Keratinåterställning Estel Keratin - recensioner


Felaktig kost, överarbete, dålig ekologi, dåliga vanor påverkar hårets tillstånd negativt. Gradvis förlorar locken sin tidigare attraktivitet, blir spröd, matt, svag. Dessa problem bekymrar miljontals tjejer runt om i världen. Därför stora kosmetiska företag, som vill hjälpa representanter för den vackra hälften av mänskligheten, ständigt släpper ut nya serier av hårvårdsprodukter. Av särskilt intresse är kosmetiska produkter, som inkluderar ett unikt protein-keratin.

Hur är Estelle keratin hårrätning

Det mest populära rätverktyget för strängar är Estelle-produktlinjen. Under proceduren är strängen försiktigt täckt med en speciell skyddande film. Denna film stärker krullarnas struktur. Som ett resultat av proceduren blir strängarna hälsosamma, de blir tunga och lyser vackert i solen. Denna procedur anses terapeutisk. Efter hennes frisyr blir välskötta.

Sammansättning och fördelar

Den aktiva beståndsdelen i Estelle-serien är keratin. Detta är ett naturligt protein som är involverat i bildandet av naglar, hud, hår. Det kan vara svårt och mjukt. Mänskligt hår är mer än 80% sammansatt av keratin. Under påverkan av negativa faktorer, såsom solljus, kemisk perm, termisk styling, keratin förstörs.

Med hjälp av Estelle Keratin kan du återställa lager av keratin, som fungerar som byggmaterial. På grund av viktningen av hårets massa kommer curls att vara glänsande, raka, lydiga när du styler.

Medel som ingår i Estelle Keratin Kit gör att du kan:

 • stärka strukturen
 • räta krullar;
 • ge curls jämnhet och fantastisk glans;
 • Utöka färgens ljusstyrka efter färgning.

Observera att trådar som behandlas med schampo, mask och termostat blir mindre förstörda på grund av negativa yttre faktorer.

Kit innehåll

Keratin schampo Huvudskillnaden mellan Estelle-märket keratinschampo och andra schampon är den höga rensningen av krullar från stylingprodukter, smuts, smörjmedel. Användning av andra produkter från serien utan schampo ger inte önskat resultat. Strukturen i detta unika schampo innehåller speciella komponenter som gör det möjligt att effektivt avlägsna alla föroreningar från strängarna. Graden av exponering av schampon bestäms individuellt efter att huvudet har tvättats. Vid behov bör proceduren upprepas. Detta ger ett bättre resultat.

Vanligtvis ingår inte keratinschampo i satsen och du måste köpa den separat eftersom det är mindre effektivt att använda ett annat rengöringsmedel. Denna punkt är bäst att omedelbart klargöra innan du köper i butiken.

Estel Keratin keratin hårmask för återhämtning och rätning. Mask Estelle Keratin låter dig mätta lås med det nödvändiga proteinet. På grund av den tjocka konsistensen i processen att applicera en mask till håret är mycket enkel. Det är enkelt fördelat över hela längden på strängarna.

Termoaktivator. Utan denna termoaktivator är det omöjligt att uppnå det önskade resultatet. Den innehåller i sin sammansättning en stor mängd unikt protein-keratin. Främjar snabb penetration av keratin i håret. Du kan utföra proceduren utan den här produkten. I det här fallet bör det ersättas med torkning med en varmtork.

Satsen innehåller specialvatten och fixar resultatet. Det stärker håret, återställer strukturen, gör strängarna mer täta. Ett unikt verktyg som kan ersätta flera vårdprodukter. Gjord på basis av en innovativ näringsformel innehåller en hög koncentration av keratin. Denna produkt stärker de svagaste strängarna, vilket bidrar till återställandet av jämnhet och bländande glans.

Pris i salongen och hemma

Köpa en uppsättning från Estel för keratinrätningskurvor kommer inte att ha någon svårighet. Du kan beställa kosmetika hos någon specialiserad webbutik till ett överkomligt pris. Kostnaden för en uppsättning sträcker sig från 1000 till 1500 rubel. Om det behövs kan du köpa alla produkter från uppsättningen separat. I det här fallet kommer det pris du måste betala för schampo från denna serie att vara ca 350 rubel. Ungefär detsamma är vattnet från Estelle. Men masken kommer att kosta kunderna lite dyrare, priset stiger omkring 450 rubel.

