Sätt att eliminera yellowness - snabb bortskaffande


Drömmen om många kvinnor är att få vackra blonda krullar. För att göra detta använder de en mängd olika ljusmedel, men istället för den efterlängtade blonden blir rött, grått eller gult hår. Bli av med yellowness verkligen. Det finns sätt och instruktioner.

Gör håret efter missfärgning, ta bort den gula pigmentburken, om du följer färgerna och välj rätt färgfärg.

Skäl för misslyckande

Som regel är orsakerna till det gula håret efter misslyckad färgning:

 1. Användningen av färg av låg kvalitet, med en tidigare hållbarhetstid.
 2. Icke-iakttagande av färgningsproceduren, tillämpning av tekniken, sköljning
 3. Felaktig spolning av färg: för kallt, varmt eller smutsigt vatten.
 4. Applicera färgkompositionen på alltför smutsiga krullar.
 5. Färger för mörka hår utan föregående korrekt missfärgning.
 6. Mycket resistent naturligt pigment. I det här fallet blir håret gult inte omedelbart, men efter ett tag.

Ofta gör en kvinna, genom att färga hemma, inte en, men flera dödliga misstag på en gång, vilket resulterar i en rödgul nyans av hår. Vad gör man i detta fall, hur man fixar färgen efter förtydligande? Det är bäst att vända sig till beprövade mästare, som med hjälp av specialverktyg och kompositioner snabbt gör dig till en vacker blondin.

Vi rekommenderar att du får red eller pärlfärgad hår.

Problemförebyggande

Så att du efter hem färgning undrade hur du tar bort den gula färgen från ditt hår, förbered dig på förfarandet i förväg. Utvärdera noggrant hårets tillstånd och dess ursprungliga nyans. Glöm inte att något problem är mycket lättare att förhindra än att lösa.

Här är några tips som hjälper dig:

 • Om dina strängar är spröda och försvagade, återställ deras struktur med hjälp av specialiserade schampon, balm, masker. Split tips bör trimmas, och om du nyligen har gjort det möjligt att skjuta upp ljusproceduren i minst en månad.
 • om dina krullar är färgade mörka, förbereda sig för att ta bort pigmentet från en gång är osannolikt. Moderna färgämnen är ganska resistenta, tränger djupt in i strängarnas struktur. Med tystnad att färga hår i blond, då kommer du att tänka på hur man får ut den gula färgen;
 • lätta föreningen bör appliceras jämnt, från början av huvudet, rör sig mot sidorna och slutar med färgning i smällen;
 • Om ditt hår är mörkt eller ljust rött, är det troligt att efter den första färgen blir det gulaktigt. Var beredd på detta och bli inte avskräckt;
 • Använd endast beprövad färg av hög kvalitet. Det är bättre att betala dyrare och få det önskade resultatet än att springa genom salongerna, försöker bli av med den hatade yellownessen.

Korrekt förtydligande

Vill du få jämnt färgade vita krusar? Detta är möjligt om proceduren är färgad korrekt. Om du inte har möjlighet att besöka en stylist, om du har en viss skicklighet, kan du lysa upp på egen hand.

Stages av hårfärgning.

 1. Dela delarna i 4 delar med partitioner. Tvätta håret särskilt inte, de borde inte vara för rena, men inte för smutsiga.
 2. Korrekt förbereda färgämnesblandningen enligt instruktionerna på förpackningen. Detta bör göras i handskar, med hjälp av speciella redskap. Lager också med en plastkam och en pensel.
 3. Börja applicera produkten från baksidan av huvudet, sedan måla över templen, kronan och framsidan av huvudet. Bangs sista färg.
 4. Separera väldigt tjockt hår i tunna trådar och färga noga varsamt. Annars kommer en gul nyans att dyka upp efter färgning, och du kommer att tänka på hur du tar bort det från håret.
 5. Röda och svarta strängar utsätts för ljusning längre än bruna. På dem behöver blekningskompositionen hållas längre.
 6. Tvätta först kompositionen med vatten, sedan med schampo och speciell balsam från färgförpackningen.

Lösningsmetoder

Om, efter färgning, den gula hårfärgen fortfarande framträdde, är det nu nödvändigt att ta reda på hur man kan bli av med den. Du kan tillgripa professionella metoder eller folk.

Om ditt val föll på den professionella, är det först och främst speciella toning shampoo och balms. Det är bäst att tonat hår med silver, ask, lila, pärl nyanser. För att avlägsna den gulröda färgen, förbereda följande komposition för håret: en del av den valda nyansen och 3 delar av vanligt schampo. Tvätta huvudet med det regelbundet, håll det på huvudet i ca 3 minuter.

Hur kan gult hår färgas över efter blekning? Professionella råd.

 1. Whitening mask "MARILIN".
 2. Luftkonditionering "Sheer BLONDE".
 3. Whitening shampoo "Schwarzkopf".
 4. Kosmetisk linje "BC Color Freeze 100% Color Shine».

Bland de populära metoderna är det mer populärt.

 1. Honungsmask: På kvällen klipper du strängarna med honung och lämnar för natten en tjock gummihatt. Medel hjälper väl även vid starkt ljusgul färg på ett hårhår.
 2. Om du inte vet hur du tar bort den gula färgen från håret efter färgning, prova vanlig lökskal. Häll det i en kastrull, täck med vatten, koka och låt stå i flera timmar. Applicera på kvällen på håret, wrap huvudet med cellofan, tvätta det på morgonen.
 3. Vad kan mer måla över gult hår? Försök skölja ditt hår med rabarberinfusion eller citronsaft. Späd 1 liter vatten med två glas rabarberinfusion eller ett glas färsk citronsaft. Det är nödvändigt att skölja krullarna minst 2-3 gånger.
Pursuit of style

Det faktum att för vissa blir det en mardröm, för andra - den uppskattade drömmen. Vissa kvinnor, i ett försök att sticka ut från mängden, använder gult hår. Men om du tittar på fotot måste du vara mycket försiktig med den här färgen, eftersom den inte passar alla.

 • kvinnor med perfekt hud - inga finnar, rodnad, förstorade porer. Annars kommer bristerna att bli ännu mer synliga;
 • rättvisa damer. Om mörkskinniga kvinnor också vill ha gult hår är det bättre att dölja sin kombination med lite mörkt pigment.
 • ögonfärg är inte kritisk, men lämpar sig väl för gula ögon. I det här fallet är en varm färg typ bättre att fokusera på den gula färgen på håret med en röd eller orange skimning. För en kall färgtyp är ask och citrontoner mer lämpliga.

För att ge strängarna önskad nyans, använd ett av följande verktyg.

 1. Färgbalsam. Den appliceras på de klarade strängarna, tvättas av ganska snabbt (efter 3-7 tvätt av huvudet), men det förstör inte krullarna, eftersom det inte innehåller skadliga kemiska föreningar.
 2. Färgpasta, pulver, kritor. Låt dig få enskilda ljusa trådar under en kort tid. Perfekt för flickor som älskar att tillfoga nya levande bilder varje dag.
 3. Persistent färgning. De ger en skugg resistent nyans, men som det är fallet med färgämnen, för färgning måste mörka trådar bli ljusare.

Om du gillar det - dela med vänner:

Vilken färg att måla över den gula efter att ha blivit håret?

