Kapous Kapous - Magic Keratin line - Keratin lotion - recension


Alla frågor om hårfärgning överförs till forumet, i en separat sektion - hårfärgning. På forumet kan du hitta många färdiga färguppskrifter, liksom ladda upp foton och be om hjälp av experter i ditt speciella fall.

Lång tid skrev jag inte recensioner. Ett utkast - mycket.
Idag kommer jag att berätta om ett trevligt hår som råkar vara i min arsenal av en slump, men jag tyckte om det.

Och jag hittade denna kopia i ett professionellt varumärke för håret KAPOUS

Jag föreslår att du ser ut.

KAPOUS Prof - Magic Keratin Lotion - Keratin Kapous Hair Lotion

Lotionen är en ganska omfattande linje med "MAGIC KERATIN", som har allt att ta hand om, återställa och behålla skönheten och perfekt jämnhet i hårtexturen.

Linjen innehåller schampo, balsam, mask, spray, olja, vård, lotion.

Lotionen har en ganska anständig volym (500 ml), finns i en tät plastmattflaska med brun färg. Batchern med en klämma - hermetiskt stängd.

Beskrivning:
Keratin lotion är ett speciellt handlingsläkemedel för intensiv hårvård. Rekommenderas för håråterställning efter färgning, blekning och perm, skydd mot negativa effekter av den yttre miljön samt behandling av skadat hår.

Aktiva ingredienser: Solros Extract, Panthenol, Keratin. På grund av den höga koncentrationen av keratin, som penetrerar djupt in i hårstrukturen, försvagas keratinföreningarna på molekylär nivå, hårsäckarna levereras dessutom med näringsämnen. Innehållet i panthenolen har en regenererande effekt, förbättrar glans, ger elasticitet, underlättar kamning. Solrosxtrakt innehåller i sammansättningen av mättade fettsyror och en signifikant mängd vitamin E, vilket släpper nötköttet och återställer hårets integritet.

Användning:
På tvättas, pressas från överskott av vatten, applicerar hår rikligt Keratin-lotion och kam. Låt arbeta i 10-15 minuter, skölj noggrant.

väsande:

Denna produkt ses i NETWORK och bestämde sig för att försöka. Jag har vågigt hår och rakt blir de bara tack vare LASH och specialiserad styling.
På vintern föredrar jag raka strängar, men samtidigt vill jag att de inte överbelastar med styling, snarare än överbelastning, inte att stryka dem i två timmar. I vinter är håret torrt och det är nödvändigt att ge dem rätt skötsel för att undvika tvärsnitt och konstant statik.

Jag är inte en speciell "användare" av Capous produkter, så jag är inte bekant med deras sortiment (jag har bara tvåfas blå vassle för fuktgivande). Men denna lotion, enligt många flickor, räcker inte bara bra, men ger också perfekt återställande av hår. Jag bestämde mig för att köpa. Jag köpte.
Strukturen är gel, vattnig. Nästan luktfri. Det flödar inte.
Appliceras på tvättat vått hår i 10-15 minuter (längd) och tvättas som vanligt.
Håret kände redan mjukare och mer flytande. Luftkonditioneringen medan jag inte använde.
Vid torkning är håret inte elektrifierat, det hälls inte vid borstning. Volymen hålls som vanligt.
Jag behöver styling ganska lite - som de säger att lugna)))))
Om håret själv är rakt, behöver du inte alls - håret kommer att vara DIREKT efter torkning av hårtorken. Om du använder något, då bara för basvolym, om det behövs.
Med järn glattar jag fortfarande mitt hår, men det tar mig väldigt lite tid och resultatet - rakt, slät och mjukt hår - är mycket tilltalande.
Samtidigt finns ingen sektion, statik, viktning eller fetthalt fram till nästa tvätt.

Är jag nöjd med denna lotion? MYCKET. Jag gillar verkligen hur håret ser ut och det faktum att det är så lätt för mig att gå med det. Speciellt på vintern, när hattar och torr luft gör sitt arbete med huden och med håret och utan extra medel, kan ingenting göras.

Jag försökte inte lägga till masken eller balsam, eftersom jag nyligen läste kommentarerna från en tjej med ett så originellt sätt att använda lotion. Det finns en punkt i detta, eftersom tunt hår som en soloprodukt kan göra det tyngre, och en mask eller balsam reducerar fortfarande koncentrationen av produkten. Även om effekten, som det verkar för mig, kommer att bli mycket mindre uttalad. Återigen måste vi försöka

Hur ofta ska denna LOTION användas? Åsikterna är uppdelade här. Men personligen rekommenderar jag inte att du använder det med daglig huvudtvätt eller till och med varannan dag - det kan vara viktning och volymminskning. Personligen valde jag själv det bästa sättet 1 eller 2 gånger i veckan - som hår. Så jag får ett bra återhämtningsresultat och en rätningseffekt utan mycket hakning, eftersom jag ofta bär krullar.

Till vem från dig, flickor, kan jag rekommendera denna LOTION.
Den som gillar att bära SMOOTH rakt hår, samtidigt som effekterna av järn minimeras.
Den som har rakt hår, men till exempel hård - LOTION gör dem mer lydiga.
Alla som har torrt hår och måste repareras. Om vågigt eller lockigt, då blir de mer lydiga, statiska kommer att försvinna.
Och för alla som älskar grafiska hårklippningar - är denna lotion idealisk för sådan styling.
Och i allmänhet - ett utmärkt verktyg.

Kapous Magic Keratin-serien - produktlinjeöversikt

En viktig roll i hårets hälsa och skönhet, spelar en regelbunden och högkvalitativ vård för dem, vilket gör det möjligt att mätta dem med alla nödvändiga vitaminer och spårämnen. I artikeln kommer du att lära dig allt om Kapouss produkter och hennes fantastiska serie "Magic Keratin", om vilka verktyg som är representerade i det, vad för och hur man använder dem, vilken effekt som ska förväntas!

Vad det är och varför behöver du det

För att förstå behovet av att använda Kapous Magic Keratin-serien är det värt att undersöka hårets ytstruktur, vilket är baserat på glödlampan. Ett hår som består av en medula (kärna), en cortex (kropp) och en kutikula (kapsel) groddar från den. Att det är hårets naturliga skyddsklädsel, vilket avsevärt minskar miljöpåverkan. Cuticle har 5 lager och är 70% keratin - en naturlig produkt som människokroppen producerar.

