på 36 och 18 mm och ett munstycke för volymen;
  • vikt 410 g;
  • pris från 2600 till 4000 rubel.

  Modellen släpptes för länge sedan, men fortfarande väldigt populär. Några efter uppdelningen av den första enheten köper den andra exakt samma. Muta denna hårtork med valuta för pengarna. Det finns tre temperaturregimer, inklusive kall luftflöde och ett par arbetshastigheter. Ledningen roterar, det finns en ångfuktningsfunktion som förenklar styling på torrt hår (funktionen fungerar med alla bilagor). Det finns en sil för att förhindra fläck och skada på håret. En signifikant minus av modellen är bristen på fixering i kylningsläge. Om du vanligtvis inte använder den här funktionen märker du inte en brist, men annars kommer operativsystemet att vara negativt. Anslutningen mellan hårtorken och munstyckena verkar bräcklig för många. Enheten är tydligt inte för livet, men ett eller två år med konstant användning kommer att sträcka sig. I recensioner berömmer användarna effektivitet och pris, men klagar på otillräcklig hållbarhet.

  BaByliss AS121E

  • effekten är 1200 W;
  • antal lägen - 3;
  • komplettera två borstar med en diameter av 38 och 21 mm, ett munstycke för volym, hårrätning;
  • vikt 460 g;
  • pris från 2600 till 4400 rubel.

  BaByliss-modeller kallas ofta de bästa hårborstarna. Ja, de är dyrare än konkurrenterna, men här implementeras allt enligt högsta standard. Om du köper en enhet för daglig styling, är det förmodligen vettigt att betala lite mer, eller hur? Inkluderat är 4 olika munstycken, så att räta, och lägga och krulla håret med en enhet fungerar utan problem. En rund borste med en frekvent rad plasttänder är utmärkt för att skapa vackra lockar. Ionisering och kall luftflöde på plats, ledningen har en längd på 1,8 m, det finns ett lock. Hårtork är idealisk för korta och medellånga hårlängder.

  Ägare av långt tjockt hår förblir ofta missnöjda med hårborstar, klagar över ineffektivitet och hårflöjt. Ja, många modeller är inte avsedda för styling långt hår, sämre än irons och curling på effektiviteten. Men om du väljer en kraftfull enhet och hänger på det, blir resultatet utmärkt. Bevis - i videon.

  Rowenta CF 9520

  • effekten är 1000 W;
  • antal lägen - 3;
  • slutföra två borstar med en diameter av 50 och 40 mm, ett munstycke för volymen, hårrätning;
  • vikt 450 g;
  • pris från 3500 till 4200 rubel.

  Tre temperaturregimer, två hastigheter, joniseringsfunktionen och munstyckets rotation - det här räcker för att skapa en styling, som i hytten. Instruktionerna varnar för att modellen är idealisk för hårägare som är axellängd eller lite längre och är inte lämplig för långt hår. Den kalla luften visar sig vara varm, men det här är besväret med många liknande anordningar. Det finns också en Rowenta CF 9530 hårtork med nästan identiska egenskaper, det är lite dyrare, men det har ett dubbeljoniseringssystem.

  Braun AS 330

  • effekten är 400 W;
  • antalet lägen - 2;
  • fyll i två borstar med en diameter på 36 och 18 mm, munstycke för volym;
  • vikt 550 g;
  • priset är ca 2300 rubel.

  Enheten är lämplig för kort eller medium, men inte tjockt hår. Enheten är imponerande hållbarhet, användbarhet och bekvämlighet. Ionisering är inte här, men det finns en funktion av "deployment", vilket hjälper till att skapa styling och inte förvirra håret. Nackdelarna inkluderar endast modellens ålder, men är detta verkligen en nackdel, eftersom många av dessa enheter har arbetat i 5-7 år redan? Dessutom finns hårtork fortfarande till salu.

