8 bästa professionella hårfärger


På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Betyg av de översta 5 färgerna för hår. Professionella hemmärken

Tack vare en mängd olika kosmetiska produkter som är utformade för att upprätthålla skönhet och hudvård och hår hos kvinnor, kan du idag enkelt ändra bilden. Färg bara håret eller gör en ny frisyr.

Vilka egenskaper ska ha det bästa hårfärgen

Korrekt utvald hårfärg hjälper till att få ett otroligt resultat, förvandla bilden efter igenkänning. Svårigheten ligger bara i rätt färgval. När allt kommer omkring, med dagens överflöd på hyllorna att välja exakt vad du behöver är inte så lätt.

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa hårfärgerna för hemmabruk.

Det verkar att det inte finns något lättare - kom till affären och välj ditt favoritpaket med önskad nyans. Men det här är bara vid första anblicken. En sådan hudutslag kan orsaka stor skada. Både håret och utseendet.

När du väljer det bästa hårfärgen för hemmabruk måste du överväga ett antal viktiga faktorer som påverkar dess kvalitet:

 • Motstånd - Endast högkvalitativ färg, som kan bibehålla hårfärg, med nästan inga förändringar, upp till 7 veckor. Billiga medel, tvättas ut efter 2-3 veckor efter applicering.
 • Harmlessness - målar grunden som är naturliga färgämnen. De stärker håret, ger det glans och jämnhet. Påverka inte hårstrukturen. Absolut inte orsaka allergier. Deras enda nackdel är att om det finns en önskan om att omhärda håret med kemisk färg kan du få ett helt oväntat resultat, ofta ledsen.
 • Ammoniakprocent. Ju högre denna procentandel, den ljusare och mer hållbara färgen du kan få. Det är ammoniak som främjar djup penetrering av färgämnet i hårstrukturen. På grund av dess skadliga effekter på håret började de flesta kända tillverkarna ersätta ammoniak med mer godartade oxidationsmedel.
 • Lukten - den bästa hårfärgen för hemmabruk - borde inte vara alltför skarp och obehaglig lukt. Högkvalitativa produkter har i sin sammansättning ett antal eteriska oljor, vilket bidrar till att minimera den skarpa lukten. Ju värre lukten av färg, desto större andel av skadliga ämnen innehåller den. Och sannolikheten för en allergisk reaktion i hårbotten är förbättrad.
 • Priset - även om ett vackert paket, billig färg, lovar ett oöverträffat resultat betyder det inte att det i verkligheten kommer att visa sig att det är den önskade färgen. Dyra kvalitetskomponenter som tillverkare använder för att skapa färg, kan inte vara billiga. Syftet med ett lågt pris kan leda till hårets beklagliga tillstånd och måste sedan spendera många gånger för att återvända håret till sitt tidigare utseende.
 • Brandmedvetenhet på marknaden. Det är värt att lita på väletablerade varumärken som har många positiva recensioner och en lång historia. Alla kända tillverkare har en webbplats där certifikat, utmärkelser och en komplett lista över färgserier presenteras. Du kan utan onödig risk välja lämplig produkt, noggrant studerat dess egenskaper.
 • Förpackning - måste vara skadad, täthet ska i alla fall inte brytas. Färgen bör inte gå ut, annars kan håret efter färgning visa sig inte bara en annan färg utan också tråkig och livlös.
 • Överensstämmelse med angiven färg. På varje förpackning med färg finns ett bord där det visas, baserat på den tillgängliga hårfärgen, som erhålls efter färgning. Du borde inte lita på färgen på paketet, det är bättre att jämföra det med paletten av nyanser som finns i varje butik. Så möjligheten att förvärva önskad nyans ökar.

Det är viktigt att komma ihåg, när du väljer det bästa hårfärgen för hemmabruk, tunna hårfärgerna hårkonstruktionen. Därför bör du inte tända det redan svaga tunna håret. Detta kommer endast att bidra till deras blekning och förlust.

Det rätta valet av hårfärg hjälper till att dölja ansiktsfeligheterna, göra huden fräsch, lägga till glans i ögonen. Det viktigaste är inte att misstänka valet av färg. Här kommer en detaljerad analys av funktionerna i ansiktet och hudtypen att hjälpa till.

Dam med rödaktig hudton, det är bättre att avstå från att färga hår i rött eller rött. Och naturliga kastanjebrun eller mörkblond hjälper till att visuellt jämna ut hudfärgen.

Svart färg gör ofta en kvinna äldre med ett par år. Även en naturlig brunett, lättare hår ett par toner, verkar yngre för andra. Mörka nyanser smygar visuellt ansiktet, lägger på huden i huden. Ljusa flickor med blå eller grå ögon bör inte färga håret svart.

Personer av det fina kön som har grön eller brun ögonfärg och hud i varma nyanser kan välja ljusrött eller eldig hårfärg.

Det bästa hårfärg för hemanvändning, för att måla grått hår, ska vara en naturlig nyans och alltid resistent. Gråt hår på grund av dess struktur är ibland mycket svårt att måla över.

De bästa ofarliga (skonsamma) hårfärgerna

För de som ofta byter skuggning av håret är inte ammoniakfärger idealiska. Mängden skadliga ämnen minimeras, och innehållet i alla typer av eteriska oljor bidrar till att bibehålla friskt hår.

De har inte enastående hållbarhet, efter 3 veckor börjar färgen gradvis att försvinna. Berömda märken arbetar kontinuerligt med att förbättra färgerna och släpper ut nya serier av utmärkt kvalitet.

Schwarzkopf Essential Color

Företaget Schwarzkopf lyckades skapa, färgen är 90% bestående av naturliga ingredienser. Vid färgåtergivning ger lökolja hårets elasticitet, och vitt te fungerar som en antioxidant. Färgen har en trevlig lukt, orsakar inte allergiska reaktioner. Paletten består av 20 naturliga nyanser.

Det är möjligt att lätta håret med 3-4 ton så mycket som möjligt.

För att drastiskt förändra hårets färg kommer den här produkten inte att fungera. Tonat hår, ge det en rikare färg - färgen kommer att klara sig perfekt med sådana uppgifter. Balm efter färgning ger extra näring till håret.

