Topp 10 bästa färger för att lätta håret


Du har bestämt dig för att bli blond och vill ha en elegant blond utan yellowness? Eliminera detta problem kommer att hjälpa högkvalitativ färg för att lätta håret.

Orsaker till yellowness

Experter identifierar flera orsaker för utseendet av yellowness under förtydligande:

 • Användning av icke-professionell färg av dålig kvalitet. Om du är osäker på ditt val, kontakta en erfaren färgist;
 • Brist på grundläggande kunskaper och färdigheter. Beslutar att spara pengar på att besöka en skönhetssalong, riskerar du att spendera ännu mer arbetskraft och resurser för att köpa toningbalsam och rengöringsschampo;
 • Brott mot tekniken för att förbereda färgkompositionen och korrektheten att applicera den på krullarna Genom att spola färgen förr eller senare kan du få ett oväntat resultat.
 • Graviditet, amning och menstruation. Vid denna tidpunkt i kvinnokroppen finns det olika hormonella förändringar som påverkar slutresultatet;
 • Sköljning av hår med kranvatten. Flödande vatten innehåller en stor mängd rost, salter och andra skadliga föroreningar som ger blonden en gulaktig ton;
 • Färgande hår utan föregående missfärgning. Om blondiner och ägare av ljusblonda strängar har råd med det, kan brunhåriga kvinnor och brunetter knappast göra utan ett sådant förfarande. Faktum är att mörka lockor har ett mycket motståndskraftigt naturligt pigment, vilket är nästan omöjligt att avlägsna med färg;
 • Regelbunden sköljning med örtavkokning;
 • Konfliktfärgskompositionerna. Alla vet att färgen inte kan appliceras över henna eller basma - detta kan leda inte bara till gult, men också till en grön och lila nyans;
 • Ritning av masker på basis av oljor.

Hur väljer man rätt färg för lättnad?

När du väljer den bästa klarifieraren, var noga med att överväga ett par viktiga nyanser:

1. Typ av färgämne. Ljusfärg är av flera slag:

 • Pulver - Perfekt för att ta bort resistent pigment, innehåller aggressiva ingredienser som kan leda till överdrivning av trådarna.
 • Cream - har en ganska tjock konsistens, tack vare vilket produkten är lätt att applicera och flödar inte;
 • Olja - den mest skonsamma färgen, innehåller inte ammoniak och fördelas jämnt längs hela hårets längd.

2. Sammansättning. Så att ljussättningen inte skadar ditt hårs tillstånd, sluta på godartade produkter utan ammoniak och väteperoxid. Visst kan sådana färgämnen missfärga strängarna inte mer än 2 färger, så endast ljusbruna tjejer kan använda dem. Men för mörkt hår behöver en starkare formuleringar som innehåller speciella kemiska ingredienser. Men här måste du se till att andelen av dessa ämnen inte var för hög.

Tips! För att mjuka klararen och utföra proceduren utan att håret skadas, tillsätt olja eller extrakt av växter. De har närande, stärkande och fuktgivande egenskaper, samt neutralisera den aggressiva komponenten.

Granskning av de bästa lätta färgerna

Den moderna kosmetologimarknaden erbjuder en stor mängd lättnadsfärger. Vilken är bäst? Vi erbjuder dig de 10 bästa kvalitetsprodukterna.

En av de mest populära tillverkarna, som producerar resistenta färger med en liten mängd ammoniak. Garnier paletten innehåller 8 vackra nyanser - 2 kalla och 6 varma. Bland dem är platina blonde, pärlor och kräm pärla i största efterfrågan. Den största fördelen med färgämnena för detta företag är närvaron av naturliga oljor (oliv, jojoba och vetex), vilket ger strängarna glans och silkiness.

Garnier producerar också Color Shine clarifier - utan ammoniakmedel med tranbärs-extrakt och arganolja, utformad för enkel förtydligande (inte mer än en halv ton) och neutralisering av yellowness efter användning av långlivade färgämnen.

I raden av detta märke finns det Revlonissimo NMT Super Blondes - ett super kraftfullt verktyg med en ljusare effekt, med vilken du kan ändra nyansens nyans med cirka 5 positioner samtidigt. Färgen innehåller proteiner och estrar, vilket ger elasticitet mot hårets huvud och vacker ren färg. Paletten av Revlonissimo NMT Super Blondes har flera intressanta alternativ - jordgubbar, champagne, solig blond, etc.

Denna produkt ingår också i antalet professionella. Färg Igora Royal ger dig en stabil och djup färg till ett mycket överkomligt pris. Och viktigast av allt - den resulterande nyansen sammanfaller alltid med tonen som anges på förpackningen.

Matrix Color Sync

En annan populär ljusfärg avsedd för ljus (2 färger) och mild förtydligande av lock utan en fruktansvärd yellowness. Denna komposition är lämplig för ägare av ljus eller blont hår. Färgpaletten, se den här artikeln.

Märket, som är känt över hela världen, har utvecklat ett underbart verktyg för fläktresistent Loreall Paris Casting Sunkiss Lightening Gel-färg. Det viktigaste kännetecknet för detta färgämne är fullständig beredskap för användning - du behöver inte beräkna proportionerna och blanda kompositionen i en separat behållare. Det räcker att pressa in innehållet i röret på strängarna och jämnt fördela från rot till spets. Med gelformatet kan du hålla en målningssession utan någon speciell skada på ditt hårs hälsa, eftersom det finns flera fördelaktiga ämnen i det (kamelolja, skyddskonditionerare och termoelement).

I Loreal-samlingen finns toner för ljusbrunt, ljust och även mörkt hår, så du kan enkelt välja önskad färg. Färgen förbrukas ganska ekonomiskt - en förpackning är tillräcklig för 2 färgning.

Reader tips! Paint Loreal - typer av färger, paletter och recensioner

Det är viktigt! Loreall Paris Casting Sunkiss-färg innehåller aggressiva kemikalier, så glöm inte handskar när du hanterar. Också var noga med att värma ditt huvud med ett speciellt lock - utan att det utsätts för värme, kanske verktyget inte fungerar.

Professionell färg, tack vare vilken du kan lätta ditt hår för 4-6 toner utan att ge dig en yellowness. Paletten innehåller mycket mycket vackra nyanser - silver, guld, ask, pärla, etc. Var och en av dem ger ett rent mättat resultat. Nyfiken kan Schwarzkopfffärger också användas som förebyggande åtgärd. Produktens naturliga sammansättning (vitaminer + royal gelé, innehållande biologiskt aktiva substanser) kommer inte bara att "rengöra" blondan, men kommer också att närma strängarna, stärka dem från insidan, ge dem styrka och glans.

Klargörare av detta märke gör att du kan ändra färgen med så många som 8 positioner, samtidigt som du garanterar en vacker jämn nyans utan det minsta ledetråd av en gulaktig underton. Färgen har en sparsam effekt - det inte bara målar, men bryr sig också om strängarna, skyddar dem från att torka ut, vilket ger mjukhet, ömhet och silighet. I Syoss linje finns 4 typer av media - från medium till ultra klarare.

