Gynnsamma dagar för frisyr. När är det bättre att klippa håret: ett integrerat tillvägagångssätt


Hår ges inte bara för skönhet, de har en osynlig kraft och anses vara en slags naturliga antenner i människokroppen. Även våra förfäder argumenterade för att håret har ett minne, håller i sig känslor och reaktioner hos en person på vissa händelser i livet.

Eventuell påverkan på håret kan förändras i en eller annan riktning, inte bara vårt utseende utan också hela vårt liv.

Vårt hår är huvudleder för vår kroppsenergi!

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Haircut, combing hair var en hel ritual för kvinnor, från antiken, kammade hår, de uttalade: "Växa en fläta i midjan, släpp inte ett hår, växa en flät till tån, alla håren är i rad" och de trodde att det hjälper. Då trodde man att en kvinnas hår skulle vara lång, och ju längre desto bättre.

När är det bättre att klippa håret

Har du någonsin haft en hårklippning som inte alltid fungerade, och även om du inte bytte frisör och klippte håret som vanligt, gick det något fel. Det är värt att undra när det är bättre att klippa håret? Här försöker vi förstå.

Den bästa tiden för hårklippning anses vara den när månen är i tillväxtfasen. Då kommer håret att växa snabbare, stärka rötterna och kvaliteten kommer att förändras till det bättre. Det är uppfattningen att om en person är sjuk länge eller mycket ofta är sjuk, är det nödvändigt att skära av hårets ändar på den växande månen och upprepa denna ritual tre gånger, då kommer sjukdomen att recede och återhämtningen kommer att komma.

En fullmåne anses också vara en bra tid för en frisyr. Fullmånans ögonblick är punkten när allt är redan fyllt och näring med månens energi, överskott överflödar till ytan, som på avtagande mån kommer gradvis att tas bort från kroppen. Därför, när allting har uppstått, är det bra att ta bort allt som har ackumulerats på våra hårs tips, det vill säga åtminstone att trimma dem, vilket ger håret och dess energilättnad. Om fullmånen faller på Leo eller Virgo-dagarna är dessa de mest idealiska ögonblicken för hårklippningar (du kan se i månskalendern).

Gynnsamma dagar för hårklipp är: 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21, 26, 27, 28 i varje månad, men du måste fortfarande titta på månens fas och zodiakens tecken (se nedan).

När man inte ska klippa håret

 1. Även våra förfäder klippa aldrig sitt hår på religiösa helgdagar (jul, helig treenighet, budskap och andra), det trodde att om du skär dina hår dessa dagar, kan du drabbas av sjukdomar och till och med förkorta ditt eget liv. Dessa dagar tvättade kvinnor inte ens håret eller kammade det.
 2. I dagarna med sol och månförmörkelser är det inte heller rekommenderat att ha en hårklippning. De säger att en hårklippning vid denna tidpunkt kan leda till försämring av håret, vilket då blir mycket svårt att återställa.
 3. Även våra förfäder klippa aldrig sitt hår på den dödande månen, det symboliserar inhibitionen av utveckling och förlust. Efter hårklippningen till dödande måne, hårväxten saktar ner, deras struktur kan också förändras, vågigt hår blir mer direkt.
 4. Klipp aldrig håret själv, för det är omöjligt att påverka ditt biofält positivt, så att du lockar sjukdomar i kroppen.
 5. Du får inte ha en hårklippning den 9, 15, 23, 29 i månaden, om du får en hårklipp på dessa dagar kan du förlora din hälsa, såväl som ditt sinne och minnet, som våra förfäder sa. Lång sedan dessa dagar anses vara sataniska.

När är det bättre att skära håret på dagen i veckan

Måndag är en gynnsam dag, inte bara för hårklippning utan också för färgning och perm. Haircut är lämplig för dem som vill bli av med negativa, ackumulerade negativa känslor och olösta problem.

Tisdag är lämplig för dem som vill ha ljusa förändringar i sina liv, som inte kan hitta styrkan att lösa ett problem eller fatta ett viktigt beslut.

Miljön är lämplig för dem som vill locka nya kunskaper, kunskaper och längtan efter äventyr.

Torsdag - en hårklipp på denna dag har en positiv effekt på att bygga relationer med omvärlden. Bidrar till ökat välbefinnande och lycka till.

Fredag ​​- det kallas dagen för skönhet, perfekt för att ändra ditt utseende. Hår efter hårklipp på denna dag kommer att få styrka och skönhet.

Lördag - väl lämpad för hårklippningar, om ditt hår behöver läkning, restaurering och förstärkning, var noga med att anmäla dig till en frisyr på denna dag.

Söndag - på denna dag kan du inte få en frisyr alls, du kan ändra ditt öde och din lycka är inte till det bättre.

Lunar haircut med zodiac tecken

Mest av allt, Månens placering i ett eller annat tecken på zodiaken påverkar frisyrningen, försök att förstå det mer detaljerat. Ett speciellt mån horoskop, som indikerar positionen av zodiacens tecken, kan erbjuda dagar som är gynnsamma för en frisyr.

Månens position i teckenet på Jungfru, Oxen, Stenbocken, den mest gynnsamma för att gå till frisören, efter att ha klippt håret längre, behåller en hälsosam utseende, styrka och skönhet.

Månen i Leo, Vattumannen, Skorpionen anses vara en ogynnsam tid för ett hårklipp, håret kommer snabbt att splittras och förlora sin form.

Månen i tecknet på cancer och fiskar saktar ner hårets tillväxt, men fyller dem med vitalitet och hälsa.

Tvilling och Vågen - Hårklippning under denna period har en positiv effekt på hårväxten, men påverkar inte kvaliteten och hälsan.

Haircut hår i Skyttens mån bidrar till förtroende, karriärtillväxt, även om håret växer snabbt, men blir styggt.

Månen i Aries främjar hårväxten, även om det kan påverka deras kvalitet. Hårklippning vid denna tidpunkt kan leda till dålig hälsa.

rön

Att följa dessa principer eller inte, i valet av hårklippets dag, bestämmer du, även om våra förfäder, inte för ingenting, betalade så mycket uppmärksamhet åt håret till deras skick och vård. Och dessa tecken har överlevt till våra tider. På ett ställe där med fullständigt förlita sig på vidskepelse är omkänner inte värda det, för "Varje man själv är en smed av sitt eget öde" och detta uttryck var också sagt av den romerska digaren 307 f.Kr.

Och det är viktigt att komma ihåg att utan högkvalitativ, systematisk (konstant) vård och en balanserad diet har vi inte friskt och vackert hår, oavsett vilken dag vi skulle gå för en frisyr!