Tyvärr har bristen på korrekt vård, dålig kvalitet och aggressiv kosmetika, hårt vatten med högt klorinnehåll, temperaturförändringar, måleri, heta apparater (hårtork, järn, krulljärn) och andra faktorer negativt påverkar hårets tillstånd, vilket förstör kapselnålen. Hår börjar gradvis avta, splittra, bryta, bli mindre lydigt. Genom de skadade områdena i nagelbandet förlorar krullarna en stor mängd vitaminer och försvagas, blir tunna och tråkiga.

För att förhindra eventuella problem måste du regelbundet fylla på ditt lager av keratin, och de fantastiska produkterna från företaget Magic Keratin, Kapus, kommer att hjälpa till i detta. Dessa är unika specialverkande läkemedel som skapades för att ge akutvård och förbättrad vård för svagt, skadat och orubbligt hår.

Produkterna är mättade med aktiva keratinmolekyler som kan tränga in i de djupaste skikten av kutiklet och återställa dess skyddande egenskaper.

Var uppmärksam! Produkterna innehåller också panthenol, extrakt från solros, fleromättade fettsyror och E-vitamin, som kan mjukna och fuktar håret, ge den en livlig glans, styrka, återställa fullheten efter tunga kemiska förfaranden (färgning, blekning, perm).

Kapous "Magic Keratin" -serien

Basen består av fem unika produkter, som inkluderar: keratin shampoo, mjuk lotion, mask, krämfärg, serum. Var och en av dessa produkter bör diskuteras separat.

schampo

Högkoncentrerad keratinschampo Kapous Professional eliminerar effektivt fett, rensar försiktigt håret och huvudet i huvudet, utan att överdriva det. På grund av dess unika egenskaper förenklar verktyget hårstrukturen, förbereder det för mättnad med alla nödvändiga näringsämnen och regenererande ämnen.

Metoden för att applicera shampoo består av två steg: förberedande och huvudsakliga.

Det första förberedande skedet är ytlig rengöring av uppenbara orenheter och hudutsöndring. För att göra detta, fukta håret med varmt vatten, skölj en liten mängd schampo på dem och skölj.

För en mer intensiv och djuprengöring måste du skumma upp schamponet och låt det påverkas i 2-3 minuter, skölj sedan grundligt med varmt vatten. Djuprengöring är en utmärkt förberedelse för ytterligare återställande förfaranden.

Det är viktigt! Daglig användning av detta schampo kan leda till keratin glut. Krullarna är tyngre och rätade under egen vikt. Det ser väldigt vackert ut, eftersom effekten av naturlig rätning uppnås, men håret på rötterna kan bryta sig under tyngden, och en liten fluff från trasigt hår kommer att dyka upp på huvudet.

lotion

Professionell keratin lotion har en lätt textur, på grund av vilken den är väldigt lätt att använda. Läkemedlet är utformat för aktiv vård och förebyggande av sårbarhet, förhindrar förlust av färg, återställer hårstrukturen, gör den mer tät, medan den inte väger krullarna själva.

Lotionen är mättad med keratinproteiner, som kompenserar för bristen på ett naturligt ämne, återställer skyddskapseln. Lotionen innehåller mjukgörande vegetabiliska oljor som förhindrar skörhet och tvärsnitt. Applicera produkten på fördjupat rengöring av vått och obekvämt hår, med användning av gnidningsmetoden. För påverkan, lämna agenten i 15-20 minuter och tvätta sedan av den.

Lotionen bildar en närande och skyddande film. Vid fullbordandet av förfarandet måste håret fuktas med en handduk, men inte torkas, eftersom hela det användbara näringsämnet kommer att raderas, och det är önskvärt att torkningen var naturlig utan användning av en hårtork. Förfarandet utförs tre gånger i veckan.

mask

Denna produkt är baserad på keratinprotein. Som hjälpämnen tillsatte tillverkare ett komplex av vitaminer i grupper E och D, vegetabiliska oljor och fruktsyror, som tjänar till att reparera skador.

Rekonstruktiv keratinmask är inriktad på professionellt stöd, näring och återhämtning efter frekvent termisk styling och kemiska behandlingar. Den franska formulären till produkten hör till gruppen droger Fragrance Free, som inte innehåller sulfater och parabener som är farliga för hår och hud. På grund av närvaron i sammansättningen av vitaminer i grupp E återställer masken inte bara försvagat hår, men normaliserar även funktionen hos endokrina körtlar, vilket förhindrar snabb salinisering av hårbotten.

Masken appliceras på grundligt tvättat hår och lämnas i 20 minuter. Om du lägger på en kosmetisk hatt och lindar huvudet med en handduk, skapar ytterligare värme, kan du förbättra de användbara egenskaperna hos masken.

Ett intressant faktum! Mask ska inte användas mer än två gånger i veckan. Effekten varar upp till 4 dagar, så frekvent användning kommer inte att förbättra resultatet och kommer inte påskynda återställningen.

Cream paint

Franska experter har utvecklat en unik produkt, en ny generation inom färgområdet - en otroligt resistent, omtänksam färg utan ammoniak. På grund av protein, oljor, panthenol och andra omsorgskomponenter har grädfärg en skyddande funktion. Produkten är hypoallergen och lämplig för alla hårtyper.

En färgstark palett med mer än 120 olika nyanser, bland annat blir det inte svårt att hitta din egen.

Creamfärg är otroligt lätt att använda: Den måste spädas med 3 eller 6% oxidant (allt beror på hårets tjocklek och tjocklek) från serien med samma namn och jämnt fördelat över hela längden. Blandningen lämnas att påverka i 40 minuter, tvättas sedan av med mycket varmt vatten, med ett schampo.

Färgen förblir oförändrad i upp till 6 veckor, färgen är resistent mot ultraviolett strålning, kosmetika och värmebehandling.

serum

Tvåfasigt reparationsserum är ett utmärkt hjälpmedel för akutvård för skadat, torrt, sprött, tråkigt och orubbligt hår.

