Mask från kefir för hår mot mjäll, oljig glans och lätta


Kefir recept kom från topparna i Kaukasus bergen. Den här drinken, som en anda av ren luft för kroppen: ökar immuniteten, bekämpar inflammation, dödar mikrober. Och kefir hårmask, som ett berg flod, bär sken och förnyelse, ökar densiteten, stärker och närmar krullarna. Hur appliceras produkten för behandling av hår och varför det kan skada brunetter?

Med hjälp av kefir för behandling av trådar kan du inte se utgångsdatumet på förpackningen. Sour mjölkdryck används för masker även efter utgången och med någon procentandel av fett.

Kefir på strängar: vilken effekt att förvänta sig och vad att frukta

På grund av innehållet i biokulturer är kefir en konstant källa till hälsa och näringsämnen för hårmaskor, såväl som ansikte. Ett plus är tillgången på drycken. En rik komposition gör att du kan använda produkten i olika kosmetiska ändamål. Här är bara de viktigaste komponenterna.

 • Vitamin B12. Ansvarig för den snabba uppdelningen av celler, och följaktligen för den intensiva tillväxten av hår.
 • Kalcium. Detta är inte bara grunden för våra ben. Det är ett byggmaterial i processen med ny tillväxt och regenerering av gammalt hår.
 • Fosfor. Det är en kraftfull energikälla. Det ger ditt hår inte bara färgmättnad, utan även hudens och krullets elasticitet.
 • Protein. Avlägsnar strängar från slöhet och livlöshet, återställer skadade naglar.

Förespråkar mjölk sessioner

Om vi ​​anser att bergsklättrarnas dryck är en kosmetisk produkt för hårets hår, så kan vi säga att det fungerar på alla områden som berörs.

 • Rensande effekt. Kefir innehåller mjölksyra som kan bryta ner smuts och fett på huden och håret. Dessutom accelererar blodcirkulationen, på grund av vilken cellerna i dermis och folliklar är mättade med syre. Som ett resultat - skönhet och en ökning i längden på locken.
 • Avlägsnande av greasiness. Mjölkprodukt minskar fett, torkar epidermis. Därför är masken för hår med kefir speciellt användbar för dem som har talgkörtlar som ger överdriven glans.
 • Makeup. Bifidobakterier och laktobaciller har en närande effekt. De börjar de metaboliska processerna, vilket stimulerar lökarnas arbete.
 • Protection. Efter applicering av surmjölksdrinken förblir en tunn film kvar, och detta är för håret som ett skal från ett torrt hemklimat, ultraviolett, stadsdamm.
 • Utseende. Aminosyror hjälper välgörande ämnen som tränger djupt in i hud och hårstruktur, mättar dem och lägger till sken, elasticitet och elasticitet.
 • Avlägsnande av mjäll. Vem som står inför detta problem vet att det är väldigt svårt att ta sitt hår i ordning. Efter att ha gått till en läkare kan du applicera kefirmasker för hår och epidermis i huvudet förutom den komplexa behandlingen av seborré i hemmet.

Nackdelar och kontraindikationer

När du kommer till salongen ligger ansvaret för förfarandet hos befälhavaren. När du använder hemmet är du din egen älskarinna. Därför är det viktigt att medvetet närma sig valet av produkter med transformationsmetoderna. Det finns inte många kontraindikationer för kefir. Och ändå...

Fermenterade mjölk sessioner bör överges om du diagnostiseras med laktosintolerans. För många är det detekterat i spädbarn och sker under det första levnadsåret. Men vissa är kvar till slutet. Var därför uppmärksam på kroppens reaktion när du tar mjölk och mejeriprodukter. Konsekvenser som diarré, utslag indikerar att du behöver leta efter en annan laktosfri maskbas.

Kefir hårmask: 6 steg till ett bra resultat

Vid behandling av skadat hår måste kefirmasker utföras varje vecka (två gånger) i två månader. Efter avslutad läkningskurs är det tillräckligt att behålla resultatet en gång i månaden. Sessioner kräver att vissa regler följs. Var uppmärksam på de sex punkterna.

 1. Temperatur. För att användbara element ska fungera behöver de värme. Vid låga temperaturer fryser de och upphör att vara energiska. Så när du får kefir ut ur kylskåpet, värm upp det, men lite.
 2. Flushing. Från varmt vatten rullas mejeriprodukter. Tvätta dem med lite varmt, behagligt vatten.
 3. Konsistens. Så att blandningen inte flyter från håret, välj kefir med hög fetthalt. Även om det finns en nyans i samband med fet hår: Ju mer de är fet, desto mer magert kefir behövs.
 4. Time. Den rekommenderade maskhålltid på huvudet är en timme, men du kan lämna den längre för att förbättra effekten. Tänk bara på ytterligare ingredienser som har sina begränsningar.
 5. Sekvensen av ansökan. Applicera blandningen först på huden och hårrötterna, smutta gradvis på trådarna, var noga med tipsen. Efter det, var noga med att värma ditt huvud med en speciell keps eller väska och en varm handduk.
 6. Färgat hår. Om du nyligen har målat dina lockar och inte vill förlora den mättade färgen, bör du ge upp kefir som grund för masker. Det har ljusare egenskaper. Denna nyans kan användas för att tvätta färgen efter användningen av vilken resultatet inte passar dig.

Torka strand recept

Torrt hår är en indikator på otillräckliga talgkörtlar. Vad kan vara resultatet av interna sjukdomar. Var därför säker på att kolla med din läkare. Och för att eliminera bristen på extern hjälp elementära recept hår masker med kefir bas.

Honungsmask

Effekt. Hårfärgen från kefir och honung skyddar frisyrens volym och densitet, kan återanpassa torra strängar och ge dem vital energi.

Vad ska man göra

 1. Blanda tre stora skedar kefir med äggula.
 2. Lägg till två små skedar smält honung.
 3. Applicera på hårets rötter, massera aktivt och sprid över hela längden på locken.
 4. Vänta minst en timme före spolning.

Med ägg

Effekt. Den oljiga basen med äggula hjälper kefir att tränga in i djupet, mätta huden och håret med vitaminer och användbara mikroelement. Din frisyr kommer att finna glans och glans som efter en skönhetssalong.

