Förteckning över de mest ihållande hårfärgerna


Efter att ha bestämt sig för att ändra bilden och ändra hårets färg kommer frågan om att välja den bästa färgen säkert: det måste vara hållbart och överföra färg väl och minimera hälsan på ett negativt sätt. Bedömningen nedan ägnas åt ett av huvudkriterierna för färg - hållbarhet.

Utvärderingskriterier

Alla prover testades i laboratorieförhållanden hos företaget Product-test.ru och andra.

För att bedöma motståndet som utvärderingskriterierna var:

 • Färgegenskaper - För testet används krullar av omaintat naturligt hår, vilka utsätts för färgning i enlighet med tillverkarens instruktioner. Därefter mäts indikatorerna med hjälp av en spektrofotometer och de faktiska resultaten jämförs med nyanser som indikeras av tillverkarna. Resultatet är ett resultat så mycket som de faktiska färgegenskaperna motsvarar det utlovade;
 • likformighet av färgning är den andra faktorn efter den färg som uppskattningen baserades på. För testning används en spektrofotometer i flera kretszoner, och sedan beräknas skillnaden i nyans på dem.
 • hållbarhet - testning består av en 16-faldig cykel av tvättprov med schampo och blåstorkning. Resultatet är en vy av lockar efter 4-8 veckors färgning, vilket jämförs med de ursprungliga nyanserna;
 • enkel applikation - finns det en handske, ett verktyg för applikationen och speciell förpackning, är det enkelt att blanda komponenterna, prova med en handduk;
 • lukt - bedömning av lukt vid applicering och redan torkad färg.

På videon är det mest resistenta hårfärgen:

Enligt dessa kriterier utvärderades fem prover, vars rating presenteras nedan.

Fem av de mest resistenta färgerna

Femte platsen - Casting Creme Gloss av L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 3 5. Effekten av färgning är helt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. I detta avseende har färgen blivit en av de värsta i de fem bästa. Fördelen med produkten är likformigheten hos den färgade krullen på olika punkter.

Färghastighet - 4 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta av de testade proven.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Alla komponenter i färgen blandas i en flaska och verktyget appliceras med hjälp av en speciell spets, vilket ger lätthet att måla, särskilt rötterna.

Lukten av färg är inte mycket skarp, och torkprocessen tar inte mer än 20 minuter.

Fjärde platsen - Wellla från Wella

Hur varierad färgpalett för hår utan ammoniak Garnier, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Men hur bred paletten av färger L'Oreal Ombre, detaljerad i denna artikel.

Vilka professionella hårfärger är bäst, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/luchshaya-rejting.html

Vad är en hårfärgad svart choklad, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Färg och enhetlighet - 3 5. Enligt resultaten av undersökningen färgar produkten håret i en omättad färg, vilket är väsentligt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. Kulfärgen appliceras emellertid mycket jämnt.

Motstånd - 5 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta bland proverna: efter 16 gånger tvätt och torkning av håret var färgen förblir mättad och ljus.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Färgen var en av de mest praktiska att använda tack vare den enkla applikationen och oskärpa lukten. Emellertid tvättas verktyget under en lång tid, så det rekommenderas att tvätta det två gånger.

Tredje plats - Färg Mask av Schwarzkopf

Färg och enhetlighet - 4 5. Imponerande resultat med enhetlighet och färgmatchning med den deklarerade tillverkaren. Färgen ser rik, naturlig och naturlig ut.

Persistens - 3 5. När det gäller hållbarhet är resultaten genomsnittliga: i den andra månaden efter färgning kommer det att bli en dramatisk blekning av färg.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Enkel matlagning och applicering av blandningen, men tvättad samt Wellaton.

Andra platsen - Preference Recital från L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 5 5. Spektrofotometern avslöjade en liten skillnad i likformigheten av krökning i olika områden och den perfekta matchningen av det faktiska resultatet med tillverkarens foton. Stort urval av färger i paletten av professionell färg L'Oreal.

Motstånd - 4 5. Resultatet visade sig vara genomsnittligt: ​​färgen håller sig tillräckligt lång i håret och förlorar praktiskt taget inte färg i 4-8 veckor.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 5 5. Oskarp lukt, enkel förberedelse och lätt applicering på håret. I detta hänseende förblev lösningen för det franska varumärket utan brister.

Första plats - Color Naturals från Garnier

Färg och enhetlighet - 5 5. Som ett resultat av färgstudier visade färgen inte någon signifikant skillnad mellan det faktiska resultatet och den skugga som tillverkaren förklarar. Samtidigt visade sig likformigheten av applikationen vara på högsta nivå: en hög precision-färgmätare hittade inte skillnaden mellan de olika zonerna på krullen.

Motstånd - 5 5. När det gäller hållbarhet visade sig produkten också vara på en hög nivå: färgen ändrades inte efter tvättning och torkning, utförd 16 gånger.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 3 5. Men användarvänligheten har misslyckats: tillverkarna har inte tagit hand om disken för att blanda blandningen och verktygen som ska appliceras på blandningen, så användarna måste göra det i en separat skål med kam eller pensel. Krämen baserar sig inte tillräckligt bra med den utvecklande emulsionen, och lukten av produkten visade sig vara en av de hårdaste.

Av fördelarna uppstår hastigheten att tvätta färgen och en liten tid för absorption i håret.