Mycket bra medel för rysk produktion, populär bland moderna mästare. I raden av detta märke finns klargörande, färgnings- och färgningskompositioner som har en mild effekt. Med Estel Deluxe-färg blir håret mjukt och lättsamt, och effekten utan yellowness varar länge.

Bbcos White Meches Bleaching

Denna samling färgämnen är idealisk för mild och högkvalitativ ljusning av mörkt hår. Överensstämmelse med alla regler gör det möjligt att minimera de negativa effekterna av aggressiva komponenter. En annan särskiljande egenskap hos Bbcos White Meches blekning färgämnen är närvaron av en krämaktivator och ett brightenerpulver utformat för att bearbeta omkroppade rötter.

Högkvalitativ krämfärg utan skadliga ingredienser. Tyvärr är det nästan omöjligt att hitta den på den fria marknaden, men det här verktyget används ofta i salonger. Den består av 3 mycket viktiga komponenter - en vårdande lotion, blekmedel och närande serum.

Tips! Även om du lyckas köpa Goldwell Silklift-färg, försök inte använda det själv. Faktum är att eventuell avvikelse från instruktionerna och fel val av hjälpämnen kan leda till mycket obehagliga resultat.

Litteratur tips

För att skydda håret från effekten av yellowness, lyssna på råd från erfarna colorists.

Tips 1. Vanligt blekt hår med speciella balm, schampo eller mjuka färger i silver, blått, pärla och lila. Dessa lösningar är mycket koncentrerade, så de kan inte appliceras i färdig form - håret kan bli grått. Var noga med att lägga till det vanligaste schampot (proportionerna anges i instruktionerna).

Tips 2. Köp ett speciellt schampo för blekt hår - det kommer att hålla en ren, strålande ton.

Tips 3. För att säkerställa en jämn färgning av hela hårets hår, börja proceduren med håret på baksidan av huvudet och gå sedan till templen och området nära pannan. Applicera blandningen rikligt, försök inte spara. Kompositionens exponeringstid, registrera efter bearbetning av den sista krullen.

Tips 4. För att hålla blondan utan yellowness med dig under lång tid, använd endast filtrerat vatten för att tvätta. Du bör också använda sköljning från lätt surgjort vatten (1 tsk. Citronsaft för 1 vätska).

Tips 5. Förbered en upplysningsförening omedelbart före appliceringen på håret. Långvarig kontakt med luft leder till oxidation av blandningen och påverkar slutligt slutresultatet.

Tips 6. Om håret är skadat och försvagat är det absolut nödvändigt att gå igenom behandlingsbanan och skära ändarna. Bäst av allt för dessa ändamål är lämpliga regenererande och förstärkning av masker med keratin, proteiner, vitaminer, elastin, kollagen och andra användbara komponenter. Om du vill kan du använda hemgjorda produkter - baserad på kefir, honung, svartbröd, gräddfil, gelatin, etc. För att förbättra effekten, ta vitaminer för hår, naglar och hud.

Tips 7. Vid blandning av hårfärg, se till att det inte finns några klumpar i blandningen - färgen blir ojämn.

Tips 8. Innan du applicerar kompositionen på huvudet, utför ett test för allergier. För att göra detta, applicera en liten mängd färdig färg på armbågens inre vik eller på handleden. Om det inte uppträder rodnad, utslag och andra oönskade fenomen efter en kvart i timmen på det behandlade området, fortsätt proceduren.

Tips 9. Medan du simmar i poolen glöm inte att ha en speciell keps. Bleach - Blondiens främsta fiende!

Tips 10. Utför proceduren endast av proffs.

Rekommendationer om hur man korrekt ljusar håret med kemiska färgämnen:

recensioner

Sammanfattningsvis hittar vi recensioner av vanliga kvinnor som tändes med olika färger.

 • Tatyana, 35 år: "Jag drömde om att bli blondin från skolan. Och vid omkring 30 år bestämde jag mig för att det var dags att belysa denna dröm. Jag har naturligt lätt blont hår, vilket gör att du kan göra utan blekningsproceduren. För färgning valde Palette från Shvartskopf färg "platina blond". Som utlovat av tillverkaren kom färgen ut utan yellowness. Resultatet är helt enkelt utmärkt - en vacker och klar blond med platinaton. Jag målar denna färg under en längre tid - mer än 4 år. Jag var rädd att håret inte skulle bära en sådan belastning, men i detta avseende lät inte färgen ner mig. Jag rekommenderar det till alla. "
 • Margarita, 26 år: "Lyssna upp för det tredje året med färg Revlon Super Blond (färgblå blondin). Denna professionella färgämne är perfekt för färgning hemma, för jag har inga problem med att måla. Anger som galen - en skugga utan yellowness, vacker och väldigt resistent. Dessutom ger färgen extravård. Om du vill bli blondin, var god att välja det här verktyget! ".
 • Catherine, 40 år gammal: "Jag är en blondin med 20 års erfarenhet, så jag lyckades studera problemet med yellowness noggrant. De senaste åren har jag använt Estelle. Färgen är väldigt bra - håret lyser bara! Självklart lägger jag regelbundet på olika masker, men själva verktyget närmar och fuktar också. Och det sista pluset i spargrisen - tillgänglighet och ekonomi! ".
 • Sophia, 28: "Jag tyckte verkligen om Bbcos White Meches Blekning lättare färg utan ammoniak. Jag färgar bara i stugan och bara det här betyder. Resultatet är alltid utmärkt, blandningen misslyckas aldrig. Medan de flesta blondiner jag vet är ute efter remedier för yellowness, tycker jag om min rena och vackra silverblondin. Om du också vill glömma detta problem, stoppa ditt val på produkterna i det här företaget. "
 • Polina, 28 år gammal: "Under nästa blekning i salongen hade jag håret bränt, så sedan har jag bara målade mig själv. Jag valde en mjuk färg för att lätta håret från Garnier. Jag försökte både pärla och platina blond - jag gillade båda tonen. Vi är också glada att färgen inte bara skadar hårstrukturen, men stärker också rötterna (allt på grund av oljor). "

Se också: hur bli av med yellowness i hår, om det redan har dykt upp (video)

Allt om färgämnen används för att lätta mörkt hår

Drömmen om en radikal förändring av bilden associerad med blekkrullar, typiska för många mörkhåriga skönheter.
Delvis för att attrahera manlig uppmärksamhet åt sig själva (enligt en vanlig stereotyp är det de som gillar blondiner mest av allt), delvis för att tillfredsställa den eviga kvinnliga önskan om ständig förnyelse.

Eftersom blekning hänför sig till manipuleringar som skadar hårets struktur, bör färgvalet för deras ljusning tas med stor försiktighet och använd masker för blekt hår.

