Kapös vätska för splittrade ändar - En fullständig översikt över medel för skadat hår


Hårbehandling är en tidskrävande och lång process. Jag vill ha ett skadat hår för att ge omedelbar återhämtning. Det är verkligen omöjligt att göra det här. På grund av dess skyddande och helande egenskaper ger den visuella effekten en kapsalvvätska för delade ändar mer detaljerat om vilka du kommer att lära av vår artikel.

struktur

Kosmetisk vätska har ingen komplex komposition - bara några komponenter är tillräckliga för att säkerställa effektiv drift av denna typ av läkemedel. Komponenter standard för alla vätskor:

 • silikon - ger enveloping action;
 • silikonbaserad polymer - skapar en gelliknande konsistens;
 • mineralolja - ökar förmågan att behålla fuktighet;
 • alkohol - katalyserar de viktigaste åtgärderna för de övriga komponenterna;
 • organisk blandning - bildar en skyddande film på hårets yta;
 • linfröolja - ger intensivvård för torrt hårtyp;
 • keratinbaserade aminosyror - den viktigaste bioaktiva vårdkomponenten.

Varning! Idealiskt balanserad komposition garanterar utmärkta kvalitetsegenskaper hos produkten. Minsta innehåll av komponenterna säkerställer deras konsekventa arbete.

effektivitet

Kapösa vätskor är utformade för intensiv vätning av torra ändar av långt hår. Speciellt om det finns en tendens att bryta integriteten: bildandet av stavbuntar. Regelbunden användning av verktyget ger skydd, utjämning, tätning av delade tips. Som ett resultat är problemet kopierat, och ytterligare stratifiering av hår hindras.

Det höga innehållet av omega-3 (fleromättade fettsyror) i kompositionen tillåter inte bara att externt maskera närvaron av delade ändar. Verktyget täcker på ett säkert sätt håren och skyddar dem. Medan kompositionen ligger på hårets huvud finns det en process med verklig lödskada.

Användning av vätska säkerställer att fukt inuti hårets huvud bevaras. Behållandet av det naturliga hydrobalansen, skiftat till följd av användningen av termiska instrument, kemikalier, ger verktyget hårets elasticitet, glansig glans, silkighet, elasticitet.

Tack vare de outplånliga formulärkrullarna får effekten av långvarig åtgärd. Massan, mättad med användbara komponenter, försiktigt omsluter alla håren, förblir påverka under lång tid.

Det resulterande skalet gör inte bara användbara komponenter. Det fungerar som ett tillförlitligt skydd mot yttre biverkningar (fällning, damm, solstrålning, värme genom termiska enheter).

Silikon i komposition ger inte bara skydd. Han slutar hår med användbara egenskaper:

 • lydnad;
 • fasthet;
 • jämna;
 • attraktivt utseende.

Trots många människors övertygelse avstår inte silikoninnehållet från det naturliga volymmaterialet, det visuella intrycket av friskhet. Curls verkar inte smutsiga, klibbiga, håll inte ihop. Trots närvaron av hår på håret förblir trådarna smula.

Var uppmärksam! Effektiviteten av läkemedlet är mest märkbar på torrt, skadat, färgat, poröst hår. Medlen absorberas fullständigt, vilket ger ett attraktivt utseende av icke-standardhörselhört.

Kapous producerar vätskor i tre variationer.

Kristallsken

Designad för djupa fuktgivande torra ändar av hår. Bäst lämpad för medium och långt hår. Förbättrar lockets utseende, främjar naturlig läkning av skador. Återupptar normala fuktnivåer. Man tror att flytande kristaller är ett universellt botemedel mot vilken typ av hår som helst. Medelpriset på läkemedlet varierar mellan 350 och 550 rubler per förpackning på 60 ml.

Biotin energi

Biotin Energy är idealisk för färgat hår. Vätska skyddar inte bara, bryr sig om hår, men hjälper också till att mätta, upprätthålla konstgjord färg. Den grundläggande komponentkompositionen kompletterad med biotin, UV-filter. Dessa ämnen förbättrar skyddsegenskaperna. Biotin har en fördelaktig effekt på strukturen störd under färgningen. Den genomsnittliga kostnaden för 80 ml - 300-400 rubel.

Magisk keratin

Magisk keratin kännetecknas av förbättrad keratinhalt. Komponenten passar perfekt in i sin egen hårstruktur, vilket säkerställer att luckor stängs. Vätskan är idealisk för hår som har påverkats negativt (kemikalier, vanlig värmebehandling). Standardpriset ligger inom intervallet 300-400 rubel per 80 ml flaska.

Instruktioner för användning

Applikationstekniken kräver inte tillämpning av tidskrävande ansträngningar. Även tvätta av drogen med håret är inte nödvändigt. Kompositionen fördelas över skalade, något våta eller helt torra krökningar. Med flaskens dispenser kan du noggrant mäta den önskade mängden vätska.

Ansökningsförfarande:

 1. Att tvätta håret, flitigt städa från smuts, rester av stylingprodukter.
 2. När den används på våta krusar, för att torka håret (det är lämpligt att vänta på den naturliga minskningen av fukt).
 3. Mät ut önskad mängd läkemedel (1-6 doser, beroende på längden, tjocklek, hårets tillstånd).
 4. Slip i palmerna av den resulterande kompositionen.
 5. Slip massan över håret, vilket påverkar huvudlängden (inte i kontakt med hårbotten).
 6. Områden med de mest skadade platserna (splittrade ändar, veckningar, mycket torra trådar) behandlas separat, försiktigt men gnuggar kompositionen.
 7. Helt absorberad betyder att helt torkade krullar anses vara slutförda för förfarandet.
 8. Om så önskas kan du valfritt utföra styling med en hårtork, strykning eller hårkrullare.

Vätskor har värme och lätta fixeringsegenskaper.

En viktig punkt! Vätska kan användas 2-3 gånger i veckan. Mer frekvent användning är inte förbjudet. Om du agerar mindre ofta är resultatet mindre uttalat.

Fördelar och nackdelar

De positiva egenskaperna hos kapösa produkter i denna frisättningsform är tillräckliga:

 • ge ett livligt, hälsosamt utseende, även ett hårhår med starka skador;
 • ge sken, utan att provocera en känsla av förorening, limning
 • underlätta vården (kamning, styling);
 • besitter den lätta fixeringseffekten;
 • rena fluffiga;
 • läka de skurna ändarna och inte bara ansluta och skydda dem tillfälligt
 • provocera inte vikten, fördöma förekomsten av bräcklighet
 • ingen lukt.