På videon, den mest motståndskraftiga hårfärgen recensioner av proffs:

Från stilexperter: recensioner

 • Oksana Klimova, en frisör: "I mer än 10 år har jag arbetat som frisör och vad jag inte sett tillräckligt med: Kardinal ljussättning av hår från svarta toner, vansinniga färger och frisyrer. Men om färgen väljs väl, är håret intakt och intakt. För mina kunder var detta Schwarzkopf-produkten. Det förstör inte håret, det tar lång tid och det kan regelbundet tona rötterna utan skada "
 • Sergey Alexandrovich, en oberoende expert på utvärdering av varor: "De genomförde en bedömning av hårfärger i laboratoriet, förlitade sig både på forskningsresultat och på granskningsgruppernas granskning. Som ett resultat leder Preference Recital-färg från det franska företaget L'oreal Paris med en liten marginal. Hon gjorde poäng för alla kriterier. "

Hur varierat är färgpalet av hårfärgsmatrix, du kan förstå om du följer länken och läser innehållet i artikeln.

Vad är den professionella paletten av hårfärg Schwarzkopf, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

För dem som vill lära sig mer om ett sparsamt lätta hårfärg bör du läsa innehållet i den här artikeln.

Läs mer om ammoniakfri hårfärg Vella, om du läser innehållet i den här artikeln.

Hur olika är L'Oreal Perfect hårfärgspalett, detaljerad i den här artikeln.

8 bästa professionella hårfärger

På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

8 av de mest resistenta hårfärgerna

Egenskaper i rankningen

Persistenta (eller permanenta) färger är färgämnen på den tredje nivån. Dessa är de mest aggressiva ämnen som har väteperoxid, ammoniak eller andra element som skapar en alkalisk miljö. På grund av dessa komponenter öppnar hårkutlet, pigmentet tränger djupt in i hårets kropp och resultatet som erhålls under färgning varar under längre tid. Strängarna som utsätts för kemisk behandling kan emellertid förlora sin glans, bli stel och icke-levande. För att undvika detta försöker tillverkarna på alla sätt att minimera graden av hårskada. För detta ändamål innehåller formeln inte bara kemiska reagenser utan också ingredienser som sköter krökstrukturen - naturliga växtekstrakter, vitaminer, oljor, UV-skyddande filter.

God hållbar färg måste uppfylla flera viktiga kriterier:

 • Det tvättas inte helt. Det blir möjligt att återvända den naturliga färgen först efter hårväxt.
 • Klara 100% förklädd naturligt grått hår.
 • Kan ändra hårets nyans på 2-4 nivåer.
 • Bör jämnt täcka håret, lämnar inga fläckar och skalliga fläckar.
 • Den valda tonen enligt katalogen måste motsvara den färg som erhållits på håret (en liten avvikelse tillåts beroende på det ursprungliga färgschemat).

Vi har sammanställt en bedömning av de bästa och mest populära hårdvarorna, med hjälp av vilken du enkelt kan ge ditt utseende nyhet och attraktivitet, utan att riskera skada på hårbotten eller "bränna" frisyren. Endast de färgämnen som:

 • ha den rikaste kompositionen;
 • ge den längsta färgningseffekten;
 • tjänade de mest positiva recensionerna från proffs
 • oftast nämns i vanliga kvinnors kommentarer.

TOP 8 mest resistenta hårfärger

8 ESTEL gelfärg I VÄLJ EN FÄRG

Den nya utvecklingen av det inhemska varumärket ESTEL uppmärksammar primärt på den ovanliga strukturen. Detta är den första gelfärgen som ger hållbar färgning och högkvalitativ restaurering av hårstrukturen samtidigt. Luftkonsistensen blandas jämnt med aktivatorn, varefter det är extremt enkelt och bekvämt att fördela produkten genom håret. Efter färgning under lång tid (upp till 3 veckor) bevaras effekten av ljuslaminering. Kameliaolja, som ingår i glansförstärkaren, har en fördelaktig effekt på hårsäcken, vilket gör den starkare och det färgade håret självt - mjukt, hanterbart och elastiskt.

ESTEL Gel Paint Series I VÄLJ EN FÄRG har också bevisat sig bland professionella colorists. Med det här verktyget kan du snabbt och enkelt ändra kvinnornas utseende i alla åldrar, och ett stort urval av ultramoderna nyanser (mer än 20) ger en exakt passform i bilden. Tyvärr har graden av persistens av detta verktyg orsakat en tvetydig bedömning. Vissa flickor hävdar att effektens varaktighet är helt förenlig med den angivna, medan andra klagade över den snabba utlakningen av pigment och förlust av ljusstyrka redan under den andra veckan.

7 KEEN Färgkräm

Professionell tysk krämfärg KEEN Color Cream var ursprungligen avsedd att användas av tillverkare i salongen. Emellertid förenklar dess krämiga konsistens ansökningsförfarandet i en sådan utsträckning att många kvinnor började använda kompositionen för färgning av hår hemma. I raden på mer än 100 nyanser, men det här är inte gränsen. De mest extraordinära och extravaganta modekvinnorna kan framgångsrikt blanda olika pigment för att få det mest kreativa och ovanliga färgschema som möter deras individuella smak och önskemål.

Måla särskilt älskade blondiner. De noterar en utmärkt grad av lättnad, utan att gulna och torka håret. När du köper den här produkten, kom ihåg att handskar och oxidator i uppsättningen med färg inte går. Därför måste du köpa dessa komponenter separat. Det är också värt att notera rörets lämpliga volym (100 ml), vilket garanterar en fullständig och jämn färgning av strängar av vilken längd som helst. Men det finns en obehaglig nyans - för vissa kvinnor har KEEN Color Cream orsakat en brännande känsla på huden, rodnad och lätt skurning av epidermis. Därför, före färgning, se till att passera ett allergiskt reaktionstest, så att du inte skadar din hälsa.

