Möt brasilianska keratinhår rätningen Cadiveu (Cadiveu Brasil Cacau)!


På grund av det enkla förfarandet med användning av den exklusiva Cadiveu Brasil Cacau kommer även det mest olydiga, fluffande och elektrifierande håret att få ett snyggt och attraktivt utseende.

Verktyget har blivit så populärt att frågan uppstår om korrekt användning och tillämpning.

När du påbörjar implementeringen är det nödvändigt att bekanta dig med alla de viktigaste funktionerna och nyanser som du kommer att stöta på när du ansöker.

Vad är Cadiveu Brasil Cacau?

Cadiveu Brasil Cacau är ett innovativt förfarande för keratin hårrätning, som utförs i tre steg och är utformat för att ge håret ett vackert utseende, elasticitet och styrka.

Huvuddelen av kedevin hårrätning Cadeweg är att anpassa varje hår genom att fylla sin struktur med keratin, som fungerar som huvudbyggnadsmaterial för håraxeln. Omsluter ett hår fyller detta ämne helt microcracks, porer och andra skador, liksom stänger hårknipor, på grund av vilka krullar blir elastiska och strålande glans.

Fördelarna med brasilianska keratinrätningskurvor är uppenbara. Efter det första förfarandet med Cadiveu Brasil Cacau underlättas hårstyling, eftersom håret inte längre är trasslat och elektrifierat. Strängarna kommer att förbli perfekt jämn och jämn, även under dåliga väderförhållanden i form av dimma, regn och snö.

Det finns inga nackdelar med denna teknik, förutom att det inte har en botande, men endast en estetisk effekt.

Valet av företrädare för den vackra hälften av mänskligheten erbjuder två uppsättningar av högkvalitativa Cadiveu Brasil Cacau produkter för rätande krullar:

 1. Brasil Cacau Professional Set;
 2. Brasilian EcoKeratin set.

Det finns också en speciell uppsättning som innehåller hårvårdsprodukter som har rakts - Brasil Cacau Daily Care Set. Var och en av dessa uppsättningar innehåller tre unika produkter.

Professionell uppsättning Cadiveu Brasil Cacau inkluderar:

 • Förbereder schampo, som effektivt rensar trådarna från naturliga föroreningar och rester av vårdprodukter. Tack vare sina speciella ingredienser öppnar hårskalorna och ger bättre penetration av keratin.
 • Keratin, försiktigt täcker varje hår och ger ett perfekt, snyggt utseende till håret.
 • En näringsrik mask som på ett tillförlitligt sätt fixar resultatet, stabiliserar keratin och gör locken silkeslen och mjuk.

Alla verktyg från denna uppsättning innehåller komponenter som har en utmärkt inverkan på hårets tillstånd:

 1. kakaosmör, rik på spårämnen;
 2. aminosyror metionin och glycin;
 3. hydrolyserat keratin är ett av de viktigaste proteinerna i integumentaryen och bindväven, som är utformad för att förbättra hårstrukturen;
 4. Panthenol är ett ämne som mjukar, närmar och glattar strängar, samt ger dem skydd mot skadlig UV-exponering.

Bruksanvisning Cadevu

Tekniken för brasiliansk keratinhårning Cadiveu Brasil Cacau är lika lämplig för salong och hemanvändning, är helt identisk.

Huvudstadiet av detta förfarande är:

 1. Förberedelse av krullar - Rengör grundligt med ett effektivt schampo som ingår i uppsättningen, kammade strängarna försiktigt med en kam med sällsynta tänder, liksom en lätt torkning med hårtork.
 2. Applicering av keratinkomposition - omväxlande måste varje sträng vara säkert täckt med ett tillräckligt lager av detta verktyg.
 3. Kompositionen måste hållas på krullarna i en halvtimme, och torkas sedan med en hårtork efter installation av en kall luftström.
 4. Torkat hår ska delas upp i likformiga strängar och bearbeta dem med hjälp av strykning. Den optimala temperaturen på plattorna på denna enhet är 230⁰і.
 5. Inom 10-20 minuter ska håret vara i ett lugnt tillstånd och uppnå fullständig torkning.
 6. Då bör strängarna tvättas ordentligt under rinnande vatten utan att använda schampo.
 7. Nästa viktiga steg är tillämpningen av en mask från Cadiveu Brasil Cacau-serien, vars inverkan varar i 20 minuter.
 8. I slutet av proceduren görs läggning med användning av en hårtork.

Hårvård efter brasiliansk keratinrätning

För vård av håret efter det brasilianska rätningsförfarandet rekommenderas det att använda professionella produkter Cadiveu Brasil Cacau. Specialkitet heter Brasil Cacau Daily Care Set och innehåller ett rätthampigt schampo, en rätthållare och en primer.

Daglig vård omfattar följande åtgärder:

 1. mild shampooing;
 2. tillämpning av luftkonditionering
 3. torka hår och primerbehandling - detta verktyg appliceras på händerna, gnidas med palmerna och jämnt fördelat över hela längden av strängarna.

Tvätta håret, som vanligt, kan vara nästa dag efter rätningen. Men med färgning och rullning är det nödvändigt att vänta minst två veckor.

Hur länge kommer resultatet att vara kvar?

Med korrekt vård kommer effekten av denna procedur att ligga i 5-6 månader. Du kan spendera det 2-3 gånger per år.

Kontra

Denna procedur är kontraindicerad under graviditet och amning. Du bör också avstå från det i närvaro av inflammation och skada på huvudets hud.

slutsats

Förfarandet för keratin hårrätning med professionella medel Cadiveu Brasil Cacau är en av de mest effektiva och säkra. Efter instruktionerna kan du utföra det även hemma. Resultatet blir ett jämnt och glödande hår, behåller sin överklagande under alla förhållanden!

Cadweb keratin (cadiveu brasil cacau) - en fullständig översyn av hår straighteners

Dim och livlösa strängar är långt ifrån ovanliga. Olika faktorer kan leda till sådana konsekvenser, men huvudorsaken är bristen på keratin. Keratin är ett protein som innehåller många aminosyror. Denna komponent är en av de viktigaste i den rätta utvecklingen av människokroppen. Om en person har brist på detta ämne, och detta indikeras av fula splittringar, måste det fyllas på med hjälp av keratinrätning och återvinning.

