8 bästa professionella hårfärger


På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Vad är det bästa hårfärgen?

Idag fylls disken av kosmetikaffärer med ett brett utbud av hårfärgprodukter. Och det är ganska svårt för kunderna att förstå varans olika varor för att bestämma vilken produkt - professionell eller vanlig, att föredra.

Det bästa hårfärgen bör uppfylla olika krav. För att vara tillräckligt resistent är det bra att ligga på håret och ha en minimal traumatisk effekt på trådarna. Professionell kosmetisk uppfyller dessa krav mer, vilket framgår av många undersökningar och kundrecensioner. Låt oss ta reda på vilket hårfärg är bättre, och hur man väljer rätt färgverktyg.

Professionella färger: egenskaper och sorter

Alla hårfärger kan delas in i tre huvudkategorier:

 1. Motståndskraftig färg;
 2. Semiproof färgämnen;
 3. Färgmedel.

Hållbar färg. Denna grupp är i sin tur indelad i 2 undergrupper: permanent och halvvarig.

 • Ammoniak och väteperoxid finns i permanenta färger. Detta komplex av aktiva substanser och är ansvarig för färgstabiliteten. Väteperoxid lyser aktivt hårets naturliga pigment och ammoniak säkerställer penetrationen av färgkomponenten i hårets axel. Med hjälp av permanent färg kan du radikalt ändra hårfärgen och helt eliminera grått hår, vilket ger håret en rik färg. Sådan färgning är ganska resistent, färgen tvättar inte under en lång tid och förlorar inte ljusstyrkan. Samtidigt förstörs de aggressiva verkningarna av de aktiva substanserna hårets struktur, de blir tråkiga, torra och livlösa.
 • Halvvariga färgämnen påverkar håret mycket noggrant, men deras effekt är inte lika långlivad. Därför kallas de ofta färgtoner, eftersom de kan uppdatera den huvudsakliga hårfärgen väl eller byta den till 1-2 toner. Sådana färgämnen innehåller inte väteperoxid, därför är de inte lämpliga för lättnad, de kan måla grått hår om deras antal inte överstiger 50%.
 • Halvbeständiga färgämnen anses vara det säkraste håret. De ger en vacker och jämn skugga, men kan inte radikalt ändra färg eller högkvalitativ färg över grå hår, eftersom de innehåller minsta mängd ammoniak. Till följd av avsaknaden av skadlig effekt förblir strängarna starka och friska.
 • Färgmedel. Sådana färgämnen innehåller inte alls ammoniak, vilket påverkar hållbarheten hos färgning. Färgen tvättas snabbt ut och den ursprungliga hårfärgen återkommer efter flera schamponeringsprocedurer. Sådana produkter ger emellertid en naturlig färgmättnad, och tack vare den säkra sammansättningen kan de användas oftare, behålla önskad nyans.

Hur man väljer en kvalitet, bra hårfärg?

Många av oss tycker om att titta på det riktigt populära programmet "Testköp". Dess skapare hjälper ryssarna att välja högkvalitativa varor. Ett av diagrammen i detta program var tillägnad professionella hårfärger. Under överföringen valdes flera prover av populära färgämnen och skickades till ett specialiserat laboratorium för forskning.

Som ett resultat visade det sig att det bästa hårfärgen i "Testköp" -programmet är professionella produkter från välkända kosmetiska märken L'Oreal och Cios. I samma program fick potentiella köpare instruktioner om hur man väljer rätt färgfärg. Så, när du väljer ett färgämne, följ några viktiga regler:

 • Innan du köper, gå till tillverkarens officiella hemsida, kolla in färgpalettens färg och välj det lämpliga alternativet för dig själv.
 • Försök att köpa hårfärg i specialiserade butiker av professionell kosmetika. Vid inköp, kontrollera integriteten av förpackningens täthet hos ett rör av färg. Dessutom måste paketet innehålla batchnummer. Om det behövs, begära ett intyg om överensstämmelse som garanterar äktheten och kvaliteten på produkterna.
 • Var uppmärksam på priset. Bra färg kan inte vara billigt! Professionella verktyg är 2 till 3 gånger dyrare än konventionella färgkompositioner.
 • När du väljer en färg, använd tjänster från en säljare-konsult, han borde berätta om alla nyanser om att använda denna produkt, dess sammansättning, styrkor och svagheter och hjälpa till att hitta det bästa alternativet i "priskvalitet" -förhållandet.

Välj ett färgämne enligt hårtyperna och dess tillstånd. Var uppmärksam på färgämnets sammansättning. Om håret är skadat och torrt, är det bättre att överge användningen av aggressiva, vidhängande färgämnen och gå för mjukare och mer skonsamma alternativ. I ett stort sortiment av kosmetika är det lätt att bli förvirrad, en professionell frisör - stylist eller vårt betyg på de bästa hårfärgerna som vi tar upp till er uppmärksamhet kan hjälpa till med ett val.

Granskning av de bästa hårfärgerna

Experter genomförde nyligen en undersökning bland 700 ryska kvinnor i olika åldrar. Syftet med studien är att ta reda på vilken är den bästa hårfärgen och vilka kända varumärken kvinnor föredrar.

Enligt undersökningsresultaten kom Garniers produkter överst, L'Oreal var andra och Schwarzkopf var på tredje plats. Låt oss dölja mer detaljerat om de grundläggande egenskaperna och fördelarna med de färgämnen som ingår i betyget på de mest populära kosmetika.

