Radikal carving - voluminous frisyr på några minuter


Alltid volumetrisk frisyr ingår naturligtvis i varje kvinnas önskelista. Speciellt om den extra pompen av lockar drömägare av tunt hår. Det är just för att uppnå sådana mål som carving carving-förfarandet syftar till. Tack vare den skonsamma tekniken för krökning förvärvar krullarna inte bara extra volym utan låter dig också göra stilen om några minuter. Dessutom kan proceduren utföras oberoende utan att gå hem.

Vad är

Radikal carving är en typ av mild curling och är en långsiktig styling av lock av alla typer och längder. Det består i att skapa ytterligare volym vid rötterna genom att krulla strängarna på curlers och efterföljande bearbetning med en speciell komposition av mjuk inverkan.

Förutom huvudmålet - skapandet av volymen på tunt och oljigt hår, används proceduren för att korrigera den tidigare gjorda kemiska permen, eftersom tillväxten växer, volymen vid rötterna försvinner och effekten blir inte så fascinerande.

Observera, en mild krullning rekommenderas för kvinnor som har lockiga lås från naturen - naturliga krullar brukar höjas vid rötterna minst och kräver ofta skapande av volym med konstgjorda medel.

Pris i stugan och hemma

Förfarandet för basal carving är ganska vanligt, så att hitta en mästare eller en salong kommer inte vara svårt. Priset i detta fall kommer att bero på längden på strängarna. I genomsnitt måste du betala följande belopp:

 • kort längd - 1200-1700 r;
 • genomsnittlig längd - 2500-3500 r;
 • långa strängar - 3500-5000r.

När det gäller förfarandet hemma, kommer priset på frågan inte att vara mycket lägre. Du måste köpa en specialdrog i en hushålls kemikalieaffär eller på Internet. Priset på snidkits varierar från 2 000 till 4 tusen rubel, beroende på tillverkaren.

Fördelen är i detta fall möjligheten att använda drogen mer än en gång. Dessutom kan du köpa en enda flaska mindre volym, vars pris är ca 800-1000 rubel.

Kontra

Trots mjukheten hos de verktyg som används för carving, har förfarandet ett antal kontraindikationer:

 • graviditet, amning.
 • individuell intolerans. Av denna anledning bör läkemedlet testas för en allergisk reaktion innan man fortsätter med förfarandet.
 • mjäll, seborré.
 • sår, skada på huvudets yta.
 • antibiotika eller hormonella droger.
 • Det rekommenderas inte att utföra proceduren om det finns följande tecken: spröda, skadade, försvagade, ömma lock med splittrade ändar, liksom torrt hårtyp. I detta fall kan strängstrukturens tillstånd försämras avsevärt.
 • blekt, blekt hår.
 • tunga eller långa krullar. I det här fallet kommer krökningen helt enkelt inte att hålla.

Det är viktigt! Förfarandet bör inte utföras omedelbart efter färgning, för i detta ögonblick kännetecknas håret av ökad brittleness. Du måste vänta minst 2 veckor.

Förfaranden av förfarandet

För att utföra en carving hemma, först och främst måste du välja en fixativ komposition. Samtidigt är det bäst att sluta uppmärksamma på kompositprodukten, eftersom huvuddrogen och fixativet måste vara av samma företag.

Följande tillverkare rekommenderas:

När du väljer en produkt är det viktigt att vara uppmärksam på kompositionen. Produkten bör inte innehålla ammoniak och tioglykolat. Dessutom beror valet på själva strängarnas tillstånd. Så, Cutrin Curl är lämplig för starkt blekt krull och Goldwell Evolution för målade.

Därefter måste du välja rätt curlers. I allmänhet kan du använda någon av deras typer för basal carving, men experter rekommenderar att du väljer stora cylindrar. Hair curlers av denna typ kommer inte bara att skapa en volym vid rötterna, men kommer också att bilda ljusvågor på håret.

Innan du fortsätter med proceduren bör du noga läsa bruksanvisningen för verktyget. Du måste också kontrollera produkten för individuell intolerans och klargöra förekomsten av kontraindikationer.

Hemskärningsproceduren omfattar följande steg:

 1. Tvätta håret med schampo och en liten våthandduk. Gnugga och klämma krullar oönskade.
 2. Torka naturligt. Hårtork rekommenderas inte.
 3. Ta en separat sträng och använd huvudverktyget på rotzonen så att strängen är helt genomvattnad.
 4. Att blåsa på curler endast den behandlade delen.
 5. Gör en perm på de andra strängarna.
 6. Täck huvudet med en plastlock.
 7. För att behålla den tid som anges i anvisningarna. Detta är vanligtvis inte mer än 15-20 minuter.
 8. Tvätta av med vatten utan att använda schampo eller tvål.
 9. Applicera behållaren.
 10. Håll i 15-20 minuter och ta bort hårkrullarna.
 11. Applicera ett annat lager av lås till krullarna.
 12. Vänta den tid som anges i tillverkarens anvisningar och skölj med vatten utan att använda schampo.
 13. Applicera en närande balm eller mask.
 14. Torka håret naturligt.

Varning! Tvätta inte ditt hår i flera dagar efter att ha huggats för att konsolidera resultatet.

Foto före och efter

Hur lång tid håller effekten?

Effekten av den basala carvingen i genomsnitt varar ca 2 månader, med förbehåll för kvaliteten på den utförda proceduren. Varaktigheten påverkas också av hårets struktur - ju mer porös det är desto kortare är effekten.

Hårstyling och vård efter proceduren

För att bibehålla en varaktig effekt rekommenderar experter att du följer några vårdregler efter proceduren:

 • begränsa blåstorkning;
 • gnugga inte, vrid inte trådarna efter tvätt och torka försiktigt med en handduk;
 • för kamning använd en kam med sällsynta tänder;
 • Introducera balsam och schampo för permed hår;
 • Använd oljefria regenererande masker.

Rådet. Om det blev nödvändigt att färga, måste du vänta 2 veckor efter proceduren och först då börja måla trådarna.

När det gäller möjligheterna till styling efter snidning finns det några nyanser, överensstämmelse som hjälper till att undvika problem med håret:

 • går inte till sängs med ett vått huvud - detta skadar inte bara strukturen hos de behandlade locken utan gör det också svårt att få en snygg look nästa morgon;
 • När du lägger på bör du inte använda kamar av metall, men naturliga eller plasthåror kommer att vara mest välkomna.
 • tillåtet när du använder stylingjärn.