6 Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense produktlinje är en unik formel för resistent färg utan att det finns aggressiv ammoniak. Den mjuka formeln av läkemedlet ger utmärkt pigmentering, inte bara utan att skada håret, utan också ta hand om varje hår. Naturolja aktivator närmar hårkroppen, berikar den med viktiga vitaminer och mikroelement och panthenol, keratiner och aprikoskärnaxtrakt, som balsammen kommer med i en uppsättning med färg, hjälper krullarna att behålla pomp och hälsosam glans under hela beläggningsperioden.

Enligt tillverkaren kommer håret att vara 40% mjukare och silkes efter applicering av Oleo Intense. Den lovade perioden för bevarande av effekten är standard - upp till 6 veckor. Men när man bedömde hållbarheten hos det resulterande färgschemat var de flesta kvinnor överens om att dess ljusstyrka och mättnad räcker för högst en månad. Också recensioner på internet berättar om att denna färg har utmärkt färgreproduktion, brinner inte hårbotten, har en medelstoftstruktur, sprid sig inte när den appliceras och när den utsätts för utsatta kroppsområden tvättas den lätt med vanligt tvål. Sammanfattningsvis kan vi säga att Syoss Oleo Intense är det bästa valet för dem som färgar håret ofta och inte vill äventyra deras hälsa.

5 LONDAOLOLOR

Sammansättningen av den populära krämfärgen LONDAїOLOR innehåller högaktiva mikrosfärer-molekyler av färgat pigment som tränger djupt in i håret och ger varaktig färgning i upp till 6 veckor. För bättre hårvård har tillverkaren lagt till naturliga vaxkomponenter i beredningen, vilket ger ett tillförlitligt skydd mot torkning och skadliga effekter av solljus.

En speciell stolthet hos tillverkaren är en exklusiv parfym formel, som var inblandad i tillverkningen av färgämnesammansättning. Trots närvaron av ammoniak har färgen en mycket trevlig arom (så mycket som möjligt), vilket gör det bekvämare att använda, särskilt hemma. Verktyget har ett antal begränsningar - det rekommenderas inte för tjejer under 18 år, och det är inte tillåtet att ansöka om att måla ögonbryn och ögonfransar. I allmänhet är detta ett mycket bra alternativ för en billig professionell färg som helt uppfyller alla europeiska standarder. Enligt en av de mest ansedda platserna-otzovikov var mer än 85% av kunderna nöjda med kvaliteten på LONDAїOLOR, vilket innebär att denna produkt är värdig att skriva in vårt betyg av det bästa.

4 wella wellaton

Röret av resistenta färger Wellaton är en annan kvalitetsprodukt från det tyska varumärket Wella. Detta verktyg är lämpligt för färgning av naturligt hår, perfekt maskerar grått hår, och kan snabbt och enkelt ändra kvinnans bild. För närvarande säljs färgämnet i två former - i form av en grädde och i form av en mousse. Paletten innehåller ett komplett utbud av nyanser, inklusive grundläggande, röda, ljusa och naturliga färger, som ständigt kompletteras beroende på kvinnornas preferenser och nuvarande trender i modevärlden.

Tillverkare Wellaton lovar kvalitetssalongmålning varje kvinna, oavsett om hon vänder sig till en specialist eller utför färgningsproceduren på egen hand. Satsen, förutom själva färgen och utvecklaren, innefattar terapeutiskt serum med provitamin B5. Det garanterar omhyggligt omslag av varje hår, tack vare vilket krullarna får extra volym och är skyddade mot blekning och fotografering. Några användare i sina recensioner noterade att ägarna till det tjocka, lyxiga hårhåret på en påse gräddfärg kanske inte räcker till. Men moussen konsumeras mer ekonomiskt, så det kan enkelt fördelas på långa strängar. Den angivna graden av motstånd - 3.

3 Schwarzkopf färgmask

Det tyska företaget Schwarzkopf erbjuder sina kunder ett nytt färgformat - ett färgämne i form av en mask. Egen teknik, som kombinerar det bästa resultatet och användarvänlighet, ger dig en bländande glans och rik färg, som håller håret i flera veckor. Färgen fyller helt det grå håret, används för överlappning av ditt eget pigment, ljussättning och för toning av enskilda strängar.

Den tjocka konsistensen av produkten gör applikationsprocessen så enkel och bekväm som möjligt. Till skillnad från andra resistenta målarfärger behöver inte arbeta med Color Mask några separata tallrikar eller borstar. Färgkrämen läggs direkt till burken med utvecklaren, varefter blandningen måste skakas kraftigt och sprida sig enkelt över hela längden av håret med händerna (handskar är fastsatta). Reaktionstiden är inte mer än en halvtimme, varefter huvudet behöver behandlas med en mjukgöringsbalsam, som också ingår i preparatets pris.

Färgområdet har 22 ljusa och mättade nyanser, som börjar med blåsvart och slutar med en delikat gyllene blondin. Beläggningseffektens varaktighet är minst 6 veckor. Pris för 150 ml - ca 500 rubel.

2 Garnier Color Naturals

Garnier Color Naturals är kanske en av de mest godartade ammoniakfärgerna i vårt betyg. Tack vare en balanserad komposition som innehåller tre typer av naturliga oljor (oliv, shea och avokado) har läkemedlet en stark skyddande och omtänksam effekt, vilket gör hårstrukturen starkare, mer elastisk och hälsosam, återställer håret från insidan och ger en mjuk glöd och glans.

