Vätska för splittrade ändar av hår Kapous Crystal Crystal - review


Jag torkar bara mitt hår med en hårtork en gång var tredje dag. Enligt hårets struktur har jag en mjuk, rak och torr form med stora svårigheter att lägga på. Och när du torkar, går hårtorken bra. Naturligtvis torkar håret hårt och du behöver skydda det, bara för att denna vätska är avsedd för splittrade ändar av Kapous hår.
Flaskan med verktyget ser bra ut. Tät brun plast. Bekväm dispenser.


På framsidan av botten av förpackningen anges utgångsdatum.


På flaskans baksida finns information om kompositionen, tillverkaren, användningsförfarandet.


Tillverkaren anger: Vätska för delade hårändar med keratin i "Magic Keratin" Kapous-serien. Fragrance Free-serien har inga parfymerade tillsatser. Bioaktiva aminosyror Keratin ökar hårets elasticitet och förhindrar splittring av hårets ändar. UV-filter skyddar mot yttre faktorer. Kompositionen anges, här är det:


Vätska tät oljig, transparent. Det finns ingen lukt och lukt.

Jag tillämpar det enligt följande. Jag gnuggar 4 droppar vätska på mina händer och applicerar från mitten till ändarna på lite fuktigt hår. Kombinera och torka hårtork. Jag vill notera att efter att ha ritat:

 • Väl absorberad i håret
 • Ingen klibbighet, obehag
 • Håret kammas lätt
 • Torkning med hårtork ökar något i tid.
 • Hår lättare styling, bättre håller sin form och blir frisk

Ekonomiskt, det tar bara några droppar. För första gången tycktes det att 6 droppar inte var tillräckliga och jag applicerade mer) Därför torkade jag mitt hår under mycket lång tid och uppträdde fett på andra dagen.
Jag använder flytande månad. Split ends är fortfarande tillgängliga. Men längs hårets längd var brittleness märkbart mindre. Övergripande glad.
Tjejer, och vad betyder det från split ends använder du?

Kapous Professional. Crystal shine fluid

Alloha, underbar dam!
Det kommer att handla om vätskespaltiga ändar från Kapous.
Jag ska berätta för dig hur jag förstod vem produkten är lämplig för och vem som inte gör det.

Jag vill säga för ditt hår, för det blir lättare för dig att navigera på denna parameter.
Mitt hår: tunn, porös, långt ifrån tjock (så jag ger inte barmhärtighet mot de medel som gör istappar ur håret).

Vätskans konsistens är oljigt vatten, inte klibbigt. Det absorberas snabbt på vått hår, på torrt hår - om 10 minuter helt. Griper 2 droppar på lång, tunn hår. Lukten är trevlig, salong, jag känner inte det i mitt hår. Längden av det tunna håret väger.
Jag har säkert använt det i ett år, sååå ekonomiskt (jag applicerar 2 till 3 droppar i veckan, 2 gånger i veckan)


I början köpte jag den här vätskan vid en tidpunkt då jag inte hade klippts i ett år... Endarna var hemska, alla skivade, torra, håret bröt längs längden, i allmänhet - skräcken. Det var då som jag trodde att någon vård behövdes (bättre sent än aldrig) och köpte den här vätskan. Hon började smita ut smeten på håret efter tvättning, såväl som i torra ändar och i längd. Han vägde omedelbart mig i längden, i orätt sans för ordet, för hon började snubbla i strängar och ljög inte bra, även om det var en fantastisk sken! Jag tror att längden på den kan appliceras på tjejer med medelstort och tjockt hår. Vätskans ändar förstod självklart inte och dölja sig, båda fastnade och fastnade (jag, i frustrerade känslor, satte honom på hyllan ur synhåll, ur sinnet (precis som 450r från fickan för denna vätska).

Nästa gång återvände han till henne frisyr. Jag visste att håret skulle bli avskuret om en månad, men åtminstone låt det "fylla", annars är det okej :)
Och då insåg jag Zen... Jag sätter det här verktyget i ändarna efter att ha tvättat 2 droppar åt gången och om gudarna! Det var något! Spetsarna är mjuka, elastiska, inte prickiga! Jag förstod detta först efter nästan tre månader! Eftersom jag insåg att jag saknade två schemalagda hårklippningar (en gång var tredje vecka för en cm)!

Tja, okej, det är dags att sammanfatta hela detta blad)


Vad maten inte kan göra: det kommer inte att kunna lödda håret som redan är dissekerat och det kommer inte att gömma de "vita prickarna" på spetsarna och kommer i allmänhet inte att kunna reparera och maska.

Vad vätskan kan göra: Förhindra tvärsnittet, skydda från höga temperaturer, ge sken till längden.

Jag kommer inte att demontera kompositionen på hyllorna, jag kan bara säga att den helt består av silikon. Vid basen - silikonpolymeren demethikonol - hjälper till att öka hårets hållfasthet och skydda håret mot värme, samt minska utlakning av färg och glans, så är det vad tipsen ska skydda. Det finns ingen alkohol i det, så det kommer definitivt inte att finnas någon torr vätska.

Som ett resultat är jag mycket nöjd med detta verktyg. Det skyddar verkligen mot skärningar och höga temperaturer (jag räcks ut med ett järn utan värmeskydd). Slutar krävs sax i 4 månader. Jag önskar att jag också kunde hålla längden från att vara skört under en lång tid, men jag är nizya (eeeh).

Jag hoppas att mitt inlägg var till hjälp

Och vad betyder för dig att hjälpa till att fördröja frisyr?

Min favoritolja för hårtips

Denna oljeproducent kallas som en vätska, men det är bara olja. Effekten på håret från det är samma som för många liknande oljor, men det var för mig det bästa.

Den största fördelen som jag har identifierat för mig är bristen på lukt. Det händer bara att du efter tvätt av håret applicerar olja, och doften överensstämmer inte alls med de vårdprodukter du använde. Denna vätska är lämplig för någon av dina schampon och balm.

Denna olja har en behaglig konsistens med transparent färg. Han har också fet hår och gör inte "istappar", utan tvärtom ger torrt hår ett anständigt utseende och mjukhet. Underlättar kamning av hår.