Vilka färger är lämpliga för lätta hår

 1. De bästa föreningarna för att lätta mörka strängar är färger, vars kemiska formel innehåller kollagener och eteriska oljor som mjukgör effekten av andra aggressiva komponenter.
 2. De mest skadliga är hårfärgämnen som innehåller ammoniak: de skadar inte bara nagelbandet längs hela axelns längd, utan förstör också helt det naturliga pigmentmelaninet som finns inne. Varaktigheten av den uppnådda effekten är från fyra till sex veckor. Ammoniakfria formuleringar har en mildare effekt, men deras effekt är kort: efter 2-3 veckor måste håret bli lättare igen.
 3. De bästa produkterna för hemljusning av mörkt hår är färgämnen med en krämig konsistens. De appliceras perfekt på trådarna, vilket garanterar deras högkvalitativa och enhetliga färgning. Tack vare regenererings- och näringsämnena, liksom kosmetiska oljor som ingår i krämfärgen, ges en mild färg, vilket medför minimal skada på hårets hälsa.

Om förtydligande

I processen att lätta håret lyfter den använda kemiska kompositionen hårkutikulärvågorna och tränger in i hårkärnan, som innehåller pigment och grundstrukturer som är ansvariga för elasticitet, textur och form av krullarna.
Som ett resultat av oxidationsreaktionen uppstår frisättningen av syremolekyler och upplösningen av pigmentmolekylerna som är ansvariga för färgningen av krullarna. Det är på varaktigheten av den oxidativa processen beror på graden av lätta hår.
Blixtprocessen slutar alltid med skada på håret.

 1. Med minimal skada, som manifesteras endast i öppningen av nagelbandet blir de hårda och torra.
 2. Skador måttlig leder till ökade porositetsträngar. Blekt krullar blir tråkiga, bräckliga och okontrollerbara. På grund av splittrade ändar är de svåra att kamma och växa till önskad längd.
 3. Allvarlig skada slutar med brittleness och håravfall, liksom hudbrännskador på huvudet.

Till den skada som orsakats av håret var minimal, det är bättre att överlämna rätningssträngarna till en specialist.

De som har bestämt sig för hemlagad missfärgning bör välja en icke-ammoniakförening eller färg med inte den högsta procentandelen väteperoxid.

Vi kvinnor älskar att förändras från tid till annan, till exempel genom att ändra hårfärgen. Men ingenting spenderar hår som kemiska färgämnen. Ta ett recept på lättare hår med kanel och honung.

Att stoppa håravfall och få dem att se friska är faktiskt ganska svårt och kräver mycket tålamod. Recept masker för håravfall med jäst här.

Tillfälligt hårfärg är ett enkelt och prisvärt sätt att ändra och förändra ditt utseende, välja en ny bild och prova något helt ovanligt. vad heter det tillfälliga hårfärgen, detaljer http://ilcosmetic.ru/volosy/okrashivanie/vremennaya-kraska-dlya-volos.html

För att lätta håret leder inte till en ful gul färg, du måste följa dessa regler:

 • Ljusa inte skadade, spröda och för torra lockor. De behöver en obligatorisk komplex behandling, som består i genomförandet av hemmet näringsrika masker, användningen av medicinsk schampo, spray och balm samt oral administrering av multivitaminpreparat;
 • Brunetter som har varma toner i hårfärgen bör välja hårförtydligare, vilket ger curls en antydan till platina eller en kall blond. Det är de som kan drunkna ut de oönskade yellownessen av blekta strängar;
 • Den korrekta användningsföljden för blekningskompositionen kan också förhindra bildning av yellowness. Färgen appliceras först på baksidan av huvudet, sedan på kronan. Efter det lyser strängarna på pärlorna och tempelarna. Hårets tips är färgade sist.

Gelatin är populärt i hemmet kosmetologi. En av de positiva effekterna av gelatin är återhämtningen av skört och splittrande hår. Från vår artikel kommer du att lära dig om hem gelatin laminering.

På 2 - 3 toner

Detta kan göras med hjälp av egen naturfärg. Blanda i en glasskål en kopp balsam, sex efterrättskedar med mark kanel och en tredje kopp flytande naturlig honung.

Efter noggrann blandning av kompositionen, fortsätt till dess applicering på nyvasket och lätt torkade lockar.

Dela håret i separata trådar, sätt färg på hela längden av håret, försök att undvika kontakt med ansiktets hud. Gnid in i huden på huvudet, det borde inte vara.
Färgade lås döljs under oljekudden och värms med en handduk. Efter en halvtimme tas handduken bort och går med färg på huvudet i tre till fyra timmar. Därefter tvättas kompositionen med mycket varmt vatten.
Detta förfarande lindrar håret i två toner. Om det behövs tretonklarering, läggs inte sex, men åtta dessertskedar med kanel till färgen.
Vad är färgen för hår, vad är skillnaden mellan hushåll och professionell. Vi tänkte ut det. Läs om hårfärgskompositionen.

Målarformar

 1. Cream paint. Förtjockningsmedel som ingår i deras formel ger kompositionerna av denna typ en tjock konsistens, som inte sprids och jämnt fördelas på håret (till exempel Cutrin-hårfärgämne). Uniform applicering är en garanti för enhetlig rätning. Cream-baserade färger är den mest eftertraktade typen av lättnadsmedel.
 2. Färger baserade på pasta eller pulver. Innehållet i katalysatorer och inerta ämnen accelererar och intensifierar väsentligt blekningsprocessen hos strängarna, därför används denna typ av färgämne när det är nödvändigt att lätta mycket mörkt hår. Använd oftast detta hårfärg för att markera.
 3. Oljebaserade färger. Med den mjukaste effekten på grund av de sulfonerade oljorna i deras sammansättning blandas färger av denna typ med katalysatorer och en fixer. Samspelet mellan alla komponenter i den kemiska kompositionen leder till neutralisering av oönskade hårfärger.

Under graviditeten försvagas de och förlorar sin glans. Men är det möjligt att färga hår under graviditeten? Lär dig mer, vilken färg för att färga hår som är gravid.

Bra färger

Utbudet av klargörande formuleringar som erbjuds av moderna tillverkare av färger är ovanligt brett. För att inte skada håret bör du föredra kvalitetsprodukter av kända märken.
Färglös färg - det låter ganska konstigt, men hon fick ett sådant namn av en anledning. Ammoniak är frånvarande i färglös färg, tack vare vilken den kan användas även av gravida kvinnor eller tjejer med känslig hårbotten. Läs recensioner om färglöst hårfärg.

Estelle

Belysningskompositioner av det ryska varumärket Estel är mycket populära bland unga skönheter och kvinnor i äldre ålder. Anledningen är att klargörarna av detta märke har ett antal fördelar. De är:

 • även mycket mörka strängar blir effektivt lättare;
 • lätt att applicera
 • innehåller den minsta kvantiteten aggressiva komponenter
 • irritera inte huvudets hud;
 • är färdiga med hårbalsamens återställande struktur.

Julia: Jag lyser mitt ganska mörka hår med endast Estelle-färg. Trots den låga kostnaden ger hon mig möjlighet att känna sig som en charmig blondin. Missfärgningen påverkar naturligtvis hårets struktur: de blir torra och hårda, men med hjälp av speciella schampon och balsam av samma märke hjälper jag mig att återfå min förlorade hälsa.

