Förteckning över de bästa professionella schamponerna för färgat hår


Strängar som regelbundet utsätts för aggressivt inflytande av kemiska färgämnen krävs för att få mycket noggrann vård. Ge det kan bara det bästa schamponet för färgat hår. De rengör trådarna, men töm inte dem, vilket är otroligt viktigt för en skadad struktur.

Professionell vs hushåll

Vad är skillnaden mellan schampo för färgat hår från det vanliga? Det finns flera kardinalskillnader mellan professionella och hushållsverktyg:

 • Hög funktionalitet. Om det vanliga sättet bara rengör huden och tvättar bort smuts och fett från hårets yta, har professionella schampon en kraftfull helande effekt. De mättar strängarna med fördelaktiga substanser, återställer strukturen, stärker folliklarna, förhindrar att färgen snabbt tvättar ut, tjocknar hår och sätter dem i en tunn skyddsfilm. Det är extremt viktigt för färgat hår, såväl som för blekt;
 • Komposition. Kosmetikens sammansättning för färgat hår innehåller många användbara naturliga ingredienser - ceramider, oljor, växtbaserade extrakt, proteiner av ris, soja eller ung vet. De bidrar till enklare kammar och ger ytterligare konditionering av strängarna;
 • Högkvalitativ silikon. Den vanligaste komponenten i många moderna märken är silikon - det här är det som påverkar hårets utseende. Men om en billig sort brukar användas i billiga produkter, ingår en kvalitetstyp i salongschampon. Den första ackumuleras i håret, vikter dem och leder till brittleness och tvärsnitt av tipsen. Den andra tvättas helt under tvätten och påverkar därför inte hårets hälsa.
 • Ett integrerat förhållningssätt till problemet. Salongschampon är avsedda för komplex användning. Faktum är att det bara är möjligt att maximera effektiviteten när de interagerar med andra produkter från samma serie.
 • Specialisering. Professionella schampon är mycket specialiserade - de kan inte vara komplexa a priori ("2 in 1" och "3 in 1").

Det är viktigt! Salongkosmetik innehåller mer tvättmedel och mer intensiv. Om det inte väl är valt kan det vara skadligt.

Var kan man köpa detta schampo?

Professionella hårprodukter kan köpas på flera punkter. Dessa inkluderar:

 • Specialiserade butiker som säljer produkter till frisörer;
 • Skönhetssalonger - tyvärr är priset här mycket högt;
 • Webbplatser;
 • Nätverkskosmetikaffärer - valet är väldigt begränsat, kvaliteten är långt ifrån bäst;
 • Officiella platser - det bästa alternativet. Kostnaden för kosmetika från katalogerna på de officiella platserna kommer att vara den lägsta, men kvaliteten blir hög. I det här fallet är du exakt skyddad mot förfalskningar.

Tips! De flesta kvinnor tror att ett sulfatfritt professionellt schampo inte kan ta bort föroreningar och fett, så du måste tvätta håret ofta. Långt ifrån det! Faktum är att fonderna naturligt bildar mindre skum, vilket komplicerar processen att tvätta huvudet lite.

Hur ansöker du?

När du väljer salongkosmetika finns det en enda regel: den ska motsvara din hårtyp (torr, fet och normal). Annars kommer användningen ge absolut ingenting.

Det är också mycket viktigt att lära sig att tvätta ditt smutsiga huvud ordentligt:

 • Fuktar håret med mycket varmt vatten;
 • Krama lite shampoo på din handflata;
 • Lura det bra
 • Applicera detta skum på de fuktiga strängarna;
 • Massage bra;
 • Skölj med rinnande vatten;
 • Upprepa en gång till;
 • Applicera balsam / mask.

Vad shampoo att köpa?

Vi erbjuder en hel lista över de bästa schamponerna för färgat hår, från vilket du säkert kan välja den som passar dig.

Mulsan Cosmetic Professional Care Shampoo

Förtjänt i första hand kan du sätta den sista träffen, från företaget Mulsan. Shampoo med druvfröolja, macadamia, extrakt av eldstam och dyaglerot. Kommer att hjälpa till i vården av torrt, tråkigt och försvagat hår med tecken på sektion. Nästan alla produkter från företaget Mulsan kan kallas unika. Den enda tillverkaren som helt övergav de kemiska komponenterna, ersätter de naturliga råvarorna. Här hittar du inte sulfater, parabener, silikoner, färgämnen.

Produkter blev snabbt populär bland älskare av alla naturliga. "Mulsan - kosmetika för dem som läser kompositionen." Slogan beskriver fullständigt företagets principer. Våra kollegor från redaktionen, använde schampo + balsam i två veckor och var bara chockade. Hår har fått en otroligt frisk utseende, som i barndomen. Vi rekommenderar alla att prova bra produkter. Den officiella webbutiken mulsan.ru

Kostnad - 389 rubel för 300 ml.

L'Oreal Professional Série Expert Absolut Lipidium

Detta verktyg är baserat på det innovativa Neofibrine-systemet, som inkluderar Bio-Mimetic ceramid solskyddsmedel. Shampoo fyller lockar med kraftfull vitalitet, stärker insidan och ger cellåtervinning av den skadade strukturen. Som ett resultat av att använda denna produkt blir håret starkare och mjukare.

Den ungefärliga kostnaden är 700-830 rubel för 250 ml.

L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore

Hårreparation med allvarliga skador. Dess huvudsakliga aktiva substanser är:

 • Aminosilan - stärker och återställer strängarnas struktur
 • Kationisk polymer - omsluter dem med en tunn skyddsfilm;
 • Komplexet "Aptyl 100" - förseglar användbara komponenter i håret.

Ungefärlig kostnad - 1080 rubel för 250 ml.

"L'oreal Elseve" -schampo "Color and Shine" för ljusfärgat hår har skapats enligt en ny formel som säkerställer fixering av pigment till strängarna. Verktyget håller färgen, förhindrar att den tvättar, gör skuggan ljusare. Dessutom innehåller det speciella UV-filter som skyddar tonen från negativa influenser. Med regelbunden tvättning får håret den nödvändiga näringen, blir den slät, glänsande, silkeslen och lydig.

Den ungefärliga kostnaden är 200-250 rubel för 250 ml.