Vad ska man göra

 1. Per 100 ml av huvudingrediensen, ta en kycklingägg eller fem vaktel.
 2. Blanda i en stor sked av naturlig vegetabilisk olja: Ett utmärkt alternativ skulle vara burdock, som perfekt klarar av torrhet och krullhet av krullar.
 3. Blötlägg epidermis och hår med blandningen.
 4. Lämna i en timme.

Jäststimulator

Effekt. Jäst får hår att växa, skyddar det från att förlora sin hälsosamma struktur. Oljan kompenserar för kefirens torkningseffekt, vilket gör att även torra krullar kan suga i alla dess element.

Vad ska man göra

 1. Du behöver 100 ml basics.
 2. Kombinera med en matsked ricinolja köpt från ett apotek.
 3. Blanda dessutom i en stor sked av färskpressad lökjuice.
 4. Lös upp en tesked jäst i varmt vatten och låt stå lite på en varm plats. Fäst på andra komponenter.
 5. Denna mask är utformad uteslutande för rötterna och varar i en timme.

Alternativ för fet hår

Överdriven arbetskraft i talgkörtlarna leder till att på huvudet istället för frisyren ser du separata strängar. De ser oljiga, smutsiga och scruffy. Även om du tvätter huvudet ofta, sparar det inte.

Experter rekommenderar att du använder ett steg med flera steg, inklusive:

 • samråd med endokrinologen och gastroenterologen;
 • göra en tid med trichologen;
 • medicinerade schampon och lotioner;
 • speciell medicinering.

På grund av torkningseffekten kan kefirmasken användas som ett extra verktyg för att eliminera överflödighet, såväl som för hårväxt.

I ren form

Effekt. När det gäller fettkrullningar har kefir utan extra hjälpare en bra effekt. Det tar bort smutsigt polerat, skyddar det från att falla ut.

Vad ska man göra

 1. Ta 100 ml kefir. Om håret är långt, justera mängden av huvudprodukten efter behov.
 2. Applicera det på hårbotten och sprida sig längre över hela håret.
 3. Ett sådant maskalternativ kräver 30 minuters väntan.

Brödmask

Effekt. Överdriven fetthet avlägsnas och håret blir mer levande. Bröd innehåller många vitaminer från grupp B, som klarar av förstärkning, acceleration av processerna för regenerering och hårväxt.

Vad ska man göra

 1. Ta skivor rågbröd. För en medelstark frisyr räcker en stor bit av loaf.
 2. Krumble och häll kefir så att den helt täcker smulorna.
 3. Lämna i två timmar bredvid värmen.
 4. Rör, sedan gnid in i roten av roten, och sedan sprider händerna på våta strängar.
 5. Kom ihåg att värma ditt huvud.
 6. Väntetid - 40 minuter.

Med senap

Effekt. Senapsmask är en stimulans för hårväxt, ökar densitet och är också lämplig för att återställa en hälsosam glans. Applicera endast på rötterna.

Vad ska man göra

 1. Ta två stora skedar torrt senapspulver och huvudprodukten i form av värme.
 2. Applicera genom massering av hårbotten.
 3. Låt blandningen suga i 20 minuter.
 4. Skölj alltid med knappt ljummet vatten.

Om torterad mjäll

Ofta misstänker människor inte ens att de har seborré. Det här är lätt att kontrollera med ett papper av svart papper. Beroende på typen av hud är mjäll uppdelad i oljig och torr. Men sätten att hantera det är detsamma i båda fallen. Förutom att gå till experterna och ta reda på orsakerna till sjukdomen kan du ta ett antal åtgärder hemma.

För att bli av med mjäll, först och främst balansera kosten, göra den rik och rik på näringsämnen, vitaminer och mikroelement.

När det gäller maskerna från kefir finns det två alternativ. Du kan ta den fermenterade mjölkprodukten i ren form och applicera i 40 minuter före schamponering. Eller använd kefirblandningar. Men då - Applicera kursen varannan dag i hårbotten i två veckor. Efter att ha uppnått resultatet, fortsätt de profylaktiska procedurerna en gång var sjunde dag.

Med nässla

Effekt. Detta kommer inte bara att spara håret från onödiga vita flingor, utan också stärka håret, förbättra sitt utseende. Detta recept passar mer djärva krullar.

Vad ska man göra

 1. Förbered ett avkok av nässla.
 2. Ta i lika stora proportioner den huvudsakliga ingrediensen och örtinfusion.
 3. Blandningen tar en halvtimme för att suga på huden.

Ägg-örtmask

Effekt. För torrt hår är det ett lämpligt botemedel mot seborré. Örter kommer att ta bort irritation av huden, och äggulan kommer att ge hydrering.

Vad ska man göra

 1. Brew kamomill och kalendula i ett glas kokande vatten.
 2. Kyl och lägg till tre stora skedar kefir.
 3. Rör i äggulan.
 4. Maskens varaktighet är 40 minuter.

Ljusa naturligt hår och tvätta den misslyckade färgen

Kefir är en säker, naturlig produkt för att tvätta pigment ur håret. För att uppnå lättnadsträngar måste du överväga några punkter.

 • Valet av dryck. Använd om möjligt hemgjord kefir, eftersom koncentrationen av mjölksyra i den blir starkare. Och det här är den viktigaste komponenten för att lätta håret.
 • Frekvens. Använd dessa masker inte mer än två gånger i veckan.
 • Hålltid Om ditt hår är en naturlig färg utan kemisk färgning, räcker det med att lämna masken i en timme. Målade lock kräver exponering i upp till tio timmar.
 • Flushing. Endast kallt vatten är lämpligt för detta. Värmen kommer att curdle den fermenterade mjölkprodukten och ta bort allt gott. Dessutom är det bättre att undvika att använda schampon och andra vårdprodukter vid tvätt.

Kanel mask

Effekt. I kombination med kanel påverkar mjölksyradrinken i detta recept håret mer aktivt. Rekommendera att hålla från en till fem sessioner för att få ett synligt resultat.

Vad ska man göra

 1. Ta tre matskedar kanel. Lös det med två stora skedar vatten.
 2. Kefir behöver ett halvt glas. Men om du har långt hår kan du lägga till lite mer.
 3. Rör i den resulterande blandningen en tesked honung.
 4. Maskens exponeringstid är tre timmar.

Cognac clarifier

Effekt. Blandningen eliminerar den gula nyans som kvinnor inte gillar så mycket.