Fördelar och nackdelar

Som ett förfarande som innefattar kemisk behandling av lockar har snidning vissa fördelar, i förhållande till andra liknande alternativ. Så fördelarna med curling:

 • sparsam sammansättning av de medel som används i processen;
 • Naturliga utseende av trådarna efter proceduren;
 • hår bulkiness;
 • varaktighet - effekten varar ca 2-2,5 månader
 • sparar tid - carving låter dig göra utan styling;
 • Frisyrer håller flera gånger längre.

Trots de uppenbara fördelarna har radikal carving sina nackdelar:

 • varaktighet - proceduren varar minst 2-3 timmar
 • fixeringsorganets kemiska sammansättning har en karakteristisk och inte alltid trevlig lukt;
 • i vissa fall sker håravfall efter proceduren.

Det är inte alltid möjligt att förutsäga om permen kommer att fungera på en viss kvinnas lockor. Hår får inte behandlas eller avskedas före tid. Därför väljer du ett snidningsförfarande, du borde väga för och nackdelar.

Radikal carving är lämplig för kvinnor som vill ge hår extra volym vid rötterna. Dessutom kommer förfarandet att säkerställa enkel efterföljande styling, och själva processen kan enkelt utföras på egen hand utan att gå hem.

Du kan inte välja: carving, perm eller biowave? Följande artiklar kan vara användbara för dig:

Användbara videoklipp

Utför en close-up perm med Ph7 från Revlon Professional.

Är det möjligt att göra ett carvinghår hemma: steg för steg instruktioner och rekommendationer

Mjuka och mjuka krullar som inramar ansiktet är den sanna utsmyckning av en kvinna.

Ägare som är raka och sakna den önskade hårvolymen för att skapa en romantisk och feminin bild kommer att hjälpa till med carving.

Denna procedur erbjuds i alla ledande skönhetssalonger, men om du vill kan du även utföra det hemma.

Vad som behövs för carving, hur man gör det och vilka misstag som kan inträffa under denna procedur kommer att diskuteras i den här artikeln.

Är det möjligt att göra carving hår hemma?

Snidningsproceduren är inte särskilt svår, så det kan göras hemma. Börja det, är det nödvändigt att bestämma typen av snidning, liksom önskad storlek på lockar.

Totalt finns tre huvudtyper av carving:

Vid utförandet av klassiska snidningspannor borde vikas i en sträng från spetsarna till rötterna på traditionellt sätt. Så du kan skapa en likformig våg av stor storlek, liksom perfekt snygga krullar längs hela längden.

Vertikal carving innebär vridning av strängar på speciella vertikala eller spiralkronor längs hela längden av strängarna. Denna metod är lämplig för både långt och medelhårt hår.

Lokal carving gör att du kan skapa önskad mängd hår på vissa ställen - så strängarna är bara sårna vid själva rötterna, medan spetsarna är helt raka.

För att skapa en original och ovanlig frisyr med uttalade accenter används metoden för texturell carving. För detta ändamål används curlers, märkbart olika i diameter.

Följande alternativ kan användas för hemskärning:

 1. spiralkretsar som ger perfekt stilering under lång tid;
 2. Bobbins - curlers med en minsta diameter, som är idealiska för att få effekten av "våta" lockar samt för en lekfull "afrikansk" perm;
 3. voluminösa hårkrullare med stor diameter för att få charmiga mjuka och vågiga krullar;
 4. curler rullar är lätt böjning och lätt att använda elastiska produkter med olika diametrar som någon typ av carving kan utföras.

Vad behövs för proceduren: Välj en curler och ett verktyg

För att göra en fantastisk carving hemma måste du förbereda:

 • komposition för krökning;
 • curlers av önskad typ och diameter;
 • tillförlitliga fixeringsmedel.

Professionella frisörer rekommenderar att du använder produkter som hör till samma linje under denna procedur. Detta gör att du kan få det vackraste och harmoniska resultatet, samt förhindra förekomsten av oönskade kemiska reaktioner.

Curlers plockar, beroende på önskad effekt. För mjuka, romantiska lockar - stora curlers, för en "våt" curlingbobins, och för snygga krullar längs hela längden av strängarna - spiralkrullare.

När det gäller sättet att utföra curling hemma - högkvalitativa och prisvärda, praktiska kits från sådana kända varumärken som Schwarzkopf, Londastyle och Estel är lämpliga.

Sådana uppsättningar presenteras i flera versioner - för normalt, torrt, oljigt, känsligt, färgat och skadat hår. Därför, innan du väljer, var noga med att överväga din typ.

Förberedelserna för skärningsproceduren är mycket enkelt - du behöver bara tvätta håret och låt det torka lite naturligt.

Säkerhetsteknik

Naturligtvis är carving den mest godartade versionen av permen, men det är nödvändigt att observera vissa försiktighetsåtgärder när den utförs på egen hand.

 1. Om håret kännetecknas av överdriven torrhet, kan detta förfarande tyvärr förvärra deras tillstånd. För att undvika en obehaglig effekt, ungefär två till tre veckor före carving, är det lämpligt att genomgå en regenererande kurs med hjälp av näringsämnen och fuktighetsgivare.
 2. Det rekommenderas inte att utföra denna typ av krull på ett hårhår som nyligen har förtydligats.
 3. Det rekommenderas att använda produkter för färgning eller markering av strängar inte tidigare än tre veckor efter carving.
 4. Förkolning av krullar minskar varaktigheten för den kvarhållande permen.

I allmänhet kan carving säkert kallas ett mycket säkrare förfarande för hår jämfört med daglig styling med hjälp av värmeanordningar.

Steg för steg

Hur man spolar trådar på spolen?

Hela massan av hår måste noggrant uppdelas i likformiga strängar och alternerligen sätta dem på spolar eller krökare av en annan vald typ.

I detta skede är det viktigt att noggrant se till att strängarnas ändar inte sticker ut i olika riktningar och inte vrida - så att frisyren är harmonisk och snygg.

Tillämpning av kompositionen

 1. Steg 1. På varje spole med vridna strängar bör appliceras på kompositionen för att vinka. De mest lämpliga för dessa ändamål är flaskor med smala nackor, vilket ger ett tätt och intensivt huvud. Det rekommenderas att sätta betyder 2-3 gånger.
 2. Steg 2. Efter att alla trådar har bearbetats är det nödvändigt att sätta på en speciell polyetenhatt på huvudet, värma den med en mjuk handduk och värm sedan lite med en varm luftflöde.
 3. Steg 3. Sedan, efter 10-20 minuter, släpp försiktigt en av strängarna - den kommer att spela rollen som kontrollen - och kontrollera hur elastisk krullen är. Den maximala exponeringstiden för kompositionen för krökning är 40 minuter.
 4. Steg 4. Efter att tillräckligt med tid har gått, ska huvudet tillsammans med spolarna sköljas ordentligt med en riklig ström av vatten. För att avlägsna överskott av fukt rekommenderas det att suga huvudet med en handduk.