Schwarzkopf Professional Sulfate-Free

Berömd tysk schampo skapad för att tvätta hår som skadas under färgning. Det utvecklades genom lamineringsteknik (Krio Color Defense), som normaliserar pH-nivån och fryser pigmentet tills nästa målning. Huvudingrediensen i detta kryo-shampoo är silkehydrolysat, en speciell komponent som återställer håret på en cellulär nivå, polerar ytan och ger ljus glans.

Den ungefärliga kostnaden är 680 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Schwarzkopf Professional Sulfate-Free innehåller inte sulfater.

Kapous Färgvård

Kosmetika av detta märke ger rätt näring till hårsäckar och hjälper till att ta bort oönskad färg som uppstod efter misslyckad målning. Strukturen av "Kapous Color Care" innehåller vitamin E, aminosyror, mjölkproteiner, extrakt av medicinalväxter och extrakt av olika spannmål. På grund av denna rika komposition ger denna schampo en kraftfull helande effekt:

 • Håller pigmentets ljusstyrka på molekylär nivå;
 • Återställer en försvagad struktur;
 • Aktivt närmar sig strängarna från rot till spets.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 250 ml.

Natura Siberica - "Skydd och sken"

Denna klassificering fortsätter att vara ett populärt läkemedel för färgat hår som produceras i Ryssland. Dess huvudsakliga funktion är den naturliga grunden - som en del av produkten finns inga skadliga mineraloljor, parabener och sulfater. Deras plats i detta schampo är upptagen av användbara ämnen:

 • Hood rosa radialer - fuktar och närmar, aktiverar återvinningsprocesser, stärker skyddsmekanismerna.
 • Naturliga oljor - Altais havtorn och Dahuri sojabönor. De innehåller vitaminer och makronäringsämnen som ger överdriven lås med god näring och regenerering.
 • Vit bivax - ökar krillens motståndskraft mot effekterna av skadliga kemikalier.
 • Lösningen av tvål, hjälper till att stärka hårsäckarna och normalisera talgkörtlarna.

Den ungefärliga kostnaden är 300-360 rubel för 400 ml.

Tips som hjälper dig att välja det bästa professionella hårvårdshampo:

Om du inte vet hur man ska shampoo tvätta färgat hår, välj det här kända varumärket. Medel "Periche" är stor efterfrågan bland moderna kvinnor. Dess huvudsakliga ingredienser är:

 • Macadamiaolja - förhindrar förstörelsen av hårstrukturen under inflytande av ultraviolett strålning, skyddar håret från fuktförlusten;
 • Marulaolja - fuktar och närmar sig, lägger sken på krullarna;
 • Gurkaxtrakt - behåller ljusets ljusstyrka.

Ungefärlig kostnad - 560 rubel för 500 ml.

Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Detta professionella antioxidantschampo för att skydda färgen på färgat hår har ett antal egenskaper:

 • Renar rent
 • Skyddar hår från fria radikaler och skadliga UV-strålar;
 • Stärker deras struktur
 • Mättatstråk med glans
 • Stödjer Ph;
 • Håller en ljus ton till nästa målning (så många som 32 shampooing sessioner);
 • Deltar i att fylla porösa trådsträngar.

Sammansättningen av detta verktyg innefattar vitamin E, naturliga silikoner och solrosolja.

Ungefärlig kostnad - 530 rubel för 300 ml.

Matris så lång skada

Den berömda salongschampongen för färgat hår baseras på "Cuticle Rebond" handel "(ceramider + aminosiliconer). Tack vare denna teknik återställer Matrix So Long Damage trådar i de djupaste lagren, stärker strukturen, fyller alla tomrum och limskalor tillsammans. Hår efter tvätt blir elastiskt, smidigt och lydigt. Även detta underbara schampo gör håret tjockare och skyddar det på ett tillförlitligt sätt från olika skador.

Ungefärlig kostnad - 565 rubel för 300 ml.

Estel Prima Blonde

Är du inte säker på vilket schampo är bäst för färgat hår? Många experter introducerar i det här betyget det ryska företaget Estels medel. Det är baserat på NATURAL PAUL-systemet, som innehåller användbar keratin och panthenol. Dessa ingrediens roll är svår att överskatta - de rengör försiktigt, fixar hårfärg, ger mjukhet. Estel används ofta för att ge en silverton till strängarna och återställa strukturen.

Ungefärlig kostnad - 450 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! För ofta användning av denna produkt kan orsaka torrt hår. Kom också ihåg att sammansättningen av detta schampo innehåller hormonellt aktiva substanser.

Bain Chroma Captive Kerastase

Ganska dyrt, men också mycket effektivt. Detta salongschampo innehåller naturliga ingredienser som smidigt rengör håret från föroreningar och ger maximal glans. Grunden för detta verktyg är en innovativ komplex Systeme Capture, som förhindrar snabb etsning av pigment och håller skuggan rik och vacker i cirka 30 dagar (underkastad kontinuerlig användning av hela serien). Dessutom innehåller detta schampo UV-filter som skyddar strängar mot negativa effekter.

Ungefärlig kostnad - 1400 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! En av de främsta fördelarna med "Bain Chroma Captive Kerastase" är närvaron av toxider. De tar bort smuts utan att påverka målarfärgen. Men det är just denna känsliga effekt, såväl som frånvaron av sulfater, som inte tillåter fullständig rening av strängarna.

Wella briljans professionell

Besluta att välja själv en professionell schampo för färgade, normala eller tunna strängar, se närmare på verktyget "Wella Brilliance Professional". Det är också lämpligt för känslig hud - lindrar brännande och klåda. Produkten har en behaglig lukt som kvarstår i håret under lång tid. Dessutom ger detta schampo effektiv djuprengöring. Dess huvudsakliga aktiva ingredienser är panthenol, keratin, vitamin E, lotus extrakt och glyoxinsyra.

Ungefärlig kostnad - 650 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! Trots att det ingår i Wella Brilliance Professional salong produktsortimentet, innehåller den både parabener och många konserveringsmedel som torkar trådarna och påverkar strukturen.

Shampoo "Clear Vita Abe" för regenerering av färgat och skadat hår är också bland de bästa. Det innehåller inte sulfater och andra skadliga ämnen. Basen för detta verktyg är avancerad teknologi "Nutrium 10", som består av näringsämnen, vitaminer och extrakt, vilket gör det möjligt att hålla den slutliga färgen länge. Den här egenskapen är mycket viktig för ägare av ljusa och mättade färger - till exempel rött hår. Verktyget skummar mycket bra, så användningen blir ganska ekonomisk.

