Populära hårbalsam: TOP-10


Förmodligen var varje dam inför den omständigheten att de helt enkelt inte kan lossna efter tvätten av håret. De blir styva, obetydliga och torra. Anledningen till detta är exakt schampon. Även de produkter som inte innehåller laurylsulfat eller är berikade med vitaminer, proteiner och andra näringsämnen, har en ganska hänsynslös effekt på håret, eftersom deras huvudsakliga syfte är exakt rening.

En riktig räddning är hårbalsam. Medan schampon avlägsnar överflödigt fett och andra föroreningar närmer sig håret med näringsämnen, vilket gör dem smidiga, hanterbara och glänsande. Och viktigast av allt - håret efter att ha använt balsammen är otroligt lätt att kamma, curl bra och snabbt passa in i någon frisyr.

Förmodligen märkte många på hyllorna av butiker en sådan produkt som schampo-balsam. Det är naturligtvis väldigt bekvämt när du har begränsad tid eller du kan inte bära många flaskor bakom dig (till exempel på en resa). Men att använda sådana verktyg på ett löpande sätt rekommenderas inte. Faktum är att i detta fall kommer balsammet inte bara att fastna på håret utan också på huden. Detta påtagligt förhöjer föroreningsprocessen och kan också leda till täppning av porerna.

Vad skiljer sig från balsamens balsam?

Många identifierar balsam och balsam, men det finns en signifikant skillnad mellan dessa produkter:

 • balsam är ett medel för att skydda håret, men balsam är också inriktade på deras näring och helande;
 • Balsammet appliceras inte på rötterna för att inte göra frisyren tung, och det är också användbart att gnugga balsam på hårbotten.
 • Balsammen är en utmärkt antistatisk, och balsmen har inte sådana egenskaper;
 • luftkonditioneringsapparater är ganska ofta outplånliga, och bland balsam är sådana produkter ganska sällsynta.

Hur man använder luftkonditionering?

Vid användning av luftkonditioneringsapparaten måste du följa ett antal obligatoriska regler:

 • - Försök att undvika att få produkten i hårbotten, annars kommer håret att bli smutsigt mycket snabbt och förlora volymen;
 • - Se till att produkten passar din hårtyp;
 • - Försök att inte använda schampon som torkar hår och hud, annars kommer inte balsammen att ge rätt resultat.
 • - Det bästa alternativet är att använda en uppsättning verktyg från en tillverkare.

Topp 10

Och nu presenterar vi dig TOP-10 hårbalsam, baserat på recensioner som studerats på Internet.

 • Fuktighetsgivande balsam MATRIX Totalt resultat Fukt

Tillverkaren av detta verktyg hävdar att håret efter att ha använts kommer att vara mättat med fukt, vilket gör dem skina och levande.

Kunderna noterar den otroligt känsliga konsistensen av balsam, vilket ger en bekväm applikation och omslutar håret snabbt. Dessutom ger verktyget håret en trevlig, diskret doft. Strängar efter användning, skina och mycket lätt att kamma. De elektrifierar inte och trycker inte på. Det är viktigt att denna balsam är lika effektiv, oavsett vilken schampo du använder.

Av de negativa aspekterna kan vi notera den höga kostnaden, vilket inte alltid motiveras av resultaten. Så, ägare av hårt och lockigt hår, kommer det här verktyget inte att ge önskad glans, och kamningen kommer att underlättas mycket lite.

 • KeraSys Damage Care Reparation

Denna produkt är avsedd för torrt och sprött hår. Det rekommenderas att regelbundet gälla de damer som ofta torkar huvudet med en hårtork, liksom curl och räta ut trådarna. Det kommer att vara användbart för att ta hand om färgat hår.

Det bör noteras att effekten av denna luftkonditionering är kumulativ. Det innebär att det synliga resultatet kommer att märkas först efter några sessioner. Om du bearbetar ditt hår regelbundet kan du förvänta dig följande resultat:

 • - Silkesmjölk, som inte försvinner efter torkning av håret.
 • - mjukhet och elasticitet
 • - Spetsarnas estetiska utseende (även om de hade allvarliga skador), liksom deras skydd mot sektionen.
 • - lämplig för långt hår, vilket ofta är svårt att riva ut
 • - håret blir glänsande

Vanligtvis tar det 1-2 minuter att klara håret på balsam, men det här verktyget kräver mer exponering och tålamod. Men resultatet kommer att glädja dig.

 • Estel Curex Versus Winter

Utmärkt verktyg från kategorin professionell. Det gör håret mer attraktivt, ger dem tillförlitligt skydd mot skador vid styling med heta metoder. Luftkonditionering förbrukas mycket ekonomiskt. Han gör inte bara håret mer mottagligt att kamma, men också djupt näring det. Särskilt oumbärlig, det kommer att vara under den kalla årstiden, när håret är starkt elektrifierat.

Bland de brister som är värda att notera för tjock konsistens i luftkonditioneringsapparaten. Kunder rekommenderar att du lagrar flaskan upp och ner för att göra det enklare att ta ut produkten från den.

 • Reparation av luftkonditionering Gliss kur TOTAL

Denna balsam är bara en frälsning för torrt hår. Dess konsistens är otroligt lätt, vilket håller volymen av hår. Samtidigt närvarar verktyget håret och mättar dem med alla nödvändiga fördelaktiga ämnen. Efter den första applikationen kommer du att märka en hälsosam glans och elasticitet i håret.

Det är viktigt att denna balsam kan användas inte bara på våt, men också på torrt hår. Samtidigt gör det förfarandet att kamma lätt och roligt. Appliceringsmedel påverkar inte hårets renhet och hårvolymen. Även om tipsen är för torra och bitade, kommer de att se mer attraktiva efter att ha använt luftkonditioneringsapparaten. Detta verktyg är ganska bekväm form av spray. Det är också viktigt att det inte behöver tvättas bort.

Bland de brister som är värda att notera obsessiv lukt som inte äroderar från håret för en hel dag. Om du har långt hår, så är flaskan tillräckligt för dig ett tag.

 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fiber Force

Höjdpunkten i detta verktyg är att keratin delades in i de minsta partiklarna, som tränger in i hårstrukturen mycket lättare. Som ett resultat blir krullarna starka, glänsande och elastiska, som om de inte utsätts för daglig exponering för skadliga faktorer.

Innan du använder balsam måste du tvätta håret och lätta det med en handduk. Utan att märka det synliga resultatet efter den första applikationen, bör du inte vara upprörd, effekten av detta verktyg är kumulativ. Andra gången kommer resultaten att bli mycket mer uttalade.

En hållbar effekt kan uppnås först efter en månad med kontinuerlig användning av klimatanläggningen. Tålamod kommer att belönas med en hälsosam glans, pomp, ljusvolym, samt märkbar komprimering av hår. Nackdelen är att håret blir smutsigt för snabbt efter appliceringen av verktyget.

 • Conditioner för skadat hår Londa Professional Synlig Reparation

Formeln för detta verktyg har utvecklats speciellt för professionell användning i salonger. Efter att ha applicerats det, kommer även hårdskadad hår helt att omvandlas. Detta verktyg kombinerar egenskaper och balsam och balsam. Det är ganska tjockt vilket ger en ganska ekonomisk konsumtion.

Anvisningarna för användning av klimatanläggningen säger att det inte behöver tvättas, men i det här fallet riskerar du att få smutsigt hår utan volym. Därför är det bättre att skölja dem med vatten. I det här fallet får du en liten kamning, mjukhet, glans och elasticitet. Men det här verktyget har tyvärr inte antistatiska egenskaper.

 • Spray antistatisk Ollin Glass

På vintern blir problemet med stark elektrifiering av hår ett verkligt problem för nästan alla. För många är det enda sättet att samla hår i en bulle (men det hjälper inte alltid). En utmärkt antistatisk spray kan vara en utmärkt lösning på problemet. Han gör håret lydigt och elastiskt, utan att göra det tyngre. Detta gör att du även i den hårda förkylningen kan visa ett elegant hårhår.

Effektens varaktighet beror på hur hårt ditt hår är skadat (på mer friskt hår är resultatet märkbart mycket längre). Dessutom, om luftfuktigheten inomhus är låg, bör du inte heller räkna med en bestående effekt.

 • Lamineringskonditionerare "Guld silke"

Gyllene silkebalsam är den perfekta lösningen för fint hår. Omsluter varje hår, förvandlas verktyget till en osynlig film, som har en estetisk och skyddande effekt. Som ett resultat ser krökarna sig mer friska och glänsande och blir också mindre mottagliga för brittleness och tvärsnitt.

Den obestridliga fördelen med det här verktyget är att den har en imponerande volym, vilket innebär att det tar lång tid. Efter torkning av håret finns ingen klibbighet, och kamming blir otroligt enkelt. Trots effekten av laminering är håret absolut inte viktt ned, men förblir fullt och volumint. Det är också värt att notera dispenserns bekväma form och ett behagligt ljusarom, som emellertid fullständigt avdunstar efter torkning.

Tyvärr var det inte utan brister. Således är effekten av laminering nästan omärkbar, särskilt om håret har allvarliga skador. Och vid oavsiktlig kontakt med rötterna blir håret snabbt oljigt. Även om förpackningen inte spelar en särskild roll, men ändå förstörs dess misslyckade design något av produktens intryck.

 • Shiseido tsubaki

Denna balsam innehåller värdefull Camelliaolja - en unik produkt av sitt slag. Det främjar mild hårvård och deras fulla återhämtning på kort tid. Du bör också vara uppmärksam på närvaron i kompositionen av honungs extrakt som hjälper till att rätta håret och ge det glans.