  SUPRA PHS-2050N

  • effekten är 800 W;
  • antal lägen - 3;
  • komplett med borstar runt och halvcirkelformad, diffusor, koncentrator och tang;
  • vikt 250 g;
  • pris från 800 till 1100 rubel.

  Budgetversionen av hårtorken, som endast är lämplig för kort hår. Det finns kallt luftflöde och överhettningsskydd. Ett bra alternativ för resor. Av minuserna, inte den högsta byggkvaliteten (vi kommer inte att skylla, eftersom det här är en kompromiss, som alla är överens om till ett sådant pris) och värdelösheten av vissa bilagor.

  Polaris PHS 1203i

  • effekten är 1200 W;
  • antal lägen - 3;
  • tre munstycken inkluderade: för volym och curling, för basal volym kort hår, kam;
  • vikt 510 g;
  • pris från 1200 till 1500 rubel.

  Att slutföra vårt betyg på hårtorkborstar är en annan lågkostnadsmodell, som fick joniseringsfunktionen (det fungerar verkligen!) Och skydd mot överhettning. Användare säger att du normalt bara kan använda den andra temperaturen, eftersom den tredje är för varm och torkar håret, och den första tillåter dig inte att skapa någon effekt. Hårdvaran är ganska bullriga, men samtidigt klarar den av sina uppgifter och kan även användas på långt hår. För dina pengar ett mycket bra alternativ.

  Nyanser av hår styling med hårtork är ämnet för en separat artikel. Träningsvideorna är dock fulla på YouTube - det borde inte finnas några problem, men stämmer in att de första 2-3 försöken kanske inte är helt framgångsrika, men när erfarenhet uppnås kommer stylingen att bli snabb och riktigt cool. Styling görs bäst på torkat hår.

  Välja de bästa hårdborstmodellerna 2017-2018 år

  Eftersom det inte alltid finns tillräckligt med tid eller pengar för att gå till frisörerna, är de flesta involverade i den svåra processen att få sitt hår i ordning på egen hand. Hittills finns det många enheter som förenklar denna procedur, ett av dessa verktyg är en hårtork som hjälper dig att enkelt ställa ditt hår. Räckvidden av dessa enheter är bred, enheterna skiljer sig från varandra i många egenskaper, varför hårdvaran är bättre, många konsumenter är intresserade av. Tänk på de 10 bästa modellerna 2017-2018 år. Bedömningen är baserad på expertutlåtande och kundrecensioner.

  Välja de bästa hårtorksmodellerna 2017-2018 år

  Egenskaper och egenskaper som behöver uppmärksamhet

  Denna apparat utför funktionerna för torkning och styling samtidigt. Dessutom lägger enheten volymen och kan locka krullarna. Tänk på fördelarna med att använda hårtorkar:

  • läggningsproceduren kommer att bli mycket snabbare;
  • klarar sig bra med krullar som krullar, lättar dem, torkar snabbt, skadar inte så mycket som till exempel krulljärn eller järn;
  • enheten är mycket bekväm;
  • skapar enkelt volympar;
  • Enheten är avsedd inte bara för kvinnor, men också för män;
  • bra för användning på vägen;
  • hårtork är bekväm att använda hemma;
  • Användningsförfarandet är förståeligt;
  • har ett rimligt pris.

  Således kommer den här moderna enheten att ge snabb, enkel och högkvalitativ styling. Att skapa en volymetrisk frisyr är bättre att använda en munstycksdiffusor för hårtork. För att välja den bästa hårtorken för ditt hår, är det nödvändigt att fokusera på dess egenskaper och egenskaper, nämligen:

