Keratin hår restaurering capus


En viktig roll i hårets hälsa och skönhet, spelar en regelbunden och högkvalitativ vård för dem, vilket gör det möjligt att mätta dem med alla nödvändiga vitaminer och spårämnen. I artikeln kommer du att lära dig allt om Kapouss produkter och hennes fantastiska serie "Magic Keratin", om vilka verktyg som är representerade i det, vad för och hur man använder dem, vilken effekt som ska förväntas!

Vad det är och varför behöver du det

För att förstå behovet av att använda Kapous Magic Keratin-serien är det värt att undersöka hårets ytstruktur, vilket är baserat på glödlampan. Ett hår som består av en medula (kärna), en cortex (kropp) och en kutikula (kapsel) groddar från den. Att det är hårets naturliga skyddsklädsel, vilket avsevärt minskar miljöpåverkan. Cuticle har 5 lager och är 70% keratin - en naturlig produkt som människokroppen producerar.

Tyvärr har bristen på korrekt vård, dålig kvalitet och aggressiv kosmetika, hårt vatten med högt klorinnehåll, temperaturförändringar, måleri, heta apparater (hårtork, järn, krulljärn) och andra faktorer negativt påverkar hårets tillstånd, vilket förstör kapselnålen. Hår börjar gradvis avta, splittra, bryta, bli mindre lydigt. Genom de skadade områdena i nagelbandet förlorar krullarna en stor mängd vitaminer och försvagas, blir tunna och tråkiga.

För att förhindra eventuella problem måste du regelbundet fylla på ditt lager av keratin, och de fantastiska produkterna från företaget Magic Keratin, Kapus, kommer att hjälpa till i detta. Dessa är unika specialverkande läkemedel som skapades för att ge akutvård och förbättrad vård för svagt, skadat och orubbligt hår.

Produkterna är mättade med aktiva keratinmolekyler som kan tränga in i de djupaste skikten av kutiklet och återställa dess skyddande egenskaper.

Var uppmärksam! Produkterna innehåller också panthenol, extrakt från solros, fleromättade fettsyror och E-vitamin, som kan mjukna och fuktar håret, ge den en livlig glans, styrka, återställa fullheten efter tunga kemiska förfaranden (färgning, blekning, perm).

Kapous "Magic Keratin" -serien

Basen består av fem unika produkter, som inkluderar: keratin shampoo, mjuk lotion, mask, krämfärg, serum. Var och en av dessa produkter bör diskuteras separat.

schampo

Högkoncentrerad keratinschampo Kapous Professional eliminerar effektivt fett, rensar försiktigt håret och huvudet i huvudet, utan att överdriva det. På grund av dess unika egenskaper förenklar verktyget hårstrukturen, förbereder det för mättnad med alla nödvändiga näringsämnen och regenererande ämnen.

Metoden för att applicera shampoo består av två steg: förberedande och huvudsakliga.

Det första förberedande skedet är ytlig rengöring av uppenbara orenheter och hudutsöndring. För att göra detta, fukta håret med varmt vatten, skölj en liten mängd schampo på dem och skölj.

För en mer intensiv och djuprengöring måste du skumma upp schamponet och låt det påverkas i 2-3 minuter, skölj sedan grundligt med varmt vatten. Djuprengöring är en utmärkt förberedelse för ytterligare återställande förfaranden.

Det är viktigt! Daglig användning av detta schampo kan leda till keratin glut. Krullarna är tyngre och rätade under egen vikt. Det ser väldigt vackert ut, eftersom effekten av naturlig rätning uppnås, men håret på rötterna kan bryta sig under tyngden, och en liten fluff från trasigt hår kommer att dyka upp på huvudet.

lotion

Professionell keratin lotion har en lätt textur, på grund av vilken den är väldigt lätt att använda. Läkemedlet är utformat för aktiv vård och förebyggande av sårbarhet, förhindrar förlust av färg, återställer hårstrukturen, gör den mer tät, medan den inte väger krullarna själva.

Lotionen är mättad med keratinproteiner, som kompenserar för bristen på ett naturligt ämne, återställer skyddskapseln. Lotionen innehåller mjukgörande vegetabiliska oljor som förhindrar skörhet och tvärsnitt. Applicera produkten på fördjupat rengöring av vått och obekvämt hår, med användning av gnidningsmetoden. För påverkan, lämna agenten i 15-20 minuter och tvätta sedan av den.

Lotionen bildar en närande och skyddande film. Vid fullbordandet av förfarandet måste håret fuktas med en handduk, men inte torkas, eftersom hela det användbara näringsämnet kommer att raderas, och det är önskvärt att torkningen var naturlig utan användning av en hårtork. Förfarandet utförs tre gånger i veckan.

mask

Denna produkt är baserad på keratinprotein. Som hjälpämnen tillsatte tillverkare ett komplex av vitaminer i grupper E och D, vegetabiliska oljor och fruktsyror, som tjänar till att reparera skador.

Rekonstruktiv keratinmask är inriktad på professionellt stöd, näring och återhämtning efter frekvent termisk styling och kemiska behandlingar. Den franska formulären till produkten hör till gruppen droger Fragrance Free, som inte innehåller sulfater och parabener som är farliga för hår och hud. På grund av närvaron i sammansättningen av vitaminer i grupp E återställer masken inte bara försvagat hår, men normaliserar även funktionen hos endokrina körtlar, vilket förhindrar snabb salinisering av hårbotten.

