Vad är Cocochoco keratin och hur man applicerar det?


Cocochoco-teknik är en av de mest eftertraktade metoderna för brasiliansk keratinhårrätning och restaurering, och ibland brukar det kallas Coco Shoco.

Denna teknik möjliggör en perfekt jämnhet av strängarna och bevarar resultatet under en lång tid.

Vi kommer att prata om funktionerna i det här populära förfarandet i den här artikeln.

Tillämpliga medel

Medel för rätning Coco Choco Gold tillverkas i Israel, där de som bekant skapar många kosmetika av hög kvalitet och utvecklar nya innovativa formler för kosmetiska produkter (inklusive hårprodukter). I sortimentet av detta märke finns det inte en, men flera serier av produkter för rakning på en gång:

  Den professionella linjen Cocochoco Keratin är avsedd för användning i skönhetssalonger. Innehåller djupt rengöringsschampo och keratin för rätning. Dessa produkter är tillgängliga i en volym av 1000 ml (kostar ca 9000-10000 rubel) och 200 ml (ca 3000).

Denna linje, enligt tillverkarna, är lämplig för alla typer av hår. I sammansättningen av fonderna finns en stor mängd keratin, extrakt av helande örter och användbara ämnen som extraheras från Döda havet. Det är dock utformat, snarare, för professionell användning, snarare än för hemmetoder. Trio Pack provuppsättning är perfekt för rätning av självhår. Som en del av denna uppsättning av tre verktyg - djupt rengöringsschampo, keratinkomposition och sulfatfri schampo för efterföljande vård.

Var och en av dessa produkter presenteras i en volym på 200 ml (kosta 6000 rubel för en uppsättning av tre produkter) och 100 ml (priset 3000 rubel per set). Dessa produkter är lämpliga för hembehandlingar. Designad för alla typer av hår.

Du kan köpa dessa produkter på professionella kosmetikaffärer för frisörer eller på Cocochocos officiella webbutik.

Vi gör Cocochoco keratinrätning

För keratinrätning behöver du mer än ett verktyg, men en hel rad produkter från denna tillverkare. Vi rekommenderar dig att köpa en färdig uppsättning Trio Pack, den är perfekt för hemmabruk och du behöver inte köpa varje verktyg separat.

För en enda användning kommer det vara tillräckligt med produkter i en miniatyrvolym på 100 ml. Om ditt hår är mycket långt kan du köpa en uppsättning med en volym på 200 ml. Vi rekommenderar också att du dessutom köper ett större paket med ett sulfatfritt schampo för efterföljande hårtvätt. Shampoo kan köpas separat (250 ml för 1000 rubel).

Vad krävs?

För att utföra rätning själv hemma måste du utföra en serie enkla förberedelser.

För proceduren behöver du:

 • kosmetiska produkter själva;
 • skål och mätkopp för utspädning av läkemedlet;
 • hårrätare;
 • massage borste;
 • kam med sällsynta tänder för att dela håret på trådarna;
 • skyddsanordningar (handskar, cape, etc.);
 • bred silikonborste för applicering av verktyg, hårspännen.

Steg för steg

När du har genomfört alla nödvändiga förberedelser kan du fortsätta med proceduren. Det genomförs i flera steg:

 1. Först måste du tvätta håret med schampo för djup rengöring. Detta steg måste upprepas två eller tre gånger.
 2. Efter det är håret uppdelat i sektioner (i regel finns det tre eller fyra zoner). Små trådar om 1 cm tjocka separeras från de framställda sektionerna och den framställda keratinkompositionen appliceras på dem. Det är viktigt att inte applicera agenten på rötterna, det är nödvändigt att avvika från dem minst en tum.
 3. Efter det får håret torka i ungefär en halvtimme och torka sedan slutligen med en hårtork vid låg temperatur.
 4. Separering en efter en, rät håret strykning uppvärmd till 230 grader. Varje sträng måste gå 5 gånger. Detta bör ske ganska snabbt.

Om du ständigt och noggrant fyller i alla dessa steg får du säkert bra resultat.

Skötsel efter proceduren

Till följd av att keratinrätningen nöjde dig så länge som möjligt är det nödvändigt att ge håret extra noggrann vård.

Efter denna period kan håret fuktas och läggas utan rädsla. Om du planerar att ändra hårets färg, kan det göras snarare än en vecka efter rätningen. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt valet av schampo och andra vårdprodukter.

Alla av dem bör inte innehålla sulfater. Leta efter speciella sulfatfria schampon, masker och balsam i professionella frisörsbutiker eller bland farmaceutiska kosmetika.

Resultatets varaktighet

Med rätt och konstant vård kommer effekten av keratinrätning att hålla tillräckligt länge. I genomsnitt varierar det från en till fyra månader. Det exakta datumet kan inte ringas, allt är väldigt individuellt och beror på ditt hårs skick och vårdens egenskaper.

Kontra

Som vi redan har noterat är keratinrätning cocococco ett säkert förfarande. Det har emellertid fortfarande vissa kontraindikationer. Användningen av denna komposition rekommenderas inte vid 16 års ålder.

Det är förbjudet att utföra denna procedur om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten. Dessutom är det bättre att överge keratinrätningen för gravida kvinnor och unga mödrar. Alla andra kan använda denna kosmetika utan begränsningar.

Relaterade videor

Titta på videon hur man gör keratin hårrätning med Cocochoco hemma:

slutsats

Cocochoco-produkter idag är de mest populära produkterna för hårrätning. De används ofta som professionella mästare i skönhetssalonger och används för rätthjälp. Hittills anses denna teknik vara en av de säkraste och modernaste.

Vad är anmärkningsvärt om hårprodukten från Coco Choco och hur går det med keratinrätning med det?

Keratin hårrätning är ett innovativt förfarande som gör att du kan drastiskt ändra utseendet på din frisyr genom att göra håret lockigt. Detta är vad många tjejer vill ha.