  • Vissa elektriska apparater i denna kategori har olika typer av bilagor som bestämmer deras funktionalitet. Ofta finns det enheter med endast ett universalmunstycke, men det finns enheter, komplett med vilka olika typer av kammunstycken i olika storlekar. Var noga med att kontrollera monteringen, den borde vara stark. Dessutom finns det i dyra modeller en munstycksfunktionalitet som roterar (hur man väljer en roterande hårtork).
  • Modellerna är utrustade med olika lägen. Vissa prover har funktionen att leverera kall luft, vilket väsentligt ökar deras pris.
  • Borstar kan beläggas med olika material.
  • Enheter har olika kraft. När du köper, utvärdera ditt hårs skick och struktur. Till exempel är enheter med låg effekt lämpliga för de personer vars hår är mjukt, sparsomt, kort, dessutom är hårtorkar av sådan kraft de mest kompakta. För ägare av tjockt hår är hårtorkar med en effekt över 400 W lämpliga, men det är värt att överväga att sådana enheter orsakar mer skada, därför kontrollerar luftflödet och temperaturvärdet.
  • Det finns modeller av alla storlekar, massa, form, färg etc.
  • Förekomsten av skydd mot överhettning, från att torka håret.

  Det betyder att en av de viktigaste faktorerna som påverkar valet när man köper en hårtork är konsumentens struktur och typ. Dessutom är det viktigt att ta hänsyn till att ju dyrare enheten är, desto mer professionell och högkvalitativ fungerar den, eftersom den har ett brett urval av munstycken och en stor antal funktioner.

  Toppmodeller betyg

  Tänk på bedömningen (enligt pris / kvalitetskvoten) hos TOP 10 hårtorkborstar.

  TOP 1 - BaByliss (Bebilis) AS550E

  Modell BaByliss (Bebilis) AS550E

  Tillverkare - Kina. Vikt - 680 gram. Satsen innehåller två munstycken (diameter - 3,5 cm och 5 cm), som roterar och kan sätta håret i olika riktningar. Ledningslängd - 1,5 meter. Garanti - 2 år. Pris - 3199 rubel.

  • Den har keramiska beläggningsdysor, så enheten har en mild inverkan på hår av vilken längd som helst.
  • Den har två temperaturregimer.
  • Enheten är monterad av kvalitetsmaterial.
  • Enheten har funktionen skydd mot torkning (jonisering).
  • Inbyggt knappkylat luftflöde.
  • Hårtorken kan rengöras eftersom luftintagsgallret är avtagbart.
  • Kraftfull enhet (800W).
  • Hårtorken är inte kompakt eftersom handtaget inte viks.
  • Satsen innehåller inte bilagor som utför funktionen rätning och krökning.
  • Ingen indikation.
  • Inte tillräckligt med bilagor.
  • Har ingen slinga för att hänga.
  • Under kallluftläge levereras varmluft.
  • Hårtork är tung, gör mycket ljud.
  • Slår inte av automatiskt.
  • Högt pris

  TOP 2 - Rowenta (Roventa) CF 9220

  Modell Rowenta (Roventa) CF 9220

  Tillverkare - Kina. Vikt - 500 gram. Innehåller två roterande munstycken (både medurs och kontra, diameter - 3 cm och 5 cm). Ledningslängd - 2,8 meter. Garanti - ett år. Pris - 4500 rubel.

  • Den har stark effekt (1000 W).
  • Snygg design.
  • Mjuka borstar som inte skadar hårbotten.
  • Keramisk beläggning.
  • Hårtorken är utrustad med 2 temperaturförhållanden.
  • Enheten är utrustad med en varm och kall luftmatning.
  • Enheten har funktionen att skydda håret från att torka ut, det har två inbyggda hastigheter av luftflödet, så det blir lätt och nästan ofarligt att stile ditt hår.
  • Enheten är monterad från tillförlitliga delar.
  • Det har en lång livslängd.
  • Tillförseln av varm luft under den långa driften av apparaten blir mycket het och tillförseln av kall luft blir varm.
  • Har ingen ångfuktighetsfunktion.
  • Inte tillräckligt med bilagor.
  • Satsen innehåller inte bilagor som kan räta ut och locka håret.
  • Från borsten återstår ribbor på håret.
  • Slår inte av automatiskt.
  • Växlingslägen är obekväma.
  • Högt pris

  TOP 3 - Philips (Philips) HP8657 / 00

  Philips Modell (Philips) HP8657 / 00

  Tillverkare - Kina. Vikt - 750 gram. Ledningens längd är 2 meter. Garanti - 2 år. Pris - 4990 rubel.

