Välj en konisk curling för att skapa frisyrer med lockar


Frisyren är en mycket viktig del av bilden av varje kvinna, därför bör krullarna alltid vara vackert lagda. Det finns många sätt att skapa styling, för detta ändamål, använda en mängd olika verktyg, men de mest populära hjälpmedel är heta stylingverktyg, inklusive curling. Samtidigt är klassiska curling irons en sak av det förflutna, eftersom de ersattes av modeller med en konisk typ av värmeelement. Med denna design kan du göra strängar av alla storlekar och typer, oavsett hårets längd.

Tips: hur man väljer ett kon krullande hår

För att krulljärn ska vara så lämpligt som möjligt för användning och inte skada håret, är det nödvändigt att välja det enligt följande kriterier:

 1. Det är viktigt att verktyget har förmåga att självständigt ställa upp värmtemperaturen för arbetsdelen.
 2. Diametern hos krusningsjärnet väljs beroende på hårets längd och det önskade resultatet. Till exempel, för att få en stor Hollywood curls, är det bäst att köpa koner med en diameter av 38 millimeter. För att få små krullar kan curling irons med en diameter på 25 mm eller mindre användas. Arbetsytans yta måste vara korrelerad med de långa krullarna;
 3. Uppmärksamhet bör ägnas beläggningsmaterialet i värmeelementet, eftersom turmalin gardiner kan användas även för väsentligt skadat hår, och verktygets sammetslock gör det mycket lättare att vrida långa strängar.
 4. kommer att lägga till bekvämlighet och en ledningsledning, så att sladden inte kommer att störa i krullningsprocessen etc.

Vilken beläggning är bättre: sammet, keramiskt eller turmalin

Idag kan du möta curling med en mängd olika beläggningstyper, som alla kommer att ha sina egna egenskaper:

 1. sammet - denna typ av beläggning skiljer sig från alla andra eftersom det är ganska lätt att sätta hår på det i ett jämnt lager, på grund av vilka krullar är mer exakta och uttrycksfulla;
 2. Keramik är den mest praktiska och vanliga typen av beläggning som är bekväm under drift. Det brinner inte genom håret, strängarna glider lätt bort från en sådan yta, och kvaliteten på omslaget är flera gånger högre än vid användning av metallstycken.
 3. Tourmaline är ett högkvalitativt material som ökar kostnaden för curling flera gånger. Dess funktion är att det producerar ett stort antal negativa joner, så att fukt kvarstår i håret, och deras struktur är inte skadad vid exponering.

Ranking av de bästa konen plexuserna för att skapa lockar

Det är uppenbart att konens krusjärn är en mycket bekväm enhet som har ersatt de klassiska modellerna. Av denna anledning erbjuder nästan alla tillverkare av hårstylingsteknik ett brett utbud av konskrölar. Varje alternativ har unika funktionella funktioner, så att alla användare kan hitta sig exakt vad de behöver. Nedan följer en detaljerad lista över pleyok från olika tillverkare, vilket underlättar valet av verktyg för hårkrullning.

Cone curling iron Babyliss / Bebilis

Detta krusjärn är ett professionellt stylingverktyg. Beläggningen på arbetsdelen är titan med turmalin, vilket garanterar kvalitet och långsiktig användning av produkten från Babyliss. Tack vare ett sådant värmeelement brinner håret inte under bearbetningen. Kejsans diameter är 25 och 13 millimeter. Det bör noteras att uppsättningen med krulljärn är två bekväma minis handskar som skyddar fingrarna från brännskador, så att du effektivt kan utföra krullen. Det är viktigt att notera en bekväm roterande tråd av instrumentet, längre än två meter, samt ett gummerat handtag som inte glider i handen. Det finns möjlighet att reglera temperaturen från 120 till 190 grader.

Philips / Philips

Curler från Philips är ett kvalitetsverktyg för curling långt och medium hår. Beläggningen av värmeelementet är keramiskt, varvid konusens diameter är 13-25 millimeter. Det finns en flytande kristalldisplay på gardinen, vilket speglar enhetens aktuella temperatur. Temperaturläget kan ställas in oberoende, det har gränser från 130 till 200 grader. Tack vare en bekväm ledning två meter lång på gångjärnet orsakar curlingprocessen inte obehag. Det tar bara 60 sekunder att värma upp till den inställda temperaturen, varefter verktyget signalerar arbetet med arbete med hjälp av ljuskomponenten.

Rowenta / Roventa för stora lockar

Tillverkaren av värmeverktyg för hår styling Rowenta erbjuder ett brett sortiment av ploek för slingrande strängar. Curler med en max diameter på konen når 42 millimeter, vilket gör att du kan hitta tillräckligt stora lockar. Verktygsbeläggningen är keramik med turmalin, på grund av vilken arbetsytan värms jämnt och riskerna för att skada håret minimeras. Den beskrivna curling har flera temperaturregimer som kan ställas in beroende på hårets tillstånd och önskat resultat. Spetsen på enheten förblir alltid kall, vilket gör hårbearbetningsprocessen säker.

