När är det bättre att färga ditt hår


Vet du, mina kära tjejer, att håret ska färgas, med hänvisning till kalenderkalenderns datum. Då kommer allt att träna och kommer inte att plåga sjukdomen. Jag föreslår att du lägger till den här sidan i dina favoriter, eller skriv ut den eller helt enkelt skriva om siffrorna så att denna information alltid ligger till hands vid det aktuella ögonblicket.

Låt oss se vilka dagar i månskalendern det är bättre att färga ditt hår:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 måndagar. Den växande månen är särskilt gynnsam för hårfärgning, hårklippningar och olika återvinningsförfaranden.

9 måndag. Det är lämpligt att inte färga håret, du kan bara tillämpa korrigerande förfaranden.

10, 11 måndagar. Det rekommenderas att skjuta upp målning och eventuella skadliga effekter på håret.

12, 13, 14, 15 måndagar. Det här är mycket gynnsamma dagar för hårklippningar, färgning och olika hårbearbetningar.

16, 17 måndagar. Dessa dagar anses vara neutrala i den meningen.

18, 19, 20, 21, 22 måndagar. Skadliga dagar för att måla hår.

23 måndag-neutral.

24, 25, 26, 27 måndagar. Dessa dagar bör du inte färga håret.

28, 29, 30 måndagar. Under denna tidsperiod måste du avstå från förändringar i håret och det är allmänt skadligt att färga håret.

När kan jag klippa mitt hår i december. november

Denna eviga fråga - "När är det bättre att klippa håret enligt månskalendern 2018", i december eller januari... stiger i vilken månad som helst. Men när det är möjligt att besöka en frisör i början av säsongen är den mest spännande frågan - trots allt är frisyr under övergångsmånaderna ett hett ämne. Solen eller kyla traumatiserar locken som gör oss mer försiktiga med frisyren. I december och januari måste du titta på alla 100. Så vad rådgör oracle oss, eller mer exakt, månen.

Korrekt frisyrning kommer inte bara att förbättra hårstrukturen utan också ändra ödet till det bättre.


Det viktigaste när du svarar på frågorna "när det är möjligt att klippa håret i december" eller "om det är möjligt att göra det idag" beror på om vi vill att den ska växa snabbare eller långsammare efteråt.

 • Det är bättre att skära av krullarna när de dör, döljer grått hår, när Månen minskar, hårväxten saktar ner och effekten av färgning varar längre (förresten, det är idag bättre att göra epilering).
 • Tja, vem vill att krullarna ska växa bättre och vara tjockare, det är nödvändigt att få en frisyr när månen växer.

Förresten, alla som gillar att växa en mane skulle vara trevligt att läsa en artikel om hästschampo. Att korrekt svara på frågan - när man ska ha en frisyr behöver man känna en liten månskalender. Att läsa sitt orakel ger tydliga råd.

När ska man skära enligt orakeln i december 2018.

Du kan också läsa om månens inflytande i artikeln "The Haircut Calendar för December 2018".

Idag vet alla redan att sådana förfaranden som - epilering, kosmetiska och jämna kirurgiska operationer bäst görs på gynnsamma dagar, i enlighet med månskalendern.

För första gången när det är bättre att klippa hår, har folk tänkt på länge. Det faktum att det finns perioder (förknippade med månens faser), när det är bättre att göra - egyptierna visste 3000 år sedan. Den antika Mayan skär också håret i enlighet med månens rörelse. Allt som Maya visste om sambandet mellan månens faser och människors hälsa, kan du läsa i artikeln "Lunar Day Today".

Men i den här artikeln kommer vi att försöka svara på en enkel fråga - när du kan och bättre skär ditt hår.

Säg bara - i 2018 kan du göra allt, till och med hårborttagning och mesoterapi. Men allt detta borde göras på gynnsamma dagar.

De som inte bara ska göra en ny frisyr, utan också bekanta sig med bilden av moderna hårklipp, hänvisar vi till en mer detaljerad artikel om ett hårklipp i december
För de som vill gå till frisören, men har ännu inte valt en frisyr, rekommenderar vi dig att läsa fashionabla frisyrer, hårklippningar 2018

Naturligtvis är det nödvändigt att följa rekommendationerna i vilken månad som helst.

Nu känner många människor att för att undvika obehagliga konsekvenser vid skärning (som när man plantar växter i landet), bör månakalendernas rekommendation följas, det är ditt orakel i december.

Och på frågan om vem som går till frisören på ogynnsamma dagar finns det bara ett svar, de som korsar vägen till det röda ljuset :))

Så detsamma - när det är möjligt (och till och med nödvändigt) att gå till frisören i enlighet med månskalendern.

 • Så att håret växer snabbt och är hälsosamt och färgen håller på sig längre - du måste klippa och sminka med den växande månen. Förresten, det är samma dagar när du ska göra masker för dina lockar.
 • När trimmar lockar med en minskande måne, saktar deras tillväxt ner.
 • Om den växande månen är i Leo eller Jungfrun ökar skärningseffektiviteten.
 • Fullmånen är en underbar dag för befrielse från det negativa.
 • Vill du bli av med negativ energi - klippa tipsen. Tillsammans med de avskurna ändarna, kommer inte bara alla negativa att gå iväg, men dina krullar kommer att växa bättre, skaffa glans och styrka.
 • Men när månen är i konstellationen av Stenbocken, Fiskarna, Kräften och Skorpionen, är det omöjligt att inte bara skära, men att måla och göra en kemisk fyllning.

Därför bör frågan om när du ska göra hårborttagning och hårborttagning besvaras så här - på vilken dag månen är avtagande (men inte på dagar när det är i Leo eller Virgo).
Baserat på ovanstående principer utarbetas en kalender, från vilken du kommer att lära dig när du ska klippa håret i december 2018.
Här är en sammanfattning av dagarna.
Om du bara vill veta när du ska besöka frisören i december 2018, kommer vi att ge en kort hjälp.

Dagen när i november 2018 är det möjligt och bäst att besöka en stylist: 3, 6, 8, 10, 11, 12, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 28, 30 nummer

Ny frisyr är bättre att inte göra på några andra dagar i månaden.

Dagar i december 2018 kan du få bättre hårklipp: 1,4,5,6,8,9,10,15,18,19,20,26,28,30

Ny frisyr är bättre att inte göra på några andra dagar i månaden.

Du kommer att lära dig, inte bara när du ska göra upp, men också när du ska göra kirurgi, kosmetiska förfaranden.
Dessutom lär du dig nymånens och fullmånadens dagar.

Nedan följer en detaljerad tabell om "När det är bättre att klippa håret i november 2018".

