Resistent hårfärg


För närvarande har experter utvecklat ett stort antal hårfärgprodukter. De mest populära bland dem är resistent färg. Med hjälp fick kvinnorna en utmärkt förmåga att experimentera med utseende och skapa nya bilder.

Vilken typ av hårfärg är bäst?

Det längsta färgningsresultatet ger dig ett exceptionellt stabilt färgämne: detta beror på dess sammansättning. Huvudkomponenterna är ammoniak och väteperoxid, när det samverkar med ett oxidationsmedel sker en kemisk reaktion. Ammoniak öppnar hårvågorna, vilket gör att pigmentet kan gå djupt inuti och väteperoxid missfärgar den naturliga nyansen som ska ersättas med ett färgämne.

Slitstark färg ger långvariga resultat, kan ta upp till åtta månader. Med regelbunden användning av det kan du helt enkelt måla rötterna regelbundet utan att skada håret längs hela längden. Beständig färg ska appliceras på det smutsiga huvudet. Den är täckt med en fet film, så det kommer inte att leda så mycket från ammoniak och peroxidens verkan. Före första användningen, var noga med att testa färgen på en ogenomskinlig sträng.

Hur man väljer hårfärg med effekten av resistens

Idag är sortimentet så stort att problem uppstår. Ändå kan många kvinnor inte hitta det perfekta alternativet för sig själva. De största misstag de gör är valet av färg baserat på bilden som finns på dess förpackning eller namnet på skuggan. Faktum är att man bör uppmärksamma en digital eller alfabetisk chiffer. I regel består den av tre siffror med en punkt (till exempel 6.01, 5,43, 9,12). Märkningar från olika tillverkare kan variera.

Tabellen presenterar avkodning av siffror och bokstäver, vilket i de flesta fall uppstår:

Tondjupindex

Huvudton (70% av färgen) och mindre (30% av färgen)

 • 1.xx - svart;
 • 2.xx - väldigt mörk kastanje;
 • 3.xx - mörk kastanj
 • 4.xx - kastanj
 • 5.xx - lätt kastanj
 • 6.xx - mörkblond (mörkblond);
 • 7.xx intensiv blondin (blond);
 • 8.xx - ljusblond (ljusblond);
 • 9.xx - mycket lätt blond;
 • 10.00 - platina blond.
 • х.0, х.х0 - naturligt (bokstav N);
 • x.1, x.xl - ashy (A);
 • x.2, x.x2 - lila (V);
 • x.3, x.x3 - golden (G);
 • x.4, x.x4 - koppar (C);
 • x.5, x.x5 - mahogny;
 • x.6, x.x6 - röd (R);
 • x.7, x.x7 - brun (W, B);
 • X.8, H.x8 - pärlemor (P).

Resultatet du får beror på många faktorer: hårets naturliga nyans, deras struktur. Valet av oxidationsmedel påverkar också: ju högre dess procentandel, desto mer intensivt absorberas färgen. För mild färgning används i regel en oxid av 3 eller 6%. För förtydligande och andra radikala förändringar - 9 och 12%. Oxideraren för professionella produkter säljs separat, och på massmarknaden ingår den redan.

Det bästa hårfärgen från välrenommerade tillverkare

Hela utbudet av färgämnen kan delas upp i flera kategorier: professionell, halvbeständig, för att täcka grått hår, naturligt. Varje kvinna måste välja individuellt och välja rätt prioriteringar. För varje segment av resistenta hårfärgämnen görs ett specifikt betyg. Du måste veta vilka märken som leder i den.

professionell

De bästa hårfärgen i den här kategorin:

 1. MATRIX Socolor.Beauty. Högt resistent hårfärg ger starka färger. Kompositionen omfattar omsorgsoljor.
 2. Wella Color Touch. Det är populärt på grund av den noggranna inverkan och fullständiga överensstämmelse av nyanser som erhållits med den deklarerade i paletten.
 3. Schwarzkopf IGORA ROYAL. Måla med en rik palett. Ger jämn nyans även på porösa lockor.
 4. Estel DeLuxe. Ger hållbara djupa färger, bryr sig om strängarna och ger dem glans.

mild

I denna kategori är dessa färger utan ammoniak:

 1. Estel Sense DeLuxe. Noggrant färgar med färgbyte till två toner.
 2. MATRIX ColorSync. Ger varaktig färgning, glans och silkighet av hår.
 3. Schwarzkopf IGORA Vibrance. Med denna färg kan du ändra hårets färg utan att skada dem. Mycket bekväm att applicera.

För att måla grått hår

Det hjälper till med att dölja sådana produkter:

 1. Estel Silver DeLuxe. Slitstark färg för grå hår, om deras andel är från 30 till 100%.
 2. Matrix Dream Age Socolor.Beauty. Innehåller minsta mängd ammoniak.
 3. Schwarzkopf IGORA ROYAL Absolutes. Färger perfekt över grått hår, innehåller kollagen och silymarin för vård. Färgets egenhet är att den utvecklades enligt tekniken för att minimera lukt.

naturliga

Vi pratar om naturliga färgämnen: henna, basme. Den första är gjord av alkanblad. Applicera det, kan strängar målas i nyanser av rött, koppar. Basma gjord av indigo bör användas för mörka toner. Båda färgämnena är slående resistenta, de kommer inte att tvätta bort locken. För att ändra färgen måste du vänta tills längden på den naturliga nyansen växer. Både henna och basma är mycket billiga.

Var att köpa och hur mycket det kostar

Tabellen visar utbudet av priser på färger i nätbutiker och försäljningsställen för professionell kosmetika:

namn

Ungefärligt pris i rubel

Wella färgkontakt

Schwarzkopf IGORA ROYAL

Matrix Dream Age Socolor.Beauty

Loreal Paris Casting Crme Gloss

Cream-paint Garnier Färg naturlig

Loreal Paris Preference skäl

Video: Det mest resistenta hårfärgen från Oriflame

recensioner

Olya, 23 år: Jag var alltid intresserad av vilken typ av färg som är bättre att färga mitt hår, så nyligen har jag provat ett dussin märken. Varianter på massmarknaden passade mig inte kategoriskt. Professionella verktyg kostar nästan lika, men resultatet är mycket bättre. Mest av allt gillar jag Estelle. Det finns mycket vackra nyanser.

Tanya, 29 år: Jag visste inte vilken hårfärg som är mest resistenta, tills jag upptäckte Matrix. Färgerna i verkligheten matchar perfekt paletten. Jag målar ofta rötterna, och längden är bara en gång var sjätte månad eftersom skuggan inte tvättas alls. Nyligen började jag bli grå hår, så jag blandar den vanliga färgen med anti-aging.

Ira, 35 år gammal: Jag ville alltid välja en färg som skulle ge en salong effekt även när den används hemma. De flesta av de professionella passar mig Igor från Schwarzkopf. Det finns många nyanser. Liksom blandningens struktur, hur den appliceras. Med Igor skiner krullarna på mig, de ser inte värre ut än modellen från reklamschampongen.