L'oreal Casting Creme Gloss

De flesta stylister anser produkten från L'Oreal det bästa hårfärgen för hemmabruk. Färgens sammansättning inkluderar royal gelé, tack vare vilket håret blir otroligt mjukt. Det appliceras enkelt och fördelas enkelt genom håret, har en behaglig bäraroma.

Skillar fantastisk motståndskraft. Omkring 30 olika nyanser hjälper till att uppnå önskat resultat.

Matrix Color Sync

Produkten är berikad med vitaminer, och färgämnet pigment tenderar att ackumuleras i håret och med regelbunden användning blir färgen med varje färgämne mer mättad. Färgen täcker håret med glänsande glasyr, vilket ger en lamineringseffekt.

Inom två veckor efter färgning har håret en otrolig glans. Färgpaletten innehåller inte bara många naturliga nyanser, men också mer levande, orsakande.

Estel Sense De Luxe

En mycket mjuk produkt som även efter färgning fortsätter att ta hand om hårets hälsa. Panthenol återställer håret, gör det tjockare och ceramider förhindrar sårbarhet. Färgen är helt platt, skapar inte fläckar på håret.

Du kan blanda olika nyanser av färg, experiment, utan att skada håret.

Garnier olia

Färgen är berikad med en stor mängd eteriska oljor. De hjälper inte bara till att förbättra hårets tillstånd utan också behålla färgen under lång tid. Bra för torrt hår, fuktar det länge. Absolut säkert för hårbotten, ger inte en allergisk reaktion. Det har ett varierat utbud av nyanser, i paletten finns det mer än 28.

Observera, bezazamachnye färger kan inte helt ändra hårets färg helt. Kan inte ge håret en rik röd färg. De kan betona den naturliga färgen, lätta eller mörka den, för ett par toner.

De bästa ihållande professionella hårfärgerna

Kombinationen av motståndskraft och noggrann vård är ibland inte så lätt att uppnå. Speciellt om du omhändertar håret från den brunhårda kvinnan till blondinen, kan skador på håret inte undvikas.

Färgämnets sammansättning innehåller ofta många oxidationsmedel, som vid långvarig användning har en skadlig effekt på håret. Men vissa tillverkare kunde uppnå en sådan önskad kombination, uthållighet och noggrann vård.

C: EHKO Färg Explosion

Färgen innehåller ett extrakt av jojoba och mandel, det är också berikat med keratiner, vilket mildrar verkan av oxidationsmedel. Efter färgning är håret fyllt med vitalitet och briljans. Färgen erhålls som på förpackningen. Lukten är inte väldigt skarp. Valet av nyanser är enormt, det finns mer än 100 av dem.

L'Oréal Recital Preference

För de som letar efter ovanliga färger, aubergine, röd, blå - den här färgen är den perfekta lösningen. Färgen smälter inte och tvättas inte, i 8 veckor. Produkten har en beständig ammoniaklukt. För att mildra effekten av färg i förpackningen har en återställande balm, kommer det att hjälpa till att återställa håret förlorat fukt och lägga till glans.

Endast Estel

Kombinationer, låga priser och professionell kvalitet - gjorda ryska färgtillverkare. Så noggrant som möjligt betyder färga hår utan att skada strukturen. Färgen försvinner inte med långvarig exponering för solljus. En mängd olika färger kommer att tillfredsställa den mest krävande kunden.

Palette deluxe

Tack vare komplexet av sju oljor som ingår i dess komposition, är det möjligt att uppnå inte bara perfekt jämn och motståndskraftig färg utan också otroligt hårdhet. Färg ger lätt kamning efter färgning. Välj den färg du vill, hjälper 24 nyanser av färg. Sammansättningen av balsam efter färgning innehåller pärlemextrakt, de ger extra glans till håret.

SYOSS Professional Performance

Det tyska företaget har skapat det bästa hårfärgen för hemmabruk, med beaktande av alla rekommendationer från professionella stylister. Idealiskt lätt att applicera, orsakar inte produkten en brännande känsla på huden. Färgpigmentet tränger djupt in i mitten av håret, vilket ger ett bestående resultat.

Det är viktigt att komma ihåg att med konstant färgning är det nödvändigt att övervaka hårets tillstånd. Näringsrika masker och speciella balm hjälper dig att göra håret levande, återlämna den förlorade glansen till det och förhindra utseende av mjäll eller splittrade ändar.

Den bästa tennbalsammen

Det är möjligt att ge håret den önskade nyansen, utan att tillgripa färgning av håret eller exponera det för skadliga effekter av oxidationsmedel, tack vare ett brett utbud av olika tintingsbalsam. På grund av den tillfälliga effekten kan du även ändra skuggningen av håret minst varje vecka.

Ideal beprövade tonalbalsam, kända märken:

 • L'Oréal Professionnel Gloss Color - balmen bekämpar en oönskad gul nyans i blondor, tar bort det helt, målar det och ger glans till håret. Det perfekta alternativet för dem som vill odla långt naturligt hår, ger näring och ger önskad glänsande nyans.
 • Estel Solo Ton - har i sitt sortiment en ganska ljus och varierad palett av färger. Brunt hår kan enkelt ge en röd nyans till ditt hår. Balsam är lätt att applicera, har en mycket trevlig lukt, men är dåligt tvättad av huden.
 • Palette INSTANT COLOR - gelprodukt, som snabbt fördelas genom håret, ger en relativt jämn färg. Det har en livgivande effekt på håret, ger en otrolig strålning. Det börjar tvättas vid ungefär tredje tvätten av huvudet. Bra för dem som vill få snabb snabb effekt.

Bästa naturliga färgämnen

För att skydda håret så mycket som möjligt används ofta färger som är baserade på helt naturliga ingredienser. Om du efter en lång period av färgning har blivit spröd, tråkig och börjar falla ut, kommer naturliga färgämnen att hjälpa till. Färgpaletten är inte så bred, men när den används under en lång tid kan du helt återställa och förbättra hårstrukturen ofta.

