Hårvård Professionella tips


Vacker frisyr är en av huvudkomponenterna i en snygg bild. Men att lägga hår, om de är försvagade eller utan volym, är nästan omöjligt. För att strängarna ska vara friska, smidiga och lydiga måste du följa reglerna för professionell vård och använda specialverktyg.

Skillnad från massmarknaden betyder

Den moderna marknaden erbjuder ett brett utbud av hårvård kosmetika. Detta är alla typer av schampo, balm, balsam, sprayer, masker och mycket mer. Vid val av ett visst verktyg är det viktigt att klart förstå syftet med tillämpningen.

Vanliga kosmetika för ett brett utbud av konsumenter syftar till att rengöra från föroreningar och ytbehandling, och är uppdelad i flera typer beroende på vilken typ av hårbotten. Det finns några verktyg som visas för användning efter färgning, med torrhet och brittleness. Användningen av massmarknadsprodukter ger emellertid inte effekten av välplejd och silkeslen, om inte håret inte har dessa egenskaper från naturen.

Professionella verktyg skiljer sig från den vanliga högre koncentrationen av aktiva ingredienser och den bästa kvaliteten på de använda råvarorna, så att de efter användningen observeras ett effektivt resultat. Skillnaden ligger i den smalare specialiseringen av professionell kosmetika.

Olika kompositioner kan påverka tjockleken, glansen, jämnheten, åldringen av håret, fuktar och närmar dem. Ofta är den huvudsakliga uppgiften att professionell vård är att bevara färgen och återställa hårets struktur efter färgning eller toning.

Högkvalitativa kosmetika har sina egna egenskaper. För att vården skall bli så effektiv och passande som möjligt bör du rådgöra med en frisör. Specialisten kommer att berätta vilken vårdlinje som är bäst att välja och hur man använder den korrekt.

Var uppmärksam! Generellt rekommenderas inte koncentrerade produkter att appliceras på håret varje dag, eftersom det gör dem tyngre.

Fördelar med professionell kosmetika:

 • När skönhetsindustrin utvecklas mycket snabbt, tillverkar kvalitetsprodukter kontinuerligt och förbättrar sina kosmetika och utvecklar nya användbara kompositioner.
 • Närvaron av högkvalitativ tvättmedel, näringsoljor, proteiner, koenzym Q10, omega-3-syror, arginin, kollagen och andra näringsämnen.
 • hög effektivitet;
 • möjligheten till håråterställning hemma;
 • Efter att ha använt professionella verktyg ser krullarna ut friska, glänsande och tjockare, de är mjuka att röra och behålla sin elasticitet.
 • lönsamhet (vanligen vid sådana produkter en liten kostnad, och den säljs i stora volymer).

nackdelar:

 • hög kostnad;
 • Behovet av att köpa en hel uppsättning verktyg för att få den effekt som deklareras av tillverkaren, eftersom principen om linjalens funktion består i samspelet mellan relaterade komponenter och extrakt.
 • svårigheten att köpa i små städer i avsaknad av professionella butiker
 • ingen organisk sammansättning, närvaron av sulfater, parabener och silikoner;
 • Vissa medel syftar till att uppnå en kortvarig "dekorativ" effekt, dvs de hjälper inte att lösa problemet, men maskerar bara det.

Indikationer för användning

Tillverkare av professionell kosmetika producerar årligen allt fler nya hårvårdsprodukter. Sådana verktyg kan säkert använda ägare av svagt hår, poröst, färgat, lockigt, torrt, tunt, moget, hårt, utan volym etc.

Sammansättningen av varje professionellt verktyg är utvecklat strikt för att lösa ett specifikt problem och hanterar det effektivt, av samma skäl bland de kosmetiska produkterna, finns det inget 2-i-1-verktyg.

Välj en professionell vård kosmetika är också i fallet när håret är naturligt friskt, lättsamt och tjockt, eftersom det noga refererar till hårbotten lipidbarriär. Massmarknadsprodukterna tvärtom kan skada det med tiden och leda till sådana problem som mjäll, snabb förorening, brist på naturlig volym etc.

De bästa sätten och reglerna för deras användning

schampon

Kerastase Elixir Ultime Oleo-Riche Shampoo

Medel är avsedd för vård av ett torrt tätt hår. Tack vare sådana aktiva substanser som korianderolja, fuktar och smälter sheasmör och kokosnötschampo de torkade trådarna, samtidigt som du klarar av att rengöra hårbotten från smuts. Shampoo har en söt kryddig lukt och en kumulativ effekt. Pris för 250 ml från 1600 till 1900 rubel.

Redken Extreme Shampoo

Shampoo är utformad speciellt för tunt, skadat hår. Återhämtningen sker tack vare 3D Repair Complex. Keramider i sammansättningen tar hand om hårkutiklet, proteiner stärker strukturen och lipider skyddar och fyller det med styrka. Produkten är lämplig för känslig hårbotten. Lätt att skumma, har en ljus blommig doft. Priset för 300 ml är 1700-1900 rubel.

Matris Totalt Resultat Curl Shampoo

Professionell produkt som syftar till att ta hand om lockigt poröst hår. Veteproteiner och jojobaolja sköter omsorgsfullt för lock, förhindrar bildandet av fluffiness och underlättar deras kamning och styling. De aktiva beståndsdelarna i kompositionen återställer hårkutiklet och dess struktur. Pris för 300 ml - 480-560 rubel.

Rengöring av hårbotten är det första och viktigaste skedet i hårvård. För att göra det så effektivt som möjligt och inte att skada, måste du följa råd från professionella:

 1. Tvätta håret när du förorenar. Tunt hår blir fetare snabbare och behöver tvättas dagligen eller en gång varannan dag, medan tjockt hår ska tvättas en gång var 3-4. Med rätt val av schampo med kvalitativ komposition, kommer det inte att vara skadligt att rengöra hårbotten varje dag.
 2. Vatten för tvättning rekommenderas att koka eller filtrera. Om det inte är möjligt bör du vara uppmärksam på schampon som neutraliserar skadliga effekter av hårt och klorerat vatten.
 3. För att tvätta av schampon är det bättre att använda varmt vatten, varmt vatten kan skada håret och stimulera en ökad produktion av talgssekretioner. För flödet av blod och näringsämnen till hårbotten ska sköljas med vatten med kontrasterande temperaturer (varmt och kallt).
 4. För att rensa hårbotten på smuts och döda partiklar är det nödvändigt att använda schampo två gånger. Den första applikationen och tvätten riktar sig till djuprengöring av föroreningar och döda partiklar, och den andra - genom en djupare penetrering av produkten i hårvågorna.

Balsams, balsam och masker

L'Oreal Professionnel Vitamino Färg A-OX Mask

Professionell mask tillverkad speciellt för färgat hår. Syftet med denna produkt är att skydda färg från utlakning. Användbara ämnen panthenol, neohesperidin och vitamin E återställer strukturen hos färgat hår, skyddar masken mot UV-strålning. Efter applicering strängarna blir lydiga, släta och glänsande. Pris för 250 ml - 1400-1500 rubel.