  • Satsen innehåller fem munstycken (för lock, för att lägga till volym, för rätning av hår, koncentrator, termoborste).
  • Kraftfull enhet (1000 W).
  • Snygg design.
  • Naturliga borstar.
  • Ingen indikation.
  • Keratin-turmalinbeläggning som ger en mild inverkan på håret.
  • Enheten har tre temperaturförhållanden, funktionen att skydda håret från att torka ut och dra tänderna in för enkel rengöring av hår.
  • Förekomsten av ett fodral för transport.
  • Enheten har en knapp som kyler luftflödet.
  • Anordningen av enheten ägde rum endast av högkvalitativa delar.
  • Långtidsanvändning.
  • Enheten är tung och högljudd.
  • Borstar har breda avskiljningar.
  • Högt pris

  TOP 4 - Bosch (Bosch) PHA2662

  Modell Bosch (Bosch) PHA2662

  Tillverkare - Kina. Vikt - 860 gram. Ledningslängd - 1,9 meter. Garanti - ett år. Pris - 2500 rubel.

  • Innehåller tre kamrar (för volym, rundkombinerad, rund med utdragbara tänder).
  • Enhet med en effekt på 1000 watt.
  • Keramiska beläggningsmunstycken.
  • Hårtorken är utrustad med 2 temperaturförhållanden.
  • Enheten är utrustad med en varm och kall luftmatning.
  • Hårtorken har funktionen att skydda håret från uttorkning, två luftflöden, skydd mot överhettning.
  • Enheten är monterad av kvalitetsmaterial.
  • Rimligt pris.
  • Suger långt hår, förvirrar dem starkt.
  • Starkt varm luftflöde.
  • Enheten överhettar ofta och stängs av.

  TOP 5 - Scarlett (Scarlet) SC-HAS73I09

  Modell Scarlett (Scarlet) SC-HAS73I09

  Tillverkare - Kina. Vikt - 360 gram. Garanti - 1 år. Pris - 1290 rubel.

  • Satsen innehåller fyra munstycken (för torkning, för rätning, för krökning och för att lägga till volym).
  • Hårtorken är utrustad med tre temperaturregimer, funktionen att skydda håret från torkning, två hastigheter av luftflödet, skydd mot överhettning.
  • Enheten är en hög effektnivå (800 W).
  • Enheten har en knapp som kyler luftflödet.
  • Förekomsten av arbetsindikatorn och ledningen från vridning.
  • Enheten är inte tung.
  • Rimligt pris.
  • Enheten har en kort ledning (1,65 meter).
  • Enheten kommer att fungera mindre än modellen TOP 4.

  TOP 6 - Bosch (Bosch) PHA2300

  Modell Bosch (Bosch) PHA2300

  Tillverkare - Kina. Garanti - 1 år. Ledningslängd - 1,8 meter. Priset är 2000 rubel.

  • Enheten är utrustad med tre temperaturlägen, två hastigheter för en luftström, skydd mot överhettning.
  • Innehåller tre munstycken (nav, pensel och munstycke med utdragbara tänder)
  • Hårtork hög effekt (700 W).
  • Enheten har en knapp som kyler luftflödet.
  • Enheten är pålitlig.
  • Rimligt pris.
  • Enheten är bullrigt.
  • Har ingen funktion att skydda håret från att torka ut.

  TOP 7 - Bosch (Bosch) PHA5363

  Modell Bosch (Bosch) PHA5363

  Tillverkare - Kina. Innehåller två munstycken (för att ge hårvolymen och styling). Ledningslängd - 1,8 meter. Garanti - 1 år. Pris - 1689 rubel.