Granskning av resistenta och mjuka hårfärger

Medel för att ge mörka håret nyanser existerade länge. Folk använde valnötdekok, henna, basma. Euiden av kemiska färgämnen öppnade fransmannen Eugene Schuller. Det hände 1907. Med tiden skapade de ett pigment som kunde tränga in i kärnan. Utseende hårfärg. Vid mitten av det tjugonde århundradet, möjlighet att måla strängar hemma. Kvinnor och män utnyttjar detta oavsett inkomst, social status, livsstil.

Idag går cirka 70% av kvinnorna med färgade lås. Några av dem gillar inte sin naturliga ton, andra tvingas att måla över grått hår.

Innehåller bra färger

Medel för färgning av hår kommer i olika former. Därför bör du, innan du köper ett färgschema, bestämma vad som förväntas av förfarandet.

Beständig och skonsam färg är vanligtvis vald för att ändra hårets naturliga färg. Du kan måla grått hår med en billig ammoniakförening. Att ge individuella ljusstyrkor är möjliga tack vare färgtoner. För att markera och ombre finns specialsatser.

Färg anses vara bra om den uppfyller följande egenskaper:

 • ger en rik ton;
 • långa håll
 • hår tack vare det skina, ha en silkeslen hälsosam utseende
 • orsakar inte allergier i hårbotten
 • väl tvättad av huden
 • lätt och jämnt applicerat på locken.

För vissa människor är priset en viktig faktor när man väljer en kosmetisk produkt. Inte alla är redo att lägga ut 700 rubel för en målning. och mer. Speciellt eftersom förfarandet bör utföras några månader.

Ammoniakinnehåll

Idag anses det att god färg inte ska innehålla ammoniak. Detta är inte helt sant. Ämnet tillsätts för att hjälpa pigmentet att konsolidera inuti stången. Han håller dem länge, inte tvättas bort. Nackdelen med detta ämne är bara de skadliga effekterna på krullarnas hälsa. De överdriver, blir livlösa.

Hemma, med ammoniakprodukten kan du helt måla över grått hår, byta färg till flera toner. För att uppnå samma resultat, utan att påverka hårets hälsa, måste du vända dig till specialister som använder professionella formuleringar.

Sparsamma medel bör bestå av naturliga ingredienser som effektivt färgar över locken, påverkar deras hälsa positivt. Vissa kosmetiska produkter innehåller egentligen inte ammoniak, men det gör dem inte helt säkra. De innehåller fortfarande skadliga ingredienser.

En bra produkt kan innehålla ammoniak, men i begränsade mängder. Näringsrika oljor och vitaminer som ska vara en del av kommer att hjälpa till att återuppliva torkat hår.

Frankrike har fortfarande ledningen i kosmetikproduktionen, men producerar också färger i andra länder. Att välja det bästa alternativet för dig själv måste du vara medveten om moderna innovationer.

Betyg av de bästa resistenta färgerna

Du måste välja färgfärg och närvaron av grått hår. Om du inte tar hänsyn till detta, kan du även med ett kvalitetsverktyg få gröna lockar istället för kastanj. Dessutom kan du inte förvänta dig att mörka lockor på en gång kommer att bli en kall blond. Det är bortom kraften till även professionella medel. Det kommer att ta tålamod.

Om du ignorerar rådgivning från colorists och tillverkare kan du allvarligt skada hårstrukturen. Då, utan hjälp av professionella kan inte göra. Men att spara överdriven krullar ibland inte möjligt.

Betyg De mest populära kompositionerna låter dig välja färg som matchar förväntad hållbarhet, säkerhet, pris.

Premium klass

Professionella verktyg försiktigt målar lockar. De används ofta i mästarnas salonger för att få ett bra förutsägbart resultat.

Vissa formuleringar är svåra att använda hemma eftersom det kräver val av rätt proportioner. Innan du köper en dyr produkt ska du rådfråga en färgist eller din frisör.

De bästa linjalerna och deras kostnader i rubel:

 1. Wella Koleston Perfect (470 r.) - skuggan blir resistent, mättad. Sammansättningen av den tyska produkten påverkar försiktigt krullarna, har många toner. Vissa av dem blekna över tiden.
 2. Selective (525 r.) - En professionell färg från den italienska tillverkaren, som har 100 nyanser. Färgen är beständig och håret ser väl ut. Graying vackert målade över. Konsistensen av verktyget är inte så tjock, så du måste anpassa dig till applikationen.
 3. Farmavita (460 s.) - Italienska varumärket skapade en produkt som försiktigt tonar lockar, vilket ger dem en naturlig ton. Krämig konsistens appliceras jämnt på locken. Basen av växtbaserade extrakt, närande oljor. Ammoniakinnehållet är lågt.
 4. Barex joc (595 r.) - Det italienska företaget producerar permanent krämkomposition. Den innehåller: jojobaolja, veteproteiner. Färgningen är djup, så grå är inte synlig. Kohler fuktar locken över hela längden, skyddar mot solljus.
 5. Majirel (745 r.) - färgning skadar inte stångens struktur tack vare den patenterade formeln av ett känt franskt märke. Det innefattar användning av en mikrokationisk polymer. Pigmentet tvättas inte under lång tid. Verktyget är praktiskt att applicera. I en rik palett ingår naturliga, ljusa färger. Kohler är lämplig för kvinnor i alla åldrar.
 6. Inoa (940 r.) - ammoniakfri produkt har ingen skarp repulsiv lukt. Färgen är monoetanolamin. Sedin är målad över, färgen jämnas ut, krullarna torkas inte ut. Men frånvaron av ammoniak påverkar dåligt utseendet på gråkronor. Ibland är de dåligt färgade.
 7. Materia (750 s.) - Den japanska tillverkaren har säkerställt att när man använder ett minimum av ammoniak för att säkerställa jämn färgning av lock och skydda dem från yttre påverkan av solens strålar. Lipider och fytosteroler kämpar för restaureringen av hårstrukturen. För att skapa en nyans måste du blanda basfärgerna.
 8. Lisap LK creamcolour (615 r.) - innehåller lite ammoniak, och alkohol tillverkas på basis av kokosnötolja. Curls blir silkeslen, glänsande. Gråt hår är målat över helt. Under beläggningsprocessen kommer strängarna att vara svåra, men efter att ha torkat av produkterna blir de mjuka.
 9. Keune (770 r.) - Det nederländska företaget producerar en serie med och utan ammoniak. I salongerna använder ofta dessa färger på grund av slutresultatet, vilket sammanfaller med färgpalett. Kompositionen har en liten lukt, irriterar inte huden. Men den ammoniakfria produkten hanterar inte alltid grå hår, det tvättas snabbt ut.
 10. Majiblond ultra (770) - L'Oreal produkter är gjorda för olika nyanser av blond. Försiktigt måste vara kvinnor med grått hår. Om det finns mer än 30% vita strängar på huvudet, klarar verktyget inte dem. För regelbunden hårbelysning kan uppnås upp till fyra toner.

