Vilken curling ost är bäst för ditt hår? Detaljerad klassificering med exempel på bilden


Vackra lockar pryda någon tjej, ger en speciell överklagning, elegans och en snygg romantik till bilden.

Därför är curling curls mycket populär.

Dessa frisyrer är bra för vardagen, för romantiska datum, för en affärskvinna, som spädar en strikt bild med en antydan om kvinnlighet.

Curls - det är alltid modernt, vackert och snyggt. Så att tjejer kan skapa charmiga lockar, finns det ett stort utbud av pletholer till salu som kommer att bidra till att skapa charmiga frisyrer på en minimal tid.

Det viktigaste är att inte misstas med valet av enhet.

Regler för att välja curling curls

Många tror felaktigt att det är ganska enkelt att välja curling curls. Det är nog att välja storlek (tjockt eller tunt, brett eller smalt krulljärn), design och, för ekonomins skull, välja en enhet med liten kostnad. I själva verket har curling strykjärn ett stort antal tekniska egenskaper som du måste uppmärksamma när du köper. Faktorn påverkas också av curlingens omfattningsfaktor. För en skönhetssalong bör du köpa en professionell enhet, för ett hem är det bättre för hemmabruk.

  Diameter.

Även denna indikator bör beaktas när hårlängden. Om stora krökor är nödvändiga bör diametern vara minst 35 mm. Det är bäst att välja 50 mm. I detta fall garanteras stora krullar.

Om du bara behöver göra vågor, välj 38 mm. Detta alternativ är lämpligt för tjejer med hår upp till axlarna.

"Gyllene medel" betraktar 33 mm i diameter. Denna storlek kan användas vid lindning av långt, medium och kort hår. Beläggning.

Det finns flera typer av beläggningar som skyddar håret från de negativa effekterna av värmebehandling. Håret är inte utsatt för skador och övertryck under styling. Det finns flera typer av beläggningar:

 • metall;
 • keramik;
 • teflon;
 • Turmalin.

Detta är en viktig indikator när du väljer tang, vilket gör att du kan ställa in önskad temperatur. Till exempel, för tunt hår kräver en temperatur som inte är lämplig för tjockt och tätt hår. Curlingens form.

Formen på enheten bidrar till vissa typer av lock. Det finns följande:

 • automatisk;
 • rak;
 • kon;
 • standard;
 • spiral;
 • triangulär;
 • trippel.
 • Ström.

  Power tang kan vara från 20 till 90 watt. För att få stora krullar behöver du en effekt på 50 watt. Små krullar erhålls med mindre effekt. Jonisering.

  Om enheten har ett joniseringsläge, betyder det att håret kommer att få extra försiktighet vid avveckling. Detta gör det möjligt att använda tang ofta utan negativa konsekvenser för hårets huvud. Vid uppvärmning finns det en utsläpp av joner som mättar håret med ytterligare ämnen och tar bort statisk elektricitet.

  Vilken typ av händer?

  1. Cone.

  Den här blanketten är mest populär. En mängd olika storlekar gör att du kan skapa lockar, liksom ganska stora lockar. Det enda negativa är enheten utan klämning. Därför kan du bara vrida håret och inte räta ut.

  Därför är en speciell handske fastsatt som skyddar handen från brännskador. Efter att ha vridit strängarna, med hjälp av att hålla håret på plattan för att få lockar. Cylindrisk.

  Enheten har ett runt huvud och klämma, som håller vid att vrida strängarna. Detta är en klassisk version av tången, som oftast används vid hårbearbetning. Dubbel.

  Konstruktionen har 2 fat med tallrikar, varigenom det är möjligt att inte bara skapa vackra lockar utan också att göra dem zigzag. Trekantiga.

  Det visar sig vara ett mycket intressant resultat när curling strängar. Dess form gör att du kan skapa originella lockar som är svagt vinklade. Resultatet är en original frisyr som ser ganska ovanligt och snygg ut. Trippel-.

  Mycket lätt att använda. På grund av närvaron av en trippelkropp, erhålls lockiga, elastiska lockar. För att skapa dem krävs en viss tid. Trots det ovanliga utseendet är tangerna ganska lätta att använda. Vågorna är mycket voluminösa och ser perfekt ut på långt hår. Spiral.

  Den ursprungliga versionen av tången med närvaron av spiral snitt på plattorna. Curls är mycket vackra, som liknar en spiral. Denna frisyr ser bra ut på långt hår. Roterar.

  Det är värt att uppmärksamma de tjejer som älskar den ursprungliga frisyren. Fördelen med sådana tångar är möjligheten att samtidigt smidiga och vindsträngar. Detta beror på den övre klämman, som kan roteras under installationen. Automatiskt.

  Att jobba med henne är ganska enkelt. Det räcker att separera strängen med en kam, lägg den i en speciell låda, och sedan gör stylaren allt som behövs.

  Tangar kan räta och krulla lockar, ge dem volym och göra dem vågiga. Curls efter vridning är mycket snyggt. Du kan också välja din egen vilket sätt du vill vrida ditt hår.

  Tangen har ingen elektrisk enhet och fungerar på bekostnad av batterier. Detta låter dem använda där det inte finns någon el.

  Och så olika typer av ploek titta på bilden.

  De bästa enheterna för hårkrullning

  Tack vare det stora urvalet av tang, kan du köpa ett verktyg som helt uppfyller alla behov, från tekniska egenskaper till kostnad. Det finns de mest populära modellerna.

   Babyliss.

  Detta är ett automatiskt alternativ. Enheten är utrustad med en regulator som kan ställas in på önskad temperatur. Det finns 3 temperaturindikatorer på tangarna, så att enheten kan användas med vilken typ av hår som helst.

  Du kan också justera vridningsriktningen. På några minuter kan du skapa ett brett utbud av styling. För att skapa vackra krullar är det tillräckligt att placera en sträng i hålet som finns på plattan.

  Apparatens plattor har en skyddande beläggning av 4 lager, vilket skyddar håret från skador. Nippers är utrustade med 8 temperaturlägen som kan anpassas efter eget gottfinnande. Uppvärmning är snabb. En timme senare finns en automatisk avstängning. Rowenta.

  Lämplig för damer som har medelstort hår. På grund av diameteren 40 mm kan du enkelt skapa vackra, stora lockar. På grund av den koniska formen kan du göra en spektakulär frisyr på några minuter. Håret på samma gång har inte veck. Enheten har ett nyckellås, bakgrundsbelysning och LCD-skärm. Braun.

  Styler kan du snabbt skapa en frisyr med vackra lockar. Han har 5 temperaturinställningar med en sensor. Detta gör det möjligt för kvinnor att använda enheten med vilken typ av hår som helst. På grund av den keramiska beläggningen är håret inte skadat vid höga temperaturer, och spetsen värmer inte upp, vilket förhindrar brännskador vid styling. Hairway.

  Enheten har en dubbel beläggning av titan och turmalin. På grund av detta finns ytterligare en försiktighet för strängarna. Vid uppvärmning frigörs silverpartiklar, vilket ger stylisten lång livslängd och ger samtidigt en antibakteriell effekt.

