Vätska för delade ändar av håret CPYSTAL SHINE från Kapous


Jag torkar bara mitt hår med en hårtork en gång var tredje dag. Enligt hårets struktur har jag en mjuk, rak och torr form med stora svårigheter att lägga på. Och när du torkar, går hårtorken bra. Naturligtvis torkar håret hårt och du behöver skydda det, bara för att denna vätska är avsedd för splittrade ändar av Kapous hår.
Flaskan med verktyget ser bra ut. Tät brun plast. Bekväm dispenser.


På framsidan av botten av förpackningen anges utgångsdatum.


På flaskans baksida finns information om kompositionen, tillverkaren, användningsförfarandet.


Tillverkaren anger: Vätska för delade hårändar med keratin i "Magic Keratin" Kapous-serien. Fragrance Free-serien har inga parfymerade tillsatser. Bioaktiva aminosyror Keratin ökar hårets elasticitet och förhindrar splittring av hårets ändar. UV-filter skyddar mot yttre faktorer. Kompositionen anges, här är det:


Vätska tät oljig, transparent. Det finns ingen lukt och lukt.

Jag tillämpar det enligt följande. Jag gnuggar 4 droppar vätska på mina händer och applicerar från mitten till ändarna på lite fuktigt hår. Kombinera och torka hårtork. Jag vill notera att efter att ha ritat:

 • Väl absorberad i håret
 • Ingen klibbighet, obehag
 • Håret kammas lätt
 • Torkning med hårtork ökar något i tid.
 • Hår lättare styling, bättre håller sin form och blir frisk

Ekonomiskt, det tar bara några droppar. För första gången tycktes det att 6 droppar inte var tillräckliga och jag applicerade mer) Därför torkade jag mitt hår under mycket lång tid och uppträdde fett på andra dagen.
Jag använder flytande månad. Split ends är fortfarande tillgängliga. Men längs hårets längd var brittleness märkbart mindre. Övergripande glad.
Tjejer, och vad betyder det från split ends använder du?

Vätska för splittrade ändar av hår Kapous eskalisk glans

Vackra tips är inte en myt! Läkemedlet som räddade mig från hårsektionen. Vill du hålla längden? Jag kommer att ge dig ett par tips + hårfoto)

God kväll tjejer)

I fortsättningen av berättelsen om mina favorithårprodukter vill jag dela med dig hur jag tar hand om tipsen.

Låt mig presentera min kärlek:

Kapous eskalisk glans

Crystal Shine Fluid för Split Ends hjälper dig att reparera skadade hårändar. Vätskan mjukar och tätar de splittrade ändarna, fuktar övertorkat hår, ger elasticitet, fasthet och glans. Det skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna, förhindrar ytterligare bildning av splittrade ändar.

De aktiva komponenterna i vätskan är silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, vilket förbättrar hårets tillstånd. Oljan täcker försiktigt hårets skadade områden, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån.

Användning: Gnid 2-4 droppar vätska i dina handflator och applicera på vått eller torrt hår, var särskilt uppmärksam på skadade tips.

Hårtyp: För sprött hår.

Volym: 60 ml dispenserflaska.

 • Moisturizes tipsen från detta de ser mer väl preparerade.
 • Gör inte tyngre och gör inte håret oljigt.
 • Det ger glans och mjukhet.
 • Ljuskonsistens.
 • Har ingen uttalad lukt.
 • Hjälper från tvärsnittet.
 • Kuvert hår och från detta när kammar de bryter mindre.
 • Kostnadseffektiv. (i fotoanvändningen efter 2,5 månader)
 • Bota inte hår. Endast som förebyggande.
 • Komposition.

Om mina användningsintryck.

Första gången jag träffade Kapous-varumärket för sex månader sedan. Men jag köpte den här lilla senare. Och mycket ångrar det.

Bilder av mina tips före användning: (några dagar före hårklippningen)

Då var det fortfarande möjligt att träffa sådana exemplar på mitt huvud:

Hår splittras inte bara i slutet, men kan vara rakt från mitten av längden. Också bildade vita bollar från vilka de bröt.

I det ögonblicket bestämde jag mig för att skära dem och gick sedan till frisörens butik för att klippa av sektionen.

Vad är flytande hår?

Vätska för hår är ett kosmetiskt medel som gör att du kan förbättra hårets tillstånd. Gör dem mjuka, fina och glänsande. Detta verktyg är bra om ditt hår har svåra ändar och det splittrar. Appliceras på håret, det klistrar och tätar de skadade håren och gör dem hela. Som ett resultat blir håret lättsamt och lätt att kamma. Kompositionen kommer huvudsakligen att omfatta både silikoner och oljor.

Nu, troligen, kommer tofflor att flyga in i mig... trots allt är silikoner skadliga och så vidare... Men det här är inte så!

Vad kan jag säga om silikon:

Effekten av silikon är detta: det täcker varje hår med en osynlig film som kyler och släpper hårvågorna, vilket ger effekten av släta och glänsande lockar, fungerar som ett gott lim för splittrade ändar, förhindrar färgpigmentet att läcka ut efter färgning, det vill säga den håller den uppdaterade nyansen perfekt. Filmens densitet och "andningsförmågan" beror på mängden silikon i produktens sammansättning.

Silikon har en annan betydande fördel: det skyddar håret från miljöens skadliga effekter - vatten som innehåller klor, plötsliga temperaturförändringar och aktiva ultravioletta strålar. Slutligen är processen med styling på grund av det mycket enklare: håret torkar snabbare, är lätt att kamma, skyddat mot skadlig termisk krympning av hårtork, tång och järn.

Självklart finns det skada. De ackumuleras i håret och läker inte, men ger bara en yttre effekt.

Men det här är inte läskigt för mig. En gång i veckan eller två använder jag djupt rengöringsschampo.

Hur jag använder det:

Efter en dusch på håret torkades med en handduk dundrade 2-3 droppar i händerna. Jag går igenom alla ändar och börjar klättra högre längs hela längden. Komba sedan min teaser.

Så torkade håret:

Hur hår känner nu:

Om mitt hår: Min längd är mer än 55 cm. Jag är en naturlig blondin. Aldrig målade och tonade. Redan mörkare längs strängarna. Mitt hår är tunt och torrt i ändarna. (som med all ljus) Håret lockigt och tryck längs hela längden. Därför, utan omsorg, kan jag inte.