Verktyget har två aktiva aktiva faser:

 • Den första gruppen består av keratinmolekyler, oljor och fruktsyror, vilket bidrar till en snabb återställning av den skadade strukturen.
 • Den andra fasen presenteras i form av lätt mjölk, mättad med hyaluronsyra, som omedelbart återfuktar och mjukar håret.

Tack vare hyaluronsyra kan du, efter första användningen, se en otrolig effekt. Använda serumet är mycket enkelt, skaka bara flaskan för att blanda de två faserna och spruta försiktigt på rent och lätt torkat hår.

Varning! Skölj av efter applicering är inte nödvändig. Serum ska användas efter nästa shampooing.

Foto före och efter

Fördelar och nackdelar

Vårdprodukterna från Magic Keratin-serien är det perfekta akutalternativet. Efter den första applikationen kan en signifikant förbättring observeras, håret blir mjukare och mer lättsamt. Den främsta fördelen med denna linje av vårdprodukter är deras mångsidighet. Produkterna är hypoallergena och är helt lämpliga för alla hudtyper. Inga biverkningar efter användning är inte korrigerade.

Den enda nackdelen är kostnaden för dessa produkter. vilket är tre gånger kostnaden för kosmetiska analoger av massproduktion. Därför kostar inköp av hela komplexet för vård och restaurering av hår en runda summa.

Trots kvaliteten och oändliga beröm för vissa kosmetiska produkter, borde du dock rådgöra med trikologens läkare innan du köper. Att han kommer att kunna välja individen och de mest lämpliga vårdprodukterna för ditt hår.

Användbara videoklipp

Vilka professionella frisörer säger om Kapous "Magic Keratin" -serien.

Hårvård från Capus: att ta eller inte ta?

Keratin Lotion Kapous Magic Keratin - Review

Awesome verktyg för hår restaurering, men det finns hemligheter och nyanser av användning)

Hej alla!

Vi bryr oss alla om vårt hår med masker och balm, men det här verktyget är något mellanliggande, kallat "Keratin - lotion")

Allmänt Produktbeskrivning:

Professionell keratin lotion har en lätt textur, på grund av vilken den är väldigt lätt att använda. Läkemedlet är utformat för aktiv vård och förebyggande av sårbarhet, förhindrar förlust av färg, återställer hårstrukturen, gör den mer tät, medan den inte väger krullarna själva.

Lotionen är mättad med keratinproteiner, som kompenserar för bristen på ett naturligt ämne, återställer skyddskapseln. Lotionen innehåller mjukgörande vegetabiliska oljor som förhindrar skörhet och tvärsnitt. Applicera produkten på fördjupat rengöring av vått och obekvämt hår, med användning av gnidningsmetoden. För påverkan lämnas agenten i 15-20 minuter, varefter den tvättas av.

Lotionen bildar en närande och skyddande film. Vid fullbordandet av förfarandet måste håret fuktas med en handduk, men inte torkas, eftersom hela det användbara näringsämnet kommer att raderas, och det är önskvärt att torkningen var naturlig utan användning av en hårtork. Förfarandet utförs tre gånger i veckan.

Verktyget kan köpas på vilken frisörsalong som helst, och inte bara är kapous representerad i många nätverk.

Kostnaden för lotion varierar från 450 till 550 rubel, jag tror att det är ganska tolerabelt och inte så dyrt.

Lotionen finns i en plastpottad flaska varm kopparfärg med en praktisk dispenser. Tidigare var lotionen tillverkad i en beigeflaska, men då släpptes den igen och under de senaste tre åren har den sålts i detta format.

ingredienser:

Genom textur påminner den här om min aloe vera gel, bara mer flytande, transparent, stretchande substans.

Processen att använda:

Jag tvätta mitt huvud utan att använda masker och balm, sedan våt håret med en handduk i ett halvt fuktigt tillstånd och applicera denna balsam generöst för hårlängd och dra tillbaka från rötterna fem till sju centimeter.

Därefter lägger jag mitt hår i en film, lägger en varm handduk ovanpå den och går i ca 15-20 minuter.

Jag tvätta allt av med vatten och använd alltid hårbALM.

Det här är en väldigt viktig del, för vilken tillverkaren var av en eller annan anledning tyst, det hela är att jag lärde mig genom erfarenhet: verktyget öppnar hårkutiklet för djupare penetration av keratin in i det, men det släpper inte tillbaka det. Därför har du torkat håret, du kan få släp, i stället för att du förväntar dig smidiga krullar, hårt hår. och inte för att botemedlet är dåligt, men för att nagelbandet fortfarande är öppet.

Det är därför det sista steget ska vara en balsam. Efter att ha använt balsam, tvättar jag av det och dricker bara lite hår och låt det torka naturligt. Sedan staplade.

Efter applicering håret blir:

Visuellt är det faktum att håret har blivit tätare, varje hår är täckt med en film som om efter laminering. Följaktligen ökar hårvolymen något efter ett sådant förfarande.

Håret blir jämnare och mer direkt, lättare att stila, inga veck uppstår efter sömn.

 • Spikade tips är mindre märkbara.

Håret ser friskare ut, det finns inga synliga skador och hårprofiler.

 • Håret blir jämnare.

Hår efter balmhår ligger till håret, håller inte barnhår och skapar en känsla av jämn, jämn längd längd på duken.

I det här fallet framkallar inte lotionen snabb förorening av håret, de hänger inte med smutsiga istappar, men är fortfarande färska under lång tid.

Jag försöker att göra denna procedur två eller tre gånger i veckan (men glöm det alltid).

Jag gillar verkligen denna balm, för:

 1. Budget, kostnaden för en ganska stor flaska i området 500 rubel.
 2. Ekonomiskt, det här verktyget är tillräckligt länge.
 3. Omsorg för hår, vilket gör det mer hälsosamt och smidigt, sannolikt bara visuellt, men fortfarande)

Om du gör denna procedur löpande blir håret mycket starkare och mer visuellt hälsosamt. Tipsen bryts inte och delar inte upp.

Jag rekommenderar att prova denna lotion till alla som har skadat hår eller bara har en ganska porös textur från naturen.

