Shampoo Keratinkomplex - recension


Keratin är en av de viktigaste komponenterna i håret, vilket ger naturlig glans, elasticitet och styrka. Bristen på keratin dehydrerar håret, gör det torrt och sprött och för att kompensera för bristen på detta element måste du använda keratinschampo och andra kosmetika för hår.

Keratin schampo - är det värt att försöka?

Keratin - nyckeln till vackert friskt hår

Nyligen har det blivit modernt att noggrant ta hand om ditt hår, och nu är den vanliga shampooprocessen en hel procedur med ett välvalgt schampo (ta reda på rankningen av de bästa schamponerna för hår), balsam och hårmask.

Hur man väljer en mask för håret, kan du läsa i den här artikeln.

Kvinnor har alltid älskat att ta hand om sig själva, och eftersom hår är en av huvudkomponenterna för kvinnlig skönhet, är det de som förtjänar konstant uppmärksamhet. Shampoo med keratin - en av de senaste innovationerna som erbjuds av tillverkare av olika kosmetiska företag.

Om någon annan inte vet är keratin ett så komplext protein som nästan 80% fyller vårt hår, hjälper dem att vara glänsande och elastiska.
Keratin har en hög mekanisk hållfasthet, så friska krullar kan tåla stark spänning och inte bryta. Därför är det mycket enkelt att märka bristen på keratin: strängar börjar bryta av, volymen och naturlig glans förloras.

Det är därför keratinprocedurer har blivit populära, deras hår förvandlas och behåller ett attraktivt utseende i upp till sex månader. Och vad sägs om de kvinnor som inte har råd med keratinhår restaurering? Självklart, köp keratin schampo. Sådana schampon rensar inte bara håret helt, utan öppnar även hårkutiklet, vilket bidrar till att keratin inte tränger in i follikeln.

Vad är schampon?

Välj rätt produkt med keratin är lätt, det viktigaste är att veta exakt hur mycket du kan spendera på keratin hår kosmetika. Det är naturligtvis bättre att välja professionella schampolinjer om ekonomin tillåter det. När allt kommer omkring är kvaliteten på sådan kosmetika utmärkt och den fungerar nästan omedelbart, medan medlen är "enklare" - de ger ett inte så snabbt och effektivt resultat.

Tillgängliga schampo med keratin väl beprövade varumärken såsom SYOSS (läs mer om märket schampo SYOSS kan här), Gliss Kur, Elseve - de alla innehåller i sin sammansättning ceramider och pro-keratin, som hjälper håret vinna styrka och glans. Gliss Kur Extreme Recovery - innehåller en trippel koncentration av keratiner och är utmärkt för ägare av torrt skadat hår. Läs recensioner av våra tjejer om Gliss Kur shampoo Extreme Recovery.

Efter regelbunden användning kommer du att märka att hårets yttre utseende verkligen förbättras, strängarna blir blankt och hälsosamma igen, och brittleness kommer att försvinna. Det finns emellertid också en minus: det är omöjligt att kalla denna restaurering "extrem", som tillverkarna av schampo lovar, eftersom håret inte återhämtar sig omedelbart, men gradvis. Dessutom är ett schampo inte tillräckligt, det rekommenderas att köpa till honom och en återställande mask av samma serie. Detsamma gäller för SYOSS-märkena (läs mer om varumärket SYOSS shampoo här), Elseve, Nivea (du kan läsa mer om Niveas varumärkesprodukter här) och många andra massmarknadsföretag.

(Klicka på för att gå till nästa sida...)

LÄS INTERESSERANDE OCH INFORMATIVE ARTIKLAR SOM VI HAR GJORT FÖR DIG

Straightening Keratin Complex Coppola. Vem, när, hur, för vad? Personlig erfarenhet

Genom försök och finansiella katastrofer bildades det: diamantering, hårlamination och så vidare gör livet enklare i ett par veckor, inte mer. När olika typer av keratin hårrätning uppträdde i salarna i Moskva, försökte jag noga dem alla först. Jag kommer fortfarande ihåg dessa experiment med en skakning. Exempelvis beskrivs Coco Choco-mästaren som "wow" och "chic". Men i stället för chic väntade chock på mig. Lycka från rakt och slätt hår kunde inte täcka skräcken hur snabbt de lämnade huvudet. Ett år senare inträffade så många som två brasilianska utblåsningar, och därmed dubbelt så många hopplöst splittrade slutar. Det förblev att drömma om Keratinkomplex Coppola, som, som jag visste, älskade älskad av Yana Zubtsova.

