Keto Shampoo Plus: Pris


Keto Plus är ett schampo som är speciellt formulerat för att hjälpa till vid behandling av mjäll och svamphalsskador. Sådana sjukdomar är inte ovanliga, ibland är det mycket och mycket svårt att välja effektiva medel för deras behandling. Keto Plus hjälpte många människor att bli av med hårbotten, en hög andel av kunderna noterade en snabb botemedel mot mjäll och varaktiga resultat efter användning.

Sammansättning och farmakinetik

 • Ketokonazol 20 mg;
 • zinkpyrition 10 mg;
 • vatten;
 • Schweizisk bukett smak;
 • valium;
 • kokosnötfettsyra dietanolamid;
 • imidurea;
 • färgämne azoruby;
 • kolloidal kiseldioxid;
 • magnesium aluminosilikat;
 • Kokosmonoetanolamidfettolja;
 • natriumlaurylsulfat;
 • propylenglykol;
 • koncentrerad saltsyra;
 • etylenglykoldistearat;
 • etylenglykolmonostearat.

Ketokonazol är effektivt mot dermatofyter (Epidermophyton spp., Microsporum spp., Trichophyton spp.) Och jästliknande svampar (Candida spp., Malassezia furfur).

Pyritionzink uppvisar antifungal aktivitet mot Pityrosporum oval och Pityrosporum orbiculare, vilket kan orsaka mjäll.

När det appliceras topiskt är absorptionen av ketokonazol och andra komponenter i läkemedlet mycket liten. Enligt forskning, även efter långvarig användning av keto plus, kan närvaron av ketokonazol och pyrition i blodet inte bestämmas.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Tillverkare och huvudkomponenter

Detta verktyg tillverkas av ett mycket känt företag - Glenmark, ursprungslandet - Indien. På grund av de speciella terapeutiska ingredienserna i kompositionen, såsom ketokonazol och zinkperation, kan schampo med rätta betraktas som läkemedel som bekämpar svampar. Därför säljs Keto Plus Shampoo i apotek till ett genomsnittligt pris. Liksom alla andra verktyg har detta schampo sina fördelar och nackdelar, vilket köparen behöver veta i förväg för att kunna avgöra om detta läkemedel är rätt för honom eller inte.

Fördelarna är:

 • Keto Plus-schampo eliminerar effektivt berövande, liksom seborrheisk dermatit, mycket allvarliga hudsjukdomar;
 • Används för kosmetiska ändamål av representanter för det rättvisa könet, som lider av mjäll eller håravfall.
 • Du kan köpa Keto Plus-shampoo nästan överallt: i ett apotek, webbutik eller massaffär;
 • En stor flaska med en specialdispenser gör att du kan använda verktyget ekonomiskt.

Nackdelarna, även om det finns några av dem, kan övervägas: Ej lämplig för alla människor. Inte det bästa alternativet för överkänslig hud på grund av den aktiva kompositionen. vissa köpare kan ibland vara förvirrade av priset, men det är ganska motiverat av effektivitet.

Verktyget består av 2 huvudkomponenter:

Shampoo har utmärkta antifungala egenskaper, klarar snabbt kliande hårbotten och olika skalningar. Under processen med att använda produkten stannar svampens tillväxt, vilket medför att mängden mjäll reduceras och klåset stannar. Dessutom förbättras arbeten i talgkörtlarna.

ketokonazol

Ketokonazol är huvudkomponenten av läkemedlet, vilket är känt för sin uttalade antifungala effekt på hårbotten. Det stoppar produktionen av element som är nödvändiga för svampens membran för utveckling.

Brott mot syntesen stannar utveckling och tillväxt av svampar, som gradvis förstör deras celler. Ketokonazol har en fördelaktig effekt på hårstrukturen och återställer huvudprocesserna.

Zinkpyrition

Zinkpyrithion hämmar utvecklingen av bakterier som framkallar utvecklingen av dermatit, psoriasis och andra svampinfektioner. Ämnet har också en bra effekt på restaureringen av hårstrukturen. Därför är keto plus ofta ordinerad under de initiala skaldestudierna.

Jämförelse med andra medel

För närvarande finns det konkurrens mellan produkter och tillverkare på läkemedelsmarknaden, liksom på andra ställen. För att göra det bästa beslutet måste köparen jämföra liknande droger med flera viktiga kriterier: effektivitet; värde; recensioner av personer som redan har använt verktyget. Valet av terapeutiska medel bör närmar sig allvarligt, eftersom deras egen hälsa och skönhet är beroende av dem.

De vanligaste konkurrenterna är Nizoral och Sibazol, som Keto Plus mjällschampo jämförs med. Nizoral används fortfarande för att behandla hudsjukdomar, men på grund av den högre koncentrationen av komponenterna kan det orsaka några biverkningar, såsom irritation, klåda och ibland på känslig hud och dermatit. Vidare applicerar det på grå eller färgat hår, en färgförändring kan vara en obehaglig överraskning.

Vid jämförelse av kostnaden noterar vi att priset på Nizoral är högre med 150-200 rubel jämfört med den betraktande agenten. Att hitta analoger av keto shampoo Plus är billigare, som regel ganska svårt, men Sibazol är en av dem. Kostnaden är mindre än 100 p. Det löser samma problem som vårt läkemedel, det har inga specifika kontraindikationer. Man bör bara komma ihåg att användningen är något längre än den som tidigare behandlats.

Hjälpare i kampen mot håravfall

Otroligt nog, men ibland lyckliga ägare av hälsosam hårbotten byter sina vanliga schampo och bestämmer sig för att köpa Keto Plus-schampo. Det finns flera rimliga skäl till detta. Först och främst bekämpar verktyget medel mot de minsta bakterierna, vilket gör håret riktigt friskt och starkt. När du drar mat från hårbotten är det viktigt att hårväxten är i utmärkt skick. Ibland kan märkbarhet vid första ögonkontakt med epitelet orsaka överdriven håravfall.

Keto Shampoo Plus, som finns både i Moskva och i någon annan stad, kämpar mot sjukdomen och eliminerar dess konsekvenser. Så håret blir tjockt. För att förebygga håravfall rekommenderas Keto Plus shampoo enligt instruktionerna i 1 månad, vilket inte är ett problem, eftersom priset är rimligt.

