8 bästa professionella hårfärger


På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Top Professional Hair Dye Ratings 2016

I 2016 erbjuder mode kvinnor dussintals olika trender i hårfärgning. Efter att ha studerat tematiska bloggar, videor på Youtube och artiklar i specialiserade tidskrifter kan vi skilja mellan flera huvudtrender:

 • Naturlighet och naturlighet. Maximal nära naturliga nyanser av ljusbrun, kastanj och svart;
 • Utsökta pasteller. Skuggar av silver, rosa guld och platina med en lila mittone;
 • Ljus pastell. Nyanser av persika glass, lavendel, turkos och marshmallow marshmallow;
 • Färgläggning av tekniken för "färghöjdpunkter";
 • Färgning i tekniken «splashlights»;
 • Effekten av solbländad hår;
 • Alla varianter av highlighting och ombre, från de mest naturliga till ljusa och upprörande, med skarpa färgövergångar och färgblockering.

Beroende på typ av utseende och personliga preferenser kan du alltid välja det lämpligaste alternativet. Men det är lätt att bestämma om valet av färg, men hur kan man inte ändra sig vid inköp av hårfärg? Marknaden erbjuder dussintals produkter med olika kompositioner och åtgärder, men vilka av dem kan ge en hållbar färg, samtidigt som de inte förstör hårets struktur? Vad är det bästa hårfärgen?

En detaljerad granskning av olika hårfärgämnen - från klassiker till ungdom - gör det möjligt för dig att förstå situationen och göra rätt val, och en särskild klassificering av hårfärger i var och en av sektionerna kommer att ge omfattande information.

Vi rekommenderar att du läser: Hair styling cream - för vem är det lämpligt?

Hur man väljer rätt färg: allmänna rekommendationer

Innan du går till din favoritbutik för ett köp bör du läsa våra tips om hur du väljer hårfärg.

 1. Läsa recensioner bör inte underskattas. Ofta är det på otzovik-sidorna att du kan läsa sanningsenlig information om en viss färg. Dessutom bifogas bilder med resultatet, där du kan se hur säkert håret är för hårstrukturen.
 2. På webben hittar du de officiella platserna för kosmetiska företag som är verksamma inom färgtillverkning, samt deras ryska kontor, där du kan ta reda på omfattande information.
 3. När du väljer färg i en butik bör du noggrant inspektera lådan: den ska inte krossas eller öppnas. Informationen måste skrivas tydligt, det angivna utgångsdatumet. Därefter måste du studera kompositionen. Om bläcket är indikerat som organiskt eller med naturliga ingredienser ska de skrivas ut i början av ingrediensförteckningen.
 4. Butikerna har alltid en palett av nyanser med trådar, färgade med motsvarande nyanser av hår. Strängen i den valda nyansen kan appliceras på ansiktet och se i spegeln hur håret ungefär kommer att se efter färgning.
 5. Om din hårskugga inte ingår i listan med rekommenderade på låsen med färg, bör du inte riskera och förvärva den här uppsättningen: ofta kommer färgkompositionen helt enkelt inte att ta håret och de kommer att förbli samma nyans som de var.

Betyg professionella hårfärger

Du kan få en spektakulär färg, om du förvärvar professionella verktyg. De utvecklas tillsammans med kända frisörer och stylister som råder och arbetar för att skapa en effektiv, men samtidigt är det icke-aggressivt för hår att byta skugga. Bedömning av professionella hårfärger hjälper till att välja rätt.

 1. Selective Professional EVO - professionell färg för permanent färgning. Enligt en undersökning av Hair's How-tidningen är det det bästa professionella hårfärgen. Hon målar över grå hår med 100%, skadar inte hårstrukturen, utan tvärtom bryr sig om det, återställer naturlig mjukhet och glänsar till hår tack vare det organiska extraktet av en farmaceutisk kamille.
 2. C: ehko Färg Explosion - budget professionell färg, som du kan utan risk för hårstruktur för att prova nya nyanser.
 3. Concept Profy Touch är ett inhemskt professionellt hårfärg med en mjuk och mild inverkan på håret. Färgstabilitet ges - mer än 8 veckor utan återtoning.
 4. Life Color Plus Professional är en låg ammoniakfärg som är idealisk för hemmabruk. Den tillverkas i Italien med användning av naturkvalitet och syntetiska komponenter av hög kvalitet. 110 nyanser från blåaktig svart till pärlaaska för att välja mellan fashionistas.
 5. Igora Royal. Den berömda professionella hårfärgen är en av de mest lämpliga för färgning av blont hår och högkvalitativ lätta. Skämmer inte bort håret, behåller sin struktur, ger mjukhet och silkighet.