På kosmetologimarknaden finns det många märken som producerar sådana verktyg. En av de bästa produkterna är COCOCHOCO.

Märkefunktioner

Kosmetik märket COCOCHOCO ("Coco Choco") är avsett för professionell keratin hårrätning. Produkterna tillverkas i Israel med brasiliansk teknik, och kallas därför "brasiliansk keratinrätning". Innehåller i sin sammansättning de Döda Havsmineralerna, växtextrakten, naturliga keratin, aminosyror.

Förberedelser av detta märke för keratinrätning finns i tre versioner:

 • Cocochoco Original är en klassisk komposition.
 • Guld - för att ge en speciell glans.
 • Ren - Perfekt för lös eller färgat, skadat hår.
 1. Arbetande keratinkomposition - ett professionellt medel för att räta håret baserat på protein-keratin, ger inte bara rätningar, men återställer även lockar.
 2. Professional Clarifying Shampoo Professional Shampoo för Deep Cleansing - krävs före proceduren för fullständig rengöring och avslöjande av hårnålar.
 3. Sulphate-Free Shampoo, ett sulfatfritt schampo för regelbunden vård, rekommenderas för permanent shampooing i 4-5 månader efter proceduren. Innehåller naturliga ingredienser.

Fördelar och nackdelar med Cocochoco Hair Set

fördelar:

 • Kompositionen innehåller naturliga ingredienser, inklusive Döda havet mineraler och extrakt av 14 växter.
 • Med rätt vård, varar resultatet 5-6 månader.
 • Ger gott termiskt skydd.
 • Ger inte bara rätning, men också håråterställning.
 • Strängar blir lydiga och mjuka.
 • Målarkrullar kan vara en vecka senare.
 • Du kan göra proceduren efter perm.
 • Det är tillåtet att ansöka från 13 år.

nackdelar:

 • Känsla av obehagliga lukt under proceduren.
 • Tillräckligt hög kostnad.
 • Kanske ökningen av håravfall på grund av att de blir svårare.
 • Curls förorenar snabbare.
 • Minskar mängden hår.

Hårrätning med CocoChoco keratin - gör ditt hår livligt och lättsamt

I den moderna världen skapade tjejer en stor mängd tjänster som underlättar självvården. Med alla dessa tjänster kan du spara mycket tid och ge den till din familj, arbete, fritid. CocoChoco keratin hårrätningsproceduren blir allt populärare på grund av den positiva feedbacken från kunderna. Därför vill många människor använda denna tjänst. Vad är det Skämmer naturliga strängar bort? Om detta senare i artikeln.

Vad är

CocoChoco keratin hårrätning är ett förfarande för intensiv näring, restaurering av strängar med hjälp av keratin och silikon, vilket berikar den inre strukturen av strängen, omsluter den med mikrofilm, skyddar den från miljön.

Denna tjänst har blivit ett revolutionärt steg bland återhämtningsförfaranden. Trots allt är den viktigaste aktiva ingrediensen keratin, den är direkt en komponent i hårstrukturen. Detta är i huvudsak ett protein, ett protein som är ansvarigt för kretsens starka och hälsosamma utseende.

Att stryka strängarna med keratinpreparat gör det möjligt för oss att uppnå inte bara jämnhet utan också att återställa strukturen för att göra dem levande, lydiga. Resultatet av trollkarlen kommer att synas omedelbart efter proceduren, strängarna blir glänsande, släta och friska.

Principen att räta ut är att en speciell förberedelse med ett aldehydinnehåll appliceras på håret. Vid vidare bearbetning av järnet börjar komponenten att arbeta. Keratinåtervinning är nu den säkraste i förhållande till strängproceduren, förutom den skonsamma metoden för anpassning, återställer den också näringens strängar.

Sammansättning och fördelar

På marknaden finns det många rätningstjänster, men de mest populära bland dem är förfarandet med det israeliskt gjorda läkemedlet Cocochoco. De viktigaste fördelarna med detta läkemedel är:

 1. Fondernas naturliga sammansättning. Bland ingredienserna utmärks extrakt och extrakt från medicinska växter, Döda havsmineraler, naturligt keratin från fårull. På grund av denna komposition är läkemedlet wellness och vitaliserande. Keratin, som faller i öppna vågar, förseglar dem och skyddar locken mot de negativa effekterna.
 2. Det finns ytterligare skydd mot termiska effekter på atmosfärens hår, färg, damm, skadliga ämnen. Snabbare är processen att lägga, curling curls.
 3. Problemet med elektrifiering eller statik återkallas.
 4. CocoChoco hypoallergena. Kompositionen är inte närvarande tidigare existerande formaldehyd. Verktyget har en trevlig lukt av kokosnöt och choklad.
 5. Ganska lång effekt, eftersom rätningen varar upp till 5 månader.

Hittills finns det två typer av droger på marknaden: CocoChoco Keratin Treatment och CocoChoco Keratin Treatment Pure. Enligt tillverkarens beskrivning är båda produkterna baserade på miljövänliga komponenter av vegetabiliskt, mineraliskt ursprung. Till exempel hydrolyserad naturlig kerotin, växtekstrakter, aprikoskärnolja, jojoba, riskli, Shea-träd, primros, havtorn, havsalt.

Vanligtvis säljs medel på ett omfattande sätt. I uppsättningen finns: teknisk schampo och arbetsblandning-keratin.

Kostnad för

Kostnaden för tjänster i salongerna varierar beroende på kundens längdlängd, beroende på hur mycket lösning som används. Priset börjar från 2-3 tusen rubel och går upp till 8 tusen rubel. Priset påverkas också av hur läkemedlet var rakt. Till exempel kostar kostnaden för 1 l. Cocochoco keratinlösning är cirka 10 tusen rubel.

