Steg för steg instruktioner för användning av Inoar keratin för hårrätning. Beskrivning och fördelar med verktyget


Mycket effektiv keratinhårrätning med Inoar ger en idealisk slätning av stygga krullar, ger dem en hälsosam glans och elasticitet, och bidrar även till restaurering och regenerering av deras struktur på en djup cellulär nivå.

Som ett resultat blir håret helt vackert, fyllt med vitalitet.

Tänk på viktiga egenskaper och fördelar med detta förfarande, liksom reglerna för genomförandet. Du kommer att veta hur mycket effekten kommer att bli synlig.

Inoar (Inoar) keratin: beskrivning och fördelar

Inoar Professional, etablerat i Brasilien på 1980-talet, är en av de mest kända tillverkarna av högkvalitativa hårrätare i världen.

För att välja den mest lämpliga lösningen för dig själv, borde du bekanta dig med var och en av produkterna i detalj.

MOROCCAN HAIR KERATIN från Inoar Professional är ett magnifikt keratinkomplex, utformat speciellt för tunna och vågiga krusar. Professionellt kit består av ett schampo för djupt rengöring av hår, keratinkomposition och fuktgivande mask.

Sammansättningen av dessa produkter innehåller näringsrik arganolja och vit lera. Medlen presenteras i volymer på 100, 250 och 1000 ml. Beroende på detta varierar kostnaden för uppsättningar från 1800 till 13 000 rubel.

Speciellt för lockiga trådar med ökad styvhet har ett pålitligt keratinkomplex G-HAIR KERATIN skapats, baserat på två värdefulla oljor - shea och argan. Satsen innehåller schampo, rätande keratin lotion och mask för djupt fuktgivande hår. Kitets pris är direkt relaterat till volymen.

 • 100 ml erbjuds till en kostnad av 2000-2500;
 • 250 ml - 5000;
 • 1000 ml - 14000-14500 rubel.

För att neutralisera formaldehydångor vid användning av ovanstående produkter är det nödvändigt att använda ett specialverktyg PROGRESS SOLUTION. Kostnaden för 5 ml är 75 rubel och 250 ml - 2500-2700.

Keratin uppsättning ARGAN OIL KERATIN är utformad för effektiv utjämning av vågiga strängar med en fin struktur. Den innehåller ett rengöringsschampo, en keratinkomposition och en fuktgivande mask baserad på arganolja. Kostnaden för satsen varierar från 2500 till 14300 rubel, beroende på volymen.

Steg för steg hårrätta instruktioner

Vad krävs?

För att utföra hårrätning med högkvalitativa produkter från Inoar, är det nödvändigt att förbereda följande produkter och verktyg:

 • professionellt keratinkomplex - schampo för djuprengöring, komposition för rätning och en mask för återfuktning;
 • bekväm borste med naturliga borstar för applicering och enhetlig fördelning av produkten;
 • utyuzhok;
 • hårtork;
 • Bekväm kam - helst kam med långa och sällsynta tänder.

Eftersom komplexet innehåller formaldehyd är det nödvändigt att utföra proceduren i ett rum med högkvalitativ ventilation. För att neutralisera de skadliga ångorna formaldehyd är det också nödvändigt att använda PROGRESS SOLUTION-verktyget från Inoar - detta kommer att förhindra riva, huvudvärk och synproblem.

I genomsnitt kan proceduren för keratinrätningskurvor ta tre timmar.

Processsteg

Förfarandet med rätningskurvor med Inoar-produkter består av flera steg som måste utföras i en strikt följd:

 1. Håret ska tvättas noggrant med schampo för djuprengöring, vilket på ett tillförlitligt sätt kommer att eliminera rester av talg, naturliga föroreningar och stylingprodukter.
 2. Använd en mjuk, tjock handduk så att du får håret blöt så att det torkas ut med ca 90%. Hårtorket i detta fall ska inte användas, det är viktigt att krullarna torkar ut naturligt.
 3. Applicera en rätningsförening på trådarna är nödvändig, avgår inte mindre än 1 centimeter från rötterna. Börja processen med strängarna längst ner, var noga med att bearbeta var och en av dem.
 4. På huvudet måste du bära plastfolie gå på duschlock och tåla keratinhjälpmedel i tjugo minuter.
 5. Torka sedan håret med en hårtork.
 6. Därefter måste strängarna vara rakade med ett strykjärn, uppvärmd till en temperatur av 230 grader.
 7. Vid slutet av proceduren bör du tvätta håret, fukta det med en speciell mask som ingår i satsen och torka sedan med hårtork.

Villkor för vård efter att ha använt verktyget

En viktig fördel med detta förfarande är att håret kan tvättas omedelbart efter det och inte vänta tre dagar, som vid användning av många andra verktyg. För dessa ändamål rekommenderas att använda schampon som inte innehåller skadliga sulfater och natriumklorid.

Hur länge kommer effekten att gå och hur ofta kan proceduren upprepas?

Beroende på hårets längd och struktur kan effekten som erhålls från proceduren variera från två till sex månader. På dess längd påverkar också vården av håret.

Keratinrätning med Inoar-produkter rekommenderas inte mer än två gånger om året.

Kontra

I samband med innehållet av formaldehyd har detta förfarande ett antal kontraindikationer:

 • skada, inflammation i huvudets hud
 • strandnedfall
 • graviditetsperioder och amning
 • överkänslighet mot läkemedlet;
 • bronkial astma.

slutsats

Medel för rätande krullar från Inoar kan enkelt hantera även med de mest olydiga, hårda och lockiga trådarna. Välj det lämpligaste alternativet och bli ägare till perfekt slät, elastiskt och glänsande hår!