Colorists i kabinen väljer det bästa alternativet för att färga en viss typ av lockar. Hemma kommer resultatet att bero på rätt val och tillämpning av färgscheman.

Professionella blandningar bleknar inte längre i solen, har en likformig ton. Håret efter appliceringen ser mycket bättre ut än i naturlig färg.

Se även: de värst färgade hårfärgerna (video)

Medelpriskategori

Mycket populär linje av genomsnittspriskategori. De tillåter sig för vanliga konsumenter. Sådana färgämnen ger en bestående effekt, innehåller inte skadliga ämnen i stora mängder, kompletterad med användbara näringsämnen.

Betyg av populära kompositioner och deras genomsnittliga pris:

 1. Matrix SoColor (380 r.) - Colorists älskar denna färg för sina ihållande rika nyanser. Det amerikanska företaget har patenterat sin egen teknik, genom vilken verktyget jämnt bryter den grå krullen och färgar den länge. Produkten innehåller ammoniak, men stångens skadade struktur återställs på grund av näringskomponenterna.
 2. Keen (320 s.) - Produkten från det tyska företaget innehåller mjölkproteiner, kreatin. I låsen bevaras fukten, de blir mer elastiska, strålande. Det finns ett stort urval av färger. Blandningen appliceras lätt på håret.
 3. Londa (275 r.) - gör krullar ljus, mättad ton och målar över grå hår helt. Det tyska företaget har producerat produkten i många årtionden. Verktyget ligger försiktigt på basen, det tvättas lätt av.
 4. Curtin (305 r.) - Finska produkten klarar av grått hår. Det innehåller inte ammoniak, silikon, men det innehåller vax. Curls blir blankt.
 5. Igora Royal (270 s.) - Kohler skapades av en tysk tillverkare för resistent målning. Det lägger jämnt hela längden på locken, så att du kan skapa unika nyanser. Det finns ingen skarp ammoniaklukt, men det finns en fruktdoft. Kompositionen innehåller vitaminer.
 6. Garnier (250 r.) - har naturliga oljor, en stor palett, men inte tillräckligt med val av mörka toner.
 7. Indola Zero Amm (210 s.) - Det tyska bolagets icke-ammoniakprodukt orsakar inte allergier, irritationer på huden. Håret torkar inte ut. Blandningen är luktfri, lätt att applicera. Pigmentet tvättas snabbt, paletten är begränsad till trettio nyanser.

Professionella verktyg är inte alltid mycket dyra. Europeiska företag producerar överkomliga prissättningslinjer. Ibland eliminerar de gråa håret bättre än dyra formuleringar.

Budgetpost

Billiga formuleringar färgar håret väl, men de har en negativ effekt på deras struktur, de torkar ut krullarna starkt längs hela längden.

Följande produkter visade sig bra:

 1. Estel Essex Princess (170 s.) - keratin, vax, guarana-extrakt är närvarande i produkten. Krullar matas med användbara ämnen, hårbotten är inte irriterad. Sortimentet passar även för de modiga modeisterna. Men efter torkningen är blandningen svår att skrubba bort huden.
 2. Fara (50 r.) - färgen ger en djup nyans till krökorna, varar lång tid, men på grund av ammoniak ger den en stark lukt.
 3. Palett (100 gn.) - Krullarna är målade bra, färgen är vacker, men pigmentet tvättas snabbt. Blandningen har en krämig konsistens, lätt att använda.
 4. "Artkolor" (45 s.) - Linjen innehåller 30 nyanser. Medlen representerar pulver som måste blandas med varmt vatten. Sluttonen visas den femte dagen efter färgning.
 5. "Rowan" (115 rubel) - färgen är skapad på basis av bergsaskextraktet. Kohler är ganska motståndskraftig, men torkar lockar, har en flytande konsistens.
 6. Henna (30-70 s.) - örtmedel, producerad i pulverform. Curls efter att förfarandet blivit mer voluminöst, få glans. Detta färgämne, som erhålls från lagen av Lawsonia, har flera nyanser av kastanjfärg. Priset beror på tillverkaren.
 7. Basma (25-90 r.) - pulveriserad produkt som måste kombineras med henna. Färgning ger locken en antydan om kastanj till svart. I sin rena form täcker Kohler håret gröna nyanser.

Budgetfärger används vanligtvis utan vana, så många är nöjda med resultatet, priset och naturligheten hos färgen.

Kundrecensioner

Oksana: "För att måla grått hår utan att utveckla lätta strängar använder jag Matrix SoColor. Tonen på hela frisyren är mättad, naturlig. Eftersom det finns vitaminer i kompositionen, oroar jag mig inte för den ytterligare effekten på hårlås, strykning ".

Alexandra: "Även professionella kostsamma medel kanske inte ger ett positivt resultat. Jag märkte att vissa premiumfärger ger en utmärkt effekt med samtidig användning av extra verktyg, såsom serum. Utan det blir krullarna en tråkig chock. "

Lydia: "L'Oreal varumärke är mest populär. Curls efter att deras ansökan blivit mjuk, glänsande, lydig. "

Inte för rädsla, men för samvete: välj det mest resistenta hårfärgämnet

Du kan drastiskt ändra din bild, dölja ditt gråa hår eller lägga till lite zest i ditt utseende med hjälp av hårfärg. Moderna medel kommer att tillåta att förverkliga alla fantasier i livet och varje kvinna, om hon inte målade sina lockar, tänkte på det exakt.

Men ständigt upprepa proceduren innebär att strängarna utsätts för onödig risk. Här uppstår frågan, vilken färg att välja för att njuta av resultatet så länge som möjligt?

Principer för färgning

Med all den synliga rikligheten hos olika kosmetiska produkter kan färgkompositionerna delas in i tre typer:

Den första kategorin sätter sig på hårets yta och ger den önskade tonen. Hon är oförmögna för kardinalförändringar, och resultatet innehåller inte mer än 8 huvudtvättar. I det andra fallet läggs substansens penetration i de övre skikten av strängarna till det yttre inflytandet, där färgmolekylerna är instängda. Dubbelverkan kan dölja ett ljusgråt hår eller ändra den inhemska färgen med 2-3 poäng, och dess effekt kommer att vara lite längre - upp till 24 tvättar.

Den senare typen i dess effekter är fundamentalt annorlunda än resten. Alkaliska föreningar (ammoniak eller dess ersättning) bryter ytskiktet på stången, avslöjar flingor. Oxideringsmedel (oftast väteperoxid) tränger in i och missfärgar det naturliga pigmentet och reagerar sedan med det konstgjorda färgämnet, oxiderar och fixerar det i strukturen.

Det är lätt att lära sig resistent färg på innehållet i förpackningen. Det kommer att innehålla minst 2 rör - en med en pigmenterad blandning, den andra med en utvecklare. På grund av kemiska reaktioner kan ingredienserna inte förvaras tillsammans och blandas omedelbart före proceduren.

