Gynnsamma dagar för hårklippningar - 2018


Den 20: e måndagen symboliserar örnen. Detta är en dag med stora prestationer och stora segrar. Idag kommer alla saker att bli framgångsrika och projekt framgångsrika och lönsamma. Den lämpligaste perioden för förändringar i viktiga områden i livet.

Månsiktighet: 78%

Avtagande månen (fas 3)

Den tredje fasen av den avvänjande månen kännetecknas av gradvis utrotning av aktivitet och en minskning av energinivån i världen runt omkring oss. Det här är den tid då processerna i människokroppen börjar gå långsammare. Därför kommer processer med hår i denna månperiod att sakta ner deras tillväxt.

Trimmning under den tredje månfasen, du kan behålla hårets hälsa och vackra yttre tillstånd, men samtidigt sakta ner tillväxten. Detta är lämpligt för dem som haircutet har uppstått i alla avseenden och som vill behålla det längre. Med en förändring av hårets längd under den aktuella perioden blir deras rötter läkta och förstärkta.

Den tredje fasen av den avvänjande månen är utmärkt för experiment med en frisyr - det kommer inte att vara länge, så du kan försöka att belysa även de mest våldsamma idéerna. Detta gäller inte bara ny styling eller curling, men också färgning. Resultatet kommer inte att vara länge och kommer att tvättas väldigt snabbt, så du kan prova nya nyanser.

Har inte en minskande månskiva och hårvård. Läkande masker och näringsämnen tar inte sin fulla effekt och pengarna kommer att spenderas, sannolikt bortkastad.

Splicing hår på den avvänjande månen kan minska kroppens försvar och försvaga dess sakrala bindningar. Att gå till frisören bör därför behandlas med försiktighet, för att inte locka till misslyckande.

Den positiva effekten av den avgående månens tredje fas:

 • hårklippning under den aktuella perioden kommer att förbättra hårets tillstånd, stärka rötterna, håret efter att det kommer att växa väldigt långsamt;
 • Färgen som produceras under tredje fasen kommer att tvättas mycket snabbt, vilket gör det möjligt att försöka experimentera med nya nyanser.

Den negativa inverkan av den avtagande månens tredje fas:

 • Det rekommenderas inte att skära av håret om det är nödvändigt att växa snabbt, eftersom detta förfarande kommer att avsevärt sakta ner deras tillväxt.
 • Det är lämpligt att skjuta upp läkningens hälsa och näring till en senare tid - nu kommer förfarandena inte att ge fullständiga resultat
 • När du skär håret under denna period kan du försvaga kroppens försvar mot negativa influenser.

Månen i Leo

När månen är i Leo, kommer det en bra period för att ändra hårets längd. Fokusera på månens dag och lägga till detta på Leos inflytande kommer livet att förändras till det bättre. Hårets tillstånd kommer att förändras, saker kommer att gå upp, framgång kommer inte att hålla dig väntar.

Skär ditt hår bättre på den växande månen i Leo, mycket snabbt ser du resultatet av frisyren:

 • bra målning och kemi;
 • håret kommer att förbättras, bli frodig, silkeslen;
 • tillväxten kommer att öka
 • hår styling är enkelt och elegant.

Under denna månperiod kan du bli av med misslyckanden, om du går till frisören. De som vill ha frodigt och mycket lockigt hår bör nu göra en perm för ljuskrullningar. Leos positiva inverkan på utseendet motsvarar hans ljusa natur, frodiga manen. Inte bara en hårklippning kommer att ge det önskade resultatet, sätta masker på håret under denna period, ta helande bad.

I astrolog anses månens fas i Leo anses vara en av de mest fördelaktiga perioderna för att klippa hår, skriva kontrakt och starta nya relationer, spela sport och gå på bio. Beroende på hårklippets dag kan du se hur kassaflödena anpassas, förbindelserna mellan partnerna förbättras, saker går uppåt. Månen i Leo ger framgång och aktiverar potential. Det är värt att titta på dagarna i denna fas för att uppnå önskat resultat och en gynnsam frisyrning.

Påverkan av månens dag

Den 20: e måndagen, även om de är en tid med stora förändringar och prestationer, är inte lämplig för att besöka frisören. Om du ändrar hårets längd, kommer stämningen och utseendet att störa dig under hela måncykeln. Hårets struktur kommer att förändras, vilket kommer att leda till en livlös och dim utseende på din frisyr.

Experiment med styling och förändring av bilden kommer också att påverka hårets hälsa och förvärra den externa bilden. Detta kan förstöra stämningen och även orsaka mild depression.

Under denna månperiod rekommenderas inga förändringar i hårets struktur, färgning, perm, laminering. Detta kommer inte att ge den förväntade effekten, resultatet kommer att bli mycket värre än att förstöra stämningen och ditt rykte i nära väns ögon, vilket kan leda till konflikter och konflikter.

Manipuleringar med hår, som utförs den 20: e måndagen, kommer inte på bästa sätt att påverka hårets och hälsan i allmänhet, men kommer att medföra otur till din verksamhet. Eventuella förändringar vid denna tidpunkt kan orsaka konflikter och stridigheter, förstöra humöret till depression.

Dagens negativa inverkan:

 • Denna period är inte lämplig för hårklippning, ägaren kommer inte att tycka om resultatet;
 • En ny frisyr vid denna tidpunkt kommer att ha en dålig effekt på hälsan och kan orsaka känslomässiga störningar.
 • färgning är inte heller önskvärt, den resulterande nyansen kommer att skilja sig från den önskade och snabbt tvättas bort.

Effekt av veckodagen

Flödar under påverkan av militant och aktiv Mars är denna veckodag idealisk för att lösa grundläggande problem och stora förändringar. Det är särskilt viktigt att veta vilken dag i veckan du föddes, för din tur på denna dag kommer att bli hundra gånger starkare.

Eventuella behandlingar med hår på andra dagen i veckan blir mer gynnsamma. Hårklippningar på denna dag är mycket framgångsrika, förvandlar utseendet och ger vitalitet till både håret och dess ägare. Frisyr under lång tid kommer att glädja dig och andra med frisk glans och energi.

Tisdag är den perfekta dagen om du känner dig trött eller övermanad. Det är inte så svårt att ringa på vitalitet och aktivitet - det är nog att gå till frisören och den förlorade fysiska styrkan kommer att återställas.

Det rekommenderas inte att kontakta en frisör för omformning på tisdagar bara för dem som är rädda för att få nyhet i sina liv eller undvika överdriven aktivitet. Även personer som är födda på fredag ​​eller måndag är att skjuta upp ditt besök.

Lunar dagar för frisyr

Under lång tid är det vanligt att klippa håret endast på vissa dagar för att förbättra sin energi, liksom hårdensitet och tillväxt. Våra förfäder trodde att om du klippte håret på en dålig dag, kan det påverka personens hela öde negativt.

Månens position - detta är en guide för denna procedur. För en hårklippning valdes han inte av en slump, eftersom månfaserna på ett speciellt sätt påverkar en person. Det påverkar månen och på hårets tillstånd. Det finns bra dagar för hårklippningar och dåliga. För förfarandet är det nödvändigt att välja endast gynnsamma dagar och det spelar ingen roll om man ska ha en frisyr på eftermiddagen eller kvällen.

Mån månad består av 4 faser:

 • nymåne;
 • fullmåne;
 • växande måne;
 • avtagande måne.

Dessa faser och påverkar kroppens och hårets tillstånd. Månens inverkan på människor är ett faktum som är vetenskapligt bevisat. Gynnsamma dagar för att skapa frisyrer är de dagar då tack vare manipuleringen av stylisten med håret börjar de växa snabbare och deras volym ökar.