Effekten behöver inte vänta för länge. Efter den första applikationen noteras en otrolig jämnhet. Dessutom är håret absolut inte tungt. Effekten av lätt repning fortsätter tills nästa tvätt. På grund av detta är håret mindre skadat.

Efter att ha torkat balsam, kommer håret inte att elektrifieras och tryckas. En trevlig hälsosam glans kommer också att glädja dig. Det är värt att notera den otroligt attraktiva doften som håller på håret tills nästa tvätt. Kunderna säger att de ständigt vill röra sina lockar, för de förvärvar otrolig mjukhet och ljushet.

 • Faberlic etnobotanika

Detta är en balsam balsam, vars egenhet är att det smälter som det var när det applicerades på hår. På grund av närvaron i sammansättningen av extrakt av granatäpple och orkidé, liksom arganolja, återställs håret snabbt och mättas med vitaminer.

Håret efter appliceringen av denna balsam behåller den ursprungliga ljusheten. Samtidigt förvärvar de en attraktiv glans, blir slät och elastisk. Liksom andra liknande medel, hjälper den här produkten till att lindra håret. Och på grund av mättnad av krullar med fukt blir de mindre spröda och mer resistenta mot skador.

Nackdelen med det här verktyget kan bara anses att det inte är mycket ekonomiskt tillbringat. För att erhålla den beskrivna effekten är det nödvändigt att applicera balsammedlet med ett tillräckligt tätt skikt.

Valet av balsam är inte mindre viktigt än att välja rätt schampo. Att han är ansvarig för hårets attraktiva utseende. Ett korrekt utvalt läkemedel kan få dina krokar inte bara kosmetiska utan även en helande effekt.

Hur man väljer en fuktgivande balsam för torrt hår?

Fuktighetsgivande balsam är en riktig frälsning för torrt och kraftigt skadat hår. Det fyller strängar med användbara vitaminer och substanser, vilket ger dem ett hälsosamt, välplexat och snyggt utseende.

Fuktighetsgivande hårbalsam är en kosmetisk produkt som inte bara återfuktar torra strängar, utan ger också ett hälsosamt utseende och gör kamningen enklare. Ta inte denna produkt som en panacea för eventuella hårproblem. Balsam är ett hjälpmedel i vård av krullar.

Funktioner av fuktighetsgivande balsam

Sådana produkter används för torrt hår, som på grund av bristen på vitaminer och näringsämnen har blivit spröda, livlösa och splittrade. Effekten av en fuktighetsgivande balsam reduceras till limning av hårflingorna, vilket ger dem skydd mot påverkan av negativa faktorer, vilket håller fukt inne i stammen. Som ett resultat blir krullarna släta och glänsande. Lämna klibbiga hår och fluffiga.

Applicera balsam i hårbotten är omöjligt, annars kommer håret att bli tungt och smutsigt i utseende.

Populära varumärken

Voloute Treatment Moisturizing

Produkten är baserad på en innovativ formel som återställer, fuktar och skyddar hår. Det fyller strängar med användbara komponenter som hjälper till att effektivt hantera de aggressiva effekterna av miljön och stylingprodukterna.

ingredienser:

 • äpplextrakt
 • liljaxtrakt;
 • pion extrakt;
 • honung;
 • sandelträolja.

Dessa komponenter, när de interagerar med varandra, gör håret välskötta och ger det en underbar arom.

Applicera på våthårambassadörerna tvätta dem med schampo, gå kammen längs hela sin längd och tvätta av efter 1-3 minuter. Kontraindikationer för luftkonditionering är inte.

KeraSys Hair Clinic Moisturizing Conditioner

Produkten omedelbart närmar sig hår med läkning av fuktmolekyler, vilket förbättrar deras utseende. Strängar blir starka, fjädrande och attraktiva.

Fuktighetsgivande balsam visas tunt och torkat hår, benäget för brott. Dess åtgärd reduceras för att mätta cellerna med den nödvändiga fukten. Dessutom skapas skydd mot negativ påverkan av miljöfaktorer.

ingredienser:

 • potatisstärkelse;
 • citronsyra;
 • citroneter
 • apelsin extrakt;
 • eukalyptus extrakt;
 • veteaminosyror.

Applicera kompositionen i små mängder på våtkrullar. Sprid över hela längden med ljusmassagerande rörelser. Efter 1-3 minuter, tvätta av. Från kontraindikationer endast allergiska mot dessa komponenter.

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner

Konditioneringsmedlet bryr sig omsorgsfullt för torrt, sprött och uttömt hår, vilket gör det starkt och eliminerar torrhet. Noggrant utvald komposition av produkten fuktar och intensivt ger näring, hårbotten, regenerering av hårstrukturen längs hela längden. Detta förhindrar torrhet och brittleness, lindrar mjäll och splittrade ändar.

De aktiva ingredienserna aktiverar metaboliska processer i cellerna, vilket ger håret en bländande glans och elasticitet.

Applicera en liten mängd balsam för våta strängar. Utför en lätt massage och skölj av efter 1-3 minuter. Lämplig för regelbunden användning, eftersom det inte har kontraindikationer.

Estel Professional Otium Aqua Spray Conditioner

Det här verktyget är utformat för att säkra Shampoos funktion och behåller i håret alla näringsämnen som kommer med masker, schampon eller balm. Lossa balsammen i form av spray. Det främjar omedelbar hydratisering och fukthållande inne i håret. Indikerat för hår som ofta påverkas av solljus, styling och kemiska krullningar.

Verktyget skyddar mot miljöförorening och effekterna av fria radikaler. Eliminerar de skadliga effekterna av värmebehandling.

ingredienser:

 • pantenol;
 • glycerol;
 • keratin;
 • mjölkproteiner.

Applicera spraytorkare på torra strängar, skölj inte och börja lägga sig.

Fuktspark Spray Conditioner

Denna fuktgivande balsam presenteras i form av en spray. Den innehåller stärkande och fuktgivande ämnen. De gör ett utmärkt jobb med uttorkat hår.

ingredienser:

 1. Mjölkproteiner - återanpassa skadade lökar och stimulera hårväxten. Med sin djupa penetration i hårstrukturen fyller de bristen på protein, vilket ger kretsens motståndskraft och elasticitet.
 2. Glycerin - mättar fukt, vilket ger mjukhet till krullningar.
 3. Panthenol - närmar och fuktar, ökar hårvolymen.

Skaka flaskan noggrant före sprutning, spray den på de tvättade låsningarna, skölj inte. Du kan gå vidare till ytterligare styling. Kontraindikationer för luftkonditionering är inte.

"Shine and Volume" av Nivea Hair Care

Produkten är utformad för att göra håret skrymmande och fluffigt, vilket ger en lyxig glans. Egenskapen av balsam är att den lyfter håret från rötterna, vilket ger effekten av naturlig volym, som kvarstår länge. Lämplig produkt för vård av matt och livlöst hår.

Kompositionen innehåller keratin, som kännetecknas av en kraftfull reducerande effekt. Under dess inflytande förnyas skadade hårytor. De får styrka och silkiness.

Applicera produkten på vått hår, jämnt fördela över hela längden. Det är inte nödvändigt att tvätta det, men du kan omedelbart börja lägga sig. Luftkonditionering är kontraindicerat vid individuell intolerans.

"Luxury 6 oils" Elseve

Produkten har en omedelbar och konkret effekt. Efter den första applikationen förbättras hårets utseende, liksom deras tillstånd. Samtidigt gör balsammen inte dem tyngre, skapar inte effekten av en oljeprofil.

ingredienser:

Efter applicering av sprayen blir håret mjuk, silkeslen, få en hälsosam glans. Dessutom underlättas kamning och styling.

Innan du applicerar flaskan, skaka väl och sprida sig över våt längd genom hela längden. Lämplig produkt för regelbunden användning, eftersom det inte har kontraindikationer.

Selective Professional Hair Cream Conditioner

Denna balsam presenteras i form av en kräm. Han närmar sig håret med användbara komponenter, släpper ut keratinskalorna. Detta gör kamningen lättare, ger krullarna glans och mjukhet.

ingredienser:

 • hydrolyserat keratin;
 • citrus-syra;
 • veteprotein;
 • aminosyrakomplex;
 • tokoferol;
 • pantenol;
 • glycerol.

Cremen appliceras i ett likformigt skikt längs hela längden av locken. Skölj med vatten i 2-3 minuter. Lämplig för daglig användning, eftersom det inte har kontraindikationer.

Concept Live Hair 2-fas fuktkonditioneringsspray

Produkten är baserad på D-panthenol och trimetylglycin. Dessa ämnen återfuktar håret och behåller den nödvändiga fuktnivån i dem. Efter applicering bildas en osynlig film på varje hår, vilket förhindrar förångning av fukt. Verktyget har en fördelaktig effekt på huvudets dermis, normaliserar talgkörtlarna. Spray skyddar mot elektrifiering, väger inte håret och matar dem.

Applicera den på rena våta eller torra trådar. Sköljning är inte nödvändigt, börja omedelbart lägga. Kontraindikationer för luftkonditionering är inte.

Fuktighetsgivande hårbalsam är utformad med ett syfte - att mätta trådarna med nödvändiga komponenter. Detta ger dem en naturlig volym, glans, välplejd och hälsosam utseende. När du väljer en fuktgivande balsam måste du fokusera på hårtypen och graden av skada.

Fuktgivande hårbalsam

Oavsett hur användbart shampooet kan vara är dess huvudsakliga syfte att rengöra håret. Genom att tvätta bort fettet och smuts som har ackumulerats på håren exponerar vi dem. Håret blir oskyddat, lätt skadat från lätt kamning. Hur är det? Kom till hjälp av fuktgivande hårbalsam.