Inoar keratin hårrätning: fördelar och nackdelar med proceduren

Varje tjej vill förbättra sitt utseende genom att tillgripa olika förfaranden. Keratin hårinriktning Inoar (Inoar keratin) är ett av de förfaranden som gör att du kan förvandla ditt hår till lyxigt, slätt och glänsande under lång tid. Förutom utjämning återställer förfarandet som innehåller keratin, läker, närmar sig strängarna. Hur är det här förfarandet? Vad kostar? Hur säker är tjänsten? Allt detta finns i denna publikation.

Princip för verksamheten

Huvuddelen av denna tjänst är keratin, som ligger till grund för naturlig krökning. Emellertid under påverkan av miljön, effekterna av olika skadliga faktorer, detta ämne förstörs, tvättas ut, hårets struktur blir tunnare, förlorar sin glans, elasticitet.

Kärnan i denna tjänst är att strängar för rätning behandlas med en lösning av keratin, den fyller de skadade områdena, då påverkas höga temperaturer i mikrofilm, omsluter håret själv.

Som ett resultat blir strängar släta, glänsande, skyddade mot yttre påverkan på miljöfaktorer.

struktur

Inoar-produkter har tillverkats i ca 20 år och har en ledande ställning bland de märken som producerar keratinerande läkemedel. Linjen Keratinrätning Inoar avser professionell kosmetika. Passar alla hårtyper.

För mjuka strängar presenterades keratin Inoar Marockan, för hårt Inoar G Hair. Inoar Maroccan Kit innehåller ett djupt rengöringsschampo med en speciell komposition, Inoar G Hair-komplexet innehåller ett djupt rengöringsschampo, en rätningsberedning och en mask.

Varning! Beredningarna av dessa produkter innehåller formaldehyd i en säker mängd för människokroppen.

Huvudkomponenten är keratin, dessutom organiskt kakaoextrakt, jojobaolja, vitlera, vetexproteiner, panthenol. Silikon är frånvarande i dessa preparat.

Fördelarna med keratinutjämning Inoar inkluderar:

 • flexibel prissättningspolitik
 • säkerhet;
 • tillgänglighet;
 • Långtid för drogen (upp till 6 månader);
 • brett utbud av produkter;
 • kvalitet, tack vare kombinationen av stor erfarenhet och högkvalificerat team.

Kostnad i stugan och hemma

Kostnaden för tjänster i kabinen varierar avsevärt. Detta påverkas av faktorer som professionell professionalism, kostnaden för el, salongens vinst. I stugan varierar priset beroende på hårets längd, densitet, den valda varumärkesammansättningen.

Till exempel kostar keratinrätningsborr med en Inoar-förening ungefär 600-700 rubel, med en genomsnittlig hårlängd upp till axelbladet, kostnaden kommer att vara ca 6 tusen rubel. Hemma kommer priset att baseras på volymen av det använda läkemedlet, hårets längd.

Till exempel kostar en uppsättning för rätning med en volym på 100 ml cirka 1 500 rubel. Denna mängd är tillräcklig för krullar av medellängd.

Kontra

Keratinrätning Inoar på grund av närvaron i sammansättningen av ett skadligt ämne som kallas formaldehyd (aldehyd) är förbjuden att använda i följande fall:

 • håravfall
 • sjukdomar i hårbotten, skada på huden;
 • graviditet;
 • laktation;
 • precancer, onkologiska sjukdomar;
 • hudkänslighet, allergiska manifestationer;
 • bronkial astma.

Det rekommenderas inte att använda denna tjänst med tunna, utarmade trådar. Anledningen till detta är det faktum att krullen är mättade med drogen under operationen, blir de tyngre, vilket hotar dem med ytterligare förlust. Även med detta förfarande förlorar krullarna volymen och med tunt hår kommer det att påverka flickans utseende.

Foto före och efter

Förfaranden av förfarandet

Denna procedur kallas också den brasilianska. Hela processen tar ungefär 3 timmar.

Inoar produkter är lämpliga för både hemmabruk och professionella tjänster. Vid användning hemma är det viktigt att följa anvisningarna för användning.

Förfarandet kräver följande verktyg:

 • djup rengöring schampo;
 • rektifierande förening;
 • borste för applikation;
 • utyuzhok;
 • hårtork;
 • hårborste.

Det är viktigt! Det är nödvändigt att hålla händelsen i ett välventilerat rum, eftersom preparatet innehåller formaldehyd, som vid förångning kan påverka synen, centrala nervsystemet, kan orsaka huvudvärk, riva.

Fasad algoritm

 1. Det första steget är att tvätta håret med ett djupt rengöringsschampo för att avslöja hårvågor. Vissa experter rekommenderar att du upprepar det 2-3 gånger.
 2. Vidare blåses krullarna med en handduk, torkas med 90%, kammad med en kam med sällsynta tänder, fortsätt till appliceringen av kompositionen.
 3. Applicera kompositionen på trådarna behöver, avgår 1 cm från rötterna. Behandlingen liknar färgningsprocessen. Från och med de nedre strängarna smutsas varje sträng rikligt.
 4. Det är nödvändigt att motstå drogen på håret i ca 20 minuter och täcker dem med en film eller lock.
 5. Nästa steg är att blåsa ditt hår. Först efter det kan du börja justeringen med hjälp av strykning som börjar från de nedre strängarna vid en temperatur av 230 grader. Varje sträng måste rätas 5-7 gånger.
 6. Det sista steget är att tvätta huvudet, applicera en fuktgivande mask till locken, slutlig torkning med hårtork.

Åtgärdens varaktighet

Justeringskeratinkomposition Inoar varar från 2 månader till sex månader. Detta intervall förklaras av tjockleken, längden på håret, eftersom på långa strängar tvättas kompositionen snabbare.

Med rätt skötsel kommer användningen av sulfatfria schampon, keratinmasker, att vara mycket längre.