Hur ofta kan du färga ditt hår - hur man gör ingen skada och vara i trenden

Ofta kvinnor som försöker hålla sig på modetrender, färga håret flera gånger och byta ton till en annan. Då måste du ständigt tona de röda rötterna för att undvika ojämn färg. Hur ofta kan du färga håret, hur man gör ingen skada, titta snyggt och vara i trenden?

Vad händer om du färgar håret ofta

Om det är för ofta att färga trådarna, kommer färgpigmenten att ackumuleras i håren, vilket leder till förlust av elasticitet. Om ett sådant hårhår säger att det är svårt att röra, som strå, olydigt och liknar en tråd. Förlusten av väsentliga spårämnen leder ofta till att håret slutar växa normalt, försvagar, faller ut och ändarna slits av.

Hur ofta kan färgning göras

Vid hårfärg är det viktigaste att följa vissa regler som hjälper till att bevara strukturen och inte orsaka allvarliga skador. Frekvensen beror på vilken typ av färg som används, på vilket syfte det används och hur snabbt ditt hår växer.

Typer av färger

Alla färger kan delas efter färgämnets typ, typ av färg, hur lång tid det håller, hur djupt det tränger in i strängarnas struktur:

 1. Den mest stabila - 3: e klassen, permanent - inte tvättad av, tränger kraftigt in i strukturen och maler helt gråhår.
 2. Mellanstaten tvättas av efter 29 tvättning av huvudet, tränger in i nagelbandet, delvis avlägsnar grå hår.
 3. Färgning av den 1: a nivån - tvättas bort efter 7-9 gånger, penetrerar delvis nagelbandet, målar nästan inte grått hår.
 4. Lättnad - inte tvättas bort, tränger djupt in i strukturen, fullständigt missfärger pigmentet, färgar inte det grå håret.

Beständiga färgämnen innehåller ammoniak och väteperoxid med en hög procentandel (upp till 9%), så frekvent användning skadar strängar. Men om du bara applicerar den på omkroppade rötter och inte använder varje färg för hela längden, kan du undvika de negativa konsekvenserna: torkade eller splittrade ändar.

Färgerna på den andra nivån, de kallas också semipermanenta, innehåller inte ammoniak, och peroxiden har en liten andel (upp till 4,5%), vilket innebär att de har en mer sparsam effekt, dessutom bidrar oljor vanligtvis till att mildra effekten av oxidationsmedlet.

Nästa typ är tonics som inte innehåller ämnen som är skadliga för hår och är bra för dem som gillar att experimentera med färg. Toniken kommer att tvättas genom flera shampooingprocedurer, utan att alls skada.

Hur ofta kan man måla med henna eller basma

Henna och Basma tillhör kategorin naturliga färgämnen, så de förstår inte bara håret utan också bryr sig om dem. Färgen är alltid ljus och mättad.

Vem skulle använda dessa färgämnen för:

 • För dem som har delat hår - det rekommenderas att använda färgämne för hälsan en gång i månaden.
 • Ägar av fettigt hår - kan användas upp till 2 gånger i månaden;
 • med skadade och sköra strängar - använd inte oftare 1 gång per månad;
 • Om det är nödvändigt att lägga till glans på håret, använd det en gång var tredje vecka.

Varning! Vid användning av dessa färgämnen uppstår ackumulering av färgpigment - det är därför omöjligt att härleda denna färg och att måla den med en annan färg kan ge ett oförutsägbart resultat. Lightening rekommenderas inte heller.

Hur man använder tonics och tonade schampon

Eftersom tonade schampon inte kan ändra färgen drastiskt, för att erhålla önskad nyans, är det värt att noggrant undersöka alla toner som tillverkaren erbjuder och välja nära den naturliga färgen. Om verktyget är valt korrekt, kommer toniken att ge det blonda håret en vacker solig nyans och den mörka kommer att ge en charmig glans.

Fördelar med att använda färgfärger:

 • snabb färgning tar inte mycket tid;
 • inte skadligt - den lätta konsistensen hos toniken enbart omsluter håret, utan att tränga in i strukturen;
 • Briljant resultat - på grund av närvaron av oljor för vård och komplex av vitaminer, får håret en naturlig glans, vilket gör dem felfria och välformade.
 • det tvättas snabbt - om tonen valts felaktigt kan den tvättas av flera gånger.

Du kan använda tonade schampon ganska ofta - en gång vartannat vecka räcker det med att spara resultatet och uppdatera färgen.

Färgning blekt hår

Välj en lämplig färg för blekt hår är nödvändigt efter noggrann undersökning av skuggan, vilken erhölls till följd av missfärgning. Skuggan kan vara gul, rosa och till och med blåaktig, det beror på den ursprungliga hårfärgen och de använda materialen.

Färgning av blekt hår ska inte ske omedelbart efter lätta, eftersom det kan leda till allvarliga skador. Endast efter att ha genomfört hälsoprocedurer bör man fortsätta att färgas.

Färgen ska användas mest skonsam, till exempel utan ammoniak, men du måste vara förberedd för det faktum att en enhetlig färg inte kommer att fungera från första gången. Eftersom pigmentet etsades under blekning, kommer färgen inte att gå rakt. Bara efter flera färgningar kan du uppnå önskat resultat.

Detaljer om hårmålning efter förtydligande finns på vår hemsida.

Hur man undviker frekvent färgning

För de som vill ha hälsosamt och välskött hår efter färgning, samt spara resultatet, utan att tillgripa frekventa målningsprocedurer, bör du ha följande tips:

 1. Det är nödvändigt att välja färgämnen av hög kvalitet som innehåller oljor som hjälper till att behålla fukt.
 2. I regel är röd och röd nyans mest mottaglig för att blekna, så det måste ofta återställas.
 3. Du bör inte tvätta håret varje dag, men om det finns behov av det, bör du använda speciella schampon för färgat hår.
 4. Det är nödvändigt att använda högkvalitativ luftkonditionering.

Rådet. Använd inte anti-mjällschampo, det tvättar snabbt färgen.

Funktionerna bryr sig efter färgning

Korrekt omhändertagning av trådarna beror på hur de kommer att se ut, så omedelbart efter ljussättning eller färgning med permanenta färger bör du inte använda krulljärn eller rätningsjärn. Höga temperaturer kommer allvarligt att skada redan skadat hår. Från användningen av dessa enheter bör avstå från minst 1-2 veckor.

Det är inte nödvändigt att gnugga håret med en handduk efter att ha tvättat håret, vilket leder till utseendet av splittrade ändar. För att kamma är det bättre att använda en kam med glesa tänder eller med naturliga borstar, så hjälper det att undvika skador.

Genom att följa de enkla reglerna om vård och med tanke på alla nyanser när du väljer färgämne, kan du ändra färgen utan att skada samtidigt som håret hålls välvårdat.