När det är bättre att klippa håret - tips och tricks

En integrerad och långt ifrån den sista delen av utseendet hos varje självrespektande kvinna är hennes frisyr. Det spelar ingen roll om det kommer att bli den invecklade och komplexa skapandet av en frisör eller dyr modedesignering. Modetrender ger varje år de ljuvliga damerna möjlighet att experimentera lite med hårets längd och färg.

Vilken tid på året är det bäst att klippa håret?

När att klippa håret är bättre - bara du bestämmer dig. Kanske kommer denna tanke att uppstå spontant eller efter mycket tanke. Snygga korta hårklipp har alltid varit och fortsätter i trend. Det är en ganska rimlig åsikt att en högkvalitativ hårklipp "avlägsnar" från en kvinnas ansikte i flera år. Läkare trichologists argumenterar enhälligt att du kan ändra hårets längd när som helst på året. Detta påverkar inte deras struktur eller styrka.

Kan jag klippa mitt hår på vintern?

Myten att förändra frisyren eller förkorta krullarna på vintern är inte värt det, har länge blivit debunked av experter och av kvinnorna själva. Tillväxten på dina lockar beror inte på den yttre miljön och väderförhållandena. Genetik regler allt eftersom hårfolliklar härrör från fosterutveckling. Frågan om när det är bättre att ha ett hårklipp uppstår bara för att på vintern får kroppen mindre näringsämnen och det verkar som att håret växer långsammare. Detta är en overtro som inte borde vara besatt.

Vilken måndag är bättre att klippa håret?

Månen, som är en naturlig satellit av jorden, ändrar periodiskt sitt utseende, beroende på solens belysning. I vetenskapen finns en exakt definition av en sådan process - månens fas. Varje period påverkar väsentligt det allmänna tillståndet hos människokroppen och hårets struktur. I allt större utsträckning gör vi vår uppmärksamhet åt månskalendern, som beskriver tiden för passage av nattstjärnans huvudfaser, dess läge i förhållande till stjärnkonstellationerna. Med den här guiden kan du bestämma exakt när du ska skära håret enligt månskalendern. Astrologer gör sina avhandlingar separat för varje månad. Planerar en resa till frisören - läs deras rekommendationer. Det finns emellertid flera allmänna regler:

 1. När det är bättre att klippa håret, så är det med den växande månen - för snabb tillväxt trimma tipsen.
 2. Så att frisyrens form förblir perfekt så länge som möjligt - använd befälhavarens tjänster under den avvänjande månens period.
 3. Fullmåne och nymåne anses vara ett ogynnsamt ögonblick för någon manipulering av dina krullar.
 4. På rekommendation av samma astrologer är 9, 15, 23 och 29 månadagar extremt ogynnsamma för att ändra formen på den kvinnliga frisyren. Under denna period arbetar kroppens skyddsfunktioner inte i full styrka, vilket kan leda till uttömningen av energirauran. Ett möjligt resultat är inte bara en försämring av strängarnas kvalitet och tillväxt utan också en nedbrytning.

Vilken dag i veckan är det bättre att klippa håret?

När det gäller frågan, vilken dag i veckan är det bättre att ha en frisyr - här sammanfattas åsikterna från kända astrologer helt. Den mest positiva dagen för salongprocedurer som de kallar måndag. Även om många anser att den här dagen är svår, vågat ändra sitt utseende, kan du försöka ändra din inställning till miljön:

 1. Om du är överväldigad med depression, besök en frisör på tisdag. Att ändra bilden kommer att uppmuntras.
 2. Onsdag, torsdag och fredag ​​anses vara bra dagar att besöka mästaren. Dessa dagar är fyllda med hälsosam energi, vilket bidrar till framgång i affärer och i personliga relationer. Det här är precis när det är bättre att klippa håret.
 3. Du bör lyssna på läkarens uppfattning om stjärnorna med svaga krullar. Lördagshantering i stugan hjälper till att stärka och förbättra krillens tillstånd.
 4. Den enda icke lämpliga dagen i veckan för manipuleringar av något slag är söndag. Detta är en vilodag för hela kroppen. Fresta inte ödet.

Den bästa tiden att klippa håret

Gynnsam tid för ett hårklipp, du kan välja själv. Först och främst är det positivt, kommer från dig och din herre. Bra humör och professionellt arbete av en specialist under förfarandet ger dig stor tillfredsställelse, vilket kommer att pågå under lång tid. Valet av "din" frisör, som kommer att rekommendera att välja frisyr, är en mycket viktig aspekt i varje kvinnas liv. Om du söker råd från astrologer, associerar de en gynnsam period för salongprocedurer med månens rörelse längs zodiakonstellationerna av Jungfru, Stenbocken och Lejonet.

När kan jag klippa mitt hår?

Läkare trichologists rekommenderar att du uppdaterar din frisyr efter behov. Även långa krullar förutom noggrann vård kräver från tid till annan att trimma delade ändar. Gynnsam tid för att klippa hår enligt nationella tecken anses vara den växande månens period. Dina krullar kommer att accelerera deras tillväxt.

Är det möjligt att klippa håret under menstruationen?

Varje kvinna vet vilka "kritiska dagar" är. Hormonaljustering under denna period påverkar driften av alla kroppssystem. På grund av ökad produktion av talg, växer håret fett snabbare, vilket kan förstöra stylingen. Blodförlust och nedsatt blodcirkulation har en negativ effekt på follikelns struktur och tillstånd. Curls blir sköra och livlösa. Ytterligare manipuleringar med dem är extremt oönskade.

En bytbar stämning kan vara en dysfunktion. Vad du tyckte om idag kommer att göra dig besviken imorgon. Det är värt att överväga om det är möjligt att klippa håret i "dessa dagar". Slutsatsen föreslår sig själv. Månadsvis varar inte länge. Bättre att vänta. Men ur modernvetenskapens ståndpunkt kommer frisörens sax inte att göra mycket skada på dina lockor under menstruationen. Beslutet i detta fall är ditt.

Kan jag ha en frisyr på kvällen?

Det finns många vidskepelser och folktecken som är förknippade med olika typer av manipulationer i förhållande till vårt hår:

 1. Mörk tid på dagen är inte så passande för att besöka en frisör. Genom att ändra längden på krökarna kan du ändra livslängden eller klicka på problem.
 2. Dagens kvällstid är riket av negativ energi, som tillsammans med de krökta ändarna av "kretsar" länken mellan man och himlen.

All denna kunskap kom till oss från antiken. Moderna kvinnor spenderar mycket tid på arbete och familjärenden. Är det nödvändigt att klippa håret på kvällen om det är svårt att skära ut en extra minut på eftermiddagen? Du kan fly från overtro och stämma in på det positiva. Då kan ingenting och ingen störa dina planer. Kanske är din herre gratis exakt vid en senare tidpunkt, och frågan om när man ska klippa håret är bättre kommer inte att vara lika viktigt som frågan om vem som ska göra det.

