Populära hårbalsam: TOP-10


Förmodligen var varje dam inför den omständigheten att de helt enkelt inte kan lossna efter tvätten av håret. De blir styva, obetydliga och torra. Anledningen till detta är exakt schampon. Även de produkter som inte innehåller laurylsulfat eller är berikade med vitaminer, proteiner och andra näringsämnen, har en ganska hänsynslös effekt på håret, eftersom deras huvudsakliga syfte är exakt rening.

En riktig räddning är hårbalsam. Medan schampon avlägsnar överflödigt fett och andra föroreningar närmer sig håret med näringsämnen, vilket gör dem smidiga, hanterbara och glänsande. Och viktigast av allt - håret efter att ha använt balsammen är otroligt lätt att kamma, curl bra och snabbt passa in i någon frisyr.

Förmodligen märkte många på hyllorna av butiker en sådan produkt som schampo-balsam. Det är naturligtvis väldigt bekvämt när du har begränsad tid eller du kan inte bära många flaskor bakom dig (till exempel på en resa). Men att använda sådana verktyg på ett löpande sätt rekommenderas inte. Faktum är att i detta fall kommer balsammet inte bara att fastna på håret utan också på huden. Detta påtagligt förhöjer föroreningsprocessen och kan också leda till täppning av porerna.

Vad skiljer sig från balsamens balsam?

Många identifierar balsam och balsam, men det finns en signifikant skillnad mellan dessa produkter:

 • balsam är ett medel för att skydda håret, men balsam är också inriktade på deras näring och helande;
 • Balsammet appliceras inte på rötterna för att inte göra frisyren tung, och det är också användbart att gnugga balsam på hårbotten.
 • Balsammen är en utmärkt antistatisk, och balsmen har inte sådana egenskaper;
 • luftkonditioneringsapparater är ganska ofta outplånliga, och bland balsam är sådana produkter ganska sällsynta.

Hur man använder luftkonditionering?

Vid användning av luftkonditioneringsapparaten måste du följa ett antal obligatoriska regler:

 • - Försök att undvika att få produkten i hårbotten, annars kommer håret att bli smutsigt mycket snabbt och förlora volymen;
 • - Se till att produkten passar din hårtyp;
 • - Försök att inte använda schampon som torkar hår och hud, annars kommer inte balsammen att ge rätt resultat.
 • - Det bästa alternativet är att använda en uppsättning verktyg från en tillverkare.

Topp 10

Och nu presenterar vi dig TOP-10 hårbalsam, baserat på recensioner som studerats på Internet.

 • Fuktighetsgivande balsam MATRIX Totalt resultat Fukt

Tillverkaren av detta verktyg hävdar att håret efter att ha använts kommer att vara mättat med fukt, vilket gör dem skina och levande.

Kunderna noterar den otroligt känsliga konsistensen av balsam, vilket ger en bekväm applikation och omslutar håret snabbt. Dessutom ger verktyget håret en trevlig, diskret doft. Strängar efter användning, skina och mycket lätt att kamma. De elektrifierar inte och trycker inte på. Det är viktigt att denna balsam är lika effektiv, oavsett vilken schampo du använder.

Av de negativa aspekterna kan vi notera den höga kostnaden, vilket inte alltid motiveras av resultaten. Så, ägare av hårt och lockigt hår, kommer det här verktyget inte att ge önskad glans, och kamningen kommer att underlättas mycket lite.

 • KeraSys Damage Care Reparation

Denna produkt är avsedd för torrt och sprött hår. Det rekommenderas att regelbundet gälla de damer som ofta torkar huvudet med en hårtork, liksom curl och räta ut trådarna. Det kommer att vara användbart för att ta hand om färgat hår.

Det bör noteras att effekten av denna luftkonditionering är kumulativ. Det innebär att det synliga resultatet kommer att märkas först efter några sessioner. Om du bearbetar ditt hår regelbundet kan du förvänta dig följande resultat:

 • - Silkesmjölk, som inte försvinner efter torkning av håret.
 • - mjukhet och elasticitet
 • - Spetsarnas estetiska utseende (även om de hade allvarliga skador), liksom deras skydd mot sektionen.
 • - lämplig för långt hår, vilket ofta är svårt att riva ut
 • - håret blir glänsande

Vanligtvis tar det 1-2 minuter att klara håret på balsam, men det här verktyget kräver mer exponering och tålamod. Men resultatet kommer att glädja dig.

 • Estel Curex Versus Winter

Utmärkt verktyg från kategorin professionell. Det gör håret mer attraktivt, ger dem tillförlitligt skydd mot skador vid styling med heta metoder. Luftkonditionering förbrukas mycket ekonomiskt. Han gör inte bara håret mer mottagligt att kamma, men också djupt näring det. Särskilt oumbärlig, det kommer att vara under den kalla årstiden, när håret är starkt elektrifierat.

Bland de brister som är värda att notera för tjock konsistens i luftkonditioneringsapparaten. Kunder rekommenderar att du lagrar flaskan upp och ner för att göra det enklare att ta ut produkten från den.

 • Reparation av luftkonditionering Gliss kur TOTAL

Denna balsam är bara en frälsning för torrt hår. Dess konsistens är otroligt lätt, vilket håller volymen av hår. Samtidigt närvarar verktyget håret och mättar dem med alla nödvändiga fördelaktiga ämnen. Efter den första applikationen kommer du att märka en hälsosam glans och elasticitet i håret.

Det är viktigt att denna balsam kan användas inte bara på våt, men också på torrt hår. Samtidigt gör det förfarandet att kamma lätt och roligt. Appliceringsmedel påverkar inte hårets renhet och hårvolymen. Även om tipsen är för torra och bitade, kommer de att se mer attraktiva efter att ha använt luftkonditioneringsapparaten. Detta verktyg är ganska bekväm form av spray. Det är också viktigt att det inte behöver tvättas bort.

Bland de brister som är värda att notera obsessiv lukt som inte äroderar från håret för en hel dag. Om du har långt hår, så är flaskan tillräckligt för dig ett tag.

 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fiber Force

Höjdpunkten i detta verktyg är att keratin delades in i de minsta partiklarna, som tränger in i hårstrukturen mycket lättare. Som ett resultat blir krullarna starka, glänsande och elastiska, som om de inte utsätts för daglig exponering för skadliga faktorer.

Innan du använder balsam måste du tvätta håret och lätta det med en handduk. Utan att märka det synliga resultatet efter den första applikationen, bör du inte vara upprörd, effekten av detta verktyg är kumulativ. Andra gången kommer resultaten att bli mycket mer uttalade.

En hållbar effekt kan uppnås först efter en månad med kontinuerlig användning av klimatanläggningen. Tålamod kommer att belönas med en hälsosam glans, pomp, ljusvolym, samt märkbar komprimering av hår. Nackdelen är att håret blir smutsigt för snabbt efter appliceringen av verktyget.

