Steg för steg instruktioner för användning av Inoar keratin för hårrätning. Beskrivning och fördelar med verktyget


Mycket effektiv keratinhårrätning med Inoar ger en idealisk slätning av stygga krullar, ger dem en hälsosam glans och elasticitet, och bidrar även till restaurering och regenerering av deras struktur på en djup cellulär nivå.

Som ett resultat blir håret helt vackert, fyllt med vitalitet.

Tänk på viktiga egenskaper och fördelar med detta förfarande, liksom reglerna för genomförandet. Du kommer att veta hur mycket effekten kommer att bli synlig.

Inoar (Inoar) keratin: beskrivning och fördelar

Inoar Professional, etablerat i Brasilien på 1980-talet, är en av de mest kända tillverkarna av högkvalitativa hårrätare i världen.

För att välja den mest lämpliga lösningen för dig själv, borde du bekanta dig med var och en av produkterna i detalj.

MOROCCAN HAIR KERATIN från Inoar Professional är ett magnifikt keratinkomplex, utformat speciellt för tunna och vågiga krusar. Professionellt kit består av ett schampo för djupt rengöring av hår, keratinkomposition och fuktgivande mask.

Sammansättningen av dessa produkter innehåller näringsrik arganolja och vit lera. Medlen presenteras i volymer på 100, 250 och 1000 ml. Beroende på detta varierar kostnaden för uppsättningar från 1800 till 13 000 rubel.

Speciellt för lockiga trådar med ökad styvhet har ett pålitligt keratinkomplex G-HAIR KERATIN skapats, baserat på två värdefulla oljor - shea och argan. Satsen innehåller schampo, rätande keratin lotion och mask för djupt fuktgivande hår. Kitets pris är direkt relaterat till volymen.

 • 100 ml erbjuds till en kostnad av 2000-2500;
 • 250 ml - 5000;
 • 1000 ml - 14000-14500 rubel.

För att neutralisera formaldehydångor vid användning av ovanstående produkter är det nödvändigt att använda ett specialverktyg PROGRESS SOLUTION. Kostnaden för 5 ml är 75 rubel och 250 ml - 2500-2700.

Keratin uppsättning ARGAN OIL KERATIN är utformad för effektiv utjämning av vågiga strängar med en fin struktur. Den innehåller ett rengöringsschampo, en keratinkomposition och en fuktgivande mask baserad på arganolja. Kostnaden för satsen varierar från 2500 till 14300 rubel, beroende på volymen.

Steg för steg hårrätta instruktioner

Vad krävs?

För att utföra hårrätning med högkvalitativa produkter från Inoar, är det nödvändigt att förbereda följande produkter och verktyg:

 • professionellt keratinkomplex - schampo för djuprengöring, komposition för rätning och en mask för återfuktning;
 • bekväm borste med naturliga borstar för applicering och enhetlig fördelning av produkten;
 • utyuzhok;
 • hårtork;
 • Bekväm kam - helst kam med långa och sällsynta tänder.

Eftersom komplexet innehåller formaldehyd är det nödvändigt att utföra proceduren i ett rum med högkvalitativ ventilation. För att neutralisera de skadliga ångorna formaldehyd är det också nödvändigt att använda PROGRESS SOLUTION-verktyget från Inoar - detta kommer att förhindra riva, huvudvärk och synproblem.

I genomsnitt kan proceduren för keratinrätningskurvor ta tre timmar.

Processsteg

Förfarandet med rätningskurvor med Inoar-produkter består av flera steg som måste utföras i en strikt följd:

 1. Håret ska tvättas noggrant med schampo för djuprengöring, vilket på ett tillförlitligt sätt kommer att eliminera rester av talg, naturliga föroreningar och stylingprodukter.
 2. Använd en mjuk, tjock handduk så att du får håret blöt så att det torkas ut med ca 90%. Hårtorket i detta fall ska inte användas, det är viktigt att krullarna torkar ut naturligt.
 3. Applicera en rätningsförening på trådarna är nödvändig, avgår inte mindre än 1 centimeter från rötterna. Börja processen med strängarna längst ner, var noga med att bearbeta var och en av dem.
 4. På huvudet måste du bära plastfolie gå på duschlock och tåla keratinhjälpmedel i tjugo minuter.
 5. Torka sedan håret med en hårtork.
 6. Därefter måste strängarna vara rakade med ett strykjärn, uppvärmd till en temperatur av 230 grader.
 7. Vid slutet av proceduren bör du tvätta håret, fukta det med en speciell mask som ingår i satsen och torka sedan med hårtork.

Villkor för vård efter att ha använt verktyget

En viktig fördel med detta förfarande är att håret kan tvättas omedelbart efter det och inte vänta tre dagar, som vid användning av många andra verktyg. För dessa ändamål rekommenderas att använda schampon som inte innehåller skadliga sulfater och natriumklorid.

Hur länge kommer effekten att gå och hur ofta kan proceduren upprepas?

Beroende på hårets längd och struktur kan effekten som erhålls från proceduren variera från två till sex månader. På dess längd påverkar också vården av håret.

Keratinrätning med Inoar-produkter rekommenderas inte mer än två gånger om året.