Jag lägger denna produkt på vått rent hår, först på spetsarna, och sedan resten på alla hårets palmer. Jag råder inte att ansöka om rötterna, det här medlet är inte för detta.

Det spenderas ekonomiskt, även på mitt långa hår. För volymen 80 ml. Jag betalade 299 rubel. Naturligtvis är det inte billigt, men ett värdigt verktyg. Jag råder dig att försöka. På bekostnad av hårbehandling är svår att säga, men för vården mycket bra.

Vätska för splittrade ändar av hår Kapous eskalisk glans

Vackra tips är inte en myt! Läkemedlet som räddade mig från hårsektionen. Vill du hålla längden? Jag kommer att ge dig ett par tips + hårfoto)

God kväll tjejer)

I fortsättningen av berättelsen om mina favorithårprodukter vill jag dela med dig hur jag tar hand om tipsen.

Låt mig presentera min kärlek:

Kapous eskalisk glans

Crystal Shine Fluid för Split Ends hjälper dig att reparera skadade hårändar. Vätskan mjukar och tätar de splittrade ändarna, fuktar övertorkat hår, ger elasticitet, fasthet och glans. Det skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna, förhindrar ytterligare bildning av splittrade ändar.

De aktiva komponenterna i vätskan är silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, vilket förbättrar hårets tillstånd. Oljan täcker försiktigt hårets skadade områden, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån.

Användning: Gnid 2-4 droppar vätska i dina handflator och applicera på vått eller torrt hår, var särskilt uppmärksam på skadade tips.

Hårtyp: För sprött hår.

Volym: 60 ml dispenserflaska.

 • Moisturizes tipsen från detta de ser mer väl preparerade.
 • Gör inte tyngre och gör inte håret oljigt.
 • Det ger glans och mjukhet.
 • Ljuskonsistens.
 • Har ingen uttalad lukt.
 • Hjälper från tvärsnittet.
 • Kuvert hår och från detta när kammar de bryter mindre.
 • Kostnadseffektiv. (i fotoanvändningen efter 2,5 månader)
 • Bota inte hår. Endast som förebyggande.
 • Komposition.

Om mina användningsintryck.

Första gången jag träffade Kapous-varumärket för sex månader sedan. Men jag köpte den här lilla senare. Och mycket ångrar det.

Bilder av mina tips före användning: (några dagar före hårklippningen)

Då var det fortfarande möjligt att träffa sådana exemplar på mitt huvud:

Hår splittras inte bara i slutet, men kan vara rakt från mitten av längden. Också bildade vita bollar från vilka de bröt.

I det ögonblicket bestämde jag mig för att skära dem och gick sedan till frisörens butik för att klippa av sektionen.

Vad är flytande hår?

Vätska för hår är ett kosmetiskt medel som gör att du kan förbättra hårets tillstånd. Gör dem mjuka, fina och glänsande. Detta verktyg är bra om ditt hår har svåra ändar och det splittrar. Appliceras på håret, det klistrar och tätar de skadade håren och gör dem hela. Som ett resultat blir håret lättsamt och lätt att kamma. Kompositionen kommer huvudsakligen att omfatta både silikoner och oljor.

Nu, troligen, kommer tofflor att flyga in i mig... trots allt är silikoner skadliga och så vidare... Men det här är inte så!

Vad kan jag säga om silikon:

Effekten av silikon är detta: det täcker varje hår med en osynlig film som kyler och släpper hårvågorna, vilket ger effekten av släta och glänsande lockar, fungerar som ett gott lim för splittrade ändar, förhindrar färgpigmentet att läcka ut efter färgning, det vill säga den håller den uppdaterade nyansen perfekt. Filmens densitet och "andningsförmågan" beror på mängden silikon i produktens sammansättning.

Silikon har en annan betydande fördel: det skyddar håret från miljöens skadliga effekter - vatten som innehåller klor, plötsliga temperaturförändringar och aktiva ultravioletta strålar. Slutligen är processen med styling på grund av det mycket enklare: håret torkar snabbare, är lätt att kamma, skyddat mot skadlig termisk krympning av hårtork, tång och järn.

Självklart finns det skada. De ackumuleras i håret och läker inte, men ger bara en yttre effekt.

Men det här är inte läskigt för mig. En gång i veckan eller två använder jag djupt rengöringsschampo.

Hur jag använder det:

Efter en dusch på håret torkades med en handduk dundrade 2-3 droppar i händerna. Jag går igenom alla ändar och börjar klättra högre längs hela längden. Komba sedan min teaser.

Så torkade håret:

Hur hår känner nu:

Om mitt hår: Min längd är mer än 55 cm. Jag är en naturlig blondin. Aldrig målade och tonade. Redan mörkare längs strängarna. Mitt hår är tunt och torrt i ändarna. (som med all ljus) Håret lockigt och tryck längs hela längden. Därför, utan omsorg, kan jag inte.

Det har varit nästan som tre månaders användning. Vätska räddade mig inte säkert från alla splittrade ändar, för att de fortfarande måste avskuras. Men han hindrade deras utseende.

Ibland sätter jag en droppe på handflatan och släpper fluffen. Håret börjar skina och inte att trycka.

Men dess bästa funktion är förebyggande av brott. När kammade slutade håret nästan att bryta och ingenting föll av mig som en katt

Nästa vecka jag anmälde mig till en hårklippning och jag tror att jag äntligen kommer att bli av med dessa dåliga slutar)

Och jag kommer att kunna se resultatet av raka tips till fullo och inte längre trimma mycket längre.

Tips för att använda:

 1. Jag älskar att sätta på vått hår. Som det verkar för mig är det bättre absorberat. Och håret lyser som det är mer levande än på torrt.
 2. Kom ihåg... Detta är inte ett botemedel.! Endast saxar kan bota dina delade ändar. Ångra inte längden. Jag kan till och med citera orden hos min favorit frisörstilist Yevgeny Sedoy: "Innan du växer håret, ge det form."
 3. Överdriv inte det. Om du häller flaskans botten i ändarna... förbättras inte deras utseende.

Crystal Crystal är inte min enda favorithjälpmedel. Snart kommer jag att berätta mer)

Hur håller jag längden nu?