1. Garnier

Nutrisse Crème-serien. Det välkända kosmetiska företaget har utvecklat en rad färgämnen, vars palett representeras av 14 nyanser. Det är en hållbar grädfärg med en känslig krämig textur som underlättar appliceringen på håret. Färgämnets sammansättning innefattar fruktoljor, keratin och näringsämnen.

Den unika patenterade formeln skyddar väl mot uttorkning och bryr sig omsorgsfullt för hår och bibehåller sitt hälsosamma och strålande utseende. Inkluderat med färgen är en speciellt utformad balmvård med avokadoolja, vilket ger strängarna jämnhet, mjukhet och silkighet.

Creamfärg har en trevlig, känslig lukt och målar väl grått hår. Många kunder tror att dessa är de bästa hårfärgerna för blondiner. Och det är sant att i denna serie presenteras huvudsakligen mättade, naturliga nyanser (gyllene, blonda, koppar, honung).

Color Naturals. Verktygslinjen påverkar riken i olika nyanser (mer än 30) och hållbarhet. Färgens ljusstyrka försvinner inte ens 8 veckor efter färgning. En innovativ formulär av kosmetika skapad på basis av naturliga ingredienser - olivolja, karit och avokado. De ger näring till håret och behåller sin mjukhet och naturlig glans.

Olia-serien. Dessa är beständiga krämfärger, vars främsta fördel är avsaknaden av ammoniak och andra aggressiva ämnen. Paletten består av 25 olika toner. Den speciella formeln för färgämnen innehåller fyra naturliga oljor: kamelia, solros, passionflower och alba.

De ger intensiv hydrering, främjar djup penetration av färgpigmentet, släpper och tätar vågorna i skadat hår. Denna omfattande vård skapar effekten av laminering, skyddar håret effektivt mot skadliga effekter och garanterar 100% resultat av färgning.

2. L'Oreal

Preference-serien. Paletten av färgämnen från L'Oreal presenteras i mer än 30 nyanser. Dessa är de mest varierade alternativen - från ljusblond till rika röda och lysande svarta färger. Färger av denna serie ger vidhäftande färgning som upprätthåller färgmättnad upp till 8 veckor.

Mikrosfärer med pigment ger liknande hållbarhet, deras miniatyrstorlek gör det möjligt att penetrera djupt in i hårstrukturen och uppnå jämnhet och färgdjup. Sammansättningen av färgverktyg innefattar näringsämnen, vitaminkomplex och keratiner, som ger näring, fuktgivande och skydd av hår. Levereras med en vårdbalsam som fixar färgen och gör håret mjukt och hanterbart.

Casting Creme Gloss är en populär serie färgämnen bestående av 28 nyanser. Dessa är ammoniakfria färger som ger mest skonsam och mild färgning. Den speciella formeln med vård och näringskomponenter ger djup färg och samtidigt skyddar och stärker håret från utsidan och insidan.

Användningen av färg ger rika, ljusa färger och 100% grå hårfärgning samtidigt som hårhälsan upprätthålls. Produkter från denna serie är lätta att använda hemma. Deras ljusa, krämiga konsistens passar bra på håret och överskottet avlägsnas lätt.

Färgen luktar gott, flödar inte och tvättas endast efter 5-6 veckor. I förpackningen finns inbyggd balsam med royal gelé, vilket ger håret en jämn och glansig glans.

Excellence Creme-serien utmärker sig för sin maximala mjuka effekt, vilket uppnås tack vare ett speciellt skyddande serum. Det bör appliceras på håret omedelbart före färgning. Färgets huvudkomposition berikas med värdefulla pro-ceramider, som på ett tillförlitligt sätt förstärker håret och närnar det längs hela längden. Satsen innehåller även en balsam och en mask, de fixar resultatet av färgning och gör håret levande och glänsande.

3. Schwarzkopf

Viktig färgserie. Produkter från Schwarzkopf representeras av en rad ammoniakfria krämfärger baserade på naturliga växtkomponenter. De innehåller extrakt av vitt te och litchi, vilket garanterar mild färgning, näring och skydd av hår.

Som ett resultat är krullarna förvandlade, ser jämna och glänsande och glädje i en rik, djup färg. I denna serie presenteras mer än 20 olika nyanser.

Varje förpackning med färg kompletteras med en förstärkt balsam, som appliceras efter huvudfärgen, skyddar och förstärker håret säkert från rot till spets och gör det lydigt och voluminöst. Färgspektrumet är livligt och naturligt, valfri nyans är ganska resistent och håller på håret under ganska lång tid.

Perfekt Mousse. I denna serie av icke-ammoniakfärger presenteras 22 nyanser. De ger en djup, ljus färg och ger håret en lyxig, glansig glans. Kosmetika berikas med orkidé och sojabönekstrakter, som är ansvariga för att skydda och närma sig strängarna.

Produkterna i denna serie kännetecknas av deras ekonomiska användning och delikat, diskret arom. Färgen kommer med en speciell balm, vars volym är tillräcklig för att bearbeta även de längsta strängarna.

4. SYOS

Professionell prestation. Denna gräddgrå utvecklades av ett tyskt kosmetikföretag speciellt för effektiv hårfärgning hemma. För enkel användning är färgflaskorna utrustade med speciella applikatorer. Färgämnets sammansättning innefattar ett särskilt komplex av näringsämnen berikade med veteproteiner och provitaminer.