Det är genom dessa komplexa kemiska processer att den oändliga möjligheten till förändring öppnas och denna princip betraktas som den mest effektiva och hållbara. En ny kosmetisk färg kan blekna efter 1-2 månader, men det är osannolikt att de helt kommer att tvätta sig helt ur krullarna.

Men även bland de "tunga artillerierna" uppfyller inte alla representanter kvinnornas krav. Färgen måste inte bara behålla tonen under en längre tid, men också säkerställa en jämn beläggning. Det är därför vi har samlat in exempel på produkter som verkligen förtjänar titeln "resistent".

Den sista handen för den perfekta sminken är Maybelin pulver. Italiensk kvalitet för att perfekta din hud - bakad Pupa pulver.

Topp 3 i massmarknadsdelen

Denna typ av färgämne är gjord för hemmabruk. Billig, relativt säker och mycket vanlig i butikskompositionen för hår är ett bekvämt och effektivt medel för oberoende experiment. Vilka färger som är mest tålmodiga, kan du ta reda på från vårt betyg:

 1. Color Naturals av Garnier. Formeln av krämig substans är berikad med tre oljor, vilket ger näring och mjukhet av lockar efter proceduren. Tillverkaren garanterar färgmättnad i mer än 8 veckor och full maskering av grått hår.
 2. Wellaton från Wella. Komponenter penetrerar stavens struktur så djupt som möjligt, vilket säkerställer inte bara ljusa, men också långvariga resultat. Dessutom finns serum närvarande i satsen, vilket bidrar till att bibehålla tonen mellan fläckarna.
 3. Preference Recital från L'oreal Paris. I produktens sammansättning finns stora pigmentmolekyler, därför är dess utlakning från strukturen av trådarna långsammare än för klassiska färger. Slutligen tog varumärket hand om hårglansen och tillsatte en speciell balsam till satsen.

Eftersom den resistenta blandningen påverkar hela kärnan helt aggressivt, lägger tillverkarna omsorgsfulla komponenter. Detta är inte bara ett ytterligare tecken på varumärkeskvalitet, utan också ett sätt att bevara sken och hårstyrka.

En klassisk doft med ett subtilt tåg - Avon Pur Blanca Eau de Toilette White. Hur man väljer en separator för tårens ortopediska promptsartikel.

Verktyget för bevarande av skönhet av artificiella ringlets - en hårborste för ett förlängningsbehåring. Reveal orsakerna till ribbspikarna här.

Topp 3 bland yrkesverksamma

En kvalificerad frisör kan utnyttja sig. Och frågan är inte bara i speciell förberedelse, men också i speciella formuleringar för färgning. Mer differentierade, inte de mest prisvärda och billiga mästarna som ofta behöver samråd, med sina egna brister, kan dessa professionella hårfärger ge den mest exakta nyansen, förklara grå hår och skydda trådarna:

 1. CUTRIN SCC-reflektion. En blandning som helt uppfyller professionell kategori. Av fördelarna bör man notera närvaron av mer än 90 färger i paletten, oljebaserad färgämne, enhetlig, ljus och hållbar total, användarvänlighet.
 2. MATRIX SOCOLOR.beauty. Det amerikanska varumärket kännetecknas av närvaron av unika ingredienser, bland annat det naturliga pigmentet och Cera-Oil-komplexet, vilket stärker strängarna. Matris- och komponentfärger ger vidhäftande naturliga färger på alla typer av krullar.
 3. Estel De Luxe Silver. Blandningen är speciellt utformad för långvarig färgning av gråstänger. Anti-Age Color System ger full täckning kombinerad med djupton och livlig glans.

Oavsett hur bra färgen är, ingen tillverkare kan eliminera risken för individuella allergier. För att undvika negativa följder appliceras kompositionen tidigare (företrädesvis 2 dagar) på armbågens inre böja. I avsaknad av rodnad, utslag, klåda eller annat obehag kan du börja förfarandet i minst 45 minuter.

Anvisningar för användning av ögonbrynfärg Refectocyl presenteras här.

Hur man gör teckningar på naglarna med gelpolerad, ta reda på länken.

Assistent för att upprätthålla perfektion - färg för ögonbryn och ögonfransar Rocolor.

Topp 3 för det röda resultatet

Ljus, djärv och unik bild kan skapas av nyanser av koppar, röd eller bara röd. Att bestämma om ett sådant experiment kan vara svårt, tonen bör motsvara den naturliga färgtypen och den valda vården bör vara särskilt försiktig, eftersom detta pigment tvättas ut ur håret snabbare än de andra. Röd hårfärg bör vara ljus och resistent. Men efter att ha behärskat subtiliteten av resistent färgning, kan röd färg omvandla även den mest blygsamma tjejen.

 1. L'Oreal Excellence HiColor Red. Du kan få ett oöverträffat resultat utan att först bli lättare på de initialt mörka lockarna. Produkten är lätt att använda och kräver inte mycket tid för färgning.
 2. SYOSS. Basens samling av varumärket innehåller fyra röda nyanser. Resultatets hållbarhet säkerställs genom den djupa penetreringen av koncentrerade pigment, så att kompositionen är lämplig även för behandling av grått hår. Hårfärg Syoss med paletten som många tjejer.
 3. Avstånd La Riche. Paletten av brittiska produkter innehåller många ovanliga sällsynta toner. Effektivt uppträder blandningen på förblekta strängar.

Korrekt shampooing håller skuggan så länge som möjligt. Det är tillräckligt att använda måttligt varmt vatten och schampo var 3-4 dagar.

Vad Pupa blushar att föredra och varför ta reda på det här.

Urvalskriterier

I motsats till populär tro garanterar det höga priset inte ett perfekt resultat. Många parametrar är viktiga - färgkomposition, butik, varumärke, bra mästarråd, huvudtillståndets huvudtillstånd. Sammantaget kan alla faktorer ge ett verkligt långvarigt resultat, vilket bekräftas av recensioner av kända frisörer:

 • Alexandra Przhebelskaya, colorist, tekniker, lärare på Simushka-skolan: "Det viktigaste är att komma ihåg att experiment med hår endast bör lita på yrkesverksamma. Självklart, om du inte vill bli besviken för alltid i färgningen eller, än värre, förstöra deras struktur. "
 • Irina Kordas, marockansk stilist: "Färgens hållbarhet beror inte bara på typen av färgämne, det bestämmer mycket av själva hårets hår, texturen och mängden gråhår".

Efter färgningskurvor kräver särskilt noggrann vård. Detta beror på en önskan att inte bara bevara färg utan också hälsa. Av denna anledning bör du vara uppmärksam på balm och masker med speciella markeringar.

Den faktiska prisklassen för långlivade färgämnen är stor, så att du med någon budget kan hitta en lämplig produkt.