 1. Först och främst granskade jag min inställning till kammen. Jag berättade om mina två älsklingar här och här.
 2. Användningen av oljor i längd är obligatorisk. Nu kan jag till och med smita kokosnöt och gå till sängs så.
 3. Om jag ser mycket hår, skär jag omedelbart av det med frisör sax.
 4. Jag dricker vitaminer och en och en halv liter vatten om dagen.

Slutsats: Ett underbart verktyg för dem som bryr sig exakt längden. Jag är inte ett fan av silikon kan säga direkt. Men det är med dem att håret ser så levande ut)

Pris: 250-400 gnid. (beror på affärsavgift)

Lycka till med dina experiment och vackert hår)

P.S. Recensioner för ditt hår:

TANGLE TEEZER SALON Elite

TANGLE TEEZER Kompakt Styler

Goodbye split ends! Tack Kapous!

Hej kära läsare!

För mig har outplånliga hårprodukter länge blivit en nödvändighet. Jag är skyldig för dem att jag inte har splittrade hårändar. Sådana verktyg förhindrar torrhet och sprött hår, och faktiskt bidrar detta till splittringen av sina tips.

Idag ska jag prata om ett framgångsrikt verktyg - en vätska från det italienska professionella varumärket Kapous "Crystal Shine".

Detta silikonbaserade ämne syftar till att fukta och täta splittrade ändar, återvända elasticitet och glans till dem. Den regelbundna användningen bidrar till att förebygga hårsplittring.

Vätskan innehåller linfröolja, som är känd för att förbättra hårets tillstånd.

Vätska smälter och tätar delade ändar, fuktgivande övertorkat hår, vilket ger elasticitet, fasthet och glans. Skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna. Förhindrar bildandet av splittrade ändar.

Silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, som förbättrar hårets tillstånd, försiktigt omsluter de skadade områdena, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån är en av komponenterna i vätskan.

Det bör appliceras på vått eller torrt hår, med uppmärksamhet på skadade ändar.

Volymen på flaskan - 60 ml.

Bekväm dispenser gör att du kan använda verktyget ekonomiskt. För en applikation är endast 2-3 tryck på dispensern tillräckliga.

Vätskan är klar, oljig. Det bidrar dock inte till fetthet alls. Det absorberas snabbt, vilket gör håret mjukt, bokstavligen silkeslen.

Sammansättningen försökte ta bilder, men det är svårt att göra, flaskan är transparent))

Så skriv bara om:

Dimetikon, cyklopentasiloxan, amodimetikon, oktylmetoxikinnamat, linum usitassimum, tokoferol, parfum.

Pris - 300 - 350 rubel i avdelningarna för prof. kosmetika för hår.

0 fluid absorberar snabbt, gör inte håret oljigt;

0 perfekt fuktar hår längs hela längden, vilket gör dem mjuka, släta, ger sken;

0 eliminerar fluffighet;

0 trots den lilla volymen sparsam;

0 det luktar gott;

0 och viktigast - med regelbunden användning förhindrar bildandet av splittrade ändar.

Så, tjejer som vill växa långt hår, det kommer att vara mycket användbart, eftersom det blir möjligt att klippa det med hår mindre ofta.

Jag kan inte säga säkert om han avlastar från de befintliga splitändarna. Men jag misstänker att bara en sax i en frisörs händer kan hantera dem.

Och i rättat tillstånd.

+++ rekommendera även outplånliga hårprodukter från Schauma och L'Oreal Elseve +++

Jag önskar er alla friska vackra hår och bara bra shopping!

Tack för att du stannade.

Det släpper ändarna, underlättar kamning, och som ett resultat - håret kan skäras mycket mindre! + min lilla hemlighet om att växa hår

Under sommaren har mitt hår drabbats mycket - den egyptiska solen brann i kursen och misslyckad färgning av håret, och till och med framgångsrik färgning drar inte håret)) Med tanke på att jag skar hårändarna regelbundet (vanligtvis var 1-2 månad) Under sommaren skär jag dem 4 gånger, 3-4 cm varje gång. Tja, hur kan drömmen om långt hår bli sant? ((

I allmänhet var tanken på att fixa för mig förvärvet av något slags verktyg som skulle hjälpa mig att ta hand om mina tips, vilket följaktligen mina tips minskar mindre.

För längden på mitt hår har jag ett underbart serum från Kapous, så jag valde samma märke för vätsketipsen.

Priset är 290 rubel (igen köper jag dyrt).

Ser ut som en flaska.

Information från tillverkaren

Dispensern är mycket bekväm och av hög kvalitet.

För tipsen har jag tillräckligt med denna mängd vätska (2 klick på pumpen)

Visningar av ansökan:

Efter att ha tvättat mitt hår applicerar jag den ovannämnda sprayen för hela längden, och vätskan på spetsarna, så kamma min favorit teaser. Volosillegko och snabbt disentangled - det här är resultatet av alla tre verktygen, men ett separat tack till vätskan för att använda mitt hår mindre skadat - det omsluter håren och de slita inte när de kammade.

Också i min hårvård lade jag till en liten fluga - Om jag ser ett splittat hår, så skär jag omedelbart det med 3 cm vassa saxar (om de är till hands, förstås). Ibland, även om jag har tid, sitter jag och bearbetar mitt hår på det här sättet - den här metoden är mycket mildare för att spara längd. än månatlig full trimning av hår + ingen anledning att gå någonstans, gör jag allt själv.

Som ett resultat, sista gången jag klippte mina ända i början av augusti, nu tack vare vätskan och allmänvården behöver jag inte klippa mitt hår, så jag hoppas att jag kommer att lyckas växa mitt hår lite

Vad skulle jag göra utan denna babyvätska! Smid, fuktad och välskötta tips + orealistiska kostnadseffektiva medel. Och jag vet också en alternativ vätskeprogram.

Under de senaste 3 månaderna har jag använt en sådan sak kallad "kristallglans" -vätska för tipsen. Jag köpte den strax efter att jag gick för att trimma hårspetsarna i salongen / avlägsna bifenen. Jag rekommenderar starkt att börja använda sådana produkter först efter att ha tagit bort torra ändar med hjälp av skivmetoden! Annars kommer det inte att bli den effekt som borde vara.