Så här applicerar du verktyget

Detta verktyg har en lämplig form för användning - kommer i form av schampo. Det är ganska bekvämt att använda. Först måste du våta huvudet med varmt vatten. Sedan pressas en liten mängd schampo (ca 2 matskedar) på handen, skummet piskas. Därefter måste du applicera det och gnugga i hårbotten. Vänta lite tid är inte nödvändigt - tvätta omedelbart, som vanligt schampo. Torka det vanliga sättet. Inga speciella förändringar av håret uppstår. Det kan bara vara en känsla att de tvättas i slutet, till "knäckande". Det rekommenderas inte att applicera agenten på ändarna, sedan kan de torkas ut.

Användarvillkor

Dermatologer rekommenderar Keto Plus till dem som först stött på mjäll. Ju tidigare användningen av verktyget börjar desto snabbare kommer problemet att gå bort. God och snabb effekt observeras på grund av att läkemedelsschampot påverkar orsaken till mjäll. När grundorsaken elimineras kommer dess konsekvenser att försvinna. För förebyggande ändamål kan verktyget användas 2 gånger om månaden, förutsatt att användbarheten är observerad, du kan inte oroa dig för att den irriterande mjällen kommer tillbaka igen.

För att uppnå önskad effekt bör behandlingen utföras med en sju dagars kurs, med användning av schampo dagligen.

Dessutom är verktyget ett bra förebyggande av återkommande seborré. Det är bäst att använda det inte mer än en gång i veckan för sådana ändamål.

På hur man använder schampon korrekt kan du lära av videoklippet.

Kontra

Standard - överkänslighet mot ketokonazol eller andra komponenter i läkemedlet (se kompositionen nedan).

Biverkningar

Keto Plus överförs precis som alla icke-medicinska schampon. I sällsynta fall är allergiska reaktioner möjliga, lokal irritation: klåda, hudutslag, torrt eller oljigt hår. För hår som utsätts för kemisk behandling utesluter inte färgförändring.

Förekomsten av sådana symptom indikerar individuell intolerans, i det här fallet är det värt att välja ett annat schampo med ketokonazol.

Priset på schampo "Keto Plus"

Keto shampoo Plus, som har ett genomsnittligt pris, får vanligtvis bra kundrecensioner. Enligt statistiken beräknas det vara 4,5 procent av fem, vilket är en utmärkt indikator. Frågan om hur mycket schampokostnader, som ofta ställs av potentiella köpare, har inget direkt svar, eftersom priserna varierar beroende på försäljningsstället. Det är till exempel inte förvånande att priset på Keto Plus-shampoo i apotek i Moskva kommer att vara betydligt högre än i en provinsstäder i dypet av Sibirien.

Statistik över var du kan hitta detta verktyg på en viss plats, liksom dess värde, presenterar vi i form av ett bord. Tänkas vara försäljningsställen i Minsk, S: t Petersburg och Moskva.

 • Apotekskedja Floria G. 49 Trifonovskaya St., Moskva - 654 rubel
 • "Sunny on Begovoy" G. Moskva, 1-st Khoroshevsky passage, 12, bld. 1 - 549 rubel
 • Ava-Peter G. St. Petersburg, ul. Ilyushin, 4-625 rubel
 • "Var hälsosam" G. St. Petersburg, st. Fallskärm, d.25, block 1 - 795 rubel
 • piluli - 597 rubel

Vanligtvis är priset på Keto Plus i Ukraina inte mycket annorlunda än kostnaden för apotek i Ryssland och Vitryssland. Priset på Keto Plus i Kharkov visar sig vara ännu mindre än i Moskva - bara 540 rubel.

analoger

Priset på keto plus är ganska högt, så köpare letar ofta efter analoger:

Välja en analog, se till att zinkpyrithion och ketokonazol nödvändigtvis ingår i produkten. I de flesta analoger är de, men separat. Därför kan andra schampon inte ge en så komplex effekt som keto plus. Även om deras pris är mer attraktivt, kommer mono-schampon inte att ge en sådan effekt som keto plus.

Mottagning under graviditet

Komponenterna i produkten absorberas praktiskt taget inte i bröstmjölk och kommer inte in i moderns blodomlopp, därför är användningen av Keto Plus under graviditet och amning inte förbjuden.

överdos

Vid användning av Keto shampoo plus är utvecklingen av symtom på överdosering osannolikt, eftersom läkemedlet endast är avsett för extern användning.

Behandling: Vid oavsiktlig intag krävs inga speciella åtgärder. För att förhindra aspiration är det förbjudet att framkalla kräkningar och magsköljning.

andra

 • Undvik kontakt med ögonen, vid oavsiktlig kontakt - spola ögonen med vatten.
 • Om behandling med glukokortikosteroider används, är det nödvändigt att vänta 2-3 veckor efter avbokningen innan du använder keto plus.
 • Säljs utan recept. Hållbarhet 2 år. Frys inte, lagringstemperaturen ska vara högst 25 ° C.

Kundrecensioner om keto shampoo

Natalia Goncharova, 34 år gammal: Hon led av ett löpande fall av psoriasis - plack uppträdde inte bara på huvudet, men även på knä och armbågar. Jag vände mig till en specialist, som rådde mig att köpa detta schampo. Först tvivlade jag starkt på att denna flaska med blandningen skulle hjälpa mig, eftersom jag inte har trott på den mirakulösa kraften av schampon under en lång tid. Eftersom det inte fanns något val - köpte du det här verktyget. Vad var min förvåning när efter den andra användningen blev huden märkbart mjukare och de hemska fläckarna började försvinna! Jag kunde inte tro på mina ögon. Jag använde den rekommenderade tiden - nu är allt bra! Om det är nödvändigt, var noga med att köpa igen detta läkemedel.