 • Conditioner för skadat hår Londa Professional Synlig Reparation

Formeln för detta verktyg har utvecklats speciellt för professionell användning i salonger. Efter att ha applicerats det, kommer även hårdskadad hår helt att omvandlas. Detta verktyg kombinerar egenskaper och balsam och balsam. Det är ganska tjockt vilket ger en ganska ekonomisk konsumtion.

Anvisningarna för användning av klimatanläggningen säger att det inte behöver tvättas, men i det här fallet riskerar du att få smutsigt hår utan volym. Därför är det bättre att skölja dem med vatten. I det här fallet får du en liten kamning, mjukhet, glans och elasticitet. Men det här verktyget har tyvärr inte antistatiska egenskaper.

 • Spray antistatisk Ollin Glass

På vintern blir problemet med stark elektrifiering av hår ett verkligt problem för nästan alla. För många är det enda sättet att samla hår i en bulle (men det hjälper inte alltid). En utmärkt antistatisk spray kan vara en utmärkt lösning på problemet. Han gör håret lydigt och elastiskt, utan att göra det tyngre. Detta gör att du även i den hårda förkylningen kan visa ett elegant hårhår.

Effektens varaktighet beror på hur hårt ditt hår är skadat (på mer friskt hår är resultatet märkbart mycket längre). Dessutom, om luftfuktigheten inomhus är låg, bör du inte heller räkna med en bestående effekt.

 • Lamineringskonditionerare "Guld silke"

Gyllene silkebalsam är den perfekta lösningen för fint hår. Omsluter varje hår, förvandlas verktyget till en osynlig film, som har en estetisk och skyddande effekt. Som ett resultat ser krökarna sig mer friska och glänsande och blir också mindre mottagliga för brittleness och tvärsnitt.

Den obestridliga fördelen med det här verktyget är att den har en imponerande volym, vilket innebär att det tar lång tid. Efter torkning av håret finns ingen klibbighet, och kamming blir otroligt enkelt. Trots effekten av laminering är håret absolut inte viktt ned, men förblir fullt och volumint. Det är också värt att notera dispenserns bekväma form och ett behagligt ljusarom, som emellertid fullständigt avdunstar efter torkning.

Tyvärr var det inte utan brister. Således är effekten av laminering nästan omärkbar, särskilt om håret har allvarliga skador. Och vid oavsiktlig kontakt med rötterna blir håret snabbt oljigt. Även om förpackningen inte spelar en särskild roll, men ändå förstörs dess misslyckade design något av produktens intryck.

 • Shiseido tsubaki

Denna balsam innehåller värdefull Camelliaolja - en unik produkt av sitt slag. Det främjar mild hårvård och deras fulla återhämtning på kort tid. Du bör också vara uppmärksam på närvaron i kompositionen av honungs extrakt som hjälper till att rätta håret och ge det glans.

Effekten behöver inte vänta för länge. Efter den första applikationen noteras en otrolig jämnhet. Dessutom är håret absolut inte tungt. Effekten av lätt repning fortsätter tills nästa tvätt. På grund av detta är håret mindre skadat.

Efter att ha torkat balsam, kommer håret inte att elektrifieras och tryckas. En trevlig hälsosam glans kommer också att glädja dig. Det är värt att notera den otroligt attraktiva doften som håller på håret tills nästa tvätt. Kunderna säger att de ständigt vill röra sina lockar, för de förvärvar otrolig mjukhet och ljushet.

 • Faberlic etnobotanika

Detta är en balsam balsam, vars egenhet är att det smälter som det var när det applicerades på hår. På grund av närvaron i sammansättningen av extrakt av granatäpple och orkidé, liksom arganolja, återställs håret snabbt och mättas med vitaminer.

Håret efter appliceringen av denna balsam behåller den ursprungliga ljusheten. Samtidigt förvärvar de en attraktiv glans, blir slät och elastisk. Liksom andra liknande medel, hjälper den här produkten till att lindra håret. Och på grund av mättnad av krullar med fukt blir de mindre spröda och mer resistenta mot skador.

Nackdelen med det här verktyget kan bara anses att det inte är mycket ekonomiskt tillbringat. För att erhålla den beskrivna effekten är det nödvändigt att applicera balsammedlet med ett tillräckligt tätt skikt.

Valet av balsam är inte mindre viktigt än att välja rätt schampo. Att han är ansvarig för hårets attraktiva utseende. Ett korrekt utvalt läkemedel kan få dina krokar inte bara kosmetiska utan även en helande effekt.

10 bästa hårbalsam

Egenskaper i rankningen

Hårets tillstånd är en av de faktorer som ligger till grund för det övergripande intrycket av personen. Som det är känt eliminerar tvätt med schampo hår från smuts, men öppnar hårets hårda hår. Sålunda blir strängarnas struktur utsatt för skador. För att återställa det, kommer luftkonditionering till räddningen.

Verktyget närmar sig håret, vilket gör det smidigt och lydigt. Efter konditionering kan strängar lätt kammas och staplas. Tillverkare erbjuder många alternativ för sådana medel. För att inte misstas med valet, föreslår vi att vi bekantar oss med ett antal rekommendationer:

 1. Vi väljer balsam, från hårtyp. Sortimentet låter dig välja verktyg för lockigt, färgat, rakt och lockigt lock.
 2. Noggrant studera kompositionen. Det bör baseras på naturliga ingredienser. Vi lägger särskild vikt vid de ingredienser för vilka du har en individuell intolerans.
 3. Det är bättre om den inköpta balsammen är av samma märke och linje som shampoo. Detta kommer att ge effektivare vård.
 4. Vi definierar syftet med användningen. För dagligt underhåll av friskt hår, välj en lätt balsam. För skadad lämplig lösning. För att ge intensivvård till regelbundet färgat hår och krullar som genomgår kemisk perm väljer vi en medicinsk balsam. Det har förnyande egenskaper.
 5. Vi föredrar endast beprövade varumärken som har hög efterfrågan på marknaden och höga konsumentbetyg.

På grund av studien av reella kundrecensioner och rekommendationer kunde vi göra en bedömning av de bästa hårbalsamerna. Alla produkter har ett högt användarbetyg och stor efterfrågan på marknaden.

Balsam, balsam och mask - vad är bäst för hår? Fördelarna och nackdelarna för varje verktyg visas i tabellen nedan.

Hur man väljer rätt schampo och hårbalsam?

Reklamschampo och balsam av olika märken lovar oss "tjockt och silkesigt hår", som från omslaget av glänsande tidskrifter. Men frestande historier är inte alltid realiserade. Genom vilka kriterier att välja tvättmedel för hår, berättar Passion.ru.

Vad ska vara schampo

Ett bra schampo är utformat för att utföra huvudfunktionen - för att tvätta av smuts och fett från håret, men det här är inte den enda nödvändiga egenskapen.

Även om du, genom försök och fel, äntligen hämtade den ideala "kandidaten" för rollen i ditt drömschampo, kolla in det för hållbarhet. Förutom rening måste det i själva verket utföra ett antal andra funktioner, beroende på de egenskaper som anges på förpackningen.

Till exempel, ge hår glans, gör strängarna silkeslen, elastisk och elastisk, näring hårbotten, fukt och behåll fukt i håraxeln, förhindra att det torkar under dagen.