Var bättre att välja färg?

Hårfärger säljs nästan överallt: även i livsmedelsbutiker kan du hitta separata ställen med produkter från massmarknadspriset. Ett bredare sortiment finns i kosmetiska super- och stormarknader, samt specialiserade butiker av professionell kosmetika. Var bättre att köpa färg?

 1. Kosmetisk stormarknad. I dessa butiker presenteras ett brett sortiment av budget- och medelprismärken. Massmarknaden innehåller färger som: • Paletten från Schwarzkopf. Mycket billig färg med en standard uppsättning nyanser, där det finns både naturligt och rika, ljusa. Skillnader i fasthet, målar över ett grått hår, men torkar tyvärr hår. • Färgmask från Schwarzkopf. I paletten dominerad av kalla nyanser - redan ett stort plus. Hårfärg i sig presenteras i form av en skummande luftmousse, som pressas ut ur en flaska med en spray. Enkel applikation ger utmärkt resultat. • Kändis från Estel. Budget, men med den här högkvalitativa versionen av ammoniakfri hemfärgning. Ljus upp till tre toner, färgning av grått hår, färghastighet upp till 8 veckor. Produkter från L'oreal, Wella Professional, Revlon-företag kommer att tillhöra det genomsnittliga prissegmentet. I kosmetiska stormarknader hjälper konsulter alltid köparen att välja en lämplig produkt, men de kommer inte att kunna svara på mer specifika frågor om färgning, till exempel om färgen passar bra på hår som tidigare har målats med henna.
 2. Professionell kompetens - fördelen med konsulter från specialbutiker och frisörsalonger. Här kan man välja ett verktyg för att färga både mellansegmentet (Kapous, Igora) och lyxklassen (till exempel Olaplex färgprodukter). Därför är det bättre att köpa färg om det är möjligt och finansiellt i en specialaffär.

Topp permanent hårfärg: topp 5 produkter

Motståndskraft är det viktigaste inslaget i modern färg. Det är ingen mening att byta nyanser av strängarna, om pigmenten tvättas ut efter några fläckar.
De bästsäljande produkterna för sådan färgning är de som anges nedan. Vilken hårfärg är bättre?

 1. L'oreal Recital Preference. Den mest populära hårfärgen i Ryssland, som köps för hemfärgning. Den har en stor palett, där du kan hitta både naturliga och lugna nyanser, såväl som rika nyanser av koppar, platina och en ravinvinge. Färgen är ammoniakbaserad, så det torkar håret lite. För att hålla strukturen frisk kan oljebaserade regenerativa masker användas.
 2. Kapous Professional är det bästa halvprofessionella hårfärgen. Avviker genomsnittspris. Färger grå hår med 100%, lyser med 3-4 toner, ger vidhäftande färgning upp till 8 veckor. En bred palett av nyanser är ett absolut plus.
 3. Matrix Hair TruColor - naturliga men samtidigt mättade nyanser. Vårdkomposition och speciella mikropigment för pärlemorsk ger mild och högkvalitativ färgning.
 4. Verona Cosmetics Revia-resistent hårfärg av polsk produktion, analog av skälpreferens. Färger håret helt längs hela längden utan att skada strukturen.
 5. Endast Estel - Inhemsk hårfärg, olika skonsam komposition. Nu kommer det inga frågor om vilken hårfärg du ska välja.

Betyg av ammoniakfria hårfärger

Vi rekommenderar att du läser: Cream för hårborttagning - fördelarna och effekterna

Håret ändrar ofta sin struktur efter färgning, blir tråkig, spröd, torr. Vilken hårfärg är bättre att välja för noggrann färgning?

 1. Estel Celebrity. Den nya produkten från det ryska varumärket har nöjt många kvinnor. Färgen skiljer sig verkligen i den sparsamma åtgärden samtidigt som ett grått hår är målat över helt. Mättad ädel nyanser ser positivt ut från sidan. En trevlig bonus är den lilla blommiga doften av färgämnet.
 2. Garnier Olia. Demokratiska till kost, men mycket högkvalitativ hårfärg utan ammoniak, som består av mikrooljor och organiska ingredienser. På grund av produktens sammansättning, är varje hår täckt med en film av mikroolja, pigment av färg levereras till det, och hårstrukturen är inte skadad på grund av oljebeskydd.
 3. L'oreal Prodigy. Ammoniakfritt färgämne för att ge pärlemorterns effekt på håret: varje hår glimmar i solen och lyser skönt. Färgen innehåller mikrooljor, värdefulla aminosyror och en trevlig parfym med en blommig doft.
 4. L'oreal Sublime Mousse. För dem som just börjar färga håret eller bestämde sig för att göra en tillfällig toning - det bästa alternativet. Färgen är inte väldigt resistent, kan bara varas i 6 veckor (och det här är det maximala), sedan tvättas pigmenten gradvis. Men hon förstör inte håret och efter färgning ser de ännu mer välskötta och glänsande ut.
 5. Schwarzkopf Perfect Mousse - Tysk kvalitet till ett överkomligt pris. Färgen i form av skum-mousse fyller perfekt det grå håret, ger en ljus, rik färg och torkar inte håret.