Vlada Korolev, 29 år: Jag har haft skolios av det sista steget - doktorn skrev detta läkemedel. När jag bad om något mer effektivt fick jag svaret att de inte tänkte på en bättre lösning än. Nu kan jag helt hålla med ord från en specialist, för resultatet är uppenbart! Allt gick ganska snabbt, men för förebyggande bruk använde jag det för en vecka. Den enda nackdelen jag märkte var att håret blev hårdare från produkten, så det fanns vissa svårigheter med komplex styling. Detta förstörde inte det övergripande intrycket av produkten, eftersom dess effektivitet är verkligen överraskande!

Veronika, St Petersburg: Första gången jag stötte på ett sådant problem när jag var 15 år gammal. Jag behandlade inte behandlingen, så det blev till stor seborré. Dermatologen rådde mig med schampo Nizoral. Men när jag kom till apoteket var jag inte nöjd med priset på detta schampo. Flickan i apoteket rådde shampoo Keto Plus. Applicera det i en hel månad, min klåda försvann, och efter fyra veckors mjäll försvann, blev mitt hår till och med minsta fett och slutade flyta. Keto är mycket effektiv!

Galina. Pskov: När jag hade seborisk dermatit hjälpte jag inte de medel som jag använde. Jag bestämde mig för att prova Keto Plus. Jag var väldigt glad att mjäll började försvinna. Cool mjällmedel!

Tatyana, Lviv: Jag har lider av mjäll i många år. De rådde Keto Plus. Den första användningen av det bidrog till att bli av med klåda. Började en behandling med schampo enligt instruktionerna. Nu är mitt huvud på en dag, och inte alla, som tidigare. Detta kunde jag inte ens drömma om. Vi kan säga att Keto Plus har förändrat mitt liv.

Irina, Tver. Keta Keta Shampoo Plus är verkligen mjäll. Jag kollade på mig själv. Priset är billigare, och på apotek är det inte svårt att hitta. Så problemet med mjäll är nu löst, du börjar bara använda Keto Plus.

Victoria, Rostov-till-Don. Jag hade en svamp fläck inte på den vanliga, karakteristiska platsen för honom, men på nacken. Det är konstigt varifrån det kom - kanske tog hon upp det i badet. Jag gick till en specialist och han ordinerade Clotrimazole salva och Keto Plus shampoo till mig, eftersom mitt hår är bredvid mig. Efter tre veckor försvann allt och mer uppkom inte ännu. Sedan har jag ständigt tvättat nacken noggrant.

Andrew, Tomsk: Keto Plus shampoo appliceras en gång i veckan stadigt, men det hjälper mig att bli av med mjäll. Mjölk kan uppstå av olika anledningar och det är inte ett faktum att det hjälper alla, men det kan vara användbart för alla. För dem som inte blir av med mjäll, borde du fortfarande prova Keto Plus.

Vad är hemligheten för effektiviteten av Keto mjällens schampo plus

Förekomsten av mjäll är den första klockan som signalerar en störning i kroppen. Vita flingor verkar på grund av brist på vitaminer, nervförlopp och obalans av hormoner. Ibland är problemet kosmetiskt i naturen, eftersom skelningen i hårbotten är förknippad med den frekventa användningen av färgämnen och ljusmedel, liksom felaktig vald huvudtvätt.

Fläckschampo "Keto plus" tas för att eliminera mjäll på ett kosmetiskt sätt. Dessutom tar den bort rester av talg och förbättrar talgkörtlarna, vilket minimerar riskerna för återfall av mjäll.

Shampoos styrka

Mjölk är inget annat än avfallsprodukterna från en jästsvamp som bor i hårbotten. Hon ger obehag till sin herre, liksom:

 • får dig att bära lättare kläder hela tiden så att lösa flingor inte är så märkbara;
 • gör håret osjämt och osjämt;
 • provocerar en försvagning av krullarna, eftersom det blir en slags barriär som förhindrar penetration av syre till folliklarna;
 • leder till uppkomsten av en frekvent önskan att skrapa håret, vilket du ser, orsakar inte mycket trevliga intryck från utsidan.

Även om problemet med mjäll ligger i det medicinska planet, elimineras det med hjälp av kosmetika som appliceras på huvudets dermis. Det är Keto Plus-mjällschampo som snabbt och enkelt kan eliminera manifestationerna av seborrheisk dermatit samt att etablera arbetet med talgkörtlar.

Läkemedlet, enligt användarrecensioner och yttranden från trikologer, är ett effektivt verktyg som kan bli av med peeling i en månad. Det indikeras för seborrheisk dermatit eftersom:

 • lindrar hårbotten och rodnad i hårbotten
 • främjar den bästa regenereringen av huden;
 • justerar talgkörtlarna;
 • är ett bra absorberande medel som absorberar talg och olika föroreningar
 • eliminerar kolonier av mikroorganismer.

Varning! Färgen på denna åtgärd kan tyckas lite konstig för dig - den viskösa suspensionen har en rosa nyans. Men du borde inte bli väldigt upprörd, för vid användning skingras suspensionen väl och fläckar inte lockarna.

Sammansättning och användbara egenskaper

Huvuddelen av Keta plus är ketokonazol, en aktiv svampdödare som hindrar ergosterol från att bilda för att främja tillväxten av mykotiska celler. Så snart infektionen lämnar sin vanliga habitat kommer huvudets dermis att återhämta sig på egen hand.

Särskild uppmärksamhet förtjänar zink prition, utformad för att eliminera inflammatoriska processer. Detta ämne påverkar aktiv celldelning, så det lindrar rodnad och klåda.

Övriga komponenter:

 • magnesiumsilikat;
 • laurylsulfat;
 • filtrerat vatten;
 • kiseloxid;
 • kokosnötolja;
 • giprommezola.

Produkten är gjord i Indien.

Användningen av schampo har följande effekt:

 • hydrerande effekt
 • dödar bakterier och mikroorganismer som lever i hårbotten;
 • närmar sig cellerna i dermis;
 • har en fungistatisk effekt.

Detta läkemedel eliminerar perfekt svamppitirosporum orbiculare och oval. Det kan till och med övervinna chinexi på grund av starka komponenter.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med verktyget:

 • användarvänlighet skumas väl och tvättas snabbt med rent vatten;
 • aktiv kamp mot svamp (många har klåda efter första gången, och efter två veckor mjäll minskar med 2 gånger);
 • lämplig för oljig och torr mjäll
 • kan till och med användas av gravida kvinnor;
 • penetration av kemikalier i blodet är uteslutet, därför är överdosering inte hemsk;
 • relativt låg kostnad bland terapeutiska droger.