Kontra

I samband med innehållet av formaldehyd har detta förfarande ett antal kontraindikationer:

 • skada, inflammation i huvudets hud
 • strandnedfall
 • graviditetsperioder och amning
 • överkänslighet mot läkemedlet;
 • bronkial astma.

slutsats

Medel för rätande krullar från Inoar kan enkelt hantera även med de mest olydiga, hårda och lockiga trådarna. Välj det lämpligaste alternativet och bli ägare till perfekt slät, elastiskt och glänsande hår!

Inoar keratin hårrätning: fördelar och nackdelar med proceduren

Varje tjej vill förbättra sitt utseende genom att tillgripa olika förfaranden. Keratin hårinriktning Inoar (Inoar keratin) är ett av de förfaranden som gör att du kan förvandla ditt hår till lyxigt, slätt och glänsande under lång tid. Förutom utjämning återställer förfarandet som innehåller keratin, läker, närmar sig strängarna. Hur är det här förfarandet? Vad kostar? Hur säker är tjänsten? Allt detta finns i denna publikation.

Princip för verksamheten

Huvuddelen av denna tjänst är keratin, som ligger till grund för naturlig krökning. Emellertid under påverkan av miljön, effekterna av olika skadliga faktorer, detta ämne förstörs, tvättas ut, hårets struktur blir tunnare, förlorar sin glans, elasticitet.

Kärnan i denna tjänst är att strängar för rätning behandlas med en lösning av keratin, den fyller de skadade områdena, då påverkas höga temperaturer i mikrofilm, omsluter håret själv.

Som ett resultat blir strängar släta, glänsande, skyddade mot yttre påverkan på miljöfaktorer.

struktur

Inoar-produkter har tillverkats i ca 20 år och har en ledande ställning bland de märken som producerar keratinerande läkemedel. Linjen Keratinrätning Inoar avser professionell kosmetika. Passar alla hårtyper.

För mjuka strängar presenterades keratin Inoar Marockan, för hårt Inoar G Hair. Inoar Maroccan Kit innehåller ett djupt rengöringsschampo med en speciell komposition, Inoar G Hair-komplexet innehåller ett djupt rengöringsschampo, en rätningsberedning och en mask.

Varning! Beredningarna av dessa produkter innehåller formaldehyd i en säker mängd för människokroppen.

Huvudkomponenten är keratin, dessutom organiskt kakaoextrakt, jojobaolja, vitlera, vetexproteiner, panthenol. Silikon är frånvarande i dessa preparat.

Fördelarna med keratinutjämning Inoar inkluderar:

 • flexibel prissättningspolitik
 • säkerhet;
 • tillgänglighet;
 • Långtid för drogen (upp till 6 månader);
 • brett utbud av produkter;
 • kvalitet, tack vare kombinationen av stor erfarenhet och högkvalificerat team.

Kostnad i stugan och hemma

Kostnaden för tjänster i kabinen varierar avsevärt. Detta påverkas av faktorer som professionell professionalism, kostnaden för el, salongens vinst. I stugan varierar priset beroende på hårets längd, densitet, den valda varumärkesammansättningen.

Till exempel kostar keratinrätningsborr med en Inoar-förening ungefär 600-700 rubel, med en genomsnittlig hårlängd upp till axelbladet, kostnaden kommer att vara ca 6 tusen rubel. Hemma kommer priset att baseras på volymen av det använda läkemedlet, hårets längd.

Till exempel kostar en uppsättning för rätning med en volym på 100 ml cirka 1 500 rubel. Denna mängd är tillräcklig för krullar av medellängd.

Kontra

Keratinrätning Inoar på grund av närvaron i sammansättningen av ett skadligt ämne som kallas formaldehyd (aldehyd) är förbjuden att använda i följande fall:

 • håravfall
 • sjukdomar i hårbotten, skada på huden;
 • graviditet;
 • laktation;
 • precancer, onkologiska sjukdomar;
 • hudkänslighet, allergiska manifestationer;
 • bronkial astma.

Det rekommenderas inte att använda denna tjänst med tunna, utarmade trådar. Anledningen till detta är det faktum att krullen är mättade med drogen under operationen, blir de tyngre, vilket hotar dem med ytterligare förlust. Även med detta förfarande förlorar krullarna volymen och med tunt hår kommer det att påverka flickans utseende.

Foto före och efter

Förfaranden av förfarandet

Denna procedur kallas också den brasilianska. Hela processen tar ungefär 3 timmar.

Inoar produkter är lämpliga för både hemmabruk och professionella tjänster. Vid användning hemma är det viktigt att följa anvisningarna för användning.

Förfarandet kräver följande verktyg:

 • djup rengöring schampo;
 • rektifierande förening;
 • borste för applikation;
 • utyuzhok;
 • hårtork;
 • hårborste.

Det är viktigt! Det är nödvändigt att hålla händelsen i ett välventilerat rum, eftersom preparatet innehåller formaldehyd, som vid förångning kan påverka synen, centrala nervsystemet, kan orsaka huvudvärk, riva.