  • Enheten är utrustad med tre temperaturlägen.
  • Anordningen har en keramisk beläggning.
  • Enheten är utrustad med en varm och kall luftmatning.
  • Hårtork genomsnittlig effekt upp till 700 watt.
  • Apparaten har två luftflöden, funktionen att skydda håret mot uttorkning, skydd mot överhettning.
  • Hårtorken är kompakt, har ett mjukt glidande handtag.
  • Rimligt pris.
  • Det kommer inte att vara längre än tre år.
  • Den har bara ett borsthuvud.

  TOP 8 - Braun (Brown) ASS 1000

  Braun Model (Brown) ASS 1000

  Tillverkare - Tyskland. Garanti - 1 år. Pris - 2600 rubel.

  • Enhet med en effekt på 1000 watt.
  • Enheten är utrustad med tre temperaturlägen.
  • Enheten har tre munstycken (för att ge volymen stor och liten).
  • Enheten har en knapp som kyler luftflödet.
  • Ingen joniseringsfunktion.
  • Ger varm luft.
  • Med tiden börjar knappen hoppa fast.
  • Anordningen har en opålitlig fastsättning av munstycken.

  TOP 9 - Polaris (Polariz) PHS 0746 Lilac / Metal Silver

  Polaris Modell (Polarize) PHS 0746 Lilac / Metal Silver

  Tillverkare - Kina. Vikt - 240 gram. Innehåller två munstycken (för att ge hårvolymen och styling). Garanti - 1 år. Priset är 1190 rubel.

  • Enheten är utrustad med tre temperaturlägen, skydd mot överhettning.
  • Ledningen har en optimal längd (1,8 meter).
  • Enheten är inte dyr.
  • Enhets hög effektnivå (700 W).
  • Enheten är inte tung.
  • Enheten är kompakt, har en snygg design och ett brett utbud av färger.
  • Inte tillräckligt med bilagor.
  • Ingen funktion för att skydda håret från att torka ut (jonisering).
  • Kort livslängd.

  TOP 10 - Polaris (Polariz) PHS 1203i

  Modell Polaris (Polariz) PHS 1203i

  Tillverkare - Kina. Garanti - 1 år. Pris - 1700 rubel.

  • Enheten är inte dyr.
  • Hög effektnivå (1200 W).
  • Enheten är utrustad med tre temperaturlägen, joniseringsfunktion, skydd mot överhettning.
  • Enheten har en knapp som kyler luftflödet.
  • Inte mycket bullriga enhet.
  • Kommer inte att ge professionell styling.
  • Det har ett kort liv.

  Vilken modell av hårtork att välja?

  Efter att ha granskat bästa och deras egenskaper är det klart att innan du väljer rätt val när du köper den här apparaten måste du bestämma vilken typ av hår, typ av bilagor och priskategori. Du måste också bestämma vad som är bäst - en hårtork eller hårtork borste och hur mycket ström du behöver en enhet. Det bästa alternativet är Scarlett SC-HAS73I09, eftersom denna modell inte har stark effekt, fyra typer av munstycken, god kvalitet och lågt pris. Om du inte behöver en multifunktionsenhet för att professionellt utforma ditt hår, men pålitlighet och kvalitet är viktigt, var uppmärksam på Bosch (Bosch) PHA2300, som kommer att vara längre än sex år.

  Se även: betyg av de bästa hårstolarna 2017-2018 år.