Som förberedelse för att tända hår hemma ser varje tjej fram emot att få en vacker snövit blond. I vissa fall visas oönskad yellowness omedelbart, och ibland manifesterar sig sig gradvis genom flera procedurer för att tvätta huvudet. För att lösa problemet med en obehaglig nyans och för att uppnå en kall, glödande vit hårfärg, måste du bestämma vilken färg som målar över yellowness efter att blekning är mest effektiv. Låt oss prata om toning alternativ ytterligare.

Orsaker till den bleka hårets gula nyans

Mättat naturligt pigment

Kanske kan färgkompositionen inte helt blockera den naturliga pigmenteringen av håret. Mättade toner kvarstår även efter flera blekningsprocedurer, så ägare av mörka eller ljusa färger bör tänka noggrant om de behöver skadlig flera blekning. Det bör också noteras att den hårvaxande rotzonen måste tonas systematiskt, annars kommer en skarp kontrast att märkas.

Oanvändbar hårfärg

Felaktig markering eller applicering av färg innebär skillnaden i den färg som erhållits på den deklarerade på förpackningen på grund av egenskaperna hos den ursprungliga tonen. På grund av den misslyckade kombinationen av naturligt pigment med färg, som överskrider den optimala tiden att hålla produkten, kan det uppstå yellowness.

Dåligt kranvatten

Trots alla hårvårdsåtgärder håller skalorna på varje håraxel löst fast vid den, vilket resulterar i svåråtkomliga hålrum där de minsta partiklarna av rost och annat mikroavfall är igensatta. Om det är möjligt måste du tvätta håret med vatten som passerar filtren hemma och hos frisören eller använd icke-kolsyrade mineralvatten.

Effektivt anti-gulande hår

Schweizisk o par silver schampo

Regelbunden tvättning av håret skapar en bländande vit blond med en sval nyans som snabbt tar bort yellowness. Bevisat verktyg för effektiva blondiner.

Anti-gulningsmedel för toning hår av blondiner: en tonad schampo med en silver effekt

Färgbalsam

Tillverkarna i vårt land vet säkert vilken färg att måla över yellowness efter att ha blivit håret, de föreslår att använda ett helt ofarligt nyansverktyg med en stor palett. Vilken kvinna som helst kan hitta ett alternativ för sig själv. Från ett antal färgtonprodukter på skönhetsmarknaden är Tonic-balsam tydligt urskiljt. För blondiner finns det flera alternativ, till exempel pärlaaska, platina blond, rökig topas, pärlemor, ametist, grafit och andra. För att få en ädel grå i kalla tonar istället för gula hårtoner, måste du använda den valda balmen. Det är nödvändigt att vara försiktig när man arbetar med starkt bränt hår, eftersom färgen är den mest intensiva på dem. Med långvarig exponering kan krullarna bli uttalade grå, ljusblå, blå och andra mättade färger. Sådana konsekvenser kan undvikas om du testar verktyget på en liten strand på ett inkonsekvent sätt och upptäcker rätt tidpunkt. Vanligtvis blondiner har 5-10 minuters kontakt med Tonika, och i vissa fall sköljning med vatten med tillsats av en balm hjälper.

Silverschampo från Schwarzkopf

Idag är det möjligt att köpa helt säkra tvättmedel med silverffekt, de kan kännetecknas av märket "Silver Shampoo". I kompositionen är bland annat lila pigment som har förmåga att döda gul nyans, vrida krullar till kall vit substans. När du väljer ett schampo behöver du bara överväga bevisade alternativ. I flera år har tvättmedel från tillverkaren Schwarzkopf varit i stadig efterfrågan. Så att efter att ha torkat håret, får de inte en ljus aska eller aubergine nyans, det är inte nödvändigt att stå emot skummet länge, det är bättre att börja med en minimal tid.

Blond explosion

Blond Explosion Tinting Shampoo har mycket positiv feedback. På grund av sitt överkomliga pris och 100% resultat lämnar produkten inte affärshyllorna. Om du handlar i enlighet med instruktionerna kan du enkelt få en vacker färg.

Essence Ultime

Med hjälp av en bra mask Essence Ultime kan du omvandla vitt hår, permanent skyddad från manifestationen av yellowness. Jämnt fördela verktyget över hela hårmassan, det måste hållas högst 5 minuter. Masken fungerar bra på både målade lock och naturlig blondin, vilket ger ett estetiskt och attraktivt utseende på frisyren.

Mousse tonic

Efter att ha applicerat mousse-tonic från Sjoss, är färgen verkligen aktiverad och blir vacker. Det är tillåtet att använda produkten varje gång efter tvättproceduren, eftersom det inte finns någon farlig ammoniak i kompositionen. Mousse skadar inte utarmat hår och torkar inte eller fläckar händerna.

Folkmekanismer

I vissa fall kan ljusglädje elimineras genom att man använder en kur av vitare masker från naturliga produkter. Honung, rabarber, vitt vin, kefir, citronsaft fungerar bra i den här riktningen.

Det rätta sättet att lätta håret skyddar mot gul nyans. Och då behöver du inte rätta till misstag, besvikna i ett oväntat resultat. Först och främst måste du utvärdera hårets ursprungliga färg och tillstånd, välj sedan de mest effektiva, minimalt skadliga färgerna och färgämnena. Alla subtiliteter hjälper till att förstå en bra frisör med stor erfarenhet av färgning av blondiner.

Hur man målar gult hår efter lätta

Gul hårfärg efter färgning - hur man blir av med en oönskad nyans

Om du ofta målar eller lyser dina lock, vet du förmodligen problemet med att byta färg över tiden. Mycket lätt börjar bli gult, och en rödaktig visas i mörkret. Hur bli av med den gula nyansen på håret, för att förhindra att det förekommer, och kommer att diskuteras i den här artikeln.

Denna nyans är som och är inte för alla

Var kommer yellowness från

Denna attack misslyckas inte vid sidan om blondorna eller de brunhåriga kvinnorna, för att inte nämna de brunetter som har bestämt sig för att radikalt ändra sitt utseende med hjälp av blekning. Var kommer hon ifrån?

Naturliga orsaker

Om vi ​​pratar om naturligt, inte färgat hår, då kan deras nyanser variera på grund av den elementära exponeringen för solljus. Därför rekommenderas i sommarvärmen att du bär en Panama eller annan huvudbonad på huvudet. Ultraviolett är farligt, inte bara genom att "bränna ut" färgen, utan också av att det förstör hårets struktur, dehydrerar det.

Hos människor med blont hår blir yellowness märkbar vid vissa leversjukdomar, intag av vissa droger, frekvent användning av produkter som innehåller mycket keratin etc.

En annan vanlig orsak är felaktig användning av färgämnet.

Om du undrar varför grå hår blir gult, där det nästan inte finns något naturligt pigment kvar, kan orsaken också ligga i inre störningar i kroppen, men inte bara. Med ålder blir håret sprött, torrt och tunt, strukturen störs, och därför tränger olika färgämnen lätt in i dem.

Detta kan vara järn som finns i vattnet för att tvätta huvudet, nikotin, olika luftföroreningar, liksom pigment från vårdprodukterna - schampon, masker och balm.

Effekter av färgning

Låt oss nu prata om varför färgat hår blir gult. Dessutom målade inte bara i blond, men också, till exempel, i asfär eller ljusbrun. Det handlar om oxidationsmedel som finns i vilken färg som helst. Det förstör en del av det naturliga pigmentet, vilket ger en bakgrund av förtydligande, på vilken färgen ska ligga, vars pigment "upptar de lediga platserna".