Förresten, denna procedur för håret förresten, Yana var en gång hissad av Alex Kontier och försäkrade att allt kommer att bli bra med håret. Jag ser ju Yana varje vecka, jag kan säga - han lurade inte henne. Därför bestämde jag mig inte för att experimentera längre - och gick till förfarandet för håret till Alex på Celebrity salongen. I denna form:

Hårtvätt med balsam

Det viktigaste som intresserade mig var hur Coppola skiljer sig från andra medel för rätning och varför samma procedur anses också vara botande.

I Magic Box: All omsorg och smink

11 prover av kosmetika - och en broschyr av den nya boken "Ultra-Cosmetics" i varje låda.

Alex förklarade att den största skillnaden är att det inte finns någon formaldehyd och inga skadliga billiga konserveringsmedel i beredningen. I stället använder de samma väl beprövade typer av gas som i förpackningen av matkroppar - till exempel ost och korv :) Plus - protein, identiskt med protein, varav 90% av människohår består. (Minute mimimi - detta protein extraheras från ullen av vackra får).

Därför återställs håret nästan helt, som om det inte fanns någon färgning, lätta och andra kemiska effekter och det fanns ingen - nästan en "plastikkirurgi".

I Vogue Beauty Insider litar vi på -)

Effekten varar från tre till sex månader, den exakta perioden beror på hårets kvalitet och efterföljande vård. Ju tunnare, torrare och porös rådata - desto längre. Omedelbart upplyste Alex att det finns ett förfarande för uttrycklig rätning, som på grund av den lägre koncentrationen av medlet varar i ungefär en månad. Om du till exempel vill, innan du lämnar, kan du göra ett annat "expresståg" - bara 5-6 huvudtvättar; Det kostar mycket mindre.

Det bestämdes att räta ut mitt hår och återställa det till fullo - bara keratin, bara hardcore! -)

Först måste du tvätta huvudet med ett syraschampo av djuprengöring för att "öppna" det yttre hårskiktet - nagelbandet. På något sätt måste du springa dyrbart keratin!

Nästa steg: Torka hela hårmassan med ca 90%.

Sedan förberedde Alex keratinkomplexet korrekt...

I denna kopp, frälsning från alla - jag hoppas - mina problem för de kommande fyra månaderna

... och började lägga den på varje sträng.

Jag visste att den största nackdelen med keratinrätning är bristen på volym. Det dödas tillsammans med fluffiness - och återställs inte tills nya rötter, som inte har utsatts för förfarandet, växer. Fram till dess är det nästan omöjligt att avbilda även med en fleece.

Jag frågade Alex om det skulle kunna undvikas på något sätt? Till exempel, om när man applicerar kompositionen lite mer reträtt från hårets rötter? Alex förklarade att om håret är kort - ett sådant trick har en chans att lyckas. Om länge, som min - okej, nej. Håret kommer att vara så mättat med keratin att varje volym kommer att kollapsa under deras vikt. Jag suckade och bestämde mig för att om en anständig order härskar på mitt huvud är resten helt obetydlig.

Jag var också intresserad av hur förfarandet kombineras med färgning. Som det visade sig kan det göras samma dag - keratin förseglar och behåller färg. Även om det finns en nyans: toning kan göras först efter tre dagar; som vanligtvis sekvensen är följande: en dag färgade rötter är riktning, och tre dagar senare kunden kommer att toning hela längden.

Jag fick reda på alla dessa detaljer, sitter här i en sådan söt hatt som väntar på att verktyget ska suga in i håret och börja agera. Aldrig intervjuat så här :))

Sådana hattar drömmer om mig i mardrömmar, från och med skolgångens tidpunkt -)

Efter 30 minuter drog Alex sitt hår med en handduk för att ta bort överskott av keratin:

Och han började torka igen, men nu - dra dem ut med en rund kam och en hårtork.

Detta är det mest avgörande ögonblicket, som det visade sig. Före förfarandet för att dra håret, bör håret vara helt torrt. Om ens en hint av fukt kvarstår - istället för en återhämtning kommer vi att få en komplett katastrof. (Förresten, så är det nödvändigt att torka håret med någon styling med skadliga värmeanordningar. Så det är värt att komma ihåg.)

Alex arbetade som en CHI Pro-torkare och förklarade att hans jonsystem skyddar håret från att torka ut

Och en annan viktig detalj om keratinrätning. Redan på torkningsstadiet bör frisören veta vilken sida du brukar ha på avskärningen, och hur du anser att tipsen ska vridas - inåt eller tvärtom uppåt. Om mästaren torkar håret annorlunda kommer de att komma ihåg denna form och det blir omöjligt att ge dem rätt riktning efter proceduren.