Masken appliceras på grundligt tvättat hår och lämnas i 20 minuter. Om du lägger på en kosmetisk hatt och lindar huvudet med en handduk, skapar ytterligare värme, kan du förbättra de användbara egenskaperna hos masken.

Ett intressant faktum! Mask ska inte användas mer än två gånger i veckan. Effekten varar upp till 4 dagar, så frekvent användning kommer inte att förbättra resultatet och kommer inte påskynda återställningen.

Cream paint

Franska experter har utvecklat en unik produkt, en ny generation inom färgområdet - en otroligt resistent, omtänksam färg utan ammoniak. På grund av protein, oljor, panthenol och andra omsorgskomponenter har grädfärg en skyddande funktion. Produkten är hypoallergen och lämplig för alla hårtyper.

En färgstark palett med mer än 120 olika nyanser, bland annat blir det inte svårt att hitta din egen.

Creamfärg är otroligt lätt att använda: Den måste spädas med 3 eller 6% oxidant (allt beror på hårets tjocklek och tjocklek) från serien med samma namn och jämnt fördelat över hela längden. Blandningen lämnas att påverka i 40 minuter, tvättas sedan av med mycket varmt vatten, med ett schampo.

Färgen förblir oförändrad i upp till 6 veckor, färgen är resistent mot ultraviolett strålning, kosmetika och värmebehandling.

serum

Tvåfasigt reparationsserum är ett utmärkt hjälpmedel för akutvård för skadat, torrt, sprött, tråkigt och orubbligt hår.

Verktyget har två aktiva aktiva faser:

 • Den första gruppen består av keratinmolekyler, oljor och fruktsyror, vilket bidrar till en snabb återställning av den skadade strukturen.
 • Den andra fasen presenteras i form av lätt mjölk, mättad med hyaluronsyra, som omedelbart återfuktar och mjukar håret.

Tack vare hyaluronsyra kan du, efter första användningen, se en otrolig effekt. Använda serumet är mycket enkelt, skaka bara flaskan för att blanda de två faserna och spruta försiktigt på rent och lätt torkat hår.

Varning! Skölj av efter applicering är inte nödvändig. Serum ska användas efter nästa shampooing.

Foto före och efter

Fördelar och nackdelar

Vårdprodukterna från Magic Keratin-serien är det perfekta akutalternativet. Efter den första applikationen kan en signifikant förbättring observeras, håret blir mjukare och mer lättsamt. Den främsta fördelen med denna linje av vårdprodukter är deras mångsidighet. Produkterna är hypoallergena och är helt lämpliga för alla hudtyper. Inga biverkningar efter användning är inte korrigerade.

Den enda nackdelen är kostnaden för dessa produkter. vilket är tre gånger kostnaden för kosmetiska analoger av massproduktion. Därför kostar inköp av hela komplexet för vård och restaurering av hår en runda summa.

Trots kvaliteten och oändliga beröm för vissa kosmetiska produkter, borde du dock rådgöra med trikologens läkare innan du köper. Att han kommer att kunna välja individen och de mest lämpliga vårdprodukterna för ditt hår.

Användbara videoklipp

Vilka professionella frisörer säger om Kapous "Magic Keratin" -serien.

Hårvård från Capus: att ta eller inte ta?

Kapous Kapous - Magic Keratin line - Keratin lotion - recension

Alla frågor om hårfärgning överförs till forumet, i en separat sektion - hårfärgning. På forumet kan du hitta många färdiga färguppskrifter, liksom ladda upp foton och be om hjälp av experter i ditt speciella fall.

Lång tid skrev jag inte recensioner. Ett utkast - mycket.
Idag kommer jag att berätta om ett trevligt hår som råkar vara i min arsenal av en slump, men jag tyckte om det.

Och jag hittade denna kopia i ett professionellt varumärke för håret KAPOUS

Jag föreslår att du ser ut.

KAPOUS Prof - Magic Keratin Lotion - Keratin Kapous Hair Lotion

Lotionen är en ganska omfattande linje med "MAGIC KERATIN", som har allt att ta hand om, återställa och behålla skönheten och perfekt jämnhet i hårtexturen.

Linjen innehåller schampo, balsam, mask, spray, olja, vård, lotion.

Lotionen har en ganska anständig volym (500 ml), finns i en tät plastmattflaska med brun färg. Batchern med en klämma - hermetiskt stängd.

Beskrivning:
Keratin lotion är ett speciellt handlingsläkemedel för intensiv hårvård. Rekommenderas för håråterställning efter färgning, blekning och perm, skydd mot negativa effekter av den yttre miljön samt behandling av skadat hår.

Aktiva ingredienser: Solros Extract, Panthenol, Keratin. På grund av den höga koncentrationen av keratin, som penetrerar djupt in i hårstrukturen, försvagas keratinföreningarna på molekylär nivå, hårsäckarna levereras dessutom med näringsämnen. Innehållet i panthenolen har en regenererande effekt, förbättrar glans, ger elasticitet, underlättar kamning. Solrosxtrakt innehåller i sammansättningen av mättade fettsyror och en signifikant mängd vitamin E, vilket släpper nötköttet och återställer hårets integritet.