Keratin Hair Treatment Lotion från Kapous

återkallande

Jag köper ofta olika hårprodukter, jag gillar att prova nya saker i hopp om en "wow-effekt". Mitt hår är oljigt vid rötterna, men torrt i ändarna, jag har också känslig hårbotten och reagerar med olämpliga medel med klåda.

Återigen handlade jag till affären för frisörer, som presenterar detta märke. Säljaren lovordade det här verktyget så mycket och jag bestämde mig för att köpa den.

Lotionen finns i en plastflaska med en praktisk dispenser. När du vrider på klicket stänger automaten. Detta är väldigt bekvämt eftersom det låter dig undvika att spillas under transport.

Nu direkt om lotionen. Det är transparent, flytande konsistens. Jag gjorde inte ett bild av konsistensen, för det ser verkligen ut som en la snot. Om bristen på dofter ljugde tillverkaren inte, ljukan lukter fruktansvärt alkohol. Det är bra att lukten inte stannar kvar på håret, även om mitt hår är mycket förtjust i att absorbera lukt.

Jag tyckte inte om den användningsmetod som föreslogs av tillverkaren: Jag ska bara kamma mitt våta hår genom att förlora hälften av håret. Därför applicerar jag det efter att ha tvättat mitt hår, vänta 15-20 minuter och tvätta det. På grund av den flytande konsistensen har han en stor kostnad.

Med denna lukt var jag rädd att lotionen skulle torka mina redan torra ändar. Men nej, det fuktar väl och som det stramar håret, vilket ger dem mjukhet, jämnhet och glans. När håret torkar är det svårt att kamma, men när det torkar och det är lydigt, krullar det inte i olika riktningar - det ligger rakt och jämnt, men samtidigt är det inte slät. I allmänhet min dröm!

Det påverkar inte fettinnehållet och föroreningarna i håret, även om jag tvättar dem varje dag.

Till slut kan jag säga att jag verkligen gillade produkten och jag kommer säkert köpa mer om min passion för det nya inte slår mig.

Kapous Magic Keratin Shampoo

Capus med keratin! Finns det keratin där? Min första Magic Keratin produktlinje! Foto av hår efter 2 månaders användning!

Jag fortsätter att lära känna budgeten, det professionella varumärket Kapous Professional, som specialiserat sig på produktion av hårvårdsprodukter. Jag började vår bekantskap med ett välkänt bifasiskt serum och spray för volym, vilket blev en viktig del av min omsorg.

Dessa medel inspirerade mig att ytterligare köpa produkter av detta varumärke. Och gradvis blev min hylla fylld med en sådan arsenal av Magic Keratin-produkter:

1. Keratinhårschampo

2. Keratinhår Balm

3. Keratinserum

4. Omstrukturering av keratin hårmask

Jag planerar att gradvis skriva om alla dessa verktyg, såvida inte naturligtvis dumhetmoder inte gör ont.

Idag kommer min recension att ägnas åt den första etappen av min dagliga vård-Kapous Magic Keratin schampo.

Innehåller inte natriumlaurinsulfater och parabener.

Den "Fragrance free" serien från Kapous Professional har inga parfymerade tillsatser.

Shampoo är utformad för trött och förlorad vitalitet, kemiskt rät eller krökt hår, för hår som är föremål för upprepade färgnings- och blekningsprocedurer.

Det löser tre viktiga uppgifter: 1. Mat och restaurering 2. Behandling av skadat hår 3. Skydd.

Mjuka ytaktiva ämnen rengör noga håret och förbereda sig för en mer intensiv återvinningsprocess.

Keratin och fruktsyror närmar och skyddar skadat hår, ger dem vitalitet och ton. Modifierade fruktsyror hjälper till att mjuka håret, fuktar och ge extra glans. Keratin återställer också och ger elasticitet.

Fleromättade aminosyror ger den nödvändiga näring till hårbotten och förhindrar ackumulering av fria radikaler.

Flaskan i bronsfärg, volymen är 300 ml. Även i affären var jag väldigt upprörd när säljaren sa att i denna serie alla medel endast i små kvantiteter. Jag blev van att köpa på en gång literflaskor, så det är mer lönsamt och tillräckligt länge. Men jag ville verkligen prova det, så jag köpte den.

Locket på flaskan stänger tätt, det öppnar sig inte, men det är inte nödvändigt att bryta naglarna om det.

Tillverkaren hävdar att hela serien inte har några parfymerade tillsatser. Jag kan inte säga att det inte finns någon lukt alls. Det är väldigt lätt, neutralt, jag gillar det.

Shampoos färg är inte helt transparent.

Tätheten är genomsnittlig. Skumschampo är ganska bra, men helst bättre vått hår.

Inte perfekt. Tillverkaren hävdar att det inte innehåller natriumlaurinsulfater och parabener. Men Ammonium Laurylsulfat är på andra plats. Vilket absolut inte kan kallas en naturlig ingrediens. Jag har aldrig förföljt naturen i schampon, men sådan slyness av tillverkaren var inte trevlig. Jag tror, ​​och utan dessa tillägg skulle serien ha haft mindre efterfrågan.

Keratinhydrolys någonstans mitt i kompositionen. Och effekten av det är inte värt att vänta på. Keratinhydrolys är redan sönderdelad keratin. Effekten av den är antingen minimal eller inte alls. De flesta tillverkare lägger till mer hydrolys "för arten." Men för att vara ärlig, i ett schampo av sådant värde förväntade jag mig inte ren keratin, så jag var inte särskilt upprörd.

Tillverkaren rekommenderar att använda detta schampo som första av tre återhämtningsfaser. Den andra fasen är luftkonditionering-omstrukturering med keratin. Den tredje fasen är balsam med keratin.

Jag har inte köpt den andra fasen än. Säljaren sa att det inte är nödvändigt. Men jag planerar fortfarande att köpa och prova det schema som tillverkaren erbjuder.

Jag applicerar schampo på vått hår. Jag gnider i hårbotten i några minuter före skumning. Lämna ytterligare 1-2 minuter och tvätta av.

Mina rötter är alltid mina. Längd aktiva näring balm och masker. Förklarade varför jag gör det här sättet.