Färgämnesbedömning

Skapa en spektakulär bild genom att välja en ljus, ovanlig nyans för färgning. De mest populära nyanserna är silver, roseguld, brons, samt nyanser av persiksglass, lavendel, turkos och rosa marshmallow.
Vilken hårfärg passar bäst för toning i ljusa nyanser?

 1. Antocyanin. Ammoniakfri färg med medelbeständighet, vilket ger mild hårfärgning. Medellång hållbarhet - från 4 till 6 veckor, sedan tvättas pigmentet och återfärgning krävs. På paletten finns olika nyanser, varav de mest intressanta är A01 och A02 - under grått hår, rosa P04, lavendel V04, koboltblå B05 och lila V03. Enligt köpare är detta det bästa hårfärgen.
 2. Galen färg. Utmärkt färg för toning, som inte kommer att offra hårda galena färgstarka experiment. Avviker mild sammansättning och ljusa pigment.
 3. La Riche - den största fördelen med denna rad är ett brett utbud av nyanser, från neon grön till ädla nyanser av ebenholts och silver.
 4. PM skiner. Den snygga designen av flaskorna i detta märke anpassar sig redan till experimenten, och det stora utbudet av färger representeras av utmanande nyanser av körsbär och marmelad.
 5. May Ting. För djärva experiment med hår, framhäver eller färgar enskilda strängar är May Ting-produkterna optimalt lämpade. En bred färgpalett med 40 nyanser ger dig möjlighet att välja det bästa alternativet.

Medel för markering och färgning

För att markera de enskilda strängarna, skapar effekten av bränt hår och färgning "fjädrar" används specialverktyg. Välj från våra topp-5 några av verktygen och fortsätt till färgning, glöm inte bara på folien och kappan!

 1. L'oreal Recital Preference Glam Lights. En relativt ny produkt från den franska kosmetiska jätten. Kommer i kombination med en speciell kam för att markera, förenkla färgningen av trådar. Om du gör allt strikt enligt instruktionerna, kan du uppnå samma resultat som en professionell mästare.
 2. Schwarzkopf Nordic Color. Det klassiska verktyget för att skapa ljusa strängar i skandinavisk stil. Mycket sparsam i sin handling, trots förtydligandet från 3 till 5 toner. Tyvärr är det nu sällsynt att sälja.
 3. Estel Solo Contrast - inhemsk färg för att markera. Finns som naturliga nyanser av lätta aska aska, liksom ljusare sådana, som "Red Velvet" eller "South Poppy".
 4. Palette Delights Glare färger. Medel för hemmaxplosion i tekniken för framhävning och bländning. Torkar håret lite, men samtidigt är det resistent mot pigmentresistens.
 5. Supra Gold. Inhemska medel för val av enskilda strängar. Lyser i fem toner. Enligt kunder är det ganska bra, men det kan orsaka torrt hår, så det är bättre att använda en återställningsmask omedelbart efter färgning.

Måla för att skapa en ombreffekt


Hittills, av alla kosmetiska företag, har bara L'oreal släppt en speciell färg för att sträcka färger över hela längden. Recensionens Wild Wildbrush-linje är utformad för ägare av både ljust och mörkt hår, som är redo för ett experiment som Ombre-färgning.
Med denna färg kan du utföra olika effekter:
• Classic ombre: gradvis sträckning av färg längs hårets längd;
• Skapar effekten av solblekt hår när endast tipsen är färgade;
• Balayazh - fördelningen av enskilda strängar för att skapa effekten av solljusets spel i ditt hår;
• Splashlights och Color Blocking - skarpa horisontella gränser av ljus och mörkare nyanser;
• Kalifornien markerar - färgning av enskilda strängar längs hela längden av håret, förutom rötterna.
Färgen är väldigt lätt att använda, även en nybörjare kan hantera färgprocessen. Först blir håret ljust och sedan tonat - det visar sig vara den önskade effekten.

Vi rekommenderar att du läser: Spray från håravfall, hjälper det? recensioner

Istället för slutsats

Varje hårfärg är bra på sitt eget sätt, så det bör väljas från ett visst pris eller specifikt segment. Du kan t.ex. ta reda på vilket professionellt hårfärg som är bättre, via Internet eller genom våra artiklar, vilket indikerar fördelar och nackdelar med var och en av varumärkena på marknaden.