Hemmagjorda keratinrätningskurvor är billiga. Det är nödvändigt att betala endast för medel från uppsättningen. Och när du besöker salonger kommer kostnaden att öka betydligt. Kostnaden för tjänster av professionella hantverkare kommer att läggas till betalningen för produkter.

Rådet. Om proceduren utförs för första gången är det bättre att be om hjälp från mästarna. Titta på deras arbetsteknik, analysera resultatet och utföra proceduren hemma nästa gång.

Kontra

Keratinrätning har sina nackdelar. Bland kontraindikationerna kan noteras närvaron av allergiska reaktioner på ingredienserna. Du bör inte använda denna teknik för att rätta människor med tjockt och naturligt tätt hår. Först kommer resultatet inte att vara mycket märkbart på ett sådant hårhår. För det andra, efter proceduren kommer håren att bli ännu hårdare och kan börja falla ut.

Bilder före och efter ansökan

Estelle Keratin Hair Straightening Procedure

Du kan utföra i stugan och hemma. Det viktigaste är att noggrant följa algoritmen för tillämpning som ingår i uppsättningen verktyg.

stadier

Alla produkter appliceras inte bara i rätt ordning men i rätt dosering. Följ anvisningarna nedan under proceduren:

 1. Tvätta krökorna noggrant med ett speciellt keratinschampo. För att det betyder att det är väl absorberat i håret, är det nödvändigt att kamma det med en kam med tjocka tänder.
 2. Sprid håret i små trådar och behandla försiktigt var och en med en keratinmask. Efter applicering kvarstår masken i flera minuter.
 3. Efter applicering av masken appliceras en ytterligare termoaktivator på strängarna, verkningstiden på håret i 2-3 minuter.
 4. Efter det att den föreskrivna tidsperioden har förflutit, tvättas resterna av med rinnande vatten, varefter håret måste sprinklas med ett speciellt serum som ingår i satsen.
 5. Curls torkas utan hårtork eller curling.

Medlen fortsätter att fungera hela dagen efter appliceringen. De kan inte utsättas för ytterligare belastning.

Hur lång tid håller effekten?

Åtgärdens längd beror på många faktorer. Om förfarandet utfördes av en oerfaren mästare, kan resultatet hålla ut tills den första tvätten. I genomsnitt kommer effekten att märkas under hela månaden. Dessutom påverkar krullarnas struktur resultatet av resultatet.

Postjustering

Specialister bör informera klienterna i detalj om fördelarna och metoderna för hårvård efter proceduren. Det är bäst att tvätta de behandlade låsen med sulfatfria, mjuka schampon som inte enkelt förstör skyddskåpan. Du kan göra speciella näringsmässiga masker som förbättrar resultatet av proceduren. Men det är bättre att vägra packningsmaterial. De förorenar strängar, vilket leder till behovet av frekvent tvättning.

Fördelar och nackdelar

Fördelar med att använda Estelle produkter:

 • Förbättra utseendet.
 • Gör ditt hår lättare och friskt.
 • Fixa resultatet från färgning.

Nackdelar med att använda Estelle-produkter:

 • Möjligheten till allergisk reaktion.
 • Håravfall Produkter viktsträngar, vilket kan leda till deras alltför stora förluster.
 • Användningen av förfalskade produkter baserade på många kemiska komponenter kan leda till motsatt resultat.

Du bör noggrant välja produkter för att arbeta med lockor. Shampoo, mask, termostat och vatten, ingår i den unika uppsättningen Elsev, garanterat att förbättra hårets tillstånd, vilket gör det mer lättsamt och smidigt.

Läs mer om populära Estelle produkter som kan vara användbara för att skapa ett trendigt utseende och hårvård:

Användbar video

Teknik keratin hår restaurering från tekniken företaget Estel.

Kombinationen av skärmning och keratinhår restaurering Estel.