Gynnsamma dagar för frisyr

Astrologer säger att det inte bara är månen som påverkar hårets tillstånd. De hävdar att hår är ett slags tråd som binder en person till universum. Enligt honom överförs kosmisk energi till människan, vilket påverkar hans hälsa och öde.

Om du gör ett hårklipp på gynnsamma dagar, kommer det att förbättra det mänskliga biofältet och det kommer att ha en positiv inverkan på ödet.

Gynnsam period för frisyr:

  Fullmåne

Dessa är de mest lämpliga måndagar för hårskärning. Om frisyren är färdig i fullmåne börjar strängarna snabbt lägga till och hårets densitet ökar. Dessa är gynnsamma dagar, inte bara för att klippa hår, men också för att utföra färgning. Dessa är de bästa dagarna för absolut några förfaranden för hår.

Perioden av den stigande månen.

Om du gör ett hår vid denna tidpunkt kommer tillväxten att accelerera strängen, men ljusstyrkan kan försvinna. Spinning kan också förlora fukt. Om håret är för torrt utan det kommer det att vara skadligt för dem.

 • 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21-23, 26-28 måndagar.
 • Perioden då månen är i konstellationen Stenbocken, Libra, Leo, Jungfru eller Taurus.
 • Ogynnsamma dagar för hår

  Ogynnsamma dagar att utföra en hårklippning är den tid då manipuleringen av trådarna negativt påverkar deras struktur. De kommer bli spröda, växa långsamt och fallout kan börja.

  Astrologer säger att skärning dessa dagar har en negativ effekt på det mänskliga biofältet. Det tömmer energi, kan orsaka sjukdomar och olyckor. Därför bör dessa dagar undvikas.

  Dålig tid för strandmanipulationer:

   Avtagande månen.

  Om du skär ditt hår i denna fas kommer hårväxten att sakta ner. Emellertid är denna tid gynnsam för depilering.

  Nymåne

  Genom att göra en frisyr vid denna tid, förkortar en person sitt liv. Ett sådant förfarande drar vitalitet åt det. Därför, efter att ha besökt salongen finns hälsoproblem. Under inga omständigheter kan du inte klippa håret på nymånen hos barn. Om pojkarna gör håret vid denna tid, kommer de att ha håret mycket snabbt, och hårklippningen på flickornas nymåne kommer att göra att håret blir flytande och blir kraftigt förlorat.

  9, 15, 23 och 29 måndagar.

  De är inte bara ogynnsamma, men även farliga att begå en frisyr. Om du gör ditt hår vid den här tiden kommer strängarna att bli tunna, mängden hår försvinner och håravfallet börjar. En frisyr på dessa dagar kommer också att påverka en persons öde. Han kommer att hemsökas av olyckor och hälsoproblem uppstår.

  Lunar och solförmörkelse.

  Om du skär ditt hår dessa dagar, kommer hårets struktur, ödet och hälsan hos personen att lida.

  Månen i konstellationen Cancer eller Fiskarna.

  Klippning dessa dagar försämrar hårstruktur och hälsa.Klipp aldrig strängarna själv. Förfarandet, som utförs med egna händer, kommer att bryta mot biofältet och efter det kommer det att uppstå olyckor och professionella.

  Det är bättre att klippa håret med proffs och bara i en gynnsam period.

  Hårklippning på en specifik måndag

  Låt oss nu titta närmare på vilka dagar du kan få en hårklippning och vilka dagar du inte gör:

  1: a dagen Den här dagen är ogynnsam. En hårklippning som görs vid denna tid kommer att förkorta livslängden, eftersom energi från universum kommer att avskuras.

  2: a dagen Denna dag rekommenderas inte att göra hår. Detta kommer att leda till en ogynnsam atmosfär i familjen och på jobbet. Skandaler och konflikter kommer ständigt att uppstå.

  Tredje dagen. Ogynnsam tid för ett hårklipp. Frisyr, gjord på 3 månad, kommer att medföra att det uppstår materiella problem. Manipuleringar med hår på tredje dagen kommer att leda till uppkomsten av problem och sjukdomar.

  4: e dagen. Dålig tid för hårklippning. Förfarandet kommer att orsaka fobi och depression. På grund av hårklippningen vid denna tidpunkt kommer det också att finnas hälsoproblem. Först och främst kommer hals- och andningsorganen att lida.

  5: e dagen. Vid den här femte dagen kan du utföra hår. Hårklippning, gjord på 5: e måndagen, kommer att förbättra personens materiella tillstånd.

  Sjätte dagen. Sjätte dagen är en ogynnsam period. Hårklippning på den 6: e måndagen kommer att leda till att sjukdomar i andningssystemet uppträder. Frisyr på den 6: e måndagen kommer generellt att försämra hälsan.

  7: e dagen. För frisyren är den 7: e måndagen inte lämplig. Förfarandet, som gjorts den 7: e dagen, kommer att leda till destabilisering av relationer med släktingar och kollegor. Dessutom kommer en hårklippning på den sjunde dagen att orsaka försämring av affärer och immunsystemets tillstånd.

  8: e dagen. Bra tid att skapa frisyrer. Hårklippning på den 8: e måndagen kommer att förlänga en persons liv och stärka hans hälsa. Frisyren på den åttonde dagen ökar också självkänslan och hjälper till att uppnå respekt från andra.

  9: e och 10: e måndagen. Ogynnsam tid för ett hårklipp. Manipuleringar med hår, som hålls på den 9: e måndagen och på den 10: e dagen, kommer att provocera förekomsten av sjukdomar. Frisyr på den nionde dagen och den tionde dagen förkortar livet.

  11: e måndagen. Vid den här tiden kan du manipulera hår. En hårklippning på den 11: e måndagen kommer att förbättra hårstrukturen. Manipuleringar med strängarna på elfte dagen kan utveckla gåva av clairvoyance och intuition och förbättra hjärnans funktion.

  12: e dagen. Dålig tid för att manipulera hår. Hårklippning på den 12: e måndagen kan orsaka olyckor. En resa till salongen på den tolfte dagen kan orsaka en plötslig tragisk avbrott i livet.

  13: e dagen. Trettonde dagen är den bästa tiden för kvinnor som vill öka sin charm. En frisyr gjord på den 13: e måndagen kommer att öka charm och överklagande.

  14: e dagen. Lycklig dag för hårklippningar. Procedurer med hår som begås idag kommer att förbättra människors välbefinnande, hjälpa honom att underteckna lukrativa kontrakt och vinna respekt i samhället.

  15: e dagen. Negativ tid. Haircut, perfekt idag kan du förvärra ditt psyko-emotionella tillstånd. Det kommer att finnas fobier och depression.

  16: e dagen. Ogynnsam dag. Hårklippning, som görs idag, kommer att leda till dödliga misstag och dåliga beroenden.

  17: e dagen. Dålig dag för hårklippning. En resa till salongen på den 17: e måndagen kan leda till förekomsten av olyckor, hälsoproblem och psyko-emotionell sjukdom. Frisyr på den sjuttonde dagen kan leda till förstörelse av relationer med släktingar och kollegor.

  18: e dagen. Negativ period. Manipuleringar med hår på denna dag kan orsaka förlust av din egendom, förekomsten av sjukdomar och orsaka problem för andra. Särskilt kan drabbas av husdjur.

  19: e dagen. Detta är en gynnsam tid. Hårklippning på den 19: e måndagen kommer att ge livslängd. Frisyrens nittonde dag kommer att förbättra hårstrukturen.