Efter att ha varit säker på att mitt huvud var helt torrt tog Alex ut CHI Dual Voltage-järnet och sa att det viktigaste ögonblicket kom. Och jag slutar bättre att posera och snurra i min stol. Nu behöver vi uppnå perfekt jämnhet. Allt ostört kommer att förbli så under de kommande tre månaderna - och det kommer ingen att skylla men jag själv.

Bara om jag slutar andas. Men jag slutar inte märka att Alex arbetar på varje sträng längs hela 5-7 ggr, och ändarna är inte mer än 2-3. Det visar sig att de fortfarande är skadade - eftersom jag försökte hitta en hänsynslös blondin.

Och äntligen, glädjeens glädje! I spegeln, inte bara rakt hår, men hoppas på tre eller fyra månader av välmående utseende. Utan massor av förpackningsmaterial och tillbringade nervtimmar.

I den närmaste framtiden kommer mitt behov av masker och oljor att försvinna. Hårkutiklet är förseglat med keratin, och balsam kommer att räcka för att lätta kamningen. För effekten försvann inte genast, du behöver använda schampon utan sulfater, parabener och salter av tungmetaller.

För att upprätthålla resultatet tog jag det ursprungliga sättet för Keratin Complex Coppola. Mest av allt har jag hopp om en outplånlig keratinuppfyllare Infusion Keratin Replenisher. Han lovar att återställa, försegla och stärka håret, oavsett om du gjorde salongrätning eller inte.

På medel för hemvård kommer att bli en separat granskning.

Men det viktigaste som jag behöver komma ihåg: Processens framgång med 50% beror på hur jag ska bete sig de närmaste 72 timmarna. Det här är keratinpolymerisationens tidpunkt, när jag i inget fall kan tvätta mitt hår, göra en svans, borsta mitt hår bakom mina öron, använd hårnålar och klipp, spela sport och andra spännande och svettande aktiviteter. Du kan: Använd torrt schampo och på alla möjliga sätt förvara dem i ett perfekt rakt tillstånd. - Om håret blir vått i duschen eller i regnet, måste du torka dem bra med en hårtork och sedan arbeta med ett strykjärn.

Och om du bara tvättar ditt hår på en dag kommer vi att få samma orubbliga hår, bara friska och återställda. (Obs! Alla som är främst oroade över sin kvalitet, inte effekten av rätning.)

Jag ser resultatet - och jag förstår det för att behålla denna frisyr, jag är aldrig redo att tvätta mitt hår :)

Favorit "före" och "efter":

Under de närmaste 72 timmarna bar jag med mitt hår, som med en mantoux-ympning: Rör inte eller blöt. Innan hon gick till sängs lade hon dem försiktigt på kudden för att undvika veckor och gick till och med ett par gånger genom järnet.

En månad senare kan jag säga fast: alla dessa problem var värda att bli överväldigad med glädje efter den första tvätten av huvudet. Förra gången jag såg mitt hår så var det under gymnasiet. Rak, mjuk, lydig - som om jag inte hade experimenterat med dem alla dessa år. Och inte ens helt slick till huvudet (bravo Alex, en del av volymen överlevde fortfarande!). Bara de som vet vad det är att vakna upp med ett icke-intrasslat bo en vecka efter laminering av hår kan troligen förstå vilken global lycka. I allmänhet, om magiken fortsätter vidare, kommer Coppola och jag bli bästa vänner under de närmaste åren.

P.S. Så jag ser nu, nästan en månad efter proceduren. Håret tvättas med en balsam och torkas med hårtork utan stylingprodukter och runda hårborstar. På bara 10 minuter. Ändarna är mjuka för beröring, inte torra.

Skönhetssalong Kändis - Mayakovskaya: st. Sadovaya-Triumphalnaya, 12/14

Telefon: +7 (495) 374 73 85

Prisjustering Keratinkomplex Coppola: från 15 000 till 25 000 rubel.

Som en del av Intersharm-utställningen den 23 oktober kommer det att vara möjligt att komma till Alex Kontier som en modell för presentationen av hans samling av hårklippningar. Krav: medium eller långt hår; beredskap för färgning och skjuvning (det kommer inte att vara kreativt - du kommer inte att klippa ut hälften av huvudet, oroa dig inte). Här är exempel hårklipp på modeller:


Schema: 21 oktober - Förberedelse i studion (färgning), 23 oktober - visar på Crocus Expo: den första showen är från 11:00 till 14:00, den andra - från 14:00 till 17:00. Förutom den nya hårfärgen och frisyren, lovade gåvor från företaget Aloxxi.

