Keratinåterställning Estel Keratin - recensioner


om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Skötsel» Estel keratin hår mask recensioner

Estel keratin hår mask recensioner

Keratin hårmask - gäller inte alls för keratinhår restaurering

Fördelar: Hårlös och slät, bekväm att applicera, lätt att tvätta, mycket trevlig lukt

Nackdelar: Håret växer fett snabbare, det finns praktiskt taget inget keratin, det finns ingen effekt från applikationen

☆☆☆☆☆☆ ALLA GODTIDDAGAR. ☆☆☆☆☆☆

Jag köpte en uppsättning keratin från Estel, jag skrev redan en recension om keratinschampo - jag säger genast att spetsen inte är positiv och masken glädde mig inte.

Keratin Mask Tuba Bekväm, inverterad

Masken är mycket bekväm konsistens, tjock, har en trevlig arom, lätt och jämnt applicerad över hela längden av håret.

Det rekommenderas att ansöka om 25 minuter, men från min egen erfarenhet säger jag genast att 25 minuter inte räcker till för att applicera, för att uppnå åtminstone någon effekt är det nödvändigt att hålla masken i ca 1 timme.

Jag måste säga att masken har inget att göra med keratinhår restaurering i salonger. Den här masken är bara med det vackra namnet "Keratin-mask" - som alla andra hårmaskor, det lägger bara till glans, men den här masken hade också stora nackdelar för mig:

- Långt håll på håret

- Fett hårbotten, så försök att inte applicera på hårrötterna

- Håret efter masken har en tråkig hårfärg som inte ser väldigt bra ut.

- Masken klarar inte av obedvet hår, håret pressar kraftigt, men slät

- Mycket torra hårändar, det var efter "keratin-serien" mina hårändar började äntligen se ut som stickande, sekantiska och inte presentabla.

Det är möjligt att prata om nackdelar i den här serien under en lång tid och mycket, men kanske är det bara den här serien som inte passade mig, eftersom Estel inte är ett mycket dåligt hårmärke - det kommer jag gärna att använda, men andra produkter

Jag föreslår att jag läser min hårvård:

- Regenererande mask från ESTEL + hårfoto

- Kokosnötolja

- Toning hår i salongen utan ammoniakfärg

Idag, exakt en månad för att använda Estel Keratin-masken efter Thermokeratin spa-behandling. Tillagd bild efter 3 månaders användning.

Fördelar: håret är lös och slät, gör håret tätt, förbättrar avsevärt hårets struktur, tvättas lätt, mycket behaglig lukt, fuktar

Nackdelar: håret blir fett snabbare

Senast genomgick salongen ett förfarande för hår "Thermokeratin" och för att upprätthålla effekten på rekommendation av befälhavaren förvärvade deras schampo och Estel Keratin mask. Denna recension om maskkostnaden - 450 p.

250 ml flaskan ser sig så här ut:

Tillverkaren beskriver hur man använder:

Nu om själva masken) Konsistensen av medeltäthet, vit tät färg. Det luktar mycket bra, obehaglig och diskret lukt. Maskinkonsumtionen är stor, för en månads användning är rörets golv borta (mitt hår är färgat och är upp till midjan). Efter tvättning är håret oerhört glänsande)) och känslan av tjockt hår bevaras. I allmänhet är jag nöjd med masken, men jag reducerar en stjärna för det faktum att håret nästa dag förlorar sin attraktivitet, dvs håret blir fet på rötterna och tipsen behöver fortfarande extravård.

I allmänhet, för månaden med användning av en mask och Estel Keratin-schampo, var resultatet välbränt och mättat hår (jag hoppas fortfarande att en viss procent av keratin fortfarande finns i dessa produkter):

Det är på andra dagen efter tvätt med en mask.

***** Jag skulle vilja lägga till ett foto av håret efter att ha använt masken i 3 månader. Jag tycker nu att håret ser mycket bättre ut, döm själv:

Feedback om shampoo av samma serie kan läsas här.