Hårvård efter proceduren

Till skillnad från andra operationer, när du räknar med Inoar, kan du tvätta håret 40 minuter efter operationen, och inte 3 dagar senare.

Det rekommenderas inte att använda hårnålar, använd simbassänger, bastur utan hattar. Detta beror på det faktum att fuktig varm luft förstör keratinfilmen.

Innan du går till sjöss, rekommenderar experter inte att utföra en tjänst.

För korrekt vård behöver du använda ett speciellt sulfatfritt schampo eller ett schampo som inte innehåller natriumklorid. Det rekommenderas också från tid till annan att sätta en speciell mask som innehåller keratin.

Detaljer om hur man bryr sig om hår efter rätning, kan du hitta på vår hemsida.

Fördelar och nackdelar

De positiva sidorna av Inoar keratinrätning är:

 • effekten av släta, glänsande lockar är märkbar efter det första förfarandet;
 • Utmärkt alternativ till den kemiska metoden för rätning eller daglig jordning med järn;
 • långvarig effekt
 • strängar andas
 • Du kan måla lockar, göra styling;
 • problemet med splittrade ändar, statisk elektrifiering;
 • håret ser välskötta även i vind och dåligt väder.
 • Av nackdelarna ingår:
 • eventuell allergi mot formaldehyd;
 • kan minska volymen av lockar;
 • ganska lång varaktighet
 • efter ett tag kan ändarna bryta av;
 • Kostnaden för förfarandet är ganska högt;
 • Hårets tillstånd försämras ofta efter rätning med keratin;
 • operationen efter en viss tid måste upprepas
 • En låg specialistkompetens kan skada håret.

Innan du går till salongen är det nödvändigt att ta hänsyn till alla indikationer och kontraindikationer av denna tjänst.

På internet kan du hitta ett stort antal både entusiastiska och negativa recensioner. Innan du bestämmer dig måste du väga själv alla fördelar och nackdelar. Det rekommenderas också att lita på dina lockar endast till professionella hantverkare med erfarenhet av liknande verk. Om det utförs på rätt sätt kommer effekten att bli fantastisk och kommer att glädja bäraren över en längre tid.

Läs mer om keratin hårrätning tack vare våra artiklar:

Användbara videoklipp

Keratin hårrätning.

Instruktioner för keratin hårrätning.

Ingredienser för keratin hårrätning Inoar / keratin

Föreningar för keratinhårrätning Inoar - detta är en av de mest effektiva kompositionerna för rätning.

Medan det säkraste håret. Dessutom närmar och fuktar håret med panthenol, argan och kakaosmör, liksom ett komplex av aminosyror. Med varje förfarande blir håret bättre och bättre! * Och effekten kommer att vara hård från 4 månader till ett år *

Samtliga kompositioner i företaget Inoar uppfyller helt och hållet europeiska standarder och säljs aktivt över hela världen / inklusive Europa och USA /.

G.Hair - den starkaste kompositionen för keratinrätning Inoar och en av de starkaste på marknaden.

 • Designad för att räta ut hårda krullar. Universal.
 • Effekten varar från 6 månader till ett år, *
 • Formaldehydhalten på 0,2% är säker för människor och hår.
 • Intensivt väcker hår;
 • Det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • Silikonfri;
 • Workshop gratis med inköp av kompositionen.

Håret kan tvättas på dagen för proceduren.

Designad av tyska kemister av företaget Inoar
Mer om seminariet

Marockansk - den första delen av Inoar.

 • Designad för rätning av mjuka krullningar och tunt hår. Universal.
 • Effekten varar 4-6 månader;
 • Formaldehydinnehåll av 0,1%;
 • Bekväm att arbeta med lukt (använd Progress Solution);
 • Det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • Intensivt väcker hår;
 • Silikonfri;
 • Workshop gratis med inköp av kompositionen.
  Håret kan tvättas på dagen för proceduren.

Progress Solution - en tillsats till kompositionen för keratinrätning, vilket minskar luktformaldehyden.

Ökar inte kostnaderna för förfarandet.

Instruktioner keratinrätning G-Hair och Marocko från Inoar

Steg 1. Skölj håret med G-Hair Deep Cleansing Shampoo Shampoo två gånger. Lämna shampoo skum på håret i 2-3 minuter. Skölj noggrant med vatten. Blås torrt hår utan att använda en kam.

Steg 2. Applicera kompositionen * G-Hår Anti-volymbehandling, som börjar från occipitalzonen, retregerar från hårbotten 1-2 centimeter. Kamma håret med en fin tandkam, ta bort överflödigt komposition. För djup penetration av keratin borde du behålla kompositionen på håret i 20 minuter efter bearbetning av den sista strängen.

* Spädningslösning med keratinkomposition G-Hair Extreme Premium Keratin Utjämning Behandling 10 minuter före användning i ett förhållande på 1:10

Steg 3. Torka håret 100% med en kam och en hårtork (torr med varm eller kall luft). Dela håret i 4 zoner. Börja från den ockipitala zonen, börja räta med ett järn. Dra håret i fina trådar på 7-10 gånger vardera (beroende på hårets struktur). Upprepa proceduren på de tidsmässiga områdena, liksom smällen.
Stryktemperatur:
180 С - tunt, svagt hår;
210 C - normalt, färgat hår;
230 C - hårt naturligt hår.

Steg 4. Låt håret svalna efter rätning i 15 minuter, eller kyla det med kallt hår i torken. Skölj håret noggrant med varmt vatten utan att använda schampo och applicera G-Hair Finalizing Mask, blötlägg kompositionen på håret i 10 minuter och skölj med vatten. Blås torrt hår.

Svar på vanliga frågor om keratinrätning

Du kan inte uppnå effekten av rättelse, vilket lovar tillverkaren?