Substansneutralisering

Sedan måste du på varje spole tillämpa ett neutraliserande medel som ingår i satsen för perm. Detta verktyg kommer att ge tillförlitliga hårklippningar.

 1. Applicera neutraliseraren bör centreras längs varje spole och mellan dem.
 2. Därefter avlägsnas spolarna och håret torkas med en hårtork.

Vilka misstag ska undvikas?

De viktigaste misstag som ofta uppstår när du gör dig själv är:

 • fel val av curlingformuleringar för hårtyp;
 • dåligt val av curlers, olämplig form av ansikte och hårlängd;
 • användningen av curling, neutralisering och fixering av verktyg från olika tillverkare;
 • Underlåtenhet att följa exponeringstiden som anges i anvisningarna.

Allt detta leder till obehagliga resultat, så dessa fel måste undvikas.

slutsats

Carving är det bästa sättet att ge strängar en charmig vågighet. Låt resultatet inte vara lika stabilt som med en traditionell perm, men under denna procedur lider inte hårets struktur alls, och frisyren ser lyxig ut och är full av vitalitet.

Steg-för-steg-instruktioner om hur man gör hår carving hemma

Varje flicka drömmer om en vacker frisyr, eller snarare, att den här frisyren var konstant. Och vad kan vara mer romantiska och flirta lockiga lockar? Och om du gör så att damen inte behöver vända dem varje dag, blir hon lyckligast på planeten. Drömmen kan realiseras med hjälp av carving. Dessutom är det lätt att utföra hemma. Den här artikeln kommer att berätta hur du gör det korrekt.

Är det möjligt att göra en sådan perm hemma?

Ett sådant förfarande för hår som snidning orsakar inte mycket svårigheter, så det kan lätt upprepas hemma. Men innan du börjar jobba måste du bestämma vilken typ av snidning och önskad storlek på lockar.

För närvarande finns det fyra typer av förfaranden:

 • Klassisk - när det skärs på så sätt måste krullarna vridas från spets till rot. Således kan du få stora vridna lockar av samma storlek, liksom fina lockar längs hela längden av håret.
 • Vertikal - är en vridning på curlers spiral eller vertikal. Detta görs längs hela hårets längd. Denna metod kan användas av tjejer med både långt hår och kort hår.
 • Lokalt - namnet säger att vi kommer att skapa en effekt av vridning endast på vissa ställen. Vrid ofta rotzonen för att skapa volym och resten av strängarna lämnas intakta.
 • Texturerad - den här metoden är för dem som vill se originalet och sticka ut från mängden. För att göra detta, ta curlers med olika diametrar och sår på håret på samma sätt som med vanliga snidning.

För att få olika effekter används olika typer av curlers. Till exempel:

 1. Spiral - hjälp för att uppnå den perfekta stilen under lång tid.
 2. Koklushki - dessa hårkrullare med minsta diameter tack vare dem, kan du få effekten av vått hår eller "afrikansk" frisyr.
 3. Volymkrämare med stor diameter för att få ljusa och vågiga krökningar.
 4. Roller curlers, de är universella på grund av ett brett utbud av storlekar, med hjälp av dem kan du få någon carving effekt. Dessutom är de mest lämpade för hemmabruk, eftersom det är lätt att böja och lätt att använda.

Vad behövs under förfarandet och hur man förbereder sig för det?

För att utföra carving hemma och få efterlängtade lockar, måste du förbereda:

 • komplex för curling;
 • curlers, givet det önskade resultatet;
 • verktygslåskrullar.

Professionella stylister rekommenderar starkt att använda en snidkomposition och fixeringsmedel av samma märke. Detta hjälper dig att uppnå maximal effekt och undvika problem i form av en oväntad kemisk reaktion.

Curlers väljer också den typ av lock som du vill se. För romantiska stora och stora curlers behövs. För curling med effekten av vått hår, behöver du spolar, och för identiska krullade lås längs hela längden är spiralkretsarna idealiska.

Du kan köpa smink och fixativa butiker med professionell kosmetika. Och nu kan du köpa curlingprodukter i någon butik i kosmetikavdelningen. Sådan tillgång till material för carving beror på det faktum att denna procedur har blivit mer populär, därför har det blivit lättare att köpa förberedelser för det.

Inte ens de dyraste men välannonserade metoderna, såsom Schwarzkopf, Londastyle och Estel, är lämpliga. Alla dessa märken gör ett utmärkt jobb. Men innan du köper, var noga med att leta efter vilket hår produkten är avsedd för: torr, oljig, färgad, känslig, skadad eller normal. Och välj läkemedlet enligt din hårtyp.

Att förbereda dina lock för proceduren är ganska lätt. Det är tillräckligt att tvätta dem, men inte torka dem helt. Tillräckligt och att du blöder dem med en handduk.

Du kan förbereda rummet för carving. För att göra detta måste du noggrant ventilera det före proceduren, samt kontrollera rum för utkast och neutralisera dem om det behövs.

Säkerhetsteknik

Trots det faktum att carving anses vara den mest godartade typen av curling, utesluter denna process fortfarande inte hårkontakt med kemiska agens. Därför måste du vid vissa arbeten vid hårbearbetning följa vissa säkerhetsåtgärder.

 1. Om du är ägare av torrt och skört hår, tvingas att störa dig, att det kan förstärka hårets tillstånd. Men om du verkligen vill göra dig krullning, två eller tre veckor före proceduren, gå igenom en regenererande kurs som innehåller närande och fuktgivande produkter.
 2. Det är bättre att skjuta upp proceduren, om du nyligen ljusnade dina lockar.
 3. Det är möjligt att markera eller tända håret endast om minst tre veckor har gått efter carving.
 4. Om du färgade lockar innan du huggar, bör du veta att effekten av vridna trådar blir mindre.

Men om du gör allt enligt anvisningarna kommer det att vara ett stort plus för ditt hårs hälsa, eftersom de länge kommer att vila av den dagliga heta stylingen.

Steg för steg

Spinningsträngar

 1. Dela allt håret i små strängar och vrid dem på spolar eller andra krökare du har valt.
 2. Det är bättre att börja från baksidan av huvudet, sedan parietaldelen, och endast då den tidsmässiga delen.

För att frisyren ska bli snygg och likformig är det viktigt att se till att hårets spetsar inte sticker ut och inte vrids.

Hur appliceras kompositionen?