Externt ser vätskan ut som en liten flaska, volymen är bara 60 ml, men kostnadseffektiviteten hos produkten är otroligt. Det rekommenderas att bara göra två klick på pumpen, distribuera / gnida i handflatorna och applicera bara i hårets ändar. Ett klick är en liten droppe vätska. Under den första användningsdagen kan det tyckas att verktyget inte förbrukas alls!

Lukten av "Crystal Shine" är tunn, knappt märkbar, förbli inte på håret. Konsistensen är medium, inte tjock och inte för vätska, under extrudering fördelas över handflatan som en flytande gel.

Vätskor behövs för att skydda håret från den yttre miljön, släta ytan, ge en hälsosam utseende, kuvert och göra elastisk. Tillverkaren av denna vätska lovar också att försegla själva spetsen av varje hår. I princip, som redan är förstått, går de in silikoner. Det verkar för mig att Crystal Shine är en kontinuerlig silikon + olja.

Visst, många av dina läsare tänkte nu: åh nej, silikoner, skadliga, onaturliga, skämmer bort. Inte sant! Det är tack vare silikon att mitt hår nu ser mycket bättre ut än när jag använde "hushållsbalmer" och visste inte vad nesmyvashki är, och jag kunde inte förstå, ja, varför kan inte mitt strå behandlas! Var inte rädd för sådana saker.

Hur jag använder Crystal Shine.

Efter varje schampo på lite fuktigt hår, eller hellre tipsen, applicerar jag 2-3 droppar vätska. Våt hår uppfattas bättre eller absorberas av verktyget än torrt, så att de flesta gillar att använda den här på handdukstorkade ändar.

Ibland, på grund av mitt humör, applicerar jag vätskan på torrt hår, effekten är omedelbart synlig, glans läggs till, "jerky" och "fluff" slätas, spetsarna blir så livliga, elastiska! Men för torrt hår behöver du mer pengar, och det finns en chans att överdriva det, vilket är fylligt med feta resultat.

Har satt på våta ändar:

Resultatet är helt nöjd! Håret behöll ett snyggt utseende under en längre tid, det fanns ingen chipping, inga vita fläckar i ca 3 månader, jag observerade inte torrhet och livlöshet. Hon förstörde bilden själv, började njuta av elektriska tang. Jag kommer att fortsätta att använda vätskan, det skyddar verkligen håret och hjälper till att förlänga sitt vackra liv, gömmer de vita prickarna! Dessutom har jag nog för honom, förmodligen i ett år.

Halskristall är inte den enda favoritprodukten, ihop med fuktgivande serum, även KAPOUS, fungerar underverk! Jag rekommenderar! Mitt hår passar perfekt, de är: tunna, tjocka, skadade.

Alternativ vätskeapplikation.

Här är ingen gissa vad! Nyligen gjort en skrapa på iPhone, så... mer... Omedelbart uppstod en tanke - det kunde fyllas med någonting! Jag tog vätskan "Crystal Shine", hällde i skrapan, och allt, det är det inte! Hon gav sin man och han tog också bort remsor från skärmen.

Hjälper från hårsektionen! Mycket effektiv! Billig.

Hej min bra

Jag förvärvade dessa flytande kristaller nyligen. Jag köpte dem i min stad professionell butik. Du hittar i salonerna.

Jag gillar det väldigt mycket, kompakt, väldigt bekväm dispenser, som inte flyter! Jag gillar bilden av kristallen väldigt mycket))))

Mycket lätt, inte fet, jämfört (till exempel) med solrosolja!

Som min herre i salongen rådde mig, kan den användas som termiskt skydd, på tvättat rent, vått hår, lite blöt under en turban från en handduk, applicera olja. Jag gör 3-4 ofullständig pressning, Jag gnuggar i palmer och mellan fingrarna och Jag spenderar hela längden på håret och drar tillbaka från rötterna på 10 cm.

Därefter, torr hårtork. När håret torkas tar jag mitt eget mirakel igen, jag gör 1-2 partiella pressningar och kör det genom håret. Och dra järnet.

Jag gillade honom verkligen, hår efter det som om efter att ha lagt i salongen!

Tipsna ser väldigt bra ut, trots att jag inte har haft en hårklippning i 2,5 månader och samtidigt använder jag både en hårtork och ett strykjärn.

Håret gör inte tyngre! Rekommendera! En annan mycket slående effekt erhålls med denna procedur med kokosolja! Jag råder dig att försöka!

Naturligtvis måste du först skära av alla dina splittrade ändar, för detsamma håret på grund av att de döda inte kommer att lysa så mycket som tillverkaren lovar. Och redan på det klippta håret är det mycket väl påverkat, förhindrar tvärsnittet och gör dem mjukare.

OBS! Kanske mängden olja för varje typ av hår behöver olika, så du måste försöka!)

tvärsnitt? - låt oss farväl! (Del III)

om mig själv: Jag är ägare till även tjockt, men tunt hår, skrämmande att bry sig, bara det - de splittras delvist, jag måste hämta medel, skära ändarna, tolerera inte slarv, så jag kan inte bli mycket lång. inte målade. Jag torkar regelbundet med en hårtork, jag kan inte vägra det, så jag kämpar för att bevara och återställa, jag tycker att situationen är bekant för många ((

Nästa del av min testning av Kapuos produkter i kampen för långt, friskt hår var FLUID FÖR SUBLISHED HAIR TIPS CRYSTAL SHINE.

HUR DET SNÄDER ATONATIONEN: Vätska CAPUS CRYSTAL SHINE är en ny utveckling av Kapus, en riktningsåtgärd för fuktgivande överdriven krullning, utjämning och tätning av splittrade ändar, liksom återkomst av elasticitet och elasticitet åt dem. Regelbunden användning av KAPOUS Fluid skyddar ditt hår mot de negativa effekterna av UV-strålar och miljön. Tack vare silikon och linolja som följer med kosmetiska preparatets sammansättning förhindras bildandet av delade ändar och deras tillstånd förbättras. Omsluta noggrant de skadade hårberedningsområdena, skyddar dem på ett tillförlitligt sätt och upprätthåller den naturliga fuktnivån under lång tid.

I den professionella serien finns analoger, även med silikon och tips, men jag bestämde mig för att ta den här, låt det alla vara samma företag, kanske skulle kombinationen vara bättre.