När kan inte klippa håret?

Religion förbjuder att klippa håret på religiösa helgdagar (jul, påsk, treenighet etc.). Den här gången är inte för arbete, men för en ljus fest. Du bör inte ändra frisyren själv. Det förstör din energi-aura. Om du inte har vissa färdigheter i att arbeta med sax - riskerar du att förstöra ditt utseende under en längre tid. Negativt påverkar hårets tillstånd och naturliga sammanbrott.

När du bestämmer om dramatiska förändringar i ditt hår är det viktigt att du inte bara väljer rätt period eller dag för denna händelse. Det viktigaste är en positiv attityd och hälsosam optimism. På vilka dagar kan du klippa ditt hår - som beskrivits ovan, men när du inte ska göra det här:

 1. Försök att inte planera ditt besök på salongen på söndagar och inte lämpliga dagar på månskalendern.
 2. Undvik haircuts på dagar när månen är i stjärnkonstellationerna av cancer och skorpion.

När du kan och kan inte klippa håret enligt månskalendern - veckodagar, månad, år

Det har noterats att efter en spontan hårklippning kan håret växa snabbt, håll sedan sin form under lång tid, passa lätt in i en frisyr eller vice versa, bli olydnad. Man tror att det finns lämpliga och olämpliga dagar för hårklippningar. För att ta reda på när det är bättre att ha en frisyr, bör du titta på kalendern.

När ska man klippa håret enligt månskalendern

Välj perioden för frisyren:

 • Genomförandet av proceduren med den växande månen främjar snabbare hårväxt. För att få en frisyr vid denna tidpunkt bör rekommenderas till dem som vill ha långa lockar.
För att förstå när det är bättre att klippa hår, måste du be om hjälp från månskalans hårklipp.
 • Att förkorta håret under den avtagande månens period, enligt tecknet, hjälper till att sakta ner hårväxten. Detta är en negativ faktor för de som vill växa hår snabbare, men positivt om det är nödvändigt att behålla frisyrens form, vilket ofta kräver korrigering. Förbättringen av hårförhållandet anses vara ett plus för hårklippningen under denna period: de slutar falla ut, trassliga, dela upp, deras densitet ökar och glans uppträder.
 • Under nymånen för att klippa hår är oönskade. En person löper risken att förlora vital energi, vilket gör att hälsotillståndet försämras. De har till exempel aldrig rakat barn i nymånen innan.
 • Det är oönskade att ha en frisyr under sol- eller månförmörkelse. På detta sätt kan du negativt påverka inte bara hårets hälsa utan också det allmänna hälsotillståndet.

Kan jag klippa mitt hår på kvällen

Ursprunget till förbudet mot hårklipp i mörkret är kopplat till tron ​​att djävulen nu är aktiverad. Det räcker för henne att ta i besittning av en fingernagel eller klippa håret för att inducera skada. Korruption innebar problem, sjukdom.

Mer förnuftigt förklaras detta förbud av det faktum att man tidigare på kvällen, på grund av bristen på el, måste skära sig i skymning eller vid stearinljus, vilket är obekvämt.

Folkskyltar förbjuder tjejer att skära håret på kvällarna.

Eftersom detta blir orsaken till misslyckanden i hans personliga liv. Dessutom, folk som trimmas efter solnedgången, förlorar inte bara lycka till, utan också fysisk styrka. Om en person tror på andra världskrig, bör förbudet följas, eftersom självföreslagning spelar en stor roll.

Vilka dagar kan du klippa ditt hår

Lunar dagar är de mest fördelaktiga för hårklippningar:

 • Dag 5 - skärning av håret vid denna tid gör att du kan förbättra materialets välbefinnande.
 • Dag 8 - Förväntad livslängd, immunitet förbättras, självkänsla ökar.
 • Dag 11: intellektuell aktivitet, intuition förbättras, en person är utrustad med framsynsgåvan.
 • Dag 13 - charmen hos damerna som besöker skönhetssalongen ökar.
 • Dag 14 - du kan framgångsrikt klippa ditt hår och samtidigt öka ditt ekonomiska tillstånd, locka lycka till dina erbjudanden, stärka din auktoritet och din ställning i samhället.
 • Dag 19 - tiden är lämplig för att förkorta håret. Man tror att livstiden, tvärtom, förlängs.
 • Dag 21 - hårklippning bidrar till att ha gjort håret länge, kommer att se bra ut, dessutom kommer hans personliga liv att utvecklas framgångsrikt.
 • Dag 22 - förbättrar den ekonomiska situationen hos ägaren till en ny frisyr.
 • Dag 23 kommer att låta trimaren uppleva en känsla av lycka, tillfredsställelse med sitt utseende och självförtroende.
 • Dag 26 - en person kommer att känna sig glad, den övergripande situationen kommer att förbättras.
 • Dag 28 är idealisk för nya hårklipp och frisyrer. Utseende beundras.

Vilka dagar kan inte klippa håret

Biverkningar på månskalendern för frisyr är:

 • Dagarna är 9 och 10, efter att ha gått till frisören kan en allvarlig sjukdom uppstå.
 • Dag 15 - haircut kan påverka hälsan, orsaka huvudvärk, förvärra mentala tillstånd.
 • Dag 16: Förkorta inte strängarna, annars kan du inte undvika misstag i beteende, förlust av kontroll över dig själv.
 • Dag 17 - oönskade för manipulation av hår, sjukdomar, konflikter, psykiska störningar kan uppenbaras.
 • Dag 18 - Hårklippning vid denna tidpunkt blir en förutsättning för förlust av egendom, hälsa, komplikation i förhållande till miljön.
 • Den 20: e dagen är helt olämplig för hårklippning på grund av hotet av maktlöshet eller depression.
 • Dag 24 - hårklipp kan trycka på en allvarlig sjukdom.
 • Dag 25 - Under denna tidsperiod är en ökning av risken för att utveckla ögonsjukdomar förknippad med en hårklippning.
 • Dag den 29: intellektet kan minska och den trimmade personens energipotential kan vara uttömd.
 • Dag 30 - hotar med problem, efter att ha klippts blir fienderna mer aktiva.

Haircut curls i en olämplig tid - det är ett steg mot olyckor, livsroer. Det har också negativ inverkan på håret, dess struktur, vilket gör att trådarna blir svaga och livlösa.