Användning:
På tvättas, pressas från överskott av vatten, applicerar hår rikligt Keratin-lotion och kam. Låt arbeta i 10-15 minuter, skölj noggrant.

väsande:

Denna produkt ses i NETWORK och bestämde sig för att försöka. Jag har vågigt hår och rakt blir de bara tack vare LASH och specialiserad styling.
På vintern föredrar jag raka strängar, men samtidigt vill jag att de inte överbelastar med styling, snarare än överbelastning, inte att stryka dem i två timmar. I vinter är håret torrt och det är nödvändigt att ge dem rätt skötsel för att undvika tvärsnitt och konstant statik.

Jag är inte en speciell "användare" av Capous produkter, så jag är inte bekant med deras sortiment (jag har bara tvåfas blå vassle för fuktgivande). Men denna lotion, enligt många flickor, räcker inte bara bra, men ger också perfekt återställande av hår. Jag bestämde mig för att köpa. Jag köpte.
Strukturen är gel, vattnig. Nästan luktfri. Det flödar inte.
Appliceras på tvättat vått hår i 10-15 minuter (längd) och tvättas som vanligt.
Håret kände redan mjukare och mer flytande. Luftkonditioneringen medan jag inte använde.
Vid torkning är håret inte elektrifierat, det hälls inte vid borstning. Volymen hålls som vanligt.
Jag behöver styling ganska lite - som de säger att lugna)))))
Om håret själv är rakt, behöver du inte alls - håret kommer att vara DIREKT efter torkning av hårtorken. Om du använder något, då bara för basvolym, om det behövs.
Med järn glattar jag fortfarande mitt hår, men det tar mig väldigt lite tid och resultatet - rakt, slät och mjukt hår - är mycket tilltalande.
Samtidigt finns ingen sektion, statik, viktning eller fetthalt fram till nästa tvätt.

Är jag nöjd med denna lotion? MYCKET. Jag gillar verkligen hur håret ser ut och det faktum att det är så lätt för mig att gå med det. Speciellt på vintern, när hattar och torr luft gör sitt arbete med huden och med håret och utan extra medel, kan ingenting göras.

Jag försökte inte lägga till masken eller balsam, eftersom jag nyligen läste kommentarerna från en tjej med ett så originellt sätt att använda lotion. Det finns en punkt i detta, eftersom tunt hår som en soloprodukt kan göra det tyngre, och en mask eller balsam reducerar fortfarande koncentrationen av produkten. Även om effekten, som det verkar för mig, kommer att bli mycket mindre uttalad. Återigen måste vi försöka

Hur ofta ska denna LOTION användas? Åsikterna är uppdelade här. Men personligen rekommenderar jag inte att du använder det med daglig huvudtvätt eller till och med varannan dag - det kan vara viktning och volymminskning. Personligen valde jag själv det bästa sättet 1 eller 2 gånger i veckan - som hår. Så jag får ett bra återhämtningsresultat och en rätningseffekt utan mycket hakning, eftersom jag ofta bär krullar.

Till vem från dig, flickor, kan jag rekommendera denna LOTION.
Den som gillar att bära SMOOTH rakt hår, samtidigt som effekterna av järn minimeras.
Den som har rakt hår, men till exempel hård - LOTION gör dem mer lydiga.
Alla som har torrt hår och måste repareras. Om vågigt eller lockigt, då blir de mer lydiga, statiska kommer att försvinna.
Och för alla som älskar grafiska hårklippningar - är denna lotion idealisk för sådan styling.
Och i allmänhet - ett utmärkt verktyg.

Keratin Hair Treatment Lotion från Kapous

återkallande

Jag köper ofta olika hårprodukter, jag gillar att prova nya saker i hopp om en "wow-effekt". Mitt hår är oljigt vid rötterna, men torrt i ändarna, jag har också känslig hårbotten och reagerar med olämpliga medel med klåda.

Återigen handlade jag till affären för frisörer, som presenterar detta märke. Säljaren lovordade det här verktyget så mycket och jag bestämde mig för att köpa den.

Lotionen finns i en plastflaska med en praktisk dispenser. När du vrider på klicket stänger automaten. Detta är väldigt bekvämt eftersom det låter dig undvika att spillas under transport.

Nu direkt om lotionen. Det är transparent, flytande konsistens. Jag gjorde inte ett bild av konsistensen, för det ser verkligen ut som en la snot. Om bristen på dofter ljugde tillverkaren inte, ljukan lukter fruktansvärt alkohol. Det är bra att lukten inte stannar kvar på håret, även om mitt hår är mycket förtjust i att absorbera lukt.

Jag tyckte inte om den användningsmetod som föreslogs av tillverkaren: Jag ska bara kamma mitt våta hår genom att förlora hälften av håret. Därför applicerar jag det efter att ha tvättat mitt hår, vänta 15-20 minuter och tvätta det. På grund av den flytande konsistensen har han en stor kostnad.

Med denna lukt var jag rädd att lotionen skulle torka mina redan torra ändar. Men nej, det fuktar väl och som det stramar håret, vilket ger dem mjukhet, jämnhet och glans. När håret torkar är det svårt att kamma, men när det torkar och det är lydigt, krullar det inte i olika riktningar - det ligger rakt och jämnt, men samtidigt är det inte slät. I allmänhet min dröm!

Det påverkar inte fettinnehållet och föroreningarna i håret, även om jag tvättar dem varje dag.

Till slut kan jag säga att jag verkligen gillade produkten och jag kommer säkert köpa mer om min passion för det nya inte slår mig.

Kapous Magic Keratin Shampoo

Capus med keratin! Finns det keratin där? Min första Magic Keratin produktlinje! Foto av hår efter 2 månaders användning!