Vad ska man göra

 1. Du behöver ett glas kefir.
 2. Lägg till fyra små skedar av brandy.
 3. Krama saften av en halv citron och häll i kompositionen.
 4. Den här masken varar hela natten.

De flesta av recensionerna av kvinnor som har provat proceduren med en jäst mjölkprodukt skiljer sig från positiva känslor och tillfredsställelse från resultatet.
Masker från kefir för hår korrigerar ett antal estetiska brister, har en terapeutisk effekt och påverkar färgen.

Recensioner: "Jag gillar det, och mitt hår också"

Kefir är en bra ledare av alla näringsämnen, medan det i sig innehåller många användbara ämnen, så kefir maskerar för hår, enligt min mening bör inte omröras med andra produkter, men bara kompletteras med, säg, eteriska oljor. Du vill till exempel förbättra skinnet av hår, lägga till tre droppar ylang-ylang till kefirmasken, mjäll avlägsnar teträdolja, tillväxten accelererar rosmarin. Flickor, så du får allt på en gång, jag rekommenderar dig starkt att läsa om eteriska oljor, de kan inte bara göra en mask för hår med kefir, men också i andra kompositioner.

Jag gjorde en mask under året, och resultatet glädjer sig till denna dag :-) :-) :-) :-) Håret växer mycket snabbt och märkbart efter 2 månaders användning, volymen är märkbar mycket tidigare :-) :-)

Marina Shirokova, https://vk.com/topic-23795678_25577321?post=6580

Allt detta är i min tur. Jag kom till vänskap med kefir inte bara på grund av mjäll. I den region där jag bor, innehåller vatten mycket järn. På grund av detta lider håret mycket. Kefir kan återställa dem tillräckligt snabbt. Och förresten är det bra att göra en blandning med ett vaktelägg.

Jag har gjort kefirmasker sedan barndomen. Jag gillar mitt hår också.

Kefir mjäll

Hemma, används kefir mjäll. Från det förbereder masker för vård av lockar. På grund av produktens helande egenskaper bidrar maskerna till att återvända friska och vackra strängar och, viktigast av allt, glömma mjäll. Kefir är en prisvärd produkt, det kan spara pengar och förbli alltid naturligt vacker, glömma bort ett så obehagligt problem som mjäll.

Vad är kefir för hår som är användbart?

Kefir mask ger ett bra resultat efter den första applikationen. Så, tråkigt, livlöst hår blir silkeslen och glänsande. Detta beror på att kefir innehåller många näringsämnen:

Allmänna rekommendationer för användning

Hårmask med kefir tvättar bort pigment, så de med mörkt hår bör uppmärksamma denna faktor. Men blondorna får önskad nyans utan hårfärgning. Fläckmaskor hålls av kursen: i 2 veckor varannan dag. För att bibehålla effekten är det tillräckligt att genomföra proceduren 1-2 gånger i veckan. rekommendationer:

 • mjäll hår bör tillämpas endast fräsch produkt;
 • För snabb effekt rekommenderas yoghurt eller kefir att värmas upp.
 • Masken appliceras först på hårbotten med massörrörelser, följt av en kam längs hela längden;
 • om håret är fet, ska kefir avfettas
 • För komplex behandling får man lägga till eteriska oljor.
 • Den appliceras antingen på torra lockar eller på något fuktiga strängar, huvuddelen är inte att vara våt eller smutsig;
 • Efter alla manipuleringar ska huvudet vikas in i en frottéhandduk;
 • Masken hålls i 20-40 minuter och tvättas av med varmt vatten.
Tillbaka till innehållsförteckningen

Hur man använder när mjäll?

Det finns flera programalternativ:

 1. Applicera kefir på trådarna innan du tvättar, då kan du använda en simma och hålla den i minst en halvtimme. Efter tid, tvätta av allt med schampo. Förfarandet är effektivt för torr mjäll.
 2. Produkten används istället för schampo, men den kan väva krullar.
 3. Använd som masker, där huvudkomponenten är kefir och hjälpmedel - en mängd olika produkter eller ämnen.
Tillbaka till innehållsförteckningen

Tvätta mitt hår

Tvättkrullar är det enklaste förfarandet och kräver ingen speciell förberedelse. På kvällen måste du kamma ditt hår och göra en huvudmassage. Skölj håret i varmt vatten. Sedan applicera en mejeriprodukt på håret, massage noga både hårbotten och enskilda trådar och skölj med varmt vatten. För att undvika speciell lukt rekommenderas att använda schampo för upprepad sköljning.

Kefir Masks

Kefir appliceras endast på delade ändar för förstärkning eller hela längden, inklusive matning av rötterna och eliminering av mjäll. Uppvärmd mejeriprodukt förstärker endast de helande egenskaperna. Non-greasy produkt kommer att ge användarvänlighet, och det är lätt att tvätta bort. Applicera kefir på håret, spridda lätt över hela längden. Bär en hatt eller lägg ihop dig själv i en handduk. Procedurens varaktighet beror på användningsfrekvensen, ju oftare - ju mindre håller. Med hjälp av schampo kommer allt att tvättas och det kommer ingen främmande lukt.

Med kamomill och kalendula

Lägga till kamomill och kalendula påverkar positivt hårväxten, kämpar mot håravfall och skyddar mot mekanisk skada och mjäll. För receptet behöver du: en halv kopp drink, 1 äggula, torkad kamomill och kalendula blommor, 1 msk. sked och vatten - 2 koppar. Ursprungligen förbereda ett avkok av örter. Efter kylning och belastning. Blanda därefter med resten av ingredienserna. Blandningen är klar att användas.

Lägger till mjölk

Denna mask är lämplig för vilken typ av hår som helst. För receptet användes en halv liter mjölk och endast 2 tsk surmjölk. Koka vanligt mjölk och kyla, lägg sedan till kefir. Håll blandningen varm i 2 dagar. Därefter är det färdigt att använda. Applicera endast på rena strängar och måste hållas i en halvtimme under en hatt eller handduk. Skölj sedan med varmt vatten.

Senapsansökan

Med hjälp av kefir och senap kan du laga mycket recept. Alla syftar till att förbättra hårets tillstånd. Och mjäll används ett sådant recept. För matlagning måste du blanda kefir med 2 msk. skedar av senapspulver. Denna grus handlar krullar och rötter, men inte längre än 10 minuter. Eftersom senapet orsakar en brännande känsla. Skölj endast med varmt vatten. Mjölk appliceras en gång i veckan.