När färgen börjar tvätta, börjar bakgrunden till förtydligande tydligare. Oavsett om det kommer att ha en gulaktig nyans beror på den ursprungliga hårfärgen och koncentrationen av oxidanten. För att ta reda på om du ska ha gult hår efter blekning, spara följande tabeller för dig själv.

Effekten av oxidantkoncentrationen på nivån av förtydligande

Obs. Tunt hår lyser starkare än en genomsnittlig tjocklek eller tjocklek. Därför varierar färgförändringen i tabellen.

Följande tabell ger en uppfattning om den accepterade numreringen av den ursprungliga (naturliga) hårfärgen och nivån på bakgrundsbelysning.

Nu en liten instruktion som berättar hur man använder dessa tabeller.

 • Hitta i den andra tabellen hårfärgen som bäst passar din naturliga;

Bild för tydlighet

 • Titta på vilken oxidator i färgen du använder (om du inte fyller ditt ansikte och blekmedel, då bara procentandelen oxidant);
 • Gå tillbaka till den första tabellen och ta reda på vad bakgrunden kommer att bli.

Ett exempel. Om du har mörkt blont hår (nr 6) och oxideringsmedlet använder du 9%, vilket ger en ljusning på 2-3 ton, beroende på hårets tjocklek blir bakgrunden gul (6 + 2 = 8) eller ljus gul (6 + 3 = 9).

Det kommer gradvis att framstå som färgningens färgning.

Detta händer eftersom oxidatorn öppnar hårvågorna och delvis löser upp det naturliga pigmentet, vilket resulterar i bakgrundsförklaringen. Men vågorna återvänder inte till platsen. Återstående, de behåller inte färgpigmentet i håret, det tvättas snabbt och bakgrunden förblir.

Skillnaden mellan friskt och skadat hår

Och ju högre procentuella oxidationsmedel, ju mer porös håret blir, desto mindre blir färgen kvar i den.

Rådet. Färgens hållbarhet beror till stor del på pigmentets densitet. Så köp inte billiga färgämnen, bättre stoppa ditt val på professionella formuleringar. Deras pris är mycket högre, men problemen kommer att bli mindre.

Det händer också att efter blekning av det redan tillräckligt rättvisa håret med hjälp av en koncentrerad oxidator, förvärvar de en vacker kall nyans, men snart börjar de bli gula. Detta förklaras av samma skäl som gulfärgning av grå hår: öppna skadade vågar släpper in smuts, damm, rost från kranvatten, kosmetiska pigment etc.

Upprepad missfärgning eller färgning med starkt oxidationsmedel kommer endast att förvärra problemet, eftersom redan skadat hår kommer att drabbas ännu mer, och det blir mycket svårt eller omöjligt att återställa dem - bara för att växa och skära.

Tjej med gult hår efter färgning

Vad ska man göra

Svaret på denna fråga beror på orsaken till yellowness utseende. Om det är internt är det definitivt svårt att läka, glömma ett tag om missnöje med hårfärgen. Hälsa är viktigare.

För alla andra fall finns färdiga lösningar för hur man ska bli av med gult hår.

Korrekt färgning / missfärgning

Som du redan förstod, förefaller den oönskade nyansen om huvudfärgen tvättas snabbt och den gula bakgrunden av ljusningen börjar dyka upp. För att undvika detta måste du använda färg av hög kvalitet med vårdkomponenter. Men det viktigaste är att inte sträva efter att uppnå önskad färg för snabbt, med en stark oxidant som förstör håret ordentligt.

Ju starkare oxidationsanordningen desto snabbare kan du uppnå önskad effekt, men håret blir allvarligt skadat.

Den kortaste vägen är inte alltid den mest korrekta. I vårt fall är det bättre att agera i etapper.

Vi ger ett exempel på hur man får vit hårfärg utan yellowness, har en naturlig nyans av ljusbrun (nr 7) eller mörkblond (nr 6).

 • Vi använder ett blekningspulver och 3% oxidator;
 • Innan färg nr 10 (väldigt lätt) måste vi övervinna nivå 3-4, vilket motsvarar oxidant 9 eller 12%;
 • Som vi redan vet förstör ett läkemedel med en sådan hög koncentration oåterkalleligt hårets struktur, så vi väljer en mer mild tre procentlösning.
 • Torka pulvret med ett oxidationsmedel i de proportioner som rekommenderas av tillverkaren och applicera kompositionen för att torka, helst obehandlat hår.

Det är mycket viktigt att applicera blandningen jämnt över hela längden.

 • Blöt i 40-50 minuter, skölj sedan med schampo;
 • Om du har bråttom, torka håret och upprepa proceduren så många gånger som behövs tills du får önskad bakgrund. Men det är bättre att vänta minst ett par veckor.
 • Sådant stegblekning tillåter att hårstrukturen bibehålls så mycket som möjligt på grund av användningen av mjukare produkter, men samtidigt för att få ett resultat som liknar en enda användning av en stark oxidant.

Gradvis förtydligande mindre aggressiv

När håret kommer att få önskad färg måste de omedelbart tonas - mättas med pigment. Detta görs nödvändigtvis även om resultatet av missfärgningen och du gillar det. Om detta inte är klart, kommer det efter några veckor att försvinna och du måste tänka igen hur du tar bort det gula pigmentet från håret.

Och de blir gula, eftersom de omedelbart börjar absorbera färgade partiklar från miljö, vatten och kosmetika. För att undvika detta måste tomrummet som bildas av bristen på en del av naturliga pigment fyllas med artificiella.

Under färgning sker en sådan substitution omedelbart. Vid blekning bör du använda en färgfärg med det svagaste oxidationsmedlet (1,5-1,9%), men det ska tas dubbelt så mycket i volymen som mängden färg.

Båda produkterna blandas noggrant och appliceras på fuktigt hår i 10-20 minuter (se tillverkarens rekommendationer om exponeringstid).

Färg för toning av blekt hår

Detta är viktigt! Innan toning för att tvätta håret kan inte använda 2 i 1 som innehåller en balsam, eller bara en balsam. Det stänger vågorna, och färgen tränger inte in i håret, bara kvar på ytan.

Men efter färgning behövs en återställande balm - det sånar förseglar pigmenten, vilket inte tillåter dem att snabbt tvätta sig ur håret och göra plats för föroreningar.

Så med egna händer kan du byta färg utan mycket hårskada och inte tillåta att gul nyanser visas.

Korrekt vård

Det räcker inte att veta hur man ska lätta håret utan yellowness, du behöver fortfarande kunna behålla sin färg under lång tid. Och för det här bör du först och främst ta hand om sitt hälsosamma tillstånd. Du bör inte göra färgning eller missfärgning, om krullarna skadas av kemisk perm eller andra procedurer med användning av aggressiva ämnen - ge dem vila, genomgå en behandling.

Efter färgning försök följa följande rekommendationer:

 • Tvätta inte ditt huvud för ofta, eftersom varje tvätt tvättar bort en del av färgen.

Var uppmärksam. Alla slags stylingprodukter gör ditt hår smutsigt och oljigt utseende, det är bättre att inte använda dem.

 • För att tvätta huvudet, använd renat vatten. Eller självständigt mjukna det genom kokning eller frysning.

Hård eller riklig vatten behöver rengöras.