Användningsregler: Oavsett vilken åtgärd masken har, dess effekt beror direkt på rätt tillämpning. Tillverkare anger alltid på baksidan av paketets rekommendationer om användningen av medel. Oftast bör den appliceras på rena våta strängar och sprida sig över hela längden. Det är bättre att inte vidröra hårbotten för att undvika viktning av strängarna. Tvätta av masken efter 5-10 minuter med varmt vatten.

Revlon Professional Style Masters Smooth Iron Guard

Denna utjämningsbalsam är lämplig för orubbligt lockigt hår. På grund av sin formel klarar han effektivt uppgiften att räta ut håret, skyddar dem mot effekterna av väderförhållandena. Pris för 150 ml - 700-800 rubel.

Bör överväga tillämpningsreglerna. Balmer ska användas varje gång efter att ha tvättat huvudet, för att underlätta kamning och bibehålla friskt hår. En liten mängd vårdprodukter appliceras på hela längden av strängarna, från rot till spets. Det rekommenderas att kamma ditt huvud försiktigt med en kam för bättre fördelning. Produkten hålls på huvudet i 1-5 minuter och tvättas av med varmt vatten. Bland balsamerna finns det outplånliga produkter som ger näring krullarna hela dagen.

Wella Professionals Fusion Intensive Restoring Conditioner

Vella reparera balsam är utformad för att ta hand om skört, skadat hår. Aminosyraalaninet och silken i produktens sammansättning har en fördelaktig effekt på hårets struktur, skyddar den från mekanisk skada. Priset för 250 ml är 750-800 rubel.

 1. Balsam, till skillnad från balm, används för att skydda hår från yttre påverkan. De har mindre näringsämnen.
 2. Applicera en sådan kosmetisk produkt bör försiktigt, på de tvättade strängarna, utan att påverka rötterna, för att inte förlora volymen.
 3. Tvätta av luftkonditioneringen ska vara på 1-2 minuter, beroende på tillverkarens rekommendation.

Oljor, sprayer och serum

Joico K-Pak Färgterapi Restorativ Styling Oil

Joico stylingolja är indikerad för hårvårdsprodukter som ofta är färgade, krullade, släta eller blåstorkade. På grund av kombinationen av tre typer av närande oljor: kvälls primros, ricinus och argan, strängar slätas och mjuka för beröring. Aloe extrakt fuktar försvagade strängar, och hyaluronsyra stimulerar tillväxten. Pris per 100 ml - 500-600 rubel.

Att använda olja är ett utmärkt sätt att slutföra stylingen och ge frisyren extra omsorg och skydd under dagen. Det är ganska enkelt att applicera: En liten mängd av produkten ska appliceras på hela längden på håret, om det är tjockt och tjockt, bör ägare av tunt hår undvika att få olja på rötterna och hårbotten.

Wella Professionals Åldersåterställningskonditioneringsspray

En revitaliserande spray med en konditioneringseffekt från en anti-aging linjal mjuker och återställer tufft moget hår. Sheasmör i kompositionen av detta verktyg mjukar och närmar sig, keratin stänger skalorna för bättre påverkan, och panthenol underlättar styling. Pris för 150 ml - 1080-1200 rubel.

Användningsregler: Funktioner vid användning av sprayer beror på deras typ. Medel för att skapa volym appliceras bara till rotzonen och masseras sedan. Spray spray rekommenderas på ett avstånd av 15-20 cm från huvudet på våta strängar. Därefter placeras de med hårtork eller strykjärn.

Regenererande eller skyddande spray bör appliceras på tvättat vått hår längs hela längden. Det är lämpligt att massera huden för bättre åtgärd.

Det är viktigt! Sprayer för glans och utjämning kan appliceras på torra strängar. Mängden produkt ska vara måttlig för att undvika att klibba.

SesDerma Laboratories Seskavel Hair Repair

Serum från en spansk tillverkare avsedd att återställa skadade trådar. Arganolja, vitamin E och jojobaolja försiktigt hand om den försvagade strukturen, vilket ger håret en hälsosam, strålande look. Underlättar kamning och styling. Priset för 30 ml är 2100-2200 rubel.

Användningsregler: För att använda serumet korrekt måste du noggrant studera tillverkarens rekommendationer. Till exempel appliceras serumet från nedfallet på hela längden och rötterna och för de splittrade ändarna - bara på spetsarna. Användningsförfarandet varierar också: Serumet kan appliceras på vått eller torrt, men alltid rent hår.

Innan du applicerar produkten är det bättre att värma något, gnidde i palmerna. Efter applicering är det viktigt att värma huvudet och behålla den tid som anges på förpackningen.

Ampuller och flytande keratin

Labo Crescina Re-Growth HFSC 100% + Crescina Anti Hair Loss HSSC

Ampuller i det schweiziska varumärket Labo syftar till djup återhämtning. Totalt i förpackning 2 typer av ampuller. Egenheten hos den första typen är en kraftfull effekt på de "sovande" hårsäckarna, varigenom tillväxtprocessen återupptas. Den andra var avsedd att stärka och bevara rötterna hos det återställda och nya håret. På grund av den komplexa effekten av Re-Growth och Anti Hair Loss-formulering upphör håret inte bara att falla ut, men växer också aktivt. Pris för 20 ampuller - 16300-16500 rubel.

En viktig punkt! Ampoubehandling av håravfall och sprött hår kräver ett ansvarsfullt tillvägagångssätt och ett strikt genomförande av användningsreglerna, eftersom detta är ett läkemedel.

För att välja ett effektivt medel för dig själv måste du först rådgöra med trichologen. Läkaren kommer att bestämma omfattningen av skador och håravfall, dosen av det terapeutiska läkemedlet beror på det.

Det rekommenderas att applicera ampullkompositionen för att rengöra våta eller torra trådar, beroende på anvisningarna på förpackningen. En ampull används i taget. Dess innehåll måste vara jämnt fördelat i linje med avskiljning och massage gnugga i hårbotten med massagerörelser. Skölj inte, kompositionen ska förbli på huvudet tills nästa tvätt. Frekvensen för användning och växling med andra ampuller (om någon) anges av tillverkaren.

Kapous Professional Hair Keratin Lotion Magic Keratin

Lotion med flytande keratin från Kapous, bedömer genom recensionerna, är erkänt som ett effektivt botemedel mot friskt hår. Det är keratin som påverkar restaureringen av hårstrukturen, dess verkan förstärker panthenol, och solrosxtraktet mjuknar locken och ger dem glans. Priset för 500 ml är 430-500 rubel.

Användningsregler: Koncentrerad keratin bör användas sällan - ungefär 1-2 gånger i veckan, beroende på hårets tillstånd. Det väger inte ner strängarna, så det kan appliceras på hela längden och rötterna av rent fuktigt hår, med uppmärksamhet på spetsarna. Du måste behålla ett sådant verktyg för professionella resultat i 15-20 minuter, skölj sedan och använd balsam.

Lägga verktyg

Wella Professionals EIMI Styling Shape Control

Skumstyling från Wella passar för hår som saknar volym. Produktens lätta formel gör inte strängarna tyngre och ger i slutet en felfri, långvarig effekt. En ytterligare fördel med skummet är skydd mot höga temperaturer. Priset för 500 ml är 900-1000 rubel.

Användningsregler: Skummet appliceras på lite våta rena strängar. Beroende på hårets längd, bör volymen av den använda produkten likna ett litet ägg (för korta) eller ett stort äpple (för långa). Efter applicering av stylingprodukten följs blötork.