Ungefärlig kostnad - 300 rubel för 200 ml.

Det är viktigt! Formeln "Nutrium 10" hjälper till att bli av med mjäll.

Shampoo "Ginger and Hop" från företaget "Green Mama" är speciellt utformat för försvagat hår. I dess sammansättning finns aktiva substanser (extrakt av olika örter och persikolja) som förbättrar tillväxten och främjar hela läkning av krullarna efter en färgning. Vi noterar också att formeln "Green Mama" inte innehåller dofter, parabener och natriumlaurylsulfat, därför är hårtvätten känslig.

Den ungefärliga kostnaden är 250-300 rubel för 250 ml.

Londa Professional Color Radiance

Detta mycket effektiva schampo för att bevara färgen på färgat hår ger ett effektivt skydd för strängarna. På grund av naturliga oljor och extrakt från växter rensar verktyget strängarna och ger en vacker glans. Med regelbunden tvätt blir locken mjuk, lydig och silkeslen.

Ungefärlig kostnad - 500 rubel för 250 ml.

Det är viktigt! "Londa Professional Color Radiance" utvecklades med hjälp av en speciell teknik som använder Radialux-mikrojoner. De behåller färg, blockerar mikrosfärer och tar helt bort rester av färgämnen.

Moroccanoil Fuktreparation

Professionell israelisk tillverkad produkt avsedd att ta hand om skadat och försvagat hår. Shampoo har en regenererande och fuktgivande effekt. Det är baserat på en mycket effektiv formel som ger en delikat tvätt och unravels strängarna. De viktigaste aktiva ingredienserna i detta läkemedel är keratin, arganolja, antioxidanter och fettsyror. De arbetar på två nivåer på en gång - tränga igenom håret, stärka strukturen, näring och fuktar både inifrån och utomhus.

Den ungefärliga kostnaden är 1535 rubel för 250 ml.

Sim Sensitive System

Salon Finska verktyget är konstruerat för färgade, torra eller skadade trådar. Det lindrar svår klåda och förhindrar även mjäll. Håret blir smidigt, lättsamt och ser till alla 100.

Den ungefärliga kostnaden är 936 rubel för 500 ml.

Matrix Biolage Färgvård

Mycket bra schampo på en naturlig basis. Verktyget är berikat med citrus extrakt, sojaproteiner och hibiskus extrakt. Dessa komponenter ger återställning av lock efter färgning, liksom mätta dem med vitalitet och energi. För färgat hår är "Matrix" bara perfekt - det håller pigmentet ljust och otroligt saftigt under lång tid. Med hjälp av detta verktyg kan du få en annan viktig bonus i form av mjuka, silkeslösa och mycket lydiga strängar.

Den ungefärliga kostnaden är 550-650 rubel för 250 ml.

Efter att ha granskat graden av schampon för färgat hår kan du enkelt välja det bästa verktyget och följa hårets hår enligt alla regler och föreskrifter.

Se även: Hur man väljer det bästa shampooet för hårvård (video)

Topp 10 bästa hårschampon 2018

Tjockt, strålande och välskött hår ger inte bara ett attraktivt utseende, utan också en indikator på en hälsosam kropp. Att skapa och behålla ett lyxigt och hälsosamt hår kräver självklart regelbunden vård. Trots det faktum att tillverkarna av kosmetiska produkter producerar alla slags masker, balm, tinkturer och andra hårvårdsprodukter, är huvud och huvudmedel schampo. Shampoo är kända för att rengöra inte bara håret utan också hårbotten. Korrekt utvalt högkvalitativt schampo kan göra krullningar skrymmande, släta och silkeaktig, samt ge styrka och glans till även det mest sjuka och tråkiga håret.

Hur man väljer ett bra schampo?

Så, hur man väljer rätt schampo för att fortsätta att njuta av det konkreta resultatet?

Först, när du väljer ett schampo, sluta med de där naturliga organiska växtextrakten fungerar som tvättredienser, eftersom denna komposition hjälper till att bli av med olika problem med hårbotten och kommer att ha en terapeutisk effekt på den. Tja, respektive måste shampoo väljas efter hårtypen.

Det är också nödvändigt att noggrant undersöka dess sammansättning för att undvika oönskade konsekvenser.

Med innehåll av ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), torka hårbotten, och eftersom de färre av dem i schampo, desto bättre. Observera också pH-nivån, som ska vara identisk med PH i hårbotten.

För fet hår är det 6-7, för normalt 5-5,5, och för torrt hår - 4.

Och nu går vi direkt till betygsättningen. Den baseras på användarbetyg och feedback.

Topp - 10 bästa schampon 2018.

Out of Scores - Moroccanoil Moisture Repair

Den israeliska tillverkarens schampo med en effektiv formel rensar försiktigt alla typer av hår och mättar dem med användbara antioxidanter: arganolja, avokado och olivolja, fettsyror, keratin etc. Återställande schampo är lämpligt för hår som skadas av kemiska effekter och färgning.

 • Den har närande och fuktgivande egenskaper;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • UV-skydd;
 • Trevlig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Daglig ansökan.

10. Sim Sensitive Shampoo

Sim Sensitive är ett terapeutiskt, närande schampo som är utformat för färgat, skadat och torrt hår. Det bekämpar effektivt håravfall, lindrar irritation och förhindrar mjäll. Returnerar naturlig styrka och glans till skadat hår. Efter att ha applicerat shampoohåret lätt kammas och staplas.

 • Läkning egenskaper
 • Mot mjäll
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Näringsrik.

9. Skönheten i Professional Shampoo Expert Collection

Stunning shampoo från den inhemska tillverkaren, som är lämplig för daglig användning, rengör försiktigt håret, till mycket tips, utan att göra dem tyngre. Shampoo innehåller argan och macadamia regenererande oljor, som omedelbart absorberas i håret, lämnar ingen oljig film, skyddar håret från oönskade solexponeringar, förlänger livslängden av mättad hårfärg och provitamin B5, som är ansvarig för vävnadsregenerering och vitamin B3, vilket är nödvändigt för förbättring. blodcirkulationen involverade i bildandet av pigment i håret.