Keratin Cadiveu Brasil Cacau (kaduce keratin) - lösa hårproblem. Den brasilianska metoden ger det professionella genomförandet av förfarandet, den långvariga effekten och förbättringen av strukturen för var och en av dem.

Serieöversikt

Denna rad har flera obestridliga fördelar:

 • Ett brett sortiment för olika typer (skört, målade, delade ändar, etc.).
 • Brasiliansk produktion. Brasiliens tillverkningsland anses vara den bästa keratinproducenten i världen.
 • Unik sammansättning. Kompositionen innehåller två typer av keratin, som liknar hårets struktur.

Professionella rätningssträngar förekommer i flera steg, för det behövs ett antal specialverktyg. En serie brasiliansk rätande keratin Cadiveu innehåller de nödvändiga förberedelserna:

 • djupa rengöring schampon;
 • djupa konditionsmaskor;
 • keratin.

Fonder kan köpas antingen individuellt eller som en uppsättning.

Princip för verksamheten

Handlingsprincipen för rätning med keratin är följande: en speciell förening som består av 90% protein appliceras på krullarna. De återstående 10% av kompositionen innefattar näringsämnen. Sammansättningen av blandningen liknar mest strukturen hos humant hår.

Keratinmolekylerna är små i storlek, vilket gör att de kan fylla utrymmet mellan skalorna. Denna process förbättrar utseendet och tillståndet. Dessutom skyddar proceduren krullarna från negativa påverkan av yttre faktorer.

Efter att blandningen applicerats torkas håret i följd med användning av en hårtork och därefter utförs rätning med ett järn, vars temperatur bör vara minst 230 grader. På detta sätt löds hårmolekylerna. Efter proceduren blir trådarna släta, silkesiga och glänsande.

Keratin Cadevia-blandningen är säker eftersom den innehåller bara naturliga ingredienser.

Det är viktigt! I någon keratinblandning innehåller formaldehyd, som tenderar att avdunsta vid uppvärmning, så säkerhetsåtgärder innefattar att bära en mask av både klienten och frisören under hela förfarandet.

Foto före och efter

Instruktioner för användning

Innan proceduren startas undersöker huvudet håret och bestämmer typ och tillstånd, varefter den väljer lämplig komposition. Nästa börjar ett fasat arbete, vilket inkluderar:

 1. Rensning. Innan du utför keratinrätningsproceduren är det nödvändigt att göra en djup rengöring. För detta används en speciell schampo från Cadiveu-serien. Effekten av schampon är att dess sammansättning tränger djupt in i varje hår och rensar nagelbandet, vilket i framtiden hjälper till att mätta dem med protein.
 2. Torkning. Keratin bör appliceras på torrt hår, så innan huvudproceduren påbörjas, ska befälhavaren torka dem noggrant.
 3. Application. Keratinkompositionen appliceras på hela längden av håret, endast avtagande 1 cm från rötterna. Därefter torkas de igen med en hårtork.
 4. Justering. Vid detta sista skede används järnet, värms till en temperatur av 230 C. En frisör rensar hårsträngen ordentligt efter strängen.

Rätningsprocessen sträcker sig från 4 till 6 timmar. Varaktigheten av att spara resultatet beror på detta stadium. Efter proceduren får klienten flytande hår med en ovanlig glans och silkiness.

Skötsel efter proceduren

Om du tar hand om håret efter en keratinrätning korrekt, fortsätter effekten under lång tid. Villkor för vård:

 1. Efter proceduren i 3 dagar kan du inte tvätta håret, samla dem i en fläta, bulle eller svans. Du kan inte heller använda hårnålar, bära glasögon, mössor etc. på huvudet. Alla 3 dagars hår ska vara gratis.
 2. Hårtvätt bör göras med schampo, som inte innehåller sulfat.
 3. Du bör inte tvätta håret före sänggåendet, om håret tvättades för natten, måste du noggrant torka dem med en hårtork.

Varning! Keratinrätning får göra på färgat eller blekt hår. Det viktigaste att komma ihåg att rätningen kan göras efter två veckor efter färgning. Hårfärgning kommer också att vara möjligt endast efter två veckor.

Effektens varaktighet

Spara effekt för varje enskild person. Allt beror på hårets struktur. Någon hår kan börja trycka på en månad, och någon gör en korrigering för 3-4 månaden.

Så snart håret började trycka, eller grenarna och hårets bas ser ljuvt ut - du behöver göra en korrigering.

Professionella rekommenderar att man inte deltar i keratinrätning. Det är bäst att upprepa proceduren inte mer än en gång var 3-4 månader. Ett ännu bättre alternativ är att titta på en bra frisör, som kommer att ge råd när man ska söka rättelse.

Kontra

Liksom med alla procedurer har keratinrätning också kontraindikationer som innefattar:

 • amning;
 • graviditet;
 • barn under 14 år
 • individuell intolerans.

För att undvika allergiska reaktioner är det nödvändigt att genomföra ett allergiskt reaktionstest innan man fortsätter med rätningen. Testet utförs på huden, invändigt av armbågen används. Sammansättningen appliceras på huden och väntar 15 minuter. Om det under denna tid inte finns någon rodnad kan du fortsätta.

Genomsnittlig kostnad i Ryssland

Kostnaden för keratinrätningstjänster beror direkt på frisörens sammansättning och erfarenhet. Genomsnittspriset i Ryssland för de brasilianska rättekniksträngarna varierar mellan 5 och 15 tusen. Den specifika kostnaden beror på hårets längd, tillstånd, liksom hur mycket kompositionen är nödvändig för förfarandet.

Det finns också ett amerikanskt sätt att räta ut strängar. Priset på ett sådant förfarande varierar mellan 8 och 18 tusen rubel. Dessa priser inkluderar inte användning av schampo och balsam, vars pris inte heller är lågt. Särskilda schampon, balsam och masker måste appliceras inom de första dagarna efter rätningen. Medelpriset på var och en av dem kostar 1 rubel.

Keratinrätningsglädje är inte billigt. Resultatet är dock svindlande. Eleganta trådar, som vi brukade se i reklamschampon, kommer verkligen att glädja alla runt och uppmärksamma passersbyen.