Feedback på spaet "Thermokeratin" HÄR

Mediokra..

Nackdelar: håret blir tjockare snabbare, högt pris

Estel Keratin keratinmask med schampo och keratinvatten presenterades för mig. Jag använde alla dessa tre produkter både separat och tillsammans. Jag delar mina intryck angående masken. Jag börjar med förpackningen. Det tycktes mig inte riktigt bekvämt - ett litet lock, det stänger inte helt. Ja, och masken pressas ut dåligt, speciellt när flaskan slutar. Masken i sig har en tjock konsistens, vit färg och en konstig kemisk lukt. Lukten är absolut inte naturlig. Återstår på håret efter sköljning. Som i allmänhet finns det fortfarande känslan av fethet i håret. Jag vet inte, kanske så tänkt av tillverkaren. När det används tillsammans med samma schampo ser håret lite bättre ut än vid användning med andra schampon. Även om denna skillnad knappt märks. Vilken typ av super glans hår från att använda en mask såg jag inte. Mjukhet och silkiness också. Effekten av hårkonsolidering tyvärr också. Inte bättre än vanliga masker, vars kostnad är 5 gånger billigare.. Masken misslyckades helt och hållet att klara av mitt hårs fluffighet. För priset på ca 500 rubel skulle jag inte köpa den här masken själv. Det är inte värt pengarna.

Otroligt glans. Håret är kompakt och passar bra. Tillägg på sex månader.

Fördelar: + glans, glans, jämnhet, hårdhet

Mitt hår kräver, förutom regelbunden tvättning med balsam, eventuella hygienprocedurer. Under de senaste två åren har hon använt Estels screening.

Nyligen har de ett nytt förfarande för att lämna Estel Termokeratin. Eftersom det är bekvämt för hemmabruk beställde jag. Jag köpte direkt från Estel, det kostar 990 rubel nu.

Det är verkligen bekvämt att göra mest, i tid 10 minuter. När du applicerar andra fasen blir håret varmt, tydligen därför i namnet THERMO. Förtvätt ditt hår med vanliga Shauma-shampoo, specialerbjudanden. schampo beställde inte.

Resultatet är mycket nöjda. Håret är behagligt, smidigt och otroligt glänsande.

Jag anser att det är fel att lägga till ett foto "FÖRE" när håret inte tvättas eller läggs, därför lägger jag till ett foto dagen före proceduren efter tvätt. Innan fotot "efter" gjorde jag det med en blixt. det var redan kväll, så en del av briljansen beror bara på blixten. efter efter

Här är ett foto av masken

och sammansättning av termoaktivatorn

Av någon anledning finns det ingen komposition på vattnet, men jag har redan kastat ut lådan med instruktioner, dess volym är 100 ml.

Det anfördes att uppsättningen är tillräcklig för 20 procedurer för medelhår.

Att döma av kostnaderna för förfarandet kommer att sluta aktivatorn först. Jag vet inte om de kommer att sälja varje fas separat, eftersom den nu är skärmad.

Tillägg sex månader efter inköp:

Tillbringade ett paket om fyra månader, den första masken slutade. Vodichkoy stannar ibland ibland.

Köpt inte längre och kommer inte. Thermokeratin ger en vacker visuell effekt, hårets hälsa påverkar inte. Jag tyckte inte om det faktum att efter det blev håret kammade lite sämre (tipsen klamrade sig mot kammen) och tipsen som de färgades och blev hårdare, kan du se det på bilden, så efter varje procedur. Kumulativ effekt noteras inte heller. Att efter den första som efter femte proceduren är effekten en, den tvättas av någonstans efter den andra tvätten.

Jag rekommenderar fortfarande hår som är vackra efter proceduren.