8 av de mest resistenta hårfärgerna

Egenskaper i rankningen

Persistenta (eller permanenta) färger är färgämnen på den tredje nivån. Dessa är de mest aggressiva ämnen som har väteperoxid, ammoniak eller andra element som skapar en alkalisk miljö. På grund av dessa komponenter öppnar hårkutlet, pigmentet tränger djupt in i hårets kropp och resultatet som erhålls under färgning varar under längre tid. Strängarna som utsätts för kemisk behandling kan emellertid förlora sin glans, bli stel och icke-levande. För att undvika detta försöker tillverkarna på alla sätt att minimera graden av hårskada. För detta ändamål innehåller formeln inte bara kemiska reagenser utan också ingredienser som sköter krökstrukturen - naturliga växtekstrakter, vitaminer, oljor, UV-skyddande filter.

God hållbar färg måste uppfylla flera viktiga kriterier:

 • Det tvättas inte helt. Det blir möjligt att återvända den naturliga färgen först efter hårväxt.
 • Klara 100% förklädd naturligt grått hår.
 • Kan ändra hårets nyans på 2-4 nivåer.
 • Bör jämnt täcka håret, lämnar inga fläckar och skalliga fläckar.
 • Den valda tonen enligt katalogen måste motsvara den färg som erhållits på håret (en liten avvikelse tillåts beroende på det ursprungliga färgschemat).

Vi har sammanställt en bedömning av de bästa och mest populära hårdvarorna, med hjälp av vilken du enkelt kan ge ditt utseende nyhet och attraktivitet, utan att riskera skada på hårbotten eller "bränna" frisyren. Endast de färgämnen som:

 • ha den rikaste kompositionen;
 • ge den längsta färgningseffekten;
 • tjänade de mest positiva recensionerna från proffs
 • oftast nämns i vanliga kvinnors kommentarer.

TOP 8 mest resistenta hårfärger

8 ESTEL gelfärg I VÄLJ EN FÄRG

Den nya utvecklingen av det inhemska varumärket ESTEL uppmärksammar primärt på den ovanliga strukturen. Detta är den första gelfärgen som ger hållbar färgning och högkvalitativ restaurering av hårstrukturen samtidigt. Luftkonsistensen blandas jämnt med aktivatorn, varefter det är extremt enkelt och bekvämt att fördela produkten genom håret. Efter färgning under lång tid (upp till 3 veckor) bevaras effekten av ljuslaminering. Kameliaolja, som ingår i glansförstärkaren, har en fördelaktig effekt på hårsäcken, vilket gör den starkare och det färgade håret självt - mjukt, hanterbart och elastiskt.

ESTEL Gel Paint Series I VÄLJ EN FÄRG har också bevisat sig bland professionella colorists. Med det här verktyget kan du snabbt och enkelt ändra kvinnornas utseende i alla åldrar, och ett stort urval av ultramoderna nyanser (mer än 20) ger en exakt passform i bilden. Tyvärr har graden av persistens av detta verktyg orsakat en tvetydig bedömning. Vissa flickor hävdar att effektens varaktighet är helt förenlig med den angivna, medan andra klagade över den snabba utlakningen av pigment och förlust av ljusstyrka redan under den andra veckan.

7 KEEN Färgkräm

Professionell tysk krämfärg KEEN Color Cream var ursprungligen avsedd att användas av tillverkare i salongen. Emellertid förenklar dess krämiga konsistens ansökningsförfarandet i en sådan utsträckning att många kvinnor började använda kompositionen för färgning av hår hemma. I raden på mer än 100 nyanser, men det här är inte gränsen. De mest extraordinära och extravaganta modekvinnorna kan framgångsrikt blanda olika pigment för att få det mest kreativa och ovanliga färgschema som möter deras individuella smak och önskemål.

Måla särskilt älskade blondiner. De noterar en utmärkt grad av lättnad, utan att gulna och torka håret. När du köper den här produkten, kom ihåg att handskar och oxidator i uppsättningen med färg inte går. Därför måste du köpa dessa komponenter separat. Det är också värt att notera rörets lämpliga volym (100 ml), vilket garanterar en fullständig och jämn färgning av strängar av vilken längd som helst. Men det finns en obehaglig nyans - för vissa kvinnor har KEEN Color Cream orsakat en brännande känsla på huden, rodnad och lätt skurning av epidermis. Därför, före färgning, se till att passera ett allergiskt reaktionstest, så att du inte skadar din hälsa.

6 Syoss Oleo Intense

Syoss Oleo Intense produktlinje är en unik formel för resistent färg utan att det finns aggressiv ammoniak. Den mjuka formeln av läkemedlet ger utmärkt pigmentering, inte bara utan att skada håret, utan också ta hand om varje hår. Naturolja aktivator närmar hårkroppen, berikar den med viktiga vitaminer och mikroelement och panthenol, keratiner och aprikoskärnaxtrakt, som balsammen kommer med i en uppsättning med färg, hjälper krullarna att behålla pomp och hälsosam glans under hela beläggningsperioden.

Enligt tillverkaren kommer håret att vara 40% mjukare och silkes efter applicering av Oleo Intense. Den lovade perioden för bevarande av effekten är standard - upp till 6 veckor. Men när man bedömde hållbarheten hos det resulterande färgschemat var de flesta kvinnor överens om att dess ljusstyrka och mättnad räcker för högst en månad. Också recensioner på internet berättar om att denna färg har utmärkt färgreproduktion, brinner inte hårbotten, har en medelstoftstruktur, sprid sig inte när den appliceras och när den utsätts för utsatta kroppsområden tvättas den lätt med vanligt tvål. Sammanfattningsvis kan vi säga att Syoss Oleo Intense är det bästa valet för dem som färgar håret ofta och inte vill äventyra deras hälsa.

5 LONDAOLOLOR

Sammansättningen av den populära krämfärgen LONDAїOLOR innehåller högaktiva mikrosfärer-molekyler av färgat pigment som tränger djupt in i håret och ger varaktig färgning i upp till 6 veckor. För bättre hårvård har tillverkaren lagt till naturliga vaxkomponenter i beredningen, vilket ger ett tillförlitligt skydd mot torkning och skadliga effekter av solljus.

En speciell stolthet hos tillverkaren är en exklusiv parfym formel, som var inblandad i tillverkningen av färgämnesammansättning. Trots närvaron av ammoniak har färgen en mycket trevlig arom (så mycket som möjligt), vilket gör det bekvämare att använda, särskilt hemma. Verktyget har ett antal begränsningar - det rekommenderas inte för tjejer under 18 år, och det är inte tillåtet att ansöka om att måla ögonbryn och ögonfransar. I allmänhet är detta ett mycket bra alternativ för en billig professionell färg som helt uppfyller alla europeiska standarder. Enligt en av de mest ansedda platserna-otzovikov var mer än 85% av kunderna nöjda med kvaliteten på LONDAїOLOR, vilket innebär att denna produkt är värdig att skriva in vårt betyg av det bästa.

4 wella wellaton

Röret av resistenta färger Wellaton är en annan kvalitetsprodukt från det tyska varumärket Wella. Detta verktyg är lämpligt för färgning av naturligt hår, perfekt maskerar grått hår, och kan snabbt och enkelt ändra kvinnans bild. För närvarande säljs färgämnet i två former - i form av en grädde och i form av en mousse. Paletten innehåller ett komplett utbud av nyanser, inklusive grundläggande, röda, ljusa och naturliga färger, som ständigt kompletteras beroende på kvinnornas preferenser och nuvarande trender i modevärlden.