Kostnaden jag får är ganska ekonomisk, en flaska är tillräckligt för 1-1,5 månader.

Mitt hår är oljigt på rötterna och torrt på spetsarna. Under lång tid blekade jag mitt hår tills jag insåg att jag äntligen hade dödat dem. Sedan färgade jag mitt hår i en mörkare nyans (nästan choklad) och började senare markera sällsynta strängar. Detta gör att jag gradvis kan växa missfärgad längd utan skarpa övergångar i färg. Naturligtvis är mitt hår långt ifrån idealiskt efter allt färgning, det är mycket brutet och delat, så de behöver bara noggrann rengöring på rötterna och djup näringslängd.

Shampoo var det första köpet av denna serie. Och jag använde först den första flaskan tillsammans med min favoritbalsam från Kaaral. Sedan köpte jag en balm och en mask från samma keratin-serie. Men jag måste säga att schampo fungerar perfekt med andra balm.

Shampoo är mycket mild. I allmänhet var jag rädd att han inte skulle rengöra rötterna dåligt, på grund av hans ömhet, men nej, renar underbart. Efter applicering finns det ingen känsla av torrt och hårt hår. Håret är glänsande, smidigt, lättsamt, lätt att kamma. För mitt hår är detta vad läkaren föreskrev.

Naturligt torkat hår utan användning av serum, oljor etc.

Hårtorkat hårtork med bifasiskt serum.

Om du tvättar rötterna med schampo i 2 gånger, så kan du få ganska bra obozchik, vilket kommer att pågå i ganska lång tid.

Jag märkte inte mycket återhämtning, men jag märkte aldrig det från någon schampo. Och jag tycker att det är dumt att vänta på hårläkning från schampo. För att förbättra hårets tillstånd kan det bara vara ett integrerat tillvägagångssätt (vitaminer, oljor, inköpta varor) som måste användas under ganska lång tid.

Nu slutar jag den andra flaskan av detta schampo. Och nu förstår jag varför tillverkaren släpper ut den endast i små volymer. Shampoo är inte för lång användning. Jag gillade effekten av den första flaskan mycket mer. Nu används håret och effekten av "WOW" är inte längre där. Så jag bestämde mig för att byta till ett annat schampo. Och det här schampot att tillämpa kurser i 2-3 veckor ett par gånger om året.

Pris: ca 200 rubel för en flaska på 300 ml. Säljs i butikerna professionell kosmetika för frisörer.

Jag lägger ett fast schampo 5, det är bra för mitt hår. Även om det finns praktiskt taget inget lovat keratin i kompositionen, men schampo förtjänar definitivt uppmärksamhet!

Keratin för fint hår är mycket användbart, men är det värt att vänta på mirakel från det? +++ foto av hår efter

Jag köpte detta schampo redan i november samma år, och jag började använda den intensivt just nu. Med inköp av schampo användes serumet från den eponymiska serien av kepsar, som jag presenterades. Eftersom jag tycker att saker från samma serie och från samlingen borde kombineras för maximal effekt.

Låt oss ta en titt på vad tillverkaren säger:

Innehåller inte natriumlaurinsulfater och parabener.

Den "Fragrance free" serien från Kapous Professional har inga parfymerade tillsatser. Shampoo är utformad för trött och förlorad vitalitet, kemiskt rät eller krökt hår, för hår som är föremål för upprepade färgnings- och blekningsprocedurer.

Lös tre viktiga uppgifter:

1. Näring och återhämtning.

2. Behandling av skadat hår.

Mjuka ytaktiva ämnen rengör noga håret och förbereda sig för en mer intensiv återvinningsprocess. Keratin och fruktsyror närmar och skyddar skadat hår, ger dem vitalitet och ton. Modifierade fruktsyror hjälper till att mjuka håret, fuktar och ge extra glans. Keratin återställer också och ger elasticitet. Fleromättade aminosyror ger den nödvändiga näring till hårbotten och förhindrar ackumulering av fria radikaler.

Förberedande fas: Applicera en liten mängd schampo på vått hår. Skum försiktigt och skölj med varmt vatten. För maximal rengöring av föroreningar och förberedelse för andra fasen, applicera om shampoo på hår och lämna i 3-5 minuter. Tvätta av.

Aktiv fas (regenerering): Efter tvätt med schampo, våt håret med en handduk. Applicera balsam - omstrukturering med keratinserien "Magic Keratin" på delat hår från rötterna till spetsarna, med särskild uppmärksamhet på skadade områden. Vik håret med en handduk och lämna i 5 - 7 minuter. Spola inte. Kombinerad användning av alla produkter från Kapous Professional-linjen med keratin kommer att ge ditt hår en tydlig glans, elasticitet och glans.

Varaktigheten av en fullständig rekonstruktiv restaurering (Magic Keratin shampoo + Magic Keratin balsam-omstrukturering + Magic Keratin balsam) rekommenderas att fortsätta i 2 till 3 veckor.

Jag gjorde allt enligt anvisningarna. Men jag tyckte absolut inte om serumet (det är när det är nödvändigt att lägga i en handduk), håret var torrt och kunde inte kammas. En sådan känsla, då öppnade hon hårvågorna och det var svårt för mig att släta dem senare med en balsam. Tja, jag släckte säkert hela saken på en hylla som samlade damm.

Sjampoen i sig är en geléliknande konsistens, helt transparent och med en mild doft. Spray från denna serie stinker några mormödrar, jag var sjuk av lukten. Även om serien själv är placerad som "utan skadliga komponenter".

Sammansättningen av schampo är underbar, och keratin är där, vilket är så nödvändigt för hår och fruktsyror, som också är användbara. Det finns inga klagomål, och jag skulle rekommendera schampo för daglig vård.

Jag har oljig hårtyp, jag trodde att det här shampooet skulle tvätta mitt hår för mig, men nej, det klarar av den här uppgiften perfekt. Men på bekostnad av huvudets renhet kan jag inte behaga dig, ditt hår blir smutsigare snabbare. Det är generellt skrivet att schampo är utan sls, men där används ersättning, en mjukare komponent.