Detta verktyg ska användas för att göra krullarna av jämnhet, lydnad och silkighet. Det fyller nakna hårvågar med näringsämnen, vårdande och närande dem.

Vad behövs

Balsam är en kosmetik som används efter tvättning av huvudet. Rengöring är ett stressfullt förfarande. Även det mest skonsamma shampooet är utformat för att avlägsna smuts, vilket innebär att ditt hår är helt berövat av skydd. Sådana problem som mjäll, hårdhet i hårbotten och krullningar, bröthet och förlust kan orsakas exakt genom exponering för schampo. Särskilt om det valts fel.

Balsammen "korrigerar" effekterna av schampo, vilket hjälper strängarna att få styrka, glans och skönhet.

Conditioner VS Balsam

Dessa två verktyg är ofta förvirrade. Låt deras handling och liknande, men mellan dem finns en märkbar skillnad. För att förstå och förstå deras handlingar, lära känna deras egenskaper och särdrag.

KeraSys Moisturizing Hair Conditioner

Slutligen, här är det, LOSK. SHINE! Jag blev kär! Detta är den bästa balsam med silikon *, gör allt jag behöver! ___ Fotochki

Hej alla! Jag föredrar fortfarande schampon utan silikon, men från tid till annan använder jag balm. Och hjälpen till återkallelsen är just det: KeraSys Hair Clinic System - Fuktighetsgivande balsam.

Jag köpte Ozon i IM (det finns också detta märke i vanliga butiker, men det beställdes på Ozone och tog det till högen, särskilt betalt WebMoney).

Som det framgår av namnet på granskningen tyckte jag om luftkonditioneringen. Om hon hade sagt allt hon ville ha, skulle rubriken vara enorm. "Den bästa balsam med silikon *" är för mig, från relativt billiga, från de som jag nyligen använt.

Mitt hår: tunt, inte för tjockt. Längden kan ses på bilden.

Strukturen är tjock, plump och redan vid beröringen "silikon"

Jag spenderade ekonomiskt.

Jag använder anvisningarna - lägg på håret (längst) och lämna på serverminuterna.

Jag tvättar det av under en längre tid, som något annat medium med silikon, annars kommer mitt tunna hår helt att förlora sin "bulk".

Tydligen förlorade jag vanan att använda silikonprodukter... Eller jag använder det inte ofta... Eller det skulle passa mig perfekt. Men jag - sanningen - bara älska det!

Håret är smidigt, som jag gillar (och det är inte alltid möjligt att uppnå från organiskt material som jag fortfarande älskar mycket och som hjälpte mitt hår att bli bättre)

De är fjädrande, starka och verkar inte tunna. Titta inte fluffigt, men i allmänhet är volymen inte ätit. När det gäller håret är håret inte alls svårt, men de är inte desamma som efter goda närande masker (det vill säga de är inte så enkla, men förmodligen, på grund av detta verkar de vara fjädrande och täta).

Jag gillar verkligen hur håret ser efter att använda balsam - jag märker både glans och jämnhet och silkiness, i ett ord - här är det glans!

Om tipsen var torra, efter att luftkonditioneringen är mindre märkbar. Men jag noterar - hur väl det återfuktar, det är svårt för mig att säga. Men mitt hår är ändå inte torrt. bara tips kan bli så.

Som en bra bonus för mig blir mitt hår inte smutsigt tidigare än vanligt (även om det på sommaren är vanligare med mig, men med några kondomschampon).

Priset på klimatanläggningen verkar mig ganska lågt. Jag köpte i Ozone för 153r; nu tittade jag - i allmänhet 122r (rabatt är nu på det), i butikerna i staden - lite dyrare.

Generellt är jag väldigt glad över att jag bestämde mig för att beställa denna luftkonditionering. Kanske är han inte en standard, men han gör allt jag behöver. Utmärkt Utmärkt!

Tack till alla som tittade! Jag önskar dig ett bra humör!

Jo, koreaner, bra gjort! Flickor, denna balsam är det bästa jag har haft och kommer länge att vara FAVORIT + fotokollage

Trots att jag på något sätt inte har något förtroende för alla koreanska vet jag inte ens varför. Övervinna känslan av misstro Jag beställde denna balsam i Ozon-butiken.

Så, Kerasys fuktighetsgivande balsam på "Ozon" kostar 340 rubel. för 400 ml. (MEN! Jag beställer inte mer här, eftersom jag hittade det i en butik i min stad till ett pris av cirka 200 rubel för samma belopp).
Tillverkad luftkonditionering i Korea (som kommer att beställa på "Ozon" tror inte på inskriften att ursprungslandet är Japan.). Import till Ryssland IP i Vladivostok.

Balsammen är packad i en flaska som mycket liknar prof. kosmetika i skönhetssalonger. Det faktum att det finns en dispenser är mycket bekvämt för en sådan volym. Även om "uppstart" -dispenser har den inte kvalitet 6 och spinner inte och glider inte vid användning.

Jag förstår inte varför tillverkaren kallade sin produkt luftkonditionering, om den är riktig hårbalsam eller till och med en mask. Texturen är också närmare balsmen: måttligt tjock, som en kräm. Balsammedlet fördelas perfekt genom håret, mycket ekonomiskt, men jag ångrar inte det och använder det intensivt på hårets längd.

Lukten av luftkonditioneringen är parfymerad, mycket trevlig, liknar också salongen. Det känns på vått hår, efter torkning är det knappt märkbart "tåg" kvarstår. Lukten är inte cloying, inte irriterande.

Löften från tillverkaren:

Efter varje hårtvätt använder jag 3-5 minuter, uteslutande på hårets längd, eftersom hårbotten blir smutsig snabbt.

Jag kommer inte att måla i detalj, men jag säger att för mig är kompositionen normal, jag hittade inte något kriminellt i den tvättbara produkten för hårets längd. Generellt producerar detta varumärke miljövänliga produkter (kosmetika och hushåll. Kemi).
Så det står om det här märket på tjänstemannen. Webbplats: "KeraSys Cosmetics, tillverkad av Aekyung, är känd för sina färska lösningar. Samtidigt är KeraSys människors hälsa av största vikt. Vid tillverkning av produkter används endast miljövänliga komponenter. Säkerheten och högsta kvaliteten på varumärket är bekräftad av certifikaten ISO 14001 och ISO 9001. Därför har koreanska kosmetika fått beröm från välrenommerade dermatologiska institutioner i USA och Tyskland. "

Och i slutet av den mest intressanta effekten på håret:

- omedelbart efter appliceringen av balsam, känner jag mig orealistisk (för min porösa hår) jämnhet;
- Efter tvätt av balsamman glider palmerna enkelt längs håret, strängarna släpper helt enkelt mellan fingrarna;
- om håret är lite trassligt (jag har på toppen av huvudet), men de är kammade som urverk, inga problem;
- Inte en enda person berättade för mig att mitt hår började skina (mitt hår var inte färgat), även om jag på något sätt inte märker det själv;
- Håret är mättat, fuktat, elastiskt och vackert;
- tjejer som lider av fluffigt hår, för dig är det bara en träff, mitt hår kommer inte att dras ut längre och praktiskt taget finns det inga dessa små utskjutande "antok"
- Tipsen ser i perfekt skick (jag gjorde en frisyr med het sax för tre veckor sedan).

Generellt är jag glad över det här märket, jag ska försöka med andra luftkonditioneringsapparater (jag vill återställa det nu), men jag kommer tillbaka till det igen och igen. Den perfekta luftkonditioneringen för sommaren, som kommer att ersätta dig och masken och balmen.

Hur mitt hår ser ut nu kan ses på länken till den heta saxen ovan.

Fuktgivande hårbalsam

Urban Antidotes Ressurection Conditioner återställer det ömtåliga och försvagade håret tillbaka till livet tack vare formeln som styr dess effekt exakt på de områden som behöver vård. Avlägsnar statisk stress, mjukar håret. Skyddar färg från utlakning.

GKHair (Global Keratin)

Conditioner fuktar och närmar sig håret. Stänger det kutikulära skiktet, förbättrar kamningen, ger jämnhet och glans. Förhindrar torrt hår. Formeln är berikad med växtextrakt och keratin, vilket gör håret mjukt och lättsamt. Idealisk för hår efter keratinbehandling. Komposition.

KAARAL

Hydra Conditioner - fuktighetsgivande balsam för torrt hår. Dess känsliga formel berikas med söt mandelolja och risxtrakt för närande och fuktgivande verkan. Olivolja ger mjukhet och glans över hela längden, vilket gör att håret är fuktigt, mjukt och lätt att kamma..

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Torrt, skört och tråkigt hår behöver en speciell fuktnivå som kan uppnås med en speciell balsam Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Conditioner från Schwarzkopf. Dess formel är berikad med hyaluronsyra, provitamin B5 och naturliga oljor, vilket gör det möjligt att snabbt.

LOREAL PROFESSIONNEL

Tvättbar vård (balsam) för färgat hår är en produkt som är utformad för att skydda hårfärgen från utlakning. Produkten innehåller ett innovativt AOX-komplex, som inkluderar tokoferol, panthenol, neohesperidin och UV-filter, på grund av vilket hår förvärvar ytterligare skydd mot vatten och.

DAVINES SPA

Krämig balsam. Den känsliga formeln garanterar extraordinär mjukhet, glans och hårvolym. Accelererar processen att torka håret, skyddar håret från heta verktyg och hårtork, förhindrar mekanisk skada. Aprikosolja har en lugnande och fuktgivande egenskaper, rik.

NOLLAM LAB

Hårreparationskonditionerare med hårborttagningskomplex för torr Skadat hår. Berikad näring och intensiv hydrering är kännetecknen för luftkonditionering. Den återställande balsam med ett komplex mot förlust (för torrt och skadat hår) ger djupt.