 • Syra vattnet för att skölja håret eller använd mineralvatten för detta ändamål.
 • Välj noga en mask för blekt hår: de ska inte innehålla färgkomponenter som ger krullarna en gulaktig nyans.
 • Tidsbegränsat håret medan du tvättar det med ett tonat schampo, lägger en del till tre delar av ditt vanliga schampo.
 • Ganska bra resultat ges också av speciell tonic från yellowness. Det läggs till vattnet för sköljning, men inte varje gång, men efter varje sekund eller tredje tvättning av huvudet.

Rådet. Om du har mycket rättvist hår, välj en tonic med en violett snitt, om det är mörkare, och du vill bli av med rödhårig - med blå.

 • När man bestämmer hur man målar yellowness på grå hår, välj de lättaste nyanserna, och använd också tonic med ett violett färgämne.

Tint balsam för ljus och grått hår

 • På sommaren med en lång vistelse i solen bära en hatt och använd skyddsutrustning med UV-filter.

Alla dessa tips hjälper dig att behålla den önskade hårfärgen under en längre tid för att förhindra att det blir snabbare utseende på dem.

slutsats

Vi svarade generellt på frågan om hur man uppnår vitt hår utan yellowness. Men det här är bara i teorin, i praktiken kan inte alla ens erfarna frisörer uppnå denna effekt, speciellt om den naturliga färgen är mörk och håret är tjockt och tufft.

Du kan dessutom titta på instruktionsvideon i den här artikeln för att få mer information för självblekning. Men det är bättre att kontakta salongen till en bra, kompetent mästare, som kommer att ta hänsyn till alla nyanser och kommer att göra allt för att du är nöjd med din nya väg.

Tips 1: Hur tar man bort den gula nyansen av håret

Att bli en blond och ljusare hår är drömmen om många tjejer, men ofta slutar experimenten på blixten med utseendet av en obehaglig gulaktig nyans på håret, vilket gör ägarna av lätta frisyrer oroliga. Det är möjligt att bli av med yellowness på två sätt - för att förhindra det, ha tänkt igenom schemat och hårfärgningsmetoden i förväg, eller eliminera det på redan målat hår med hjälp av moderna medel.

instruktion

 1. För att förhindra att du målar håret innan du målar, bestäm hur hälsosamt ditt hår är och hur jämnt det blir färgat. Börja att tända håret bara om hårbotten är helt frisk, och du har dessutom genomfört en kurs för att stärka och återställa håret. Ljusa aldrig håret försvagat med perm och liknande förfaranden.
 2. Ljusa håret ordentligt - Applicera färgen på hårets baksida först och sedan lätta mittdelen. I slutändan applicera färgkompositionen på pärlor och whisky. Måla över alla strängar för att uppnå jämn ljusning.
 3. När du re-färgar, för att bli av med yellowness, måla först rötterna, och sedan hårets tips.
 4. Plocka upp speciella färgämnen för lätta att inte bara lätta ditt hår, men ge dem också en extra vacker nyans som du kan välja från paletten. Således kan du bli en platina blond och bli av med oönskade yellowness.
 5. Om håret, trots allt, förvärvat en gul nyans, använd skuggningshampo av blondans önskade nyans, blanda den med ett vanligt schampo i förhållandet 1: 3. Några minuter suger kompositionen på håret, tvättas sedan av. Asen och silversmycken kommer att neutralisera den gula färgen.
 6. Applicera denna behandling var tredje eller fyra schampon, och snart kommer yellowness att försvinna. Ju varmare den naturliga nyansen av ditt hår, desto kallare skuggan av det valda färgämnet borde vara - silver, platina, blåaktig. Dessa nyanser kommer att förhindra utseendet av gula trådar.
 7. Förutom skuggningshampo kan du hjälpa till med professionella tintingbalsam och silverschampo med lila pigment, skapat för att bekämpa yellowness. En liknande sammansättning finns i schampon för grå hår, och om du använder dem, behåll dessa schampon på ditt hår i bara några minuter för att inte orsaka en onaturlig nyans.

Flickor, Hur man målar över yellowness efter lätta hår, råd, plizzz

Lady flamma

När jag var en blondin för att avlägsna den yellowness jag köpte TONICA tintsalm (i en grön flaska) kostar det ca 20 UAH. Sedan, efter att jag inte följt instruktionerna, smorde jag mitt hår, men spädde en liten del av denna balm i vatten (i en 1,5 liter bacillär) och sköljde mitt hår med det. Det var ingen yellowness. Jag tog en nyans av 8,10 - pärlaaska.

Victoria Vasilyeva

Om du blekt ditt hår, så planerade du att måla den i en annan ljusare nyans. Ta bara färgen och måla den. Om du vill ha färgen närmare den blonda, då behöver du toning, det är bättre att göra det i salongen eller köpa en tonad balm-Shapmun ashy pärla

jag

Du köper en tonic tint balsam, det finns flera blå nyanser, fråga 9,1, 9,01, 9,02, 9,10. Nu OBS! ! Du tar ett handfat med varmt vatten, häll några balsamlock i det, så att vattnet blir blåblått eller violett. Och du sköljer håret mycket bra. Spola inte. Den gula färgen kommer att gå, det kommer bli en vacker blond. Bara gå inte för långt med balsam, det kan få en blå nyans, helst mindre men några gånger. Lycka till.

Alena Medvedeva

Köp inte Tonic !! ! Hon är mycket starkt torr hår! Följ sedan med släp.
Köp lila Bonacour schampo åtminstone. Även om han är 3 gånger dyrare än denna Tonika, kommer han att uppfylla sin funktion och kommer att ta sitt hår i ordning.
Rådgivare, jävla det!

Hur bli av med yellowness efter blekande hår?

Tjejer, berätta för mig en vacker färgfärg för att eliminera oönskad yellowness efter missfärgning. Jag vill ha en fin jämn skugga, i ändarna av håret, i princip en bra nyans (hår till midjan), men vid rötterna. (Jag bleknar blont Kutrinpulver (professionellt) med 6% (mitt hår är ljust brunt, medeltäthet). Men vad som helst professionell färg skulle ta - ändarna är färgade, eftersom den är mer porös, och yellowness går inte bort från rötterna ( Det här är vad jag ska göra. Jag slutade för en tid sedan frisörkurser och jag vet att den gula färgen avlägsnas av de lila mikonerna, jag försökte lägga till den i färgen, men färgen på rötterna ändras inte mycket, och ändarna är gråa. (Jag försökte inte göra det för mycket, mitt hår kommer att brännas, de kommer inte att måla så bra.) Berätta för mig, kanske har någon hittat en vacker Ott Enok? Tack på förhand

Oskyldig ängel

Försök att ottonirovat färgrots tachem från Vella 8/81, 10/81
http://www.wellaprofessionals.ru/hairdresser/products/color/ frisör / shade_portfolio / shades_baseline__how_to_mix_and_ apply / rich_naturals / index.php
lägg på rötterna och 5 minuter före slutet av tiden, kamma genom hela håret

Gästen

skriv i siffror vilken ton är på längden, rötterna, ändarna

123

Fråga till författaren, hur mycket tid håller du på pulver när du bleker rötterna?

Sofia

Prova blont pulver mi (Schwarzkopf) för 6 procent, använd håret 40-45 minuter eller trojka i en timme, använd sedan ESTEL__ COLOR UPDATE från yellowness med en balsam, det är bättre att tona då, naturligtvis, med vella färger,

Sofia

Tvätta ovannämnda balsam, om den inte går. Om hårets tillstånd tillåter kan du behandla keratinmjölken på de gula ytorna ovanför pulvret med dvoechke oxid.