Remington / Remington Hair Curler

Coning Curling Remington är ett av de bästa alternativen för att curla hår av någon längd. Konens diameter är 25 och 13 millimeter, typen av beläggning är safirbelagd keramik. Det finns en LCD-skärm som speglar temperaturen, som kan variera från 130 till 210 grader. Det bör noteras att curling iron värmer upp mycket snabbt, för det behöver det bara 30 sekunder. Den tre meter långa gångjärsnören underlättar arbetet med enheten, på grund av vilket denna ployka ofta används i salonger. Inkluderad med produkten är en termocover och en full femfingershandske. Detta verktyg har många funktionella funktioner som underlättar arbetet, vilket kommer att vädja till varje tjej.

Hairway professionell

Hairway erbjuder två typer av koniska pleyos med en diameter på 13-25 och 26-38 mm. Det bör noteras en unik beläggning av titan med turmalin, såväl som blandad med silver, vilket förbättrar kvalitetsindikatorerna vid användning av instrumentet för styling. Krulljärnet har flera sätt att installera temperaturen från 120 till 200 grader. Handtaget är tillverkat av gummi, på grund av vilket curling iron inte glider i handen och är behagligt att känna. Det finns också ljusindikatorer för uppvärmning av arbetsytan, automatisk avstängning av enheten etc.

Tång moser / moser

Moser Hair Tongs är ett högklassigt verktyg för säker utjämning och curling curls. Tack vare keramik-turmalinbeläggningen utförs bearbetningen av trådarna effektivt och utan risk för skada på något sätt håret. Med knapparna på utsidan av tangerna kan du ställa in önskat temperaturläge för enheten. Tillverkaren låter dig välja en temperatur från 150 till 230 grader. Detta alternativ av nippers förenar sig i sig det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet.

Hur man använder curling och ordentligt blåser håret

Det finns flera grundläggande regler om användningen av en konisk curling, utan vilken det är omöjligt att skapa en vacker styling. Det första du behöver ta uppmärksamhet på är hårets tillstånd, inflytningstemperaturen, den tid det tar för att hålla krullarna på krulljärnet beror på det. Det är viktigt att komma ihåg att det heta curlingproceduren inte kan utföras utan användning av ett speciellt skyddsmedel som förhindrar hårskador på grund av exponering för höga temperaturer.

För friskt hår bör den maximala temperaturen på curling inte överstiga 180-200 grader, och för skadade lockar 160 grader. Efter att ha twirled en sträng på den heta delen av krullningen, bör åldringstiden inte vara mer än 10 sekunder, annars kan du helt enkelt bränna håret.

Eftersom koniska curlers nästan aldrig utrustade med ett klipp, är det nödvändigt att använda en speciell termisk handske som gör att du kan skapa bättre och vackrare frisyrer. Det finns dock flera hemligheter för att uppnå det bästa resultatet:

 • efter att strängen har rivits på krullningsstången, bör den inte helt enkelt kastas; det är bättre, efter att ha tagits bort från verktyget, att fixera det med en klämma tills krullen svalnar. Detta kommer att göra en tydligare och lockig krulle;
 • Före lindningen kan strängen kamma från rötterna, vilket ger ytterligare volym, vilket gör att perm ser väldigt snyggt ut och volymen.

Med hjälp av curling kan man göra en mängd frisyrer, som varierar beroende på användningen av verktyget. Till exempel kan du blåsa håret i en rak strand eller vrida krullen i en flagellum, vilket resulterar i helt annan styling. När du har slutfört processen kan du använda ett stylingsverktyg som lack, gel, mousse, skum och mycket mer - detta kommer att fixa frisyren, vilket resulterar i att krullarna förblir i ursprunglig position hela dagen.

Video: hur man lockar långt och medium hår

Den här videon är ett visuellt hjälpmedel för att snurra håret på en krullkott. Författaren anser tre sätt att bearbeta lockar, förklarar i detalj detaljerna av manipulering av varje typ. Efter att ha granskat valsen kan du få stegvisa instruktioner om hur man lockar långa och medelstora strängar.

Video: vackert styling kort hår

Denna video är en stegvis guide för att skapa en vacker och ganska enkel frisyr för kort hår. Specifik styling är inte komplicerad och kräver minst tid att skapa. Allt som krävs av hjälpmaterialet är ett koniskt krusjärn, en kam och ett stylingmedel, såsom lack, gel, etc.

Vad är skillnaden mellan ett koniskt krusjärn och en vanlig?

