Kapous Professional. Crystal shine fluid


Alloha, underbar dam!
Det kommer att handla om vätskespaltiga ändar från Kapous.
Jag ska berätta för dig hur jag förstod vem produkten är lämplig för och vem som inte gör det.

Jag vill säga för ditt hår, för det blir lättare för dig att navigera på denna parameter.
Mitt hår: tunn, porös, långt ifrån tjock (så jag ger inte barmhärtighet mot de medel som gör istappar ur håret).

Vätskans konsistens är oljigt vatten, inte klibbigt. Det absorberas snabbt på vått hår, på torrt hår - om 10 minuter helt. Griper 2 droppar på lång, tunn hår. Lukten är trevlig, salong, jag känner inte det i mitt hår. Längden av det tunna håret väger.
Jag har säkert använt det i ett år, sååå ekonomiskt (jag applicerar 2 till 3 droppar i veckan, 2 gånger i veckan)


I början köpte jag den här vätskan vid en tidpunkt då jag inte hade klippts i ett år... Endarna var hemska, alla skivade, torra, håret bröt längs längden, i allmänhet - skräcken. Det var då som jag trodde att någon vård behövdes (bättre sent än aldrig) och köpte den här vätskan. Hon började smita ut smeten på håret efter tvättning, såväl som i torra ändar och i längd. Han vägde omedelbart mig i längden, i orätt sans för ordet, för hon började snubbla i strängar och ljög inte bra, även om det var en fantastisk sken! Jag tror att längden på den kan appliceras på tjejer med medelstort och tjockt hår. Vätskans ändar förstod självklart inte och dölja sig, båda fastnade och fastnade (jag, i frustrerade känslor, satte honom på hyllan ur synhåll, ur sinnet (precis som 450r från fickan för denna vätska).

Nästa gång återvände han till henne frisyr. Jag visste att håret skulle bli avskuret om en månad, men åtminstone låt det "fylla", annars är det okej :)
Och då insåg jag Zen... Jag sätter det här verktyget i ändarna efter att ha tvättat 2 droppar åt gången och om gudarna! Det var något! Spetsarna är mjuka, elastiska, inte prickiga! Jag förstod detta först efter nästan tre månader! Eftersom jag insåg att jag saknade två schemalagda hårklippningar (en gång var tredje vecka för en cm)!

Tja, okej, det är dags att sammanfatta hela detta blad)


Vad maten inte kan göra: det kommer inte att kunna lödda håret som redan är dissekerat och det kommer inte att gömma de "vita prickarna" på spetsarna och kommer i allmänhet inte att kunna reparera och maska.

Vad vätskan kan göra: Förhindra tvärsnittet, skydda från höga temperaturer, ge sken till längden.

Jag kommer inte att demontera kompositionen på hyllorna, jag kan bara säga att den helt består av silikon. Vid basen - silikonpolymeren demethikonol - hjälper till att öka hårets hållfasthet och skydda håret mot värme, samt minska utlakning av färg och glans, så är det vad tipsen ska skydda. Det finns ingen alkohol i det, så det kommer definitivt inte att finnas någon torr vätska.

Som ett resultat är jag mycket nöjd med detta verktyg. Det skyddar verkligen mot skärningar och höga temperaturer (jag räcks ut med ett järn utan värmeskydd). Slutar krävs sax i 4 månader. Jag önskar att jag också kunde hålla längden från att vara skört under en lång tid, men jag är nizya (eeeh).

Jag hoppas att mitt inlägg var till hjälp

Och vad betyder för dig att hjälpa till att fördröja frisyr?

Vätska för delade ändar av håret CPYSTAL SHINE från Kapous

återkallande

Jag älskar och respekterar Kapous-märket väldigt mycket, eftersom jag hittade flera produkter i det som passar mig. Men jag anser att denna produkt är ett misslyckande.

Jag använder produkter för hårspetsarna ofta, och tar bara korta pauser. Jag kan inte säga att jag har träffat det perfekta verktyget för tipsen - de är alla något liknande: Silikonbaserad, med en tillfällig effekt. Men de flesta av fonderna gav åtminstone viss effekt och förlängde perioderna mellan frisyren.

Det här verktyget bekräftar återigen sanningen - "miseraren betalar två gånger", köpte 60 ml för endast 180 rubel (även om i nätbutiken når priset 400 rubel för detta missförstånd).

Vätskan är i en plastflaska med en dispenser. Dispensern är inte tätt och efter att ha tryckt ger rätt mängd pengar.

Och trots att kompositionen även innehåller andra komponenter (i synnerhet linolja), fick jag en känsla av att det bara var ren silikon - produkten visade sig vara för flytande, för fet. Känslan att den inte absorberar i håret, men bara stiffar på dem. Även för jämförelse, efter applicering av denna produkt, bör du omedelbart tvätta händerna eftersom det inte ens absorberas av huden utan ligger i en film.

Effekten, jag såg inte - det gäller det inte. Särskilt med samma märke fann jag ett mycket bra verktyg som verkligen hjälpte mitt hår.

Kapous Behandling Hårvätska

Bra grejer! + foto av mitt hår

Jag ska berätta om vätskan från Kapous. Jag bestämde mig för att byta till professionell vård och prova Kapous för en början. Priset är inte dyrt. Alla har råd.

Vätskan har en oljig struktur. På håret, om du inte överdriver det är det inte synligt, och i så fall kommer tipsen att se fet ut. Så vet du den "gyllene mitten". Första gången jag gick för långt, fyllde jag min hand. Tipsna är väldigt mjuka.

Kompositionen och resten kan titta på fotot)))

  1. Uppfyllde dina förväntningar
  2. Håret delas inte
  3. Ingen lukt
  4. Bekväm flaska och dispenser

På bilden kan du också se mitt hår. Spetsarna är mjuka och delas inte.

Jag rekommenderar det.

Kapous och hår. Hår och Kapous - dessa villkor bör alltid vara tillsammans! (+ foto, komposition, hårfotografi)

. Varje ägare av långt hår måste veta om outplånlig vård.

Jag använde outplånliga produkter av olika märken, men Kapous var alltid en snitt framför allt.

Det närmar sig, intensivt fuktar och hjälper till att återställa skadat hår. Innehåller arganolja.