Vilka dagar att välja för att skära olika tecken på stjärnteckenet

När det är bättre att skära kommer ditt hår att berätta för horoskopet för tecken på zodiaken:

 • Väduren. Du bör välja den dag då månen är i tecken på Leo eller Skytten. Det är önskvärt att månens fas på denna dag växte. Sign underkänner Mars. Tiden för speciell beskydd faller på tisdag. Och den här dagen är bra för att gå till frisören.
 • Taurus. Han är skyddad av Venus. Du måste gå till frisören när månen är i tecken på Stenbocken, Jungfrun eller Taurus. Fredag ​​är mest lämplig för förfarandet.
 • Gemini. Hans beskyddare är Merkur. Perfekt frisyrtid - när månen är i vågen, Vattumannen eller Tvillingarna. Delta i en frisör på onsdag.
 • Cancer. Det är bättre att ha en frisyr när månen är i Fiskarna, Skorpionen eller Cancer. För tjocka krullar lämplig tid för den avtagande månen. För dem som vill växa långt hår - tiden för den växande månen. För haircuts optimal måndag.
 • Leos rekommenderas att regelbundet klippa sina ändar, och det är lämpligt att göra detta på den växande månen som ligger i tecken på Leo, Väduren eller Skytten. Solen reglerar detta tecken. Söndag är bäst för förfarandet, även om andra tecken på denna dag inte rekommenderas att få en frisyr.
 • Virgo. Den bästa tiden för ett hårklipp är när månen passerar tecken som Jungfru, Stenbock eller Taurus. Kvicksilver kontrollerar detta tecken. Onsdagen är den perfekta dagen för Dev.
 • Libra. Vågen är styrd av Venus. De rekommenderas att besöka salongen på dagar när månen är i flygskyltar, såsom vågen, Tvillingar eller Vattumannen. Lämplig dag - fredag.
 • Skorpionen är bättre att besöka en frisör när månen är i skorpion, cancer eller fiskar. Tisdag är den mest framgångsrika dagen för en frisyr.
 • Skytten hårskärning är bättre att planera på torsdag. Den här dagen är patroniserad av Skytten. För evenemanget är också lämplig period när månen är i luften eller brandskyltar.
 • Stenbocken måste gå till salongen på lördagar, eller när månen är i tecken på Jungfru, Stenbock eller Taurus.
 • Vattumannen vandrar till frisören är bättre att planera på lördag, eller när månen är i Vattumannen eller Tvillingarna.
 • Fisken behöver haircut på torsdagen. Perioden då månen är i Skorpionen, Fiskarna, Vågen eller Taurus är också gynnsam.

Vilken tid på året att klippa ditt hår

Om formen går förlorad och ändarna är skurna, ser långt hår slarvigt och slarvigt ut. Mästare av frisör säger att du måste regelbundet (en gång var 3-4 månader) göra en frisyr för förnyelse och förbättring av långt hår.

Om håret inte är långt, rekommenderas inte resan till salongen att skjuta upp under så lång tid. Under denna period kommer hårklippningen att förlora form. Av denna anledning kan du inte välja en viss tid på året för att skära både långt och kort hår.

Om du behöver växa hår, då är det bäst att välja vinterperioden.

Detta betyder inte att håret i princip inte ska klippas på vintern, den här perioden är mer lämplig endast för att håret kan döljas under huvudbonad. Vid den varma årstiden kommer håret att växa tillbaka, och då blir det bara möjligt att ge dem önskad form.

Generellt är det nödvändigt att trimma håret minst en gång per år för att behålla en snygg och välskötts frisyr.

Vilken dag i veckan är bättre att klippa ditt hår

Man tror att inte bara tecknet på zodiaken påverkar hårets struktur och ödet hos en person vid skjuvning, men också en viss dag i veckan:

 • Måndag är lämplig för att dumpa en massa problem och negativitet.
 • Hårklippning på tisdag lovar öppnandet av nya horisonter, kan förändra svåra omständigheter till det bättre.
 • Miljön tillåter personen att uppdatera informationsfältet, kommer att bidra till nya kunskaper, kunskaper.
 • Torsdagen är gynnsam för att ändra bilden, hjälper till att hitta harmoni med världen och locka uppmärksamheten hos andra.
 • Manipuleringar med hår på fredagen kommer att förbättra utseendet på deras ägare.
 • Lördag främjar hälsosamt hår.
 • Söndag - svår dag är det bättre att avstå från att skära.

Är det möjligt att få en frisyr under menstruationen

Perioden av menstruationen i antiken hade en särskild betydelse för hårklippningar. Kvinnan vid denna tidpunkt ansågs vara "oren". Troen är att du inte kan få en frisyr under menstruationen. Även om i verkligheten inte är den ena med den andra.

Om du är osäker, bör vidskepliga människor avstå från frisör under menstruationen efter att ha väntat några dagar. Men från den fysiologiska sidan av förbudet att skära under menstruationen är det inte.

Är det möjligt att skära släktingar

Folk tillskepelse förbjuder att skära släktingar. Man tror att om barn skar sina föräldrar, förkortar de sina liv. En mamma ska inte skära sin dotters hår för att inte beröva henne lycka, och fadern ska inte avskära sin son av samma anledning.

Ett annat tecken förbjuder hustrun att skära sin man, eftersom de anses vara en enda enhet. Maka, skär hennes mans hår, deformerar sålunda sitt biofält, och detta kan förvandlas till sjukdomar, problem, äktenskapsbrott.

Huruvida man ska skära sig själv

Enligt gamla forensar är det förbjudet att skära sig. Detta hotar att förvärra det finansiella tillståndet, påverkar hälsan negativt. Man tror att om du skär ditt hår själv kan du ta med dig din egen död närmare, och ogifta tjejer som förkortar hårrisken blir kvar ensamma under en livstid.

Det är bättre att be om hjälp från en främling, inte en nära släkting, och skjuta upp frisyren till ett tillfälle, även om tiden för alla andra tecken är gynnsam.

När ska man klippa ett barns hår

Barnet ska klippa håret tidigare än att han blir 1 år gammal. Bättre när barnet blir ännu äldre. I gamla tider utfördes en hårklippning på 3 år, och ibland endast vid 7. Nu har detta omenet förvandlats och man tror att barnet ska rakas av alla hår på året.

Enligt tecken kan detta inte göras, eftersom barnet är berövat av vitalitet, och på grund av tidiga hårklippningar lär barnet senare, enligt populär tro, att prata med andra.

Är det möjligt att få en frisyr under graviditeten

Tecken förbjuder gravida kvinnor att skära hår. Enligt legender är spytt ─ en länk till kosmos, som är en energikälla för kroppen. Gravida kvinnor behöver extra makt att bära och föda barn.

Trimmar håret, den gravida kvinnan förlorar kontakten med naturen, och detta kan negativt påverka inte bara hennes hälsa utan också barnets hälsa. I Ryssland var gravida kvinnor förbjudna att förkorta håret.