Kontra

Det är bättre att undvika flickor med sådana problem från keratin hårrätning:

 • under graviditet, laktation
 • med riklig håravfall
 • om det finns skador, hårbotten sjukdomar;
 • med tendenser till allergi, intolerans av separata komponenter;
 • precancerösa förhållanden;
 • astma och andra andningssjukdomar.

Observera dessa kontraindikationer, flickan kommer inte att äventyra hennes hälsa.

Foto före och efter

Rätningsproceduren

Hårrätning med CocoChoco keratin är tekniskt det rätta sättet att applicera drogen på de beredda trådarna. Eftersom absorptionsmedlen krullar kommer att sträcka sig. Varaktigheten av sessionen tar cirka 2 timmar.

De nödvändiga specialverktygen är:

 • kam med täta tänder;
 • borste;
 • borste;
 • klämmor;
 • skål för lösning;
 • utyuzhok.

Du måste vara seriös om det kommande förfarandet och genomföra några rekommendationer:

 • en vecka före proceduren är det inte nödvändigt att måla håret, använda masker och andra medel;
 • mycket noggrann inställning till frågan om val av specialist. Du ska inte navigera till lägsta pris, eftersom kvaliteten på genomförandet kommer att återspeglas främst i hårets hår, utseende.

Straightening Stages

Förfarandet sker i flera steg:

 1. Det första steget är att tvätta håret med ett speciellt schampo för djup rengöring. För bästa effekt är det bättre att skölja 2 gånger. Detta behövs för att rensa håret från damm, smuts, fettpartiklar, lack, masker, balm och andra vårdprodukter. Som ett resultat av tvättning öppnas hårflingor, vilket kommer att skapa ett gynnsamt område för näringskräm. Det är bättre att använda shampoo av samma CocoChoco-serie.
 2. Därefter blåses håret, kammas.
 3. Nästa steg är att applicera keratins arbetskomposition på strängarna, separat för varje, som under färgning. För att göra detta är det bättre att dela krullarna i 4 delar, applicera sammansättningen ungefär på ett avstånd av 2 cm från huvudet och fördela en tjock kam över hela längden av håret. Det är nödvändigt att låta lösningen torka naturligt, det tar cirka 40 minuter.
 4. Det sista steget är att täta keratinet, dvs rätta dem med ett järn med en temperatur av 230 grader. Detta steg måste göras flera gånger längs varje sträng så att krullarna blir släta och glänsande. Om klienten hade starkt vågiga lås ska mästaren bearbeta dem med järnet ca 10 gånger varje sträng.

Det är viktigt! Du kan inte tvätta håret och göra hår under de första 72 timmarna efter proceduren. Efter denna tid måste du tvätta krullarna med ett speciellt sulfatfritt schampo och fortsätta att använda endast sådana tvättmedel.

Hur lång tid håller effekten?

Denna fråga är definitivt mycket svår att svara, eftersom det finns många faktorer som spelar här. Kulans längd är det viktigaste, eftersom ju längre strängarna, desto mindre keratinkomposition kommer att hålla fast vid dem. Det påverkar också det tillstånd där krullarna var före justering. Om krullarna är skadade måste proceduren upprepas om en månad. Ofta tvätt av huvudet och användningen av olämpliga tvättmedel minskar också effektens varaktighet.

I genomsnitt når resultatet tre månader. Med rätt livsstil och omsorg kan effekten förlängas till 4-5 månader.

Hårvård

Korrekt vård av håret är huvuddelen av effektens varaktighet.

För detta, under de första 3 dagarna rekommenderas:

 • Tvätta inte ditt hår alls;
 • bär en hatt i poolen;
 • utesluta hårbrott, dvs använd inte barretar, elastiker, utför inte olika vävningar;
 • Använd inte hårtork eller järn, curling.

Ytterligare omsorgstips är följande:

 • Använd schampon utan natriumklorid för schampon;
 • När man badar utan lock är det bättre att använda speciell skyddsutrustning.
 • Applicera regelbundet keratinmask;
 • Använd inte barrettes.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna inkluderar sådana stunder:

 • innehåller inte kemiska element i kompositionen;
 • Kompositionen är enbart baserad på naturliga ingredienser;
 • effekt med korrekt vård kan vara upp till 5 månader;
 • Du kan färga håret efter 7 dagar efter proceduren.
 • Under sessionen stränger inte bara raderna utan behandlas och repareras också;
 • komponenter av läkemedlet har värmebeskyttande egenskaper;
 • lämplig för alla typer av lockar, orsakar inte allergier.
 • Det finns ingen gräns för antalet användningar av kompositionen, åldern hos klienterna.
 • Efter proceduren blir krullarna släta, glänsande, silkeslen.

Bland de negativa sidorna är följande:

 • Under tätningsprocessen är obehagliga lukt möjliga, för det här behöver du lufta rummet oftare;
 • håret är oftare förorenat;
 • höga kostnader för förfarandet
 • efter proceduren kan det finnas problem med förlust, försämring av locken.

Cocochoco keratinrätning var en revolutionerande upptäckt för tjejer som vill ha jämnt glansigt hår, som i reklam. Det viktigaste är att inte glömma kontraindikationerna av tjänsten, att följa rekommendationerna för vård och då kommer de lyxiga strängarna att glädja ägarna under lång tid.

Hur man gör håret perfekt slät i salongen och hemma:

Användbar video

Författaren visar stegen att tillämpa COCOCHOCO brasiliansk keratinhårbehandling.

Cocochoco hårrätning

Absolut oavsett hur länge ditt hår är, så länge det är välskämt. Varje tjej vill ha slät och glänsande hår. Det är alltid på mode, oavsett frisyr. Även om du är ägare till frodiga lockar, är glans och släthet helt enkelt nödvändigt för att skapa den perfekta bilden.

De flesta manipulationerna påverkar hårets tillstånd - blåstorkning, felaktigt valda schampo, för varmt eller kallt vatten som används vid tvättning av hår. Och exponeringen för solljus, dagens ekologi, vitaminbrist, hårt vatten - alla lämnar mycket att önska. Torrt, skört, tråkigt hår idag är inte ovanligt, men snarare - normen.