  20: e dagen. Dålig tid. Hårklippshår på den 20: e måndagen kommer att sluta med uppkomsten av hälsoproblem och psyko-emotionell sjukdom. Manipuleringar med hår på den 20: e måndagen kan också leda till det faktum att en person kommer att ha tankar om att skilja sig från livet. Tiden på den tjugonde dagen är inte nödvändig för att välja frisyr.

  21: e dagen Lycklig period. Manipuleringar med hår leder till välbefinnande och charm.

  Den 22: e dagen. Tvisterad period. Å ena sidan kan du förbättra ditt ekonomiska tillstånd, å andra sidan kan du uppleva problem med övervikt.

  23: e dagen. Den här tiden är utmärkt för en frisyr. Efter att ha besökt salongen kommer en person att känna sig lycklig. Han kommer att öka självkänsla och attraktionskraft.

  24: e dagen. Dålig dag för hårklippning. Manipuleringar med hår, som tillverkas idag, kommer att leda till uppkomsten av sjukdomar.

  25: e dagen. Negativ tid. En hårklippning orsakar synskador och ögonsjukdom.

  26: e dagen Denna period är bra för hårklippningar. Frisyrer som görs idag kommer att ge glädje och förbättra mikroklimatet i familjen.

  27: e dagen Lycklig dag. Hårklippning på den 27: e måndagen kommer att medföra lycka. Förbättra relationer med din älskade.

  28: e dagen. Bra period. Hårklippning på den 28: e måndagen kommer att öka charmen hos en person som inte går obemärkt av andra. På denna dag i håret kommer inte att vara en enda fel.

  29: e måndag. Ogynnsam dag. Manipuleringar med hår på dag 29 kommer att leda till en minskning av människans energi och försämring av hjärnans funktion.

  30: e dagen. Dålig period. Hårklippning kommer att orsaka olycka och återupplivning av fiender.

  Genom att ha en frisyr på gynnsamma måndagar har en person möjlighet att förbättra sitt ekonomiska tillstånd, hälsa och förbättra hårstrukturen.

  Lunar frisyr kalender

  Månskalendern, baserad på vilken hårklippning, som idag är en avundsvärd popularitet. Det skapades i antiken, då mänskligheten byggde hela sitt liv i enlighet med månfaserna.

  Se hårklippskalendern för 2018 efter månader:

  Vad är Lunar Haircut-kalendern och varför?

  Kalendern skapades med hänsyn till de hundraåriga observationerna av månens inflytande på håret, deras hälsa och tillväxt. Eftersom krullarna är en viktig del av bilden av en person, kräver de regelbunden vård. Silkeslen och välskötta, de lockar uppmärksamhet, gör exteriören snyggare. Lunar frisyrkalender 2018 hjälper dig att välja en gynnsam tid för att skapa en ny frisyr och färglägga dina strängar.

  öde

  Som regel känner en person effekten av måncykeln - en upphöjd eller tvärtom obalanserad stat. Den himmelska kroppens inflytande är ganska stor, och dess manifestationer är olika. Långt hänförd till hår magiska förmågor som binder man och subtil materia. De antika orklerna märkte påverkan av månens faser på krullens tillväxt och moderna forskare bekräftar bara "upptäckter" av antikviteter. På grund av detta skapas en särskild kalender från år till år som indikerar framgångsrika och ogynnsamma datum för frisyr.

  Den valda perioden för att besöka frisören påverkar hela kroppen som helhet. Den avtagande månens fas kommer att göra tillväxten av strängar långsam. Uppdatering av frisyrer på den växande månen bidrar till snabb tillväxt, en positiv effekt på immunsystemets ton, förnyelsen av kroppsceller. Men procedurerna för hårvård i nymånen kan ha en skadlig effekt, inte bara på strängarnas tillstånd, utan också att ta en persons positiva energi, förkorta livet.

  Långsiktiga observationer bekräftar detta faktum. Om den första frisyren till ett barn är gjort under den avvänjande månens period, kommer pojken att ha tidigare skallighet, och tjejen kommer att vara "begåvad" med gles och sprött hår.

  Månens faser och deras effekt på hårväxten

  Månsklippningskalendern består av 4 faser: den dödande månen, nymånen, den stigande månfasen, fullmåne. Den mest gynnsamma tiden att besöka skönhetssalongen är naturligtvis den växande månens period. Detta är en idealisk period, som kännetecknas av ökad tillväxt av strängar, cellförnyelse, acceleration av metaboliska processer.

  Särskilt användbart för skärning av hår är cykelns 1: a och 2: e kvartalet. Det rekommenderas att besöka frisören under denna period:

  • Om du vill göra en skarp bildbyte, experimentera med en frisyr, skapa något nytt, ovanligt för dig. Den växande månfasen välkomnar originella och ovanliga hårklippningar. Var säker på att stiluppdateringen kommer att bli framgångsrik under denna period;
  • om du vill nå maximal längd på kort tid. En hårklippning under denna period kommer att påskynda de nödvändiga processerna, och det önskade resultatet uppnås betydligt snabbare;
  • om du är ägare till tunna trådar som måste stärkas. En hårklippning under denna fas påverkar väl krullarnas kvalitet, ökar densiteten och volymen.

  Hårklippningar under den avtagande månens tid kan dock också vara populära. Att delta i en frisör vid denna tid rekommenderas i följande fall:

  • bromsa tillväxten av strängar för att hålla skönhetssalongbesök till ett minimum. Detta kan vara användbart när du reser till en utväg eller på en lång resa. När det inte finns någon tid eller möjlighet till traditionell vård;
  • för att ge strängarna en naturlig glans och silkiness. Långsam tillväxt kompenseras av en kvalitativ förbättring av hårets övergripande tillstånd;
  • för att eliminera brott och sträckfall.

  De återstående faserna är extremt ogynnsamma för någon manipulering av frisyren. Det här är perioder med intensiv växelverkan mellan mån- och solkroppar, vilket kan leda till hälsoproblem.

  Månskalender och veckodagar

  Kranskalendern för månen 2018 föreslår exakta datum som karakteriserar gynnsamma och oönskade dagar att besöka frisör. Om du emellertid inte har möjlighet att bekanta sig med aktuella datum kan du använda de grundläggande reglerna för att upprätta kalendern:

  1. Måndag är den traditionella måndagen som garanterar snabb hårväxt och förstärkning. Personer födda på tisdag och lördag bör dock undvika att ändra sina frisyrer den här dagen.
  2. Tisdag är en dag som ligger under Mars. Är neutral för att göra hårklippningar. Du kommer inte att få ett negativt resultat, men du borde inte räkna med snabb tillväxt heller. Människor som är födda på måndag och fredag ​​borde sakna denna dag för att besöka skönhetssalongen.
  3. Onsdagen är dagen styrd av konstellationen av Merkurius. Denna period är gynnsam för förnyelse av hår, en positiv effekt på utvecklingen av minne och mentala förmågor. Varning i denna period bör visas för personer födda på torsdag;
  4. Torsdagen är en oerhört framgångsrik dag för en ny frisyr som inte bara kommer att ändra bilden till det bättre, utan också ha en positiv effekt på strängarnas hälsa. Tillsammans med de trimmade lockarna från ditt liv kommer det att gå i trubbel. Haircut på denna dag lovar lycka till och lycka i framtiden;
  5. Fredag ​​är den dag som är till nåd av Venus. Hårklippningar, som utförs under denna period, bidrar till att förbättra det personliga livet och lova en trevlig bekantskap för ensamstående människor.
  6. Lördag är den perfekta tiden att ta hand om lockar. Olika masker och behandlingar kommer att ge maximal nytta;
  7. Söndag är en ogynnsam period, tillsammans med ett klippt hår kan en person sakna sin lycka.