Tillverkare Wellaton lovar kvalitetssalongmålning varje kvinna, oavsett om hon vänder sig till en specialist eller utför färgningsproceduren på egen hand. Satsen, förutom själva färgen och utvecklaren, innefattar terapeutiskt serum med provitamin B5. Det garanterar omhyggligt omslag av varje hår, tack vare vilket krullarna får extra volym och är skyddade mot blekning och fotografering. Några användare i sina recensioner noterade att ägarna till det tjocka, lyxiga hårhåret på en påse gräddfärg kanske inte räcker till. Men moussen konsumeras mer ekonomiskt, så det kan enkelt fördelas på långa strängar. Den angivna graden av motstånd - 3.

3 Schwarzkopf färgmask

Det tyska företaget Schwarzkopf erbjuder sina kunder ett nytt färgformat - ett färgämne i form av en mask. Egen teknik, som kombinerar det bästa resultatet och användarvänlighet, ger dig en bländande glans och rik färg, som håller håret i flera veckor. Färgen fyller helt det grå håret, används för överlappning av ditt eget pigment, ljussättning och för toning av enskilda strängar.

Den tjocka konsistensen av produkten gör applikationsprocessen så enkel och bekväm som möjligt. Till skillnad från andra resistenta målarfärger behöver inte arbeta med Color Mask några separata tallrikar eller borstar. Färgkrämen läggs direkt till burken med utvecklaren, varefter blandningen måste skakas kraftigt och sprida sig enkelt över hela längden av håret med händerna (handskar är fastsatta). Reaktionstiden är inte mer än en halvtimme, varefter huvudet behöver behandlas med en mjukgöringsbalsam, som också ingår i preparatets pris.

Färgområdet har 22 ljusa och mättade nyanser, som börjar med blåsvart och slutar med en delikat gyllene blondin. Beläggningseffektens varaktighet är minst 6 veckor. Pris för 150 ml - ca 500 rubel.

2 Garnier Color Naturals

Garnier Color Naturals är kanske en av de mest godartade ammoniakfärgerna i vårt betyg. Tack vare en balanserad komposition som innehåller tre typer av naturliga oljor (oliv, shea och avokado) har läkemedlet en stark skyddande och omtänksam effekt, vilket gör hårstrukturen starkare, mer elastisk och hälsosam, återställer håret från insidan och ger en mjuk glöd och glans.

Tillverkaren garanterar hållbarhet i upp till 6-7 veckor, vilket är en av de bästa indikatorerna. Enligt kunder behåller färgen sin skugga i ungefär ett och ett halvt år, varefter det kommer av jämnt när håret växer. Färgen har en krämig konsistens, fördelas enkelt med pensel, flödar inte, orsakar sällan en allergisk reaktion och har en ganska trevlig lukt. Av bristerna konstaterade vissa kvinnor en liten manifestation av yellowness under blonding, men oftast beror det på att kraven eller hårets individuella egenskaper inte överensstämmer. Det är också värt att notera den överkomliga kostnaden för en kosmetisk produkt - för 110 ml av en högkvalitativ skönhetsprodukt måste du bara betala 150-170 rubel.

1 L'oreal Paris Preference skäl

Ihållande krämfärg från det legendariska kosmetikföretaget L'oreal Paris kan med rätta kallas bäst i vårt betyg, eftersom det motsvarar alla angivna indikatorer. Preference Recital ger enhetlig täckning, ger hårglans och mättnad, och effekten har en rekordperiod - upp till 8 veckor.

Vid utvecklingen av detta färgämne användes tekniken för första gången mot färgutlakning, så att färgen och om två månader är så ljus som omedelbart efter färgning. Kompositionen utmärks av avsaknaden av en skarp lukt och en trevlig krämig konsistens, vilket gör det bekvämt att arbeta med Preference Recital även för en lekman.

Färgen har testats fullständigt med hjälp av en spektrofotometer, som visade den perfekta matchningen mellan det faktiska färgresultatet och de uppgifter som tillverkaren lämnat. Professional colorists noterade också det utmärkta tillståndet hos håret efter proceduren. Vanliga kvinnor som använde färg hemma, lovade den rika färgpaletten (upp till 32 toner) och närvaron av en balsamförstärkare i kompositionen. Dessutom ingår en detaljerad instruktions- och skyddshandskar. Volymen på flaskan - 60 ml.

Testad i laboratoriet: vilket hårfärg är det mest hållbara

Från redaktörerna. Kvaliteten på vissa kosmetiska produkter är svår att bestämma med hjälp av empiriska medel. Men överlämna inte till laboratoriet varje paket, en burk och ett rör? Projektet "Lady Mail.Ru" tillsammans med Product-test.ru - den första ryska webbplatsen för testning och expertbedömning av konsumentvaror - lanserar en serie material. Vi kommer att berätta om laboratorieresultaten av testverktyg för skönhet och hälsa.

Hur väljer man en färg som hjälper till att uppnå en mättad varaktig färg? Produkttestexperter testade populära hårfärgsmärken i labbet för att ta reda på svaret på den här frågan.

Färgegenskaper

För testerna använde experterna krullar av naturligt ommålat hår. Efter tillverkarens instruktioner färgade de lockarna med de testade färgämnena. Sedan mättes nyanser på spektrofotometern. I jämförelse med de nyanser som tillverkaren lovade bestämde experterna hur bra de färgade egenskaperna hos de testade modellerna är.

Även färgning

Vid färgning av hår är inte bara färg viktigt, men också dens jämn fördelning över hela längden. Indikatorer av nyanser färgade i hårprovet togs med en spektrofotometer i flera kretsområden. Beräkna skillnaden i skugga på olika punkter i håret, bedömde experterna likformigheten av färgningen. Jämförelser med den färg som utlovades av tillverkaren gjordes inte i detta test, skillnaden i nyanser på olika punkter av krullarna togs i beaktande.

hållbarhet

De experter som tvättas med schampo och torkade hårdvaror färgas krullar 16 gånger, vilket motsvarar 4-8 veckor efter färgning. Efter mätning av spektrofotometerns skugga och hur mycket det har förändrats. För fullständig objektivitet av de erhållna resultaten utfördes färgmätningar, som vid testet för enhetlighet, vid flera punkter av de färgade krökorna. De erhållna data jämfördes med en nyans direkt efter färgning.

Användarvänlighet

Användbarhet utvärderades av fyra parametrar. Kontrollerade förekomsten av en uppsättning handskar och förpackningar för blandning. Experterna bedömde hur lätt komponenterna blandades: för detta använde de många paket, förbereda och applicera en färgämnesblandning i håret om och om igen. Inte sist i användarvänligheten är tiden för färgning beaktas det också vid utvärderingen av kriteriet.