Attraktiv förpackningsdesign, bekväm dispenser, högkvalitativ konsistens av gelén med en oljig struktur ger ett trevligt intryck av användning. Vätskekapus kallas ofta kristalldroppar för sitt märkliga utseende.

Läkemedlet är ekonomiskt, vilket gör att du kan mäta även det minsta beloppet av medel (många bara 3 klick istället för 4-6 på etiketten). Cosmetics kapous är placerad som en professionell, därför orsakar köparens förtroende.

Att jämföra egenskaper baserat på återkoppling med tillverkarens löften visar sig att vätskorna inte klarar av att eliminera fluffiness. Särskilt om man ska distribuera medel på torra lås. Många är missnöjda med de "helande" egenskaperna: drogerna klarar inte bra med läkning av de splittrade ändarna, bara tillfälligt maskerar manifestationerna.

Vissa gillar inte den höga koncentrationen av silikoner i kompositionen. Verktyget är inte avsett för applicering i hårbotten, så inga negativa manifestationer observeras. Ibland uppfattar köpare en skarp lukt av alkohol, men det försvinner inom några minuter av att vara ute i luften.

Efter att ha grundligt granskat vätskans egenskaper är vi övertygade om att kapös produkter är utmärkta för ytterligare vård för icke-standardiserat hår. Det är bara att välja en produkt som är lämplig i alla avseenden.

Användbara videoklipp

Kapous Professional - favorit kosmetika för hår.

Hårvård från Capus: att ta eller inte ta.

Presentation av kosmetika Kapous Fluid för split hårdder med keratin i Magic Keratin serien.

Vätskekristaller för hår - naturlig glans och hälsosamt utseende

Flytande hårkristaller är ett ganska nytt verktyg på den kosmetiska marknaden, men har redan visat sig positivt. Det återställer genast skadan och ger håret ett välskött och hälsosamt utseende. Flera entusiastiska recensioner av flytande kristaller för hår gör att du uppmärksammar dem.

Vad är flytande kristaller för hår

Verktyget är en oljig vätska som appliceras på de våta strängarna efter tvätt. Levereras oftast i flaskor med sprut- eller droppdispenser.

Oljiga flytande kristaller är mycket ekonomiska. En flaska räcker för 6-9 månader med måttlig användning.

Huvudingredienser:

 • Olika typer av oljor
 • Syntetisk silikon
 • vitaminer

Ibland tillsätts ceramider och linfrö. Den första främjar hårförnyelse och fuktretention i stammen. Och linfrö extrakt accelererar tillväxten.

Effekten av att använda kristaller:

 • Återställ strukturen, släpa vågorna.
 • Bli av med torra tips.
 • Skina och hälsosam utseende.
 • Skydda mot externa negativa faktorer.

Medlen underlättar styling, gör håret lättsamt och vackert.

Pris på flytande kristaller för hår

Kostnaden beror på tillverkaren. Det finns budgetmedel och i Moskva kan du köpa dem från 300 rubel för en flaska på 80 ml, och det finns lyxkristaller, och de kan kosta 7-10 gånger dyrare. Men du måste veta att på grund av verktygets oljiga struktur är mycket ekonomisk konsumtion och ett paket är tillräckligt för 6-9 månader beroende på hårets längd och användningsfrekvensen.

5 bästa kristaller för hår

Kristallerna producerar flera kända företag. Varje dag ökar deras sortiment, olika nya ingredienser visas i kompositionen, lovande en otrolig effekt. Vilka flytande kristaller för hår fungerar bättre?

Konstant glädjande flytande kristaller

Konstant glädjande flytande hårkristaller tillverkas i Italien. Finns i flaskor om 8 ml med dispenser.

Sammansättningen av flytande kristaller för hår Konstant glädje:

 • Linolja
 • Vitamin Cocktail
 • betain
 • Mineralolja
 • alkohol
 • Metilpropional
 • parfym

Medlen gör inte håret tyngre, ger sken, djup näring. Har en trevlig frukt och bäraroma som försvinner ganska snabbt. Applicera på vått hår, men du kan också använda den när du stylar för att lägga till ett snyggt och välskött utseende på din frisyr. Du kan köpa konstant glädje från 350 rubel per flaska.

Recensioner av flytande kristaller för hår Konstant glädje

Jag älskar absolut det. Med konstanta glädje kristaller blev jag helt av med torra tips och tvärsnitt på ett halvt år. Nu är mitt hår friskt och starkt över hela längden, det är inte magnetiserat och mycket glänsande. Allt detta trots att jag regelbundet använder strykjärn och hårtork.

Lino4ka, 23 år gammal:

Innan Konstant glädje köpte hon kristaller från ett annat företag, och de kostade 1 700 rubel. För att vara ärlig - resultatet är detsamma: håret är slätt, glänsande och välskött. Varför betala mer? Jag är nöjd med den här produkten, särskilt eftersom den har en mycket ekonomisk konsumtion. I ett halvt år tog det lite mer än en halv flaska. Med tanke på denna omständighet är verktyget värt ett öre.

Sandra84, 30 år gammal:

Luktar gott, fuktar tipsen och gör håret glans. Men jag observerar inte restaureringen av strukturen om 2 månader. För att vara ärlig är verktyget inte dåligt, men det ger mig inte mycket beundran.

Flytande kristaller för hår Brelil

Vätskekristaller för hår Brelil utformad för att ta hand om torra och skadade hårtips. Finns i flaskor på 50 och 100 ml, det finns flera typer, så kompositionen kan variera något.

Brelils huvudkomposition:

 • Linfrö extrakt
 • Arganolja
 • vitaminer
 • ceramider

Trots de innehålla oljorna är produktens konsistens ganska lätt och fördelas jämnt genom håret. Kristallerna sköter omsorgsfullt för den skadade strukturen, djupt närma och fuktar håraxeln. Tja klarar av fluffiness. Innehåller inte parfymkompositioner, lukten av naturliga ingredienser och inte alla måste smaka. Kostnaden för Brelil kristaller från 950 rubel.

Recensioner av flytande kristaller för hår Brelil

Ett underbart verktyg för torrt och skadat hår. Jag trodde att ingenting skulle hjälpa till att föra min torra spade i en gudomlig form, det visar sig, var fel!

Jag hörde gott om tillskott och köpte det här verktyget. Kastade 1000 rubel, men jag kan inte använda. Jag kan inte stå på lukten, jag är sjuk av honom, och denna doft håller tillräckligt länge.