Biosilk Rock Hård Styling Wax

Biosilk styling vax är ett oumbärligt verktyg för att skapa en intressant frisyr, eftersom den modellerar strängarna och fixar dem i en viss position. Wax klarar av att räta lockigt hår. Det lägger till glans och närmar sig strängarna. Pris: för 54 g 800-900 rubel.

Användningsregler: styling vax är ett starkt modelleringsmedel. Fördela det noggrant. För tunt kort hår krävs lite, för tjockt och långt hår behövs mer. Före användning, gnugga vaxet i dina händer för att göra det lättare att applicera. Håret ska vara torrt eller lite fuktigt, beroende på riktningar. Efter ansökan kan du fortsätta med installationen.

Etikett.M Skapa professionell hårvård Värmeskyddspray

Professionell spray skyddar trådarna från hårdvarans inverkan, strykning eller krökning. Ricinoljan i produkten har en fördelaktig effekt på hårets struktur, mjukgör den och lägger till glans. Pris för 200 ml - 900-1000 rubel.

Termiska skyddsmedel måste användas om håret ofta torkas eller formas. Applicera dem på hela längden av de våta rena strängarna, och sedan - sätt en hårtork.

Professionella verktyg

Macadamia Natural Oil Healing Oil Infused Comb

Kammen från Macadamia Natural Oil ger hår fuktgivande och lyxig glans. Kammens tänder är mättade med macadamia och arganolja, vilket gör kamningsprocessen inte bara trevlig men också användbar eftersom näringsämnen är mättade. Priset är 900-1000 rubel.

Tillämpningsregler: Professionella frisörer rekommenderar att kamma försiktigt och långsamt. Du måste börja från tipsen och gradvis stiga till rötterna. Om efter tvätt måste strängarna läggas, innan de kammar måste de ge lite torr.

Rådet. När du väljer en kam eller kam ska du vara uppmärksam på ett trä- eller beninstrument. Dessa material anses vara bäst för hår och hårbotten. För daglig användning måste du välja en kam med glesa tänder för att bättre urskilja alla knölar.

När du lägger en hårtork behöver du en rund kam eller borstning. Det är bättre att välja en keramisk kam med nylonborstar för professionella frisörer. Keramisk beläggning behåller värme och påskyndar stylingprocessen, och nylonborsten glider lätt genom håret.

L'Oreal Professionnel Steampod

L'Oreal professionell likriktare är utrustad med speciella hål i en av plattorna. Apparaten i sig under användning sitter fast vid vattentanken, så att ånga tillhandahålls. Det innovativa systemet gör det möjligt att snabbt och smidigt stryka strängar, eftersom ångan gör dem smidiga och upprätthåller vattenbalans. Priset är 10.600-10.800 rubel.

Innan du använder likriktaren måste du tvätta håret, applicera en värmesäker spray eller olja på trådarna och torka dem med en hårtork. Dra strängar som är nödvändiga från rot till spets, det är önskvärt att rätta dem åt gången. För att göra detta, ställ in den optimala temperaturen. Först bearbetas strängar på baksidan av huvudet med en rätare och sedan på kronan.

BaByliss PRO VULCANO V3 IONIC

Ny kraftfull BaByliss hårtork med joneringsteknik säkerställer snabb och bekväm torkning. Enheten är mycket kompakt och är konstruerad enligt alla ergonomiska standarder, så det är bekvämt i handen. Den har 3 lägen av temperatur och luftflöde. Pris - 4600-4800 rubel.

Regler för användning: När du lägger en hårtork måste du ta hand om termiskt skydd. För att torka håret jämnt, är de kammade och uppdelade i strängar. Att styra en luftflöde måste vara från topp till botten, vilket hjälper till att stänga hårvågorna. Temperaturläget är bättre att använda medium för att minimera de skadliga effekterna. Efter läggning kommer det att vara användbart att applicera en liten mängd olja på trådarna.

Professionella rekommendationer

För hälsosamt hår räcker det inte med att bara använda professionell kosmetika. Vård måste vara omfattande, vilket innebär att du måste vara uppmärksam på sådana aspekter:

 1. Ström. Balanserad mat ger näring åt hela kroppen, och näringsämnena har en positiv effekt på hälsan hos huden, naglarna och håret från insidan. Dieten bör innehålla nötter, avokado, fisk, grönsaker och frukter, dvs matrika med vitaminer och omega-syror. Om det inte finns tillräckligt med användbara komponenter från mat, bör du också ta en kurs med vitaminer, till exempel Vitrum Beauty, Centrum, Evalar Expert.
 2. Kosttillskott Fördelaktiga effekter på kroppen kommer att få öljäst. De innehåller alla nödvändiga vitaminer och ämnen som hjälper till att normalisera tarmmikrofloran och hormonerna, rengöra kroppen av toxiner och toxiner.
 3. Skydd mot yttre faktorer. Håret bör skyddas mot sol exponering, med hjälp av skyddande oljor, termiskt vatten och bär en hatt. Vila på havet, du måste ta hand om skydd mot saltvatten: håret ska tvättas med färskt vatten och använda närande maskor. För att minimera de negativa effekterna av låga temperaturer på vintern är det värt att gömma håret i kläder i snö eller regnigt väder, använd aktivt masker och serum.
 4. Personlig hygien. Vinterhattar ska tvättas var 2-3 veckor, för att de ackumulerar en oljig hemlighet, som aktivt tilldelas i kallt väder. Det är bättre att välja kammar från naturmaterial och tvätta med tvål en gång i veckan. Kudden från kudden ska bytas var tredje dag, eftersom döda partiklar och smuts löser sig på det, är det också tillrådligt att inte röra strängarna med händerna och inte vrida dem på fingrarna.

Användbara videoklipp

En detaljerad genomgång av professionella hårvårdsprodukter (Lebel, Matrix, Bonacure och andra).

Recensioner av professionella hårvårdsprodukter L'Oreal Professionnel, MATRIX, KALLOS.

Professionella hår kosmetika: Välj bara det bästa!

Den moderna kosmetiska industrin utvecklas aktivt och släpper regelbundet innovativa innovationer. Och i framkant kommer de specialiserade verktyg som produceras av framstående varumärken. De bästa professionella hårkosmetik är den perfekta lösningen för många problem.

Professionell vård - professionell skönhet!

Professionella kosmetiska produkter

För några år sedan levererades professionell hårvårdskosmetik uteslutande till salonger och estetiska centra. Att hitta den i detaljhandeln var nästan omöjlig.

Idag har situationen förändrats dramatiskt.

Specialiserade produkter kan köpas:

 • i specialaffärer
 • i nätbutiker
 • i skönhetssalonger etc.

Var uppmärksam!
I stormarknader och andra stora butiker säljs sådana produkter fortfarande inte.
Det finns genomförda kosmetik kategori "massmarknad".

Huvuddragen i professionella verktyg är det smala fokuset på effekten.

Även produkter i denna kategori är olika:

 • högt innehåll av aktiva substanser;
 • Närvaron av vitaminer och mineraler;
 • unika (ofta hemliga) formler;
 • strikt kvalitetskontroll.

Kom ihåg: din attraktivitet kommer att dra nytta av det rätta valet!