Styrkan och varaktigheten av effekten av keratinrätning beror på:

 • från varumärket av föreningen som du gör det med;
 • från mästarens professionalism: håret efter proceduren måste vara helt torrt och smulöst, annars kommer effekten att vara svag och inte för lång. Bra keratinrätning görs från 3 timmar; om det efter proceduren finns en liten fetthalt på håret, är proceduren inte klar. Vid seminarier visar vi hur man gör maximala resultat.
 • från verktyget du jobbar med: järnet måste vara professionellt, ge rätt temperatur och hålla den i drift.

_________

Är formaldehyd skadlig under keratinrätning?

Många pratningar går runt formaldehyd, dess skada på hår och människor, "nyaste" formuleringar "utan formaldehyd" visas och försvinna också aktivt. Varför?

Är formaldehyd skadlig för människor?

Den som inte är engagerad i keratinrätning och inte har att göra med det kommer definitivt att berätta för dig mycket, det är bara oftast från okunnighet och ovillighet att lära sig nya saker. Varje kemiskt ämne som i stora mängder förgiftar, i små doser, ofta läkemedlet.

I de första formuleringarna för keratinrätning var formaldehydhalten upp till 50% - detta är skadligt i de moderna formuleringarna 0,2, 0,1 i de starkaste formuleringarna!

I en sådan mängd frigörs formaldehyd i människokroppen genom konsumtion av godis och alkohol, och det kan lätt klara det.

Medicinska studenter arbetar med ren formaldehyd, och även deras arbete anses inte vara särskilt farligt.

Är formaldehyd skadligt för hår?

Formaldehyd är det enda ämnet som räter ut håret utan att bryta strukturen. Han "unfolds" disulfidbindningen och fixerar den i en ny position för ett tag tills det tvättas. Efter en viss tid återgår håret till sitt ursprungliga tillstånd.

Perm, långvarig styling bryter och bygger upp hårstrukturen. Det är därför som keratin inte kommer att räta ut perm eller boost-up, även om det släpper ut.

Hur kan det bevisas? Om du lägger på kompositionen för hårkrökning mer än den föreskrivna tiden - håret kommer att falla av efter en viss tid, om du applicerar keratinrätning och lämnar den åtminstone för natten - kommer håret inte att skadas. sanningen och effekten av rätningen kommer inte heller, eftersom kompositionen fungerar under påverkan av strykning.

Varför är håret skadat?

Så varför finns det så många recensioner på Internet att formaldehyd skadar hår? Att de föll bort blev hårda och grejer.

För det första var kompositionerna i den gamla generationen "mindre omsorg", ofta innehållande "dåliga" silikoner;

För det andra: 3 år sedan var det en katastrofal brist på kunskap om keratinrätning. Vi lärdes att göra det till alla på 230 grader. Om du gör en keratinrätning på en blond vid 230 grader, kommer de att försvinna. På samma sätt kommer de att försvinna.

Men om du gör en keratinrätning på skadat hår vid en låg temperaturstrykning, speciellt om du först rekonstruerar håret -

Din klient känner inte igen sitt hår. Du kommer att rädda dem, de kommer att hitta ett andra liv och ett helt annat utseende.

För det tredje: Keratinrätning rekommenderas inte att göras mer än en gång var tredje månad.

Formuleringar utan formaldehyd: ska det användas eller inte?

Det beror på vad som ligger till grund för dem:

 • Modern högkvalitativ balanserad komposition är ett bra alternativ till keratin hårrätning. De innehåller små mängder syror och sockerarter. De håller helt volymen, är mer bekväma på jobbet, ger ett stabilt resultat, men håret är inte så rakt som till exempel från G.Hair Inoar och inte så kompakt, även hårfärgen är snedvriden. Valet är ditt och klienten. LÄS MER.
 • Ofta, särskilt i billiga formaldehydfria formuleringar, finns det en obalanserad mängd syror som torkar håret starkt.
 • Den andra extremen: formuleringar utan formaldehyd ger inte den önskade, starka effekten av rätning och återhämtning, men bara något slät det. Detta kommer att märkas efter flera månader av trollkarlen;
 • Bedömning av tillverkaren: Frånvaron av formaldehyd på etiketten betyder ofta isolering under kompositionens funktion eller vid exponering för högtemperaturstrykning;
 • Kemisk perm-kompositioner innehåller inte heller formaldehyd, men de skadar irreversibelt hårstrukturen. Perfekt för rätning "boost-up!". Inte säkert för hår.

Formaldehydrätning är den enda rätningen idag som inte bryter hårstrukturen och överdriver inte den. Varför hår kan skadas av keratinrätning? HIGH IRON TEMPERATURE.

Har du några frågor? Vi kommer vara glada att se dig på våra seminarier! Registrera dig! 8 (831) 2-811-000. SCHEDULE OF WORKSHOPS.

* Vid korrekt tillämpning. Var noga med att gå igenom verkstaden, kunskap och kompositioner uppdateras årligen.

INOAR

INOAR PROFESSIONAL - I 10 år har företaget INOAR PROFESSIONAL skapat professionella hårkosmetika. Under årens lopp har produkterna av märket INOAR PROFESSIONAL blivit kärleken till många kända stylister. INOAR - ett av de mest kända varumärkena i den brasilianska skönhetsindustrin, är representerad på den internationella marknaden i 27 länder. Sedan 2013 har INOAR-märket officiellt introducerats i Ryssland.

INOAR keratin är den bästa lösningen för ditt hår!

Keratin för hårrätning i nätbutiken INOAR

Torr, mattad, olydig, furring, reagerar starkt på fukt och värme... handlar det om ditt hår? Då kom du till rätt ställe. INOAR vet hur man gör något hår smidigt och vackert, återställer sin struktur och löser frågan om styling. Ingen magi - du kan rätta håret med keratin! I nätbutiken INOAR kan du köpa keratin och andra högkvalitativa innovativa produkter utvecklade i världens bästa laboratorier och till konkurrenskraftiga priser.

