Lunar hair coloring kalender - vilken dag att välja?


Det antas att hårfärgning på en bra dag inte bara håller skuggan länge, men ändrar också livet för en kvinna till det bättre. Hur man väljer en bra dag för att gå till skönhetssalongen? Astrologer rekommenderar att följa månakalendern. Enligt deras åsikt beror dagens natur och dess inflytande på en person i stor utsträckning på vilken fas Månen är i och vilken Zodiac tecken kontrollerar denna dag.

När är det bäst att färga håret?

Den mest fördelaktiga perioden för färgning är de dagar då månen är i en växande fas. Vid denna tidpunkt blir nattljuset i fart, vilket innebär att alla förändringar och experiment med utseende kommer att gynna. Dessutom blir kroppen starkare och mer mottaglig under denna period, vilket innebär att pigmentet absorberas bättre och kommer att behålla sin ursprungliga färg under en längre tid.

Perioderna när månen är i stjärntecken på Jungfrun och Leo är också bra för att måla hår. Att ändra bilden och frisyren dessa dagar lockar lycka till kärlek och pengar.

Det rekommenderas inte att gå till frisörsalongen på den avtagande månen - färgen kommer snabbt att tvätta bort och håret blir matt och sprött. Vid fullmåne kan alla salongprocedurer påverka hälsan och känslomässigt tillstånd negativt. I den avvänjande månens fas rekommenderas det inte att ändra bilden - förändringar i utseende kommer att locka till misslyckanden och tomma ansträngningar.

Misslyckade dagar betraktas också som månens perioder i Fisk och Cancer - Under denna period kommer eventuella manipuleringar av håret att locka förluster och onödiga finansiella kostnader.

Vi tittar på månskalendern (instruktion)

När du väljer en lyckad dag rekommenderas att vara uppmärksam på månens dag. Det finns dagar när det är absolut omöjligt att färga håret - i sådana dagar kan du bli värre. På vilka dagar färgar inte skadar hälsa och hår, men tvärtom kommer att locka lycka till och göra bilden ljus och elegant?

Först måste du se vilken månedag som kommer. För att göra detta, öppna vilken månskalender som helst, till exempel på denna sida. Observera att tiden där är angivet Moskva!

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 och 8 måndagar anses vara framgångsrika för hårfärgning. Håret blir mer smidigt och lättsamt, vilket gör det möjligt att utföra några manipuleringar med dem. Dessutom kommer frisören i dag att förbättra personlig energi, öka förtroende och locka lycka till.

9 måndag är inte lämplig för hårfärgning. Den komplexa energin i denna dag kommer att locka till misslyckanden, och du kommer inte att vara nöjd med din nya väg.

10 och 11 dagar i månskalendern är ogynnsamma för färgning. Under denna period är en minskning av energinivån sannolikt, vilket kan medföra sjukdomar och migrän.

12: e, 13: e, 14: e och 15: e dagarna i månskalendern anses vara framgångsrika. Den enda regeln är att ljussättning dessa dagar inte rekommenderas.

16 och 17 måndagar, kan du säkert gå till frisören. Denna tidsperiod kommer inte att medföra något dåligt. Dessa är neutrala dagar för färgning av hår.

Den 18, 19, 20, 21 och 22 måndagen kan hälsotillståndet vara lite skakigt. Så besök skönhetssalonger vid den här tiden är inte värt det.

23 måndag ger inte något farligt. Du kan utföra några salongprocedurer.

24, 25, 26 och 27 måndagar är ogynnsamma för färgning av hår. På grund av att du går till frisören kan du ha problem med ditt hår - de kommer bli spröda, torra och börjar falla ut.

 • Den 28, 29 och 30 måndagen rekommenderas också att undvika hårprocesser. Det är bäst att göra restaureringen av hårstrukturen eller göra en välvårdsmask.
 • Att välja en bra dag för färgning enligt månskalendern hjälper dig att inte bara bibehålla friskt hår, utan också förbättra de positiva egenskaperna hos karaktären, samt locka lycka till i affärer.

  tips

  Det finns många tecken, enligt vilka du kan välja rätt dag för att besöka en stylist. Byt hår och färg hår är bäst i gott humör. Du bör inte kontakta en specialist om du känner dig sjuk eller känner negativa känslor. Det antas att tillsammans med färgen i ditt hår absorberas och din negativa energi.

  Under graviditeten är det omöjligt att färga hår, annars kan det skada barnet. Detta tecken har sin vetenskapliga rationale. Färgkemikalier kan orsaka allergier hos barn. Men experter säger att färgning av hår inte rekommenderas endast under första trimestern, eftersom barnets organs nu bildas.

  Färg inte håret under menstruationen. För det första kan färgen inte ligga ner på håret. För det andra kan resultatet av färgning vara helt annorlunda. Under menstruationsperioden förekommer mycket processer i kvinnans kropp, vilket förhindrar att färgen fixeras.

  Tecken på veckodagen

  Man tror att resultatet av färgning och hårets hälsa beror på veckodagen och månfasen. Varje dag i veckan påverkas av en viss planet, som bestämmer dagens natur.

   Måndag är en hård dag, men inte för att gå till en skönhetssalong. Vill du bli av med dåliga tankar, dåligt humör och irriterade problem? Gå till färgen. Denna dag styrs av månen, som kommer att borsta bort alla dina motgångar som en hand! Här behöver du bara måla dig själv, eller be om att färglägga en älskad, eftersom frisörens energi kan skada ditt emotionella tillstånd.

  Tisdag bekräftar Mars. Resultatet av färgning kanske inte passar dig den här dagen. Dessutom kommer du tillsammans med den nya bilden från skönhetssalongen att bära bort ett dåligt humör och en aggressiv attityd som kommer att pågå under lång tid.

  Onsdagen är Mercury-dagen. God dag för hårfärgning. Du kommer att kunna attrahera nya intressanta människor i ditt liv och lära dig också mycket nya saker. Dessutom kommer hårfärgning i mitten av veckan att göra dig till en mer positiv och sällskaplig person.

  Torsdagen är styrd av Jupiter. Hårfärg på denna dag kommer att bidra till att utnyttja rymdstöd i din karriär, samt hjälpa till att lösa brådskande problem och bidra till att förbättra den ekonomiska situationen.

  Fredag ​​är Venus, planeten för skönhet och kärlek. Kanske är det här den lämpligaste dagen för att ändra bilden. En resa till salongen kommer att förändra livet till det bättre, göra dig ännu mer feminin, attraktiv för män och ge positiva känslor.

  På lördag bör du inte färga ditt hår, eftersom Saturnus är en patetisk och kontroversiell planet som bekämpar denna dag. Färgning kommer att locka nya problem, dåligt humör och göra dig stängd.

 • Söndagen styrs av solen. Salonprocedurer på den sista dagen i veckan är ogynnsamma i alla aspekter. Du kan skrämma lycka och lycka bort.
 • Vi rekommenderar att du tittar på videon - "När ska du klippa och färga håret. Månskalender ":

  Lunar kalender hårklippningar för idag

  Vänta ett tag med en hårklippning. Att ändra frisyrens längd eller form kan locka till sig sjukdom. För färgning väljer du naturliga toner. På denna dag, gör inte hår. Lös bara upp håret och lämna det utan att krulla. Tillbringa tidsförstärkningsprocedurer.

  Månens inflytande 26 november 2018

  19 måndag

  19 måndag - ogynnsam tid att besöka frisören. Skärning av hår på denna dag är oönskade. Hårklippning kan leda till hälsoproblem.