  Med 6 temperaturlägen kan du välja det mest optimala uppvärmningsalternativet. Enheten kan användas med mycket tunt och hårt hår. Enheten har en temperaturindikator. På grund av att gummibeläggningsanordningen är bekväm att använda.

  Curls håller länge.
  Högsta kvalitet och bästsäljande varumärken är BaByliss och Hairway.

  Curler - en viktig komponent när man skapar någon frisyr. Vackra lockar - det är romantiskt, moderiktigt och elegant. Därför är det viktigt att ta hänsyn till alla nyanser när du väljer hårkrulljärn.

  Hur man väljer en curler för hår: de 5 bästa modellerna för stora lockar

  Med hjälp av ett krökjärn med stor diameter skapar du stora krusningar på några minuter. Välj en styler med en tjock stav, lämplig hårlängd. Det finns andra nyanser som är värda att uppmärksamma när de köper.

  Vad är enheterna för curling curls

  utyuzhok

  Stryk inte bara justera, men locka strängar. För att göra detta måste det ha smala tallrikar (upp till 3 cm breda) med rundade kanter, så krullarna blir utan veck.

  Järnet kan bilda vågor på håret av vilken längd som helst.

  Curling Iron

  Moderna curling strykjärn har sådana former och diametrar:

  • Cylindrisk - klassisk form med klämma.
  • Spiralmunstycken - bilda täta vertikala krullar från rötterna.
  • Cone - skapa lock som taper till tipsen. De är lämpliga för professionell användning, det är obekvämt att använda en sådan enhet själv.
  • Triangulär - form krullar med skarpa hörn.
  • Korrugering - för att skapa likformiga vågor.
  • Tångdiameter 35-40 mm - utformad speciellt för att skapa medelstora och stora krullar.
  • Tjocka tångar med en diameter på 40-50 mm - för stora lockar på långt hår. Sällsynt på försäljning.

  Förutom enkla verktyg erbjuder tillverkarna dubbelt och trippelt krulljärn. Dessa är stylers med respektive två och tre arbetsytor. Med deras hjälp skapar zigzag och retrovågor.

  • Lär dig hur man gör stora krusar hemma med hjälp av anordningar för curling och fixeringsmedel.
  • Hur man väljer ett professionellt strykjärn för att räta håret, läs här.

  Vad ska man söka när man väljer en curling?

  Om stylern är fel vald eller dålig kvalitet kan den skada håret. Vad ska jag leta efter när man väljer ett krusjärn för stora krusar?

  Däckets arbetsdäck

  Från täckningen av arbetsdelen beror på hur mild enheten kommer att vara för ditt hår.

  metall

  • Snabb ojämn uppvärmning. Strängar håller fast vid ytan.
  • Metallytan brinner genom håret. Från ofta krullande hår blir tråkigt och sprött.

  Teflon

  • Uniform uppvärmning.
  • Sparsam effekt på håret.
  • Strängar håller inte fast vid ytan.
  • Teflon raderas över tiden. Visuellt är det omöjligt att märka. Därför finns det risk för att enheten används när den är osäker.

  turmalin

  • Håller fuktighet i lock.

  keramik

  • Överdriver inte strängar. Den har en slät yta på vilken håret glider lätt.
  • Keramik-belagda curling irons har olika priser.
  • Om stylerplattorna inte är helt keramiska, men endast täckta med ett tunt lager keramik, så kommer materialet raderas med tiden. Precis som i Teflon-fallet är det omedelbart omöjligt att märka.

  Uppvärmningstemperatur, effekt

  Curler måste ha ett brett temperaturintervall så att olika typer av hår kan bearbetas:

  • Tunna, lösa, färgade, blekta, lockiga trådar kruler säkert vid temperaturer upp till 150 grader.
  • Tjock, tuff stygg - vid en temperatur på ca 200 grader.

  Tja, om du kan:

  • Ställ in temperaturen till en viss grad.
  • Ge instrumentet uppgiften att "komma ihåg" den inställda temperaturen.
  • Övervaka displayen när enheten värms upp.

  Den optimala uppvärmningstiden är 1 minut.

  Power ploek varierar i intervallet 20-50 watt. För hemmabruk, välj inte enheter med maximal effekt - de är vanligtvis skrymmande och obekväma.

  Diameterkrullning

  Denna parameter bestämmer hur stor krullarna kommer att vara. Ju längre håret desto tjockare väljer stylerstången.

  • För strängar upp till mitten av bladen används modeller med en diameter på 19-25 mm.
  • För långa hårkronor med en diameter av 32-40 mm.
  • Ett verktyg med en diameter på 50 mm hjälper till att vrida ändarna av håret och skapa mycket stora vågor.

  Klämmans närvaro

  Om det finns en klämma är låset ordentligt fastsatt. Resultatet - du får en curl med en perfekt likformig wrap, utan att bränna dina händer.

  Denna styler har några nackdelar: inte riktigt det naturliga utseendet på den färdiga frisyren och veckorna i ändarna av håret.

  Om det inte finns någon klämning är läggningen naturligare, utan rynkor, men du måste använda verktyget för att arbeta med ett sådant verktyg. För att göra en stor krull med ett krusjärn utan klämma behöver du en värmebeständig handske.

  Dysor för krökning

  Vanligtvis kan munstycksformning ändras. Mest populära munstycken:

  • Triangulär - för vågor med raka ändar.
  • Zigzag-formad för skarpa vinkelvågor.
  • Figurerade element - hjärtan etc. (för kreativa idéer).
  • Straighteners - räta ut naturliga krullar.

  För enkelhetens skull finns det fuska krullning med roterande munstycken. I det här fallet behöver du bara fixa strängen - enheten själv skapar den önskade formen på krullen.

  Ledningslängd

  Ledningen ska vara tillräcklig för att enheten ska användas bekvämt. Samtidigt är det viktigt att han inte hänger sig under hans fötter. Optimalt - ca 2 meter.

  Var uppmärksam på att sladden på sladden till basen av enheten var rörlig.

  Ytterligare alternativ

  • Ioniseringsfunktion - med sina strängar erhålls lydig och glänsande.
  • Automatisk avstängning av enheten - vanligtvis efter 30 minuters inaktivitet.
  • Thermocover - för bekväm transport av varm styler.

  Topp 5 bästa lockar för curling stora krullar

  Betygsättningen baseras på förhållandet mellan pris och resultat, vilket ger verktyget.

  Philips NR-8618

  Kegelformad anordning med keramisk beläggning. Passar till krullar av medellängd. Den maximala temperaturen är 200 grader. Diameter - 13-25 mm.

  • Bekvämt handtag.
  • Signal när låset är klart.
  • Auto stäng av efter 60 minuter.
  • Lås knappar.
  • Skjutskydd.
  • Temperaturinställning.
  • Låg vikt
  • Frisyren håller länge.

  Nackdelar: Ledningslängd - 1,8 meter. Detta är obekvämt om utloppet är långt ifrån spegeln. Ej lämplig för långa trådar.