Underbart verktyg, mycket ekonomisk konsumtion och fungerar bra. På mitt hår ser jag allt som lovades mig: sken, fuktgivande och mjukhet.

Kapösa flytande kristaller

Flytande kristaller för Kapous hår framställs i form av en vätska, det vill säga de har en ljusare konsistens och en fettfattig. Flaskan har en dispenser, volym 80 ml.

Sammansättningen av kristaller för hår Kapous:

 • Linolja
 • Omega -3
 • silikon
 • betain
 • Vitamin Cocktail

Limspaltiga ändar, fuktar dem, ger hårglans och ljusstyrka. Tja bort statisk stress. Kan användas som termiskt skydd vid användning av värmeanordningar. Före användning är det önskvärt att gnugga produkten i palmerna till ett varmt tillstånd. Du kan köpa Kapous kristaller från 400 rubel.

Recensioner av flytande kristaller för hår Kapous

Kallt verktyg, som används i ungefär ett år, känner inte håret igen: mjukt, glänsande och lättsamt. Minus: svårt att köpa, i min stad hittade inte, beställdes i onlinebutik.

Jag är väl bekant med flytande kristaller, jag arbetar i salongen som en mästare. Det här verktyget är inte dåligt, men inte mycket annorlunda än andra liknande. De arbetar nästan lika och jag ser ingen skillnad.

Klass! Mina favoritkristaller! Köpt och kommer att köpa! De är bäst! Mitt hår är mycket förtjust i dem.

Fluid barex

Flytande kristaller för hår Barex tillverkas i Italien. Designad för att ta hand om färgat, lockigt och skadat hår. Det är också det enda kristall som ger volymen. Finns i flaskor på 50 ml.

ingredienser:

Produkten gör håret mjukt och mycket glänsande. De är inte tunga och lätta att stapla. Vätska skyddar mot de negativa effekterna av ultraviolett strålning och värmeanordningar för läggning. Du kan köpa den från 860 rubel.

Recensioner för Fluid Barex

Jag fick reda på dessa kristaller för första gången, efter att ha fått en gratis provtagare i affären. Jag var glad över det och köpte genast den fullständiga versionen. Bra verktyg för mina lockiga lockar!

Mitt favoritverktyg. Så snart hon började använda den så märkte inte tjejerna omedelbart arbetet. Mina lockar blev så vackra och lysande!

Detta verktyg lägger faktiskt volymen. Hår som om tjockare. Först trodde jag inte det, jag trodde att det var en reklamkampanj av företaget, och de lovar bara en massa effekter. Det visar sig att tillverkare inte luras, verkligen super sak.

Det verkar som att jag är nöjd med effekten efter ansökan, håret är fuktigt och glänsande. Men det är fortfarande inte så mycket. Eller jag är så van att göra perfekt jämnhet efter keratinåtervinning, jag vet inte ens.

Estel

Estel flytande silke kristaller säljs endast i butiker av professionella hår kosmetika. Också utformad för att ta hand om torrt och skadat hår. Finns i förpackningar om 100 ml.

ingredienser:

 • silikoner
 • Vitaminkomplex
 • Isopropylalkohol
 • parfym

Väljämnar vågar, komprimerar strukturen och gör håret mer elastiskt och glänsande. Kan appliceras på både vått och torrt hår. Det första alternativet är mer ekonomiskt och effektivt. Det är möjligt att köpa kristaller från Estelle till ett pris av 270 rubel.

Estel Liquid Crystal Recensioner

Först var jag glad över den bländande glans och jämnhet. Men sedan började håret bli smutsigt mycket snabbt och blev tjock redan på dag 2. Förmodligen kan du inte använda dessa kristaller för ofta.

Utmärkt botemedel mot min älskade Estelka. Jag använder det med glädje, priset är överkomligt, kvaliteten är på en hög nivå.

Svetlana, 37 år gammal:

Ett av de bästa sätten att prissätta upp till 1000 rubel. Jag jobbar i stugan och försökte mycket. Jag rekommenderar till kunder och använder det själv.

Mitt brända och torkade hår förvandlas om några minuter. Få smidigt och anständigt utseende. Det är bara effekten under användningen, och om du inte applicerar produkten flera gånger, återkommer torrhet och tipsen sticker ut i alla riktningar.

Effekten av flytande kristaller, många flickor jämför med sådana salongprocedurer som laminering eller keratinåtervinning. Glans, jämnhet och hydratisering - det här är allt som kan ge dessa vårdprodukter. Varför inte skämma undan ditt hår?

Kapous Professional. Crystal shine fluid

Alloha, underbar dam!
Det kommer att handla om vätskespaltiga ändar från Kapous.
Jag ska berätta för dig hur jag förstod vem produkten är lämplig för och vem som inte gör det.

Jag vill säga för ditt hår, för det blir lättare för dig att navigera på denna parameter.
Mitt hår: tunn, porös, långt ifrån tjock (så jag ger inte barmhärtighet mot de medel som gör istappar ur håret).

Vätskans konsistens är oljigt vatten, inte klibbigt. Det absorberas snabbt på vått hår, på torrt hår - om 10 minuter helt. Griper 2 droppar på lång, tunn hår. Lukten är trevlig, salong, jag känner inte det i mitt hår. Längden av det tunna håret väger.
Jag har säkert använt det i ett år, sååå ekonomiskt (jag applicerar 2 till 3 droppar i veckan, 2 gånger i veckan)


I början köpte jag den här vätskan vid en tidpunkt då jag inte hade klippts i ett år... Endarna var hemska, alla skivade, torra, håret bröt längs längden, i allmänhet - skräcken. Det var då som jag trodde att någon vård behövdes (bättre sent än aldrig) och köpte den här vätskan. Hon började smita ut smeten på håret efter tvättning, såväl som i torra ändar och i längd. Han vägde omedelbart mig i längden, i orätt sans för ordet, för hon började snubbla i strängar och ljög inte bra, även om det var en fantastisk sken! Jag tror att längden på den kan appliceras på tjejer med medelstort och tjockt hår. Vätskans ändar förstod självklart inte och dölja sig, båda fastnade och fastnade (jag, i frustrerade känslor, satte honom på hyllan ur synhåll, ur sinnet (precis som 450r från fickan för denna vätska).

Nästa gång återvände han till henne frisyr. Jag visste att håret skulle bli avskuret om en månad, men åtminstone låt det "fylla", annars är det okej :)
Och då insåg jag Zen... Jag sätter det här verktyget i ändarna efter att ha tvättat 2 droppar åt gången och om gudarna! Det var något! Spetsarna är mjuka, elastiska, inte prickiga! Jag förstod detta först efter nästan tre månader! Eftersom jag insåg att jag saknade två schemalagda hårklippningar (en gång var tredje vecka för en cm)!