Vad är det bästa hårfärgen? TOP-6 resistenta och ofarliga färger för blondiner och brunetter

Vackert hår är drömmen om vilken tjej som helst. Om du har minimal inverkan på dem, kan naturligtvis naturens skönhet bevaras, men ibland vill du ha experiment: att helt ändra bilden, färga håret i en annan nyans, eller ändå helt ändra färgen från mörk till ljus eller vice versa. I det här fallet uppstår frågan vilken typ av färg som är mest ofarlig. För att förstå denna fråga analyserade vi kompositionerna av populära professionella och budgetfärger och avslöjade även temat för friskt och vackert hår.

Innehållet i denna artikel:

Hur är färg skadlig och varför är det inte värt att spara?

I normala butiker kommer priserna på färgningen att överstiga tusen rubel, och detta är förståeligt - högkvalitativa och ofarliga färger, där det finns många oljor och användbara ämnen, kan inte vara billigt.

Sedan vill de som vill spara pengar köpa färg för 100-300 rubel, titta på de skrikande inskriptionerna på paketet "med oljor", "med en unik formel" etc. Verkligheten är att andelen skadliga ämnen överstiger 50% och om det tidigare var håret torrt och tunt, så är det lättare att skära av dem under basen efter en sådan färgning. Svårt att hitta billiga naturliga ingredienser som ersätter kemikalier. Det är lättare att tillsätta mer kemi så att färgen åtminstone visas, vilket resulterar i splittrade ändar och längd.

Varför för blondiner och brunetter - de mest skadliga färgämnena?

 • Ökat ammoniakinnehåll

För att färgen skall vara mättad och uppenbar på håret behövs en dos ammoniak, så det läggs till i en sådan mängd att du kan säga adjö till ett hälsosamt hårhår. Om du öppnar en billig färg, kommer den här kemiska doften att tränga dig till tårar, och nu föreställ dig vad som kommer att hända med ditt hår?

För att förstå principen om påverkan av ammoniak, ta en titt på hårstrukturen nära:

Hår under mikroskopet

Varje hår har skalor och om det är friskt stänger dessa skalor och håret ser ut så här:

Vackert och friskt hår

När ammoniak kommer i spel tränger den in i håret, öppnings- och skalningsskalorna, vilket i ungefärlig version ser ut så här:

Skador på håret under mikroskopet

Klippa ändar visas, veckor dyker upp någonstans, och många "fina" bonusar bildas. Så här ser ett skadat hår ut:

Skillnaden mellan skadat och friskt hår

 • Ljus färg uppnås genom hög kemihalt.

Kan målar vara helt ofarligt?

Det bör förstås att för färgning av någon form av behov kan en dos av kemikalier som tidigare inte kan vara användbar för hår. Andelen innehåll av kemikalier på det totala beloppet är viktigt - i kvalitetsfärger är detta förhållande cirka 10-20% av 100%, resten är naturliga färgämnen, oljor och syror, användbara för vackert hår. Färgerna utgör inga speciella faror eftersom de ger den största mängd omsorgsämnen.

Det är farligt att kombinera dem med oxid (utvecklare), som det är, faktiskt en kemisk substans. Ju högre procentandel av oxid, desto ljusare blir färgen, desto större skada kommer det att vara på håret, varför billiga färgämnen, där de vårdande komponenterna åtminstone har en stark effekt på det vackra håret, torkar helt håret. Av denna anledning råder många stylister att flytta från färg till färg gradvis. Detta är särskilt fallet när blondan är målade i en brunett och vice versa. Gradvis betyder det, för 2-3 färgning, i riktning mot önskad färg. Om ditt hår är naturligt poröst och torrt, betala noga med det!

Översikt över populära ofarliga färger för 2018

 • Lakme Gloss Färgsköljning

Lakme Gloss Färgsköljning

Sammansättningen av jojobaolja innehåller inte ammoniak. Det målar och återställer hår som är lämpligt för toning. Den har omsorgskomponenter. Bilden till vänster visar färgen, och till höger - oxidatorn 1,9%. För brunetter och blondiner lämplig oxid av 2,7%.

 • Londa resistent krämfärg och toningmedel

Färg och färgämne innehåller vitafleksmikrosfärer. När mikrosfärerna påverkar hårstrukturen, är de sammankopplade, vilket skapar en bestående effekt och mättar dem med glans. Oxidanter representeras från 1,9% till 12%. Den första färgen (i orange förpackning) är avsedd för toning, den andra - för stabil applikation.

 • Hej Richesse och Richesse

Hej Richesse och Richesse

Måla utan ammoniak och lämplig för enkel förtydligande. Det har komponenter för glans. Lämpliga oxidanter diakalor.

 • L'oreal Majirel

Som en del av Ionen G och molekylen incell. Den unika formeln bidrar till hållbarheten hos färg och omsorgseffekt. Lämpliga oxidanter är krämbaserade. En stor palett av färger, speciellt för blondiner och brunetter. När du byter till 2 ton eller mer, bör du välja en oxid av minst 6%.

 • Matrix socolor.beauty

En unik formel som innehåller ceramider och jojobaolja. Dessa komponenter läker håret, och konditioneringskomplexet innehållande polymerer kommer att lämna håret friskt och glänsande.

 • Igora royal

Det finns flera typer av färg. Bilden ovan visar en slitstark färgfärg. Linor av Igora Royal skiljer sig i vitamin B7 i struktur och kiseldioxid. Biotin skyddar håret och resterande komponenter - behåller färg och näring. I linjen finns flera undergrupper med olika nyanser och hållbarhet.

Vad behöver du för självfärgning?

 • handskar

Färg kan brinna eller bara torka i händerna.

 • borste

Det är mer bekvämt för henne att fördela färgen längs längden.

 • Paint Tank

Om det inte finns något lämpligt kan du använda en engångsbehållare.

 • Kam med sällsynta tänder

Det är mer bekvämt för henne att dela håret i skilsmässor.

 • Kap eller oönskade kläder

Nödvändigt för att inte skämma bort vanliga kläder. Några målar är tungt rubbet bort från tyget och förstöra saker.

 • barrettes

Med hårnålar blir det lättare att dela håret i flera delar för den mest bekväma färgen.

 • Duschlock

Kepsen behövs för att inte släppa allt runt efter applikationen.

Hår redan bortskämdat: Vad ska man göra?