Varje flaska / rör måste innehålla en detaljerad förteckning över ingredienser.

Varumärken av professionell hårkosmetik bör ha sina egna laboratorier och institut där:

 • forskningsarbete;
 • produkttestning;
 • kontrollera dess kvalitet, säkerhet och effektivitet.

Nuans av att använda professionella verktyg: ibland en massmarknad kommer att göra

Vid första anblicken verkar det: Vad är nyanser här? Faktum är att alla definitioner är professionella produkter effektivare och mer effektiva än vanliga. Men inte allt är så enkelt.

Det visar sig att det huvudsakliga syftet med specialverktyg är att lösa det befintliga problemet på en djup nivå.

Det är till exempel professionell kosmetika för håråterställning är endast nödvändig för allvarliga skador:

 • överdriven torrhet
 • bräcklighet;
 • synlig dissektion
 • porositet och andra tecken på strandskada.

Experter rekommenderar inte att välja och tillämpa sådana produkter på egen hand: det är bättre att överlåta högkvalitativ återupplivning till en professionell. Han kommer att rekommendera kosmetika, vilket kommer att bidra till att konsolidera och spara resultatet. Medel kan vara både från en specialiserad linje och från massa.

Specialiserade varumärken föredrar inte verbal men effektiv reklam.

Det är viktigt!
Ibland vänder sig till en professionell kan du spara nerver och pengar.
En erfaren mästare kommer snabbt avgöra om kosmetiken kommer att hjälpa eller bara saxen kommer att klara problemet "perfekt".

Har bestämt dig för att rätta situationen med egna händer, var försiktig. När du väljer rätt professionell produkt är allt viktigt: från tillverkaren till antalet ingredienser.

Effektiv kosmetika: myt eller verklighet?

Enligt kvinnors recensioner är specialprodukter mycket effektiva och hjälper till att glömma populära problem med hår:

Men för ett synligt resultat måste du hitta "dina" medel som uppfyller alla dina krav: från kostnad till lukt. Efter att ha studerat de populära varumärkena av professionell kosmetika för hår, kommer du säkert att göra ett bra val.

Idealiskt lämpligt varumärke hjälper dig att välja enbart "test och fel"

Varumärkesklassificering

Bedömningen av professionella hårkosmetik är mycket subjektiv. En sällsynt tjej idag kan vara övertygad om kristallligheten i en tidning eller skönhetssalong, eftersom reklambonus är en viktig inkomstkälla. En annan sak - recensionerna är desamma som de är kvinnor.

Bland professionella varumärken kan hög kvalitet och effektivitet skryta:

 • Secret Professional av Phyto;
 • Lebel;
 • Biosilk;
 • Moroccanoil.

På bilden: Promo-produkter av varumärket Secret Professional av Phyto

Denna professionella medicinska kosmetika för hår innehåller inte farliga komponenter, till exempel:

 • silikoner;
 • mineraloljor;
 • parabener etc.

Basen för wellnessformeln är medicinska växter och blommaxtrakt. Verktyg Secret Professional av Phyto orsakar inte missbruk och missbruk.

Den genomsnittliga kostnaden för produkter varierar i intervallet 1500-3000 rubel.

 • masker;
 • schampon;
 • färgningsberedningar;
 • medel för styling och restaurering.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt specialpaket - "SPA-program".

De innehåller flera produkter vars åtgärder syftar till att neutralisera alla problem:

 • överdriven fetthalt
 • förlust;
 • matthet;
 • sektioner etc.

Kostnaden för kosmetika Lebel är svår att ringa lågt. Till exempel, för schampo (200 ml) måste betala från 1000 rubel och för en uppsättning - från 5000 rubel.

 • återhämtning;
 • behandling;
 • daglig vård;
 • styling.

Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är naturlig silke. Han läker håret på en strukturell nivå och hjälper henne att vara blank, mjuk och vacker. Kostnaden för medel startar från 1000 rubel (små doser - 50-70 ml).

Moroccanoil har ett brett utbud, vilket inkluderar:

 • reducerande produkter;
 • masker;
 • styling produkter;
 • medel för daglig användning;
 • verktygslåda.

Priset varierar efter destination och volym. Till exempel kan masker köpas för 2500-3000 rubel (250 ml), stylingprodukter för 650-1500 rubel och schampon - från 1600 rubel.

Ett stort antal Moroccanoil fans talar för sig själva

Kerastasprodukter är också mycket populära. Keratinprodukter på rekordtid kommer att återställa och läka dina lås. En bra bonus kommer att vara lätta texturer och exklusiva dofter.

För täthet - i apoteket!

Ibland problem med hårbotten och frisyren att endast medicinska produkter med smal exponering kan lösa. Dessa inkluderar professionell kosmetika mot håravfall.

Tillsammans ligger orsakerna till alopeci oftast i kroppens sjukdomstillstånd:

 • hormonell obalans
 • svampinfektion;
 • avitaminos etc.

Populärt professionellt och medicinskt varumärke mot förlust

Det är viktigt!
Alopeci är oftast ett symptom.
Därför, innan du köper kosmetiska produkter, konsultera en specialist.

Om du vill stoppa den obehagliga processen och hålla frisyren, var uppmärksam på:

 • KORA schampo;
 • Rene furterer kit (schampo + serum);
 • specialiserade produkter av varumärket Aleran, etc.

Instruktionen rekommenderar att du använder de medel som anges i minst 3-5 månader. Vidare kan de endast tillgripas som profylax 1-2 gånger om månaden.

Högkvalitativa kosmetika - rätt steg till en hälsosam och attraktiv frisyr!

slutsats

Moderna vuxna och barns professionella hårkosmetik är ett bekymmer för hälsan hos inte bara håret utan också hela kroppen. De flesta produkter är organiska och innehåller därför inte farliga och skadliga komponenter. Du lär dig mer information om specialverktyg genom att titta på videon i den här artikeln och ställa ytterligare frågor i kommentarerna.

Favorit kosmetik stylister: vilka professionella hårprodukter kan användas hemma?

Vill du ha ditt hår att se ut som om du bara har besökt en skönhetssalong? Då kommer du säkert att njuta av vårt urval av de bästa professionella kosmetika, vilka stylister över hela världen är glada att använda.

L'Oréal Professionnel (Frankrike)

Chip: Den första började producera hårfärg. Deras unga företagande kemiker Eugene Schueller uppfann dem 1909 (förresten testade han sin första produkt på hans älskade hustru, allt gick smidigt och produkten gick till försäljning). Senare uppträdde vårdprodukter: alkalifria schampon, oljor och masker.

Hit-remedy: Absolut Reparation Cellular Repairing Masque för hår återställer hår på mobilnivån, det är tillräckligt att använda det för en månad för att få synliga förändringar (s 1466)

Kerastase (Frankrike)

Feature: Sedan starten (och det hände 1964) har Kerastase blivit populärt. Man trodde att om detta varumärke inte är representerat i skönhetszonen, kan den här platsen inte vara en premiumklass. Alla produkter i varumärket garanterar äkta lyxvård (jämn lack förstör inte håret, de innehåller reparations- och skyddskomponenter som E-vitamin och UV-filter).

Hitverktyg: Shampoo Bath rensar håret perfekt och bryr sig om sin hälsa, men efter att du har använt det behöver du inte göra styling - en vacker frisyr kommer att vara så. (2100 r.)