Fasad algoritm

 1. Det första steget är att tvätta håret med ett djupt rengöringsschampo för att avslöja hårvågor. Vissa experter rekommenderar att du upprepar det 2-3 gånger.
 2. Vidare blåses krullarna med en handduk, torkas med 90%, kammad med en kam med sällsynta tänder, fortsätt till appliceringen av kompositionen.
 3. Applicera kompositionen på trådarna behöver, avgår 1 cm från rötterna. Behandlingen liknar färgningsprocessen. Från och med de nedre strängarna smutsas varje sträng rikligt.
 4. Det är nödvändigt att motstå drogen på håret i ca 20 minuter och täcker dem med en film eller lock.
 5. Nästa steg är att blåsa ditt hår. Först efter det kan du börja justeringen med hjälp av strykning som börjar från de nedre strängarna vid en temperatur av 230 grader. Varje sträng måste rätas 5-7 gånger.
 6. Det sista steget är att tvätta huvudet, applicera en fuktgivande mask till locken, slutlig torkning med hårtork.

Åtgärdens varaktighet

Justeringskeratinkomposition Inoar varar från 2 månader till sex månader. Detta intervall förklaras av tjockleken, längden på håret, eftersom på långa strängar tvättas kompositionen snabbare.

Med rätt skötsel kommer användningen av sulfatfria schampon, keratinmasker, att vara mycket längre.

Hårvård efter proceduren

Till skillnad från andra operationer, när du räknar med Inoar, kan du tvätta håret 40 minuter efter operationen, och inte 3 dagar senare.

Det rekommenderas inte att använda hårnålar, använd simbassänger, bastur utan hattar. Detta beror på det faktum att fuktig varm luft förstör keratinfilmen.

Innan du går till sjöss, rekommenderar experter inte att utföra en tjänst.

För korrekt vård behöver du använda ett speciellt sulfatfritt schampo eller ett schampo som inte innehåller natriumklorid. Det rekommenderas också från tid till annan att sätta en speciell mask som innehåller keratin.

Detaljer om hur man bryr sig om hår efter rätning, kan du hitta på vår hemsida.

Fördelar och nackdelar

De positiva sidorna av Inoar keratinrätning är:

 • effekten av släta, glänsande lockar är märkbar efter det första förfarandet;
 • Utmärkt alternativ till den kemiska metoden för rätning eller daglig jordning med järn;
 • långvarig effekt
 • strängar andas
 • Du kan måla lockar, göra styling;
 • problemet med splittrade ändar, statisk elektrifiering;
 • håret ser välskötta även i vind och dåligt väder.
 • Av nackdelarna ingår:
 • eventuell allergi mot formaldehyd;
 • kan minska volymen av lockar;
 • ganska lång varaktighet
 • efter ett tag kan ändarna bryta av;
 • Kostnaden för förfarandet är ganska högt;
 • Hårets tillstånd försämras ofta efter rätning med keratin;
 • operationen efter en viss tid måste upprepas
 • En låg specialistkompetens kan skada håret.

Innan du går till salongen är det nödvändigt att ta hänsyn till alla indikationer och kontraindikationer av denna tjänst.

På internet kan du hitta ett stort antal både entusiastiska och negativa recensioner. Innan du bestämmer dig måste du väga själv alla fördelar och nackdelar. Det rekommenderas också att lita på dina lockar endast till professionella hantverkare med erfarenhet av liknande verk. Om det utförs på rätt sätt kommer effekten att bli fantastisk och kommer att glädja bäraren över en längre tid.

Läs mer om keratin hårrätning tack vare våra artiklar:

Användbara videoklipp

Keratin hårrätning.

Instruktioner för keratin hårrätning.

Ingredienser för keratin hårrätning Inoar / keratin

Föreningar för keratinhårrätning Inoar - detta är en av de mest effektiva kompositionerna för rätning.

Medan det säkraste håret. Dessutom närmar och fuktar håret med panthenol, argan och kakaosmör, liksom ett komplex av aminosyror. Med varje förfarande blir håret bättre och bättre! * Och effekten kommer att vara hård från 4 månader till ett år *

Samtliga kompositioner i företaget Inoar uppfyller helt och hållet europeiska standarder och säljs aktivt över hela världen / inklusive Europa och USA /.

G.Hair - den starkaste kompositionen för keratinrätning Inoar och en av de starkaste på marknaden.

 • Designad för att räta ut hårda krullar. Universal.
 • Effekten varar från 6 månader till ett år, *
 • Formaldehydhalten på 0,2% är säker för människor och hår.
 • Intensivt väcker hår;
 • Det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • Silikonfri;
 • Workshop gratis med inköp av kompositionen.

Håret kan tvättas på dagen för proceduren.

Designad av tyska kemister av företaget Inoar
Mer om seminariet

Marockansk - den första delen av Inoar.

 • Designad för rätning av mjuka krullningar och tunt hår. Universal.
 • Effekten varar 4-6 månader;
 • Formaldehydinnehåll av 0,1%;
 • Bekväm att arbeta med lukt (använd Progress Solution);
 • Det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • Intensivt väcker hår;
 • Silikonfri;
 • Workshop gratis med inköp av kompositionen.
  Håret kan tvättas på dagen för proceduren.