För och nackdelar med förfarandet

Positiva sidor: du får en fantastisk effekt, extra jämnhet och silkighet.

Inga nackdelar någonstans. De negativa aspekterna inkluderar innehållet av formaldehyd. Denna ingrediens kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Innan du går till proceduren måste du själv bestämma vad som är viktigare skönhet eller hälsa.

Innan du ger dina strängar i befälhavarens händer måste du be om att läsa medelets sammansättning för att bekanta dig med kompositionen och se till att det här läkemedlet inte ger dig mycket skada.

Det första tecknet på innehållet i formaldehydens sammansättning kommer att vara en skarp lukt. Vissa frisörer kan berätta för kunderna att detta bara är ett resultat av värmebehandling, men det är inte så.

Användbara videoklipp

Steg-för-steg-instruktioner för att använda Cadiveu Brasil Cacau.

Brasil Cacau Keratin (Steg 2) 300 ml.

Köp i 1 klick

Sammansättningen av Cadiveu Brasil Cacau (brasiliansk termisk återuppbyggnad) används som huvudverktyg under förfarandet för keratinhårrätning med användning av Brasil Cacau Professional-tekniken.

 • Lämplig för rätning av starkt lockigt, orubbligt hår
 • Försluts försiktigt näsan, vilket skapar ett enhetligt skyddsskikt
 • Ger glansig glans
 • Innehåller kakaosmör, D-pantenol, rik på aminosyror
 • Långvarig effekt upp till 6 månader
 • Tillverkare: Cadiveu Professional (Brasilien)

Endast för professionell användning.

Sammansättningen av Cadiveu Brasil Cacau (brasiliansk termisk återuppbyggnad) används som huvudverktyg under förfarandet för keratinhårrätning med användning av Brasil Cacau Professional-tekniken.

 • Lämplig för rätning av starkt lockigt, orubbligt hår
 • Försluts försiktigt näsan, vilket skapar ett enhetligt skyddsskikt
 • Ger glansig glans
 • Innehåller kakaosmör, D-pantenol, rik på aminosyror
 • Långvarig effekt upp till 6 månader
 • Tillverkare: Cadiveu Professional (Brasilien)

Endast för professionell användning.

★ Keratinrätning Cadiveu Brasil Cacau ★

Hälsningar till alla!
Tankar om keratin besökte mig länge efter att ha vägt alla fördelar och nackdelar, bestämde jag mig för att utföra proceduren hemma.
Efter det nya året gjorde mig håret upprört med sina tunna tips och jag bröt upp med 10 cm hår. Därför fanns det ingen rapporteringspost i decembermarathonet, det var varken önskan eller styrka att skriva den. Situationen störde mig till en slags "hårförtvivlan", jag slutade tänka på hårets längd, någon gång ville jag klippa av torget. Samtidigt förstod jag att ett sådant hastigt beslut knappast skulle göra mig lycklig, och jag bestämde mig för att försöka rädda situationen.

Nästa var läser en hel del recensioner om olika förfaranden. Keratin tycktes mig vara ett bra alternativ, jag älskar rakt hår, och det här är den enda chansen att stoppa den vilda delen av kortare strängar i ansiktet, utan att klippa dem. Jag förstår helt väl att de sätter sig ner på keratin, men jag är säker på att jag i mitt fall kommer att råda och jag kommer att sluta i tid.

Varför valde jag den här kompositionen?

 • Till skillnad från många andra formuleringar, efter Cadiveu kan du tvätta håret omedelbart.
 • Kompositionen är lämplig för hårt lockigt hår, därför är kompositionen stark.
 • Massor av bra recensioner.
 • Du kan köpa en sond av önskad volym.

Från tillverkaren:
Trestegsförfarandet gör det möjligt att återställa hårstrukturen, fylla på skiktet med hjälp av aktiva ingredienser för att göra håret perfekt rakt, slätt och glänsande.
Hår upp till:

Deep Clean Shampoo - Anti Residue Shampoo

Från tillverkaren:
Rengör djupt och öppnar håret, som främjar penetrationen av aktiva ingredienser. Hög alkalisk - 9,0. Lukten av SHGO är söt, salong, men inte uttalad.

Tillverkaren rekommenderar att tvätta håret två gånger. Första gången du behöver applicera schampo på rötterna och längden, tvättar du omedelbart. Den andra gången ska appliceras schampo endast för längd, retreating från rötterna 1-2 cm, och lämna i 2-5 minuter. Exponeringstiden beror på hårets struktur och tjocklek, jag höll det hela 5 minuter så säkert. Efter tvättning rekommenderas att torka håret med en hårtork utan att kamma den. Så mitt hår såg efter tvätt och torkning:

Därefter ska du dela håret i 4-6 delar och säkra med klämmor.

Termisk rekonstruktör - brasiliansk termisk rekonstruktion

Från tillverkaren:
Skapar effekten av naturlig utjämning, gör håret friskt, rakt och glänsande. Applicera kompositionen bör vara en borste i rad, retreating 2 cm från rötterna. Några andra formuleringar för keratinrätning bör hållas på håret i ungefär en halvtimme före torkning. Cadiveu Brasil Cacau kan torkas med kall luft direkt efter applicering.

Vi hörde alla om den stumma lukten av keratinrätande föreningar. Cadiveu i en burk luktar som ett klassiskt rosa tuggummi. När det appliceras är det klart att lukten är skarp, men inte starkare än billig ammoniakfärg. Recensionerna beskriver grymheterna där tjejerna satte kompositionen i medicinska masker, på balkonger och fortfarande kvävas. Allt gick smidigt för mig, lukten är endast närvarande vid ansökningsstadiet. Det fanns ingen lukt vid torkning och rätning.
Efter torkning ska håret vara rakt sträckt sträng efter sträng. Temperaturerna varierar:
- Normal, tätt, hårt, friskt hår - 230C;
- Skadad, missfärgad, känslig, efter kemisk. lockar, tunn - 170і200і. Beroende på graden av skada på håret. Varje sträng är förseglad 10 gånger.

Fästmask - Deep Conditioning Mask

Från tillverkaren:
Det ger näring och fuktar håret utan att viktas. Lukten är sötare än den av schampo, men inte heller uttalad.