Under sessionen

De flesta av de betraktade tecknen bildades i Ryssland. Modern student omen binder hårklipp och framgångsrikt leverans av sessionen. Det anses att det är omöjligt att skära håret under sessionen, eftersom minnet "skjuter" med det: allt som har lärt sig kommer att glömmas och du måste memorera materialet igen. Superstitious studenter skär inte håret före provet och tentor.

Misslyckade hårklippta dagar

Vissa dagar på månskalendern är inte lämpliga för frisörsförfaranden i allmänhet. Dessa är sataniska dagar, mer exakt 9, 15, 23, 29 dagar. För att inte orsaka sjukdom är det förbjudet att ha en frisyr på solens och månens solnedgångar.

Det rekommenderas inte att klippa håret på en söndag, eftersom lycka eller ens öde sameksisterar med håret. Det är bättre att hålla en söndagsklippning i händelse av att misslyckanden utövas. Då finns det en chans att lura ödet.

Det rekommenderas inte att besöka en frisör i dåligt humör. Det spelar ingen roll vilken dag det är i veckan, det är bara värt att flytta hårklippningen till en annan dag.

Att klippa håret när det är bättre: video

När det är bättre att göra en hårklippning, ta reda på i videoklippet:

Hårklippning per dag i veckan, se i videoklippet:

När är det bättre att klippa håret

Forntida tecken och riter i samband med hår

Hår är inte bara för skönhet. De är de egendomliga naturliga antennerna i vår kropp som leder kroppens osynliga livsgivande kraft. Det finns en legend som före hösten fanns en nimbus runt huvudet på en person (en sfärisk ackumulering av bioenergi, som vi nu bara kan beundra på ikonerna) och det fanns inget hår. De säger att huvudet på mannen var täckt med något som liknar fluffen som vi ser på huvudet av en nyfött baby. Och när en man föll i synd, växte den kosmiska energin om hans huvud tungt och blev till hår. De blev en länk mellan man och himlen tills han åter steg till sin himmelska utvecklingsnivå.

För hår behandlas noggrant. Att skära hår innebär att förändra ditt liv, det var väl känt i gamla dagar. Inte undra på ett stort antal ritualer i samband med denna procedur.

Magi till håret och alla problem som är förknippade med dem är mycket enkelt. Eftersom håret är källan till vår kosmiska kraft betyder det att allt som händer med dem förändrar den osynliga flodens gång, vilket tvättar oss med egna bioenergiböljor. Därför kan någon påverkan på håret förändras i en eller annan riktning, inte bara vårt utseende utan också hela vårt liv.

Reglerna som måste följas vid klippning av hår

För att inte förlora skallighet före tid och inte förlora din himmelska hälft i form av en skyddsängel, är det därför nödvändigt att följa vissa säkerhetsåtgärder vid skärning, att veta när och varför du gör det här.

Regel ett: Du kan inte lita på ditt hår för någon. Det bör komma ihåg att den person som skär dig, ändrar ditt biofält. Därför när du kommer till frisören väljer du en energisk och glad mästare, då kommer ditt liv efter hårklipp att förändras till det bättre. Ju äldre en frisör, desto starkare påverkar hans liv.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

När du är kroniskt otur av någon konstig anledning, är det vettigt att välja en mycket gammal och berömd herre, även om frisyren som han gör kommer att kosta dig dyrt. Men efter att ha besökt frisörsalongen kommer ditt liv att förändras dramatiskt. Och om du fortfarande beräknar tidpunkten för besöket förändras det inte bara, men förbättras.

Regel två: Det är bättre att inte klippa ditt eget hår. Även om du vet frisör bra, bör du inte försumma denna omen. Rötterna till denna "overtro" ligger i ett mycket viktigt problem: det är mycket svårt för en person att bota sig själv. Vem vet den starkaste psykiska. Oavsett hur stark och stark vilja en man kan vara, är det väldigt svårt för honom att korrigera deformationerna i sitt eget biofält, eftersom han återskapar dem med sådan deformerad energi.

Regel tre: Det anses att det är bättre om en person av samma kön skär dig. Faktum är att många recept av kärleksförklaringar är kopplade till hår, men problemet är inte bara i ren häxa. Under frisyren byter du de eteriska, astrala och mentala biofälten och som ett resultat av detta underlättas vi lätt för andras påverkan. Därför kan du leda till problem i ditt personliga liv om du gillar mästaren av ett annat kön med dig. Inte konstigt att Samsons bibelhistorier blev förstörda av en kvinna som skar av hans hår. En liknande omen är sant för kvinnor, bara vi pratar om manliga frisörer.

Regel Fyra: Kasta inte håret i vattnet. Titta på detta noggrant på frisörens, sedan tills åldern håller ditt hår frodig och hälsosamt.

Femte regeln: om du vill att ditt hår växer snabbare efter hårklipp, bör du göra ditt hår med en fullmåne. Om du vill att ditt hår ska ändra sina egenskaper lite - till exempel, du är inte nöjd med att de är förvirrade, olydiga - du ska gå till frisören i en avtagande måne. Men kom ihåg att efter en sådan frisättning kommer håret att växa tillbaka mycket länge. På den avvänjande månen är det också bra att ha en hårklippning, om du vill stärka hårrötterna och fördröja sin snabba förlust.

Regel sex: Håret kan inte skäras på de så kallade sataniska måndagarna (9, 15, 23 och 29 dagar enligt månskalendern), liksom i dagarna med sol och månförmörkelser. Efter sådana procedurer kan du bli sjuk eller, som de sa i gamla dagar, "skära av minnet och sinnet".

Regel sju: hur ditt liv kommer att förändras efter en hårklippning, visar veckodagen när de besökte frisören.

Måndag är en bra dag för en frisyr. Vid den här tiden kan du bli av med ett stort antal negativa känslor och olösta problem som har ackumulerats i livet. Dagen är gynnsam för färgning av hår.

På tisdag är det bättre att gå till frisören om du inte har tillräckligt med fysisk styrka eller viljan att lösa ett viktigt problem, om du saknar aktivitet eller torterar livets monotoni.

Torsdag främjar förändringar i relationer med andra, bidrar till en persons popularitet, vilket ökar hans lycka och välbefinnande.

Fredag ​​är en dag med skönhet. När du besöker en frisör på denna veckodag, ändrar du inte bara din frisyr, du ändrar ditt utseende. Om du är nöjd med hur du ser på denna dag i veckan är det därför bättre att du inte får en frisyr. Om du vill ha snyggare - besök frisören på fredagen när solen går till Stenbocken (24 december - 22 januari) eller Taurus (22 april - 21 maj).

Lördag är en bra dag för en frisyr. Håret på denna dag läker, och samtidigt tas du bort från dina karmiska skulder och synder.