Tillverkaren garanterar hållbarhet i upp till 6-7 veckor, vilket är en av de bästa indikatorerna. Enligt kunder behåller färgen sin skugga i ungefär ett och ett halvt år, varefter det kommer av jämnt när håret växer. Färgen har en krämig konsistens, fördelas enkelt med pensel, flödar inte, orsakar sällan en allergisk reaktion och har en ganska trevlig lukt. Av bristerna konstaterade vissa kvinnor en liten manifestation av yellowness under blonding, men oftast beror det på att kraven eller hårets individuella egenskaper inte överensstämmer. Det är också värt att notera den överkomliga kostnaden för en kosmetisk produkt - för 110 ml av en högkvalitativ skönhetsprodukt måste du bara betala 150-170 rubel.

1 L'oreal Paris Preference skäl

Ihållande krämfärg från det legendariska kosmetikföretaget L'oreal Paris kan med rätta kallas bäst i vårt betyg, eftersom det motsvarar alla angivna indikatorer. Preference Recital ger enhetlig täckning, ger hårglans och mättnad, och effekten har en rekordperiod - upp till 8 veckor.

Vid utvecklingen av detta färgämne användes tekniken för första gången mot färgutlakning, så att färgen och om två månader är så ljus som omedelbart efter färgning. Kompositionen utmärks av avsaknaden av en skarp lukt och en trevlig krämig konsistens, vilket gör det bekvämt att arbeta med Preference Recital även för en lekman.

Färgen har testats fullständigt med hjälp av en spektrofotometer, som visade den perfekta matchningen mellan det faktiska färgresultatet och de uppgifter som tillverkaren lämnat. Professional colorists noterade också det utmärkta tillståndet hos håret efter proceduren. Vanliga kvinnor som använde färg hemma, lovade den rika färgpaletten (upp till 32 toner) och närvaron av en balsamförstärkare i kompositionen. Dessutom ingår en detaljerad instruktions- och skyddshandskar. Volymen på flaskan - 60 ml.

Testad i laboratoriet: vilket hårfärg är det mest hållbara

Från redaktörerna. Kvaliteten på vissa kosmetiska produkter är svår att bestämma med hjälp av empiriska medel. Men överlämna inte till laboratoriet varje paket, en burk och ett rör? Projektet "Lady Mail.Ru" tillsammans med Product-test.ru - den första ryska webbplatsen för testning och expertbedömning av konsumentvaror - lanserar en serie material. Vi kommer att berätta om laboratorieresultaten av testverktyg för skönhet och hälsa.

Hur väljer man en färg som hjälper till att uppnå en mättad varaktig färg? Produkttestexperter testade populära hårfärgsmärken i labbet för att ta reda på svaret på den här frågan.

Färgegenskaper

För testerna använde experterna krullar av naturligt ommålat hår. Efter tillverkarens instruktioner färgade de lockarna med de testade färgämnena. Sedan mättes nyanser på spektrofotometern. I jämförelse med de nyanser som tillverkaren lovade bestämde experterna hur bra de färgade egenskaperna hos de testade modellerna är.

Även färgning

Vid färgning av hår är inte bara färg viktigt, men också dens jämn fördelning över hela längden. Indikatorer av nyanser färgade i hårprovet togs med en spektrofotometer i flera kretsområden. Beräkna skillnaden i skugga på olika punkter i håret, bedömde experterna likformigheten av färgningen. Jämförelser med den färg som utlovades av tillverkaren gjordes inte i detta test, skillnaden i nyanser på olika punkter av krullarna togs i beaktande.

hållbarhet

De experter som tvättas med schampo och torkade hårdvaror färgas krullar 16 gånger, vilket motsvarar 4-8 veckor efter färgning. Efter mätning av spektrofotometerns skugga och hur mycket det har förändrats. För fullständig objektivitet av de erhållna resultaten utfördes färgmätningar, som vid testet för enhetlighet, vid flera punkter av de färgade krökorna. De erhållna data jämfördes med en nyans direkt efter färgning.

Användarvänlighet

Användbarhet utvärderades av fyra parametrar. Kontrollerade förekomsten av en uppsättning handskar och förpackningar för blandning. Experterna bedömde hur lätt komponenterna blandades: för detta använde de många paket, förbereda och applicera en färgämnesblandning i håret om och om igen. Inte sist i användarvänligheten är tiden för färgning beaktas det också vid utvärderingen av kriteriet.

Hur väl färgas av håret efter färgning, experterna kontrolleras med hjälp av "handduk" -testet (detta standardiserade förfarande för att tvätta färgen under rinnande vatten utförs flera gånger tills krullen slutar lämna märken på den vita handduken).

Lukten

Expertgruppen utvärderade lukten både under appliceringen och på den redan torkande färgen under den målningstid som deklarerats av tillverkaren.

Redaktörerna för Lady Mail.Ru kommer att berätta i detalj om de fem kopiorna som fick högsta betyg.

1: a plats: Preference Recital, L'oreal Paris, RUB 349 / S9

Färg och likformighet av färgning. Experter började testen med ett test för konsistens av färgfärgning, som deklarerats av tillverkaren. Efter färgning av krullarna och mätning av färgindex i laboratoriet upptäckte de att Preference Recital är en av de bästa när det gäller färgning.

Liknande mätningar på samma gång vid olika punkter uppskattade experter likformigheten av färgning. Spektrofotometern visade en liten skillnad i färg på olika områden av färgat hår. Med denna åtgärd var L'oreal Preference Recital en av de bästa.

Färghastighet När det gäller motstånd, var detta hårfärg, tyvärr inte lika bra som de föregående två. Hon fick emellertid en solid "fyra".