  Det rekommenderas att byta hårfärg endast till naturliga nyanser. Detta kommer att förbättra dagens negativa energi.

  Dramatiskt förändra frisyren är inte värt det. Det är bättre att lämna håret loss.

  Avtagande månen (fas 3)

  Månadens tredje fas är en lämplig period för att experimentera med hårfärg, eftersom färgämnet inte kommer att hålla länge. En frisyr dessa dagar kommer att bevara hårets hälsa, men sakta ner deras tillväxt.

  Månen i cancer

  Månen i tecknet på zodiak Cancer - inte den bästa tiden för ett hårklipp. Du behöver bara klippa hår för dem som vill minska vårdnaden av släktingar över sig själva. I andra fall är det lämpligt att inte besöka frisören.

  Under denna period är det svårt att sätta håret i en invecklad frisyr. De smuler, trots alla ansträngningar. Därför är det bättre att göra det enklaste alternativet - svansen eller lämna håret loss.

  Det rekommenderas att ta hand om hårets hälsa och applicera en näringsmask.

  måndag

  Måndag är en lovande dag för hårklippning, speciellt för de personer som upplever svåra tider i sina liv.

  Månskalendern av hårklippningar idag hjälper till att ta reda på hur gynnsamt det är att klippa håret på den dagen, byta färg, byta frisyr, göra en perm och utföra hälsoprocedurer. Han föreslår vilka resultat som experiment med håret under denna period. Klippkalendern tar hänsyn till månens fas, månens faser, månens position i förhållande till stjärnkonstellationerna, veckodagen för hälsa och hårväxt.

  När är det bättre att färga ditt hår

  Vet du, mina kära tjejer, att håret ska färgas, med hänvisning till kalenderkalenderns datum. Då kommer allt att träna och kommer inte att plåga sjukdomen. Jag föreslår att du lägger till den här sidan i dina favoriter, eller skriv ut den eller helt enkelt skriva om siffrorna så att denna information alltid ligger till hands vid det aktuella ögonblicket.

  Låt oss se vilka dagar i månskalendern det är bättre att färga ditt hår:

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 måndagar. Den växande månen är särskilt gynnsam för hårfärgning, hårklippningar och olika återvinningsförfaranden.

  9 måndag. Det är lämpligt att inte färga håret, du kan bara tillämpa korrigerande förfaranden.

  10, 11 måndagar. Det rekommenderas att skjuta upp målning och eventuella skadliga effekter på håret.

  12, 13, 14, 15 måndagar. Det här är mycket gynnsamma dagar för hårklippningar, färgning och olika hårbearbetningar.

  16, 17 måndagar. Dessa dagar anses vara neutrala i den meningen.

  18, 19, 20, 21, 22 måndagar. Skadliga dagar för att måla hår.

  23 måndag-neutral.

  24, 25, 26, 27 måndagar. Dessa dagar bör du inte färga håret.

  28, 29, 30 måndagar. Under denna tidsperiod måste du avstå från förändringar i håret och det är allmänt skadligt att färga håret.

  Den perfekta tiden: när är det bättre att färga håret

  Vid färgning av hår är det viktigt att välja inte bara ett bra verktyg, men också den rätta tiden. Valet av önskad dag beror på månskalendern, och på typen av färgämne och på hårets tillstånd. När är det bättre att färga håret så att färgen är jämn, ljus och varar så länge som möjligt?

  Framgångsrik hårfärg beror till stor del på olika tidsfaktorer.

  - Färgämnets verkningsperiod. Var noga med att vara uppmärksam på förpackningen av det förvärvade färgämnet. Ett tintingschampo varar bara två veckor, en halvbeständig färg - en månad, en resistent - två. Det är nödvändigt att färga ditt hår vid dessa intervaller.

  - Färg exponeringstid. Det beror inte bara på den avsedda nyansen, utan också på hårets tillstånd. De sköra, skadade lockarna kommer att målas i en ljusare färg och de blir mycket tunna. Exponeringstiden bör förkortas eller läka håret i förväg med närande masker, för att skära delade ändar.

  - Senast huvudtvätt. Vilket hår är bättre att färgas, rengör eller smutsigt? Moderna sparsamma medel föreslår färgning för rent hår: smuts och fett gör det svårt att få en enhetlig nyans. Om allvarlig missfärgning förväntas, bör du tvätta håret dagen före proceduren. Och bara schampo utan att använda balsam för att förhindra hudirritation.

  Efter färgning, använd shampoo först efter tre dagar.

  Det anses att det är att föredra att utföra några manipuleringar med håret när månen växer, speciellt från den första till den åttonde måndagen. På den nionde måndagen bör färgning kasseras, det är bättre att göra en närande regenererande mask. De följande två måndagen är inte heller värda att göra några traumatiska hårbehandlingar.

  Från den 12 till den 15: e måndagen - en gynnsam tid att byta skugga och form av hår. De kommande två dagarna är neutrala. Och från den 18: e måndagen, när jordens satellit förlorar sin fullhet, rekommenderas det inte att färga håret: en stabil effekt fungerar inte, det kan till och med orsaka allvarliga skador på krullarna.

  Kan jag färga mitt hår under graviditeten eller på kritiska dagar när en kvinnas hormoner förändras? Om färgen är organisk eller naturlig, orsakar inte allergier, så finns det inga hinder för missfärgning. Använd inte ihållande färger med stark blekningseffekt under graviditetens första trimester, när fostrets inre organ bildas och seriösa hormonella förändringar uppstår i kroppen.

  Hur länge den vackra skuggan och glansen på krullarna kommer att bevaras beror inte bara på den ideala tiden utan också på vård efter färgning. Använd speciella schampon och balsam, och efter tvätt, skölj håret med kallt vatten.

  Hårfärgskalender

  Man tror att hårklippningen och hårfärgningen inte bara förändrar kvinnans utseende utan också hennes aura och biofält. Från tidigt omgång var representanterna för den vackra halvan av mänskligheten mycket allvarliga för processen att ändra hårets längd eller färg, för det trodde att en kvinna ändrar sitt liv från det här ögonblicket, men i vilken riktning, positiv eller negativ, berodde på den fas i vilken månen var vid den tiden.

  Så till exempel antas det att den mest gynnsamma perioden enligt hårfärgskalendern och hårklippningen är månens första och andra faser - perioden efter fullmånen när den himmelska kroppen börjar växa.

  Av särskild betydelse alltid avskild i barnets första frisyr, eftersom det var hon som enligt månskalenderens anhängare bestämmer hårets tillstånd och deras energi i framtiden. Den bästa tiden för att trimma barn anses vara den växande månens period, belägen i Libra eller Leo.

  För närvarande är många kvinnor skeptiska över hårfärgskalendern, men de flesta företrädare för skönhetsindustrin är seriösa i denna fråga och, beroende på månens cykel, planerar ett schema för kosmetiska tjänster - hårklippningar, epileringar och färgämnen för många Hollywood-stjärnor.

  Hårfärgskalender: praktiska tips

  Perioden när månen är i sådana stjärntecken som Taurus, Leo, Jungfrun, Stenbock eller Vågen är det bästa för hårskärning, som utförs för att återställa strukturen och maximera tillväxtens acceleration.