  Pris: ca 2100 rubel.

  Rowenta CF 3345

  Cone curling för stora krullar (diameter - 32 mm). Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 grader.

  • Noggrann installation utan veck och skador.
  • 9 temperaturregimer.
  • Snabb uppvärmning - 90 sekunder.
  • Belyst LCD-skärm.
  • Lås knappar.
  • Det finns en stativ, roterande sladd, slinga för att hänga.

  Nackdelar: Inget skydd.

  Pris: ca 1000 rubel.

  Remington Ci5338

  Typ av beläggning - keramik / turmalin. Diameter - 38 mm. Uppvärmningstemperatur - 140 - 210 grader.

  • Passar alla hårtyper.
  • 8 temperaturförhållanden.
  • Snabb uppvärmning - 30 sekunder.
  • Auto stäng av efter 60 minuter.
  • Roterande sladd.

  Nackdelar: Ingen temperaturindikator. Vid långt arbete värms spetsen upp.

  Pris: Om 2000 rubel.

  BaByliss PRO BAB2275TTE

  Beläggningen är titan / turmalin. Diameter - 38 mm. Perfekt för långt hår.

  • Elektronisk termostat (100-200 ° C).
  • 11 temperaturregimer.
  • Stand.
  • Roterande sladd 2,7 m.
  • Lägger långa håll.


  Nackdelar: Fotstativet är mycket varmt, det kan lämna märken på möblerna.

  Pris: cirka 3500 rubel.

  BRAUN Satin Hair 7 EC2 (CU750)

  Keramisk styler. Tångdiameter - 32 mm.

  • 5 temperaturregimer (135-185 grader).
  • Bakgrundsbelyst display.
  • Snabb uppvärmning - 60 sekunder.

  Nackdelar: Inget ståndpunkt. Kyler ner länge.

  Pris: ca 1400 rubel

  Det finns också speciella, professionella curling strykjärn för stora lockar. Populära märken:

  Deras pris börjar från 5000 rubel, men sådana verktyg handlar försiktigt på håret och tjänar mer än hushållen.

  • Fem sätt att stylera hårkrullar på medelhår hemma.
  • Vad du ska titta efter när du väljer en hårtork kam för hår styling berätta här.

  Hur man gör stora krullar curling?

  Hårförberedelse

  För att inte skada håret under skapandet av stora krullar med krulljärn, behöver du förberedande förberedelser:

  • Tvätta huvudet - på ren hår styling varar längre.
  • Torka håret noggrant.
  • Sprängsträngar med elastisk fixering (eller skum) och termiskt skydd.
  • Med hjälp av en horisontell avskiljning var hela kroppen uppdelad i två zoner.
  • Patch på hårets övre del, börja krullen från nackområdet och gradvis rör sig mot ansiktet.

  Tekniken att krulla stora lockar

  Det finns två grundläggande tekniker för wrap - horisontella och vertikala. De har en grund:

  • För att skapa stora krullar, ta en strand på 5-6 cm.
  • Ta henne i rät vinkel mot huvudet.
  • För att värma upp strängarna, svepa längs hela längden med ett varmt krusjärn.
  • Skruva strängen på stången av krulljärn och håll den i denna position i 7-10 sekunder.
  • Dra försiktigt ut stylerstången och fixa locket med en barrette. Ta av hårspetsen när krullen har svalnat helt.
  • Bearbeta så hela hårets hår.
  • Röj krullarna med dina fingrar och kamma kammen med sällan åtskilda tänder.
  • Fix håret med lack.

  Lay krullar kan vara i en eller flera riktningar. I det andra fallet erhålls ett mer naturligt resultat. Att krulla var rund och mjuk, håll stylisten horisontellt.

  Tips för att hålla ditt hår friskt

  Dessa rekommendationer hjälper dig att ändra bilden och hålla ditt hår frisk:

  • Innan du använder curler för första gången, läs instruktionerna för användning.
  • Använd styler inte mer än en gång var 2-3 dagar.
  • Vid utformning av lockar, exponera enheten till lägsta möjliga temperatur (100-120 grader för tunna skador, 200 för tjocka).
  • Håll inte tangarna på ett ställe under lång tid. Kontakt med håret med varm metall är 20 sekunder, med keramik - 1 minut.
  • Bredden på de behandlade trådarna - upp till 5 cm.
  • Kom ihåg sättet för termiskt skydd.
  • Använd inte curling på vått eller fuktigt hår.
  • Efter att ha använt tänger, kontrollera om det finns partiklar av värmebeskyttande medel kvar på plattorna. Rengör enheten när den är urkopplad och cool.
  • Återställ håret med fuktgivande och närande maskor.
  • Skär tipsen regelbundet.

  Curling Iron gör att du kan skapa lockar utan hjälp av professionella.

  För att det köpta verktyget ska fungera länge, tänk på förhand om du inte kommer att ändra hårets längd inom en snar framtid, hur långt din arbetsplats och andra nyanser som påverkar valet av styler kommer från uttaget.

  Kom ihåg om säkerhet - och låt andra beundra din feminina bild, understruken av romantiska lockar.

  Video: Curling strykjärn för stora lockar

  Hur man skapar en chic stor kröning, men det förstör inte håret? Du hittar svaren i våra videoklipp. I den första videon är ovärderliga tips om hur du väljer curling, och från den andra videon lär du dig hur du snabbt och enkelt kan göra vackra lockar.

  18 bästa pleyok enligt kundrecensioner

  I den här översynen kommer du ta reda på vilken hårkrullare som är bättre. Vi gjorde rankningen av de bästa hårkrullarna för 2017-2018, baserat på bästa valuta för pengarna, kvalitet och bra konsumentrecensioner. Det finns inga dåliga modeller här, så du kan säkert lita på vårt val!

  Som du vet var tiderna när curling var exakt samma form, långt borta. Dagens marknad är ett stort utbud av modeller som du kan ge lockar en mängd olika former. Du vill ha en korrugering, du vill ha en stor krulle, du vill ha en liten... Och det finns de som tar tag i strängen själva och blåser det jämnt.

  Vårt betyg är uppdelat exakt av funktionalitet, så vi hoppas att du hittar det väldigt bekvämt att fokusera på det. Du kommer också att ta reda på vilka parametrar gardinen ska vara uppmärksam på när du köper.

  Vad ska man söka när man väljer en curling?

  Var först och främst uppmärksam på tillverkaren. Detta är grunden till alla grunderna. Ju mer solid varumärket desto längre enheten kommer att tjäna dig och ju bättre och bättre resultatet blir. Vi rekommenderar starkt dig att välja företag som curling:

  Dessa märken finns i nästan vilken stor maskinvaruhandel som helst. Och det finns fortfarande speciella, professionella varumärken som endast säljs via specialiserade försäljningsställen. De bästa av dem är:

  Professionella verktyg är naturligtvis dyrare, men de är mer varaktiga och kommer att hålla så länge att de har tid att bli uttråkad! Och nu ska vi överväga de allmänna parametrarna i alla ploys och markera vad du ska leta efter i butiken.