Thermokeratinprogram från Estel: bruksanvisning, komposition och beskrivning av proceduren i salongen och hemma

Thermokeratin från Estel fick mycket rave recensioner. Detta är ett budgetprogram för keratinhår restaurering, som kan användas hemma. Thermokeratin har brister.

Om kosmetiska kompositioner är keratin måste tillverkarna lägga tonvikten på detta. Vad är användningen av denna komponent? Och hur är det med det professionella förfarandet för att återvinna termokeratin från Estel?

Termokeratin. Låt oss lära känna varandra

Varför keratin är bra för hår

Keratin är ett byggprotein av hudceller, hår och naglar. Mekaniskt hållbart, det löser sig inte vid neutralt pH, så det utför en skyddsfunktion i människokroppen.

Keratin innehåller många aminosyror som heter "cystein". Det bidrar till en mycket stark vidhäftning av cellstrukturen längs hela axelns längd.

Under normala förhållanden är detta skydd tillräckligt. Men på grund av den regelbundna exponeringen för aggressiva kemikalier (hygienisk och styling kosmetika, färg, medel för blekning) förstörs keratinbindningen.

Som ett resultat förlorar håret fukt, färg. Omedelbart uppstår alla problem: Knippen av hårets tips, brittlenhet, slöhet och livlöshet.

För att undvika denna effekt började många kosmetiska tillverkare lägga till keratin i sina produkter. Men som det visade sig, till skillnad från naturligt protein, är kosmetiska keratinmolekyler stora.

De kan inte tränga in djupt inuti håraxeln och slå sig fast på ytan av strängarna. Således erhölls endast en yttre skyddsfilm, vilken snabbt tvättades av med schampon. Samtidigt väger hon håret.

För att förbättra resultatet av användningen av keratin bryter molekylen sig (hydrolyserad). Already hydrated keratin läggs till kosmetika.

Eftersom keratinmolekylerna är små, tränger de lätt in i håraxeln och fyller i tomma och skadade områden. Därför sker skydd och näring från insidan enligt kumulativ effektprincip.

I vardagen är en sådan keratin skämt kallad "flytande hår". Men även om ditt hemmet kosmetika innehåller i sin komposition byggande protein, för att strängarna ska få full vitalitet, räcker det inte.

En separat behandling av hemmet eller salongkeratin rekommenderas. Detta är vad Estel erbjuder i sitt trestegs Estel Thermokeratin-program.

 • Recept för masker baserade på peppartinktur för hårväxt, hur man använder rätt.
 • Vi väljer i apoteket de bästa terapeutiska mjällschamponens rekommendationer här.

Vad ingår i uppsättningen Termokeratina Estelle

ESTEL THERMOKERATIN är ett modernt professionellt vårdförfarande för färgat och naturligt hår. Rekommenderas för strängar skadade genom termisk eller kemisk exponering.

Efter proceduren:

 • Curls blir mer täta, mjuka, glänsande, lydiga.
 • Bräcklighet, brutna ändar, försvinner.
 • Visas ytterligare skydd mot exponering för ultraviolett strålning och höga temperaturer.
 • Strängar ser snyggt, välskötta.

Varje produkt från serien termokeratin kan användas separat. Men det bästa resultatet uppnås med komplex applikation.

I Estelle Thermokeratin finns tre delar av hårvård:

 • maskera med keratin (volym - 300 ml);
 • termoaktivator (200 ml);
 • keratinvatten (100 ml) - för att fixa resultatet.

Separat rekommenderas att köpa schampo från samma serie (volym 250 ml).

Keratin schampo

Tillverkaren lovar att schampot rengör försiktigt strängarna och hårbotten. Ger det försvagade håret med bra näring och återhämtning under rengöringsproceduren.

Fyller, mjukar och förtjockar varje hår från insidan. Curls blir starka, täta, bli väl preparerade utseende.

Shampoos konsistens är tjock, vilket innebär en låg konsumtion av medel. Färg - transparent med pärlemorvflöde. Arom - mild, trevlig. Kompositionen skumar därför lätt bort alla föroreningar.