 • Stor flaska;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Prisvärd pris;
 • Utmärkt komposition;
 • Innehåller inte parabener och färgämnen;
 • Det har antistatisk effekt;
 • Håret blir långsamt smutsigt;
 • Trevlig arom;
 • Förvirrar inte håret;
 • Hårets mjukhet och silkhet under tvätt.
 • Inte så bekväm dispenser.

8. Estel Professional Otium Aqua Mild

Fuktgivande universell schampo professionell linje Estel, ger en bra glans, främjar omfattande håråterställning och effektivt rengör dem över hela längden, inte väger. Estel Professional Otium Aqua Mild är lämplig för alla hårtyper.

Den unika formeln av produkten - True Aqua Balance, baserad på aminosyror och betain, balanserar vattenlipidnivån, penetrerar djupt in i huvudets hudceller, fuktar och stärker håret, vilket ger en naturlig glans och strålning, har en antistatistisk effekt.

 • Innehåller inte lauritnatriumsulfat;
 • Mångsidig, lämplig för alla hårtyper;
 • Eliminerar mjäll
 • Daglig användning;
 • fuktgivande;
 • Hälsosam sken;
 • Rimligt pris.
 • Kan vara beroendeframkallande
 • Särskild lukt;
 • Håret är snabbt smutsigt.

7. Londa Professional Synlig Reparationsschampo

Professionell hårvårdsprodukt är utmärkt för dem som har genomgått en permanent, skadad, försvagad, torr kröning som kräver särskild vård. Det är bland annat perfekt för färgat hår. Almond och jojobaoljaxtrakt återställer hårstrålstrukturen försiktigt från insidan, skyddar den från att torka ut och fuktas på ett balanserat sätt. Rik komposition bidrar också till att ge maximal lyxvolym. Fuktgivande och närande schampo skyddar mot UV-strålar och främjar lätt kamning.

 • Daglig användning;
 • Fuktar hår;
 • UV-skydd;
 • näringsrik;
 • Ger volym;
 • Trevlig, hatad doft;
 • Enkel kamning och styling;
 • Bekväm flaska;
 • Professionell vård;
 • Prisvärd kostnad.

6. Schwarzkopf Professional Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Shampoo

Speciellt utformad för färgat hår baseras Shampoo på Krio Color Defense-teknik som balanserar färgpigment. Cryo formler - hydrolyserad silke med hjälp av extra ingredienser polerar ytan av lockar, ger dem en unik glans, och tvättar inte bort skuggan av färgat hår. Shampoo upprätthåller en stabil nivå av fukt och föremål till hårstrukturen och innehåller inte sulfater.

 • Daglig användning;
 • UV-skydd;
 • befuktning;
 • Lämplig för alla hårtyper;
 • Ljusarom;
 • Perfekt för hemvård;
 • Håller rik hårfärg.
 • kostnad;
 • Delvis överdriver huden.

5. Natura Siberica Shampoo Skydd och Glans för målade och skadade

Rhodiola rosea, mer känd som "gyllene roten" har länge varit känd för sina fördelaktiga och helande egenskaper. Det är inte förvånande. Rhodiola extrakt stimulerar naturliga regenerativa processer, ger näring till håret och ökar också deras skyddande potential. Shampoos Natura Siberika, konstruerad för svagt, skört och skadat hår, är rik på vitaminer och mineraler som är nödvändiga för det känsliga och noggranna skyddet av hårfibrer och hårbotten.

Dessutom innehåller schampoten Nature Siberik ett vitaminkomplex: C, D, A, B, E, P, och närmar sig hårbotten och håret med växtbaserat naturligt protein, Dahur sojaxtrakt. Fjärr-östra citrongräs, vit bivax, olja av sibirisk lin, etc., ger energi och vitalitet till hår.

 • Prisvärd pris;
 • Lämplig mot mjäll
 • Nourishing och moisturizing;
 • Lätt att skumma;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig doft.
 • Delvis överdriver huden.

4. Wella Professionals System Professional Balance Scalp Shampoo

Shampoo professionell linje för känslig hårbotten, lindrar klåda och irritation, rensar lätt och särskilt delikat håret och huden, återställer skadat hår och ger dem en elegant volym. Wella Balance Hårbotten förhindrar klåda, brinner, och kompenserar också för brist på fukt.

Omhändertagande av lås och hårbotten beror på de ingredienser som utgör produkten: lotus extrakt, förhindrar håravfall och eliminerar irritation i hårbotten, champagnextrakt, ger skina till tråkigt hår och mjukgör huden, E-vitamin, som återvänder styrka och naturlig glans hår, liksom panthenol, keratin, fytokeratin och glyoxinsyra.

 • Ta hand om känslig hårbotten;
 • Ger volym;
 • Med dispenser;
 • näringsrik;
 • fuktgivande;
 • Motståndskraftig och behaglig lukt;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Bekväm flaska.

3. L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore Shampoo

Pro Fiber reparera professionella serien för skadat hår från den franska jätten L'Oreal, anses med rätta vara en av bästa och mest kvalitativa. På grund av dess terapeutiska verkan och rika sammansättning.

Aminosilan är den aktiva komponenten som är ansvarig för att återställa och stärka hårstrukturen, den katjoniska polymeren täcker hårkutlet med en skyddande film och det revolutionerande Aptyl 100-komplexet ger en aldrig tidigare skådad effekt i tre steg: omedelbar restaurering i salongen, personlig hemvårdsprogram och effekt hemma. Lämpligare för torrt hår, och resultatet är hälsosamt och silkeslen.

 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig ihållande lukt;
 • Det närmar och fuktar håret;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Med luftkonditionering
 • Passar känslig hårbotten;
 • Gör kamningen enklare
 • Näringsrik.

2. Matrix Totalresultat Färg Obsessad

Shampoo skyddar professionellt och pålitligt hår från ultravioletta strålar och från de skadliga effekterna av radikaler, rensar håret och påverkar hårbotten positivt, bibehåller optimal PH-balans och effektivt bekämpar håravfall och ger också en rik färg och hållbar glans av färgat hår.

Sjampoen förhindrar tvärsnittet av spetsarna, deras bräcklighet och återställer de porösa områdena av hår. Den innehåller solrosolja och E-vitamin, skyddar krullarna mot de negativa effekterna av yttre faktorer, liksom naturliga silikoner, vilket ger sken och förbättrar hårstrukturens integritet avsevärt.