  • Beläggningsplattor - det finns vanligt krusjärn, stål och det finns speciella beläggningar som inte tillåter att håret torkar ut. Och det här är en ganska viktig parameter, om du ofta curl. Därför är det vettigt att välja det mest skonsamma alternativet för håret. De bästa skyddsbeläggningarna: turmalin och keramik. Det finns fortfarande Teflon. Men Teflon är Teflon, det tenderar att skrapa och gnugga över tiden.
  • Justera temperaturen - använd aldrig knep, där det inte finns någon funktion. För olika typer av hår, och för olika typer av styling behövs och olika lägen. Ett bra krusjärn är bara en där temperaturintervallet är från 50 ° C till 200 ° C.
  • Diametern hos munstycket - i allmänhet innan du väljer någon modell i affären, bör du gå till frisören och experimentera med olika typer av krullar. Kanske gillar du inte stora krusar alls, och du köper redan ett krusjärn med den diametern. Som du förstår, desto tunnare blir stången, ju smalare spiralen blir och vice versa.
  • Munstyckets form - om vi pratar om curling, utformad för att skapa en krull, då är det bästa sättet att göra dem med en konformad munstycke. Med hennes frisyr ser mer naturligt ut.
  • Munstycke längd - ju längre håret är, desto längre ska bilagan vara. I annat fall kommer du att ha resten av håret som inte passade på spiralen, lägg på toppen av det första lagret och de kommer att vikla mycket svagt.
  • Förekomsten av stativet på benet - utan det här smörgåset är mycket svårt att sätta igång med curling, det är varmt och kan skada ytan.
  • Närvaron av ögonlock för att hänga - sådana krusningspinnar är mycket lätta att lagra och de kommer inte att skadas av stötar om du av misstag sätter något i skåpet. Detta är särskilt viktigt för pleyek med keramisk beläggning, eftersom de är ganska bräckliga.
  • Förekomst av munstycken - du bör inte ta modell som har en uppsättning munstycken. Det är fortfarande värt ett par gånger dyrare, och du kommer inte använda dem alla, det har testats mer än en gång. Det är bättre att köpa ett par ploek med olika tips, eftersom de är mer pålitliga och slitstarka. Bilagspunkter är de mest utsatta och över tiden bryts de.
  • Längden på sladden - oavsett den till synes bra curling, men om den är utrustad med en kort ledning, ta inte den. Det är väldigt obekvämt att bära en förlängningssladd med ett massivt uttag. Ledningen ska vara från 2 till 3 meter, det här är det bästa alternativet, eftersom om du tar en mycket lång sladd, blir det förvirrad.
  • Rotation av sladden runt sin axel är en mycket bekväm funktion, som inte bör försummas.
  • Krulningstiden är en mycket bekväm sak som inte kommer att låta dig gape och oavsiktligt bränna strängen.
  • Timern är avstängd - sådana modeller kan säkert slängas och inte oroa sig för vad som kan hända i husets eld.

  Ett intressant faktum. I 2018 lanserade tillverkaren av robusta dammsugare Okami-gruppen omedelbart 3 framgångsrika modeller, varav en toppade den övergripande rankningen av robusta dammsugare. Det bästa valet i segmentet till 500 USD (30 000 rubel).

  Och nu, låt oss gå över till detaljerna och överväga existerande modeller av ploek och deras fördelar med minus.

  TOP 4 grundläggande ploek

  Philips BHB868 StyleCare Sublime Ends

  Pris - 2500-3500 rubel

  Underbar enhet, mycket enkel form med ett bekvämt handtag. Den stora fördelen med denna modell är att den har en konisk form, vilket garanterar dig en naturlig utseende av hår. Dessutom är beläggningen keramisk och spetsen är termiskt isolerad vilket garanterar fullständig användbar säkerhet.

  fördelar:

  • Konisk form
  • Ingen klämning, vilket garanterar en smidig krullning utan veck
  • Snabb uppvärmning
  • Mycket lätt vikt
  • Bekvämt handtag
  • Sleep Timer på Lock Curl
  • Curling tid är mycket lång
  • Flera temperaturregimer
  • Roterande sladd
  • Automatisk avstängning efter 1 timme

  nackdelar:

  • Cord 1,8 meter, kunde ha varit lite mer

  Konsumentrecensioner på denna modell är bäst. Många noterar att frisyren behåller sitt utseende under en lång tid, även utan att använda lack.

  Rowenta CF - 3345

  Pris - 2100-4100 rubel

  Modellen är utformad för att skapa smala krullar, dess diameter är mycket liten. För dem som har medellångt hår, är den här enheten ett bra val. Beläggningen är keramisk.

  fördelar:

  • Flera temperaturförhållanden
  • Keramisk beläggning
  • Roterande sladd
  • Det finns en slinga för att hänga
  • Flera temperaturförhållanden
  • Det finns en temperaturdisplay
  • Konisk form
  • Ingen klämma
  • Inkluderat är skyddshandskar

  nackdelar:

  • Inget skyddsförvaring
  • Ingen Lock Curl Timer

  Recensioner om denna curling skiljer sig på grund av att dess form inte är utrustad med ett klipp. För dem som inte vet hur man använder sådan curling, blir det väldigt svårt att anpassa sig och hårets tips kommer att förbli utskjutande och icke-vridna. Och, naturligtvis, som något krusjärn utan klämma, är det inte lämpligt för mycket kort hår.

  Rowenta CF - 3372

  Pris - 2000-3500 rubel

  Detta är den mest framgångsrika modellen för att skapa en stor kröning. Slangens yta på 32 mm. Det har också många temperaturregimer, en tät klämma, vilket eliminerar förlusten av en sträng.

  fördelar:

  • Den har 9 temperaturförhållanden
  • Värmer upp mycket snabbt, vilket sparar energi kraftigt
  • Det finns en brandavstängning efter 1 timme
  • Det finns en slinga för att hänga
  • Ledningen roterar runt sin axel
  • Det finns en timerberedskapskurva
  • Keramisk beläggning

  nackdelar:

  Denna modell kan med rätta anses vara idealisk för ägare av långt hår, konsumenterna lovar det väldigt mycket.

  Bosch PHC5363

  Pris - 2150 rubel

  Fin krulljärn för smala krullar, dess diameter är 19 mm. Företaget har etablerat sig som en pålitlig tillverkare och uppdelningar sker extremt sällan.

  fördelar:

  • 1,8 meter sladd
  • Flera temperaturförhållanden
  • Stativ ingår
  • Skyddsväska ingår
  • Automatisk avstängning vid brand
  • Passar till långt hår
  • Lätt och bekvämt i handen
  • Keramisk beläggning
  • Snabb uppvärmning

  nackdelar:

  • Ingen Lock Curl Timer
  • Ingen slinga för hängning

  Det kan också noteras att krulljärnet har en ganska snygg design och är färdig med ett förvaringsväska. Det är säkert att ge, utsikten är mycket anständigt, och priset är ganska överkomligt.