Konsumenterna är inte överens om detta. Vissa tjejer är glada. Men ofta recensioner är så här:

 • Förpackningen är gjord av tät plast, i form av en cylinder. Dispensern är integrerad i locket, genom vilket shampoo levereras.
 • På grund av att kompositionens tjocka konsistens passerar genom öppningen av dispensern långsamt, i en tunn ström. Det är nödvändigt att pressa flaskan, vilken är tät, så det böjer nästan inte.
 • Skummedel är inte så bra, du måste använda den flera gånger. Det ökar utgiften.
 • Efter att ha använt shampoo för många tjejer blir strängarna tuffa, viktade och snabbt skina. Det enda konsumenterna är förenade med är att håret verkligen blir elastiskt och glänsande.

Kort sagt är verktyget inte för alla.

Pris: 380-510 rubel.

Thermokeratin mask

Till skillnad från schampo har keratinmaskan maximalt positiv feedback. Hon rekommenderas speciellt för tjejer som regelbundet traumatiserar trådarna med färgning och varm styling.

Masken är packad i ett vitt rör. Serveras genom ett litet hål i locket.

 • Konsistensen är tjock, icke-fet. Kompositionen är lätt och jämnt fördelad över strängarnas längd.
 • Parfym, med söta anteckningar. Håret håller inte länge, högst 2-3 timmar.
 • Medlen smälter väl ett lås, håller volymen, ger elasticitet och glans.
 • Det närmar sig, men det gör inte obalans (vrider inte strängar i släp).
 • Konsoliderar, men inte tunga krullar.
 • Inverkar inte på hårets renhetstid.
 • Förbrukningen är genomsnittlig. Tillräckligt för 10-18 gånger med användning, beroende på längden på strängarna.

Pris: ca 500 rubel.

Termisk aktivator

Thermoactivator bidrar till värmegenerering genom hårbotten, djup penetration och fixering av keratin i hårstrukturen.

Faktum är att detta är en professionell ersättning för ett uppvärmningslock (polyetylen kosmetiskt lock, handduk). Samtidigt berikar den termiska aktivatorn förutom att skapa växthuseffekten masken med aminosyror.

Konsistensen är flytande, med en subtil doft. Verktyget appliceras ovanpå masken. För det första distribuerar massageringarna i avskiljningar, från rötterna och sedan - längs hela längden.

Thermo Activator pris: ca 420 rubel.

Keratinvatten

Keratinvatten fixar effekten av proceduren. Samtidigt fuktar, komprimerar, glattar strängar, bevarar färg och "förseglar" spetsarna.

Keratinvatten spelar rollen som termiskt skydd och antistatisk. Ger utjämning, värme och UV-skydd, effekten av "antistatisk", "tätning" av spetsarna. Keratinvatten tvättas inte av.

Pris: ca 420 rubel.

Fördelar och nackdelar med förfarandet

Verkan av det naturliga proteinet uppträder omedelbart, medan det har en kumulativ effekt. Fördelarna med förfarandet:

 • reducerar elektrifiering
 • fixerar pigmentet (efter färgning);
 • fuktar och närmar sig strängarna;
 • ger termiskt skydd och återhämtning;
 • rätnar håret
 • "Solders" split ends;
 • förbättrar hårets övergripande tillstånd, utseende och struktur;
 • termokeratin kan utföras oberoende;
 • Komplexet är flera gånger billigare än keratinisering (även om det hålls på strängar mindre).

Det finns också nackdelar med proceduren:

 • feta benägna strängar skiner snabbare;
 • ökad håravfall kan uppstå (på grund av viktning);
 • som en del av ett cancerframkallande ämne - formaldehyd - det kan orsaka allvarliga allergier;
 • på grund av närvaron av formaldehyd från användningen av termokeratin under graviditeten och laktation är bättre att vägra
 • Vissa användare noterade en fullständig brist på synliga resultat efter proceduren.

I det avseendet vill jag påminna dig om möjliga förfalskningar. Beställ endast produkten från den officiella leverantören.

 • De bästa recepten fuktgivande håret maskerar hemma för olika typer av hår.
 • Hur man gör en användbar kefir hårmask hemma berätta här.