Bland bristerna kan identifieras:

 • Förekomsten av en inte mycket trevlig arom, som avger en rosa suspension
 • snabb utbetalning av medel
 • en enorm lista över biverkningar;
 • inte alla hjälper.

En viktig punkt! Om efter långvarig användning av produkten har mjölken inte minskat, kontakta din hudläkare. Läkaren, efter diagnosen, kommer att fastställa grundorsaken och hjälpa till att eliminera den. Gör dig redo att donera blod för hormoner, bli av med dåliga vanor och anpassa din kost. Kom ihåg, att bara kampen mot direkta faktorer inte tillåter att vita vågar dyker upp igen.

Kostnad för

Detta läkemedel hör till kategorin medicinsk, så det är något dyrare än vanligt schampo. Priset är 580-800 rubel. Säljs huvudsakligen i apotek.

Kapaciteten på flaskan är 150 ml, dess innehåll kommer att vara tillräckligt för att tvätta huvudet i 2 månader (beroende på längden på locken). Det finns också flaskor i 60 ml, vilket kommer att kosta lite billigare (med inköpet kan du spara pengar om produkten inte fungerar för dig).

Kontra

Eftersom det här läkemedlet nästan inte har några naturliga komponenter, måste du noggrant övervaka kroppens reaktion. Dermatologer rekommenderar att man testar en droppe produkt på armbågen (gäller i 15 minuter). Om klåda, svullnad, hudutslag verkar, är det värt att neka sådan behandling.

Följande biverkningar är möjliga:

 • dermatit;
 • för snabb salinisering av dina lockar;
 • obehaglig brinnande känsla i applikationsställen;
 • håravfall, speciellt ofta observeras en sådan negativ effekt på det nyligen målade eller kemiskt krullade håret;
 • ändra färgen på din rotation
 • minskning av manlig libido, eftersom ketokonazol är en del av det.

Vid kontakt med ögonen, skölj med rikligt med vatten för att undvika mucosal exponering för kemikalier. Läkemedlet är inte kontraindicerat vid graviditet och amning.

Foto före och efter

Hur man använder

Innan du använder verktyget är det lämpligt att konsultera en hudläkare eller trikolog. Om du är en väldigt upptagen person, och resor till medicinska institutioner faller ur ditt schema, läs bara bruksanvisningen noga innan du köper.

Handledning:

 1. Fukt håret med varmt vatten.
 2. Sätt några droppar på en palm och skumma agenten.
 3. Fördela det först i hårbotten. Försök att förhindra att skummet av misstag kommer in i dina ögon.
 4. Utför aktiva åtgärder genom att gnugga suspensionen i hårbotten (ungefär 2-3 minuter).
 5. Nu kan du ta så mycket schampo på huden.
 6. Därefter fördela den över alla krullarna.
 7. Skölj av med varmt rinnande vatten.

Behandlingsförloppet beror på vilket syfte du köper Keta Plus:

 • För att förebygga mjäll kan 3-5 gånger schamponering med en intensitet på 1 gång per vecka vara tillräcklig.
 • att bli av med seborrheisk dermatit, tvätta huvudet var tredje dag i en månad;
 • blåmärken kommer att ta en genomsnittlig vecka, men i så fall måste du tvätta håret varje dag.

Det finns också många medicinska schampon med en liknande komposition på marknaden. Till exempel, som en analog, kan du köpa Nizoral, Mikanisal, Sulsena, Sebasol. Var försiktig, eftersom "Nizoral" och "Mykozoral" är kontraindicerade för gravida och ammande mödrar.

Konsekvenseffekt

Det Keta plus indisk produktion är i topp 10 kosmetika som kan övervinna mjäll. Shampoo undertrycker verkligen svamp och andra mikroorganismer, men om du inte utesluter mjällens faktorer riskerar du inte bara att ta bort det - det kommer att visas igen och igen, så det kan tyckas att den terapeutiska suspensionen inte fungerar.

Var uppmärksam på tidpunkten! Om inom två veckor inte antalet vita flingor minskar med hälften, leta efter ett problem i kroppen.

Således visar Keta shampoo plus som ett botemedel utmärkt resultat i kampen mot mjäll. Det eliminerar svampen, desinficerar huden och minskar inflammation. Den är lämplig för nästan alla, förutom för personer som har en individuell intolerans mot de komponenter som utgör kompositionen. Det släpps ut på apotek utan recept.

Keto Shampoo Plus - recensioner och pris

Recensioner av Keto Shampoo Plus noterar att priset är mycket rimligt, förpackningen är liten men kostnadseffektiv att använda. När mjäll visas, blir det ett obehagligt problem för alla. Ingen vill uppleva en känsla av klåda på huvudet, och det är ännu mer irriterande att ta på sig kläderna. Mjölk uppstår på grund av svampens verkan, som måste behandlas, inte dold. Om du använder vanligt schampo, kommer det att hjälpa till att bli av med mjäll i en kort stund, och sedan återkommer det. Det är nödvändigt att använda droger som eliminerar det.

Komponenter och principer för handlingsschampo

Läkemedlet består av två aktiva ingredienser som hjälper till att bli av med mjäll av olika typer, som har en helande effekt på huvudets hud, ketokonazol och zinkpyrition.

Användning av ketokonazol:

 1. Åtgärder för att skapa strukturen hos svampcellväggsföreningarna saktar ner.
 2. Eliminerar fetter, som kallas triglycerider, bestående av ämnen som är kända som fosfolipider och polycyklisk alkohol ergosterol.
 3. Förhindrar bildandet av filament av mycelialfilament, förenande i ett betydande lager.
 4. Det finns en minskning av cellväggarnas läckage.
 5. Det har en signifikant effekt på en jästliknande svamp: Malassezii, Candida.
 6. Det påverkar också dermatofyter, den så kallade trichophyton, microspore och epidermofiton.