Progress Solution - en tillsats till kompositionen för keratinrätning, vilket minskar luktformaldehyden.

Ökar inte kostnaderna för förfarandet.

Instruktioner keratinrätning G-Hair och Marocko från Inoar

Steg 1. Skölj håret med G-Hair Deep Cleansing Shampoo Shampoo två gånger. Lämna shampoo skum på håret i 2-3 minuter. Skölj noggrant med vatten. Blås torrt hår utan att använda en kam.

Steg 2. Applicera kompositionen * G-Hår Anti-volymbehandling, som börjar från occipitalzonen, retregerar från hårbotten 1-2 centimeter. Kamma håret med en fin tandkam, ta bort överflödigt komposition. För djup penetration av keratin borde du behålla kompositionen på håret i 20 minuter efter bearbetning av den sista strängen.

* Spädningslösning med keratinkomposition G-Hair Extreme Premium Keratin Utjämning Behandling 10 minuter före användning i ett förhållande på 1:10

Steg 3. Torka håret 100% med en kam och en hårtork (torr med varm eller kall luft). Dela håret i 4 zoner. Börja från den ockipitala zonen, börja räta med ett järn. Dra håret i fina trådar på 7-10 gånger vardera (beroende på hårets struktur). Upprepa proceduren på de tidsmässiga områdena, liksom smällen.
Stryktemperatur:
180 С - tunt, svagt hår;
210 C - normalt, färgat hår;
230 C - hårt naturligt hår.

Steg 4. Låt håret svalna efter rätning i 15 minuter, eller kyla det med kallt hår i torken. Skölj håret noggrant med varmt vatten utan att använda schampo och applicera G-Hair Finalizing Mask, blötlägg kompositionen på håret i 10 minuter och skölj med vatten. Blås torrt hår.

Svar på vanliga frågor om keratinrätning

Du kan inte uppnå effekten av rättelse, vilket lovar tillverkaren?

Styrkan och varaktigheten av effekten av keratinrätning beror på:

 • från varumärket av föreningen som du gör det med;
 • från mästarens professionalism: håret efter proceduren måste vara helt torrt och smulöst, annars kommer effekten att vara svag och inte för lång. Bra keratinrätning görs från 3 timmar; om det efter proceduren finns en liten fetthalt på håret, är proceduren inte klar. Vid seminarier visar vi hur man gör maximala resultat.
 • från verktyget du jobbar med: järnet måste vara professionellt, ge rätt temperatur och hålla den i drift.

_________

Är formaldehyd skadlig under keratinrätning?

Många pratningar går runt formaldehyd, dess skada på hår och människor, "nyaste" formuleringar "utan formaldehyd" visas och försvinna också aktivt. Varför?

Är formaldehyd skadlig för människor?

Den som inte är engagerad i keratinrätning och inte har att göra med det kommer definitivt att berätta för dig mycket, det är bara oftast från okunnighet och ovillighet att lära sig nya saker. Varje kemiskt ämne som i stora mängder förgiftar, i små doser, ofta läkemedlet.

I de första formuleringarna för keratinrätning var formaldehydhalten upp till 50% - detta är skadligt i de moderna formuleringarna 0,2, 0,1 i de starkaste formuleringarna!

I en sådan mängd frigörs formaldehyd i människokroppen genom konsumtion av godis och alkohol, och det kan lätt klara det.

Medicinska studenter arbetar med ren formaldehyd, och även deras arbete anses inte vara särskilt farligt.

Är formaldehyd skadligt för hår?

Formaldehyd är det enda ämnet som räter ut håret utan att bryta strukturen. Han "unfolds" disulfidbindningen och fixerar den i en ny position för ett tag tills det tvättas. Efter en viss tid återgår håret till sitt ursprungliga tillstånd.

Perm, långvarig styling bryter och bygger upp hårstrukturen. Det är därför som keratin inte kommer att räta ut perm eller boost-up, även om det släpper ut.

Hur kan det bevisas? Om du lägger på kompositionen för hårkrökning mer än den föreskrivna tiden - håret kommer att falla av efter en viss tid, om du applicerar keratinrätning och lämnar den åtminstone för natten - kommer håret inte att skadas. sanningen och effekten av rätningen kommer inte heller, eftersom kompositionen fungerar under påverkan av strykning.

Varför är håret skadat?

Så varför finns det så många recensioner på Internet att formaldehyd skadar hår? Att de föll bort blev hårda och grejer.

För det första var kompositionerna i den gamla generationen "mindre omsorg", ofta innehållande "dåliga" silikoner;

För det andra: 3 år sedan var det en katastrofal brist på kunskap om keratinrätning. Vi lärdes att göra det till alla på 230 grader. Om du gör en keratinrätning på en blond vid 230 grader, kommer de att försvinna. På samma sätt kommer de att försvinna.

Men om du gör en keratinrätning på skadat hår vid en låg temperaturstrykning, speciellt om du först rekonstruerar håret -

Din klient känner inte igen sitt hår. Du kommer att rädda dem, de kommer att hitta ett andra liv och ett helt annat utseende.

För det tredje: Keratinrätning rekommenderas inte att göras mer än en gång var tredje månad.