Håret är 80% sammansatt av proteinprotein - keratin. Obeveklig tid, dålig vård, missbruk av stylingprodukter och värmebehandling leder till utmattning och skada på håret. Och bara keratin, fyller håret, hjälper till att permanent återställa sin struktur.

I skönhetsindustrin från det 21: a århundradet har inget mer effektivt än professionellt keratin hårrätning hittills uppfunnits. Och INOAR utvecklas ständigt och erbjuder de ryska frisörerna och deras kunder endast den senaste utvecklingen av utländska tekniker till konkurrenskraftiga priser.

Beslut om produkter för keratinrätning, få maximal information om hur du använder den här eller den här kompositionen, registrera dig för träning på INOAR Academy för att försöka göra hårrätning med egna händer. I dessa mästerskappar hjälper våra experter, till vilka du kan kontakta just nu. Onlinebutik INOAR är också ett besök för skönhetssalonger som letar efter var man ska köpa keratin för hår till ett bra pris och för vilket INOAR producerar ett brett sortiment av hemvårdsprodukter.

Komplexet av keratinrätning INOAR är:

 • perfekt jämnhet av keratin-rät hår under lång tid;
 • restaurering av kemiskt skadat hår på molekylär nivå;
 • hårbehandling och glans, utjämning över hela längden;
 • omedelbar hydratisering och näring.

Och det här är hundratals beundrande, och till och med avundsjuk, syn på ditt hår. Förneka dig inte nöjet att bli ännu vackrare, lär dig mer om keratin för hårrätning från INOAR.
Välj en uppsättning produkter med keratin för ditt hår och vi kommer gärna leverera dina inköp i Moskva, St Petersburg och andra ryska städer.

Innehåller keratin Inoar

Inoar: kraften av keratin för ditt hår

Den moderna kosmetiska industrin hjälper kvinnor i alla åldrar att hantera orubbligt hår, förbättra sitt utseende och ge dem en attraktiv naturlig glans. Ett effektivt sätt är Inoar keratinrätning - ett förfarande som utförs av professionella hantverkare i specialiserade salonger. Det smälter inte bara håret och förbättrar strukturen, utan bidrar även till deras regenerering.

Kosmetik från Inoar innehåller keratin - ett slags byggmaterial för hår. Permanent styling, curling, färgning och jämn daglig tvätt minskar innehållet i denna komponent i hårlinjen. Keratin från det kända brasilianska varumärket Inoar har ganska väl etablerat sig på den ryska marknaden och har många positiva recensioner bland kunder och hantverkare. Kompositionen återställer noggrant krullarna och fyller de skadade platserna i dem.

Inoar produktlinje presenterar flera keratinjusteringar med instruktioner som befälhavaren måste strikt följa för att uppnå ett utmärkt resultat.

 • G-Hair. Medel är lämplig för effektiv rätning av stel hår. Intensivt återfuktar håret. Effekten av användningen fortsätter i 6 månader. Det har en kumulativ effekt.
 • Morrocan. Den första produkten släppt av varumärket. Det närmar sig mjukt och sprött hår, vilket bidrar till deras regenerering. Effektens varaktighet är 3 månader. Det har en kumulativ effekt.

Egenskaper och fördelar med kompositionen

Den främsta särdragen hos Inoar-sortimentet är en hög miljövänlighet och praktiskt taget ingen skada på människors hälsa. Kosmetiska sammansättning innefattar:

 • växtextrakt
 • olja;
 • formaldehyd (i en säker dosering);
 • keratin - huvudkomponenten.

Användningen av modern produktionsteknik, den korrekta doseringen och proportionerna av förhållandet mellan kosmetiska produkter stärker krullarnas struktur och förbättrar deras utseende.

Kosmetika Inoar har stor efterfrågan från både professionella och vanliga kunder. De väljer den här produkten på grund av sina tydliga fördelar.

 • Säkerhet. Sammansättningen av kosmetika Inoar innehåller naturliga ingredienser som inte skadar människokroppen.
 • Att locka många års erfarenhet av proffs till produktionen av produkter.
 • Tydlig instruktion keratin hårrätning. Medel av detta märke är lämpliga för användning inte bara i salongen utan också hemma (vilket betyder hemvårdsprodukter)
 • Bra valuta för pengarna. Bolagets prissättningspolitik är upprättad så att kostnaden för produkterna är helt förenlig med dess effektivitet.
 • Användningen av kompositionen släpper inte bara krullarna utan förbättrar också hårklackens struktur, vilket bidrar till restaurering, hydratisering och näring.
 • Förfarandet har en bestående effekt (upp till 6 månader). Håret behåller sin elasticitet och hälsosam utseende under lång tid.

Yrkesutövare

Konsumenter lämnar positiv feedback om Inoar keratinrätning. Vad anser expertutvecklare på denna kosmetika?

På många sätt är svaren lika: produkterna från det brasilianska varumärket är en lovande teknik inom kosmetikområdet. Det låga innehållet av formaldehyd och frånvaron av silikoninkluderingar eliminerar hårets försämring efter proceduren. Tvärtom återställer hårskyddet sin naturliga skönhet, matar på keratin och andra naturliga komponenter i produkten.

Professionella indikerar att kosmetika är lämplig för olika hårtyper och kan klara av de mest problematiska krullarna, eftersom regenereringsprocessen sker på mobilnivån.

Straightening med ett keratinkomplex från Inoar är en innovativ teknik som är värt att försöka för alla som försöker se hårets skönhet och hälsa.

Ny: Keratin för hår "INOAR Thermoliss" utan formaldehyd! Betala för förbeställning och spara 20%

Dela på sociala nätverk

Just nu i den amerikanska spelstaten Las Vegas är den största utställningen av skönhet i Nordamerika - COSMOPROF NORTH AMERICA.