  TOP 3 spiralplaster

  Philips HP-8699

  Pris - 3500 rubel

  En underbar modell för dem som fortfarande letar efter en multifunktionsenhet. Hon har både spiraler och vanliga krullar, med olika diametrar.

  fördelar:

  • Tang med två diametrar
  • Spiralt munstycke
  • Snabb uppvärmning
  • Komplett med skyddsväska
  • Mycket lätt vikt
  • Roterande sladd
  • Inkluderar hårklipp
  • Konisk form för lockar
  • Keramisk beläggning
  • Det finns ett munstycke - en hofre
  • Automatisk avstängning efter en timme
  • Det finns en slinga för att hänga

  nackdelar:

  • Ingen Lock Curl Timer
  • Handtaget värms upp efter en halvtimme av arbetet.

  Polaris PHS 1930K

  Pris - 900 rubel

  Rimligt pris, glad design, keramisk beläggning. För priset, bara bra funktioner. Två diametrar på enheten - 19 och 30 mm, det vill säga dina spiraler blir tunna och snygga.

  fördelar:

  • Priset är bra
  • Keramisk beläggning
  • Automatisk avstängning efter 1 timme
  • Snabb uppvärmning

  nackdelar:

  • Ingen slinga för hängning
  • Inget fall
  • Ingen låsindikator
  • 1,8 meter sladd
  • 1 temperaturförhållande

  Sammantaget är det inte opraktiskt för sådana pengar att överföra nackdelar. Naturligtvis kan ett sådant krusningsjärn inte ha alla funktioner som ger dyrare modeller.

  Supra HSS - 1133

  Pris - 650 rubel

  Också ett budgetalternativ och kommer också ut smala krullar med en diameter på 19 mm. Men för långt hår är det inte konstruerat. Om din längd är mer än 25 cm, så definitivt inte lämplig.

  fördelar:

  • Trevligt pris
  • Snygg design
  • Keramisk beläggning
  • Inkluderar fall
  • Ledningen roterar på sin axel

  nackdelar:

  • Ingen sovtid
  • Ingen Lock Curl Timer
  • Endast lämplig för medelhår.

  TOP 3 pleyok-korrugering

  Remington S-8670

  Pris - 3600 rubel

  Detta är en multifunktionell styler som har många munstycken. Du kan inte bara göra en korrugering utan också locka med en diameter på 20 mm, och ge bara volymen och räta ut dem med hjälp av ett munstycke. Enligt konsumenterna är detta inte bara ett krusjärn, utan en supermultistyler!

  fördelar:

  • Multifunktionalitet till ett överkomligt pris.
  • Överhettningsskydd
  • Ledningslängd 2 meter
  • Flera uppvärmningslägen
  • Keramisk beläggning
  • Snabb uppvärmning
  • Komplett med ett fodral

  nackdelar:

  • Svårt att byta munstycken, väldigt tätt

  Valera Volumissima (647.01)

  Pris - 4600 rubel

  Detta är en professionell, mycket hård krullning. Kunna skapa basvolym, på grund av att plattorna är mycket tunna. Curling long holds.

  fördelar:

  • professionell
  • Flera temperaturinställningar med manuell justering
  • Ledning 3 meter
  • Det har funktionen av joniserande hår, vilket ger dem extra jämnhet.
  • Det finns ett klämma som skyddar mot öppning under transport.

  nackdelar:

  • Inget omslag
  • Bredden på tången är 1 cm, därför är den ganska lång över hela längden, den är mer lämplig för att skapa den basala volymen

  DEWAL 03-870 Pro-Z Slim

  Pris - 1850-2450 rubel

  Också professionellt krulljärn tillverkat i Tyskland. Mycket pålitlig och hållbar, bekväm att använda på grund av sin form och låg vikt. Ett stort plus är att det kan curl även det tunnaste håret, vilket inte är tillgängligt för alla gardiner.

  fördelar:

  • Litet pris för professionellt verktyg
  • 4 temperaturförhållanden
  • Snabb uppvärmning
  • 2,5 meter sladd
  • Möjligheten att ge en basal volym
  • Det finns en slinga för att hänga

  nackdelar:

  • Bredden är bara 1,1 cm, så en full längdkrulle tar mycket tid för en lekman.
  • Inga automatiska funktioner
  • Ingen ställning

  TOP 2 pleyek-järn

  Remington S-8700

  Pris - 3900-6300 rubel

  Underbart järn med keramisk beläggning. Det finns en ångdammningsfunktion.

  fördelar:

  • Utrustad med ångfuktare
  • Förmåga att skapa Hollywoodkrullar, inte bara raka hår
  • Roterande sladd
  • 5 temperaturförhållanden
  • Lätt och bekvämt i handen
  • Brandtid för 1 timme
  • Monterad med ett fodral

  nackdelar:

  • Ingen slinga för hängning
  • Inte billigt

  GA.MA Attiva Digital (P21.CP9DTO)

  Pris - 2500-3000 rubel

  Detta järn är bra eftersom det har turmalinbeläggning, vilket är mycket bättre än keramik. Curls försämras inte och förbättras även tack vare joniseringsfunktionen.

  fördelar:

  • Prisvärd pris för turmalinbeläggning
  • Kroppen är gummerad, på grund av vilken den är väldigt bekväm att hålla
  • Lätt vikt
  • Snabb uppvärmning
  • 3 meter lång sladd
  • Flera temperaturregimer
  • Temperaturindikator
  • Utrustad med hänglås

  nackdelar:

  • Inget lås - lås i sluten form
  • Knappar är svåra att trycka på
  • Inget omslag

  TOP 3 automatisk ploek

  BaByliss C1500E

  Pris - 9900 rubel

  Underbart krulljärn, som kan krulla hela huvudet på 15 minuter hemma. Första gången kommer du inte att nå upp till denna hastighet, men sedan femte gången kan du definitivt räkna med att tiden för curling nu kommer att reduceras till ett minimum. Curler har många fördelar, inklusive en joniseringsfunktion. Krullediameter - 18 mm.

  fördelar:

  • jonisering
  • Roterande tråd
  • Flera temperatur timer
  • Olika tidstimer redo curl
  • Skyddets funktion från den felaktiga pantsatta krullen
  • Detaljerade anvisningar på flera språk
  • Lätt vikt

  nackdelar:

  • Priset är inte tillgängligt för alla
  • Ingen krökriktningsinställning
  • Nödläge när enheten är fast och han vill inte släppa på strängen, varefter den måste avskuras. Detta händer väldigt sällan, men fortfarande...