  • vätska är utmärkt, jag skulle till och med säga perfekt, jobbar på mitt hår: minimerar hårsnittet, fuktar, närmar, återställer.
  • ger en märkbar glans
  • hjälper till att hålla mitt hår välskötta och klara
  • mycket ekonomiskt, eftersom mitt hår är tjockt;
  • billiga, relativt lika lyxiga outplånliga produkter;
  • den innehåller ARGANOLJE
  • bekväm förpackning med dispenser;
  • ingen lukt, det vill säga utan syntetisk doft - mindre kemi, fler fördelar.
  • skyddar håret med termisk exponering (hallå curling, hårtork och hårhårare)

För mig är de helt enkelt NEJ!

Slutsats: Detta är den perfekta vätskan. Han är lika bra som hans medarbetare Kapous Crystal Shine. Jag vet att båda dessa vätskor (som dussintals andra) är baserade på silikon, men jag är inte rädd för silikon - vad gäller hårvård är de mina vänner. Dessutom är håret efter 10 cm från rötterna en död struktur som du behöver ständigt återuppliva. Tjejer, jag råder alla till denna supervätska!

Yummy för mina torra hår slutar)) Det är bekvämt att ta med dig på semester Foton.

Tack vare den här sidan lyckades jag växa långt hår, jag vill dela en av mina assistenter. Jag beställde denna kosmetika via nätbutiken. Jag läste att det är väldigt bra, jag beställde många olika burkar på en gång.

Jag ångrade inte det, Kapous kosmetika är verkligen väldigt bra, men tyvärr i min stad är det omöjligt att köpa det, bara via Internet.

Vätska för skadade hårändar som förvärvats för 209 rubel 60 ml. Det verkade mig som lite dyrt, men effekten är värt pengarna.

För det första gör det verkligen hårets tips mindre torra, förhindrar deras bräcklighet, vilket betyder att de ser snyggare ut, det följer av detta: du kan gå till frisören mindre ofta, vilket betyder att alla som växer hår behöver denna vätska, hur mår du?))

För det andra har det ingen lukt, det finns människor som i princip så att det inte finns parfymer för att inte störa parfymen, för mig personligen - det spelar ingen roll.

För det tredje är det mycket ekonomiskt att använda, jag gör 1-2 klick på dispensern, gnugga produkten på palmerna och applicera jämnt på 1/2 hårets längd. Det här vätsket håret blir inte tjockt om du inte försöker.

För det fjärde är det lämpligt att ta en burk med dig på semester, eftersom den är liten och det tar inte mycket plats i en sminkväska, förutom det är inte glas, men plast, vilket innebär att det inte finns någon sannolikhet för att den kommer att bryta och vikt den har mindre än glas. När oljan är över kan du hälla någon annan i en burk och ta den med dig)))

För det femte är mitt hår väldigt tunt och det betyder att de inte har någon volym alls, så jag har stor ångest för alla typer av hårprodukter (outplånliga), men inte för detta. Han väger inte ner håret alls, för vilket jag är väldigt glad.

Jag rekommenderar det här verktyget, en mycket nödvändig sak.))) Sunt och vackert hår för dig)))

En annan recension av detta märke av kosmetika:

Serum för hår Kapous Fuktgivande med arganolja

Kapous Hair Oil Argan Hair Oil "Arganoil"

Nadordy metod för förtjockning av hår och förbättring av torra ändar:

Lamination av hårgelatin.

Som "Crystal Shine" bara lite tjockare, bara lite.

För mig, den vanliga obestämd, som "Crystal Shine" av samma företag. vilken effekt, förutom som kosmetisk, borde du inte vänta.

Köpt, och sedan köpt, använd. Medel med uppgifterna klarar sig, nämligen, tar bort visuellt torrhet, släpper ändarna och sticker ut hår. Jag sätter dem på torra efter behov, eftersom jag redan har skrivit någon behandling från honom. Ja, och priset är trevligt.... 209 rubel. Jag rekommenderar de som bara vill ha stylingen till önskat resultat) om du vill ha behandling ska du göra oljorna (kokosnöt, shea, mango, jojoba) masochas och inte vänta på mirakel i silikon och droppar i det)))

Vätska för skadade tips Kapous "Treatment" -serien med arganolja

Jag fortsätter att skriva om hur jag räddade håret som skadats av frekvent färgning, och jag kan inte ignorera sådana medel som "Vätska för skadade tips av Kapous" Treatment "-serien med arganolja". Han sparar trots allt mitt hår från ett mycket hemskt utseende och splittrade ändar. Jag köpte den i en professionell butik.

Enligt texturen är vätskan mild, oljig, det är nog att klämma ut 3-4 droppar och applicera det på fuktigt hår, fördela från mitten av längden till ändarna, och uppmärksamma dem naturligtvis. Jag applicerar den innan du torkar håret med en hårtork, ca 2-3 droppar, och efter torkning, före rätning, applicerar jag också 1-2 droppar på spetsarna före rätningen (förresten håller flaskflaskan mycket lång).

Effekten som jag märkte från honom är att håret är jämnare, mer direkt, fuktad. Delade ändar verkar limmas ihop, även om den här effekten på mitt mycket starkt splittrade hår försvunnit på ungefär en dag. Men efter att ha klippt hårets ändar, med hjälp av det här verktyget, såg nya splitändar inte längre längre.

På bilden minar mina ändar av håret efter applicering av vätskan. (appliceras på morgonen, nu kväll)

Hittills, glad (+ jämförelse med havtornsolja för tips från Natura Sibiriki)

Jag bestämde mig för att prova hårvätskan Kapous Treatment, eftersom produkterna från denna tillverkare fortfarande är lämpliga för mig. Vätska svikade inte heller, gör tipsen mjuka, lydiga. Jag har ingen stark avkänning (åtminstone för tillfället), men tipsen är fortfarande inte i perfekt skick. Denna vätska ger dem en mycket snyggare och friskare look. Njut av en fin, ljus struktur. Produkten appliceras väl och fördelas genom håret (jag använder den över hela längden, exklusive ca 15 cm från rötterna), och det var väldigt viktigt för mig, det tynger inte hårt och limar inte håret, även om mitt tunna hår är mycket benäget för det. Jämfört med havtornsolja för tips från Sibirien gör Kapus mig mycket mer nöjd, eftersom hans textur är ljusare och jag personligen har mycket mer synlig effekt, så sibirien är för närvarande borttagen till den breda hyllan =)

Ger vackert friskt utseende hår

Ett bra alternativ för att ge en hälsosam utseende till håret. Applicera på vått rent hår, längs, utan att röra vid rötterna. Håret blir smidigt, lättsamt, lättare att kamma. Till att börja med applicerade jag det hela tiden, en liten bit, inklusive på torrt hår, det viktigaste är att det inte ska överdrivas, så att det inte finns någon synlig glans. Mycket bekväm kompakt flaska med dispenser, passar även i en liten handväska. Prisvärd, i "Professional" ca 200 rubel. Att spendera pengar mycket ekonomiskt, ibland gör jag 2 tryck, det här är tillräckligt.