Färgpigmentet tränger djupt in i håraxeln, ger intensiv, bestående färgning och lång retention av mättad färg.

ProNature. Detta är det bästa professionella hårfärgen från varumärket SYOSS, eftersom det har ett minsta ammoniakinnehåll och garanterar en mild och försiktig vård. Paletten i denna serie innehåller 12 naturliga nyanser från en kall blond blond, till en glödande blå av svart.

Färgämnen innehåller en ökad koncentration av färgpigment, vilket säkerställer ljusstyrka och färgstabilitet, medan naturliga växtekstrakter av ginkgo och aloe vera återställer strukturen hos trådarna från insidan och säkerställer deras mättnad med vitaminer och näringskomponenter.

5. Wella

Beständig kräm - färger från företaget Vella är skapade på ett innovativt syrebasis, vilket garanterar långvarig bevarande av färgmättnad och ger mjukhet, elasticitet och naturlig glans av hår.

Kokosnötxtrakt, som ingår i produkten, omsluter varje hår med en osynlig biobeskyddande film som skyddar mot yttre och mekaniska influenser och stöder strängarnas hållfasthet och hälsa.

Färgens trevliga och känsliga konsistens gör det enkelt att fördela det över hela hårets längd, garanterar bestående färgning och skydd mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning.

6. Estelle (Estel)

Professional DeLuxe - en serie professionella färgämnen, som ger effektiv vård och skydd av hår. Färger av denna serie kan användas både för huvudfärgning och som färgämne.

Den patenterade formeln baserad på krom-energi-komplexet gör det möjligt att uppnå perfekt hårjustering, restaurering av deras struktur och skyddar strängarna från eventuella negativa effekter.

Efter färgning är håret starkt, mjukt och blir mättat med färg och livlig glans. Färgen är perfekt för att avlägsna grått hår, det är lätt att använda hemma, eftersom dess mjuka struktur gör det enkelt att applicera och jämnt fördela på strängarna.

7. Londa

Londacolor Professional är en färglinje med mikrosfärer som tränger djupt in i hårstrukturen och ger hållbarhet och ljusstyrka i färg. Produkter från Londa har det rikaste utbudet av färger.

Färgpaletten är representerad av mer än 90 olika nyanser, inklusive de mest otänkbara tonerna som kan tillfredsställa den rikaste fantasin. Färgämnena berikas med naturliga oljor och vaxer, vilket ger tillförlitligt skydd och vård och gör håret starkt, friskt och glänsande.

Lätt, krämig struktur säkerställer jämn applicering av färgämne, fyller fylligt grå hår, garanterar varaktiga resultat och lång hållbarhet av djup, mättad färg.

Recensioner om de bästa hårfärgerna bekräftar deras effektivitet och hållbarhet. Användarna är imponerade över det faktum att de bästa professionella färgerna inte bara ger en radikal färgförändring och komplett färgning av grått hår, utan också stöder hårets hälsa och skyddar dem från skadliga effekter.

Som ett resultat förändras hårets utseende dramatiskt, de ser välskötta, släta, starka och glänsande, lätta att kombinera och passar in i en frisyr.

Naturligtvis är allas preferenser olika, men bland produktens överflöd kan alla välja den produkt som bäst passar hårets typ och struktur och ger ett märkbart och varaktigt resultat av färgning.

Titta på videon: Vilken hårfärgning är bättre? Garnier, Syoss, Palette. översikt

Titta på videon: Berättelsen om mitt hår, hårfärg-jämförelse och mitt val

Ansökningsrecensioner

Granska №1

I flera år har jag använt L'Oreal hårfärger. De har en speciell serie produkter utan ammoniak, vilket är perfekt för mitt tunna och torra hår. Min färg är ljusblond, utan färgning, jag ser ut som en grå mus. Men efter att färgen just har förvandlats.

Jag väljer alltid glödande guld nyanser, vilket innebär att mitt hår ser bara lysande ut, och jag blir en mycket intressant blondin.

Färgen passar perfekt på håret, jag applicerar det själv, det orsakar inte irritation och strängarna ser välskötta och voluminösa ut. Naturligtvis är färgen utan ammoniak inte lika hållbar och snabbt tvättad, men den är säker och du kan tona håret oftare.

Granska nummer 2

Jag ständigt tonar mitt hår, för vilket jag bara använder professionella och högkvalitativa färgämnen. Färgproduktion i hytten hos hans fasta mästare. Hon rekommenderade dessa produkter till mig som det mest skonsamma och säkra håret för hälsan.

Jag föredrar produkter från företaget Schwarzkopf, deras färgområde är perfekt för mig. I produktlinjen hittade jag den perfekta nyansen för mig själv och de torkar hela tiden sitt hår i en guld-chokladton.

Färgen är ganska motståndskraftig, den har en delikat och känslig lukt, en balm appliceras på den, varefter håret börjar skina, som efter laminering. Som ett resultat är håret fullt av styrka och hälsa och ser bra ut.

Granska nummer 3

Nyligen upptäckt Estellefärg. Före detta färgade hon hela tiden håret med billig, genomhärdad färg, från vilken de blev torra och spröda, förlorade sin styrka och såg ut som en svamp.

Frisören rådde mig att läka mitt hår hemma med masker och sedan byta till färgning med professionella produkter från Estelle. För första gången färgade hennes hår med denna färg i salongen. Jag var nöjd med resultatet, mitt hår hade en vacker, rik färg och såg lyxig ut.