Jag såg effekten efter två veckor av att använda detta schampo, med den vanliga balsam med aloe-extrakt, som jag skrev om nyligen. Nej, det kommer inte att vara en ode till hur man använder ett enda schampo effekten av keratinåtervinning och super-fluffigt hår kommer att bli jättebra. Neet. Det är en mycket känslig återhämtning, håret blir tätare, spetsarna är mjukare och glansen är utmärkt. Knocks upphörde att visas på skadat hår. Att röra sig mer livlig så.

I allmänhet, tjejer, jag råder)) men du borde inte vänta på en superåterhämtning. Bra ljus regenererande schampo

Kaproschampo och hårkrem med keratin. Recensioner!

Jag har ett splittande serum, som jag verkligen gillade lägga till i balsam d / hår, resultatet är märkbart

Jag använde dem efter keratin. Efter att shampoo var över tog jag bara balsam. Jag tror att detta schampo är överflödigt

Jag kommer inte att säga något om schamponerna, men jag tog flytande keratin från dem i en flaska så stor, hela sprutades

Jag använde estel aqua, den är sulfatfri. Effekten av keratin varade sex månader exakt och började sedan långsamt trycka igen.

Kapus schampon

Kapus är en tillverkare av professionella hårkosmetika, vissa linjer används numera i allt högre grad hemma för regelbunden hårvård.

I den här artikeln betraktar vi schampon från den här tillverkaren.

Fragrance Free Series - utan parfym tillsatser


I denna serie finns tre schampon för hår.

Capot Shampoo med Biotin - stärker och stimulerar hårväxten

Huvuddelen av schampot är biotin, ett vitamin som stimulerar produktionen av keratin och är aktivt involverad i proteinsyntesen.

Biotin ingår i de flesta vitaminkomplex för hår, det har en så positiv effekt på håret:

 • reglerar metaboliska processer av proteiner och fetter;
 • förhindrar utseende av grå hår och håravfall;
 • aktiverar regenerering av hårbotten.

Genomsnittspriset för detta schampo är 365 rubel per 250 ml flaska.

Fuktighetsgivande Kapus-schampo med arganolja

Shampoo innehåller inte sulfater och parabener.

Huvudkomponenten - arganolja innehåller vitaminer och spårämnen som skyddar håret och har antiinflammatorisk effekt. Detta ger fullständigt vård och fuktgivande hår.

Regelbunden användning av schampo saktar åldrandet av hår och hårbotten.

Shampoo är lämplig för alla typer av hår.

Den ungefärliga kostnaden för schampo - 300 rubel per flaska 300 ml.

Caputschampo med keratin

Det rekommenderas att använda keratinschampo för hår som har påverkats kraftigt av mekaniska och kemiska effekter: efter frekvent färgning, kemisk perm eller användning av värmeanordningar - curling, strykning, hårtork.

Det närmar och återställer hårstrukturen, behandlar skadade tips.

Den genomsnittliga kostnaden för schampo - 255 rubel. per flaska på 300 ml.

Kapus "Milk Line" Nourishing Shampoo

Shampoo med mjölkproteiner ger återställande av hår som påverkas av solljus.

Mjölkproteiner och andra komponenter i detta schampo (Macadamia-mutterolja, mutterproteiner, keratin) säkerställer restaurering av hårsäckar.

Shampoo gör håret smidig, accelererar blodcirkulationen i hårbotten.

Ungefärlig kostnad för schampo 320 rubel per flaska 250 ml.

Kapous Professional Series

Denna serie består av 3 schampon för olika hårproblem.

Energy Menthol Shampoo

Shampoo lämplig för frekvent användning och för alla typer av hår. Ger mild rengöring och känslig hårvård.

Kostnaden för schampo är bara 270 rubel per 1000 ml.

För färgat hår

Shampoo innehåller ett vitamin mineral komplex och panthenol. Rekommenderas för hår efter färgning och perm.

Komponenterna i schamponet stärker keratinbindningarna i håret, återställer deras struktur.

Panthenol ger rätt vattenbalans och skyddar håret från att torka ut.

Kostnaden för schampo - 330 rubel för en volym på 1000 ml.

Koncentrerad Capus för alla hårtyper.

Detta schampo ger djupt rengöring, tvättar bort organiska föroreningar och rester av stylingprodukter.

Detta schampo är mer lämpligt för rengöring före andra kosmetiska procedurer, såsom keratinrätning eller bio-laminering, liksom efter fet hårmask.

Ungefärligt pris - 330 rubel för 1000ml.

Caring Line av märket Kapous

Serien innehåller 4 icke-sulfat schampon.

För färgad hårvård

Shampoo innehåller: hydrolyserade veteproteiner, vitamin E och mjölkproteiner.

Dessa komponenter bidrar till att bevara färgens ljusstyrka på molekylär nivå, återställa skadade hårsäckar under färgning, bibehålla pH-balans.

Shampoo lämplig för daglig användning.

Kostnad - 230 rubel per flaska 350 ml.

För att ge hårvolymen

Shampoos verkan ges av bomullsproteiner och ett komplex av aminosyror som stärker tunt och matt hår och ökar volymen under styling.

Lämplig för alla hårtyper och daglig användning.

Kostnaden för schampo 230 rubel för 350 ml.

För hår restaurering

Shampoo innehåller arganmutdrag och är rik på fruktaminosyror. Ger återhämtning och förstärkning.

Kostnaden för schampo - 230 rubel för 350 ml.

För daglig användning

Shampoo innehåller orange extrakt, som innehåller vitaminer B1, B2, E, PP och spårämnen - kalcium, natrium, magnesium, kalium.

Detta ger fullständig daglig hårvård.

Passar alla hårtyper.

Kostnaden för 230 rubel för 350 ml.

Kapous Profilactic Series

Denna serie är utformad för mer fokuserade hårproblem såsom håravfall eller mjäll.

Shampoos i denna serie kostar cirka 220 rubel per 250 ml flaska.

Mot håravfall

Shampoos huvudsakliga effekt är att stoppa håravfall och förbättra tillväxten. Detta uppnås med en hög koncentration i schampon av huvudaktiv ingrediens - humlextrakt.

Denna komponent har följande effekt:

 • förbättrar hårbotten blodcirkulationen
 • normaliserar ämnesomsättningen
 • stärker hårsäckar.

