Keratinåterställning Estel Keratin - recensioner


Felaktig kost, överarbete, dålig ekologi, dåliga vanor påverkar hårets tillstånd negativt. Gradvis förlorar locken sin tidigare attraktivitet, blir spröd, matt, svag. Dessa problem bekymrar miljontals tjejer runt om i världen. Därför stora kosmetiska företag, som vill hjälpa representanter för den vackra hälften av mänskligheten, ständigt släpper ut nya serier av hårvårdsprodukter. Av särskilt intresse är kosmetiska produkter, som inkluderar ett unikt protein-keratin.

Hur är Estelle keratin hårrätning

Det mest populära rätverktyget för strängar är Estelle-produktlinjen. Under proceduren är strängen försiktigt täckt med en speciell skyddande film. Denna film stärker krullarnas struktur. Som ett resultat av proceduren blir strängarna hälsosamma, de blir tunga och lyser vackert i solen. Denna procedur anses terapeutisk. Efter hennes frisyr blir välskötta.

Sammansättning och fördelar

Den aktiva beståndsdelen i Estelle-serien är keratin. Detta är ett naturligt protein som är involverat i bildandet av naglar, hud, hår. Det kan vara svårt och mjukt. Mänskligt hår är mer än 80% sammansatt av keratin. Under påverkan av negativa faktorer, såsom solljus, kemisk perm, termisk styling, keratin förstörs.

Med hjälp av Estelle Keratin kan du återställa lager av keratin, som fungerar som byggmaterial. På grund av viktningen av hårets massa kommer curls att vara glänsande, raka, lydiga när du styler.

Medel som ingår i Estelle Keratin Kit gör att du kan:

 • stärka strukturen
 • räta krullar;
 • ge curls jämnhet och fantastisk glans;
 • Utöka färgens ljusstyrka efter färgning.

Observera att trådar som behandlas med schampo, mask och termostat blir mindre förstörda på grund av negativa yttre faktorer.

Kit innehåll

Keratin schampo Huvudskillnaden mellan Estelle-märket keratinschampo och andra schampon är den höga rensningen av krullar från stylingprodukter, smuts, smörjmedel. Användning av andra produkter från serien utan schampo ger inte önskat resultat. Strukturen i detta unika schampo innehåller speciella komponenter som gör det möjligt att effektivt avlägsna alla föroreningar från strängarna. Graden av exponering av schampon bestäms individuellt efter att huvudet har tvättats. Vid behov bör proceduren upprepas. Detta ger ett bättre resultat.

Vanligtvis ingår inte keratinschampo i satsen och du måste köpa den separat eftersom det är mindre effektivt att använda ett annat rengöringsmedel. Denna punkt är bäst att omedelbart klargöra innan du köper i butiken.

Estel Keratin keratin hårmask för återhämtning och rätning. Mask Estelle Keratin låter dig mätta lås med det nödvändiga proteinet. På grund av den tjocka konsistensen i processen att applicera en mask till håret är mycket enkel. Det är enkelt fördelat över hela längden på strängarna.

Termoaktivator. Utan denna termoaktivator är det omöjligt att uppnå det önskade resultatet. Den innehåller i sin sammansättning en stor mängd unikt protein-keratin. Främjar snabb penetration av keratin i håret. Du kan utföra proceduren utan den här produkten. I det här fallet bör det ersättas med torkning med en varmtork.

Satsen innehåller specialvatten och fixar resultatet. Det stärker håret, återställer strukturen, gör strängarna mer täta. Ett unikt verktyg som kan ersätta flera vårdprodukter. Gjord på basis av en innovativ näringsformel innehåller en hög koncentration av keratin. Denna produkt stärker de svagaste strängarna, vilket bidrar till återställandet av jämnhet och bländande glans.

Pris i salongen och hemma

Köpa en uppsättning från Estel för keratinrätningskurvor kommer inte att ha någon svårighet. Du kan beställa kosmetika hos någon specialiserad webbutik till ett överkomligt pris. Kostnaden för en uppsättning sträcker sig från 1000 till 1500 rubel. Om det behövs kan du köpa alla produkter från uppsättningen separat. I det här fallet kommer det pris du måste betala för schampo från denna serie att vara ca 350 rubel. Ungefär detsamma är vattnet från Estelle. Men masken kommer att kosta kunderna lite dyrare, priset stiger omkring 450 rubel.