Ammoniakfärger passar bättre för klassisk färgning - de är mer resistenta. Mjuk färgning kräver användning av ammoniakfria färger och professionella produkter med ekologiska ingredienser. Ljusfärgat hår och individuella trådar kan tillverkas med hjälp av specialfärger och toningmedel. Slutligen finns separata uppsättningar tillgängliga för att markera och ombre. Det är bara att välja ditt alternativ - säkert, omtänksamt och motståndskraftigt.

Betyg av de översta 5 färgerna för hår. Professionella hemmärken

Tack vare en mängd olika kosmetiska produkter som är utformade för att upprätthålla skönhet och hudvård och hår hos kvinnor, kan du idag enkelt ändra bilden. Färg bara håret eller gör en ny frisyr.

Vilka egenskaper ska ha det bästa hårfärgen

Korrekt utvald hårfärg hjälper till att få ett otroligt resultat, förvandla bilden efter igenkänning. Svårigheten ligger bara i rätt färgval. När allt kommer omkring, med dagens överflöd på hyllorna att välja exakt vad du behöver är inte så lätt.

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa hårfärgerna för hemmabruk.

Det verkar att det inte finns något lättare - kom till affären och välj ditt favoritpaket med önskad nyans. Men det här är bara vid första anblicken. En sådan hudutslag kan orsaka stor skada. Både håret och utseendet.

När du väljer det bästa hårfärgen för hemmabruk måste du överväga ett antal viktiga faktorer som påverkar dess kvalitet:

 • Motstånd - Endast högkvalitativ färg, som kan bibehålla hårfärg, med nästan inga förändringar, upp till 7 veckor. Billiga medel, tvättas ut efter 2-3 veckor efter applicering.
 • Harmlessness - målar grunden som är naturliga färgämnen. De stärker håret, ger det glans och jämnhet. Påverka inte hårstrukturen. Absolut inte orsaka allergier. Deras enda nackdel är att om det finns en önskan om att omhärda håret med kemisk färg kan du få ett helt oväntat resultat, ofta ledsen.
 • Ammoniakprocent. Ju högre denna procentandel, den ljusare och mer hållbara färgen du kan få. Det är ammoniak som främjar djup penetrering av färgämnet i hårstrukturen. På grund av dess skadliga effekter på håret började de flesta kända tillverkarna ersätta ammoniak med mer godartade oxidationsmedel.
 • Lukten - den bästa hårfärgen för hemmabruk - borde inte vara alltför skarp och obehaglig lukt. Högkvalitativa produkter har i sin sammansättning ett antal eteriska oljor, vilket bidrar till att minimera den skarpa lukten. Ju värre lukten av färg, desto större andel av skadliga ämnen innehåller den. Och sannolikheten för en allergisk reaktion i hårbotten är förbättrad.
 • Priset - även om ett vackert paket, billig färg, lovar ett oöverträffat resultat betyder det inte att det i verkligheten kommer att visa sig att det är den önskade färgen. Dyra kvalitetskomponenter som tillverkare använder för att skapa färg, kan inte vara billiga. Syftet med ett lågt pris kan leda till hårets beklagliga tillstånd och måste sedan spendera många gånger för att återvända håret till sitt tidigare utseende.
 • Brandmedvetenhet på marknaden. Det är värt att lita på väletablerade varumärken som har många positiva recensioner och en lång historia. Alla kända tillverkare har en webbplats där certifikat, utmärkelser och en komplett lista över färgserier presenteras. Du kan utan onödig risk välja lämplig produkt, noggrant studerat dess egenskaper.
 • Förpackning - måste vara skadad, täthet ska i alla fall inte brytas. Färgen bör inte gå ut, annars kan håret efter färgning visa sig inte bara en annan färg utan också tråkig och livlös.
 • Överensstämmelse med angiven färg. På varje förpackning med färg finns ett bord där det visas, baserat på den tillgängliga hårfärgen, som erhålls efter färgning. Du borde inte lita på färgen på paketet, det är bättre att jämföra det med paletten av nyanser som finns i varje butik. Så möjligheten att förvärva önskad nyans ökar.

Det är viktigt att komma ihåg, när du väljer det bästa hårfärgen för hemmabruk, tunna hårfärgerna hårkonstruktionen. Därför bör du inte tända det redan svaga tunna håret. Detta kommer endast att bidra till deras blekning och förlust.