Nioxin (USA)

Chip: Efter ett barns födelse förlorade Eva Greham (grundare av varumärket) hälften av hennes hår. Hon kunde inte hitta kosmetika som verkligen skulle klara hennes problem, så hon bestämde sig för att starta sin egen produktlinje för håråterställning och mot håravfall.

Hit-remedy: termisk spray skyddar håret från skador under styling med heta verktyg. (940 r.)

Londa Professional (Frankrike)

Chip: En riktig veteran på hårmarknaden. Han dök upp i 1880 tack vare frisören från Oberviesenthal, Franz Shtreuer. Den första produkten var konstgjord vattentät tulle för hår, som användes som en foder för peruker, senare såg pärlor och peruker. Och efter nästan 40 år, och betyder för vård och styling av hår.

Hit-means: en mask med skydd av färgat hår från att torka ur färg. Color Radiance kommer att behålla din nya nyans tre till fyra veckor längre! (750 r.)

Sebastian Professional (USA)

Feature: grundade varumärket Jerry Kuzenets och John Sebastian. De tyckte om allt ovanligt, vågat och djärvt. Kanske var det därför de blev en av de första stylist frisörerna som bestämde sig för att ge ut pengar för non-conformists (fans av dreadlocks och Iroquois).

Hitverktyg: Trilliance-schampo och balsam med ett extrakt av bergkristall - vad du behöver när du har lite tid att besöka skönhetssalongen, och du vill ha glänsande och friskt hår. (2000 s.)

Aloxxi (USA)

Tricket: varumärkets huvuduppgift är hårvård före och efter färgning. Att hjälpa den speciella primeren och efterbehandlaren. Du hittar aldrig sulfater, parabener och natriumklorid i sammansättningen av Aloxxi-produkter (så förvänta dig inte att schampo ger dig en superpene).

Hit-botemedel: Aloxxi-fastmaskningen kommer att återställa håret på bara en månad. Det viktigaste - använd det minst en gång i veckan, och resultatet tar inte lång tid. (2500 r.)

Moroccanoil (Israel)

Tricket: varumärkessucces är en speciell komposition, den viktigaste rollen som spelas av arganolja. Det ger håret en naturlig jämnhet och glans, eliminerar dullness och brittleness, förbättrar deras tillstånd vid varje användning. Förresten, Moroccanoil kosmetika används av Eva Longoria (42), Scarlett Johansson (32) och Rosie Huntington-Whiteley (30).

Hit-tool: En intensiv fuktgivande mask hjälper till att ändra hårets tillstånd från den allra första applikationen och på bara fem till sju minuter. (3650 r.)

La Biosthetique (Frankrike)

Chip: Författaren av varumärket La Biosthetique - Fransk biokemist Marcel Contier - var inte bara en forskare utan också en "konstnär" i frisyrer. Det är inte förvånande att grunden för alla sina produkter är en bra komposition av komponenter som inte skadar strukturen och strukturen hos rötterna och hårspetsarna.

Hit-tool: styling spray för att skapa en strand styling ger en silkeslen matt effekt, belyser de enskilda strängarna, samtidigt som de förhindrar uttorkning av hår. (1500 r.)

CHI (USA)

Chippet: Det visar sig att de första icke-ammoniakfärgerna uppfanns av Faruk Shami (grundaren av varumärket Chi). Det var han som bestämde att det var nödvändigt att färga håret med säkra formuleringar, och ännu bättre med de som inte bara skulle förändra skuggan, utan också ta hand om det. Idag har varumärkesportföljen ett komplett sortiment av produkter för hår: för näring, fuktgivande, skyddande färg, bibehållande krullar, ökad volym och styling.

Hit-remedy: Masque CHI-mask med arganolja och silke återställer genast skadat hår, vilket gör dem smidiga, glänsande och fuktade. (1280 r.)

Organiska färgsystem (England)

Funktion: Detta är ett riktigt veganskt varumärke. Sammansättningen av Organic Color Systems kosmetika är helt naturlig, och detta bekräftas av olika certifikat av miljövänliga och Vegan.

Hit-medel: Status Quo-schampo baserad på organisk kamille och vitamin B15 rensar försiktigt, bibehåller balansen mellan protein och fukt och ger glans till håret. (1350 r.)

Evo (Australien)

Chippet: kanske är detta märke det mest roliga och ovanliga. Även om utsidan av kosmetiska flaskor och fasthållna produkter är produkterna mycket kreativa, till exempel "Liquid curlers", "Speaker tips", "Dream of the welder."

Hitverktyg: "Salty Dog" är användbart för dig om du vill göra en vacker stil i stranden. Spraya bara, torka håret - och du är klar. (1810 r.)

Nika Beauty Excellence (Ryssland)

Chip: det yngsta professionella varumärket. Han dök upp under 2010 och fick omedelbart förtroende för professionella. Och allt eftersom varumärkesmedlet är lätt att använda: inga komplicerade instruktioner och icke-standardiserade tillvägagångssätt.

Hit-remedy: shimmer shine - bara några droppar räcker för att göra håret smidigt och glänsande. (2090 r.)

O'right (Taiwan)

Chip: O'right anses vara den "grönaste" hårk Cosmetics i världen. På märkets förpackning finns ett speciellt träd i flaskans märke (varje flaska innehåller en liten hemlighet inuti den - en kapsel med acacia trädfrön). Förresten är varje O'right-flaska gjord av material som lätt och snabbt sönderdelas i jorden under året.

Hitverktyg: O'right shampoo kommer att tilltala alla fans av organisk kosmetika. Ingen kemi och stark lukt - bara trevlig vård och förvånansvärt mjukt hår. (2090 r.)

I.C.O.N. (United States)

Funktion: I.C.O.N. - Kosmetika baserade på naturliga oljor argan, moringi och bärnsten. Varje produkt av detta märke har en trevlig arom, bryr sig om hår, toner, återställer, ger dem glans och styrka.

Hit-means: mask för intensivvård "Indien" I.C.O.N. ger näring och återställer hår, gör dem mjuka och lätta. (ca 1500 s.)

DEMI PROFESSIONAL (Japan)

Tricket: Medlet på detta märke kommer att vara användbart för alla som ofta utformar håret (använder en hårtork, stryker), ständigt ommålas och tvekar inte att perm. Varje Demi-produkt innehåller polypeptider och aminosyror som omedelbart återställer håret från insidan, vilket gör det starkt, starkt och glänsande.

Hit-remedy: Hårsårsmask och schampo återställer keratin inne i hårstrukturen, så det omedelbara resultatet - håret blir mjukt, hanterbart och fuktat. (ca 2000 s.)

Philip Martin (Italien)

Chip: premium kosmetika, som är speciellt bra schampon för hår. Deras tvättbas är mycket mjukare än i konventionella produkter, och de aktiva ingredienserna i dem är många gånger mer. Följaktligen är effekten sådan att även efter den vanliga tvätten på huvudet behövs ingen styling - håret blir felfilt och ligger rätt!

Hit-remedy: Den avvecklande krämmasken Gratis Det fuktar håret perfekt, återställer genast och sätter dem ordentligt. (1600 r.)