  Kvinnor som vill ha vackra lockar, det är bäst att utföra ett krullande hår under den avvänjande månen, som bor i Leo eller Taurus. Trots det faktum att skönhetsindustrin erbjuder ett brett utbud av tjänster för att omvandla jämnt sparsamt hår till frodigt lockigt hår, är det bättre att föredra ett biowave hår, vilket, till skillnad från det kemiska, är en mer mild metod.

  Enligt kalendern för hårfärgning och hårklippning är en gynnsam period för hälsoprocedurer, oavsett keratinisering eller biolaminering, utförd i salonger eller med användning av näringsmaskor hemma, månens vistelse i stjärntecken Jungfrun.

  Man tror att håret trimmas i fullmåne, växer tjockt och lättsamt, blir inte förvirrad och inte trycker, vilket sparar tid på styling. Kvinnor som vill stoppa nedfallet och stärka rötterna, enligt månskalendern hårklipp och hårfärgning, bör förbättra sitt utseende på den minskar månen. Den enda nackdelen med hårklippningen under denna period är det ögonblicket att håret kommer att växa mycket långsammare.

  De mest ogynnsamma dagarna, enligt månskalendern, för skärning och färgning av hår är månens vistelse i stjärnteckenet Fisk, Cancer och Väduren. Man tror att under den här perioden kan förekomma ragg och hårdhud, kommer restaureringen av sin struktur att sluta, ändarna börjar splittras och mjäll kommer att uppstå.

  Det är möjligt att säga med noggrannhet, oavsett vilken dag i veckan och månens färgfärg har tilldelats, kvaliteten på den använda färgen såväl som professionelliteten hos master frisören kommer att ha störst inverkan på det slutliga resultatet av förfarandet. För att bevara hårets struktur och få ett positivt resultat är det bättre att använda professionella färger på icke-ammoniakbasis av kända tillverkare som ansvarar för kvaliteten på sina produkter och utföra förfarandet med en beprövad mästare.

  Lunar hårfärgning: dagar i veckan

  Förutom fasen och tecknen på zodiaken, där månen bor, påverkar tillväxten, densiteten, glansen och hälsan av håret också veckans dagar, som alla har sin egen patronplanet.

  I samband med hårfärgskalendern ger denna indikator dig möjlighet att välja den mest fördelaktiga dagen att besöka frisören. Det är viktigt att veta att den dag som planeras för skärning eller färgning bör harmoniseras med födelsedagen, annars kan förfarandet leda till exakt motsatsen till det förväntade resultatet.

  Så månens skyddshelgon är månen - skärning och färgning på denna dag hjälper till att bli av med de ackumulerade negativa och ledsna tankarna, men född på söndag, tisdag och onsdag rekommenderas det inte att utföra proceduren.

  Enligt månskalendern, hårfärgning och hårklippning är tisdagens skyddshelgon planeten Mars - efter proceduren bör denna dag förbättra din hälsa, bli aktiv, mod och kraft, visa god vilja. De som är födda på fredag ​​eller måndag bör emellertid undvika tisdagar, eftersom resultatet blir förtvivlan, en tendens till SARS och huvudvärk.

  Färgning av håret enligt månskalendern på onsdag, vars beskyddare är Merkurius, kommer att förbättra minnet, återställa nervsystemet, öka effektiviteten och lärbarheten och aktivera logiskt tänkande. Att undvika denna dag i veckan är värt att födas på torsdagen.

  Torsdagen är Jupiters skyddshelgon - en frisyr på denna dag kommer att ge välbefinnande och popularitet, lösa omedelbara problem och förändra relationer med nära och kära, men inte de som är födda på onsdagen.

  Hårklippning och hårfärgning på månskalendern på fredag, under kontrollen av planeten Venus, kommer att förändra hela livet i allmänhet, kommer att med stor lycka, nya bekanta och ödesdigra möten. Visas på ljuset på tisdag är bättre att inte dyka upp i barberaren den dagen.

  Saturnus, sabbats skyddshelgon, har en gynnsam effekt på både hårstrukturen och den fysiska och psykologiska situationen hos personen som helhet, men inte för de som är födda på söndagen.

  Den minst gynnsamma dagen för skärning och färgning av hår anses vara söndag, vars skyddshelgon är solen. Har du avskuren håret på denna dag, kan du göra din lycka bort från dig själv, locka till problem och negativa situationer.

  Det är viktigt att veta att i de "sataniska" dagarna och under en månförmörkelse i allmänhet borde du förbi frisörsfesten, född på alla dagar i veckan.

  Hårfärgskalendern som helhet har ingen vetenskaplig bevisning, men det är värt alla att bara försöka bestämma sig själv om denna teknik är effektiv.

  När kan jag färga mitt hår enligt månskalendern

  Från och med tidens tider trodde människor att de himmelska kropparna påverkar livet för en jordisk person. Denna världsutsikt har ännu inte blivit vetenskapligt bekräftad, men hittills har många uppmärksammat det faktum att energibalansen på vissa dagar störs. I synnerhet faller detta ofta samman med månfaserna.

  Färgning med fokus på månen kommer att bidra till att skapa en bättre livsstil

  Moon funktioner

  Energipåverkan av nattlyset

  Månen är en magisk planet med en speciell energi.

  Beroende på sin fas känner en person speciella vibrationer:

  1. I vissa perioder kan det finnas en nedbrytning, nervös spänning, en önskan att bryta sig.
  2. I andra framträder diametralt motsatta känslor.

  De så kallade "exacerbations" -människorna möter under konfigurationen av den himmelska kroppens position. Forskare kallar den här gången "Kvartalsförändringen".

  I astrologi är de fyra poäng:

  • nymåne;
  • 1: a kvartalet;
  • fullmåne;
  • förra kvartalet.

  Fullmånens energi kan göra till och med den mest uppmätta damen brutal

  Månfaserna finns i sin tur 8:

  • Nymåne;
  • halvmåne;
  • 1: a kvartalet;
  • konvex;
  • fullmåne;
  • spridning;
  • sista kvartalet;
  • balsamic.

  Dessa perioder har en annan inverkan på människokroppen, beroende på kön.

  • försämring av hälsan
  • arg på andra
  • irritabilitet;
  • fördomar i domar.

  Men det visar sig att månens position kan påverka inte bara humör och hälsa.

  Forskare hävdar att stjärnan också kommer att påverka:

  • skönhet;
  • öde;
  • verklig oro
  • nya början;
  • angelägenheter med andra etc.

  Frisörsbehandlingar i vissa dagar i månaden är gynnsammare, hos andra - mindre. För att förstå när du ska färga ditt hår - månskalendern måste vara korrekt "läs".

  Planera din färg med månskalendern.

  Var uppmärksam! Nu finns det ett stort antal applikationer där du kan ta reda på i förväg tips om färg / frisyr. Även denna information presenteras fullständigt på webben.

  Lunar kalender: aspekter av medvetenhet

  Månens väg genom stjärnkonstellationer

  Huvuddragen i månskalendern är dess längd, vilket är medeltal 29,5 dagar.

  Under denna tidsperiod har stjärnan tid att korsa 12 stjärnkonstellationer:

  I varje månad är försenad med 2-3 dagar.

  Var uppmärksam! Det finns också ett mellanrum mellan stjärnkonstellationerna, som kallas "Måne utan kurs". Det kan vara från flera minuter till flera timmar.

  Det nya månåret heter "kinesiska". Medeländarnas invånare, även några andra asiatiska länder, hedrar honom mer än den kalender som antagits i väst.