Kee Line Shampoo Keratinkomplex / CL KERATIN SMOOTHING SHAMPOO 1000 ml

Märke: KEUNE (Nederländerna)

Line: Care Keratin Smooth - linje för elasticitet, styrka och jämnhet i håret

Status: Slut i lager

Ett annat alternativ:

Artikelbeskrivning:

Utjämning och hårdnande schampo. Innehåller keratin och provitamin B5, som ger näring och fuktar hår, lägger till glans. "Quat Complex" skyddar mot mekanisk skada. Aktiva ingredienser: keratin, provitamin B5, Quat Complex. Hur man använder: Applicera den önskade mängden fuktgivande schampo på vått hår, skum, massage i 1-2 minuter, varefter.

Utjämning och hårdnande schampo. Innehåller keratin och provitamin B5, som ger näring och fuktar hår, lägger till glans. "Quat Complex" skyddar mot mekanisk skada.

Aktiva ingredienser: keratin, provitamin B5, Quat Complex.

Hur man använder: Applicera den önskade mängden fuktgivande schampo på vått hår, skum, massage i 1-2 minuter, skölj sedan noggrant med vatten.

Cocochoco, Keratinkomplex, Marcia recensioner av frisörer

Tack så mycket för feedbacken! Och vad sägs om strykning fortfarande råd? Denna tid är tvungen att utföra proceduren med ett järn GA.MA cp3. Men värmen är bara upp till 220 gram och plattorna är inte keramiska, men turmalin. Kommer en annan typ av plattor och dessa minus 10 gram vara av stor betydelse? Eller behöver du fortfarande inte dem?

Kanske skulle det vara bättre om du beskriver ditt hår (deras tillstånd)

Läs LJ forum deltagare och det är vad jag hittade

Jag skulle rekommendera nya produkter från Cadiveu Professional-Glamour Plus och Acai Therapy Blonde!
Restaurerar, behandlar och räter ut!
Nya formelbaserade bara naturliga ingredienser!

1. Ej giftig, utan kaustisk lukt, behöver inte skyddsutrustning (glasögon, handskar, masker, huvar)
2. Du kan tvätta omedelbart, ingen anledning att vänta 72 timmar och uppleva besvär.
3. Smoothes, läker och återställer hår.
4. Effekt av förfarandet upp till 3 månader
5. Djuphydrering och näring.
6. Fuktar och närnar hårändarna.
7. Förhindrar hårfärgning, bevarar färg, förhindrar förgyllning
8. Koncentrerad formel 10-15 procedurer - mycket kostnadseffektiv
9. Ekologisk behandling - endast naturliga ingredienser
10. Stryk temperatur 180 grader
11. Eliminerar förvirring och porositet av hår!

-sockerrör cystein är en naturlig hårrätare
-Acai antioxidant bär extrakt
-Omega 3,6,9 fettsyror

Denna produkt kommer att få ditt hår till liv igen!

Alla detaljer finns på telefon (495) 6276130 Eugene
Fri leverans i Ryska federationen
Direkta transporter från Brasilien

Keratin Shampoo

Lyxiga glänsande krullar - drömmen om varje tjej. Därför ifrågasätter frågan om att välja ett tvättmedel för hår och hårbotten nästan allt rättvist sex. Skönhetssalonger och kosmetologicenter erbjuder oss olika uppsättningar av procedurer och hårprodukter med keratin. Butiker och kosmetika webbplatser annonserar keratin schampon och vårdprodukter. I det här fallet lovar vi ett frodig, glänsande och lydigt, friskt hår.

Keratin är en typ av protein. Höghållfastt naturligt protein, som utgör grunden för strukturen hos människohår.

Många damer är missnöjda med hårets ömhet och torrhet. Någon testar dagligen sin frisyr för styrka med varma hårtorkar och gardiner. Någon experimenterar ständigt med färgning. Och någon av naturen fick ett svagt och främmande hår. I alla dessa fall är det nödvändigt att ta hand om lämplig vård och näring av håret. Bäst av alla medel och folkmetoder med uppgiften att läka hårschampo klarar av keratin i kompositionen.

Särskilda funktioner

För all den magiska effektiviteten hos sådana tvättmedel finns det en "men". Shampoo som innehåller detta protein är inte lämpliga för alla. En karakteristisk egenskap hos dem är lågt såpigt. Detta komplicerar något användningen av produkter med keratin. Det rekommenderas inte att använda det här rengöringsmedlet varje dag för hårda ägare. Fördelarna med keratin shampoo inkluderar:

 • skonsam rengöring av hårbotten;
 • bevarande av långsiktig effekt från färgnings- och rätningsförfaranden;
 • skapande av ett naturligt skyddande barriär på håret från negativa yttre påverkan;
 • hår lydnad och silkiness.