 • Prisvärd pris;
 • Daglig användning;
 • Med luftkonditionering
 • Lämplig för tunt och skadat hår;
 • Lämplig för färgat hår;
 • Lätt kamning
 • näringsrik;
 • Trevlig lukt;
 • Bekväm flaska;
 • Ekonomisk konsumtion.
 • Håret blir tjockt vid rötterna.

1. Mulsan kosmetisk reparationsschampo

Ovillkorlig första plats är företaget Mulsan Cosmetic shampoo. Egenskapen hos detta schampo i sin naturliga sammansättning. Det innehåller inte sulfater (SLS, SLES), parabener, silikoner och andra kemikalier som kan skada hår.

Shampoo återställer skadat hår, minskar håravfall, ger naturlig glans och elasticitet till lock. Efter användning blir krullarna mjuka och släta, och viktigast av allt - friska. Mulsan Cosmetic är ledande inom naturlig och säker kosmetika. Produkterna njuter av otrolig framgång med kvinnor, med särskild uppmärksamhet åt deras hälsa. När det gäller dess egenskaper och sammansättning överträffar det enkelt konkurrenterna med en kostnad som är högre än 4-7 gånger. Säkert rekommendera den officiella webbutiken (mulsan.ru)

 • 100% naturlig komposition
 • Låg kostnad;
 • Extrakt av växter och oljor i kompositionen;
 • Återställer skadat hår
 • Minskar förlusten;
 • Gör krullar vackra och friska;
 • Den har ett behagligt ljust arom;
 • Bekväm att använda;
 • Låg konsumtion;
 • Snabb och fri frakt.

Några användbara videoklipp

Lyxiga lockar är varje kvinnas telefonkort. Och därför borde det vara mer noggrant relaterat till hårvård, inte sparsamt, varken styrka eller tid, inte pengar. Och om hur vårt betyg Topp 10 av de bästa schamponerna från 2018 var till nytta för dig, kan du dela i kommentarerna.

De bästa schamponerna för hår. Topp 10

Denna bedömning av de tio bästa shamponerna för hår i början av 2017 baseras på Yandex-Marknadsbetyg, där mer än 40 tusen olika typer av schampon från dussintals nätbutiker är representerade. Produktbetyg på Yandex Market beräknas utifrån alla recensioner och användarbetyg.

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo

Genomsnittspriset är 1535 rubel (för en flaska 250 ml). Shampoo från den israeliska tillverkaren Moroccanoil utformad för hår, försvagad och skadad av färgning, kemiska effekter eller varm styling. Moroccanoil revitaliserande fuktgivande schampo har en mycket effektiv formel som smutsar och svalar håret, mättar varje sträng med antioxidantrik arganolja, keratin, fettsyror och andra näringsämnen. Dessa ingredienser arbetar samtidigt på två nivåer: tränga djupt in i håret, stärka strukturen och fukta hårsäckarna, vilket gör håret lydigt och friskt - från utsidan och insidan.

ESTEL Prima Blonde Shampoo

Genomsnittspriset är 450 rubel (för en flaska 250 ml). Silver shampoo Prima Blond från den ryska tillverkaren Estelle skapades speciellt för att försiktigt borsta ditt hår för att ge dem en ädel silverskugga. Natur Parl-systemet i produktens sammansättning innehåller panthenol och keratin, vilket bidrar till återställandet av hårstrukturen, vilket ger dem mjukhet och glans.

Shampoo Sim Sensitive System 4 5312

Genomsnittspriset är 936 rubel (flaskor från 100 till 500 ml). Therapeutisk schampo från det finska varumärket Sim Sensitive är konstruerat för torrt, skadat och färgat hår. Förhindrar mjäll, lindrar klåda och irritation. Efter att ha använt shampoo blir håret slät, silkeslen, lätt att kamma, klåda försvinner, håravfall minskar, mjäll är frånvarande.

Londa Color Radiance shampoo

Genomsnittspriset är 478 rubel (för en flaska 250 ml). Shampoo från det tyska varumärket Londa, som ägs av det amerikanska företaget Coty, skapades speciellt för att förhindra allvarliga skador på färgat hår. På grund av de olika miljöeffekterna kan färgat hår bli poröst, eftersom färgningsprocessen gör den ömtålig. Det nya Londa-shampooet använder en speciell teknik som använder Radialux-mikrojoner, som effektivt kan avlägsna kemiska färgämnesrester samt blockera Vitaflection-mikrosfärerna, samtidigt som du behåller levande hårfärg.

Schwarzkopf Professional Sulfate-Free Shampoo

Genomsnittspriset är 680 rubel (för en flaska 250 ml). Shampoo från det kända tyska varumärket är utformat för färgat hår. Tack vare en speciell lameringsteknik återgår håret till en optimal nivå av pH 4,5 och tätar färgpigment, vilket ger upp till 90% färgretention och upp till 100% mer glans. Teknologi Krio Color Defense stabiliserar färgpigment, fixar dem, som om de fryser. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen i kryoformler är silkehydrolysat, med hjälp av ytterligare ingredienser för att polera hårets yta, vilket ger en läcker glans. Amincell reparationsteknik ger näring till hår på mobilnivån.

Shampoo är idealisk för användning efter färgning och för hemvård. Innehåller inte sulfater.

Matris så lång skada Shampoo

Genomsnittspriset är 565 rubel (flaskor från 300 till 1000 ml). Shampoo med ceramider för håråterställning från den amerikanska tillverkaren Matrix rensar försiktigt skadat bräckligt hår, stärker, ger dem en hälsosam glans. Återställd från insidan och skyddad från utsidan av håret återfår sin naturliga styrka och elasticitet. Passar alla hårtyper.

Tack vare Cuticle Rebond-tekniken handel med ceramider och aminosilicones schampo återställer hår från insidan och skyddar det från utsidan från ytterligare skador. Ceramider tränger in i hårstrukturen, fyller det skadade hårets hål och klistrar dem ihop. Som ett resultat är skarvflakorna (hårbeklädnaden) tätt fastsatta på varandra och bildar en jämn och jämn yta. Förhindrar gallring, förhindrar förstöring av hår på grund av yttre påverkan. Med en positiv laddning neutraliserar aminosilikoner den negativa laddningen på hårets skadade områden. Aminosiliconer bosätter sig i form av små partiklar i en höftkropps höjda vågor, i högre grad - i ändarna av håret. Som ett resultat blir håret friskt, elastiskt och glänsande.