Användarvänlighet och lukt. I användbarhetstesten fick modellen en hög poäng. Det är lätt förberedt och applicerat på håret. Hårfärgning med L'oreal Preference Recital sker snabbt, och lukten av denna färg är inte skarp, så väntetiden blir inte så trött. Efter färgning tvättas den här färgen lätt, så risken för att du klär på kläder eller sängkläder efter färgning är ganska låg.

2: a plats: Color Naturals, Garnier, 107 gn. / $ 3

Färg och likformighet av färgning. I ett test för färgresultatet var Color Naturals färgämne väldigt bra. Färgmätningarna i laboratoriet avslöjade inte en signifikant skillnad mellan själva och nyanserna som tillverkaren lovade.

Experter utvärderade också likformigheten av färg, på samma sätt som färgmätningar på olika punkter av färgade hårkrullar. Resultatet var fantastiskt. Garnier Color Naturals färgade hennes hår så jämnt att även den kolorimetriska utrustningen praktiskt taget inte visade någon skillnad i skuggan mellan locken.

Färghastighet Därefter kontrollerade experterna Color Naturals för färgfasthet - och sedan var färgen överst. Efter "tvätt" 16 gånger förlorade krullarna nästan sin färg. Testresultaten visade att Garnier Color Naturals är en av de mest resistenta hårfärgerna.

Användarvänlighet och lukt. Färgen erkändes som en av de mest obekväma att använda av både experter och fokusgruppsdeltagare. Först tillhandahåller Garnier Color Naturals inte blandningsredskap - du måste använda en tallrik eller skål. För det andra blandas färgämnens gräddbas mycket dåligt med den utvecklande emulsionen. För det tredje ingår inte ett färgapplikationsverktyg (kam eller borste) i färgpaketet.

Garnier Color Naturals har en dålig lukt. Detta är dock inte så viktigt, eftersom det är en av de snabbast färgande modellerna bland de vi testade. Efter färgning tvättas Garnier Color Naturals lätt under rinnande vatten. Du kan inte vara rädd för att smita kläder eller sängkläder.

3: e plats: Färgmask, Schwarzkopf, 215 gn./$ 5

Färg och likformighet av färgning. Experter målade naturliga krullar och mätta skuggan: resultatet var imponerande. Denna hårfärgning är med rätta erkänd av experter som en av de bästa. När det gäller färgens jämnhet visade sig färgen vara överst.

Färghastighet Resultaten av detta test var genomsnittliga. Experter drog slutsatsen att färgen blir märkbar under den andra månaden.

Användarvänlighet och lukt. Färgen är ganska lätt att förbereda och appliceras på håret, det har en mild lukt. Det finns en minus: det är ganska dåligt tvättade, så experter rekommenderar att tvätta det två gånger för att inte smutsiga kläder (speciellt svarta nyanser).

4: e plats: mousse Wellaton, Wella, 198 rubel. / $ 5

Färg och likformighet av färgning. Mätningarna av skuggan, som gjordes i laboratoriet på utrustningen för mätning av färgen, visade att denna modell målar håret i en omättad färg, vilket skiljer sig mycket från det som tillverkaren lovat.

Liknande mätningar på olika punkter av krullarna visade emellertid att Wellaton färgar håret jämnt jämnt.

Färghastighet Efter att ha torkat och torkat locket med färgat hår 16 gånger, mättes experterna färgindex. Resultatet var imponerande. Färgmousse var väldigt resistent.

Användarvänlighet och lukt. Enligt testresultaten kallas experter som kallas Wellaton-färgmousse en av de mest lämpliga att använda bland de testade proven. Färgämnena blandas i en flaska och bildar en skummassa som lätt appliceras på håret, som schampo. Experter rekommenderar att du täcker axlarna med en handduk under målning (vilket inte är så illa att bli smutsig). Lukten av den färdiga blandningen Wellaton oskärpa. Färgen absorberas under mycket lång tid och tvättar inte mycket bra. Därför rekommenderas att tvätta det två gånger, annars finns det risk för färgning av kläder eller sängkläder.

5: e plats: Casting Cream Gloss, L'oreal Paris, 280 gn./$ 7

Färg och likformighet av färgning. Resultatet av Casting Crème Gloss-testet för att matcha färgen som utlovades av tillverkaren var inte imponerad. Effekten av färgning var helt annorlunda än vad som var önskvärt. Enligt denna indikator var Casting Crème Gloss en av de värsta bland de testade proven.

Efter att ha mätt färgen på olika punkter i den färgade krullen utvärderade experterna likformigheten i skuggan över hela längden av håret. Resultatet är imponerande! Enligt resultaten av detta test var Casting Cream Gloss en av de bästa.

Färghastighet Vidare kontrollerade experterna denna färg för färghastighet. Efter tvättning av det färgade Casting Cream Gloss-håret 16 gånger visade det sig att detta färgämne är en av de mest beständiga bland de testade.

Användarvänlighet och lukt. Färgen är lätt att använda: dess komponenter blandas i en flaska vilket gör framställningen av Casting Crème Gloss mycket bekväm. Att applicera produkten på håret sker genom en speciell spets, vilket är särskilt lämpligt vid färgning av hår vid rötterna.

Paint Casting Cream Gloss är inte smaksatt, men våra test har visat att lukten är inte särskilt hård. Det här är det snabbaste bland de testade hårfärgen: färgning med det tar bara 20 minuter. Som det framgår av testerna, tvättas det inte riktigt bra, så det rekommenderas att tvätta håret efter att du använt det två gånger, för att inte klä sig eller sängkläder efteråt.