Olika hårtyper

Tänk på att universella schampon "för alla tillfällen" är ineffektiva. Medel för tvätt av hår bör väljas beroende på typ. Sammantaget skiljer sig kompositionen från schampot för fet hår från komponentmediet som presenteras i organen för normala och torra strängar.

 • Så, om ditt hår vid rötterna snabbt blir oljig, och vid tipsen är torr, behöver du ett speciellt schampo med innehållet i mikrosfärer och mikrosfärer. De första tar bort oljig glans från huvudet, den andra matar torra spetsarna.
 • Om ditt hår är torrt behöver du ett näringsrikt, regenererande schampo med proteiner, kollagen, oljor, växtekstrakter och vitaminer, vilket skulle återställa strukturen på trådarna, göra dem starka, välfuktad hårbotten och håraxeln.
 • Till ägare av normalt hår är det mjuka medlet, inte överbelastat med näringsrika, torkningskomponenter. Det borde vara ett schampo som upprätthåller en normal balans av kroppsfett i hårbotten. I grund och botten innehåller dessa produkter växtbaserade ingredienser och vitaminer.

Men det säkra sättet att förstöra ditt hår är att använda ett schampo som är utformat för en annan typ av hår. Om du till exempel har naturligt grovt, orubbligt hår, så riskerar du att få en maskros hårklippning efter att ha använt ett schampo märkt "Super Volume".

Vi läser kompositionen på paketet

Sammansättningen av något schampo måste innehålla ämnena tvättmedel. De ansvarar för kvaliteten på medel för att tvätta hår, men av naturen är de olika.

Milda tvättmedel, såsom natriumlauretsulfat, TEA-lauretsulfat, TEA-laurylsulfat föredrages för hårbotten och håret. Dessa substanser ger håret rätt skötsel och är som regel en del av dyra professionella schampon.

Och sådana vanliga rengöringsmedel som ammoniumlauretsulfat och ammoniumlaurylsulfat, trots sin goda tvättförmåga, leder ofta till torr hårbotten.

Hur man väljer rätt schampo och hårbalsam?

Tänk också på att några av de mycket reklamerade ämnena i schampot inte är så hjälpsamma. Ett slående exempel är silikon, som trots den synliga utjämningseffekten har en stor nackdel: det bildar en film i hårbotten som hindrar tillförseln av näringsämnen och stör blod och syrecirkulationen. Håret efter ett sådant sätt hänger i slutet av dagen och efter frekvent användning blir skört blir trådarna matta i färg.

Användbara tillägg

Om du har skadat hår, var uppmärksam på förekomsten av användbara tillsatser i schamponet, såsom proteiner, keratin, propylenglykol, lecitin, fruktvax och vitaminer från grupp B, i synnerhet D-pantenol (provitamin B5), liksom olika vegetabiliska oljor, såsom som burdock, jojoba, etc. Alla dessa komponenter förbättrar hårets struktur och återfuktar dem från insidan.

Keratin är särskilt användbart eftersom det är identiskt med naturligt keratin, vilket är en del av hårstrukturen, som är huvudbyggnadsmaterialet för våra strängar. Det hjälper till att återbilda skador i hårets bagage, släpper vågorna.

Shampoo Myter

Det finns en myt att högkvalitativt schampo ska bilda ett rikt skum. Det är faktiskt långt ifrån fallet. Till exempel tenderar många medicinska schampon att skumma dåligt på grund av deras sammansättningsspecifikationer. Men det betyder förstås inte att de är av dålig kvalitet.

I vilken utsträckning ett gott skum utgör ett medel för att tvätta hår beror på mängden i tvättmedelsammansättningen. Enligt GOST bör de vara minst 20%. Men rengöringsmedelens överflöd varierar i sin tur beroende på det schampo som är avsett för en viss typ av hår: till exempel är det färre för torra lås än i schampo för fet hår.

Förresten, om ditt schampo har en "utsökt" frukt arom betyder det inte att det bara innehåller naturliga fruktkonsekvenser. Trevlig fleur är oftast på grund av närvaron av artificiella smaker.

Val av luftkonditionering

Det andra steget i ritualen att tvätta håret - användningen av luftkonditionering. Den mest populära balsamsköljningen, som används varje gång efter att ha tvättat håret med schampo.

De bästa hårbalsam i 2018

Mycket ofta, efter att ha torkat håret med schampo, finns det en häftande krullning, förlusten av elasticitet och glans. Sådana strängar är svåra att stapla. Anledningen till detta är att schamponet rensar locken, men ger dem inte näringsämnen och fuktar inte. För att uppnå detta resultat kan man bara använda klimatanläggningen. Du behöver bara välja det korrekt, beroende på strängarnas tillstånd och önskat resultat. Att hantera den här frågan hjälper till att betygsätta de bästa hårbalsamerna.

Typer av luftkonditioneringsapparater

Alla balsam, balsam och sköljningar är utformade för att lösa ett problem - de ämnen som ingår i dem täcka håret en tunn film som skyddar håret från alla typer av skador, förenklar processen att kamma och ge dem en frisk lyster. Några av dem har en extra effekt, till exempel, skyddar mot de skadliga effekterna av varm luft och skyddar mot den negativa påverkan av ultraviolett ljus.

Befintliga luftkonditioneringsapparater kan delas in i tre stora grupper:

Det bör noteras att en sådan gradering är något godtycklig eftersom alla tre av dessa ämnen i olika koncentrationer kan ingå i en enda produkt.

Använd inte 2 i 1 produkter som innehåller både schampo och balsam. Dessa substanser utför olika uppgifter, agerar annorlunda och kräver en annan användningsmetod. Därför borde de inte vara förvirrade.

Silikonbalsam

Ämnen som silikon har inte varit populära de senaste åren. De skadar inte strängarna, men med konstant användning samlas de på hårets yta, vilket över tiden gör frisyren tyngre.

Samtidigt, utan dessa luftkonditioneringar kan inte undvaras, om håret är skadad, eller ofta att värma styling. Silikoner har förmåga att limma de skadade hårhåren och visuellt återställa sin struktur.

Proteinkonditionerare

Dessa produkter hjälper till att återställa skadad hårstruktur. Även om lösningen av problemet tar lång tid och inte alltid lyckas. Därför kan det inte anses att användningen av proteinkonditioneringsmedel ensam kan lösa problemet med läkningstrådar.

Fördelen med proteinprodukter silikonosoderzhaschimi är att de kan tränga djupt in i håret struktur och fylla tomrum som finns där.

Oljekonditioneringsapparater

Sådana kosmetiska produkter är endast lämpliga för perfekt friska krullar utan skada. Försäljning av balsam med oljor i form av aktiva aktiva ingredienser är mycket sällsynta. Men deras användning är mycket användbar för hår, eftersom de ger curls med näring och högkvalitativ fuktighet.