Keratiniserande hår i salongen

I salonerna kostar keratiseringsproceduren mellan 600 och 3 000 rubel, beroende på hårets längd och skick, företagets prispolitik. Vid tiden tar förfarandet 2-3 timmar. Befälhavaren utför förfarandet i flera steg:

 • schampo tvätt shampoo djupt rengöring;
 • retreating 1-1,5 cm från hårets rötter, keratinpreparat appliceras i steg;
 • tvätta håret med keratinhaltigt schampo;
 • torkade och lagda trådar.

Hemkeratinisering

Keratin vårdprogram från "Estel" låter dig utföra proceduren hemma - här är en instruktion för dess genomförande:

 • tvätta håret med schampo från den föreslagna serien;
 • låt håret torka något;
 • kamma dem med en kam med brett glesa tänder;
 • Applicera en mask på rötterna och längs hela längden av strängarna;
 • sprida en termoaktivator över den;
 • stå i 1 minut;
 • skölj lås med rumstemperatur vatten;
 • Spraya keratinvatten (ingen anledning att spola);
 • torka håret vid låg temperatur
 • räta strängar stryker.

Hur ofta kan jag göra proceduren för hårbehandling?

Effekten efter termokeratin "Estel" varar i 3-4 veckor. Det beror på initialtillståndet och typen av hår på hur du bryr dig om dem.

För att upprätthålla ett välskött hår, rekommenderas proceduren att utföras regelbundet. Använd sedan schampon utan sulfater och parabener. De tvättar inte protein.

Det är bättre att välja keratinschampon för daglig användning. I Estelle finns det i stora flaskor.

Verktygen från ESTEL THERMOKERATIN-kit används av tjejer som helhet eller separat. Vissa säger att bara en mask kan fungera underverk. Och i kombination med keratinvatten sträcker det tvärtom vikter.

Svaret på vårdprogrammet kan vara annorlunda. Men med tanke på det stora antalet rave recensioner är det värt att prova det hemlagade keratinåtervinningsförfarandet på ditt hår.

Video: Thermokeratin Estelle

Om du inte kan bestämma om du behöver Estel Thermokeratin-kit, titta på våra videoklipp med recensioner och recensioner av dessa fonder. Kanske efter att ha tittat på videon blir det lättare att fatta ett beslut.

Keratin Recovery Estel Keratin - Review

♥♥♥ Beständig behandling av skadat hår och omedelbar synlig effekt! Fotoresultat några månader efter vårdens slut. Det har en kumulativ effekt.

Efter att ha blivit fött till mitt andra barn, blev mitt hår till plucked loofah. (Detaljer om hur jag växte banden efter baldness - här). Under samma tidsperiod bestämde jag mig för att radikalt ändra min avgång från massmarknaden till professionell kosmetika.

På bilden kan du se hårets tillstånd innan du använder den här uppsättningen och flera månader efter att jag slutat använda den här uppsättningen. Effekten talar för sig själv - den här uppsättningen ger inte bara en visuell "wow!", Den kvarstår i många månader, som talar om dess helande egenskaper.

Om mitt hår: I början av 2015 upptäckte jag att mitt hår skarades från toppen av mitt huvud, följt av torrhet, bristen på glans. Resultatet - totalt orörigt hår. Under ett helt år behandlade jag mitt hår med folkmedicin, använde schampon utan SLS, vägrade hårtorkar och hårgardiner. I bilden ovan är mitt hår kvar 1 år efter "dansen med tamburiner" runt håret. På denna plats bestämde jag mig för att gå till professionell vård. Ingen mer senap på huvudet, inga ägg och andra saker från köket. Nu silikon skampon och masker bara från specialaffärer.

ESTEL THERMOKERATIN är ett innovativt salongbehandlingsförfarande för färgat och naturligt hår. Det rekommenderas för vård av hår som är skadat av värme, torr, matt, spröd, med splittrade ändar, samt efter perm eller rätning. Efter proceduren finns det ett synligt resultat, håret blir tätare, mjuk och silkeslen.

Jag köpte en uppsättning i joint venture, så kostnaden var löjligt: ​​en uppsättning 1100r + 1l schampo 500r = 1600r. Kostnaden i affären kan beräknas genom att multiplicera dessa siffror med cirka 2.