12 bästa märken av professionell kosmetika

Egenskaper i rankningen

Leafar genom en glansig tidskrift, är det omöjligt att inte beundra kändisarnas flätiga hud, frånvaron av celluliter i modeller, deras felfria smink och silkeshår. "Naturligtvis, photoshop!" - du kommer att säga, och du kommer att vara delvis rätt. Men ibland har vi inte mindre respekt för TV-presentatörer, skådespelerskor och till och med deltagare i verklighetsprogram, som vi kan titta på i onlineformat. Omedvetet tror du att de inte lyckas se sig så försiktigt i intervallet mellan stormaktiga aktiviteter eller i slutet av en sen prestation. En av hemligheterna i friskt ansikte och snygging är professionell kosmetika.

Som undersökningen har visat, inte bara kändisar, men också tjejer, som de säger, av folket under senare tid, föredrar allt mer professionella medel för vård av ansikte, hår och kropp. Perfekt smink är också en fördel av professionell kosmetika, men redan dekorativ. Frågan uppstår naturligtvis, om den här typen av kosmetika är bättre, varför den ännu inte har ersatt produkterna från massmarknadssegmentet. Det finns ingen anledning att gå långt för svaret:

 • Kostnad. Det första som fångar ditt öga är kostnaden för professionell kosmetika, vilket är betydligt högre än traditionella motsvarigheter. Det är inte så lätt att köpa de välskötta burkarna, även om du är redo att betala det belopp som krävs för dem. Faktum är att de vanligtvis säljs i apotek, skönhetssalonger och onlinebutiker. Men på hyllorna i stormarknader kan de inte vara. Ibland krävs det mycket för att hitta den önskade flaskan eller burken, speciellt om det inte finns några officiella representanter i din stad.
 • Komposition. En av de viktigaste egenskaperna hos professionell kosmetika är en koncentrerad komposition. Faktum är att det ligger hemligheten med hög effektivitet och omedelbara resultat. Som om en vagga vågor försvinner påsar under ögonen på morgonen, trots sömnlös natt och håret omedelbart får en blank glans och lätt faller i håret. Ett team av forskare arbetar med val av komponenter och deras proportioner, vilket skapar optimala formler i laboratorierna. En tillverkare tester och certifierar produkter utan misslyckande, så du kan vara säker på säkerheten och prestanda. Naturligtvis kan sådana kostnader inte påverka kostnaden, men eftersom experterna återigen betonar att professionella verktyg helt enkelt inte kan vara billiga. Det förföriska priset anger i de flesta fall en falsk och oärlighet hos tillverkaren.
 • Motstånd. Varaktig smink - drömmen om många tjejer. Men kosmetologer rekommenderar inte enhälligt dagliga tillgång till professionella verktyg. De rekommenderas att göra ett val till sin tjänst endast i högtidliga fall, till exempel när det gäller bröllopsmake-up, eller när du förbereder dig för en fotografering. På en typisk dag är det inte meningsfullt att införa så tät ton, att måla läppar med resistent läppstift och att använda fuktresistent mascara. Missbruk av koncentrerade medel kan, i motsats till förväntningar, förvärra ansiktets hud och negativt påverka håret, till exempel superfixering. Hypoallergen vård och högkvalitativa färgkosmetika för varje dag kommer att vara tillräckligt bra.

Som du kan se är professionella produkter inte utan nackdelar och har en "omvänd sida av myntet", men enastående fördelar, som leds av hög kontroll över produktkvaliteten, lockar alla nya fashionistas från hela världen för att locka och locka i sina nätverk. Vad man ska leta efter när man väljer, kommer experter att uppmana:

 1. Volym. Oftast köpas professionella verktyg av kosmetologer, makeupartister och frisörer som använder dem dagligen i sitt arbete. Storvolymflaskor har i detta fall tid att förverkliga sig, medan de som köps för sina älskade, kan förbli oavlämnade med hälften, med hänsyn tagen till hållbarheten. Därför är en stor förskjutning för privat bruk snarare en minus än ett plus.
 2. Design. Var inte rädd för vanlig förpackning av schampo eller krämer, enkel design - en vanlig förekomst bland professionella produkter. Tillverkare är beroende av underhåll av medel från en professionell linje, vilket garanterar säkerhet och hög effektivitet.
 3. Typ. Dermatologer och trichologer uppmärksammar det faktum att de viktigaste faktorerna i valet av professionella produkter är de typer av ansikts- och hårhud. Det blir dyrt att välja pengar genom försök och fel, och det viktigaste är irrationellt. Det är nog att samråda med en specialist på kvällen, som kommer att berätta i detalj om dina enskilda särdrag, och kanske, med tanke på erfarenhet, rekommendera även specifika varumärken.
 4. Tillverkare. Lita på företaget är en viktig aspekt. Nästan någon vågar prova en nyhet på sig själv. Det är därför som vi studerar recensioner så noggrant, i hopp om att rädda oss från frustration. För att inte överskugga med inköp, se till att varumärket äger den patenterade tekniken. Som en del av fonderna borde inga allergener och syntetiska komponenter finnas. På förpackningen eller i bifogade anvisningar ska den vetenskapliga underbyggnaden av produktens påverkan presenteras, det vill säga på grund av vilken en snabb lyft effekt uppnås eller hur medlen kommer att kunna maskera pigmentfläckarna i två räkningar.

Vi presenterar dig rankningen av de bästa varumärkena av professionell kosmetika. Vid fördelning av platser i TOPEN beaktades följande:

 • egenskaper (komposition, hållbarhet) av varumärket;
 • kostnad (värde för pengarna);
 • användarrecensioner;
 • åsikt av kosmetologer.

Topp varumärken av professionell hårkosmetik

I kategorin varumärken av professionell kosmetika för hårvård är de mest populära tillverkarna som har hittat godkännande från både yrkesverksamma och hemvårdamatörer.

3 Lebel

Varumärke nr 1 för hår och hårbottenvård i Japan - "Etikett". Populariteten av det professionella kosmetikmärket har spridit sig över hela världen, och anledningen till detta är en kombination av innovation och hög kvalitet. Forskare från laboratoriet utvecklade aktuella produkter för att genomföra SPA-förfaranden och laminering av hår, skapade unika regenererande masker och schampon, hårvårdsprodukter etc.

Varumärket är en långsiktig leverantör av den kejserliga domstolen. Experter hänvisar produkter till etisk kosmetika, som inte testar på djur, men endast med deltagande av volontärer. Företaget lagde standardkvaliteten, lyfte baren och är för närvarande ett riktmärke för konkurrenterna. Positiv feedback från experter och användare vittnar om det.

Bästsäljare: Cool Orange Hair Soap Ultra Cool Shampoo, Materia Paint, Soft Fit Treatment mask.

2 Estel

Estel är ett inhemskt varumärke av salongkosmetik för hår och erbjuder professionella produkter för hårfärgning och vård. Funktion av varumärket - en noga utvald komposition av varje produkt. För bästa resultat berikas produkter med vitaminer och mineraler, unika pigment, SPF-skydd, chitosan, bivax och andra delar som är användbara för håret. Hårfärger, fixeringsprodukter, masker, schampon och balm är allmänt efterfrågade bland frisörer, medan de som gillar hemfärgning och vård har en bra möjlighet att köpa kosmetika och ta hand om sitt hår med sig själv.