Det var en levande glans, de blev släta och mjuka. Nu ska jag använda Estelle hela tiden, och jag själv kommer att färga mitt hår hemma.

Betyg av de översta 5 färgerna för hår. Professionella hemmärken

Tack vare en mängd olika kosmetiska produkter som är utformade för att upprätthålla skönhet och hudvård och hår hos kvinnor, kan du idag enkelt ändra bilden. Färg bara håret eller gör en ny frisyr.

Vilka egenskaper ska ha det bästa hårfärgen

Korrekt utvald hårfärg hjälper till att få ett otroligt resultat, förvandla bilden efter igenkänning. Svårigheten ligger bara i rätt färgval. När allt kommer omkring, med dagens överflöd på hyllorna att välja exakt vad du behöver är inte så lätt.

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa hårfärgerna för hemmabruk.

Det verkar att det inte finns något lättare - kom till affären och välj ditt favoritpaket med önskad nyans. Men det här är bara vid första anblicken. En sådan hudutslag kan orsaka stor skada. Både håret och utseendet.

När du väljer det bästa hårfärgen för hemmabruk måste du överväga ett antal viktiga faktorer som påverkar dess kvalitet:

 • Motstånd - Endast högkvalitativ färg, som kan bibehålla hårfärg, med nästan inga förändringar, upp till 7 veckor. Billiga medel, tvättas ut efter 2-3 veckor efter applicering.
 • Harmlessness - målar grunden som är naturliga färgämnen. De stärker håret, ger det glans och jämnhet. Påverka inte hårstrukturen. Absolut inte orsaka allergier. Deras enda nackdel är att om det finns en önskan om att omhärda håret med kemisk färg kan du få ett helt oväntat resultat, ofta ledsen.
 • Ammoniakprocent. Ju högre denna procentandel, den ljusare och mer hållbara färgen du kan få. Det är ammoniak som främjar djup penetrering av färgämnet i hårstrukturen. På grund av dess skadliga effekter på håret började de flesta kända tillverkarna ersätta ammoniak med mer godartade oxidationsmedel.
 • Lukten - den bästa hårfärgen för hemmabruk - borde inte vara alltför skarp och obehaglig lukt. Högkvalitativa produkter har i sin sammansättning ett antal eteriska oljor, vilket bidrar till att minimera den skarpa lukten. Ju värre lukten av färg, desto större andel av skadliga ämnen innehåller den. Och sannolikheten för en allergisk reaktion i hårbotten är förbättrad.
 • Priset - även om ett vackert paket, billig färg, lovar ett oöverträffat resultat betyder det inte att det i verkligheten kommer att visa sig att det är den önskade färgen. Dyra kvalitetskomponenter som tillverkare använder för att skapa färg, kan inte vara billiga. Syftet med ett lågt pris kan leda till hårets beklagliga tillstånd och måste sedan spendera många gånger för att återvända håret till sitt tidigare utseende.
 • Brandmedvetenhet på marknaden. Det är värt att lita på väletablerade varumärken som har många positiva recensioner och en lång historia. Alla kända tillverkare har en webbplats där certifikat, utmärkelser och en komplett lista över färgserier presenteras. Du kan utan onödig risk välja lämplig produkt, noggrant studerat dess egenskaper.
 • Förpackning - måste vara skadad, täthet ska i alla fall inte brytas. Färgen bör inte gå ut, annars kan håret efter färgning visa sig inte bara en annan färg utan också tråkig och livlös.
 • Överensstämmelse med angiven färg. På varje förpackning med färg finns ett bord där det visas, baserat på den tillgängliga hårfärgen, som erhålls efter färgning. Du borde inte lita på färgen på paketet, det är bättre att jämföra det med paletten av nyanser som finns i varje butik. Så möjligheten att förvärva önskad nyans ökar.

Det är viktigt att komma ihåg, när du väljer det bästa hårfärgen för hemmabruk, tunna hårfärgerna hårkonstruktionen. Därför bör du inte tända det redan svaga tunna håret. Detta kommer endast att bidra till deras blekning och förlust.

Det rätta valet av hårfärg hjälper till att dölja ansiktsfeligheterna, göra huden fräsch, lägga till glans i ögonen. Det viktigaste är inte att misstänka valet av färg. Här kommer en detaljerad analys av funktionerna i ansiktet och hudtypen att hjälpa till.

Dam med rödaktig hudton, det är bättre att avstå från att färga hår i rött eller rött. Och naturliga kastanjebrun eller mörkblond hjälper till att visuellt jämna ut hudfärgen.

Svart färg gör ofta en kvinna äldre med ett par år. Även en naturlig brunett, lättare hår ett par toner, verkar yngre för andra. Mörka nyanser smygar visuellt ansiktet, lägger på huden i huden. Ljusa flickor med blå eller grå ögon bör inte färga håret svart.

Personer av det fina kön som har grön eller brun ögonfärg och hud i varma nyanser kan välja ljusrött eller eldig hårfärg.

Det bästa hårfärg för hemanvändning, för att måla grått hår, ska vara en naturlig nyans och alltid resistent. Gråt hår på grund av dess struktur är ibland mycket svårt att måla över.

De bästa ofarliga (skonsamma) hårfärgerna

För de som ofta byter skuggning av håret är inte ammoniakfärger idealiska. Mängden skadliga ämnen minimeras, och innehållet i alla typer av eteriska oljor bidrar till att bibehålla friskt hår.