En översikt över sparsamma hårprodukter:

Användbara videoklipp

Hur färgar du ditt hår hemma?

När kan jag färga mitt hår enligt månskalendern

Från och med tidens tider trodde människor att de himmelska kropparna påverkar livet för en jordisk person. Denna världsutsikt har ännu inte blivit vetenskapligt bekräftad, men hittills har många uppmärksammat det faktum att energibalansen på vissa dagar störs. I synnerhet faller detta ofta samman med månfaserna.

Färgning med fokus på månen kommer att bidra till att skapa en bättre livsstil

Moon funktioner

Energipåverkan av nattlyset

Månen är en magisk planet med en speciell energi.

Beroende på sin fas känner en person speciella vibrationer:

 1. I vissa perioder kan det finnas en nedbrytning, nervös spänning, en önskan att bryta sig.
 2. I andra framträder diametralt motsatta känslor.

De så kallade "exacerbations" -människorna möter under konfigurationen av den himmelska kroppens position. Forskare kallar den här gången "Kvartalsförändringen".

I astrologi är de fyra poäng:

 • nymåne;
 • 1: a kvartalet;
 • fullmåne;
 • förra kvartalet.

Fullmånens energi kan göra till och med den mest uppmätta damen brutal

Månfaserna finns i sin tur 8:

 • Nymåne;
 • halvmåne;
 • 1: a kvartalet;
 • konvex;
 • fullmåne;
 • spridning;
 • sista kvartalet;
 • balsamic.

Dessa perioder har en annan inverkan på människokroppen, beroende på kön.

 • försämring av hälsan
 • arg på andra
 • irritabilitet;
 • fördomar i domar.

Men det visar sig att månens position kan påverka inte bara humör och hälsa.

Forskare hävdar att stjärnan också kommer att påverka:

 • skönhet;
 • öde;
 • verklig oro
 • nya början;
 • angelägenheter med andra etc.

Frisörsbehandlingar i vissa dagar i månaden är gynnsammare, hos andra - mindre. För att förstå när du ska färga ditt hår - månskalendern måste vara korrekt "läs".

Planera din färg med månskalendern.

Var uppmärksam! Nu finns det ett stort antal applikationer där du kan ta reda på i förväg tips om färg / frisyr. Även denna information presenteras fullständigt på webben.

Lunar kalender: aspekter av medvetenhet

Månens väg genom stjärnkonstellationer

Huvuddragen i månskalendern är dess längd, vilket är medeltal 29,5 dagar.

Under denna tidsperiod har stjärnan tid att korsa 12 stjärnkonstellationer:

I varje månad är försenad med 2-3 dagar.

Var uppmärksam! Det finns också ett mellanrum mellan stjärnkonstellationerna, som kallas "Måne utan kurs". Det kan vara från flera minuter till flera timmar.

Det nya månåret heter "kinesiska". Medeländarnas invånare, även några andra asiatiska länder, hedrar honom mer än den kalender som antagits i väst.

En gång om året ändras datumet för hans ankomst. Till exempel, 2014, föll helgen på natten 30-30 januari. Under 2015 började månen en ny resa den 19 februari.

New Moon - början av det nya månåret

Ändra under månens beskydd

Den himmelska kroppen kan helt enkelt svara på frågan om det är möjligt att färga ditt hår nu - månskalendern innehåller omfattande information om det. Men förutom allmän information rekommenderas att ta hänsyn till personens personliga egenskaper.

Alla faser av månen i ett foto

För en tydligare beräkning av "deras" dagar rekommenderar den astrologiska sammanfattningen att uppmärksamma:

 • inre känslor;
 • födelsedagsdag;
 • zodiac symbol;
 • hitta månen vid födelsetiden.

När är den bästa tiden att färga håret?

En detaljerad månskalender hjälper inte bara att ändra utseendet och bli mer attraktivt, men korrigerar också ödet. Därför är det mycket viktigt att veta vilken månadag det är bättre att färga håret.

Att agera i harmoni med de högre energikrafterna kommer du helt enkelt att locka till vackra handlingar, även:

 • förbättra hårets tillstånd;
 • ordna saker med andra
 • förbättra hälsan etc.

Olika dagar är fördelaktig färgning med olika färger.

Den perfekta tiden: när är det bättre att färga håret

Vid färgning av hår är det viktigt att välja inte bara ett bra verktyg, men också den rätta tiden. Valet av önskad dag beror på månskalendern, och på typen av färgämne och på hårets tillstånd. När är det bättre att färga håret så att färgen är jämn, ljus och varar så länge som möjligt?

Framgångsrik hårfärg beror till stor del på olika tidsfaktorer.

- Färgämnets verkningsperiod. Var noga med att vara uppmärksam på förpackningen av det förvärvade färgämnet. Ett tintingschampo varar bara två veckor, en halvbeständig färg - en månad, en resistent - två. Det är nödvändigt att färga ditt hår vid dessa intervaller.

- Färg exponeringstid. Det beror inte bara på den avsedda nyansen, utan också på hårets tillstånd. De sköra, skadade lockarna kommer att målas i en ljusare färg och de blir mycket tunna. Exponeringstiden bör förkortas eller läka håret i förväg med närande masker, för att skära delade ändar.

- Senast huvudtvätt. Vilket hår är bättre att färgas, rengör eller smutsigt? Moderna sparsamma medel föreslår färgning för rent hår: smuts och fett gör det svårt att få en enhetlig nyans. Om allvarlig missfärgning förväntas, bör du tvätta håret dagen före proceduren. Och bara schampo utan att använda balsam för att förhindra hudirritation.

Efter färgning, använd shampoo först efter tre dagar.

Det anses att det är att föredra att utföra några manipuleringar med håret när månen växer, speciellt från den första till den åttonde måndagen. På den nionde måndagen bör färgning kasseras, det är bättre att göra en närande regenererande mask. De följande två måndagen är inte heller värda att göra några traumatiska hårbehandlingar.

Från den 12 till den 15: e måndagen - en gynnsam tid att byta skugga och form av hår. De kommande två dagarna är neutrala. Och från den 18: e måndagen, när jordens satellit förlorar sin fullhet, rekommenderas det inte att färga håret: en stabil effekt fungerar inte, det kan till och med orsaka allvarliga skador på krullarna.

Kan jag färga mitt hår under graviditeten eller på kritiska dagar när en kvinnas hormoner förändras? Om färgen är organisk eller naturlig, orsakar inte allergier, så finns det inga hinder för missfärgning. Använd inte ihållande färger med stark blekningseffekt under graviditetens första trimester, när fostrets inre organ bildas och seriösa hormonella förändringar uppstår i kroppen.