Tja, okej, det är dags att sammanfatta hela detta blad)


Vad maten inte kan göra: det kommer inte att kunna lödda håret som redan är dissekerat och det kommer inte att gömma de "vita prickarna" på spetsarna och kommer i allmänhet inte att kunna reparera och maska.

Vad vätskan kan göra: Förhindra tvärsnittet, skydda från höga temperaturer, ge sken till längden.

Jag kommer inte att demontera kompositionen på hyllorna, jag kan bara säga att den helt består av silikon. Vid basen - silikonpolymeren demethikonol - hjälper till att öka hårets hållfasthet och skydda håret mot värme, samt minska utlakning av färg och glans, så är det vad tipsen ska skydda. Det finns ingen alkohol i det, så det kommer definitivt inte att finnas någon torr vätska.

Som ett resultat är jag mycket nöjd med detta verktyg. Det skyddar verkligen mot skärningar och höga temperaturer (jag räcks ut med ett järn utan värmeskydd). Slutar krävs sax i 4 månader. Jag önskar att jag också kunde hålla längden från att vara skört under en lång tid, men jag är nizya (eeeh).

Jag hoppas att mitt inlägg var till hjälp

Och vad betyder för dig att hjälpa till att fördröja frisyr?

Vätskekristaller för delade ändar av hår Kapous Studio 80ml

Odelbara droppar av "Crystal droppar" för att ta hand om torra hårspetsar. Mätta dem med näringsämnen, linfröolja anpassar hårstrukturen, "limning" delade tips, skyddar mot yttre faktorer.

Hur man använder: 4-6 droppar vätska gnugga i handflatan, applicera på fuktigt eller torrt hår från mitten till ändarna. Torka på vanligt sätt.

 • Serie: Studio
 • Tillverkare: Ryssland
 • Kön: Kvinna
 • Produkttyp: Olja
 • Volym: 80 ml

Flytande kristaller för delade hårändar Kapous Studio 80ml - Kommentarer och recensioner

Olja till ett bra pris (rabatter)

Vätska för skadad hår slutar Kapous Treatment 60ml

Vätska för delade ändar av hår med eterisk olja av blomma Ylang-Ylang Kapous 100ml

Vätska för delade ändar av hår med biotin Biotin Kapous 80ml

Populära erbjudanden i det här avsnittet

Flytande kristaller för hår med arganolja. BBcos

Arganolja för hår restaurering Erayba. Erayba

Serumolja för tips av hår Erayba N15. Erayba

nyheter

10/23/2018 Hårstyling på ett naturligt sätt!

NYA av Matrix BIOLAGE R.A.W.!

11.04.2018Utrustning tillgänglig.

03.11.2018 Förändringar i leveranstiden.

11/22 / 2017Bioplastik med lamineringseffekt för hår från Echosline

Teknik: beskrivning + video!

05/23/2017 Vi kompletterar sortimentet med shugaringverktyg ;-)

Typer Kapous (Kapous) vätska för split ends och regler för användningen av varje verktyg

Delade hårändar - det vanligaste problemet som orsakas av påverkan av yttre negativa influenser: väderförhållanden, styling, färgning, mekanisk friktion på kläder.

Det är möjligt att undvika att klippa krullarna, om en gång i 1,5 månader trimmas spetsarna med ca 0,5 cm.

Men vad händer om håren över huvudet är av olika längder och delas i ändarna?

I detta fall bör du tillgripa kosmetiska produkter som kommer att anpassa hårets struktur och förhindra deras ytterligare dissektion.

En av sådana preparat är split-tip-vätskan, skapad av tillverkaren av professionell kosmetika för hår Kapous.

Capus Fluid för split hårets slut: Sammansättning och handling

Kapous Professional producerar flera typer av vätskor för behandling av splittrade ändar:

  Crystal Shine. Innehåller silikon (cyklopentasiloxan, dimetikon), linolja, vitamin E, oktynxat (skyddad mot UV-strålar), doft.

Biotin energi med biotin. Ingredienser: silikon, linolja, isoparaffin, alkohol, biotin.

 • Kapös vätska för splittrade ändar med keratin Magic Keratin. Innehåller silikon, linolja, alkohol, isoparaffin, keratin.
 • Alla vätskor innehåller samma aktiva substans - linfröolja, liksom silikon och ytterligare komponenter: oktynxat, keratin eller biotin.

  Linfröolja har länge använts för att behandla hår, och både för att återställa hårlagets struktur och vid behandling av skallighet. Den är rik på fleromättade fettsyror och vitaminerna A, E, B.

  På grund av dess sammansättning kan oljan penetrera huden i hårsäckarna och in i hårets hår genom nagelbandet - den yttre skyddshöljet.

  En gång inuti håraxeln återställer oljekomponenterna den skadade nagelbandet, eftersom det är förstörelsen av det yttre skalet som bidrar till krökets avsnitt. Silikon som ingår i vätskorna omsluter håret på utsidan, som om det lödas, vilket skapar gynnsamma förutsättningar för restaureringen av håret med linolja från insidan.

  Särskilda komponenter i Kapus-vätskor för delade ändar (keratin, biotin, oktynxat) har en ytterligare terapeutisk effekt:

   Kapösvätska för splittrade hårändar "Crystal Shine" innehåller oktynxat, vilket skyddar håret mot skadliga effekter av solljus. Det är lämpligt att applicera det under vår- och sommarperioderna.

 • "Biotin Energy" består av biotin eller vitamin B7, vilket påverkar hårbanans struktur. Med sin brist har människor ökat bräcklighet och torrhet i håret, och torr seborré utvecklas.
 • Magic Keratin innehåller keratin, som är huvudbyggnadskomponenten i ett hår. Penetrerar med linfröolja i cortexen, fyller den de befintliga hålen, vilket gör håret starkare. Det är användbart att använda den här produkten till personer vars krullar har kemiskt krullade, missfärgats och färgats.
 • Alla Kapus vätskor har den huvudsakliga aktiva åtgärden - behandling av splittrade ändar. Valet av produkt i vilken serie som helst beror på hårets tillstånd.

  Instruktioner för användning

  Alla produkter för split ends har en oljestruktur och tillverkas i flaskor med speciella dispensrar.