Kegkrullen har flera skillnader från verktygets klassiska, jämnaste form:

 1. Den avsmalnande delen av värmeverktyget vid den koniska krullen gör det möjligt att skapa krullar av olika storlekar;
 2. Keglenheten har ingen låsningsmekanism;
 3. Upphettningshastigheten för denna typ av knep är mycket högre än för vanliga krullningsanordningar.

recensioner

Ira: Jag har ett långt hår för det här köpte en Hairway med ett stort avsnitt - jag var väldigt nöjd med valet.

Katia: Jag köpte en Babyliss ployece - det här är det bästa verktyget jag någonsin har använt. Beläggningen är mycket bra, bekvämt grepp, gångjärn, snabbt uppvärmd - bara fantastiskt.

Martha: Mannen presenterade en kon från Philips - jag skulle inte ha köpt det själv, men med tiden visade det sig att det här alternativet inte är så illa.

Cone curling

En viktig händelse eller en vandring för ett datum, men det finns ingen möjlighet att gå till frisören? Du kan göra en vacker och högkvalitativ perm, inte bara i en skönhetssalong. Oavhängigt hantera denna uppgift hemma kommer att hjälpa konisk curling.

Vad skiljer sig från den vanliga modellen?

Den konformade hårkrullen har utseendet av en långsträckt kon, som är avsmalnande i diameter till spetsen. Dess huvudsakliga skillnad från resten av krullningstången är att den inte har en klämma, vilket förhindrar utseendet av ett veck på krullen. Därför måste självförbrukningen i de första tiderna öva, eftersom det måste behålla både curling sig och krökets spets. När du arbetar med det måste du bära en speciell termisk handske för att skydda dina händer mot brännskador. Med den här modellen kan du inte förstöra håret och skapa snygga och smidiga krullar på håret. Denna gardin är relaterad till professionella modeller, eftersom det blir svårt för en oerfaren användare att göra helt krökta lås.

Enheten i denna modell framträdde nyligen på marknaden och är en slags analog krulljärn med ett klämma i form av morötter. "Morot" har som regel en metallbeläggning som kan skada håret allvarligt.

Fördelar och nackdelar med konformade modeller

Många professionella mästare rekommenderar bara en sådan curlingmodell av många anledningar:

 1. Tack vare högkvalitativ beläggning och en strömlinjeformad form av värmeelementet är det väldigt lätt och enkelt att blåsa strängen. När som helst på processen kan du snabbt och fritt ta bort krullen från curling.
 2. På grund av bristen på en gemensam klämma, erhålls krullen utan rynkor på spetsen och ser sålunda ut mer naturligt och snyggt.
 3. Den koniska formen gör att du kan ge hårsträngarna ett naturligt utseende på grund av det faktum att de färdiga locken har en rundad, minskande diameter mot slutet.
 4. Keramiskt krusningsjärn värms snabbt och jämnt över hela ytan. Värmeelementets värme fördelas jämnt längs hela längden av håret, vilket inte störa dess struktur och integritet igen.
 5. Med korrekt användning av enheten kommer processen i sig inte att ta mycket tid och kommer att glädja sig med sitt magnifika resultat.
 6. Med hjälp av en konisk curling kan du skapa volymetriska krullar från rötterna.
 7. De flesta modeller har en speciell temperaturregulator som inte kommer att skada håret. Men i alla fall, som rekommenderas av erfarna proffs, är det bättre att använda en termisk spray eller skum för extra skydd.

Nackdelarna med curling är bara att du behöver vänja dig att använda den.

Processen kommer alltid att omfatta två händer. En hand håller enheten själv och den andra strängen med en speciell handske. På vissa modeller finns det en isolerad spets där du säkert trycker på slutet av strängen utan rädsla för att bli bränd.

Grundläggande parametrar

Om du vill curl ditt hår själv och inte spendera pengar på en perm eller en resa till en skönhetssalong, skulle en bra lösning vara att köpa din egen koniska curling. Valet bör tas på allvar, eftersom det påverkar hårets hälsa och skönhet.

Det första du bör uppmärksamma är materialet från vilket enheten är tillverkad.

Handtaget måste gummeras eller ha en högkvalitativ och slitstark beläggning för enkel användning. När det gäller själva värmekonstruktionen rekommenderar inte erfarna hantverkare att man tar ett krusjärn med en metallbearbetningsyta, det är mycket skadligt för håret och det finns stor risk att brinna håret. Det är bättre att välja teflon, keramik eller glaskeramisk curling, eftersom dessa material är mjuka på håret och inte överdriver krullarna.

Det blir viktigt att ta reda på kundrecensioner för en viss märkesmodell. Ofta är säljare i butiker inte alltid ärliga, så innan köpet är det värt att läsa på Internet om olika modeller och deras egenskaper. Du kan också klargöra den nödvändiga informationen i en vanlig frisörsalong, förutom att även se den första modellen av curling som får prova på platsen.