Cocochoco - Brasiliansk Keratinhårbehandling

Det finns många sätt att räta ut håret, men de flesta har också en negativ effekt på håret. Idag har cocochoco hårrätning blivit mycket relevant. Vad betyder detta? Om bokstavligen "brasiliansk keratinbehandling". Hair straightener skapades verkligen i Brasilien, men idag tillverkar många tillverkare keratinbaserade hårformuleringar.

Keratin betyder keratin. Det är nödvändigt för hår, som muskelprotein. Det är keratin som ansvarar för glans och hårstyrka. Därför kan det hävdas att rätande cocochoco hår också har en positiv effekt på håret. Förutom keratin innehåller verktyget vegetabiliska oljor, mineraler i det döda havet, vilket hjälper till att ge näring till hår.

Cocochoco hårrätning kan göras hemma. Det enda villkoret är användningen av en kvalitetsprodukt. Förfarandet är inte farligt, men det är omöjligt att göra det under graviditeten, amning, i strid med hormonbalansen, upp till tretton år.

Hur man gör cocochoco hårrätning hemma?

Först och främst tvätta håret med ett speciellt schampo av samma serie. Det ger djupt rengöring, upplysning av skalor för att säkerställa full återhämtning, liksom hårrätning.

Torka nu håret med en hårtork. Men torka inte till slutet, låt håret vara lite fuktigt.

Dela håret i strängar, håll dig själv med handskar och fortsätt med appliceringen av produkten till håret, bakåt i hårbotten i minst en centimeter, eftersom kompositionen är ganska irriterande. Applicera produkten på allt hår, kamma dem, så att du inte saknar ett enda hår.

Sammansättningen appliceras på håret, nu behöver du vänta en halvtimme, efter den här tiden, ta en kam och hårtork och torka håret. Inget behov av att tvätta!

Torrt hår måste vara rakt med ett hårstryk. Temperaturen är ca 230 grader. Dra hårstranden på strängen. Varför behöver du det? Keratin tenderar att koagulera under påverkan av höga temperaturer. Detta säkerställer djupt penetrerande av keratin i håret, och genom att penetrera det skapar det en form och håller den perfekt.

Regler för vård av rakt hår

Cocochoco hårrätning är klar, men efter proceduren bör följande regler följas:

 • Tvätta inte håret i tre dagar;
 • Undvik tre dagar med hög luftfuktighet och skydda håret mot fukt under regn.
 • I samma tid kan du inte knyta en svans, väv flätor, det vill säga du måste hålla ditt hår rakt;
 • Använd inte hårprodukter;
 • Två veckor kan du inte färga håret;
 • Använd flera schampon som innehåller sulfater i flera månader.

Cocochoco keratin hårrätning varar i flera månader - från tre till sex. Det beror på håret själv, liksom lämplig vård. Då kan du räta håret igen. Cocochoco keratin hårrätning är inte bara hårrätning utan också håråterställning.

1 effektiv keratin hårrätningskomposition Cocochoco

Tjejer med vågigt eller fluffigt hår står inför dagliga stylingproblem. Flatironer hjälper till att dämpa krökor, men de bringar dem och förstör gradvis deras struktur. Nu finns det en mer mild metod att räta ut med hjälp av cocochoco, som i sex månader kommer att räta ut de luddiga lockarna, göra dem smidiga och silkeslösa.

Cocochoco - Brasiliansk Keratinhårbehandling: Sammansättning och pris

Cocochoco keratinrätning utvecklades av brasilianska forskare. Det är den mest säkra kompositionen, med användbara komponenter i det (vegetabiliska oljor, extrakt, Dödsöverskottets delar). Befintliga kemikalier påverkar curls försiktigt, de bryter inte mot sin struktur, bevarar den naturliga skönheten och styrkan. Basen för Cocochoco är silkeproteiner och keratin, som positivt påverkar håret och till och med återställer sin skadade struktur. Det fyller utrymmet som bildas mellan det skadade hårets skalor och skyddar det mot ultravioletta strålar och andra negativa effekter.

Fördelen med brasilianska keratinrätande krullar är:

 • Frånvaron av medel för aggressiva kemikalier, såsom formaldehyd.
 • Denna teknik är lämplig för alla typer av hår.
 • Effektivt resultat. Även tjejer med afroamerikanska krullar får jämn och silkeslen hår som ett resultat av rätning.
 • Fluffy strands efter proceduren, deras porositet försvinner, och de blir lydiga.
 • De påverkar inte hårets struktur negativt, utan tvärtom återställer de skadade lås.
 • Att lägga raka strängar utförda på kortare tid.

Gravida och ammande mödrar behöver inte keratinrätningsförfarande, eftersom Aldehydkomponenten i kompositionen kan påverka barnet negativt och orsaka en allergisk reaktion i framtiden eller unga mamma.

Hur man gör rätning och återställande av hår med Cocochoco hemma: instruktioner

Keratin cocochoco hårrätning kan göras inte bara i salonger. Om du har en hårtork, strykning och kompositionen själv (du måste köpa det noggrant, nu finns det många förfalskningar) du kan räta ut urholkliga lockar hemma. Men för att få ett bra resultat måste du följa anvisningarna strängt:

  Tvätta och torka noggrant. Du behöver använda professionellt rengöringsschampo, det ger djup rengöring, vilket eliminerar damm, smuts, smörjmedel. Om vanligt schampo används kommer keratin inte att kunna penetrera djupt in i strukturen och kommer därför att tvättas snabbt.

Cocochoco keratinrätningsträngar är ett utmärkt alternativ till att använda strykjärn och andra produkter. Den resulterande effekten varar i 3-6 månader, och hela tiden ser frisyren snyggt och snyggt ut.