  Vätskan bör appliceras med händer, förgnidade medel mellan palmerna, på vått eller torrt hår, allt från mitten av hårbanan till ändarna, med särskild uppmärksamhet på skadade hår. Efter applicering av läkemedlet tvättas inte av och fuktar hårtork på vanligt sätt.

  Produkten "Crystal Shine" ska användas i en dos av 2 till 4 droppar. Vätskor "Biotin Energy" och "Magic Keratin" 4-6 droppar.

  Att applicera Kapus för delade ändar bör vara dagligen tills fullständigt försvinnande av skadat hår. Den ständiga användningen återställer krullarnas struktur, vilket gör dem friska, släta och glänsande.

  Innan du vidtar åtgärder i kampen mot splittrade ändar, ta reda på orsakerna till problemet i denna publikation.

  Läkemedelseffektivitet

  Tack vare silikon som är en del av vätskan för splittrade ändar av Kapous Hair, är effekten av "lödda tips" redan noterad inom de första applikationerna.

  Daglig användning av vätska hjälper till att återställa krullarnas struktur och förhindrar efterföljande uppdelning av spetsarna. Efter en månad av daglig användning av drogen ser håret väl preparerat, friskt, glatt och glänsande.

  Eftersom silikon tenderar att ackumuleras i håret, med konstant användning av vätskan, är det nödvändigt att tvätta huvudet en gång i månaden med djupt rengöringsschampo, som har ett högt alkaliskt pH.

  Användbar video

  Yttrande om användning av produkter Capus för hår, inklusive fliyud:

  KAPOUS Vätska för delade hårändar - CRYSTAL SHINE, 60 ml

  Leverans i Moskva inom Moskva ringväg:
  upp till 5000 r - 250 r
  mer än 5000 r - fri
  brådskande leverans - 500r
  För Moskva Ringväg - beräknas individuellt
  Leverans i Ryssland beräknas av chefen vid beställning

  Vätska smälter och tätar delade ändar, fuktgivande övertorkat hår, vilket ger elasticitet, fasthet och glans.
  Skyddar håret från de negativa effekterna av miljön.

  KAPOUS Vätska för delade hårändar - CAPUS CRYSTAL SHINE, 60 ml

  Tillverkningsland: Italien

  Volym: 60 ml

  Seriens egenskaper: Alla typer av hår exponeras ständigt för negativa effekter från UV-strålar, torr vind, temperaturskillnad etc. Därför behöver även de mest friska och vackra krullarna ständigt skydd. Vanliga kosmetiska preparat kan helt enkelt inte klara de uppgifter som ställts inför dem, men å andra sidan kan detta göras av speciella Kapus Hair Care Products. Regelbunden användning av vätska Kapous kommer inte bara att ge ditt hår den ljusaste skenet, den frodiga volymen, utan också ge hårets vitalitet från rötterna till spetsarna.

  Produktbeskrivning: Speciell kosmetisk vätska CAPUS CRYSTAL SHINE är en nyutveckling av Kapus, en riktningsåtgärd för fuktgivande överdriven krullning, utjämning och tätning av delade ändar, liksom återvänt elasticitet och elasticitet. Regelbunden användning av KAPOUS Fluid skyddar ditt hår mot de negativa effekterna av UV-strålar och miljön. Tack vare silikon och linolja som följer med kosmetiska preparatets sammansättning förhindras bildandet av delade ändar och deras tillstånd förbättras. Omsluta noggrant de skadade hårberedningsområdena, skyddar dem på ett tillförlitligt sätt och upprätthåller den naturliga fuktnivån under lång tid.

  Appliceringsmetod: Sprid 2-4 droppar vätska CAPUS CRYSTAL SHINE i dina handflator och applicera på rent vått (eller torrt) hår, jämnt fördela det över hela hårets längd. Var särskilt uppmärksam på skadade hårändar.

  Kristalldroppar för splittrade hårändar Kapous Studio Halskristaller 80 ml

  Det första tecknet på svagt hår är bräckligt, splittrande och inte snyggt. Den regelbundna användningen av de professionellt utvecklade vätskekristallen Drops från Kapous Professional hjälper till att lösa detta fula och vanligaste problemet.

  Produktens sammansättning är en cocktail av värdefulla oljor, aminosyror av vegetabiliskt ursprung, liksom fuktgivande komponenter som helt och hållet påverkar de bräckliga tipsen och gör att du kan:

  • täta dem från insidan, lika i tjocklek med huvuddelen av håret;
  • mätta med fukt och vitaminer
  • återställa på strukturnivå;
  • fyll med kraft och glans.

  Produkten skiljer inte bara hög effektivitet, men också ekonomi i bruk, och också mer än lojalt pris. Endast 4-5 droppar Crystal Drops behövs för korrekt näring och förstärkning av splittrade ändar. I detta fall omsluter verktyget strängarna så jämnt som möjligt och absorberas omedelbart, det gör det inte tyngre.

  Applicering: Sprid några droppar kristalldroppar droppar i dina händer och överför dem till torra eller något fuktiga strängar. Det rekommenderas att lägga en produkt ur mitten av hårets längd. Spola inte.

  Produktion: Italien.

  Märke: Kapous Professional

  Vätska för splittrade ändar av hår Kapous eskalisk glans

  Vackra tips är inte en myt! Läkemedlet som räddade mig från hårsektionen. Vill du hålla längden? Jag kommer att ge dig ett par tips + hårfoto)

  God kväll tjejer)

  I fortsättningen av berättelsen om mina favorithårprodukter vill jag dela med dig hur jag tar hand om tipsen.

  Låt mig presentera min kärlek:

  Kapous eskalisk glans

  Crystal Shine Fluid för Split Ends hjälper dig att reparera skadade hårändar. Vätskan mjukar och tätar de splittrade ändarna, fuktar övertorkat hår, ger elasticitet, fasthet och glans. Det skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna, förhindrar ytterligare bildning av splittrade ändar.

  De aktiva komponenterna i vätskan är silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, vilket förbättrar hårets tillstånd. Oljan täcker försiktigt hårets skadade områden, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån.

  Användning: Gnid 2-4 droppar vätska i dina handflator och applicera på vått eller torrt hår, var särskilt uppmärksam på skadade tips.

  Hårtyp: För sprött hår.

  Volym: 60 ml dispenserflaska.

  • Moisturizes tipsen från detta de ser mer väl preparerade.
  • Gör inte tyngre och gör inte håret oljigt.
  • Det ger glans och mjukhet.
  • Ljuskonsistens.
  • Har ingen uttalad lukt.
  • Hjälper från tvärsnittet.
  • Kuvert hår och från detta när kammar de bryter mindre.
  • Kostnadseffektiv. (i fotoanvändningen efter 2,5 månader)
  • Bota inte hår. Endast som förebyggande.
  • Komposition.