Det har varit nästan som tre månaders användning. Vätska räddade mig inte säkert från alla splittrade ändar, för att de fortfarande måste avskuras. Men han hindrade deras utseende.

Ibland sätter jag en droppe på handflatan och släpper fluffen. Håret börjar skina och inte att trycka.

Men dess bästa funktion är förebyggande av brott. När kammade slutade håret nästan att bryta och ingenting föll av mig som en katt

Nästa vecka jag anmälde mig till en hårklippning och jag tror att jag äntligen kommer att bli av med dessa dåliga slutar)

Och jag kommer att kunna se resultatet av raka tips till fullo och inte längre trimma mycket längre.

Tips för att använda:

 1. Jag älskar att sätta på vått hår. Som det verkar för mig är det bättre absorberat. Och håret lyser som det är mer levande än på torrt.
 2. Kom ihåg... Detta är inte ett botemedel.! Endast saxar kan bota dina delade ändar. Ångra inte längden. Jag kan till och med citera orden hos min favorit frisörstilist Yevgeny Sedoy: "Innan du växer håret, ge det form."
 3. Överdriv inte det. Om du häller flaskans botten i ändarna... förbättras inte deras utseende.

Crystal Crystal är inte min enda favorithjälpmedel. Snart kommer jag att berätta mer)

Hur håller jag längden nu?

 1. Först och främst granskade jag min inställning till kammen. Jag berättade om mina två älsklingar här och här.
 2. Användningen av oljor i längd är obligatorisk. Nu kan jag till och med smita kokosnöt och gå till sängs så.
 3. Om jag ser mycket hår, skär jag omedelbart av det med frisör sax.
 4. Jag dricker vitaminer och en och en halv liter vatten om dagen.

Slutsats: Ett underbart verktyg för dem som bryr sig exakt längden. Jag är inte ett fan av silikon kan säga direkt. Men det är med dem att håret ser så levande ut)

Pris: 250-400 gnid. (beror på affärsavgift)

Lycka till med dina experiment och vackert hår)

P.S. Recensioner för ditt hår:

TANGLE TEEZER SALON Elite

TANGLE TEEZER Kompakt Styler

Goodbye split ends! Tack Kapous!

Hej kära läsare!

För mig har outplånliga hårprodukter länge blivit en nödvändighet. Jag är skyldig för dem att jag inte har splittrade hårändar. Sådana verktyg förhindrar torrhet och sprött hår, och faktiskt bidrar detta till splittringen av sina tips.

Idag ska jag prata om ett framgångsrikt verktyg - en vätska från det italienska professionella varumärket Kapous "Crystal Shine".

Detta silikonbaserade ämne syftar till att fukta och täta splittrade ändar, återvända elasticitet och glans till dem. Den regelbundna användningen bidrar till att förebygga hårsplittring.

Vätskan innehåller linfröolja, som är känd för att förbättra hårets tillstånd.

Vätska smälter och tätar delade ändar, fuktgivande övertorkat hår, vilket ger elasticitet, fasthet och glans. Skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna. Förhindrar bildandet av splittrade ändar.

Silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, som förbättrar hårets tillstånd, försiktigt omsluter de skadade områdena, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån är en av komponenterna i vätskan.

Det bör appliceras på vått eller torrt hår, med uppmärksamhet på skadade ändar.

Volymen på flaskan - 60 ml.

Bekväm dispenser gör att du kan använda verktyget ekonomiskt. För en applikation är endast 2-3 tryck på dispensern tillräckliga.

Vätskan är klar, oljig. Det bidrar dock inte till fetthet alls. Det absorberas snabbt, vilket gör håret mjukt, bokstavligen silkeslen.

Sammansättningen försökte ta bilder, men det är svårt att göra, flaskan är transparent))

Så skriv bara om:

Dimetikon, cyklopentasiloxan, amodimetikon, oktylmetoxikinnamat, linum usitassimum, tokoferol, parfum.

Pris - 300 - 350 rubel i avdelningarna för prof. kosmetika för hår.

0 fluid absorberar snabbt, gör inte håret oljigt;

0 perfekt fuktar hår längs hela längden, vilket gör dem mjuka, släta, ger sken;

0 eliminerar fluffighet;

0 trots den lilla volymen sparsam;

0 det luktar gott;

0 och viktigast - med regelbunden användning förhindrar bildandet av splittrade ändar.

Så, tjejer som vill växa långt hår, det kommer att vara mycket användbart, eftersom det blir möjligt att klippa det med hår mindre ofta.

Jag kan inte säga säkert om han avlastar från de befintliga splitändarna. Men jag misstänker att bara en sax i en frisörs händer kan hantera dem.

Och i rättat tillstånd.

+++ rekommendera även outplånliga hårprodukter från Schauma och L'Oreal Elseve +++

Jag önskar er alla friska vackra hår och bara bra shopping!

Tack för att du stannade.

Det släpper ändarna, underlättar kamning, och som ett resultat - håret kan skäras mycket mindre! + min lilla hemlighet om att växa hår

Under sommaren har mitt hår drabbats mycket - den egyptiska solen brann i kursen och misslyckad färgning av håret, och till och med framgångsrik färgning drar inte håret)) Med tanke på att jag skar hårändarna regelbundet (vanligtvis var 1-2 månad) Under sommaren skär jag dem 4 gånger, 3-4 cm varje gång. Tja, hur kan drömmen om långt hår bli sant? ((

I allmänhet var tanken på att fixa för mig förvärvet av något slags verktyg som skulle hjälpa mig att ta hand om mina tips, vilket följaktligen mina tips minskar mindre.

För längden på mitt hår har jag ett underbart serum från Kapous, så jag valde samma märke för vätsketipsen.

Priset är 290 rubel (igen köper jag dyrt).

Ser ut som en flaska.

Information från tillverkaren

Dispensern är mycket bekväm och av hög kvalitet.