Regler för vård av rakt hår

För att fixa resultatet som erhållits efter keratinrätning är det omöjligt att tvätta håret för de närmaste 3 dagarna. Också, fläta inte krullarna och använd hårnålarna. Det är nödvändigt att undvika fukt på de rätade strängarna, men om det fortfarande finns, torka dem bara med ett plant järn.

Efterföljande hårvård i flera månader bör göras med hjälp av schampon, balsam och andra formuleringar utan sulfat. Det är möjligt att färga hår endast 14 dagar efter keratinrätningsproceduren med Cocochoco-föreningen.

Fel med CocoChoco keratinrätning

Keratin hårrätningskomposition kokokoko orsakar många frågor och tvister. Motståndare i förfarandet hävdar att termisk exponering och skadliga komponenter i kompositionen påverkar hårets hälsa negativt. Föredragandena sjunger om det stora resultatet och de många fördelarna med en sådan rätning. Vilka misstag gör mästarna och klienterna när de ritar Kokochoko?

Guiden fel under CocoChoco-rätningsproceduren

Det är inte nödvändigt att säga att man bör välja en professionell som har utbildats för att arbeta med denna komposition. Keratinrätning hemma eller hemläkare leder som regel till katastrofala resultat. Detta händer eftersom det inte finns någon färdighet eller helt enkelt ingen grundläggande kunskaper om kompositionen.

Först användningen av rengöringsschampo före proceduren - detta är en obligatorisk föremål. Diskmedel måste vara från samma serie som kompositionen. Som ett resultat av hårbehandling tvättas alla partiklar av smuts, fett och damm ut ur dem, liksom rester av djupt penetrerade kosmetiska och hudvårdsprodukter. Om detta inte är gjort tränger kompositionen inte djupt in i håret och keratin tvättas snabbt.

För det andra är det viktigt att du noggrant torkar håret innan du applicerar CocoChoco.

För det tredje kan kompositionen inte "sträckas" som färg, det borde vara ganska mycket. Ja, förfarandet är inte billigt och var 10 gram är en extra $ 200-400, men professionell mästare måste ha ett lämpligt resultat.

För det fjärde är det omöjligt att minska exponeringstiden, keratinet behöver penetrera djupt in i håret.

För det femte, torka håret med den applicerade baskompositionen ska vara varm luft och var noga med att försiktigt!

För det sjätte bör det finnas ett speciellt järn med ett brett arbetsområde och en uppvärmningstemperatur på 240 ° C. Hår rakt av tunna trådar, var och en måste vara järn 7-10 gånger. Det är tillåtet att ge frisyrens texturer - vrida spetsarna, lyfta vid rötterna.

Kompositionen bör väljas enligt hårtypen. Ljusare eller utsatts kemisk våg av hår passar bäst «CocoChoco Ren» han inte ge alltför gulfärgning blont hår, inte tvättas bort pigmentet av de färgade flätor, inte skadar poröst hår.

Kundfel efter rätning CocoChoco

 • Tvätta huvudet, tål inte 72 timmar. Kompositionen är anordnad på ett sådant sätt att den på den första dagen tränger in i hårstrukturen, på den andra ändrar den sin struktur, den tredje hårdnar. Något vatten kommer att bryta processen. Om du svettar eller av misstag får vatten, torka omedelbart strängen och gå längs med en järn.
 • Efter en ofördragen tre dagar har gått, gör många människor ett misstag - de tvättade sina huvuden och torka håret på ett naturligt sätt. De första två veckorna (!) Ska använda en hårtork. Inget behov av att dra håret eller forma håret, det viktigaste är att torka dem så att de inte bildar veckor under deras vikt.

För dem som är intresserade av mer detaljerad information, rekommenderar vi att gå på kurser om keratin hårrätning.

CocoChoco - recensioner och granskning av keratin

Hej min kära bloggläsare! Jag har länge frågat om att skriva om budgetkeratin och jämföra det med Brasilian Bloaut och med resten av premiumsegmentet - träffa!

Låt oss börja med beskrivningen av tillverkaren och företaget, fortsätt sedan till priser och statistik recensioner. CocoChoco är en specialiserad professionell kosmetika för keratiniserande hår som produceras av det israeliska företaget G.R. Globala kosmetika. Det är mycket populärt bland frisörerna eftersom det kombinerar bra kvalitet och attraktivt pris.

Beskrivning av komposition och pris

Idag finns två typer av produkter tillgängliga: CocoChoco Keratin Treatment och CocoChoco Keratin Treatment Pure. Enligt företrädare för bolaget, är båda består av miljövänliga vegetabiliska och mineralämnen: hydrolyserad keratin är en naturlig (härrörande från fårull), växtextrakt, oljor (aprikoskärn, jojoba, ris, etc), havssalt. Samt hjälpämnen och dofter. Kompositionen utvecklades för behandling av färgad eller skadad efter permeert hår, deras rätning - en ytterligare effekt. Det understrykas att det inte innehåller aggressiva tillsatser som kan orsaka torrhet och brott av trådarna. Blandningen eliminerar hårets porositet, fyller dess struktur med keratin, gör det mer hälsosamt, starkt, tungt.

Fonder säljs i komplexet och separat. Satsen innehåller vanligtvis:

 • teknisk schampo för djup rengöring (krävs innan du applicerar grundkompositionen), 400 ml kostar ca 4 tusen rubel, är konstruerad för 18-22 procedurer,
 • Arbetsblandning-keratin (med en trevlig lukt, när den upphettas, får inte producera en skarp arom) kostar en flaska på 1000 ml cirka 10 tusen rubel, tillräckligt för 20-25 sessioner.

Medel för hemvård är billigare: från 2 till 3 tusen rubel för 400 mln och mer. Denna kategori omfattar icke-sulfat schampon, närande masker, serum för fuktgivande och skydd, oljor.