Valkiria

Fråga till författaren, hur mycket tid håller du på pulver när du bleker rötterna?
Kutrinpulver vid 6% håll inom 50 minuter

Valkiria

skriv i siffror, vad är tonen på längden, rötterna, ändarna?
Rötterna är 6-7, längden och ändarna är ca 10, håret är långt, i midjan, strukturen är porös, men jag bryr mig ständigt om det med folkmedicin, sedan prof. masker

Valkiria

Tvätta ovannämnda balsam, om den inte går. Om hårets tillstånd tillåter kan du behandla keratinmjölken på de gula ytorna ovanför pulvret med dvoechke oxid.
Och keratinmjölk från vilket företag?

Gästen

Sofia. Blond Mi från Schwarzkopf, för att ta in butikerna i professionell kosmetika

Sofia

Scandblond bezamiachnaya pulver: missfärgningar till nivå 6, men är inte avsett för komplicerat arbete, som fungerar 20-35min, och sedan börjar den signifikanta förstörelsen av keratin
Det var skrivet till mig som arbetade med Kutrinpulver.

Sofia

Om vsereyuschie slutar, använder du ofta pulver applicera prelina och lysande färg?
50 minuter + 6 lite för mycket, det fungerar väldigt snabbt, försök byta pulver till blont hår,

Valkiria

Scandblond bezamiachnaya pulver: missfärgningar till nivå 6, men är inte avsett för komplicerat arbete, som fungerar 20-35min, och sedan börjar den signifikanta förstörelsen av keratin
Faktum är att ammoniumkutrinpulver och ammoniakfri brinner starkt, jag vet därför att jag tar ammoniak. och dess 50 minuter att hålla är normalt.

Valkiria

och jag applicerar inte pulver på ändarna alls, de är redan ganska lätta-10. bleka bara rötterna

Pinkis

Hårfärg / färgsynkroniseringsmatris - Färgbehållare utan ammoniakfärgmatris.
Färgsynkronisering SPV - Pastelmor av pärla

Mariana

hur man odlar det? snälla berätta för mig

Mariana

hur man odlar det? snälla berätta för mig

Olya

och jag har ett liknande problem, bara håret på rötterna och nedanför är någonstans snövit till öronen och ändarna är gula. Vad är den mest intressanta blondinen i 3 år. Det första året var snövit, men då behövde hon inte rätt färg och tog en annan, färgen visade sig bli mörkare, ja, jag tyckte om färgen som det året, och nu kämpar jag förmodligen för gult i ungefär ett år lyckades jag sätta locket i ett slag i ordning men det fanns inga ändar Jag försökte prof. Estel sos skandinaviskt blont hår blekt äntligen och färgen är intressant - pärlemor. Jag började behandla dem med oljor och pärlemor som om det var oförskämd, gulaktig igen ((vad ska jag göra med dessa tips?

Nastya

Faktum är att brunt hår är mycket svårare att lätta - det innehåller mycket gul pigment. Men jag vet ett sätt att göra det utan yellowness. Receptet på en mycket bra mästare är att lätta håret 2 gånger på 3% oxid - att hålla varje gång upp till 25-30 minuter, efter att ha emulgerats väl och neutralisera med Creitacide (Vella) är det bättre att använda Blondor-kräm med kamomill från Vella från den professionella linjen. Som mästaren förklarade för mig, är hela tricket att vid det låga oxiden kokar det gula pigmentet inte in i håret, så det tas bort mycket bättre.

Katia

Jag lider också med gula rötter. även om hon studerade på frisören. Du säger att du behöver tona färg Vella. Men hur man köper den i en specialaffär säljs endast för salonger.

Margaret

Prova Matrix professionellt verktyg (blått hår)! Och använd Wellaton 12/1 färg.

xenia

Jag gick till befälhavaren, och hon tog nästan bort mina gula rötter. Men jag var tvungen att gå till en annan stad och jag bestämde mig för att färga mitt hår själv. Ärligt talat, jag beklagar mycket att jag inte kom ihåg färgtekniken. Till att börja med blekade hon mig på en lågoxid, och sedan tonad med en matris, var det super, och nu åtminstone en omhändertagning med en brunett.

Olga

ger paragock igor gul färg?


ger lite mer! Här sitter jag och vet inte vad jag ska göra nu ((((

Lelia

Jag behandlades färglöst med henna, nu vill jag lysa upp. Är det möjligt?

Anyaya

Jag hörde att tusensköna från vella är super enkel.. Jag ska försöka blanda det !! uppnå ditt mål senare !!

xenia

på längden av "fyrkant" - en stor saftig citron (och två små, så två) och en halv kopp kefir. Vi blandar, applicerar på hår i 1 timme, sätter på en cellofan. och blond är ren!

julia

hur man tar bort yellowness på håret efter blekning. rötterna är vita och allt annat är gult. innan det var håret blondt! Pliz berättade för mig.

Gästen

All den gulfärgen tar inte bort, bara pulver på en svag oxid för att försöka om hårets kvalitet tillåter

discontentedly

Som möjligt på det mest skonsamma sättet att ta bort denna yellowness + I och den röda färgen syns något har ändarna blivit grå, brun och rötterna är GUL på grund av missfärgning. Och särskilt i salongen gick och så ett hemskt resultat! Hon kan verkligen inte komma undan? Jag skulle ha lämnat min blonda, ommålad tillbaka.
I allmänhet ville hon ursprungligen vara en vanlig blondin, och här. ufff.

Xu

Berätta för mig hur man tar bort den röda nyansen? Jag lyser upp klararen, mina rötter är vita, men problemet med lång längd (

Gästen

Jag använder den vanliga toniken (ametist nyans), men inte måla.
och håret brinner inte och färgen är vacker.

Tatiana

Flickor, jag har sådan olycka. Jag försökte återställa min naturliga färg (ljusblond), skadade mycket håret, gjorde Nouvelle Remover tre gånger, tvättades av den till mörk kastanj (jag färgade mitt hår svart i tre år) och tre eller fyra gånger avfärgad med estelpulver + 9% oxygenator. och allt detta på bara några dagar. försökte minska yellownessen av en silverblond, pärlblond. rötterna visade sig bra, men här är ändarna. Du kan bli av med den här yellownessen på något slags mjuka sätt, för det kommer definitivt inte att bli möjligt att lätta mer, håret faller bara av.

Maroussia

Så jag tänker på kefir med citron, jag brukar göra en timme under cellofan om en grå färg kommer ut --- men det torkar skrämmande. Men i kombination med citron har jag inte provat det och jag är rädd att det helt kommer att torka håret = (

xenia

Hjälp pizzan. Naturlig färg 8/3 ljusblond gyllene bärnsten. I sex månader målade hon i en lätt kastanj (Estel 5/0). Jag bestämde mig för att bli blondin. Gjort 4 tvättar (Estelle pulver + vatten + schampo + oxidationsmedel), i 2 månader. Det visade sig rött och gult. Sedan färgades s-os / 100 (naturlig blond) på rötter med 6%, längd med 9%. Samma effekt. Sedan bestämde sig för att missfärga pulver (Estel) med 12% oxidant. På rötterna tillämpas inte. Håret har blivit lite lättare, men med en röd nyans. Sedan målades 10/0 (ljusblond) +0/11 (blå mikston) + 9% oxidationsmedel (mikston 2 cm för 30 g färg, vi räknar inte med mikstonoxideringsmedel). Till slut gick rött, rötter i nivå 10/0, och resten av håret i nivå med 9/0 och mycket gult. Estelle tinting lila schampo hjälper inte! Hur anpassar jag färgen? Jag vill ha en ren blond, helst med en askfärg. Om du tar aska för yellowness får du greener! Hur är det?