 • Korrekt vård

Oljor och silikoner måste vara närvarande i dagligvården. Det är nödvändigt att försöka minimera användningen av hårtork, pleyok och minimera håret med varm ånga.

Också uppmärksamma tandköttet - de borde inte vara metallfäst, så att håret inte sönder eller klämmer fast. Försök att bry dig så mycket som möjligt och gör så lite som möjligt styling i minst 1 månad. Annars måste du skära längden och gå med mycket kort hår.

 • keratin

Lämplig för dem som vill bota och rätta håret. Keratin täcker på ett tillförlitligt sätt håret och skapar en skyddande film. Effekten av rätning uppnås genom viktning, så vi rekommenderar inte ägare av alltför tunt och sparsamt hår för att göra denna procedur, eftersom effekterna av bala fläckar kommer att uppstå.

 • Botox

Du måste göra minst 3-5 rutiner för långsiktig effekt. Botox återställer hårstrukturen, ger dem glans, men rätnar inte. Effekten av denna procedur är endast intern och extern i form av briljans.

 • masker

Det är nödvändigt att göra 2-3 gånger i veckan mata och återställa masker. Om håret är skadat, rekommenderar vi att du applicerar kokosnöt eller burdockolja över natten längs hela längden.

 • oljor

Oljor närma och göra håret glänsande. Om du är intresserad mer i näring, välj sedan burdock, och om du är i en sken, sedan kokosnöt. Ett effektivt alternativ är att smutta några droppar i längden och gå till sängs så här.

Är silikon skadliga?

I strävan efter den bästa effekten, som bara inte försöker kvinnor. Nu har vårdvård blivit särskilt populär, och silikon har blivit en hemsk komponent som alla försöker så svårt att undvika. Sanningen är att silikon skyddar håret genom att skapa en skyddande film och oljor och andra naturliga ingredienser närnar det från insidan, så sluta skrämma silikon om håret redan är skadat.

På bilden nedan ser du effekten av silikon i sammansättningen av vårdmedlen. Oljor och andra naturliga komponenter presenteras i form av kristaller, och den gula beläggningen är silikon. Det är inte alls farligt, och till och med nödvändigt att återställa vackert hår.

Silikoneffekt

Vilken vård bör undvikas?

 • Shampoo för volym

Volymen uppnås genom att torka håret. Om du använder denna behandling omedelbart efter målning, var då förberedd för torrt hår.

 • peeling

Exfoliate döda partiklar är inte tidigare än en vecka, för att inte orsaka onödig irritation i hårbotten.

 • Någon stor inverkan

I de tidiga dagarna undviker du några starka effekter på hårbotten. Om huden är känslig kan den starkt reagera på alla starka medel.

 • Trichologiska medel

Lämna minst ett par dagar av behandling för hårbotten för att inte orsaka biverkningar.

Hur ofta ska man måla?

Många hår växer tillbaka på 2-4 veckor och om vi har hårt skadat hår, kan sådan färgning slutföra dem. Kontakta befälhavaren för att underlätta övergången vid rötterna. Så länge din naturliga längd kommer att växa, blir det inte överdrivet med tipsen. Efteråt, låt ditt hår vila och återställa dem i en månad eller två. Annars är det enda sättet att skära längden.

Hur hanterar man styling?

Om att ligga på det heta sättet - glöm och försök om du gör det, då sällan. Ett alternativ skulle vara mjuka curlers. Om omedelbart efter användning sprinkla lockar med lack, kan du få elastiska lockar. Om du omedelbart kamar, säkrar resultatet med lack - vacker styling med sneda tips. Observera att för att uppnå elastiska krullar måste curlers vara i stora mängder, vilket måste ta på små strängar.

För att hålla håret så rakt som möjligt, kamma det efter tvätt och torka det naturligt. Om du har rakt hår av naturen, detta kommer att hjälpa, det viktigaste är att inte gå och lägga sig på det sättet.

Gör dig vacker eller i stugan: analysera fördelarna och nackdelarna.

Salongfärgning

fördelar

 • Du kan utföra komplex färgning

Du kan leka med färg genom att blanda flera nyanser, och gör också ovanlig färg, till exempel ombre eller bara markera.

 • Mästare i olika kategorier

Du kan välja lämplig specialistfärgning. Till exempel, stylister av initiala kategorier kommer att vara lämpliga för normal målning.

 • Snygg snölängd

Ordinarie målning lärs i de första klasserna av frisör. När man målar sig själv eller en person som inte har något med hår att göra, är det möjligt att få fläckar och en ojämn prickad färg.

brister

 • Varje salong har sina egna begagnade varumärken

Alla skönhetssalonger samarbetar med olika märken. Följaktligen kan alla medel endast vara från partners. Om du vill färga håret med en färg av ditt favoritmärke, måste du antingen leta efter en salong med sådana produkter eller förhandla med en mästare för färgning hemma.

 • Lång väntan

I goda salonger tät inspelning, så att om du snabbt behöver måla, måste du antingen leta efter en sämre inredning, eller vänta lite tid.

Kostnaden för bra arbete kostar minst tusen rubel och med tanke på materialen - minst 2 tusen, vilket kan vara dyrt för många människor, eftersom du måste målas minst en gång i månaden.

Hemfärgning

fördelar

 • Finns när som helst

Du kan inte sätta dig själv i tidsramen och göra färgning när som helst på dagen eller natten. Faktiskt för dem som går tidigt och återvänder hem väldigt sent.

 • Tidsbesparande

Efter att du har applicerat färgen har du minst 20 minuter att göra viktiga saker. Under den här tiden kan du åtminstone gå ut eller läsa minst 5 sidor av boken och därmed kombinera affärer med nöje.

 • komfort

Det finns inga irriterande faktorer i sättet att prata runt kvinnor och ständigt springa runt.

brister

 • Ojämn målning

Hög risk för ojämn färgning, så om du har ett allvarligt jobb eller utseende är du inte på sista plats, det är bättre att inte riskera det. Om du snabbt behöver måla, men du är ganska nybörjare, försök sedan träningsversionen av färgning - först måla ditt hår en nyans ljusare eller mörkare och senare - i önskad färg. Första gången du blir van vid det och ju oftare du målar, desto lättare och bättre blir det. Om det inte finns någon tid för träning, är det bättre att be om hjälp från släktingar, eller hyr en trollkarl som går till huset.