Garnier

Fördelarna med Brightening Garnier-färgformuleringarna innefattar:

 • höghastighets lättnad hår;
 • ingen obehaglig gul färg;
 • sparsam effekt;
 • resultatet av resultatet
 • bevarande av hårstruktur
 • trevlig arom.

Vera: Jag var nöjd med färgen på garnierens märke: krullarna förvärvade exakt den färg som jag länge hade drömt om. Den enda nackdelen är den lilla mängden färgämne som finns i satsen. För mitt tjocka hår tog det tre förpackningar på en gång: det träffar fickan.

Loreal

Blekningspasta varumärke Loreal Platinum anses vara ett av de bästa sätten att lätta håret. Dess fördelar:

 • ammoniakfri förening;
 • total frånvaro av lukt
 • Förekomsten av komponenter som hjälper till att stärka håret;
 • ingen bränning under applicering;
 • säkerhet för hårstrukturen.

Svetlana: Loreal Lightening Pasta är en verkligt magisk produkt. Med honom blev jag äntligen i stånd att växa hår (innan de bröt av nästan vid själva rötterna). Superbly fläckar rötterna och lockar längs hela längden och luktar inte alls.

Brighteners Cieces är idealiska för lätta krökningar, blekning av mörkt och brunt hår kräver flera procedurer, eftersom de förvärvar en obehaglig gulning.

Anna: Jag rekommenderar inte mörkahåriga tjejer att använda ljuskärlens märkessystem: från det första förfarandet är curlsna inte målade över. Det tog mig tre sessioner för att uppnå önskad effekt. Som ett resultat kostar missfärgningen en betydande mängd.

Titta på videon: Lightening Hair

matris

Paints Matrix har alla fördelar som anges i karaktäriseringen av tidigare populära märken: Effektiv färgning, sparsamma effekter på hud och hår, luktfrihet.

Ksenia: Jag gillar verkligen pulver brightener matris. Det har bara en nackdel: det torkar snabbt på strängarna, vilket gör det svårt att applicera.

populära

Bra feedback fick märkesvaror:

Ljussättning med ammoniakfri färg

Ammoniakfria klargörande medel har följande fördelar:

 • sparsam handling
 • reducerande effekt;
 • Vid spolning, lämna inte en skarp gräns mellan de återvunna rötterna och de tidigare målade trådarna.

Men tjejer med mycket mörkt hår kommer att kunna lätta sina lockar med bara två eller tre toner med hjälp.

Ett undantag är färgen från det professionella varumärket Chi, som kan lysa upp trådarna med åtta toner.

Sophia: Jag blekade mitt hår i en dyr salong. Paint Chi gjorde ett mirakel: nu är jag en bländande blondin. Medan inget annat och dröm inte.

schampon

Denna kategori av verktyg är utformad för mjuk klarläggning av krullar inte mer än ett par toner. För att få en synlig effekt på mörka krullningar behöver flera applikationer.
Tillverkare använder citronsyra, svaga oxidationsmedel eller kamillextrakt som aktiva ingredienser. De mest populära varumärkena är lätta shampoo-märken Irida, Schwarzkopf, John Frida.

Video för dig: gör en brunett till en blondin hemma

Hemma

För självbelysning används mörkt hår ofta väteperoxid.

 1. På hårda och mycket mörka strängar drabbade av 8-12% lösning.
 2. För hår av medeltjocklek är en lösning av 6-8% koncentration lämplig.
 3. Fint hår är tillräckligt exponering för 4-6% lösning.

Att göra mörka strängar ljus är inte så svårt. Det viktigaste är att processen med missfärgning inte skadar deras skönhet och hälsa. Om kemiska färgämnen används, är det nödvändigt att välja formuleringar som innehåller minst aggressiva ämnen.
Recensioner om färgning av hårfärger i den här artikeln.

Vi rekommenderar också att du läser mer om effekten av bränt hår på brunt hår.

Färg för att lätta håret: hur man väljer och använder

Många kvinnor i genomförandet av den nya bilden väljer en förändring av hår och hårfärg. Detta väcker ofta frågan om hur bäst man ska lätta håret så att de inte kommer att lida i strävan efter skönhet. När allt kommer omkring behöver du ibland inte bara måla om och få en fin nyans och inte förstöra håret. För att göra detta borde du veta vilka verktyg du kan använda, hur du väljer rätt färg.

Hur man väljer en färg för lättare hår

Totalt uppmärksammar den vackra hälften av mänskligheten två typer av färgämnen:

 • Naturliga ingredienser;
 • Kemiska kompositioner.

Båda arterna har sina egna fördelar och nackdelar, och det är mycket svårt att bestämma vilket som är bättre. Naturliga ämnen är attraktiva eftersom de inte skadar trådarna, stärker och återställer strukturen, ger jämnhet och silkighet. Men deras färgningsåtgärder är korta, ofta efter några spolor går färgen också bort. Dessutom, för att lätta krullarna med dessa färgämnen kan det vara högst ett par toner.

Kemiska kompositioner är av två typer:

 • ammoniak;
 • Ammoniakfri.

Den första agerar mer aggressivt, de förstör det övre lagret av håret, tränger in och tar bort de naturliga pigmenten. Således uppträder deras missfärgning. Formuleringar utan ammoniak verkar mer försiktigt, men resultatet är cirka tre veckor.

Färgen kommer i följande former:

Färgvalskriterier

För förtydligande med hjälp av olika verktyg, som innehåller kollagener och eteriska oljor. De mjuknar effekten av aggressiva komponenter.

Ammoniakfärger är skadliga för trådarna, de skadar håraxeln och förstör det naturliga pigmentet från insidan. Effekten kan avnjutas från 1 till 1,5 månader. Men att förmedla arbetet med att förtydliga dessa föreningar är en specialist.

För hemljus är det bäst att välja krämfärger, de är lätta att applicera och ger enhetlig färgkvalitet av varje sträng. I deras sammansättning finns kosmetiska oljor, näringsämnen som bevarar hårets hälsa.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Hur man väljer den nödvändiga graden av förtydligande

Innan du bestämmer dig för att ändra måste du välja en ny färg så att den stämmer överens med hudfärgen. Eventuella kemiska färger skadar strängar, det är värt att komma ihåg när man fattar beslut om blekning. Returnera den naturliga färgen kommer att vara problematisk.

Det finns förfaranden för lätta, färgning, blekning eller förändring av rötternas färg. Vid val av graden av förtydligande bör hänsyn tas till typen av hår och andra faktorer. Förfarandet är önskvärt att inte ansöka om skadat hår, tunt och skört, såväl som efter perm.

Graden av förtydligande beror på den naturliga färgen. Experter rekommenderar inte att du ändrar det till mer än 3 toner. Det är möjligt att genomföra klargöringsproceduren för sex toner, men detta kan bara göras i stugan.

När man väljer en färg bör man ta hänsyn till vilka krölor är de eller andra kompositioner. Vissa är lämpliga för tunna och fluffiga trådar, andra kan användas om krullarna är tjocka och hårda.