  En gång om året ändras datumet för hans ankomst. Till exempel, 2014, föll helgen på natten 30-30 januari. Under 2015 började månen en ny resa den 19 februari.

  New Moon - början av det nya månåret

  Ändra under månens beskydd

  Den himmelska kroppen kan helt enkelt svara på frågan om det är möjligt att färga ditt hår nu - månskalendern innehåller omfattande information om det. Men förutom allmän information rekommenderas att ta hänsyn till personens personliga egenskaper.

  Alla faser av månen i ett foto

  För en tydligare beräkning av "deras" dagar rekommenderar den astrologiska sammanfattningen att uppmärksamma:

  • inre känslor;
  • födelsedagsdag;
  • zodiac symbol;
  • hitta månen vid födelsetiden.

  När är den bästa tiden att färga håret?

  En detaljerad månskalender hjälper inte bara att ändra utseendet och bli mer attraktivt, men korrigerar också ödet. Därför är det mycket viktigt att veta vilken månadag det är bättre att färga håret.

  Att agera i harmoni med de högre energikrafterna kommer du helt enkelt att locka till vackra handlingar, även:

  • förbättra hårets tillstånd;
  • ordna saker med andra
  • förbättra hälsan etc.

  Olika dagar är fördelaktig färgning med olika färger.

  Vilken av måndagen är gynnsam för färgning av hår

  Människor har länge trott att månen påverkar människor. Forskare förklarar det här sättet: Om en satellit på jorden orsakar ebb och flöde i haven, fungerar den på samma sätt på en person som är 80% vatten.

  Månen påverkar inte bara humör och beteende, men också fysiologiska processer. Till exempel på hårväxt. De som vet om detta har länge valt rätt dag för hårklipp och färgning på månskalendern. Och för dem som inte har provat det ännu, men vill ha ett bra resultat efter att ha besökt barberaren, är det dags att börja under kommande 2018.

  Månens inverkan på hårväxten

  Många stod inför det faktum att efter att ha klippt hårväxten accelererad eller vice versa. Månens inverkan på denna process är en vetenskaplig förklaring. Genom att påverka all vätska i kroppen, hjälper den växande månen blodet att cirkulera bättre genom att leverera hårsäckarna med näringsämnen. Och den avgående månen ger motsatt effekt.

  I månmånaden finns det två huvudperioder:

  • en uppgång som slutar med en fullmåne när satelliten är helt synlig;
  • minskningen, som slutar med en nymåne, vid denna tid är inte månen synlig alls.

  Bestäm om månen växer eller minskar, kan vara i form. Om det liknar bokstaven "p" växer den, om bokstaven "c", sänker sedan (minskar).

  Månskalendern kommer också att vara en bra assistent vid val av datum. Vid sammanställningen beaktas faser, stjärntecken och månadagar. Det finns speciella kalendrar för hårklippning och färgning, inklusive för nuvarande 2018, vilket underlättar valet av ett bra datum.

  Hårklippning under första halvåret

  Det är bättre att gå till salongen från 1 till 15 måndagar (månen växer). Förfarandet i detta fall kommer att påskynda sin fortsatta tillväxt och fylla med energi. De ideala dagarna är tredje och fjärde, när månen har den mest positiva effekten på frisyren.

  Vissa astrologer tror att en hårklippning vid denna tidpunkt inte bara har en stimulerande effekt utan också hjälper på en subtil nivå för att rensa auraen och skydda sig från energi vampyrer. Den maximala fördelen kommer att ge näringsmässiga masker.

  Hårklippning under nedstigningsfasen av måncykeln

  Från 15-16 till 30 dagar minskar aktiviteten, alla processer saktar ner. Inklusive hårväxt. Ju närmare mån månadens slut håret skärs, desto långsammare kommer det att växa. Därför är perioden mer lämplig för hårklippningar för personer som vill behålla håret längre. Även vid denna tidpunkt är det bra att ha en hårklippning med håravfall, så hårrötterna kommer att få den nödvändiga styrkan för förstärkning.

  I nedstigningsfasen kan effektiva manipuleringar för att ändra hårets utseende, du kan göra allt som gör dem mer lydiga och hjälper till att inte bli förvirrad när du kammar. Beroende på behoven hos effektiva procedurer kommer räkning eller krullning av hår.

  Fullmånsklippning

  Fullmåne är lämplig för skärning i fallet när en person vill ha en dramatisk förändring i utseende. Till exempel, kort avskär långt hår, skära pärmarna eller skrapa från svart till blont.

  Om du bara skär tipsen av håret i fullmåne, utan att ändra något annat i håret, kommer det att ge hårets hållfasthet. Resten av åtgärden med håret är bättre att skjuta upp till en mer gynnsam tid. Även i fullmånen är det användbart att göra kosmetiska masker för att stärka håret.

  De mest gynnsamma dagarna att skapa en ny frisyr

  Den bästa tiden för en ny frisyr är månens tillväxtfas och fullmånen. Under 2018 kommer förändringen av bilden att bli framgångsrik och kommer att locka energi av vissa händelser och omständigheter:

  • i 5, 11 och 21 måndagar - materiell rikedom;
  • 13 och 28 - framgång med motsatt kön;
  • Dag 14 - karriärutveckling
  • den 8 och 19 månadens dag - hälsa och livslängd
  • vid 26 och 28 - harmoni och lycka.

  Ogynnsamma dagar för förfaranden som är relaterade till hår är 1-4, 6-7, 10, 12, 16-18, 20, 24-25 och 30 måndagar. Och 9, 15, 23 och 29 är extremt ogynnsamma.

  På nymånen rekommenderas det inte heller: det är tro på att en frisör vid denna tid tar kundens hälsa. Fördröja omvandlingen av utseende och borde vara en månförmörkelse.

  Astrologer rekommenderar att uppmärksamma vilket tecken på zodiak som är satelliten på vår planet på det önskade datumet, det är extremt viktigt för ett positivt resultat.

  En bra frisyrning kommer att vara när månen:

  • i tecknet på Taurus - krullarna blir starkare starkare;
  • i Virgo - håret kommer att behålla sin form perfekt;
  • i Leo-strängarna blir blankt och tillväxten kommer att accelerera
  • i Libra - en hårklippning kommer att påverka synskärpa och minne.

  Astrologer rekommenderar inte att man planerar några åtgärder med hår om jordens satellit ligger:

  • i tecken på Stenbocken kommer tillväxten av hår att sakta ner;
  • i Fiskarna - kan orsaka mjäll
  • i Väduren - överkänslighetshår förekommer.

  Hårtillväxten beror på månfaser

  Håret växer bäst i fas 1 och 2. Det här är en bra tid om:

  1. En man vill experimentera med en frisyr. Den unga månen gynnar originalitet och enastående frisyrer.
  2. Nödvändigt växa längd. Hårklippning vid denna tidpunkt hjälper till att uppnå resultat på kortast möjliga tid.
  3. Det är nödvändigt att stärka det tunna och försvagade håret. Frisyren kommer att främja ökad densitet.

  Påverkan av månens cykelfaser på färgningens kvalitet

  Hårfärg påverkas av månens fas vid procedurens gång. Varje månad finns det framgångsrika och misslyckade dagar. Rekommendationerna är desamma som för hårklippningar.

  Färger på den växande månen

  Det är bättre att ändra färg på trådarna i första eller andra fasen. Månen växer, strängar växer också snabbare och tolererar också färgens toxicitet bättre. Curls anmärkningsvärt färgade, långa behåll en ljus rik färg. Energin i denna period neutraliserar skadan av kemisk exponering.