  Philips HPS940

  Pris - 6000 rubel

  Denna modell är lite billigare än den tidigare. Titan- och keramikbeläggning, det finns en inställning av krökriktningen, vilket inte är fallet med föregående modell, även om detta är en ganska viktig parameter. Det är väldigt svårt att hålla koll på riktningen om du gör det manuellt.

  fördelar:

  • Komplett med rengöringstillbehör.
  • Inkluderar tillbehör för att bilda trådar.
  • Inställning av strängarnas riktning
  • 27 temperaturförhållanden
  • Ledning 2 meter
  • Det finns en värmeisoleringskammare som skyddar mot oavsiktliga brännskador.
  • Frisyren håller 2 dagar

  nackdelar:

  • Dåligt lockar tunt hår
  • Vanliga konsumentklagomål som krullar håret tuggar håret
  • Ledningen roterar inte
  • Ingen Lock Curl Timer
  • Ingen brand timer

  Rowenta CF 3610 Så Curls

  Pris - 3600-11900 rubel

  Automatisk krulljärn med keramik och turmalin inuti, vilket garanterar jämnhet av krökt hår. Det stora pluset är att det har tre lägen för krökets riktning (från ansikte mot sida, automatiskt, det vill säga i olika riktningar, kaotiskt), vanligtvis bara två eller inga alls.

  fördelar:

  • Automatisk avstängning mot eld, om 1 timme
  • Flera trådar sätter in trådar
  • 3 temperaturförhållanden
  • Det finns en timerberedskapskurva
  • Tugga aldrig håret om du tar en sträng av mer än rekommenderat, 3 cm

  nackdelar:

  • Ganska tungt
  • Applicera inte skum och andra stylingprodukter.
  • Ej lämplig för tungt, långt och tjockt hår, vrider i princip inte dem, även vid maximal värme

  TOP 3 joniseringsplattor

  BaByliss BAB2280E

  Pris - 3550 rubel

  Professionellt krulljärn, som är mycket försiktig med ditt hår. Genom att använda den kommer du att uppnå smidiga och flytande lockar. Det har ett otroligt antal värmemetoder som är inställda manuellt.

  fördelar:

  • Ledning 2,7 meter
  • Snabb uppvärmning
  • Rotation vid ledningens axel
  • 25 temperaturförhållanden
  • Keramisk beläggning
  • Gummi grepp
  • Spetsen värms inte upp
  • Den är färdig med en matta och handskar
  • Konisk form

  nackdelar:

  • Inga färdiga lås
  • Ingen brandavstängningstimer

  I professionella brays fungerar i allmänhet sällsynthet brandbekämpning. Förmodligen för att de ska användas i en frisörsalong, där det finns många människor och chansen att lämna enheten är minimal.

  Remington ci5319

  Pris - 1990-2890 rubel

  Curler diameter 19 mm, hushåll, med keramisk beläggning, mycket hög kvalitet. Hon kan vinda både tunt och tjockt hår bra, tack vare att hon är utrustad med ett kvalitetsklipp. Curling varar mycket länge, även utan användning av låsmedel.

  fördelar:

  • Mycket bekvämt handtag, glider inte ut
  • 8 temperaturförhållanden
  • Lämplig för mycket tjockt hår, vilket är sällsynt
  • Värmer upp snabbt
  • Keramisk beläggning
  • Automatisk avstängning av brand
  • Roterande sladd

  nackdelar:

  • Levereras inte med skyddshandskar.
  • Formen är slät, vilket gör att locken inte är så naturliga som när de är konformade
  • 1,8 meter sladd

  Braun EC2 Satin Hårfärg

  Pris - 4100 rubel

  Curling järn skapat speciellt för svagt och färgat hår. Curls mycket delikat, medan håret inte torkar ut och förlorar inte färg, även vid frekvent användning. Denna curling är utformad för att skapa endast stora krullar.

  fördelar:

  • 9 temperaturförhållanden
  • Uppvärmningstimern
  • Spetsen värmer inte upp, vilket betyder - oförmåga att brinna
  • Keramisk beläggning
  • Automatisk avstängningsbrand
  • Roterande sladd

  nackdelar:

  • Ej lämplig för alltför tunt hår
  • Ingen krok på handtaget för att hänga

  Vi berättade för allt vi betraktade som mest viktiga och nödvändiga vid valet av dessa enheter. Vilken hårkrullare är bättre, nu vet du. Vi hoppas att vårt 2017-2018 betyg kommer att gynna dig och du väljer den bästa pärlan som kommer att tjäna dig i årtionden.

  TehnoProsto | Webbplats om hushålls- och datorutrustning. Nyheter, recensioner, råd om att välja

  Webbplats om hushålls- och datorutrustning, nyheter, recensioner

  Hur man väljer en curling? Topp 5 bästa ploek 2016

  Curling Iron är en av de viktigaste egenskaperna hos varje tjej och kvinna, för i vår ålder, med konstant brist på tid, rörelse och brådska vill jag fortfarande se vacker och ha en snygg frisyr. Och här hjälper vi oss med att curla hår styling, med hjälp kan du snabbt och vackert forma vilken frisyr som helst och vara oemotståndlig varje dag. Modern industri erbjuder oss ett stort urval av pleyok gjorda av olika material, med olika munstycken, diametrar och beläggningar. Hur man förstår sådan överflöd och hur man väljer ett krusjärn så att det uppfyller alla krav och är säkert för håret?

  Curling ytmaterial

  Den typ av yta på arbetsdelen av krökningen är en av de viktigaste egenskaperna, eftersom krullarnas kvalitet och hårets säkerhet direkt beror på detta.

  Metallyta

  Det finns bara en fördel här - sådana curling strykjärn är billigast, men de är destruktiva för hår, eftersom de bränner dem bokstavligen. All fukt från håren när den kommer i kontakt med den uppvärmda ytan av krulljärnet förångar helt och håret håller helt enkelt fast vid metallen. Således är håret mycket torrt, skört och tråkigt. Dessutom är sådan krökning mycket ojämnt uppvärmd, och detta påverkar krökets kvalitet. Slutsatsen här är en: det är bättre att undvika sådana ployok eller använda dem väldigt sällan.

  Teflonbeläggning

  I samma fall fungerar samma princip som med kokkärl med teflonbeläggning: inget pinnar, håret glider bokstavligen över ytan och minskar därigenom risken för överdryckning till ett minimum. Sådant krusningsjärn värms mer enhetligt, vilket gör att du kan skapa en vacker och stabil krökning. Den största nackdelen med en sådan pleyok är beläggningens skörhet, bokstavligen efter ett år med aktiv användning, raderas det helt enkelt, vilket inte alltid kan ses av ögat. Under Teflon-beläggningen är metall, så länge att använda en sådan krökning är återigen osäker för hår.

  Keramisk beläggning och keramik

  Sådana krökningsstrykar uppvärms jämnt och fördelar värme, så att krullen blir perfekt formad. De har en mycket mild effekt på håret, utan att överdriva det, tack vare en mycket slät yta. Observera att de flesta professionella enheter är tillverkade av keramik. Men här bör du ägna särskild uppmärksamhet: om krulljärn är helt tillverkade av keramik eller bara har keramisk beläggning. Om det bara är beläggningen, så finns det samma alternativ som med Teflonbeläggning: efter en tid slits det ut och curling är inte längre säkert för håret. Men om det är helt tillverkade av keramik, var så lust att köpa - det här är ett slitstarkt håll och kommer att tjäna dig mycket länge.

  Turmalinbeläggning

  Turmalinbeläggning är en av de bästa hittills, sådana krusningsjärn är mycket dyrare än liknande med keramisk beläggning, men de är de säkraste för håret, överdriver inte och förstör inte dem. Allt detta händer för att turmalin tenderar att avge en stor mängd negativt laddade joner när den upphettas, varigenom statistisk elektricitet avlägsnas från håret, skalorna stängs och fukten hålls inuti.