Shampoo är lämplig för alla typer av hår. För maximal effekt rekommenderas det att använda det med en lotion mot håravfallsserie KapousTreatment.

För skadat hår

Shampoo är utformad för sådana hårproblem:

 • torr;
 • porös struktur, splittrade ändar;
 • skada från färgning och missfärgning;

Huvuddelen av shampoo är bambuxtrakt, som är rik på vitaminer och spårämnen som är användbara för hår.

Passar alla hårtyper.

För oljigt hår

Shampoo med apelsin extrakt ger normalisering av talgkörtlarna, hårbotten i hårbotten, har antiinflammatorisk effekt.

Lämplig för daglig användning.

Mjäll Capus

Kraftfull profylaktisk mot mjäll och seborré av olika etiologier.

Den innehåller zinkpyritionat, som har en bra penetreringsförmåga. Detta bidrar till den maximala anti-bakteriella och anti-inflammatoriska effekten av schampot.

Dessutom innehåller schampoen terpenoider och tea tree olja, som ger antimykotisk effekt, tar bort klåda och normaliserar vattenbalansen i hårbotten.

Glatt och Curly Series - för rakt och lockigt hår

Denna serie innehåller respektive två schampon - för rakt och lockigt hår.

Kostnaden för schampon i denna serie är ca 250 rubel per 300 ml flaska

För rakt hår

Konstruerad för att räta ut uraktigt hår. Regelbunden användning av schampon ger jämnhet, mjukhet och lätthet att kamma hår.

För lockigt hår

Shampoo innehåller proteiner av siden och vete. Det säkerställer att håret sönderfaller, återställer sin struktur, förhindrar utseende av splittrade ändar, bildar elastiska och skarpa lock som är lätta att kamma.

Effekten av schampo förbättras med varje användning.

Recensioner Kampus schampon

Mestadels professionella Kapous schampon har positiva eller neutrala recensioner.

Det mest populära schampot från denna tillverkare är ett djupt rengöringsschampo. Han har också negativa recensioner, som oftare är motiverade av kvinnors försumlighet när de använder verktyget. Shampoo rekommenderas inte för daglig användning, och många ignorerar detta faktum. Som ett resultat blir håret torrt och tråkigt.

Mest av allt köper de schampon av Professional-serien, vilket troligtvis beror på deras relativt låga kostnad - endast 250-300 rubel till en mycket stor mängd - 1000ml.

Med tanke på det låga priset på Kapus-schampon kan du definitivt prova en av dem.

Keratin hår restaurering capus

Ny Kapous Hyaluronic Series

Jag bestämde mig för att späda recensionerna med ett inlägg om en nyhet, som många tycker om att ha hos kvinnor - det här är hyaluronserien Kapous Hyaluronic, och talar samtidigt om två andra spa-förfaranden i detta varumärke.

För håråterställning använder våra läsare framgångsrikt Minoxidil. Med tanke på populariteten hos det här verktyget bestämde vi oss för att erbjuda det till er uppmärksamhet.
Läs mer här...

Många har hört talas om hyaluronsyraens fuktgivande egenskaper, men om du tror att Kapous Hyaluronic-serien endast är avsedd för att fuktar håret, är det felaktigt. Enligt tekniken är dess främsta fördelar att håret blir mer voluminöst och tätt, och även svansen i svansen ökar. Och mer - mer direkt.

Men låt oss beställa
Kapous Hyaluronic serien är den tredje serien för spa-behandlingar i sortimentet av varumärket.
Den innehåller schampo (fas 1), fyllmedel (fas 2), elixir (fas 3) och serum (spray) för ytterligare vård.

Alla produkter i serien innehåller hyaluronsyra med låg molekylvikt, vilket också är lämpligt för applicering på huden. Och viktigast av allt - även i denna form har den egenskapen att hålla vattenmolekyler mer än sin egen vikt.
Teknologen sa att den nya serien inte är avsedd för hemmabruk, och alla medel bör användas i kombination, dessa produkter kommer inte ens att ge den önskade effekten. Hemma kan du bara använda schampo och spray serum.

Och för att helt intrigera ska jag först prata om de andra två procedurerna, som jag inte ens har sett på recensioner - i princip använder alla dessa produkter separat.
Kapous specialister har skapat spabehandlingar för olika typer av hår och problem. Om håret är regelbundet färgat och skadat av varm styling, rekommenderas ett spa-förfarande med Magic Keratin-produkter: schampo, balsam-omstrukturering och balsam.

Vid första etappen ska håret tvättas två gånger med schampo. Andra gången kan du lämna shampooen på ditt hår lite längre än vanligt. Därefter tvättar du av schamponet och klipper håret med en handduk så att den absorberar överskott av fukt. Spraya luftkonditioneringsapparaten på vått hår, särskilt noggrant i ändarna, samla håret i en bulle och linda det med en handduk och lämna i 5-7 minuter. Spola inte. I tredje etappen måste du applicera en balsam på håret (utan att skölja av balsam). Och lämna igen i 5-7 minuter, och i tredje etappen rekommenderas hår att värmas eller isoleras. Sedan tvättas allt med vatten utan schampo.

Separat angivna produkter för att använda tekniken rekommenderas inte - de kommer inte att ge den påstådda effekten.
Effekten av alla tre Kapous-spa-behandlingarna är kumulativ. Du måste göra minst 4 procedurer för att prata om någon typ av resultat (maximalt åtta). Men periodicitet kan vara, särskilt Magic Keratin - upp till 2 gånger i veckan.
Biverkningar - Magic Keratin-produkter gör håret tyngre, så de är inte lämpliga för naturligt eller tunt hår. Förresten informerade tekniken Magic Keratin spa-procedurer även för dem som regelbundet samlar hår i en hästsvans och använder hårnålar, säger att detta också skadar håret väldigt mycket.
För fint hår är det andra spa-förfarandet med Kapous Milk Line-produkter.