Att hjälpa lera

Ljursammansättningen är rik på kisel, aluminium och mangan. Det hjälper till vid regenerering av huden. För att masken behöver sur mjölk och konst. sked av lera. Det är nödvändigt att blanda gradvis så att det inte finns några klumpar. Håll på huvudet tills lera är helt torr. Dessutom kommer masken att eliminera problemet med fet hår, ge en känsla av ljushet, perfekt toner och närma hårbotten.

Nettle användning

För förstärkning och näringspåverkan är masken använd från yoghurt och nässla. Frekvent användning eliminerar problemet med håravfall och motstår mjäll. Det är nödvändigt att förbereda en infusion av torrbladslöv. Därefter kombineras buljongen med kefir i ett 1: 1-förhållande. Använd enligt standardschemat, blöt i ungefär en halvtimme, skölj sedan med vatten.

Kefir hårmask

Kefir kan kallas den mest prisvärda och populära hårvårdsprodukten. Våra mormor använde det framgångsrikt, varför ska inte moderna skönheter ta ett exempel från dem? Dessutom är masken för hår från kefir verkligen utomordentligt bra och effektiv!

Hur fungerar kefir-baserade kosmetika?

Kefirs helande kraft ligger i sin unika sammansättning. Kalcium, jäst, klor, vitaminer E, C, A och B, mjölksyrabakterier, kalium, magnesium och protein är bara några av de element som denna drink är känd för. Och alla kommer att presenteras för ditt hår helt gratis.

Ledande experter inom skönhetsindustrin blir inte trött på att studera mikrofloran av jäst mjölksvamp för att återskapa det konstgjort. Förresten blev deras försök inte krönade med framgång, därför är det för tillfället inte möjligt att jämföra en enda butik med en naturlig produkt.

Och nu får vi ta reda på hur påverkar det strängarna?

 1. Ta hand om fettigt hår. Organiska syror som ingår i kefir, eliminerar oljig glans, stabiliserar aktiviteten hos talgkörtlarna och förhindrar att strängarna blir mycket smutsiga. Förresten, det finns en liten hemlighet här: Ju mindre fett drickan har desto mer organiska syror innehåller det och desto mer lämpligt är det för sina mål.
 2. Näring och hydratisering av torkade trådar. Kalium normaliserar vattenbalansen och behåller vatten i cellerna, så att både hår och hud mättas med livgivande fukt.
 3. Skyddsfunktioner. Kefir höljer varje hår med en tunn film som skyddar dem från salongprocedurer (curling, highlighting, färgning, torkning med hårtork) och atmosfäriska fenomen (snö, frost, vind, ultraviolett ljus). Samma film skyddar trådarna från brittleness och ökar deras immunitet.
 4. Förstärkning av svaga glödlampor. Närvaron av vitaminerna B12 och B2 (riboflavin) förvandlar mjölksyran till den starkaste vitaminbomben, vilket förbättrar blodcirkulationen, ökar antalet röda blodkroppar och stannar strängarna från att falla ut. Håret slutar nästan falla ut!
 5. Stimulering av ny hårväxt. Tack vare nikotinsyra, niacin och vitaminer PP och B3 aktiverar kefir tillväxtprocesser, påskyndar metabolism, förhindrar för tidig celldöd och tidigt utseende av gråhår.
 6. Öka volymen. Kefir hårmask gör dem mycket tjockare och starkare, och detta påverkar direkt hårvolymen.
 7. Det ger hårets elasticitet, glans och glans.
 8. Mjäll behandling.
 9. Tätning av delade ändar.
 10. Fuktgivande och närande torkade strängar.
 11. Restaurering av hårstruktur.

Dessa kvaliteter av kefir bevisas av forskningen från moderna forskare, så du kan villkorslöst tro dem.

Tips om användning av kosmetika från kefir

Har du redan samlat i köket för att förbereda ett mirakelbota för ditt hår? Ge oss några minuter och notera några viktiga tips.

Tips 1. Använd inte jäst mjölkprodukt för färgade trådar. Kefir tvättar inte bara naturligt pigment från strängarna, utan tvättar också partiellt bort färgen från dem. Om du vill göra trådarna lite ljusare, använd den här funktionen till nytta för din skönhet. Självklart får du inte en bländande blond, men du kan rädda håret från väteperoxid och andra aggressiva ämnen.

Tips 2. Hållbarhet för naturlig kefir är bara tio dagar. I annat fall används konserveringsmedel i sin produktion, vilket sannolikt inte kommer att medföra någon fördel.

Kefir recept

Den mest okomplicerade versionen av masken

I avsaknad av ledig tid kan du göra en mycket enkel och snabb mask med ren kefir. Bara gnugga den i rotzonen och sträcka den över håret (otvättat och torrt). Därefter wrap huvudet med en film för att skapa en ångeffekt och vänta en och en halv timme.

Du måste upprepa proceduren varje vecka i minst en månad.

Många tjejer försöker ersätta kefir med butiksschampo, men det här receptet är endast lämpligt för torrt hårtyp. Faktum är att denna fermenterade mjölkprodukt gör strängarna något tyngre, vilket leder till att de blir mycket smutsiga.

Blekt hårmask

 • Olja (ricinolja, olivolja eller burdock) - 1 msk. sked;
 • Kefir - 3 msk. l.
 • Äggula - 1 st.
 1. Blanda alla ingredienser.
 2. Applicera blandningen på trådarna och göm dem under filmen.
 3. Tvätta av efter 60 minuter med schampo.

Universell mask för vilken typ som helst

 • Kefir - 2 tsk;
 • Mjölk - 200 gram.
 1. Koka mjölk och låt det svalna.
 2. Lägg till kefir och mixa.
 3. Använd på våta och rena strängar.
 4. Efter en halvtimma tvättas av.

Ett annat recept på universalmasken:

Mask mot hög fetthalt

 • Kefir - 150 g;
 • Äggula - 1 st.
 • Torr senap - 2 tsk;
 • Honung - 1 tsk
 • Almond eller burdock olja - 1 tsk;
 • Eter (rosmarin eller citron) - 3 droppar.

Hur man gör en mask:

 1. Vi blandar alla ingredienser.
 2. Häll i en av estrarna.
 3. Smörj låsen med en blandning.
 4. Vi värmer huvudet och väntar en halvtimme.
 5. Tvätta av med schampo.