Hur länge den vackra skuggan och glansen på krullarna kommer att bevaras beror inte bara på den ideala tiden utan också på vård efter färgning. Använd speciella schampon och balsam, och efter tvätt, skölj håret med kallt vatten.

När du kan färga håret på månskalendern

Lunar hårfärgskalender för maj 2018. Maj kan kallas sommarens harbinger. När är det bäst att färga håret på månskalendern i december 2018?

Lunar hårfärgskalender för 2018: värdefulla tips om hur du väljer hårfärg och dag för färgning av månfasen

Kvinnor älskar att förändras och gör oftast det genom att färga håret. Visste du att det sedan antiken var märkt att månens faser påverkar allt som händer i mänskligt liv? Tänk när det är bäst att utföra färgningsprocedurerna år 2018, eftersom älsklingen i år är den gula hunden, som är en berömd fashionista. Låt oss försöka lista ut hur månen år 2018 kommer att påverka förändringen av hårfärgen, samt ge värdefulla råd.

Det viktigaste i artikeln

Lunar hårfärgning

Alla företrädare för den vackra hälften av mänskligheten kräver att de utseendet, varför de försöker förändra det till det bättre. Ganska ofta hårfärgning, som beror på månens faser, hjälper dem i detta. Därför är det helt enkelt nödvändigt att tillgripa månkalendern och planera en förändring av hårfärg, för annars kan du sluta med en tråkig färg och en livlös hårklack.

Enligt observationerna är åtgärder med ett hårhår alltid framgångsrika när månen växer. Vid denna tid växer håret snabbare, ser bättre ut, blir silkesligt. Därför kan månskalenderna tillåta tjejer att orientera i valet av tid för månad, när det är mest fördelaktigt att utföra hårmålning.

Lunar hårfärgskalender för januari 2018


De säger att när du möter ett år kommer du att spendera det tills slutet av det. Januari är under den direkta "regimen" av två stjärntecken, nämligen:

Fullmånadens dagar är 2 och 31, och en nymåns födelse kommer att inträffa den 17: e.

Baserat på denna prognos sluts vi att:

 • Bra dagar för målning: 2, 6, 14, 15, 19-23, 26-29. Dessa dagar kommer färgen att bli platt, tonen blir frisk, rik, levande. Hårets struktur kommer snabbt att återhämta sig från effekterna av färg;
 • ogynnsam för manipuleringar med egna krullar kan kallas: 1-7 (det är förståeligt, för semestern), 9-13, 16-18, 24, 25, 30, 31. På grund av att månen är full eller är i nymånelfasen, det förväntade resultatet får inte göra dig lycklig, eftersom färgen bara kan tas i delar, krullarna själva kommer att se inanimate och färgtonen skiljer sig avsevärt från det önskade resultatet.

Lunar kalender färgning hår för februari 2018


Den här månaden är den minsta, men i det finns en ändring av två tecken på zodiaken:

Det 16: e talet präglas av utseendet på en nymåne.

I detta scenario visar stjärnorna att:

 • Det är bäst att besöka en frisör eller att färga ditt hår hemma: 3, 4, 12-14, 20-23, 28. Ett nytt utseende som görs idag kommer att vara mycket längre och färgen kommer inte att torka ut och blekna.
 • När det gäller de dagar då befälhavaren inte får måla sitt hår är det: 1, 2, 5-11, 15-19, 24-27. Även din starka önskan och mästarens gyllene händer hjälper inte dig att få den önskade hårfärgen dessa dagar, så ta inte risker.

Lunar kalenderfärgning för mars 2018


Mars. Spring! Naturligtvis, när naturen börjar vakna, och den ljusa solen skiner utanför fönstret och gräset blir grönt, vill jag byta. Men glöm inte bort månskalenderfärgningen. Vad sänder han under vårens första månad? Zodiacregeringen i mars är uppdelad i följande konstellationer:

Den nya månen kommer att visas den 28 mars, och fullmåncirkeln kommer att vara turen att överväga 2 och 31-talen.

Vilka tal bör planeras för målning i mars och som bör undvikas:

 • Det är bäst att uppdatera och byta hårfärg: 5, 6, 11-14, 19-22, 26-29. Förfaranden för att ändra bilden kommer att hållas med ett knä och håret blir slätt, silkeslen, full av energi och ljus färg;
 • Undvik att hårfärgning ska vara: 1-3, 8-10, 16, 17, 24, 30, 31. Som de säger, "det är bättre att sitta ut" och sätta håret i ordning på andra gynnsamma dagar.

Lunar hårfärgskalender för april 2018


Den här månaden präglas av kortare kjolar och frisyrer utan hattar. Det är dags att ta färgen på ditt hår i ordning, ge det ljusstyrka, friskhet, mättnad. Följande stjärntecken kommer att förändras i april:

När det gäller fasen av nymånen kommer de att falla den 16 april, men fullmånen kommer att uppträda i all sin ära den 30: e.

Vad ber månkalendern till modekvinnor som kommer att ändra eller korrigera sin hårskugga:

 • manipuleringar i april månad med håret ska vara: 4, 5, 11, 12, 17-21, 25-28. Måla dessa dagar garanterar hög färg snabbhet och livlighet av lock som kommer att lysa under vårsolen;
 • Om rutinerna planerades på förhand bör de överges: 7-9, 15, 16, 22, 23, 29, 30. Månen kommer inte att ge något bra till din frisyr, så riskerar inte att ändra det till angivna nummer.

Lunar hårfärgningskalender för maj 2018


Kan kallas sommarens harbinger. Det är under denna månad som många fashionabla kvinnor börjar förbereda sig för semester, havet och stränderna, försöker på nya bilder och nyanser av hår. Maj 2018 kommer att påverkas av sådana stjärntecken som:

Månens födelse kommer att hända den 15: e och fullmånen kommer att belysa natthimlen den 29: e.

Dessa zodiac tecken är gynnsamma för kvinnors lustar i färgning, därför finns det betydligt mer positiva dagar för denna procedur än ogynnsamma. Så läser månskalendern:

 • Du kan färga ditt hår: 2-6, 10-13, 16-21, 24-27, 31. Idag kan du säkert besöka frisören och ändra din bild. Håret kommer att vara lättsamt, livligt, ljust och färgen överstiger alla dina förväntningar.
 • men ändringen i hårfärg bör överges på sådana dagar: 1, 7-9, 14, 22, 28, 30. Om du väljer att uppgradera, var redo att få ett oväntat resultat.

Lunar hårfärgningskalender för juni 2018


Under den första sommarmånaden tillåter månen kvinnor att ändra sin bild genom hårfärgning. Juni kommer att bli föremål för sådana tecken på zodiaken:

Nymånen och fullmånen faller på den här junidatum som 13 och 28.