För tipsen har jag tillräckligt med denna mängd vätska (2 klick på pumpen)

Visningar av ansökan:

Efter att ha tvättat mitt hår applicerar jag den ovannämnda sprayen för hela längden, och vätskan på spetsarna, så kamma min favorit teaser. Volosillegko och snabbt disentangled - det här är resultatet av alla tre verktygen, men ett separat tack till vätskan för att använda mitt hår mindre skadat - det omsluter håren och de slita inte när de kammade.

Också i min hårvård lade jag till en liten fluga - Om jag ser ett splittat hår, så skär jag omedelbart det med 3 cm vassa saxar (om de är till hands, förstås). Ibland, även om jag har tid, sitter jag och bearbetar mitt hår på det här sättet - den här metoden är mycket mildare för att spara längd. än månatlig full trimning av hår + ingen anledning att gå någonstans, gör jag allt själv.

Som ett resultat, sista gången jag klippte mina ända i början av augusti, nu tack vare vätskan och allmänvården behöver jag inte klippa mitt hår, så jag hoppas att jag kommer att lyckas växa mitt hår lite

Vad skulle jag göra utan denna babyvätska! Smid, fuktad och välskötta tips + orealistiska kostnadseffektiva medel. Och jag vet också en alternativ vätskeprogram.

Under de senaste 3 månaderna har jag använt en sådan sak kallad "kristallglans" -vätska för tipsen. Jag köpte den strax efter att jag gick för att trimma hårspetsarna i salongen / avlägsna bifenen. Jag rekommenderar starkt att börja använda sådana produkter först efter att ha tagit bort torra ändar med hjälp av skivmetoden! Annars kommer det inte att bli den effekt som borde vara.

Externt ser vätskan ut som en liten flaska, volymen är bara 60 ml, men kostnadseffektiviteten hos produkten är otroligt. Det rekommenderas att bara göra två klick på pumpen, distribuera / gnida i handflatorna och applicera bara i hårets ändar. Ett klick är en liten droppe vätska. Under den första användningsdagen kan det tyckas att verktyget inte förbrukas alls!

Lukten av "Crystal Shine" är tunn, knappt märkbar, förbli inte på håret. Konsistensen är medium, inte tjock och inte för vätska, under extrudering fördelas över handflatan som en flytande gel.

Vätskor behövs för att skydda håret från den yttre miljön, släta ytan, ge en hälsosam utseende, kuvert och göra elastisk. Tillverkaren av denna vätska lovar också att försegla själva spetsen av varje hår. I princip, som redan är förstått, går de in silikoner. Det verkar för mig att Crystal Shine är en kontinuerlig silikon + olja.

Visst, många av dina läsare tänkte nu: åh nej, silikoner, skadliga, onaturliga, skämmer bort. Inte sant! Det är tack vare silikon att mitt hår nu ser mycket bättre ut än när jag använde "hushållsbalmer" och visste inte vad nesmyvashki är, och jag kunde inte förstå, ja, varför kan inte mitt strå behandlas! Var inte rädd för sådana saker.

Hur jag använder Crystal Shine.

Efter varje schampo på lite fuktigt hår, eller hellre tipsen, applicerar jag 2-3 droppar vätska. Våt hår uppfattas bättre eller absorberas av verktyget än torrt, så att de flesta gillar att använda den här på handdukstorkade ändar.

Ibland, på grund av mitt humör, applicerar jag vätskan på torrt hår, effekten är omedelbart synlig, glans läggs till, "jerky" och "fluff" slätas, spetsarna blir så livliga, elastiska! Men för torrt hår behöver du mer pengar, och det finns en chans att överdriva det, vilket är fylligt med feta resultat.

Har satt på våta ändar:

Resultatet är helt nöjd! Håret behöll ett snyggt utseende under en längre tid, det fanns ingen chipping, inga vita fläckar i ca 3 månader, jag observerade inte torrhet och livlöshet. Hon förstörde bilden själv, började njuta av elektriska tang. Jag kommer att fortsätta att använda vätskan, det skyddar verkligen håret och hjälper till att förlänga sitt vackra liv, gömmer de vita prickarna! Dessutom har jag nog för honom, förmodligen i ett år.

Halskristall är inte den enda favoritprodukten, ihop med fuktgivande serum, även KAPOUS, fungerar underverk! Jag rekommenderar! Mitt hår passar perfekt, de är: tunna, tjocka, skadade.

Alternativ vätskeapplikation.

Här är ingen gissa vad! Nyligen gjort en skrapa på iPhone, så... mer... Omedelbart uppstod en tanke - det kunde fyllas med någonting! Jag tog vätskan "Crystal Shine", hällde i skrapan, och allt, det är det inte! Hon gav sin man och han tog också bort remsor från skärmen.

Hjälper från hårsektionen! Mycket effektiv! Billig.

Hej min bra

Jag förvärvade dessa flytande kristaller nyligen. Jag köpte dem i min stad professionell butik. Du hittar i salonerna.

Jag gillar det väldigt mycket, kompakt, väldigt bekväm dispenser, som inte flyter! Jag gillar bilden av kristallen väldigt mycket))))

Mycket lätt, inte fet, jämfört (till exempel) med solrosolja!

Som min herre i salongen rådde mig, kan den användas som termiskt skydd, på tvättat rent, vått hår, lite blöt under en turban från en handduk, applicera olja. Jag gör 3-4 ofullständig pressning, Jag gnuggar i palmer och mellan fingrarna och Jag spenderar hela längden på håret och drar tillbaka från rötterna på 10 cm.

Därefter, torr hårtork. När håret torkas tar jag mitt eget mirakel igen, jag gör 1-2 partiella pressningar och kör det genom håret. Och dra järnet.

Jag gillade honom verkligen, hår efter det som om efter att ha lagt i salongen!

Tipsna ser väldigt bra ut, trots att jag inte har haft en hårklippning i 2,5 månader och samtidigt använder jag både en hårtork och ett strykjärn.

Håret gör inte tyngre! Rekommendera! En annan mycket slående effekt erhålls med denna procedur med kokosolja! Jag råder dig att försöka!

Naturligtvis måste du först skära av alla dina splittrade ändar, för detsamma håret på grund av att de döda inte kommer att lysa så mycket som tillverkaren lovar. Och redan på det klippta håret är det mycket väl påverkat, förhindrar tvärsnittet och gör dem mjukare.