Förresten, vet du hur man tvätta håret så att ditt hår inte blir tjockt? 10 tips trichologist.

Mask, accelererar hårväxten

 • Kefir - 1 kopp;
 • Lök - 1 st.
 • Kockolja (1 tesked) och äggula - efter vilja.

Hur man gör en mask:

 1. Kram saften från löken.
 2. Blanda det med kefir.
 3. Lägg till resten av komponenterna.
 4. Fördela masken på huvudet.
 5. Vi värmer det med ett lock.
 6. Efter en timme, tvätta med schampo.
 • Kefir - 100 gram;
 • Äggula - 1 st.
 • Kockolja eller ricinolja - 1 msk. sked;
 1. Slå äggula med en gaffel.
 2. Vi ansluter alla komponenter.
 3. Applicera denna blandning på trådar och isolera dem med en keps.
 4. Tvätta av masken efter 60 minuter.

Kefir, nässla och kardborre mjäll

 • Kockrot eller näsblad - 2 tsk;
 • Vatten - ¼ kopp;
 • Kefir - ¼ kopp.

Hur man gör en mask:

 1. Grind burdock rot eller nässla löv.
 2. Fyll dem med vatten och låt det brygga.
 3. Filtrera genom en sikta.
 4. Vi kombinerar buljong med kefir.
 5. Applicera masken i en timme.
 6. Tvätta av med schampo.

Nourishing mask för fet och normalt hår

 • Blå lera - 1 msk. l.
 • Kefir - 0,5 kopp.

Hur man gör en mask:

 1. Fyll kefirlera.
 2. Smörj håret med denna massa och gnugga det i huden.
 3. Efter en halvtimma tvättas med schampo.

Kefir och svartbröd

 • Kefir - 0,5 kopp;
 • Brödsmulan är en liten bit;
 • Solrosolja - 1 msk. en sked.

Hur man gör en mask:

 1. Vi blötte kefir crumb.
 2. Tillsätt vegetabilisk olja.
 3. Blanda blandningen och applicera den på trådarna.
 4. Tvätta av efter 20 minuter.

Mask mot split ends

 • Big Fat kefir - 3 msk. skedar;
 • Äggula - 1 st.
 • Honung - 1 msk. en sked.

Hur man gör en mask:

 1. Vispa skinkan.
 2. Blanda det med honung och kefir.
 3. Mask distribuera rotzonen.
 4. Vi sätter på huvudet med ett lock och värmer upp det från tid till annan med en hårtork.
 5. Vi tvättar bort inte tidigare än i en timme.

Du kommer att vara intresserad av:

Mask för accelererade tillväxtsträngar

 • Kefir - 3 msk. skedar;
 • Olja (ricinus, krämig, burdock, olivolja) - 1 msk. en sked.

Hur man gör en mask:

 1. Blanda smör och kefir.
 2. Vi mättar hela längden på strängarna.
 3. Vi värmer huvudet med en keps.
 4. Mitt huvud på en halvtimme.

Hur använder man masker på grundval av kefir?

Hårmaskor från kefir fungerar bara om du lyckas behålla alla nyanser:

 • Välj bara en hemprodukt;
 • Med en torr typ av strand behöver du kefir med en fetthalt av 6% eller 3,2%; fett - 1% eller fettfri; vid normalt - 2,5%;
 • Före användning måste kefir ångas
 • Om du använder den här produkten för första gången, ta ett allergitest på en separat sträng;
 • De flesta masker appliceras på obehandlade och våta strängar;
 • Ångeffekten är en annan förutsättning för agens fulla effekt;
 • Kefir-medel kan endast användas i rotzonen, och du kan gnugga längs denna längd - det beror helt på kompositionen;
 • Det påverkar också exponeringstiden för masken. Om det har aggressiva ingredienser (citron, lök, senap eller brandy) är perioden begränsad till 30 minuter. I annat fall kan masken göras åtminstone hela natten;
 • Kefir lämnar en obehaglig arom. Du kan bli av med ättika (1 matsked per 1 liter vatten);
 • Skölj kefir masker behöver en mjuk schampo;
 • Behandlingsförloppet består av tio procedurer som gjorts 1 gång om 5 dagar. Som du kan se, för att spara ditt hår är det inte nödvändigt att köpa dyra droger.