Om du förväntar dig att denna vätska kommer att bota dina delade ändar, skyndar jag mig för att uppröra dig, det kommer inte att hända, även om det står på etiketten som vätskan läker. Tyvärr finns det bara ett läkemedel för splittrade ändar - sax) Men om du först trimmer tipsen, och sedan använder den här vätskan, ja, håret förblir i gott skick under mycket längre tid.

Min granskning av vätskan för skadat hår slutar Kapous Treatment

Hej söta tjejer!

Idag vill jag prata med dig om hårets skönhet. Det är ingen hemlighet att vårt hår behöver intensivvård.
Förutom masker och hårbalsam, finns det outplånliga medel: serum, sprayer, vätskor, oljor etc. Alla dessa verktyg hjälper till att återställa håret, närma dem, återfuktar dem.


Dessa medel är vanligtvis inte för dyra. Den mest budgetproffs - Kapus, Constant Delight, Estelle, Matrix. Ett par medel du kan köpa genom att spendera 1-2 tusen.
Min favorit är vätskan för skadade tips från Kapus. Verktyget har absolut inga parfymerade dofter, lätt att använda.
Förpackning är den vanligaste: en plastflaska med dispenser. Genomskinlig plast, synlig tjock struktur betyder karamellfärg.
Det är lätt att applicera denna vätska: smutta 4-6 droppar i dina handflator och applicera på rent, handdukstorkat hår, utan att röra hårrötterna.
Kan torkas av hårtork eller naturligt.

Verktyget är mycket bra! Värda omsorgsoljor, silikoner (var inte rädda för dessa komponenter, de ger oss också den här välskötta effekten).
Jag ansöker också på torrt hår när de behöver vård. Till exempel, efter en lång promenad i torr luft.
Verktygets volym - 60 ml. Jag tillbringade nästan 70% per år. Som du kan se kommer pengarna att vara mycket långa.

Jag använder det inte varje dag, utan snarare 2 gånger i veckan. Varje gång efter att ha tvättat håret på lite fuktigt hår. Fördela produkten till längden och kamma håret.
Du kan applicera sprayen för lätt kamning (det finns en bra spray i Capus, blå).
Vätska förhindrar fullständigt sprött hår, splittrade ändar. Håret ser livligare ut, glänsande och smidigt.
Sådana medel är nödvändiga i vård av alla tjejer, även för kort hår.

Här är en hårsträng efter att ha applicerats en liten droppe av produkten:


Lukten av verktyget är praktiskt taget frånvarande, det är bäst. Vet du hur riktigt bra arganolja luktar? Något som liknar ruttna ägg. och nej, jag skämtar inte. Det är väldigt bra att tillverkaren har dämpat lukten, vilket gör den så neutral som möjligt.
Priset på vätska är 505 rubel i en lokal professionell kosmetikaffär. I nätbutiker kan hittas billigare.


Verktyget jag rekommenderar starkt, speciellt de tjejer vars hårlängd är över 15 cm. Hårvård, daglig näring och fuktgivande är mycket viktiga.

Tack för din uppmärksamhet! Vackert och friskt hår för dig!

Kapous professonal.Reviews

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

marina979 »30 april 2015 09:32

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Panalex "18 maj 2015, 00:34

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

termez2005 "20 maj 2015, 19:55

Re: Kapous Depilation. Recensioner

Karinas mamma "11 jun 2015, 19:29

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

veraoka22 »25 juni 2015, 15:51

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Valkirija »Aug 27 2015, 16:57

Jag heter adele För mig på "du"

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

15061984 »16 sep 2015, 09:28

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Strega »24 sep 2015 13:03

Arganolja för hår:

Jag använder liknande sätt under lång tid. Jag tog det här märket på prov - en stor flaska är bekväm. Vad vi tyckte om: lätt att kamma (men oljetillverkarna ger allt), frånvaro av olja på torkat hår (håll inte ihop, det vill säga att håret absorberar allt som talar om produktens natur), ger en ljusstylingseffekt - styling håller den utan viktning och stickning. Vad tyckte inte om: den kumulativa effekten av användningen är helt frånvarande, hårets tillstånd förbättras inte, det är nödvändigt att använda ytterligare medel.
Fuktgivande serum:

Jag bestämde mig för att spara, för mycket billigare än ett annat märke. Allt! Bara den enkla kammaren ger, och även det är inte så mycket. I slutändan kommer det att vara värt - jag kommer att smälta med något blandat upp. Hon märkte samma flaska med sin vän, frågade sin åsikt om henne - samma sak tycker jag inte om. Kanske lämplig för icke-färgat, inte torrt hår. Men för dem som verkligen behöver fukt - inget sätt!

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

persefonka »okt 07 2015, 14:38

Re: Kapous Depilation. Recensioner

Barsuchka »26 nov 2015, 16:51

Kapous Fragrance Free Magic Keratin - Vätska för delade hårändar, med keratin.

Jag torkar bara mitt hår med en hårtork en gång var tredje dag. Enligt hårets struktur har jag en mjuk, rak och torr form med stora svårigheter att lägga på. Och när du torkar, går hårtorken bra. Naturligtvis torkar håret hårt och du behöver skydda det, bara för att denna vätska är avsedd för splittrade ändar av Kapous hår.
Flaskan med verktyget ser bra ut. Tät brun plast. Bekväm dispenser.


På framsidan av botten av förpackningen anges utgångsdatum.


På flaskans baksida finns information om kompositionen, tillverkaren, användningsförfarandet.


Tillverkaren anger: Vätska för delade hårändar med keratin i "Magic Keratin" Kapous-serien. Fragrance Free-serien har inga parfymerade tillsatser. Bioaktiva aminosyror Keratin ökar hårets elasticitet och förhindrar splittring av hårets ändar. UV-filter skyddar mot yttre faktorer. Kompositionen anges, här är det:


Vätska tät oljig, transparent. Det finns ingen lukt och lukt.

Jag tillämpar det enligt följande. Jag gnuggar 4 droppar vätska på mina händer och applicerar från mitten till ändarna på lite fuktigt hår. Kombinera och torka hårtork. Jag vill notera att efter att ha ritat:

  • Väl absorberad i håret
  • Ingen klibbighet, obehag
  • Håret kammas lätt
  • Torkning med hårtork ökar något i tid.
  • Hår lättare styling, bättre håller sin form och blir frisk

Ekonomiskt, det tar bara några droppar. För första gången tycktes det att 6 droppar inte var tillräckliga och jag applicerade mer) Därför torkade jag mitt hår under mycket lång tid och uppträdde fett på andra dagen.
Jag använder flytande månad. Split ends är fortfarande tillgängliga. Men längs hårets längd var brittleness märkbart mindre. Övergripande glad.
Tjejer, och vad betyder det från split ends använder du?