Formuleringar utan formaldehyd: ska det användas eller inte?

Det beror på vad som ligger till grund för dem:

 • Modern högkvalitativ balanserad komposition är ett bra alternativ till keratin hårrätning. De innehåller små mängder syror och sockerarter. De håller helt volymen, är mer bekväma på jobbet, ger ett stabilt resultat, men håret är inte så rakt som till exempel från G.Hair Inoar och inte så kompakt, även hårfärgen är snedvriden. Valet är ditt och klienten. LÄS MER.
 • Ofta, särskilt i billiga formaldehydfria formuleringar, finns det en obalanserad mängd syror som torkar håret starkt.
 • Den andra extremen: formuleringar utan formaldehyd ger inte den önskade, starka effekten av rätning och återhämtning, men bara något slät det. Detta kommer att märkas efter flera månader av trollkarlen;
 • Bedömning av tillverkaren: Frånvaron av formaldehyd på etiketten betyder ofta isolering under kompositionens funktion eller vid exponering för högtemperaturstrykning;
 • Kemisk perm-kompositioner innehåller inte heller formaldehyd, men de skadar irreversibelt hårstrukturen. Perfekt för rätning "boost-up!". Inte säkert för hår.

Formaldehydrätning är den enda rätningen idag som inte bryter hårstrukturen och överdriver inte den. Varför hår kan skadas av keratinrätning? HIGH IRON TEMPERATURE.

Har du några frågor? Vi kommer vara glada att se dig på våra seminarier! Registrera dig! 8 (831) 2-811-000. SCHEDULE OF WORKSHOPS.

* Vid korrekt tillämpning. Var noga med att gå igenom verkstaden, kunskap och kompositioner uppdateras årligen.

Ingredienser för keratin hårrätning Inoar / keratin

Föreningar för keratinhårrätning Inoar - detta är en av de mest effektiva kompositionerna för rätning.

STRICT FÖR PROFESSIONELL ANVÄNDNING.

Medan det säkraste håret. Dessutom närmar och fuktar håret med panthenol, argan och kakaosmör, liksom ett komplex av aminosyror. Med varje förfarande blir håret bättre och bättre! * Och effekten kommer att vara hård från 4 månader till ett år *

Samtliga kompositioner i företaget Inoar uppfyller helt och hållet europeiska standarder och säljs aktivt över hela världen / inklusive Europa och USA /.

G.Hair är den starkaste keoratinlikriktaren Inoar och en av de starkaste på marknaden.

 • Designad för att räta ut hårda krullar. Universal.
 • Effekten varar från 6 månader till ett år, *
 • Formaldehydhalten på 0,2% är säker för människor och hår.
 • Intensivt väcker hår;
 • Det ideala förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • Silikonfri;
 • Workshop gratis med inköp av kompositionen.

Designad av tyska kemister på order av företaget Inoar.

Kostnad: uppsättning 1 l. - 14500 gnidning

uppsättning av 250 ml. - 5000 rubel, uppsättning av 100 ml. - 2050 gnidning

På sammansättningen av INOAR G.HAIR

Instruktioner keratinrätning G-hår från Inoar:

Steg 1. Skölj håret med G-Hair Deep Cleansing Shampoo Shampoo två gånger. Lämna shampoo skum på håret i 2-3 minuter. Skölj noggrant med vatten. Blås torrt hår utan att använda en kam.

Steg 2. Applicera kompositionen * G-Hår Anti-volymbehandling, som börjar från occipitalzonen, retregerar från hårbotten 1-2 centimeter. Kamma håret med en fin tandkam, ta bort överflödigt komposition. För djup penetration av keratin borde du behålla kompositionen på håret i 20 minuter efter bearbetning av den sista strängen.

* Spädningslösning med keratinkomposition G-Hair Extreme Premium Keratin Utjämning Behandling 10 minuter före användning i ett förhållande på 1:10

Steg 3. Torka håret 100% med en kam och en hårtork (torr med varm eller kall luft). Dela håret i 4 zoner. Börja från den ockipitala zonen, börja räta med ett järn. Dra håret i fina trådar på 7-10 gånger vardera (beroende på hårets struktur). Upprepa proceduren på de tidsmässiga områdena, liksom smällen.
Stryktemperatur:
180 С - tunt, svagt hår;
210 C - normalt, färgat hår;
230 C - hårt naturligt hår.

Steg 4. Låt håret svalna efter rätning i 15 minuter, eller kyla det med kallt hår i torken. Skölj håret noggrant med varmt vatten utan att använda schampo och applicera G-Hair Finalizing Mask, blötlägg kompositionen på håret i 10 minuter och skölj med vatten. Blås torrt hår.