  Färgning på en avtagande måne

  Den avvänjande månen är en tid då det är värt att hålla av målningen, eftersom energin i alla processer minskar. Hårfärgad vid denna tid, förlorar snabbt färg, blir matt, ser livslös ut. Pigmentet kan inte konsolideras ordentligt, och förfarandet i sig orsakar mer skada på locken.

  Månskalendern för 2018 hjälper alla att välja ett lämpligt datum. Med den här informationen kan du undvika besvikelse med de misslyckade resultaten av skärning eller färgning av hår och hitta din stil.

  Kalenderklipp och hårfärgning - gynnsamma och ogynnsamma dagar

  Färgning och skärning av håret enligt månskalendern 2018 hjälper alltid att se bra ut. År fyller i dagar lämpliga för arbete på utseende. Nedan följer tabellerna de bästa och värsta datumen för varje månad. Med hjälp av denna data blir det enkelt att välja ett datum.

  Färgning och skärning av håret enligt månskalendern 2018: Gynnsamma dagar när du kan och när du inte kan

  Gynnsam månad beroende på födelsedatum

  Det rekommenderas att ha en hårklippning och färga håret på de dagarna, vilket inte kommer att berätta för dig månskalendern för 2018, utan också den dag då personen föddes.

  Dag i veckan betyder:

  • Född den första vardagen kommer torsdag och lördag, men inte söndag.
  • Född på tisdag är lämplig torsdag och söndag, men inte fredag.
  • De som är födda på onsdag borde gå till salongen på fredagen. Ogynnsam dag - torsdag.
  • Barn på torsdag får en bra frisyr på måndagar och tisdagar.
  • Visas på veckans sista veckodag, ett utmärkt resultat kommer ut på måndag, lördag eller söndag.
  • För de som är födda på lördag är den lyxiga dagen fredag.
  • De som har födelsedatum föll på söndagen, den andra och fjärde dagen i veckan är perfekta för att besöka salongen.

  Månskalendern innehåller all information om gynnsamma perioder för färgning och skärning:

  1. Det är nödvändigt att korsa alla negativa måndagar, såväl som gynnsamma, som faller på söndag.
  2. Markera de återstående framgångsrika.
  3. Bland dem framhäver de dagar då den växande månen i Virgo, Leo, Taurus and Libra.
  4. Välj veckodagarna som är lämpliga för födelsedatum.

  Alternativen kommer att förbli lite. Men det här är de bästa dagarna för skärning och färgning 2018. Månskalendern kommer inte att lura.

  Våra mormor kollade alltid månen innan de gjorde någonting med sina lockar. Och detta var en av anledningarna till hårets skönhet och hälsa. I vår tid har metoden inte förlorat relevans. Och de som tvivlar, är det bara att försöka själv och utvärdera resultatet.

  Lunar kalender hårklippningar för idag

  Den mest glädjande dagen. Ny frisyr eller skärning av ändarna kommer att förlänga livet och ge positiva känslor. För färgning är det lämpligt att välja naturliga toner och färgämnen: det här hjälper till att stärka håret och förbättra välbefinnandet. Det är bättre att lämna håret loss: de kommer att fylla upp energikostnaderna.

  Månens inverkan

  11 måndag - en lämplig period för ett besök hos frisören. Haircut kommer att förlänga livet och förbättra charmen.

  Det är tillåtet att färga hår i vilken färg som helst. Färgning kommer att ge lycka till affärer och förbättra relationer med kollegor och kära.

  På denna dag är det lämpligt att göra en klassisk snygg frisyr eller bara för att samla hår. Denna installation skyddar mot aggressiv energi 11 måndagar.

  Den andra fasen av månen - en gynnsam period för skärning och färgning i den vanliga färgen. Håret växer snabbt, färgen kommer att hålla länge. Det här är en bra tid för wellnessbehandlingar för hår.

  Månen i stjärnteckenet Leo är en bra tid att besöka frisören. Att skära av spetsarna eller en ny frisyring kommer att ge positiv energi.

  Detta är en gynnsam period för hårfärgning. En vald färg kommer att bli framgångsrik. Du kan göra missfärgning eller toning.

  Det är tillåtet att experimentera med frisyr. Det är bättre att skjuta upp permen, som i dag blir håret lockigt.

  Onsdag är en bra dag att trimma ditt hår. Ny frisyring ger positiva känslor och bra humör.

  Månskalendern av hårklippningar idag hjälper till att ta reda på hur gynnsamt det är att klippa håret på den dagen, byta färg, byta frisyr, göra en perm och utföra hälsoprocedurer.

  Han föreslår vilka resultat som experiment med håret under denna period.

  Klippkalendern tar hänsyn till månens fas, månens faser, månens position i förhållande till stjärnkonstellationerna, veckodagen för hälsa och hårväxt.

  Månskalenderns inflytande för harmonisk hårfärgning och en lyckad frisyrning

  Fler och fler dagens tjejer återvänder till gamla glömda traditioner. Att ta hand om estetiken i sin bild försöker det rättvisa könet att hålla sig till månskalendern för hårfärgning.

  Alla förfaranden som genomförts på gynnsamma dagar i kalenderen har en positiv effekt inte bara på skönhet utan också på ytterligare öde. Vanligen är månens cykel 29 dagar. Den första etappen av cykeln präglas av månens tillväxt och dess styrka.

  I framtiden minskar månen gradvis.

  Välja dagen för frisyr och hårfärgning

  Månadens kalenderdag. Effekt på månskalenderns öde.

  Denna kalender av hårklipp och hårfärgning föreslår en ödesdigra betydelse för många kvinnor. Om du vill förändra ditt liv till det bättre och få den naturliga skönheten till din bild, borde du hålla dig till månskalendern.

  Lunarcykelens individuella egenskaper

  Under en växande måns tillstånd i sådana konstellationer som Skorpionen, Oxen, Stenbocken, Fiskarna, håret växer och stärks positivt.

  En förändring av håret på nymånen under konstellationen Leo ger en hälsosam glans till håret, ändarna slutar splittras.

  Motståndare av frisör bör besöka salongen när fullmånen slutar och månen minskar. Särskilt framgångsrik är perioden under konstellationen Libra, Gemini, Leo, Skytten eller Väduren.

  Gynnsamma dagar för hårfärgning, laminering, färgkrullningar, perm, för vård av hårbotten - perioden för månens inställning till konstellationen av Vattumannen. Bara vid denna tidpunkt är håret motståndskraftigt mot kemiska komponenter som är i färgämnen och innebär för kosmetiska förfaranden med hår.

  Med hjälp av horoskopet av hårfärgning och, med tanke på de gynnsamma dagarna för att ändra bilden, kan du enkelt välja rätt ögonblick för frisörförfaranden för att uppnå önskat resultat.

  Värdet av månfasen för hårklippning och hårfärgning: ett kännetecken för gynnsamma dagar för tillväxt och hållbarhet enligt månakalendern

  Du undrade förmodligen varför vissa människor planerar att skära håret bara på den växande månen, och inte när - på den avtagande en? Faktum är att månens och månadens faser är av stor betydelse för vårt hår. Hastigheten och kvaliteten på deras tillväxt, liksom hur länge färgen kommer att förbli på håret beror på vilken måndag och vilken fas av månen du skär eller färgar ditt hår.