Shampoo Wella Balance Scalp

Genomsnittspriset är 1200 rubel (flaskor från 250 till 1000 ml). Shampoo från det tyska varumärket Vella, som ägs av det amerikanska företaget Coty, designat för känslig hårbotten. Verktyget rensar försiktigt håret, lugnar hårbotten, lindrar irritation, återställer skadat hår, har en fördelaktig effekt på regenerering av hårbotten. Med detta schampo kommer du definitivt att glömma klåda, brinnande hårbotten. Detta schampo innehåller inte dofter.

Sammansättningen av följande ingredienser: lotus extrakt, champagnextrakt, keratin, glyoxinsyra, panthenol, vitamin E, fytokeratin.

Shampoo Natura Siberica Protection and Shine

Genomsnittspriset är 360 rubel (för en flaska på 400 ml). Shampoo för att skydda färgat hår från det ryska varumärket Natura Siberica (Siberica Natura) baserat på extrakt av Rhodiola rosea och Dahurian sojabönor med vit bivax förbättrar avsevärt hårets motstånd mot de skadliga effekterna av kemikalier som ofta finns i färgämnen. Användningen av Rhodiola Rosea-extrakt ökar hårets skyddspotential, ger näring och fuktar dem, liksom stimulerar de naturliga regenerativa processerna. Dahuri sojabönaxtrakt kan mätta hårbotten och håret med det mest värdefulla växtbaserade proteinet, medan vit bivax stärker håret och ger det en hälsosam glans.

Shampoo L'Oreal Professionnel Pro Fiber Restore

Genomsnittspriset är 1080 rubel (flaskor från 250 till 1000 ml). Shampoo för kraftigt skadat hår från det kända franska märket L'Oreal. Aktiva ingredienser: aminosilan-kiselkiselförening för att binda hårets inre skikt till ett tredimensionellt nätverk (stärka och återställa hårstrukturen); katjonisk polymer som täcker hårkutiklet med en skyddande film och "tätande" Aptyl 100-komplexet inuti håret.

Matrix Totalresultat Färg Obsesserad schampo

Genomsnittspriset är 530 rubel (flaskor från 300 till 1000 ml). Shampoo för att skydda färgen av färgat hår med antioxidanter från den amerikanska tillverkaren Matrix. Rengör försiktigt, stärker håret, skyddar mot skadliga effekter av UV-strålar och fria radikaler. Mättar håret med en hälsosam glans. Bibehåller fuktbalansen, förhindrar att färgen blinkar till nästa hårfärg. Ljus färg tack vare hemligheten för skydd mot tvättning av skuggan. Color Obsessed shampoo främjar restaureringen av porösa hår. Ger varaktig glans och färg. Antioxidanter hjälper till att skydda håret från de negativa effekterna av miljön, bibehåller färgens ljusstyrka upp till 32 gånger att tvätta huvudet

- E-vitamin - rikt på antioxidanter, hjälper till att bekämpa fria radikaler, vilket skyddar mot exponering för skadliga ämnen.

- naturliga silikoner - hjälper till att förbättra hårets tillstånd och förbättra hårfibrernas integritet, vilket ger sken till dem.

- solrosolja - perfekt för färgat hår.

Kvalitetstest: vilket schampo anses vara det bästa?

Valet av utbudet av hårvårdsprodukter är så brett att många kvinnor helt enkelt inte vet vad de ska välja. Vad är det perfekta hårschampot? Detta ämne är i första hand i diskussionen om diskussioner om kvinnors forum. Det finns många tips, men när du besvarar frågan vilken typ av schampo som är bäst, är det nödvändigt att ta hänsyn till produktens särdrag för att göra rätt val och få maximal effekt från användningen.

Ett bra schampo bör uppfylla följande kriterier:

 1. Skonsam rengöring av hår och hårbotten från vardagliga föroreningar och stylingprodukter.
 2. Skydd av hårkutiklet.
 3. Minimering av statistisk elektricitet.
 4. Bevarande av naturlig fukt och keratin.
 5. Ger en ljusvolym.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Korrekt bas

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

Grunderna som kan skada:

 1. Natriumlaurylsulfat (SLS).
 2. Ammonium Laurylsulfat.
 3. Ammonium Laureth Sulfat.
 4. Natrium Lauret Sulfat.

Dessa kemiska komponenter verkar inte på huden och hårsäckarna på bästa sätt, ofta kan de orsaka mjäll och förvärra sebaceous körtlar. Dessutom kan håret bli tråkigt och sakta ner tillväxten. Det är bättre att föredra följande grunder:

 1. Cocoamidopropyl Betaine
 2. Decylglukosid eller decylpolyglukos
 3. Natrium Lauroyl Sarcosinate
 4. Natriumlaurylsulfofacetat
 5. Dinatrium Laureth sulfosuccinat
 6. TEA Layril Sulfat
 7. Cocamide dea
 8. DEA-cetylfosfat
 9. DEA-Oleth-3-fosfat

De säkraste baserna är tvålmuttrar och tvålrot, eftersom de är gjorda av naturliga råvaror. Det är en bra grund - en pant av hårets skönhet, så valet måste tas på allvar. För att göra detta måste du veta flera urvalskriterier för att välja det bästa schampot.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Av hårtyp

Först och främst är det nödvändigt att ta hänsyn till vilken typ av hår och hud som är för att korrekt välja huvudvårdsprodukten - schampo.