Shampoo har hjälpkomponenter:

 • natriumlaurylsulfat;
 • propylenglykol;
 • magnesiumsilikat;
 • kiseldioxid;
 • kokosnötoljaxtrakt;
 • vatten.

Shampoo Keto Plus kan få lokala effekter, eftersom det inte absorberas starkt inom applikationsområdet. Med hjälp av det under en ganska kort tid tas klåda på huden bort. Hårbotten upphör också att skrälla, det vill säga seborrheisk dermatit och mjäll elimineras.

Instruktioner för användning

Bruksanvisning för Keto Plus:

Används shampoo ytterväg. Det måste appliceras på de hudområden som har påverkats av svampen och blötlägger ca fem minuter på huvudet. Då ska schampon tvättas helt med vatten.

Applicera schampo i en månad, två dagar i veckan. Om du har tinea versicolor behöver du använda schampo hela veckan varje dag.

Det är bättre att genomföra förebyggande behandling en gång i veckan i en hel månad, om seborrheisk dermatit uppträder, när du har pityriasis versicolor, är det tillräckligt att använda det en gång var tredje eller fem dag.

Kontra

Keto Shampoo Plus har bara en kontraindikation att använda. Den gäller för personer med särskild känslighet för sina aktiva komponenter. Det finns inga kontraindikationer för detta schampo.

Även för gravida kvinnor är inte farligt, jämfört med andra antifungala läkemedel, eftersom det inte kan penetrera och påverka kroppen systematiskt. Keto Plus kombineras perfekt med kortikosteroider, med sina externa former.

Framkallande av allergiska reaktioner är extremt sällsynta, inklusive lokala irritationer:

Färgat hår som påverkas av schampo kan ändra färg.

Titta på videor av detta ämne.

Användbar video om ämnet

Pris och dess analoger

Trots de bra recensionerna av keto shampoo plus är priset inte så överkomligt. Keto Plus-shampoo finns i nästan alla apotek, det kan köpas till ett genomsnittligt pris på ca 500 rubel för 60 ml och 700 rubel för 150 ml. Många apotek har också schampoanaloger som har samma farmakologiska aktiva ingredienser.

Ketokonazolinnehållet är närvarande i indiska Perkhotal, lettiska Mikanisale, belgiska Nizoral och ryssarna Sibazole och Mycorale.

Kostnaden för Nizoral är i genomsnitt 813 rubel för 120 ml, vid Perkhotal - 500 rubler för 60 ml, Mikanisal -130 rubler för 60 ml, Sibazol - 5 stycken av 5 ml vardera - 120 rubel, för 100 ml - 300 rubel, för 200 ml - 500 rubel, Mycozoral - för 60 g - 400 rubel.

Feedback från personer på ansökan

Vilka recensioner om keto shampoo plus är människor som lämnar? Bedömning av recensioner är Keta Plus shampoo verkligen effektiv. Det hjälper till att eliminera mjäll på kort tid. Tillverkaren av schampon är det indiska läkemedelsföretaget Glenmark Pharmaceuticals.

Shampoo har en parfym med en blommig doft, så det är inte bara användbart för dem att tvätta håret utan också njuta av det. Shampoo har en fin rosa färg och alla shampooflaskor är packade i en tät låda. Varje förpackning åtföljs av instruktioner för användning.

Victoria, Rostov-till-Don

Jag hade en svamp fläck inte på den vanliga, karakteristiska platsen för honom, men på nacken. Det är konstigt varifrån det kom - kanske tog hon upp det i badet. Jag gick till en specialist och han ordinerade Clotrimazole salva och Keto Plus shampoo till mig, eftersom mitt hår är bredvid mig.

Efter tre veckor försvann allt och mer uppkom inte ännu. Sedan har jag ständigt tvättat nacken noggrant.

Andrey, Tomsk

Jag använder Keto Plus-shampoo en gång i veckan, det är stabilt, det hjälper bara mig att bli av med mjäll. Mjölk kan uppstå av olika anledningar och det är inte ett faktum att det hjälper alla, men det kan vara användbart för alla. För dem som inte blir av med mjäll, borde du fortfarande prova Keto Plus.

Veronica, St Petersburg

Första gången jag stötte på detta problem när jag var 15 år gammal. Jag behandlade inte behandlingen, så det blev till stor seborré. Dermatologen rådde mig med schampo Nizoral. Men när jag kom till apoteket var jag inte nöjd med priset på detta schampo.

Flickan i apoteket rådde shampoo Keto Plus. Applicera det i en hel månad, min klåda försvann, och efter fyra veckors mjäll försvann, blev mitt hår till och med minsta fett och slutade flyta. Keto är mycket effektiv!

Galina. Pskov

När min seborrheiska dermatit förvärrade, hjälpte jag inte de medel som jag vanligtvis använde. Jag bestämde mig för att prova Keto Plus. Jag var väldigt glad att mjäll började försvinna. Cool mjällmedel!

Tatyana, Lviv

Redan i många år lider av mjäll. De rådde Keto Plus. Den första användningen av det bidrog till att bli av med klåda.

Började en behandling med schampo enligt instruktionerna. Nu är mitt huvud på en dag, och inte alla, som tidigare. Detta kunde jag inte ens drömma om. Vi kan säga att Keto Plus har förändrat mitt liv.

Irina, Tver

Keta Keta Shampoo Plus är verkligen mjäll. Jag kollade på mig själv. Priset är billigare, och på apotek är det inte svårt att hitta. Så problemet med mjäll är nu löst, du börjar bara använda Keto Plus.

Keto shampoo plus är ett effektivt medel vid bekämpning av hårbotten

Keto shampoo plus mot mjäll och kliar

Ett av de brådskande problemen i dermatologi är utseendet på mjäll och kliande av huvudet. Oftast, äldre patienter och personer med några systemiska sjukdomar i kroppen, adresserar sådana läkare till läkare. Den främsta orsaken till mjäll och klåda är en förändring i hårbotten i hårbotten (ökningen).

Också orsakerna till sådana obehagliga fenomen kan vara:

 • hårbotten,
 • tar några droger.