Köp keratin i Nizhny Novgorods officiella återförsäljare Inoar (Inoar):

-Köp komposition för keratinrätningsordning

-Keratinrätning köpa;

-köp keratin test kit

-Keratin hår restaurering

-keratin lägre hårrätning

-keratin för hår

-keratinhårrecensioner

-keratin för hårfotoverk

-keratin webbutik

-Honma Tokyo Keratin Honma Tokyo

-Inoar keratin Inoar

-Keratin utan formaldehyd

-keratin hårmask

-hår efter keratin

-Keratin för hår;

-Officiell återförsäljare Inoar;

-Wow skönhet (Wow Beauty)

-Köp keratin hårrätning

-Köp brasiliansk rätning

-köp ett keratin hår rätande kit

Kompositioner med vilka keratin Inoar G.Hair och marockansk jämförs: Jikheir, Global Keratin, Shot, Gremi (Grami), Alfaparf, Goldwell, Guld, Glans, BB Van, Brasillian Bloaut, Bombshall Gloss Floractive, Pur, Rich, Kerargurccc, Honma Tokyo, Aqua Keratin, Aji Max Plus, Magic (Magic), Tahe (Tae), Trissola True, Sens, Glamour, Iber, Phelps, Vitaker, Brasilien Kakao, Perola, Glans, Alfaparf, Wi Van, Von, Yunik, Salong Royal, San Liss, Grammy (Gremi), Komplex, Koofer Vivien Aradzho, Phelps Vernise, Koifer Blindage (Blindage), Koofer Advance, Kokoshoko (Koko-Shoko, Kokochoko, Ko Om Choco), Z. Z Toks (Ztoks), Yukas (Yu Kas), Alpha Gold, Nutrimax Extreme, Ultimate, Bibivan, Kul Stravbury, BTX (BTix), Kaffe Grön Honma Tokyo, Ton, Portiärkakaos, Max Bloaut, Tsitrik, Argan Ojon, Lizz, Liz, Viur Macadamia, Fixnankeratin, Nutrik, Organik BTHX (BTIKS), Alltid, Youkas (Yu Cus) Citronsyra, Naturskönhet, Maria, ST Amazon, Ewok, Viur, Okgan Lux, Vogue, Oso Professionell, Korban Meis Liss, Lycksalig, Maravi Beach, Alfaparf, Ollin, Ecowan, Trisola, Hubert

köp keratin Nizhny Novgorod keratinrätning.

Föreningar som jämför keratin Inoar G.Hair och marockansk: GKHair, Global Keratin, Shot, Gramy, Alfaparf, Goldwell, Guld, Glans, BB One, Brazillian Bloaut, Bombshell Gloss Floractive,

Ren, Rich, Kerarganic, Kerasilk, Honma Tokyo, Aqua keratin, Agi Max Plus, Magi, Tahe, Trissola Sann, Sans, Glamour, Ybera, Felps, Vitaker, Brasilien Kakao, Perola, Glans, Alfaparf, Wone, W One, Unic, Salon Royal, Sun Liss, Gramy, Complex, Coiffer viviane araujo, Felps Verniz, Coiffer Blindagem, Advanced Coiffer, Cocochoco (Coco Choco), Zap Z Tox (Ztox), Y Kas (Ykas), Alfa Guld, Nutrimax Extreme, Syra Power Ultimate, BBOne, Cool Strawberry, BTX, Honma Tokio Coffee Green, Ton, Portier Cacao, Max Blowaut, Citron, Argan Ojon, Lizz, Viure Macadamia, Fixnanokeratin (Fix Nanokeratin, Nano Keratin), Nutrik, Organic BTXX, All Time, Ykas (Y kas) Citron, Naturlig skönhet, Maria, ST Amazon, Evoque, Viure, Orghan Lux, Vogue, USO Professionell, Korban Mais Liss, Miga, Glatt hår, Maravi Beach, Alfaparf, Ollin, Ecowan

Köp keratin Nizhny Novgorod keratinrätning. Leverans och utbildning gratis med inköp av kompositionen.

Utbildning, kurser, seminarier keratin Nizhny Novgorod. Webbplatser och videor.

INOAR

INOAR PROFESSIONAL - I 10 år har företaget INOAR PROFESSIONAL skapat professionella hårkosmetika. Under årens lopp har produkterna av märket INOAR PROFESSIONAL blivit kärleken till många kända stylister. INOAR - ett av de mest kända varumärkena i den brasilianska skönhetsindustrin, är representerad på den internationella marknaden i 27 länder. Sedan 2013 har INOAR-märket officiellt introducerats i Ryssland.

INOAR keratin är den bästa lösningen för ditt hår!

Innehåller keratin Inoar

Inoar: kraften av keratin för ditt hår

Den moderna kosmetiska industrin hjälper kvinnor i alla åldrar att hantera orubbligt hår, förbättra sitt utseende och ge dem en attraktiv naturlig glans. Ett effektivt sätt är Inoar keratinrätning - ett förfarande som utförs av professionella hantverkare i specialiserade salonger. Det smälter inte bara håret och förbättrar strukturen, utan bidrar även till deras regenerering.

Kosmetik från Inoar innehåller keratin - ett slags byggmaterial för hår. Permanent styling, curling, färgning och jämn daglig tvätt minskar innehållet i denna komponent i hårlinjen. Keratin från det kända brasilianska varumärket Inoar har ganska väl etablerat sig på den ryska marknaden och har många positiva recensioner bland kunder och hantverkare. Kompositionen återställer noggrant krullarna och fyller de skadade platserna i dem.

Inoar produktlinje presenterar flera keratinjusteringar med instruktioner som befälhavaren måste strikt följa för att uppnå ett utmärkt resultat.