Hemmagjorda keratinrätningskurvor är billiga. Det är nödvändigt att betala endast för medel från uppsättningen. Och när du besöker salonger kommer kostnaden att öka betydligt. Kostnaden för tjänster av professionella hantverkare kommer att läggas till betalningen för produkter.

Rådet. Om proceduren utförs för första gången är det bättre att be om hjälp från mästarna. Titta på deras arbetsteknik, analysera resultatet och utföra proceduren hemma nästa gång.

Kontra

Keratinrätning har sina nackdelar. Bland kontraindikationerna kan noteras närvaron av allergiska reaktioner på ingredienserna. Du bör inte använda denna teknik för att rätta människor med tjockt och naturligt tätt hår. Först kommer resultatet inte att vara mycket märkbart på ett sådant hårhår. För det andra, efter proceduren kommer håren att bli ännu hårdare och kan börja falla ut.

Bilder före och efter ansökan

Estelle Keratin Hair Straightening Procedure

Du kan utföra i stugan och hemma. Det viktigaste är att noggrant följa algoritmen för tillämpning som ingår i uppsättningen verktyg.

stadier

Alla produkter appliceras inte bara i rätt ordning men i rätt dosering. Följ anvisningarna nedan under proceduren:

 1. Tvätta krökorna noggrant med ett speciellt keratinschampo. För att det betyder att det är väl absorberat i håret, är det nödvändigt att kamma det med en kam med tjocka tänder.
 2. Sprid håret i små trådar och behandla försiktigt var och en med en keratinmask. Efter applicering kvarstår masken i flera minuter.
 3. Efter applicering av masken appliceras en ytterligare termoaktivator på strängarna, verkningstiden på håret i 2-3 minuter.
 4. Efter det att den föreskrivna tidsperioden har förflutit, tvättas resterna av med rinnande vatten, varefter håret måste sprinklas med ett speciellt serum som ingår i satsen.
 5. Curls torkas utan hårtork eller curling.

Medlen fortsätter att fungera hela dagen efter appliceringen. De kan inte utsättas för ytterligare belastning.

Hur lång tid håller effekten?

Åtgärdens längd beror på många faktorer. Om förfarandet utfördes av en oerfaren mästare, kan resultatet hålla ut tills den första tvätten. I genomsnitt kommer effekten att märkas under hela månaden. Dessutom påverkar krullarnas struktur resultatet av resultatet.

Postjustering

Specialister bör informera klienterna i detalj om fördelarna och metoderna för hårvård efter proceduren. Det är bäst att tvätta de behandlade låsen med sulfatfria, mjuka schampon som inte enkelt förstör skyddskåpan. Du kan göra speciella näringsmässiga masker som förbättrar resultatet av proceduren. Men det är bättre att vägra packningsmaterial. De förorenar strängar, vilket leder till behovet av frekvent tvättning.

Fördelar och nackdelar

Fördelar med att använda Estelle produkter:

 • Förbättra utseendet.
 • Gör ditt hår lättare och friskt.
 • Fixa resultatet från färgning.

Nackdelar med att använda Estelle-produkter:

 • Möjligheten till allergisk reaktion.
 • Håravfall Produkter viktsträngar, vilket kan leda till deras alltför stora förluster.
 • Användningen av förfalskade produkter baserade på många kemiska komponenter kan leda till motsatt resultat.

Du bör noggrant välja produkter för att arbeta med lockor. Shampoo, mask, termostat och vatten, ingår i den unika uppsättningen Elsev, garanterat att förbättra hårets tillstånd, vilket gör det mer lättsamt och smidigt.

Läs mer om populära Estelle produkter som kan vara användbara för att skapa ett trendigt utseende och hårvård:

Användbar video

Teknik keratin hår restaurering från tekniken företaget Estel.

Kombinationen av skärmning och keratinhår restaurering Estel.

Funktioner keratin hår restaurering "Estel"

Keratiniserande estelprodukter

Keratin är en ingrediens som är mycket viktig för hårets hälsa och skönhet. På grund av negativa yttre påverkan blir den för liten, vilket resulterar i att strängarna upphör att vara elastiska och glänsande. Vi måste genomföra förfaranden för återhämtning.