Nastya

på längden av "fyrkant" - en stor saftig citron (och två små, så två) och en halv kopp kefir. Vi blandar, applicerar på hår i 1 timme, sätter på en cellofan. och blond är ren!

Sasha

Faktum är att brunt hår är mycket svårare att lätta - det innehåller mycket gul pigment. Men jag vet ett sätt att göra det utan yellowness. Receptet på en mycket bra mästare är att lätta håret 2 gånger på 3% oxid - att hålla varje gång upp till 25-30 minuter, efter att ha emulgerats väl och neutralisera med Creitacide (Vella) är det bättre att använda Blondor-kräm med kamomill från Vella från den professionella linjen. Som mästaren förklarade för mig, är hela tricket att vid det låga oxiden kokar det gula pigmentet inte in i håret, så det tas bort mycket bättre.


Mycket intresserad av din rådgivning. Och två gånger i rad för att lätta, eller efter en viss tid, och om i rad visar det sig 30 minuter att lätta, tvätta och tända igen 30 minuter, eller hur?

Katia

Tjejer hjälper mig snälla, råd, min färg är väldigt mörk (jag minns inte mig själv redan), jag har färgat mitt hår länge och har målats i salonger, även hemma, men jag kan inte ta bort yellowness, jag skulle vilja ha pärlfärg eller platina

Gästen

Uzhassss. Experimentera inte så! gå till befälhavaren. hitta honom! det finns professionella överallt! Jag läste och blev bara räddad. Vad gör du? Jag tar inte för att behandla en person eller göra en operation hemma eftersom jag inte är en läkare. Varför gör du inte din egen sak?! Med förhoppningsförhoppningen - frisör, prisvinnare av internationella mästerskap och frisörstävlingar

Gästen

Tjejer hjälper mig snälla, råd, min färg är väldigt mörk (jag minns inte mig själv redan), jag har färgat mitt hår länge och har målats i salonger, även hemma, men jag kan inte ta bort yellowness, jag skulle vilja ha pärlfärg eller platina


det är omöjligt. Tänk innan du målar!

Gästen

Mycket intresserad av din rådgivning. Och två gånger i rad för att lätta, eller efter en viss tid, och om i rad visar det sig 30 minuter att lätta, tvätta och tända igen 30 minuter, eller hur?


inte mer än 20 minuter

Gästen

Hjälp pizzan. Naturlig färg 8/3 ljusblond gyllene bärnsten. I sex månader målade hon i en lätt kastanj (Estel 5/0). Jag bestämde mig för att bli blondin. Gjort 4 tvättar (Estelle pulver + vatten + schampo + oxidationsmedel), i 2 månader. Det visade sig rött och gult. Sedan färgades s-os / 100 (naturlig blond) på rötter med 6%, längd med 9%. Samma är jag chockad! Den mest effektiva. Sedan bestämde sig för att missfärga pulver (Estel) med 12% oxidant. På rötterna tillämpas inte. Håret har blivit lite lättare, men med en röd nyans. Sedan målades 10/0 (ljusblond) +0/11 (blå mikston) + 9% oxidationsmedel (mikston 2 cm för 30 g färg, vi räknar inte med mikstonoxideringsmedel). Till slut gick rött, rötter i nivå 10/0, och resten av håret i nivå med 9/0 och mycket gult. Estelle tinting lila schampo hjälper inte! Hur anpassar jag färgen? Jag vill ha en ren blond, helst med en askfärg. Om du tar aska för yellowness får du greener! Hur är det?


Uzhassss. Experimentera inte så! gå till befälhavaren. hitta honom! det finns professionella överallt! Jag läste och blev bara räddad. Vad gör du? Jag tar inte för att behandla en person eller göra en operation hemma eftersom jag inte är en läkare. Varför gör du inte din egen sak?! Med förhoppningsförhoppningen - frisör, prisvinnare av internationella mästerskap och frisörstävlingar

Karina

Men jag har en fråga till en stylist. Jag ska inte göra någonting hemma hemma, men jag vill förstå vilken nyans jag ska välja. Mitt hår är mediumbrunt. Den målades i ljusa guldbruna färger - en gulaktig nyans uppträdde. Därefter löstes den i ljusbrun choklad + mycket ljusbrun - tonen på mikron blev mörkare, men en gulaktig nyansbläckning. Jag måste få: ljus nyanser i området ljusblond (jag har bara inte på sig ljushårig längre), utan guld och gul. Vilken färgton ska hämta? De råder ljust kastanj, men jag är rädd igen yellowness.

miss

Uzhassss. Experimentera inte så! gå till befälhavaren. hitta honom! det finns professionella överallt! Jag läste och blev bara räddad. vad gör du? Varför gör du inte ditt företag? Med förhoppningsförhoppningen - frisör, prisvinnare av internationella mästerskap och frisörstävlingar


Det här är inte med hopp om förståelse, utan att tjäna pengar på kunder och utarbeta pengar som spenderas på träning, tydligen. Det visar bara i meddelandet bortse från människor. Blah Fuuuu.
Glöm inte att de flesta "stylister-frisörer" så missförstår blond som blir skrämmande. Hur man inte förblir utan hår och pengar, efter resor till salonger?
Prova toningblondt hår (gul kyckling) med lågkvalitativ färg för ask, platina, pärltoner (10: e rad), ta färg med siffror efter punkten 6,8,81,16,69
Ingenting blir hemskt om du har en jämn blond ton på hela ditt hår.
Blondinen själv, färgen är väldigt vacker, ädel, håret under axelbladen växte från en kort hårklippning, blonding och toning HOME, själv.
Estelpulver + pulver 9% + 6% (endast rötter), sedan Londa 10/8 1,5% (rötter-15min, emulgerar med vatten och fördelar resterande färg över allt hår, ytterligare 10min.)
Lyssna inte, experimentera, bara åtgärden måste vara känd. Att förstöra ditt hår / färg själv, en sak, och när du får mer pengar för det är det fruktansvärt obehagligt.

Galina

Så jag tänker på kefir med citron, jag brukar göra en timme under cellofan om en grå färg kommer ut --- men det torkar skrämmande. Men i kombination med citron har jag inte provat det och jag är rädd att det helt kommer att torka håret = (

Hur återställer hårstrukturen efter lätta och flera fläckar? e

okänt

* vi skjuter järnet långt bort och glömmer det (var tålamod att inte räta ut håret), eftersom slutet motiverar medlen.
* Om håret är splittrat, måste det avbrytas (innan det återställs), men om så är fallet kommer de att återhämta sig snabbare! Om sektionerna är enheter kan du trimma varje hår försiktigt (vertikalt)
* Köp klyftaolja (på apoteket), schampo som är perfekt för dig (som alla har olika hår för schampon), en träkam (kam och massage), hårväxtspray baserat på farmor Agafya pepper (på apoteket), det hjälpte mig mycket, men här är allt också individuellt!
* inte mitt hår i varmt vatten! lite varm. använd hårbalsam (jag är den perfekta Nivey för torr och skadad restaurering). innan du tvättar masken (på nätet bör du också läsa "för torrt hår" det finns många), skölj håret med kallt vatten i slutet av tvätten (för sken och kommer inte att utvisas), kamma inte det vått (i alla fall dela och falla ut ur det)
* Du kan utan hår, hårtork, skum och lack, lägga ditt hår vackert (mitt sätt), lite fuktigt hår, rulla på toppen av huvudet med en "gris (som ett rep)" och vänta tills det är helt torrt, resultatet är vackra naturliga krullar
* och glöm inte att kamma dem försiktigt före sänggåendet, det är väldigt användbart för tillväxt och fördelning av fett i håret (så att tipsen inte är torra) såhär, men kom ihåg TID OCH BEGRÄNSNING! Och du känner inte igen ditt hår! BRA LYCK !! ! Ät fortfarande bovete (främjar hårväxt) och gul / grön frukt och grönsaker! VOT! )

Kristina Denisenko

Håret måste först botas och odlas sedan))) Spetsarna är bättre att skära och för att återställa hårets struktur. För detta behöver du åtminstone en cool schampo. Så det var naturligt. + Ytterligare masker (med honung, ägg, mejeri). + Luftkonditionering (även helst syntetisk, men med vegetabiliska oljor). Läs det.