 1. För varje krökt kran måste anbringas medel för perm. För att underlätta appliceringen, använd en flaska med en smal nacke, vilket kan ge ett bra jämnt tryck. Användning av produkten rekommenderas att upprepas två eller tre gånger.
 2. Efter att ha bearbetat alla lås, bära en speciell plastlock på huvudet (om inte, byt ut det med en plastpåse). Uppifrån häng en handduk för uppvärmning, och varma håret med hårtorken.
 3. Efter 10-20 minuter, varva ner en kontrollsträng och se hur mycket hår som redan har spunnits. Du kan inte lämna kompositionen på håret i mer än fyrtio minuter.
 4. Så fort håret har spunnit till önskad effekt, ta inte bort spolarna och skölj krullarna med rinnande vatten. Shampoo i detta fall är förbjudet.

Hur man neutraliserar?

Efter allt detta måste du applicera ett neutraliserande medel till varje pecker. Det ingår i komplexet för perm. Denna manipulation kommer att ge dig en pålitlig fixering frisyr.

 1. Applicera ett neutraliserande medel är nödvändigt i mitten av varje spole längs den.
 2. Då ska spolarna avlägsnas och håret ska torkas, helst inte med hårtork, men naturligt.

De vanligaste misstagen

Vid utförandet av carvingproceduren hemma görs oftast följande fel:

 • felaktigt utvalda medel för curling på hårtypen;
 • valet av inte riktigt lämpliga former av strängar i förhållande till ansiktsformen och hårets längd;
 • användningen av curling-, neutraliserings- och fixeringsmedel för olika tillverkare;
 • Överensstämmelse med exponeringstiden, som anges i bruksanvisningen.
 • Tvätta håret de första tre dagarna efter proceduren.

Försök att inte göra dessa misstag för att inte få ett oönskade resultat.

Användbar video

För att se hur carving är klar kan du titta på videon:

slutsats

Carving är ett av de säkraste sätten för hår att uppnå curlade och voluminous curls. Naturligtvis kommer effekten inte att vara så lång som en normal krökning, men håren kommer att förbli hälsosamma samtidigt. Ändra därför djärvt din bild och det blir ännu vackrare och mer attraktivt!

Vet du vilken hårsnideri är (38 bilder)? Detaljerad beskrivning av förfarandet och rekommendationer för genomförandet

Om du har vackra lockiga krullar som du gillar väldigt, passar din bild, men du är trött på att slåss med dem varje morgon för att göra en snygg styling, vi rekommenderar att du utför en sådan procedur som snidningshår.

I fotohåret efter carving

Detta är en speciell metod för att forma frisyrer, som hålls i ungefär två månader - på morgonen behöver du bara justera håret för att återställa sin form och alla.

Carving för medium hår, liksom för långa, korta krullar, utvecklades av Schwarzkopf. I huvudsak är detta en kemisk perm, men ger användningen av mjuka komponenter.

De skadar praktiskt taget inte hårets hälsa. Det är därför inte något överraskande i det faktum att denna metod för långvarig perm också kallas biocarping av hår. Även om vi naturligtvis inte pratar om total säkerhet.

Detaljerad beskrivning av förfarandet

Carving för långt hår, som krullar av annan längd, utförs bäst i salongen. Trots att alla komponenter kan köpas i butiker.

Detta beror på det faktum att förfarandet har vissa egenskaper att det blir extremt svårt att utföra med egna händer utan att ha en viss erfarenhet.

I synnerhet finns det sex steg:

 • förberedelse - håret kammas noggrant
 • svängande lås på hårkrullarna;

Var uppmärksam. Storleken på curlers diameter beror på vilken typ av resultat du vill få. Om du drömmer om stora krullar, borde curler vara stor. Om du lockas till små lockar, så kommer curlersna att vara små.

 • applicering av blandningen - en speciell blandning appliceras på locken för att säkerställa hårets hållbarhet;
 • exponering - håller blandningen på håret (cirka tio till tjugo minuter);
 • Tvätta - ta bort hårkrullarna och tvätta håret med en speciell balm som ger näring till håret.
 • Torkning - torkar håret med användning av en hårtork.

Med tanke på alla steg tar det upp till två timmar att slutföra proceduren och inte mer.

Var uppmärksam. Snidningshår hemma är bara möjligt om du bjuder in en mästare till dig själv. Det rekommenderas inte att göra det själv, eftersom du kan göra fel när du twistar hår eller applicerar en blandning, vilket leder till oförutsägbara resultat.

Positiva egenskaper

Carving för kort hår, som hår av någon längd, har många positiva egenskaper.

 1. Denna metod skadar inte håret så mycket som vanligt perm.
 2. Du kan utföra det hela tiden, faktiskt varannan månad. Förresten, om du är intresserad av hur mycket carving som hålls på håret, så håller krullarna i genomsnitt krullarna i åtta till tio veckor.

Var uppmärksam. Många är intresserade av hur man tar bort carving från håret. Det är inget komplicerat - först, efter alla samma två månader kommer han att lämna. För det andra kan raka strängar använda en vanlig strykning.

 1. Efter att ha tillämpat den här hårkretsmetoden kan du göra nästan vad som helst du vill - till exempel tvätta med schampo, applicera balm, balsam och så vidare.
 2. Om ditt hår kännetecknas av hög fetthalt, sedan efter carving, kommer hårets hårbotten och hårbotten att minska, och du behöver inte tvätta håret varje dag eller varannan dag.

Carving kännetecknas av en mild inverkan på håret.

Negativa egenskaper

Men inte utan negativa.

De viktigaste negativa egenskaperna är markerade nedan.

 1. Förfarandet, trots säkerheten, kan skada torra krökningar. Dessutom är många intresserade av huruvida det är möjligt att göra carving på blekt hår - tyvärr bör du inte utföra sådana åtgärder med en hårklippning.
 2. Färgning, markering eller annan applicering av färgämnen kan utföras inte tidigare än tre dagar efter carving.
 3. Om krullarna var målade tidigare, kommer varaktigheten av säkerheten för perm att minska något.
 4. Färgen på det färgade håret efter proceduren kan ändras något.

På färgat hår varar inte vågan lika länge

Var uppmärksam. Som praktiken visar kan förfarandet ge besvikelse åt ägare av tjocka, tunga krullar. Orsaken ligger i hårets struktur - sannolikt, de kröker inte på det sätt du vill ha.

Många typer av curling

Det finns flera typer av en sådan perm, som var och en har sina egna egenskaper.