Keratinvatten, vilken typ av djur är det här?) Vad är speciellt om det? Gör keratin i keratinvatten, fördelarna och nackdelarna. (+ många produkt- och hårfoton)

Fördelar: Håret är perfekt kompakt och jämnt, gör splittrade ändar osynliga, ger sken, gjord i Ryssland

Nyligen har jag alltmer börjat skriva recensioner på produkter och alla slags relaterade produkter för hår, så jag kommer fortsätta, jag gillade verkligen den här saken!)

Idag vill jag prata om ett intressant verktyg från Estel, det här är Keratinvatten.

förpackningar pantsatta löften

Så här ser det ut. Utseende värdig. Det är trevligt att hålla en sådan flaska i sig, det är glädjande för ögat, koncist och samtidigt ljust, strikt och så professionellt!)) Packat i en kvalitetslåda är detta ett skämt för dig!))) Ögonet är generellt nöjd!

Estel Termokeratin Keratinvatten för hår ersätter flera vårdprodukter på en gång. På grund av den unika näringsformeln med en hög koncentration av keratin, återuppliver produkten de svagaste strängarna, vilket ger dem en bländande glans och jämnhet i siden.

Jag fick reda på det här intressanta verktyget här, i de öppna utrymmena i Ayrek, och jag bestämde mig definitivt för att prova det, men på något sätt fanns det ingen anledning, och sedan letade jag efter ett Estels skärmpaket under lång tid och jag kom över det här keratinvatten, så jag tvekade inte att lägga till den i ordern, om någon behöver det, nedan är en direktlänk till produkten, det här är den andra produkten jag köpte på nätbutiken Beauty Club Milena:

Referens - Estelkeratinvatten;

på samma ställe, förresten, köpte jag denna läckra nesmivku.

I allmänhet är detta vatten - en av komponenterna, ett sådant förfarande från Estel, som keratinhår restaurering - Termokeratin, inte förvirrad med keratin hårrätning! Förfarandena är helt olika! Så vad pratar jag om? Detta vatten är sin sista fas. Men produkten kan också användas solo, vilket jag framgångsrikt gör.

Med hjälp av Estel Keratin kan du:

rekonstruera varje hår på nivån av cortex, tätning och släta trådar från insidan, ta bort fula spröda tips, skydda krullar från negativa höga temperaturer, UV-strålning och andra yttre biverkningar.

Nu ska jag berätta om löften, som inte är synliga någonstans i litet tryck på baksidan av lådan, men direkt från framsidan av förpackningen och på flaskan!

Vad ska denna spray ge oss?

10 löften:

 • befuktning
 • keratinisering
 • tätning
 • Färgfixering
 • volym
 • utjämning
 • Termiskt skydd
 • Antistatisk effekt
 • "Lödning" tipsen
 • UV-skydd

Så stora löften? Är det inte sant? Låt oss förstå vad tillverkaren har gjort av detta, och vad kan ifrågasättas!

1. Fuktgivande.

Tja, vad kan jag säga, för att vara ärlig, att döma av kompositionen, och där i andra hand efter vatten är isopropylalkohol.

Isopropylalkohol - används ofta som teknisk alkohol i glasrenare, kontorsutrustning, etc., och som lösningsmedel i industrin.

Något är på något sätt inte så fuktigt, ja?) Jag kan inte säga att mitt hår är torrt, men verktyget gjorde det inte värre, men den här komponenten är alarmerande för mig))) Ärligt talat)

2. Keratinisering.

Tja, för att vara ärlig, i keratinisering är det, men liten, av den enkla anledningen att hydrolyserad keratin i sig, den mest värdefulla substansen som måste tränga in i håret, ligger långt ifrån första plats, därför är koncentrationen liten, men det är allt Det finns, och borde vara fördelaktigt, att ta hand om håret. dvs vi har fortfarande en del dos keratin som är bra. Du bör också göra en bokning som du inte bör glömma att denna produkt, som ingår i hela hårkeratiniseringsproceduren, fullbordar sin fas, så om du vill se ett mer uttalat resultat är det bättre att köpa hela keratiniseringssatsen. Jag valde screening. För nu)

3. Komprimering.

Här kände jag verkligen tätningen, efter att ha torkat huvudet, och helt enkelt banalt hårtorkande med den här sprayen och lite favorit nesmyvashkoy, ger en trevlig känsla av hårspackning, utan viktning, kanske på grund av sin lätta textur nästan vatten. Detta är utan tvekan ett plus.