Bästa bästa sätten

Färgen varierar i sin mångfald. Ofta kommer till affären är svår att bestämma kompositionen, för att inte skada håret. För detta bör du välja en kvalitetsprodukt av kända märken. De mest populära är följande tillverkare och varumärken.

Estelle

Detta varumärke har många fördelar:

 • Hög effektivitet, det kan även användas för att lätta mörka strängar;
 • Minsta aggressiva ämnen i kompositionen;
 • Användarvänlighet;
 • Lämplig för regelbunden användning
 • Levereras med en revitaliserande balm speciellt utformad för färgade lockar.

Detta är ett prisvärt alternativ för att ändra bilden, kostnaden för förpackningar i intervallet 70-80 rubel. Konsumenter noterar den skarpa lukten av verktyget, i vissa fall torkar hårbotten.

Garnier

Det är den mest efterfrågade färgen, den fungerar mjukt på grund av innehållet i olivolja i kompositionen, fuktgivande komponenter - jojobaolja och vete. Ingår är en balsam. Resultatet kan erhållas på bara 20 minuter.

Verktyget för det här varumärket har följande funktioner:

 • Hög hastighet förtydligande;
 • Bringar inte oönskade yellowness;
 • Håller hälsa och hårstruktur
 • Det luktar bra.

Av minuserna finns låg hållbarhet och liten mängd i ett paket, det här räcker inte för långt hår. Kostnaden för ett paket överstiger inte 100 rubel.

Loreal

Medel L'oreal Platinum är det bästa bland liknande kompositioner. Det är en avfärgningsförening som mest effektivt färgar trådarna i en vit ton.

Dess fördelar är:

 • Frånvaron av ammoniak;
 • Ingen lukt;
 • Det finns ingen brännande känsla när du använder;
 • Säkert och effektivt förtydligande verktyg.

Den enda nackdelen är den höga kostnaden. Priset på professionell sammansättning når 1500 rubel, men resultatet är värt det. Det finns också en snabb torkning av färgen på håret, så färgning bör vara snabb.

Ett utmärkt verktyg för att lysa trådar av flera toner och för att behålla färg. Men för högklassig förtydligande av mörka strängar krävs flera sessioner, för efter det första förfarandet blir de gulaktiga.

Fördelarna är:

 • Trevlig arom;
 • Mild handling
 • I komplexet är en balsam.

För färgning av långa krullar är ett förpackning inte tillräckligt. Kostnaden för medel överstiger 200 rubel, för att få resultatet måste betala en stor del.

Schwarzkopf

Den mest populära är mousse. Det gör det möjligt att få ett resultat på upp till 3 toner eller mer, konsistensen är framgångsrik, produkten sprider sig inte och ligger lätt. Allergiska reaktioner på det observeras praktiskt taget inte. Creamfärg består av färgämnet Igora.

Kostnaden för dessa medel varierar från 200 rubel. Första gången efter användning markeras torra trådar, som sker med lämplig vård.

Palette

Hårfärg från Palette Fitoliniya-serien är anmärkningsvärt för sin mjuka åtgärd, den är perfekt fastsatt på locken, vilket ger ett snabbt och långvarigt resultat. Kompositionen ger inte sådana biverkningar som torkning och förstöring av hår.

En liten irritation observeras med långvarig exponering för hårbotten, försiktigt applicera färgen på det försvagade och skadade håret. Kostnaden är överkomlig - överstiger inte 120-150 rubel per förpackning.

Hur tänder håret hemma

Förfarandet för att tända hår hemma är standard. Den består av flera steg.

genomgång

Innan du börjar klargöra måste du förbereda håret. Tidigare borde du inte använda verktyg och verktyg som förstöra strängarna. Det är önskvärt att stärka och mata dem med skyddande föreningar, du kan använda en reducerande mask.

Det är värt att göra det några veckor före förfarandet:

 1. Matlagningsmedel. Färgen späds ut i glas eller keramisk skål enligt anvisningarna. Använd inte metallskedar för blandning. Den är beredd före användning, den kan inte förvaras i utspädd form.
 2. Framställning genom färgning. En tjock grädde appliceras längs hårlinjen, området runt öronen skyddas. Håret är uppdelat i separata strängar, var försiktigt och snabbt längs hela längden av kappan med kompositionen.
 3. Du märker kanske att färgen börjar byta färg omedelbart efter appliceringen. Håll kompositionen inte rekommenderad i mer än 15 minuter! Följande förtydligandeförfarande kan utföras inte tidigare än två veckor.
 4. Efter blekning tvättas håret med schampo. För att fixa resultatet kan du skölja trådarna med vatten med citronsaft eller äppelcidervinäger.

Säkerhetsåtgärder

Tidigare appliceras en liten mängd av produkten på handleden eller på öronlocket, detta görs för att säkerställa att det inte finns någon allergisk reaktion.

Du behöver bara arbeta med handskar, undvik att få färg på slemhinnor och ögon!

Hur man tar bort yellowness

Ibland efter ljusning visar det sig en obehaglig gulaktig nyans av hår. Du kan undvika utseende, om du använder professionella produkter för färgning. Hjälper till att lösa problemet med folkmedicin - lime älskling. Den appliceras på strängarna längs hela längden och varar upp till 10 timmar. Du kan ändra skuggan till gyllene, om du sköljer håret med lök avkok av skinken.

recensioner

"Jag använder Estelle clarifier under lång tid. Detta är det mest prisvärda och högkvalitativa verktyget. Sannerligen, efter användning, blir trådarna torra, men balm och masker hjälper, de låter dig snabbt återställa strukturen, göra dem friska, levande och vackra. "

"Jag försökte kompositionen från Garnier, och var mycket nöjd med resultatet, krullarna blev precis den färgen, som jag ville. Lite förvirrande lite pengar i ett paket, jag har tjockt hår, långt hår, så jag måste köpa tre paket på en gång, det visar sig vara lite dyrt. "

"Jag kan inte rekommendera färg för att lysa Sies för mörkhåriga tjejer. Jag försökte en gång, jag hade mycket tid att ta bort yellowness. Det visade sig vara mycket dyrt. Nu har jag bytt till L'Oreal - verktyget är helt enkelt magiskt. Trots den höga kostnaden, han målar sig perfekt, det finns ingen skarp lukt och krullarna blev bara otroligt vita. "

My-Krem

kosmetika från A till Z

Vilken färg är bättre att lätta mörkt hår

Vilken färg är bättre att lätta håret. Viktiga rekommendationer

Det välkända sättet att väteperoxid verkligen målar en kvinna, har givetvis en grund. Blont gyllene hår ger kvinnan en speciell ömhet och beröring. Men innan du byter den mörka hårfärgen mot motsatt, borde du tänka noga, väga för och nackdelar. För det första har inte alla kvinnor blont hår, och för det andra, lätta håret med flera toner och allt mer komplett blekning orsakar allvarliga skador på håret, ibland irreparabla. Slutligen är en skarp förändring av bild och utseende inte alltid motiverat. Om det emellertid är en stor önskan att bli blondin, är det nödvändigt att närma sig färgproceduren med fullt ansvar. Först måste du välja vilken färg som är bäst för att lätta håret. Valet av färg beror på effekten, vilket är önskvärt att erhålla efter färgning.