Fuktighetsgivande balsam Urban Antidotes Recovery återställer torrt skadat hår. Den har en måttlig rengöringsnivå. Avlägsnar statisk stress, glattar nagelbandet och skär håret. Skyddar färg från utlakning. Varnar utseendet av splittrade ändar. Innehåller 25% mer.

REDKEN

CE Magnetics balsam med det nya exklusiva RCT-proteinkomplexet för hårvård från rot till spets unravels och stärker färgat hår medan du använder hela CE Magnetics-systemet. CE Magnetics-systemet med laddade aminojoner lockas till hårets fiber, vilket skapar en skyddande.

LOREAL PROFESSIONNEL

Unik tvättbar vård återställer hårets centrala struktur, ger den glans och mjukhet utan viktning. Stärker strukturen, återställer hår vitalitet, underlättar styling. Komplexet är berikat med regenererande lipider. Detta är en oumbärlig "sköld", som inkluderar.

GKHair (Global Keratin)

Balsammetern ser omsorgsfullt ut efter håret, matar huvudet, återställer normal balans Ph. Intensiv formel ger keratinbehandling, återställer hårstruktur och ökande volym. Det åtgärdar effekten av balanseringsschampot. Innehåller inte SLS, SLES, natriumklorid. Lämpliga.

GKHair (Global Keratin)

Keratin hårmask är en professionell salongkeratinbehandling. Återställer, fuktar och närmar sig håret i upp till tre veckor. Stärker håret försvagat genom kemiska förfaranden, varm styling och miljö. Återställer skador på naturliga.

Nioxin

Fuktighetsgivande balsam från NIOXIN hjälper till att enkelt ta hand om hår. Balsam rekommenderas för tunt och försvagat hår, och även speciellt för hår som har genomgått kemisk behandling. Tack vare enzym- och vitaminkomplexen bryr den omsorgsfullt om hårbotten och håret: det ger näring.

LOREAL PROFESSIONNEL

Inforcer L'Oreal Professionell tvättvård ger djup näring och fuktar hår, har en fördelaktig effekt på spröda och överdrivna strängar och återställer skadade områden. Biotin och vitamin B6 som del av balsammen förhindrar håravfall, ger lydnad och styrka. Använd.

DAVINES SPA

Fuktighetsgivande balsam, vilket underlättar kamning av hår, gör håret mjukt och silkeslitet. Formeln, rik på vitaminer och mineralsalter, ger långvarig hydrering av håret. Den aktiva formeln av balsam med panthenol jojobaolja och tistelfrön har en uttalad.

REDKEN

Balsam med det nya proteinkomplexet RCT återställer och förstärker håret när du använder hela Extreme vårdsystemet. Extreme-systemet, berikat med proteiner och ceramider, syftar till att reparera hårskador, stärker dem och ökar skyddet av ytan. Håret blir.

ESTEL PROFESSIONAL

Tvåfasskonditioneringsspray fuktar håret intensivt, bryr sig försiktigt och underlättar kamning. Bidrar till restaureringen av hårstrukturen. Innehåller provitamin B5 och siloxaner, vilket ger håret en strålande glans. Aktiva ingredienser: provitamin B5, siloxaner. Method.

Åh, hur trött är ditt hår! Superladdning och hydratisering garanteras. Balsam skyddar försvagat hår, ger dem en hälsosam utseende och glans. Urban Antidotes Re-Energize Firming Conditioner är konstruerad för normalt hår, återställer styrka, gör det lättare att kombinera och öka.

OLLIN PROFESSIONAL

Den outplånliga spraykonditioneringen återställer hårets elasticitet, intensiv fuktar, ger den naturlig skönhet och gör den lydig. Aloextrakt, förstärkt med provitamin B5, hjälper till att återställa och intensivt mätta håret med fukt och fittriol närmar sig håret med panthenol och.

Nioxin

Fuktighetsgivande balsam är perfekt för tunt, kemiskt behandlat (färgat), märkbart gallrande hår. En lätt balsam återställer hårets elasticitet, hjälper till att kontrollera balansen av fukt. Innehåller lugnande oljor och enzymer som stöder en optimal hudmiljö.

LONDA PROFESSIONAL

Exklusiv salong formel ger omedelbar hydratisering av torrt hår. Håret blir mycket mjukare, elastiskt och glänsande, lätt att kamma. Aktiva ingredienser: honung, mango-extrakt. Hur man använder: Applicera på vått hår med massörrörelser.

BOUTICLE

Den intensiva och ultralätta balsamformeln är speciellt utformad för att ta hand om färgat och kemiskt behandlat hår. Ger ett tillförlitligt skydd för kosmetisk hårfärg från utlakning. Återställer den naturliga pH-balansen i hårbotten efter färgningsförfarandet. Intensiv.

Smältjellybalsammen för TIGI Bed Head Fully Loaded Massive Volumizing Conditioning Gelé, tack vare sin struktur, ger håret en dubbel dos fuktgivande. Conditioner gelé med ny teknik Uploader gör håret mycket mer voluminöst. Om fukt eller feber.

Professionell balsam för färgat hår. Fuktar, normaliserar vattenbalansen, släpper håret i håret och ger glans. Förhindrar tvättning av färg. Hur man använder: Applicera lite balsam för vått rent hår längs hela längden, lämna i 1-2 minuter, skölj noggrant.

GKHair (Global Keratin)

Cream conditioner eliminerar fluffiness och bräcklighet av hår. Glattar håret perfekt, vilket gör strukturen mjukare och mjukare. Djupt fuktar och närmar sig håret. Återställer och fyller skadade trådar. Ingredienser: Aqua, Cetylalkohol, Stearylalkohol, Amodimetikon.

REDKEN

CE Magnetics balsam med det nya exklusiva RCT-proteinkomplexet för hårvård från rot till spets unravels och stärker färgat hår medan du använder hela CE Magnetics-systemet. CE Magnetics-systemet med laddade aminojoner lockas till hårets fiber, vilket skapar en skyddande.

GKHair (Global Keratin)

Balsammetern ser omsorgsfullt ut efter håret, matar huvudet, återställer normal balans Ph. Intensiv formel ger keratinbehandling, återställer hårstruktur och ökande volym. Det åtgärdar effekten av balanseringsschampot. Innehåller inte SLS, SLES, natriumklorid. Lämpliga.

OLLIN PROFESSIONAL

Balsam är bra för frekvent användning på alla hårtyper. Effektivt mjukar och fuktar håret, tränger djupt in i sin struktur. Bidrar till lätt kamning och förhindrar bräcklighet och tvärsnitt av hår. Applicera balsam dagligen och ditt hår blir elastiskt och glänsande.

REDKEN

Balsam med det nya proteinkomplexet RCT återställer och förstärker håret när du använder hela Extreme vårdsystemet. Extreme-systemet, berikat med proteiner och ceramider, syftar till att reparera hårskador, stärker dem och ökar skyddet av ytan. Håret blir.

Nioxin

Fuktighetsgivande lätta balsam NIOXIN (System 5) - din assistent för vård av hård och oskärlig hår. Balsam på grund av innehållet i enzymkomplex gör håret mjukare, fuktar hårbotten, har en allmän lugnande effekt på irriterad och torr hud.

KAARAL

Hydra Conditioner - fuktighetsgivande balsam för torrt hår. Dess känsliga formel berikas med söt mandelolja och risxtrakt för närande och fuktgivande verkan. Olivolja ger mjukhet och glans över hela längden, vilket gör att håret är fuktigt, mjukt och lätt att kamma..

REVLON Professional

2-fasskonditioneringsanordning, berikad med keratin. Denna lätta produkt återställer kapillärstrukturen hos torrt och skadat hår, fuktar, närmar, gör håret glänsande och silkeslen. Han hanterar styggt hår. Övre fas.

Hempz

Vegetabilisk sulfatfri balsam för extremt fuktgivande och närande tungt skadat och färgat hår. Fuktar och uppfriskar skadat färgat hår. För maximal bevarande av färg av ett färgat hår. Uppdateringar och mjukar hår. Med längre applicering på håret fungerar som.

Professionell balsam för skadat hår. Tack vare patenterade ingredienser återställs och förstärks strukturen och ytan av skadat, torrt och försvagat hår. Det ger jämnhet, elasticitet och blå. Underlättar processen att lägga i stil med rock. Metod för användning.

Hempz

Herbal Healthy Hair Fortifying Conditioner Förstärkning Vegetabilisk Conditioner Healthy Hair släpper håret längs hela sin längd, kontrollerar porositet, närmar och intensivt återfuktar. Berikad med 100% ren naturlig hampfröolja och naturliga växtekstrakter. Den stöder.

CALMA SUTRA CLEANSING CONDITIONER - fuktgivande, sulfatfri, icke-skummande hårbalsam. Underlättar borstning, rensar och gör håret lydigt. Calma Sutra Cleansing Conditioner Fuktgivande, icke-sulfat för sammanhängande balsam är idealisk för torra förhållanden.

företaget
hjälpa
produkter
Sociala nätverk:
Prenumerera på nyhetsbrev:

nyheter, erbjudanden, specialerbjudanden

"Cosmetics Gallery" © nätverk av skönhetssalonger och professionella kosmetikaffärer, som arbetar sedan 2007

Moskva, m. Kinas stad, Lubyansky passage, hus 25

Hur man väljer en balsam för torrt hår: en översyn av de bästa shopping- och folkmedicinska lösningarna

Hur ofta använder vi dyra schampon för att tvätta torrt hår, avfettar dem grundligt, berövar dem fukt och naturligt biologiskt skydd. I början ser krullarna obefläckade ut - rent och snyggt. Men efter det att de blekna, passar de dåligt in i håret och tipsen går helt enkelt av. Det här är en signal som du måste inkludera i balsamens arsenal en balsam för torrt hår - en speciell kosmetisk komposition som har hydrerande, vitaliserande och återbildande egenskaper.