4. Färgfixering.

Mitt hår är färgat, men jag målar inte längden, jag nyanser bara rötterna, och jag försöker sällan att göra det för att inte skada mitt hår igen än en gång. Så färgfixering skulle vara användbar för mig. Så, på den här punkten kan jag säga att färgen inte rinner från mig någonstans, men jag hade det förut. Men jag vill notera att håret var lite tråkigt, nu har det blivit mycket bättre. Så det finns något i denna "färgfixering"!)

5. volym

Det var här jag rullade min läpp lite, som jag sa, mitt hår är tunt, och givetvis skulle jag vilja ha en volym, men nog alla har länge förstått att alla dessa saker med en "volym" för hår är tillverkarens knep. Ärligt talat - Jag kände inte någon extra volym, om bara lite, men jag tror att det är på grund av tätning (punkt 3) hår.

6. Utjämning.

Med detta har jag i princip aldrig haft några problem, jag hade naturligt rakt hår och om de torkades genom att dra med en kam, så skulle de vara helt raka men inte alltid relaterade till tipsen. Keratin är i alla fall utformad för att släta hår, eftersom Detta är keratinvatten, och keratin är fortfarande närvarande i det, håret kommer i alla fall att bli jämnare.

rakt och slät hår

7. Termiskt skydd.

Tillverkaren berättade för termiskt skydd, enligt mina känslor finns det fortfarande, håret torkar inte ut när man använder en hårtork, så det här är ett bestämt plus, för en tid bestämde jag mig för att glömma termiskt skydd, eftersom de verktyg som jag använde gav mig inte ett bra resultat, ändarna brändes, håret torkades och torkades ändå. (Tjejer, om någon känner till ett bra termiskt skydd, skriv i kommentarerna, jag kommer att vara tacksam).

8. Effekten av "antistatisk"

Jo, allting är bra här, vi vet alla hur håret kan bli elektrifierat från huvudbonader på vintern, eller här är jag till exempel bär en huva. Wow! Efter att ha använt sprayen, håret elektrifierar inte alls, kam utan problem, tryck inte.

9. "Tätning" tips

Här är det väldigt positivt, tipset blir snyggare, nu på hösten och vintern ritar jag mitt hår under min jacka, naturligtvis gnider de där, och tidigare när jag tog min långslående svans ut ur min jacka såg det ut som en svamp, nu är mitt hår jämnt jämnt, de snubblar inte in i caltuns, tipsen ser inte sköra eller splittrade (naturligtvis bör du inte glömma att trimma dem, men när det är en kamp för varje centimeter är det så svårt att dela ens med skadad längd eftersom det är ditt eget, kära!)

10. UV-skydd

Att det finns UV-skydd i produkten kompletterar definitivt ett plus, eftersom alla vet att solens strålar påverkar vårt hår negativt och torkar ut det. Så UV-filtret är bra, det finns även inget att lägga till)

Några mer info:

baksidan av flaskan

Från mig själv vill jag säga att lite vatten gör det lättare att kombinera vid styling, till exempel kan jag inte omedelbart torka mitt hår, jag behöver kamma det åtminstone lite, ja, vått hår kan inte kamma, men jag har inte tid att torka mitt hår naturligt. Så om du, som jag, tvätta mitt huvud innan du går ut, när det inte finns någon tid kommer du också hitta ditt plus här.