Recenserad av "perfy" på Kapous Glitter-Fluid Hair Spray

Namn: perfy. Typ av recension: neutral
Betyg: 4 av 5 stjärnor. 18-01-2018 15:51:30

håret blir smutsigt snabbt, obehaglig lukt, gör inget som förklaras, täcker håret

Spray hår Kapous Professional Glitter-fluid - det här är min stora besvikelse, vi köpte den tillsammans med en vän. Innan jag var nöjd med produktionen av kepsen, bestämde jag mig för att köpa, men slog också ut en vän för den här verksamheten. En stor flaska med den här sprayen ligger nu på min plats. På något sätt sprutades jag med någon form av spray som efter sig hade även de små utskjutande håren rakt ut, skinat bra. I allmänhet var allt som nämndes i denna spray till och med då. Jo, jag bestämde mig för att Capus inte släpper ner och köpte.

Det här är bara hemskt. Hans hår är täckt med en påtaglig film, ännu värre och mer äcklig än en film från billig lack. Det finns ingen glans när den appliceras, ja det kan bara vara lite och du kan se om du tittar noga. En vän säger att hon har mjukat håret, men hon bryr sig inte mycket om håret och hon är hård och jag lägger alltid mycket på mitt hår, så den här sprayen är som en död poultice mot mig. Och förresten, slutade flickan att använda den - säger att hennes hår blir smutsigt snabbt. Och jag kategoriskt inte tyckte om lukten av honom, och hans vän är trevlig, säger han luktar karamell.

Typer Kapous (Kapous) vätska för split ends och regler för användningen av varje verktyg

Delade hårändar - det vanligaste problemet som orsakas av påverkan av yttre negativa influenser: väderförhållanden, styling, färgning, mekanisk friktion på kläder.

Det är möjligt att undvika att klippa krullarna, om en gång i 1,5 månader trimmas spetsarna med ca 0,5 cm.

Men vad händer om håren över huvudet är av olika längder och delas i ändarna?

I detta fall bör du tillgripa kosmetiska produkter som kommer att anpassa hårets struktur och förhindra deras ytterligare dissektion.

En av sådana preparat är split-tip-vätskan, skapad av tillverkaren av professionell kosmetika för hår Kapous.

Capus Fluid för split hårets slut: Sammansättning och handling

Kapous Professional producerar flera typer av vätskor för behandling av splittrade ändar:

    Crystal Shine. Innehåller silikon (cyklopentasiloxan, dimetikon), linolja, vitamin E, oktynxat (skyddad mot UV-strålar), doft.

Biotin energi med biotin. Ingredienser: silikon, linolja, isoparaffin, alkohol, biotin.

  • Kapös vätska för splittrade ändar med keratin Magic Keratin. Innehåller silikon, linolja, alkohol, isoparaffin, keratin.
  • Alla vätskor innehåller samma aktiva substans - linfröolja, liksom silikon och ytterligare komponenter: oktynxat, keratin eller biotin.

    Linfröolja har länge använts för att behandla hår, och både för att återställa hårlagets struktur och vid behandling av skallighet. Den är rik på fleromättade fettsyror och vitaminerna A, E, B.

    På grund av dess sammansättning kan oljan penetrera huden i hårsäckarna och in i hårets hår genom nagelbandet - den yttre skyddshöljet.

    En gång inuti håraxeln återställer oljekomponenterna den skadade nagelbandet, eftersom det är förstörelsen av det yttre skalet som bidrar till krökets avsnitt. Silikon som ingår i vätskorna omsluter håret på utsidan, som om det lödas, vilket skapar gynnsamma förutsättningar för restaureringen av håret med linolja från insidan.

    Särskilda komponenter i Kapus-vätskor för delade ändar (keratin, biotin, oktynxat) har en ytterligare terapeutisk effekt:

      Kapösvätska för splittrade hårändar "Crystal Shine" innehåller oktynxat, vilket skyddar håret mot skadliga effekter av solljus. Det är lämpligt att applicera det under vår- och sommarperioderna.

  • "Biotin Energy" består av biotin eller vitamin B7, vilket påverkar hårbanans struktur. Med sin brist har människor ökat bräcklighet och torrhet i håret, och torr seborré utvecklas.
  • Magic Keratin innehåller keratin, som är huvudbyggnadskomponenten i ett hår. Penetrerar med linfröolja i cortexen, fyller den de befintliga hålen, vilket gör håret starkare. Det är användbart att använda den här produkten till personer vars krullar har kemiskt krullade, missfärgats och färgats.
  • Alla Kapus vätskor har den huvudsakliga aktiva åtgärden - behandling av splittrade ändar. Valet av produkt i vilken serie som helst beror på hårets tillstånd.

    Instruktioner för användning

    Alla produkter för split ends har en oljestruktur och tillverkas i flaskor med speciella dispensrar.

    Vätskan bör appliceras med händer, förgnidade medel mellan palmerna, på vått eller torrt hår, allt från mitten av hårbanan till ändarna, med särskild uppmärksamhet på skadade hår. Efter applicering av läkemedlet tvättas inte av och fuktar hårtork på vanligt sätt.

    Produkten "Crystal Shine" ska användas i en dos av 2 till 4 droppar. Vätskor "Biotin Energy" och "Magic Keratin" 4-6 droppar.

    Att applicera Kapus för delade ändar bör vara dagligen tills fullständigt försvinnande av skadat hår. Den ständiga användningen återställer krullarnas struktur, vilket gör dem friska, släta och glänsande.

    Innan du vidtar åtgärder i kampen mot splittrade ändar, ta reda på orsakerna till problemet i denna publikation.

    Läkemedelseffektivitet

    Tack vare silikon som är en del av vätskan för splittrade ändar av Kapous Hair, är effekten av "lödda tips" redan noterad inom de första applikationerna.

    Daglig användning av vätska hjälper till att återställa krullarnas struktur och förhindrar efterföljande uppdelning av spetsarna. Efter en månad av daglig användning av drogen ser håret väl preparerat, friskt, glatt och glänsande.

    Eftersom silikon tenderar att ackumuleras i håret, med konstant användning av vätskan, är det nödvändigt att tvätta huvudet en gång i månaden med djupt rengöringsschampo, som har ett högt alkaliskt pH.