 1. Fet stil Det kännetecknas av talgkörtlarna, som gör att håret efter tvätt snabbt blir "smutsigt" i utseende, förlorar sin volym och naturlig glans. Tvätta dem nästan dagligen. För denna typ är det nödvändigt att välja produkter med antibakteriella komponenter som försiktigt rengör inte bara håret utan också hårbotten. Kompositionen bör ge en försiktig vård och normalisera sebaceous körtlar naturligt, det är bra om det finns tannin och kitin i kompositionen. Ägare av fet hår bör undvika produkter med aggressiva kemiska ingredienser som bara ökar aktiviteten hos talgkörtlarna. I kompositionen måste vara naturliga ingredienser: nässla, extrakt från lök, mynta, salvia.
 2. Torr typ. Med den här typen av hår är svårt att röra, dåligt mottaglig för styling och tipsen splittras snabbt. Verktyget måste utformas speciellt för torrtyp, det bör innehålla ingredienser som kommer att närma, fukt och återställa strukturen hos skadat torrt hår. Tja, om kompositionen kommer att vara olja, panthenol, kamomill.
 3. Kombinerad typ. Karaktäriserad av det faktum att hårbotten på toppen är benägen för fett och på baksidan av huvudet - till torrhet. Medel för rengöring bör bestå av alla mjuka komponenter som rengör och återställer den naturliga huden, främjar tillväxt.
 4. Normal typ. Det är ganska sällsynt, med den här typen måste de rengöras 1-2 gånger i veckan. Karaktäriseras av närvaron av naturlig glans och skönhet. Uppgiften för någon produkt för denna typ är att ge försiktig omsorg, hjälpa till att stärka och växa hår.
 5. Tunn typ. Förekommer hos de flesta människor Med denna typ av hår har en tunn diameter. Ofta saknar de volymen och växer långsamt. Kan hänvisa till vilken typ som helst. För denna typ av tvättmedel måste vara med tätningskomponenter, för att öka volymen. Föredrag att ge kompositionen med tillsats av keratin, protein, pektin. Det är bättre att vägra 2in1 produkter, eftersom de gör håret tyngre, berövar det av volym och aktiv tillväxt.
 6. Skadad typ Denna typ innefattar färgat och kemiskt krökt hår. Varje användning av kemiska komponenter kommer att leda till en förändring av deras struktur. Därför bör schampon närma dem, inte irritera hårbotten, ge dem elasticitet och främja tillväxt. Det bör innehålla speciella näringsämnen och fuktgivare, liksom ett ultraviolett filter som behåller färg efter färgning.

Val efter överenskommelse

Förutom schampon speciellt utformade för varje typ finns det andra typer av detta rengöringsmedel på marknaden:

 1. Therapy. Designad speciellt för att bekämpa mjäll och aktiv hårväxt. Den innehåller näringsrika extrakt från oljor, antibakteriella komponenter. Kompositionerna är olika, allt beror på tillverkaren. Detta är ofta bifonazol, ketonazol eller tjära.
 2. Medel 2in1 eller 3v1. De är multifunktionella, eftersom de inkluderar luftkonditionering och en närande mask. Men experter rekommenderar att du använder dessa verktyg separat, eftersom huvudschemat för varje schampo är först och främst rengöring.
 3. Sulfatfri. Det framkom som en följd av tendensen att överge kemiska hårvårdsprodukter, och många tillverkare har lanserat liknande varumärken. Innehåller grunderna av vegetabiliskt ursprung, extrakt av örter och oljor för intensiv hårväxt.
 4. Professional. Designad för intensiv exponering för hår, vilket förbättrar utseendet och främjar snabb tillväxt på grund av närvaron av speciella kemiska komponenter. Kan användas för att öka volymen till ditt hår.

Expertutlåtandet finns i videon.

Vad ska finnas på etiketten?

Vid val av denna produkt är det nödvändigt att noggrant studera sin komposition, eftersom det beror på tillverkarna. Men den grundläggande informationen ska se ut så här:

 1. Tillgänglighet för hållbarhet och tillverkningsdatum.
 2. Den kompletta sammansättningen av anläggningen är på engelska, eftersom det är han som väljs av internationella standarder.
 3. Ingredienser indikeras på ett sådant sätt att ju närmare de är överst i ingredienslistan, desto större blir deras procentandel. Detta kännetecknas speciellt av speciella tillsatser: om de ligger utanför den 7: e positionen i listan är deras innehåll försumbar och kan därför helt enkelt inte ge terapeutisk effekt till håret eller öka tillväxten och andra kemiska tillsatser ersätta den. För det första är det alltid vatten, eftersom det läggs till resten av ingredienserna.
 4. Experter rekommenderar att du föredrar produkter som innehåller från 20 till 35 komponenter.

Expertråd: Byta skift regelbundet var tredje månad, eftersom håret blir vant med dess komposition och slutar slutligen reagera på det. Därför, för håret måste du ansöka 3-4 lämpliga för sammansättningen av fonderna per år.

Huvud urvalskriterier

Sortimentet är så stort att många experter finner det svårt att svara på vilket av dem är att föredra, så de rekommenderar innan de köper för att uppmärksamma följande punkter:

 1. Ett schampo av god kvalitet bör innehålla från 20 till 30 föremål. Färger, smaker, konserveringsmedel bör finnas i slutet av listan.
 2. Grunden för varje schampo borde vara naturligt, eftersom det beror på det positiva resultatet av dess användning.
 3. Användbara kosttillskott som vitaminer, oljor, olika extrakt av medicinalväxter bör vara närmare toppen av listan på etiketten.
 4. Var uppmärksam på pH-nivån. Normalen i hårbotten anses vara 4,2-5,6. Neutral schampo har upp till 7 pH. Indikatorn mindre än 7pH anses vara sur, och värdet på etiketten över pH 7 är alkaliskt, därför är det bättre att vägra att köpa ett sådant schampo.
 5. Konsistensen måste vara tjockare och nacken är smal, eftersom ett sådant verktyg är lättare att dosera före användning.
 6. Om användningen av en ny produkt förvärrar hårets allmänna tillstånd, är ett sådant schampo inte lämpligt för vidare användning och det måste leta efter en ersättare.

Hur man bestämmer om schampo är lämplig

För att förstå om det kom för hår, kan du bara efter några applikationer. Omedelbart bör vara en känsla av renhet, håret ska vara mjukt, för att få volym och kamma bra. Det bör inte finnas någon irritation, rodnad och lust att skrapa huvudet. Med det ökande antalet applikationer bör strängar växa bra. Endast i dessa fall kan vi säga att det är den perfekta shampooen för hår. Från första gången är det ganska svårt att välja, eftersom varje person har en individuell uppfattning om något sätt.

Om det finns svårigheter att välja, är det bättre att kontakta trichologen, han kommer att göra en omfattande analys av hår och hårbotten och ge värdefullt råd om vilket schampo som är bättre att använda för att lösa alla problem. Men ibland ger även högsta kvalitet och dyra schampo inte en positiv effekt, eftersom deras tillstånd är direkt beroende av människors hälsa. För tillväxten och skönheten i håret kräver en balanserad kost, vilket minimerar uppfattningen av stressiga situationer, förbättringen av alla metaboliska processer i kroppen.