Döda tik

1. 5 msk. skedar av vegetabilisk olja, 2 msk. skedar av ricinolja. Gnugga varannan dag.
2. 2 msk. skedar av ricinolja, 2 msk. Skedar tinktur av calendula. Gnid i 2-3 dagar.
3. 1 msk. Blanda en sked stor vegetabilisk olja med en halv sked shampoo, värm blandningen och gnid i hårbotten med en bomullspinne, kamma för att jämnt fördela blandningen över håret, täck huvudet med oljekud och linda upp värmen. Efter 30-40 minuter, tvätta med varmt vatten med schampo och skölj med surgjort vatten (med torr mjäll).
4. Blanda äggulaen med en matsked ricinolja, gnid in i huden, lindra huvudet. Tvätta (med torr mjäll) efter 30-40 minuter.
5. Uppvärmd till 37 grader med fettfri yoghurt, fuktar håret rikligt, täck huvudet med en polyeten, sedan en ullduk. Efter 20-30 minuter, fuktar håret med yoghurt igen och gnidar kraftigt fingertopparna i huden. Skölj sedan med varmt vatten utan tvål.
6. Blanda 2 äggulor med 50 g vatten, tillsätt 100 g vodka och 5-8 g flytande ammoniak. Blandningen gnids i huden, varefter håret sköljs ordentligt med varmt vatten utan tvål.
1. Bli av med både metallkammar och metalltänder, plastkamper är inte särskilt användbara. Det perfekta alternativet skulle vara en träkam med rundade tänder eller en borste med naturliga borstar.
2. Kamma inte vått hår, men gnugga inte dem med en handduk, du måste fläcka håret, det är bäst att byta håret i en handduk i form av turbaner och lämna dem i 20 minuter så att överskottsfuktigheten absorberas i handduken. Torrt hår bör vara vid rumstemperatur. Om du fortfarande behöver använda en hårtork, var noga med att applicera hårskyddsprodukter från termiska effekter (varm styling).
3. För att underlätta att skrapa och utjämna orörliga krullar, använd antingen termiskt vatten eller en speciell spray avsedd för sådana ändamål, vanligtvis är dessa produkter också berikade med ett komplex av vitaminer. Det blir självklart bättre om du applicerar det före varje kamning, då kan du inte bara skapa knutbildning i håret utan också fuktar och kompletterar håret.
4. Om du använder elastiska band, ska de vara mjuka och inte täta. Försök också att bära hårnålar med dekorativa element, pärlor, rhinestones etc. mindre ofta.
5. Det är mycket användbart att använda dagliga stödmaskar eller ljuskrämer som är utformade speciellt för delade hårändar, sådana verktyg behöver inte tvättas.
6. En gång i veckan ordna ett varmt bad för ditt hår. Använd för denna burdockolja, som måste värmas upp för att sätta på håret och hårbotten, gnugga in med massörrörelser och sedan ta in huvudet med en plastpåse och en handduk. Efter 20-30 minuter ska oljan tvättas på vanligt sätt.
7. Besök mästaren på frisören minst en gång per år.
8. Ät ordentligt. För att upprätthålla frisk hår och hårbotten visas: fisk, skaldjur, mejeriprodukter och särskilt stearinost, samt olivolja, helst kallpressad, nötter och spannmål.
Förutom burdockolja för vård av splittrade ändar, kan du använda varma kompressor som måste appliceras på håret omedelbart före tvätt i 15-20 minuter.

Vilken typ av färg för att ta bort yellowness från håret och inte skada krullarna

Den moderna rytmen i livet driver ibland tjejerna till obehöriga risker, till exempel snabb kastning av kastanj, mörkt brunt hår i blond. Tyvärr slutar sådana experiment ofta inte alls med det önskade resultatet, men med utseendet på gula och röda anteckningar i färg. Vilka försök att ta för att bekämpa de hatfulla nyanserna, vilken färg för att ta bort yellownessen från blekt hår, läs vidare.

Hur börjar yellowness

Gul är inte en mening för en blondin, speciellt om du är en älskare av varma, naturliga nyanser. Ljus lek kommer att ge strängar av lekfullhet och speciell charm. Men vad gör man för anhängare av ett kallt intervall, vilken typ av färgämne avlägsnar hårdhet från håret?

Låt oss först titta på de viktigaste faktorerna som provocerade utseendet av yellowness:

 • Fel i lättnad - det här är den främsta anledningen som orsakar utseendet på en "rostig" nyans. Felaktig vald färgningsteknik, bristande efterlevnad av förfarandet för förtydligandeförfarandet, försummelse av blekningssteget och otillräcklig erfarenhet av frisörens färger ökar risken för gul utseende på trådarna.
 • sparar på färg - låg kvalitet och billig färg kan också påverka resultatet av förtydligande. Många tjejer, särskilt hemma färgning, köper inte de bästa alternativen från massmarknaden eller dyra falska sin professionella linje.
 • skynda - du måste förstå att vändning från en brunett eller brunhårig kvinna till en blond är en komplex process som innebär att man tar bort det naturliga pigmentet från håret och fyller hålrummen med det valda färgämnet. Ju mer kvalitativt det naturliga pigmentet avlägsnas, desto mer idealiskt blir tonen och desto mindre risk för "rost" kommer att uppträda.
 • felaktig sköljning efter färgning - det finns fall där obehandlat kranvatten med föroreningar av salt och rost från rör används för att skölja färgningskompositionen med strängar. Sköljblekta strängar behöver därför mineral eller filtrerat vatten.

Du kan fortsätta denna lista under en längre tid. Medlen med utgångsdatum, obefintlig inverkan av färgstrukturen på hårets huvud (om den tvättas bort eller överexponeras tidigt) kan prova en gul nyans.

Var uppmärksam på funktionerna i att tända mörk och färgat hår hemma.

Det är viktigt! Även slår solens direkta strålar vid applicering av färgämnet kan prova en gul nyans.

Metoder för att hantera gula nyanser i färg

Värmen i färg ger chagrin, jag vill bli av med det så snart som möjligt. Moderna kosmetiska företag har redan tagit hand om dig och skapat de verktyg som klarar de svåraste fallen. Men var försiktig, var och en av metoderna har dess nackdelar, i det slutliga urvalet, överväga problemets komplexitet och hårets tillstånd efter förtydligandet.