COSMOPROF NORTH AMERICA är ett riktigt måste-besök för alla nordamerikanska skönhetsindustriarbetare.

Vi är också fulla av spänning, liksom gästerna i Las Vegas och vi ser fram emot en nyhet - en formaldehydfri komposition för keratinhårrätning "INOAR Thermoliss" baserat på den traditionella arganoljan.

Anna Brakatsula, grundare av företaget "INOAR Ukraina

ny - keratin hårrätning «INOAR Thermoliss»

INOAR Thermoliss har ingen formaldehyd och parabener! Nyheten på utställningen presenteras inte bara av det brasilianska kontoret, utan också av företagets grundare Inosentia och Alejandro. Utöver nyheten visar INOAR traditionellt sin show, mästerklasser och tappning av priser.

Keratin för hår "Inoar Thermoliss" - en cocktail av vegetabiliska oljor och aminosyror. Alla ingredienser är botaniska och veganer.

Viktigt: inget djur skadades antingen under utveckling av en ny produkt eller under produktionsfasen.

Ett kit för keratisering av ett förfarande består av 2 steg, och dess effekt varar i 12 veckor.

Instruction INOAR G-HAIR

Telefon: +7 (964) 390 90 14

Bruksanvisning INOAR "G-Hair"

För keratinrätning behöver du:

Hårrätare med keramiska plattor (180-230 ° C).

Klipp till hår.

Silikon (gummi, vinyl eller latex) handskar.

Skål med borste. Kam.

Vid genomförandet av proceduren rekommenderas att använda Progress Solution-verktyget från INOAR (reducerar röknivån, reducerar den skarpa lukten). För att göra detta, 15 minuter före proceduren, blanda G-Hair keratin (steg 2) med INOAR Progress Solution i ett förhållande av 10: 1 (t ex per 100 ml keratin 10 ml lösning).

Tvätta håret med schampo för djup rengöring med G-Hair (steg 1) 2 - 3 gånger till perfekt renhet. Naturligt hår tvätta 3 gånger. Förra gången, lämna shampoo på håret i 3 minuter. Tvätta av schampon med varmt vatten.

Blödt hår 100%. Komba hårborste med sällsynta tänder.

Dela håret i 6 zoner. Den occipital delen lämnas fri.

Applicera G-Hair keratin (steg2) till hårtorkad hårsträng vid strängen, rör 1 centimeter från rötterna. För det första appliceras keratin på baksidan av huvudet, sedan till den tidsmässiga delen. Bangs bearbetas sist (endast efter applicering av keratin på alla delar fortsätt till torkning).

Håret måste vara helt smurt med kompositionen, men det borde inte tappa, resten av kompositionen kan avlägsnas med en kam och appliceras på den obehandlade delen av håret.

Efter applicering måste keratin hållas på håret i 20 minuter.

Det behandlade håret torkas med en hårtork till 100% varm luft, alternerande med kallt.

Steg 4. Arbeta med järnet.

För arbete måste du välja ett strykjärn med temperaturreglering upp till 230 ° C. Beroende på vilken typ av hår exponera stryktemperatur av från 180 till 230 ° C (för tunt, skadat hår - 180 ° C; för normal, färgade - 210 ° C; för hård, tät, naturligt hår - 230 ° C).

Efter att järnet har nått den önskade temperaturen börjar vi arbeta. Upprepa proceduren för att anpassa varje hårsträng 7-10 gånger, vilket kommer att garantera full penetration och "tätning" av keratin i håret. Antalet smoothings beror på hårets tjocklek och tillstånd (för hårt skadat hår är det inte nödvändigt att upprepa denna process mer än 7 gånger per sträng).

Börja från baksidan av huvudet, ta en tunn strand och flytta järnet från roten till hårets spets. Järnet rekommenderas inte att leda för långsamt, eftersom detta kan leda till bildandet av vissa veck. Se till att tipsen är smidiga och raka.

VIKTIGT: Du bör inte överdriva det med antalet repetitioner, eftersom överdriven värmebehandling kan bidra till att håret torkas eller till och med vid bränningen. Det är viktigt att uppmärksamma hårets tillstånd just nu.

Steg 5. Final

Efter bearbetning av den occipitala delen, fortsätt till de tidzoner. Vi bearbetar i sin tur. Den färdiga delen kan sticka, för att inte störa arbetet.

Låt håret svalna efter rätning.

Tvätta hårets sammansättning utan schampo.

Applicera masken G-Hair (steg 3), håll håret i 10 minuter och skölj utan SHAMPOO.

Blås torrt hår.

Du kan omedelbart klämma upp håret, samla hår i en hästsvans, bära huvudband.

Utför proceduren i ett välventilerat område!

Det är önskvärt att säkerställa tvångsventilation på arbetsplatsen under arbetet med järnet. I detta syfte används en golvfläkt.

Omsorg och rekommendationer efter keratinrätning:

För att förlänga effekten, använd speciella sulfatfria schampon och balsam (POS PROGRESS-linje från INOAR, Fresh Ginger från INOAR).

Färgning och markering av håret rekommenderas att göra före proceduren för keratinrätning eller efter en paus på två veckor.

Det är också nödvändigt att skydda håret från de höga temperaturerna i bastun, salt och klorerat vatten (outplånliga balsam, keps).

Resultatet är garanterat från 3 månader för lockigt, skadat och färgat hår, för naturliga eller fluffiga 4-5 månader.

Användningen av kompositionen rekommenderas INTE vid 16 års ålder, gravida kvinnor, ammande mödrar och personer med allergier.

Skydda mot direkt solljus. Förvaras i en tätt sluten behållare.