Totalt testade laboratoriet 11 olika hårfärgsprodukter, vilka var och en testades för hållbarhet, enhetlig färgning och användbarhet. Fullständiga resultat från tester och expertrecensioner finns på webbplatsen Product-test.ru.

Om du har en fråga om sammansättningen av en viss kosmetisk produkt, kan du direkt kontakta produkttestspecialisten - i avsnittet Konsultation.

Vad är det bästa hårfärgen?

Idag fylls disken av kosmetikaffärer med ett brett utbud av hårfärgprodukter. Och det är ganska svårt för kunderna att förstå varans olika varor för att bestämma vilken produkt - professionell eller vanlig, att föredra.

Det bästa hårfärgen bör uppfylla olika krav. För att vara tillräckligt resistent är det bra att ligga på håret och ha en minimal traumatisk effekt på trådarna. Professionell kosmetisk uppfyller dessa krav mer, vilket framgår av många undersökningar och kundrecensioner. Låt oss ta reda på vilket hårfärg är bättre, och hur man väljer rätt färgverktyg.

Professionella färger: egenskaper och sorter

Alla hårfärger kan delas in i tre huvudkategorier:

 1. Motståndskraftig färg;
 2. Semiproof färgämnen;
 3. Färgmedel.

Hållbar färg. Denna grupp är i sin tur indelad i 2 undergrupper: permanent och halvvarig.

 • Ammoniak och väteperoxid finns i permanenta färger. Detta komplex av aktiva substanser och är ansvarig för färgstabiliteten. Väteperoxid lyser aktivt hårets naturliga pigment och ammoniak säkerställer penetrationen av färgkomponenten i hårets axel. Med hjälp av permanent färg kan du radikalt ändra hårfärgen och helt eliminera grått hår, vilket ger håret en rik färg. Sådan färgning är ganska resistent, färgen tvättar inte under en lång tid och förlorar inte ljusstyrkan. Samtidigt förstörs de aggressiva verkningarna av de aktiva substanserna hårets struktur, de blir tråkiga, torra och livlösa.
 • Halvvariga färgämnen påverkar håret mycket noggrant, men deras effekt är inte lika långlivad. Därför kallas de ofta färgtoner, eftersom de kan uppdatera den huvudsakliga hårfärgen väl eller byta den till 1-2 toner. Sådana färgämnen innehåller inte väteperoxid, därför är de inte lämpliga för lättnad, de kan måla grått hår om deras antal inte överstiger 50%.
 • Halvbeständiga färgämnen anses vara det säkraste håret. De ger en vacker och jämn skugga, men kan inte radikalt ändra färg eller högkvalitativ färg över grå hår, eftersom de innehåller minsta mängd ammoniak. Till följd av avsaknaden av skadlig effekt förblir strängarna starka och friska.
 • Färgmedel. Sådana färgämnen innehåller inte alls ammoniak, vilket påverkar hållbarheten hos färgning. Färgen tvättas snabbt ut och den ursprungliga hårfärgen återkommer efter flera schamponeringsprocedurer. Sådana produkter ger emellertid en naturlig färgmättnad, och tack vare den säkra sammansättningen kan de användas oftare, behålla önskad nyans.

Hur man väljer en kvalitet, bra hårfärg?

Många av oss tycker om att titta på det riktigt populära programmet "Testköp". Dess skapare hjälper ryssarna att välja högkvalitativa varor. Ett av diagrammen i detta program var tillägnad professionella hårfärger. Under överföringen valdes flera prover av populära färgämnen och skickades till ett specialiserat laboratorium för forskning.

Som ett resultat visade det sig att det bästa hårfärgen i "Testköp" -programmet är professionella produkter från välkända kosmetiska märken L'Oreal och Cios. I samma program fick potentiella köpare instruktioner om hur man väljer rätt färgfärg. Så, när du väljer ett färgämne, följ några viktiga regler:

 • Innan du köper, gå till tillverkarens officiella hemsida, kolla in färgpalettens färg och välj det lämpliga alternativet för dig själv.
 • Försök att köpa hårfärg i specialiserade butiker av professionell kosmetika. Vid inköp, kontrollera integriteten av förpackningens täthet hos ett rör av färg. Dessutom måste paketet innehålla batchnummer. Om det behövs, begära ett intyg om överensstämmelse som garanterar äktheten och kvaliteten på produkterna.
 • Var uppmärksam på priset. Bra färg kan inte vara billigt! Professionella verktyg är 2 till 3 gånger dyrare än konventionella färgkompositioner.
 • När du väljer en färg, använd tjänster från en säljare-konsult, han borde berätta om alla nyanser om att använda denna produkt, dess sammansättning, styrkor och svagheter och hjälpa till att hitta det bästa alternativet i "priskvalitet" -förhållandet.

Välj ett färgämne enligt hårtyperna och dess tillstånd. Var uppmärksam på färgämnets sammansättning. Om håret är skadat och torrt, är det bättre att överge användningen av aggressiva, vidhängande färgämnen och gå för mjukare och mer skonsamma alternativ. I ett stort sortiment av kosmetika är det lätt att bli förvirrad, en professionell frisör - stylist eller vårt betyg på de bästa hårfärgerna som vi tar upp till er uppmärksamhet kan hjälpa till med ett val.

Granskning av de bästa hårfärgerna

Experter genomförde nyligen en undersökning bland 700 ryska kvinnor i olika åldrar. Syftet med studien är att ta reda på vilken är den bästa hårfärgen och vilka kända varumärken kvinnor föredrar.