Det rätta valet av hårfärg hjälper till att dölja ansiktsfeligheterna, göra huden fräsch, lägga till glans i ögonen. Det viktigaste är inte att misstänka valet av färg. Här kommer en detaljerad analys av funktionerna i ansiktet och hudtypen att hjälpa till.

Dam med rödaktig hudton, det är bättre att avstå från att färga hår i rött eller rött. Och naturliga kastanjebrun eller mörkblond hjälper till att visuellt jämna ut hudfärgen.

Svart färg gör ofta en kvinna äldre med ett par år. Även en naturlig brunett, lättare hår ett par toner, verkar yngre för andra. Mörka nyanser smygar visuellt ansiktet, lägger på huden i huden. Ljusa flickor med blå eller grå ögon bör inte färga håret svart.

Personer av det fina kön som har grön eller brun ögonfärg och hud i varma nyanser kan välja ljusrött eller eldig hårfärg.

Det bästa hårfärg för hemanvändning, för att måla grått hår, ska vara en naturlig nyans och alltid resistent. Gråt hår på grund av dess struktur är ibland mycket svårt att måla över.

De bästa ofarliga (skonsamma) hårfärgerna

För de som ofta byter skuggning av håret är inte ammoniakfärger idealiska. Mängden skadliga ämnen minimeras, och innehållet i alla typer av eteriska oljor bidrar till att bibehålla friskt hår.

De har inte enastående hållbarhet, efter 3 veckor börjar färgen gradvis att försvinna. Berömda märken arbetar kontinuerligt med att förbättra färgerna och släpper ut nya serier av utmärkt kvalitet.

Schwarzkopf Essential Color

Företaget Schwarzkopf lyckades skapa, färgen är 90% bestående av naturliga ingredienser. Vid färgåtergivning ger lökolja hårets elasticitet, och vitt te fungerar som en antioxidant. Färgen har en trevlig lukt, orsakar inte allergiska reaktioner. Paletten består av 20 naturliga nyanser.

Det är möjligt att lätta håret med 3-4 ton så mycket som möjligt.

För att drastiskt förändra hårets färg kommer den här produkten inte att fungera. Tonat hår, ge det en rikare färg - färgen kommer att klara sig perfekt med sådana uppgifter. Balm efter färgning ger extra näring till håret.

L'oreal Casting Creme Gloss

De flesta stylister anser produkten från L'Oreal det bästa hårfärgen för hemmabruk. Färgens sammansättning inkluderar royal gelé, tack vare vilket håret blir otroligt mjukt. Det appliceras enkelt och fördelas enkelt genom håret, har en behaglig bäraroma.

Skillar fantastisk motståndskraft. Omkring 30 olika nyanser hjälper till att uppnå önskat resultat.

Matrix Color Sync

Produkten är berikad med vitaminer, och färgämnet pigment tenderar att ackumuleras i håret och med regelbunden användning blir färgen med varje färgämne mer mättad. Färgen täcker håret med glänsande glasyr, vilket ger en lamineringseffekt.

Inom två veckor efter färgning har håret en otrolig glans. Färgpaletten innehåller inte bara många naturliga nyanser, men också mer levande, orsakande.

Estel Sense De Luxe

En mycket mjuk produkt som även efter färgning fortsätter att ta hand om hårets hälsa. Panthenol återställer håret, gör det tjockare och ceramider förhindrar sårbarhet. Färgen är helt platt, skapar inte fläckar på håret.

Du kan blanda olika nyanser av färg, experiment, utan att skada håret.

Garnier olia

Färgen är berikad med en stor mängd eteriska oljor. De hjälper inte bara till att förbättra hårets tillstånd utan också behålla färgen under lång tid. Bra för torrt hår, fuktar det länge. Absolut säkert för hårbotten, ger inte en allergisk reaktion. Det har ett varierat utbud av nyanser, i paletten finns det mer än 28.

Observera, bezazamachnye färger kan inte helt ändra hårets färg helt. Kan inte ge håret en rik röd färg. De kan betona den naturliga färgen, lätta eller mörka den, för ett par toner.

De bästa ihållande professionella hårfärgerna

Kombinationen av motståndskraft och noggrann vård är ibland inte så lätt att uppnå. Speciellt om du omhändertar håret från den brunhårda kvinnan till blondinen, kan skador på håret inte undvikas.

Färgämnets sammansättning innehåller ofta många oxidationsmedel, som vid långvarig användning har en skadlig effekt på håret. Men vissa tillverkare kunde uppnå en sådan önskad kombination, uthållighet och noggrann vård.

C: EHKO Färg Explosion

Färgen innehåller ett extrakt av jojoba och mandel, det är också berikat med keratiner, vilket mildrar verkan av oxidationsmedel. Efter färgning är håret fyllt med vitalitet och briljans. Färgen erhålls som på förpackningen. Lukten är inte väldigt skarp. Valet av nyanser är enormt, det finns mer än 100 av dem.