Hemterapi med kefirmasker i praktiken bekräftar dess effektivitet.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • hem mjällmedel (114)
 • folkmedel för mjäll (113)
 • mjällmedel (113)
 • hur man behandlar mjäll (112)
 • mjäll hårmask (112)
 • mjällförlust (111)
 • Katt mjäll (111)
 • mjäll kliar (111)
 • anti mjäll recensioner (111)
 • mjäll olja (111)
 • den bästa mjällschampoen (111)
 • medicinsk mjällschampo i apoteket (111)
 • oljig mjäll (111)
 • klåda och mjäll (111)
 • Hur bli av med mjäll snabbt och effektivt (111)
 • Hur effektivt bli av med mjäll (111)
 • torr mjäll (111)
 • mjäll i ett barn (111)
 • varför mjäll (111)
 • den bästa mjällen (111)
 • folkmjölk (111)
 • hur snabbt bli av med mjäll i hemmet (111)
 • mjäll (111)
 • terapeutisk mjällschampo (111)
 • bli av med mjäll hemma snabbt (111)
 • mjällschampo i apoteket (111)
 • mjäll vad ska man göra (111)
 • hur snabbt bli av med mjäll (111)
 • mjällmask (111)
 • effektiv mjäll (111)
 • mjällschampo recensioner (111)
 • orsaka mjäll och behandling (111)
 • mjäll i apoteket (111)
 • Hur bli av med mjäll i hemmet (111)
 • anti-mjäll schampo (111)
 • mjäll recensioner (111)
 • orsaka mjäll (111)
 • mjällbehandling (111)
 • mjäll hår (111)
 • mjäll på huvudet (111)
 • mjäll hemma (111)
 • mjällbehandling (111)
 • hur bli av med mjäll (111)
 • mjällschampo (111)
 • antimjölköp (50)
 • effektiva folkmedel för mjäll (49)
 • mjällmedel recensioner (49)
 • hårvårdsprodukter av mjäll (49)
 • effektiva mjällläkemedelsbedömningar (49)
 • den bästa mjällmedel (49)
 • anti-mjäll i apotek pris (49)
 • torr mjäll behandlingar (49)
 • Den bästa mjällmedel i apoteket (49)
 • De bästa mjällmedelåtgärderna (49)
 • Billiga mjällmedel (49)
 • sulsenandemjölmedel (49)
 • anti-mjäll läkemedel i apotek recensioner (49)
 • billiga anti-mjällmedel (49)
 • Det mest effektiva antidandruff-botemedlet (49)
 • mjäll och hårborttagning (49)
 • mjäll och förlustprodukter (49)
 • droger för mjäll (49)
 • Vilken mjällmedel (2)
 • mjällpriser (2)
 • effektiv hemhjälp för mjäll (2)
 • folkmedel för mjäll och huvud kliar (2)
 • folkmedel för mjäll för män (2)
 • bli av med mjällkrävsmedel snabbt (2)
 • folkmekanismer för mjäll snabbt (2)
 • folkmedicin för mjäll och klåda (2)
 • hemhjälpmedel för mjällrecept (2)
 • billig mjällmedel (2)
 • hur bli av med mjällhemmet (2)
 • folkmedel mot mjäll för kvinnor (2)
 • mjäll behandlingar för kvinnor (2)
 • mjäll för män (2)
 • mjäll botemedel hemma snabbt (2)
 • remedier för mjäll och huvud kliar (2)
 • mjäll och kliarmedel (2)
 • mjällbehandling (2)
 • Hur bli av med mjällkrävsmedel (2)
 • botemedel mot mjäll (2)
 • mjällbearbetning recensioner (2)
 • effektiv mjällmedel (2)
 • den bästa mjällmedel (2)
 • folkrättsmedel för mjäll hemma (2)
 • folkmedel för mjäll i hemmet (2)
 • anti-mjäll läkemedel i apotek (2)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • effektiv antidandruff botemedel hemma (0)
 • anti mjäll recensioner (0)
 • hur man effektivt undanröjer mjäll (0)
 • torr mjäll (0)
 • mjäll (0)
 • mjäll (0)
 • anti mjäll (0)
 • anti mjäll (0)

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-statistik

Kefir maskerar mot mjäll: recept, recensioner och resultat, kefir för behandling av hår mjäll.

Det är ingen hemlighet att kefir inte bara är en välsmakande och nödvändig dryck, utan också en vacker ingrediens i en hårmask. Samtidigt är denna dryck i kylen av nästan varje värdinna. Därför, om du länge ville läka ditt hår och bli av med många problem med det, kommer kefir masken hjälpa dig med detta.

Här är ett vackert mjällrecept

Till att börja med är sammansättningen av kefir ett lagerhus med nödvändiga vitaminer och mikroelement. Domare själv: kefir innehåller mjölksyra, B-vitaminer, jäst, protein, kalcium, vitamin E. Alla dessa ingredienser närmar håret, återställer strukturen och stärker den. Dessutom fuktar kefirmasken torr hårbotten, eliminerar mjäll, bildar också en film på håret, vilket skyddar dem mot yttre miljöpåverkan. Det är speciellt rekommenderat att använda sådana recept för de damer som ofta färgar krullar, använder en likriktare, hårtork och curling tang.

anti-mjäll

Det enda du behöver tänka på är att kefirmasken tvättar hårpigmenten, så ägare av svarta färgade trådar bör vara vaksamma. Men de rättvisa tjejerna, en sådan produkt, kommer bara att gynna, eftersom det hjälper lite att lätta frisyren utan att använda kemiska färgämnen.

mjäll japanskt företag

När det gäller mjällen, då för bästa resultat, ska kefirmasker användas i en kurs - efter en dag i 2 veckor. Du kan fortsätta att behålla ett bra resultat genom att utföra funktionen en eller två gånger i veckan.

om frätaren har mjäll


 1. För behandling av mjäll rekommenderas det att använda naturlig kefir eller yoghurt, bättre kokta utan hjälp av andra.
 2. För bättre effekt bör kefir vara lite uppvärmd till att börja med;
 3. Kefir-masken applicerades först i hårbotten och gnidde lite in i rötterna och spred sig sedan över hela längden av strängarna med en kam.
 4. kefir masker appliceras på torrt eller något fuktigt, rent hår;

 • Essentiella eller vegetabiliska oljor kan tillsättas kefir, eftersom denna kombination hjälper till att ytterligare förbättra den helande effekten;
 • ju fetare din hårtyp, desto mindre oljig ska vara kefir;

  malahov plus mjäll behandling
  Maskens exponeringstid är från 20 till 40 minuter.


  • Det första alternativet: Du kan helt enkelt applicera kefir på hår och rötter innan du tvätter huvudet, täcka dem med klämfilm och håll i 40 minuter och tvätta sedan håret med schampo. Det här alternativet hjälper dig inte bara att bli av med torr mjäll, utan också göra krullarna mjuka, fukta och silkeiga.
  • Det andra alternativet: kefir kan användas i stället för schampo, speciellt om du är ägare till torrt hår, eftersom kefir tenderar att sväta lite krullarna.
  • Tja, det tredje alternativet, som vi betraktar mer i detalj - kefir masker för hår. Och för de bästa resultaten av behandlingen lägger de också till bryggarsjäst, senap, eteriska oljor. Mycket effektivt är recepten med äggula, honung, brandy, avkok av örter och andra komponenter.

  Så, vi erbjuder dig en lista med recept för kefirmasker, vilket inte bara räddar dig från irriterande mjäll, men hjälper också till att lösa ett antal andra hårproblem.

  "Uppmärksamhet! Informationen som publiceras på portalen är endast avsedd för förtrogenhet. Var noga med att kontakta en kvalificerad tekniker för att inte skada din hälsa!"

  Förberedelse och användning: Blanda en halv kopp kefir med en tesked ricinolja eller någon annan vegetabilisk olja, tillsätt en slagen äggula och blanda massan väl. Applicera blandningen i håret, linda dem och efter 40 minuter skölj med en mild schampo.