OBS! Kanske mängden olja för varje typ av hår behöver olika, så du måste försöka!)

tvärsnitt? - låt oss farväl! (Del III)

om mig själv: Jag är ägare till även tjockt, men tunt hår, skrämmande att bry sig, bara det - de splittras delvist, jag måste hämta medel, skära ändarna, tolerera inte slarv, så jag kan inte bli mycket lång. inte målade. Jag torkar regelbundet med en hårtork, jag kan inte vägra det, så jag kämpar för att bevara och återställa, jag tycker att situationen är bekant för många ((

Nästa del av min testning av Kapuos produkter i kampen för långt, friskt hår var FLUID FÖR SUBLISHED HAIR TIPS CRYSTAL SHINE.

HUR DET SNÄDER ATONATIONEN: Vätska CAPUS CRYSTAL SHINE är en ny utveckling av Kapus, en riktningsåtgärd för fuktgivande överdriven krullning, utjämning och tätning av splittrade ändar, liksom återkomst av elasticitet och elasticitet åt dem. Regelbunden användning av KAPOUS Fluid skyddar ditt hår mot de negativa effekterna av UV-strålar och miljön. Tack vare silikon och linolja som följer med kosmetiska preparatets sammansättning förhindras bildandet av delade ändar och deras tillstånd förbättras. Omsluta noggrant de skadade hårberedningsområdena, skyddar dem på ett tillförlitligt sätt och upprätthåller den naturliga fuktnivån under lång tid.

I den professionella serien finns analoger, även med silikon och tips, men jag bestämde mig för att ta den här, låt det alla vara samma företag, kanske skulle kombinationen vara bättre.

Jag är väldigt glad! och det kostar mycket! betygsätt dig själv för fotot

Vätska faktiskt soldater bra, det är svårt att hitta splittrade ändar, det sticker ihop, gömmer, det finns ingen spricka, det är lätt att kamma. även ljudet när kamningen har förändrats, går allt smidigt, som om de nyligen uppdaterade ändarna.

Men uppmärksamhet! En viktig punkt varnade mästaren mig om detta innan jag sätter det på håret, det är nödvändigt att värma upp vätskan bra, försumma det inte, annars kommer kompositionen inte att börja agera. Förbrukningen är extremt liten, tillräckligt för ett år !! priset är ca 250 rubel per flaska. (på internet)

det bästa, enligt min åsikt och observation, använd den på vått hår och torka sedan stylingen och så vidare. då är fukt och användbara ämnen effektivt "förseglade" och tillåter inte att håren torkar upp och splittras.

Om du applicerar efter torkning, så kommer du inte att kunna lödda fukten så bra, men på så sätt blir "stegen" mer strukturell.

Som en del av den helande linoljan, förmodligen en av mästarna i hår restaurering. Silikoner, någon behandlar dem försiktigt, men jag ser ingen anledning att vara rädd för dem, skydda håret perfekt och behåll fukten från serumet.

Till sist har jag ett mål att växa bra hår och inte bry sig om kompositionen, om verktyget är giltigt och inte skadar, då är det lämpligt! Det här är naturligtvis en tillfällig effekt, men jag håller på att göra friskt hår

Jag använder den bara på tipsen, det feta verktyget, som det är, kallas inte FLUID, jag tror att när kammar det fortfarande distribueras längs hela kammen, är det ofta min förvirrade Lush !! Förresten, den som är en glad ägare till en diskmaskin, kan du tvätta dina kammar och hårtorkar perfekt, inklusive utan tvättmedel!

Naturligtvis blir håret lite snabbare, de kommer inte kunna göra det annorlunda, eftersom de har blivit utsmyckade med silikonolja, även om det är lätt medicinskt flaxen, men det ser hälsosamt och säkert ut! men det är inte så dramatiskt att göra en poäng.

Jag klämmer bokstavligen ut en droppe och inte 2-4 som i instruktionerna för ändarna är mer än nog, så jag har en tendens till fetthalt i rötterna.

Kapous Professional. Crystal shine fluid

Alloha, underbar dam!
Det kommer att handla om vätskespaltiga ändar från Kapous.
Jag ska berätta för dig hur jag förstod vem produkten är lämplig för och vem som inte gör det.

Jag vill säga för ditt hår, för det blir lättare för dig att navigera på denna parameter.
Mitt hår: tunn, porös, långt ifrån tjock (så jag ger inte barmhärtighet mot de medel som gör istappar ur håret).

Vätskans konsistens är oljigt vatten, inte klibbigt. Det absorberas snabbt på vått hår, på torrt hår - om 10 minuter helt. Griper 2 droppar på lång, tunn hår. Lukten är trevlig, salong, jag känner inte det i mitt hår. Längden av det tunna håret väger.
Jag har säkert använt det i ett år, sååå ekonomiskt (jag applicerar 2 till 3 droppar i veckan, 2 gånger i veckan)


I början köpte jag den här vätskan vid en tidpunkt då jag inte hade klippts i ett år... Endarna var hemska, alla skivade, torra, håret bröt längs längden, i allmänhet - skräcken. Det var då som jag trodde att någon vård behövdes (bättre sent än aldrig) och köpte den här vätskan. Hon började smita ut smeten på håret efter tvättning, såväl som i torra ändar och i längd. Han vägde omedelbart mig i längden, i orätt sans för ordet, för hon började snubbla i strängar och ljög inte bra, även om det var en fantastisk sken! Jag tror att längden på den kan appliceras på tjejer med medelstort och tjockt hår. Vätskans ändar förstod självklart inte och dölja sig, båda fastnade och fastnade (jag, i frustrerade känslor, satte honom på hyllan ur synhåll, ur sinnet (precis som 450r från fickan för denna vätska).

Nästa gång återvände han till henne frisyr. Jag visste att håret skulle bli avskuret om en månad, men åtminstone låt det "fylla", annars är det okej :)
Och då insåg jag Zen... Jag sätter det här verktyget i ändarna efter att ha tvättat 2 droppar åt gången och om gudarna! Det var något! Spetsarna är mjuka, elastiska, inte prickiga! Jag förstod detta först efter nästan tre månader! Eftersom jag insåg att jag saknade två schemalagda hårklippningar (en gång var tredje vecka för en cm)!