    Användbar video

    Yttrande om användning av produkter Capus för hår, inklusive fliyud:

    Kapös vätska för splittrade ändar - En fullständig översikt över medel för skadat hår

    Hårbehandling är en tidskrävande och lång process. Jag vill ha ett skadat hår för att ge omedelbar återhämtning. Det är verkligen omöjligt att göra det här. På grund av dess skyddande och helande egenskaper ger den visuella effekten en kapsalvvätska för delade ändar mer detaljerat om vilka du kommer att lära av vår artikel.

    struktur

    Kosmetisk vätska har ingen komplex komposition - bara några komponenter är tillräckliga för att säkerställa effektiv drift av denna typ av läkemedel. Komponenter standard för alla vätskor:

    • silikon - ger enveloping action;
    • silikonbaserad polymer - skapar en gelliknande konsistens;
    • mineralolja - ökar förmågan att behålla fuktighet;
    • alkohol - katalyserar de viktigaste åtgärderna för de övriga komponenterna;
    • organisk blandning - bildar en skyddande film på hårets yta;
    • linfröolja - ger intensivvård för torrt hårtyp;
    • keratinbaserade aminosyror - den viktigaste bioaktiva vårdkomponenten.

    Varning! Idealiskt balanserad komposition garanterar utmärkta kvalitetsegenskaper hos produkten. Minsta innehåll av komponenterna säkerställer deras konsekventa arbete.

    effektivitet

    Kapösa vätskor är utformade för intensiv vätning av torra ändar av långt hår. Speciellt om det finns en tendens att bryta integriteten: bildandet av stavbuntar. Regelbunden användning av verktyget ger skydd, utjämning, tätning av delade tips. Som ett resultat är problemet kopierat, och ytterligare stratifiering av hår hindras.

    Det höga innehållet av omega-3 (fleromättade fettsyror) i kompositionen tillåter inte bara att externt maskera närvaron av delade ändar. Verktyget täcker på ett säkert sätt håren och skyddar dem. Medan kompositionen ligger på hårets huvud finns det en process med verklig lödskada.

    Användning av vätska säkerställer att fukt inuti hårets huvud bevaras. Behållandet av det naturliga hydrobalansen, skiftat till följd av användningen av termiska instrument, kemikalier, ger verktyget hårets elasticitet, glansig glans, silkighet, elasticitet.

    Tack vare de outplånliga formulärkrullarna får effekten av långvarig åtgärd. Massan, mättad med användbara komponenter, försiktigt omsluter alla håren, förblir påverka under lång tid.

    Det resulterande skalet gör inte bara användbara komponenter. Det fungerar som ett tillförlitligt skydd mot yttre biverkningar (fällning, damm, solstrålning, värme genom termiska enheter).

    Silikon i komposition ger inte bara skydd. Han slutar hår med användbara egenskaper:

    • lydnad;
    • fasthet;
    • jämna;
    • attraktivt utseende.

    Trots många människors övertygelse avstår inte silikoninnehållet från det naturliga volymmaterialet, det visuella intrycket av friskhet. Curls verkar inte smutsiga, klibbiga, håll inte ihop. Trots närvaron av hår på håret förblir trådarna smula.

    Var uppmärksam! Effektiviteten av läkemedlet är mest märkbar på torrt, skadat, färgat, poröst hår. Medlen absorberas fullständigt, vilket ger ett attraktivt utseende av icke-standardhörselhört.

    Kapous producerar vätskor i tre variationer.

    Kristallsken

    Designad för djupa fuktgivande torra ändar av hår. Bäst lämpad för medium och långt hår. Förbättrar lockets utseende, främjar naturlig läkning av skador. Återupptar normala fuktnivåer. Man tror att flytande kristaller är ett universellt botemedel mot vilken typ av hår som helst. Medelpriset på läkemedlet varierar mellan 350 och 550 rubler per förpackning på 60 ml.

    Biotin energi

    Biotin Energy är idealisk för färgat hår. Vätska skyddar inte bara, bryr sig om hår, men hjälper också till att mätta, upprätthålla konstgjord färg. Den grundläggande komponentkompositionen kompletterad med biotin, UV-filter. Dessa ämnen förbättrar skyddsegenskaperna. Biotin har en fördelaktig effekt på strukturen störd under färgningen. Den genomsnittliga kostnaden för 80 ml - 300-400 rubel.

    Magisk keratin

    Magisk keratin kännetecknas av förbättrad keratinhalt. Komponenten passar perfekt in i sin egen hårstruktur, vilket säkerställer att luckor stängs. Vätskan är idealisk för hår som har påverkats negativt (kemikalier, vanlig värmebehandling). Standardpriset ligger inom intervallet 300-400 rubel per 80 ml flaska.

    Instruktioner för användning

    Applikationstekniken kräver inte tillämpning av tidskrävande ansträngningar. Även tvätta av drogen med håret är inte nödvändigt. Kompositionen fördelas över skalade, något våta eller helt torra krökningar. Med flaskens dispenser kan du noggrant mäta den önskade mängden vätska.

    Ansökningsförfarande:

    1. Att tvätta håret, flitigt städa från smuts, rester av stylingprodukter.
    2. När den används på våta krusar, för att torka håret (det är lämpligt att vänta på den naturliga minskningen av fukt).
    3. Mät ut önskad mängd läkemedel (1-6 doser, beroende på längden, tjocklek, hårets tillstånd).
    4. Slip i palmerna av den resulterande kompositionen.
    5. Slip massan över håret, vilket påverkar huvudlängden (inte i kontakt med hårbotten).
    6. Områden med de mest skadade platserna (splittrade ändar, veckningar, mycket torra trådar) behandlas separat, försiktigt men gnuggar kompositionen.
    7. Helt absorberad betyder att helt torkade krullar anses vara slutförda för förfarandet.
    8. Om så önskas kan du valfritt utföra styling med en hårtork, strykning eller hårkrullare.

    Vätskor har värme och lätta fixeringsegenskaper.

    En viktig punkt! Vätska kan användas 2-3 gånger i veckan. Mer frekvent användning är inte förbjudet. Om du agerar mindre ofta är resultatet mindre uttalat.

    Fördelar och nackdelar

    De positiva egenskaperna hos kapösa produkter i denna frisättningsform är tillräckliga:

    • ge ett livligt, hälsosamt utseende, även ett hårhår med starka skador;
    • ge sken, utan att provocera en känsla av förorening, limning
    • underlätta vården (kamning, styling);
    • besitter den lätta fixeringseffekten;
    • rena fluffiga;
    • läka de skurna ändarna och inte bara ansluta och skydda dem tillfälligt
    • provocera inte vikten, fördöma förekomsten av bräcklighet
    • ingen lukt.