Jag fortsätter att lära känna budgeten, det professionella varumärket Kapous Professional, som specialiserat sig på produktion av hårvårdsprodukter. Jag började vår bekantskap med ett välkänt bifasiskt serum och spray för volym, vilket blev en viktig del av min omsorg.

Dessa medel inspirerade mig att ytterligare köpa produkter av detta varumärke. Och gradvis blev min hylla fylld med en sådan arsenal av Magic Keratin-produkter:

1. Keratinhårschampo

2. Keratinhår Balm

3. Keratinserum

4. Omstrukturering av keratin hårmask

Jag planerar att gradvis skriva om alla dessa verktyg, såvida inte naturligtvis dumhetmoder inte gör ont.

Idag kommer min recension att ägnas åt den första etappen av min dagliga vård-Kapous Magic Keratin schampo.

Innehåller inte natriumlaurinsulfater och parabener.

Den "Fragrance free" serien från Kapous Professional har inga parfymerade tillsatser.

Shampoo är utformad för trött och förlorad vitalitet, kemiskt rät eller krökt hår, för hår som är föremål för upprepade färgnings- och blekningsprocedurer.

Det löser tre viktiga uppgifter: 1. Mat och restaurering 2. Behandling av skadat hår 3. Skydd.

Mjuka ytaktiva ämnen rengör noga håret och förbereda sig för en mer intensiv återvinningsprocess.

Keratin och fruktsyror närmar och skyddar skadat hår, ger dem vitalitet och ton. Modifierade fruktsyror hjälper till att mjuka håret, fuktar och ge extra glans. Keratin återställer också och ger elasticitet.

Fleromättade aminosyror ger den nödvändiga näring till hårbotten och förhindrar ackumulering av fria radikaler.

Flaskan i bronsfärg, volymen är 300 ml. Även i affären var jag väldigt upprörd när säljaren sa att i denna serie alla medel endast i små kvantiteter. Jag blev van att köpa på en gång literflaskor, så det är mer lönsamt och tillräckligt länge. Men jag ville verkligen prova det, så jag köpte den.

Locket på flaskan stänger tätt, det öppnar sig inte, men det är inte nödvändigt att bryta naglarna om det.

Tillverkaren hävdar att hela serien inte har några parfymerade tillsatser. Jag kan inte säga att det inte finns någon lukt alls. Det är väldigt lätt, neutralt, jag gillar det.

Shampoos färg är inte helt transparent.

Tätheten är genomsnittlig. Skumschampo är ganska bra, men helst bättre vått hår.

Inte perfekt. Tillverkaren hävdar att det inte innehåller natriumlaurinsulfater och parabener. Men Ammonium Laurylsulfat är på andra plats. Vilket absolut inte kan kallas en naturlig ingrediens. Jag har aldrig förföljt naturen i schampon, men sådan slyness av tillverkaren var inte trevlig. Jag tror, ​​och utan dessa tillägg skulle serien ha haft mindre efterfrågan.

Keratinhydrolys någonstans mitt i kompositionen. Och effekten av det är inte värt att vänta på. Keratinhydrolys är redan sönderdelad keratin. Effekten av den är antingen minimal eller inte alls. De flesta tillverkare lägger till mer hydrolys "för arten." Men för att vara ärlig, i ett schampo av sådant värde förväntade jag mig inte ren keratin, så jag var inte särskilt upprörd.

Tillverkaren rekommenderar att använda detta schampo som första av tre återhämtningsfaser. Den andra fasen är luftkonditionering-omstrukturering med keratin. Den tredje fasen är balsam med keratin.

Jag har inte köpt den andra fasen än. Säljaren sa att det inte är nödvändigt. Men jag planerar fortfarande att köpa och prova det schema som tillverkaren erbjuder.

Jag applicerar schampo på vått hår. Jag gnider i hårbotten i några minuter före skumning. Lämna ytterligare 1-2 minuter och tvätta av.

Mina rötter är alltid mina. Längd aktiva näring balm och masker. Förklarade varför jag gör det här sättet.

Kostnaden jag får är ganska ekonomisk, en flaska är tillräckligt för 1-1,5 månader.

Mitt hår är oljigt på rötterna och torrt på spetsarna. Under lång tid blekade jag mitt hår tills jag insåg att jag äntligen hade dödat dem. Sedan färgade jag mitt hår i en mörkare nyans (nästan choklad) och började senare markera sällsynta strängar. Detta gör att jag gradvis kan växa missfärgad längd utan skarpa övergångar i färg. Naturligtvis är mitt hår långt ifrån idealiskt efter allt färgning, det är mycket brutet och delat, så de behöver bara noggrann rengöring på rötterna och djup näringslängd.

Shampoo var det första köpet av denna serie. Och jag använde först den första flaskan tillsammans med min favoritbalsam från Kaaral. Sedan köpte jag en balm och en mask från samma keratin-serie. Men jag måste säga att schampo fungerar perfekt med andra balm.

Shampoo är mycket mild. I allmänhet var jag rädd att han inte skulle rengöra rötterna dåligt, på grund av hans ömhet, men nej, renar underbart. Efter applicering finns det ingen känsla av torrt och hårt hår. Håret är glänsande, smidigt, lättsamt, lätt att kamma. För mitt hår är detta vad läkaren föreskrev.

Naturligt torkat hår utan användning av serum, oljor etc.

Hårtorkat hårtork med bifasiskt serum.

Om du tvättar rötterna med schampo i 2 gånger, så kan du få ganska bra obozchik, vilket kommer att pågå i ganska lång tid.