Tja, okej, det är dags att sammanfatta hela detta blad)


Vad maten inte kan göra: det kommer inte att kunna lödda håret som redan är dissekerat och det kommer inte att gömma de "vita prickarna" på spetsarna och kommer i allmänhet inte att kunna reparera och maska.

Vad vätskan kan göra: Förhindra tvärsnittet, skydda från höga temperaturer, ge sken till längden.

Jag kommer inte att demontera kompositionen på hyllorna, jag kan bara säga att den helt består av silikon. Vid basen - silikonpolymeren demethikonol - hjälper till att öka hårets hållfasthet och skydda håret mot värme, samt minska utlakning av färg och glans, så är det vad tipsen ska skydda. Det finns ingen alkohol i det, så det kommer definitivt inte att finnas någon torr vätska.

Som ett resultat är jag mycket nöjd med detta verktyg. Det skyddar verkligen mot skärningar och höga temperaturer (jag räcks ut med ett järn utan värmeskydd). Slutar krävs sax i 4 månader. Jag önskar att jag också kunde hålla längden från att vara skört under en lång tid, men jag är nizya (eeeh).

Jag hoppas att mitt inlägg var till hjälp

Och vad betyder för dig att hjälpa till att fördröja frisyr?

Vätska för delade ändar av håret CPYSTAL SHINE från Kapous

återkallande

Jag älskar och respekterar Kapous-märket väldigt mycket, eftersom jag hittade flera produkter i det som passar mig. Men jag anser att denna produkt är ett misslyckande.

Jag använder produkter för hårspetsarna ofta, och tar bara korta pauser. Jag kan inte säga att jag har träffat det perfekta verktyget för tipsen - de är alla något liknande: Silikonbaserad, med en tillfällig effekt. Men de flesta av fonderna gav åtminstone viss effekt och förlängde perioderna mellan frisyren.

Det här verktyget bekräftar återigen sanningen - "miseraren betalar två gånger", köpte 60 ml för endast 180 rubel (även om i nätbutiken når priset 400 rubel för detta missförstånd).

Vätskan är i en plastflaska med en dispenser. Dispensern är inte tätt och efter att ha tryckt ger rätt mängd pengar.

Och trots att kompositionen även innehåller andra komponenter (i synnerhet linolja), fick jag en känsla av att det bara var ren silikon - produkten visade sig vara för flytande, för fet. Känslan att den inte absorberar i håret, men bara stiffar på dem. Även för jämförelse, efter applicering av denna produkt, bör du omedelbart tvätta händerna eftersom det inte ens absorberas av huden utan ligger i en film.

Effekten, jag såg inte - det gäller det inte. Särskilt med samma märke fann jag ett mycket bra verktyg som verkligen hjälpte mitt hår.

Kapous Fragrance Free Magic Keratin - Vätska för delade hårändar, med keratin.

Jag torkar bara mitt hår med en hårtork en gång var tredje dag. Enligt hårets struktur har jag en mjuk, rak och torr form med stora svårigheter att lägga på. Och när du torkar, går hårtorken bra. Naturligtvis torkar håret hårt och du behöver skydda det, bara för att denna vätska är avsedd för splittrade ändar av Kapous hår.
Flaskan med verktyget ser bra ut. Tät brun plast. Bekväm dispenser.


På framsidan av botten av förpackningen anges utgångsdatum.


På flaskans baksida finns information om kompositionen, tillverkaren, användningsförfarandet.


Tillverkaren anger: Vätska för delade hårändar med keratin i "Magic Keratin" Kapous-serien. Fragrance Free-serien har inga parfymerade tillsatser. Bioaktiva aminosyror Keratin ökar hårets elasticitet och förhindrar splittring av hårets ändar. UV-filter skyddar mot yttre faktorer. Kompositionen anges, här är det:


Vätska tät oljig, transparent. Det finns ingen lukt och lukt.

Jag tillämpar det enligt följande. Jag gnuggar 4 droppar vätska på mina händer och applicerar från mitten till ändarna på lite fuktigt hår. Kombinera och torka hårtork. Jag vill notera att efter att ha ritat:

 • Väl absorberad i håret
 • Ingen klibbighet, obehag
 • Håret kammas lätt
 • Torkning med hårtork ökar något i tid.
 • Hår lättare styling, bättre håller sin form och blir frisk

Ekonomiskt, det tar bara några droppar. För första gången tycktes det att 6 droppar inte var tillräckliga och jag applicerade mer) Därför torkade jag mitt hår under mycket lång tid och uppträdde fett på andra dagen.
Jag använder flytande månad. Split ends är fortfarande tillgängliga. Men längs hårets längd var brittleness märkbart mindre. Övergripande glad.
Tjejer, och vad betyder det från split ends använder du?

Kapous professonal.Reviews

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

marina979 »30 april 2015 09:32

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Panalex "18 maj 2015, 00:34

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

termez2005 "20 maj 2015, 19:55

Re: Kapous Depilation. Recensioner

Karinas mamma "11 jun 2015, 19:29

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

veraoka22 »25 juni 2015, 15:51

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Valkirija »Aug 27 2015, 16:57

Jag heter adele För mig på "du"

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

15061984 »16 sep 2015, 09:28

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Strega »24 sep 2015 13:03

Arganolja för hår:

Jag använder liknande sätt under lång tid. Jag tog det här märket på prov - en stor flaska är bekväm. Vad vi tyckte om: lätt att kamma (men oljetillverkarna ger allt), frånvaro av olja på torkat hår (håll inte ihop, det vill säga att håret absorberar allt som talar om produktens natur), ger en ljusstylingseffekt - styling håller den utan viktning och stickning. Vad tyckte inte om: den kumulativa effekten av användningen är helt frånvarande, hårets tillstånd förbättras inte, det är nödvändigt att använda ytterligare medel.
Fuktgivande serum:

Jag bestämde mig för att spara, för mycket billigare än ett annat märke. Allt! Bara den enkla kammaren ger, och även det är inte så mycket. I slutändan kommer det att vara värt - jag kommer att smälta med något blandat upp. Hon märkte samma flaska med sin vän, frågade sin åsikt om henne - samma sak tycker jag inte om. Kanske lämplig för icke-färgat, inte torrt hår. Men för dem som verkligen behöver fukt - inget sätt!