Det är också inriktat på återhämtning men utan viktning. Dessa produkter tar inte bara "volymen" och passar tunt och till viss del mer hälsosamt hår än i fallet med Magic Keratin. Kapous mjölklinje innehåller mjölkproteiner som förtjockar håret och förhindrar sårbarhet, och macadamiaolja är det lättaste av alla oljor som inte väger ner håret.
Teknologen högt berömde macadamiaolja för hår - Kapous hade även en serie med samma namn, bara för dem som undviker att väga håret. Hon lovordade det faktum att oljan inte ackumuleras på håret, klibbar dem inte och absorberas lätt. När hon frågades hur oljorna verkar på håret - fuktar det hela eller inte svarade hon att oljorna förhindrar att håret torkar ut.
I Kapous Milk Line serien är alla medel numrerade, det är omöjligt att bli förvirrad i vilken ordning i vilken ordning.
Förresten är siffran 2 skrivet på schampot.

Först appliceras ett koncentrat av mjölkproteiner på torrt hår, håret torkas och tvättas med schampo. Därefter appliceras en mask i 10-15 minuter, och efter det har den tvättats av - en spraybalk. Oberoende betyder det att arbetet är värre, och det rekommenderas att inte bara använda luftkonditionering i komplexet.

Och slutligen, det tredje spa-förfarandet med Kapous Hyaluronic-produkter. Enligt min mening sträckte Kapous sig till att skapa ett fullvärdigt alternativ till keratinrätning, och till skillnad från det senare, tar hyaluronserien inte volymen, utan tvärtom - gör håret både volymmässigt och rakt.
Tekniken rådde henne till tjejerna som regelbundet färgar håret, de som har tunt, skadat eller hårt, fluffigt hår. Du kan utföra en spa-behandling inom 2-3 dagar efter färgning. Men med en caveat - ju fler gånger du gjorde det, desto lättare kan håret bli. Efter 4-8 procedurer kan hårfärgen bli lättare med 0,5-1 ton. Så om du inte blir upplyst i dina planer, är det bättre att omedelbart överge detta spa.

Håret ska tvättas med schampo. Blås torr. Applicera sedan ett fyllmedel på håret med en pensel, från rötterna du behöver dra sig tillbaka 1-2 cm. Torka håret igen med en hårtork, utan att tvätta påfyllningen. Tekniken är mycket lik keratinrätning, eftersom järnet verkar längre, uppvärmt till en temperatur av 160-180 grader. I beskrivningen av organet är den rekommenderade temperaturen upp till 200 grader. Det är nödvändigt att räta håret i följd. Tvätta av med vatten och schampo.

Varför behöver du en hög temperatur, så att fyllmedlet skulle fungera, förklarade tekniker på något sätt, låt oss säga konstigt.

Nästan bokstavligen: "Hyaluronsyra med låg molekylvikt under påverkan av temperaturen stelnar i håret, dess molekyl kristalliseras och det bidrar då till att behålla fukt i håret."

Bara hyaluronsyra och bidrar samtidigt till hårets fuktighet och ger volym och glans.
Förutom hyaluronsyra i fyllmedlet ingår keratin även i arbetskoncentrationen, vilket gör denna procedur ännu mer lik keratinrätning.

Efter att fyllmedlet har tvättats av bör håret pressas lätt och appliceras jämt på elixiren (fas 3), lämna i 10-15 minuter och skölj sedan. Lätt torka håret med en handduk, använd elixiren igen i 10-15 minuter, torka igen och dra ut med ett plant järn. Spola inte.

Jag ser den största nackdelen med dess flerstadium och använder strykning två gånger.
På långt och mindre tjockt hår - det tar flera timmar. Tja, det är också pinsamt att de termiskskyddande egenskaperna anges endast i fas 3.
Det rekommenderas att göra ett spa varje 2-3 veckor. Effekten är också kumulativ, du måste göra minst 4 gånger. Maximalt är igen 8. Vid utloppet lovas klienten rakt och tjockare hår, och effekten kommer att vara upp till 6 månader.

 • Kapous Milk Line - Näringsrik balsam med mjölkproteiner Kapus
 • Kapous Milk Line - Nourishing Restructuring Mask
 • Kapous Milk Line - Koncentrat mjölk Protein Kapus
 • Kapous Milk Line - närande schampo med mjölkprotein Capus
 • Kapous Magic Keratin - Keratin Balsam Kapus
 • Kapous Magic Keratin Luftkonditionering-Omstrukturering Keratin Kapus
 • Kapous Magic Keratin Keratin Shampoo Capus
 • Kapous Hyaluronsyra Regenerering Serum Med Hyaluronsyra
 • Kapous Hyaluronsyraskyddande Elixir med Hyaluronsyra
 • Kapous Hyaluronsyra Fyllmedel med Hyaluronsyra
 • Kapous Professional Hyaluronic Shampoo - Hyaluronsyra Regenererande Shampoo

Keratin Lotion Kapous Magic Keratin Lotoin 500 ml

Kapous Professional Magic Keratin Keratin Lotion är ett professionellt sätt att återställa skönhet till försvagad vård, skadad temperatur och kemiskt, liksom moget och torrt hår. Användningen av denna produkt gör det möjligt att rekonstruera trådarna i nivå av cortex, fylla med styrka och charmig glans, gör det överraskande mjukt och mer lättsamt.

Grunden för den höga effektiviteten hos keratin lotion Kapous Professional Magic Keratin är en cocktail av tre komponenter som inte har lika god effekt på trådarna - keratin, solrosolja och provitamin B5.

 • De minsta keratinmolekylerna anpassar och kompletterar håret från insidan, gör det mer elastiskt och smidigt, tar bort hårets axel och gör ett utmärkt jobb med de splittrade ändarna.
 • Provitamin B5 ger livslängande fuktighet till krullarna och huden, hjälper till att glömma hård oskärlig hår för alltid, lindrar obehag i huden efter aggressiv kemisk exponering.
 • Solros extrakt täcker varje hår, ger en bländande glans och silkighet, upprätthåller färgen på färgat hår i sitt ursprungliga skick, och också på grund av den höga koncentrationen av E-vitamin har en föryngrande effekt på locken.

Applicering: Tvätta och torka krullar. Behandla rikligt med keratin lotion och lämna till terapi i minst 15 minuter. Skölj med vatten.

Produktion: Italien.

Märke: Kapous ProfessionalNästa Artikel
Hur många dagar kan jag färga mitt hår efter färgning?