Carving på medium hår - ljusa och stora lockar, som det ser ut på stora curlers, med bangs, hur man stilar. foto

Snidning på medelhår kommer att lägga till extra volym att tråkiga raka strängar, krullarna blir lockiga. På bilderna kan du uppskatta hur stilen bidrar till bilden av femininitet, romantik, lekfullhet.

Vad är carving för hår?

Carving (från engelska. Långtids styling) - hårbehandling med kemiska spädmedel som inte tränger djupt in i strängarna, men försiktigt omsluter dem. Effekten av proceduren beror på olika egenskaper och varar i genomsnitt upp till 2 månader.

Metoden kommer att öka hårets volym och elasticitet, samt förenkla den kommande stylingen.

Skillnader från kemi och biovågor

Alla tekniker bidrar till bildandet av långsiktig styling, men det finns vissa skillnader mellan dem:

 • carving skiljer sig från kemi sparsam effekter på håret;
 • biowave innebär en effekt av ett protein som liknar struktur i ett humant biologiskt protein, vilket skiljer det från andra metoder.
 • Efter bio och perm varar krullarna på huvudet längre än efter carving.

Hur är proceduren

Snidning på medelhår: (Bild representerar proceduren) är att dela in trådarna i tunna remsor, vilka är täckta med sparsamma förberedelser, fixerade i en viss position och sedan slingna på olika hårkronor. Efter 30 minuter kompositionen tvättas bort och krullarna beläggs med ett reduktionsmedel.

Vem är lämplig carving

Förfarandet är lämpligt för kvinnor med tunt, mjukt, sparsamt hår av medellängd och rekommenderas i sådana fall:

 • för att ge frisyrvolymen och pomp;
 • för att få en liten vågighet;
 • ägare av feta trådar, manipulera dem lite "torra";
 • önskar ändra bilden utan att påverka låserna av kraftfulla kemikalier;
 • när inte tillräckligt med tid för att skapa en vacker vardags frisyr.

Typer av carving för hår av medellängd

På bilden kan du se att snidningen på det genomsnittliga håret är av olika slag:

 1. Close. För att skapa volymmässiga, inte klart definierade lockar behöver krullare av stor storlek.
 2. Average. För att få en luftig, men inte mycket fluffig frisyr, behöver du en medeldiagnospolning.
 3. Small. För att göra ditt hår mer fluffigt, bör du använda enheter av den minsta storleken.
 4. Vertical. Utför vertikala curlers för hela längden av strängarna.
 5. Konsistens. Applicera en mängd form och diameter på spolen.
 6. Local. Separata hårzoner faller in i arbetet.

Klassiskt hår curling

Det är en krullning av strängar på hårkrullarna med en diameter på 2,5-3 cm. Först behandlas krullen med kompositionen från ändarna till rötterna. Beroende på de använda spolarna och längden på de krullade locken kan du få elastiska lockar eller stora krullar.

Vertikal kartning

Det innebär i regel elastiska små lockar. Spiralkrottare används genom att linda dem över hela längden av håret i en spiral vertikalt. I det här fallet kan du få maximal fluffighet.

Experter rekommenderar att du gör denna typ av snidning på medelstora lock med en trång frisyr.

Lokal carving

Den lokala tekniken hjälper till att skapa en volym vid hårets rötter, eftersom specialisten endast bearbetar den här zonen och placerar huvudsakligen stora curlers under den.

Men den här typen av carving kan utföras inte bara på rotzonen utan också på tips av långa strängar. Fördelen med att lägga är behandling av kemikalier med ett litet område. Du kan använda olika spolar.

Hair carving pris

Kostnaden för tjänster i professionella salonger skiljer sig lite från de pengar som kan spenderas vid köp av ett färdigt professionellt kit för carving. Förvärv av hushållsapparater verkar mer lönsamt, eftersom du på samma sätt kan utföra flera förfaranden.

I Moskvas frisörsalonger, beroende på hårets längd, varierar priserna för biocarrying inom detta område:

 • kort - 1200-1800r.
 • genomsnittlig - 2500-3700 r.;
 • långa - 3800- 4500 rubel.

Carving på medelhår hemma

Om du följer de här reglerna kan du göra självhäftning hemma:

 1. Strikt följa instruktionerna. I motsatt fall kan håret skadas mycket.
 2. Detta är ett förfarande med användning av kemikalier, och krullarna bör utfodras väl genom att applicera masker eller applicera balm.
 3. Genomförande av perm är nödvändigt för att bli av med dragningar. Och det är bättre att värma rummet, eftersom värme är en av de viktigaste faktorerna som utlöser arbetet med ingredienserna i kompositionen.

Långsiktiga stylingprodukter

För självpresterande perm förutom luftkonditioneringsapparater och schampon behöver du specialverktyg som kan köpas som en uppsättning eller monteras separat. Dessa är krökare med önskad storlek, speciella formuleringar för proceduren, vilka inkluderar en aktiverande, skyddande och fixerande blandning.

Hair curler curlers

Applicera sådana sorters hårkrullare:

 • spolar - smala och små snidverktyg som ger håret pomp och volym;
 • spiral flagella - lämplig för vertikal curling, skapa ett stort antal krullar;
 • volymetriska cylindrar - hjälper till att få hår effekten av en ljusvåg, kommer att skapa pomp vid rötterna;
 • rullar - skuminredning bidrar till att ge både små och stora krullar.

Hair carving komposition

Förberedelser för förfarandet bör inte innehålla ammoniak. En förbjuden komponent är också tioglykolat. Om dessa två ingredienser saknas kan bio-carving betraktas som en godartad process, men inte helt ofarlig. Sådana välkända tillverkare som Londa och Schwarzkopf producerar produkter med rätt komposition.

Produkten är vald beroende på hårtyp - normalt, svårt, efter färgning. Fixaren ska frisläppas av samma varumärke som huvuddrogen. Var noga med att först kontrollera frånvaron av allergiska reaktioner på verktyget.

Så här gör du själv carving hår: steg för steg instruktioner

Nödvändiga medel för förfarandet:

 • speciell komposition för lång stapling;
 • medelstora curlers eller spolar;
 • hållare, företrädesvis samma firma som huvudverktyget.

Teknik för prestanda steg för steg:

 1. Tvätta håret och torka utan hårtork.
 2. Något våta lockar små strängar tätt vind på curlers. Kontrollera sedan att tipsen inte ser ut.
 3. Täck försiktigt grundkompositionen med en pensel 3 gånger.
 4. Vik huvudet i en hatt. Värm upp med en hårtork.
 5. Vänta 10-15 minuter. och försök att släppa loss en spole. Om krullen börjar förvärva en spiralform kan du ta bort resten.
 6. Skölj utan schampo i 5 minuter. Blöt en handduk.
 7. Täck hårfixen från botten uppåt. Att bibehålla tiden enligt anvisningarna.
 8. Tvätta krullarna och torka naturligt.