På söndag är det bättre att inte klippa håret - du kan döda ditt eget öde eller lycka. Den här dagen är bra bara för kroniska förlorare - kanske ödet kommer att vara barmhärtigt och efter ett sådant förfarande kommer att förändras till det bättre. Men ingen kan ge garantier.

Den åttonde regeln säger att det inte räcker med att välja en bra dag för ett hårklipp, du behöver också det vara i harmoni med din egen födelsedag, annars kommer alla dagens gynnsamma tendenser att bli negativa.

Måndagen är harmonisk med torsdagen, fredagen och lördagens energi. Måndagens antagonistdag är söndag.

Om du föddes på tisdag är energierna torsdag, lördag och söndag relaterade till dig. Och makt och måndag och fredag ​​är ogynnsamt för dig. Fredag ​​är antagonisten för tisdag.

Onsdagen är styrkan på söndagen. Dess antagonist är torsdag.

Torsdagsrelaterade energier Måndag, Tisdag, Fredag, Söndag. Antagonist är hans miljö.

Fredagen ligger nära makt på måndag, torsdag, lördag, söndag. Hennes antagonist är tisdag.

Lördag är relaterad energi fredag. Hennes antagonist är söndag.

Söndagsstyrkorna är harmoniska tisdag och torsdag. Hans antagonist är måndag.

I antagonisternas dagar skäras håret när du är kramat av karmisk otur i alla delar av livet. Vanligtvis, efter en sådan frisättning för ett tag, verkar livet frysa för att göra en vändning, vilket leder dig till seger.

Vedic Moon-kalender hårklippningar

Vad synd att mycket av vad som var klart och förståeligt för våra förfäder nu glömt eller inte tas på allvar. Men våra förfäder visste att månfasen är ansvarig inte bara för ebb och flöde, humör, styrka, men också för hur framgångsrikt frisyrningen kommer att bli och hur det kommer att påverka det framtida livet.

Det var därför under antiken att ingen blev överraskad när frisörerna på vissa datum på månskalendern helt enkelt tog en fridag, för den dagen var det inte upp till hårklippningar. Månen påverkar också hårets tillstånd i allmänhet... månskalendern av hårklippning delar dagarna till gynnsamma och inte så.

Så hur är månskalendern ansvarig för framgången med frisyren?

För det första är månens fas fråga (alla har hört talas om detta).

För att håret växer snabbare, gör en hårklippning på den växande månen (1: a och 2: a fasen). En hårklippning på den avtagande månen kommer att stärka hårrötterna och förhindra deras snabba förluster, men de kommer att växa tillbaka ganska lång tid.

Nästa punkt, som uppmärksammar månskalendern haircuts - dagar i veckan.

Miljön (eller snarare, Mercury) aktiverar minne och intellekt, sätter nerverna i ordning, men på onsdag är det bättre att inte klippa frisyren för de som föddes på torsdagen.

Torsdag månskalender haircuts anser en bra dag. Det finns ett tillfälle att skära bort ditt förflutna och öppna nya horisonter. Men det gäller inte de som föddes på onsdagen - du väntade bättre.

Fredag ​​(Venus). En unik dag för hårklipp, för att du inte bara ändrar din frisyr ändrar du ditt utseende. Sålunda ökar sannolikheten för ödesdrivna bekanta och potentiella kontakter avsevärt. Men om du redan är nöjd med ditt utseende och också har en passionerad stil, välj en annan dag för hårklippningar, eftersom fredagen inte tolererar överskott och kan beröva dig intern balans. Kom ihåg att "det bästa är den godas fiende". Överdrivenhet blir alltid motsatt. Inte undra på att många religioner kallar för att hålla sig fast och att observera fasta på denna dag. Du borde inte få en hårklipp på denna dag född på tisdag.

Lördag är mycket bra för håråterställning, liksom avlägsnande av karmiska skulder och synder. Men inte för de som är födda på söndagen.

På söndagen är det den mest oturliga dagen som månskalendern för hårklippningar gör, där du kan skära av din lycka.

Och äntligen kan en mer detaljerad månskalender haircuts berätta om varje dag i månens cykel i detalj.

1: a måndagen - tillsammans med håret kan du skära livet genom att klippa det..

2: a måndagen är ogynnsam i den meningen att den drar rätter, skandaler, tvister mot en person.

3: e och 4: e måndagen är ogynnsamma för hårklippning på grund av möjliga psykiska och fysiska hälsoproblem.

Den 5: e måndagen är mycket fördelaktig för hårklippning, som ett hjälpmedel för att uppnå materiella fördelar.

Den 6: e och 7: e måndagen är inte heller det bästa för en hårklippning, eftersom de är fulla av försämring av hälsa och konflikter på jobbet och i familjen.

9-10: e måndag är inte så bra för en hårklippning, för fälld med försämring av det fysiska tillståndet.

Den 11: e måndagen har en hårklippning en positiv effekt på en persons intuition, hans känslor och framsynsgåvan.

12: e måndagen. Hårklippning är kontraindicerad: olycka, skada, fara för liv och hälsa är möjliga.

På den 13: e måndagen anser månskalendern av hårklippningar en glad dag, det kommer att bli förbättringar i utseende och personligt liv.

Hårklippning på den 14: e måndagen bidrar till framsteg i en persons professionella sfär i hans angelägenheter. Hans finansiella ställning förbättras, vinsten är möjlig. På jobbet - goda relationer med myndigheterna.

Under 15-16 måndagarna från hårklippningen kommer inte att användas. Snarare skadar. Haircut dessa dagar kan locka alla typer av problem, olyckor. En person tenderar att göra felaktiga slutsatser, misstag.

Den 18: e måndagen kan inte heller kallas en bra dag för en hårklippning. Möjlig förlust av pengar och egendom.

Vad kan inte sägas om den 19: e måndagen, som det direkta motsatsen till den 18: e.

På den 20: e måndagen är skärning av hår oönskade, eftersom det kan provocera depression.

Hårklippning på den 21: a måndagen är gynnsam för en person, eftersom det kommer att ge honom glädje och lycka till. Han kommer att vara säker, se bra ut och uppmärksamma.

Den 22: e måndagsdagen är en dag för att få energi och förvärva något konkret och materiellt. Inklusive extra pounds, förresten, så det här är ett dubbelkantat svärd.

Den 23: e måndagen ger en frisyr en person välbefinnande och möjlighet att förbättra livet. Dessutom kommer en hårklippning att förbättra hudfärgen. Personen blir mer hälsosam och vacker.

På den 24: e måndagen är det bättre att avstå från att skära eftersom detta kan locka till sjukdom.

Hårklippning på den 25: e måndagen är ogynnsam för en person, eftersom det kan leda till ögonsjukdomar eller förvärra patientens tillstånd. Hos människor kan ögatrycket öka, vilket leder till nedsatt syn.