Rett hår bör svalna i 5 minuter. Därefter måste du fukta dem med vatten, pressa försiktigt och applicera en mask, lämna den i 20 minuter. Det rekommenderas att tvätta av masken utan schampo. Efter många andra kompositioner kan du inte tvätta håret i 72 timmar, medan Cadiveu inte har några tabuer för tvätt. Samma sak gäller pinnar, klipp, svansar etc.

Hår efter proceduren:

Jag förväntade mig inte en spegelglans och perfekt slät hår, men mitt hår rätte naturligtvis. Spetsarna är mjuka och elastiska. Jag är särskilt nöjd med de äntligen jämnaste delarna av ansiktet.
Jag är nöjd med resultatet och jag hoppas att håret inte blir sämre efter full tvätt av keratin.

2 månader efter proceduren:

Jag kan säga att hårets kvalitet inte har försämrats, det finns inte mer sektion, håret ser ganska anständigt ut i bilden otäck hall av tuggummi, som i livet. Jag planerar att spendera resten av kompositionen på de främre delarna, och sedan glömma keratin. Jag skulle vilja prova något nytt från "sulfat" vård, liksom återvända till oljemaskorna för längden.
Kostnad: 50/50/50 ml - 1300 rubel.
1/1/1 l - 19000 gnidning.


Alla vet att för att tvätta keratinhår måste man använda sulfatfria schampon, är resten vård inte så viktigt. Jag tog upp följande verktyg:

 • Matrix Biolage R.A.W ​​Shampoo och Conditioner Näring.
 • Mask Kaaral Royal Jelly Cream.
 • L'Oreal Elseve extraordinär hårolja.
 • Gjutningar: L'Oreal Professionnel Mythic Oil och Constant Delight 12 i 1.
Om Matrix berätta i nästa post.

Tack för din uppmärksamhet!
Jag önskar er alla ett vackert och tjockt hår!

Keratin hårrätning Cadiveu - produkt av det brasilianska varumärket för perfekt slät hår

Cadevue keratin hårrätning är en produkt av ett brasilianskt företag som finns på modeindustrin. Keratin Cadiveu är valet av proffs och kändisar runt om i världen. Produkter från det brasilianska varumärket deltar regelbundet i internationella utställningar och modeshower.

Keratinrätning Cadevue för hår - egenskaper, komposition, fördelar

Brasilianska varumärket styrs av två principer:

 • användningen av uteslutande naturliga, miljövänliga råvaror;
 • avfallshantering (förpackning, där produkterna produceras, är föremål för hundra procent återvinning).

Hemligheten för framgången med brasilianska produkter i ständigt samarbete med representanter för modevärlden - stylister, makeupartister, frisörer.

Framgångsrik utveckling av företaget är omöjligt utan innovation. Företaget är verksamt med ledande laboratorier runt om i världen. Under 2010 har specialister tilldelats en särskild komponent - cystein. Detta ämne är från sockerrörsocker, som används för att räta ut håret och återställa strukturen på trådarna.

sortiment

Cadiveu Professionals officiella hemsida presenterar ett komplett sortiment av produkter. Under det brasilianska varumärket släpps:

 • keratin hårrätning Cadiveu;
 • keratinåtervinning försvagade lås;
 • cystsatser;
 • kollagenpaket;
 • speciella hårtillväxtaktivatorer;
 • produkter för säker förtydligande
 • hårkrullningsprodukter.

Det finns fem skäl att köpa Cadeview Keratin:

 1. Endast organiska ingredienser ingår i Cadweb;
 2. betyder keratinrätning Cadiveu och andra produkter i företaget kännetecknas av en mjuk, mild inverkan på locken;
 3. Brasilianska märkesvaror garanterar snabb effekt;
 4. Cadweb-keratin innehåller endast certifierade komponenter som uppfyller säkerhetsnormerna.
 5. Cadiveu-keratinformulering ger en bestående effekt i 3 till 6 månader.

Produkter för hår och keratin på Cadevues officiella hemsida

På den officiella hemsidan Cadiveu produkter för keratin hårrätning är i största efterfrågan.

 • Brasil Cacau är en professionell serie. Satsen innehåller: schampo Cadiveu, komposition för keratinrätning och en mask för vård av lockar. Efter proceduren blir krullarna smidiga, perfekt jämnt. Den största skillnaden mellan kosmetika för hår - en naturlig sammansättning och snabb åtgärd.
 • Plástica dos Fios - en linje för att återställa svagt och tunt hår. Formeln berikas med Acai bärjuice. Efter proceduren är krullarna fuktade, strukturen komprimeras, håret blir glänsande, berikat med aminosyror, blir elastiskt och elastiskt.

Kollagenerings- och härdningssatser är också efterfrågade. Dessa förfaranden syftar till djup hydratisering, näring och restaurering av lockar. Effekten av förfarandena - starkt, friskt hår, strålande glans. Återställer hårskydd mot externa negativa faktorer.

Dessutom rekommenderar experter att köpa Botox Cadiveu. Det här verktyget är en omedelbar åtgärd som syftar till att återställa strukturen och aktivera tillväxten av lockar. För det svagaste och livlösa håret rekommenderas att du köper Cadiveu Botox. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är hyaluronsyra, vilket ger curlselasticitet.

Detta är viktigt! Experter rekommenderar att uppmärksamma Acai Oil Cadiveu serum för att näring och stärka håret, linjen för nanoreconstruction krullar Cadiveu Hair Remedy.

Var kan man köpa keratin Cadiveu i St Petersburg, Moskva

Kadevu produkter i S: t Petersburg och Moskva är efterfrågade inte bara av specialister utan också av vanliga användare. Beställ keratin Cadeva till ett pris av 1920 rubel. För setet är du inbjuden av Gracy-butiken. Priset på Cadiveu är utformat för både en professionell stylist och en enkel konsument. För hemanvändning rekommenderas Cadiveu Sol Rio-sortimentet.

Köp Keratinformuleringar Cadiveu Professional till ett fyndpris på den officiella hemsidan Gracy.ru. I katalogen av onlinebutiken "Gracie" kan du välja Keratinsammansättningar enligt egenskaperna, läs recensioner från våra kunder, jämföra beskrivningarna och kostnaden för de produkter du gillar.