 • smuts

Nybörjare i färg kan måla allt runt dem på grund av oerfarenhet. Det finns sådana resistenta färger som är svåra att skrubba, även med hårda ytor, för att inte tala om tyget.

 • Hög risk för överexponering

Nybörjare klara längre med fördelningen av medel. Som ett resultat, medan du färgar håret helt, måste den del som du startade processen av tvättas av.

 • Överdriven hudkontakt

Ofta gäller nybörjare som inte kan se sig från olika sidor. På grund av oerfarenhet är det möjligt att fläcka hudområdena, som vid känslig eller problematisk hud kan resultera i utslag, rodnad eller någon annan negativ reaktion.

Vi målar oss själva: steg för steg instruktioner

 • Välj en lämplig plats där det finns en stor spegel och du kan passa de nödvändiga rören. Det är lämpligt att välja en plats där det finns mer utrymme för att inte släcka objekt i närheten.
 • Blanda färgkomponenterna i en speciell behållare och blanda med ett tips från penseln.
 • Efter, ta en kam med glesa tänder och dela håret i sektioner. Lättare att ta bort huvudlängden till toppen och börja med de lägre lagren. För att fixa håret är det bekvämare att använda speciella hårnålar.

Färgning av hår

 • Sätt på duschappen så att du inte fläckar något runt och vänta på den tid som anges på förpackningen. I genomsnitt är det 20-40 minuter.
 • Tvätta försiktigt av färgen, applicera sedan en mask på längden och låt den stå i 10 minuter. Efter tvättar du masken med schampo för färgat hår.

Användbara tips

 • Hitta ett mjukt stylingalternativ.

Om du ständigt räker hår med ett krullande hår, tänk sedan på keratinrätning. Effekten är densamma, men skadan är mindre. Föreställ dig hur svårt det är för ditt hår att uppleva måleri först och efter daglig styling på ett varmt sätt. Straightening kommer att ske genom hårets viktning. För viktning är det mättat med keratin, vilket är bra för hår.

 • Kontakta experterna om du inte är säker på att du klarar av färgning.

Fördelen med detta tillvägagångssätt är att de kommer att kunna skapa den perfekta tonen för dig, genom att blanda flera nyanser, samt skjuta jämnt, utan fläckar och luckor.

 • Borsta ditt hår rätt

Börja från tipsen, gradvis flytta till rötterna. När du börjar omedelbart från rötterna, bryter du och drar ut håret och faller in i zonen där de blir intrasslade. Från tipsen kommer skadorna att bli mindre.

 • Välja rätt kam

Leta efter en kam med täta tänder. Dessa tänder bättre kammar längden och mindre rivande hår. Lämna glesa tänder för hår styling och färgning, när du behöver dela håret på skilsmässan.

 • Tvätta din kam

Föreställ dig hur mycket smuts och damm ackumuleras på kammen. Tvätta helst kammen varje kväll, och minst en gång var 3-4 dagar. Du kan tvätta under rinnande vatten med tillsats av minst rengöringsmedel.

 • Var försiktig

Schampon och balsam

Vi kommer inte påminna dig om schampo med balsam, men vi kommer att påminna dig om masker. Det är önskvärt att det finns 2 - en närande, den andra - djupt rengöring eller fuktgivande (beroende på hårets typ). Peeling mask för huvudet är lämplig för ägare av torr eller oljig hårbotten. Med hjälp kommer mjäll och torr hud att bli mindre, och talgkörtlarna kommer att fungera bättre. En näringsrik mask behövs för ägare av något hår, eftersom det är ett utmärkt förebyggande av veck, torrhet och andra obehagliga stunder. När håret är starkt och mättat, påverkar negativa faktorer det mindre.

Innan du torkar torkan, glöm inte att använda termiskt skydd och olja. Termiskt skydd behövs för att förhindra torrt hår och gallring. Exponering för het ånga påverkar håret hårt. Olja minskar risken för brutna ändar och det blir bättre att närma dem eftersom hårproblem börjar med tips.

Om du använder curling iron, använd sedan stylingverktyg som hjälper till att bilda elastiska lockar. Detta kommer avsevärt att spara tid vid installationen.

Välj ampuller med vitaminer, oljor eller behandlingar individuellt, beroende på hårproblem.

 • Hår vitaminer

Extern hälsa kommer inifrån. Spendera inte tiotusentals på vård om du inte hanterar problemet från insidan, eftersom det kommer att bli slöseri med pengar. Hår, som allt annat, behöver vitaminer. När det finns tillräckligt med vitaminer i kosten glider håret och växer väl även utan hjälpmedel. Annars faller de ut, och den naturliga glansen är frånvarande.

 • Rör inte håret med händerna.

Våra händer innehåller fett och smuts, åtminstone i små mängder. Ju mer du rör ditt hår med dessa händer desto snällare blir de smutsiga.

 • Försök att tvätta håret mindre ofta

Korrekt hårvård

Ägare av fet hårbotten är under stor stress när de läser sådana ord, för när efter 10-12 timmar håret blir oljigt, bestäms frågan "mindre ofta att tvätta" omedelbart till förmån för daglig tvätt. I det här fallet bör du köpa ett djupt rengöringsschampo eller enligt din hårtyp. Helst tvätta håret varje 3-4 dagar, minst en gång varannan dag. Kolla in Kerastas, Paul Mitchell, Marrocanoil och Loreal linjer (den professionella linjen).

 • Alternativ vård

Alternativ vård för färgad och hårtyp. Detta kommer att hjälpa till att undvika att bli van vid samma verktyg, liksom bättre påverka hårets tillstånd.

 • Välj curls höger

Om du färgar håret och gör heta stylingar, försök att minimera skadorna genom att köpa verktyg och utrustning av hög kvalitet. Billiga curling strykjärn har den vanliga metallytan, med vilken du kan bränna ditt hår eller ganska tunna dem. Ytan måste vara tillverkad av minst keramik.