Märket har över 150 representativa kontor i olika länder i världen och bedömer med försäljningsstatistiken, varumärket är väldigt populärt och gör en värdig konkurrens till mer framstående tillverkare. Enligt experter uppfyller produkterna alla kriterier för säkerhet och effektivitet. Persistens, en rik palett av nyanser, med hänsyn till egenskaperna hos hår och hårbotten, kombinerat med ett bra pris - det här är hemligheten för företagets framgång. Recensionerna är mest positiva och bekräftar hög kvalitet.

Bästsäljare: Princess Essex cream color, Otium Color Life shampoo, Love Ton tint balsam.

1 matris

Kategorieledaren är märket Matrix. Professionella kosmetika för hår av detta varumärke är en uppdelning av "L'Oreal" i Amerika. Ett särdrag hos företaget är naturliga komponenter och ett smalt fokus. Tack vare innovativa utvecklingar har tillverkaren lyckats skapa produkter för skönhetssalonger som uppfyller alla kvalitets- och säkerhetsstandarder. Experter betonar att allt som krävs av dig är att välja en produkt enligt dina hud- och hårtyper och sedan njuta av resultatet.

Sortimentet är baserat på produkter som betonar skönheten och förbättrar hårets tillstånd, skyddar den från aggressiva miljöpåverkan. Hårfärger, groomingprodukter, molekylära cocktails, schampon och balm baserade på vegetabiliska komplex är i stor efterfrågan bland utländska och inhemska kändisar. I recensionerna noteras att färgämnena tillåter dig att experimentera med mycket hårfärg utan att försämra deras struktur. Märket är vinnaren av 29 priser, det bästa enligt de auktoritativa världstidningarna och sidorna.

Bästsäljare: Permanent krämfärg "Socolor.beauty", molekylcocktail "Miracle Morpher Correct It Ceramide", stärkande olja "Oil Wonders".

De bästa varumärkena av professionell kosmetika för ansiktet

Denna kategori representerar de mest populära ansiktsmärkena bland professionella kosmetologer. Bred efterfrågan är resultatet av en kompetent politik för tillverkare, högkvalitativ sammansättning av medel och deras effektivitet.

3 heliga landet

Det israeliska varumärket professionell smink för ansiktet "Holy Land" är känt för allmänheten i mer än 30 år. Ett stort plus i varumärket är sin egen bas, som ger kontroll över produkterna i alla steg - från utveckling till släpp. Fonderna innehåller bara naturliga råvaror, och kompositionens formler är baserade på avancerad teknik. Tillverkaren vägrade att testa produkter på djur, vilket också är en dygd.

Företaget fokuserar på att eliminera brister och brister med hjälp av medel och inte bara för att maskera dem. De flesta produkter är terapeutiska i naturen. Hittills finns det 25 kosmetiska linjer, bland annat anti-aging är särskilt älskad. I recensioner kallas anti-aging-serien ofta som en tidskrock. Enligt kosmetologer, med regelbunden användning i enlighet med hudtypen kan du föryngra ansiktet avsevärt, vilket ger huden elasticitet och skärper konturerna.

Bästsäljare: Azulen lotion, Alpha-Beta Retinolkräm, Age Control Super Lift peeling.

2 Algologie

"Algolodzhi" är ett franskt varumärke av professionell naturkosmetik för ansikte och kropp, som har fått internationellt erkännande. Funktionsmärke - thalassoterapi. Med andra ord är den gynnsamma effekten beroende av påverkan av marina miljöer: alger, havsvatten, terapeutisk lera. Det är dessa komponenter, eller snarare deras skickliga kombinationer, som ligger till grund för produktionen.

Stor kärlek bland köpare, vilket återspeglas i recensionerna, använd verktyg för ansiktsbehandling i salongen och hemma. Enligt kosmetologer, om du är intresserad av den absoluta naturligheten av droger, vill du förbättra hudtonen, bleka och återfuktas. Frigör dig att stoppa valet på denna tillverkare. Protein, som ingår i tang, förutom ovanstående uttryckt kommer också att ha en föryngrande och regenererande effekt.

Bestsellers: micellar vatten "Hydra Ecume", gel för huden runt ögonen "Gel Fraicheur Des Yeux", kräm för ansiktsmask "Masque Des Dunes".

1 Christina

Professionella kosmetika "Christina" är uppkallad efter grundaren av varumärket Christina Miriam Zachary, en känd forskare och kosmetolog. Att vara missnöjd med produkterna på den israeliska marknaden grundade hon sitt eget företag att utveckla och sälja kosmetika som faktiskt fungerar. Sortimentet av produkter i ansiktet, enligt recensioner, kombinerar harmoniskt traditionella recept och innovativa formler. Ett toppmodernt laboratorium, leds av enastående forskare, har visat världen mer än trehundra produkter för salonganvändning och stödjande hemvård.

Det israeliska varumärket var en av de första som införde hyaluronsyra i kompositionen för att säkerställa en biorevitaliserande effekt utan injektioner. Branded komponenter i kompositionen - syriska marjoram, känd för sina antioxidant egenskaper och havskoraller, stimulerar den naturliga föryngringen av huden. Inte den sista rollen spelas också av vatten, smuts och salt av Döda havet som ingår i förberedelserna. Enligt kosmetologer fungerar kosmetika vid 100%, återvänder smittad blekande hud hälsosamt utseende och strålning. Som experter erkände, rekommenderar de ofta varumärket till kunder, eftersom de är övertygade om effektivitet. Ett brett sortiment av produkter möjliggör användningen av ägarna av olika hudtyper.

Bästsäljare: Fuktkräm "ElastinCollagen", skrubbgommage "Comodex", tvålskalning "Rose de Mer".

Topp varumärken av professionell smink kosmetika

Kategorin av de bästa varumärkena av professionell dekorativ kosmetika är representerad av de tre mest eftertraktade tillverkarna bland makeupartister. Det är deras produkter som föredras av utländska och inhemska kändisar, för vilka smink är en integrerad del av bilden.

4 nyx

Det amerikanska varumärket professionella dekorativa kosmetika "Knicks" blir allt mer populär i Ryssland. Den främsta målgruppen är unga, aktiva och snygga tjejer. Märket har etablerat sig som en högkvalitativ och ultramodern. Make-up-artister noterar välpigmenterade rika nyanser, fasthet och komposition berikad med växtbaserade omsorgsdelar som viktiga egenskaper. Tack vare en djärv palett har kosmetika använts mer än en gång som en del av New York City Fashion Week modeshow. Så om du gillade bilden av en av modellerna, betyder professionell niksov - mascara med effekten av dockaögonfransar, läppstift som inte stramar läppens hud, den legendariska basprimaren etc. hjälper dig att få det till liv.

Användarna i recensionerna betonar att kosmetika inte smuler, inte täppa till porer, läcker inte - sminken håller verkligen länge oförändrad. Ett stort plus är tillgängligheten. Varorna presenteras i butikerna "L'Etoile" och "Ile de Beaute", och deras kostnader överstiger bara något liknande massmarknadsprodukter.

Bästsäljare: Soft Matte Lip Crem, matt flytande läppstift, heta singlar ögonskugga ögonskugga, blush kompakt rodnad.