  Topp 10 bästa hårbortstorkborstar

  Med hjälp av en hårtork med roterande borste kan du göra professionell styling hemma. Du behöver inte ha speciell kunskap eller färdigheter. Innan utseendet på en sådan anordning krävdes en viss fingerfärdighet när man skapade en frisyr. Det fanns en hårtork i ena handen och en borste i det andra, och själva processen var lång och mödosam. Hårdvaran kombinerar dessa två verktyg till en universell och bekväm. Hårborsten snurrar med hjälp av en rotor, vilket ger krullarna formen, och hårtorket torkar och fixar resultatet. Men inte med alla enheter i praktiken visar det sig lika enkelt som i ord. Att bestämma den bästa modellen av hårborstar för håret med roterande munstycken, kommer att hjälpa 2018-värdet enligt portalen Mark.guru.

  Hur man gör rätt val

   Välj den bästa hårtorkborsten kan styras av följande kriterier:
  • Ström. Bestämmer hur starkt hårtorken kan värma upp. Följaktligen, hur snabbt och tillförlitligt kommer frisyren att bildas.
  • Typ av mat. Det här kan vara strömnätet, och det finns också trådlösa modeller med ett batteri. De är lätta att resa, men oftast mindre kraftfulla och inte funktionella.
  • Beläggning och borstmaterial. Mer enhetligt uppvärmda keramiska modeller. Borsten i sig kan vara av naturliga borstar eller från konstgjort material.
  • Funktionssätt. Bestäm möjligheten att justera rotationshastigheten och luftflödet. Det är önskvärt att du kan välja lufttemperaturen.
  • Munstycken. Ett stort antal av dem utökar de kreativa möjligheterna. Dessutom är vissa bilagor utformade speciellt för kort hår.
  • Ytterligare funktioner. Jonisering skyddar till exempel hår från uttorkning, efter det elektrifierar det inte och kamar väl. Ångfuktaren förenklar modelleringen och skyddar även mot fuktförlust.

  Budgetmodeller

  I budgetkategori ingår modeller vars pris inte överstiger tre tusen rubel. De har minimal funktionalitet och kommer oftast inte med ett stort antal munstycken och tillbehör. Men när det gäller tillförlitlighet och förmåga att bilda en frisyr kvalitativt är de inte sämre än dyrare konkurrenter. Nedan är en ranking av de bästa billiga hårfönstren enligt versionen av Mark.guru.

  1 Remington CB65

  Den bästa Remington termoborsten bland budgeten gör det enkelt att skapa en voluminös frisyr med lockiga lockar. Med en minsta konfiguration har den allt som behövs för detta. Högkvalitativ borste med en diameter av 4,5 cm har en högkvalitativ keramisk beläggning, som har en konditioneringseffekt. Det finns två temperaturregimer, 120 och 180 grader. Efter en timme i driftläge stängs torken automatiskt av. Roterande nätsladd har en tillräcklig längd på 1,8 m, störs inte och stör inte användningen. Tillverkaren ger en 3 års garanti på produkten.

  Keramisk beläggning har keratinimpregnering, som appliceras på håret under hårbildningen, förhindrar deras bräcklighet och skyddar mot överhettning.

  • Högkvalitativ beläggning skadar inte håret.
  • god värme;
  • bekväm bred borste.
  • inte mycket lämplig för fint hår;
  • Hon vrider inte, men avskyr bara strängen.

  Genomsnittspriset är 2900 rubel.

  Priser för Remington CB65:

  2 Braun AS 400

  I den kompletta uppsättningen av Braun hårtorken hela de tre munstyckena. En är konstruerad för att ge volym, de andra två vridkrullarna med olika diametrar. Ledningen roterar, därför stör det inte alls och stör inte. Den har också en solid längd på 2,1 m. Det finns två lägen för att justera temperaturen och luftflödet. Strömaggregat 400 watt.

  Inkluderat med enheten är en slinga för hängning.

  • god fullständighet;
  • lägesval
  • lång praktisk sladd.
  • låg effekt;
  • produktionsmaterial - stål;
  • Enligt några recensioner är handtaget uppvärmt.

  Genomsnittspriset är 3000 rubel.