Enligt undersökningsresultaten kom Garniers produkter överst, L'Oreal var andra och Schwarzkopf var på tredje plats. Låt oss dölja mer detaljerat om de grundläggande egenskaperna och fördelarna med de färgämnen som ingår i betyget på de mest populära kosmetika.

1. Garnier

Nutrisse Crème-serien. Det välkända kosmetiska företaget har utvecklat en rad färgämnen, vars palett representeras av 14 nyanser. Det är en hållbar grädfärg med en känslig krämig textur som underlättar appliceringen på håret. Färgämnets sammansättning innefattar fruktoljor, keratin och näringsämnen.

Den unika patenterade formeln skyddar väl mot uttorkning och bryr sig omsorgsfullt för hår och bibehåller sitt hälsosamma och strålande utseende. Inkluderat med färgen är en speciellt utformad balmvård med avokadoolja, vilket ger strängarna jämnhet, mjukhet och silkighet.

Creamfärg har en trevlig, känslig lukt och målar väl grått hår. Många kunder tror att dessa är de bästa hårfärgerna för blondiner. Och det är sant att i denna serie presenteras huvudsakligen mättade, naturliga nyanser (gyllene, blonda, koppar, honung).

Color Naturals. Verktygslinjen påverkar riken i olika nyanser (mer än 30) och hållbarhet. Färgens ljusstyrka försvinner inte ens 8 veckor efter färgning. En innovativ formulär av kosmetika skapad på basis av naturliga ingredienser - olivolja, karit och avokado. De ger näring till håret och behåller sin mjukhet och naturlig glans.

Olia-serien. Dessa är beständiga krämfärger, vars främsta fördel är avsaknaden av ammoniak och andra aggressiva ämnen. Paletten består av 25 olika toner. Den speciella formeln för färgämnen innehåller fyra naturliga oljor: kamelia, solros, passionflower och alba.

De ger intensiv hydrering, främjar djup penetration av färgpigmentet, släpper och tätar vågorna i skadat hår. Denna omfattande vård skapar effekten av laminering, skyddar håret effektivt mot skadliga effekter och garanterar 100% resultat av färgning.

2. L'Oreal

Preference-serien. Paletten av färgämnen från L'Oreal presenteras i mer än 30 nyanser. Dessa är de mest varierade alternativen - från ljusblond till rika röda och lysande svarta färger. Färger av denna serie ger vidhäftande färgning som upprätthåller färgmättnad upp till 8 veckor.

Mikrosfärer med pigment ger liknande hållbarhet, deras miniatyrstorlek gör det möjligt att penetrera djupt in i hårstrukturen och uppnå jämnhet och färgdjup. Sammansättningen av färgverktyg innefattar näringsämnen, vitaminkomplex och keratiner, som ger näring, fuktgivande och skydd av hår. Levereras med en vårdbalsam som fixar färgen och gör håret mjukt och hanterbart.

Casting Creme Gloss är en populär serie färgämnen bestående av 28 nyanser. Dessa är ammoniakfria färger som ger mest skonsam och mild färgning. Den speciella formeln med vård och näringskomponenter ger djup färg och samtidigt skyddar och stärker håret från utsidan och insidan.

Användningen av färg ger rika, ljusa färger och 100% grå hårfärgning samtidigt som hårhälsan upprätthålls. Produkter från denna serie är lätta att använda hemma. Deras ljusa, krämiga konsistens passar bra på håret och överskottet avlägsnas lätt.

Färgen luktar gott, flödar inte och tvättas endast efter 5-6 veckor. I förpackningen finns inbyggd balsam med royal gelé, vilket ger håret en jämn och glansig glans.

Excellence Creme-serien utmärker sig för sin maximala mjuka effekt, vilket uppnås tack vare ett speciellt skyddande serum. Det bör appliceras på håret omedelbart före färgning. Färgets huvudkomposition berikas med värdefulla pro-ceramider, som på ett tillförlitligt sätt förstärker håret och närnar det längs hela längden. Satsen innehåller även en balsam och en mask, de fixar resultatet av färgning och gör håret levande och glänsande.

3. Schwarzkopf

Viktig färgserie. Produkter från Schwarzkopf representeras av en rad ammoniakfria krämfärger baserade på naturliga växtkomponenter. De innehåller extrakt av vitt te och litchi, vilket garanterar mild färgning, näring och skydd av hår.

Som ett resultat är krullarna förvandlade, ser jämna och glänsande och glädje i en rik, djup färg. I denna serie presenteras mer än 20 olika nyanser.

Varje förpackning med färg kompletteras med en förstärkt balsam, som appliceras efter huvudfärgen, skyddar och förstärker håret säkert från rot till spets och gör det lydigt och voluminöst. Färgspektrumet är livligt och naturligt, valfri nyans är ganska resistent och håller på håret under ganska lång tid.

Perfekt Mousse. I denna serie av icke-ammoniakfärger presenteras 22 nyanser. De ger en djup, ljus färg och ger håret en lyxig, glansig glans. Kosmetika berikas med orkidé och sojabönekstrakter, som är ansvariga för att skydda och närma sig strängarna.

Produkterna i denna serie kännetecknas av deras ekonomiska användning och delikat, diskret arom. Färgen kommer med en speciell balm, vars volym är tillräcklig för att bearbeta även de längsta strängarna.

4. SYOS

Professionell prestation. Denna gräddgrå utvecklades av ett tyskt kosmetikföretag speciellt för effektiv hårfärgning hemma. För enkel användning är färgflaskorna utrustade med speciella applikatorer. Färgämnets sammansättning innefattar ett särskilt komplex av näringsämnen berikade med veteproteiner och provitaminer.

Färgpigmentet tränger djupt in i håraxeln, ger intensiv, bestående färgning och lång retention av mättad färg.