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

persefonka »okt 07 2015, 14:38

Re: Kapous Depilation. Recensioner

Barsuchka »26 nov 2015, 16:51

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Vätskan är avsedd för intensiv fuktning av ändarna av långt hår. Regelbunden vätskeapplikation hjälper till att släta och täta de splittrade ändarna, vilket förhindrar bildandet av splittrade ändar av håret. Fuktgivande övertorkat hår ger det elasticitet, fasthet och glans, skyddar mot de negativa effekterna av miljö och UV-strålar. Silikon- och linfröoljor, som ingår i formeln, innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, vilket förbättrar hårets skick, försiktigt omsluter de skadade områdena, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån. Hur man använder: 4-6 droppar vätska gnugga i palmerna och applicera på vått eller torrt hår, var särskilt uppmärksam på de skadade ändarna. Volym: 60 ml.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Vätska för hår: hur man gör rätt val för skönhet?

En viss innovation bland moderna kosmetika är hårvätskor. För många är detta verktyg inget mer än ett komplicerat förfarande som ger ett tveksamt resultat. Men det är inte så. Oljevätska för hår kan hjälpa håret att hålla sig frisk, och varje enskilt hår ska vara starkt och glänsande. Det är ingen hemlighet att även hår som inte har utsatts för färgning kan skadas av många mekaniska faktorer, inklusive:

 • solstrålar;
 • hårt vatten
 • hårjustering med järnet;
 • Använd hårtork.
Foto: Vad är vätska för split ends?

Vätskespets för hår är lätt att använda på egen hand. För att göra detta behöver du bara välja rätt verktyg och ta reda på hur man applicerar det på håret. Du kan rådgöra med en skönhetssalongmästare eller själv fatta beslut. Det viktigaste är att veta exakt vad problemet ska lösas.

Vad är flytande hår?

Vätskor blev särskilt populära på grund av deras användning för att eliminera delade hårändar. Många vet att splittrande ändar av håret är enklaste att ta bort endast med hjälp av en hårklippning. Kosmetika, inklusive schampon, tonics, masker och mycket mer, kan inte hantera detta problem noggrant. Vätska är kanske det enda sättet av denna typ som kan spara splittrade ändar.

I sig är vätskan en unik komposition. Han kan återställa hårets utseende, göra dem glänsande och mjuka. För hårändamål, limmar och tätar vätskeffekten.

En bra hårvätska kan återställa håret, inte bara utanför, men även inuti. Således är det möjligt att återställa inte bara hårets utseende, men också deras struktur, vilket gör dem mjukare, men samtidigt hållbara.

Vätskekompositionen innefattar vanligtvis följande komponenter:

 • mineralämnen
 • extrakt från medicinska växter;
 • näringskomponenter;
 • vitaminkomplex
 • vegetabiliska oljor och mer.

Alla dessa komponenter mättar helt håret med alla saknade element. Det är också värt att notera att silikon ingår i fluidkompositionen. Rädd för detta tillskott är inte värt det. Det är silikon som gör håret tyngre, och håret blir slät, glänsande och lydigt i styling.

Effekten av vätskor och effekten av deras applicering

Vätskans funktion är mycket mångfacetterad. Först och främst, när det appliceras på håret, omsluter vätskan dem snabbt och klistrar hårets specifika avskilda delar. På grund av denna vätskeffekt blir håret mjukare och mer lättsamt, det är lätt att kamma håret, även om håret är våt.

Denna effekt beror på att komponenterna som utgör produkten snabbt återställer en hälsosam hårstruktur både inom och utanför. En annan effekt av produkten är skyddet av hår från negativa yttre faktorer, vare sig det är hårt vatten, hårtorkning med hårtork eller solstrålarna. Vatten, som också ingår i produkten, ger fukt till håret.

Foto: Vätska för skadade hårändar

Elasticitet är en annan effekt som kan uppnås genom att använda en vätska. Blir mer flexibelt behåller håret sin form och är inte rädd för yttre exponering mot solen eller fukt. Således är även i regnig väder frisyr fortfarande grundlig.

En annan faktor som gör vätskor så populära är deras förmåga att polera hår. Strukturen hos varje enskilt hår blir slät på grund av fyllningen av mikroskador med vätskekomposition.

Vätskan är också bra för vilken typ av hår som helst. Tätt hår smink gör det mjukare och mer smidigt. När det gäller mjukt, svagt hår - verktyget kan väga dem och göra dem starkare.

Med konstant användning av kosmetiken kan vätskan närma hårsäckarna och stärka håret från roten. Vätskor i form av geler tränger lätt in i hårstrukturen och förblir där länge.

Vätskor i form av geler är ett bra alternativ. Applicera dem bara på hårets tips. Således limar de varje hår och lindar håret från en avslappnad look. Användningen av sådana vätskor rekommenderas för tjejer med långt hår, liksom för dem som vill släppa av längden så fort som möjligt.

Vilka vätskor finns det?

Vätskor skiljer sig beroende på vilken typ av hår deras ägare, målet är att uppnå och det specifika problem som plågar en person. Så är vätskan för delade hårändar perfekt för tjejer som står inför följande problem:

 • färgat skadat hår;
 • hår som lider av höga temperaturer;
 • Frisyren var skadad av en perm.

Och även för dem som:

 • växa hår
 • återställer den naturliga, svaga hårstrukturen;
 • vill lägga till en frisyrhet.

Tillverkarna av dessa verktyg för hår har gjort allt för att diversifiera de specifika egenskaperna hos sådana ämnen. Det här låter dig välja en sådan produkt som kommer att gynnas i varje enskilt fall.