Vid normal keratinisering måste det medel som appliceras på trådarna aktiveras med hårtork eller strykning. Men termiska effekter kan skada krullarna.

Keratinhår restaurering "Estelle" är säkrare. Den aktiva substansen "awakenes" av en speciell termoaktivator, inte ett järn.

struktur

Tillverkaren har inkluderat en stor mängd naturliga ingredienser i keratiniseringsmedlet. De ger vård och varaktig effekt.

Aminosyror, till exempel, gör håren mer resistenta mot negativa yttre påverkan. Sojaprotein återställer dem effektivt från insidan. Herbal ingredienser har en positiv effekt på metaboliska processer, näring näring hår.

Användbara element får snabbare in i håret tack vare ceramider. Den senare har förmågan att tränga in i djupet av håraxelns struktur och hjälpa andra ämnen att reagera på det.

Vad ingår i uppsättningen "Thermokeratin"

Denna uppsättning inkluderar keratinvatten, termoaktivator, mask och schampo. Tänk på funktionerna i alla noterade medel.

 1. Shampoo ger skonsam rengöring av hårbotten och håret. Det återställer, sälar, släpper hår. Curls blir väl preparerade, starka. Lukten av denna produkt är trevlig, känslig. Färg - genomskinlig pärla.
 2. Maskan är lämplig för kvinnor vars hår är skadligt på grund av varm styling och färgning. Det är mager, ganska tjockt. Medlen är mycket lättfördelad. Lukten är ganska söt. Det kan ligga på håret i 2 till 3 timmar. Masken gör strängarna skina, elastiska, släta. Det förseglar, närmar dem, men väger inte ner.
 3. Thermoactivator fixar keratin i hår, ger sin djupa penetration. Ett sådant verktyg kan jämföras med ett uppvärmningslock (handduk, kosmetisk hatt av polyeten). Men det berikar också masken ytterligare med aminosyror. Termoaktivatorn har en vätskekonsistens. Dess lukt är knappt märkbar. Denna produkt ska appliceras på masken. För det första massera det i hårbotten med massörrörelser och fördela det jämnt genom håret.
 4. Keratinvatten är utformat för att konsolidera effekten efter proceduren. Det återställer hårets delade ändar, håller färgen, gör strängarna mjukare.

Kostnad för

Priset på keratinbehandling av skadat hår "Estel" beror på salongen. Det rekommenderas först och främst att styras inte med siffror, utan av specialistens skicklighet. Annars kan proceduren utföras felaktigt, vilket kommer att påverka dess resultat.

Många föredrar att köpa ett sådant kit för användning hemma. Kostnaden i nätbutiker är från 1000 till 1700 rubel. Om så önskas kan medel från det köpas separat.

Kontra

Medlen "Thermokeratin" kännetecknas av ett stort antal användbara egenskaper. De anses vara effektiva och ganska säkra, men inte lämpliga för alla.

Det finns flera kontraindikationer för användningen av sådana produkter:

 • återställande av människokroppen efter någon sjukdom;
 • ålder upp till 12 år
 • födelsetid, laktation
 • olika hudsjukdomar;
 • astma, en tendens till förekomsten av allergiska reaktioner.

Hur räta ut

Förfarandet utförs i flera steg. Det är nödvändigt att återställa håret med hjälp av Estels produkter enligt följande:

 1. Tvätta huvudet med ganska varmt, men inte varmt vatten. Skum specialschampo på trådarna. Skölj och pressa sedan håret. Den senare ska vara lite våt, men inte våt. Kamma med en träkam med glesa tänder.
 2. Applicera en mask. Det kommer att behöva fördela kammen över hela längden av håret. Det betyder att det är nödvändigt att täcka både tips och rötter. Massage sedan din hårbotten.
 3. Använd en värmeaktivator. Sprid det jämnt över locken. Det bör hållas i 10 till 15 minuter.
 4. Tvätta huvudet med varmt vatten. Inget behov av att använda schampo. Kram håret, men torka inte dem.
 5. Fix resultatet. För att göra detta applicera vatten berikat med keratin. Spola det är inte nödvändigt.

Att använda sådana produkter hemma är ganska lätt. Det bör noga läsa beskrivningen av proceduren och fokusera på alla rekommendationer som anges i anvisningarna.

Om du inte är säker på att du kan göra allt rätt, titta på videon om genomförandet av keratinhår restaurering Estel. Det är mycket lättare att förstå processen, med fokus på ett visst exempel.