Oftast i en sådan konditioneringskomposition innefattar kokosnötolja, jojobaolja, sheasmör, oliv, lin, ricinolja. Dessutom måste en sådan produkt innehålla regler för hårdhet och surhet av vatten. Produkter av detta slag normaliserar hårets pH och förstärker dem. Styvarna behövs för att mildra vattnet.

Vissa luftkonditioneringsapparater innehåller dessutom ämnen som tar bort statisk elektricitet, skyddar mot de negativa effekterna av solljus. Som hjälpämnen, förtjockningsmedel, smakämnen och konserveringsmedel införs i balsamerna. Dessa ämnen kan inte kallas användbara, men deras närvaro är nödvändig för att bevara alla kvaliteter på lång sikt.

Hur man väljer luftkonditionering

Först och främst, välj lämplig balsam som är nödvändig i enlighet med hårtypen. Vissa kvinnor försöker köpa produkter som innehåller schampo och balsam i en flaska. Sådana medel bör undvikas, även för enskilt bruk, eftersom dessa produkter har en annan inriktning och deras union medför inte någon nytta.

Välj luftkonditioneringsapparaten behöver samma linje som det använda shampooet tillhör. Detta kommer att ge en djupare effekt på hårstrukturen. Du bör också vara uppmärksam på kosmetiska produktens sammansättning, för att skydda sig från en eventuell allergisk reaktion. Om möjligt bör man föredra luftkonditionering, som innehåller i sin sammansättning av naturliga ingredienser.

En viktig detalj är intensiteten av läkemedlets effekt. Enligt denna parameter är luftkonditioneringsanläggningar indelade i:

Lätta produkter är perfekta för daglig vård. De inte skapar onödiga gravitationen för att krypa, förse dem med alla nödvändiga användbara komponenter kapsla tunn film som förhindrar förorenade hår och skyddar dem från oönskade miljöpåverkan.

Om håret är skadad, bör du välja att rekonstruera schampo, stärka deras struktur och förhindrar brott och gallring.

Med regelbunden färgning eller kemiska perms krävs för att förvärva innebär konditionering av en behandlingsform som besitter starka regenerativa egenskaper och förnyar håret. En sådan produkt lägger visuellt till huvudet av hårdensitet och volym.

Hur man använder luftkonditionering

Med hjälp av luftkonditionering måste du följa följande regler:

 • Först måste du tvätta håret med ett schampo som inte överdriver håret.
 • Efter tvättning, torka strängarna med en handduk för att torka något;
 • att fördela en del av produkten i lås med hand eller med en kam;
 • Applicera luftkonditionering till den nedre halvan av strängarna, utan att påverka hårbotten.
 • vänta ett tag, skölj av håret;
 • För kamning använd en kam eller kam med stora tänder.

Förteckning över bästa hårbalsam

Denna balsam görs i Tyskland och är en av de mest populära produkterna på den kosmetiska marknaden, trots det höga priset. Verktyget behöver inte tvättas av. Luftkonditionering rekommenderas speciellt för torkade krusar. Det låter dig omedelbart byta håret eftersom det använder mikrofluidisk teknik. Den innehåller proteiner av silke och pashmina, vilket ger strängarna en jämn och hälsosam glans.

Produkten absorberas väldigt snabbt, har en trevlig sötgod doft. Särskilt effektivt resultat uppnås genom gemensamt bruk av detta verktyg och schampo, inkluderat i samma serie. Varje dag kan den inte användas, eftersom krullarna blir vana och blir feta.

 • utmärkt utjämningseffekt;
 • ger sken;
 • gör lockar silkeaktiga
 • återställer skadade strängar.
 • dyra;
 • Ej lämplig för daglig användning.

Genomsnittspriset är 2800 rubel.

Detta japanska kosmetiska märke i många år har förtroende för köpare. Balsam har en värdefull, unik komposition, som inkluderar Camellia olja. Det ger ett mjukt sätt att krulla och låter dig helt återställa de skadade områdena på en liten stund. Kompositionen innehåller också honungsextrakt, som rätnar lockar och bevarar sin naturliga utstrålning.

Förbättra hårets tillstånd såg många kvinnor direkt efter första användningen. Utan hårt hår släpper balsambandet strängar. Dessutom kamar de utan problem, inte förvirrande. Medlen lindrar statyer av statisk elektricitet och behöver inte spola. En extra fördel, köpare kallade en trevlig arom som varar länge.

 • rätnar lockar;
 • ger naturlig glans
 • ger lätt kamning
 • reparationsskador
 • inget behov av att spola
 • tar bort statisk elektricitet.
 • dyra botemedel.

Genomsnittspriset är 1200 rubel.

Balsam produceras av en berömd tysk kosmetisk fråga. Produkten tillåter en kort tid att lösa många problem med skadade trådar. Det är speciellt nödvändigt om krullarna är svaga och livlösa. Produkten fungerar riktigt och hjälper till att återställa skadade områden. Denna produkt hör till professionella verktyg och används ofta i skönhetssalonger.

 • agerar riktning;
 • återställer skadade områden
 • stärker rötterna.
 • tar inte bort statisk elektricitet.

Det genomsnittliga priset är 600 rubel.

Koreanskgjord luftkonditionering är utformad speciellt för vård av torra och spröda strängar. Det är särskilt användbart för kvinnor ofta utsätts för värme styling håret och curling, är produkten lämplig för färgade lockar. Luftkonditionering har en kumulativ effekt, så efter en enda användning av ett positivt resultat förväntas inte.

Efter applicering av detta verktyg blir håret mjukt, krullarna blir silkeslen och elastiska. Speciellt användbar produkt för tips. Det ger skydd mot tvärsnittet och ger ett välskött look till håret. För att få en positiv effekt måste produkten hållas på håret under lång tid.

 • återställer skador på torra strängar;
 • lämplig för färgade krullar;
 • håret blir silkeslen och mjukhet;
 • skyddar mot tvärsnitt.
 • måste hållas länge på håret;
 • fungerar inte efter enstaka användning.

Genomsnittspriset är 400 rubel.

Den återhämtade effektiva produkten från den berömda tyska producenten. Till skillnad från andra produkter har den en speciell keratin klyvningsformel. Det låter dig dela proteinet i små partiklar som enkelt tränger in i djupet hos varje hår och läker dem från insidan. Som ett resultat blir strängar styrka, blir elastiska och glänsande.

Produkten har en kumulativ effekt, så de måste använda den hela tiden för att få ett riktigt bra, stabilt resultat. Den enda nackdelen är att efter användning av denna produkt blir krökarna snabbt smutsiga.

 • ger återhämtning av hår;
 • ger elasticitet och glans.
 • måste tillämpas regelbundet
 • håret blir smutsigt snabbt
 • dyra.

Genomsnittspriset är 950 rubel.

Balsam har en noggrann grooming effekt på håret, gör krullarna smidiga och gör dem lydiga. Medlen fördelas lätt på håret och täcker dem på ett tillförlitligt sätt. Efter användning av denna balsam försvinner statisk elektricitet, strängar kamas väl. Balsam kan användas i kombination med något schampo.