Hur man behåller färg: toning och omhändertagande

 • Färgad hårvårdslinje

Varumärken har utvecklat en hel sort av vård för färgat hår. I denna rad ingår nödvändigtvis: mask, schampo och balsam.

Kolla in följande varumärken: Sexy Hair, Kerastase, Paul Mitchell (Forever Blonde line-up bestseller), Lakme (Color Stay line), Loreal Professional (Prof. Segment), Matrix (Color Care).

 • toning

Blond har obehagliga konsekvenser i form av yellowness, så som en förebyggande åtgärd är det nödvändigt att tona håret minst en gång varannan vecka. För att göra detta, passa speciella schampon som måste hållas på håret i några minuter. Brunetter med en ljus nyans är också föremål för en snabb utvättning av färgen, för att inte färga huvudet varannan vecka kan du använda ett tonat schampo.

Vi rekommenderar följande schampon:

 • Lakme technia ultra

Lakme technia ultra

 • Paul Mitchell Platinum Blonde

Paul Mitchell Platinum Blonde

 • Londa Color Revive

Londa Color Revive

Kan tinting schampon ersätta färgning

Alla toning shampoo torrt hår, bara professionella gör det minimalt och billigt hår är starkt och snabbt - effekten är märkbar efter de första 2 minuterna av applikationen. Shampoo-färg kan inte ersättas, men lägger till en ny nyans - det kan.

Faktum är att mot varje problem neutraliserande pigment av en viss färg används. För blondiner är det till exempel lila. Följaktligen kan du få en lila nyans om du överdriver shampooen på håret.

Många använder toning shampoo för grå hår och få en vacker effekt. Gråt hår är inte målat, men effekten är vacker.

Användningsfrekvens

För att inte döda håret är det lämpligt att använda schampo för första gången flera dagar efter färgning. Det finns 2 användningsområden: Lägg till en droppe i ditt schampo, eller använd ett tonat schampo och håll det ett tag. I det första fallet är det nödvändigt att upprepa proceduren varannan dag och i det andra fallet är det tillräckligt en gång i veckan eller två, beroende på färgen.

Konsekvenser av att använda billig färg

Om vi ​​ännu inte har övertygat dig om behovet av att använda kvalitetshårprodukter, var uppmärksam på konsekvenserna.

 • Skada efter längd

Misslyckande hårfärgning

Titta på skillnaden i längd - dessa utskjutande hår är en av de viktigaste konsekvenserna av att använda sådana produkter. Observera att håret är rakt ut här, och på grund av fotot på telefonen är längden märkbart sämre.

Flickan på bilden ovan använde Syossfärgen

 • allergi

Allergi att måla

I detta fall var flickan fortfarande lycklig. Om du tittar på foton av allergi från billiga färger, där hela ansiktet är i röda fläckar, så är det inte värst. Tänk nu hur mycket kemi som var i färgen, där namnen på omsorgsformlerna var fulla på lådan, och färgen själv kallades "Färg och näring".

På bilden ovan använde tjejen palettfärg.

 • brännskador

Allvarlig allergisk reaktion

Färgning är omöjligt utan hudkontakt. Föreställ dig hur kärnan var den färg som orsakade sådana brännskador. Är det värt att spara tusen rubel av sådan plåga och obehag?

Ökad klåda kan bidra till mikrotraumas.

VIDEO: Bra hårfärger

Topp 10 bästa hårfärgerna

Denna bedömning, baserat på recensioner och populariteten av medel, hjälper dig att välja det bästa alternativet som är perfekt för att utföra hemfärgningsförfarandet. Jag uppmärksammar de 10 professionella hårfärgerna till er uppmärksamhet.

Topp 9 bästa hårfärgerna 2018

Ommålning av håret gör det väldigt snabbt och enkelt att ändra din bild - vissa kvinnor tenderar att bli av med det gråa håret som visas, andra korrigerar sin naturliga färg och andra tar en kardinal tillvägagångssätt för att ändra sitt utseende. I kosmetiska butiker idag kan du hitta ett brett sortiment av liknande produkter, allt från de billigaste till professionella produkterna, vilket kommer att behöva gaffla ut. Bli inte förvirrad i en sådan sort kommer att hjälpa vår artikel.

Regler för att välja hårfärger

Det är mycket viktigt att vara uppmärksam på färgämnenas ursprung. De vanligaste produkterna som innehåller sådana naturliga ämnen som Basma eller Henna. Dessa inkluderar kamille, kardborre, te, och så vidare. Naturläkemedel har vissa nackdelar, varav mest allvarliga är oförmågan att förutsäga vilken färg som kommer att erhållas efter avslutad procedur. Professionella makeupkonstnärer rekommenderar att du använder sådana produkter om du behöver justera din naturliga hårfärg något.

För den vanligaste användningen är färgämnen baserade på fysiska färgämnen lämpliga - de tränger inte djupt in i hårstrukturen, men ger frisyren en rik färg och hälsosam glans. Färgämnen av denna typ tvättas ganska snabbt av håret, så du måste använda dem regelbundet. De ger inte klargörande komponenter, så för en allvarlig färgförändring kommer dessa medel inte att fungera.

En annan typ av hårfärger är produkter med kemiska färgämnen, och de är av olika typer - resistenta och halvbeständiga. Den första typen absorberas väl i håret och varar länge. Med hjälp kan du få nästan vilken nyans som helst, färgerna produceras i form av krämer, mousser, geler och masker. Deras komposition innehåller vanligen förstärkande och närande medel som minskar den negativa påverkan på håret.

Färgfärg ska väljas individuellt - för det här måste du använda säljarens råd eller kontakta en professionell sminkartist, som kommer att rekommendera en viss färgfärg. Det anges på förpackningen med en särskild digital kod.

Som du kan se är valet av hårfärg ganska mycket. Vid upprättandet av vårt betyg försökte vi ta hänsyn till dem alla, dessutom tog vi hänsyn till användar- och professionella recensioner och valuta för pengarna.