Sammansättning och egenskaper

Vid utvecklingen av balsamens komposition för torrt hår fokuserar tillverkaren på:

 • risken för exponering för negativa faktorer (elektriska apparater, ultraviolett ljus, kemiska färgämnen och andra);
 • användningsfrekvens
 • ökad känslighet hos hårbotten;
 • individuella egenskaper (viljan att räta lockigt hår, ge den volymen, göra den mer uttrycksfull färg och liknande).

Beroende på dessa faktorer ingår dessa eller andra komponenter i kompositionen, vilket kan ha en målinriktad effekt på egenskaperna och utseendet hos varje hår och frisyren som helhet. so:

 • Inkluderingen av mineralkomponenter neutraliserar den negativa torkningseffekten av alkalisk tvättmedelskomposition.
 • Vitaminer energi.
 • Oljextrakt ger mjukhet, fuktar, ger glans.
 • Komponenter av växt karaktär lugna, kämpa med problemen med förlust och mjäll.
 • Antistatik reducerar förmågan att elektrifiera och knäcka.

Var uppmärksam! Tillägget till kompositionen av vaxliknande ämnen gör krullarna lydiga, smidigt faller på axlarna och fixerar håret.

Hur man väljer rätt

Det är också nödvändigt att välja en lämplig balsam för torrt hår, eftersom det är nödvändigt att göra rätt färgning eller för att hitta en lämplig frisyr. Eftersom du behöver använda verktyget efter varje tvätt, är effekten av komponenterna på krullarna ganska signifikant. Vissa formuleringar behöver generellt appliceras på våta strängar och tvättas inte av till nästa shampooing.

Köpta medel

Den moderna industrin av produkter för torrt hår kan tillgodose alla kundförfrågningar. Anvisningarna är inte längre begränsade till indikationen "för torrt hår". De hjälper till att klara av långsam tillväxt, stickande ändar, undvika problem med kamning, och även ge hårfärg ljusa nyanser.

Gliss kur TOTAL

Produktens sammansättning är organisk och funktionell. Komponenterna tränger lätt in i hårets ytskikt, ger näring till hela strukturen. I detta fall blir ytborsten plast och lägger sig längs hela längden i ett jämnt lager. Hårförstoring elasticitet, glans och mjukhet.

Schwarzkopf BC Bonacure Fiber Force

Effekten av effekten på grund av närvaron av små partiklar av keratin, som är visuellt inbäddade i håraxelns yttre mantel och naturligtvis korrigerar dess defekter. En sådan konstgjord film uppvisar inte bara en gynnsam kosmetisk effekt - det ger tillförlitligt skydd mot negativa miljöfaktorer, underlättar styling och minskar risken för håravfall.

Shiseido tsubaki

Produkten är berikad med kameliaolja - en unik produkt rik på vitaminer, mikroelement och andra användbara ingredienser. Fördelarna kompletteras med att inkludera honungspreparat, vilket är ett naturligt förråd av biologiskt värdefulla ämnen.

Som ett resultat av användningen av luftkonditionering har följande åtgärder på håret:

 • mjuk;
 • rätande;
 • anti-statisk;
 • rekreation.

Curls ser välskötta och friska, blir inte tunga, ha en trevlig arom.

Folk recept

För torrt hår är en självgjord honungskonditioner bra. Genom att blanda en matsked med ett halvt glas varmt vatten får du ett enkelt men extremt helande verktyg som fungerar som luftkonditionering. Torrt hår får bra näring, fuktad, sprider inte längre okontrollerbart i olika riktningar.

Naturlig luftkonditionering erhålls från öl. Efter att ha spätt drycken med vatten i förhållandet 3: 1 och sköljer krullarna efter tvättning, mättar du dem med det värdefulla substansproteinet. Med hjälp kommer alla flakade flingor längs håren att hålla ihop, jämnhet och styrka kommer att återställas.

Tea conditioner är inte mindre användbart. Brew tre tepåsar med en liter kokande vatten, lämna i 40 minuter. Skölj håret efter tvätt. Med tillsats av pepparmyntsblad till infusionen kan man hoppas på en bra kylningseffekt och en trevlig arom.

Du kan laga mat och mer komplexa effektiva kompositioner. I en halv liter kokande vatten brygger man en tesked nålar av häststång och nässla. Till denna infusion tillsätt 2 matskedar jojobaolja. Efter noggrann blandning skölj försiktigt strängarna med infusion och blöt med en mjuk handduk. Effekten - mjukhet, glans, smidighet och chic volym - är märkbart omedelbart.

Instruktioner för användning

Korrekt användning av balsam för krullar av torr typ är inte svårt. Efter tvättning av huvudet och avlägsnande av överskott av fukt appliceras produkten på håret och masseras på rötterna och längs hela längden av trådarna.

Luftkonditioneringens exponeringstid är 2-3 minuter. Detta är tillräckligt för penetrering av användbara komponenter i varje hår. Tvätta av överskott med varmt vatten.

Rådet. Det är inte nödvändigt att ha ett uppvärmningslock på huvudet. Eftersom påverkan på huvudets hud inte uppstår - bara hår är involverat i processen.

Kompetent utvalda konditioneringsmedel neutraliserar de ytaktiva substanserna i schampon, minskar trängsel av strängar. Det är mycket lättare att kamma även mycket långt hår efter tvätt med en luftkonditionering. Som håret torkar, ser frisyren snygg och presentabel, krullarna är friska medan de är ljusa och naturliga.

Fördelar och nackdelar

Hår som pampers med balsam är mindre känsligt för yttre och inre negativa effekter (ljus sol, nederbörd, ultraviolett ljus, kemisk styling, hettorkning, beriberi och andra problem). De kan formas när de kammar och lätt passar in i håret.

Deras struktur är inte bruten, och därför finns det ingen tendens att bryta, sektion, elektrifiering.

Ytterligare fördelar:

 • användarvänlighet;
 • överkomliga priser;
 • snabb effekt.

Varje organism är individuell - det som är användbart för en, kan negativt påverka den andra. Använd därför en balsam för torrt hår, kom ihåg:

 • Det ska inte vara några skador eller smittsamma skador på hårbotten.
 • Komponenter av produkten bör inte orsaka allergiska reaktioner.
 • Var noga med att följa anvisningarna för användning.
 • följa villkoren för lagring av kompositionen.

Det är här nackdelarna med användningen av luftkonditionering. Ofta, i strävan efter ett varumärke eller ett prestigefyllt varumärke, saknar vi sådana nyanser som senare negativt påverkar krullarnas hälsa. Oftast är en allergisk reaktion i kompositionen av luftkonditioneringsapparater orsakad av vissa biologiskt aktiva substanser, skaldjur, extrakt av örter och frukt av växter.

Om du försiktigt väljer vårdprodukten skyddar du dig från hälsoproblem och ger ditt hår en hälsosam glöd och styrka.

Användbara videoklipp

Balsam för torrt hår (nässla, kamille, mint, mandelolja).

Hur man använder hårbalsam i hemmet.

Hårbalsam. Odelbar hårbalsam.

Shampoo, balsam, mask, serum för tips, termiskt skydd... Kvinnors arsenal för hårvård är imponerande och mycket vacker, och oinitierade. Man måste bara se ett nytt verktyg, som det borde definitivt försöka. Ta reda på om en outplånlig balsam behövs på hyllan och om den skiljer sig från den vanliga.

Varför behöver du hårbalsam

Huvudsyftet med denna produkt är att mildra det som har torkats med schampo. I tvättprocessen blir hårytan grov, eftersom den kemiska kompositionen av schampon eliminerar fettfilmen och lyfter skiktet. Om du lämnar allt som det är ditt hår börjar bli förvirrad, hålla fast vid varandra, elektrifiera, svårt att kamma. Klimatanläggningen utför flera uppgifter samtidigt:

 • släpper vågar;
 • täckt med folie;
 • skyddar mot UV-strålar och yttre faktorer;
 • underlättar stilingsprocessen.

Hur man använder den här typen av hårbalsam? Algoritmen är väldigt enkel:

 1. Torka väl håret. Torka trådarna med en handduk.
 2. För att fördela i händer en ärt av grädde med en halv valnöt. Applicera patting rörelser på strängar.
 3. Om produkten är i spray, tryck på dispensern 1-3 gånger beroende på längd och tjocklek.
 4. Torka som du vill.

Vad gör balsam annorlunda än hårbalsam?

Det finns 2 produkter i hårvårdssniken, som ofta förväxlas med varandra och felaktigt ersätter deras namn. Detta är en balsam och balsam. För konsumenten är detta helt enkelt ett sätt att kamma hår, men i praktiken har de helt olika funktioner. Vad är luftkonditionering, ovan har redan beaktats. Balm tjänar också andra syften:

 • nutrition;
 • hydratisering;
 • kompakteringsstruktur.

Huvudskillnaden mellan dem är att balsam inte innehåller ett stort antal silikoner och spelar ingen skyddsroll, eftersom bildar inte en film. Det introducerar bara användbara ämnen under de öppnade vågorna, därför kan det väga ner strängar. Ett undantag är hårbalsamens balsam, som har en mer komplex komposition och kan, efter fyllning, "täta" nagelbandet för att polera kanterna.