  Månens växel och tecken på elementen

  Månskalans hårklippningar 2018 är baserade på den himmelska kroppens interaktion med tecknen på elementen. Även den framgångsrika fasen av den stigande månen får inte ha den förväntade effekten om ett ogynnsamt tecken gynnar denna period. Vattenmärken anses inte vara de bästa uppgraderingssatelliterna. Särskilt olyckliga dagar är de när månen är i konstellationen av cancer och fiskar. Att lägga vid denna tid håller inte formen och snabbt "sönderdelas". Trimmat hår kommer att förlora volymen och bli mycket tunn.

  Signs of Fire bidrar till den kvalitativa och estetiska förbättringen av håret. Precis som en ädel lejon, kommer ditt hår att vara frodig och lockande, och alla förändringar i bilden kommer bara att bli bättre. Akta dig för att vara Constellation Aries, "tack vare" vilka strängar kan blekna och bli sköra. Skytten visar en neutral inställning till hårklippningar, men ett besök hos frisören under denna period kan orsaka mjäll.

  Luftkonstellationer gör håret fluffigt och lätt. Dessutom finns det en förstärkning av hår, cellreparation. Varje styling på denna dag är särskilt framgångsrik. Men konstellationen av Vattumannen är ett undantag från det allmänna luftelementet. Hårklippning under denna period kan orsaka riklig håravfall.

  Tecken på jorden har en positiv effekt på krökningens manipulation. Att lägga under denna period kommer att se fantastisk ut och kommer att vara hela dagen. Dessa dagar är särskilt bra för skärningstips - håret kommer att se välskötta och snygga under lång tid. Ett besök på en skönhetssalong, när Taurus är i konstellationen, kommer att ge framgång inte bara med att uppdatera bilden utan även i finansiella frågor.

  Lunar frisyr kalender 2018

  10 hemligheter av korrekt och säkert frisyr

  Tecken på Zodiac, Månen och andra hemligheter av hårklippningar 2018

  Legender och regler

  Om du tror på en av de äldsta legenderna, då i gamla tider, även före händelserna i Gamla testamentet, hade människor på jorden inte hår i den vanliga presentationen för oss. Man tror att bland våra avlägsna förfäder såg "frisyrerna" mer ut som en mild fluff, som vi nu bara ser hos nyfödda.
  Emellertid hade denna mycket ned en fantastisk förmåga att ackumulera biologisk energi, vars närvaro bestämdes av den lysande haloen. Ungefär ett sådant mirakel - den gudomliga Nimbus, vi kan nu se på ikonerna.

  Men enligt legenden, efter fallet, efemära, luft hårstrån som den person som laddade med kosmisk energi, var tunga, härdat. Egentligen är det här hur hår visade sig. Det finns dock en version som genom strängarna och krullarna och till denna dag finns en hemlig förbindelse mellan man och himmel. Den här länken kommer att existera tills människor igen stiger till den högsta utvecklingsnivån.

  Därför bör håret behandlas noggrant med vetskap om att dessa är knepiga antenner, med vilka vår kropp drar livskraft i rymden. I de gamla dagarna visste de säkert att klippa hår kan drastiskt förändra en persons öde. Därför har kännedom om hemliga ritualer i samband med skärning av trådarna hittills bevarats. Det finns hemligheter som föreslår när man ska klippa håret.

  Lunar haircut kalender för varje månad 2018

  Modern magi anser hår som en länk mellan människor och kosmos. Alla manipulationer med dem förändrar inte bara vårt utseende, utan stör också flödet av en osynlig bioenergetisk flod, tvättar oss med sina vågor som bär krafter.

  Tidig skallighet är inte bara en kosmetisk defekt. Detta är förlusten av kraftfullt skydd inför Guardian Angel. Därför den huvudsakliga och oföränderliga regeln - håret bör behandlas noggrant och komma ihåg att någon inverkan på dem inte passerar utan spår, men reflekteras direkt på den bättre eller sämre sidan av öde, liv och hälsa.

  Lyckligtvis har heliga hemligheter och praktiska kunskaper om mänskligheten som hjälpt människor att behålla hårets skönhet och styrka genom århundradena inte gått vilse. Om du följer vissa regler och vårdlagar för dem år 2018, kommer du inte bara att kunna förvåna de som omger dig med lyxiga lockar, utan också utnyttja Cosmos energi fullt ut.

  Tio hemligheter av korrekt och säkert frisyr

  Hemlig en

  Många människor väljer intuitivt sin frisör. Bara de litar på honom i håret. Och de är förresten helt rätt. Du kan inte lita på att göra en frisyr till den första frisören. Den här mannen, smart snyggande sax, förändras under vägen och ditt biologiska fält. Om du inte hittat "din frisör", kom ihåg att en energisk, godmodig mästare kan förändra ditt liv till det bättre, som om du laddar dig med optimism.

  Ju äldre och mer erfarna stylisten desto starkare blir hans inflytande. Om du är en självständig person, är du van vid beslut och tar ansvar för dig själv, då sitter du bättre i en stol för en mästare som är samma ålder som du eller lite yngre.

  Om du känner att du är kroniskt otur, som en svart rand har kommit, kontakta då en äldre och mer auktoritativ specialist. Låt den här hedrade quaferen ta dyrt sitt arbete, men genom att betala honom för en ny frisyr, kommer du inte ångra det. Bokstavligen direkt efter att ha lämnat barberaren, kommer ödet att ge dig den första trevliga överraskningen. Du kommer inte bara att glömma problemen, men anser att ödet är gynnsamt för dig, om du fortfarande väljer gynnsamma dagar att besöka salongen.

  Andra hemligheten

  Det finns en förklaring till folkmänniskor som uppmanar att aldrig skära sina egna strängar. Erfaren psykiker vet en viktig regel - det är omöjligt att positivt påverka ditt eget biofält. Faktum är att människor ofta överraskas: varför erkända magiker och all-seeing inte kan hjälpa sig själva, bota eller förändra sitt öde. Deras styrkor, viljan, låter dem läka andra, korrigera deformationerna av andras biologiska fält. Men med din egen är det okej. Eller konsekvenserna kommer att vara motsatta vad som är önskvärt.

  Tredje hemligheten

  Visste du att i process att skära dina eter, förändras metalliska och astrala biofält? Med andra ord är du, i frisörens stol, extremt utsatt för andras inflytande. Först och främst arbetar mästaren själv på dig.

  Baserat på detta rekommenderas inte att du litar på ditt hår till en frisör av det motsatta könet. De förklarar det på så sätt: påstådd, om en kvinna, en man skär hår, då kan han få känslor för henne. Och även om en vacker klient lämnar salongen utan att hända, då kommer hon att få svårigheter i personliga, familjeförhållanden.

  Som ett exempel, även leda legenden om Samson. Enligt henne hade den förrädiska skönheten Dalida, efter att ha framkallat hemligheten av den bibliska hjältes makt, gömd i krullarnas okränkbarhet, skurit bort dem. Som ett resultat förlorade Samson sin styrka och dog.

  Hemliga fyra

  Även om du vet exakt när det är bättre att klippa håret, se alltid vad som händer med de snittade trådarna senare! Låt aldrig mästarna i frisörshallen slänga dem i vattnet. Om du följer detta råd, kommer du att kunna behålla krullens pomp och glans i extrem ålder.