ProNature. Detta är det bästa professionella hårfärgen från varumärket SYOSS, eftersom det har ett minsta ammoniakinnehåll och garanterar en mild och försiktig vård. Paletten i denna serie innehåller 12 naturliga nyanser från en kall blond blond, till en glödande blå av svart.

Färgämnen innehåller en ökad koncentration av färgpigment, vilket säkerställer ljusstyrka och färgstabilitet, medan naturliga växtekstrakter av ginkgo och aloe vera återställer strukturen hos trådarna från insidan och säkerställer deras mättnad med vitaminer och näringskomponenter.

5. Wella

Beständig kräm - färger från företaget Vella är skapade på ett innovativt syrebasis, vilket garanterar långvarig bevarande av färgmättnad och ger mjukhet, elasticitet och naturlig glans av hår.

Kokosnötxtrakt, som ingår i produkten, omsluter varje hår med en osynlig biobeskyddande film som skyddar mot yttre och mekaniska influenser och stöder strängarnas hållfasthet och hälsa.

Färgens trevliga och känsliga konsistens gör det enkelt att fördela det över hela hårets längd, garanterar bestående färgning och skydd mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning.

6. Estelle (Estel)

Professional DeLuxe - en serie professionella färgämnen, som ger effektiv vård och skydd av hår. Färger av denna serie kan användas både för huvudfärgning och som färgämne.

Den patenterade formeln baserad på krom-energi-komplexet gör det möjligt att uppnå perfekt hårjustering, restaurering av deras struktur och skyddar strängarna från eventuella negativa effekter.

Efter färgning är håret starkt, mjukt och blir mättat med färg och livlig glans. Färgen är perfekt för att avlägsna grått hår, det är lätt att använda hemma, eftersom dess mjuka struktur gör det enkelt att applicera och jämnt fördela på strängarna.

7. Londa

Londacolor Professional är en färglinje med mikrosfärer som tränger djupt in i hårstrukturen och ger hållbarhet och ljusstyrka i färg. Produkter från Londa har det rikaste utbudet av färger.

Färgpaletten är representerad av mer än 90 olika nyanser, inklusive de mest otänkbara tonerna som kan tillfredsställa den rikaste fantasin. Färgämnena berikas med naturliga oljor och vaxer, vilket ger tillförlitligt skydd och vård och gör håret starkt, friskt och glänsande.

Lätt, krämig struktur säkerställer jämn applicering av färgämne, fyller fylligt grå hår, garanterar varaktiga resultat och lång hållbarhet av djup, mättad färg.

Recensioner om de bästa hårfärgerna bekräftar deras effektivitet och hållbarhet. Användarna är imponerade över det faktum att de bästa professionella färgerna inte bara ger en radikal färgförändring och komplett färgning av grått hår, utan också stöder hårets hälsa och skyddar dem från skadliga effekter.

Som ett resultat förändras hårets utseende dramatiskt, de ser välskötta, släta, starka och glänsande, lätta att kombinera och passar in i en frisyr.

Naturligtvis är allas preferenser olika, men bland produktens överflöd kan alla välja den produkt som bäst passar hårets typ och struktur och ger ett märkbart och varaktigt resultat av färgning.

Titta på videon: Vilken hårfärgning är bättre? Garnier, Syoss, Palette. översikt

Titta på videon: Berättelsen om mitt hår, hårfärg-jämförelse och mitt val

Ansökningsrecensioner

Granska №1

I flera år har jag använt L'Oreal hårfärger. De har en speciell serie produkter utan ammoniak, vilket är perfekt för mitt tunna och torra hår. Min färg är ljusblond, utan färgning, jag ser ut som en grå mus. Men efter att färgen just har förvandlats.

Jag väljer alltid glödande guld nyanser, vilket innebär att mitt hår ser bara lysande ut, och jag blir en mycket intressant blondin.

Färgen passar perfekt på håret, jag applicerar det själv, det orsakar inte irritation och strängarna ser välskötta och voluminösa ut. Naturligtvis är färgen utan ammoniak inte lika hållbar och snabbt tvättad, men den är säker och du kan tona håret oftare.

Granska nummer 2

Jag ständigt tonar mitt hår, för vilket jag bara använder professionella och högkvalitativa färgämnen. Färgproduktion i hytten hos hans fasta mästare. Hon rekommenderade dessa produkter till mig som det mest skonsamma och säkra håret för hälsan.

Jag föredrar produkter från företaget Schwarzkopf, deras färgområde är perfekt för mig. I produktlinjen hittade jag den perfekta nyansen för mig själv och de torkar hela tiden sitt hår i en guld-chokladton.

Färgen är ganska motståndskraftig, den har en delikat och känslig lukt, en balm appliceras på den, varefter håret börjar skina, som efter laminering. Som ett resultat är håret fullt av styrka och hälsa och ser bra ut.

Granska nummer 3

Nyligen upptäckt Estellefärg. Före detta färgade hon hela tiden håret med billig, genomhärdad färg, från vilken de blev torra och spröda, förlorade sin styrka och såg ut som en svamp.

Frisören rådde mig att läka mitt hår hemma med masker och sedan byta till färgning med professionella produkter från Estelle. För första gången färgade hennes hår med denna färg i salongen. Jag var nöjd med resultatet, mitt hår hade en vacker, rik färg och såg lyxig ut.

Det var en levande glans, de blev släta och mjuka. Nu ska jag använda Estelle hela tiden, och jag själv kommer att färga mitt hår hemma.

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!Nästa Artikel
Bäst icke-ammoniak hårfärger