  Om mina användningsintryck.

  Första gången jag träffade Kapous-varumärket för sex månader sedan. Men jag köpte den här lilla senare. Och mycket ångrar det.

  Bilder av mina tips före användning: (några dagar före hårklippningen)

  Då var det fortfarande möjligt att träffa sådana exemplar på mitt huvud:

  Hår splittras inte bara i slutet, men kan vara rakt från mitten av längden. Också bildade vita bollar från vilka de bröt.

  I det ögonblicket bestämde jag mig för att skära dem och gick sedan till frisörens butik för att klippa av sektionen.

  Vad är flytande hår?

  Vätska för hår är ett kosmetiskt medel som gör att du kan förbättra hårets tillstånd. Gör dem mjuka, fina och glänsande. Detta verktyg är bra om ditt hår har svåra ändar och det splittrar. Appliceras på håret, det klistrar och tätar de skadade håren och gör dem hela. Som ett resultat blir håret lättsamt och lätt att kamma. Kompositionen kommer huvudsakligen att omfatta både silikoner och oljor.

  Nu, troligen, kommer tofflor att flyga in i mig... trots allt är silikoner skadliga och så vidare... Men det här är inte så!

  Vad kan jag säga om silikon:

  Effekten av silikon är detta: det täcker varje hår med en osynlig film som kyler och släpper hårvågorna, vilket ger effekten av släta och glänsande lockar, fungerar som ett gott lim för splittrade ändar, förhindrar färgpigmentet att läcka ut efter färgning, det vill säga den håller den uppdaterade nyansen perfekt. Filmens densitet och "andningsförmågan" beror på mängden silikon i produktens sammansättning.

  Silikon har en annan betydande fördel: det skyddar håret från miljöens skadliga effekter - vatten som innehåller klor, plötsliga temperaturförändringar och aktiva ultravioletta strålar. Slutligen är processen med styling på grund av det mycket enklare: håret torkar snabbare, är lätt att kamma, skyddat mot skadlig termisk krympning av hårtork, tång och järn.

  Självklart finns det skada. De ackumuleras i håret och läker inte, men ger bara en yttre effekt.

  Men det här är inte läskigt för mig. En gång i veckan eller två använder jag djupt rengöringsschampo.

  Hur jag använder det:

  Efter en dusch på håret torkades med en handduk dundrade 2-3 droppar i händerna. Jag går igenom alla ändar och börjar klättra högre längs hela längden. Komba sedan min teaser.

  Så torkade håret:

  Hur hår känner nu:

  Om mitt hår: Min längd är mer än 55 cm. Jag är en naturlig blondin. Aldrig målade och tonade. Redan mörkare längs strängarna. Mitt hår är tunt och torrt i ändarna. (som med all ljus) Håret lockigt och tryck längs hela längden. Därför, utan omsorg, kan jag inte.

  Det har varit nästan som tre månaders användning. Vätska räddade mig inte säkert från alla splittrade ändar, för att de fortfarande måste avskuras. Men han hindrade deras utseende.

  Ibland sätter jag en droppe på handflatan och släpper fluffen. Håret börjar skina och inte att trycka.

  Men dess bästa funktion är förebyggande av brott. När kammade slutade håret nästan att bryta och ingenting föll av mig som en katt

  Nästa vecka jag anmälde mig till en hårklippning och jag tror att jag äntligen kommer att bli av med dessa dåliga slutar)

  Och jag kommer att kunna se resultatet av raka tips till fullo och inte längre trimma mycket längre.

  Tips för att använda:

  1. Jag älskar att sätta på vått hår. Som det verkar för mig är det bättre absorberat. Och håret lyser som det är mer levande än på torrt.
  2. Kom ihåg... Detta är inte ett botemedel.! Endast saxar kan bota dina delade ändar. Ångra inte längden. Jag kan till och med citera orden hos min favorit frisörstilist Yevgeny Sedoy: "Innan du växer håret, ge det form."
  3. Överdriv inte det. Om du häller flaskans botten i ändarna... förbättras inte deras utseende.

  Crystal Crystal är inte min enda favorithjälpmedel. Snart kommer jag att berätta mer)

  Hur håller jag längden nu?

  1. Först och främst granskade jag min inställning till kammen. Jag berättade om mina två älsklingar här och här.
  2. Användningen av oljor i längd är obligatorisk. Nu kan jag till och med smita kokosnöt och gå till sängs så.
  3. Om jag ser mycket hår, skär jag omedelbart av det med frisör sax.
  4. Jag dricker vitaminer och en och en halv liter vatten om dagen.

  Slutsats: Ett underbart verktyg för dem som bryr sig exakt längden. Jag är inte ett fan av silikon kan säga direkt. Men det är med dem att håret ser så levande ut)

  Pris: 250-400 gnid. (beror på affärsavgift)

  Lycka till med dina experiment och vackert hår)

  P.S. Recensioner för ditt hår:

  TANGLE TEEZER SALON Elite

  TANGLE TEEZER Kompakt Styler

  Goodbye split ends! Tack Kapous!

  Hej kära läsare!

  För mig har outplånliga hårprodukter länge blivit en nödvändighet. Jag är skyldig för dem att jag inte har splittrade hårändar. Sådana verktyg förhindrar torrhet och sprött hår, och faktiskt bidrar detta till splittringen av sina tips.

  Idag ska jag prata om ett framgångsrikt verktyg - en vätska från det italienska professionella varumärket Kapous "Crystal Shine".

  Detta silikonbaserade ämne syftar till att fukta och täta splittrade ändar, återvända elasticitet och glans till dem. Den regelbundna användningen bidrar till att förebygga hårsplittring.

  Vätskan innehåller linfröolja, som är känd för att förbättra hårets tillstånd.

  Vätska smälter och tätar delade ändar, fuktgivande övertorkat hår, vilket ger elasticitet, fasthet och glans. Skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna. Förhindrar bildandet av splittrade ändar.

  Silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, som förbättrar hårets tillstånd, försiktigt omsluter de skadade områdena, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån är en av komponenterna i vätskan.

  Det bör appliceras på vått eller torrt hår, med uppmärksamhet på skadade ändar.

  Volymen på flaskan - 60 ml.

  Bekväm dispenser gör att du kan använda verktyget ekonomiskt. För en applikation är endast 2-3 tryck på dispensern tillräckliga.