När det gäller bildbytet, säger månakalendern "följande":

 • Sommarsäsongen kommer att markeras med sådana positiva datum för att ändra hårfärg: 3, 4, 14-19, 21-26, 30. Effektiviteten och effektiviteten av proceduren som utförs på dessa nummer garanteras: dina krullar kommer långa tacka dig med sin ljusstyrka, rikedom och hälsosam utsikten;
 • Om vi ​​pratar om de dagar där du inte ens bör tänka på att ändra hårfärgen, så ska de inkludera: 1, 2, 5-12, 20, 27-29. Glädje och tillfredsställelse från processen och det slutliga resultatet dessa dagar får du inte, och den uppdaterade bilden kan ta till tårar.

Lunar hårfärgningskalender för juli 2018

Juli är sommaren i full gång. Det är dags att ändra bild och hårfärg. Den här månaden kommer följande tecken på stjärntecken att styra över månens faser:

Nymånen kommer att vara närvarande den 13, men fullmånen kommer att verka den 28 juli.

Besök en skönhetssalong, var noga med att uppmärksamma datumet i kalendern och baserat på vad du ser måste du bestämma om du ska åka dit eller inte:

 • Det är värt att besöka salongen för färgning: 2-4, 8-10, 14-19, 20-25, 28-30. Efter förfarandena på dessa dagar kommer håret att bli felfilt, ljust, saftigt och kommer säkert att tacka dess ägare;
 • ett ostabilt resultat kan erhållas i juli-nummer: 1, 5-7, 11-13, 19, 26, 27. Hårfärgning gjort i dessa dagar kommer att vara tråkigt, tråkig, ojämn.

Lunar hårfärgningskalender för augusti 2018


Förra månadens sommar har tjejer att ändra bilden, eftersom den brännande sommarsolen ofta kan förstöra krullarnas färg genom bränning. Men innan man tar färgen i handen bör det noteras att ägarna i denna månad är sådana stjärntecken som:

New Moon kommer att stiga den 11 augusti, men det blir möjligt att se månens hela cirkel den 26: e.

Låt oss nu titta på de dagar som är lämpliga och inte lämpliga för att måla sina lockar:

 • Den mest positiva färgen kommer att falla på håret: 1, 2, 6-9, 12-17, 19-24, 30, 31 augusti. Dessa dagar kan du helt lita på din herre eller dina instinkter, eftersom experiment med färger, nyanser och enskilda strängar säkert kommer att bli bra med ett slag;
 • Men det blir nödvändigt att skjuta upp experimenten: 3-5, 10, 11, 18, 25-29, eftersom de kanske inte slutar mycket bra, och resultatet kommer att göra dig besviken.

Lunar hårfärgskalender för september 2018


September är sammetsäsongen där du vill koppla av från sista styrkan. Men hur man planerar en semester utan externa förändringar, som består i att ändra hårfärgen? Följande tecken kommer att vara "ansvariga" för resultatet av att ändra bilden:

När det gäller nymånen kommer det att hända den 9: e, men fullmånen kommer att verka 25 september.

I månskalendern för september anges att:

 • Det är att föredra att ändra bilden: 5, 6, 10-16, 18-23, 28, 29. Färgat hår kommer att vara jämnt täckt med en ny färg, medan den kommer att ha en livlig glans, glans med ljusstyrka och blir silkeslen och mjuk trots att de är målade
 • att skjuta upp målningsförfarandet för att ändra bilden finns i följande nummer: 1-4, 7-9, 17, 24-27. Så du kommer att undvika framgångsrikt erhållen frisyr.

Lunar hårfärgskalender för oktober 2018

Hösten är i full gång och för att undvika depression, som ofta förekommer under den här naturperioden, är det bara nödvändigt att ändra din bild. Men du borde inte göra det spontant, det är bättre att förbereda och notera månens faser, och denna månad är tecken på zodiakregeln:

Fullmånen kommer att observeras den 9: e som för utseendet på en fullmåne kan den ses den 24 oktober.

Låt oss återvända till de dagar som hjälper till med att uppdatera bilden:

 • Det är lämpligt att utföra åtgärder med ditt hår på sådana oktoberdagar: 4-7, 10-15, 17-22, 27-29. Efter de förfaranden som utförs i dessa tal kommer håret att vara lydigt, uppdaterat och hårstrukturen påverkas inte av färgens kemiska sammansättning.
 • negativa effekter på håret och förvärra den övergripande situationen med håret kan vara procedurer som utförs på sådana dagar: 2, 3, 8, 9, 16, 17, 23-25, 31. Konsekvenserna av att måla dessa dagar kan vara ganska oväntade och inte alltid positiva.

Lunar hårfärgskalender för november 2018


Om du bestämmer dig för att utföra hårmålning denna månad, innan du ställer in dagen, titta på kalendern för månförändringar. I november kommer "reglerna" för månens faser att vara sådana zodiacs som:

Nymånen och fullmånskretsen kommer att vara i november på sådana nummer som respektive 7 respektive 23.

När du registrerar dig hos en frisör, överväga datumet för månaden:

 • För färgning av hår, bör du välja: 1-5, 8-14, 17-21, 27-29, eftersom det är på dessa dagar som månens faser är gynnsamma för skönheter som ändrar sin bild;
 • Det är bättre att undvika manipulering med din frisör enligt följande nummer: 6, 7, 15, 16, 22-26, 30. Dessa dagar kommer Månen att vara ogynnsam för hårfärgning och resultatet kommer inte att kunna glädjas med dess effektivitet, rikedom och hälsosam färg.

När är det bäst att färga håret på månskalendern i december 2018?


December är årets sista månad Kvinnor på tröskeln till nyårssemestern försöker på alla sätt att tacka ägaren till nästa år och ändra färgen på håret. Zodiac tecken dominerar i december:

Den 7: e kommer en nymåns födelse att observeras, men den 22 december kommer den fullmåne vackra himlen att lysa upp himmelen.

För att uppdatera bör överväga antalet gynnsamma och inte mycket för att måla:

 • skapa en rik och rik färg i dessa dagar: 3, 4, 8-15, 17-20, 25, 26-29. Månen kommer att stödja den vackra hälften av mänskligheten, som bestämde sig för att ändra sin bild;
 • du borde inte riskera, eftersom du måste möta det kommande året i en oattraktiv hårfärg om du färgar: 1, 2, 5-7, 16, 21-24, 30, 31.

De bästa dagarna för färgning av håret år 2018 enligt månskalendern i bordet

Du kan läsa mer om nuvarande hårklipp med bilder i artikeln: "Modiga kvinnors hårklippningar år 2017: Hårklippningar för långt, medium och kort hår, med pärlor och för alla typer av utseende med ett foto."