Hur väl färgas av håret efter färgning, experterna kontrolleras med hjälp av "handduk" -testet (detta standardiserade förfarande för att tvätta färgen under rinnande vatten utförs flera gånger tills krullen slutar lämna märken på den vita handduken).

Lukten

Expertgruppen utvärderade lukten både under appliceringen och på den redan torkande färgen under den målningstid som deklarerats av tillverkaren.

Redaktörerna för Lady Mail.Ru kommer att berätta i detalj om de fem kopiorna som fick högsta betyg.

1: a plats: Preference Recital, L'oreal Paris, RUB 349 / S9

Färg och likformighet av färgning. Experter började testen med ett test för konsistens av färgfärgning, som deklarerats av tillverkaren. Efter färgning av krullarna och mätning av färgindex i laboratoriet upptäckte de att Preference Recital är en av de bästa när det gäller färgning.

Liknande mätningar på samma gång vid olika punkter uppskattade experter likformigheten av färgning. Spektrofotometern visade en liten skillnad i färg på olika områden av färgat hår. Med denna åtgärd var L'oreal Preference Recital en av de bästa.

Färghastighet När det gäller motstånd, var detta hårfärg, tyvärr inte lika bra som de föregående två. Hon fick emellertid en solid "fyra".

Användarvänlighet och lukt. I användbarhetstesten fick modellen en hög poäng. Det är lätt förberedt och applicerat på håret. Hårfärgning med L'oreal Preference Recital sker snabbt, och lukten av denna färg är inte skarp, så väntetiden blir inte så trött. Efter färgning tvättas den här färgen lätt, så risken för att du klär på kläder eller sängkläder efter färgning är ganska låg.

2: a plats: Color Naturals, Garnier, 107 gn. / $ 3

Färg och likformighet av färgning. I ett test för färgresultatet var Color Naturals färgämne väldigt bra. Färgmätningarna i laboratoriet avslöjade inte en signifikant skillnad mellan själva och nyanserna som tillverkaren lovade.

Experter utvärderade också likformigheten av färg, på samma sätt som färgmätningar på olika punkter av färgade hårkrullar. Resultatet var fantastiskt. Garnier Color Naturals färgade hennes hår så jämnt att även den kolorimetriska utrustningen praktiskt taget inte visade någon skillnad i skuggan mellan locken.

Färghastighet Därefter kontrollerade experterna Color Naturals för färgfasthet - och sedan var färgen överst. Efter "tvätt" 16 gånger förlorade krullarna nästan sin färg. Testresultaten visade att Garnier Color Naturals är en av de mest resistenta hårfärgerna.

Användarvänlighet och lukt. Färgen erkändes som en av de mest obekväma att använda av både experter och fokusgruppsdeltagare. Först tillhandahåller Garnier Color Naturals inte blandningsredskap - du måste använda en tallrik eller skål. För det andra blandas färgämnens gräddbas mycket dåligt med den utvecklande emulsionen. För det tredje ingår inte ett färgapplikationsverktyg (kam eller borste) i färgpaketet.

Garnier Color Naturals har en dålig lukt. Detta är dock inte så viktigt, eftersom det är en av de snabbast färgande modellerna bland de vi testade. Efter färgning tvättas Garnier Color Naturals lätt under rinnande vatten. Du kan inte vara rädd för att smita kläder eller sängkläder.

3: e plats: Färgmask, Schwarzkopf, 215 gn./$ 5

Färg och likformighet av färgning. Experter målade naturliga krullar och mätta skuggan: resultatet var imponerande. Denna hårfärgning är med rätta erkänd av experter som en av de bästa. När det gäller färgens jämnhet visade sig färgen vara överst.

Färghastighet Resultaten av detta test var genomsnittliga. Experter drog slutsatsen att färgen blir märkbar under den andra månaden.

Användarvänlighet och lukt. Färgen är ganska lätt att förbereda och appliceras på håret, det har en mild lukt. Det finns en minus: det är ganska dåligt tvättade, så experter rekommenderar att tvätta det två gånger för att inte smutsiga kläder (speciellt svarta nyanser).

4: e plats: mousse Wellaton, Wella, 198 rubel. / $ 5

Färg och likformighet av färgning. Mätningarna av skuggan, som gjordes i laboratoriet på utrustningen för mätning av färgen, visade att denna modell målar håret i en omättad färg, vilket skiljer sig mycket från det som tillverkaren lovat.

Liknande mätningar på olika punkter av krullarna visade emellertid att Wellaton färgar håret jämnt jämnt.

Färghastighet Efter att ha torkat och torkat locket med färgat hår 16 gånger, mättes experterna färgindex. Resultatet var imponerande. Färgmousse var väldigt resistent.

Användarvänlighet och lukt. Enligt testresultaten kallas experter som kallas Wellaton-färgmousse en av de mest lämpliga att använda bland de testade proven. Färgämnena blandas i en flaska och bildar en skummassa som lätt appliceras på håret, som schampo. Experter rekommenderar att du täcker axlarna med en handduk under målning (vilket inte är så illa att bli smutsig). Lukten av den färdiga blandningen Wellaton oskärpa. Färgen absorberas under mycket lång tid och tvättar inte mycket bra. Därför rekommenderas att tvätta det två gånger, annars finns det risk för färgning av kläder eller sängkläder.

5: e plats: Casting Cream Gloss, L'oreal Paris, 280 gn./$ 7

Färg och likformighet av färgning. Resultatet av Casting Crème Gloss-testet för att matcha färgen som utlovades av tillverkaren var inte imponerad. Effekten av färgning var helt annorlunda än vad som var önskvärt. Enligt denna indikator var Casting Crème Gloss en av de värsta bland de testade proven.

Efter att ha mätt färgen på olika punkter i den färgade krullen utvärderade experterna likformigheten i skuggan över hela längden av håret. Resultatet är imponerande! Enligt resultaten av detta test var Casting Cream Gloss en av de bästa.

Färghastighet Vidare kontrollerade experterna denna färg för färghastighet. Efter tvättning av det färgade Casting Cream Gloss-håret 16 gånger visade det sig att detta färgämne är en av de mest beständiga bland de testade.

Användarvänlighet och lukt. Färgen är lätt att använda: dess komponenter blandas i en flaska vilket gör framställningen av Casting Crème Gloss mycket bekväm. Att applicera produkten på håret sker genom en speciell spets, vilket är särskilt lämpligt vid färgning av hår vid rötterna.

Paint Casting Cream Gloss är inte smaksatt, men våra test har visat att lukten är inte särskilt hård. Det här är det snabbaste bland de testade hårfärgen: färgning med det tar bara 20 minuter. Som det framgår av testerna, tvättas det inte riktigt bra, så det rekommenderas att tvätta håret efter att du använt det två gånger, för att inte klä sig eller sängkläder efteråt.

Totalt testade laboratoriet 11 olika hårfärgsprodukter, vilka var och en testades för hållbarhet, enhetlig färgning och användbarhet. Fullständiga resultat från tester och expertrecensioner finns på webbplatsen Product-test.ru.