Balsammen fuktar strängar och återupplivar dem. Efter att ha använt detta verktyg blir håret mer lättsamt, mjukt och glänsande. Men för krokiga och för snäva krullar är den här produkten inte lämplig.

 • tar bort statisk elektricitet
 • krullar är lätta att kamma;
 • fuktar strängar;
 • ger mjukhet;
 • underlättar styling.
 • inte lämplig för lockiga och hårda trådar;
 • dyra.

Det genomsnittliga priset är 700 rubel.

Produkten från det ryska kosmetikföretaget har en djupgående effekt på trådarna. Det rekommenderas att använda det på vintern för att skydda håret från frost och dåligt väder. Den speciella kompositionen möjliggör mättnadskräm med vitaminer. Den är lämplig för mjukgörande även mycket hårda trådar, förbättrar deras kamning och gör styling enklare.

Produkten hör till linjen av professionella produkter, fuktar väl överdriven strängar och matar dem. Ta bort statisk elektricitet. Efter detta upphör krullarna att trycka och behålla sin form perfekt.

 • lämplig för användning på vintern;
 • skyddar mot frost och dåligt väder;
 • förbättrar kamningen;
 • fuktar och närmar
 • eliminerar statisk elektricitet.
 • På grund av dens tjocka konsistens är det svårt att avlägsna från flaskan.

Genomsnittspriset är 250 rubel.

Produkter av ett populärt kosmetiskt märke kommer att bli en riktig hitta för kvinnor med kraftigt skadade torkade trådar. Det här fallet innehåller en triple volym keratiner, vilket hjälper till att återställa hälsan och styrkan till krullarna. Med långvarig användning kan denna kosmetiska produkt klara några hårproblem.

Enligt kunderna, efter appliceringen av det här verktyget, minskas hårets skörhet, håret blir mer välskött, strängar blir elastiska. Positiva förändringar kan ses efter den första ansökan. Verktyget gör inte krullarna tyngre och lämnar inget oljigt.

 • resultatet är synligt omedelbart
 • kumulativ effekt
 • ger styrka;
 • minskar bräckligheten;
 • billigt.
 • Ej lämplig för feta trådar.

Genomsnittspriset är 400 rubel.

Vid skapandet av denna luftkonditionering användes en ny teknik. Produktens sammansättning inkluderar ultralätta mikrokomponenter, som snabbt tränger in i hårstrukturen och ger det fukt från insidan. Som ett resultat mjukas strängarna och vägs inte. Kombination orsakar inte problem.

Väl återställer tråkigt, trött hår. Många kunder säger ekonomisk konsumtion och lågt pris på luftkonditionering. Medel ger väl näring och perfekt fuktar strängarna, eliminerar skador, ger en silkeslen glans och bryr sig över hela längden.

 • ekonomiskt;
 • billig;
 • ger högkvalitativ vård och hydratisering;
 • eliminerar skador.
 • ger inte den deklarerade volymen.

Den genomsnittliga kostnaden är 300 rubel.

En av de bästa budget luftkonditioneringsapparater, som gör att du kan behålla hårets hälsa. Medlen utges i form av tvåfasig spray. Det täcker håren med en tunn film, vilket ger en lamineringseffekt. Sammansättningen av den kosmetiska produkten innefattar keratin, återställande av skadade områden på strängarna. Detta gör att du kan öka hårets motståndskraft mot effekterna av höga temperaturer, de bryter mindre.

På grund av innehållet av fruktkstrakter är krullarna mättade med användbara ämnen. Som ett resultat aktiveras curls tillväxt, deras volym förbättras. Luftkonditionering behöver inte spolas.

 • kräver inte sköljning;
 • ger tjocklek och volym;
 • skyddar mot värme;
 • lamineringseffekt;
 • billig;
 • bryr sig om hår.
 • inte detekterat.

Den genomsnittliga kostnaden är 150 rubel.

Nu finns det ett stort utbud av balsam för alla smaker, så att du kan lösa en mängd olika hårproblem. Välj det bästa är inte svårt om du överväger hårets typ och tillstånd och ger preferenser till välrenommerade tillverkare med gott rykte.

Hur man väljer en hårbalsam?

Hej alla kära vänner!

Idag i denna artikel kommer vi att prata om ett sådant verktyg som hårbalsam. Vi kommer att diskutera de bästa sätten på vår webbplats om användningen, rätt val och en bonus. Låt oss börja!

Varför behöver jag hårbalsam?

Målet är i princip på samma sätt: det täcker håret med en tunn skyddsfilm som skyddar håret mot mekanisk skada, gör det lättare att kamma och ger det glans, jämnhet och välvårdad utseende. Alla hårbalsam kan delas in i tre typer:

 • Silikoninnehållande - har egenskapen att "limma" delade ändar, men har fått ett dåligt rykte på grund av det faktum att de bara visuellt förbättrar hårets tillstånd och inte behandlar dem från insidan.
 • Protein - oftast bland de koreanska producenterna hittas exakt de. Vad är bra: bidra till restaureringen av skadat hår, även om processen är ganska lång och du vill ha resultatet så snart som möjligt. Den största fördelen med proteinhaltiga medel över silikonprodukter är att de tränger djupt in i håret och fyller hålrummen i sin struktur. Om du ser ordet "hydrolyserat protein, keratin eller kollagen", är detta exakt proteinkonditioneringsmedlet.
 • Oljekonditioneringsmedel är lämpliga för inte allvarligt skadat hår. Som regel finns luftkonditioneringsapparater med endast oljor som aktiva ingredienser sällan. Vanligtvis tillsätts argan, jojoba, olivolja eller ricinoljor. Koreaner brukar använda oljeprodukter som en extra omsorg, och det finns praktiskt taget inga oljekonditioneringsmedel som kan tvättas bort.

Låt oss nu prata om de tre bästa luftkonditioneringsapparaterna på vår webbplats.

Ett levande exempel på en utmärkt proteinbalsam! Produkten innehåller hydrolyserat oysterprotein, vilket ger skina och elasticitet i ditt hår. Protein hjälper till att återställa hårstrukturen och gör dem starka och friska. Vi rekommenderar särskilt denna balsam för torrt, tråkigt och förlorat hår. Dessutom har verktyget anti-aging effekt.

Denna lösning hjälper till att bekämpa håravfall och hjälper också till att accelerera tillväxten. Drömmer du om långt tjockt vackert hår? Det mesta! Balsam stimulerar blodcirkulationen i hårbotten och reglerar också vattenbalansen. Den har en magnifik komposition - svart ris extrakt, sesam och svarta bönor näring och fuktar håret från insidan. Redan efter några veckors användning ger klimatanläggningen en fantastisk effekt!

Slutligen, vår vinnare! Även, för att vara ärlig - en serie
Pearl Shining Moist är den mest populära och eftertraktade hårprodukterna. Och det här är inte förvånande - effektiviteten, utmärkt sammansättning och överkomligt pris gör serien helt enkelt oersättlig. En gång försökt, många återvänder inte till de vanliga sätten och "sitter ner" specifikt.