Könens storlek måste väljas för hårets längd. Det ska gå motsatsen: ju kortare håret desto bredare är diametern vid konen och vice versa. Det är bättre att köpa ett krusjärn med utbytbara munstycken av olika bredd, så det är lättare att hitta rätt diameter för lock så att de ser harmoniska och attraktiva ut. Glöm inte själva utrustningen. Det bör innehålla själva apparaten, en skyddshandske (det finns uppsättningar där handsken är endast för 2 och 3 fingrar), en matta eller en speciell padda för curling, om det inte finns någon eller den andra, så är det troligtvis en speciell slinga på själva fodret suspension.

I avsaknad av en värmebeständig handske bör det finnas ett isolerat spets på krullet som inte värmer upp vid arbete med apparaten. Den valda modellen måste ha en termostat.

Varje kvinna har en annan struktur och hårtjocklek, så exponeringstemperaturen för dem borde också vara annorlunda. Det är tillrådligt att omedelbart kolla arbetet i affären och hastigheten för uppvärmning av curling. Det stora pluset är närvaron av joniseringsfunktionen, som skyddar håret från att torka ut. Negativa joner neutraliserar statisk elektricitet i håret och ger dem sken och en hälsosam utseende.

Det är värt att uppmärksamma strömkabeln. Det är nödvändigt att kontrollera dess isolering, eftersom den dåliga lindningen kan smälta och slå med ström i processen att skapa frisyren. Ledningens längd måste vara minst 1-1,5 meter, annars måste du stå och slå upp bredvid kontakten, vilket inte är särskilt bekvämt.

Ett utmärkt tillägg skulle vara ett automatiskt kopplingsprogram om det inte används i 30 minuter eller mer. Det händer att man i färd med att förbereda frisyrer för en viktig händelse bråttom, kan glömma att stänga av krulljärnet från strömförsörjningen. Detta kan leda till skada på enheten själv eller till och med till en brand i rummet, så det är bättre att köpa modeller av koniska ploys med automatisk avstängning eller en hörbar signal.

material

Hittills har en mängd olika beläggningar uppfunnits för koniska kammare, så att de inte skadar eller brinner hår:

 • Den äldsta och mest skadliga beläggningen är metall. Vid uppvärmning frigör denna beläggning positivt laddade joner. Vid höga temperaturer och deras effekter stiger hårvågorna, vilket gör att fukt och hud skyddsfett förångas. Som ett resultat av detta är håret mycket torrt och skadat.
 • Metall till metallstrid. Distinktiva egenskaper har ett titanbelagt krulljärn. Den är perfekt för skört och tunt hår, värmer snabbt upp till arbetstemperatur och är resistent mot mekanisk skada. Högkvalitativt titankrulljärn kommer att tjäna ägaren under ganska lång tid.
 • Teflonbeläggning är mycket bättre än vanlig metall. Tack vare honom värms krullen exakt och brinner inte till golvet. Med frekvent användning kommer en sådan roka att vara i ungefär ett år, eftersom Teflon tenderar att gnida och tunna. Genom utseende är det svårt att bestämma resterande skikt av beläggningen, så det är bättre att inte använda gamla enheter för krökning.

Långa livkrullar, eller ett pedagogiskt program om ämnet "koniskt curling hair" (36 bilder)

Världen av hår styling enheter är bred och varierad, från butiksfronten du appellerande tittar på en multifunktionell hårtork, tar en penselborste och en diffusor som en vän, lite ytterligare rätare med en joniserande beläggning placeras bekvämt, och här är det - en armé av koniska kamrar utformade för att skapa lockar och lockar. Könformat krullhår - vad är det, varför, och viktigast - för vem, om detta och många andra saker vi kommer att berätta ytterligare.

Curls, curls, waves, curls and spirals - den mest populära frisyren hela tiden, du kan hitta dussintals namn och så många verktyg att skapa

Designfunktioner

Redan från själva namnet blir det klart att innan du är ett krusjärn, med värmeelement i form av en kon. De flesta modeller har en kon, som expanderar vid basen, men det finns också mer "exotiska" exempel, vars största del faller på toppen.

Oavsett vilken modell du gillar får du det mest naturliga resultatet. Det är detta faktum som gjorde att de koniska krusningsstängerna fick de täta raderna av sina beundrare.

Emellertid har inte bara formen av curling blivit nyckeln till att få ett attraktivt resultat, men det går inte att anta närvaron av klämmor för strängen, vilket innebär att du inte kommer att stöta på problem med krökningar på krullarna.

Klassisk konisk curling design

Välja curling

Tekniska specifikationer

 1. Det första kriteriet som skiljer krulljärnet från varandra är värmeelementets diameter. Konens storlek anges i de tekniska egenskaperna med dubbeltal, till exempel i HARIZMA Creative curling iron är det 19-33 mm, vilket i sin tur betyder att du har en enhet som gör att du kan få en ganska stor krökning.
  Ju mindre diametern desto brantare krullarna blir. Hittills är den minsta kända diametern 1,3 cm (BAB2280TTE).