Självklart är det mycket som jag tyckte om det här verktyget att tipsen på mitt hår har blivit mycket mer anständigt utseende, det är värt mycket. Jag jobbar på det, eftersom någon tjej vill att hennes hår ska se vackert, friskt och inte hänga torrt med en tvättduk.

Jag märkte också att från mitt botemedel skiner mitt hår bättre, men inte före den första tvätten, som det är fallet med silikon nesmyvashki, men det är något som en kumulativ effekt. Jag tänker även på att köpa mig en mask från keratinsamlingen, det är väldigt intressant!)

För mig är verktyget ganska ekonomiskt, även om jag har hår upp till midjan, gör jag ca 5-7 puffar för en användning, jag tycker att det här räcker för känslorna. Jag tror att en månad för 4 är tillräckligt för exakt ett halvt år.

vatten för hand för tydlighet

vatten för hand för tydlighet

Vattensprutaren är väldigt bra, det gör inte tomgång, och det flödar inte. Ger ett bra "dvachko" medel.

Fragrance väldigt lätt, knappt märkbar vid sprayning, inte alls på håret.

Volym av produkt - 100 ml

Pris från 280-350r

Sammanfattningsvis vill jag säga att jag gillade det här verktyget, och jag kommer att rekommendera det, även om det finns några nackdelar med det, men i allmänhet, den effekt jag får av att använda den, som de säger "på ansiktet" eller snarare "på håret")))) Det är väldigt trevligt att hålla handen över det komprimerade och hälsosamma håret, det finns till och med en känsla av att du som om du bara kom ut ur salongen, och du låg av mästaren, med alla möjliga trevliga saker som gör ditt hår bättre och vackrare. Jag vill röra och röra!)

Allt vackert och friskt hår! Till nya recensioner!)

Feedback om keratinschampo Estel Keratin

Fördelar: hårets hår, tätning av hårets spetsar, keratinisering, mjukt hår, behagligt doft, utjämning av hår, värmeskydd, fuktgivande, hårförpackning, UV-skydd, färgfixering

Jag såg på Estels hemsida en ny keratin hårvårdsserie och bestämde mig för att jag behöver oooooochen))

Vad vi har: mitt hår är kilned för permanent riktning, färgning och frekvent användning av hårtork och utyuzhka.Svoi hår naturligt vågigt, poristye.Ot denna serie väntade hydrering, återvinning, ger glans till håret och värmeskydd med användning av styler hår.

Serien innehåller 3 produkter: keratinschampo, keratinmask och keratinvatten.

Jag köpte genast alla 3 produkter, så jag kunde gå))) och i allmänhet ångrade jag inte det)) Vad vi skriver:

ESTEL KERATIN keratinhårschampo. Professionellt schampo för håråterställning och keratinisering. Rengör håret och hårbotten noggrant. Återställer hårkvaliteten, ger elasticitet och mjukhet. För att förbättra effekten av mättnad av hår med keratin och aminosyror efter applicering av schampon, använd keratinmask och keratinvatten i ESTEL KERATIN-serien.

Keratin hår mask Estel keratin återställer och ger näring åt håret iznutri.Sohranyaya fuktbalansen i hårstrukturen, återställer håret mjukhet, elasticitet och elastichnost.V resultat termly ansökan mätta håret med keratin, blir tätare och fyllde bleskom.Dlya förstärkningsmättningseffekt hår keratin och aminosyror Använd keratinvatten ESTEL KERATIN före och efter appliceringen av masken.

Keratin vatten Estel Keratin.10 egenskaper: återfuktande, keratinisering säl, Tsvetofiksatsiya, volym, razgoazhivanie, Thermal, Effect "antistatisk", "Tätning" tips, UV-skydd ".

Mina intryck: I serien nravitsya.Samo mycket elegant design, schampo och mask volym mig nog, 250 ml, jag använder för ca 2 månader, och har inte gått ännu och poloviny.Pri tvätta 2-3 gånger i veckan.