Kompositionen bör inte falla i hårbotten och slemhinnan. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten. Att arbeta med kompositionen endast i handskar. Förvaras oåtkomligt för barn.

Keratinrätning och håråterställning INOAR (inoar)

Keratinkomplex Inoar G.Hair (Inoar Jihair)

Set för keratin hårrätning Inoar G.Hair (Inoar Jihair)

Litter i den uppdaterade förpackningen!

För dem som har tuffa, stygga krullar, lämplig specialkomplex G-HAIR. Detta är en av de första utvecklingarna av INOAR-specialister, som alltid har varit populär i många år. Detta är den starkaste delen av keratinens Inoar + -linje

Komplexet behandlar effektivt och minskar volymen, fyller håret hårt med keratin, kuverter varje hår, "soldater" porösa lesioner och sårbara tips. Håret får ett jämnt, bländande och elegant utseende. +

 • Bra för styvt, skadat, mycket lockigt hår
 • Effekten varar upp till 5 månader;
 • Hår kan tvättas omedelbart efter proceduren.
 • Återställer och räter ut håret efter första gången
 • rengöring schampo
 • keratinkomposition,
 • fixeringsmask

Ny postleverans i Ukraina gratis (vid beställning från 500 UAH)

Leverans i Kharkov - med kurir gratis

Tillgängliga volymer:

3 x 1000 ml; 3x250 ml; 3x200 ml; sonder 3x30 ml, 3x50 ml, 3x100 ml

Gratis frakt till följande länder: Ukraina Visa mer Visa mindre

 • är tillgänglig
Att köpa

Keratin Inoar G-Hair (Steg 2)

Arbetskomposition (steg 2) för keratinrätning och håråterställningsförfarande Inoar G-Hair Keratin

Specialerbjudanden för hantverkare / salonger / onlinebutiker

Ny postleverans i Ukraina gratis (vid beställning från 500 UAH)

Leverans i Kharkov - med kurir gratis

Tillgängliga volymer:

1000 ml; 250 ml; 200 ml, 100 ml, 50 ml

Gratis frakt till följande länder: Ukraina Visa mer Visa mindre

 • är tillgänglig
Att köpa

Keratinkomplex Inoar Marocko (Inoar Marocko)

Set för keratin hårrätning Inoar Marocko (Inoar Marocko)

En effektiv uppsättning verktyg för proceduren för keratinrätning och håråterställning.

 • rätnar slaviskt hår
 • återställer hårstruktur
 • effekt upp till 4 månader
 • håret kan tvättas omedelbart efter proceduren

Keratin Marockansk är idealisk för tunt, inte mycket vågigt, smältande hår.

Sammansättningen av keratin för hår "Marocko" från Inoar (Inoar) innehåller sådana komponenter som keratin, vitlera, kakaosmör och marockansk arganolja. Den marockanska hårkeratinbehandlingsformeln är rik på mineraler och fördelaktiga substanser som behandlar skadat hår och återställer sin naturliga skönhet och ger dem hälsa under lång tid.

Satsen innehåller:

 • rengöring schampo
 • keratinkomposition

Tillgängliga volymer:

 • 2 x 1000 ml; 2x250 ml; 2x200 ml;
 • sonder 2x30 ml, 2x50 ml, 2x100 ml

Ny postleverans i Ukraina gratis (vid beställning från 500 UAH)

Leverans i Kharkov - med kurir gratis

Gratis frakt till följande länder: Ukraina Visa mer Visa mindre

 • är tillgänglig
Att köpa

Keratin Inoar Marocko / Inoar Marocko (steg 2)

Arbetskomposition (steg 2) för keratinrätning och håråterställningsförfarande. Sammansättning av Inoar Marocko (marockansk hårkeratin)

Tillgängliga volymer: 1000 ml; 250 ml; 200 ml, 100 ml

Ny postleverans i Ukraina gratis (vid beställning från 500 UAH)

Leverans i Kharkov med kurir gratis

Gratis frakt till följande länder: Ukraina Visa mer Visa mindre

 • är tillgänglig
Att köpa

Set för en hårkonstruktion av Inoar Hair Treatment (Inoar Tree)

Hårbehandling är utformad för att fungera med hårt skadat hår, skadat av kemiska förfaranden: kemisk perm och permanent rätning, blont och felaktig färgning.

 • återställer skadat hår
 • arbetar med skador på molekylär nivå
 • varnar avsnittet;
 • närmar och fuktar.

Satsen innehåller:

 • teknisk schampo 1000 ml
 • keratinreducerande medel 1000 ml
 • maskera 1000 ml
 • outplånligt serum 250 ml

Tillgängliga volymer: 3x1000 ml + 250 ml; 3x200 ml; provtagare 3x25 ml

Ny postleverans i Ukraina gratis (vid beställning från 500 UAH)

Leverans i Kharkov med kurir gratis

Gratis frakt till följande länder: Ukraina Visa mer Visa mindre

 • tyvärr sålt
Att köpa

Droppar från lukt och rök Inoar (Inoar Progress Solution), 250 ml

Särskilda droppar från Inoar för att neutralisera lukt och ånga när man arbetar med keratinformuleringar.

 • Minskar lukten av formaldehyd till 70%
 • Minskar rökutsläppen med 70%.
 • 250 ml räcker för 2,5 liter keratin.
 • Den tillsätts i proportioner på 1:10 10 minuter före applicering av keratin. Lägg bara dropparna till keratinskålen och rör om

Det rekommenderas att använda Inoar Progress Solution när man arbetar med Inoar Maroccan Hair Treatment och G-Hair Keratin

Ny postleverans i Ukraina gratis (vid beställning från 500 UAH)

Leverans i Kharkov med kurir gratis

Gratis frakt till följande länder: Ukraina Visa mer Visa mindre

 • tyvärr sålt
Att köpa

Inoar ArganPlex (Inoar Arganplex), 3x 120 ml

ArganPlex är en förberedelse för att lägga till färg och ljuspulver för hår, vilket hindrar hårskador (neutraliserar effekterna av alkaliska komponenter). Särskilt rekommenderad för förtydligande och avdrag från mörkret. Arganplex från Inoar expanderar frisörens möjligheter i lättare hår och tar bort det från mörkret och bibehåller den utmärkta kvaliteten på håret.