L'Oréal Recital Preference

För de som letar efter ovanliga färger, aubergine, röd, blå - den här färgen är den perfekta lösningen. Färgen smälter inte och tvättas inte, i 8 veckor. Produkten har en beständig ammoniaklukt. För att mildra effekten av färg i förpackningen har en återställande balm, kommer det att hjälpa till att återställa håret förlorat fukt och lägga till glans.

Endast Estel

Kombinationer, låga priser och professionell kvalitet - gjorda ryska färgtillverkare. Så noggrant som möjligt betyder färga hår utan att skada strukturen. Färgen försvinner inte med långvarig exponering för solljus. En mängd olika färger kommer att tillfredsställa den mest krävande kunden.

Palette deluxe

Tack vare komplexet av sju oljor som ingår i dess komposition, är det möjligt att uppnå inte bara perfekt jämn och motståndskraftig färg utan också otroligt hårdhet. Färg ger lätt kamning efter färgning. Välj den färg du vill, hjälper 24 nyanser av färg. Sammansättningen av balsam efter färgning innehåller pärlemextrakt, de ger extra glans till håret.

SYOSS Professional Performance

Det tyska företaget har skapat det bästa hårfärgen för hemmabruk, med beaktande av alla rekommendationer från professionella stylister. Idealiskt lätt att applicera, orsakar inte produkten en brännande känsla på huden. Färgpigmentet tränger djupt in i mitten av håret, vilket ger ett bestående resultat.

Det är viktigt att komma ihåg att med konstant färgning är det nödvändigt att övervaka hårets tillstånd. Näringsrika masker och speciella balm hjälper dig att göra håret levande, återlämna den förlorade glansen till det och förhindra utseende av mjäll eller splittrade ändar.

Den bästa tennbalsammen

Det är möjligt att ge håret den önskade nyansen, utan att tillgripa färgning av håret eller exponera det för skadliga effekter av oxidationsmedel, tack vare ett brett utbud av olika tintingsbalsam. På grund av den tillfälliga effekten kan du även ändra skuggningen av håret minst varje vecka.

Ideal beprövade tonalbalsam, kända märken:

 • L'Oréal Professionnel Gloss Color - balmen bekämpar en oönskad gul nyans i blondor, tar bort det helt, målar det och ger glans till håret. Det perfekta alternativet för dem som vill odla långt naturligt hår, ger näring och ger önskad glänsande nyans.
 • Estel Solo Ton - har i sitt sortiment en ganska ljus och varierad palett av färger. Brunt hår kan enkelt ge en röd nyans till ditt hår. Balsam är lätt att applicera, har en mycket trevlig lukt, men är dåligt tvättad av huden.
 • Palette INSTANT COLOR - gelprodukt, som snabbt fördelas genom håret, ger en relativt jämn färg. Det har en livgivande effekt på håret, ger en otrolig strålning. Det börjar tvättas vid ungefär tredje tvätten av huvudet. Bra för dem som vill få snabb snabb effekt.

Bästa naturliga färgämnen

För att skydda håret så mycket som möjligt används ofta färger som är baserade på helt naturliga ingredienser. Om du efter en lång period av färgning har blivit spröd, tråkig och börjar falla ut, kommer naturliga färgämnen att hjälpa till. Färgpaletten är inte så bred, men när den används under en lång tid kan du helt återställa och förbättra hårstrukturen ofta.

Toppfärger för hårfärgning

Åsikten att hårfärgningen förstör dem, kan idag inte kallas helt sant. Moderna produkter är så säkra som möjligt, de flesta är helt uteslutna ammoniak som en av de mest skadliga komponenterna och i alla kan du hitta användbara ingredienser för håret i kompositionen (naturliga oljor, växtekstrakter, proteiner etc.). När du byter färg för ett par nyanser i en riktning eller en annan, finns det ingen fara för håret, och detta bekräftas av experter. Det viktigaste - att välja en bra färg av hög kvalitet som inte kommer att förstöra håret och ge en rik, bestående färg.