Med alla fördelar med keratin shampoo fungerar de inte lika för alla. Ofta beror resultatet på rätt sätt för din hårtyp. Alla olika sådana produkter är indelade i två stora kategorier:

 • speciella schampon, som används av mästarna i salongerna före keratinutvinningen (de är mycket djupt rengjorda, bidrar till öppningen av hårnålarna);
 • "Svagare" schampon för daglig oberoende användning (med effekt av utjämning, spegelglans, lätt kamning och styling).

Huvudskillnaden för keratinbaserade produkter är innehållet i naturliga aktiva ingredienser.

De tar inte bara bort allt onödigt från hårbotten, men är inbäddade i hårstrukturen. Keratinmolekyler fortsätter att fungera, även när schamponet redan har tvättats bort. Till skillnad från de flesta andra medicinska koncentrat och masker. Systematisk och regelbunden användning kommer att ge låsen sund skönhet och glans, återställer skadade strängar.

Läs mer om keratinschampo i nästa video.

Princip för verksamheten

Det finns inga speciella egenskaper vid användning av keratinschampon. Behandla dem som om de var ditt vanliga tvättmedel. Den enda skillnaden är exponeringstid. Efter applicering rekommenderas att hålla keratinschampot i sex till åtta minuter. Detta räcker för att keratin klarar av rensning av hud och hår och tränger in i hårvågorna.

Svar på huvudfrågan - hur keratin interagerar med håret och vilken effekt det ger. Som ett resultat av effekten och sammansättningen av detta protein är ett oumbärligt naturligt byggmaterial för hår. Han är ansvarig för smidighet och hälsa, ditt estetiska utseende. Regelbundet i kontakt med skadat hår fyller proteinet skadorna i sin struktur.

Användningen av detergentkompositioner med keratin har signifikanta fördelar:

 • ett brett utbud av verktyg i olika prissegment;
 • bekvämlighet, smärtlöshet och säkerhet;
 • varaktig effekt, varar upp till sex månader.

Sådana medel sparar avsevärt vår tid för att gå till befälhavaren för lämplig procedur.

Det är en värdig analog av salongtjänster, glädjande tilltalande med prisillgängligheten.

Testdrivna schampo med keratin, du kommer att se i nästa video.

struktur

Marknaden för kosmetiska produkter berikad med keratin är fylld med mångfald. Populära märken tenderar att släppa i sin rad verktyg med innehåll. De skiljer sig åt i kostnad och effektivitet, vilket direkt beror på schampons komponenter. Produkter som leder märken av hårfärg innehåller en mängd olika formler och ämnen. Låt oss se vilka som är värdefulla för vårt hår och vilka som bör undvikas.

Huvudkomponenterna som finns på keratinschamponetiketter är:

 • Prokeratiner och ceramider (arbeta för snabb återupplivning av håret, vilket gör det smidigt och glänsande). Hjälpsam.
 • Proteiner. Dessa element är nödvändiga för ägare av känslig hårbotten. På grund av det mjukare tvättmedelskompositionen och multifunktionella proteiner bryr sig intensivt om torrt, skadat och trött hår. Skydda pålitligt mot aggressiva yttre faktorer.
 • Extrakt och oljor av arginin och amarant. Stimulera expansion och tillväxt av blodkärl, förbättra blodcirkulationen. Kör processerna av hårnäring, förlänga deras ungdomar och förbättra återhämtningen.

Förekomsten av bioaktiva molekyler i kompositionen av keratinschampo - oljor, extrakt, aminosyror - ansökan om effektivitet och fördelar med produkten. Kemiska element - parabener, dofter, sulfater - bör undvikas. Deras inverkan på håret negativt.

Även mycket problematiska hår skadade av kemiska och naturliga faktorer kommer till liv med keratin exponering.

Det viktigaste är att välja ett verktyg som passar dig och kommer att arbeta för att lösa problemet - att stärka, återfuktas, mätta, räta ut eller återställa. Med systematisk användning av schampo med keratin lipidbalans och fukt i håret återställs.

Vissa misstänker i tron ​​att hästkeratin används vid framställning av sådana schampon. I verkligheten får tillverkare för detta ändamål ett ämne från fårull. Formeln för vissa märken av schampo innehåller, förutom keratin, hästolja.

Hur man väljer

Hitta rätt keratinschampo för dig. Det är viktigt att självklart definiera det resultat som borde ge oss medel. Det är naturligtvis bättre att välja professionella shampoo linjer. Sådana verktyg har utvecklats i speciella laboratorier och har en verkligt "fungerande" effekt. Deras största nackdel är priset. Eftersom kvaliteten på sådana produkter är hög och resultaten kommer inte vara långa i kommande. Medlen "enklare" garanterar inte blixt och synlig recoil. Men här hittar du en kvalitetsmodell.