Jag märkte inte mycket återhämtning, men jag märkte aldrig det från någon schampo. Och jag tycker att det är dumt att vänta på hårläkning från schampo. För att förbättra hårets tillstånd kan det bara vara ett integrerat tillvägagångssätt (vitaminer, oljor, inköpta varor) som måste användas under ganska lång tid.

Nu slutar jag den andra flaskan av detta schampo. Och nu förstår jag varför tillverkaren släpper ut den endast i små volymer. Shampoo är inte för lång användning. Jag gillade effekten av den första flaskan mycket mer. Nu används håret och effekten av "WOW" är inte längre där. Så jag bestämde mig för att byta till ett annat schampo. Och det här schampot att tillämpa kurser i 2-3 veckor ett par gånger om året.

Pris: ca 200 rubel för en flaska på 300 ml. Säljs i butikerna professionell kosmetika för frisörer.

Jag lägger ett fast schampo 5, det är bra för mitt hår. Även om det finns praktiskt taget inget lovat keratin i kompositionen, men schampo förtjänar definitivt uppmärksamhet!

Keratin för fint hår är mycket användbart, men är det värt att vänta på mirakel från det? +++ foto av hår efter

Jag köpte detta schampo redan i november samma år, och jag började använda den intensivt just nu. Med inköp av schampo användes serumet från den eponymiska serien av kepsar, som jag presenterades. Eftersom jag tycker att saker från samma serie och från samlingen borde kombineras för maximal effekt.

Låt oss ta en titt på vad tillverkaren säger:

Innehåller inte natriumlaurinsulfater och parabener.

Den "Fragrance free" serien från Kapous Professional har inga parfymerade tillsatser. Shampoo är utformad för trött och förlorad vitalitet, kemiskt rät eller krökt hår, för hår som är föremål för upprepade färgnings- och blekningsprocedurer.

Lös tre viktiga uppgifter:

1. Näring och återhämtning.

2. Behandling av skadat hår.

Mjuka ytaktiva ämnen rengör noga håret och förbereda sig för en mer intensiv återvinningsprocess. Keratin och fruktsyror närmar och skyddar skadat hår, ger dem vitalitet och ton. Modifierade fruktsyror hjälper till att mjuka håret, fuktar och ge extra glans. Keratin återställer också och ger elasticitet. Fleromättade aminosyror ger den nödvändiga näring till hårbotten och förhindrar ackumulering av fria radikaler.

Förberedande fas: Applicera en liten mängd schampo på vått hår. Skum försiktigt och skölj med varmt vatten. För maximal rengöring av föroreningar och förberedelse för andra fasen, applicera om shampoo på hår och lämna i 3-5 minuter. Tvätta av.

Aktiv fas (regenerering): Efter tvätt med schampo, våt håret med en handduk. Applicera balsam - omstrukturering med keratinserien "Magic Keratin" på delat hår från rötterna till spetsarna, med särskild uppmärksamhet på skadade områden. Vik håret med en handduk och lämna i 5 - 7 minuter. Spola inte. Kombinerad användning av alla produkter från Kapous Professional-linjen med keratin kommer att ge ditt hår en tydlig glans, elasticitet och glans.

Varaktigheten av en fullständig rekonstruktiv restaurering (Magic Keratin shampoo + Magic Keratin balsam-omstrukturering + Magic Keratin balsam) rekommenderas att fortsätta i 2 till 3 veckor.

Jag gjorde allt enligt anvisningarna. Men jag tyckte absolut inte om serumet (det är när det är nödvändigt att lägga i en handduk), håret var torrt och kunde inte kammas. En sådan känsla, då öppnade hon hårvågorna och det var svårt för mig att släta dem senare med en balsam. Tja, jag släckte säkert hela saken på en hylla som samlade damm.

Sjampoen i sig är en geléliknande konsistens, helt transparent och med en mild doft. Spray från denna serie stinker några mormödrar, jag var sjuk av lukten. Även om serien själv är placerad som "utan skadliga komponenter".

Sammansättningen av schampo är underbar, och keratin är där, vilket är så nödvändigt för hår och fruktsyror, som också är användbara. Det finns inga klagomål, och jag skulle rekommendera schampo för daglig vård.

Jag har oljig hårtyp, jag trodde att det här shampooet skulle tvätta mitt hår för mig, men nej, det klarar av den här uppgiften perfekt. Men på bekostnad av huvudets renhet kan jag inte behaga dig, ditt hår blir smutsigare snabbare. Det är generellt skrivet att schampo är utan sls, men där används ersättning, en mjukare komponent.

Jag såg effekten efter två veckor av att använda detta schampo, med den vanliga balsam med aloe-extrakt, som jag skrev om nyligen. Nej, det kommer inte att vara en ode till hur man använder ett enda schampo effekten av keratinåtervinning och super-fluffigt hår kommer att bli jättebra. Neet. Det är en mycket känslig återhämtning, håret blir tätare, spetsarna är mjukare och glansen är utmärkt. Knocks upphörde att visas på skadat hår. Att röra sig mer livlig så.

I allmänhet, tjejer, jag råder)) men du borde inte vänta på en superåterhämtning. Bra ljus regenererande schampo

Kapous

Sida 3 av 9

# 8220
. Idag hittade jag keratin lotion till salu, som i bilden ovan köpte jag den. ? Av en slump?
Jag har så händer, såsom selling'll komma öga / väntetid (om mötet är någon), och se till att köpa något, eller som ville eller önskelista, och oftast båda. nu går jag inte till professionella magiker ännu. "Drove in i affären, där Kapus presenteras för keratinsystemet balm, det var inte där, jag köpte den här.
var också i planerna, som intensivvård.