  Vätskan är klar, oljig. Det bidrar dock inte till fetthet alls. Det absorberas snabbt, vilket gör håret mjukt, bokstavligen silkeslen.

  Sammansättningen försökte ta bilder, men det är svårt att göra, flaskan är transparent))

  Så skriv bara om:

  Dimetikon, cyklopentasiloxan, amodimetikon, oktylmetoxikinnamat, linum usitassimum, tokoferol, parfum.

  Pris - 300 - 350 rubel i avdelningarna för prof. kosmetika för hår.

  0 fluid absorberar snabbt, gör inte håret oljigt;

  0 perfekt fuktar hår längs hela längden, vilket gör dem mjuka, släta, ger sken;

  0 eliminerar fluffighet;

  0 trots den lilla volymen sparsam;

  0 det luktar gott;

  0 och viktigast - med regelbunden användning förhindrar bildandet av splittrade ändar.

  Så, tjejer som vill växa långt hår, det kommer att vara mycket användbart, eftersom det blir möjligt att klippa det med hår mindre ofta.

  Jag kan inte säga säkert om han avlastar från de befintliga splitändarna. Men jag misstänker att bara en sax i en frisörs händer kan hantera dem.

  Och i rättat tillstånd.

  +++ rekommendera även outplånliga hårprodukter från Schauma och L'Oreal Elseve +++

  Jag önskar er alla friska vackra hår och bara bra shopping!

  Tack för att du stannade.

  Det släpper ändarna, underlättar kamning, och som ett resultat - håret kan skäras mycket mindre! + min lilla hemlighet om att växa hår

  Under sommaren har mitt hår drabbats mycket - den egyptiska solen brann i kursen och misslyckad färgning av håret, och till och med framgångsrik färgning drar inte håret)) Med tanke på att jag skar hårändarna regelbundet (vanligtvis var 1-2 månad) Under sommaren skär jag dem 4 gånger, 3-4 cm varje gång. Tja, hur kan drömmen om långt hår bli sant? ((

  I allmänhet var tanken på att fixa för mig förvärvet av något slags verktyg som skulle hjälpa mig att ta hand om mina tips, vilket följaktligen mina tips minskar mindre.

  För längden på mitt hår har jag ett underbart serum från Kapous, så jag valde samma märke för vätsketipsen.

  Priset är 290 rubel (igen köper jag dyrt).

  Ser ut som en flaska.

  Information från tillverkaren

  Dispensern är mycket bekväm och av hög kvalitet.

  För tipsen har jag tillräckligt med denna mängd vätska (2 klick på pumpen)

  Visningar av ansökan:

  Efter att ha tvättat mitt hår applicerar jag den ovannämnda sprayen för hela längden, och vätskan på spetsarna, så kamma min favorit teaser. Volosillegko och snabbt disentangled - det här är resultatet av alla tre verktygen, men ett separat tack till vätskan för att använda mitt hår mindre skadat - det omsluter håren och de slita inte när de kammade.

  Också i min hårvård lade jag till en liten fluga - Om jag ser ett splittat hår, så skär jag omedelbart det med 3 cm vassa saxar (om de är till hands, förstås). Ibland, även om jag har tid, sitter jag och bearbetar mitt hår på det här sättet - den här metoden är mycket mildare för att spara längd. än månatlig full trimning av hår + ingen anledning att gå någonstans, gör jag allt själv.

  Som ett resultat, sista gången jag klippte mina ända i början av augusti, nu tack vare vätskan och allmänvården behöver jag inte klippa mitt hår, så jag hoppas att jag kommer att lyckas växa mitt hår lite

  Vad skulle jag göra utan denna babyvätska! Smid, fuktad och välskötta tips + orealistiska kostnadseffektiva medel. Och jag vet också en alternativ vätskeprogram.

  Under de senaste 3 månaderna har jag använt en sådan sak kallad "kristallglans" -vätska för tipsen. Jag köpte den strax efter att jag gick för att trimma hårspetsarna i salongen / avlägsna bifenen. Jag rekommenderar starkt att börja använda sådana produkter först efter att ha tagit bort torra ändar med hjälp av skivmetoden! Annars kommer det inte att bli den effekt som borde vara.

  Externt ser vätskan ut som en liten flaska, volymen är bara 60 ml, men kostnadseffektiviteten hos produkten är otroligt. Det rekommenderas att bara göra två klick på pumpen, distribuera / gnida i handflatorna och applicera bara i hårets ändar. Ett klick är en liten droppe vätska. Under den första användningsdagen kan det tyckas att verktyget inte förbrukas alls!

  Lukten av "Crystal Shine" är tunn, knappt märkbar, förbli inte på håret. Konsistensen är medium, inte tjock och inte för vätska, under extrudering fördelas över handflatan som en flytande gel.

  Vätskor behövs för att skydda håret från den yttre miljön, släta ytan, ge en hälsosam utseende, kuvert och göra elastisk. Tillverkaren av denna vätska lovar också att försegla själva spetsen av varje hår. I princip, som redan är förstått, går de in silikoner. Det verkar för mig att Crystal Shine är en kontinuerlig silikon + olja.

  Visst, många av dina läsare tänkte nu: åh nej, silikoner, skadliga, onaturliga, skämmer bort. Inte sant! Det är tack vare silikon att mitt hår nu ser mycket bättre ut än när jag använde "hushållsbalmer" och visste inte vad nesmyvashki är, och jag kunde inte förstå, ja, varför kan inte mitt strå behandlas! Var inte rädd för sådana saker.

  Hur jag använder Crystal Shine.

  Efter varje schampo på lite fuktigt hår, eller hellre tipsen, applicerar jag 2-3 droppar vätska. Våt hår uppfattas bättre eller absorberas av verktyget än torrt, så att de flesta gillar att använda den här på handdukstorkade ändar.

  Ibland, på grund av mitt humör, applicerar jag vätskan på torrt hår, effekten är omedelbart synlig, glans läggs till, "jerky" och "fluff" slätas, spetsarna blir så livliga, elastiska! Men för torrt hår behöver du mer pengar, och det finns en chans att överdriva det, vilket är fylligt med feta resultat.

  Har satt på våta ändar:

  Resultatet är helt nöjd! Håret behöll ett snyggt utseende under en längre tid, det fanns ingen chipping, inga vita fläckar i ca 3 månader, jag observerade inte torrhet och livlöshet. Hon förstörde bilden själv, började njuta av elektriska tang. Jag kommer att fortsätta att använda vätskan, det skyddar verkligen håret och hjälper till att förlänga sitt vackra liv, gömmer de vita prickarna! Dessutom har jag nog för honom, förmodligen i ett år.