Egenskaper av carving för olika typer av ansikten

Lush curls expanderar visuellt och ökar ansiktets form, eftersom det inte rekommenderas att knubbig biokärlning rekommenderas. För kvinnor med tunn och avlång oval, passar små lockar så mycket som möjligt.

För feta kvinnor skulle en bra lösning vara stora vågor av nedåtgående krullar, men små krullar i det här fallet är det bättre att inte göra.

Carving för mjukt och tunt hår

Snidning på mediumhår (bilden tillåter att utvärdera hur tunna trådar kommer att förändras) är väl lämpad för mjuka, feta benägenheter. De använda formuleringarna hjälper dem att torka. Förfarandet bryter inte ut krullarna.

Ägare av alltför tunna krullar bör göra reparationsmasker eller använda specialvårdsprodukter. Efter curling kan det förekomma splittrade ändar. För att lösa detta problem, trimma regelbundet hårets ändar.

Carving för tjockt hår

Tjocka strängar är ganska tunga, eftersom förfarandet inte kan fånga dem första gången. Ofta förekommer tunga krullar raka, inte mottagliga för att krulla, men bara torka ut. Det visar sig inte alls ett sådant resultat, på vad ägaren till de tjocka huvudbonaderna förväntade sig. För att se hur carving ska fungera på tjockt hår, är det värt att utföra proceduren på separata strängar.

Hårfärg och carving

Curling kan orsaka skador på håret som är utsatta för torrhet som nyligen har missfärgats eller färgats. Det rekommenderas att måla lockar minst tre dagar efter biokarvning. På nyligen rätade strängar kan effekten av proceduren vara ojämn och torra krullar kan fullständigt brännas ut.

Hur man lägger lockor

Efter att ha gjort en mild perm, kan en rätare användas om krullarna matas upp. Tvätta sedan håret och se dem igen: detta påverkar inte effektens varaktighet.

För att bibehålla det maximala resultatet av att lägga efter curling bör du observera några regler:

 • Det är önskvärt att torka krullarna utan hårtork.
 • Använd styling för att göra håret smidigt.
 • Du ska inte gå och lägga dig i ett vått huvud, så det blir svårt att göra ditt hår snyggt.
 • läggning gjord med naturliga kamar eller plast.

Frisyrer för medellängd med snidning

Carving för medium hår: bilden visar hur elegant denna frisyr ser ut. Särskilt fördelaktig carving ser på torget eller kaskaden. Det är tillräckligt med medellängd som krullarna inte spred sig under vikten. Lång stapling på genomsnittslängden på trådarna håller sig bra, men inte så länge som på korta hårklippningar. Wrap kan utföras och inte hela längden.

Vem är inte lämplig carving

Det är lämpligt att avstå från carving i sådana fall:

 • kvinnor under graviditet och amning;
 • under menstruation
 • under stressiga förhållanden
 • omedelbart efter färgning av hår
 • om krullarna är dåligt skadade
 • vid allergiska reaktioner mot vissa droger
 • samtidigt med användning av vissa mediciner.

Fördelar och nackdelar med medelhår

Fördelar med carving:

 • har en sparsam effekt
 • Efter proceduren tar krullarna en naturlig och naturlig utseende.
 • När curling på färgade krullar kan effekten vara upp till 6 månader;
 • få krullar av olika storlekar: små, medelstora eller stora;
 • Det tar lite tid att sätta en frisyr;
 • tunna trådar blir fluffiga;
 • reducerar hårdvotens fettinnehåll.

nackdelar:

 • För väldefinierade lockar är det bättre att använda en biowave;
 • Efter applicering av de kemiska komponenterna hålls en viss lukt på huvudet ett tag;
 • det finns sannolikhet för delade hårändar;
 • vissa kvinnor märker stark strandförlust;
 • I vilket fall som helst kommer proceduren att ge håret den önskade formen med hjälp av stylingkompositioner.

Hårvård efter proceduren

Efter krökning är det nödvändigt att återställa strängarna med hjälp av gradvis vård om torrhet och porositet uppträder. Det är lämpligt att välja ett speciellt återställande schampo. Efter tvättning, använd balsam på håret.

För att återuppliva krullarnas struktur på kortast möjliga tid kan du använda en mask.

För beredningen måste du blanda 1 tsk. ricinolja, 1 äggula och 2 tsk. hemlagad äppelcidervinäger. Applicera hela längden på trådarna med undantag för rötterna, håll i 30 minuter. och tvätta av. Kokosnöt eller burdockoljor hjälper också. Det är inte tillrådligt att använda en hårtork, en rätare och ett krusjärn.

Efter att ha tvättat håret är det bättre att inte gnugga krullarna, men att bli våt. Kombinera helst kam med sällsynta tänder. Om håret är i gott skick rekommenderar experter att endast använda en typ av professionell kvalitetsmask av kända tillverkare av kosmetiska medel.

Även carving för medelhår är användandet av försiktiga preparat, det bör hanteras med försiktighet. Men som en följd kan en snyggt frisyr som ses på bilden glädja någon kvinna.

Video om carving på mediumhår

Vad är carving och prestanda funktioner:

Hur man skapar basalt hårvolym med hjälp av carving:

Hur man gör carving hår själv

För att skapa din egen "långspel" frisyr, måste du behärska teknikerna för hår styling, kallad carving.

Skärmens skönhet är att det låter dig skapa och, viktigast av allt, hålla volymen i flera månader (allt kommer att bero på hårets struktur). Observera att detta inte är "kemi". Detta är ett alternativt kemiskt perm-förfarande som skiljer sig från det traditionella genom att läggningsprocessen använder de mest skonsamma fixeringsorganen. I princip kan carving göras ensam, men helst skulle det vara trevligt att få någon att hjälpa till.

Vilka verktyg behöver styling genom carving?

 • curlers (välj storlek enligt din önskan);
 • flera icke-metalliska kammar;
 • 2 svampar (nämligen kök);
 • mätkapacitet
 • kan inte utan handskar
 • polyeten, men det är bekvämt att ta en hatt
 • ett par skålar (metall);
 • bomullssele;
 • varm handduk;
 • gummi.

I kosmetikaffären köper vi en speciell kemisk blandning som används vid styling. På samma plats köper vi fixativ. Eddik behövs också (endast 5%).

Varning! Innan du går direkt till installationen, kontrollera om de inköpta produkterna inte orsakar en allergisk reaktion!