Jag är väldigt glad! och det kostar mycket! betygsätt dig själv för fotot

Vätska faktiskt soldater bra, det är svårt att hitta splittrade ändar, det sticker ihop, gömmer, det finns ingen spricka, det är lätt att kamma. även ljudet när kamningen har förändrats, går allt smidigt, som om de nyligen uppdaterade ändarna.

Men uppmärksamhet! En viktig punkt varnade mästaren mig om detta innan jag sätter det på håret, det är nödvändigt att värma upp vätskan bra, försumma det inte, annars kommer kompositionen inte att börja agera. Förbrukningen är extremt liten, tillräckligt för ett år !! priset är ca 250 rubel per flaska. (på internet)

det bästa, enligt min åsikt och observation, använd den på vått hår och torka sedan stylingen och så vidare. då är fukt och användbara ämnen effektivt "förseglade" och tillåter inte att håren torkar upp och splittras.

Om du applicerar efter torkning, så kommer du inte att kunna lödda fukten så bra, men på så sätt blir "stegen" mer strukturell.

Som en del av den helande linoljan, förmodligen en av mästarna i hår restaurering. Silikoner, någon behandlar dem försiktigt, men jag ser ingen anledning att vara rädd för dem, skydda håret perfekt och behåll fukten från serumet.

Till sist har jag ett mål att växa bra hår och inte bry sig om kompositionen, om verktyget är giltigt och inte skadar, då är det lämpligt! Det här är naturligtvis en tillfällig effekt, men jag håller på att göra friskt hår

Jag använder den bara på tipsen, det feta verktyget, som det är, kallas inte FLUID, jag tror att när kammar det fortfarande distribueras längs hela kammen, är det ofta min förvirrade Lush !! Förresten, den som är en glad ägare till en diskmaskin, kan du tvätta dina kammar och hårtorkar perfekt, inklusive utan tvättmedel!

Naturligtvis blir håret lite snabbare, de kommer inte kunna göra det annorlunda, eftersom de har blivit utsmyckade med silikonolja, även om det är lätt medicinskt flaxen, men det ser hälsosamt och säkert ut! men det är inte så dramatiskt att göra en poäng.

Jag klämmer bokstavligen ut en droppe och inte 2-4 som i instruktionerna för ändarna är mer än nog, så jag har en tendens till fetthalt i rötterna.

Capus hårolja för split ends

Problemet med att dela håret för mig - inte tomma ord. Så snart jag inte försökte bli av med dem! Vem bryr sig, vad ledde min sökning - jag frågar under katten.

För några år sedan övergav jag en hårtork och hår curling strykjärn för att skydda min skönhet. Trots detta fortsatte håret att splittras. I allmänhet delas de så mycket som jag kommer ihåg.
Så, min frisör, som ännu en gång hörde mina klagomål, rådde mig att köpa Fluid för splittrade ändar av Kapous Professional Crystal Shine-hår med silikon och linolja. Enligt henne sänker denna vätska hårets tips och de ser friskare ut. Jag litar på min frisör, så jag bestämde mig för att köpa den här produkten.
Jag köpte den, kom hem med glädje och bestämde mig för att prova det samma dag. Nästa dag, med hopp, tittade jag på mina hårs tips - inget resultat. Upptagen, förstås...
Jag började använda tillfälliga vätskor - på vått eller torrt hår. Ja, tipsen var inte så torra, men fortsatte att splittras. Jag måste säga att jag vid den tiden fortfarande hade en perm ca 15 cm från ändarna av mitt hår. Dessa centimeter var visuellt olika från resten av håret, beröringen var mer torr.
I allmänhet blev jag besviken i denna vätska, jag blev förolämpad av befälhavaren... men jag fortsatte att använda vätskan, trots allt var resultatet detsamma, men inte det jag väntade på och som tillverkaren lovar. Sedan hittade jag också ett inlägg på kosmetologen, där författaren i princip talar om vätskan på samma sätt som jag gjorde vid den tiden.
Jo generellt besviken på frisören (med orden "Hur hon kunde!") Och på det sätt som rekommenderades av henne fortsatte jag att använda det dag efter dag och förväntade mig inte något lovat. Och vad tycker du? Just den andra dagen började jag titta på mitt hår... och var är de splittrade ändarna? De är inte mer! Det var naturligtvis ingen gräns för min glädje.
Nu ska jag definitivt köpa den här vätskan mer, men jag planerar att använda den mindre ofta. Så att säga, för att behålla det uppnådda resultatet
Pris: 250 rubel
Testperiod: 5 månader.
Betyg: 5.
Och den här historiens moral är: Förtvivla inte, kära skönheter, vara mer insisterande på vägen till idealet

 • För hår
 • För ansikte
 • För kropp
 • För naglar
 • tillbehör
 • Presentidéer
 • aktier
 • alla märken
 • företaget
 • leverans
 • betalning
 • hjälpa
 • rabatter%
 • Kontakta oss

God dag!
Förmodligen är min mest favorit typ av hårvård outplånlig! Jag kan inte motstå och inte köpa ett par nya oljor eller sprayer. Jag brukade tro att allt detta sprider sig från ett kärl och det är ingen skillnad vad slags silikon att "limma" ändarna, men det här är långt ifrån fallet. Några nesmyvashki torra, andra är inte tillräckligt näring och andra matar håret. Hitta den enda favoritkakan eller sprayen är hela historien! Jag vill prata om frustrationer och pärlor för att göra det lättare för dig att hitta "en".
Silikonoljor

Silikonolja avser flytande silikonpolymerer. Det är en analog av kiselorganiska föreningar, i vilka några av kolatomerna ersätts av kiselatomer. Den har en ganska låg molekylvikt och kallas kemiskt oligoorganosiloxan.
Tidsprövade och medicinska silikoner bekräftar deras säkra och effektiva egenskaper. De är ofarliga inerta ämnen som bildar en andningsbar film på håret. Enligt deras funktionella egenskaper skyddar de indirekt skiktet genom att förbättra hårstrukturens tillstånd.