Jag läste recensioner för honom i princip länge - helt annorlunda, men majoriteten skriver att han återställer även dött hår.

Jag har redan provat det idag, efter instruktionerna - efter att ha tvättat med schampo (Kapous Magic Keratin shampoo) i 15 minuter under en duschlock; Jag gjorde en halvtimme, under locket och handduken för värme.

konsistensen av denna keratin lotion är en flytande genomskinlig gel, inga parfymer, ger anständigt så alkohol
(varför de bestämde sig för att ta bort parfymer alls, det här är en minus i det här fallet när produkter innehåller specifika ämnen).
Det appliceras inte så snabbt, det absorberas, det känns särskilt under sköljning med vatten.

effekt, uppriktigt, förstår inte än. håret blev hårdare, tjockare lite, men också torrare.
vid rötterna verkar det inte vara tvättat och i allmänhet med allmän torrhet vägt tungt.
Jämfört med gårdagens shampoo + spray himmel och jord, igår såg håret vackert även efter gatan med vind och damm.
men idag är det en sken av hälsosam glans, det skiljer sig från den syntetiska glansen av silikoner och igen - under kammen bröts inte håret i allmänhet, dvs. att de blir starkare är ett faktum.
Jag kommer i alla fall att fortsätta kursen.

# 8220 Angelitos, jag läser recensioner med nöje, vi ser inte ofta en keps till salu, jag har inte sett en sådan lotion, men effekten som du beskriver är förstås intressant. Förmodligen från honom borde det finnas någon kumulativ effekt i kursansökan? om den här tråden för att skriva? "De skriver att det är ett mycket helande och återställande medel, koncentrationen av keratin är mycket hög etc.

förmodligen bör en sådan effekt vara, det här är inte en omsorg i direkt mening, så jag hoppas också på den kumulativa effekten))

Ängel, och är en intressant produkt än, jag tror att effekten inte är visuell, men kumulativ. Och det verkar som om det är vettigt nästa gång att göra allt strikt enligt instruktionerna, utan att öka exponeringstiden, helt plötsligt i det här fallet är det inte värt det.

För mitt porösa hår kan det också fungera.

# 8220 Avsluta prenumerationen från masken från föregående sida.
Mycket effektiv mask, fruktsyror fungerar fortfarande. Sätt på den i 20 minuter under locket. Färgen märkbart fräschas upp och drar av målningen under en och en halv vecka.
Jag måste säga att det är bättre att sätta på masken i handskar, jag tvättade till och med Adrilans bad efteråt. Men hon är värd det

Jag tror att i andra nyanser bör masken också vara bra. "
Fjäril, vad tycker du om de flesta färgerna? En mask eller en luftkonditionering? (den första var en lägenhet?)

Jag kommer att skriva om resultatet av nästan två veckors användning keratinmedel
Kursen är utformad i 2-3 veckor.

används enligt följande:
1. Keratin shampoo + keratin lotion för duschdräkt och handduk i 10-20 minuter, om det finns tid - 40 minuter + keratinspray
2. Keratinschampo + någon mask eller balsam + keratinspray

båda metoderna växlar genom tiden.

vad kan jag säga för varje verktyg:
- schampo: Det verkar, du kan använda något schampo, för Den huvudsakliga terapeutiska belastningen antas av en mask (som jag ännu inte har), en lotion och en spray, men den är fortfarande idealisk för första etappen, eftersom Mycket mjuk och helt ren.
hår efter ett schampo blir mgyy och slät.
Jag kommer lämna den i mitt arsenal och kommer att upprepa det.

- keratin lotion: Detta är en mycket alkoholvätska gel, konstigt nog, faktiskt ger näring åt håret, tillbringade oekonomisk, den absorberas utan rester (speciellt ca 40 minuter) och alla dess innebörd med att ge näring åt håret keratin.
på detta, i allmänhet allt.
det ger ingen effekt av en mask eller balsam, det gör håret tyngre, gör det styvt, rötterna blir smutsigare snabbare, men för nästa bad, redan med en vanlig mask ser håret underbart ut.
Jag märkte också att de har blivit mycket starkare, tyngre i allmänhet, och nu kan jag verkligen se ett hårklipp på sina ändar av hår med en konsistens och inte något som saknar form.

- keratin spray: Det användes ibland genom teknik (under värme), ibland precis som en spray före torkning.
lukten har redan noterats, det är en gasattack, den har anpassat sig för att använda den i ett välventilerat rum.
håret gör det lite tuffare, men det är tätare och tjockare, jag wrap nu inte tuggummiet 3 gånger runt svansen, men 2.
sista gången jag inte använde sprayen, för Jag trodde att jag skulle ha tid att komma till salongen för min herre, men effekten försvann inte någonstans.

och generell slutsats, som jag gjorde:
Jag har hela systemet mer än vad jag tyckte om.
Det här är en behandling, men inte en kosmetisk procedur, så jag saknade verkligen de vanliga sprayerna, oljorna, etc.
varefter håret är mjukt, slät och har en trevlig arom.
Från det här systemet såg håret inte ut varje dag (särskilt efter lotionen), de blev hårdare, det fanns inte tillräckligt med glans.