Observera att effekten av sådana fonder är kumulativ. Det innebär att du knappast kommer att märka några resultat efter det första förfarandet.

Fördelar och nackdelar

Den största fördelen med Estelle Keratin Recovery är säkerhet. Det finns andra fördelar:

 1. Förmågan att inte bara räta ut strängar, återställa hårets struktur, men också för att skydda dem.
 2. Inget behov av att följa komplexa regler och speciell vård.
 3. Inte bara kosmetisk, men också terapeutisk effekt.
 4. Möjligheten att återställa strängar före och efter användning av färg.

Samtidigt har keratinisering med hjälp av Estel vissa nackdelar. Om sådana procedurer utförs för ofta börjar produkterna negativt på håret - de blir mycket tunga, täta, snabbt blir smutsiga och faller ut.

När det gäller effekten efter en sådan keratinåtervinning, varar det inte länge. I genomsnitt - ungefär en månad.

recensioner

Meningarna från kvinnor som använder dessa verktyg varierar. Många är mycket nöjda med resultaten. Damerna säger att håret har fått en vacker glans, det har blivit lättare att packa, mindre att trycka.

Vissa kvinnor är missnöjda med effektens korta varaktighet. Men de flesta är mycket nöjda med att Thermokeratin-kitet är tillräckligt lång och kompenserar i stor utsträckning för denna nackdel.

Positiv återkoppling på medel för keratinisering av Estel är mycket mer än negativ. Och detta faktum vittnar tydligt till deras fördel.

Och äntligen

Keratinrätning av orubbligt hår "Estel" låter inte bara "pacify" krullarna utan också göra dem mer friska. För att undvika obehagliga följder bör du överväga kontraindikationerna för användningen av dessa verktyg och rekommendationer för deras användning.

Produkter från Estel är av hög kvalitet och effektivitet. Om du följer alla tips från instruktionerna kan du uppnå mycket bra resultat.

Thermokeratin hår restaurering: indikationer och nackdelar

Varje kvinna tenderar att se fantastisk ut. Inte minst i utseende är frisyr. Men perm, färgning med aggressiva färger, såväl som daglig styling med användning av strykjärn, hårtork och hårdraperier påverkar hårets tillstånd negativt. Till detta läggs den skadliga effekten av solljus, torr luft, kosmetika av dålig kvalitet. Som ett resultat töms håret, blir sprött och tufft. Thermokeratin hjälper till att återställa sin struktur och hälsa.

Vad är proceduren?

Keratin är huvudbyggnadsmaterialet av hår. Under påverkan av en aggressiv miljö minskar mängden av detta protein snabbt, vilket leder till att krullarna förlorar glans och elasticitet.

Klassisk keratinisering innefattar tillämpning av ett specialmedel innehållande keratin. Denna komposition penetrerar håraxeln och förblir också på dess yta samtidigt som den bildar en osynlig mikrofilm som förhindrar förångning av fukt. För att aktivera effekten av det applicerade medlet behandlar specialisten krullarna med ett hett strykjärn eller hårtork, dvs det har en termisk effekt på håret. Vid höga temperaturer, håller vågarna "ihop", förblir keratin i stången under lång tid. Men efter ett tag kan hårets tillstånd bli mycket värre än före förfarandet.

Under termokeratinåtervinningen appliceras även keratinmedlet på krullarna, men det är inte det järn som aktiverar det, utan en speciell termisk aktivator. När två föreningar kombineras genereras värme, vilket främjar keratinpenetration djupt in i håret. En särskiljande egenskap är att den resulterande temperaturen inte är så hög som vid uppvärmning av frisöranordningar. Följaktligen utesluts aggressiva termiska effekter på håret under termokeratinisering.

Fördelarna med och skadan av termokeratinisering

Innan du utför termokeratinisering måste alla tjejer känna till de grundläggande reglerna.

När proceduren visas

Termokeratinåtervinning kan rekommenderas i följande fall:

 • tråkig hårfärg;
 • bräcklighet och styvhet;
 • delade ändar;
 • förvirrade krullar;
 • ohälsosam fluffighet;
 • smärtsamt hårförhållande efter färgning eller perming.