  Priserna för Braun AS 400:

  3 Braun AS 530

  För det tredje är en kraftfullare modell från Brown med ett effektvärde på 1000 watt. Det finns tre temperaturregimer och tre alternativ för luftflödesintensiteten. Innehåller munstycke för volym, två munstycken med runda tänder, slinga för hängning. Den 2 meter långa sladden har ett roterande fäste, vilket förhindrar trassning.

  Det finns en funktion av kall luft och ångfuktning.

  • god fullständighet;
  • många funktioner och justeringar;
  • hög effekt.
  • ingen knapp
  • skrymmande;
  • stålbeläggning;
  • sladden misslyckas snabbt.

  Genomsnittspriset är 2900 rubel.

  Priser för Braun AS 530:

  4 Bosch PHA5363

  För det fjärde är den funktionella modellen från Bosch. Den har en låg men riklig effekt på 700 W och 6 driftsätt. Det här är tre alternativ för uppvärmning, två justeringar av en ström och kallt läge. Innehåller två munstycken med olika diameter. Ledningslängden är 1,8 m.

  Tekniken med 4-kanals jonisering möjliggör behandling av alla hår från alla sidor med jonflöde, så att håret slutar elektrifiera, inte smälter, blir smidigt och får en hälsosam glans.

  • bra funktionalitet;
  • noggrann läggning tack vare jonisering;
  • många sätt att anpassa sig.
  • dålig byggkvalitet bryts munstyckshållaren ofta.

  Genomsnittspriset är 2200 rubel.

  Priser för Bosch PHA5363:

  5 BaByliss BAB2620E

  BaByliss-företaget producerar professionell nivå styling enheter som du enkelt kan använda dig hemma. Borsten har en inte så stor diameter på 34 mm, det finns inga utbytbara munstycken i satsen. Enhetens effekt 700 watt. Det finns två lägen av temperatur och luftflöde. Borstarna är gjorda av mjuk polyamid.

  Ytan är gjord av titan med en turmalinbeläggning som skyddar håret mot de negativa effekterna av värme och ger dem sken och hälsosamt utseende.

  • kvalitet täckning;
  • enkel styling;
  • mjuk borste

  Genomsnittspriset är 2700 rubel.

  Priser för BaByliss BAB2620E:

  Medium och hög priskategori

  Modeller som kostar från tre tusen, brukar ha bättre täckning och högre effekt. Närvaron av många funktioner ger dig utrymme för fantasi och skapar en elegant frisyr som betonar din individualitet. Kraft och närvaron av justeringar gör det möjligt att permanent fixa resultatet.

  1 Philips HP8664

  Det bästa när det gäller pris och kvalitet är modellen från Philips. Inkluderat är två munstycken med en diameter på 30 och 50 mm, som roterar i båda riktningarna. Enheten har en hög effekt på 1000 watt. Turmalinbeläggning ger en noggrann effekt på håret, de blir voluminösa och glänsande. Borsten är gjord av naturliga mjuka borstar. Ionisering tillåter dig att torka håret utan att elektrifiera dem. Vårdfunktionen optimerar torkningstemperaturen och skyddar mot överhettning.

  En borste med en diameter på 30 mm har en infällbar borste, vilket därigenom bildar jämna krullar utan fläckar.

  • bygga kvalitet;
  • mild beläggning;
  • funktionalitet;
  • breda stylingalternativ.
  • ingen kallluftförsörjning.

  Det genomsnittliga priset på 4200 rubel.

  Priser för Philips HP8664:

  2 BaByliss 2736E (2735E)

  För det andra är rankningen av bäst en multifunktionell modell med en kapacitet på 1000 watt. Den levereras med 4 munstycken som gör att du kan lägga till volymen i håret, räta eller krulla och vrida spetsarna. Två munstycken med olika diametrar är gjorda av naturlig björnborst. Munstycket för rätning har keramiska tänder och 4 hårspänningsformer. Inkluderat är ett fodral och ett flyttbart filter. Fixering tillåter kallt läge.