Hår efter tvätt som silke, uvladneny uprugie.To och vad jag förväntar från serien, allt opravdalos.Keratinovaya vatten tätar verkligen håret, hårtopparna fuktas och hår fylldes med glitter, tsvetofiksatsiya bara kände: färgen är mycket längre på min volosah.V I allmänhet rekommenderar jag serien. Mycket bra sak

Jag bifogar ett foto av en serie och kompositioner

Efter proceduren är jag den lyckligaste!

Plusser: uppfyller verkligen alla angivna krav, lätt att använda

Håret, lockigt och poröst, rätade alltid med ett strykjärn, vilket orsakade en mycket stor skada på håret. Hon ville verkligen försöka laminera förfarandet och var nöjd.

Steg 1 - tvättar håret med schampo för djup rengöring, tar bort greasiness, hår "öppnar", redo att applicera den speciella kompositionen.

Steg 2 - hårtorkning följt av appliceringen av kompositionen.

Steg 3 - väntetiden för exponeringen är 35 minuter, varm.

Steg 4 - torkning, styling.

Bottom line: Fluffiness avlägsnades, håret blev mättat med keratin, vägde ner och jag är mycket nöjd med hårets struktur

Cabin approach, men hemma tycker jag det är möjligt att använda.

Den som tvivlar: tveka inte, det är värt att försöka förstå hur mycket nytta detta förfarande kommer att ge dig.

I samband med schampongen i denna serie är mycket effektiv! Hårvård behöver!

Fördelar: Det är trevligt att röra på håret, håret är fräckt och slät, cool lukt som håller hela dagen, fuktar

Jag fick en mask i samband med det här märkets schampo för en månad sedan i salongen, där jag skulle göra en hårklippning (ta bort splittrade ändar och utskjutande ändar). Hårklippningen avbröts eftersom frisören erbjöd mig ett annat alternativ - att behandla håret med hjälp av vårdande kosmetika. Hon sa att verktyget är bevisat, och jag litar på henne 100%.

Omedelbart hemma försökte jag den här masken. Jag tvättade mitt hår med schampo, sedan sätta på en mask i 5-7 minuter. Det är självklart inte mycket bekvämt att gå runt huset med ett vått huvud, för att vänta när håret är näring. Men effekten är värt det. Masken är mycket lik balsam. Applicera på samma sätt. Förbrukningen är också densamma. Jag ännu mer att säga, om rasen i sin hand en liten mask med vatten och applicera på håret, och sedan skölja bort, detta kommer att vara samma balsam, eftersom sammansättningen av masker och salvor har liknande och skiljer sig endast i koncentrationen. Efter att jag tvättat av masken, och det tvättades mycket väl, lämnade håret att torka lite utan styling och torkade sedan med en hårtork. Det här är något otroligt. Till hår och vill röra. De är mjuka, luftiga, silkeslen. Och de luktar fantastiskt! När man lägger på anslag som tidigare förvirrat hår. Och nu är ingenting förvirrat! Rett från skummet (lägg på rötterna), det utan det. Även om effekten av att lägga sig där. Det innebär att skummet inte glidde av med plötsligt friskt hår))). Hon är där, bara hår är lika mjukt.

Masken är naturligtvis inte billig. Men jag är mycket nöjd med henne och jag tror att mitt hår förtjänar det. Jag har åtminstone redan sparat på en hårklippning. Mitt hår ligger strax under axelbladet, det vill säga de betraktas så länge, mitt hår är varannan dag, maskerna stannade någonstans runt halva röret. Men jag vill säga att mitt hår inte skadades av något annat än sommarsolen.

Typer av färdiga hårmaskor från Estel

Estelle hårmaskor finns på listan över de mest populära hårvårdsprodukterna. Års erfarenhet gjorde det möjligt för företaget Estel att investera i maskerna hela sin arsenal, för att skapa helt unika produkter som bryr sig om lock.