För att få resultatet av schampo med keratin, måste kompositionen vara verkligt sulfatfri. Inskriften på etiketten "utan sulfater" är inte en garanti för deras frånvaro. Läs noga kompositionen. Ett säkert tecken på en dålig schampo - håret efter det är inte slät, det ser ut och känns smutsigt, passar inte bra och borst som halm. Sulfater - de ämnen som ger "soapy" schampo och låter dig tvätta av föroreningen. Därför kan de inte klara sig utan dem. Följande delar påverkar hårets hälsa väldigt negativt och dess innehåll bör undvikas:

 • Natrium Lauret Sulfat;
 • Dinatrium Laureth sulfosucinat;
 • Natriumklorid;
 • Diethanolim (DEA);
 • Monoetanolamin (MEA);
 • Trietanolamin (TEA).

Alla dessa är aggressiva ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), som påverkar huden och håret negativt. De dehydrerar dem och kan utlösa inflammatoriska processer.

De viktigaste negativa egenskaperna hos ytaktiva ämnen - de orsakar utlakning av keratin från håret.

Att undvika produkter med dessa ämnen på etiketten, i en stormarknad är det lätt att hämta schampon som inte kommer att skada hälsan utan att dra nytta av. Efter att ha läst den här artikeln kan du enkelt hitta ett verktyg som återställer balansen hos spårämnen, kommer att få en helande effekt på hårbotten.

Du kommer att lära dig mer om keratin hårrätning och hårvård efter proceduren från följande video.

Översikt över populära verktyg

Kända kosmetiska märken producerar professionella keratinschampon och analoger för hemmabruk. Låt oss lära känna de mest populära varumärkenas medel.

 • Estel "Keratin". Särskilt schampo med hydrolyserat keratin och aminosyror. Det tränger in i hårvågorna och mättar dem. Den känsliga kompositionen tar försiktigt bort föroreningar från hårbotten.
 • Komplimang. Innehåller arginin, biotin och panthenol. Shampoo för regenerering av skört, matt hår med delade ändar. Bioaktiva komponenter i komplexet berika och skydda hår, ger jämnhet och styrka. Forma en skyddande barriär och progressiv regenerering av hårstrukturen.

Keratinkomplex

Lyckligtvis har tider passerat när det var mycket svårt att köpa kosmetika, och bara några kunde få vårdprodukter av hög kvalitet. För närvarande är marknaden litterärt fylld med en mängd olika kosmetika, så valet är ofta inte ett problem. Samtidigt skrämmer sådan mångfald ofta moderna kvinnor och män. Ibland tar det mycket lång tid att bestämma vilket företag att föredra, vilka produkter som är bättre och säkrare, vilket innebär att det är bättre - dyr eller genomsnittlig kostnad, och varför priserna på vissa kosmetika bara är orimliga.

Vissa tjejer, för att inte spendera sin styrka på långsiktiga studier och tester, går till en skönhetssalong och litar på vård av hud och hår till erfarna specialister. De kvinnor som inte gillar att gå till frisörer, har inte extra tid för detta eller möjlighet till regelbundna kosmetiska procedurer, väljer noggrant de medel som ska bry sig hemma. Det är värt att notera att du kan få samma resultat som i lyxsalongen på ditt eget badrum om du använder professionella förberedelser av kända företag.

Coppola keratinkomplex

Professionella frisörer står aldrig stilla och arbetar regelbundet för att hjälpa män och kvinnor att hålla sina lockar vackra, glänsande och friska när som helst på året. Keratinkomplexet har visat sig både inom den professionella marknaden och skönhetssalongbesökare. Pärlan i kollektionen av varumärket - hårrätningen Keratin Complex - är en unik utveckling, vilket är svårt att hitta en analog. För första gången lärde de sig om det 2007, med hjälp av komplexet kunde många kvinnor med stygga krullar glömma rätningsproblem och återställa sin skönhet och hälsa mot sina strängar, utan att överge rätningen. Många recensioner av Keratinkomplexet - från internationella experter till vanliga användare bekräftar att produkterna i det här varumärket är av mycket hög kvalitet, perfekt för att återställa och utjämna även de mest livlösa, skadade och överdrivna strängarna och uppfyller alla internationella kvalitetsstandarder.