  Hemliga fem

  Stärka, förbättra håret hjälper Lunar kalender hårklippningar 2018. Till exempel, när du vill så snart som möjligt att odla dem, gå till frisören i fullmånadens dagar. För att förbättra ståndarnas tillstånd, till exempel för att göra dem lydiga, smidiga, kammade med lätthet, är besöket på salongen tidsbestämt till den tid då nattljusen är i ett avtagande stadium. Tänk på en nyans, efter en hårklippning som gjorts under den avvänjande månens dagar växer håret långsammare än vanligt. Visst är denna period bra för att stärka rötterna, hårlökarna, vilket hjälper till att förhindra förlust.

  Hemlig sjätte

  Månskalendern kan föreslå både gynnsamma dagar för en hårklippning och ange siffrorna i vilken kategorisk det inte rekommenderas att röra håret med sax. Enligt våra förfäders observationer är det bättre att inte göra en frisyr den 9, 15, 23, 29: e månaden, för att du kan ackumulera problem med minne och sinne. Avstå från haircuts år 2018 behöver och i dagarna med sol och månförmörkelser.

  Sjunde hemligheten

  Vilken dag i veckan är bättre att klippa håret

  Var och en av veckodagen 2018 kan också ha en särskild inverkan på hårväxt och även på välbefinnande, ödet för den person till vilken de tillhör:

  • Måndag: du kan säkert gå till salongen. Håret kommer att tolerera och klippa och färga. Och deras älskarinna under frisyrningen, "slänger" de ackumulerade negativa känslorna, bekymmerna, kommer sluta oroa sig för trivia, ganska mycket bortskämda hennes nerver.
  • Tisdag: En unik dag för dem som inte kan hitta styrkan att lösa ett problem eller fatta ett viktigt beslut. Också besöka frisören kommer att vara användbar för dem som lider av rutinen och letar efter nya ljusa intryck.
  • Onsdag: Enligt månskalendern haircuts är ett besök på frisören på denna dag värt att planera för de rastfria, gemytliga människorna. Det är dock också lämpligt för dem som bara vill ha lite romantik eller äventyrlig ande i sina liv. Till exempel träffa någon, gå på en spännande resa.
  • Torsdag: I mitten av veckan visas manipuleringar med hår för dem som vill skapa relationer med andra, som drömmer om popularitet och berömmelse. Eller kanske vill hon bara övervinna alltför blygsamhet och isolering.
  • Fredag: Det här är en speciell dag när du kan drastiskt förändra ditt utseende. Man tror att om du är nöjd med din egen reflektion i spegeln, så på fredag ​​är det bättre att inte experimentera med frisyrer. När du tvärtom vill förvandlas till det bättre, välj då speciellt lyckliga dagar (fredagar) under perioden medan solen flyttar till Stenbocken (från 24 december till 22 januari) eller till Taurus (22 april-21 maj).
  • Lördag: den här tiden rekommenderas för bildändringar. Den nya frisyren kommer att bli framgångsrik, strängarna kommer att få en hälsosam glans och styrka. De försäkrar att tillsammans med korthårigt hår på lördag kan du "ta bort" skulder och synder från hela kappans karma.
  • Söndag: månskalendern av haircuts i 2018 categorically inte råd på den här dagen för att ens tänka på nya frisyrer, annars kommer förmögenheten att vända sig bort från dig. Om det emellertid så kroniskt otur kan du bestämma dig för att experimentera - det är på söndagen att titta på salongen för att ändra bilden. Kanske ditt nya utseende kommer att hjälpa ödet att göra en tur till det bättre?

  Hemlig åttonde

  Det räcker inte att välja en lycklig dag i veckan för en hårklippning. Du måste också analysera hur det hänför sig till din födelsedag. Det visar sig att det finns dagar av antagonister som gör alla positiva effekter av ett hårklipp till rent negativt och till och med farligt!

  • Till exempel, om du föddes på måndag är dina dagar att besöka en skönhetssalong: torsdag, fredag ​​och lördag. Söndag är det värsta ögonblicket.
  • Folk som är födda på tisdag rekommenderas hårklipp på torsdagar, lördagar och söndagar. På fredagar är det bättre att inte störa vegetationen på huvudet.
  • Söndagar är harmoniska för barn av miljön, och torsdagar är kontraindicerade.
  • Född på torsdagen hjälper energin på måndag, tisdag, fredag, söndag. Men onsdagen är antagonistens dag.
  • Född på fredag ​​- gynnsamma dagar: måndag, torsdag, lördag, söndag. Antagonist anses vara tisdag.
  • Din första födelsedag föll på lördag, då fredagenergin skyddar dig också, men söndag kommer inte att lyckas med det önskade resultatet.
  • Och slutligen, alla som ser det vita ljuset på söndagen måste komma ihåg när de ska skära sitt hår, att de har framgångsrika dagar - tisdagar och torsdagar. Men på söndag är måndagar kontraindicerade.

  Och igen finns det inga regler utan undantag. Körkortskortet 2018 rekommenderar att du går till frisören precis på "dåliga" dagar, om allt inte limnas, följer bara karmiska misslyckanden. Det visar sig att efter att ha bytt frisyren på en sådan dag verkar livet vara långsamt ett tag, men då gör ödet en plötslig och oväntad tur som leder till segrar och lycka!

  Hemlig nionde

  När det är bättre att klippa hår, hur man accelererar tillväxten och stärker år 2018, berättar månens position i himlen. Mycket beror på zodiakonstellationen där nattljuset är. Ett speciellt mån horoskop, som indikerar positionen av zodiacens tecken, kan erbjuda dagar som är gynnsamma för en frisyr.

  Väduren. När månen i det här tecknet är det bättre att skjuta upp den nya frisyren. Frisörmanipulationer under denna period har praktiskt taget ingen effekt på hårets allmänna tillstånd. Men människokroppen reagerar dåligt på dem, och immunsystemet kan misslyckas eller kroniska sjukdomar kan förvärras.

  Oxen, Jungfrun och Stenbocken - en bra tid att besöka en stylist. Perfekt kommer det att visa sig, och frisyren och låsen kommer lätt att ge till läggning. Dessutom kommer de att växa aktivt, och deras tips är mindre utsatta för tvärsnittet.

  Tvilling och Libra är lufthoroskopskyltar. Kanske är det därför, under deras "regeringstid" i månen, volymetriska, luftiga hårklippningar som är utmärkta. Dessa gynnsamma dagar kan användas om du vill påskynda hårväxten.

  Cancer och Fiskarna. När du har ett mål, så länge som möjligt för att hålla tydliga konturer av ett hårklipp, och ge ditt hår näring och styrka, använd sedan perioden medan månen är under påverkan av dessa stjärntecken.

  Lev. Enligt hårklippskalendern för 2018 är det inte den bästa tiden att besöka en mästare om du är nöjd med ditt liv och trivs bra. Men om du är mired i problem och olyckor faller på ditt huvud, prova lyckan - byt frisyr. Kanske då kommer i din öde de önskade förändringarna till det bättre?

  Skorpionen. Detta tecken i månen lovar inte gynnsamma dagar för hårklippningar, för med sin intrig, stör Scorpio oförutsägbart i hans personliga liv. Det betyder att efter en frisör kan du både förbättra din relation med en partner och förvärra problem och missförstånd mellan dig.

  Skytten. Lunar haircut kalender 2018 rekommenderar användning av Skytten på professionellt område. Det innebär att en frisyr enligt horoskopet kan bidra till din karriärtillväxt. Det ger dig förtroende, och du kommer att kunna uppnå framgång, för att vinna den förtjänta auktoriteten bland kollegor.

  Vattumannen. Rusa inte till barberaren under Aquarius "regim". Du kommer vara olycklig med mästarens arbete och hans hårs tillstånd.