  Recept för mjäll och användning av nässla

  Förberedelse och användning: Blanda en matsked torr senap med 150 ml kefir, tillsätt en piskad äggula, en tesked honung och några droppar mandelolja till blandningen. Också i detta är det möjligt att tillsätta rosmarin eller citron eteriska oljor. Applicera den färdiga massan i håret, värm dem och håll i 30 minuter. Tvätta av med mycket vatten och ett mildt schampo.

  labrador dander när smältning

  Ett annat recept på hårväxt: Blanda en halv kopp yoghurt med 4 matskedar jäst. Låt jästen upplösas och lägg sedan till en sked full av honung. Applicera blandningen på hårbotten och gnugga den försiktigt in i rötterna. Skölj med schampo efter en halvtimme.

  ta bort mjällmetallmetoder

  Förberedelse och applicering: Förbered en växtbaserad extrakt från två matskedar av kamomillblommor och kalendula och ett glas kokande vatten. När infusionen har svalnat, lägg till tre matskedar kefir och en äggula till den. Applicera blandningen i håret i 40 minuter, skölj sedan med vatten.

  torr mjällschampo

  Förberedelse och applicering: Blanda kefir med honung och ägg. Applicera på hår, värm huvudet med plast och en varm handduk och tvätta den med en vanlig schampo om en timme.

  hur man skiljer mjäll från pedikulos

  Förberedelse och användning: Lös upp en matsked kosmetisk blå lera i 100 gram kefir och blanda väl. Applicera den färdiga massan på hårrötterna, värm huvudet och håll i 30 minuter. Tvätta av med schampo.

  rodnad nära näsanus mjäll

  Förberedelse och applicering: Blanda två matskedar brandy, ett ägg och saften av en halv citron med ett glas kefir. Applicera blandningen på strängarna längs hela längden, linda och gå och lägg dig. På morgonen tvättar du håret med schampo. När du är klar, applicera en balsam eller balsam på ditt hår.

  Förberedelse och användning: Skaka en medellök på en fin rivare, pressa saften från slammet och blanda med ett glas förvärmd kefir. Tillsätt en tesked med burdockolja eller en äggula till blandningen. Wrap håret med plast och en handduk, blötlägg i en timme och tvätta med schampo. Det bör noteras att lukten av lök i facket med kefir är nästan inte märkbar.

  nötkött rost mjäll recept

  Förberedelse och användning: Blanda ett glas varm mjölk med två matskedar kefir och låt den stå på en varm plats för en dag. Applicera blandningen på våta strängar i 30 minuter, skölj sedan helt enkelt med vatten, utan att applicera schampo.

  mjäll på baksidan av huvudet

  Förberedelse och användning: Blanda lite vispadg med en matsked citron, vitamin E och 100 gram kefir. Applicera den färdiga masken på håret i en halvtimme innan du tvättar huvudet, och tvätta det med vatten.

  recept från oljig mjäll

  Förberedelse och applicering: Häll en matsked av nässla med ett glas kokande vatten, låt det brygga och blanda i lika stora proportioner med kefir. Täck ditt hår med en färdig mask, linda huvudet med plast och en handduk och håll i en timme. Tvätta av med schampo vatten. Denna mask skyddar fullständigt mjäll och stimulerar hårväxten.

  hur bli av med mjäll forum

  Dessa är enkla recept för kefir masker för att hjälpa dig att alltid säga farväl till mjäll, förbättra ditt hår och vara nöjd med ett utmärkt resultat i många år!

  gröna lera mjäll recept

  schampo dans mjäll

  2017 Copyright Omaskah.ru - Ansikts-, hår- och kroppsmaskar.
  fitoval anti-mjäll schampo Kopiera material endast med hänvisning till resursen.
  än att behandla hår mjäll Alla rättigheter förbehållna.

  hur bli av med kattslip
  blodprov för hund mjäll och epitel
  Efter applicering av konsistensen ska hårbotten värmas, vikas med plast och en handduk;
  Regelbunden användning av kefir mjäll hjälper till att eliminera problemet. Applicera kompositionen måste först vara på huden, och sedan sprida sig på trådarna.

  Kefir i behandlingen av mjäll i hemmet

  God dag, kära abonnenter! I denna artikel kommer vi att titta på hur mjäll kefir kan användas hemma.

  Kefir är inte bara en läcker drink som kan ge stora fördelar för kroppen, men också en bra ingrediens för att göra en effektiv hårmask.

  Denna mask hjälper till att bli av med den hatade mjällen och återställa hårstyrka och hälsa. Kefir kommer säkert att hittas i varje värdes kylskåp, så det blir inte nödvändigt att spendera pengar på dyra läkemedel.

  Det är ingen tvekan om att kefirmasker har en stark effekt, eftersom de många svaren hos kvinnor i tematiska forum visar att recept av folkskönhet med hjälp av den tillgängliga komponenten gör att du snabbt kan läka håret med minsta ekonomiska kostnader.

  Användbara egenskaper hos kefir

  Drycken har en användbar komposition, rik på alla typer av vitaminer och spårämnen. Det finns mjölksyror, vitaminer B och E, protein, jäst, kalcium. Det stärker håret, ger dem utmärkt mat, hjälper till att återställa strukturen.

  Masken som framställts av den fermenterade mjölkrediensen ger ytterligare fuktighet till den torra hårbotten, eliminerar mjäll och efter proceduren förblir en egen film kvar på håret som skyddar mot de negativa effekterna av miljön.

  Proteinfilm är en värdig analog av det som bildas efter användning av dyra kosmetika - geler och mousser.

  Sådana recept visas speciellt för kvinnor som tillgodoser hårfärgning, räta ut, använda krullningstångkrullar, alla typer av strykning, curling och hårtork, eftersom allt detta har en negativ effekt på håret.

  Viktigt för brunetter!

  Det är dock värt att veta att en sådan mask tvättar hårpigment, så att tjejer med mörkt hår ska vara försiktiga.

  Mörka hårägare är bättre att se till att använda naturfärgade sköljmedel med avkok av nässla, ekbark eller salvia.

  Blondor, å andra sidan, kommer att lätta krullar som kringgår skadliga kemiska färgämnen. Blonda tjejer kommer att kunna få effekten av bränt hår, kefir masker kan tända håret med 1 - 2 toner.

  BETALA ATTENTION!

  För att snabbt bli av med svarta fläckar, akne och akne, liksom att föryngra ansiktets hud rekommenderar vi att du bekantar dig med detta effektiva botemedel.

  Vill du bli av med mjäll, bör du föredra att använda masker kurs, nämligen varannan dag i 14 dagar.

  Före varje huvud tvätta inte glömma att göra en mask och då kommer antiseborrheic effekten bli märkbar snart. Därefter är det endast möjligt att behålla resultatet som erhållits genom att använda proceduren minst en gång i veckan.