Hur man väljer ett bra hårfärg

Ett brett utbud av hårfärger i olika priskategorier kan inte utan förvirra en oerfaren köpare. Varje tillverkare fokuserar på funktioner och fördelar med sina produkter, vars värde fortfarande är värt att förstå. Experter fokuserar på följande aspekter:

 • måste fokusera på välkända produkter som du redan har hört talas om
 • Det är nödvändigt att uppskatta mängden ammoniak i produktens sammansättning (vanligtvis anges information om detta på en framträdande plats i förpackningen). Det är önskvärt att denna komponent inte alls finns, men det är värt att förstå att färgen utan denna ingrediens inte kommer att hålla så länge.
 • Förpackningen måste vara intakt, intakt, hållbarhet - relevant.
 • Förekomsten av naturliga ingredienser i kompositionen, vilket skulle ha en extra omsorgseffekt på håret.
 • Det är bättre om allt annat som behövs för färgning ingår i uppsättningen, inklusive en mask eller en balsam för att fixa hårets färg och näring.
 • och naturligtvis glöm inte bort valet av färger. För minimal skada rekommenderas att välja en ton inte mer än två mörkare eller ljusare från den naturliga hårfärgen.

Särskilda svårigheter uppstår vanligen när du behöver hitta en bra hårfärgad blond utan yellowness - det här är inte den enklaste typen av färgning, och ofta flera steg, så det är bättre att överlämna det till proffs.

De bästa professionella färgerna för hemanvändning

Du kan färga håret helt i vilken färg som helst, och det blir jämnt och "rent", förutsatt att det har en högkvalitativ färgprodukt. För att inte skada ditt hår är det bättre att föredra beprövade produkter, som inte är det första året är mycket populära. Tänk på de mest intressanta alternativen.

Loreal (Loreal)

Färgerna som erbjuds av Loreal Paris är mycket populära, både i hemmet och professionellt bruk. De mest populära kan kallas följande produkter:

 • Prodigy - i verktyget används teknik med mikrooljor, vilket möjliggör den mest mättade färgen. Färgat hår blir glänsande och får en spegelglans. Utan ammoniak;
 • Preference - resultatet av företaget med en professionell colorist Christophe Robin. Bulkfärger tillåter dem att dröja längre i hårets struktur, vilket ger ett rikt och stabilt resultat. I paletten på mer än tre dussin färger;
 • Trippelskydd med perfekt skydd för perfekt skuggning av grått hår;
 • Casting Gloss Cream i nästan fyra dussin nyanser ger varaktig färg och bryr sig om hår.

Estelle (Estel)

Detta företag levererar exakt professionella produkter som du kan skapa alla nödvändiga färger på håret utan att orsaka dem mycket skada. Produkterna varierar både i paletten och i applikationsfunktionerna:

 • Prima - skapad för att uppdatera och skapa färg på bara 10 minuter, vilket är så bekvämt som möjligt för både guiden och klienten;
 • DeLuxe - huvudprodukten, krämfärg, vilket ger håret en jämn färg, mjukhet och en vacker hälsosam glans efter färgning. Presenterade betyder i huvudpaletten och separat i pastellpalet - här hittar du de mest fashionabla nyanserna i år (känslig persika, rosa, turkos);
 • ESSEX är ett färgämne som helt målar över grått hår och ger en jämn och behaglig hårfärg. Separat är det värt att notera Lumen-serien med intensiva, ljusa toner som inte kräver förtydligande.

Garnier (Garnier)

Företagets produkter Garnier anses vara en av de säkraste i sin komponentsammansättning. Fördelarna inkluderar ingången i sammansättningen av naturliga ingredienser, en stor palett av färger och, naturligtvis, det låga priset på färg.

I dag finns det många serier från denna tillverkare: ColorShine med tranbärsekstrakt och arganolja (17 nyanser), ColorNaturals med shea, avokado och olivoljor (30 nyanser) som är användbara för hår, ColorSensation för att skapa den mest motståndskraftiga färgen (23 nyanser) Olia (i dessa produkter aktiveras färgen på grund av införlivandet i oljor, 25 nyanser i linjen) etc.

SYOSS

Baslinjen från Cies med skydd mot tvättning av färg gör det möjligt att uppnå maximal mättnad och hållbarhet hos den resulterande nyansen av hår. När du använder färg hemma på grund av en speciell formel, kommer det att vara möjligt att uppnå effekten av glans och välplex som efter salongen. Paletten innehåller nyanser av ljus, mörk, kastanj och röda grupper.

Separat är det värt att notera linjen SyossGlossSensation utan ammoniak, vilket gör det möjligt att försiktigt måla håret och uppnå en komplett förklädnad av grått hår. Företaget erbjuder krämfärgad färg för samtidig färgning och restaurering av OleoIntense hår, vilket ger maximal komfort och säkerhet.

Revlon (Revlon)

Revlon är ett välkänt varumärke i professionella kretsar, som erbjuder ett brett utbud av kosmetika, inklusive hårfärger. Förslagen baseras på endast högkvalitativa produkter med tillsats av naturliga ingredienser, unika färgpigment och keratiner, så användningen av sådan färg gör det möjligt att inte bara ge en viss färg till håret utan också att återställa och ta hand om det.