Mer om produkten: Balsam bidrar till att återställa styrka, elasticitet och glans till skadat och färgat hår, vilket gör dem friska och välskötta. Ingredienser: arganolja (näring och hydratisering av hår), rosevatten (återställer vatten och lipidbalansen i huden och håret), royal gelé extrakt (restaurering av hårstrukturen, vilket ger en hälsosam glödning).

Vi hoppas att från den här artikeln kommer du att extrahera något som är användbart för dig själv och stoppa ditt val på de medel som kommer att bli ett husdjur och kommer inte att släppa dig!

Hur man använder hårbalsam

Att bry sig om locken uppfann ett stort antal specialverktyg: sprayer, lotioner, balm. Hårbalsam är en huvudtvätt som hjälper till att förbättra hårets kvalitet, ge dem styrka och skönhet.

Varför behöver du

Conditioner är ett verktyg som behöver användas efter shampooing, det hjälper till att göra håret fult, mjukt och glänsande. Shampoos utför endast en rengöringsfunktion, och ofta har de aggressiva ingredienser som, förutom att avlägsna fett, torkar ut lock och hårbotten. Härifrån börjar olika problem: mjäll, torr strand, förlust och deras ömhet.

Men vad är skillnaden mellan hårbalsam och balsam? Balsam är ett omsorgsmedel, det bör användas för att stärka näring och återställa krullarna. Luftkonditionering skyddar dem helt enkelt mot de skadliga effekterna av miljön. Därför är det viktigt att veta att de inte ersätter varandra, men kompletterar. Helst bör vård efter tvättning omfatta applicera en mask, balsam och balsam.

Enligt egenskaperna hos luftkonditionering är:

 1. Fuktighetsgivare och närande (Dikson Revitalizing-nourishing conditioner, Shiki-Oriori);
 2. Reparation (till exempel, luftkonditioneringsapparat från Gliss Kur - Gliss Kur, KRACIE Naive och Kera Nova);
 3. Värmeisolering. Krävs för att skydda lockar från termiska styling enheter: strykjärn, pleyk, hårtork (Etikett, Londa, Belita - Vitex Express-glans och Siden);
 4. Antistatisk. De används för att skydda hår från statisk elektricitet, som under vintersäsongen är mycket skadlig för långa krullar (KeraSys Oriental Premium, KEUNE Ultimate Control);
 5. Utjämning, lägga till glans, fixering av håret. De innehåller speciella polymerer som hjälper till att förbättra krullarnas kvalitet, göra dem tyngre eller tvärtom smidiga. Dessa inkluderar Glädje mjukgöring, Desert Essence Coconut, Kallos Cosmetics Hair Botox, REF, MARC ANTHONY keratin utjämning, Style Aromatherapy.

Förresten kan en bra outplånlig balsam för utarmat hår tillverkas med egna händer hemma. Detta kan vara en enkel mask, som innehåller persikaolja och honung. Värm några droppar persika i ett vattenbad och kombinera med varm sötma, späd massan med örttekok eller mineralvatten. Applicera en söt sirap på spetsarna - det här skyddar locket från UV-strålar och hjälper till att fixa sin form.

Bra balsam är kokosnötolja. Det är väldigt lätt och gör nästan inte feta trådar. Applicera det efter tvätt och skölj inte. Kan användas varje dag. Istället för kokosnöt för tunna och torra livlösa krökor kan du ta sheasmör eller sheasmör - men de måste användas mycket noga. Det är oljigt och, om det appliceras mer än nödvändigt, kommer huvudet efter tvättning att se gammalt ut.

Video: hur man använder klimatanläggningen hemma

Betygsöversikt

För att välja den bästa hårbalsam, måste du jämföra befintliga märken och recensioner om dem. För detta har vi sammanställt ett specialtabell:

Urval av experter: 25 bästa hårbalsam

Hur man gör håret mjukt och hanterbart? Vilket verktyg kommer att ge dem sken och förlänga stabiliteten i styling? De bästa alternativen - i vår nya samling!

Intensive Molecular Cream Kontier De La Creme, Kontier Professional

Cream med aminosyror och keratin återställer även det mest ömtåliga blonda håret. Applicera på två sätt. Klassisk - efter tvätt med schampo på håret, pressat av en handduk, håll i 25 minuter och skölj med varmt vatten. Och det enklaste sättet, för starkare vård, är att applicera på torrt hår före sänggåendet. På morgonen tvättar du håret med schampo och applicerar sedan grädden igen som en balsam.

Cremen har en kumulativ effekt - du kommer inte känna igen ditt hår på en vecka!

Pris: på förfrågan

Luftkonditionering Golden Rose Golden Rose, O'right

Jag rekommenderar luftkonditionering till tjejer med färgat och skadat hår. Dess uppgift är inte bara att bevara färgen, men också för att återställa nagelbandet (består av rosolja). Och som ett resultat, lägg till hår glans. Jag vet att problemet med många - den eviga "fluffen" på huvudet. I det här fallet fungerar luftkonditioneringen också bra. Men omedelbart vill jag uppmärksamma känsliga "näsor", har botemedlet en beständig parfymerad lukt som fortsätter hela dagen.

Pris: ca 655 rubel.

Luftkonditionering Infra Treatment, CHI

En stor plus balsam - det ger håret en naturlig glans. I sammansättningen av avjoniserat vatten, olivolja och vetex, keratin, flytande silke. Använd balsam regelbundet efter shampooing och efter några veckor ser du inte bara den visuella effekten: håret blir tätare.

Pris: 1 190 gnidning.

Color Care Color Conditioner Skydda Daily Conditioner, Paul Mitchell

Verktyget är en del av en serie Färgvård, skapad speciellt för färgat hår. Om du inte är förvirrad av silikon i kompositionen (här är det mitt i ingrediensförteckningen), rekommenderar jag denna balsam. Den har en tjock konsistens, använd en liten mängd av produkten och tvätta den noggrant. Color Protect Daily Conditioner ger inte effekten av utjämning och uttrycks onaturlig glans, det bevarar den naturliga volymen och gör håret mjukt.

Pris: 1 600 gnid.

Odelbar hårkräm Proteinkräm, Alterna

Alterna Protein Cream för mig är nummer ett bland outplånliga balsam. Lämplig för alla typer av hår, ett oumbärligt verktyg för blondiner. Kan appliceras på torrt eller vått hår. Verktyget är baserat på mikrokapslar av protein, som tränger djupt in i klippkroppens struktur och återställer den på mikroskopisk nivå. Arbetar också aktivt en blandning av fuktgivande tång, vilket gör håret silkeslen. Perfekt fuktar och underlättar kamning.

Pris: 5,130 rubel.

Hair Conditioner Un.Tangled, Kevin Murphy

Detta är en outplånlig balsam. Jag rekommenderar det till kunder som har problem att kamma. Om håret är för poröst eller torrt, är verktyget perfekt för dig. Den har en naturlig sammansättning (extrakt av bambu, Tasmanian peppar och vilda rosella blommor). Spruta hela längden omedelbart efter tvätt.

Pris: 1 880 rubel.