  Hemlig tionde

  Påverkan av tecknet på horoskopet på födelsedagen

  Om du följer alla regler är det inte tillräckligt att välja fördelaktiga dagar för ett hårklipp, en annan hemlighet av en lyckad frisyr, dess form, längd och jämn färg i harmoni med tecknet på stjärnteckenet som personen föddes i. I månskalendern av hårklippningar kan du hitta vanliga egenskaper hos stilar som hjälper intensivt relä och utnyttjar kosmos energi.

  Aries

  Väduren rekommenderas, så kallade sport haircuts, utan att kräva noggrann styling, korta strängar. Först gör sådana frisyrer att du ser ungdomlig ut, tonad. För det andra ger de faktiskt en person energi och har en positiv effekt på hans välbefinnande. Det är inte av en slump att människor i de gamla dagarna, när de var sjuka, skar sitt hår kort. Och det bidrog till återhämtning.

  Enligt Lunar kalenderhårklippningen 2018 kan en förklaring hittas för detta fenomen. Aries tecken projiceras i vår kropp på hjärnans område, svarar i termer av astrologi, för dess oavbrutna syreförsörjning, vilket är möjligt med oavbruten blodtillförsel. Om du vet när och hur bäst du ska klippa ditt hår enligt Aries horoskop, så kan du stabilisera hjärnans aktivitet.

  Frisyren i detta stjärntecken hjälper en person att mentalt koncentrera sig och göra de mest korrekta besluten för genomförandet av globala planer och projekt. Korta strängar, det är inte en slump att företagskvinnor, som ofta är avgörande, vana sig att fatta beslut på egen hand, och kan befria sig från de svåraste situationerna utan konsekvenser och stöd, väljer ofta. Ofta följs denna stil av både idrottsmän och damer som är dynamiska, med en snabb takt i livet.

  Taurus

  Frisyrer från medelstort hår rekommendera Taurus Lunar kalender hårklippningar. De kan utföras i olika tekniker enligt modetrender. Men det viktigaste är att trådarna ligger fritt, vilket skapar effekten av viss försummelse. Det är denna till synes oförstörda naturliga skönhet och nåd av en frisör som uppnås med hjälp av smarta tricks av en begåvad quafer.

  Eleganta, flytande lockar, det här är inte lätt att uppnå utan att använda moderna stilprodukter: lacker, geler, vaxer. Men de är inte välkomna när man skapar mästerverk på huvudet på Taurus. Och månskalendern av hårklippningar år 2018 lovar de som, korrekt tog upp sitt hår, lycka till att genomföra fastighetsaffärer.

  Gemini

  Detta är ett horoskopskylt - elementet i luft och rymd. Uniktheten av detta stjärntecken ligger i det faktum att han inte är rädd för moderna experiment med färgning och permanenta lockningar. Kemiska ämnen skadar inte Tvillingarna, även om deras idealiska längd är vald - upp till axeln.

  Vågiga lockar, målade i asfär och blåaktig toner, se vackra och eleganta. Sådana frisyrer låter dig ordna nervsystemet och andningsorganen. Och deras hemliga makt ligger i det faktum att de i 2018 hjälper till att skapa relationer med andra och få framgång i skolan och resan.

  cancer

  Detta mystiska tecken på horoskopet, oförklarligt associerat med medeltiden. Riddarna på den tiden var en populär frisyr som påminner om nuvarande torget. Korsfararna valde inte av misstag det eftersom de var övertygade om att det fyllde dem med energi och styrka. Kare anpassad till våra samtidiga, födda i cancer.

  Denna konstellation har en effekt på genetiskt minne. Därför rekommenderar Lunar Haircut kalender 2018 en bob till de Cancers som vill bygga bra relationer med äldre familjemedlemmar. Förresten hjälper denna snygga frisyr ungdomar att välja en värdig partner med vilken du kan tänka på äktenskap. Och föräldrarna godkänner denna nominerade.

  Leo

  Det är svårt att föreställa sig kungen av djur utan hans lyxiga man. Det är därför, och för representanter för detta tecken på horoskopet - en frodig spridning av lockar är idealisk. För att uppnå denna "naturliga" skönhet är det bara möjligt med hjälp av en komplicerad stegad frisyr. Lite lockiga lås kommer att öka volymen och ljusheten.

  Om naturen inte ger dig krus kan du använda curlers. Eller i samråd med befälhavaren att tillgripa kemisk perm. Klippkalendern rekommenderar "lejon maner" till dem som lider av hjärt-kärlsjukdomar.

  Dessutom utvecklar Leo tecknens frisyr enligt horoskopet kreativa förmågor. De kommer att hjälpa till i 2018 för att bli mer självsäker, snyggare och generös, mer glad, få lite romantik och firande i sitt liv.

  Virgo

  Navnet på detta tecken på horoskopet är förknippat med en vacker kvinna som gör en stor insats för att förbättra sitt utseende. Jungfruer älskar att använda kosmetika för att betona skönhet, och smidigt maskera deras brister. Så för dem den vanliga saken - hårfärgning, på påsar, paryckar, föremål.

  Intressant är att alla dessa konstgjorda medel och tekniker bara hjälper Virgos att upprätta starka kontakter med kosmos, som oavbrutet sänder dem energi, trots frisyrens "tricks".

  Lunar kalender haircuts 2018 hävdar att hairstyles rekommenderas av Jungfruer hjälpa till att klara av enorma mängder av tråkigt arbete, hjälpa dem med studier, olika hantverk och handel, och till och med förbättra tillståndet i mag-tarmkanalen.

  Vågen

  Född under detta tecken strävar efter klassikerna. För dem skulle det perfekta valet vara tidtestat, snygga frisyrer - frodiga, men strikta och eleganta. Damerna passar elegant stil, vilket betonar deras ägares mystik och otillgänglighet.

  Män ska välja snygga, klassiska hårklippningar - strikt och koncist. Vågar föredrar ofta en elegant och perfekt, i sin skenbara enkelhet, klädstil, vilket gör det möjligt för dem att känna sig lika med företrädare för samhällets högsta cirklar. Detta garanterar dem myndighet och respekt för andra och förtroende för kollegor och affärspartners. Hårvågar hjälper till att reglera njurarnas och urinvägarnas funktion.

  Scorpio

  Representanter för detta tecken på elementet av vatten behöver ständigt ett ökat flöde av energi. För Scorpions män och kvinnor är stilen av "vamp" organisk - raka och släta strängar.

  Om de är korta, lägger den lite eld och passion till "vatten" -kärnan. Som i sin tur ger dem sexualitet och lockar helt enkelt medlemmar i det motsatta könet. Och ju mer uppmärksamhet, beundran, desto vackrare känner Skorpionerna.

  Deras demoniska attraktivitet, som understrykas av "a la vamp" -stilen, kräver konstant stöd för att driva ovanifrån, speciellt i ovanliga, extraordinära situationer. Det bidrar också till att upprätthålla hälsosamma organ i reproduktionssystemet och inte förlora sexuella önskningar.

  Skytten

  Under detta tecken på horoskopet förekommer ofta människor som är ganska konservativa. De undviker extravagans i utseende och handlingar. Men samtidigt är rigor och överdriven återhållsamhet utbredd för dem.

  För kvinnor under Skyttens tecken erbjuder månskalendern av haircuts 2018 en variant av den antika grekiska gudinnan Athena Pallas, som, som en modig krigare, hade ett bekvämt kort hår (bangs) framför ansiktet och en lång hästsvans i ryggen på baksidan av huvudet. Ungefär detsamma, men hårets manliga design och föredragna Zeus Thunderer.