Kranen för månskärning för februari 2018 på denna dag rekommenderar inte att du besöker en stylist. Färgning av hår är inte heller värt det. Du kan bara få en hårklippning i nödfall. Och du kan inte färga ditt hår, för att inte skrämma bort lycka till.

Gynnsamma dagar för hårfärgning och nagelvård i februari 2018. Hårklippning och hårfärg enligt månskalendern

Februari är den sista och svåra månadskvällen, och det är inte förvånande att kvinnor under denna årstid ofta klagar på att deras hår på grund av brist på vitaminer i kroppen blir svaga och tråkiga. Och för att undvika detta problem är det viktigt att inte bara balansera din kost utan också söka hjälp från Mother Nature, nämligen att välja fördelaktiga dagar för hårklippningar och hårfärgning i februari 2018, där månen har en positiv effekt på hårväxt och hälsa..

Och det är viktigt att för olika typer av hårklipp är gynnsamma dagar på månskalenderna olika. Till exempel, om du vill att ditt hår ska vara snabbare än industrin, bör du gå till frisören på de dagar då månen växer. Och om du vill att stylingen eller färgen ska förbli oförändrad, måste du färga håret och göra håret på den avtagande månen.

Enligt månskalendern för skärning av hår och färgning för februari 2018 är de lovande dagarna när du skär ditt hår denna månad som följer:

Och den 4, 6, 18 och 23 februari är det bättre att inte gå till frisören - det är osannolikt att en frisyr eller hårfärg idag är framgångsrik, och en hårklippning kan förvärra hårets tillstånd.

Rätt val på dagen att gå till frisören kan förändra ödet. Därför studera de gynnsamma dagarna för att klippa håret i februari och gå för det!

1 februari På denna dag kommer hårskärning i februari 2018 att besvikna inte bara som mästarens arbete, men ytterligare händelser i livet kommer inte att vara lyckliga. Hårfärgning är inte heller nödvändigt. Ny frisyr kommer att ha en negativ inverkan på energi. 2 februari Kranen för månskärning för februari 2018 på denna dag rekommenderar inte att du besöker en stylist. Färgning av hår är inte heller värt det. Frisyr ska vara så lätt som möjligt. 3 februari Och ändå, när kan du klippa ditt hår i februari? Den här dagen är inte heller lämplig. Du kan bara få en hårklippning i nödfall. Och du kan inte färga ditt hår, för att inte skrämma bort lycka till. Det är önskvärt att kamma hår, dela dem i delar av världen. 4 februari. Tiden har kommit för en ny frisyrning i februari 2018 (gynnsamma dagar har kommit), och resultatet kommer att få en positiv effekt inom en snar framtid. Du måste färga håret i ljusa färger - för att locka framgång och lycka. Frisyr ska vara frodig, så att vindenergi hjälper till i livet. 5 februari Om du tänker på när du ska klippa håret i februari, gå sedan runt den här dagen. Frisyren kommer att drabbas så kampanjen i frisörsalongen avbryts. Hårfärgning är inte heller nödvändigt, annars kommer alla våra planer inte att realiseras. Ändra frisyren är inte nödvändig, för att inte bryta mot sina egna planer. 6 februari. Månhårfärgskalendern för februari 2018 rapporterar att en hårklipp inte rekommenderas för att inte förlora respekten på jobbet. Hårfärg får inte lycka till, några missförstånd. Så att tur inte vänder sig bort är det bättre att göra en frisyr. 7 februari. Hårskärning i februari kommer att medföra hälsa och framgång till det motsatta könet. Färga håret i mörka nyanser. För god hälsa bör håret flöda. 8 februari. Tidsval: Du kan klippa håret, men du kan skjuta upp. En hårfärgskalender för februari 2018 säger att om du färgar den dagen kan du få det du har länge drömt om. Du kan ändra bilden i extremt behov. 9 februari. En hårklippning hjälper till att förbättra intäkterna och håret växer snabbare. För färgdag är neutral. För att undvika konflikter i familjen måste håret dekoreras med tillbehör. Detta indikeras av hårklippskalendern för februari 2018. 10 februari. Klipp håret på månskalendern februari 2018 är inte så bra. Frisyren tillåter inte att koncentrera sig på arbetsprocessen. Efter att ha målat i mörka nyanser kan du uppnå fred och komfort. För hälsa måste håret läggas noggrant. 11 februari. Detta nummer kommer i dåliga dagar för hårklippningar i februari 2018, liksom för färgning. Hår bör vara i perfekt ordning för att locka till sig positiv energi från rymden. 12 februari I månskalendern för hår i februari 2018 anges att hårklippning behövs för att öka kroppens skyddande egenskaper. Radikalt bör färgen inte ändras, men den nya frisyren kommer att ge framgång i samhället. 13 februari Hårskärning i februari 2018 på denna dag kommer inte att lyckas. Du behöver inte ha en hårklippning, det kommer att ge ångest och förvirring i livet. Färgning lovar mycket dåligt i både hälsa och liv. Håret ska vara krökt, då kommer affärspartners att uppskatta ännu mer. 14 februari. På denna dag är hårskuren i februari enligt månskalendern inte värt det. Hårklippning är tillåten som en sista utväg. Det är omöjligt att vara vackert kategoriskt så att depression inte övertas. Att dekorera håret med ett ljust band för att locka solenergi är ett måste. 15 februari. Gynnsamma dagar för hårklipp i februari rapporterar att en hårklippning kommer att få tillkännagivandet i affärskretsar och hjälpa alla företag. Det är nödvändigt att färga hår bara i mörka nyanser och bara naturliga färgämnen. Attityd kommer att betona avskedningen. 16 februari Hårskärning i februari 2018 på denna dag är inte önskvärt, annars kommer det att finnas missförstånd med andra. Du kan måla i ljus nyanser. Efter att ha gjort ett slag kan du få en bra positiv laddning. 17 februari Kranen för månskärning för februari 2018 indikerar att en hårklippning kommer att locka motsatt kön. Använd när måleri behöver naturliga färger. Frisyr ska noggrant tänkas - för att förbättra sexualiteten. 18 februari Hårklippningar i februari kommer att ge ljusa färger till liv. Att måla en underbar dag - färgen blir ljus och ihållande. Etablera i samhället och få en oväntad vinst hjälper nya styling. 19 februari En hårfärgskalender för februari 2018 rapporterar att en hårklippning inte kommer att gynna hälsa eller ekonomi. Det är omöjligt att måla håret, annars kommer rykte att försämras. Att ladda upp energin du behöver för att samla hår i en bulle. 20 februari Klippkalendern för februari 2018 sänder ut att haircut inte rekommenderas och färgas endast med naturliga färgämnen, då kommer framgången att komma i den startade verksamheten. Extra energi kommer att ge en snygg frisyr. 21 februari. Klipp håret på månskalendern februari 2018 positivt. Frisyren kommer att hjälpa till med marknadsföring på en kontorsstege. Håret är idag färgat med naturliga färgämnen så att det finns lycka till på alla områden. 22 februari För att inte förlora pengar behöver du inte klippa håret. Dessa är ogynnsamma dagar för hårklippningar i februari 2018. Du borde inte kompensera för att inte skada ansiktets hud. För att locka till hälsan måste håret vara noggrant kammade. 23 februari Grooming kommer att förbättra välbefinnandet. Detta rapporteras av månskalendern för hår i februari 2018. Det är möjligt att färga hår som fantasi berättar. För god hälsa behöver du göra håret med en del. 24 februari. Hårskärning i februari 2018 behövs för att ändra inte bara bilden, men också hela mitt liv. Skönhet kan bara de som har bestämt sig för att bli blondin. Att hantera problemen kommer att hjälpa till med ny styling. 25 februari. Du får inte klippa håret i februari på månskalendern på ett nytt sätt, för att inte locka till sig negativa. Gynnsam tid för lyftning eller laminering och andra förfaranden för energiöverskott. 26 februari När kan jag klippa mitt hår i februari? Den här dagen är bättre att undvika. Haircut stjäl energiutrymme. Hårfärg kommer att ta hälsa. För att inte fresta ödet ska håret vara löst och väl kammat. 27 februari. Hårskärning i februari 2018 (gynnsamma dagar hör inte till detta nummer) är förbjudet, hårfärgning, då kan ingen förstöra det goda humöret. För finansiell stabilitet behöver du ett tillbehör i ditt hår. 28 februari. När ska man klippa håret i februari? Neutral för haircut: ingen effekt på ödet. Hårfärgning önskvärda mörka färger. För att skydda mot problem är det bättre att lösa håret.