 • Vitamin E
  Variety är en del av vätskan. Så, i fluider för färgat eller melirovanny hår innehåller nödvändigtvis E-vitamin och renad solrosolja. Dessa komponenter kan perfekt mätta håret och förhindra läckage av färgpigment från hårstrukturen.
 • Shea Butter och Argan Oil
  Ofta innehåller vätskan för håret andra oljor, till exempel sheasmör och argan. Dessa komponenter sträcker sig väsentligen den positiva effekten av vätskan på håret. Tack vare dem minskar antalet delade ändar med 90%. Även dessa oljor ger näring åt alla hårsträngar.
 • Linfrö
  Vi bör också nämna vätskorna med tillsatsen av silikon och linolja. Dessa komponenter innefattar en stor mängd fleromättade syror. Eftersom dessa komponenter är hänförliga till fettsyror, kan deras effekt på håret inte överskattas - de ger näring, fuktar och mättar varje hår.
 • Silkeproteiner
  Vätska för uppdelning av hår, vilket inkluderar silkeproteiner, är lämpligt för de frisyrägare som lider av överdriven hårstivhet och olydnad. Silkmättnadshår gör dem mindre envisa och mjuka mjuknar upp strukturen. Sådan vätska kan appliceras på hår före styling eller utflyttning i blåsigt eller regnigt väder.
Foto: Inverkan av saltvatten kommer att korrigera vätskan för hår.

Man bör komma ihåg att vätskorna är stora hjälpmedel för håret på sommaren. Det är lämpligt att applicera dessa produkter på håret om strängarna påverkas inte bara av solen utan också av salt havsvatten. Det är påverkan av havsvatten och salterna som finns i den, liksom den fuktiga havsluften, som får flertalet flickor att uppleva många problem med håret, inklusive:

 • torrt hår
 • försämring av spetsarna;
 • olydnadsträngar;
 • hårstyvhet;
 • Fettigt utseende av håret även efter tvätt.

Dessa och många andra problem kan elimineras genom att applicera rätt hårvätska och applicera det dagligen.

Är hårvätska skadligt?

Utbudet av moderna hårprodukter är så omfattande att de är väldigt lätta att bli förvirrade och förvirrade när de väljer det nödvändiga. Titta igenom sammansättningen av varje hårvårdsprodukt är en svår uppgift. Det är därför många flickor undrar om vätskan är skadlig eller farlig?

Mästarnas och läkarnas svar är samma - vätskan är helt ofarlig. Var inte rädd för det här verktyget, tvärtom, att använda det för terapeutiska ändamål är helt rätt beslut. Faktum är att vätskorna har en mycket rik komposition, baserad enbart på organiska komponenter. Det kan även användas av tonåringar och gravida kvinnor.

För optimal säkerhet kan vätska appliceras endast ett par gånger i veckan. Det är helt ofarligt även för allergier och mycket unga tjejer. Till skillnad från keratin innehåller vätskan inte skadliga komponenter och kemiska tillsatser alls, och det kan därför användas utan begränsningar.

Om det finns ett sår eller en liten skada på hårbotten, kan vätskan också appliceras, det viktigaste är att inte vidröra den drabbade delen av huden.

En viktig regel är vätskevaluta. Om du slutade på något sätt hos en viss tillverkare, är det bättre att inte ändra det. Faktum är att det kan leda till allergiska reaktioner, eftersom håret och hårbotten väldigt snabbt vänjer sig vid ett verktyg, och resten blir inget mer än ett allergen.

Om du fortfarande behöver byta vätska bör du definitivt läsa instruktionerna och lära dig hur du applicerar det nya verktyget korrekt. Om det inte finns någon instruktion för vätskan är det bättre att konsultera skönhetssalongens mästare. Så du kan skydda dig mot biverkningar.

Var noga med att ta hänsyn till vätskans kvalitet. Förfalskningar och vätska för utgående hår - det här är de två farligaste verktygen som kan användas av misstag. Därför är det nödvändigt att välja ett medel, särskilt noggrant och noggrant.

Användningsregler för vätska

Använd vätskebehov enligt reglerna. Detta är det enda sättet att uppnå en bra effekt. Och det är värt att börja med regel nr 1: de bitade ändarna måste avskuras. Ja, många tjejer kan styra det väldigt mycket, för även 1 cm hår är en riktig juvel när du snabbt vill växa hår. Här är bara hår med bita tips kan knappt behaga ögat eller gå till nytta av hårväxt. Dessa hår kan inte äta ordentligt och återställa dem, även om vätskans hjälp inte fungerar. Därför är det mycket viktigt att skära av allt onödigt.

Därefter kan du börja använda vätskan. Applicera produkten krävs enligt följande:

 1. Håret ska tvättas ordentligt.
 2. Efter tvätt har håret blottats med en varm mjuk handduk.
 3. Håret bör torka naturligt (utan att använda en hårtork).
 4. När håret har blivit lite vått kan du börja applicera vätskan.
 5. En liten summa pengar krävs för att appliceras på hårbotten och gnidas med massagerande rörelser.
 6. Resterna av gelén måste appliceras på varje enskild strand längs hela längden av håret.
 7. Efter det är frisyren försiktigt kammad med en träkam med glesa tänder.

Innan vätskan appliceras rekommenderas det att värma upp produkten i palmerna något. Detta aktiverar alla användbara komponenter.

Innan du applicerar vätskan på håret rekommenderas det också att läsa instruktionerna från tillverkaren. Vätska kan appliceras inte bara på våt, men också på torrt hår. Vilket alternativ som passar en viss tjej kan endast hittas genom att jämföra.

Det är bättre att applicera vätskan med en spray. Så vätskan kommer på håret jämnt, överbelastar inte dem och ger inte effekten av smutsigt hår.

Du kan också applicera vätskan med en kam. Det är nödvändigt att applicera agenten på tänderna på kammen och försiktigt kamma håret från rötterna till spetsarna.

Vilken vätska ska du välja?

Vilken typ av vätska att välja - en tvetydig fråga. Valet av sådana medel är tillräckligt stort och för att bestämma bör du vara uppmärksam på följande aspekter:

 • hårtillstånd
 • önskad effekt
 • läkemedlets sammansättning;
 • indikationer som anges i instruktionerna till verktyget.

Så kan valet lättas om du vet vilket specifikt resultat vätskan ska ge. Om håret är för tunt och bräckligt, men inte färgat, är det bättre att stanna kvar på verktyget, som innehåller olika oljor. Om håret färgades och deras restaurering krävs, är det bättre att välja en vätska som innehåller vitaminer från grupp E.

Var särskilt uppmärksam på tillverkaren. Lågkända märken av vätskor till ett lågt pris kan vara falska, vilket leder till allergier och omvänt förvärrar hårets tillstånd. Således på hälsan frisyr är bättre att inte spara.