En liten förtydligande kan utföras utan att dra till sig drastiska åtgärder, det är nog att använda en tonad balsam eller skum. Naturligtvis behöver du bara använda välkända professionella kosmetika (tonade skinn och balsam från Wella har visat sig bra) och att studera de rekommendationer som anges i instruktionerna för det. Det är viktigt att ta hänsyn till att mörkt, tätt hår av tät struktur är svagt påverkad av skuggningsmedel, och det önskade resultatet är inte troligt att uppnås. Tint balms är bra att använda på tunt mjukt hår, till exempel mörkbrun färg. Den resulterande nyansen varar inte länge. Varje 1-2 veckor måste färgproceduren upprepas. Tunt hår kan lätta folkmedicin, utan att använda kemiska föreningar. Goda naturliga ljusare är honung (utspädd 1: 1 med vatten), avkok av farmaceutisk kamomill (2 matskedar per 1 glas vatten), citronsaft. Den senare bör appliceras noggrant, eftersom det torkar håret och hårbotten.

Vilken färg lyser väl och under lång tid? Tunnan lyser färgen, som innehåller ammoniak, förstör det naturliga hårpigmentet - melanin. Den så kallade permanenta färgen varar mycket längre, upp till 2 månader. Dessa färger ger emellertid inte det önskade resultatet på för mörkt hårt hår. Endast med vanlig färgning kan du uppnå önskad färg. Ammoniakbaserade färgämnen som Schwarzkopf Igora Royal, L'Oreal Professionnel, Wella Professionnel, grått hår fläckar väl.

Vilken färg lyser bättre? Denna fråga är svår att svara på. Resultatet av att applicera ett visst färgämne beror på hårtypen, deras naturliga färg och det önskade slutresultatet. Varje färg lyser inte mer än två eller tre toner i en applikation. Endast med regelbunden användning, såväl som med rätt val av färg och procentandel ammoniak i blekemulsionen, kan du uppnå önskad färg. Du kan själv lätta ditt hår med L'Oreal och Wella hemfärgssats. Sammansättningen av dessa kit innefattar färdig färgkomposition och vårdande balsam-balsam.

Vilken färg är bättre att lätta håret för att bli en platina blondin? Mycket mörkt hår rekommenderas att först missfärgas med speciella lösningar baserade på väteperoxid och sedan måla den med önskad nyans. Peroxidlösningen hemma framställs enligt följande. För hårdmort hår, ta 8-12% peroxidlösning (för lättare och tunnare hår, 6-10%), tillsätt 1 sked ammoniak och 2 skedar flytande tvål eller mild schampo. För att kontrollera graden av förtydligande kan du göra ett test genom att först färga en sträng. Kastanj eller mörkt blont hår kan vara helt missfärgat med hjälp av specialpulver och oxidationsmedel. Det är möjligt att applicera pulver endast vid professionell färgning.

Vilken typ av färg är bättre att lätta håret, varje kvinna bör bestämma sig själv, känna till strukturen och egenskaperna hos hennes hår. Men med någon färgning "upplever håret" den starkaste stressen. Lightening, och särskilt blekande hår, orsakar dem allvarliga skador. Därför kräver färgat hår konstant noggrann vård.

Om du går till salongen till professionella frisör-stylister kan du få råd och hålla färgning i enlighet med alla nödvändiga regler. Dessutom kommer en bra specialist alltid att berätta vilken färg som är bäst för att tända håret.

Vad är den bästa färgen för att lätta håret?

Jag vill lysa upp, men jag vet inte vilken typ av färg som ska tas för att inte förstöra håret och så att effekten var, annars är håret mörkt, FIG vet vad de tar där och vad inte.

Alexandra Andreeva

Tror du att män bara älskar blondiner, men har du naturligt hår som är mörkt eller rött? Med moderna framsteg inom kosmetologin kan det bli ganska enkelt att bli en platinblondin utan en fruktansvärd yellowness, men sådana förfaranden erbjuds endast i professionella salonger.
Vetenskapen står dock inte stilla, idag produceras speciella klargörare och färger, som också kan användas hemma. Låt oss berätta vilken typ av färg som är bättre att lätta håret, eftersom det kan göras hemma med hjälp av de vanligaste sätten. Separat erbjuder våra experter steg-för-steg-instruktioner för mörkhåriga ägare, hur de helt kan ändra sitt utseende med egna händer och vända sig från en brinnande brunett till en dödlig blondin utan att skada håret för mycket. hemma kan du lätta hårfärgen lite med hjälp av de så kallade folkmetoderna. För detta ändamål är de vanligaste komponenterna som honung, salvia, rabarber, lavendel
För att lätta håret är det bäst att använda akacia honung. Processen fortsätter på detta sätt: håret tvättas med schampo med ett litet tillskott av läsk, torkas bara något. Därefter appliceras honung, huvudet är täckt med en film, de håller en sådan mask i ca åtta till tio timmar. Det är inte nödvändigt att värma huvudet mycket, eftersom honung fungerar sämre vid höga temperaturer. Tvätta av honungen med varmt vatten efter proceduren. Håret kommer inte bara vara ljust, men också skinande och väldigt vackert. Ljusfärg kan göras utan peroxid, med äppelcidervinäger för detta, men här måste vi komma ihåg att håret kommer att lysas bara lite, det vill säga för mörkt hår är receptet inte lämpligt.
För att förbereda kompositionen behöver du äppelcidervinäger (0,5 liter), 20 g torkade kamomillblommor, 30 g rabarberrot, 20 g kalendula blommor, fyra stora citroner, 50 g alkohol. Rabarber är marken, kokt med ättika och sedan lämnad för att simma över låg värme (cirka tio minuter behövs). Därefter tillsätt kamille, kalendula, pressa saften av två citroner och fortsätt att simra i ungefär fem minuter. Därefter avlägsnas blandningen, låt den svalna. Nu kan du spänna den resulterande kompositionen, tillsätt saften från de återstående citronerna och börja måla. Marknaden idag erbjuder en mängd olika färger som hjälper till att lätta din naturliga färg eller helt ändra bilden, från en mörkhårig skönhet till en oemotståndlig blondin.
En av de mest kända och effektiva färgerna är Garnier. Produkten innehåller naturliga oljor av jojoba, vete, olivolja. Detta är en ganska mild färg, så håret efter appliceringen förblir mjuk och felfri. Färgpaletten för blondiner är mycket rik: från kall platina och slutar med en gyllene nyans. Men vi måste komma ihåg att sådana mjuka färger, även om de tillåter dig att göra färgen väldigt naturlig, men tvätta snabbt ut.
Revlonissimo NMT Super Blondes serien från L'Oreal är populär idag. Sammansättningen av detta verktyg innefattar också naturliga ingredienser, inklusive kollagen, eteriska oljor, veteproteiner. Färgen håller sig väl, tvättar inte länge.
Pallen erbjuder många lätta nyanser, inklusive guldblond, pärlsilver, ashy. Som en del av dess naturliga substanser är det, men kompositionens effekt är för intensiv, vissa klagar på att håret behöver efter användning av färg i långvarig restaurering, användningen av medel från håravfall.
Igor är ett professionellt hårfärg, men det kan beställas från vilken färg som helst. Fördelarna med färg, trots sitt ganska höga pris, är många: det återställer håret, läker och närar det direkt under färgning.
Estelle har en rik, rik färg, hennes palett motsvarar alltid den deklarerade färgen, men som ett medel för håret lämnar mycket att önska. Trots det låga, prisvärda