Inga allergier? Då kan du börja.

Stegen av carving

Carving är gjort på rent hår, men det är bättre att lämna hårbotten oljig. Tvätta därför huvudet utan att massera huden.

Sällsynt, helst gummi eller gummi (det är bättre att använda dem för vått hår), kamma hår med torrt hår. Ska du ha en frisyr? Gör det genast.

Nu måste vi vrida krullarna på curlers, för vilka assistenten kommer att behövas. Självklart blir det inte lätt att tillhandahålla ett tätt curlinghår. Det viktigaste är att titta under processen om du tar samma strängar - de ska inte skilja sig från varandra i tjocklek.

Efter att den sista strängen är insvept runt curlers, "promenad" längs hårrötterna och hårbotten med någon fettkräme. Detta kommer att ge ytterligare skydd mot de kemiska effekterna av snidberedningar. Kasta på dina axlar en förfalskad handduk från utsläppet av de som du slänger ut med synd och använd det ärligt och täcker därmed dina kläder från oavsiktliga stänk av "kemi". Var noga med att bära handskar.

Instruktionssatsen är fastsatt i satsen för skärverktyg - var inte lat för att studera den noga innan du fortsätter med proceduren. Självförtroende i ett sådant fall kan leda till skador och håravfall.

Anvisningarna anger tydligt hur mycket lösning som krävs för förfarandet. Mät det hjälper att mäta kopp (eller glas). Häll mätdosen i en av skålarna och börja applicera. Behöver träda snabbt, men noggrant. Därefter måste du sätta på huvudet i en plastlock och sedan med en handduk. Vi njuter av en pause på bara 15 minuter, varefter vi måste kontrollera villkoret för framtida krullningar. För att göra detta, varva ner en sträng. Är du nöjd med en sådan krull? Tvätta sedan av lösningen. Om inte, vrider vi strängen igen på curlers och behåller den tid som anges i anvisningarna.

För att tvätta kompositionen använd ljummet vatten. Samtidigt är det inte nödvändigt att ta bort hårkronor. Efter tvätt, fixa locken - höger över curlers, applicera fixer. Efter fem minuter, skölj det också med vatten, före frisättning av hår från curlers. Skölj de resulterande locken med vatten till vilket 5% ättika tillsätts. Vänd sedan håret på curlers och låt det torka helt. Uppdraget fullbordat!

Att ta hand om håret i detta fall borde vara exakt detsamma som efter en vanlig perm.

Några tips

Trots det faktum att carving i allmänhet är ett enkelt förfarande, rekommenderas att följa några regler för att få ett tillfredsställande resultat:

 • långt hår bör inte vara helt vridet - det är bättre att curl vid rötterna eller vrida ändarna. Detta kommer att hålla stylingen lite längre;
 • kvinnliga krullar med ett sådant förfarande kan räta håret lite eller minska krullarna;
 • Du kan njuta av ditt hår under längre tid, med speciella schampon, balsam och andra medel under behandlingen.
 • Ägare av kort hår rekommenderas att applicera lösningen på krullarna, vridna av en styler.

Skapa krullningar utan aggressiva effekter - snidning för hår: foto före och efter, fördelar och nackdelar med metoden, processens essens och nyanser

Carving är ett modernt frisörförfarande för att skapa lockar utan att aggressivt påverka håret. Företaget Schwarzkopf har utvecklat ett innovativt verktyg för noggrann långsiktig installation.

Carving är lämplig för rakt och något lockigt hår. Nu behöver tjejer som drömmer om söta lockar, inte förstöra strängarna. Den unika formeln av en speciell komposition för att fixa vågorna på ett tillförlitligt sätt håller krullets form, men överdriver inte krullarna och hårbotten.

Kärnan i metoden

Förfarandet på många sätt liknar den vanliga kemiska permen, men kompositionen av fixeringslösningen är mjukare. Verktyget skadar inte håraxelns struktur. Kemikalier påverkar endast ytterskalet.

Förfarandet kommer att vädja till tjejer som inte vill tillbringa en halvtimme varje morgon och skapa vackra lockar. Efter carving tar styling väldigt lite tid.

Kärnan i metoden:

 • strängar av önskad bredd är lindade på spolar;
 • Shag behandlas med en speciell förening för långvarig fixering;
 • fixaren sätts;
 • Efter en viss tidsperiod avlägsnas spolarna;
 • elastiska lockar måste torkas naturligt;
 • varmluftsbehandling är inte nödvändig;
 • processen liknar "kemi" men utan den aktiva penetreringen av en speciell lösning och ett fixativ djupt in i kutiklet;
 • När kompositionen tvättas ut ur hårstängerna glättas strängarna gradvis.

fördelar

Många tjejer har redan uppskattat den innovativa tekniken. Några gjorde hårsnivning i salongen, andra testade metoden hemma. Resultatet är vackra curls, som efter curling i frisörsalong och friska krullningar, som om det inte fanns någon behandling av trådarna med kemiska komponenter.

Positiva aspekter:

 • Hårets inre struktur bevaras;
 • speciell komposition för långsiktig styling skadar praktiskt taget inte håraxlarna;
 • Produkten innehåller inte glykolsyra, som förstör nagelbandet.
 • Ett nytt förfarande kan göras på 3-4 månader. Jämför: det är tillåtet att göra stark "kemi" en gång om året, inte oftare;
 • Efterhand svagas effekten av behandlingen, håret slätas, tar det ursprungliga utseendet.
 • inga skarpa övergångar mellan regrowna områden och krullade strängar, som efter "stark kemi";
 • proceduren är lämplig för alla typer av hår, med undantag för mycket torra lås;
 • inom två månader är det enkelt att skapa krullar om 5 minuter. Applicera bara skum eller mousse på håret, kläm fast trådarna med fingrarna, torka det med en hårtork (eller utan det)

Ta reda på hur du använder Sulsen mjällschampo.

Hur man flätar en fläta med ett band? Steg-för-steg-diagram i den här artikeln.

Notera:

 • Om håret är tunt nog eller målade, kommer krullarna att vara upp till sex månader;
 • efter proceduren reduceras fett av trådarna. Långvarig perm utan aggressiv behandling av håret är 100% lämplig för ägare av fet hår.
 • Om du har tjocka, tjocka krullar som du aldrig har målat, kommer snidningen att vara subtil eller krullarna kommer inte att ordna sig.

brister

Är den här metoden perfekt, eller är det nyanser att vara medveten om? Självklart finns det vissa nackdelar.