De har inte enastående hållbarhet, efter 3 veckor börjar färgen gradvis att försvinna. Berömda märken arbetar kontinuerligt med att förbättra färgerna och släpper ut nya serier av utmärkt kvalitet.

Schwarzkopf Essential Color

Företaget Schwarzkopf lyckades skapa, färgen är 90% bestående av naturliga ingredienser. Vid färgåtergivning ger lökolja hårets elasticitet, och vitt te fungerar som en antioxidant. Färgen har en trevlig lukt, orsakar inte allergiska reaktioner. Paletten består av 20 naturliga nyanser.

Det är möjligt att lätta håret med 3-4 ton så mycket som möjligt.

För att drastiskt förändra hårets färg kommer den här produkten inte att fungera. Tonat hår, ge det en rikare färg - färgen kommer att klara sig perfekt med sådana uppgifter. Balm efter färgning ger extra näring till håret.

L'oreal Casting Creme Gloss

De flesta stylister anser produkten från L'Oreal det bästa hårfärgen för hemmabruk. Färgens sammansättning inkluderar royal gelé, tack vare vilket håret blir otroligt mjukt. Det appliceras enkelt och fördelas enkelt genom håret, har en behaglig bäraroma.

Skillar fantastisk motståndskraft. Omkring 30 olika nyanser hjälper till att uppnå önskat resultat.

Matrix Color Sync

Produkten är berikad med vitaminer, och färgämnet pigment tenderar att ackumuleras i håret och med regelbunden användning blir färgen med varje färgämne mer mättad. Färgen täcker håret med glänsande glasyr, vilket ger en lamineringseffekt.

Inom två veckor efter färgning har håret en otrolig glans. Färgpaletten innehåller inte bara många naturliga nyanser, men också mer levande, orsakande.

Estel Sense De Luxe

En mycket mjuk produkt som även efter färgning fortsätter att ta hand om hårets hälsa. Panthenol återställer håret, gör det tjockare och ceramider förhindrar sårbarhet. Färgen är helt platt, skapar inte fläckar på håret.

Du kan blanda olika nyanser av färg, experiment, utan att skada håret.

Garnier olia

Färgen är berikad med en stor mängd eteriska oljor. De hjälper inte bara till att förbättra hårets tillstånd utan också behålla färgen under lång tid. Bra för torrt hår, fuktar det länge. Absolut säkert för hårbotten, ger inte en allergisk reaktion. Det har ett varierat utbud av nyanser, i paletten finns det mer än 28.

Observera, bezazamachnye färger kan inte helt ändra hårets färg helt. Kan inte ge håret en rik röd färg. De kan betona den naturliga färgen, lätta eller mörka den, för ett par toner.

De bästa ihållande professionella hårfärgerna

Kombinationen av motståndskraft och noggrann vård är ibland inte så lätt att uppnå. Speciellt om du omhändertar håret från den brunhårda kvinnan till blondinen, kan skador på håret inte undvikas.

Färgämnets sammansättning innehåller ofta många oxidationsmedel, som vid långvarig användning har en skadlig effekt på håret. Men vissa tillverkare kunde uppnå en sådan önskad kombination, uthållighet och noggrann vård.

C: EHKO Färg Explosion

Färgen innehåller ett extrakt av jojoba och mandel, det är också berikat med keratiner, vilket mildrar verkan av oxidationsmedel. Efter färgning är håret fyllt med vitalitet och briljans. Färgen erhålls som på förpackningen. Lukten är inte väldigt skarp. Valet av nyanser är enormt, det finns mer än 100 av dem.

L'Oréal Recital Preference

För de som letar efter ovanliga färger, aubergine, röd, blå - den här färgen är den perfekta lösningen. Färgen smälter inte och tvättas inte, i 8 veckor. Produkten har en beständig ammoniaklukt. För att mildra effekten av färg i förpackningen har en återställande balm, kommer det att hjälpa till att återställa håret förlorat fukt och lägga till glans.

Endast Estel

Kombinationer, låga priser och professionell kvalitet - gjorda ryska färgtillverkare. Så noggrant som möjligt betyder färga hår utan att skada strukturen. Färgen försvinner inte med långvarig exponering för solljus. En mängd olika färger kommer att tillfredsställa den mest krävande kunden.

Palette deluxe

Tack vare komplexet av sju oljor som ingår i dess komposition, är det möjligt att uppnå inte bara perfekt jämn och motståndskraftig färg utan också otroligt hårdhet. Färg ger lätt kamning efter färgning. Välj den färg du vill, hjälper 24 nyanser av färg. Sammansättningen av balsam efter färgning innehåller pärlemextrakt, de ger extra glans till håret.

SYOSS Professional Performance

Det tyska företaget har skapat det bästa hårfärgen för hemmabruk, med beaktande av alla rekommendationer från professionella stylister. Idealiskt lätt att applicera, orsakar inte produkten en brännande känsla på huden. Färgpigmentet tränger djupt in i mitten av håret, vilket ger ett bestående resultat.

Det är viktigt att komma ihåg att med konstant färgning är det nödvändigt att övervaka hårets tillstånd. Näringsrika masker och speciella balm hjälper dig att göra håret levande, återlämna den förlorade glansen till det och förhindra utseende av mjäll eller splittrade ändar.