Ett unikt recept ger dig möjlighet att behålla trådar, fuktar, närnar dem, läker, återställer efter styling, torkning och färgning. Ett stort sortiment av masker låter dig välja den som fungerar bäst på ditt hår.

För enkelhets skull finns nedan en översikt över Estelle hårmaskar, såväl som kundrecensioner.

Formuleringar av färdiga produkter

Estelprodukter har en mycket viktig distinkt egenskap - dess sammansättning är baserad på naturliga ingredienser.
Till exempel:

 • vitaminerna A och E;
 • jojobaolja;
 • veteproteiner;
 • kastanjutdrag
 • naturligt keratin;
 • lanolin;
 • Betain.

Vad som inte finns i masken är parabener och silikoner. Därför blir krullarna efter användning medellätta, lätta, mjuka och glänsande. Verktyget måste appliceras en - två gånger på sju dagar.

Sammansättningen framställes i en volym av 250 ml. Du kan köpa en burka till ett pris som börjar från 300 rubel.

Att passa

Masken är utformad så att de kan användas av absolut alla. Företaget har skapat produkter för alla typer av hår:

 • torr;
 • fett;
 • normal;
 • skadad;
 • lockigt;
 • målat;
 • ljus nyanser;
 • mörka nyanser.

Det är bara viktigt att välja din produkt. Från kontraindikationer är det möjligt att skilja endast individuell intolerans av någon komponent, såväl som förekomsten av skador på huden.

Fördelar och nackdelar

Recensioner av masker från företaget Estelle är mycket positiva. Baserat på detta framgår följande fördelar:

 • tack vare de naturliga komponenterna i kompositionen läker krökarna snabbt, förvärvar glans;
 • Frånvaron av parabener, silikoner gör inte håret tyngre;
 • masken är ekonomisk - med regelbunden användning av burken är det tillräckligt i fyra månader;
 • Kostnaden för fonderna är tillräcklig.
 • De första resultaten är omedelbart synliga - krullarna blir mjuka, blir lydiga;
 • kompositionen har en trevlig arom;
 • De flesta komponenterna är naturliga, vilket indikerar produktens höga kvalitet.

Vad gäller bristerna innefattar de:

 • burk utan dispenser, det är omöjligt att bestämma rätt mängd medel;
 • maximal effektivitet uppnås endast med det exakta urvalet av medel för hårtyperna.

Typ av droger

1. För att återhämta sig.

Estel Keratin keratin hårmask är en idealisk lösning för att återställa krullarna efter aggressiv färgning. Estels keratin appliceras på krullarna, inte bara från utsidan, men också från insidan, fullständigt rekonstruerar den skadade hårstrukturen.

Efter applicering av keratinmasken blir håret tätt och starkt. Kundrecensioner karakteriserar Estel Keratin keratin hårmask som en lätt fuktkräm som rekommenderas för användning i intervallet mellan mer intensiva formuleringar.

Estel Otium Aqua är en utmärkt fuktkräm. Speciellt är masken användbar för mycket torra, skadade trådar som behöver riklig fukt. Med regelbunden användning blir håret glänsande, starkt och friskt.

3. För skadad.

Estel Curex Therapy Intensive Mask är speciellt utformad för att behandla skadade strängar. Permanent färgning, torkning och styling försvagar, förstör krullarna, så det är viktigt att återställa strukturen.

På grund av innehållet i naturliga komponenter i masken i form av jojobaolja och biotin blir krullarna fuktiga. Näring för skadat hår tillhandahålls av E-vitamin, liksom panthenol.

Efter appliceringen är splittrade ändar förseglade, håret får igen vitalitet, glans.

5. För målade.

För dem som ständigt färgar strängar, är Estel Curex Color idealisk. Tack vare komponenterna innehåller den färgen perfekt. Färgen tvättar inte länge, och håret förblir glänsande, starkt och fuktat.