Genom att beställa på vår hemsida med registrering, får du rabatt redan i första ordern och kommer att delta i bonusprogrammet. Du kan inte bara köpa Cadiveu Professional till ett pris lägre än i andra butiker, men också njuta av extra rabatter och få presenter med varje beställning!

Vi har certifikat och försäkran om överensstämmelse för alla produkter som presenteras på webbplatsen. Du kan alltid bekanta dig med dem genom att begära att certifikat bifogas din beställning.

Brasil cacau

Nyhet SALON TECH® (keratin, nanoplastisk) https://profcosmetic.ru.com/

Utjämning av protein - Maximal hårstyrka, ett verkligt genombrott i rätningen!

Trestegsförfarandet Smoothing Protein kompletterar hårlinjens struktur med cystein, fullständigt rekonstruerar håret. Främjar effekten av maximal hårrätning i upp till 4 månader.

Medel för keratinrätning.

Endast för professionell användning.

Enligt statistiken vill varje andra eller tredje vackra curlsägare ha jämnt, inte fluffigt hår. Det var för sådana önskningar att keratinrätning uppfanns. Det kommer inte bara att bli av med oönskade krökor, men kommer att ge ditt hår en hälsosam utseende, kommer att avlägsna statisk elektricitet. Förfarandet kan utföras för tjejer med svagt, tunt och torrt hår.

Vad är keratin hårrätning?

Keratin hårrätning är ett förfarande som är utformat för att bekämpa trasslande vid tvättning, överflödighet och skadade lockar. Keratin tränger djupt in i hårkolumnerna, närmar håret med näringsämnen, stänger skalorna, skalorna och luckorna i krullarnas struktur. Efter proceduren blir håret starkare, mer elastiskt, mer lydigt, får en vacker, hälsosam utseende och eliminerar överflödigheten.

Brasilianska hårrätning Cadiveu Brasil Cacau

En av de mest populära hårutjämningsprodukterna är Cadiveu Brasil Cacau. Satsen består av 3 komponenter:

 • Shampoo utformad för att förbereda hår för att fylla det med keratin;
 • Keratin själv;
 • Fixermask för lock med keratin.
 • krullar blir livliga, vackra och välskötta;
 • Procedurens varaktighet är i genomsnitt 3 månader;
 • säker för hälsa och hårkomposition;
 • tar bort fluffighet och statisk elektricitet;
 • keratiniserande skyddar krullarna från de kemiska effekterna av den yttre miljön.
 • underlättar styling;
 • berikar hår, tränger sig djupt in;
 • stärker håret, ger elasticitet.

Köp keratin cadiveu brasil cacau på vår sida kan du som set och vid biten. I vår online keratinbutik hittar du kits av olika storlekar, oavsett om de används för prov eller för salongprocedurer.

Hur man köper?

Keratin för hår kan köpas i Moskva på vår officiella hemsida "Cadiveu Professional" eller beställas att levereras till någon stad i Ryssland via Post of Russia.

Fortfarande inte säker på var man ska köpa det bästa keratinet för hårrätning? Vi har förberett dig en rabatt på 10% med full förskottsbetalning. Du kan köpa en uppsättning keratin från oss, priser presenteras under varje produkt.

Du kan köpa keratin hårrätning just nu på vår hemsida efter att ha spenderat mer än 5 minuter. Välj önskad produkt, välj betalningsmetod, leveransmetod, mata in data, klicka på "checkout".

Keratinkaduce-komposition

Innan proceduren utförs, granska processkartan.
Få råd från företagsteknologen.
Diagnosera håret och hårbotten hos klienten.
Vid behov utföra ett prov av produkten (applicera lite på insidan av armbågen i 20-30 minuter). När reaktionsproceduren inte rekommenderas.

Om din klient vill ha rakt, rekonditionerat, disciplinerat, välskött hår med en bländande glans i ett Brasil Cacau Professional keratinrätningsförfarande!

Produkterna är baserade på naturliga ingredienser som ger fullständig restaurering och rekonstruktion av hår, vilket gör håret friskt, perfekt rakt, smidigt och otroligt glänsande i en period av 4 till 6 månader.

indikationer:

 • vågorna är mjuka, fluffiga
 • väldigt lockigt, tufft
 • efter många fläckar och kem. zavivok
 • för hår som har förlorat sin naturliga elasticitet och glans
 • poröst hår
 • skadat hår

Trestegsförfarandet gör det möjligt att återställa hårstrukturen, fylla på skiktet med hjälp av aktiva ingredienser för att göra håret perfekt rakt, slätt och glänsande.

Produkt utan formaldehyd och parabener.

Professionell uppsättning:

 1. Anti Residue Shampoo, 1L / 300 ml / 110 ml / 60 ml (Cleansing Shampoo) - renar rent och öppnar hårkutiklet, vilket främjar penetreringen av aktiva ingredienser. Hög alkalisk - 9,0.

Varning! Shampoo teknisk. Ej lämplig för daglig användning och är endast avsedd för Brasil Cacau keratinrätningsproceduren.

 1. Termisk rekonstruktion, 1L / 300 ml / 110 ml / 60 ml (Termisk Reconstructor) - skapar effekten av naturlig utjämning, gör håret friskt, rakt och glänsande.
 2. Deep Conditioning Mask, 1L / 300 ml / 110 ml / 60 ml (Fixing Mask) - normaliserar hårets syrabasbalans och hårbanan får en tillräcklig mängd näringsämnen.

komponenter:

 1. Aminosyror - Metionin (viktigt för syntes av keratin), Glycin (aktivt involverad i att tillhandahålla syre och bildandet av nya celler), samt tillhör de byggmaterial som utgör proteinstrukturen.
 2. Kakaosmör (innehåller koffein, sackarider, mineraler, organiska syror, cellulosa, proteiner, fettsyror - ett stort lager av element för friskt hår). Återställer skört, torrt hår, stärker strukturen. Det återvänder styrka och glans, gör håret tyngre. Aktivt matar delade ändar. Det är en av de mest kraftfulla antioxidanterna, främjar cellregenerering.
 3. Panthenol - närmar sig, mjukar, gör håret smidigt, discipliner. Hårets tjocklek ökar, fyller befintlig skada, sprickor, utjämnar hår och fuktar. Skyddar mot UV-strålar. Håret blir mer elastiskt och lättsamt.
 4. Hydrolyserat keratin är ett protein som är en av huvudkomponenterna i integumentären och bindväven och är ansvarig för hårets struktur.