Den bästa tennbalsammen

Det är möjligt att ge håret den önskade nyansen, utan att tillgripa färgning av håret eller exponera det för skadliga effekter av oxidationsmedel, tack vare ett brett utbud av olika tintingsbalsam. På grund av den tillfälliga effekten kan du även ändra skuggningen av håret minst varje vecka.

Ideal beprövade tonalbalsam, kända märken:

 • L'Oréal Professionnel Gloss Color - balmen bekämpar en oönskad gul nyans i blondor, tar bort det helt, målar det och ger glans till håret. Det perfekta alternativet för dem som vill odla långt naturligt hår, ger näring och ger önskad glänsande nyans.
 • Estel Solo Ton - har i sitt sortiment en ganska ljus och varierad palett av färger. Brunt hår kan enkelt ge en röd nyans till ditt hår. Balsam är lätt att applicera, har en mycket trevlig lukt, men är dåligt tvättad av huden.
 • Palette INSTANT COLOR - gelprodukt, som snabbt fördelas genom håret, ger en relativt jämn färg. Det har en livgivande effekt på håret, ger en otrolig strålning. Det börjar tvättas vid ungefär tredje tvätten av huvudet. Bra för dem som vill få snabb snabb effekt.

Bästa naturliga färgämnen

För att skydda håret så mycket som möjligt används ofta färger som är baserade på helt naturliga ingredienser. Om du efter en lång period av färgning har blivit spröd, tråkig och börjar falla ut, kommer naturliga färgämnen att hjälpa till. Färgpaletten är inte så bred, men när den används under en lång tid kan du helt återställa och förbättra hårstrukturen ofta.

Top Professional Hair Dye Ratings 2016

I 2016 erbjuder mode kvinnor dussintals olika trender i hårfärgning. Efter att ha studerat tematiska bloggar, videor på Youtube och artiklar i specialiserade tidskrifter kan vi skilja mellan flera huvudtrender:

 • Naturlighet och naturlighet. Maximal nära naturliga nyanser av ljusbrun, kastanj och svart;
 • Utsökta pasteller. Skuggar av silver, rosa guld och platina med en lila mittone;
 • Ljus pastell. Nyanser av persika glass, lavendel, turkos och marshmallow marshmallow;
 • Färgläggning av tekniken för "färghöjdpunkter";
 • Färgning i tekniken «splashlights»;
 • Effekten av solbländad hår;
 • Alla varianter av highlighting och ombre, från de mest naturliga till ljusa och upprörande, med skarpa färgövergångar och färgblockering.

Beroende på typ av utseende och personliga preferenser kan du alltid välja det lämpligaste alternativet. Men det är lätt att bestämma om valet av färg, men hur kan man inte ändra sig vid inköp av hårfärg? Marknaden erbjuder dussintals produkter med olika kompositioner och åtgärder, men vilka av dem kan ge en hållbar färg, samtidigt som de inte förstör hårets struktur? Vad är det bästa hårfärgen?

En detaljerad granskning av olika hårfärgämnen - från klassiker till ungdom - gör det möjligt för dig att förstå situationen och göra rätt val, och en särskild klassificering av hårfärger i var och en av sektionerna kommer att ge omfattande information.

Vi rekommenderar att du läser: Hair styling cream - för vem är det lämpligt?

Hur man väljer rätt färg: allmänna rekommendationer

Innan du går till din favoritbutik för ett köp bör du läsa våra tips om hur du väljer hårfärg.

 1. Läsa recensioner bör inte underskattas. Ofta är det på otzovik-sidorna att du kan läsa sanningsenlig information om en viss färg. Dessutom bifogas bilder med resultatet, där du kan se hur säkert håret är för hårstrukturen.
 2. På webben hittar du de officiella platserna för kosmetiska företag som är verksamma inom färgtillverkning, samt deras ryska kontor, där du kan ta reda på omfattande information.
 3. När du väljer färg i en butik bör du noggrant inspektera lådan: den ska inte krossas eller öppnas. Informationen måste skrivas tydligt, det angivna utgångsdatumet. Därefter måste du studera kompositionen. Om bläcket är indikerat som organiskt eller med naturliga ingredienser ska de skrivas ut i början av ingrediensförteckningen.
 4. Butikerna har alltid en palett av nyanser med trådar, färgade med motsvarande nyanser av hår. Strängen i den valda nyansen kan appliceras på ansiktet och se i spegeln hur håret ungefär kommer att se efter färgning.
 5. Om din hårskugga inte ingår i listan med rekommenderade på låsen med färg, bör du inte riskera och förvärva den här uppsättningen: ofta kommer färgkompositionen helt enkelt inte att ta håret och de kommer att förbli samma nyans som de var.

Betyg professionella hårfärger

Du kan få en spektakulär färg, om du förvärvar professionella verktyg. De utvecklas tillsammans med kända frisörer och stylister som råder och arbetar för att skapa en effektiv, men samtidigt är det icke-aggressivt för hår att byta skugga. Bedömning av professionella hårfärger hjälper till att välja rätt.