Professionella hårschampon: betyg av det bästa, recensioner, pris, var du kan köpa

Varje flicka drömmar om en vacker stil, men hemma är det svårt att uppnå effekten, som i frisörsalonger. Där använder professionella stylister specialiserade förberedelser.

Varför är det omöjligt att uppnå det önskade resultatet på konventionella sätt? Saken är att i motsats till konventionella tvättmedel är de aktiva substanserna, som innehåller professionella, mer koncentrerade. På grund av den ökade koncentrationen av diskmedel tar man lätt bort fett, mjäll och andra partiklar från hudytan. Som ett resultat ser håret ut friskt och lätt att stila.

Till glädje för tjejer, inte idag säljs professionella hårprodukter i många butiker, och alla som vill ha det har möjlighet att köpa dem. I artikeln lär du dig allt du behöver om professionella hårschampon:

innehåll:

Professionella schampon för hår: ranka bäst, recensioner

Professionella schampon har tre funktioner: tvättmedel, balsam och wellnessmask. Sammansättningen av absolut alla schampon inkluderar: ceramider, panthenol, vitaminer och växtekstrakter. Professionellt verktyg väljs individuellt, för att hjälpa till att bestämma varumärket har vi sammanställt en ranking av de bästa professionella hårschamponerna. Recensioner, bilder, egenskaper hos ansökan kommer att berätta vilka medel som är mer effektiva. TOP-listan innehåller följande märken:

Vella

Öppnar rankningen av den bästa Wella Professional shampoo. Märket är ganska populärt bland konsumenterna och har länge fått sitt förtroende.

Det tyska handelsbolaget producerar en serie läkemedel som hjälper till att ta hand om hår. Vellas professionella linje innehåller schampo, spray, balsam, balsam, mask och mycket mer.

Näringsämnen inkluderar: E-vitamin, glyoxylsyra, silkextrakt och panthenol. Formeln med medel Vella minimerar riskerna för eventuella hudirritationer, klåda och skalning. Verktygsledningen lämplig för tjejer med hög känslighet i huden.

Dostointsva

 • Förekomsten av E-vitamin, vilket stärker håret.
 • Kostnadseffektiv användning.

brister

  Närvaron av silikoner.

I skönhetssalongen gav mästaren mig en miniatyrburk. Shamput gav krullstyrka och elasticitet. Medger perfekt skum. Efter tvättning är krullarna fuktiga och mjuka. I allmänhet tyckte jag om verktyget. Men kompositionen är i tvivel, eftersom det finns färre naturkomponenter än kemikalier

Londa

Produkter som tillverkas av det tyska företaget Londa, är gjorda speciellt för skickliga hantverkare. Företaget producerar flera produktlinjer för att återställa sjukt och svagt hår.

Shampoo har en traditionell komposition som innehåller silikon och SLS. Dessutom tillförde tillverkaren passionsfrukt bär extrakt, apelsinskal lipider. Shampoo har en tjock konsistens, en liten mängd av produkten är tillräckligt för att få en stor mängd skum.

Verktyget rengör perfekt håret från det omgivande damm och smuts. Effekten av renhet förblir hela veckan.

Dostointsva

 • Långtidseffekt.
 • Kvalitativt tar bort överskott av talg.

brister

 • Förekomsten av kemiska komponenter.

Hela tiden tvättade jag mitt hår med ett visst märke. Men med tiden märkte jag missbruk av verktyget. I skönhetssalongen rekommenderade mästaren schampo och balsam Londa. Jag är glad över pengarna. Håret började skina och ser mycket hälsosammare ut. Shampoo förvirrar inte håret och är lätt att kamma. Stort märke, nu köper jag bara det.

Schwarzkopf

Det tyska varumärket Schwarzkopf producerar både konventionella och professionella schampon. Företaget producerar produkter som är lämpliga för alla typer av hår och därför är de universella.

Shampoo innehåller en stor mängd naturliga oljor: marulovoe, argan och andra. Förutom dem innefattar kompositionen konditioneringskomponenter. Detta möjliggör användning av schampo utan ytterligare balsam och balsam.

Dostointsva

 • Silikonfri.
 • Förekomsten av UV-filter.

brister

Vi har använt Schwarzkopf-schampo i två år nu. Det stärker locken väl, vilket gör håret mer voluminöst och lysande. Lämplig för små barn och orsakar inte allergiska reaktioner. Alla rekommenderar detta märke

Loreal

Företaget L'Oreal tillverkar produkter som säljs på massmarknaderna. Det är fritt tillgängligt, och köp det är inte svårt.

Bland de många hårvårdslinjerna producerar L'Horeal en professionell - Pro-Keratin Refill Shampoo. Verktyget stramar håraxlar och glödlampor. Syftet är att täcka håret med en tunn film som skyddar locken mot yttre negativa influenser.

Sammansättningen av tvättmedelskosmetik innehåller: incellmolekyler, prokeratiner, veteprotein, fruktsyror och arginin. Loreal - det bästa verktyget för hårvolymen.

Dostointsva

 • Mjukar håret och tar bort överflödighet.
 • Väger inte ner håret.

brister

 • Läker inte delade tänder.

Jag använder schampo i en månad. Under denna tid blev håret starkare och återfåde tonen. Jag led av mjäll, men verktyget eliminerade problemet. Shampoo skum rengör lätt och omedelbart håret från föroreningar. Inget behov av att tvätta igen

matris

Matrix Moisturizing Shampoo är den bästa rengöringen från den amerikanska tillverkaren. Det är mycket effektivt för fint hår, återställer hårsäckar och skyddar håret från utsidan, återställer sin naturliga styrka och styrka.

Matrisen innehåller ceramider, bulk vitaminkomplex och andra aktiva ingredienser. Sammansättningen absorberas i försvagat hår, näring dem med medicinska ämnen och berikar med vitaminer. Som ett resultat av denna inverkan uppträder nya glödlampor som förhindrar sårbarhet och förlust.

Dessutom innehåller schampot aminosilikon, vilket återställer hår från insidan. Aminosilikonelement penetrerar hårstrukturen, fyller och limar hålrummet i det skadade håret.Nästa Artikel
Sår på huvudet i håret: orsaker, behandling