Vad är outplånlig balsam

Produktets klassiska format är en kräm som hålls i flera minuter. Efter väl tvätta huvudet under rinnande vatten. En outplånlig hårbalsam kan också frisättas som en kräm, men oftare representeras en emulsion, serum eller till och med olja (silikonbaserad). Höjdpunkten är att det kan vara ett uttryckligt verktyg som kan användas vid torkning av hårtork. Den outplånliga balsam är lämplig för hår:

De viktigaste fördelarna med produkten:

 • gör inte tyngre;
 • absorberar snabbt;
 • gör håret lydigt
 • skyddar mot hetluft;
 • tar bort statisk elektricitet.

Spraya hårbalsam från de bästa tillverkarna

Palmen hålls av professionella varumärken: Kerastase, Revlon, Matrix, Bonacure. Om du vänder dig till dem utan att först studera betygen är sannolikheten för att få en bra outplånlig hårvård högre än hos massmarknaden. För bästa resultat rekommenderas att använda produkterna i komplexet: schampo, balsam och mask från linjen. Vilka kunder rekommenderar:

 • Revlon Equave. Den innehåller hydrolyserad keratin, presenteras i form av en lätt spray, som inte väger ner även det tunna och svaga håret. I serien finns det flera varianter av produkten: för att underlätta repor, solskydd, vård för blondin, öka volymen. pH = 4,6.
 • Professionals kallar Indola Hydrate B-fas ett budgetalternativ till Revlon, eftersom de har en liknande sammansättning och princip för drift. Den enda skillnaden är att håret efter Indola är mindre slät. Produktformat - spray.
 • Kerastase Noctogenist Voile Nuit-tillverkaren kallar nattslöjan. Denna outplånliga hårbalsam föreslås appliceras vid sänggåendet på våta strängar för att underlätta deras återhämtning. Rekommenderas för tunt, skadat, uttorkat hår.
 • Matrix Mega Sleek Blow Down Cream är utsläppt i krämformat, har naturligt sheasmör i sin sammansättning, tar bort elektrifiering, kan släta ut vågor vid blåstorkning. Kunna fungera som ett termiskt skydd. Nackdelen (subjektiv) - gör den tyngre än luftkonditioneringsapparaten i sprayen.
 • Matris så lång skada Break Fix har en ljusare konsistens, inriktad på att återställa, klistra in de splittrade ändarna.

Var att köpa och hur mycket det kostar

Professionella varumärken (Kerastase, Matrix, Sexy Hair, etc.) kan bara hittas offline i mycket stora städer: de är tillgängliga för de flesta konsumenter endast via nätbutiker. Kostnaden för flaskan i 200 ml varierar från 1300 till 3000 r. Situationen med massmarknadsprodukterna är enklare: Schwarzkopf, Estel, Elsev och liknande säljs i hushållskemikalier. Hitta en bra outplånlig luftkonditionering finns även för 150 p. Men huvudpriskorridoren - 250-700 p.

Vilket luftkonditionering är bättre

Bedömning av vårdprodukter beror inte bara på dess kvalitet, men också på rätt val. För att kunna göra detta måste du bestämma vilken typ av hår som helst (det är bättre att överlämna den här uppgiften till en professionell), för att förstå under vilka förutsättningar verktyget ska fungera, vilka uppgifter som ska lösas. Den outplånliga balsammen är vald så:

 • Tunt hår behöver inte oljor i kompositionen - de är tyngre.
 • Om hårbotten snabbt är lerig, leta efter en enda produkt.
 • Fetbenet hår behöver balsam i en spray - ingen krämer.
 • Med torra splittrade ändar krävs en bra fuktighetskräm.
 • En outplånlig balsam kan vara värdelös för hårt hår.
 • Ägare av elastiska lockar måste köpa en kräm som strukturerar lockar.

Video: gör det själv fuktgivande hårbalsam

Att bry sig om locken uppfann ett stort antal specialverktyg: sprayer, lotioner, balm. Hårbalsam är en huvudtvätt som hjälper till att förbättra hårets kvalitet, ge dem styrka och skönhet.

Varför behöver du

Conditioner är ett verktyg som behöver användas efter shampooing, det hjälper till att göra håret fult, mjukt och glänsande. Shampoos utför endast en rengöringsfunktion, och ofta har de aggressiva ingredienser som, förutom att avlägsna fett, torkar ut lock och hårbotten. Härifrån börjar olika problem: mjäll, torr strand, förlust och deras ömhet.

Men vad är skillnaden mellan hårbalsam och balsam? Balsam är ett omsorgsmedel, det bör användas för att stärka näring och återställa krullarna. Luftkonditionering skyddar dem helt enkelt mot de skadliga effekterna av miljön. Därför är det viktigt att veta att de inte ersätter varandra, men kompletterar. Helst bör vård efter tvättning omfatta applicera en mask, balsam och balsam.

Enligt egenskaperna hos luftkonditionering är:

Förresten kan en bra outplånlig balsam för utarmat hår tillverkas med egna händer hemma. Detta kan vara en enkel mask, som innehåller persikaolja och honung. Värm några droppar persika i ett vattenbad och kombinera med varm sötma, späd massan med örttekok eller mineralvatten. Applicera en söt sirap på spetsarna - det här skyddar locket från UV-strålar och hjälper till att fixa sin form.

Bra balsam är kokosnötolja. Det är väldigt lätt och gör nästan inte feta trådar. Applicera det efter tvätt och skölj inte. Kan användas varje dag. Istället för kokosnöt för tunna och torra livlösa krökor kan du ta sheasmör eller sheasmör - men de måste användas mycket noga. Det är oljigt och, om det appliceras mer än nödvändigt, kommer huvudet efter tvättning att se gammalt ut.

Video: hur man använder klimatanläggningen hemma
video

Betygsöversikt

För att välja den bästa hårbalsam, måste du jämföra befintliga märken och recensioner om dem. För detta har vi sammanställt ett specialtabell:

I dagens värld finns det redan så många hårvårdsprodukter att hårbalsamman på något sätt rör sig bort i skuggorna. Men det här är det andra botemedlet efter schampo, som oftast används med konstant vård.

Applicera det med samma frekvens som schamponet och, närmare bestämt, omedelbart efter schamponet att återfuka och mjuka verkan av de aktiva komponenterna i den senare. Dessutom fungerar luftkonditioneringen som ett hårskydd mot de yttre miljöernas aggressiva effekter. Luftkonditioneringsapparater används huvudsakligen för att lättare kamma, och tänker lite om vilka andra fördelar det kan medföra. Och därför är det inte ovanligt att en annan balsam ska väljas för en viss typ av hår i frånvaro av ett medel. Jag måste säga att detta är helt fel inställning. För att få ett märkbart resultat är det nödvändigt att tydligt förstå skillnaderna mellan olika typer av balsam, liksom varför de skiljer sig från hårtyp.

Balm-conditioner kombinerar fördelarna med båda komponenterna och är utformad för att återuppliva försvagat och skadat hår. Mycket bekvämt eftersom det sparar tid för hårvård, är minst ett steg uteslutet från tvättprocessen. Hårstylister hävdar fortfarande att det är bättre att använda dessa två verktyg separat. Men nu lever även rena balsamar med läkningstegenskaper, och balmerar med effekten av balsam. Så det är bättre att inte spendera extra pengar på två fonder och bara köpa en.

Balsamkonditioneringsmedlet innehåller aktiva substanser som återställer hårets yta. Med verktyget återställs glans, gör håret silkeslen och ger en liten, men volym, som kommer att pågå under lång tid. Eftersom tre i en alltid är värre än en snävt riktade åtgärd är det att föredra att välja medel för en viss typ och specifik åtgärd.

Frågan uppstår, hur man använder balsamkonditioneringsapparaten, eftersom de enskilda fonderna tillämpas på samma sätt på samma sätt. Vi applicerar över hela längden av håret, utan att påverka huden och rötterna. I det här fallet bör håret inte vara väldigt vått, så att produkten inte droppar.

Även om tillverkare brukar ange vilken typ av hår en balsam balsam är avsedd, är det fortfarande nödvändigt att veta att:

 • för fettigt hår är det bättre att välja en spraybalk
 • Om håret är torrt bör produkten inkludera jojobaolja och avokado;
 • För färgat hår är luftkonditioneringsapparater med UV-skydd perfekta, vilket skyddar håret från att brinna ut och det är önskvärt att naturligt vax finns närvarande i kompositionen.

Spraya hårbalsam

Spray är huvudsakligen avsedd för fet hår, eftersom det har en lättare komposition och gör inte tyngre och svårare hår. Den huvudsakliga bekvämligheten är att det inte kräver sköljning. Det kan appliceras på både torrt och vått hår. Riktningsstrålar framställs huvudsakligen, vilka förutom kamning:

 • skydda mot skador på grund av användningen av elektriska apparater för varm styling, såsom hårfönstrar, uppvärmda hårkrullare, tångar etc.;
 • främja rätthår och ökar deras jämnhet;
 • ger effekt av laminering, samtidigt sårbarhet i håret minskar, jämnhet och glans framträder;
 • mätta håret med vitaminer, näringsämnen och alla som har tillräckligt med fantasi från tillverkaren.

Vid omhändertagande av färgat hår rekommenderas starkt att använda specialverktyg som är speciellt utformade för dem.

Det spelar ingen roll vad dina lockar var före färgning, färgat hår är en separat hårkategori. Vid färgning förändras kretsens struktur väsentligt och tyvärr inte till det bättre. Oavsett hur många tillverkare som sa att deras färg är helt ofarlig, de lider faktiskt fortfarande. Hur mycket beror på färgens kvalitet och sammansättning.