Yttrande mästare om CocoChoco

Enligt mina observationer är CocoChoco mest lämplig för blondiner, som med sin hjälp vill bota utmattad, matt, splittrande hår. Det visar sig. Sammansättningen fungerar också bra med lockiga trådar. Och för dem som vill räta ut starka krullar, är det här verktyget ett måttband. Kanske kommer chipet att lägga sig framgångsrikt, och krullarna blir raka under en längre tid, och kanske fungerar verktyget inte: de kommer snabbt att ta på sig det gamla utseendet. Jag varnar alltid kunder för att drogen inte alltid klarar av hårda krullar, och resultatet beror på hårets struktur, men det låga priset lockar dem som vill experimentera. Jag märkte också att brunetter och brunt hårhår efter att förfarandena börjar bli mycket smutsiga (på mörka trådar är den oljiga glansen mer märkbar), de måste tvättas varje dag. Och utan undantag klagar de på de strikta reglerna för hårvård efter CocoChoco: de ska inte tvättas i 3 dagar, samlas in i en svans eller pigtail, klämd, man bör försöka undvika veckor. För de flesta visar det sig vara svårt.

Här är en kort video med effekt före och efter proceduren:

CocoChoco Recensioner

Berömets berömmelse visar vad många av mina kunder hörde om eller använde om honom innan de kom till mig. Bland dem som genomgick förfarandet:

 • 117 gav en positiv feedback på CocoChoco,
 • 58 var olyckliga med resultaten.

Det var, hälften av tjejerna tyckte inte om resultaten! De vanligaste klagomålen (i fallande ordning):

 • effekten försvinner efter den första tvätten av huvudet,
 • skarp lukt när du använder
 • hård försämring av håret efter uttorkning av keratin (de börjar falla ut, dela upp, bli en tvättduk),
 • volymen är förlorad (strängarna blir slanka).

Förvånansvärt är det de som är glada över produkten, notera sin höga terapeutiska effekt: håret började bli bättre, det är lätt att kamma, förvärvat glans, silkighet och mjukhet, slutade skära. Intrycket är att vi pratar om olika kompositioner. Jag märkte att de flesta av de missnöjda tjejerna gjorde förfarandet för länge sedan: 2-3 år sedan. Och skillnaden i åsikter kan förklaras på följande sätt: endast CocoChoco blev populär, dess motsvarigheter och falska visade sig på marknaden. Andra företag började producera blandningar med nästan identiska namn, men deras kvalitet kvarstod mycket att önska. Dessa inkluderar till exempel CocoChoco-likriktaren från det brasilianska företaget Quinta Essenica. Idag har inställningen till valet av medel förändrats. Många vet redan mycket väl att en israelisk gjord produkt behövs, de köper kosmetika från officiella representanter, tveka inte att begära certifikat.

Effektens varaktighet

Åsikterna är uppdelade på denna indikator. Jag märkte att hans bedömning berodde kraftigt på flickornas förväntningar. De gjorde förfarandet för återhämtning, konstaterade med säkerhet att det varade i sex månader (så mycket hår ser friskt ut) Och de som ville räta håret säger 2-3 månader (efter att locken kommer tillbaka). Tillverkaren hävdar att effekten varar ca 4-5 månader.

CocoChocos totala betyg för recensioner är 5 av 10.

Priset på förfarandet i genomsnitt - 2500 rubel.

Genomsnittlig rättelse tid för recensioner - 2 månader.

slutsats

Sammansättningen av "CocoChoco" är väl etablerad på vår marknad, men recensionerna är ganska motsägelsefulla. Det är bättre att använda det som ett verktyg som hjälper till att återställa det friska håret. För hård rätning är det inte alltid lämpligt. Tillämpa, självklart kan du. Men innan det borde du samråda med proffsen, kolla blandningen för individuell tolerans, försök att behandla endast en del av håret, till exempel smällen. Verktyget är ett bra alternativ för älskare av vanliga rutiner. I det här fallet blir låg kostnad en betydande fördel.

Sammansättning av keratin CocoChoco - finns det formaldehyd i kompositionen?

CocoChoco - keratin mirakel eller skräck?

Granskning av den mest diskuterade kompositionen för keratinrätning och hår restaurering CocoChoco! Vad är sammansättningen av CocoChoco keratin? Vilket hår CocoChoco passar för? CocoChoco vs CocoChoco guld - vilket är bättre? Vad är nackdelarna och fördelarna med CocoChoco och mer.

Innehållet i artikeln.

Inledning:

Cocokoco-formuleringar är samma keratinrätningsformuleringar som har diskuterats i 5-6 år. Om du går online och läser recensioner står håret i slutet. Vad folk bara skriver inte, de säger bara inte: "cocochoco är gift"; "Från denna keratin dör som flugor"; "Håret faller av honom" och mycket mer. Allt detta är fullständigt nonsens!

CocoChoco keratin produceras i Israel. Och som alla vet - är Israel känt för sina kosmetika och hårvårdslinjer. Förresten kommer det att sägas att den israeliska lagen förbjuder produktion av några formuleringar, krämer och andra saker med formaldehydinnehåll.

CocoChoco-föreningar är helt säkra, giftfria och innehåller inte ett enda gram formaldehyd. Detta bekräftas under laboratorietester.
Laboratorieprovrapporten bifogas nedan (i slutet av artikeln).

Video. Cocochoco och Cocochoco GOLD Keratin Review | Christina Khramoykina Blog | Skönhetsstudio Mane.

Ingredienser av CocoChoco Keratin:

Sammansättningen av keratinkocokoko innefattar:
- keratin från fårull.
- 19 aminosyror
- 14 extrakt av oljor och växter
- Salter och mineraler i Döda havet
Som en utjämningskomponent tillsätts komponenten E265.
Detta är dehydroättiksyrainnehållet på 0,6%. Kompositionen är helt säker. Till exempel: E265 smörj invändiga sömmar av mjölkpaket, stearinost, ost för bättre bevarande av produkten. Med samma konserveringsmedel smeder de frukt och grönsaker, om du tar ett äpple på disken känner du att det är täckt med något oljigt, det här är E265. Det är bara nödvändigt att tvätta äpplet och allt är bra och underbart, och viktigast av allt säkert. Även om äpplet inte tvättas, men att äta det, är det säkert. Detta menar jag, som en del av keratin, bara naturliga ingredienser som inte kan skada dig och ditt hår.