Jag rekommenderar inte att använda den när det är nödvändigt att håret ser bra ut, före händelser etc.

men jag började få komplimanger för hårets tillstånd, de blev starkare, och nu, medan de kammade, flyger inte spetsarna av de blekta trådarna av; såväl som friskare, tjockare, dök upp textur, beröring och visuellt.
Jag såg strängar på mitt hår som inte var tillräckligt tunga förut.

minus för blondiner - blont blir mörkare, toning tvättas ut.
Jag blev även frågad om jag inte var tonad i en mörkare.

För mig är detta en märkbar nackdel, eftersom I själva verket måste jag återigen lyfta fram, och detta kommer delvis att döda effekten.
men i allmänhet är håret reanimated anmärkningsvärt, så jag tror inte att det är allt.

Jag kommer att upprepa kursen och bara använda den efter behov om jag vill mata mitt hår.
I allmänhet kommer jag för tillfället att byta till en annan behandling, men jag kommer att köpa en mask och jag kommer att använda den ibland.

Capus hårmask med keratin

Högkvalitativ och vanlig hårvård är vad frisyren hos en modern kvinna behöver. När allt kommer omkring påverkar dagligen krullarna massan av negativa yttre faktorer: stadsmog, styling och blåstorkning, brist på goda vitaminer, solljus och torr luft och mycket mer. Hårmask Kapus med keratin, recensioner av vilka är mest positiva, utformade för att bry sig, lägga till glans och jämnhet, återställa och närma strängarna över hela längden. Detta verktyg är som miljontals kvinnor, kan tillämpas hemma, även om det refererar till professionell kosmetika. Låt oss titta närmare på Capus-maskens sammansättning, reglerna för användningen, fördelarna och nackdelarna med denna kosmetiska produkt.

Sammansättningen av masken Capus

Capus mask med keratin är speciellt utformad för hår som behöver näring, fuktgivande, utjämning och förstärkning.

Kompositionen av detta verktyg innefattar förutom hjälpämnen sådana komponenter:

 • keratin, som bidrar till att stärka och återställa hårstrukturen, skapa ett skyddande skikt, vilket gör krullarna mjuka, elastiska, släta och silkeaktiga.
 • veteproteiner, mättande strängar med aminosyror, vitaminer och mikroelement, förhindra nedfall och accelererande tillväxt;
 • Dimetikon är en mängd olika silikoner, vilket ger en kraftfull utjämningseffekt, hjälper till att göra håret tjockare och tätare, gör användningen av produkten bekväm.
 • syntetiska och naturliga ämnen som ger antistatisk effekt.

Det är viktigt! Capus har en delikat arom, men innehåller inte syntetiska dofter. Detta kommer att vädja till dem som inte gillar kosmetiska starka lukter eller lider av allergiska reaktioner.

Applikationsfunktioner

Tillverkare Kapus rekommenderar att vid användning av masker med keratin, följa följande regler:

 1. Före första användningen, testa för hudens känslighet. För att göra detta, använd några droppar av produkten till handleden eller armbågens hud. Om det inte uppstår klåda, irritation eller andra allergiska symptom på 15-20 minuter i detta område kan du börja använda produkten.
 2. Innan du använder Capus Hair Mask, måste du tvätta trådarna väl och torka dem med en handduk.
 3. På fuktiga krullar applicera lite pengar med keratin, kringgå rotzonen. Då bör en träkam med sällsynta tänder eller fingrar sprida sig över hela längden av håret.
 4. Varaktighet för att hitta en mask på huvudet - 5-10 minuter.
 5. Efter förfarandet tvättas rester av Capus med keratin av med rinnande varmt vatten.
 6. Applicera en mask krävs inte efter varje shampooing. Det räcker med att göra det 2-3 gånger i veckan.

Det är viktigt! Maskenmakaren lovar maximal effekt om du använder hela Kapus-produkterna. Shampoo för färgat hår sägs här i den här artikeln.

Fördelar och nackdelar med keratinmasker

Specialister och kvinnor som redan har utnyttjat keratinmassan noterar många fördelar i Capus recensioner:

 • Efter att ha applicerats ser håret väl ut, glänsande, jämnt och friskt.
 • masken förbättrar curls tillväxt och förhindrar håravfall, väcker vilande hårlökar;
 • Capus säljs i en volymburk (500 ml) och är inte dyrt för professionella kosmetika - inom området 300-400 rubel;
 • Efter applicering av masken med keratin är håret mjukt, elastiskt och lättsamt.
 • Effekten varar lång tid och tenderar att ackumuleras med vanlig applikation;
 • intensiv näring och hydratisering av hårkeratin inträffar;
 • krullar blir inte tyngre och förlorar inte volymen;
 • Capus har en trevlig arom, är lätt att applicera och sprida längs strängar;
 • effekten av "halm" och sårbarhet försvinner;
 • packning varar i flera månaders användning.

Av bristerna i recensionerna noterar kvinnor bara att Kapus inte passar alla lika och klarar inte alltid splittrade ändar. Men det här är meningen av bara några kvinnor som har upplevt medlen.

Analoger för ditt hår

Capus mask är inte den enda keratin hårmask. Andra tillverkare utvecklar och levererar även produkter med liknande effekt som den kosmetiska marknaden.