Olivia fraser

Prova att måla Prestige.
Om färg:
Ultrahållbart ljus:
Nya superbeständiga pigment penetrerar ännu djupare in i hårstrukturen och, som ett resultat, ännu mer resistent färg, och den resulterande nyansen är absolut resistent mot yttre påverkan.
Den mest perfekta vården:
Ett särskilt komplex av veteprotein och vitaminer skyddar även skadat hår, vilket efter färgning kommer att se frisk och välskött.

Vad är den bästa färgen för att lätta håret?

Jag vill verkligen färga mitt hår blondin. Jag har nu framhäver, och min färg är bara hemsk - mörkblont, så inte vacker och det passar mig inte alls. Självklart förstår jag att det inte finns några mirakel i världen och att jag ändå förstör mitt hår ändå, men det kan på något sätt bli så smärtfritt.

muse

Nu säljer butikerna professionella färger, clarifiers. De är inte heller billiga, men det kommer inte vara så dyrt som i salongerna. Och var noga med att använda en balsam för färgat eller försvagat hår. Jag använder wellaton och klyskur hårvårdsprodukter.

Mari

vad är så hemskt i en mörkblond färg?!))) men du vet bättre. Färger. Tja, Smorya, vad är dina möjligheter. )) det finns färger för flera tusen. från naturliga ingredienser. Jag Estelle höjdpunkt gör. inte riktigt vit, men jag gillar färgen. Schwarzkop många gillar det. Mitt råd - experimentera inte dig själv, kontakta en specialist. Och då kan du först först konsultera den ena, den andra.. försök att förstå, lope är kompient.. och bestäm sedan till vem. Och säkert - innan sådana samordnade beslut, VETA ALLA PANTERNA NUVÄNDIGT. förutsäga.. så du ångrar inte. Jag talar ur min egen erfarenhet)
lycka till

Valeria Norova

gör den första gången till en specialist. Men kom ihåg att deras mörka ljusa och melirovannye skadades väldigt mycket. Befälhavaren måste vidta åtgärder för att skydda håret under en sådan förtydligande (eller stärka håret före färgning eller tillsätta speciella terapeutiska medel till färgämnet). Och sedan antingen laminering eller något annat för akut restaurering.

Eva

Tänk inte att köpa prof. måla, som rekommenderas här, du kommer att måla dig själv som en professionell. Det är naturligtvis bättre att måla i stugan (de gör det där varje dag). Nu kan du normalt lätta upp och lysa upp. pulver, men på låg% oxid och tonad med färgfärg av den valda färgen. Nu är de och. många omsorgskomponenter. ! Men efter målning krävs omsorg.

Vilken färg mest försiktigt och utan yellowness lyser håret?

Elena Dmitrievna

Det finns 2 typer av lätta färg: krämfärg och pulver, menar jag ovan. Cream lyser på 4 toner, ovanför 6. Vad behöver du. I krämfärgen lägger du till färgnyanser för att lindra yellowness, det är lila (varm tint) eller pärla (kallt), supra lyser väl ENDAST vid 6% oxidant, lägg lite längre tid, men resultatet blir utmärkt, men i allmänhet beror allt på ditt hår, deras konstruktioner, från färger Jag rekommenderar en professionell LONDA-ton 12 / 16,12 / 8 eller WELLA kolestonton 12 / 16,12 / 61, färgen kan köpas på frisören hos administratören (om paret arbetar med denna färg) Nå är oxygenanten också där. Ja, dessa toner är 12% oxygene, hårskada kommer inte.

Rayushka

Bäst målad i salonger. Omedelbart känna skillnaden! Det är trots allt färg och professionell och specialister arbetar. Och sedan är mitt huvud med en shampooform av Bonacur en serie mot den gula nyansen på håret. Köp också en mask av detta företag! Ditt hår kommer att vara tacksam för dig!

Margaritik

Prova färgen Schwarzkopf Igor pianoure Sandre färg eller 12-0,11-0. Och nödvändigtvis masochki för blondiner Jag gillar Estelle närande, inte fuktgivande! Säljs i en specialaffär! Om du ska ta Obnoxiously, ta en närande schampo och mask!

Över 10 års blond erfarenhet. De bästa och sämsta färgerna. Perfekt vitt hår utan yellowness. De viktigaste frågorna och svaren. Hur blir man en blonde hemma?

Hej kära tjejer. Jag vill dela erfarenheten av att blonda hemma. Min erfarenhet är tillräckligt stor. Redan mer än 10 år.

Jag hoppas att min erfarenhet kommer att vara användbar inte bara för blondiner, eller för dem som vill bli dem, men också för alla tjejer som färgar håret. För i återkallelsen kommer jag att berätta inte bara om hur man blir en blond hemma, men också om hur man färgar håret ordentligt.

Vitt hår utan yellownessI vill inte överbelasta en recension med onödig information. Jag bestämde mig för att göra det i form av "Question-answer", där jag kommer att få enkla och begripliga svar på populära frågor.

En liten historia av mitt hår:

Min naturliga hårfärg är blond eller tom ljusblond. Började färga håret tillbaka i skolan. Precis som många tjejer började hon med billiga lättnadsbläck, vilket starkt brände hennes hår och gav en otäck ljusgul färg. Håret är naturligt smittat. Men lyckligtvis var hon inte intresserad av annat än färgning. The perm gjorde inte, curling och strykning använde inte. Och förmodligen på grund av detta lyckades jag hålla relativt normalt hår.

För närvarande inspirerad av hårvård recensioner, bestämde jag mig för att växa mitt hår. Håll nu aktivt omsorg för ditt hår. Min bra recension på hårvård, som ger bra resultat, kan läsas HÄR.

Hårvårdsprodukter

Jag har aldrig haft samma hårfärg hela tiden, som jag alltid målade med olika färger. I 10 år med att använda olika färger hittade jag äntligen den som tillåter mig att ha denna hårfärg i ett färgämne.

Olika blonda hår nyanser (Alla länkar kommer att vara till mina recensioner, där du kan se fler bilder och information om färgämnen och hårprodukter).

Dessa tre färger färgar perfekt över mina ljusbruna rötter och ger ingen yellowness.

 • Palett SALON COLORS - den mest älskade och den bästa hårfärgen.

Palett Salongfärger Hårfärg

 • Palett A10 - för dem som älskar en mer asfär, sølvfärgad nyans.

Hårfärgspalett A10

 • Rowan Thawed vatten - för dem som älskar rosa nyans.