Diagnos: Det är mycket viktigt att korrekt diagnostisera hår.

 1. Fråga klienten hur ofta han rätar håret med eltangent eller drar på borstning, om det ofta är keratinrätningsproceduren som du behöver - styling kommer att ske mycket snabbare och inte traumatisk för håret (keratin återställer hårets nagel som skadades under olika kemiska, värme och mekaniska behandlingar, kakaosmör, panthenol och aminosyror som ingår i Brasil Cacau - återställa och stärka hårstrukturen).
 2. Utvärdera hårets struktur och porositet (om håret är poröst, vågigt och fluffigt och ger problem för din klient, kommer keratinrätningsproceduren att lösa detta problem - håret blir slät, rakt och fluffigheten kommer att tas bort på grund av näring, viktning och värmebehandling).
 3. Bedöm håret för brittleness och torrhet (keratinkomplexets komplex innehåller panthenol och vitamin B5, som närmar sig, mjuknar, gör håret smidigt, ökar densiteten, släpper och fuktar håret. De blir mer elastiska och lätta).
 4. Var uppmärksam på hårglans och styrka, speciellt om din klient ofta färgar eller gör andra förfaranden baserade på kemiska reaktioner (Brasil Cacau keratinrätningsproceduren returnerar glans till hår, styrka och elasticitet).
 5. Beräkna hårets densitet och tjockleken (efter rätningen blir håret tätare, tungt och rakt).
 6. VIKTIGT. Om klienten är målad - när färgningen gjordes (under keratinrätningsproceduren vid värmebehandling, reagerar det artificiella pigmentet med ett alkaliskt och surt medium och kan ändra färg (bli lättare). Därför rekommenderar vi färgningsproceduren efter rätning (efter 5- 7 dagar) och procedurer med förtydligande, med hjälp av ett blekpulver, följ keratinrätningen (eftersom pulvret har ett alkaliskt medium som förstör keratinet i hårkutiklet), så din kunds hår kommer att Det ser inte ut som det är hälsosamt, glänsande och återställt. Naturligt ommålat hår byter inte färg.

Ett urval av verktyg för keratinrätning Brasil Cacau Professional:

 1. Alla verktyg i arbetet ska vara PLASTIC and DRY (!) (Skål, kam med fina tänder, plastklämmor, borste med styva borstar för enkel applicering över hela sektorn) - för att skapa en sur miljö i termiska reaktorn (komposition nr 2) vilken förseglar keratin, innehåller ättiksyra. När man interagerar med metallobjekt, sker oxidationsprocessen, så före smycken tar vi bort smycken och smycken från klienten med örhängen och kedjor, från masterringar och armband.
 2. Vi har en klients frisörs klädkleda, påsar kragen och täcker dessutom med en handduk.
 3. Välj nitril-, vinyl- eller silikonhandskar.
 4. Professionell hårtork (kall, varm luft)
 5. Professionellt järn med titanblad och temperaturkontroll (från 170 till 230C).

Steg för steg:

 1. Tvätta håret med schampo för djup rengöring 2 gånger, slå den i skum: 1 gång - skumning vid rötterna och utan att haka håret längs längden vi fördelar kompositionen, tvätta strax, 2 gånger - skumma från rötterna, fördela utan att haka håret längs längden, av hårbotten, så att schamponet kvarstår att påverka håret, lämna i 2-5 minuter (vid glasögon grå, skumma 2 gånger och lämna i 5 minuter i 5 minuter).

Anmärkning: Sammansättning nr. 1 Anti Residue Shampoo, djuprengöring (Ph-nivå 9.0) skapar en alkalisk balans på håret, öppnar nagelbandet och rengör det från stylingrester, lipid- och polymerfilmer.

 1. Ta bort fukt med en handduk.
 2. Torka håret med 80% Varmluft från en hårtork, utan att använda en kam (!), I riktning mot nagelbandet, utan att ingripa i håret.
 3. Dela håret i 6 lika sektorer och säkra alla med ett klipp.
 4. Häll 20 till 40 ml termisk återkonstruktor i skålen och sätt på skyddshandskar.
 5. Ta en av sektorerna i den nedre occipitalzonen. Applicera en termisk rekonstruktor (baksida från rötterna i håret 1-1.5 cm, med en borste med en stroke, rör sig mot ändarna till maximalt). Upprepa på alla fyra sidor av sektorn. Dela sektorn i hälften och använd produkten i båda halvorna. Kamma håret i kompositionen (använd en kam med täta tänder för att distribuera produkten från rot till spets). Kamma håret hela längden. Undvik glut, speciellt ändarna. Håret ska lätt kammade från rot till spets. Applicera rester av en produkt på en hårborste i ändarna. Upprepa på den andra sektorn av den nedre occipitala zonen.

Obs: Del nr 2 Termisk rekonstruktion, innehåller ättiksyra, den är huvudkomponenten, Ph - 2,8-3.

 1. Med en hårtork, Kold luft helt (100%) torka de två sektorerna. Torka bara med kall luft! Den andra kompositionen innehåller silikon, som skapar en termofilm på håret, det är mycket viktigt att det inte förångas före rätningsprocessen vid 230 grader och keratinmolekylen (protein) börjar inte rulla före rätning.

Anm.: Komposition nummer 2 Termisk rekonstruktion innehåller: hydrolyserat keratin, högkvalitativa silikoner, panthenol, kakaosmör, aminosyror, som mättar och återställer skiktet i skiktet. Syra skapas med ättiksyra. Den kemiska processen uppträder endast i skottets djupa lager, utan att påverka cortexen.

 1. Upprepa steg # 5-8 för de två sektorerna i den övre occipitalzonen.
 2. Upprepa steg 5-8 för de två sektorerna i parietalzonen. Torka håret bort från klientens ansikte.
 3. Dela håret i samma 6 sektorer (som i början av proceduren), med hjälp av klämmor.
 4. Välj rätt temperaturinställning för eltången:

- Normal, tätt, hårt, friskt hår 230C;

- Skadad, missfärgad, känslig, efter kemisk. Curls, thin. Vid en temperatur av 170C till 200C beror allt på graden av hårskada.