Keratin hårkomplex, vad är funktionen

Fördelarna och egenskaperna hos varumärkesvarorna talar för sig själva:

 1. Den största fördelen varför många kvinnor försöker köpa Coppola keratinkomplexet i vilket fall som helst, är frånvaron av skadliga ämnen som skadar våra lockar.
 2. Förutom rätningsträngar, behandlas keratinkeratinkomplex från insidan och utsidan.
 3. Sammansättningen av kosmetiska produkter innefattar 40% keratin, vilket erhålls från fårens ull.
 4. I ett eller två förfaranden blir krullarna som om de aldrig varit föremål för färgning, kemisk perm, många torrmedel med hårtork och kosmetika av låg kvalitet.
 5. Effekten av proceduren keratinkomplex Coppola varar från 3 till 6 månader. Men deras attraktiva utseende beror också på korrekt vårdhemma.
 6. Keratinkomplex är värt att köpa för kvinnor som är trött på den dagliga utformningen av sina stygga strängar. Även efter ett förfarande ändras din hårstil väsentligt.

Brand kosmetika

 • Naturligtvis är det mest populära linjärverktyget Keratin Complex Smoothing Therapy. Revitaliserande rätning Keratinkomplexet är ett steg i en ny era av vård för hår. Fördelarna med förfarandet är uppenbara: Du får raka strängar i flera månader (verktyget kan räta upp till 90% av lockiga lås) och keratin stärker dem från insidan och ändrar strukturen, så att du får en helande effekt.
 • Serien innehåller också keratinvårdsprodukter för Replenisher Complex. I deras sammansättning finns effektiva proteiner av vete och soja, som är utformade för att djupt närma och fuktar kutiklet och hårsäckarna. Shampoo och balsam i denna serie är ett perfekt val för behandling i kombination med nivelleringsberedningar.
 • Blondeshell-serien och Color Care är utformade för att bibehålla färg, och är det bästa valet för ägare av färgade trådar. Den första produkten är avsedd för vård och näring av strängar som är målade i ljus nyanser eller grå. Den komplexa effekten hjälper till att mätta krullarna med keratin, öka deras elasticitet och glans. Färgvård är ett skydd mot färgpigment som inte tillåter att trådar blekna efter färgning och torkas ut efter exponering för skadliga kemiska färgämnen.
 • Maskinkonditioneringen Keratinkomplexet från Coppola är ett idealiskt lämnande och skydd för varje dag. Det räcker att placera det på rena våta strängar och lämna i 20 minuter - och du får ett komplett utbud av näringsämnen som kommer att stärka och läka varje krökning. Det låga priset på det amerikanska keratinkomplexet gör det populärt i stora städer, till exempel Moskva och St Petersburg, där det är mycket viktigt att alltid se snygg ut och hålla sig uppdaterad med de senaste modetrenderna.
 • En av de mest populära formuleringarna från det amerikanska företaget var naturligtvis Keratinkomplexa Coppola-schampon. Presenterade produkter innehåller ett komplett utbud av aktiva läkemedel som är idealiska för kontinuerlig användning med vilken typ av hår som helst, både som förebyggande vård och mild behandling. Shampoo Keratinkomplex för färgat hår Färgvård - är en absolut slag av försäljning. Varje tjej gillar att utföra experiment med färg och konsistens av lockar, på grund av vilka de ofta blir torra, förlorar volym och attraktiv glans. På toppen av det, färgen tappar över tiden och du måste tillgripa färgning igen. Alla dessa negativa aspekter neutraliseras tack vare det här verktyget, de positiva recensioner som i många år bekräftar deras fortsatta effektivitet. Sammansättningen av Keratin Complex Shampoo innehåller proteiner av vete och soja, priset på fonderna, men når inte oanständiga höjder. Sammansättningen är en harmonisk kombination av naturliga ämnen som effektivt påverkar locken och hårbotten. Tack vare dessa komponenter gör de strängarna mycket starkare, elastiska och ger dem önskad volym och attraktivt hälsosamt utseende, vilket håller färgen på dina lockar ljus och rik under lång tid.
 • Komplexet innehåller en annan mycket effektiv produkt - djupt rengöringsschampo, som fungerar i flera riktningar. Det rengör försiktigt strängarna från smuts. Kompositionen innehåller aktiva växtkomponenter som ökar blodcirkulationen, väcker vilande hårlökar, stimulerar tillväxten av nytt hår. Shampoo av detta varumärke är ledande inom försäljning, detta bekräftas av många keratinkomplexa recensioner.
 • Amerikanska forskare stoppar inte vid vad som har uppnåtts och presenteras för allmänheten den senaste Infusion-serien, som redan kan köpas på vår hemsida. Denna kurs är den perfekta kombinationen av keratinrika läkemedel som blir ett verkligt ogenomträngligt skydd för håret från de skadliga effekterna av miljön, uttorkning och kemikalieexponering. Det här är den senaste utvecklingen som samlats in i en flaska. Den mest kraftfulla effekten, naturliga komponenter, användarvänlighet, snabb effekt och rimligt pris - fördelarna med denna kosmetika kan listas oändligt. Men det är bättre att försöka en gång!
 • Keratin Complex Replenisher - pärlan i samlingen av vårdgivare. Detta är ett keratintillskott, vård för försvagat hår, vilket inte tillåter gallring. Det används också för profylax om du har en viss typ av hår eller ofta verkar på det. Efter att ha studerat recensionerna på Keratin Infusion Complex från Coppola är det lätt att förstå att användningen av hela kursen är garanterad att göra dina lockar friskare, mer voluminösa och lydiga, och du - mer attraktiv och önskvärd i människornas ögon.