Den bästa hårfärgen 2018

De bästa färgerna för grått hår

3. Cream Londa

Detta varumärke har ett brett färgområde, så varje tjej kommer att kunna välja den lämpligaste färgen för sig själv utan att kontakta en skönhetssalong. Färgen är perfekt för alla typer av hår, dess konsistens är sådan att verktyget är lätt att applicera på hår. Det dricker inte eller dräneras under proceduren. Det rekommenderas att applicera det på torrt, otvättat hår, och det här görs med en speciell borste som börjar med hårrötterna. När färgen är klar är färgen mättad, djup och ihållande - håret kommer att hålla sin nyans i en eller två månader.

I kompositionen är ett ämne som Vitaflection, som är en mikroskopisk reflekterande sfär som inte tränger djupt in i hårstrukturen tack vare dem lyckas de uppnå en naturlig och hälsosam glans. I färgen finns ingen ammoniak, vilket vanligtvis skadar håret, orsakar utseendet av splittrade ändar. Den innehåller lipider - speciella ämnen som ger näring till håret och håller det fuktigt. Före första användningen är det lämpligt att kontrollera hudens reaktion på denna komposition - för detta appliceras färg på armbågen och hålls i två dagar. Om klåda eller rodnad inte uppstår, kan denna produkt användas.

 • Trevlig lukt av färg;
 • Inga aggressiva ämnen i kompositionen;
 • Dessutom närmar och skyddar det håret, vilket gör det mjukt;
 • Kombination blir mycket lättare;
 • Inga delade ändar bildas.
 • En allergisk reaktion kan uppstå.

2. Cream-paint ESTEL

Detta varumärke uppträdde på den ryska marknaden för kosmetika för inte så länge sedan, men det har redan blivit populärt bland vanliga användare. Kompositionen överensstämmer helt och hållet med de högsta internationella standarderna. Tillverkaren använder endast material av högsta kvalitet för att tillverka färg, så det här verktyget sprider sig allmänt både i skönhetssalonger och som färg för hemanvändning. Färgpaletten i detta varumärke innehåller 140 nyanser, så att välja rätt färg är inte för svår. Färgning utförs i strikt överensstämmelse med den färg som anges på förpackningen.

Med det här varumärket kan du inte bara ändra ditt utseende, utan också ta hand om ditt hår - färgen innehåller ett keratinkomplex som återställer håret längs hela längden. Efter applicering håret blir mjukt, glänsande, färgen är naturlig och livlig. Gråt hår är målade jämnt, färgen dräner inte från håret när det appliceras, det finns ingen ammoniak i kompositionen, kostnaden är ganska acceptabel.

 • Det finns alltid på försäljning;
 • Hög hållbarhet;
 • Hårvård tillhandahålls
 • Tjock krämig konsistens;
 • Bekvämt att applicera och skölja.
 • Inte riktigt en trevlig lukt.

1. Cream paint Garnier

Det här varumärket har varit på marknaden i mer än 60 år. Under denna tid har ett stort antal kompositioner utvecklats. Med dessa bläck kan du snabbt och enkelt skapa ett nytt utseende, ge ditt hår en hälsosam glans, bli av med grått hår och sköta dig bra. Enligt experter och vanliga användare är denna färg absolut säker att använda. I kompositionen ingår näringskomponenter, genom vilka håret fylls med vitalitet. Det finns nästan ingen ammoniak i sammansättningen av färger, och det finns produkter som helt saknar detta ämne. Färgen motsvarar strikt det som anges på förpackningen. Satsen kommer också med en speciell mask som ger extra omsorg för håret efter applicering av färgen.

Denna produkt behandlar hår med omsorg, men det är bättre att skydda händerna på huden. För detta ändamål går speciella handskar tillsammans med färgen. Färgen blandas i strikt överensstämmelse med tillverkarens rekommendation, och sekvensen att lägga till komponenter får inte störas. Färg vid blandning kan ändras lite, men detta får inte skrämma, eftersom det inte påverkar slutresultatet.

 • Som ett resultat av användningen visar sig naturlig och vacker färg;
 • Utmärkt värde för pengarna;
 • Perfekt tändar håret, skuggan motsvarar exakt det angivna.
 • Hår kan bli lite hårdare än tidigare med färg.

Bästa ljusfärger

3. Cream-paint Wella Professionals

Detta är en av de mest prisvärda när det gäller priset på de bästa hårfärgerna för 2018. Färgen är gjord med alla de modernaste kraven, det är tillåtet för användning med alla typer av hår, eftersom färgen inte kommer att skadas vid färgåtergivning. Produkten innehåller ett stort antal mjukgörande oljor och ett antal ytterligare komponenter, vars verkan syftar till att återställa hårstrukturen. Ammoniakinnehållet är minimalt, så dess negativa påverkan neutraliseras av näringsämnen. Färg anses vara helt hypoallergen. I sin sammansättning är provitamin B5, som omsluter håret längs hela längden och skyddar färgen väl från att brinna under ultravioletta strålar.

Paletten är bred, det öppnar stora möjligheter för en tjej att välja en nyans. I satsen, förutom själva färgen, finns det speciella balsam-, serum- och engångshandskar för att skydda händerna på händerna. Alla färger är naturliga, det är nästan omöjligt att skilja dem från riktig hårfärg. Hon målar det mycket bra, håller håret länge, klarar sig bra med extrema belastningar, skadar inte håret. För att uppnå en bra effekt måste färgen blandas och appliceras i enlighet med anvisningarna.

 • Tjock konsistens;
 • Bra färgmotstånd;
 • Priset är i medelkategorin.
 • Ungefär en månad senare har vissa tjejer en känsla av torrhet i hårbotten.

2. Cream paint Schwarzkoupf

Detta är en av de mest använda hårfärgerna år 2018. Det finns både professionella produkter och verktyg för hemmabruk. Färgvariationen är bred, så varje tjej kan välja den mest lämpliga nyansen för sig själv. Konsistensen är ganska tjock, liknar en kräm, det finns speciella färgpartiklar i färgen, som kommer att tränga djupt in i hårstrukturen, vilket ger lång tid att bibehålla den givna färgen.