Balsam Färg Förläng Magnetics, Redken

Dristigt professionellt varumärke Redken älskar ljusa färger och vet därför hur man ska behålla sina resultat. Color Extend Magnetics är en sulfatfri serie med en kumulativ effekt: de aktiva ingredienserna tränger in i poröst hår efter färgning (Redken har sin egen patenterade komponentleverans teknik) och de blir mer lysande från tvätt till tvätt. Dessutom återhämtar Color Extend Magnetics balsammen väl - åtminstone håret blir mer tätt och "levande" för beröring.

Pris: 2 200 gnid.

Reparera hårbalsam "Tropiskt regn", Spatouch

Balsammen ser ut som en egenskap av ett dyrt spa, och den söta fruktig aromen håller på håret med ett lätt tåg. I kompositionen av olja av persika, mango och lin med d-panthenol, vilket ger hårskydd och fuktgivande. Tack vare dessa komponenter är håret mjukt strax efter schamponet och som ett resultat - glatt, glänsande och voluminöst

Pris: 1 100 gnid.

Spray balsam Vitalite Express Soleil, La Biosthetique

Varumärket La Biostetique är alltid uppmärksamt på parfymerna av hårprodukter - hela linjen Soleil har en fantastisk delikat sommardoft! Spray med en lätt textur och vattentät solskyddsmedel fungerar omedelbart på två fronter: återställer och skyddar mot solen. Det perfekta alternativet för en strandferie: ger skinsglans, elasticitet och kräver inte frekvent återanvändning, om du blötlägger ditt hår.

Pris: 983 gnid.

Luftkonditionering Angel.Rinse, Kevin.Murphy

Hela Angel-linjen är avsedd för färgat hår. Angel.Rinse conditioner Jag använder varannan till tre dagar efter att ha tvättat mitt hår. I Kevin. Murphy luftkonditionering rekommenderas att hålla huvudet i 1-2 minuter. Och det här är sant nog: du behöver ett par minuter för att släta nagelbandet, fukta tipsen, lägga till glans och ta inte av hårets volym medan du gör det. Jag tror att håret blir textur och mjuk på grund av naturliga ingredienser: mango fröolja och kokosnöt. Kan du föreställa dig vilken smak från en sådan blandning? Tårta, kryddig, resistent... Så att verktyget kan ersätta doftljuset i badrummet!

Pris: ca 2 200 rubel.

Luftkonditionering Clean Maniac, Redken

Konditioneringsmedlet är likartat i konsistens med gelén - efter att ha applicerat håret något "knäckt". Den stänger nagelbandet efter alkalisk schampo och tar bort rester av smuts under vågorna. Candelilla vax i kompositionen skapar en osynlig film på håret som skyddar mot de negativa effekterna av miljö och temperatur, vilket ger mjukhet och silkighet. Håret är perfekt kammade och ser friskare ut efter den första applikationen.

Pris: 2 200 gnid.

Balsam Färg Brilliance Invigo, Wella

Konsistensen av verktyget liknar en ljus hårkräm. Men effekten är inte alls lätt - håret blir mycket smidigt och mjukt vid beröring.

Jag använde verktyget efter ganska pereshilo deras styling. Efter tre ansökningar blev de märkbart mer fackliga och "levande" - mättade och glänsande.

Wow-effekt kan ses inte bara på de "döda" håren - tjejer med en vanlig typ av verktyg som för pålitlighet och god fuktighet. Och bevarande av färgen på färgat hår blir en bra bonus.

Pris: ca 800 rubel.

Konditioneringsgelén för ett färgat hår av Biolage Colorlast, Matrix

Jag brukar använda balm med en tjock krämig konsistens, och det här verktyget var en upptäckt. Den aktiva blommiga doften kan kännas även genom att hålla det slutna röret i näsan - föreställ dig hur stark denna produkt luktar på håret. Men lukten försvinner snabbt och argumenterar inte med parfym och under shampooing - ytterligare aromaterapi.

Produkten har en behaglig gelkonsistens och en lätt formel, men det ger näring till håret och "tvättar inte ut" färgen (vilket är särskilt viktigt efter färgning). Balsam mjuknar och torra hårändar, försiktigt grooming dem.

Vad som är viktigt gör verktyget inte håret tyngre alls - efter tvätt har jag en volymetrisk styling.

Luftkonditionering Hårvård Väck dig! Hårbehandling, uka

En annan assistent i komprimering av tunt hår - ett universellt botemedel mot det japanska varumärket uka. En glad slogan på förpackningen lovar: "Din humör kommer säkert att stiga." Jo, det finns minst två skäl till det här: den första är doft. Verktyget luktar av apelsinmarmelader och eucalyptus godis, men lukten dröjer inte på håret. För det andra, trots hydrering, blir krullarna inte tunga.

Efter den första månadens användning märkte jag att håret blev märkbart tätare, som om jag nyligen hade gjort en återställande behandling i salongen. I kompositionen - delikat olja squalane och redan klassiska Argan och macadamia oljor för sådana produkter. Förresten, ger de inte bara håret, utan även hårbotten - djärvt tillämpar ett botemedel mot själva rötterna. Verktyget behöver inte tvättas av: det kan till exempel appliceras på torra tips om du än en gång skjuter upp resan till stylisten.

Pris: 4 250 gnid.

Moisturizing Hair Conditioner System 3 System 3 Scalp Therapy Conditioner Revitaliser, Nioxin

För maximal effekt, tillsammans med schampo, applicerar jag balsam av denna linje på vått hår. Till skillnad från andra balsam, kan och bör det appliceras på hårbotten. Jag fördelar balsam jämnt över huden och hårlängden, låt den stå i 3 minuter och tvätta den med ljummet vatten för att stänga hårnålarna och göra dem tjockare och starkare. Efter 2 månaders användning var resultatet "på brädet", det vill säga på huvudet. Håret blev tjockare, de hade en hälsosam glans, och på huvudet uppträdde ett behagligt ögonfluff från barnhår.

Pris: ca 1 000 gnid.

Intra-Cylane Hair Conditioner Volumetry Conditioner Serie Expert, L'Oréal Professionnel

Jag använder tvättvård efter shampoo av samma linje, och i komplexet fungerar de bara bra - håret blir mättat och fuktat och med regelbunden användning blir det märkbart mer tät.

Klimatanläggningen har en ljus krämig konsistens, det är bekväm att fördela det över hela fingerspetsens längd. Jag lämnar det på mitt hår i två eller tre minuter och tvättar av det med kallt vatten - de syns visuellt efter salongvård: de blir släta och glänsande. Effekten varar i flera dagar, vilket är särskilt trevligt.

Pris för 150 ml: 970 rubel.

Hair Conditioner Volupt, Sebastian

Jag tror att för att uppnå maximala resultat måste du använda balsam och schampo av en rad. Men denna balsam är verkligen magisk - du kan tvätta håret med tvål, applicera denna balsam, och ditt hår kommer att se ut efter en salongbehandling. Dess främsta fördel är att det hjälper till att skapa volym, men gör inte håret tyngre: det är ljust och mobilt.

Pris: ca 1 500 rubel.