Den 26: e måndagen är gynnsam för en ny frisyr. Med hjälp kan du locka glädje och lycka, förbättra ditt humör och bara känna dig lycklig.

Den 27: e måndagen är mycket bra för att klippa och förbättra humör och skapa en positiv attityd i livet.

På den 29: e måndagen är skärning av hår oönskade: månskalendern av hårklippningar tror att du idag kan ändra karma. Men det är inte känt på vilket sätt dessa förändringar kommer att gå.

Den 30: e måndagen är ogynnsam för att ändra frisyr. En frisyr på denna dag kan till och med medföra en dödsdöd.

Men kom ihåg att ingenting varar för evigt, och en olycklig frisättning kan lösas på gynnsammare måndagar. Lycka till i alla dina ansträngningar!

Tio hemligheter av korrekt och säkert frisyr

Hemlig en

Många människor väljer intuitivt sin frisör. Bara de litar på honom i håret. Och de är förresten helt rätt. Du kan inte lita på att göra en frisyr till den första frisören. Den här mannen, smart snyggande sax, förändras under vägen och ditt biologiska fält. Om du inte hittat "din frisör", kom ihåg att en energisk, godmodig mästare kan förändra ditt liv till det bättre, som om du laddar dig med optimism.

Ju äldre och mer erfarna stylisten desto starkare blir hans inflytande. Om du är en självständig person, är du van vid beslut och tar ansvar för dig själv, då sitter du bättre i en stol för en mästare som är samma ålder som du eller lite yngre.

Om du känner att du är kroniskt otur, som en svart rand har kommit, kontakta då en äldre och mer auktoritativ specialist. Låt den här hedrade quaferen ta dyrt sitt arbete, men genom att betala honom för en ny frisyr, kommer du inte ångra det. Bokstavligen direkt efter att ha lämnat barberaren, kommer ödet att ge dig den första trevliga överraskningen. Du kommer inte bara att glömma problemen, men anser att ödet är gynnsamt för dig, om du fortfarande väljer gynnsamma dagar att besöka salongen.

Andra hemligheten

Det finns en förklaring till folkmänniskor som uppmanar att aldrig skära sina egna strängar. Erfaren psykiker vet en viktig regel - det är omöjligt att positivt påverka ditt eget biofält. Faktum är att människor ofta överraskas: varför erkända magiker och all-seeing inte kan hjälpa sig själva, bota eller förändra sitt öde. Deras styrkor, viljan, låter dem läka andra, korrigera deformationerna av andras biologiska fält. Men med din egen är det okej. Eller konsekvenserna kommer att vara motsatta vad som är önskvärt.

Tredje hemligheten

Visste du att i process att skära dina eter, förändras metalliska och astrala biofält? Med andra ord är du, i frisörens stol, extremt utsatt för andras inflytande. Först och främst arbetar mästaren själv på dig.

Hemliga fyra

Även om du vet exakt när det är bättre att klippa håret, se alltid vad som händer med de snittade trådarna senare! Låt aldrig mästarna i frisörshallen slänga dem i vattnet. Om du följer detta råd, kommer du att kunna behålla krullens pomp och glans i extrem ålder.

Hemliga fem

Stärka, förbättra håret hjälper Lunar kalender haircuts 2017. Till exempel, när du vill så snart som möjligt växa dem, gå till frisören i fullmånadens dagar. För att förbättra ståndarnas tillstånd, till exempel för att göra dem lydiga, smidiga, kammade med lätthet, är besöket på salongen tidsbestämt till den tid då nattljusen är i ett avtagande stadium. Tänk på en nyans, efter en hårklippning som gjorts under den avvänjande månens dagar växer håret långsammare än vanligt. Visst är denna period bra för att stärka rötterna, hårlökarna, vilket hjälper till att förhindra förlust.

Hemlig sjätte

Månskalendern kan föreslå både gynnsamma dagar för en hårklippning och ange siffrorna i vilken kategorisk det inte rekommenderas att röra håret med sax. Enligt våra förfäders observationer är det bättre att inte göra en frisyr den 9, 15, 23, 29: e månaden, för att du kan ackumulera problem med minne och sinne. Avstå från haircuts år 2017 och behöver i dagarna med sol och månförmörkelser.

Sjunde hemligheten

Vilken dag i veckan är bättre att klippa håret

Var och en av veckodagen 2017 kan också ha en särskild inverkan på hårväxt och även på välbefinnande, ödet för den person till vilken de hör hemma:

 • Måndag: du kan säkert gå till salongen. Håret kommer att tolerera och klippa och färga. Och deras älskarinna under frisyrningen, "slänger" de ackumulerade negativa känslorna, bekymmerna, kommer sluta oroa sig för trivia, ganska mycket bortskämda hennes nerver.
 • Tisdag: En unik dag för dem som inte kan hitta styrkan att lösa ett problem eller fatta ett viktigt beslut. Också besöka frisören kommer att vara användbar för dem som lider av rutinen och letar efter nya ljusa intryck.
 • Onsdag: Enligt månskalendern haircuts är ett besök på frisören på denna dag värt att planera för de rastfria, gemytliga människorna. Det är dock också lämpligt för dem som bara vill ha lite romantik eller äventyrlig ande i sina liv. Till exempel träffa någon, gå på en spännande resa.
 • Torsdag: I mitten av veckan visas manipuleringar med hår för dem som vill skapa relationer med andra, som drömmer om popularitet och berömmelse. Eller kanske vill hon bara övervinna alltför blygsamhet och isolering.
 • Fredag: Det här är en speciell dag när du kan drastiskt förändra ditt utseende.

Man tror att om du är nöjd med din egen reflektion i spegeln, så på fredag ​​är det bättre att inte experimentera med frisyrer. När du tvärtom vill förvandlas till det bättre, välj då speciellt lyckliga dagar (fredagar) under perioden medan solen flyttar till Stenbocken (från 24 december till 22 januari) eller till Taurus (22 april-21 maj).

 • Lördag: den här tiden rekommenderas för bildändringar. Den nya frisyren kommer att bli framgångsrik, strängarna kommer att få en hälsosam glans och styrka. De försäkrar att tillsammans med korthårigt hår på lördag kan du "ta bort" skulder och synder från hela kappans karma.
 • Söndag: månskalendern av haircuts 2017 rekommenderar inte kategoriskt denna dag att till och med tänka på nya frisyrer, annars kommer förmögenheten att vända sig bort från dig. Om det emellertid så kroniskt otur kan du bestämma dig för att experimentera - det är på söndagen att titta på salongen för att ändra bilden. Kanske ditt nya utseende kommer att hjälpa ödet att göra en tur till det bättre?