  Titanbeläggning

  Titanbeläggningen verkar på håret på samma sätt som turmalin och har samma egenskaper vid uppvärmning för att producera ett stort antal negativt laddade joner, så att ett sådant krusningsjärn värmer krullarna jämnt, utan att överdriva och elektrifiera dem. Sådana pincett kan användas för något hår, även för tunna och väldigt försvagade, de är mycket skonsamma på håret, värmer upp snabbt, är slitstarka, slitstarka och resistenta mot olika mekaniska såväl som kemiska skador. På marknaden upptar en ledande plats, som de är bland de bästa.

  Andra typer av beläggningar

  • Glaskeramik är professionella modeller av plexes som kombinerar kvaliteten på glas och keramik, vilket gör ytan perfekt jämn, håret glider bokstavligen över det och bildar chic krullar, men finns sällan på den fria marknaden.
  • Titan keramik (Sol-Gel) kombinerar de anmärkningsvärda egenskaperna hos titan och keramik, vilket gör sådana krullar mycket slitstarka, slitstarka, säkra för håret och helt enkelt okillbara tack vare titanlegeringen. Sådana anordningar är dyra, och de är sällan tillgängliga på marknaden.
  • Med silver nanopartiklar. Och det finns sådan curling! De silverjoner som finns här läker helt håret på grund av dess antibakteriella egenskaper.
  • Anodiserad beläggning. Sådana krusningsjärn är ännu bättre än keramik, eftersom de på grund av den speciella processen med aluminiumbearbetning är mycket driftsäkra, resistenta mot olika yttre påverkan, slitstarkt och försiktigt lockigt hår utan att förstöra dem.

  Tekniska specifikationer

  Power curling

  Ju högre kraft, ju snabbare ditt krusningsjärn kommer att värma upp och sålunda kommer att komma till ett fungerande tillstånd snabbare. Hittills ligger effekten i enheterna mellan 25 och 90 watt, men för användning i hemmet kommer det tillräckligt med ström upp till 50 watt.

  Förekomsten av en termostat

  Curling strykjärn finns i två typer: med och utan termostat. Vad är det för eller kan du göra utan det? Låt oss försöka lista ut det.

  Varje kvinna har en annan typ av hår: för vissa är det svårt och ommålat, för andra är det tvärtom, det är för tunt och sprött, för det tredje är det färgat och överdriven. Så, för olika typer av hår kräver sin egen uppvärmningstemperatur i tången för att bevara håret så mycket som möjligt och uppnå utmärkta lockningar, och här kommer termostaten, som ställer in önskad värmningstemperatur, till räddningen. Om du har ditt omärkta hårda och tjocka hår, kan du naturligtvis ta en risk och göra det utan en regulator, men i andra fall är det helt enkelt nödvändigt att förhindra överhettning och därmed torka ut och ibland till och med löda håret.

  I moderna wobbles är temperaturintervallet från 60 till 200 grader, och ju högre temperaturen desto snabbare och tydligare krullarna och ju längre de håller. Men här bör du vara uppmärksam på din hårtyp, för att bilda en vacker curl och inte skada håret, du borde ställa in värmepannan på tången bara för ditt hår. Här uppmärksammar du igen på det material som din curling är gjord av. På en metall bör man ställa in temperaturen under 20-30 grader, och ju bättre beläggningen desto högre temperatur kan tillåtas utan att håret skadas. Det är dock sällan bättre att använda uppvärmning med 200 grader, även i högkvalitativa beläggningar, bokstavligen i isolerade fall annars kan du allvarligt skada håret. Var därför särskilt uppmärksam: Ju kraftigare ditt valda krulljärn, ju säkrare det borde vara att täcka det!

  Vad är den optimala temperaturen att välja? Färgat, tunt och delat hår - högst 150 grader, normalt och ommålat eller färgat, men hårt - upp till 180 grader, bra, svårt och omaintat kan tillåtas och upp till 200 grader. Och också, kom ihåg, ju högre temperatur, desto mer elastiska lockar får du!

  I frågan om vilket krusjärn som är bäst i det här fallet är slutsatsen följande: det är bättre att köpa ett krusjärn med en termostat, så att du kan säkra ditt hår så mycket som möjligt och uppnå de högra krökningarna.

  Dysor för krökning

  Apparater som är utrustade med flera munstycken finns tillgängliga, de är olika: korrugering, strykning, runda mm, utför extra funktioner. Det verkar vara praktiskt, men professionella övertygar oss om motsatsen - avtagbara munstycken går snabbt i ordning och kommer inte att tjäna dig länge. Men om det inte skrämmer dig och du vill köpa en sådan universell enhet, låt oss prata om dessa tips mer detaljerat hur du använder dem.

  • runda skapa krullar och släta vågor för hår av vilken längd som helst;
  • sfärisk, i vilken olika diametrar alternerar, bildar krullar med olika diametrar;
  • spiral för håret under axlarna, krulla i en spiral, som ser väldigt imponerande ut;
  • Triangulära och kvadratiska munstycken gör elastiska och brutna krullar;
  • borsthuvudet kan ersätta hårtork, perfekt hårstyler;
  • koniska munstycken utan klämning, tack vare dessa krullar erhålls utan veck och idealiskt jämnt.
  • Dubbelfasade och trefasade munstycken används för zigzagkrullar.

  Nu uppmärksamma sladden, dess tjocklek och längd, det är också viktigt. Välj ett krusjärn med en tjock och roterande sladd, som inte kommer att vridas och förvirras i arbetet. Stoppa ditt val på längden på ledningen minst 2,5 meter, så det är bekvämare att arbeta med.

  Diameterkrullning

  Tja, måste fortfarande vara uppmärksam på diameteren av curling, de är olika. Välj först vilka krullar du vill få, beroende på detta och välj önskad diameter. Ju mindre diametern på krullningen är desto mindre blir krullen och vice versa, om du vill ha en något naturlig våg, då måste du välja en enhet med största diameter. Glöm inte att det långa håret under vikten släpar något, så för dem väljer du ett krusjärn med en mindre diameter än önskat resultat.

  Den optimala diametern för vilken hårlängd som helst är 19-25 mm, med en sådan diameter får du en vacker medelkull på något hår.

  10-15 mm - små och snäva krullar erhålls.

  20-25mm - krullar av medelstorlek.

  35-40mm - ganska stora lockar.

  45-50mm - gör inte krullar, men bara en liten rundad hårspetsarna, väl lämpade för styling av en kvadrat eller kaskad.