BAB2280TTE - det tunnaste koniska krulljärnet

 1. Ovan har vi redan noterat att utformningen av de flesta ploysna inte har några låsningselement. Om du anser att du är nybörjare och för första gången använder en sådan frisörsutrustning rekommenderar vi dig att titta på modeller med dubbla värmebord, till exempel BaByliss Coni Smooth.

Den delade konskrulen kan användas inte bara för krökning, men klarar också framgångsrikt funktionen av likriktaren

 1. Bara friskt hår kan vara vackert, det är värt att komma ihåg detta när man väljer ett täckmaterial för curling.
  Titan, keramik, turmalin och kombinerade plattor är mest försiktiga:
  • Om du frågar dig själv en idé kan du hitta en metallbelagd kon. De var de första i deras familj. Metallen värms ojämnt och har en extremt negativ effekt på håret. Med den systematiska användningen av resultatet tar det inte lång tid - tvärsnittet av spetsarna, brittleness och torrhet;
  • Keramik är det bästa alternativet för hemmabruk, sådana plattor tar lite längre tid att värma upp, men fördelar värmen väl;
  • turmalin beläggning är gjord av sten, som förresten används aktivt i smycken industrin. Det bör noteras att krökstrykjärn med sådan förstoftning i de flesta fall har en keramisk bas, men detta minskar inte på något sätt turmalins positiva egenskaper. När det verkar på håraxeln, skalas vågorna utåt, krullarna får en hälsosam glans och elasticitet;

Temperaturregulatorn i konbladet kan vara mekaniskt och elektroniskt, det senare gör att du kan ställa in en mer exakt temperatur

  • Teflonbelagda gardiner är enklaste att använda, de flesta har det bredaste temperaturområdet, vilket gör det möjligt att använda enheten för olika typer av hår.
  • Om ditt hår är elektrifierat, välj en modell med ett jonkeramiskt värmeelement. Hon är mycket dyrare än hennes kamrater, men vi kämpar för friskt hår.
  • Kombinationen av marmor och keramik är vanligare i likriktare, men innovation har också återspeglats i konisk curling. Fördelen är att trådarna, omvandlade till en krull under höger temperatur, svalna omedelbart på grund av marmorpartiklarna.

Oavsett vilken typ av krusningsjärn som köptes, om du först tog gadgeten med egna händer, var noga med att använda en värmebeständig frisörshandske

Tips!
Om du gillar att göra olika frisyrer och själen inte är nöjd med en typ av lockar, köp en enhet med utbytbara munstycken-koner med olika diametrar.

Översikt över populära ployok

Den absoluta ledaren bland den koniska pleyoken är modeller av det franska varumärket BaByliss.

BaByliss - ledande inom segmentet professionell och semi-professionell stylingutrustning, lägger begreppet varumärke i huvudet en noggrann inställning till håret

Koniskt krusjärn: egenskaper av val och granskning av de bästa

Alla damerna drömmer om lydiga och elastiska lockar. För att skapa en snygg frisyr är det inte nödvändigt att besöka skönhetssalongen dagligen. Nu i butiker ett stort urval kosmetika och verktyg för att skapa den perfekta bilden. En av dessa enheter är en konisk curling hot-laying maskin. Med hjälp kan du skapa inte bara romantiska krullar för en vandring på ett datum, utan också en snygg frisyr för ett affärsmöte.

Vad är

Kegelkransen är ett professionellt verktyg som låter dig skapa olika typer av frisyrer. Hon krullar lätt håret, inte bara i snäva krölar, men även i lätta, luftiga lockar. Ibland kallas denna enhet curling morot.

På grund av sin form erhålls curls naturliga: större vid rötterna, försiktigt avsmalnande till spetsarna. Det kan också användas för att skapa rotvolym.

Principen för operation, som med alla verktyg för varm styling - påverkan på hårets höga temperatur.

Cone skiljer sig från klassisk ploek inte bara genom sin form, men också genom att det inte finns ett klämma för att fixera trådar. På grund av detta har kretsens spetsar inga veck från pressplattan, vilket ger dem ett naturligt utseende. När allt kommer omkring, används konventionella ploekar, brukar brukar vara i ändarna och håret uppträder delat eller överdriven.

Det är viktigt! För att inte brinna vid curling måste du använda en värmebeständig handske. Vanligtvis ingår det redan i satsen till konisk curling.

Sådan läggning håller länge, även utan användning av ytterligare fixeringsmedel, i regel utvecklas krullarna efter att huvudet har tvättats.

Urvalsfunktioner

Varje tillverkare försöker sticka ut på marknaden för hår styling verktyg, så alla curling strykjärn skiljer sig inte bara från varumärke, men också av andra funktioner.