    Attraktiv förpackningsdesign, bekväm dispenser, högkvalitativ konsistens av gelén med en oljig struktur ger ett trevligt intryck av användning. Vätskekapus kallas ofta kristalldroppar för sitt märkliga utseende.

    Läkemedlet är ekonomiskt, vilket gör att du kan mäta även det minsta beloppet av medel (många bara 3 klick istället för 4-6 på etiketten). Cosmetics kapous är placerad som en professionell, därför orsakar köparens förtroende.

    Att jämföra egenskaper baserat på återkoppling med tillverkarens löften visar sig att vätskorna inte klarar av att eliminera fluffiness. Särskilt om man ska distribuera medel på torra lås. Många är missnöjda med de "helande" egenskaperna: drogerna klarar inte bra med läkning av de splittrade ändarna, bara tillfälligt maskerar manifestationerna.

    Vissa gillar inte den höga koncentrationen av silikoner i kompositionen. Verktyget är inte avsett för applicering i hårbotten, så inga negativa manifestationer observeras. Ibland uppfattar köpare en skarp lukt av alkohol, men det försvinner inom några minuter av att vara ute i luften.

    Efter att ha grundligt granskat vätskans egenskaper är vi övertygade om att kapös produkter är utmärkta för ytterligare vård för icke-standardiserat hår. Det är bara att välja en produkt som är lämplig i alla avseenden.

    Användbara videoklipp

    Kapous Professional - favorit kosmetika för hår.

    Hårvård från Capus: att ta eller inte ta.

    Presentation av kosmetika Kapous Fluid för split hårdder med keratin i Magic Keratin serien.

    Vätska för hår: hur man gör rätt val för skönhet?

    En viss innovation bland moderna kosmetika är hårvätskor. För många är detta verktyg inget mer än ett komplicerat förfarande som ger ett tveksamt resultat. Men det är inte så. Oljevätska för hår kan hjälpa håret att hålla sig frisk, och varje enskilt hår ska vara starkt och glänsande. Det är ingen hemlighet att även hår som inte har utsatts för färgning kan skadas av många mekaniska faktorer, inklusive:

    • solstrålar;
    • hårt vatten
    • hårjustering med järnet;
    • Använd hårtork.
    Foto: Vad är vätska för split ends?

    Vätskespets för hår är lätt att använda på egen hand. För att göra detta behöver du bara välja rätt verktyg och ta reda på hur man applicerar det på håret. Du kan rådgöra med en skönhetssalongmästare eller själv fatta beslut. Det viktigaste är att veta exakt vad problemet ska lösas.

    Vad är flytande hår?

    Vätskor blev särskilt populära på grund av deras användning för att eliminera delade hårändar. Många vet att splittrande ändar av håret är enklaste att ta bort endast med hjälp av en hårklippning. Kosmetika, inklusive schampon, tonics, masker och mycket mer, kan inte hantera detta problem noggrant. Vätska är kanske det enda sättet av denna typ som kan spara splittrade ändar.

    I sig är vätskan en unik komposition. Han kan återställa hårets utseende, göra dem glänsande och mjuka. För hårändamål, limmar och tätar vätskeffekten.

    En bra hårvätska kan återställa håret, inte bara utanför, men även inuti. Således är det möjligt att återställa inte bara hårets utseende, men också deras struktur, vilket gör dem mjukare, men samtidigt hållbara.

    Vätskekompositionen innefattar vanligtvis följande komponenter:

    • mineralämnen
    • extrakt från medicinska växter;
    • näringskomponenter;
    • vitaminkomplex
    • vegetabiliska oljor och mer.

    Alla dessa komponenter mättar helt håret med alla saknade element. Det är också värt att notera att silikon ingår i fluidkompositionen. Rädd för detta tillskott är inte värt det. Det är silikon som gör håret tyngre, och håret blir slät, glänsande och lydigt i styling.

    Effekten av vätskor och effekten av deras applicering

    Vätskans funktion är mycket mångfacetterad. Först och främst, när det appliceras på håret, omsluter vätskan dem snabbt och klistrar hårets specifika avskilda delar. På grund av denna vätskeffekt blir håret mjukare och mer lättsamt, det är lätt att kamma håret, även om håret är våt.

    Denna effekt beror på att komponenterna som utgör produkten snabbt återställer en hälsosam hårstruktur både inom och utanför. En annan effekt av produkten är skyddet av hår från negativa yttre faktorer, vare sig det är hårt vatten, hårtorkning med hårtork eller solstrålarna. Vatten, som också ingår i produkten, ger fukt till håret.

    Foto: Vätska för skadade hårändar

    Elasticitet är en annan effekt som kan uppnås genom att använda en vätska. Blir mer flexibelt behåller håret sin form och är inte rädd för yttre exponering mot solen eller fukt. Således är även i regnig väder frisyr fortfarande grundlig.

    En annan faktor som gör vätskor så populära är deras förmåga att polera hår. Strukturen hos varje enskilt hår blir slät på grund av fyllningen av mikroskador med vätskekomposition.

    Vätskan är också bra för vilken typ av hår som helst. Tätt hår smink gör det mjukare och mer smidigt. När det gäller mjukt, svagt hår - verktyget kan väga dem och göra dem starkare.

    Med konstant användning av kosmetiken kan vätskan närma hårsäckarna och stärka håret från roten. Vätskor i form av geler tränger lätt in i hårstrukturen och förblir där länge.

    Vätskor i form av geler är ett bra alternativ. Applicera dem bara på hårets tips. Således limar de varje hår och lindar håret från en avslappnad look. Användningen av sådana vätskor rekommenderas för tjejer med långt hår, liksom för dem som vill släppa av längden så fort som möjligt.

    Vilka vätskor finns det?

    Vätskor skiljer sig beroende på vilken typ av hår deras ägare, målet är att uppnå och det specifika problem som plågar en person. Så är vätskan för delade hårändar perfekt för tjejer som står inför följande problem:

    • färgat skadat hår;
    • hår som lider av höga temperaturer;
    • Frisyren var skadad av en perm.

    Och även för dem som:

    • växa hår
    • återställer den naturliga, svaga hårstrukturen;
    • vill lägga till en frisyrhet.

    Tillverkarna av dessa verktyg för hår har gjort allt för att diversifiera de specifika egenskaperna hos sådana ämnen. Det här låter dig välja en sådan produkt som kommer att gynnas i varje enskilt fall.