  Typer av ploek

  1. Curler med klipp är en klassisk version av curling, består av en lång metallstång med ett klämma för att fixera krullen, är väldigt bekvämt och lätt att använda, håll bara spetsen på håret och vrid strängen runt axeln och få en stabil och vacker lockning. Allt är väldigt bekvämt och snabbt, men det visar sig att krullarna är av samma tjocklek längs hela längden, vilket är vackert, men lite inte naturligt, så inte alla gillar det.
  2. Cone curling - har formen av en kon och inte har en klämma, krullarna är mer naturliga, eftersom de är större från rötterna, och gradvis taper till spetsarna, vilket är ganska imponerande och ser ganska naturligt ut. Strängar är fixerade för hand. Var inte rädd - spetsen av ett sådant krusningsjärn värmer inte upp, så det kommer inte fungera för att bli bränt, ju mer så kallade termiska tryck ingår i satsen av sådana tangar, och det är lätt att använda dem.
  3. Curling iron för basal volym. Här talar namnet själv om sin funktion: vacker volym från rötterna och inga krusar naturligt. Resultatet är helt enkelt fantastiskt!
  4. Dubbel- och trippelkronor eller bara dubbla fat har fått sitt namn på grund av den mycket originella formen, de består av två parallella stavar och är utformade för att skapa lockszigzags. Det är nödvändigt att arbeta med ett sådant krusjärn i termiska handskar, annars kan du brinna.
  5. Curling corrugation skapar små vågor på håret, och beroende på plattorna är vågornas amplitud annorlunda. Ett sådant krusjärn är lämpligt för att skapa vågor på enskilda strängar, vilket är mycket effektivt, liksom för dem som är trötta på lockar men vill ha något ovanligt.
  6. Krympjärn med roterande pressyta. Den övre planken snurrar på sin axel och smälter därigenom samtidigt och vrider håret utan att förvirra dem, vilket med viss färdighet är mycket snabbt och bekvämt.
  7. Spiral styler. Denna typ av curling är för dem som vill skapa spiral och elastiska lockar. Mycket enkel och enkel att använda.

  Några användbara tips

  1. Var uppmärksam på stativet: det ska vara tillgängligt, det gör att den varma enheten kan placeras på någon yta.
  2. Innan du köper, var noga med att ta enheten i handen och håll den, prova den bekvämt i handen, oavsett om det är för tungt för dig, om det glider, för att du måste arbeta med det.
  3. För att göra det lättare att arbeta med enheten, välj en ledning minst 2-3 meter lång, ledningen ska rotera och inte vara ihopkopplad.
  4. Välj en gardin med funktionen "auto shutdown", tack vare denna funktion överhettar inte gardinen, vilket skyddar dig mot onödiga brännskador och från eld.
  5. I slutet av några pleyos används en värmeisoleringsspets, med hjälp av det kan du säkert hålla krullarna å andra sidan, vilket är väldigt bekvämt, var uppmärksam på närvaron vid köpet.
  6. Var uppmärksam på närvaron av en digital indikator, så att du kan spåra uppvärmningsnivån för curling.
  7. Och var noga med att välja enheter med termostat för att hålla ditt hår vackert och hälsosamt så mycket som möjligt.

  Vi hoppas att vårt råd hjälpte dig att förstå vilket krusningsjärn som är bäst för dig.

  Bästa curling 2016. TOP 5

  PHILIPS Curl Control HP8605 / 00

  • effekt 30 V;
  • keramisk beläggning;
  • tångdiameter 25 mm;
  • upphettningstid 1 minut;
  • termostat, temperaturintervall 130-200º, 8 lägen;
  • LED indikering av uppvärmning;
  • automatisk avstängningsfunktion
  • ledningslängd 1,8 m;
  • Priset är ca 25 dollar.

  Denna curling är enkel och perfekt. Medeldiametern gör att du kan skapa naturliga krullar och är lämplig för en absolut majoritet av kvinnor, och förmågan att styra uppvärmningstemperaturen gör att du kan skapa den perfekta frisyren och inte förstöra håret. Keramisk beläggning, enkel reglering, snabb uppvärmning - allt detta gör curling lätt att använda. Dessutom kan du vara lugn om du glömde att stänga av tangarna - efter 60 minuter kommer automatisk avstängning att ske.

  MAGIO MG-178P

  • effekt 25 V;
  • keramisk beläggning;
  • tångdiameter 19 mm;
  • upphettningstid 5 minuter;
  • 180 ° C värme, temperaturläge - 1;
  • LED indikering av uppvärmning;
  • automatisk avstängningsfunktion
  • ledningslängd 1,7 m;
  • Priset är ca 10 dollar.

  Curler med spiralmunstycke för att skapa vackra och elastiska lockar. Det finns skyddskåpa mot brännskador, värme och temperatur för uppvärmning är utmärkt, men bristen på en termostat gör att ägarna av tunn hår tänker innan de används. Resten är ett bra alternativ för mer än ett bra pris.

  PHILIPS ProCare HP8619 / 00

  • Velour termisk beläggning;
  • pincettdiameter 13-25 mm;
  • upphettningstid 45 s;
  • värme 150-200ºС;
  • indikering av uppvärmningstemperaturen på displayen;
  • automatisk avstängningsfunktion
  • ledningslängd 1,8 m;
  • Priset är ca 40 dollar.

  Det här är förmodligen den bästa ployka, åtminstone, så tänk alla som har använt den åtminstone en gång. Allt tillhandahålls här. Enheten gör att du enkelt och snabbt kan skapa vackra lockar som, även om det är hårdast i håret och utan extra fixering, håller på länge. Dessutom är beläggningen helt säker, förstör inte håret. Användaren kan också se efter färgindikationen när ytan är helt uppvärmd, och med displayen kan du välja önskad uppvärmningstemperatur, liksom hårtypen, så att krullningsjärnet varnar dig med en ljudsignal om att krullen är klar. Detta är avsett att inte överhettas håret.

  PHILIPS HP8698 / 00

  • keramisk beläggning;
  • tångdiameter 16 mm;
  • upphettningstid 3 minuter;
  • värme 190ºє
  • LED indikering;
  • automatisk avstängningsfunktion
  • ledningslängd 1,8 m;
  • Priset är ca 30 dollar.

  Detta krulljärn utmärks av ett stort antal munstycken som ingår i uppsättningen: för att skapa krullar, för rätning av hår, för att skapa volym, för korrugering. Också i uppsättningen är två klipp för hår, för att göra dina idéer inom frisyrområdet så enkelt som möjligt. Curler är utrustad med auto-off funktion, lätt att använda, gör att du kan skapa olika frisyrer.

  PHILIPS ProCare Auto Curler HPS940 / 00

  • kraften är 22 V;
  • beläggning keramik + titan;
  • tångdiameter 16 mm;
  • uppvärmningstid 30 s;
  • värme 170-210ºї, 3 temperaturförhållanden;
  • LED indikering;
  • automatisk avstängningsfunktion
  • ledningslängd 2 m;
  • priset är ca 110 dollar.

  Före oss är inte bara ett krusjärn, utan en hårkrullare som klarar sig även i de mest försummade fallen, när håret inte kan vridas och inte håller krullen. I detta fall kröks håret med ett roterande uppvärmningsmunstycke. Du behöver bara välja önskad temperatur och varaktighet för vågan, och som ett resultat får du vackra lockar. • Nästa Artikel
  Allt om mjäll