Om du har en fråga om sammansättningen av en viss kosmetisk produkt, kan du direkt kontakta produkttestspecialisten - i avsnittet Konsultation.

Förteckning över de mest ihållande hårfärgerna

Efter att ha bestämt sig för att ändra bilden och ändra hårets färg kommer frågan om att välja den bästa färgen säkert: det måste vara hållbart och överföra färg väl och minimera hälsan på ett negativt sätt. Bedömningen nedan ägnas åt ett av huvudkriterierna för färg - hållbarhet.

Utvärderingskriterier

Alla prover testades i laboratorieförhållanden hos företaget Product-test.ru och andra.

För att bedöma motståndet som utvärderingskriterierna var:

 • Färgegenskaper - För testet används krullar av omaintat naturligt hår, vilka utsätts för färgning i enlighet med tillverkarens instruktioner. Därefter mäts indikatorerna med hjälp av en spektrofotometer och de faktiska resultaten jämförs med nyanser som indikeras av tillverkarna. Resultatet är ett resultat så mycket som de faktiska färgegenskaperna motsvarar det utlovade;
 • likformighet av färgning är den andra faktorn efter den färg som uppskattningen baserades på. För testning används en spektrofotometer i flera kretszoner, och sedan beräknas skillnaden i nyans på dem.
 • hållbarhet - testning består av en 16-faldig cykel av tvättprov med schampo och blåstorkning. Resultatet är en vy av lockar efter 4-8 veckors färgning, vilket jämförs med de ursprungliga nyanserna;
 • enkel applikation - finns det en handske, ett verktyg för applikationen och speciell förpackning, är det enkelt att blanda komponenterna, prova med en handduk;
 • lukt - bedömning av lukt vid applicering och redan torkad färg.

På videon är det mest resistenta hårfärgen:

Enligt dessa kriterier utvärderades fem prover, vars rating presenteras nedan.

Fem av de mest resistenta färgerna

Femte platsen - Casting Creme Gloss av L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 3 5. Effekten av färgning är helt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. I detta avseende har färgen blivit en av de värsta i de fem bästa. Fördelen med produkten är likformigheten hos den färgade krullen på olika punkter.

Färghastighet - 4 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta av de testade proven.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Alla komponenter i färgen blandas i en flaska och verktyget appliceras med hjälp av en speciell spets, vilket ger lätthet att måla, särskilt rötterna.

Lukten av färg är inte mycket skarp, och torkprocessen tar inte mer än 20 minuter.

Fjärde platsen - Wellla från Wella

Hur varierad färgpalett för hår utan ammoniak Garnier, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Men hur bred paletten av färger L'Oreal Ombre, detaljerad i denna artikel.

Vilka professionella hårfärger är bäst, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/luchshaya-rejting.html

Vad är en hårfärgad svart choklad, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Färg och enhetlighet - 3 5. Enligt resultaten av undersökningen färgar produkten håret i en omättad färg, vilket är väsentligt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. Kulfärgen appliceras emellertid mycket jämnt.

Motstånd - 5 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta bland proverna: efter 16 gånger tvätt och torkning av håret var färgen förblir mättad och ljus.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Färgen var en av de mest praktiska att använda tack vare den enkla applikationen och oskärpa lukten. Emellertid tvättas verktyget under en lång tid, så det rekommenderas att tvätta det två gånger.

Tredje plats - Färg Mask av Schwarzkopf

Färg och enhetlighet - 4 5. Imponerande resultat med enhetlighet och färgmatchning med den deklarerade tillverkaren. Färgen ser rik, naturlig och naturlig ut.

Persistens - 3 5. När det gäller hållbarhet är resultaten genomsnittliga: i den andra månaden efter färgning kommer det att bli en dramatisk blekning av färg.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Enkel matlagning och applicering av blandningen, men tvättad samt Wellaton.

Andra platsen - Preference Recital från L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 5 5. Spektrofotometern avslöjade en liten skillnad i likformigheten av krökning i olika områden och den perfekta matchningen av det faktiska resultatet med tillverkarens foton. Stort urval av färger i paletten av professionell färg L'Oreal.

Motstånd - 4 5. Resultatet visade sig vara genomsnittligt: ​​färgen håller sig tillräckligt lång i håret och förlorar praktiskt taget inte färg i 4-8 veckor.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 5 5. Oskarp lukt, enkel förberedelse och lätt applicering på håret. I detta hänseende förblev lösningen för det franska varumärket utan brister.

Första plats - Color Naturals från Garnier

Färg och enhetlighet - 5 5. Som ett resultat av färgstudier visade färgen inte någon signifikant skillnad mellan det faktiska resultatet och den skugga som tillverkaren förklarar. Samtidigt visade sig likformigheten av applikationen vara på högsta nivå: en hög precision-färgmätare hittade inte skillnaden mellan de olika zonerna på krullen.

Motstånd - 5 5. När det gäller hållbarhet visade sig produkten också vara på en hög nivå: färgen ändrades inte efter tvättning och torkning, utförd 16 gånger.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 3 5. Men användarvänligheten har misslyckats: tillverkarna har inte tagit hand om disken för att blanda blandningen och verktygen som ska appliceras på blandningen, så användarna måste göra det i en separat skål med kam eller pensel. Krämen baserar sig inte tillräckligt bra med den utvecklande emulsionen, och lukten av produkten visade sig vara en av de hårdaste.

Av fördelarna uppstår hastigheten att tvätta färgen och en liten tid för absorption i håret.

På videon, den mest motståndskraftiga hårfärgen recensioner av proffs:

Från stilexperter: recensioner

 • Oksana Klimova, en frisör: "I mer än 10 år har jag arbetat som frisör och vad jag inte sett tillräckligt med: Kardinal ljussättning av hår från svarta toner, vansinniga färger och frisyrer. Men om färgen väljs väl, är håret intakt och intakt. För mina kunder var detta Schwarzkopf-produkten. Det förstör inte håret, det tar lång tid och det kan regelbundet tona rötterna utan skada "
 • Sergey Alexandrovich, en oberoende expert på utvärdering av varor: "De genomförde en bedömning av hårfärger i laboratoriet, förlitade sig både på forskningsresultat och på granskningsgruppernas granskning. Som ett resultat leder Preference Recital-färg från det franska företaget L'oreal Paris med en liten marginal. Hon gjorde poäng för alla kriterier. "

Hur varierat är färgpalet av hårfärgsmatrix, du kan förstå om du följer länken och läser innehållet i artikeln.

Vad är den professionella paletten av hårfärg Schwarzkopf, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

För dem som vill lära sig mer om ett sparsamt lätta hårfärg bör du läsa innehållet i den här artikeln.

Läs mer om ammoniakfri hårfärg Vella, om du läser innehållet i den här artikeln.

Hur olika är L'Oreal Perfect hårfärgspalett, detaljerad i den här artikeln.Nästa Artikel
De bästa recepten av masker med senap för att förbättra hårväxten