    • Vitamin E
      Variety är en del av vätskan. Så, i fluider för färgat eller melirovanny hår innehåller nödvändigtvis E-vitamin och renad solrosolja. Dessa komponenter kan perfekt mätta håret och förhindra läckage av färgpigment från hårstrukturen.
    • Shea Butter och Argan Oil
      Ofta innehåller vätskan för håret andra oljor, till exempel sheasmör och argan. Dessa komponenter sträcker sig väsentligen den positiva effekten av vätskan på håret. Tack vare dem minskar antalet delade ändar med 90%. Även dessa oljor ger näring åt alla hårsträngar.
    • Linfrö
      Vi bör också nämna vätskorna med tillsatsen av silikon och linolja. Dessa komponenter innefattar en stor mängd fleromättade syror. Eftersom dessa komponenter är hänförliga till fettsyror, kan deras effekt på håret inte överskattas - de ger näring, fuktar och mättar varje hår.
    • Silkeproteiner
      Vätska för uppdelning av hår, vilket inkluderar silkeproteiner, är lämpligt för de frisyrägare som lider av överdriven hårstivhet och olydnad. Silkmättnadshår gör dem mindre envisa och mjuka mjuknar upp strukturen. Sådan vätska kan appliceras på hår före styling eller utflyttning i blåsigt eller regnigt väder.
    Foto: Inverkan av saltvatten kommer att korrigera vätskan för hår.

    Man bör komma ihåg att vätskorna är stora hjälpmedel för håret på sommaren. Det är lämpligt att applicera dessa produkter på håret om strängarna påverkas inte bara av solen utan också av salt havsvatten. Det är påverkan av havsvatten och salterna som finns i den, liksom den fuktiga havsluften, som får flertalet flickor att uppleva många problem med håret, inklusive:

    • torrt hår
    • försämring av spetsarna;
    • olydnadsträngar;
    • hårstyvhet;
    • Fettigt utseende av håret även efter tvätt.

    Dessa och många andra problem kan elimineras genom att applicera rätt hårvätska och applicera det dagligen.

    Är hårvätska skadligt?

    Utbudet av moderna hårprodukter är så omfattande att de är väldigt lätta att bli förvirrade och förvirrade när de väljer det nödvändiga. Titta igenom sammansättningen av varje hårvårdsprodukt är en svår uppgift. Det är därför många flickor undrar om vätskan är skadlig eller farlig?

    Mästarnas och läkarnas svar är samma - vätskan är helt ofarlig. Var inte rädd för det här verktyget, tvärtom, att använda det för terapeutiska ändamål är helt rätt beslut. Faktum är att vätskorna har en mycket rik komposition, baserad enbart på organiska komponenter. Det kan även användas av tonåringar och gravida kvinnor.

    För optimal säkerhet kan vätska appliceras endast ett par gånger i veckan. Det är helt ofarligt även för allergier och mycket unga tjejer. Till skillnad från keratin innehåller vätskan inte skadliga komponenter och kemiska tillsatser alls, och det kan därför användas utan begränsningar.

    Om det finns ett sår eller en liten skada på hårbotten, kan vätskan också appliceras, det viktigaste är att inte vidröra den drabbade delen av huden.

    En viktig regel är vätskevaluta. Om du slutade på något sätt hos en viss tillverkare, är det bättre att inte ändra det. Faktum är att det kan leda till allergiska reaktioner, eftersom håret och hårbotten väldigt snabbt vänjer sig vid ett verktyg, och resten blir inget mer än ett allergen.

    Om du fortfarande behöver byta vätska bör du definitivt läsa instruktionerna och lära dig hur du applicerar det nya verktyget korrekt. Om det inte finns någon instruktion för vätskan är det bättre att konsultera skönhetssalongens mästare. Så du kan skydda dig mot biverkningar.

    Var noga med att ta hänsyn till vätskans kvalitet. Förfalskningar och vätska för utgående hår - det här är de två farligaste verktygen som kan användas av misstag. Därför är det nödvändigt att välja ett medel, särskilt noggrant och noggrant.

    Användningsregler för vätska

    Använd vätskebehov enligt reglerna. Detta är det enda sättet att uppnå en bra effekt. Och det är värt att börja med regel nr 1: de bitade ändarna måste avskuras. Ja, många tjejer kan styra det väldigt mycket, för även 1 cm hår är en riktig juvel när du snabbt vill växa hår. Här är bara hår med bita tips kan knappt behaga ögat eller gå till nytta av hårväxt. Dessa hår kan inte äta ordentligt och återställa dem, även om vätskans hjälp inte fungerar. Därför är det mycket viktigt att skära av allt onödigt.

    Därefter kan du börja använda vätskan. Applicera produkten krävs enligt följande:

    1. Håret ska tvättas ordentligt.
    2. Efter tvätt har håret blottats med en varm mjuk handduk.
    3. Håret bör torka naturligt (utan att använda en hårtork).
    4. När håret har blivit lite vått kan du börja applicera vätskan.
    5. En liten summa pengar krävs för att appliceras på hårbotten och gnidas med massagerande rörelser.
    6. Resterna av gelén måste appliceras på varje enskild strand längs hela längden av håret.
    7. Efter det är frisyren försiktigt kammad med en träkam med glesa tänder.

    Innan vätskan appliceras rekommenderas det att värma upp produkten i palmerna något. Detta aktiverar alla användbara komponenter.

    Innan du applicerar vätskan på håret rekommenderas det också att läsa instruktionerna från tillverkaren. Vätska kan appliceras inte bara på våt, men också på torrt hår. Vilket alternativ som passar en viss tjej kan endast hittas genom att jämföra.

    Det är bättre att applicera vätskan med en spray. Så vätskan kommer på håret jämnt, överbelastar inte dem och ger inte effekten av smutsigt hår.

    Du kan också applicera vätskan med en kam. Det är nödvändigt att applicera agenten på tänderna på kammen och försiktigt kamma håret från rötterna till spetsarna.

    Vilken vätska ska du välja?

    Vilken typ av vätska att välja - en tvetydig fråga. Valet av sådana medel är tillräckligt stort och för att bestämma bör du vara uppmärksam på följande aspekter:

    • hårtillstånd
    • önskad effekt
    • läkemedlets sammansättning;
    • indikationer som anges i instruktionerna till verktyget.

    Så kan valet lättas om du vet vilket specifikt resultat vätskan ska ge. Om håret är för tunt och bräckligt, men inte färgat, är det bättre att stanna kvar på verktyget, som innehåller olika oljor. Om håret färgades och deras restaurering krävs, är det bättre att välja en vätska som innehåller vitaminer från grupp E.