 • Schauma Care Hair Oil


Pris: ca 200r.
Konsistens: flytande olja av gul färg med trevlig söt doft som inte förblir på håret.

intryck:
fördelar:
-lätt olja;
-trevlig arom;
-gömmer tvärsnitt och vita prickar;
-perfekt för tunt hår;
-ger glans.
nackdelar:
-Ej lämplig för allvarligt skadat hår.
-oekonomiskt.
I allmänhet är en bra naturlig olja eller hår i gott skick, lämplig för daglig användning.

 • Firming Serum mot split ends Fructis Healthy Ends


Pris: ca 300r
Konsistens: Tät olja av transparent färg med storslagen arom från vilken du blir galen.

intryck:
fördelar:
-trevlig arom.
nackdelar:
Det gör ingenting, gör bara håret oljigt. Huden tvingar inte heller tvärsnittet eller de vita prickarna, inte ens mer så stärker spetsarna. Tyvärr för pengarna som spenderas på denna bortskämda, är bara denna fantastiska arom det enda pluset av denna outplånliga smak. Jag köpte det från entusiastiska recensioner av tjejer på webbplatser med recensioner och förlorade mitt sinne.

 • Serum för torra ändar av hår Avon Advance Techniques


Pris: ca 300r
Konsistens: flytande transparent olja med arom av melon.

intryck:
fördelar:
NEJ
nackdelar:
Det är bara en slags skräck, jag är en intryckbar dam, så jag blev igen ledd till rave recensioner och bestämde mig för att köpa. Men här väntade jag på ett sådant alkoholhaltigt medel, som helt enkelt inte kan beskrivas i ord. Melon arom blandas med alkohol och all denna dryck torkar håret så att du kan säga adjö till dem genom flera applikationer. Jag använde det 2 gånger och vill inte längre ha det, det är ledigt, jag vill inte ens ge det till någon Den riktiga "mördaren" i ändarna.

 • Olja argan för hår Kapous "Arganoil"


Pris: ca 500r
Konsistens: smaklös, tät gulaktig olja.

intryck:
fördelar:
-närmar sig hår
-ger en spegelglans;
-skyddar.
nackdelar:
- du måste "dansa med en tamburin" för att få det att fungera bra.
Bra olja, vilket inte bara skapar en kosmetisk effekt utan också behandlar. Jag tämde det länge, men fortfarande lyckades jag det. Jag rekommenderar att du bara applicerar den på torrt hår, i stället för att bli överdriven, eftersom oljan är fet.

 • Tres Olja från Ollin


Jag berättade om honom i detalj här.

 • Kapous Treatment Fluid för skadade hårtips


Pris: ca 400r
Konsistens: smaklös mycket tjock olja.

intryck:
I det här fallet kan jag inte utesluta några fördelar eller nackdelar. Som om jag inte sätta något på håret så visade produkten sig inte, det förstod inte håret.
HAIR SPRAYS

 • Det fuktgivande serumet KAPOUS DUAL RENASCENCE 2-fasen


Pris: ca 300r för 300ml och 500r för 500 ml.
Konsistens: tvåfasig spray med salongarom, förbli inte på håret
intryck:
fördelar:
-fuktar verkligen håret
-tar bort statisk
-gör håret mjukt.
nackdelar:
-släpper inte ut "fackla"
-mycket oekonomisk kostnad.
Det är ett utmärkt verktyg för att behålla fukt i håret under lång tid, men tyvärr är det vansinnigt snabbt förbrukat, en liten volym på 300 ml varar bara 2 veckor. eller är det jag häller så mycket

 • Hårspray Golden Silk Hyaluron + Kollagenoljeintensiv "Restaurering och Nutrition" med arganolja och hyaluronsyra


Pris: ca 150r
Konsistens: Spraya med en sval doft av toalettvatten, mycket trevlig och diskret.
intryck:
fördelar:
-smak;
-tar bort statisk
-med termiskt skydd (vi tror tillverkaren).
nackdelar:
-substandard dispenser;
-Det finns ingen deklarerad vätning och återvinning.
En bra spray för att bara näring ditt hår under dagen, men förvänta dig inte mirakel från det. En slags arbetshorse som kan hjälpa till om ditt hår plötsligt blivit elektrolyserat.

 • Spray för hår Guld silke Lätt att kamma


Pris: ca 150r
Konsistens: Spraya med en fruktansvärd lukt av keratin, som sedan haunter dig i mycket lång tid.
intryck:
fördelar:
NEJ
fördelar:
-fruktansvärd lukt;
-röra håret;
-substandard dispenser;
-torkar.
Jag trodde aldrig att sprayen kunde förvärra hårets tillstånd, men efter att jag fick den här "vännen" i mina händer så insåg jag att det kunde vara så. Jag sprayade sprayen på vått hår i en vecka, mitt tillstånd förvärrade varje dag, men det kunde inte komma i mina ögon att en ofarlig spray kunde göra det. Då insåg jag att sprayen är skyldig för allt, så jag släckte den och det har varit med mig i sex månader redan.

 • Spray för hår DANCOLY ANGEL PROFESSIONAL - att mjukna


Pris: ca 350r för en miniatyr
Konsistens: bifasisk spray med fantastiskt dyrt arom som varar 3-4 timmar på mitt hår
intryck:
Hittills har jag inte förstått varför så många människor gillar honom så mycket. Hittills, förutom smaken, var jag inte imponerad, även om jag redan har använt mer än hälften av produkten.

 • Spray hårbalsam Lätt kamning "Little fashionista Anelis"


Pris: ca 100r
Konsistens: Vätskespray med arom av barnens kosmetika, mycket cloying
intryck:
Varje tjej i duschen är en bebis, så ibland kan du skämma bort barnens kosmetika. Jag köpte den här produkten för att bara komma ihåg de tider när jag hade långt och naturligt hår, vilket min mamma kammade och torterade varje morgon. Spray gör varken dåligt eller bra, men det ger en underbar arom till håret.
CREAM WASHERS

 • Elixir för hår Constant DELIGHT 12v1


Pris: ca 400R
Konsistens: En smältande, smältande kräm med doften av frukt eller något tropiskt, inget hår kvar

intryck:
fördelar:
-ekonomiskt;
-med termiskt skydd
-fuktar hår
-gör håret elastiskt och tätt.
Jag hittade inte minuserna i det här verktyget. Under lång tid blev jag van vid det, vänskapen utvecklades inte, men en bra dag förändrade allt plötsligt och nu kan den här elixiren, höger, ta min mash-hej. Anmärkningsvärt budgetmedel för tunt hår som behöver täthet och elasticitet.