Den mest kända betyder

Bland de mest kända verktygen som rekommenderar mästaren på skönhetssalonger finns det flera typer av vätska.

Foto: Fluid för Kapous Hair Tips

Kapous

Vätska för kapösa hårtips är särskilt populärt. Anledningen till denna höga effektivitet betyder. Dessutom är priset på det här verktyget ganska acceptabelt. När det gäller andra liknande produkter är denna vätska verkligen tillgänglig. Den innehåller många användbara komponenter, inklusive macadamia nötolja. Den unika sammansättningen gör att du kan använda vätskan innan du lockar håret eller använder strykning. Dessutom ökar värmebehandlingen av håret tvärtom effekten av produkten.

Foto: Oljevätska för hår Honma Tokyo

Honma tokyo

Ett utmärkt sätt att förbättra hårets tillstånd är Honma Tokyo vätska. Kostnaden är något högre än sina motsvarigheter på grund av produktens kvalitetsegenskaper. Vätskan är ganska lätt att hitta, eftersom det är ett välkänt verktyg som används även i skönhetssalonger. Huvuddelen av denna vätska är teträdolja. Huvudindikationen för användningen av Honma Tokyo - väger håret och blir av med sin fluffighet. Vätska slätar håret längs hela längden och gör det elastiskt.

Avon Hårvätska

Avon vätskor är förmodligen det mest prisvärda, bland annat verktyg. Deras kostnader är ganska små, och effekten är ganska stabil och av hög kvalitet. De innehåller silkeproteiner och har en trevlig, lätt lukt som håller på håret under lång tid.

Vätskekostnad

Det höga priset, som många kunder är så rädda för, beror på det faktum att vätskorna är helt säkra på hälsan, organiska och inte innehåller kemi. Den rika kompositionen av vätskor påverkar också priset på kosmetika. Men om det kommer till hårhälsa, är det dåligt att spara i denna fråga.

I genomsnitt i Ryssland varierar priset på vätskor från 200 rubel. upp till 2500 gnidning Vilket innebär att stoppa valet beror bara på det personliga valet. Men experter själva rekommenderar att inte spara för. Billiga vätskor kan inte skada hälsan, men de kommer inte att ge effekten.

Kostnaden för de mest kända hårvätskorna är:

 • Kapous - det genomsnittliga priset på 600 rubel.
 • Honma Tokyo - 1500 gnidning.
 • Avon - den genomsnittliga kostnaden från 200 till 400 rubel.

Det finns andra vibbar, men innan du väljer dem ska du vara säker på kvaliteten på sådana verktyg.

tips

Fluidvårdspetsarna med vätskor är följande:

 1. Efter applicering ska vätskan inte blåsa torrt hår. Det finns bara några typer av vätska som behöver extra hårtorkning med hårtork eller strykning. Spola inte vätskan med vatten. Kompositionen ska absorberas fullständigt i hårsäckarna och håren själva. Om det, efter applicering av vätskan, är brådskande att använda en hårtork, så kan den fortfarande göras, men läkemedlets effekt kan vara ofullständig.
 2. Inskriften "Med tillsats av flytande kristaller" kan hittas på vissa vätskepaket. Detta tyder på att verktyget är avsett för kritiskt skadat hår. Detta gäller frisyrer efter en perm eller flera färgning. Sådana vätskor har en mycket stark effekt och påverkar håret mycket intensivt. Sådana vätskor appliceras på varje sträng mycket noggrant och torka inte med en hårtork, så att de kan suga upp sig själv.
 3. Vätskor i form av en gel kan användas inte bara för att behandla hår, men också för styling. De absorberas perfekt och fixar håret i rätt form. Vätskan appliceras på tvättat, fuktigt hår och kammas längs hela längden med en träkam. Därefter utförs med hjälp av en rund kam och en hårtork en nödvändig styling. I allmänhet kan den här frisyren vara 6-9 timmar.

recensioner

Granska 1:

Jag använder vätskan i mina yrkesverksamheter. Jag är frisör och använder vätskan innan du torkar kundernas hår är lite hemlighet. Jag gillar det när kunder kommer att klippa håret och fråga hur det visar sig att håret efter skärning och styling blir så mjuk och smidig. Mina stamgäster vet vilken vätska som är bättre att välja och hur man använder den korrekt. Jag råder alla till Honma Tokyo. Av alla de produkter jag har provat är detta den mest tillförlitliga, om än lite dyr. Och ännu mer, om jag köper en vätska från Honma, är den i genomsnitt 3 månader. Andra medel, som är billigare, spenderas inom 1-1,5 månader. Så det finns verkligen ingen överbetalning.

Granskning 2:

Jag kan inte ens föreställa mig hur man bryr sig om hår utan en bra vätska. Jag vet vad det är för första gången, eftersom hårvård för mig, som för ägaren, aldrig en gång färgat hår är 130 cm lång, daglig träning. Ja, jag spenderar mycket pengar varje månad för att säkerställa mitt hår perfekt hälsa, men sådan skönhet är värt det!

Granskning 3:

Jag använder vätskan i 3 månader. Kom till detta verktyg av misstag. Faktum är att jag är en älskare av extremt färgning, vilket ledde till mitt hår i ett mycket dåligt tillstånd. Inte bara var tipsen borta, hela mitt hår tycktes börja splittras. Då var jag tvungen att skära dem mycket kort och börja applicera vätskan. Nu är längden ca 25 cm, men håret är i perfekt skick. Det verkar som om de inte har varit så mjuka sedan födseln! Jag använder flytande glans för hår. Andra försökte inte ens, det här är billigt och helt nöjda. Ja, och denna vätska för hårrecensioner har mycket bra.

Granska 4:

Jag använder vätskan varje dag när jag tar ett bad. Jag använder kapous. Flaskan är tillräckligt lång, men effekten är densamma som efter laminering! Mycket effektiv sak! Men på sommaren är det omöjligt att gå ut utan vätska alls! Hår förlorar sin färg, blir stygg och mycket torr. Så, flickor, vätska är vårt allt!Nästa Artikel
Klättra hår - orsaker, behandling och recept masker