 1. Selective Professional EVO - professionell färg för permanent färgning. Enligt en undersökning av Hair's How-tidningen är det det bästa professionella hårfärgen. Hon målar över grå hår med 100%, skadar inte hårstrukturen, utan tvärtom bryr sig om det, återställer naturlig mjukhet och glänsar till hår tack vare det organiska extraktet av en farmaceutisk kamille.
 2. C: ehko Färg Explosion - budget professionell färg, som du kan utan risk för hårstruktur för att prova nya nyanser.
 3. Concept Profy Touch är ett inhemskt professionellt hårfärg med en mjuk och mild inverkan på håret. Färgstabilitet ges - mer än 8 veckor utan återtoning.
 4. Life Color Plus Professional är en låg ammoniakfärg som är idealisk för hemmabruk. Den tillverkas i Italien med användning av naturkvalitet och syntetiska komponenter av hög kvalitet. 110 nyanser från blåaktig svart till pärlaaska för att välja mellan fashionistas.
 5. Igora Royal. Den berömda professionella hårfärgen är en av de mest lämpliga för färgning av blont hår och högkvalitativ lätta. Skämmer inte bort håret, behåller sin struktur, ger mjukhet och silkighet.

Var bättre att välja färg?

Hårfärger säljs nästan överallt: även i livsmedelsbutiker kan du hitta separata ställen med produkter från massmarknadspriset. Ett bredare sortiment finns i kosmetiska super- och stormarknader, samt specialiserade butiker av professionell kosmetika. Var bättre att köpa färg?

 1. Kosmetisk stormarknad. I dessa butiker presenteras ett brett sortiment av budget- och medelprismärken. Massmarknaden innehåller färger som: • Paletten från Schwarzkopf. Mycket billig färg med en standard uppsättning nyanser, där det finns både naturligt och rika, ljusa. Skillnader i fasthet, målar över ett grått hår, men torkar tyvärr hår. • Färgmask från Schwarzkopf. I paletten dominerad av kalla nyanser - redan ett stort plus. Hårfärg i sig presenteras i form av en skummande luftmousse, som pressas ut ur en flaska med en spray. Enkel applikation ger utmärkt resultat. • Kändis från Estel. Budget, men med den här högkvalitativa versionen av ammoniakfri hemfärgning. Ljus upp till tre toner, färgning av grått hår, färghastighet upp till 8 veckor. Produkter från L'oreal, Wella Professional, Revlon-företag kommer att tillhöra det genomsnittliga prissegmentet. I kosmetiska stormarknader hjälper konsulter alltid köparen att välja en lämplig produkt, men de kommer inte att kunna svara på mer specifika frågor om färgning, till exempel om färgen passar bra på hår som tidigare har målats med henna.
 2. Professionell kompetens - fördelen med konsulter från specialbutiker och frisörsalonger. Här kan man välja ett verktyg för att färga både mellansegmentet (Kapous, Igora) och lyxklassen (till exempel Olaplex färgprodukter). Därför är det bättre att köpa färg om det är möjligt och finansiellt i en specialaffär.

Topp permanent hårfärg: topp 5 produkter

Motståndskraft är det viktigaste inslaget i modern färg. Det är ingen mening att byta nyanser av strängarna, om pigmenten tvättas ut efter några fläckar.
De bästsäljande produkterna för sådan färgning är de som anges nedan. Vilken hårfärg är bättre?

 1. L'oreal Recital Preference. Den mest populära hårfärgen i Ryssland, som köps för hemfärgning. Den har en stor palett, där du kan hitta både naturliga och lugna nyanser, såväl som rika nyanser av koppar, platina och en ravinvinge. Färgen är ammoniakbaserad, så det torkar håret lite. För att hålla strukturen frisk kan oljebaserade regenerativa masker användas.
 2. Kapous Professional är det bästa halvprofessionella hårfärgen. Avviker genomsnittspris. Färger grå hår med 100%, lyser med 3-4 toner, ger vidhäftande färgning upp till 8 veckor. En bred palett av nyanser är ett absolut plus.
 3. Matrix Hair TruColor - naturliga men samtidigt mättade nyanser. Vårdkomposition och speciella mikropigment för pärlemorsk ger mild och högkvalitativ färgning.
 4. Verona Cosmetics Revia-resistent hårfärg av polsk produktion, analog av skälpreferens. Färger håret helt längs hela längden utan att skada strukturen.
 5. Endast Estel - Inhemsk hårfärg, olika skonsam komposition. Nu kommer det inga frågor om vilken hårfärg du ska välja.

Betyg av ammoniakfria hårfärger

Vi rekommenderar att du läser: Cream för hårborttagning - fördelarna och effekterna

Håret ändrar ofta sin struktur efter färgning, blir tråkig, spröd, torr. Vilken hårfärg är bättre att välja för noggrann färgning?

 1. Estel Celebrity. Den nya produkten från det ryska varumärket har nöjt många kvinnor. Färgen skiljer sig verkligen i den sparsamma åtgärden samtidigt som ett grått hår är målat över helt. Mättad ädel nyanser ser positivt ut från sidan. En trevlig bonus är den lilla blommiga doften av färgämnet.
 2. Garnier Olia. Demokratiska till kost, men mycket högkvalitativ hårfärg utan ammoniak, som består av mikrooljor och organiska ingredienser. På grund av produktens sammansättning, är varje hår täckt med en film av mikroolja, pigment av färg levereras till det, och hårstrukturen är inte skadad på grund av oljebeskydd.
 3. L'oreal Prodigy. Ammoniakfritt färgämne för att ge pärlemorterns effekt på håret: varje hår glimmar i solen och lyser skönt. Färgen innehåller mikrooljor, värdefulla aminosyror och en trevlig parfym med en blommig doft.
 4. L'oreal Sublime Mousse. För dem som just börjar färga håret eller bestämde sig för att göra en tillfällig toning - det bästa alternativet. Färgen är inte väldigt resistent, kan bara varas i 6 veckor (och det här är det maximala), sedan tvättas pigmenten gradvis. Men hon förstör inte håret och efter färgning ser de ännu mer välskötta och glänsande ut.
 5. Schwarzkopf Perfect Mousse - Tysk kvalitet till ett överkomligt pris. Färgen i form av skum-mousse fyller perfekt det grå håret, ger en ljus, rik färg och torkar inte håret.