Lunar kalender hårklippningar och hårfärgning

För att inte skämma bort håret och inte förändra ditt liv för det värre, använder många kvinnor månskalendern. Idag erbjuder vi en fullständig månskalender, gynnsamma dagar för hårfärgning och hårklippningar är målade från första dagen efter fullmåne.

 1. Den första dagen är gynnsam för att färga håret med bara naturliga medel. Om du utför den här proceduren får du chansen att flytta upp karriärstegen.
 2. Att attrahera rikedom är det värt att färga håret på andra dagen.
 3. Det mest optimala verktyget för denna procedur kommer att vara mousse eller tintsalm. På den tredje dagen kan du måla i några färger och på något sätt, missfärga inte bara.
 4. I den fjärde - det rekommenderas inte att färga och klippa hår.
 5. Den femte dagen är idealisk för tänder och välbefinnande.
 6. Det är bättre att inte färga håret på sjätte dagen, du kan få ganska det resultat som förväntas.
 7. Den sjunde dagen är lämplig för att öka libido och hårfärgning.
 8. En färgbyte på åttonde dagen klarar inte bra för en karriär.
 9. Bättre att vänta på det. Blondinen kommer att målas perfekt på den nionde dagen.
 10. På den tionde dagen kommer den bästa färgen för hår att vara henna.
 11. Om du ger ditt hår en gyllene nyans för elfte dagen kommer pengarna att dras till personen.
 12. Den tolfte dagen förskuggar framgång för alla som bara färgar håret med naturliga produkter.
 13. Trettonde - fridagen.
 14. På fjortonde dagen är det möjligt att sminka, men bara med sparsamma medel, till exempel utan ammoniak.
 15. På den femtonde och sextonde dagen är mörkt hårfärg bäst taget.
 16. Den sjuttonde och artonde dagen lovar framgång i färgning i röda nyanser.
 17. Den tjugonde dagen - perfekt för hårfärgning.
 18. På den tjugofemte dagen, vägra manipuleringar med håret, annars kan konflikter uppstå på jobbet.
 19. För att locka lycka till måste du färga håret den 26 och 27 dagen.
 20. Den 28, 29 och 30: e dagen i förfarandet bör undvikas.

Lunar kalender manikyr, pedikyr och naglar för februari 2018

En viktig faktor för tillväxt och utveckling av organismer på jorden påverkas inte bara av månfasen utan också av tecken på zodiak där denna planet ligger. Varje tecken på zodiaken styr en viss energi, så det finns gynnsamma dagar för manikyr, och det finns sådana datum då man besöker skönhetssalonger inte rekommenderas.

 • Stenbocken styr huden och naglarna i händer och fötter. Därför kan du på denna dag göra en manikyr, klippa längden eller göra förlängningar. Varje manipulation av naglarna och huden runt dem kommer att vara av hög kvalitet och smärtfri för tyger
 • Väduren och Taurus är neutrala märken för att utföra manikyr. Det vill säga att göra denna procedur rekommenderas inte, men inte förbjuden. Varje kvinna bestämmer sig själv huruvida man ska gå till sin skönhetssalong eller inte

Viktigt: Om du redan har utfört en manikyr på en sådan dag, och det visade sig vara misslyckat, avstå från att gå till en skönhetssalong på de dagar då månen ligger under dessa tecken

 • Tvillingar - En dålig period för att utföra en manikyr, det är värt att skjuta upp denna procedur för en annan dag
 • Månen är i cancer - naglarna är inte skurna, de kommer att exfoliera, växa dåligt och kommer att vara mottagliga för olika sjukdomar
 • Leo - månskalendern av manikyr, pedikyr och nagelförlängning för 2017 säger att månen i denna stjärntecken hjälper skönheter att förbättra sig. Visa din kreativitet och kom med en vacker nagel design. På denna dag kommer du att kunna förverkliga din kreativa potential med 100%.
 • Jungfrun - du kan inte bara utföra olika manipuleringar med naglarna, utan också behandla huden och nagelplattan: bad, massage, ta bort ringar och skära av den ingronade nageln
 • Vågar - bad med aromaterapioljor eller enkel hudvård kommer att vara till hjälp - rengöring, användning av kosmetika
 • Månen i Skorpionen är en bra tid för manikyr, men var försiktig när du använder heta bad så att du inte skadar huden.
 • Skytten - gynnsamma dagar. Det är möjligt att genomföra behandling, massage och olika förfaranden.
 • Vattuman är en period då sprickor och eventuella inflammationer ska behandlas. Du kan utföra någon typ av manikyr
 • Fisk - du kan utföra en manikyr, men noga - utan skärningar och nötningar. Dessa dagar rekommenderas det inte att testa ny kosmetika för händer, eftersom oönskade konsekvenser i form av allergi kan uppstå.
 • Energibalansen hos en person beror till stor del på naglarna. Därför rekommenderar astrologer att skära naglarna på månskalendern. Detta kommer att bidra till att bevara och till och med fylla vitalitet. Därför bör du kolla in månskalendern innan du besöker skönhetssalongen eller innan du klipper av naglarna
 • På nymånen och fullmånen utförs inga procedurer med omskärning. I allmänhet kanske en person inte känner av månens negativa påverkan, men effekten är platsen att vara
 • Därför måste de månfaser och faktorer som påverkar en person tas på allvar. Även den mest oskyldiga, vid första anblicken, kan proceduren för skärande naglar locka besvär, om du inte lyssnar på astrologernas råd.