Varje person i hårbotten lever ett stort antal mikroorganismer. Men de är ofarliga bara upp till en viss punkt: Om någon provokation händer på kroppen, börjar dessa mikroorganismer aktivt agera, vilket leder till utveckling av hudsjukdomar.

Först om det sorgliga

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

När du bekämpar mjäll bör du tänka på de hårprodukter du använder, speciellt schampon. Studier visar att 95% av schampon som säljs i butiker innehåller skadliga kemiska komponenter för hår och hårbotten, såsom silikoner, parabener, sulfater.

Sulfater är den främsta orsaken till hår och hårbotten, och är märkta som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Vi rekommenderar att du noggrant tittar på varje produkts sammansättning och slutar använda schampon som innehåller dessa komponenter. Vår redaktionspersonal utförde en analys av produkterna och publicerade en klassificering av naturliga schampon, där Mulsa n Cosmetic tog första plats.

Den enda tillverkaren, som är helt frånvarande skadliga kemiska komponenter. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. En av de viktigaste egenskaperna med kvalitetsprodukter är hållbarhet.

På grund av användningen av konserveringsmedel som skadar kroppen har nätverksprodukterna en hållbarhetstid på 2-3 år, medan naturliga produkter har en hållbarhetstid på endast 10 månader.

Keto shampoo plus

I sjukdomar i hårbotten spelar lokal behandling med schampo en viktig roll i behandlingen. Keto Shampoo Plus är avsedd för förebyggande och behandling av hårbotten som påverkas av sjukdomar som orsakas av jäst. Indikationer för användning:

 • olika typer av mjäll
 • laven (skalig),
 • seborrheisk dermatit.

Keto shampoo plus för förebyggande och behandling av hårbotten

Keto shampoo plus har följande egenskaper:

 • antimykotiska (antifungala)
 • keratoreguliruyuschee.

Komponenten ketokonazol kämpar med svampen.

Studier har visat att keto shampoo plus:

 1. Ger effektiv behandling av seborrheisk dermatit.
 2. Efter behandling med keto shampoo plus remission varar mycket längre än efter användning av andra liknande medel.

Detta är Keto shampoo plus

Verktyget består av 2 huvudkomponenter:

Shampoo har utmärkta antifungala egenskaper, klarar snabbt kliande hårbotten och olika skalningar. Under processen med att använda produkten stannar svampens tillväxt, vilket medför att mängden mjäll reduceras och klåset stannar. Dessutom förbättras arbeten i talgkörtlarna.

ketokonazol

Ketokonazol är huvudkomponenten av läkemedlet, vilket är känt för sin uttalade antifungala effekt på hårbotten. Det stoppar produktionen av element som är nödvändiga för svampens membran för utveckling.

Brott mot syntesen stannar utveckling och tillväxt av svampar, som gradvis förstör deras celler. Ketokonazol har en fördelaktig effekt på hårstrukturen och återställer huvudprocesserna.

Zinkpyrition

Zinkpyrithion hämmar utvecklingen av bakterier som framkallar utvecklingen av dermatit, psoriasis och andra svampinfektioner. Ämnet har också en bra effekt på restaureringen av hårstrukturen. Därför är keto plus ofta ordinerad under de initiala skaldestudierna.

Rekommendationer för användning

Keto shampoo plus måste appliceras på hårbotten och massera det lätt. Sedan måste du lämna verktyget i 5 minuter och skölj med varmt vatten. Hur ofta ska du använda schampo:

 • med pityriasus lichen - 5-7 dagar,
 • med seborrheisk dermatit - två gånger i veckan i en månad,
 • för att förebygga att beröva - 3-5 dagar i rad,
 • förebyggande av seborrheisk dermatit - en gång i veckan i en månad.

Metod och rekommendationer för användning

Instruktioner för användning: biverkningar

I de flesta fall tolereras shampooet väl, men ibland observeras följande biverkningar:

 • klåda,
 • lokal hårbottenirritation,
 • ökad torrhet (oljighet) av hår,
 • sällan kan förändras i hårfärg.

Instruktioner för användning

Priset på produkten varierar i intervallet 300-400 rubel för 60 ml. Och även om du har kort hår är behandlingen ganska dyr. Därför, innan du köper, granskar många noggrant recensionerna, för att inte förlora sitt val.

recensioner

På olika platser och forum kan du hitta recensioner av keto plus från både kvinnor och män. För de flesta användare var den positiva effekten redan synlig på dag 10 av behandlingen. Samtidigt använde man bara denna schampo utan hjälpmedel.

Återkoppling från användare:

Recension från "MARIAPRO99"

Hos människor som lider av svåra former av seboré, sågs en positiv effekt senare - det var nödvändigt att använda verktyget i minst en månad.

Recenserad av "ivenera"

De flesta recensionerna indikerar att hårdhetens hårbotten har återgått till vanligt.

I avancerade fall av seborré, måste biverkningen användas i ca 2,5 månader för att uppnå varaktiga resultat.

Feedback från "eremeevatoma"

Men det finns några negativa punkter: vissa människor har blivit beroende av produkten. Under behandlingen försvann mjäll, men efter det att shampooet avbröts visade det sig igen. Dessutom började vissa människor förlora hår. Detta händer mycket sällan, men i händelse av sådana problem måste användningen av medel stoppas.

analoger

Priset på keto plus är ganska högt, så köpare letar ofta efter analoger:

Analyser av Keto Plus: Sebozol, Nizoral, Mycozoral

Välja en analog, se till att zinkpyrithion och ketokonazol nödvändigtvis ingår i produkten. I de flesta analoger är de, men separat. Därför kan andra schampon inte ge en så komplex effekt som keto plus. Även om deras pris är mer attraktivt, kommer mono-schampon inte att ge en sådan effekt som keto plus.

Mottagning under graviditet

Komponenterna i produkten absorberas praktiskt taget inte i bröstmjölk och kommer inte in i moderns blodomlopp, därför är användningen av Keto Plus under graviditet och amning inte förbjuden.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Mycket bra terapeutiskt läkemedel är Keto Plus
kallas. Hon rådde av en syster, en hudläkare. Det enda som innehåller
Ketokonazol och zinkpyrithion ger en komplicerad effekt, eftersom
påverkar båda orsakerna till mjäll. Jag blev förvånad över att jag inte visste om det tidigare.
schampo.