Färgämnesbedömning

Skapa en spektakulär bild genom att välja en ljus, ovanlig nyans för färgning. De mest populära nyanserna är silver, roseguld, brons, samt nyanser av persiksglass, lavendel, turkos och rosa marshmallow.
Vilken hårfärg passar bäst för toning i ljusa nyanser?

 1. Antocyanin. Ammoniakfri färg med medelbeständighet, vilket ger mild hårfärgning. Medellång hållbarhet - från 4 till 6 veckor, sedan tvättas pigmentet och återfärgning krävs. På paletten finns olika nyanser, varav de mest intressanta är A01 och A02 - under grått hår, rosa P04, lavendel V04, koboltblå B05 och lila V03. Enligt köpare är detta det bästa hårfärgen.
 2. Galen färg. Utmärkt färg för toning, som inte kommer att offra hårda galena färgstarka experiment. Avviker mild sammansättning och ljusa pigment.
 3. La Riche - den största fördelen med denna rad är ett brett utbud av nyanser, från neon grön till ädla nyanser av ebenholts och silver.
 4. PM skiner. Den snygga designen av flaskorna i detta märke anpassar sig redan till experimenten, och det stora utbudet av färger representeras av utmanande nyanser av körsbär och marmelad.
 5. May Ting. För djärva experiment med hår, framhäver eller färgar enskilda strängar är May Ting-produkterna optimalt lämpade. En bred färgpalett med 40 nyanser ger dig möjlighet att välja det bästa alternativet.

Medel för markering och färgning

För att markera de enskilda strängarna, skapar effekten av bränt hår och färgning "fjädrar" används specialverktyg. Välj från våra topp-5 några av verktygen och fortsätt till färgning, glöm inte bara på folien och kappan!

 1. L'oreal Recital Preference Glam Lights. En relativt ny produkt från den franska kosmetiska jätten. Kommer i kombination med en speciell kam för att markera, förenkla färgningen av trådar. Om du gör allt strikt enligt instruktionerna, kan du uppnå samma resultat som en professionell mästare.
 2. Schwarzkopf Nordic Color. Det klassiska verktyget för att skapa ljusa strängar i skandinavisk stil. Mycket sparsam i sin handling, trots förtydligandet från 3 till 5 toner. Tyvärr är det nu sällsynt att sälja.
 3. Estel Solo Contrast - inhemsk färg för att markera. Finns som naturliga nyanser av lätta aska aska, liksom ljusare sådana, som "Red Velvet" eller "South Poppy".
 4. Palette Delights Glare färger. Medel för hemmaxplosion i tekniken för framhävning och bländning. Torkar håret lite, men samtidigt är det resistent mot pigmentresistens.
 5. Supra Gold. Inhemska medel för val av enskilda strängar. Lyser i fem toner. Enligt kunder är det ganska bra, men det kan orsaka torrt hår, så det är bättre att använda en återställningsmask omedelbart efter färgning.

Måla för att skapa en ombreffekt


Hittills, av alla kosmetiska företag, har bara L'oreal släppt en speciell färg för att sträcka färger över hela längden. Recensionens Wild Wildbrush-linje är utformad för ägare av både ljust och mörkt hår, som är redo för ett experiment som Ombre-färgning.
Med denna färg kan du utföra olika effekter:
• Classic ombre: gradvis sträckning av färg längs hårets längd;
• Skapar effekten av solblekt hår när endast tipsen är färgade;
• Balayazh - fördelningen av enskilda strängar för att skapa effekten av solljusets spel i ditt hår;
• Splashlights och Color Blocking - skarpa horisontella gränser av ljus och mörkare nyanser;
• Kalifornien markerar - färgning av enskilda strängar längs hela längden av håret, förutom rötterna.
Färgen är väldigt lätt att använda, även en nybörjare kan hantera färgprocessen. Först blir håret ljust och sedan tonat - det visar sig vara den önskade effekten.

Vi rekommenderar att du läser: Spray från håravfall, hjälper det? recensioner

Istället för slutsats

Varje hårfärg är bra på sitt eget sätt, så det bör väljas från ett visst pris eller specifikt segment. Du kan t.ex. ta reda på vilket professionellt hårfärg som är bättre, via Internet eller genom våra artiklar, vilket indikerar fördelar och nackdelar med var och en av varumärkena på marknaden.

Ammoniakfärger passar bättre för klassisk färgning - de är mer resistenta. Mjuk färgning kräver användning av ammoniakfria färger och professionella produkter med ekologiska ingredienser. Ljusfärgat hår och individuella trådar kan tillverkas med hjälp av specialfärger och toningmedel. Slutligen finns separata uppsättningar tillgängliga för att markera och ombre. Det är bara att välja ditt alternativ - säkert, omtänksamt och motståndskraftigt.

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!Nästa Artikel
Hur man gör håret tjockt och voluminöst