 • Serum-flytande Belita-Vitex Arganolja + flytande silke för alla typer av hår Odelbar


Pris: ca 150P
Konsistens: Tät muddy grädde utan uttalad arom

intryck:
fördelar:
-ekonomisk konsumtion
-med termiskt skydd
-ger glans till håret.
nackdelar:
-lätt att överdriva det;
-med tiden torkar.
Första gången efter ansökan fick jag WOW-resultatet, men efter tredje gången blev mitt hår till ett torrt drag. Hade stora förhoppningar hur naiv jag är, men blev till slut ett dåligt resultat.

 • Angel Professional Paris Nourishing Hair Cream med Alger (outplånlig)

Pris: ca 1000r för full storlek
Konsistens: Smältande krämig konsistens med vacker salongaroma, som förekommer i håret under lång tid

intryck:
fördelar:
-smak;
-kumulativ effekt
-behandlar hår.
nackdelar:
Vi måste spendera på den fullständiga versionen: (
På en undermedveten nivå förstår jag att ängelkrämen fungerar som elixiren 12 i 1 från Constant Delight, men det är trevligare för mig att använda den. Jag kan inte göra någonting med mig själv, jag vill ha full storlek bara för att känna den här magiska doften på mitt hår. Men jag märkte att ängelkräm har en kumulativ effekt och med varje användning blir håret bättre. Definitivt köpa hela versionen.
EN LITT OM MIN HAIR
Många av flickorna på plats med den hatade bye kluvna toppar, jag beslutat att inte släpa efter och även skär 3 cm. Jag ville ha mer, men Mästaren talade och beslutade att närmare NY trimmade lite mer. Nu i aktiv sökning efter tvätt för att hålla ändarna i gott skick. Jag tror att allt kommer att dyka upp!


Det är ledsen att veta att du slösat bort pengar och inte fick ett bra resultat, så tänk hundra gånger innan du köper, även billigt. Jag har alltid svårt med tanke på besvikelse (jag försökte, så noggrant som möjligt för att beskriva effekten av medlen för dig att veta vad som är värt att vänta på, och vad som inte är. Jag hoppas att hjälpt dig, och har hållit på att slösa pengar!
Vi ses snart! Hej då :)

 • Schauma oljebehandling för daglig vård
 • Ängel Professional Essential Nourishing Cream (Leave-In) - Närande Alger Cream
 • Kapous Professional Dual Renascence 2phase - Fuktgivande Spray Serum Capus
 • Kapous Arganoil - Argan Olja för hår Capus
 • Konstant Delight 12 i 1 Elixir for Hair

Vätska för delade ändar av håret CPYSTAL SHINE från Kapous

återkallande

Jag älskar och respekterar Kapous-märket väldigt mycket, eftersom jag hittade flera produkter i det som passar mig. Men jag anser att denna produkt är ett misslyckande.

Jag använder produkter för hårspetsarna ofta, och tar bara korta pauser. Jag kan inte säga att jag har träffat det perfekta verktyget för tipsen - de är alla något liknande: Silikonbaserad, med en tillfällig effekt. Men de flesta av fonderna gav åtminstone viss effekt och förlängde perioderna mellan frisyren.

Det här verktyget bekräftar återigen sanningen - "miseraren betalar två gånger", köpte 60 ml för endast 180 rubel (även om i nätbutiken når priset 400 rubel för detta missförstånd).

Vätskan är i en plastflaska med en dispenser. Dispensern är inte tätt och efter att ha tryckt ger rätt mängd pengar.

Och trots att kompositionen även innehåller andra komponenter (i synnerhet linolja), fick jag en känsla av att det bara var ren silikon - produkten visade sig vara för flytande, för fet. Känslan att den inte absorberar i håret, men bara stiffar på dem. Även för jämförelse, efter applicering av denna produkt, bör du omedelbart tvätta händerna eftersom det inte ens absorberas av huden utan ligger i en film.

Effekten, jag såg inte - det gäller det inte. Särskilt med samma märke fann jag ett mycket bra verktyg som verkligen hjälpte mitt hår.

Tre kapösa håroljor: Sammansättning, Utnämning, Åtgärd

Kapösa oljor är en professionell linje av italienska hårkosmetika som har vunnit sin popularitet i städer och regioner i Ryssland.

Olja är det sista steget i komplex hårvård som kan ge dem en levande och hälsosam utseende.

Huvudspektrumet av åtgärd: skydd, ljusning, näring, fuktbevarande, behandling av problemet med delade ändar.

Vad vi erbjuds

Kapous erbjuder ett urval av flera oljor: Arganoil baserad på arganolja, tvåfasig Macadamia Oil och skyddande Helix. Låt oss betrakta mer detaljerat var och en av dem.

Arganoil

Produktform: tillgängligt i form av en plastflaska på 75 och 200 ml. Förbrukningen av det här verktyget är ganska ekonomiskt tack vare en bekväm dispenser.

Ingredienser: Silikon, argan, lin och bluegrassfrönoljor, vitamin E, fraktionerad kokosnötolja och färgämnen.

Syfte: Produkten är lämplig för vilken typ av hår som helst på grund av sin lätta konsistens, dess sammansättning överbelastas inte med silikoner.

Åtgärd: Arganoils huvudsakliga arbete syftar till att näring och skydda håret mot negativa yttre påverkan.

Olja tränger in i hårets porösa struktur, fyller på alla befintliga sprickor och sprickor och täcker sedan utsidan, vilket skapar ett skyddsskikt. Silikonerna i kompositionen förhindrar uttorkning av hår.

Macadamia olja

Frigivningsform: Produkten presenteras i form av en plastflaska med en volym av 200 ml, dekorerad i form av en spray.

Ingredienser: silikoner, vatten, macadamianötolja, panthenol, keratin, doft och färgämnen.

Syfte: Verktyget har en konsistensmedietäthet, utformad för att återställa torrt och skadat hår.

Åtgärd: Macadamia Oljehårolja från Kapus används för att återfuka och skydda hår från oönskade exponeringar mot miljön (brännande sol, torr luft), förseglar splittrade ändar.