När du köper det måste du veta exakt vilket slutresultat en kvinna vill komma till slut.

 1. Temperaturkontroll påverkar inte bara utseendet, utan även hårets hälsa. Varje kottkrull har flera värmemetoder, som varierar beroende på hårets struktur och den bild som skapas. Tunna, torra och spröda strängar kan skada temperaturen över 170 ° C, och för normalt och friskt hår är läget från 200 ° C till 220 ° C perfekt.
 2. Tillverkningsföretag. En av de viktiga faktorerna när man väljer ett kegeljärn är företaget som tillverkar enheten. Babyliss verktyg är allmänt populära hos kunderna eftersom deras produkter är gjorda för professionella. För hemanvändning köper de även Philips och Remington, det är lätt att arbeta med dem, och kostnaden är mycket lägre än för professionella enheter.
 3. Storlek. Längden på värmeytan väljs beroende på hårets längd. Och enhetens diameter påverkar direkt frisyrens form. För stora Hollywoodkrullar är kottar med en diameter av 38 mm utmärkta, och för små lockar är det bättre att köpa ett krusjärn med en diameter på 25 mm.
 4. Beläggning. Vågens kvalitet och priset på enheten beror på materialet från vilket arbetsytan är gjord. Typer av täckning och deras egenskaper:
  metall är det billigaste och impopulära materialet, eftersom efter att ha använt det behöver hår extra omsorg och restaurering;
  sammet hjälper till att skapa snygga krullar, eftersom det är lätt att vinda strängar på det jämnt;
  keramik - den mest populära och praktiska beläggningen, överdriver inte hår;
  turmalin producerar negativa joner som bidrar till fuktretention i hårstrukturen och skyddar därför mot skador och torrhet.
  Guld, platina och titan appliceras på professionella modeller och anses vara de dyraste. Denna beläggning förhindrar håret att puffa upp och kännetecknas av hög värmeledningsförmåga. Vilket krusjärn är bättre: med turmalin, keramik eller titanbeläggning hittar du svaret på vår hemsida.
 5. Munstycken. För älskare att byta styling varje dag, implementerar tillverkare curling strykjärn med olika munstycken som hjälper till att skapa spiralkrullar, lockar i en zigzag eller lockar med raka ändar.
 6. Automatisk avstängning. Krympjärn med denna funktion är lämplig för glömska älskarinna eller tjejer som ständigt bråttom.
 7. Cord. För bekväm användning av krusjärn är det bättre att köpa en enhet med en lång sladd som har möjlighet att rotera 360 °.
 8. Pip ljud Denna funktion kommer att berätta att låset redan har fixats och inte låter det överhettas.

Rådet. Innan du köper är det bättre att bekanta dig med recensionerna av den koniska krullen och välj en beprövad enhet som kommer att hålla i många år och kommer inte att skada håret.

För vilket hår är lämpligt

Cone curling är utformad för alla längder och alla typer av hår:

 • Arbetsytan med liten diameter används för hårklippningar, vars längd är maximal upp till axlarna;
 • långa trådar är bättre att blåsa på en kon med en diameter något mindre än de önskade krökarna;
 • för tjock hårkrypning med den största volymen;
 • Tunt och torrt hår ska lindas på en arbetsyta med en keramisk eller turmalinbeläggning, temperaturen får inte överstiga 170 ° C.
 • För att skapa basvolymen väljes diametern beroende på önskat resultat.

Fördelar och nackdelar

Enheten har många fördelar jämfört med standardstänger:

 • snygg design;
 • liten vikt;
 • bekvämt grepp;
 • krökt strand är lätt att ta bort från konen;
 • På spetsarna kommer det inga rynkor, eftersom det inte finns någon klämma;
 • krullar ser naturliga ut, eftersom varje krull smalnar ner;
 • Arbetsytan värms upp snabbt och jämnt;
 • krullar skapas snabbare än på klassiska värmeanordningar för hår styling;
 • termostatfunktion;
 • Termisk skyddshandske i förpackningen skyddar mot oavsiktliga brännskador i händerna.
 • Den koniska formen gör att du kan skapa krullar med olika diametrar.

Nackdelarna med anordningen kan endast hänföras till det faktum att spetsarna faller av och på grund av att en låsningsmekanism saknas. För att undvika detta är det nödvändigt att korrekt använda krulljärn och med upplevelsen av likvidation kommer ett sådant problem att försvinna.