 • G-Hair. Medel är lämplig för effektiv rätning av stel hår. Intensivt återfuktar håret. Effekten av användningen fortsätter i 6 månader. Det har en kumulativ effekt.
 • Morrocan. Den första produkten släppt av varumärket. Det närmar sig mjukt och sprött hår, vilket bidrar till deras regenerering. Effektens varaktighet är 3 månader. Det har en kumulativ effekt.

Egenskaper och fördelar med kompositionen

Den främsta särdragen hos Inoar-sortimentet är en hög miljövänlighet och praktiskt taget ingen skada på människors hälsa. Kosmetiska sammansättning innefattar:

 • växtextrakt
 • olja;
 • formaldehyd (i en säker dosering);
 • keratin - huvudkomponenten.

Användningen av modern produktionsteknik, den korrekta doseringen och proportionerna av förhållandet mellan kosmetiska produkter stärker krullarnas struktur och förbättrar deras utseende.

Kosmetika Inoar har stor efterfrågan från både professionella och vanliga kunder. De väljer den här produkten på grund av sina tydliga fördelar.

 • Säkerhet. Sammansättningen av kosmetika Inoar innehåller naturliga ingredienser som inte skadar människokroppen.
 • Att locka många års erfarenhet av proffs till produktionen av produkter.
 • Tydlig instruktion keratin hårrätning. Medel av detta märke är lämpliga för användning inte bara i salongen utan också hemma (vilket betyder hemvårdsprodukter)
 • Bra valuta för pengarna. Bolagets prissättningspolitik är upprättad så att kostnaden för produkterna är helt förenlig med dess effektivitet.
 • Användningen av kompositionen släpper inte bara krullarna utan förbättrar också hårklackens struktur, vilket bidrar till restaurering, hydratisering och näring.
 • Förfarandet har en bestående effekt (upp till 6 månader). Håret behåller sin elasticitet och hälsosam utseende under lång tid.

Yrkesutövare

Konsumenter lämnar positiv feedback om Inoar keratinrätning. Vad anser expertutvecklare på denna kosmetika?

På många sätt är svaren lika: produkterna från det brasilianska varumärket är en lovande teknik inom kosmetikområdet. Det låga innehållet av formaldehyd och frånvaron av silikoninkluderingar eliminerar hårets försämring efter proceduren. Tvärtom återställer hårskyddet sin naturliga skönhet, matar på keratin och andra naturliga komponenter i produkten.

Professionella indikerar att kosmetika är lämplig för olika hårtyper och kan klara av de mest problematiska krullarna, eftersom regenereringsprocessen sker på mobilnivån.

Straightening med ett keratinkomplex från Inoar är en innovativ teknik som är värt att försöka för alla som försöker se hårets skönhet och hälsa.

grupp

INOAR RUSLAND. Keratin hårrätning

Information

Beskrivning: Officiell representant för INOAR i Ryssland.
INOAR är det världsberömda brasilianska varumärket av professionella och hemlagade hårkosmetiklinjer.
- Produkter för keratinrätning och håråterställning
- Premium kosmetika för hemvård.
- Workshops, presentationer Visa hela historien...

kontor:
St Petersburg: Metro Prospekt Prosveshcheniya, st. Ivan Fomin, hus 14 k.2.
Moskva, Dubrovka tunnelbanestation, Novoostapovskaya, 6, lit. B

andra

åtgärder

5 915 poster

Med början på den nya månaden väntar du på nya workshops J-Academy

Skynd dig att anmäla dig till seminarier som hålls i december i St Petersburg och ta reda på allt om de mest populära hårbehandlingarna, Visa helt... samt populära frisyr och frisyrer

Varning! Moskva!
Vi letar efter modeller för följande procedurer:

28 november - Keratin hårrätning, Botox för hår.
Visa hela historien...
29 november - Botox för hår, Rekonstruktion.

30 november - Keratin hårrätning.
Krav på modeller: lockigt hår.

För frågor, vänligen kontakta vår chef.

Vill du förlänga effekten av rakt hår efter rätningen?

Då kommer Pos Progress-komplexet att passa dig - en unik formel som är utformad speciellt för att upprätthålla och konsolidera effekten av perfekt rakt hår efter en keratinrätningsprocedur. Visa hela historien...

Pos Progress:
Intensivt mjukar fräckt hår
Återställer den naturliga utstrålningen

Komplexet innehåller schampo och balsam, som tillsammans skapar ett kraftfullt försvar mot destruktion och utlakning av keratin från håret.

INOAR RUSLAND - KERATIN BOTOX
Officiell representant i Ryssland ⠀

Glad mors dag!

Lycka, hälsa och sinnesro!

Ingen tid att vänta på den kumulativa effekten av hårreparationsmedel, och en skönhetssalong är inte nära?
Behöver du ett bra intryck på ett affärsmöte eller visa upp på en fest?

Då, utan tvekan, ditt val - HJÄLP från INOAR. Visa hela historien...
HJÄLP - Omedelbar restaurering av skadat hår!