En väldigt cool sak, den första gången doktorn föreskrev som förebyggande av någon form av lava (små röda utbrott på händerna i huden) ordinerades tillsammans med Zaloin-salva, så jag säger att jag inte vet hur vi berövar det efter 1-2 veckor, salva 2 gånger om dagen för utslag, schampo var tredje dag) Men effekten på hårets kvalitet och fullständig frånvaro av mjäll uppnås med rent schampo. Efter behandlingen (som doktorn berättade för mig), är min form av nastiness (förresten, som jag hämtade i vanlig kollektivtrafik) nästan helt otränglig, svampen lever i blodet och när immuniteten faller kan lesionerna återkomma (vanligen 5-10 handen, bröstet) Så jag bytte till detta schampo, ja vägar, jag får ca 1200 rubel per flaska men det varar en månad för 3-4 jag använder en eller två gånger i veckan. Effekten av branthet av någon "Hästkrafter" och andra raziarennogo andraklass... Tillräckligt ett par droppar (ml 5) svalna till skum så att det täcker all hårighet :) vi står emot minuter 5 Vi tvättar bort - LÖS! Runt glänsande hår utan mjäll... Torka huvudet med den vanligaste govnoshampunemet för att tvätta fettet och dammet... Tack tillverkare, alla handhållare vilar!

Keto Plus mjäll

Mjölk är ett obehagligt symptom på seborrheisk dermatit, Keto Plus-shampoo hjälper till att klara det. Detta verktyg är utformat speciellt för att bekämpa flakvågor, på grund av dess svampegenskaper dämpar schampot patogener och skapar ett ogynnsamt tillstånd för deras vidare utseende. Verktyget bekämpar inte bara mjäll, utan också eliminerar klåda, rodnad, har en helande effekt på små sår och sår, och huden tar inte längre av sig. Det har en positiv effekt på hårets allmänna tillstånd, accelererar tillväxten och minskar håravfallet.

Shampoo beskrivning

Trots den låga kostnaden är Keto Plus, i jämförelse med de annonserade metoderna för samma åtgärd, verkligen ett effektivt läkemedel, vilket framgår av många recensioner och åsikter från hudläkare. På grund av de aktiva ingredienserna bidrar läkemedlet till att bli av med seborré i hårbotten och förhindra exacerbation. Med "Keto Plus" kan du bli av med pityriasis versicolor. Shampoo har en tjock, viskös konsistens med rosa färg, det skumbas lätt och tvättas bort och blommans doft ger lite kemikalie, vilket inte får vara rädda för att ämnet inte kan komma in i blodet och inte bär någon fara för kroppen.

Förberedelsen omfattar:

 • ketokonazol;
 • zinkpyrition;
 • natriumlaurylsulfat;
 • renat vatten;
 • magnesiumsilikat;
 • kiseloxid;
 • valium;
 • kokosnötoljaxtrakt.
Resultatet av ansökan kommer att märkas från första gången.

Ketokonazol är huvudkomponenten och det är tack vare honom att shampooet har sina egna helande egenskaper. Detta ämne fungerar som en förstörare av patogen svamp. Det förhindrar bildandet av ergosterol, vilket bidrar till förstörelsen av svampens celler. När infektionen är inhiberad återgår självhälsningscykeln hos det övre lagret av dermis till normal självständigt. Zinkpyrithion är ett antiinflammatoriskt element i schampot. Det bidrar till att minska uppdelningen av hudceller, vilket lindrar inflammation och klåda.

Hur man använder

Verktyget ska appliceras på håret längs hela längden gnugga vid rötterna, lämna sedan för att handla i några minuter och tvätta av med en stor mängd varmvatten. Användningsfrekvensen för Keto Plus-shampoo varierar beroende på problemet. Med pityriasis består kursen av 5-7 procedurer en gång om dagen, och för förebyggande kommer det att ta från 3 till 5 dagar. Seborrheisk dermatit kräver mindre användning, det räcker att tvätta håret med det här verktyget två gånger i veckan, och en gång i veckan kommer det att räcka för att förebygga.

Rekommendationer för användning av schampo "Keto Plus" mjäll

Före användning ska du kontakta en specialist och kontrollera produkten för allergiska reaktioner. Applicera lite shampoo på huden bakom örat eller på armbågens insida och vänta tills nästa dag om du har några obehagliga känslor. Vid oavsiktlig kontakt med slemhinnor krävs inga speciella åtgärder, även om produkten orsakar irritation av slemhinnan. Det är möjligt att arrestera symptomen genom att spola ögonen med mycket vatten. Användning "Keto Plus" kan vara under graviditet och amning. Det är inte förbjudet att använda botemedlet för behandling av hårbotten hos hårbotten.

Biverkningar

Behandling av mjäll med Keto Plus-schampo kan orsaka dermatit, klåda, accelererad salthaltning av hår, förlust, för lock som tidigare har utsatts för kemisk krökning och / eller färgning, färgförändring är möjlig. Hos män kan det orsaka en minskning av libido på grund av ketokonazol som finns i den. Med sådana symtom är det viktigt att konsultera en specialist för ett andra samråd och bestämning av orsaken till sjukdomen, eftersom sjukdomar i hårbotten inte alltid behandlas med externa medel.

Pris och analoger

Kostnaden för Keto Plus-shampoo är relativt liten, cirka $ 8 per flaska med en kapacitet på 60 ml och $ 13 för 150 ml. Du kan köpa den i apotek eller specialbutiker, säljs utan recept.

Detta verktyg är inte den enda vars komposition innehåller ketokonazol, som är den huvudsakliga aktiva beståndsdelen. Sådana läkemedel som Nizoral, Mikozoral, Sebozol, Mikanisal, Sulsena erbjuds. Men varje är begåvad med vissa brister. Till exempel får Nizoral och Mycozoral inte användas av gravida och ammande kvinnor.