Volym: Ställ 3x120 ml

Ny postleverans i Ukraina gratis (vid beställning från 500 UAH)

Leverans i Kharkov med kurir gratis

Gratis frakt till följande länder: Ukraina Visa mer Visa mindre

 • tyvärr sålt
Att köpa

Botox för hår Inoar

Inoar hemvårdslinje

Hur man köper original keratin Inoar i Ukraina

Köp professionell kosmetika för keratinrätning Inoar INOAR:

 • keratinformuleringar G-HAIR, marockanska
 • botox för hår Inoar
 • droppar av rök och lukt Inoar
 • arganpleks

köp keratin och botox för hår Inoar i Ukraina på den officiella hemsidan för Master Keratin till ett överkomligt pris "lätt att använda". Efter att ha granskat egenskaperna, beskrivning - klicka på "Köp" -knappen och lägg ett köp. Du kan också välja och köpa ett kit, keratin eller botoxprober, eller en Inoar keratiniserande komposition för spillning (drickning).

Försäljning av kosmetika Inoar utförs i hela Ukraina.

Leverans i Ukraina: Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Nikolaev, Zhitomir, Charkov, Chernivtsi, Odesa, Rivne, Poltava, Cherkasy, Kirovograd, Kherson, Ivano-Frankivsk, Vinnytsia, Kiev, Lviv, i Donetsk och Lugansk region: Mariupol, Kramatorsk, Lisichansk, Slavyansk, Konstantinovka, Bakhmut (Artemivsk), Druzhkovka, Pokrovsky, Rubezhnoe, Starobelsk, Svatovo och andra städer i Ukraina med transportföretagen att välja mellan. Med förskottsbetalning till köparen är det gratis över hela Ukraina. I Kharkov kommer keratin och botox Inoar levereras personligen och gratis dagligen.


Beställning och information via telefon:

Inoar Professional recensioner: Keratin hårrätning och reparation Inoar recensioner

Bland de många områdena för mänsklig aktivitet har skönhetsindustrin en särskild nisch, som kännetecknas av högsta kvalitetskrav för kosmetika som används i denna bransch. Kostnaden för ett misstag här är för högt, så mycket beror på professionalism och skicklighet hos kosmetiska tillverkare.

Varumärket Inoar Professional är det märke du verkligen kan lita på. För närvarande är bolaget ledande inom utveckling och skapande av kosmetiska produkter av hög kvalitet. Konstant analys och övervakning av marknaden, grundlig studie av modetrender, revolutionerande lösningar och verkligt moderna produkter - allt detta och mycket mer har blivit nyckeln till framgången och populariteten för det världsberömda varumärket. Dussintals länder, tusentals stylister och hundratals avancerade skönhetssalonger har valit sig för premium-kosmetika - produkter av hög kvalitet som du kan vara 100% säker på. Dessutom har Inoar Professional varumärkesprodukter sedan 2012 blivit tillgängliga för ryska användare, vilket innebär att i dag nästan alla kan vara övertygade om den okomplicerade och effektiva Inoar kosmetiska linjen.


Keratinintegration i hår restaureringsprocesser

En av huvudaktionerna i företaget är produktion och försäljning av produkter för keratinhårrätning. Keratin har länge varit känt som ett naturligt protein som är ett byggmaterial för hår, nagel och hudceller. Experter är övertygade om att räkning av hår med keratin hittills är den mest progressiva och optimala metoden som gör att du samtidigt kan lösa flera viktiga problem. För det första är det möjligt att uppnå högkvalitativ nivellering av krullarna, för det andra uppstår restaurering och behandling av hårstrukturen, vilka har försvagats genom färgning och belysning eller har skadats av olika kemikalier som används till exempel vid krökning.

En viktig fördel är det faktum att för framgångsrik användning av keratinprodukter av varumärket Inoar Professional är det mycket viktigt att utbildas av teknikerna i företaget. Om du inte har denna möjlighet, kan du använda distansundervisning (endast tillgänglig för frisörer). Du kan också använda videoinstruktionerna och hotlinjen. Om allt är gjort korrekt, kommer ett positivt resultat inte att ta lång tid. Samtidigt måste du inse att om du vill uppnå högsta möjliga kvalitetsnivå när du räter ut ditt hår, ska du kontakta specialisterna, men det bästa är att bli professionell själv, ha genomfört kurser som utförs av officiella Inoar-återförsäljare.


Köp högkvalitativa kosmetika Inoar Professional från tillverkaren

Du kan bli ägare till anmärkningsvärda kosmetiska produkter av ett känt varumärke genom att kontakta en av Inoar-återförsäljare. Återförsäljarnätverket utvecklas mycket snabbt och i många städer finns redan representativa kontor där de inte bara säljer kosmetika utan även tränar dem för att arbeta med det. Listan över professionella butiker av detta märke finns på organisationens officiella hemsida.

Alla produkter har passerat lämplig certifiering och har högsta kvalitet, bekräftad av experter. Dessutom fungerar nätbutiken med framgång, tack vare vilken du kan få prov från den moderna och effektiva kosmetiska linjen Inoar Professional även från ditt eget hem. Produkterna säljs både grossist och detaljhandel.

Köp högkvalitativa kosmetika Inoar Professional - betyder att du ska göra rätt val!Nästa Artikel
Det bästa sättet för hårväxt enligt trichologists