  Vi föreslår att få reda på i detalj om påverkan av månfaserna på håret och på vilken mån det är bäst att planera ett besök hos frisören: växa eller minska, och vad som kommer hända om du skär håret under fullmånen.

  Månfas påverkan för skärning och färgning av hår

  För att ta reda på vilken mån som är bäst att skära och färga håret måste du förstå vad den här eller den här fasen ser ut. Så går Månen genom följande faser av belysning i natthimlen, baserat på vilka då gynnsamma dagar för att klippa håret bestäms:

  • nymåne (1);
  • växande måne (2-4);
  • fullmåne (5);
  • avtagande måne (6-8).

  Hårklippning i nymånen: Lämplig för läkning av hår

  New Moon representerar en neutral period för skärning och färgning av hår. I denna fas av månen är håret försvagat, så du kan bara klippa håret i New Moon för att läka dem (som ett alternativ kan du klippa hårets delade ändar).

  Hårklippning och hårfärgning i den växande månen är den mest fördelaktiga tiden att besöka frisören.

  Om du vill accelerera hårväxten, behåll färgstabiliteten efter färgning, lägg till glans och silkighet i håret, välj den växande månens fas.

  Hårklippning i den växande månen förbättrar hårets tillstånd och bevarar även hårets och stylingens form permanent. Alla hårvårdsprocedurer på den växande månen ger ett utmärkt resultat.

  Var försiktig när du skär håret i fullmåne.

  Fas av fullmåne - den mest ogynnsamma perioden för skärning och färgning av hår. Klippning av hår i fullmåne rekommenderas inte om du inte bestämmer dig för att radikalt ändra din bild (till exempel att klippa av långt hår och skapa ett modernt torg). Endast i detta fall kan skärning av hår i fullmåne ge bra resultat.

  Hårklippning och hår i en avtagande fas av månen: för vilket ändamål?

  Den avvänjande månen är en annan av de ogynnsamma perioderna för skärning och färgning av hår: vi råder dig att överge eventuella hårborttagningar i denna månfas.

  Waning Moon är bra endast för terapeutiska procedurer - närande och masker för att stärka håret under denna period kommer att ge dubbelt nytta för ditt hår.

  Och på frågan om intresse för många - om det är möjligt att klippa håret på den avvänjande månen - svarar vi på det här sättet: det är bara möjligt om du vill att de ska växa under lång tid.

  Hårklippning och hårfärg på gynnsamma dagar på månskalendern

  Planerar frisättning på månens faser på rätt sätt, men måste också ta hänsyn till månens dag.

  Det rätta valet av dagen för ett hårklipp eller färgämne, där du planerar att få hår i ordning, beror också mycket på. Du kan både locka hälsa och välstånd genom att välja en lyxig dag på månskalendern och ta med sjukdom, stridigheter och olycka i ditt liv, inte ta hänsyn till påverkan av den himmelska kroppens ställning.

  Vi har utarbetat en fullständig lista över dagar enligt månskalendern och deras detaljerade beskrivning så att du kan planera på vilka måndagar det är bättre att klippa hår och på vilka dagar rekommenderas det inte och varför:

  • Den 1: a måndagen är ogynnsam: att besöka en frisör på denna dag leder till en förkortning av livet.
  • Den andra måndagen är ogynnsam: skärning eller färgning av hår kommer att locka till sporer och stridigheter.
  • 3: e måndagen är ogynnsam: klippning av hår kan skada kroppen och orsaka avfall.
  • Den 4: e måndagen är ogynnsam: procedurer med hår på denna dag kan skapa obehag, locka till melankoli och rädslan för att förlora sina nära och kära. Det kan också orsaka halssjukdomar.
  • Den 5: e måndagen är gynnsam: Hårskärning på den dagen kommer att locka pengar och leda till en ökning av egendom.
  • Den 6: e måndagen är ogynnsam: Hårklippning och färgning på denna dag kommer att locka förkylning, förvärra luktsinne och ge ett smärtfritt utseende.
  • Den 7: e måndagen är ogynnsam: Hårskärning kommer att locka stridigheter och konflikter mot dig. Enligt den tibetanska kalendern är den 7: e måndagen en brinnande dag. Hårklippning och hårfärgning kommer allvarligt att försämra din hälsa.
  • Den 8: e måndagen är gynnsam: skärning eller färgning ger lång livslängd, förbättrar hälsan.
  • Den 9: e måndagen är ogynnsam: att välja den här dagen för att klippa håret kommer att locka till sig sjukdomar.
  • Den 10: e måndagen är ogynnsam: en annan brinnande dag enligt den tibetanska kalendern. På den här dagen är det bättre att avstå från att skära, för att inte locka sjukdom för dig själv.
  • Den 11: e måndagen är gynnsam: en hårklippning förbättrar känslets skärpa och förbättrar din intuition.
  • Den 12: e måndagen är ogynnsam: skärning eller färgning denna dag kommer att locka skador och olyckor.
  • Den 13: e måndagen är lovande: en frisyr på denna dag kommer att ge lycka och förbättra utseendet.
  • Den 14: e måndagen är gynnsam: en hårklippning hjälper dig att förbättra din ekonomiska situation.
  • Den 15: e måndagen är ogynnsam: skärning eller färgning förvärrar kroniska sjukdomar: ökar tryck, huvudvärk, etc.
  • Den 16: e måndagen är ogynnsam: en hårklippning kommer att locka förräderi, olycka och livsfel.
  • 17: e månadens dag - ogynnsam: en hårklippning kommer att medföra problem i affärer och oönskade sjukdomar.
  • Den 18: e måndagen är ogynnsam: den tibetanska kalenderns brinnande dag. Hårskärning kan avsevärt försämra din hälsa.
  • Den 19: e måndagen är lovande: en frisyr på denna dag kommer att förbättra hälsan och ge livslängd.
  • Den 20: e måndagen - ogynnsam: skärning eller färgning kommer att förvärra humöret.
  • Den 21: e måndagen är lovande: en hårklippning kommer att locka till dig skönhet, hälsa och välbefinnande.
  • Den 22: e måndagen är gynnsam: en hårklippning förbättrar välbefinnandet, men kan leda till viktökning.
  • Den 23: e måndagen är gynnsam: en hårklippning förbättrar trivsel och ger en vacker hudfärg.
  • Den 24: e måndagen är ogynnsam: en hårklippning kan försämra din hälsa och locka till sjukdom.
  • Den 25: e måndagen är ogynnsam: en hårklippning kan förvärra synen och förvärra ögonsjukdomar.
  • Den 26: e måndagen är lovande: en frisyr på denna dag kommer att locka lycka och glädje.
  • Den 27: e måndagen är lyxig: en frisyr på denna dag kommer att locka lycka och glädje, samt ge ett vackert utseende.
  • Den 28: e måndagen är lovande: en hårklippning ger dig charm, och du kommer att bli ännu mer likadana av människor.
  • Den 30: e måndagen är ogynnsam: en hårklippning kan locka olycka.

  Så vi räknade ut vilka faser av månen och månens dagar det är bättre att skära och färga håret. Vi rekommenderar varje gång innan du går till befälhavaren, för att kontrollera vilken period och månadag du planerar att göra detta, för att lägga till skönhet, stärka och förbättra hårets tillstånd.

  Hårfärgskalender: Praktiska tips för måndagar

  Man tror att hårklippningen och hårfärgningen inte bara förändrar kvinnans utseende utan också hennes aura och biofält.