Kostnad och var att köpa

Du kan köpa ett konisk krusjärn, inte bara i en professionell butik, utan även på marknader och nätbutiker som säljer hushållsapparater. Produktpriset beror på följande faktorer:

 1. Alternativ. Om en värmebeständig handske, ett fodral och olika munstycken ingår i uppsättningen, kommer satsen att kosta betydligt mer. Men du kan spara om du köper nödvändiga komponenter separat. I genomsnitt kostar en handske cirka 900 rubel.
 2. Funktion. Automatiska avstängningar, ljudberedskapsvärden och temperaturförändringar ökar också priset på verktyget.
 3. Beläggning. Ju bättre materialet på uppvärmningsytan är desto dyrare kommer curling att vara.
 4. Tillverkarens fabrik. Priset beror på varumärkets popularitet.

Det är värt att notera att den enklaste koniska krullen kommer att kosta 2 tusen rubel och för 3 tusen kan du redan hämta ett modernt och högkvalitativt verktyg. Professionella föredrar att arbeta med utrustning från 5000 och över.

Granskning av professionell keglechaedeas

Det finns många företag som gör avsmalnande hår styling tang. De mest populära är:

Babyliss

En av favoritmärkenna hos professionella stylister. Producerar en mängd olika modeller som skiljer sig åt i storlek, funktioner och utrustning. Alla gardiner har ett gummerat grepp och en lång roterande sladd. Beläggning - keramik eller turmalin, men det finns också titanmodeller. Minsta antal satser - 2100 s.

Remington

Företagets särdrag är pärlbeläggningen på arbetsytan. LCD-skärmen visar uppvärmningstemperaturen, som kan väljas oberoende av 130-210 grader. Värt från 1990 s.

Philips

De flesta modellerna har en keramisk yta. Värmer upp i 1 minut och har en tvåmordssladd på gångjärn. Pris från 1500 r.

Rowenta

De flesta modeller har ett isolerat spets. Keramisk turmalinbeläggning. Prisintervallet börjar från 1500 r.

Dewal

Titan-turmalinbeläggning. Glidfri grepp, enhetlig uppvärmning, temperaturval. Minsta kostnaden för 1800 p.

Hairway

Ioniseringsfunktion. Titan eller turmalinbeläggning. Satsen innehåller termiska handskar och en matta. Pris från 1850 s.

HARIZMA

Uppvärmningstemperatur upp till 180 grader. Keramisk beläggning. Lågt pris - från 1100 s.

Erika

Keramisk beläggning, 25 temperaturregimer, roterande sladd 2,5 m lång. Kostnad från 2500r.

Användarvillkor

Den största svårigheten att använda en avsmalnande curler är bristen på klämning, annars brukar reglerna likna användningen av andra anordningar för varmläggning:

 1. Innan du skapar locken måste du noggrant tvätta och torka håret. Höga temperaturer kan skada hårstrukturen. Det rekommenderas också att använda termisk skyddande kosmetika.
 2. För att inte brinna måste du använda speciella handskar utan upphettning.
 3. Ställ in en lämplig hårtemperatur:
  200-220 ° C för friskt, tjockt, tjockt hår;
  180-190 ° C - hårdmetall med densitet i densitet;
  130-170 ° C för fint poröst hår.
 4. Välkamrat hår uppdelat i zoner med hårnålar.
 5. Vänta tills konen är helt uppvärmd.
 6. Separera strängen på baksidan av huvudet högst 2 cm tjockt. För "Hollywood" -krullar är det bättre att välja trådar av olika tjocklek.
 7. Börja från hårets spets vinda försiktigt strängen på konen till det maximala avståndet till rötterna.
 8. Om enheten inte har en ljudvarningsfunktion är det tillräckligt att vänta i 5 sekunder.
 9. Ta bort locket från konen och vänta på fullständig kylning. För att skapa en "Hollywoodvåg" är det fortfarande varmt hår fixerat med en hårnål som avlägsnas efter några minuter.

Rådet. Efter kylning av alla trådar måste du sänka ner huvudet och lilla krullarna med fingrarna. Resultatet är fast lack.

Säkerhetsåtgärder

Säkerhetsregler vid användning av konisk krökning:

 • läs anvisningarna
 • Överdriv inte strängarna på en uppvärmd kon, så att de inte skadar deras struktur.
 • Händerna ska vara rena och torra;
 • gör inte håret i badrummet;
 • Ta bort sladden från elnätet efter proceduren.
 • Lämna inte det uppvärmda krulljärnet obevakat och nära lätt brandfarliga ytor.
 • Rör inte värmeelementet utan speciella handskar.
 • sätt det uppvärmda krulljärnet på en hårdisolerad yta eller en speciell matta;
 • Under drift bör konen vara belägen på ett avstånd av mer än 10 cm från ansiktet;
 • Efter användning kan enheten förbli medel för läggning och värmebeskyttelse, vilket kan leda till fläckar på krulljärnet, så efter avslutat arbete måste det noggrant torkas med en torr trasa.
 • För mycket nedsmutsning, använd speciella kritor.