Dessutom används förfarandet effektivt för rätning av lock. Efter att hennes hår ser ut efter laminering - blir de släta, släta, fina och glänsande. Skillnaden mellan förfarandena är emellertid att termokeratinåterställning inte bara förbättrar lockets utseende utan ger också en helande effekt.

Enligt experter utförs termokeratinisering efter behov, det vill säga så fort effekten av proceduren har försvunnit, kan den upprepas.

Vilka är nackdelarna och konsekvenserna av förfarandet?

Efter termokeratinåtervinning leder den resulterande osynliga mikrofilmen på hårets yta till dess viktning. Ju längre håret är desto svårare är det. Om krökarna initialt försvagades saknade de nödvändig näring, sedan efter proceduren, även på grund av en liten komprimering, kan intensiv utfällning inträffa.

Enligt recensioner av vissa konsumenter, med långvarig användning, börjar krullarna bli saltade starkare.

En signifikant nackdel med termokeratinåtervinning är avsaknaden av en uppenbar effekt efter det första förfarandet.

En annan nackdel med förfarandet är effektens skörhet. Det kan vara från en till tre månader (beroende på det ursprungliga tillståndet, hårets typ och hälsa).

Kontraindikationer för

Termokeratinåtervinning är ett säkert och hälsosamt förfarande. Därför har det ett minimum av kontraindikationer:

 • graviditet och amning
 • ålder upp till 12 år.

Förfarandet kan användas före och efter färgning av håret utan att observera några tidsintervaller.

Läkemedel som används vid termokeratinåtervinning

I salonger och hemma utföres termokeratiniseringsproceduren med användning av produkter från tillverkaren Estelle (Estel Termokeratin).

Satsen för proceduren ESTEL THERMOKERATIN innefattar:

 • keratin hårmask ESTEL THERMOKERATIN 300 ml (1);
 • termoaktivator ESTEL THERMOKERATIN 200 ml (2);
 • keratinvatten för hår ESTEL KERATIN 100 ml (3).

Satsen är utformad för 10-15 procedurer, beroende på hårets längd och tjocklek.

Hur är proceduren

Sekvensen av termokeratinhår restaurering är densamma i salonger och hemma. Den består av följande steg:

 1. Rengöring av hår. Det är bäst att använda schampo från samma tillverkare för att tvätta håret, dvs Estel. Fukt krullarna med varmt vatten, applicera en liten mängd schampo, skum väl på håret och skölj dem sedan. Det är inte nödvändigt att torka krullarna. De blottar enkelt med en tjock mjuk handduk och kamma en platt träkam.
 2. Applicera thermokeratin mask. Masken appliceras på håret och fördelas jämnt över hela längden med en hårborste. Samtidigt bör man se till att hårets rötter och tips är täckta. För att förbättra den efterföljande effekten rekommenderar tillverkaren att massera huvudet i 2-3 minuter.
 3. Använd termoaktivator. Utan att vaska termokeratinmaskan, applicera en termoaktivator på håret. I det här fallet måste du träna hela längden på krullarna från tips till rötter, inklusive den regionala hårlinjen. Massage i 5-7 minuter.
 4. Spolningskompositioner. Produkterna som appliceras på håret tvättas av med varmt vatten utan att använda ett schampo. Därefter blottas håret bara med en handduk, men inte torkad.
 5. Användningen av termokeratinöst vatten. Det sista steget i förfarandet är tillämpningen av ett specialmedel, berikat med keratin. Thermokeratinvatten presenteras i satsen som en spray. Kompositionen sprutas över hela hårets yta. Det har en komplicerad effekt:
  • berikar håraxlar med keratin;
  • återfuktar;
  • jämnar;
  • limar hårvågar;
  • gör lockar täta längs hela längden;
  • fixar färg;
  • ger hårvolymen;
  • producerar en antistatisk effekt;
  • skyddar håret med externa termiska effekter
  • skyddar mot de aggressiva effekterna av ultravioletta strålar.
 6. Skölj termokeratinöst vatten är inte nödvändigt. Men torr hårtork är helt tillåtet.

Video: Thermokeratin för hår

Vilken typ av vård behövs efter proceduren?