  Halskristall är inte den enda favoritprodukten, ihop med fuktgivande serum, även KAPOUS, fungerar underverk! Jag rekommenderar! Mitt hår passar perfekt, de är: tunna, tjocka, skadade.

  Alternativ vätskeapplikation.

  Här är ingen gissa vad! Nyligen gjort en skrapa på iPhone, så... mer... Omedelbart uppstod en tanke - det kunde fyllas med någonting! Jag tog vätskan "Crystal Shine", hällde i skrapan, och allt, det är det inte! Hon gav sin man och han tog också bort remsor från skärmen.

  Hjälper från hårsektionen! Mycket effektiv! Billig.

  Hej min bra

  Jag förvärvade dessa flytande kristaller nyligen. Jag köpte dem i min stad professionell butik. Du hittar i salonerna.

  Jag gillar det väldigt mycket, kompakt, väldigt bekväm dispenser, som inte flyter! Jag gillar bilden av kristallen väldigt mycket))))

  Mycket lätt, inte fet, jämfört (till exempel) med solrosolja!

  Som min herre i salongen rådde mig, kan den användas som termiskt skydd, på tvättat rent, vått hår, lite blöt under en turban från en handduk, applicera olja. Jag gör 3-4 ofullständig pressning, Jag gnuggar i palmer och mellan fingrarna och Jag spenderar hela längden på håret och drar tillbaka från rötterna på 10 cm.

  Därefter, torr hårtork. När håret torkas tar jag mitt eget mirakel igen, jag gör 1-2 partiella pressningar och kör det genom håret. Och dra järnet.

  Jag gillade honom verkligen, hår efter det som om efter att ha lagt i salongen!

  Tipsna ser väldigt bra ut, trots att jag inte har haft en hårklippning i 2,5 månader och samtidigt använder jag både en hårtork och ett strykjärn.

  Håret gör inte tyngre! Rekommendera! En annan mycket slående effekt erhålls med denna procedur med kokosolja! Jag råder dig att försöka!

  Naturligtvis måste du först skära av alla dina splittrade ändar, för detsamma håret på grund av att de döda inte kommer att lysa så mycket som tillverkaren lovar. Och redan på det klippta håret är det mycket väl påverkat, förhindrar tvärsnittet och gör dem mjukare.

  OBS! Kanske mängden olja för varje typ av hår behöver olika, så du måste försöka!)

  tvärsnitt? - låt oss farväl! (Del III)

  om mig själv: Jag är ägare till även tjockt, men tunt hår, skrämmande att bry sig, bara det - de splittras delvist, jag måste hämta medel, skära ändarna, tolerera inte slarv, så jag kan inte bli mycket lång. inte målade. Jag torkar regelbundet med en hårtork, jag kan inte vägra det, så jag kämpar för att bevara och återställa, jag tycker att situationen är bekant för många ((

  Nästa del av min testning av Kapuos produkter i kampen för långt, friskt hår var FLUID FÖR SUBLISHED HAIR TIPS CRYSTAL SHINE.

  HUR DET SNÄDER ATONATIONEN: Vätska CAPUS CRYSTAL SHINE är en ny utveckling av Kapus, en riktningsåtgärd för fuktgivande överdriven krullning, utjämning och tätning av splittrade ändar, liksom återkomst av elasticitet och elasticitet åt dem. Regelbunden användning av KAPOUS Fluid skyddar ditt hår mot de negativa effekterna av UV-strålar och miljön. Tack vare silikon och linolja som följer med kosmetiska preparatets sammansättning förhindras bildandet av delade ändar och deras tillstånd förbättras. Omsluta noggrant de skadade hårberedningsområdena, skyddar dem på ett tillförlitligt sätt och upprätthåller den naturliga fuktnivån under lång tid.

  I den professionella serien finns analoger, även med silikon och tips, men jag bestämde mig för att ta den här, låt det alla vara samma företag, kanske skulle kombinationen vara bättre.

  Jag är väldigt glad! och det kostar mycket! betygsätt dig själv för fotot

  Vätska faktiskt soldater bra, det är svårt att hitta splittrade ändar, det sticker ihop, gömmer, det finns ingen spricka, det är lätt att kamma. även ljudet när kamningen har förändrats, går allt smidigt, som om de nyligen uppdaterade ändarna.

  Men uppmärksamhet! En viktig punkt varnade mästaren mig om detta innan jag sätter det på håret, det är nödvändigt att värma upp vätskan bra, försumma det inte, annars kommer kompositionen inte att börja agera. Förbrukningen är extremt liten, tillräckligt för ett år !! priset är ca 250 rubel per flaska. (på internet)

  det bästa, enligt min åsikt och observation, använd den på vått hår och torka sedan stylingen och så vidare. då är fukt och användbara ämnen effektivt "förseglade" och tillåter inte att håren torkar upp och splittras.

  Om du applicerar efter torkning, så kommer du inte att kunna lödda fukten så bra, men på så sätt blir "stegen" mer strukturell.

  Som en del av den helande linoljan, förmodligen en av mästarna i hår restaurering. Silikoner, någon behandlar dem försiktigt, men jag ser ingen anledning att vara rädd för dem, skydda håret perfekt och behåll fukten från serumet.

  Till sist har jag ett mål att växa bra hår och inte bry sig om kompositionen, om verktyget är giltigt och inte skadar, då är det lämpligt! Det här är naturligtvis en tillfällig effekt, men jag håller på att göra friskt hår

  Jag använder den bara på tipsen, det feta verktyget, som det är, kallas inte FLUID, jag tror att när kammar det fortfarande distribueras längs hela kammen, är det ofta min förvirrade Lush !! Förresten, den som är en glad ägare till en diskmaskin, kan du tvätta dina kammar och hårtorkar perfekt, inklusive utan tvättmedel!

  Naturligtvis blir håret lite snabbare, de kommer inte kunna göra det annorlunda, eftersom de har blivit utsmyckade med silikonolja, även om det är lätt medicinskt flaxen, men det ser hälsosamt och säkert ut! men det är inte så dramatiskt att göra en poäng.

  Jag klämmer bokstavligen ut en droppe och inte 2-4 som i instruktionerna för ändarna är mer än nog, så jag har en tendens till fetthalt i rötterna.  Nästa Artikel
  Användningen av Alerana spray mot håravfall: en beskrivning av läkemedlet, användningsanvisningar samt behandlingens och prisens varaktighet