  Funktioner matlagning kefir masker

  Helst bör du själv använda hemgjord kefir eller yoghurt.

  Innan du lägger produkten på hårets huvud, värm den till en temperatur av 36-37 grader. Kefir borde vara varm vid beröringen. Överdriv det inte med uppvärmning, för att inte få en ostmassa som ett resultat.

  Börja med hårbotten och gnugga in i rötterna med massörrörelser. Resterna av produkten är jämnt fördelade längs hårets längd. Torkaren håret, desto mer fettig kefir behövs. Masker kan berikas med alla typer av eteriska oljor, oljevindupplösningar och andra lika användbara komponenter. Så, du kommer att förbättra den helande effekten.

  Förbered dig på proceduren genom att tvätta huvudet och blotta håret med en handduk. Efter att kompositionen applicerats, linda håret med en film och en tjock halsduk. Håll i ca 40 minuter och skölj med varmt vatten.

  Applicera om nödvändigt schampo om ingredienser som kräver detta ingår i blandningen. Så, tvätta dig bättre bort den oönskade lukten.

  Hur kan jag ansöka kefir mot mjäll?

  Ovanstående alternativ kommer att förstöra mjäll och göra håret mjuk och silkeslen. Curls blir definitivt mer lydiga.

  Men det finns andra sätt att använda den populära drycken. Till exempel, för tjejer med torrt hår, är det möjligt att ersätta kefir med schampo, eftersom produkten väger något hår.

  För att uppnå bästa resultat blandas ytterligare komponenter i maskerna, till exempel senap, bryggerjäst.

  Låt oss ta en närmare titt på hur sådana masker är förberedda.

  Mjölkansökan

  Denna mask är idealisk för alla typer av hår.

  Blanda 500 ml mjölk med två teskedar kefir och håll sammansättningen på en varm plats i några dagar. Var noga med att tvätta håret innan du applicerar.

  Håll masken under locket i 30 minuter och skölj med varmt vatten.

  Att hjälpa calendula och kamille

  Dessa ingredienser kommer att ha en positiv effekt på hårväxten, lindra från håravfallet, ge gott skydd mot mekanisk skada och naturligtvis irriterande mjäll.

  Förbered ett avkok av torkade örter (1 matsked per halv liter kokande vatten), sval och spänning. Tillsätt äggulor och en halv kopp surmjölk. Det är hela receptet.

  Användning av lera

  Lera är en mycket värdefull komponent, det hjälper till att förbättra regenerering av dermis.

  Efter att ha lagt 1 matsked lera till kefir kommer du att få en användbar komposition rik på aluminium, kisel och mangan.

  Hemligheten med att göra ett recept är att smidigt blanda ingredienserna, detta kommer att undvika onödiga klumpar och gör massan homogen. Håll på håret tills lera är helt torr.

  Kompositionen löser också problemet med ökat fettinnehåll i huvudet, ger en behaglig känsla av ljushet, anmärkningsvärt toner och närmar sig dermis.

  Lägg till senap

  Du bör omedelbart göra en reservation om att denna blandning inte längre än 10 minuter. Generellt är senap och kefir ingredienser som används i många recept, de bidrar till att förbättra hårets tillstånd och göra det vackrare.

  För att bli av med mjäll, blanda surmjölk med ett par matskedar senapspulver. Efter att ha behandlat håret med blandningen, titta på tiden så att inte överdriva kompositionen.

  Annars kommer senapet att brinna huden. Skölj med varmt vatten efter 10 minuter. Gör proceduren en gång i veckan.

  Applicera nässla

  Masken har en närande och stramande effekt på lock. Regelbundna procedurer kan ta bort mjäll och förhindra håravfall.

  Koka torra löv och kombinera infusionen med yoghurt och håll förhållandet 1: 1. Skölj noggrant med vatten efter 30 minuter.

  Fuktighetsgivande mask med ricinolja

  Lägg i 1 kopp kefir 1 äggula och 1 tsk castor eller någon annan vegetabilisk olja. Blanda alla ingredienser för att uppnå en enhetlig komposition.

  Låt blandningen stå på håret i 40 minuter, efter att du har packat huvudet med polyeten och en handduk. Skölj håret med ett mildt schampo.

  Rengöringsmask

  Det kommer att bli nödvändigt att förbereda flera ingredienser, det här är 1 matsked senapspulver, en halv kopp surmjölk, slagen äggula, en tesked honung, 3 droppar mandel och citronolja (eller rosmarin).

  Blanda de listade komponenterna och applicera dem på rötterna. Massage blandningen över hela håret. Vi sätter håret ihop med folie och handduk och tål det här värmebadet i 30 minuter.

  Det rekommenderas att tvätta av med parabenfritt schampo.

  Från splittrade ändar

  Detta recept kommer att eliminera inte bara mjäll, utan också problemet med split ends.

  Alla ingredienser är enkla och prisvärda - det är yoghurt, ägg och honung. Blanda ingredienserna och applicera kompositionen på håret och rötterna. Håll dig under värmebadet och vänta en timme, tvätta håret med schampo.

  Näringskomposition

  Du behöver 1 slagen äggula, 1 matsked citronsaft och 100 gram surmjölk.

  Blanda alla ingredienser noggrant och fortsätt sedan enligt det traditionella systemet. Håll i 30 minuter, skölj med vatten.

  Vi berättade om de vanligaste recepten, som vi lyckades rekommendera oss att bli av med mjäll. Vi hoppas att dessa rekommendationer kommer att vara värdefulla för dig och låter dig bli av med irriterande mjäll.

  Om du är intresserad av artikeln, rekommendera den till dina vänner på sociala nätverk. Prenumerera på blogguppdateringar och får regelbundet intressant material. Allt det bästa!

  VÅRA READERS RECOMMEND!

  För behandling av akne, akne, akne, svarta fläckar och andra hudsjukdomar framkallade av övergångsålder, gastrointestinala sjukdomar, ärftliga faktorer, stressförhållanden och andra orsaker, använder många av våra läsare metod Helen Malsheva. Efter att ha granskat och noggrant undersökt denna metod bestämde vi oss för att erbjuda det till dig. • Nästa Artikel
  Effektiva metoder för att bekämpa irritation i hårbotten och orsakerna till detta problem