1 februari, 2, 3 och 4 - Neutrala dagar. Effekten av negativ månenergi observeras, så det är nödvändigt att göra en manikyr med försiktighet.

5, 6 och 7 februari - En ogynnsam period för skärning av naglar. Detta kan innebära ett förhållande med en älskad.

8 februari och 9 - Jordens satellits undertryckande energi. Du bör inte göra sådana manipuleringar med hud och naglar, vilket kan orsaka skador och skador.

10 februari 11 och 12 - Lunar kalender manikyr, pedikyr för februari 2018 indikerar att alla procedurer med naglar bör utföras med försiktighet.

13 februari - En manikyr som hålls på denna dag kommer att locka lycka till och förbättra det övergripande välbefinnandet.

14 februari, 15 och 16 - Bra dagar att ta hand om dina händer och naglar. Gör wellnessbad och massage.

17 februari och 18 - Du kan göra nagelförlängningar. Gör en design med strass eller använd ljusa lacker.

19 februari - Ett manikyr gjort den dagen kommer att ge extra charm. Kommer att locka en ny romantisk bekantskap med en man

20 februari 21 och 22 - Skär dina naglar dessa dagar och du kommer att ha en stark styrka. Stämningen kommer att förbättras och en positiv attityd kommer att uppstå.

23 februari och 24 - Ogynnsamma dagar för ett besök på en skönhetssalong. Eventuellt misslyckande i affärer och på jobbet.

25 februari 26 - Neka att besöka salongen, dåliga dagar för att skära naglar.

27 februari och 28 - Du kan skära dina naglar. Den goda effekten av dessa måndagar kommer att märkas om du utför procedurer med hud och naglar - framgång i ärenden garanteras. Därför måste en resa till skönhetssalongen planeras i förväg.

Ändra under månens beskydd. Den himmelska kroppen kan enkelt svara på frågan om det är möjligt att färga ditt hår idag - månskalendern innehåller omfattande information om den.

Att färga håret enligt månskalendern 2014: gör det själv videofilmeringsanvisningar, är det möjligt idag, vilken dag är bättre, när man målar, foto och pris

Sedan antiken trodde människor att de himmelska kroppen påverkar livet för en jordisk person. Denna åsikt har ännu inte visat sig vetenskapligt, men till dags dato uppmärksammar många människor det faktum att energibalansen på vissa dagar störs. Särskilt ofta sammanfaller detta med månfaserna.

Färgning med månens orientering bidrar till att förbättra livskvaliteten

Moon funktioner

Energipåverkan av nattlyset

Månen är en mystisk planet med en speciell energi.

Beroende på sin fas känner en person specifika vibrationer:

 1. I vissa perioder kan det finnas en nedbrytning, nervös spänning, en önskan att bryta sig.
 2. Andra har diametralt motsatta känslor.

Med de så kallade "exacerbations" möter människor under en förändring i den himmelska kroppens position. Forskare kallar denna gång "kvartändring".

I astrologi är de fyra poäng:

 • nymåne;
 • första kvartalet;
 • fullmåne;
 • förra kvartalet.

Fullmånens energi kan göra till och med den mest fridfulla tjejen aggressiv

Månfaserna finns i sin tur 8:

 • Nymåne;
 • halvmåne;
 • första kvartalet;
 • konvex;
 • fullmåne;
 • spridning;
 • sista kvartalet;
 • balsamic.

Dessa perioder har en annan effekt på människokroppen beroende på kön.

 • försämring av hälsan
 • aggressivitet gentemot andra
 • irritabilitet;
 • fördomar i domar.

Det visar sig dock att månens position kan påverka inte bara humör och hälsa.

Forskare hävdar att stjärnan också påverkar:

 • skönhet;
 • öde;
 • livsproblem;
 • nya början;
 • relationer med andra etc.

Frisörsförfaranden på en dag i månaden är mest gynnsamma, hos andra - minst. För att förstå när man ska färga håret - måste månskalendern vara "läs" korrekt.

Planera din färg med månskalendern.

Var uppmärksam! Idag finns det många tillämpningar där man i förväg kan lära sig rekommendationer för färgning / skärning. Också denna information presenteras fullständigt på Internet.

Lunar kalender: nyanser av förståelse

Månens väg genom stjärnkonstellationer

Huvuddragen i månskalendern är dess längd, vilket är medeltal 29,5 dagar.

Under denna tid har stjärnan tid att korsa 12-stjärnzykonstellationerna:

I varje månad är försenad med 2-3 dagar.

Var uppmärksam! Det finns också ett mellanrum mellan stjärnkonstellationerna, som kallas "Moon utan kurs". Det kan vara från flera minuter till flera timmar.

Det nya månåret heter "kinesiska". Kinas invånare, liksom några andra asiatiska länder, hedrar det mer än den kalender som antagits i väst.

Varje år ändras datumet för dess förekomst. Till exempel, 2014, föll helgen på natten 30-30 januari. Under 2015 började månen en ny resa den 19 februari.

New Moon - början av det nya månåret

Ändra under månens beskydd

Den himmelska kroppen kan enkelt svara på frågan om det är möjligt att färga ditt hår idag - månskalendern innehåller omfattande information om den. Men förutom allmän information rekommenderas att ta hänsyn till individens individuella egenskaper.

Alla faser av månen i ett foto

För en mer exakt beräkning av "sina" dagar, rekommenderar astrologisk instruktion att vara uppmärksam på:

 • inre känslor;
 • födelsedagsfest
 • stjärntecken
 • hitta månen vid födelsetiden.

När är det bättre att måla ett hår?

En detaljerad månskalender hjälper till att inte bara ändra utseendet och bli mer attraktivt, men också korrigerar ödet. Därför är det mycket viktigt att veta vilken månadag det är bäst att färga håret.

Åtgärder i harmoni med de högre energikrafterna kommer du enkelt att locka underbara händelser, liksom:

 • förbättra hårets tillstånd;
 • bygga relationer med andra
 • förbättra hälsan etc.

Olika färger är gynnsamma på olika dagar.Nästa Artikel
På ögonbrynen, näsan eller skägget