Jag, som en mästare som har arbetat med Socochoco i fem år, kan jag säga att utan överdrift är detta den bästa kompositionen för keratin hårrätning. Kompositionen är lämplig för alla typer av hår, behandlar, stoppar sårbarhet, närar, fuktar, rätar.

Cocochoco-klass:
- Säkerhetskeratin 10 poäng.
- Keratins regenererande egenskaper 10 poäng.
- Arbeta med sprött hår 9 poäng.
- Rättande egenskaper 7 poäng. Men det beror på hårets struktur.

Slutresultatet: 9/10 poäng.

Jag kommer att förklara i detalj varför jag bara lägger 7 poäng till de likriktande egenskaperna.
Cocokoco-formuleringar innehåller inte formaldehyd, dess rektifierande egenskaper under keratiner innehållande formaldehyd.

Vilken hårcocochoco är lämplig för?

CocoChoco för normalt hår.

För normalt hår, det vill säga för hår som inte är skadat mycket, mycket litet eller inte lydigt, kommer keratin att räta ut dem och göra dem 100% idealiska. Utför sin funktion till maximalt. På sådant hår kommer strukturen att hålla 4-5 månader, under förutsättning att rätt lämnar.

För hår som skadas starkare, som är torra och splittrade, kommer keratin också att fungera perfekt: det tätar det splittrade håret, tar bort fluffighet, ger jämnhet och glans. Men det kommer att hålla på håret i 3-4 månader, förutsatt att vårdomsättningen är korrekt.

CocoChoco för torrt hår.

Cocochoco är perfekt för torrt, färgat, vågigt, fluffigt och brutet hår! Den kommer att uppfylla sin funktion med 95-100%, den kommer att bevaras på håret i 2-3 månader, förutsatt att den är ordentligt omhändertagen. För håret blekt, tunt, skört - cocochoco mer än keratin, det är hårets frälsning. Stoppar brittleness, tar bort fluffiness, lägger till och tätar hår. Men på sådant hår kommer kompositionen att förbli 2 månader, ibland lite mindre.
För en perfekt effekt är det bättre att upprepa proceduren i 4-5 veckor, då kommer keratin att vara upp till två till tre månader. Utför sin funktion ett hundra procent. Samtidigt är det nödvändigt att använda en professionell linje av cocochoco-icke-sulfat-schampon och balsam, om möjligt även termiskt skydd. Eller kräm för tipsen.

CocoChoco för lockigt och mycket tätt hår.

För mycket lockigt och tätt hår är cocochoco keratin hårrätning lämplig, men inte 100% rak. Det maximala som kokokoko kan i detta fall - det gör dem vågiga eller nästan raka, men hårtork och hårborstning kommer att göra sitt arbete och styling lockigt hår blir så enkelt som möjligt. För den perfekta effekten, upprepa proceduren efter 4-5 veckor. Håret kommer också att vara lydigt, kommer inte att trycka och kommer att lysa vackert. Resultatet lagras på håret i 2-3 månader, mindre än 4 månader. I detta fall bevaras resultatet endast med korrekt hemvård.

Om håret är lockigt och tunt, kommer kompositionen rakt ut och styling tar 10 minuter. På sådant hår lagras ibland keratin upp till 4-6 månader.

CocoChoco för afrikanskt hår.

Cocochoco är också lämplig för afrikanskt hår, men det blir inte rakt. Ja, håret blir snyggare och styling kommer att minskas i tid, men håret blir inte rakt. För en starkare effekt, bör proceduren upprepas efter 4-5 veckor, så håret blir mycket rättare. För att spara effekten, var noga med att använda cocochocohemmet.

CocoChoco keratin är inte ett mirakel och för maximala resultat behöver du professionell hemvårdsledning cocochoco shampoo och balsam eller schampo och mask. Om möjligt är det speciellt sant för blondiner och de som har hårt skadat hår (de har cocochoco termiskt skydd eller spetskräm). Våra mästare ansvarar för keratin hårrätningsproceduren, endast under förutsättning att man använder denna kosmetika direkt hos Beauty Studio eller från en officiell representant på Ryska federationens territorium.

I nästa artikel kommer jag att berätta för dig i detalj och beskriva hela professionell linje, för vilka typer av hår som är idealiska. Jag ska skriva och hur du kan göra en professionell spa vård med denna makeup hemma, som ett tillägg och förlängning av resultatet av keratin hårrätning.

CocoChoco vs. CocoChoco GOLD - vilken keratin är bättre?

Sammansättningen av CocoChoco Gold är lättare än den klassiska CocoChoco, som passar alla hårtyper. I sin tur är den klassiska CocoChoco väljad individuellt enligt hårtyperna, det passar inte alla, mästaren utför en visuell diagnos och väljer ut den bästa passformen för detta hårklassiska cocochoco eller cocochoco-guld baserat på tillståndet och hårstrukturen.
Viktiga punkter:
- Classic CocoChoco - efter proceduren kan du inte tvätta håret i 48-72 timmar.
- CocoChoco Gold-head kan tvättas omedelbart efter proceduren för keratinhår restaurering.
- Som en del av det klassiska CocoChoco-kokosnötoljaxtraktet.
- Som en del av CocoChoco Gold 24-karats guldformel.
- Även i sammansättningen av Socochoco Gold är hyaluronsyra.
Både den och andra strukturen hos ett keratin är absolut säkra, innehåller inte formalin, formaldehyd och annan "kemi".

Nackdelar med CocoChoco.