    Var särskilt uppmärksam på tillverkaren. Lågkända märken av vätskor till ett lågt pris kan vara falska, vilket leder till allergier och omvänt förvärrar hårets tillstånd. Således på hälsan frisyr är bättre att inte spara.

    Den mest kända betyder

    Bland de mest kända verktygen som rekommenderar mästaren på skönhetssalonger finns det flera typer av vätska.

    Foto: Fluid för Kapous Hair Tips

    Kapous

    Vätska för kapösa hårtips är särskilt populärt. Anledningen till denna höga effektivitet betyder. Dessutom är priset på det här verktyget ganska acceptabelt. När det gäller andra liknande produkter är denna vätska verkligen tillgänglig. Den innehåller många användbara komponenter, inklusive macadamia nötolja. Den unika sammansättningen gör att du kan använda vätskan innan du lockar håret eller använder strykning. Dessutom ökar värmebehandlingen av håret tvärtom effekten av produkten.

    Foto: Oljevätska för hår Honma Tokyo

    Honma tokyo

    Ett utmärkt sätt att förbättra hårets tillstånd är Honma Tokyo vätska. Kostnaden är något högre än sina motsvarigheter på grund av produktens kvalitetsegenskaper. Vätskan är ganska lätt att hitta, eftersom det är ett välkänt verktyg som används även i skönhetssalonger. Huvuddelen av denna vätska är teträdolja. Huvudindikationen för användningen av Honma Tokyo - väger håret och blir av med sin fluffighet. Vätska slätar håret längs hela längden och gör det elastiskt.

    Avon Hårvätska

    Avon vätskor är förmodligen det mest prisvärda, bland annat verktyg. Deras kostnader är ganska små, och effekten är ganska stabil och av hög kvalitet. De innehåller silkeproteiner och har en trevlig, lätt lukt som håller på håret under lång tid.

    Vätskekostnad

    Det höga priset, som många kunder är så rädda för, beror på det faktum att vätskorna är helt säkra på hälsan, organiska och inte innehåller kemi. Den rika kompositionen av vätskor påverkar också priset på kosmetika. Men om det kommer till hårhälsa, är det dåligt att spara i denna fråga.

    I genomsnitt i Ryssland varierar priset på vätskor från 200 rubel. upp till 2500 gnidning Vilket innebär att stoppa valet beror bara på det personliga valet. Men experter själva rekommenderar att inte spara för. Billiga vätskor kan inte skada hälsan, men de kommer inte att ge effekten.

    Kostnaden för de mest kända hårvätskorna är:

    • Kapous - det genomsnittliga priset på 600 rubel.
    • Honma Tokyo - 1500 gnidning.
    • Avon - den genomsnittliga kostnaden från 200 till 400 rubel.

    Det finns andra vibbar, men innan du väljer dem ska du vara säker på kvaliteten på sådana verktyg.

    tips

    Fluidvårdspetsarna med vätskor är följande:

    1. Efter applicering ska vätskan inte blåsa torrt hår. Det finns bara några typer av vätska som behöver extra hårtorkning med hårtork eller strykning. Spola inte vätskan med vatten. Kompositionen ska absorberas fullständigt i hårsäckarna och håren själva. Om det, efter applicering av vätskan, är brådskande att använda en hårtork, så kan den fortfarande göras, men läkemedlets effekt kan vara ofullständig.
    2. Inskriften "Med tillsats av flytande kristaller" kan hittas på vissa vätskepaket. Detta tyder på att verktyget är avsett för kritiskt skadat hår. Detta gäller frisyrer efter en perm eller flera färgning. Sådana vätskor har en mycket stark effekt och påverkar håret mycket intensivt. Sådana vätskor appliceras på varje sträng mycket noggrant och torka inte med en hårtork, så att de kan suga upp sig själv.
    3. Vätskor i form av en gel kan användas inte bara för att behandla hår, men också för styling. De absorberas perfekt och fixar håret i rätt form. Vätskan appliceras på tvättat, fuktigt hår och kammas längs hela längden med en träkam. Därefter utförs med hjälp av en rund kam och en hårtork en nödvändig styling. I allmänhet kan den här frisyren vara 6-9 timmar.

    recensioner

    Granska 1:

    Jag använder vätskan i mina yrkesverksamheter. Jag är frisör och använder vätskan innan du torkar kundernas hår är lite hemlighet. Jag gillar det när kunder kommer att klippa håret och fråga hur det visar sig att håret efter skärning och styling blir så mjuk och smidig. Mina stamgäster vet vilken vätska som är bättre att välja och hur man använder den korrekt. Jag råder alla till Honma Tokyo. Av alla de produkter jag har provat är detta den mest tillförlitliga, om än lite dyr. Och ännu mer, om jag köper en vätska från Honma, är den i genomsnitt 3 månader. Andra medel, som är billigare, spenderas inom 1-1,5 månader. Så det finns verkligen ingen överbetalning.

    Granskning 2:

    Jag kan inte ens föreställa mig hur man bryr sig om hår utan en bra vätska. Jag vet vad det är för första gången, eftersom hårvård för mig, som för ägaren, aldrig en gång färgat hår är 130 cm lång, daglig träning. Ja, jag spenderar mycket pengar varje månad för att säkerställa mitt hår perfekt hälsa, men sådan skönhet är värt det!

    Granskning 3:

    Jag använder vätskan i 3 månader. Kom till detta verktyg av misstag. Faktum är att jag är en älskare av extremt färgning, vilket ledde till mitt hår i ett mycket dåligt tillstånd. Inte bara var tipsen borta, hela mitt hår tycktes börja splittras. Då var jag tvungen att skära dem mycket kort och börja applicera vätskan. Nu är längden ca 25 cm, men håret är i perfekt skick. Det verkar som om de inte har varit så mjuka sedan födseln! Jag använder flytande glans för hår. Andra försökte inte ens, det här är billigt och helt nöjda. Ja, och denna vätska för hårrecensioner har mycket bra.

    Granska 4:

    Jag använder vätskan varje dag när jag tar ett bad. Jag använder kapous. Flaskan är tillräckligt lång, men effekten är densamma som efter laminering! Mycket effektiv sak! Men på sommaren är det omöjligt att gå ut utan vätska alls! Hår förlorar sin färg, blir stygg och mycket torr. Så, flickor, vätska är vårt allt!



    Nästa Artikel
    Farmors Secrets - Soda Shampoo