Betydelsen av att använda balsam är att verktyget stänger hårvågorna och blockerar tvätten ut ur färgen på grund av dess förmåga att kuva håret med en tunn film. För att bibehålla gott skick kan näringsämnen, aminosyror, oljor av olika växter och UV-skydd läggas till balsam för färgat hår. Valet av ett visst verktyg är ditt, men den optimala användningen av luftkonditionering är samma märke som färgen.

Outplånlig balsam

En typ av outplånlig balsam har redan nämnts - det här är en luftkonditioneringsspruta. En annan form av frisättning: kräm-gel. Sammansättningen av dessa medel innehåller mycket vatten på grund av vilken ljushet som uppnås på håret. Liksom alla balsam, fuktar de, ger jämnhet och lätthet att kamma, ta bort elektrifiering och ge sken. Även om de rekommenderas att använda för fet hår, betyder det inte att andra kvinnor inte behöver det.

Till exempel visas användningen av outplånlig balsam för fint hår av samma skäl som för fet hår. Det är lättare, så det väger inte håret. I huvudsak används "outplånliga" för att kamma och göra styling enklare. Det är nödvändigt att ange att denna typ av luftkonditioneringsapparat inte används som ett stylingsverktyg, även om det inte bara är tillåtet men användbart att använda det innan det är lätt att installera - klimatanläggningen ger ytterligare skydd.

DIY hårbalsam

Oavsett hur tillverkarna av värdighet för sina luftkonditioneringsanläggningar målar, det är bättre än en naturlig produkt som du kan tänka dig. Därför är det bara nödvändigt att förbereda klimatanlægget på egen hand och, efter att ha upplevt det på egen hand, kommer att se till att detta är det bästa alternativet. Det är möjligt att göra balsam i husförhållanden från ingredienser som överflödar på vår plats. Om äppelcidervinäger och avkok av burdock är inte ens nödvändigt att påminna. Detta recept är känt för alla kvinnor sedan dagens kvällar.

Recept nummer 1. Herbal conditioner ger en bra effekt, efter applicering krullarna blir silkeslen och felfri. Det kommer att kräva:

 • 0,5 msk. skedar av calendula;
 • 0,5 msk. kamille skedar;
 • 1 msk. sked comfrey medicinal.

Örter häller 2 koppar kokande vatten och insisterar. Om du önskar kan du lägga till lämpliga eteriska oljor. De kommer att lägga till smak och kommer att ha en ytterligare fördelaktig effekt. Balsammet appliceras efter tvätt och tvättar inte. Den färdiga lösningen räcker för flera gånger, du kan lagra i kylskåpet.

Recept nummer 2. För friska strängar kan aloejuice användas som förebyggande åtgärd. Han kommer att behålla krönens kraft. Det är nödvändigt:

 • ¼ glas aloe juice;
 • ½ kopp citronsaft;
 • Några droppar essentiell olja att välja mellan.

Blanda allt grundligt och applicera på hår. Låt i 5 minuter och skölj.

Hemlagade balsam används för fett, torrt, sprött och skadat hår. Du kan lägga pengar för tillväxt, återhämtning och förstärkning.

Idag är du en söt lockig, och imorgon är en strikt dam med raka lockor. Konstant styling, torkning, tvättning av hår skadar dem allvarligt.

Därför är det nödvändigt att använda ett verktyg som skyddar krullarna från de negativa effekterna av styling, sol, vind och alkalier i sammansättningen av schampon. Det är luftkonditionering.

Fuktgivande och omtänksamma ingredienser i dess komposition förbättrar endast den positiva effekten på håret. Huvudtyperna av luftkonditioneringsapparater och rekommendationer för att välja de bästa sätten kommer att presenteras i artikeln.

En annan flaska på hyllan i badrummet: behöver han

När du planerar finansiella utgifter på kosmetika är det värt att bestämma: det mest nödvändiga och utan vilket du kan göra.

Om du tvätta huvudet med äggula och inte torka håret, behöver du inte luftkonditionering. I alla andra fall rekommenderas att använda den.

Medlen har en varierande effekt på lockar:

 • Neutralisera effekterna av alkalier som utgör shampoo. De påverkar hårets sura miljö negativt.
 • Fyll håraxeln med mjukgörande komponenter, se till att vågorna följs. Som ett resultat skiner håren och passar lätt.
 • Gör det lätt att kamma.
 • Vårdande ingredienser närmar, fuktar, ökar densiteten och hållfastheten i håret.
 • Skydda mot höga temperaturer.

De flesta balsam har en sur miljö på grund av införlivandet i deras sammansättning av organiska syror, till exempel citronsyra. Det bidrar till att öka styrkan hos vätebindningar i keratinkalor av hår.

Gör en vacker manikyr och spara vilja.

arter

Kosmetologer rekommenderar att du köper balsam av samma märke som schampo. I kombination har dessa produkter större påverkan. Användningen av olika märken är dock också tillåten, och balsammen väljs utifrån hårtypen eller den föredragna effekten.

Om du tvättar håret applicerar du en näringsmask, sedan efter torkning är det tillräckligt att applicera en spray för enkel kamning. När man använder en mer näringsrik balsam blir strängare tyngre, blir de snabbt feta.

Magisk Keratin av Kapous

Det finns följande typer av hårbalsam:

 • Fuktgivande - appliceras efter schampo, tvättas av med vatten i 2-3 minuter efter applicering. Det ger skinsglans, fuktar skadade hår.
 • Ej outplånligt restaurerande - applicerat efter rengöring, men inte tvättat av. Den helande regenererande effekten varar länge. Rekommenderas för färgat, torrt, sprött hår.
 • Tvåfasiga medel innehåller i sin sammansättning oljiga komponenter som ger näring och återställning av hårets struktur och ämnen som ger sken och elasticitet till strängarna. Se det outplånliga, innan flaskan ska skakas innan flaskan appliceras.
 • Rengöringsmedel är ett alternativ till schampo. Det är ett verktyg utan tvål extrakt, som appliceras på strängarna. Det rensar dem samtidigt, har en fuktgivande, närande effekt.
 • Terapeutisk produkt avsedd att lösa ett specifikt problem, till exempel splittrade ändar, brittleness.
 • Express spray. De kännetecknas av användarvänlighet, sprutas på torkade lockar. De har en fuktgivande effekt, skyddar mot ultraviolett strålning, varm luft, eliminerar statisk elektricitet. Sprayer är tillåtna för daglig användning.
 • Volymökande medel förstärker tunna, glesa hår. Öka tätheten av lockar, som ett resultat håret ser voluminöst ut.

Till en separat kategori ingår balsam för färgat hår. Förutom de komponenter som säkerställer bevarandet av krullarnas färg, innehåller de ljusreflekterande partiklar, pigmenterade molekyler som uppdaterar färgen på de färgade trådarna.

Ta reda på de bästa recepten för senapsmassor. Och snabbt återställa lockar hjälper.

Vad är skillnaden mellan balm och balsam

Trots närvaron av samma fuktighetsgivande och näringsrika egenskaper har balm och balsam fortfarande skillnader. Balsam skyddar hår från skadliga effekter.

Conditioner till skillnad från balm är en stark antistatisk, det eliminerar helt elektrifieringen av håret. Men planerar en frisyr med en stapel, dess användning bör överges. Utan lätt elektrifiering kommer kammen inte att fungera.

Innehåller en tjock substans, det täcker håret med en tunn film som skyddar mot förlust av fukt och näringsämnen. Dess komponenter har en limningseffekt på keratin vågar, vilket avslöjas under tvättning. Som ett resultat ser krullarna bra ut, glansar.

Balsam bryr sig om hår, närmar dem. Genom de öppna vågorna till kärnan tränger man igenom mineraler, oljor, proteiner, återställer hårets naturliga struktur. På grund av detta ser strängarna skina, elastiska, men balsammen skyddar inte mot de negativa miljöeffekterna. Dess konsistens är mindre tjock än luftkonditioneringen.

Balsamens huvuduppgift är att förhindra att håret smälter, medan balsamern närmar och skyddar locken.

Balsam Gliss Kur

Hur man förbereder och applicerar heta hårmaskor, läs in.

Individuell inställning till urvalet

Den bästa kombinationen av rengöring och vårdande produkter av samma märke. Men om en rad inte kan erbjuda ett komplett sortiment, välj sedan ett balsam från en annan tillverkare, baserat på hårets typ och tillstånd.

Även det bästa kosmetiska behovet måste bytas var 3-4 månader för att undvika att bli van vid, få motsatt effekt.

 • För försvagade, tråkiga, livlösa strängar lämplig fuktighetsgivande balsam. Det kommer också att hjälpa till att räkna ut stygga krullar.
 • Ett sätt att öka krockvolymen, lämpligt tunt, svagt hår.
 • Balsam för färgat hår hjälper till att hålla en intensiv nyans av färgade lockar. Produkter med färgade pigment kommer att uppdatera färgen och ge maximal glans.
 • Ägare av fettigt hår kan använda fuktgivare eller expressmedel, men de behöver bara appliceras på spetsens spetsar, använd en liten mängd av produkten.
 • I närvaro av ett specifikt problem med bräcklighet, väljer tvärsnitt, slöhet, medicinska balsam.

Produkten, som kommer att innehålla fler komponenter av naturligt ursprung och mindre dofter, konserveringsmedel, kommer att ha en delikat, mild effekt på håret. De passar damer med känslig hårbotten.

Ta reda på vad en primer för gel polish är för att gå.