  Kanske inte alla representanter för det starkare könet är redo att bestämma sig för en sådan djärv, extravagant frisyr idag, men du kan se den i rädslan för filmer om Tarzan eller hans namnkamrat, vilket populariserar skönheten hos den manliga kroppen nu.

  Korrekt utvalt för månskäroskopets hårklipp i 2018, hjälper Skytten att uppnå framgång i politik, konst, religion och prästerskap. Och hon kan effektivt anpassa leverns arbete.

  Detta tecken, som hör till elementet av eld, karaktäriserar människor som är födda under perioden av dess "regeringstid" som pragmatiska och aktiva. De är måttligt vardagliga, ekonomiska och värdefulla, även deras tid och ansträngning. Eftersom Skytten, enligt månens horoskop, passar frisyrer som kräver ett minimum av vård och omsorg.

  Stenbocken

  Det är nyfiken att herrarna på detta tecken, ofta intuitivt väljer mycket korta hårklippningar eller överbelastar sina huvuden. Och de fungerar korrekt, eftersom den här brutala stilen inte hindrar dem från att tydligt plocka upp energi vibrationer och dra den härledande energin i denna konstellation.

  Kvinnor föredrar hårklippta alternativ under en bandana, hatt eller halsduk. Och ofta under huvudbonaderna döljer de en lyxig fläta, som de värdesätter, är stolta och kommer aldrig att överens om att skära av även för karriärernas önskemål.

  Stenbockar är utövare som befinner sig exakt i tillämpade fält. De är materialister med gyllene händer. Deras frisyr gynnar bensystemet och tänderna.

  Vattumannen

  Om du föddes under detta tecken på horoskopet är det mycket mottagligt för de senaste modetrenderna. Och det här är rätt position, för Aquarius finns det inga tydliga rekommendationer om längden, hårfärgen och rekommendationerna för deras styling.

  De har rätt i de fallen när de bestämmer sig för de mest modiga experimenten. Till exempel punk Iroquois, långa hippiekrullar, eller extremt lakoniska, korta hårklippningar i minimal stil.

  Valet av en ny frisyr för Vattumannen, ibland före tiden, är affärsmöjligheterna öppna för honom, nya projekt och lukrativa kontakter. Under kontrollen av detta tecken finns kärl, artärer och vener.

  fisk

  Dessa är människor nedsänkt i mystik, söker betydelsen av att vara och symboliserar universums harmoni. Deras frisyrer borde vara komplexa, bestående av sammanflätade strängar, till exempel snygga flätor, är i själva verket en återspegling av universets olika delar, i kombination.

  Sådana komplexa hårdesigner, ger fiskenergi och garanterar skydd av högre krafter. Samtidigt harmoniserar de livet för Fiskarna i 2018, strömlinjeformar deras öde och hjälper till att förverkliga djärva idéer och kreativa planer.

  Representanter för detta tecken på horoskopet, fred är extremt viktigt. Det är därför, väl vald frisyr kommer att hålla sitt nervsystem i ordning, kommer att förbättra ämnesomsättningen och i allmänhet ha en kraftfull helande effekt på hela kroppen.

  När är det bättre att klippa håret på måndagar

  1. Månadag Hårklippning kommer att göra livet kortare.
  2. Månadag Efter ett besök på skönhetssalongen är tvister och skvaller troliga.
  3. Månadag Om du stör ditt hår kommer du att skada din hälsa. En annan risk att förlora eller dumma att spendera pengar.
  4. Månadag Det finns risker för att framkalla sjukdomar i nasofarynx och munhålan. Hårklippning kommer att orsaka obehag och rädsla för att förlora sina nära och kära.
  5. Månadag Gynnsam tid för en ny frisyr. Du kommer att öka kapitalet och få ny egendom.
  6. Månadag En dålig period, för att du kan "fånga" en förkylning och andra virus. Pinched näsa, röda ögon - allt detta är osannolikt att lägga till dig skönhet och charm.
  7. Månadag Ny frisyr katalyserar hat och skabb runt dig. Du kan strida mot en ledare eller en älskad. I den tibetanska kalendern kallades denna dag "brinnande", för varje effekt på lockar och strängar leder till en allvarlig försämring av hälsan.
  8. Månadag Skynda till befälhavaren. Du omvandlas externt och får chansen att leva lyckligt någonsin efter respekt och ära.
  9. Månadag Illamående av olycka, det här är vad hårklippningen på denna dag kommer att leda till.
  10. Månadag Det är en äcklig dag, också att "låta" alla typer av virus i din kropp.
  11. Månadag Klipp håret idag, då kommer du att få klarhet i sinne, harmoni och konsistens av tankar. Eller kanske få framsynsgåvan.
  12. Månadag Hårklipp i dag ökar risken för skador och andra hot mot livet.
  13. Månadag Och detta, i motsats till alla tecken, är en av de bästa stunderna för transformation med hjälp av frisörsax. Frisyren kommer att bli vacker, och även alla saker går som urverk!
  14. Månadag Beslut om en frisyr, just nu, om du vill förbättra din ekonomiska situation och få beröm från dina överordnade.
  15. Månadag Bättre att inte gå på tröskeln till barbershop den dagen! Om vi ​​ignorerar denna rekommendation är det troligt att psykiska störningar, panik och hypertensiva kriser är troliga.
  16. Månadag På denna underliga dag kan hårbearbetning leda till fel och en återupplivning eller förvärring av destruktiva vanor. Till exempel kan du inte övervinna frestelsen att röka eller dricka alkohol utöver åtgärden.
  17. Månadag Skär inte ditt hår, annars kommer det att finnas problem, skador och hälsoproblem. Nervsystemet kommer att vara särskilt sårbart. I öst trodde man att man kunde aktivera de onda andarnas krafter genom att röra strängerna på denna dag.
  18. Månadag Skrämmande är inte rätt tid att besöka frisören. Först kan rånare komma in i ditt hus medan du sitter i en stol. För det andra förutse husdjur (katter, hundar och andra djur) dina problem, och oroa sig för ägaren kan bli sjuk. I Tibet kallades denna dag "brinnande", det vill säga konsekvenserna av skärning kan vara mycket farligt för hälsa och liv.
  19. Månadag Vänta på den här dagen! Hårklippning bidrar idag till förlängning av livet.
  20. Månadag Vi borde skjuta upp planer för en ny frisyr. Annars kommer du att bli depression, känna apati mot allt som omger dig.
  21. Månadag En bra tid att göra en bra frisyr, förbättra ditt välbefinnande och få Fortune att le på dig.
  22. Månadag Dagens frisyr hjälper till att föröka sig i alla sinnen. Det är å ena sidan att du förbättrar ditt välbefinnande och får lite ny egendom. Å andra sidan riskerar du att gå ner i vikt.
  23. Månadag Klipp håret och bli extremt missnöjd med sitt utseende - i spegeln ser en konstig person med en fruktansvärd hud på dig! Och dessutom drabbas också förluster.
  24. Om din hälsa är kära för dig, skjut upp besöket på salongen! Denna dag är Lunar Haircut-kalendern inte starkt rekommenderad för att förkorta hårlängden.
  25. Månadag Idag, sax och en kam om du rör på ditt hår kommer det att orsaka ögonsjukdomar. Det kan vara banalt korn, eller en allvarlig försämring av synen.
  26. Månadag En ny frisyr är en garanti för lycka och glädje idag!
  27. Månadag Utmärkt om du gör en ny frisyr idag! Hon kommer att ge dig lycka till och välstånd.
  28. Månadag Om du vill att någon verkligen gillar det, tveka inte med beslutet att göra en ny frisyr. Du lämnar barberbutiken oemotståndlig.
  29. Månadag Skär inte håret idag. Det här är en mycket ogynnsam period där din karma kan lida.
  30. Månadag Kom ihåg att den här dagen är den farligaste hårklippningen. Det kan medföra olycka, problem, kontakt med fienden, eller till och med orsaka en olycka på motorvägen.