Hemlig åttonde

Det räcker inte att välja en lycklig dag i veckan för en hårklippning. Du måste också analysera hur det hänför sig till din födelsedag. Det visar sig att det finns dagar av antagonister som gör alla positiva effekter av ett hårklipp till rent negativt och till och med farligt!

 • Till exempel, om du föddes på måndag är dina dagar att besöka en skönhetssalong: torsdag, fredag ​​och lördag. Söndag är det värsta ögonblicket.
 • Folk som är födda på tisdag rekommenderas hårklipp på torsdagar, lördagar och söndagar. På fredagar är det bättre att inte störa vegetationen på huvudet.
 • Söndagar är harmoniska för barn av miljön, och torsdagar är kontraindicerade.
 • Född på torsdagen hjälper energin på måndag, tisdag, fredag, söndag. Men onsdagen är antagonistens dag.
 • Född på fredag ​​- gynnsamma dagar: måndag, torsdag, lördag, söndag. Antagonist anses vara tisdag.
 • Din första födelsedag föll på lördag, då fredagenergin skyddar dig också, men söndag kommer inte att lyckas med det önskade resultatet.
 • Och slutligen, alla som ser det vita ljuset på söndagen måste komma ihåg när de ska skära sitt hår, att de har framgångsrika dagar - tisdagar och torsdagar. Men på söndag är måndagar kontraindicerade.

Och igen finns det inga regler utan undantag. Lunar kalender hårklippningar 2017 rekommenderar att gå till frisören under de "dåliga" dagarna, om allt inte limmas, fortsätter bara karmiska misslyckanden. Det visar sig att efter att ha bytt frisyren på en sådan dag verkar livet vara långsamt ett tag, men då gör ödet en plötslig och oväntad tur som leder till segrar och lycka!

Hemlig nionde

När det är bättre att klippa håret, hur man accelererar tillväxten och stärker år 2017, kommer det att leda månens position i himlen. Mycket beror på zodiakonstellationen där nattljuset är.

Väduren. När månen i det här tecknet är det bättre att skjuta upp den nya frisyren. Frisörmanipulationer under denna period har praktiskt taget ingen effekt på hårets allmänna tillstånd. Men människokroppen reagerar dåligt på dem, och immunsystemet kan misslyckas eller kroniska sjukdomar kan förvärras.

Oxen, Jungfrun och Stenbocken - en bra tid att besöka en stylist. Perfekt kommer det att visa sig, och frisyren och låsen kommer lätt att ge till läggning. Dessutom kommer de att växa aktivt, och deras tips är mindre utsatta för tvärsnittet.

Tvilling och Libra är lufthoroskopskyltar. Kanske är det därför, under deras "regeringstid" i månen, volymetriska, luftiga hårklippningar som är utmärkta. Dessa gynnsamma dagar kan användas om du vill påskynda hårväxten.

Cancer och Fiskarna. När du har ett mål, så länge som möjligt för att hålla tydliga konturer av ett hårklipp, och ge ditt hår näring och styrka, använd sedan perioden medan månen är under påverkan av dessa stjärntecken.

Lev. Enligt kalendern för haircuts för 2017 är det här inte den bästa tiden att besöka befälhavaren om du är nöjd med ditt liv och trivs bra. Men om du är mired i problem och olyckor faller på ditt huvud, prova lyckan - byt frisyr. Kanske då kommer i din öde de önskade förändringarna till det bättre?

Skorpionen. Detta tecken i månen lovar inte gynnsamma dagar för hårklippningar, för med sin intrig, stör Scorpio oförutsägbart i hans personliga liv. Det betyder att efter en frisör kan du både förbättra din relation med en partner och förvärra problem och missförstånd mellan dig.

Skytten. Lunar kalender hårklippningar 2017 rekommenderar användning av Skytten inom professionellt område. Det innebär att en frisyr enligt horoskopet kan bidra till din karriärtillväxt. Det ger dig förtroende, och du kommer att kunna uppnå framgång, för att vinna den förtjänta auktoriteten bland kollegor.

Vattumannen. Rusa inte till barberaren under Aquarius "regim". Du kommer vara olycklig med mästarens arbete och hans hårs tillstånd.

Hemlig tionde

Påverkan av tecknet på horoskopet på födelsedagen

Om du följer alla regler är det inte tillräckligt att välja fördelaktiga dagar för ett hårklipp, en annan hemlighet av en lyckad frisyr, dess form, längd och jämn färg i harmoni med tecknet på stjärnteckenet som personen föddes i. I månskalendern av hårklippningar kan du hitta vanliga egenskaper hos stilar som hjälper intensivt relä och utnyttjar kosmos energi.

Transit av månen på tecknet av zodiaken

Månens läge i förhållande till tecknen på stjärntecken påverkar också hur håret kommer att verka efter att ha klippts på en viss dag. Tänk på månens påverkan på hårets tillväxt och hälsa och organismen som helhet, när den är i vissa tecken på stjärnteckenet.

Brandskyltar

Månen i Väduren. Eftersom månskalendern skär håret är den här dagen inte särskilt önskvärt att klippa håret. Håret kommer inte att lida av detta, men immuniteten kan försvaga.

Månen i Leo. Gå till frisören denna dag, du garanterar dig i förväg ett storslaget och lyxigt hår. Men en frisyr på denna dag lovar förändringar i livet, så om du mår bra, är det bättre att välja en annan dag för en hårklippning.

Månen i Skytten. Hårklippning på denna dag direkt på håret har ingen direkt effekt men lovar framgång i affärer, förändras till det bättre i karriären och erkännande av kollegor.

Luftskyltar

Månen i Tvillingarna och Vågen. Efter en hårklippning i en av dessa dagar kommer håret att vara fluffigt och luftigt, växa snabbt.

Månen i Vattumannen. Att få en frisyr på denna dag är oönskade, eftersom det senare kan håravfall börja.

Vattenskyltar

Månen i cancer. På dessa dagar rekommenderas inte bara att ha hårklippning utan också att tvätta håret, eftersom håret efter dessa händelser blir styggt och frisyren inte håller sin form alls.

Månen i Skorpionen. Om det finns en möjlighet, är det bättre att avstå från att skära den här dagen, eftersom det lovar oförutsedda förändringar - det personliga livet kan gå upp och försämras mycket. Bättre att inte leka med eld.

Månen i Fiskarna. Både en hårklippning och shampooing i dessa dagar kan orsaka mjäll.

Jordskyltar

Månen i Oxen, Jungfruen eller Stenbocken. Dessa dagar är bäst för skärning. Efter det växer håret inte bara bra, men splittrar också mindre, stärker, och deras struktur blir mycket bättre. Och när månen är i Jungfrun är det dags för hårfärgning och perm.Nästa Artikel
Hur accelererar hårväxten och ökar deras fluffighet med hjälp av hemskrubb med salt?