Känd tillverkare stannar inte där, producerar regelbundet produkter för restaurering och behandling av olika hårtyper. Du kan köpa professionella verktyg utan att lämna ditt hem, i vår specialiserade onlinebutik hairco.ru.

Men det trevligaste är att du kan köpa ett keratinkomplex till ett mycket bra pris, eftersom vi säljer produkter direkt från tillverkare.

Shampoo Keratin Care Care Keratin Smooth Shampoo

Information

Vid kundens vägran av varorna av personliga skäl vid mottagandet av den från kuriren är kunden skyldig att betala fraktkostnaden.
Vid partiell vägran från kunden av varorna av personliga skäl vid mottagandet av den från kuriren är kunden skyldig att betala fraktkostnaden om kostnaden för resterande varor är mindre än det fastställda beloppet för fri leverans. Om värdet av de återstående varorna är större än det angivna beloppet är leverans gratis.

Enligt butikshandlingarna skickas vissa professionella varumärken med smal efterfrågan på helt eller delvis förskottsbasis. Dessa produkter inkluderar färgämnen Lakme, Indola, Dikson och så vidare.

Observera att utseendet på produkten som presenteras i professionell förpackning kan skilja sig från bilden på produktkortet.

Observera att under transport av varor kan i sällsynta fall följande inträffa:

 • Pappersförpackning kan vara skadad;
 • Försegling på produkten kan vara skadad.

Vi gör allt som är möjligt så att ordern når dig utan att kompromissa med förpackningens integritet.
Produkter från Gigi, Holy Land och Medical Collagene 3D varumärken är särskilt sårbara.

Från varje betald order till ditt personliga bonuskonto returnerar 1% av inköpsbeloppet.

För varje recension som godkänts av moderatorn kommer 15 rubel krediteras till ditt bonuskonto.

Du kan betala bonuspoäng vid efterföljande köp. Status för bonuskontot kan ses i ditt konto.

När det totala värdet av order når mer än 10 000 rubel - en kumulativ rabatt på alla efterföljande inköp på 5%

När du köper totalt 25 000 rubel får du 7% rabatt.

Med ackumuleringen av mängden 50 000 rubel - 10% rabatt

Med ackumuleringen av mängden 100 000 rubel - 12% rabatt

Med ackumuleringen av mängden 150 000 rubel och över - en rabatt på 15%

Varning! Systemet tar endast hänsyn till inköp av registrerade användare. Om du gör en beställning via telefon och utan registrering, kommer det inte att beaktas i systemet med kumulativa rabatter.

Registrering sker automatiskt om du gör varan genom vår webbutik.

Coppola Keratin Complex Keratin Care Shampoo 400 ml

tillbaka till kategorin Keratinkomplex

Recensioner (1)

keratin schampo
Alla produkter från detta märke är uppmuntrande - så att strukturen har återställts, har jag inte märkt ännu (jag använde den i ca 2 veckor), men mitt hår blev mjuk, silkeslen, som efter salongprocedurer. så jag blev en riktig fan av det här varumärket och kommer att köpa det om och om igen. och jag råder alla!

Vi rekommenderar:

Vichy Dercos Anti-Skal Avancerad Action Shampoo För Normal Till Oljigt Hår 390 ml

Intensiv skum för sköljmedel för normalt och fettigt hår

Vichy Dercos Anti-Skal Avancerad Action Shampoo För Torrt Hår 390 ml

Intensiv sköljmedel för sköljmedel för torrt hår

Vichy Dercos Neogenic Redensifying Shampoo 400 ml

Shampoo för att öka hårdets densitet

Vichy Dercos Energizing Shampoo 400 ml

Shampoo toning mot förlust med amineksilNästa Artikel
Stora lockar med curlers - gör hår hemma