  För att inte missa gynnsamma dagar, lämna anteckningar och påminnelser i kalender google eller kalender yandex

  Frisyrer som förändrar livet till det bättre

  Även om du säkert vet när det är bättre att klippa hår, tänker du fortfarande: varför gör du ett nytt hårklipp eller färgar dina egna strängar? När allt kommer omkring kommer dessa manipuleringar med utseendet att påverka ditt välbefinnande, och till och med din attityd. Lunar kalender hårklippningar 2018 och astrologi hjälper dig att välja stil och typ av hår som motsvarar din inre "I". Denna unika kunskap kommer att lära dig hur man modellerar ditt liv, förändrar ditt öde och påverkar ditt välbefinnande och hälsa positivt.

  Vi är jordbävningar, vi är i en naiv säkerhet och tror att det räcker med att känna din plats enligt geografiska koordinater eller postadress. Men vi tänker sällan på det faktum att vi också är en del av det stora rummet Cosmos. Den har en kraftfull effekt på allt liv på planeten Jorden. Vi får ljus, energi, månen, solen och andra föremål från rymden. De provocerar olika slags miljökatastrofer, stimulerar de starkaste elektromagnetiska stormen.

  Vår bostadsort lämnar naturligtvis också ett visst märke på oss, vårt välbefinnande och beteende. När allt kommer omkring blir vi omedvetet deltagare i rymdprocesser som för närvarande är inriktade på en viss del av världen. Stjärnorna tros skicka oss den renaste energin. Bland dem är den mest kraftfulla - solen. Under året passerar den 12 huvudkonstellationer, som är bekant för oss från namnen på stjärntecken.

  I metafysik är hår mikroskopiska antenner som tar emot kosmisk energi och sänder dem vidare in i människokroppen. Om vi ​​ändrar längden eller färgen på strängarna varierar flödet av denna energi också.

  Det betyder att innan du bestämmer dig för en ny frisyr måste du analysera vad du strävar efter år 2018, vilket du saknar. Kanske drömmer du om lycka i ditt personliga liv, eller huvudmålet är en fantastisk karriär och ett brett offentligt erkännande?

  Efter att ha definierat dina prioriteringar får du chansen att ändra ditt öde med hjälp av en så enkel, som det bara verkar vid första anblicken, metod, som en framgångsrik frisyr. Antag att du nu har professionella prestationer i första hand. Då måste du välja jordens frisyr eller eldig stjärntecken. Om du för närvarande vill stärka din ställning i samhället, kommer energin hos frisyrer som är typiska för tecken på jorden eller vågen att hjälpa dig.

  När du ställer in ett mål år 2018 för att utnyttja andras stöd och göra användbara kontakter, samt få ny kunskap eller information, led sedan av de hårklippningar som rekommenderas för tecken på Air and Virgin.

  Människor som inte har ett personligt liv borde titta på frisyren av elementen i vatten och eld. Om du har fattat ett beslut och vet exakt vad du vill ha just nu, kom ihåg en viktigare regel: ditt horoskoptecken borde inte motsäga den stil du valt. Så, skärning och styling Brandskyltar är lämpliga för personer vars födelsedagar faller under eld- eller luftperioden zodiak konstellationer. Men född under Vattnet, de är kontraindicerade, eftersom de kommer att skrämma bort lycka till.

  Om ditt tecken hör till elementen i Air eller Fire, var god och välj ett frisyrs frisyr. När din födelsedag faller vid Taurus, Libra eller Virgo, då ska du inte skynda med "air" frisyren. De kommer inte att ge dig lycka och framgång.

  Följaktligen är människor födda under tecken på fiskar, kräftor och skorpioner anpassade till vatten frisyrer, liksom alla stilar som rekommenderas av tecknen på jorden. Men de "eldiga" hårklippningarna bör undvikas.

  Frisyrer av jordskyltar är användbara för att välja representanter för tecknen på jord och vatten, och för "luftiga" Gemini, Vågen och Vattumannen är de helt enkelt skadliga.

  Vet du att hårets färg bestämmer vilken celestial kroppsenergi du ritar? Och frisyrens form ger svaret på frågan, vilken typ av energi använder du mest. Rak, lång, slät, som om kretsar är karakteristiska för tecken på vatten.

  Vågiga trådar med medellängd föredras vanligtvis av personer i luftskyltarna.

  Naughty, thick, whirlwinds och curls kan ofta ses på huvudet av dessa. vem föddes under Jungfru, Taurus och Stenbockens regi, i jordens element.

  Hår av rödaktigt, brons och gyllene nyanser, ofta kort beskurna på kronan och framsidan, har som regel de som är patroniserade av eldig från födseln: Väduren, Leo och Skytten.

  Hårlängd bestämmer hastigheten och mängden energi som en person kan uppleva. Ju längre strängarna desto mer energi det drar, men med det blir det långsammare. Långt hår ger en person mer energi, men hans reaktion på händelserna omkring honom är ganska långsam. Kort hårklippning gör tvärtom snabbt och impulsivt till allt.

  Det finns ett sådant tecken: om du inte har någon anledning att klaga på ödet, skynda inte att klippa håret. Men när saker inte är som du vill, klippa sedan dina strängar utan medlidande. Det är också noterat att många kvinnor som lyckats göra affärer har korta hårklippningar. Men homebody och "just moms" håller ofta flätor eller hairstyles håret i medellängd. Av detta dras slutsatsen att en dynamisk kort frisyring bidrar till aktivitetsdamerna och lär en man att tänka strategiskt.

  Användbara tips

  Månskalendern av haircuts 2018 bidrar till att ändra ditt öde till det bättre, men i arsenalen av erfarna skönheter från antiken finns det många sätt att hålla ditt hår friskt och glänsande. Idag är dessa hemligheter mer efterfrågade än någonsin, eftersom de faktorer som negativt påverkar frisyrens tillstånd - de främsta dekorationerna av vackra kvinnor blir alltmer.

  Vilka gamla recept kan framgångsrikt användas av våra samtidiga?
  Detta, till exempel, tusensköna. Blondiner av alla tider och folk använde ett avkok av farmaceutisk kamille som en balsam, vilket gav glans och guldfärg till krullarna. Förbered en lösning med en hastighet på fyra matskedar torrt gräs per kopp kokande vatten.

  Ett annat alternativ som är populärt bland blonda kvinnor är citron. Om du spädar det i viss utsträckning med vatten, och lägger den här lösningen på de tvättade strängarna, kommer deras tillstånd att märkbart förbättras. Citronterapi är dock inte lämplig för brunhåriga kvinnor och brunetter. Deras hår kan få en ful gul färg.

  Hårets tillstånd beror direkt på kosten. Menyn ska balanseras och innehålla en tillräcklig mängd proteinmatar som positivt påverkar tillväxten och utseendet på strängarna. Tidigare studier av forskare har visat fördelarna med naturliga silkesängar. Det visar sig att om huvudet vilar på en kudde i siden, är håret inte skadat eller trassligt, vilket också har en positiv effekt på deras skick.  Nästa Artikel
  Hair curlers boomerangs: hur man ansöker för att uppnå naturlig skönhet + 59 bilder