På grund av det faktum att alla färgpigmenten tränger djupt in i håret, behöver verktyget inte hållas länge, en halvtimme räcker för att alla element absorberas väl. I kompositionen finns också omsorgsdelar, de kan ytterligare stärka håret, närma dem, skydda dem mot bräcklighet. Färgen är ganska ljus och mättad på grund av innehållet i sojaprotein och orkidé extrakt, vilket ger håret en naturlig glans, håll dem i god form. Det kommer inte att blekna i solen eller tvättas under schamponering.

 • Godtagbar kostnad;
 • Motståndskraftig färg;
 • Utökat färgområde.
 • Många aktiva substanser som kan orsaka allergisk reaktion.

1. Måla L'Oreal Paris

Innehåller inte ammoniak, så det här verktyget är perfekt för svagt och tunt hår, gör dem inte sköra, och på grund av att näringsämnena i färgen förhindrar splittrade ändar. På grund av denna sammansättning behåller håret den erforderliga andelen fuktighet, börjar inte falla ut. Paletten innehåller ca 30 nyanser, den innehåller både traditionella färger och ganska ljusa och inte helt vanliga, till exempel plommon.

Denna komposition är väl lämpad för både professionell och hemanvändning. Färgen har en lätt struktur, det är lätt att lägga på håret, det börjar inte flöda, det har en trevlig arom. Verktyget är en utmärkt lösning för kvinnor som regelbundet gör en perm och sedan färgar. Det är lämpligt för toning av hårets spetsar, omkrossas efter föregående färgning. Inkluderat är allt du behöver för att utföra denna procedur - själva färgen, handskar, balsam som närmar sig håret efter färgning med innehållet i bikemjölksextrakt. Med detta ämne kan du färga håret utan att ha den minsta skada på dem. Detta verktyg är inte lämpligt för tjejer som har allergiska reaktioner mot andra färger, eftersom det innehåller henna-extrakt, vilket är ganska starkt allergen.

 • Just applicerad;
 • Används både hemma och i en skönhetssalong;
 • Tillsammans med färgen finns allt som behövs för proceduren.
 • Välnjuter och fuktar håret.
 • Det tvättas av i fyra till fem veckor, på grund av vilket det är nödvändigt att producera omfärgning.

Topp professionella färger

3. Måla MATRIX

Designad för användning under förhållandena i en skönhetssalong och för hemfärgning. Det huvudsakliga kännetecknet för denna komposition är frånvaron av ammoniak i den, som kan orsaka allvarlig hårskada. Professionella frisörer noterar också en expanderad färgpalett av färg. Med hjälp kan du få en djup och intensiv färg, dessutom ger den fullständig hårvård. Denna komposition är lämplig för hår som inte tidigare har utsatts för förfarandet för färgning och för frisyrer som har bearbetats genom konstgjorda färgämnen.

Ammoniak i denna färg ersätts av etanol - andar höjer hårvågorna utan att skada strukturen, alla pigment tränger djupt in i håraxeln, vilket gör att kompositionen kan jämnt fördelas och absorberas väl. Kompositionen innehåller ceramider som kan närma och återställa även allvarligt skadat hår. Paletten innehåller 64 färger. Före färgning är det önskvärt att göra ett test för hårbottens känslighet, du bör också applicera en skyddande fettkräme. På håret behöver färgen inte hållas länge - för att alla aktiva komponenter ska fungera är det ungefär 20 minuter tillräckligt.

 • Bra företags rykte;
 • Färgformeln innehåller inte ammoniak;
 • Brett urval av färger;
 • Kan användas för alla hårtyper;
 • Enhetlig färg.
 • Oxideringsmedlet eller aktivatorn måste också tillhöra detta företag, eftersom reaktionen på kompositionerna från andra tillverkare kan vara oväntad;
 • Det kan vara svårt att hitta rätt nyans.

2. Syossfärg

Denna färg har varit på marknaden i mer än 20 år, trots att den tillhör professionella kompositioner, skiljer den från ganska acceptabel kostnad. Det produceras uteslutande av naturliga ingredienser, varför håret inte bara är skadat, utan också återställs, deras struktur blir tätare, de själva får ett hälsosamt utseende och naturlig glans. Sammansättningen innehåller ett extrakt av aloe vera, ett antal eteriska oljor erhållna från extrakt från växter, många vitaminer.

Många nyanser, förutom företagets tillverkare, producerar ständigt nya färger. Denna färg har ett stort antal olika serier, några av dem är så nära som möjligt till naturliga nyanser, andra kännetecknas av ett extraordinärt utseende. Färgen präglas av högsta kvalitet.

 • Hår efter färgning förblir starkt, gjort mer mjukt, inte förvirrat, så de är lätta att kamma;
 • Kompositionen är ganska hållbar, varar i flera månader, även under förhållanden med daglig huvudtvätt;
 • Bra döljer grått hår;
 • Konsistensen är tjock, färgen faller jämnt och flödes inte;
 • Hypoallergen komposition och rimlig kostnad.
 • Naturliga föreningar utesluter helt innehållet i ammoniak, på grund av vad många tycker att det här verktyget inte är för stabilt.

1. Färg Kapous Professional

Detta är en av de bästa hårfärgerna för 2018, under tillverkningsprocessen genomgår särskild kvalitetskontroll, vilket gör det absolut säkert för hår och hårbotten. Skapande teknik styrs av medicinska experter och professionella stylister, på grund av vilka produkter helt uppfyller alla angivna krav. Verktyget kan appliceras hemma. Paletten är bred, du kan lätt hitta rätt nyans. Hår efter färgning blir mättade färger, grå hår är helt dolt.

Färgen innehåller endast naturliga ingredienser, som inkluderar ginseng-extrakt, proteiner av vegetabiliskt ursprung, silke som har passerat hydrolysproceduren, det finns också keratin och andra närande föreningar.

 • mångsidighet;
 • Användarvänlighet;
 • tillgänglighet;
 • Tja bibehåller ofta shampooing.

Slutligen, hjälpsamma videor

Så, som du kan se, kan olika färgkompositioner verkligen förvirra. Om du väljer rätt hårfärg, kommer du att kunna få en vacker färg och ge extra näring till ditt hår. Om du fortfarande har vissa frågor eller vill uttrycka din åsikt om den här eller den här sammansättningen, har du kommentarer till den här artikeln.Nästa Artikel
Vad ska man göra om håret faller ut under amning