Paletten av nyanser är mycket varierande i var och en av serierna: ColorSilk, Colorist, Revlonissimo, NutriColorCreme.

Londa (Londa)

Londa-paletten är mer än hundra mättade och färgglada nyanser som du kan tona på alla typer av hår. Den mest diversifierade och populära är LondaColor stand-up färgsortiment. Förutom henne, i den professionella serien presenteras en separat palett av intensiv toning och förberedelser för ljussättning. Alla de beskrivna produkterna är berikade med lipider och har en vårdande effekt på håret. Professionell linje kan helt måla över grått hår och ge ett varaktigt resultat, vilket också är en stor fördel till sin fördel.

Schwarzkopf (Schwarzkopf)

Detta företag har en ärade tredje plats i rankningen av världens ledande kosmetiska märken. Schwarzkopf har flera linjer hårfärg, både för professionell och hemanvändning, och alla är av hög kvalitet och utmärkt färgningsresultat:

 • NectraColor med innehållet i blomoljor;
 • PerfectMousse - tjugo nyanser för hemma utan ammoniak;
 • ColorMask - måla med hårmaskens konsistens, som dessutom bryr sig om hår;
 • MillionColor - pulverfärg, vilket gör det möjligt att uppnå den mest enhetliga färgen av trådarna.

Det bör noteras att detta företag äger varumärken som Pallet och Sios.

C: ehko

Populär och ofta används idag färg finns i ett brett utbud av färger. Hårfärger presenteras i flera serier med egna egenskaper. Baslinjen Färg är en permanent färg för professionell användning. Vibration är en lätt toningprodukt för att få ljusstyrka och färgmättnad. RedEruptionHighlights är en krämfärg med effekten av intensiv hårglans efter färgningsproceduren. Också i sortimentet presenteras ett blondningspulver för högklassig förtydligande och genomförande av belysning.

Vella (Wella)

Brand Vella återvänder inte från konkurrenter och ständigt gläder sina kunder om nya utvecklingar och produkter. Så, med Color.Id-serien kan du färga håret i olika färger utan att blanda dem även utan att använda folie, vilket gör att du kan uppnå vackra, smidiga övergångar. Den mest populära är IlluminaColor-kollektionen, vilket ger resultatet i form av en rik skugga och uttalad glans av håret. KolorTach-färg är en produkt utan införlivande av ammoniak, vilket gör att du kan skapa rika färger och ändra dem med varje önskan. Separat erbjuder Vella flera typer av blondingskompositioner och färgrester.

Vilket färgämne är bäst för grått hår

Problemet med grått hår kan uppstå även i ung ålder, eftersom det för det mesta fortfarande är ett ärftligt problem att det saknar pigment i håret, och det kan inte manifesteras som ett tecken på ålderdom. I det grå håret finns det helt enkelt ingen naturlig färgkomponent, så färgen på färgämnen är komplicerad - du måste helt ge håren den önskade färgen och inte korrigera den. För att göra detta bör medlet för grå hår vara med ammoniak eller dess substitut, en hög procentandel av oxid för tillräcklig lossning av ytan av hårda hår.

Ett prisvärt alternativ som är lämpligt för hemmabruk är den resistenta Pallets krämfärgen - det gör att du kan måla gråhår kvalitativt men torkar dem starkt. Professionell färg från Kaaral dyrare, men saknar ovanstående nackdelar. Hon kan även hantera tjockt hår, väl målade över alla blekta strängar, utan att förstöra deras kvalitet.

Du kan också välja följande produkter, vilket också ger utmärkt resultat på denna typ av hår:

 • Förslag från L'oreal;
 • Estel Professional De Luxe Silver;
 • GarnierNutrisseCremeit.d.

Betyg av de bästa icke-ammoniakfärgerna

En bra färg utan ammoniak är idag en verklighet, eftersom den moderna utvecklingen gör att vi kan uppnå en mättad och resistiv färg utan att lägga till en så aggressiv komponent i kompositionen. Faktum är att sådana kompositioner inte tränger djupt in i själva håret, men skapar en omslutande film runt den, vilket ger färg. Förutom färgning skapar inte-ammoniakprodukter även strängarna med extra komponenter, vilket gör dem så silkesiga och glänsande som möjligt. De mest populära och högkvalitativa produkterna från denna grupp är följande:

 • Casting Cream Gloss av L'Oreal;
 • Schwarzkopf Essential Color;
 • Garnier Color Shine;
 • Wella Professionals.

Sparande medel för färgning av hår

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!Nästa Artikel
Hur man väljer en kam för hårrätning