 1. Var särskilt uppmärksam på kort hår vid kantlinjen. De strykas 10 gånger från rot till spets mycket snabbt med ett strykjärn.
 2. Separera strängarna, från den nedre occipitalzonen, 1 cm tjock, 4-5 cm bred. Kamma strängen och tät den mycket snabbt med ett järn:

- Rötter-10 gånger (90 grader vinkelrätt mot huvudet)

- Längd - 6-8 gånger (kammade strängen på droppen)

- Slutar-3-4 gånger (vridning eller tätning i upprätt läge)

 1. Också särskild uppmärksamhet ägnas åt kort hår i marginallinjen av hårväxt, vid försegling, krullningshår eller tätning i rak position (tät den 10 gånger).
 2. Efter tätning av alla trådar ska håret svalna i 5 minuter (du kan använda torrens kalla luft för att påskynda processen)
 3. Skölj håret med varmt vatten utan schampo, ca 5 minuter. Sedan, på händerna pressade hår, applicera mask nr 3 på hela längden av håret, utan att påverka hårbotten. Lämna till handling i 10 till 20 minuter.

Anm.: Komposition nr 3 Deep Conditioning Mask har en regenererande effekt på håret och fullbordar keratinrätningsförfarandet.

 1. Skölj masken noggrant med varmt vatten.
 2. Ta bort fukt med en handduk.
 3. Vi rekommenderar att du använder Brasil Cacau Primer
 4. Torka klientens hår med HEAT air (Om din klient torkar håret utan att använda en hårtork på ett naturligt sätt, kan en naturlig våg eller krökning uppstå).
 5. Förfarandet är komplett. Omedelbart efter proceduren kan du utföra någon styling (krullar på tången, på curlers, flätor flätar, gör svansen). Effekten av rätning, mättnad och rekonstruktion förändras inte.

Rekommenderade metoder för hårvård efter proceduren:

Ingredienser: hydrolyserad keratin, panthenol, kakaoxtrakt, citronsyra.

Förlänger effekten av rätning, dessutom mättar håret med keratin, fettsyror och panthenol. Ett idealiskt sätt att hålla effekten så länge som möjligt. Shampoo hjälper till att återställa, återfuktar, slät hår, får dem att lysa.

Rekommendation för användning: Applicera en liten mängd av produkten på hårrötterna, skum, låt handla i några minuter, skölj. Om nödvändigt, upprepa igen.

Ingredienser: hydrolyserad keratin, kakaosmör, panthenol, arginin.

För daglig vård, använd Brasil Cacau balsam. Det här verktyget ökar hårets styrka och elasticitet, vilket bidrar till att bibehålla effekten av djup återhämtning.

Rekommendation för användning: Applicera inte på rötterna och hårbotten. Låt på i 2 minuter, skölj med mycket vatten.

Ingredienser: hydrolyserad keratin, kakaosmör, panthenol, arginin, citronsyra.

Fuktkomplex kommer att skapa ett extra skyddande skikt för ditt hår, vilket ger resultatet av proceduren.

Rekommendation för användning: Applicera inte på rötterna och hårbotten. Låt på i 5 minuter, skölj med mycket vatten.

Ingredienser: hydrolyserad keratin, panthenol, citronsyra.

Ej tvättbar vård - 5 i 1!

- Bidrar till bevarande av strukturen

- tätar nagelbandet, bildar en skyddande film

Det skyddar ditt hår från de skadliga effekterna av termiska styling enheter, hjälper till att upprätthålla en rak struktur och håller håret form vid hög luftfuktighet.

Rekommendation för användning: Efter tvättning, vrid håret med en handduk, lägg en primer på händerna (1-2 pressar), gnid i händerna ordentligt, lägg i ändarna av håret och sträck utmed längden. Applicera inte på rötterna och hårbotten. Exponeringstid 10-15 minuter. Spola inte. Börja torka håret med en hårtork.

Dessa verktyg förlänger effekten av keratinrätningsproceduren.

Keratinrätning Cadiveu Brazil Cacau

Keratin hårrätning är en av de vanligaste trenderna inom skönhetsindustrin, som snabbt blev populär och kommer sannolikt att förbli relevant under lång tid. Keratinrätning förvandlar bokstavligen håret, vilket gör det smidigt och vackert, och underlättar också sin omsorg och minskar tiden för daglig styling. Men det är mycket viktigt att kompositionen för keratinrätning är av hög kvalitet - endast i detta fall kan det önskade resultatet uppnås. En av dessa föreningar är Cadiveu.

Funktioner av kosmetikens sammansättning Cadiveu

Keratinrätning Cadiveu - det här är en riktig upptäckt för dem som vill uppnå hårets perfekta jämnhet, samt att göra restaureringen. Komponenterna som utgör detta verktyg hjälper till att uppnå det perfekta resultatet, liksom skydda håret och närma det.

Metionin: Denna komponent är nödvändig för syntes av keratin.

Glycin: ger hår med syre, främjar utseendet av nya celler.

Kakao smör: har kraftfulla återhämtningsegenskaper, som genomsyrar skört och torrt hår, ger näringsrika ändar, ger hårstyrka, gör dem skina och gör håret tyngre. Dessutom aktiveras cellregenerering av kakaosmör.

Panthenol: skyddar hår från ultraviolett strålning, gör dem smidiga, elastiska, fukta, mjuka och ger näring till dem med fördelaktiga ämnen.

Keratin: återställer hårstrukturen, fyller porerna (detta är en av de viktigaste komponenterna i täck- och bindväven), säkerställer deras anpassning.

Brazilian Keratin Hair straightening cadiveu har ett antal fördelar jämfört med andra föreningar. För det första är detta ett varumärke med ett världsnamn, som redan har lyckats tjäna ett rykte som en kvalitetsprodukt. För det andra (och det här är väldigt viktigt!), Proceduren som utförs med Cadiveu låter dig njuta av dess effekt nästa dag - du behöver inte gå med ett smutsigt huvud i flera dagar, vilket ofta är fallet när du använder andra medel. För det tredje är Cadiveu lämplig även för att räta håret i de svåraste fallen, och dess effekt är fortfarande fantastisk. Och slutligen, i det fjärde, har detta verktyg en kumulativ effekt, det är ju oftare det är gjort desto längre blir resultatet på håret.