Efter den första användningen av Thermokeratin-satsen märkte jag en signifikant skillnad mellan de professionella masker som jag redan hade vid denna tidpunkt och det här superverktyget. Jag kommer inte att gömma mig, jag var säker på att detta var en tillfällig effekt, men i förtvivlan hade jag tillräckligt med effekt från tvätt till tvätt. Med varje tvätt och användning av det här verktyget blev mitt hår mjukare, mer lydigt, silkesigt och snart började jag göra komplimanger.

Några månader senare var masken från uppsättningen över, och jag "övergiven" keratinbehandling. Några månader senare insåg jag att effekten som uppnåddes vid det tillfället bevarades. Jag gömmer inte, hela tiden brukade jag använda masker, men jag använde masker innan jag träffade med thermokeratin.

Och lära känna dig närmare:

I en uppsättning av 3 komponenter: en mask, termokeratitn och vatten. Det här är en salongvård, men det är ganska möjligt att göra det hemma på egen hand.

1: a etappen

Mitt huvud är Chamune Estelle Keratin.

Jag köpte en liten burk med 250 ml + liter schampo. När den första schampon slutar häller jag ut ur den stora.

Partihandel priser:

 • Hårschampo, 1000 ml - 500 gnid.
 • Hårschampo, 250 ml - 270 gnid.

Men jag vill säga att det är ganska bekvämt att använda en stor burk, så länge den har minst 1/4.

Andra etappen

Applicera masken på rötterna och hårlängden. Masken är väl fördelad genom håret, ganska ekonomiskt.

Partihandel priser:

 • Hårmask, 250 ml - 330 gnid.
 • Hårmask, 300 ml - 700 gnid.

I uppsättningen är en mask i ett solidt plastfodral, 300 ml. Separat kan du köpa både i samma form och i ett mjukt rör, 250 ml.

Tredje etappen

Applicera på roten och hårlängdstermoaktivatorn. När den kommer i kontakt med masken, reagerar den termiska aktivatorn och blir väldigt varm (nästan varm). Detta är huvudpunkten i denna procedur. Det är just nu att alla de mest användbara för håret händer.

Partihandel priser:

 • Thermo Activator - 300 rubel.

4: e scenen

Efter några minuter, tvätta av håret och använd termiskt vatten.

Partihandel pris:

 • Vatten för hår, 100 ml - 250 rubel.

Detta är det sista steget, vilket också är ett termiskt skydd för styling med hårtork + skapar en barriär mot UV-strålar. (Jag använder den här produkten speciellt aktivt framför solariumet)

Detta är min favorit uppsättning! Idag fick jag en mask som stoppade mig med att använda dessa verktyg, så jag börjar min återhämtning igen. Jag vill ägna särskild uppmärksamhet åt det faktum att detta inte är en hårlaminering! Detta är ett komplex av vård som inte skadar håret, men behandlar det snarare.

Estels hemsida har en detaljerad 3 minuters video om att använda detta kit. Ssylochka (längst ner)

Jag kompletterar översynen 3/26/17

I slutet av 2016 var jag "galen nog" för att färga mitt hår (tidigare hade jag naturlig hårfärg) Capus, som ett resultat blev mitt hår tufft. 4 månaders intensivvård med Dixon-kapslar, djuprengöringsschampo och Kutrin-masker förde håret till ett mer eller mindre trevligt tillstånd (visuellt var mina problem inte synliga, men vid beröring var håret väldigt annorlunda). Och igår tvättade jag mitt huvud igen med Estelle Thermokeratin. och effekten av WOW tog inte lång tid. Mitt hår för första gången i 4 månader efter färgning blev mjuk, som de var när de var naturliga.

Jag rekommenderar i alla fall åtminstone försök med detta kit! Mitt hår idag:

ÖVRIGA MIN RESULTAT:

iRecommend - i 1,5 år tog jag ut 17 tusen. Inkomster 70r per dag, bildskärm

Hårvård - Chasing Healthy, Long HairNästa Artikel
Kam med naturliga borstar