Estel Newton Toning Mask Haute Couture är en unik produkt som kombinerar hårfärg med en regenererande mask. De naturliga ingredienserna i masken ger den nödvändiga nyansen till håret och tar hand om det.

Estel Newtone toning mask behåller perfekt sin färg tack vare ett speciellt skyddskomplex, samt ett filter som reflekterar ultravioletta strålar.

7. För ljus och förtydligad.

Estel Pearl är speciellt gjord för blekta trådar. Speciella lila pigment lindrar lock från yellowness. För att återställa strängarna har Estelle Prima Blond mask utvecklats för blont hår.

Verktyget används för att näring och fuktar hår, läker och fyller strukturen med vital kraft, glans uppträder. Tillverkaren beskriver denna komposition som komfort.

Produktlinjen för ljuskronor innehåller även Estelle Luxury Coral Tint Mask. I likhet med Newton-serien ger masken en ljus färg en elegant ädelkorallskugga och lipidkomplexet och oljorna gör håret mjukt, smidigt och glänsande.

8. Effekten av rätning.

Estelle Otium Diamond Silk Mask är utformad för att ge hår jämnhet och glans. Med regelbunden användning innebär krullarna raka, skaffa en spegel glans och glans, det finns ljushet, elasticitet. Strands lättare passform, bättre titta och behålla sin form.

Estelle Q3, en speciellt utvecklad komposition för hår med skärmningseffekt, med ett komplex av oljor stärker locken, fyller dem med mikrodelar och vitaminer. Håret blir pulserande, rik färg, inte utsatt för statisk elektricitet. Vackra, lätta, friska strängar utan problem.

Ansökningsrecensioner

Inna Karavaeva, 20 år gammal:

Jag gillar att byta, därför ständigt målar jag strängar i olika färger. Jag vet att färgen och verkligen någon kemisk effekt förstör håret, så jag vill återställa både hår och färg. Jag försökte olika professionella kompositioner och stannade vid Estelle Kyureks Calor.
Jag gillade att krullarna var mjuka, fuktiga, färgbeständiga. Dessutom är för ett professionellt verktyg komposition billigt, och effekten av det är utmärkt. Därför rekommenderar jag definitivt.

Galina Smirnova, 40 år gammal:

Jag har dåligt skadade trådar. På grund av ålder måste du ständigt måla håret, och på grund av att kvinnan börjar göra olika styling. Efter tvättning torkar jag alltid håret med en hårtork, sedan raka det med ett strykjärn eller krulla det.
Under lång tid letade jag efter ett sätt att effektivt återställa kraftigt skadade trådar. Min quest ledde mig till Estelle Therapy. Krullarna verkade levande.
Efter regelbunden användning försvann torrheten, strängarna slutade falla och bröt, håret blev mjukt och smidigt. För mig är det här den perfekta masken.

Varvara Ilyina, 30 år gammal:

Ljusa blonda strängar hemma. De som målar vet hur svårt det är att bli av med den hatade yellownessen. Det finns inget värre än att känna sig som en kyckling.
Sparad lila mask Estelle. Efter varje tvätt applicerar jag kompositionen, den gula nyansen indunstas. Super!

Irina Lavrentieva, 28 år gammal:

Jag har naturliga mörka krullningar, så för att få en ljusare nyans måste jag tona först och sedan måla krullarna i rätt ton. Den här färgen har inget bra förutom färg.
Inuti rådde de att använda Estelle med keratin. Jag försökte det och jag var nöjd. Efteråt fick vi täthet, förstärkt och mjukt hår och elasticitet. Nu är det här min favoritmask.

Om du gillar det - dela med vänner:Nästa Artikel
Vilka droger för hårväxt att välja: piller, ampuller eller kapslar? Jämförelse av populära verktyg