  IoniCeramic-tekniken gör att håret inte kan elektrifieras, gör det smidigt och hårstarkt motståndskraftigt under lång tid.

  • högkvalitativ styling;
  • låg ljudnivå;
  • många tips ingår
  • mild hårvård.
  • munstycken och deras hållare bryts ofta, det är svårt att hitta en ersättare.

  Genomsnittspriset är 5500 rubel.

  Priser för BaByliss 2736E (2735E):

  3 Rowenta CF 9220

  För det tredje är bland de bästa hårfönstren en 1000W kvalitetsmodell från Rowenta. De medföljande två penslarna roterar automatiskt, förenklar och påskyndar processen att skapa frisyrer. Keramisk beläggning förhindrar skador på håret och bevarar dess struktur. Joniseringsfunktionen eliminerar statisk elektricitet och skapar en naturlig glöd. Temperatur och hastighet kan konfigureras, det finns ett kallt luftläge. Runda munstycken har en diameter på 30 och 50 mm, borsten är gjorda av syntetmaterial. Sladd, som alla dyra modeller, roterande.

  Komplett med hårtork är skyddande lock för borstar.

  • högkvalitativ installation och tillförlitlighet;
  • utbytbara lämpliga munstycken;
  • god makt
  • joniseringsfunktion.
  • ingen automatisk avstängning
  • Enligt många recensioner fungerar det kalla luftläget inte, varm luft levereras och het brinner det.

  Genomsnittspriset är 4000 rubel.

  Priserna för Rowenta CF 9220:

  4 Philips HP8666

  Denna modell skiljer sig praktiskt taget inte från den tidigare från Philips. Samma kraft på 1000 W, turmalinbeläggning, joniseringsfunktion och skydd mot överhettning. Alla penslar roterar i två riktningar. Till skillnad från ledaren för betyget finns ytterligare en naturlig keps på 38 mm i satsen. Annars, samma möjligheter att skapa en spektakulär volumetrisk frisyr med friskt lysande hår.

  • försiktig omsorg
  • högkvalitativ styling;
  • mjuka naturliga borstar;
  • många munstycken.

  Genomsnittspriset är 4900 rubel.

  Priser för Philips HP8666:

  5 BaByliss BAB2770E

  Bedömningen är klar med en något mindre kraftfull 800W-modell från BaByliss-märket. Högkvalitativ keramisk beläggning minimerar de negativa effekterna av temperaturexponering. Joniseringsfunktionen avlägsnar statisk elektricitet och ger håret ett attraktivt utseende. Munstycken roterar automatiskt i båda riktningarna. De är gjorda av naturliga borst och nylon. Hårtorken kan fungera i tre lägen, dessutom finns det en funktion för tillförsel av kall luft. Ledningen roterar och dess längd är 2,7 meter.

  • professionell styling;
  • avtagbara munstycken;
  • mjuka blandade borstar;
  • lång sladd;
  • funktionalitet.

  Genomsnittspriset är 5500 rubel.

  Priser för BaByliss BAB2770E:

  slutsats

  Dyra hårtorkar är kraftfullare och har vanligtvis flera munstycken i satsen. Om du har tunt hår, det ger ingen mening att överbetala för kraft, du kan göra styling vid låga temperaturer. Mycket viktigare är borstens bekvämlighet och tillräckliga mjukhet. För fint hår, var noga med att ta modeller med högkvalitativ beläggning och helst med jonisering. Flera positioner i rankningen är upptagna av BaByliss-produkter, som är positionerade som professionella. Men BaByliss-instrument är svåra att reparera, eftersom det inte är så lätt att hitta ett servicecenter och speciellt reservdelar. Men med noggrann hantering minimeras risken för brott, inte konstigt att detta företag ger en 3 års garanti på sina produkter.  Nästa Artikel
  Hårbotten klåda: orsaker och metoder för behandling