Det finns flera sätt att avlägsna yellowness från hår:

 • Särskilt "silver" schampo - en speciell komposition av produkten kommer omedelbart att avlägsna yellowness och kommer inte att orsaka stor skada om den används korrekt. Som regel är den koncentrerade beredningen lila, pärla eller blå. Överdriv inte kompositionen på krullarna, för att inte göra dem till lila eller gråa;
 • Tonade schampo, balm och mousses är ett annat mildt sätt att eliminera den gula defekten. Deras effekt är inte lika stark som silver shampoos, och kan kräva flera användningsområden. Var försiktig, om du färgar håret med tonic bör du inte bada i poolen eller falla under regnet, annars kommer all färg att tvättas bort;
 • naturliga vitare masker - den säkraste metoden för att eliminera yellowness efter förtydligande. Från första gången för att bli av med fula "värme" fungerar inte, det kommer att ta 3-4 tillvägagångssätt, men förutom lättnad kommer masken vara mycket användbar när det gäller näring och hydration.
 • regelbunden sköljning - detta är lämpligt citronvatten, avkok av kamomill och Rabarber, örttextrakt med blekningens effekt. Metoden är naturlig och användbar, men blekningsprocessen tar lite.
 • tonik och "silver" schampon är en utmärkt utväg, men det hjälper en kort stund, speciellt med daglig tvätt av hår. Dessa produkter tvättas snabbt och kräver regelbunden användning. Hemmasker och sköljningar är inte lämpliga för alla, och det tar längre tid att vänta på önskat resultat. Då kommer den mest radikala metoden att eliminera det "gula" problemet till räddning - det här är upprepad färgning.

Foto före och efter

Välja färg

När du väljer vilken färg som målar över yellowness efter förtydligande, vägledas inte av komplicerat men av användbara råd från professionella:

 • Konsultera med en professionell så att dina krullar inte gör upprepad färgning livlös alls, då behöver de bara trimmas.
 • Bestäm om tekniken för att måla den gula defekten - det kan vara en ny nyans, nära den naturliga hårfärgen eller ljussfärgen med effekten att neutralisera den ovanliga "värmen";
 • Ge preferens till askfärger, de neutraliserar varma nyanser;
 • Köp inte färg på marknaden och på platser där produktens kvalitet och överensstämmelse med alla lagringsregler inte kan garanteras.
 • Mellan den senaste färgen och förtydligandet ska 2 veckor passera för att håret ska återfå en del av sin förlorade styrka.

Författaren visar tydligt valet av ljussfärg och dess användning mot yellowness.

Antigelfärgad granskning

På den moderna marknaden för kosmetiska produkter i frågor av högkvalitativ och mjuk kamp med yellowness på de klarade strängarna har följande professionella verktyg visat sig bra:

 • Estel Professional Essex Anti-gul effekt - krämfärg för att neutralisera oönskade nyanser. Det är lätt och jämnt applicerat, skadar inte krullarna (en mild 3% oxid används), bryr sig försiktigt för locken och ger dem en pärlemorsk glöd. Creamfärg appliceras på tvättade och lätt fuktade trådar. Detta bör ske i snabb takt, högst 10 minuter. Håll sedan kompositionen i ytterligare 15 minuter på locken och skölj med schampo för färgat hår. För att fixa resultatet i 2 minuter, använd Estel Color Stabilizer balsam;
 • Professionell färg Igora Royal 0-11 (anti-gul mikston) - används som tillsatsämne för färgämnet och säkerställer borttagning av gula och röda toner, ökar hållbarheten och färgdjupet. Det kan säkert appliceras på färg av grå hår. Denna produkt tillhör professionell färg, så det kan vara svårt att köpa. För att kunna ange den rätta storleken av färgkompositionen är det dessutom bättre att kontakta mastern;
 • Anti-yellow Hair Company Inimitable Blont krämfärg är ett annat alternativ för professionell eliminering av färgfel. Produkten ger en noggrann och högkvalitativ lätta tråd av 3-4 ton, garanterar en perfekt nyans av diamant, utan gult eller rött överskott. I den fria försäljningen av pengar där, kontakta då en färgist.

Rådet. Om du inte kan få en professionell guling neutraliseringsfärg, försök att lätta eller färga håret med den vanliga färgen med gul färg effekt igen, och slutligen använda "silver" balsam eller schampo.

Några värda alternativ för färgämnen från massmarknaden:

 • Creme Gloss cream-paint "Radiant Blonds" från L'Oreal Paris - ljus och effektivt lättar lockarna, och kunglig gelé och citron extrakt hjälper till att bekämpa torrhet och problematisk "värme" i färg. Frånvaron av ammoniak i kompositionen, behaglig lukt, tjock konsistens av produkten och ett stabilt resultat i 6-7 veckor kommer att komplettera de trevliga intrycken om produkten och färgproceduren;
 • Estel S-OS färgämne speciell lysande serie - En innovativ formel av produkten kommer att glädja ditt hår och ge dem önskad nyans utan yellowness. Färgen blir mättad och håret är silkeslen och mjuk. Verktyget kan användas för att måla över grått;
 • Garnier för blondiner förberedda grädfärg Garnier Nutrisse Creme. Verktyget har en unik formel som förhindrar övertorkning av håret. Efter förtydligande krullar krullarna med hälsa, mjukt och lättsamt. Garnier Nutrisse Creme är lätt och jämnt fördelad över hela längden på locken tack vare den krämiga konsistensen. En rik palett (14 färger) kommer att underlätta valet för blondiner och ivriga att bli av med grått hår.
 • Garnier Color Naturals "Platinum Blonde" ger ljusning av strängar utan yellowness. Den enda nackdelen med denna produkt är ganska flytande konsistens och svårighet att klämma ut utvecklaren. Annars är det höga resultatet garanterat.
 • L'Oreal erbjuder kvinnor en unik resistent Platinum Superblond-krämfärg. Creamfärg kommer med en balsam och garanterar en mild, högkvalitativ klargöring av 6 toner. Franska färgämnen lovar utmärkta resultat även med hem, icke-professionell färgning.

Hemligheter av beständig och mättad färg

Att bli en cool blond är ett ganska problematiskt förfarande, men med följande professionella rekommendationer gör du det utan problem. Några subtiliteter som förbättrar effekten och bibehåller krullens kraft:

 • Mellan färgning på alla sätt läker krullarna med masker, balm. Ju bättre hårets skick desto mjukare och mer perfekt faller den nya färgen.
 • Förbered färgkompositionen omedelbart före proceduren.
 • Börja ommålning från rötterna, sedan till resten av kröklängden, men rör inte spetsarna för att hålla dem friska.
 • Genomför emulgering, det kommer att underlätta extra glans och lätt borttagning av färg från håret. För att göra detta, applicera lite varmt vatten på locken och skölj agenten på dem.
 • Använd ett speciellt schampo, balsam-sköljning efter färgningsproceduren.
 • Skölj håret med vatten eller vanligt mineralvatten surgjort med citronsaft.

När du väljer omfärgning för att eliminera den gula defekten, bör du vara medveten om att ommålning kan skada strängarna ännu mer och leda till obehagliga besvikelser. Det rekommenderas inte att börja ommålning själv, det är bättre att överlåta detta steg till proffs. En erfaren mästare kommer att bestämma omfattningen av problemet och föreslå hur man tar bort hårdhet från håret med minimal skada och nöd.

Det är användbart att veta om hårljus och ytterligare vård:

Användbar video

Master klass från ett expertföretag M-Cosmetics.Nästa Artikel
Hur färgar håret med henna och basma? Foto steg guide