Mest populära verktyg

Vi ger en lista över de mest populära luftkonditioneringsapparaterna:

 1. Gliss Kur "Extreme Oil Elixir" av Schwarzkоf Henkel konstruerad för skadade lockar. Innehåller ett komplex av flytande keratiner, vegetabiliska oljor, guldmolekyler. Det är ett outplånligt sätt, gör trådarna lydiga, smidiga, ger enkel kamning.
 2. Cursex Сlassic "Moisturizing" från Estel har en aktiv fuktgivande effekt, vilket inte ger gravålens krullar, fett. Det är ett tvåfas outplånligt medel med panthenol, provitamin B5, siloxaner. Gör lockar elastiska, släta, starka.
 3. Magisk keratin från Kapous med flytande keratin innehåller inte dofter, det rekommenderas för att återställa strukturen av kraftigt skadade, överdriven krus. Ger maximalt skydd för frekventa torktumlare, termiska förpackningar. Återställer håret efter perm, gör det starkt, hälsosamt, glänsande.
 4. Angel Professional är en professionell produkt som innehåller naturliga oljor, algenextrakt, kollagen, fruktsyror. Minskar brummhet och tvärsnitt av ändarna av strängarna, har en djup regenererande effekt på håret. Det ger volym, glans, mjukhet.
 5. BC Bonus Moisture KiSk från Schwarzkóf Professional innehåller silikon, panthenol och mjölksyra. Den har en speciell aminteknik för cellåtervinning och strängförstärkning. Passar hårt, lockigt hår. Ger värmeskydd under torkning och läggning, skyddar mot sol, vind. Håret blir skrymmande, silkeslen, glänsande.

Ett lämpligt verktyg finns inom budgetproducenter och i dyra professionella serier. Samtidigt har professionella verktyg en mer märkbar effekt, men det är inte rekommenderat att använda dem dagligen.

Modig smink är lätt att skapa med lyx smink.

Gliss Kur "Extreme Oil Elixir" av Schwarzkоf Henkel

Som Deo kontroll fotkräm kommer att hjälpa till i kampen mot svettning och obehaglig lukt av fötter läsa.

Hur man gör det själv

Den naturliga efterkolvaren kan tillverkas oberoende. För att göra detta, ta ½ kopp aloe juice, ¼ kopp citronsaft, några droppar din favorit eterisk olja. Blandningen blandas, appliceras på trådarna, hårbotten, i åldrar 5-10 minuter. Då måste håret sköljas med vatten.

Ett annat effektivt recept: 2 msk. l. honung, 1 msk. l. kefir, 1 msk. l. olivolja. Blandningen blandas grundligt, upphettas i ett vattenbad. Sedan introduceras det i 1 msk. l. havregryn och sätta på lockar. Underhåll 10-15 minuter, tvätta av med vatten.

Säker vård från de första dagarna av livet - det bästa. Och hur man väljer baby schampon utan sulfater och parabener berättade.

För att skydda håret mot negativa faktorer används hårbalsam. Innehåller fuktighetsgivande, omsorgsfullt egenskaper, det ger näring krullarna, vilket gör dem mjuka, lätta, fjädrande. Frisyren håller volymen hela dagen.

Mer nyligen, för några år sedan, var det inte en spraykrävare för hår.

Det här är en relativt ny kosmetisk produkt, men de som redan har lyckats använda det är osannolikt att vägra det nu - det är väldigt bekvämt.

Hårbalsam kan inte hänföras till nya produkter, det används nästan lika ofta som schampo.

Men om den vanliga balsammen måste appliceras på håret, klämma den gelémassa ut ur en plastflaska eller skrapa den ur burken med handflatan, så är sprayen mycket bekvämare att använda.

Spray balsam - funktioner

Utöver det vanliga balsammet är sprayen utformad för att underlätta kamning av håret efter tvättning och skydd mot skadliga miljöfaktorer.

Produkten behöver inte tvättas, därför är den främst avsedd för torrt och normalt hår.

Den outplånliga balsam gör de tjocka strängarna tyngre och ger dem ett tjockt utseende.

Om håret är oljigt är det därför bättre att använda en tvättbar produkt och applicera den bara på mitten och underdelen av beställningen.

Om valet är på denna form av luftkonditionering som en spray, måste du välja den från ett antal vattenbaserade, i stället för olja.

Sprayen appliceras inte bara för fuktig men också för att torka håret, och detta är en annan viktig fördel jämfört med balsam i vanlig förpackning.

Det finns dock översyner som trots allt ligger sprayen på de våta strängarna mycket bättre och jämnare och krullarna efter det lyser starkare. Hår före behandling bör inte vara vått, nämligen vått.

Klumpiga våta strängar kan inte sprutas jämnt på alla sidor, och redan torkade, lösa, kan enkelt behandlas, inte bara från utsidan, utan genom hela tjockleken.

Många luftkonditioneringssprutor har riktningseffekter.

Luftkonditionering kan vara:

 • med termiskt skydd
 • med UV-skydd;
 • för rätning av lockiga och olydiga strängar;
 • för att ge jämnhet och glans
 • med vitaminer;
 • för att ge volymen;
 • fuktgivande;
 • matning;
 • återställande struktur;
 • antistatisk.

Spraysammansättningen är uppdelad i två grupper: helt naturligt och syntetiskt, men sprayen är oftast ett mellanliggande alternativ.

Spray och aerosol - är det en skillnad mellan dem? Det är skillnad, men det är obetydligt.

I sprayen sprutas vätskan mekaniskt, från trycket som skapas när locket pressas med handen, och i aerosoler är det i början under tryck.

Aerosolförpackning gör det möjligt att spruta verktyget i mindre droppar.

Hårbalsam kan vara antingen spray eller aerosol - frisättningsformen påverkar inte dess konsumentegenskaper.

Tvåfasig spray. Om luftkonditioneringssprutor kallas en nyhet på kosmetikmarknaden är tvåfassprayer dubbelt nya.

I tvåfasiga sprutor samverkar olja och vatten. Applicera dem jämnt på håret, skaka flaskan bra före användning.

Tvåfaskonditionerare faller mycket snyggt på håret - lätt, lätt oljig vätska absorberas väl och limar inte håren.

De har en lätt textur och lägre fetthalt än traditionella oljebaserade produkter.

I en fas finns det vattenlösliga ämnen, i det andra - fettlösliga, det vill säga håret från det här verktyget får maximal mängd användbara ämnen.

Populära varumärken

Trots det faktum att sprutorna, luftkonditioneringsapparater dyka upp på marknaden nyligen, är det redan möjligt att identifiera särskilt favoritmärken.

Vi listar de medel för vilka de bästa recensionerna lämnades. De angivna priserna gäller i slutet av 2015.

Golden Silk (folkhantverk). Bifasisk spray med keratin och silkeproteiner. Kompositionen har silikon- och ricinolja. Lättar håret, ger dem glans och välvårdad utseende.

Skyddar när varmlagd. Det ger näring med vitaminer. Det är billigt, med daglig användning varar i 1-2 månader.

Glitter och ljushet (L'Oreal). Vattenbaserad aerosol innehåller pärlproteiner. Underlättar kamning och styling, näring.

Efter applicering är håret mindre förvirrad, blir smuligt, lätt och lättsamt. Konsumtionen är mycket liten, tillräckligt i flera månader. Det är billigt (150-200 s.).

Dove Hair Therapy Intensiv återhämtning. Tvåfasig spray med en trevlig lukt och en mycket liten, nästan aerosolspray. I kompositionen finns det ingen alkohol, men mycket silikon.

Underlättar styling lockigt, styggt, övertorkat hår. Ungefärligt pris - 250 s.
Bonacure Moisture Kick (Schwarzkopf).

Enkel bifasisk lösning som hjälper till att ta hand om torrt hår. Efter applicering håret blir mjukare, lätt att kamma, det finns glans.

De dissekerade tipsen håller sig ihop (men bara innan huvudet tvättas). Fuktgivande - innehåller panthenol, hyaluronsyra och mjölksyra. Avser professionellt, uppskattat pris - 500 p.
Sutil (Dikson). Två-fasig spridningskonditioner omedelbar verkan.

Återställer svagt och skadat hår, används strax före styling - skum och mousse behöver inte appliceras i detta fall.

Strängar som behandlas med luftkonditionering, läggs och sprutas med lack. Tillhör den dyrare kategorin kosmetika, kostar ungefär 1000 rubel.

Aerobics (WT-Methode, Germany). Instant bifasisk spray med silikon, jojobaolja och ricinolja. Den första fasen återfuktar, den andra - ger glans.

Lämplig för alla typer av hår, men speciellt användbar för torr. Kan appliceras på hårbotten, inte bara på strängarna. Uppskattat pris - 1000r.

Det finns inga kosmetika som passar alla, och luftkonditioneringssprutor är inget undantag. På något av ovanstående luftkonditioneringsapparater kan träffas både positiva och negativa recensioner.

Faktum är att allas hår är annorlunda. Även högspecialiserade medel, till exempel "Att återställa strukturen i torrt hår", kommer inte att fungera för alla personer med torrt hår.

Därför är det viktigt att hitta "din" betyder - den som håret kommer att reagera på bästa sätt. Och vi får naturligtvis inte glömma från tid till annan att prova något nytt.

Varje dag utsätts vårt hår för torr eller omvänt, för fuktig luft och uppvärmning med elektriska apparater.

De bestrålas av solen, de häller surt regn och den urbana atmosfären innehåller giftigt damm som snabbt kan suga in i håret om de inte skyddas av någonting.

Ett av de praktiska sätten att skydda håret är en spraybalk.

Det kommer att täcka håren i en viktlös och ogenomsläpplig silikonfilm, varken dåligt väder eller den aggressiva urbana atmosfären kommer att vara hemsk för dem.

Håret kommer att få en jämn struktur, de kommer att se vackra från morgon till kväll.

Var noga med att använda verktyget efter varje shampooing, och det tacksamma håret kommer alltid att se ut som en lysande kaskad.Nästa Artikel
Priset på frågan är hur mycket hårtransplantation på huvudet för män?