Balmhår balsam Miceclean, Librederm

Det blir ett bra komplement till alla schampon. När jag slutade med en balm från en serie med ett schampo av ett annat märke, och himmelblå röret var till hands. Det var ganska ödesdigert, för det fungerade bättre än alla balsamer som jag någonsin har försökt. Efter det kunde du inte tvätta huvudet i tre eller fyra dagar (även om jag vanligtvis gör det varannan dag), och håret slutade elektrifiera under locket. Och du kan inte hjälpa att bli kär i den söta doften!

Pris: 406 rubel.

Den fuktgivande fuktkrävande balsamkonditioneringsapparaten Luxury Black Seed Oil Conditioner, CHI

Jag färgar regelbundet mitt hår, så det är viktigt för mig att återfuka det och skydda det på ett tillförlitligt sätt från negativa miljöfaktorer. Kom till räddningsluftkonditioneringslinjen med svart kumminolja.

Han lättade upp kamningen - kammen gick inte genom håret. Efter att ha torkat mitt hår märkte jag en trevlig hälsosam naturlig glans.

Calma Sutra Rengöringsmedel, Bäddhuvud TIGI

Cowshing - det vill säga shampooing utan schampo - blev populärt för ett par år sedan. I mode introducerades denna metod av afroamerikanska kvinnor, trött på att unraveling lockigt hår efter vanligt schampo. Så började de tvätta krullarna med bara luftkonditionering - håret blev mjukt, silkeslitet och lätt att kamma. Naturligtvis, när rykten om en ny tvättmetod nått andra länder, ville alla tjejerna omedelbart prova på sig själva.

Calma Sutra är en fuktgivande, sulfatfri balsam som passar inte bara Sue Curls utan även ägare av torrt eller skadat hår. Efter att ha testat nyheten, gav den särskilda korrespondenten till BeautyHack, Anastasia Lyagushkina, sin dom: "En rengöringsmedel kommer att vädja till alla som är i evig brådska - det är väldigt bekvämt att göra med bara ett verktyg. Jag applicerar den över hela längden på håret och håller den i ungefär fem minuter - produkten skumar inte, men den tar bort smuts väldigt bra. Tack vare näringsoljorna från den brasilianska nöt och babassu är håret väldigt mjukt, lättsamt och elektrifierar inte alls. Och älskare av doft i håret kommer att vara nöjda överhuvudtaget - efter balsammet lukter lockorna som plommonkaramell. "

Pris: 1.130 rubel.

Rose Conditioner, Ausganica

Grundaren av det australiensiska varumärket Ausganica, Morin Liao, är säker på att luktar kan läka kropp och själ. Därför, i sina fonder en hel del aromatiska eteriska oljor, och i kompositionen - naturliga växtbaserade ingredienser.

Förteckningen över ingredienser balsam "Rose" är imponerande. Här, både extraktet från Centela-bladet och saften av löv av aloe och geraniumolja - de stimulerar hårväxt och ökar mikrocirkulationen i hårbotten. Risproteiner och havtorn och jojobafrukter hjälper till att återställa skadat hår och lägga till glans. Och huvudrollen är givetvis ett extrakt av en bordrosa, som lindrar irritation, toner och uppdaterar hårbotten.

Nyhetens mångsidighet uppskattades av BeautyHacks speciella korrespondent Anastasia Lyagushkina: "Du kan också använda luftkonditioneringsapparaten som en mask - lämna i 10-15 minuter och tvätta sedan. Och om du har torra splittrade ändar kan du applicera en liten mängd av produkten på vått hår och torka det som vanligt. Håret blir genast silkes och mycket lätt att kamma. "

Pris: 1 400 gnid.

Balsam 7 Super Certified Organic Argan Acai, ekologisk butik

Det faktum att produkten är organisk känns omedelbart - balmen luktar mycket naturligt och diskret, med något växtbaserat. Det är mycket ekonomiskt att använda - du behöver lite. Resultatet är mjukt, slätt och smidigt hår, som efter en bra fuktighetsgivande mask.

Pris: på förfrågan

Avancerad hårserie Färgvård Vibrancy Hair Conditioner, Dove

Många tjejer som ständigt färgar sitt hår är inte alltid nöjda med den resulterande nyansen och krillens tillstånd efter denna procedur. Och i strävan efter hydratisering och näring uppmärksammar de helt enkelt inte att deras hår helt enkelt saknar glans. Speciellt för dem, Dove och skapade en rad verktyg Advanced Hair Series, som hjälper till att återställa glans till hår som är uttömd av alltför ofta rengöring och torr luft.

Balsammen liknar en fuktkräm - det närmar sig håret, inte överbelastar det, men gör det smidigt och elastiskt. Efter första användningen märkte jag att håret blev väldigt mjukt och glänsande, som om jag bara hade rävat det med ett strykjärn - och färgningen (som uppriktigt sagt inte skulle göra ont för att uppdatera) sparklade med nya färger.

Pris: 319 rubel.

Balm balsam för volymen av hårvolymen, Yves Rocher

Denna luftkonditioneringsapparat tog med mig till gymmet - han har en "smal" och kompakt flaska. Konsistensen av en tjock grädde och i kompositionen - ett extrakt av mallow (luktar vildblommor). Mallow är en medicinsk växt med mänskliga tillväxtstammar och stora ljusa blommor - det beror på att hans hår är kompakt och ökar volymen. Balmen applicerades över hela längden och även på rötterna - håret var friskt och välskött.

Pris: 380 gn.

En lätt sprutkonditionering för enkel kamning, en mask som gör ditt hår lättsamt och smidigt och en stylingkräm som disciplinerna krullar: Dessa och andra nödvändiga verktyg för ägare av lockigt hår finns redan i vårt nya urval.

I en stad som aldrig sover finns det inte många skönhetssalonger där man kan få manikyr sent på kvällen eller anmäla sig till styling klockan sex på morgonen. BeautyHack-laget valde de mest beprövade skönhetsställena.

Valet av schampon måste närmar sig mycket noggrant. De är ansvariga för grunden för ditt oklanderliga utseende - en bra frisyr. Det bästa förtjocknings- och hårdmetallschampot för fint hår, schampo för extra volym och andra fynd från experterna - i valet av BeautyHack.

Låg bulle, svans, Hollywoodkrullar - Kate Middleton har flera frisyrer som hennes stylister inte har förändrats i många år. Vi berättar vem som skär och gör styling hertiginna av Cambridge och hur Kates stil har förändrats om 10 år.

Top stylist Vanya Anisimov berättade vad hårklippningar och styling som en man. Långt hår, medel axel längd, kort bob kan se sensuell med korrekt flöde. Ta ett exempel från modeller och stjärnor.

Fuktgivande mousse med volymenffekt, som bevarar färgen på de färgade trådarna, schampon och balsam, vilket ger volymen till och med till tunt hår och gör tråkiga tips och torr schampo, vilket inom några sekunder kommer att ge livet åt gårdagens styling - leta efter dessa och andra fynd i vårt urval.Nästa Artikel
Välja bästa hårkammen