Keto shampoo plus

Keto shampoo plus mjäll har visat sig som ett effektivt läkemedel för att bekämpa hud- och hårsjukdomar. Fläck - det största problemet med hår, relevant hela tiden.

Keto shampoo plus från mötet

I praktiken kan denna exfoliering av partiklar av hudens stratum corneum, vars orsak är:

 • svampsjukdomar (versicolor);
 • seborré (seborrheisk dermatit);
 • ärftlighet;
 • sjukdomar i inre organ (tarmar, mage, lungor);
 • nervsystemet
 • hormonellt misslyckande;
 • substandard schampo;
 • överhettning av hårbotten under hårtorkning med hårtork eller krulljärn;
 • kränkning av de grundläggande hygienreglerna etc.

Keto shampoo plus klarar av mjäll, den består av: Ketokonazol (20 mg), zink (15 mg), vatten, smaker, oljor, syror. Om patienten har kontraindikationer för användning av ketokonazol och andra komponenter, är användningen av detta verktyg bättre att vägra.

Keto plus-applikationssätt

Keto shampoo plus har en rosa färg och en trevlig lukt

 1. Innan du dabar ditt hår måste du noggrant kamma håret så att schamponet kommer att falla på alla hud- och hårytor.
 2. Noga vått hår med vatten. Dess temperatur bör ligga i intervallet 45-50 ° C.
 3. Applicera mängden schampo enligt anvisningarna och hårtypen.
 4. Mitt huvud sträcker sig längs traditionella linjer: först från öra till öra, sedan över huvudet och huvudets baksida.
 5. Vi utför massörrörelserna med fingertopparna, medan du inte klipper på huden med naglar.
 6. Vi väntar på fem minuter medan schamponet kommer att påverka huden och håret.
 7. Skölj bort rester med kallt vatten (20-25 ° C). Kallt vatten aktiverar blodtillförseln till hårbotten och gör håret mjukare.

Keto shampoo plus från att beröva

Pityriasis versicolor manifesterar sig på huvudet som fläckar av olika former och diametrar, men hårstrukturen är inte störd. Spots kan slå samman i ett stort centrum av rosa, blek och gul färg. Som regel påverkar denna svamp ungdomar i åldern 10-15 år.

Ta av dig på ditt huvudfoto

Shivering keto shampoo plus Glenmark Pharma, Indien, kan bota pityriasis versicolor. Ketokonazol eliminerar svamp, mjäll, reducerar hudens hud, minskar klåda och obehag.

Shampoo från seborrheic dermatit keto plus

Seborrheic dermatit på huvudet foto av tjejen

Seborrheisk dermatit är en vanlig sjukdom i talgkörtlarna i olika delar av huden (ögonbryn, ögonfransar, på pannan, etc.). Symtomen är:

 • dör av stratum corneum;
 • skalning av sina små partiklar;
 • irritation och rodnad i huden;
 • bildandet av små, rosa-röda plack;
 • allergisk hudutslag.

Seborré (seborrheisk dermatit) i hårbotten påverkar ofta män 12-14% och ungdomar 10-15 år.

Du måste tvätta håret var tredje dag tills fullständig återhämtning. Efter en behandlingskurs för förebyggande tvättar vi huvudet en gång i veckan i 30-40 dagar, en flaska är tillräcklig.

Keto Plus håravfall

Delvis håravfall för en man på huvudet

Det är viktigt att veta att seborré väcker aktiv håravfall hos en patient. Du kan försöka stoppa processen genom att behandla de drabbade platserna med tinktur av kullrot, kalendula och kamille.

Om traditionell medicin inte hjälper, försök Keto shampoo plus för håravfall. Vi applicerar det också på håret, vänta 4-5 minuter och skölj med kallt vatten. Utför manipuleringar en gång vart femte dag i 40-50 dagar.

Under graviditeten

Läkare förbjuder inte användning av keto shampoo plus under graviditeten

Under graviditet och amning är schamponering tillåten, eftersom dess komponenter inte absorberas. För att kontrollera säker kontakta din läkare. Fall av negativa effekter av svampmedel under graviditeten registrerades inte. Vi rekommenderar att du konsulterar din läkare innan du använder schampon, tabletter, krämer eller andra droger.

Pris och analoger

Nizoral mjällschampo

Kostnaden på Ryska federationens territorium varierar från 500 till 630 rubel. Den genomsnittliga kostnaden för drogen i ukrainska apotek är 150-160 hryvnian. Säljs utan recept.

Bland de tillgängliga och effektiva analogerna noterar vi följande droger:

 • Nizoral sh-n 2% 60 g, medelpris - 600 rubel;
 • Sebozol sh-n flaska 100 ml, genomsnittspriset - 350 rubel;
 • Mycozoral sh-n 2% flaska 60 g, genomsnittspriset - 300 rubel.

Keto shampoo plus recensioner

Läkarna varnar! En chockerande statisk bildas, vilken är mer än 74% av hudens sjukdomar - en parasitisk tillstånd (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider ger kolossal tillgivenhet till organismen, och den första slår på vårt immunsystem, vilket bör skydda organismen från olika sjukdomar. Chefen för Institutet för parasitologi delade en hemlighet, hur man snabbt blir av med dem och rensar dem med sin hud, det räcker. Läs vidare.

Igor, 24 år gammal

Jag går till gymmet. Vandring i omklädningsrummet tog upp svampen. Det fanns en fläck på storleken på ett mynt strax bakom örat. Min hud var repad och scaly, i början var jag väldigt rädd för att jag tyckte att det var psoriasis. Omedelbart gick jag till doktorn, som omedelbart lugnade mig ner, säger de, detta är inte psoriasis, men en vanlig pityriasisversicolor, som i en sen ålder (23 år) är sällsynt. De gav mig clotrimazolkräm för svamp och keto shampoo mirakel plus.

Smurt och tvättat håret enligt anvisningarna. Allt gick precis 4 veckor. Återfall, pah-pah, för att inte jinxa det tills det var :-). Efter träning försöker jag omedelbart ta en dusch. Klorhexidin behandlar nödvändigtvis händerna, benen, mellan fingrarna. All hälsa)Nästa Artikel
Sammansättning hår masker