Hårrätningsteknik

För att effekten av proceduren för keratinrätning Cadiveu inte blir en besvikelse krävs rakt hår i strikt överensstämmelse med instruktionerna. Förfarandet omfattar följande steg:

 1. Tvätta hår Tvätta håret två gånger om nödvändigt.
 2. Torkning. I det här fallet bör håret vara lite vått, men med dem borde det inte tappa vatten.
 3. Tillämpning av kompositionen. Varje hårsträng är noggrant bearbetad komposition.
 4. Torkning. Håret ska vara helt torrt.
 5. Straight ironing. Befälhavaren måste ta små tunna strängar och stryk varje av dem minst 10 gånger. Järnet behöver värmas till 230 grader.
 6. Mask. Applicera på håret efter att de har strykats och fuktats över hela längden. Måste vara på håret i minst 5 minuter. Tvättade med vatten.
 7. Slutlig torkning Du kan torka håret med en hårtork eller bara på luften.

Procedurkostnad

När det gäller kostnaden för förfarandet för keratinrätning Cadiveu, i Moskva varierar det från 3 500 till 9 000 rubel beroende på hårets längd. Arbete hos befälhavaren i hemmet blir något billigare, från 2500 till 7000-8000 tusen rubel. Detta är något högre än priserna i St Petersburg. I S: t Petersburgs salonger kommer förfarandet att kosta i genomsnitt 3 000 till 7 000 rubel; för mästare som tar emot kunder hemma kommer prisnivån att vara ännu lägre - från 2 000 till 6 500 rubel.

I allmänhet är keratinkompositionerna från varumärket Kadivu mycket höga kvalitet, många yrkesverksamma inom skönhetssalonger använder dem i deras arsenal och lämnar mycket positiv feedback. Brazilian straightening med denna komposition (när den väl är vald av en erfaren mästare) kommer att tacka med sitt utmärkta resultat under lång tid!

Dina kommentarer

Jag har inget att jämföra, eftersom Cadetview är den första kompositionen för keratinrätning, som jag försökte (på min mästers vägledning). Men efter honom finns det ingen önskan att byta till andra medel. Cadiveu passar mig helt, mitt hår är underbart både i utseende och beröring.

Galina, det är underbart att du är nöjd med resultatet. Om du var bekväm under proceduren och du var nöjd med resultatet, så finns det ingen anledning att ändra kompositionen)

Jag vill verkligen göra keratinrätning kedavyu. Men faktum är att jag är allergisk, skulle jag vilja förtydliga om det finns några kontraindikationer?

Hej Anna Formaldehyd är närvarande i denna komposition, så jag rekommenderar dig andra kompositioner. Gör ett känslighetsprov i förväg och utför proceduren fullständigt nästa dag.

CADIVEU-keratinkomposition

Den brasilianska termiska återuppbyggnaden med ett surt pH av 2,8 tränger in i håret, mättar det med molekylärt keratin, vilket, under påverkan av högtemperaturrätverktyg, "förseglas" i håret (betyder för huvudprovet i proceduren).

Metod för användning

Steg 1
Tvätta håret med djupt rengöringsschampo 2 och till och med 3 gånger till perfekt renhet.
Obs! Tvätt naturligt hår 3 gånger. Förra gången, lämna shampoo på håret i 5 minuter. Tvätta av schampon med varmt vatten.

Steg 2
Blöt-torrt hår med 90%. Komba hårborste med sällsynta tänder.

Steg 3
Dela håret i 4 zoner. Den occipital delen lämnas fri.
Arbetet sker i 3 steg. Först är den occipitala delen gjord, sedan den tidsmässiga delen. Bangs bearbetas sist.

Steg 4
Vi lägger keratin på hårtorkad hårsträng vid strängen, helt upp till spetsarna. Håret ska vara helt täckt med keratin, men utan överskott.

Steg 5
Torka den behandlade delen av håret med 100% kall luft. Med denna exklusiva metod minimeras rök och lukt.

Steg 6
Arbeta med järnet
För arbete är det nödvändigt att välja ett strykjärn med en temperaturregulator från 180 ° C till 230 ° C.
Obs! För blondiner, tunt, skadat hår, sätt temperaturen till 200-210 ° C. För hår av naturlig färg, vågigt, starkt lockigt exponerar vi 230 ° C.
När järnet är uppvärmt till önskad temperatur börjar vi arbeta. Från botten tar vi en tunn strand och räta håret med ett järn från 7 till 10 gånger. Så förseglar du keratinet i ditt hår. För arbetet behöver du en speciell kam med täta tänder. Det är mycket viktigt att räta upp ändarna av håret upp till 4 gånger (järn vid 200 ° C) eller två gånger (järn vid 230 ° C). På så sätt kan du undvika onaturlig rätning av tipsen.

Steg 7. Slutlig
Efter bearbetning av den occipitala delen, fortsätt till de tidzoner. Vi bearbetar i sin tur.
Den färdiga delen kan sticka, för att inte störa arbetet.
När arbetet är klart, kamma ditt hår försiktigt.
Du kan tvätta av kompositionen omedelbart efter proceduren, i 5-7 minuter under varmt vatten (UTAN EN SHAMPOO.) Och var noga med att applicera en fixerande Cadiveu-mask för hår i 10 minuter. Tvätta av masken med varmt vatten och torka det med en hårtork.
Du kan omedelbart klämma upp håret, samla hår i en hästsvans, bära huvudband.

Resultatet är garanterat i 3 månader för lockigt hår, 4 månader för skadad, färgad.

Resultatet

Efter keratinhårrätning med Brasil Cacau Professional får varje krullning från rot till spets full restaurering med naturliga ingredienser och förvärvar ett extra skyddande skikt som klarar av att motstå yttre miljöpåverkan. Håret är slät och har en strålande glans.

struktur

Keratin, kakaosmör, D-pantenol, metylenglykol.Nästa Artikel
Hur man snabbt tar bort yellowness efter färgning