  Från tidigt omgång var representanterna för den vackra halvan av mänskligheten mycket allvarliga för processen att ändra hårets längd eller färg, för det trodde att en kvinna ändrar sitt liv från det här ögonblicket, men i vilken riktning, positiv eller negativ, berodde på den fas i vilken månen var vid den tiden.

  Så till exempel antas det att den mest gynnsamma perioden enligt hårfärgskalendern och hårklippningen är månens första och andra faser - perioden efter fullmånen när den himmelska kroppen börjar växa.

  Av särskild betydelse alltid avskild i barnets första frisyr, eftersom det var hon som enligt månskalenderens anhängare bestämmer hårets tillstånd och deras energi i framtiden. Den bästa tiden för att trimma barn anses vara den växande månens period, belägen i Libra eller Leo.

  För närvarande är många kvinnor skeptiska över hårfärgskalendern, men de flesta företrädare för skönhetsindustrin är seriösa i denna fråga och, beroende på månens cykel, planerar ett schema för kosmetiska tjänster - hårklippningar, epileringar och färgämnen för många Hollywood-stjärnor.

  Hårfärgskalender: praktiska tips

  Perioden när månen är i sådana stjärntecken som Taurus, Leo, Jungfrun, Stenbock eller Vågen är det bästa för hårskärning, som utförs för att återställa strukturen och maximera tillväxtens acceleration.

  Kvinnor som vill ha vackra lockar, det är bäst att utföra ett krullande hår under den avvänjande månen, som bor i Leo eller Taurus. Trots det faktum att skönhetsindustrin erbjuder ett brett utbud av tjänster för att omvandla jämnt sparsamt hår till frodigt lockigt hår, är det bättre att föredra ett biowave hår, vilket, till skillnad från det kemiska, är en mer mild metod.

  Enligt kalendern för hårfärgning och hårklippning är en gynnsam period för hälsoprocedurer, oavsett keratinisering eller biolaminering, utförd i salonger eller med användning av näringsmaskor hemma, månens vistelse i stjärntecken Jungfrun.

  Man tror att håret trimmas i fullmåne, växer tjockt och lättsamt, blir inte förvirrad och inte trycker, vilket sparar tid på styling.

  Kvinnor som vill stoppa nedfallet och stärka rötterna, enligt månskalendern hårklipp och hårfärgning, bör förbättra sitt utseende på den minskar månen.

  Den enda nackdelen med hårklippningen under denna period är det ögonblicket att håret kommer att växa mycket långsammare.

  De mest ogynnsamma dagarna, enligt månskalendern, för skärning och färgning av hår är månens vistelse i stjärnteckenet Fisk, Cancer och Väduren. Man tror att under den här perioden kan förekomma ragg och hårdhud, kommer restaureringen av sin struktur att sluta, ändarna börjar splittras och mjäll kommer att uppstå.

  Det är möjligt att säga med noggrannhet, oavsett vilken dag i veckan och månens färgfärg har tilldelats, kvaliteten på den använda färgen såväl som professionelliteten hos master frisören kommer att ha störst inverkan på det slutliga resultatet av förfarandet.

  För att bevara hårets struktur och få ett positivt resultat är det bättre att använda professionella färger på icke-ammoniakbasis av kända tillverkare som ansvarar för kvaliteten på sina produkter och utföra förfarandet med en beprövad mästare.

  Lunar hårfärgning: dagar i veckan

  Förutom fasen och tecknen på zodiaken, där månen bor, påverkar tillväxten, densiteten, glansen och hälsan av håret också veckans dagar, som alla har sin egen patronplanet.

  I samband med hårfärgskalendern ger denna indikator dig möjlighet att välja den mest fördelaktiga dagen att besöka frisören. Det är viktigt att veta att den dag som planeras för skärning eller färgning bör harmoniseras med födelsedagen, annars kan förfarandet leda till exakt motsatsen till det förväntade resultatet.

  Så månens skyddshelgon är månen - skärning och färgning på denna dag hjälper till att bli av med de ackumulerade negativa och ledsna tankarna, men född på söndag, tisdag och onsdag rekommenderas det inte att utföra proceduren.

  Enligt månskalendern, hårfärgning och hårklippning är tisdagens skyddshelgon planeten Mars - efter proceduren bör denna dag förbättra din hälsa, bli aktiv, mod och kraft, visa god vilja. De som är födda på fredag ​​eller måndag bör emellertid undvika tisdagar, eftersom resultatet blir förtvivlan, en tendens till SARS och huvudvärk.

  Färgning av håret enligt månskalendern på onsdag, vars beskyddare är Merkurius, kommer att förbättra minnet, återställa nervsystemet, öka effektiviteten och lärbarheten och aktivera logiskt tänkande. Att undvika denna dag i veckan är värt att födas på torsdagen.

  Torsdagen är Jupiters skyddshelgon - en frisyr på denna dag kommer att ge välbefinnande och popularitet, lösa omedelbara problem och förändra relationer med nära och kära, men inte de som är födda på onsdagen.

  Hårklippning och hårfärgning på månskalendern på fredag, under kontrollen av planeten Venus, kommer att förändra hela livet i allmänhet, kommer att med stor lycka, nya bekanta och ödesdigra möten. Visas på ljuset på tisdag är bättre att inte dyka upp i barberaren den dagen.

  Saturnus, sabbats skyddshelgon, har en gynnsam effekt på både hårstrukturen och den fysiska och psykologiska situationen hos personen som helhet, men inte för de som är födda på söndagen.

  Den minst gynnsamma dagen för skärning och färgning av hår anses vara söndag, vars skyddshelgon är solen. Har du avskuren håret på denna dag, kan du göra din lycka bort från dig själv, locka till problem och negativa situationer.

  Det är viktigt att veta att i de "sataniska" dagarna och under en månförmörkelse i allmänhet borde du förbi frisörsfesten, född på alla dagar i veckan.

  Hårfärgskalendern som helhet har ingen vetenskaplig bevisning, men det är värt alla att bara försöka bestämma sig själv om denna teknik är effektiv.

  Lunar hårfärgskalender

  Vet du att du bara kan skära och färga ditt hår i enlighet med månskalendern, där dagarna är gynnsamma och ogynnsamma för det? Man tror att den vanliga hårklippningen som gjorts på en viss måndag, kan få en mycket allvarlig inverkan på ditt öde och ändå helt ändra det.

  Om en månadag för hårtrimning är gynnsam, kommer det att påverka din livslängd positivt, locka lycka till och ge dig ännu mer visuellt överklagande. Men om månens dag anses vara ogynnsam för hårklipp och hårfärgning, kan de skada en persons vitalitet och även orsaka problem.

  Månskalendern av hårfärgning och hårklippning hjälper dig att välja rätt tid att gå till frisören!

  Gynnsamma och inga dagar för färgning och skärning

  För att göra hårklippning eller hårfärgning framgångsrik måste du överväga följande parametrar:

  • Månens tillstånd - det växer eller minskar, nytt eller fullt. Om du skär ditt hår på den växande månen, kommer de att växa tillbaka snabbare.
  • I fullmånen och en till två dagar före och efter den erhålls de mest framgångsrika frisyrerna.
  • Den bästa tiden att besöka en frisör är när månen är i stjärntecken tecken Taurus, Leo, Jungfru, Vågen.
  • Inga manipuleringar med hår, nämligen hårklippning, perm, styling, färgning, masker rekommenderas inte under månens vistelse i tecken på Stenbock, Fisk, Vädur, Tvillingar och Cancer.