Enligt tillverkarna av termokeratin-komplexet och specialisterna krävs ingen extra eller särskild vård för krullarna. Tillräcklig konventionell rengöring och användning av välbekanta masker, balm etc.

recensioner

Ganska tillfälligt snubblat jag på en sådan uppsättning för proceduren Thermokeratin från företaget Estel. Det blev intressant för mig, jag tittade kort på en video från tillverkaren och läste recensionerna på Airek. Med en ganska låg kostnad, recensioner var mycket bra. Jag bestämde mig för att köpa en uppsättning. Alla komponenter säljs separat, förutom termoaktivator. Vad kan jag säga om håret. Mycket positivt resultat. Håret är smidigt, att jag vill röra dem hela tiden, mjuk, smula. En sådan rak blindingly lysande i ljuset, även i det naturliga. Tipsen har blivit mer levande, inte så torra, det verkar. Jag märkte att de har blivit mindre förvirrad, dagen efter ingreppet, jag har aldrig kammade det, och före sänggåendet kammade lätt, de även niskolechko inte tovigt. Jag är glad att förfarandet appellerade till mitt hår, att det kommer ut mycket billigt till kost och jag kan rekommendera det till vänner och kunder. Detta är ett utmärkt tillfälle att ge ditt hår ett välskött hälsosamt utseende efter en halvtimme, och om håret behöver näring och vård, så "behandla dem". Det enda negativa: resultatet hålls inte så länge på håret. Ca 2 veckor. Men det beror på vilken typ av hår, deras tendens till förorening och på mängden sänkor.

RyRoxy

http://irecommend.ru/content/chto-nuzhno-vetrenoi-osenyumoi-volosy-ne-tolko-perestali-putatsyano-i-zasiyali-neveroyatnym

Befälhavaren rekommenderade mig inte att tvätta mitt hår direkt efter termokeratiniseringen. Resten av vården var traditionell. Tja, jag tvättade mitt hår nästa dag. Lyckligtvis var förfarandet gjort på söndag, och jag behövde inte gå någonstans på helgen. Till min förvåning gillade jag effekten av termokeratin mest av allt efter hårets första tvättning. All olja på ytan tvättades av, men håret var så mjukt och smidigt. Denna effekt överträffar alla hårmaskor. Observera också bra, mycket lätt kamning. Det är, jag kör bara en hårborste i mitt hår och är inte rädd för att leda den till spetsarna, och inte ett enda hår slits ut. Denna effekt är också överlägsen hårmaskor. Hela veckan har jag inte haft problem med kamning.

Wild Orchid

http://irecommend.ru/content/i-da-i-net-rezultat-srazu-zhe-posechennye-i-volnistye-volosy-stanovyatsya-rovnymi-gladkimi-i

Fördelar: glans, jämnhet, mjukhet av hår, håret elastiska och glänsande riktning, mjukhet, hår napitannost inte gå snett och lätt att kamma, utjämning. Nackdelar: Det finns ingen volym, effekten av proceduren är inte lång. Idag vill jag dela med dig ett svar på ett sådant förfarande som hett keratin. Jag gjorde det i salongen, men som du kan se kan du köpa det här paketet och återställa håren hemma. Som du kan se ger proceduren en vacker glans till håret, släpper den och gör den otroligt silkeslen!

Shatenochkalvs

http://irecommend.ru/content/foto-vnutri-obo-vsem-skazhut-za-menya

Sammantaget tog hela proceduren inte mer än 30 minuter. Obehagliga dofter och känslor under det var det inte. Därefter gav min herre mig en spegel så att jag beundrade resultatet. Men jag såg inte någon mirakel effekt, som jag berättade för henne om. Jag fick svaret att denna procedur är en ackumulativ typ och ska göras 1-2 veckor och så många gånger som möjligt. Något som dessa lovar är mer som en bluff! För pengarna kan du köpa en bra professionell smink och göra det mest hemma så håret restaurering. För mig själv bestämde jag mig för att jag inte längre skulle göra termokeratin.

vikigiggle

http://irecommend.ru/content/termokeratinovoe-vosstanovlenie-volos-ne-uvidela-obeshchannogo-effekta-ocherednaya-ulovka-pa

Thermokeratin hår restaurering gör att du kan göra håret slät, silkeslen, felfri och glänsande. Samtidigt finns det praktiskt taget inga kontraindikationer för förfarandet. Enligt konsumenterna är en betydande nackdel med förfarandet den kortsiktiga effekten.Nästa Artikel
Hjälp att ta bort rött hår från mörkt hår