Hårfärgning med Rowan "Smältvatten" Blonde hemma blir väldigt lätt. Du behöver inte gå till salongen och spendera stora pengar. Alla färger som används i salongen kan du köpa själv och ännu billigare.

Jag försökte mycket färger och med självförtroende kan jag säga vilka färger som var bäst för mig och vilka var värsta.

Det bästa:

* Palettsalongfärger - 2 färger som var högre för mig var de bästa. Jag tror att nästan hela Salon Colors-serien är mycket bra. Från den vanliga palettserien av andra, förutom A10, rekommenderar jag inte att färga hår, eftersom de andra förstör det ganska starkt.

* Estel - professionell färg, som endast säljs i Estel specialbutiker är mycket bra. Kall nyanser på håret ger en mycket naturlig vacker färg. Färgen förstör inte håret så mycket och ger inte yellowness.

* Wella 12/0 - om det användes som lättare, så visade det sig att det här färgämnet också var det bästa för mig, eftersom det lyser mycket bra och förstör inte håret i jämförelse med andra lättnadsfärger från andra tillverkare. Jag använde det länge och bestämde mig inte för länge sedan om att måla det gulnade håret utan att röra vid rötterna.

Wella 12/0 Sämst:

* Garnier - Jag hade en ledsen upplevelse, och inte ens en. Jag försökte många nyanser. För mig är Garnier den värsta färgen. Mycket torrt hår. Många nyanser visar sig absolut inte sådan som på en låda. Många ger en grön nyans.

* Syoss är en analog av Garnier. Skrämmande färg förstör håret hårdt.

* L'oreal Recital Preference - många är glada över denna färg, men för mig var det också värst. Jag färgade hennes hår 3 gånger i tre olika nyanser. En är en dålig recension. Färgen skämmer bort håret, absolut inte värt pengarna. Ljus nyanser färgar inte håret nästan.

Så vi vänder oss till frågorna och svaren på dem.

Fråga: Hur väljer du rätt hårfärg?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller lätt blont, välj en tändfärg med en touch. Pearlescent, pärla, silver, ashy blond. Om håret är mörkt måste du först missfärga det med en lättande färg utan skugga. På lådan bör det skrivas - lätta. lyser för 6-8 toner.

Förstärkning av hårfärg Det är möjligt att det blir nödvändigt att lysa 2 gånger. Skäm inte av med gult. Eventuell ljussfärg utan skugga ger en gul färg. Detta är grunden för ytterligare färgning eller toning.

Fråga: Hur och i vilken tid är det möjligt att få perfekt vitt hår utan yellowness?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller ljusbrunt hår, kan du få perfekt vit för 1 färgning.

Om håret är mörkt kan perfekt vit erhållas vid 2 färgning med färgämne som innehåller 12% oxid.

Fråga: Varför är hårgultet efter färgning med någon lättare färg och hur man kan bli av med den här yellownessen?

svar:

Du får gult hår eftersom du väljer fel färg. På mörkt hår kommer absolut lättare färg att ge en gul nyans. För att undvika en gul nyans måste håret vara förfärgat eller ha en egen blond hårfärg.

Det finns två typer av yellowness: som tar en nyans balm och som inte är. Den första typen är vanligtvis yellowness, erhållen redan på blekt hår. Det vill säga du har ljusat ditt hår 2 eller flera gånger. Denna gulnande tintsalm kan antingen neutralisera helt eller något släta den gula nyansen.

 • Jag använder balsam Tonic Tint Balsam (3 olika nyanser visas i minnet). Yellowness på blekt hår, det neutraliserar perfekt och håret rötter, lysande en gång, är också bra, för jag har min hårfärg är inte så mörk.

Tonic Color Balm

 • Och även försökt Balm neutraliserare gul CONCEPT. Det är också ganska bra, det ger inte en violett nyans på håret, till exempel Tonic, men effekten är fortfarande mycket svagare.
 • Du kan också använda Lee Stafford schampo för blondiner för att behålla blondinen. Det är ett komplett schampo, torkar inte håret, tvättar dem väl och hjälper också till att noga neutralisera yellowness.

Shampoo lee stafford

Den andra typen av yellowness, som erhålls på de upplysta rötterna för första gången. Hennes tintsalm tar inget. Detta problem kan lösas antingen genom upprepad förtydligande, eller genom att använda färg endast med en antydan och inte rent ljusande. Du kan också experimentera med en tintsalm, göra yellowness mörkare, lämna en ljusbrun, varmare gul nyans, rosa, lila, grå. Men utan förtydligande kommer du inte att bli vit.

Fråga: Hur färgar du ditt hår?

svar:

Lägg alltid till en balsam som följer med satsen eller 1 matsked av din favoritbalsam (jag lägger till Giovanni) eller hårmaskar till någon färg. En annan tillägg 1 tesked olja, det kan vara oliv, mandel, kokosnöt.

Lägg till 2 typer av balm i färgen

Och lägg också till 1 injektionsflaska av Chromoenergy Complex - HEK - en mycket väldigt cool sak. Alla dessa komponenter har ingen effekt på färgen som erhålls efter färgning, men de släpper ut den aggressiva effekten av färgen på håret.

Hårfärgat med HEC-färg tillsätts till färgen. Om håret redan är missfärgat, applicera hälften av färgen endast på hårrötterna och applicera resterande halva 10 minuter före exponeringstiden. Så håret kommer inte att skämma bort mycket.

Fråga: Vad ska man göra omedelbart efter tätning / färgning av hår?

svar:

När du har torkat av färgen, var noga med att förbereda en mask för hår. Du kan använda naturliga ingredienser: honung, ägg, kefir, olika oljor. Du kan bara ta dina favoritbalsamer och masker. Och du kan blanda båda och applicera på håret från rot till spets. Sätt på en hatt eller påse, rulla upp med en handduk och gå en timme, två eller tre. Sedan, torka av masken, låt håret torka naturligt, utan att använda en hårtork.

Fråga: Hårrötterna växer och hårlängden ökar inte. Vad ska man göra

svar:

Först vill jag förklara varför detta händer? När du ständigt färgar eller missfärgar ditt hår blir spetsarna mycket svaga, torkade och tunna. Som ett resultat avbrott de helt enkelt på grund av konstant exponering. De lever inte längre och du kommer inte att rädda dem vid någon avgång. För att odla hår måste du bara färga hårda rötter. Annars kommer ditt hår varje gång att bli svagare och svagare och du kommer hela tiden att gå med en längd.

I allmänhet finns ingenting komplicerat. Men jag rekommenderar fortfarande inte lätta hår. Även hemma, åtminstone i stugan, finns det ingen fördel för detta. Men om du verkligen vill, och det finns ingen möjlighet att gå till salongen, hoppas jag att min erfarenhet kommer att vara till nytta för dig.

Tack för att du stannade.

 • ♥ Min hårvård hemma.
 • ♥ Lamination av hår hemma.
 • ♥ Shining.
 • ♥ Cowshing.


Nästa Artikel
Hur färgar hår med henna och basma