Var uppmärksam på följande punkter:

 • Tekniken är kontraindicerad för behandling av sprött, splittande, problematiskt hår. Överdriven torrhet av trådarna är också en orsak till att inte snida
 • efter färgning bör cirka en månad passera, före denna period är det förbjudet att bearbeta trådarna med en fixer och komposition för långsiktig styling;
 • efter 4-8 veckor kommer strängar att ta på sig deras ursprungliga tillstånd, du måste återskapa lockar;
 • Om en skrupelfri mästare gjorde hårbearbetningen är det svårt att skada håret. Efter en misslyckad carving måste klippa strängarna.

Genomför proceduren i salongen

Vad du behöver veta innan du går till frisören:

 • anmäl dig till befälhavaren om du har friska krullar. Försvagade strängar är säkra på att läka med närande masker, återställa hårets struktur, först då göra en mjuk krullning;
 • Före proceduren, form håret, gör ett lämpligt frisyr;
 • Mest märkbart framgår fördelarna med den ursprungliga tekniken med en kort hårklippning och på medellånga strängar;
 • bestäm själv i förväg själv eller konsultera mästaren, vilken krullediameter du vill få. Baserat på dina önskemål väljer frisören spolar av viss diameter.

Det är viktigt! Var inte lat, läs recensioner om salongen där du samlade, prata med dina vänner eller ställ en fråga på forumet. Ett misstag vid val av en trollkarl kan vara dyrt. I bästa fall kommer du att få en "lätt kemi" till ett högt pris, i värsta fall - brinnande hår.

Hur man gör en snidning i stugan:

 • Det första steget är behandling av hår med en speciell förening;
 • nästa steg - curling strängar på curlers, torkning utan att använda en hårtork;
 • Det sista steget är avlindningen av strängarna, tvättar håret med vatten, skapar en frisyr.

Mjukt krullning hemma

Ägare av kort och medelhår kan köpa en speciell komposition från företaget Schwarzkopf, Londa, L'Oreal och skapa elastiska lockar utan att besöka salongen. Det kommer att ta tålamod, uppmärksamhet på detaljer, en förberedelse för carving.

Innan du börjar proceduren, undersök indikationerna och kontraindikationerna, utvärdera din typ av trådar, läs instruktionerna. Om tekniken är kontraindicerad till dig, låt inte friden skada dig: du måste korta skadade lockar. Du kommer att bli tvungen att skära hela längden, som behandlas med en speciell förening.

Carving hår hemma. Steg för steg instruktioner:

 • Tvätta inte håret 1 dag före proceduren.
 • kamma håret;
 • vind strängarna på spolar från roten, kontrollera att det inte finns något veck;
 • När allt hår vrids, fukta spolarna med förberedelsen. Följ anvisningarna exakt;
 • kontrollera att alla områden är blötläggda med vätska;
 • Lägg ett duschlock över din spole och värm huvudet.
 • Efter den tid som anges i anvisningarna, tvätta trådarna, bearbeta fixaren;
 • efter det att den önskade tiden har gått, tvätta håret igen med en hårkrullare;
 • bristande överensstämmelse med exponeringens varaktighet - orsaken till att hårstängerna bryts
 • torka strängarna med en handduk, torka dem naturligt.

Hårvård efter proceduren

Särskilda svårigheter vid skapandet av frisyrer uppstår inte, det krävs inte dyra medel för styling och bearbetning av trådar. Stylists rekommenderar att hålla hår, att regelbundet ta hand om strängarna.

Vad man ska göra:

 • Efter proceduren, vänta 72 timmar, skölj bara krullarna med schampo;
 • Använd fuktgivande, återställande kosmetiska formuleringar. Trichologists rekommenderar schampon utan sulfater och parabener för vård av krullningar efter mild krökning.
 • Ett bra alternativ för vård efter en carving är medicinsk kosmetika. Kvalitetsprodukter säljs i ett apotek;
 • två eller tre gånger under veckan, applicera lockar med balsam;
 • Var 3-4 dagar, gör en näringsfull hårmask med naturliga ingredienser. Undvik användningen av basoljor, utjämna krullarna. Värderbara estrar i masker kompletterar nödvändigtvis;
 • fuktar ändarna av hår
 • vägra att använda strykjärn och hårtork
 • om du snabbt behöver torka håret, byt hårtorken till "kallt läge";
 • förhindra hårsektionen, skära spetsarna regelbundet
 • För styling, använd ett gott skum.

Titta på frisyralternativen för tjejer vid examen i dagis.

Om gummi - hårspiraler skrivna på denna sida.

På http://jvolosy.com/uhod/shampuni/selentsin.html, läs recensioner av trichologer om Selentsin mjällschampo.

Populära snidkompositioner

Högkvalitativa produkter består av en biologisk bas och en liten andel kemikalier. Denna kombination gör det möjligt att försiktigt verka på hårstängerna, för att inte bryta mot deras struktur.

Positiva recensioner har tjänat kompositioner från flera kända tillverkare av kosmetika. Stylister rekommenderar produkter varumärken:

Populära verktyg:

 • ISO Neotexture.
 • Trendlinje från Goldwell.
 • Indola.
 • Londastyle Permanent Form.
 • GOLDWELL.

Köpkvalitetsföreningar kan vara i butikerna av professionell kosmetika eller beställa varor på Internet. Alla frågor kontrolleras med konsulter. Köp inte verktyget förrän du kan ta reda på om det passar din hårtyp eller inte.

Kostnaden för en uppsättning för en mild krökning är i vilket fall som helst lägre än att gå till salongen, ungefär - 800 rubel. Stabilisatorn - 500 ml, en cylinder - 200 ml, speciell struktur
Texturizer. Om det genomförs korrekt blir strängarna helt raka efter 2,5-3 månader.

"Mjukt" kemi "- ganska dyrt förfarande. Det genomsnittliga priset på hårsnideri är från 1200 rubel. Kostnaden beror på längden på strängarna, mängden pengar som spenderas. Många skönhetssalonger erbjuder denna moderna, svaga curlingteknik. Din uppgift är att hitta en professionell som kommer att ta hänsyn till vilken typ av hår som inte skadar ditt hår.

Innan du besöker skönhetssalongen, studera nyanser av ett fashionabelt hårsalongförfarande - snidning för hår. "Soft" perm - frälsning för upptagna tjejer som inte har tid på långa timmar på morgonen.

Teknikhuggning i kabinen i följande video:

Gilla den här artikeln? Prenumerera på uppdateringar via RSS, eller håll dig uppdaterad till Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Prenumerera på uppdateringar via e-post:

Berätta för dina vänner!Nästa Artikel
Skorpor på vuxens huvud - vad är det och hur man botar det?