Bland de mest populära är det värt att notera:

 1. Estel keratin. Detta verktyg i det ryska företaget innehåller naturlig keratin, vilket hjälper till att släta håret och återställa det från rot till spets. Med regelbunden användning av Estel Keratin-keratinmask för hår, lovar tillverkaren att krullarna blir mer robusta och kommer att förvärva en rik färg.
 2. Schwarzkopf BM Keratin Återställ Blond Mask. Det är en mask som återställer och släpper håret, speciellt utformat för blekt och naturligt ljuskrull.
 3. Selektiv amminokeratin. Det här är en mask som återställer håret och ger en intensiv nivelleringseffekt och hjälper krullarna att återhämta sig snabbare efter krökning, färgning och andra kosmetiska förfaranden. Kompositionen innehåller naturliga ingredienser, keratin och vitamin B
 4. L'Oreal Professionnel Pro-Keratin Refill. Sammansättningen av detta verktyg är en speciellt utvecklad formel för lättfördelningsbar prokeratin, liksom 18 aminosyror som ger näring och återställning av håret, vilket ger dem mjukhet, jämnhet, styrka och hälsosam glöd.
 5. Paul Mitchell. Det här verktyget från en välkänd tillverkare hjälper till att släta och stärka strängarna, närmar och fuktar krullarna, gör dem inte tyngre, ger styrka och energi.

Det är viktigt! Dessa masker används på nästan samma sätt som Kapus botemedlet med keratin. Glöm inte att testa hudens känslighet före första användningen av var och en för att undvika allergiska reaktioner.

Recensioner om resultat från hårmaskor

Kvinnorna i recensionerna på masker Capus för hår med keratin är mestadels positiva och även extatisk. Alla tror att masken är bra för vården av både normalt och torrt och oljigt hår. Men om du tillämpar det felaktigt (lämna det på huvudet i mer än 10 minuter eller gnugga det i rötterna), så kan frisyren förlora volymen och krullarna blir tyngre. Kvinnor noterar också i de recensioner som resultatet av att använda Capus med keratin är märkbart efter den första applikationen, och efter 2-3 procedurer ser håret välplejat och glänsande ut, strömmar över axlarna, blir jämn och mjuk, kompatibel med kamning och styling. Många människor efter användning av masker vägrar även att använda strykning för anpassning.

Här är en recension av Alexandra från Moskva, som försökte flera typer av keratinmasker på sig:

Glatt och slät långt hår - min dröm sedan barndomen. Men de måste ständigt kämpas och spröt i slutet, med en hårtork först och sedan ett strykjärn. Självklart var den här frisyren bara bortskämd och splittrade ändar var avskurna. Och sedan uppmärksammade jag hårvårdsprodukter med keratin och silikoner. Bland dem tyckte jag om Capus masken mest. Naturligtvis vill jag ha mer naturliga ingredienser i kompositionen, men resultatet av dess användning är imponerande. Håret ser ut efter salongkeratinrätning. Nu är det här verktyget alltid på min hylla i badrummet.

Mask Kapus med keratinhalt är lämplig för alla typer av hår och med regelbunden användning kommer krullarna att bli släta, silkeiga, elastiska och starka och viktigast av allt - friska. Idag kan denna kosmetiska kosmetik köpas till ett överkomligt pris, i många fall är det mycket billigare än analoger med keratin i komposition, och används hemma. Om du alla tillämpar Kapus korrekt, kommer ditt hår alltid att se välskötta och vackra.

Kapous professonal.Reviews

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Maria171 »12 mars 2016, 12:27

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Lightning "18 mars 2016, 14:28

Mina aktiva inköp HÄR

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Integration "30 mars 2016, 11:23

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Natalia1984 »14 april 2016, 1:44

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Den lyckliga "29 april 2016, 19:31

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Dasmi "30 april 2016, 15:34

Re: Ka * pous pro * fessonal. Referenser

Elvi "01 maj 2016 02:24

Jag beställde produkter för ångterapi hemma:
Bio-paraffin med morötter och betakaroten 2 * 500g.

Emulsion med kollagen och elastin före paraffinbehandling (250 ml)

Skyddande handkräm efter paraffin, 250 ml

För mig är det här en uppsättning verktyg som hjälper till att bekämpa torr hud i händerna, speciellt på vintern.
Jag gillar inte lukten av paraffin vid uppvärmning, för mig är det inte en mycket trevlig lukt, men inte heller skarp. På fläkten. Innan proceduren använder jag alltid handskrubb och applicerar sedan "Emulsion with collagen and elastin before paraffin therapy". Huden mjukar omedelbart och blir elastisk, absorberas snabbt.
Efter att ha tagit bort paraffin från mina händer applicerar jag "Skyddande handkräm efter paraffinbehandling" (jag tvättar inte mina händer efter paraffin, jag applicerar omedelbart kräm). Denna kräm skapar en skyddsfilm på ytan av händerna, det känns som en kräm med silikon, lämnar huden känsla klibbig för första gången, har en trevlig lukt. På vintern brukade hon ibland använda det som en skyddande handkräm innan hon gick ut, eller applicerade den på hennes händer på natten för att återställa och närma huden. Cream presenteras i flaskor om 250 ml, om du tar själv, då är ett år tillräckligt.
Ett sådant enkelt komplex hjälper dig att snabbt fukta och släta händerna i händerna, vilket gör den silkeslen. Jag märkte också att paraffinterapi med dessa medel har en helande effekt - om det fanns små sprickor, "kråka fötter", så går allt bort efter 1 procedurNästa Artikel
Castor- eller burdockolja är bättre för hår: Vilka är de viktigaste skillnaderna för?