3 MAC

Märket av professionell dekorativ kosmetika "MAC" var ursprungligen tänkt speciellt för makeupartister, vars produkter var avsedda för modeller, skådespelerskor och kändisar. Men attraktiva funktioner gjorde honom allmänt efterfrågad, bland bland fashionistas och makeupälskare, som snabbt räknade ut hur man oemotståndlig med sin hjälp i vardagen, och inte på något sätt sämre än tv-skärmhjältarna. Framdriften för skapandet av varumärket var det brådskande behovet av att utveckla nya sminkprodukter, som ägaren av skönhetssalonger och makeupfotograf - grundarna av varumärket - mötte. Enligt Frank Angelo och Frank Tosken uppfyllde de befintliga smink kosmetika inte de primära uppgifterna - säker komposition, hållbarhet och tillgänglighet.

Konceptet är baserat på individualitet och kreativitet. Bakom den koncisa paketdesignen finns en rik palett av nyanser, från naken till frankly surt - ett verkligt utrymme för självuttryck. Bland de professionella varumärkena kan detta märke skryta med det bästa priset, men inte förlora på något sätt, eller till och med överträffa konkurrenter när det gäller kvalitet. Användare betonar i de recensioner som genom att förvärva kosmetiken hos företaget, du kan vara helt säker på att den inte kommer att flyta, kommer inte att raderas om några timmar, kommer inte fastna i veckorna. Dessutom kommer jämna frekventa användningar inte att överbelasta huden och det kommer inte att skada det. Bland varumärkesfläktarna finns Fergie, Pamela Anderson, Dita Von Teese, Linda Evangelista och andra.

Bestsellers: Eye Shadows, Retro Matt Lipstick, Mineralize Skin Finish Powder.

2 smashbox

"Smeshboks" - ett märke av professionell kosmetika, vars grundare är kopplade till en intressant historia. Maxfaktornas sonson, ja, den enda som avslöjade världen med samma namn märke av dekorativa kosmetika, följde Dean och Davis delvis i fotspåren hos en berömd släkting. Att vara fotografer, när de besökte sig av tanken på att skapa sminkprodukter, tack vare vilka alla kunde se lika bra ut som modellerna som arbetar med dem. I motsats till de starka och porösa tätningskemikalierna utvecklades de ljusa i konsistens och säkra i komposition, vilket visar hög hållbarhet både i rampljuset och i vardagen.

För tillfället har varumärket miljontals positiva recensioner, dess berömmelse har spridit sig långt ifrån staten, och varumärkets framgång genererar en hel del fakes. Tänk på att produkterna tillhör premiumsegmentet, och därför kan det inte vara billigt. Online-butiken erbjuder fantastiska rabatter - en bra anledning att tänka på om de ursprungliga produkterna presenteras på denna Internetplattform. Cosmetics varumärke från år till år förbättrar sminkprodukter, underlättar kompositionen och förbättrar kvaliteten. Enligt kosmetologer är detta en värdig nominering av klassificeringen som uppfyller alla krav på säkerhet och hållbarhet - skuggorna rullar inte, pulvret faller inte ner som ett pulver, dyra flaskflaskor spenderas ekonomiskt, eftersom det inte finns något behov av att korrigera sminken under dagen.

Bästsäljare: Primer "Photo Finish Primer", "Kameraklar BB Water" tonalvätska, "Eye Eye" på ögonen.

1 Inglot

Inglot är ett polskt märke av professionell dekorativ kosmetika, utan vilken ingen betydande händelse i modevärlden kan göra utan. Märket är i TOP-10 av världens bästa märken av kosmetika, med ett representativt kontor i 57 länder. Modeshow, TV eller Broadway-show faller valet av makeupartister i de flesta fall på dessa produkter. Det var möjligt att vinna världen över kärlek och vinna många positiva recensioner med hjälp av innovativa utvecklingar, oöverträffad kvalitet och konkurrenskraftigt pris.

Ett rikt sortiment, en bred palett och det så kallade "Freedon System", som låter dig blanda toner för att få en unik nyans i smink, har gjort varumärket extremt populärt bland proffs. På grund av att kompositionen helt saknar dofter och parabener är dekorativ kosmetika lämplig även för den mest känsliga huden. Stjärnor som Britney Spears och Lady Gaga erkände mer än en gång sin kärlek till varumärket och inhemska Insta-Girl Victoria Bonya, hedrade för att bli ansiktet på varumärket, lanserade en gemensam serie dekorativa verktyg.

Bästsäljare: TINT läppstift, AMC gel eyeliner, SOFT SPARKLER FEB highlighter.

Topp varumärken av professionell kropps kosmetika

Professionella kosmetika för kroppen inkluderar alla slags vårdprodukter, allt från pasta för shugaring, anti-celluliter krämer och anti-stretch märken, slutar med scrubs för fötterna. En särskild återställning, som visat vid omröstningen, är att njuta av varumärkena nedan.

2 Aravia

Arabia är ett populärt inhemskt professionellt kosmetikföretag. Märket erbjuder hudvårdsprodukter och depileringsprodukter. Företaget är inriktat på tillverkning av produkter för salonger, såväl som omhändertagande av huden hemma. Forskare från laboratoriet i kombination med enastående kosmetologer har utvecklat en serie ursprungliga produkter för att göra avhärdningen så bekväm och produktiv som möjligt. I sortimentet finns produkter för hudvård före och efter proceduren för att avlägsna oönskat hår.

Kännetecknen för varumärket är uteslutande naturliga ingredienser: aminosyror, växtekstrakter, vitaminer och eteriska oljor. Höga effektivitetsegenskaper och hävdade egenskaper bekräftades under test utförda i kliniska och forskningscentra. Anställda på skönhetssalonger och hushållsentusiaster utvärderar varumärket positivt och noterar hygien och säkerhet i recensioner. Alla produkter är certifierade och uppfyller kraven i internationella standarder.

Bästsäljare: universal epilering sockerpasta "Start Epil", krämolja "Cream Oil", Cream paraffin "Cream Parafin".

1 guam

Det italienska varumärket professionell kosmetika "Guam" i över 20 år hjälper kvinnor runt om i världen för att förbättra formen och korrigera bristerna. I recensionerna kallas produkterna lite, så unika och helt säkra, utan biverkningar. Verkligen är mirakelkrämer, masker och geler gjorda på basis av tang - den kompositmaterialets komponent. På grund av mineralkomplexet, syror och vitaminer som finns i dem är huden fuktgivande, närande, antioxidant och åtdragande effekt. Inte mindre hälsande mineralsalter används som extra ingredienser.

Enligt kosmetologer, intäkterna från tillverkaren -. En riktig räddning för dem som vill strama upp huden, för att återvända till sin hudton och elasticitet, minimerar uppkomsten av hudbristningar, etc. Man kan säga att tillverkaren koncentrerade produkter för vård av halsen och låren och magen. Samtidigt framträdande plats i katalogen ta varorna mot slapp och svullnad i ansiktet, men en riktig bestseller - en serie av celluliter, som refereras till det täcka könet i åldern 20 till 60 år.

Toppförsäljning: massagekräm "Fangocrema", anti-celluliterkräm "DUO Trattamento Anticellulite", mask "Contro Gli Inestetismi Della Cellulite".Nästa Artikel
Hur färgar du ditt hår med henna själv