Helix

Produktform: Gjord i form av en flaska utan dispenser, volymen är 50 ml.

Ingredienser: silikon, konserveringsmedel, vatten och doft. Exklusiva kemiska komponenter, utan näringsrika oljor och vitaminer.

Syfte: Helix är lämplig för alla hårtyper, medellång densitet.

Åtgärd: Inramar hår, vilket minskar de aggressiva effekterna av färg på dem. Produkten skyddar också huden från färgning, mjukar den och förhindrar uttorkning.

Jämförande analys

Sortimentet på affärshyllorna gör att någon köpare förlorar det föreslagna valet.

Ska jag överväga Kapous produkter? Finns det för närvarande analoger som kan ersätta dem? Vi kommer att göra en liten jämförande analys för att svara på dessa frågor.

Massmarknad

Kapous hår olja eller massmarknad varumärken?

Fördelar med Capus:

 • en lätt formulering som innehåller färre konserveringsmedel, inga parfymer;
 • mindre tjock konsistens tillåter att använda produkten för vilken typ av hår som helst.

Nackdelar: priset är relativt högre än resten.

Professionella verktyg

Capus eller varumärken av professionella hår kosmetika?

Fördelar med Capus:

 • naturliga komponenter i kompositionen mer än artificiella. Sannolikheten för en allergisk reaktion på komponenterna är mycket lägre;
 • priset matchar kvaliteten
 • producerad i flaskor av olika volym. Köparen har möjlighet att välja den volym som är lämplig för honom.

Nackdelar: produkten upptar det genomsnittliga prissegmentet på marknaden, har billigare motsvarigheter.

Hur man använder

Arganoil och Macadamia Oil. Tillverkaren erbjuder ett val av torra och våta metoder för applicering. Hur man ansöker och i vilken kvantitet - allt detta bestäms individuellt beroende på vilken typ av hår.

Hur mycket ska tillämpas? Det räcker med 2 till 5 klick på pumpen för att få rätt mängd.

Behöver du ansöka på hela huvudet eller bara på tipsen? Det bästa alternativet skulle bara tillämpas på ändarna. Om håret är allvarligt skadat får det bearbetas ett större hårområde, med undantag för rötterna.

Är det möjligt att berika schampon och masker med dessa oljor? Naturliga oljor är mer lämpade för berikning, deras koncentration är mycket högre än i färdiga produkter.

Behöver jag skölja oljan? Det är inte nödvändigt, annars saknar kärnan i deras ansökan.

Helix. Innan du använder färgen måste du applicera produkten längs hårlinjen för att skydda huden. Om det finns skador och skador, måste de också behandlas.

Det är acceptabelt att tillsätta 5 droppar olja till färgen, om du behöver göra färgen mildare. Tvätta av efter användning.

Hur man använder Arganoil hårolja från Kapous:

När kommer resultatet att vara synligt

Hur länge väntar på effekten? Beror på det syfte för vilket produkten köptes.

Om du återställer ditt hår efter misslyckad färgning, tar behandlingen mer tid. Återhämtningsperioden kan variera från 1 månad till sex månader.

Den första ansökan är vägledande: en kosmetisk effekt kommer att synas, vilken fortsätter till nästa shampooing.

Du kan se resultatet i minst en månad: när den splittrade änden slutar bryta av. Torrhet kommer gradvis att gå bort med konstant och korrekt användning av produkten.

När behöver du en paus? Senast en månad. Efter en paus på 1-2 veckor kan du fortsätta kursen.

 • håroljor från Phytocosmetics;
 • från Natura Siberika;
 • från Schwarzkopf;
 • från Vella;
 • färgolja för färgning från Constant Delight.

Vad att frukta

Innan du använder produkten, var noga med att bekanta dig med dess sammansättning. Det enklaste att kolla är: Är du allergisk mot komponenter?

Individuell intolerans mot oljor eller kemiska föreningar kan leda till hudutslag, rodnad och irritation.

Användbara tips:

 • Det är oönskade att sätta produkten på rötterna, annars kan du få effekten av ett smutsigt huvud.
 • glöm inte att ta pauser. Silikoner tenderar att ackumuleras, en kontinuerlig kurs kan leda till motsatt resultat: tarnera hår, minska volymen;
 • Blanda inte Arganoil och Macadamia Oil med schampon, balsam, masker, annars kan du få en oönskade effekt.

Silikoner kommer på huden, täppa porer, förhindrar normal hårväxt. Den oljiga strukturen hos en sådan blandning kommer att negera hårets pomp.

Hur svarar kunderna

Arganoil. De flesta recensioner är positiva, Arganoil-linjen är mest populär i diskussioner.

Vissa köpare säger att de verkligen skulle kunna nå det resultat som tillverkaren lovat. Andra säger att denna produkt var värre än ett annat känt varumärke.

Macadamia Oil. En genomsnittlig poäng tilldelades på grund av en ganska tät konsistens, vilket är mer lämpligt för reparation av skadat och torrt hår.

Helix. En impopulär botemedel, som inte är avsedd för terapeutiska ändamål, köps sällan.

De som lyckades prova i praktiken, notera att verktyget klarar av uppgiften.

Hur mycket och var du ska köpa

Professionella kosmetika kan inte hittas på hyllorna i vanliga butiker eller apotek.

Det är också värt att överväga att köpeskillingen direkt beror på inköpsort. Butiker i staden uppvisar denna produkt till ett högre pris än online shopping.

Det lägsta priset noteras på en officiell hemsida för en Kapus-representant i Ryssland:

 • Arganoil säljs till ett pris av 460 rubel och 670 rubel för 75 respektive 200 ml;
 • Macadamia Oil kostar 470 rubel;
 • Helix kostar 396 rubel.
 • På andra webbplatser (i butikerna) varierar kostnaden mellan 500 och 900 rubel per flaska.

  De föreslagna hårvårdsmedlen från Kapus mottog förtjänt deras fördelning bland massorna. Det är värt att komma ihåg att valet av sådana kosmetika alltid är individuellt.

  I allmänhet erbjuds produkten till ett överkomligt pris, innehåller inte hälsofarliga ämnen och har rätt att existera på kundernas hylla.  Nästa Artikel
  Kan jag tvätta färg av hår hemma med olja?