  Om du vill behålla hårklippningen längre, är det bättre att klippa håret när månen är i Stenbocken, eftersom det saktar hårväxten (för det första gäller detta för män).

  När det gäller månen i Skorpionens tecken finns det ingen enda åsikt, så du kan genom erfarenhet kontrollera hur denna tidsperiod påverkar dig personligen. Detsamma kan sägas om månen i teckenet på Vattumannen.

  Månens inflytande på håret

  Tvätt hår är också förenat med vissa regler. Till exempel är det absolut inte rekommenderat att tvätta håret när månen är i vatten tecken: Cancer, Fiskar, Skorpion.

  • Så att färgen inte tvättas längre och hårfärgen inte förlorar sin ljusstyrka, är det bättre att färga håret när månen är i tillväxtfasen.
  • En mängd olika hårvårdsprocedurer (näringsmaskar etc.) utförs också bäst när månen växer.
  • När det gäller permen finns det inga specifika rekommendationer, det vill säga det kan göras på vilken måndag som helst, men den bästa perioden beaktas när månen är i Jungfrun.

  Tänk på att olika perioder är mest gynnsamma för att krulla olika hårtyper. Så hårt hår, vilket är svårt att klara, är det bäst att krulla när månen är i Leo.

  Det här är några enkla rekommendationer som hjälper till att hålla ditt hår och frisyr så vacker som möjligt!

  Gynnsamma dagar för skärning och färgning av hår för mars

  Våra farföräldrar har också märkt att en kvinna bor på måncykeln och beror helt på hur nattljuset uppträder på vissa dagar. Allt som är kopplat till hår - hårklippning, färgning, frisyr, är också osynligt kontrollerad av stigande eller minskande måne.

  Månskalendern haircuts för mars 2018 kommer att berätta för kvinnor vilken dag den första vårmånaden är stor och omvänt är ogynnsam för att gå till frisören.

  Bra dagar för en frisyr i mars

  Även de gamla vet att om du skär ditt hår på den växande månen kommer de också att växa mer dynamiskt. Även om det finns några nackdelar, speciellt om en kvinna har en kort hårklippning. Efter ett par veckor kommer hon till frisören igen och kommer att "ta ut" för att ha en hårklippning.

  För att göra hårets rötter starkare, måste du klippa håret när månen minskar. Månskalendern haircuts för mars 2018 markerar sådana dagar under vårmånaden - från 3 till 16 nummer. Om sådana tecken på stjärnteckenet som Leo, Jungfru, Vågen, Stenbocken eller Taurus kommer i månen, så kommer någon hårklippning att se bra ut och se snyggt under en lång tid.

  När är det bättre att klippa håret i mars enligt månskalendern:

  • För att förbättra hårets tillstånd, stärka det och fylla det med livskraft, skär ditt hår på följande dagar i månaden: - Månen i Taurus: från 20 mars till 22 mars. - Mån i vågen: från 30 mars till 31 mars; - Månen i Leo: 27 och 28 nummer; - Månen i Jungfrun: Mars 1-3 och 28-30; - Månen i Stenbocken: 10-13 siffror.
  • För att förbättra relationerna med människor och lösa den ekonomiska situationen, samt ta bort eventuella negativa och livsproblem, klippa håret på följande datum i månaden:

  - 4 mars - livet kommer att förändras dramatiskt

  - 5 mars - hårklippning kommer att stärka hälsan och ge charmen

  - 12 mars - fyll i positiv energi

  - 15 mars - hårklippning kommer att göra mer original och ljusare;

  - 16 mars - livet kommer att vara längre, som lovat av månskalendern haircuts för mars 2018.

  - 20 mars - hårklippning hjälper till att berika och göra vinst;

  - 23 mars - penningvinst och hälsofrämjande

  - 24 mars - hårklippning leder till uppnåendet av målet och utvecklingen av intuitionen;

  - 29 mars - till ekonomisk förmögenhet

  Misslyckade dagar för att klippa månskalendern för mars

  Klipp håret när månen minskar, rekommenderas inte. Annars kommer du att förlora mycket energi och styrka, och du kan också allvarligt undergräva din hälsa.

  Markera för dig själv de marsdagar att klippa hår är inte önskvärt:

  • 2, 6, 27 mars - välståndet kommer att förvärras
  • 11 mars - hårklippning leder till konflikter med människor;
  • 13 mars och 14 - mentala tillstånd kommer att förvärras
  • 21: e - en hårklippning kommer att göra dig besviken, som förutspåddes av månskalans hårklippningar för mars 2018.
  • 25 mars - hårklippning kommer att dra problem i ditt liv;
  • 31 mars - ett deprimerat tillstånd kommer att dyka upp;

  Om månen är avtagande, så får du inte i något fall skära en nyfödd. Särskilt om detta görs för första gången. Annars kommer en persons hår att vara tunt och svagt hela sitt liv.

  Gynnsamma dagar för curling håret i mars

  Ingen kommer att våga utmana betydelsen av stjärntecken i människans liv. De kontrollerar också vårt humör och välbefinnande varje dag, precis som månen.

  När natten luminary är i ett eller annat tecken, får vi en tydlig bild av vilka manipuleringar som behöver göras med håret: färg, krulla eller klippa.

  Gynnsamma dagar för perm på månskalendern haircuts för mars:

  När är den bästa tiden att göra en perm i mars 2018 på månskalendern? Svaret är enkelt:

  • mellan mars 1-3 och 28-30 mars (mån i jungfrun) - håret kommer att vara silkeslart, lättsamt och lockigt.
  • 27 och 28 (Månen i Leo) - det är bättre att göra permen på orubbligt hår, som vanligen inte håller kemi, såväl som för dem som vill få mycket snäva och små krullar.

  Misslyckade dagar i mars för perm:

  • Månen i Skorpionen - 6-8 mars månen i Vattumannen - 13-15 nummer
  • Månen i cancer - 24-26 mars.

  När är det bättre att färga håret i mars enligt månskalendern

  Det verkar som om det finns något speciellt här - han färgade sitt hår i vilken färg som helst och gick för att dekorera världen med sin charm. Nej, det är inte så enkelt. Hårfärgning bör utföras på månadagar strikt reserverade för detta.

  Till exempel när månen växer. I mars 2018 går nattstjärnan i en tillväxtfas från 18: e till 30: e. Så om du ger ditt hår en annan nyans under den här perioden kommer det bara att gynna dig och ditt hår.

  • 5 mars - färgning ger dig charm, självförtroende och attraktivitet
   15 mars - du kan färga håret i en radikalt ny färg för att förbättra din hälsa och förbättra din ekonomiska situation.
  • 20 mars - det är nödvändigt att bara färga bättre produkter baserade på naturliga ingredienser. Då kommer stämningen vara bra, och energin kommer att lockas positivt. 2 mars - Business Ladies kan ge ditt hår en naturlig nyans. Då kommer det inga problem i affärer och med pengar.
  • 21 mars - ge ditt hår en naturlig ton för fred och harmoni i din familj.
  • 24 mars - om du färgar håret i en naturlig färg, ta bort allt dåligt från ditt liv.
  • 27 mars - ny hårfärg kommer att påverka goda relationer med ledningen
   29 mars - en stor vinst väntas.
  • 30 mars är den 13: e måndagen, så det rekommenderas inte att färga håret. Ny hårfärg är osannolikt att ge dig positiva känslor.


  Nästa Artikel
  Omega-3 för hälsosam hud, naglar och hår