Shampoo, balsam, mask och serum - snabbt återställa hårets skönhet, ge dem styrka och glans, för som en del av komplexet:

D-panthenol - fuktar och mjukar
E-vitamin - främjar cellregenerering
Rosemaryxtrakt - toner och stärker
Keratin - gör håret starkt och elastiskt
Vetexsolja - hjälper till att stänga nagelbandet

INOAR RUSLAND - KERATIN BOTOX
Officiell representant i Ryssland ⠀

Inoar Curl Straightener: 5 steg till rakt hår

Inoar är ett brasilianskt företag som har producerat produkter för räkningskurver i mer än tjugo år. I keratinlinjen i detta märke finns både professionella och hemprodukter som gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt få en attraktiv bild.

Keratinets sammansättning betyder Inoar Professional Hair straighteners

Linjen av produkter som räta håret innehåller sådana komplex:

 • Marockansk hårkeratin - dessa inkluderar schampo för rengöring och en speciell komposition;
 • G-hårKeratin - denna grupp innehåller schampo, rätningsblandning och mask.

Priset på Botox för hår Inoar varierar från 8,300 till 9,300 rubel. Det första botemedlet har en helande effekt som varar i 3-4 månader. Ägare av etnisk hårtyp är bättre att köpa G-hairKeratin - resultatet kommer att förbli i 5 månader. Om du vill använda guidens tjänster, är det bättre att välja de medel som är markerade professionella.

Listad kosmetika innehåller sådana ingredienser:

 1. jojobaolja;
 2. keratin;
 3. pantenol;
 4. vetexproteiner;
 5. kakaoxtrakt;
 6. vit lera.

Inoar g hår: instruktion och pris

Den här unika formeln läker skadade trådar och räker ut lockiga lås. Keratinrätning minskar fluffigheten hos lockar med nästan 90%. Som ett resultat blir de lysande och vackra. Tvätta håret och använda hårnålar är tillåtet 40 minuter efter procedurens slut.

Hur räta ut håret utan konsekvenser

Keratinrätning Inoar kan enkelt användas hemma. Gör så här genom att följa dessa steg:

 • Tvätta huvudet med ett speciellt djupt rengöringsmedel. Det rekommenderas att göra detta flera gånger. Och i den sista inställningen lämna verktyget i 3 minuter. Skölj krullarna med varmt vatten.
 • Torra hårsträngar med 90% och kam med en sällsynt kam.
 • Applicera ett keratinkomplex till varje krökning. Strängar måste noggrant bearbetas, men det är viktigt att säkerställa att blandningen inte strömmar ner från dem. Överflödiga medel ren kam. Lämna kosmetiken i 20 minuter, täcka trådarna med en film eller en speciell keps.
 • Torka trådar till 100% med en hårtork. Samtidigt bör varm luft alterneras med kallt.
 • I slutet av håret räta ut iris. För alla typer av trådar lämplig temperatur på 230 grader. Börja från botten och räta 10-12 gånger. Tack vare detta är keratin förseglad i lockar.

Tvätta av kompositionen är tillåten efter 40 minuter med varmt vatten. Shampoo kan inte användas. Då torkas krullarna med en hårtork.

Keratin inoar-komposition

Alla tjejer drömmer om glänsande och tjockt hår, för det eleganta håret är en oumbärlig dekoration. Alltid föredras hårvård, med en mängd olika naturliga ingredienser och preparat. Och den moderna skönhetsindustrin erbjuder också många professionella hårvårdsprodukter, särskilt med hjälp av keratin.

Vi uppmärksammar innovativa produkter som inkluderar keratin - det här är INOAR G-HAIR-keratinuppsättningar, keratinhårmasker, keratinkomplex, keratinhårrätningsförening, botoxhår, kollagenhår restaurering, återställning av hårkomplex, sulfatfritt schampo, en mängd olika oljor och hårbalsam och mycket mer.

Beställa medel för keratin hårrätning, du hittar gott, glänsande hår!
Vår butik - den officiella representanten för företaget INOAR (Brasilien), CoolHair.

Keratin Store

Din handväska är tom!

Inoar

Inoar G-Hair 3 * 1000ml

Set med 3 steg * 1000 ml. 1. Anti Residue Shampoo (intensivt rengörande schampo, förbehandling).

Inoar G-Hair 3 * 250ml

Set med 3 steg * 250 ml. (6 behandlingar) 1. Anti Residue Shampoo (intensivt rengörande schampo..

Inoar Hair Treatment set

Set med 3 steg 1000 ml.1. Djuprengöringsschampo - 1000 ml.2. Sammansättning (keratin) - 1000 ml.3. Musk..

Inoar marockanska Capilar 2 * 1000ml

Set med 2 steg * 1000ml.1. Trantamento Capilar Keratin (keratin) -1000 ml.2. Deep Cleansing Shampoo..

Inoar marockanska Capilar 2 * 250ml

Mini-set med 2 steg * 250 ml.1. Trantamento Capilar Keratin (keratin) -250 ml.2. Deep Cleansing Sham..

INOAR Progress Solution

Neutralizer av stark lukt och rök !! Minskar röken som produceras under rätningen med 70%! Om..Nästa Artikel
Hur man snabbt tar bort yellowness efter färgning