CocoChoco och CocoChoco guld har inga brister i kompositionerna (såväl som i förfarandena med dessa kompositioner), förutsatt att keratinhår restaurering-rätningsproceduren kommer att utföras av en certifierad och högkvalificerad mästare som förstår och förstår hårets struktur. Det viktigaste här är det enskilda valet för hårtyperna och den korrekta tekniken för att utföra proceduren.
Båda kompositionen:
- Har ingen obehaglig lukt.
- CocoChoco och Cocochoco Gold innehåller inte formalin och formaldehyd!
- orsakar inte allergier
- Säljs till ett överkomligt pris.
- Keratin cocochoco guld vid applicering, torkar mycket snabbt, nästan 100%, vilket minimerar arbetet med en hårtork för maximal torkning, innan du räter ut järnet.
- Du kan göra proceduren keratinrätning, omedelbart efter färgning av håret.
- Passar alla hårtyper.
- Effekten på flera månader.
Inga brister! Endast plusser.

Laboratorieprotokoll för CocoChoco och Cocochoco GOLD-formuleringar.

Cococochoco keratin och cocochoco guld är en av de bästa kompositionerna på den ryska marknaden. Absolut säkert, innehåller inte formaldehyd, formalin, GMO, giftfri. Passar alla hårtyper. Det har en långvarig effekt. Vid användning av korrekt vald cocochoco keratin hårvårdsserie förlängs effekten av keratin i ytterligare 1-2 månader. Alla hemvårdsserier är perfekta och helt naturliga i sammansättning. Lämplig för hår efter keratin håråterställningsförfarande. Också idealisk för färgat, skadat, torrt och sprött hår.

P.S. Jag är glad över det nya cocochoco guldkeratinet och hela hemvårdsserien! Det här är mer än bara schampo och balsam - det är bara en slags lycka för håret.

Befälhavare är inte ansvariga för förfarandet för keratinhår restaurering, om du inte använder en speciell serie hårvårdsprodukter hemma.

Installera applikationen på din mobiltelefon, registrera dig i vår skönhetsstudio och få en engångsavgift på 10%. Tillgänglig för iOS och Android

diskussioner

Instruktioner för användning av keratinkomplex COCOCHOCO

153 meddelanden

. VIKTIGT.
Är det möjligt att genomföra förfarandet med brasilianska hårrätning självständigt, hemma? Vi läser ämnet https://vk.com/topic-45847356_30210817

Keratinbehandling Cocokoco-teknik
!Målning! Du kan färga håret 3 dagar innan proceduren eller 2 veckor efter det.
Förfarandet för behandling av keratin och håråterställning bör utföras i ett välventilerat område, företrädesvis med användning av ett extrakt över stolen. Befälhavaren rekommenderas att arbeta i andningsskydd.
Tvätta hårt håret med schampo för djuprengöring Cocochoco Pre Shampoo (Tehshampun). Ungefärlig förbrukning:
• kort hår - 10ml
• Medium hår - 15 ml
• långt hår - 20 ml

Blödt hår (vid medelhög temperatur), kam.
Dela håret i flera sektioner (3 eller 4). Du kommer att arbeta med varje avsnitt mer detaljerat och dela dem i flera fler strängar.
Skaka innehållet i flaskan innan du applicerar ämnet.
Applicera COCOCHOCO-produkten på håret, lämna en centimeter från hårrötterna och jämnt fördela produkten med en kam över hela längden på håret.
Applicera på området nära rötterna och sedan fördela kammen, var uppmärksam på hårets tips noggrant behandlades med keratin men lämna inte överskott. Ungefärlig förbrukning:
• kort hår - 30-40 ml
• Medium hår - 40-60ml
• långt hår - 60-80ml

För att upprätthålla en keratin på håret inom 30 40 minuter. Låt ditt hår torka.
Helt torrt, kamma och dela håret i 3 eller 4 sektioner.

Dra järnet, passera varje sträng flera gånger. Antalet strykcykler är bestämda på grundval av en preliminär diagnos av klientens tillstånd. För tunna, blekta eller höga belysningar, mycket poröst hår, är 2-3 passagercykler tillräckliga. För tjockt, naturligt eller kraftigt krökt hår kan antalet repeteringar ökas till 5-7. Det rekommenderas att snabbt gå igenom strängarna - mer föredraget antalet repetitioner än fördröjningen av strykning på strängarna. Temperatur 220

Keratin hårrätning hemma / Cocochoco hårrätning hemma

Ta en titt online nu: Keratin hårrätning hemma / Cocochoco hårrätning hemma

Uttömmande beskrivning av videon: Keratin hårrätning hemma / Cocochoco hårrätning hemma HUR GÖR VOLUMCODE...

Antal visningar just nu: 976

Datum för utstationering: 2017-06-29 13:47:27

Full videolängd: 13:47

Alexandra Nicole Shin

Antal liknande: 34

Antal ogillar: 2

Lämna inte, vi har fortfarande mycket intressant)))

6 kommentarer

Håret var samma Lakme k jätte jonisk frälsning av ALLt krusigt och ALLTID Tack Gud att jag fann den. I 2 år har jag inte varit nöjd, hur bekväm det är att ta hand om rakt hår och mycket vackert.

Bra gjort av författaren att hon bestämde sig för att utföra ett experiment?.. Jag vågade inte skämma bort mitt hår. Jag har lockar i ändarna.. och efter tvättning, om jag inte sätter den på rätt sätt, vänta sedan på en bit i en makaronfabrik ??

Bra resultat! Du är väldigt))) Tack för videon!

Fan, du är så cool lockig! Töm inte ditt hår med keratin...

Resultatet är mycket intressant) Förresten är frisyren cool, med rakt hår ser vackert ut

Jag kommer att vänta på feedback och intryck efter att ha tvättat ditt hår! ?Nästa Artikel
5 behandlingar som gör ditt hår vackert, friskt, glänsande och perfekt rakt