För att njuta av de elastiska krökarna är det inte nödvändigt att besöka skönhetssalonger, det är nog att välja ett lämpligt konkrulljärn. Med lite tålamod och erfarenhet kan du enkelt skapa en lyxig frisyr själv.

Långa livkrullar, eller ett pedagogiskt program om ämnet "koniskt curling hair" (36 bilder)

Hårstylingens värld är bred och varierad. Från funktionskretsen ser en funktionell hårtork på dig inbjudande, tar en penselborste och en diffusor som en vän, då lite mer bekväm med likriktare med joniserande beläggning, och här är det - en armé med koniska vingar utformade för att skapa lockar och lockar. Koneformigt krullande hår - vad är det för vad, och viktigast av allt - för vem, om detta och många andra saker, kommer vi att prata vidare.

Curls, curls, waves, curls and spirals - den mest populära frisyren hela tiden och människor kan hitta dussintals titlar och samma summa pengar att skapa

Designfunktioner

Redan från själva namnet blir det klart att det finns ett krusjärn framför dig med värmeelement i form av en kon. De flesta modeller har en kon, som expanderar vid basen, men det finns mer "exotiska" exempel, varav den största delen faller på toppen.

Oavsett vilken modell du gillar får du ett mycket naturligt resultat. Det är detta faktum som låter de koniska flätorna få de täta raderna av sina egna beundrare.

Men inte bara formen på curling har blivit nyckeln till att få ett bra resultat, konstruktivt betyder det inte att det finns klämmor för strängen, men det betyder att du inte kommer att stöta på problem med veckor på krullarna.

Traditionell konisk curling design

Vi väljer en curling

Tekniska egenskaper

 1. Den första aspekten som skiljer krullarna från varandra är värmeelementets diameter. Storleken på kegeln indikeras i tekniska egenskaper med ett dubbelt tal, till exempel i HARIZMA Creative ployka finns "19-33 mm", vilket i sin tur innebär att du har ett tillbehör som gör att du kan få en ganska stor krökning.
  Ju mindre diametern desto brantare krullarna blir. För närvarande en mindre igenkännbar bredd på 1,3 cm (BAB2280TTE).

BAB2280TTE - den smalaste konens krulljärn

 1. Ovan har vi redan noterat att utformningen av de flesta ploys inte har några låsande delar. Men om du anser att du är ny och för första gången använder en sådan frisörs gadget, rekommenderar vi att du tittar på modeller med dubbla värmebord, till exempel BaByliss Coni Smooth.

En krökt kon kan användas inte bara för krökning, men klarar också framgångsrikt av en likriktare.

 1. Bara friskt hår kan vara vackert, det bör du komma ihåg när du väljer ett täckmaterial för curling.
  Titanic, lera, turmalin och kombinerade plattor är mer försiktiga:
  • Om du funderar på det, kan du hitta krusjärn med en järnbelagd kon. Specifikt var de första i sin egen familj. Metallen värms ojämnt och har en mycket negativ effekt på håret. Med regelbunden användning kommer resultatet inte att tvinga dig att förvänta dig - tippsektion, brittleness och torrhet;
  • Keramik är idealisk för hemmabruk. Sådana tallrikar tar lite längre tid att värma, men fördelar värmen väl.
  • Turmalinbeläggning är gjord av sten, som förresten används intensivt i smyckenindustrin. Det bör noteras att curling irons med sådan förstoftning nästan alltid har en lerbas, men detta minskar inte på något sätt de positiva parametrarna för turmalin. När det verkar på håraxeln, släpper det vågorna, utanför krullarna får man en hälsosam utstrålning och elasticitet.

Temperaturregulatorn i konskiven kan vara mekanisk och elektrisk, med den senare kan du ställa in en mer exakt temperatur

  • Teflon-belagda curling irons är vanligare att använda, de flesta har den bredaste temperaturregimen som tillåter att använda tillbehöret för olika hårtyper.
  • Om ditt hår är elektrifierat, välj en modell med ett jonkeramiskt värmeelement. Hon är mycket dyrare än hennes egna bröder, men vi kämpar för friskt hår.
  • Kombinationen av marmor och keramik finns oftare i likriktare, och innovation har funnit sin reflektion i konisk curling. Fördelen är att strängarna, omvandlade till en krull under verkan av den högsta temperaturen, svalknar omedelbart på bekostnad av marmorpartiklar.

Oavsett vilken typ av krusningsjärn som köptes, om du tog enheten för första gången med egna händer, använder du i alla fall en värmebeständig frisörshandske

Tips!
Om du gillar att göra olika frisyrer och själen inte är nöjd med en typ av lockar, köp ett tillbehör med utbytbara munstyckeskonar med olika bredder.

Översikt över favoritployk

Den absoluta favorit bland de koniska ackorden är modellerna av det franska varumärket BaByliss.

BaByliss är en favorit inom branschen professionell och semi-professionell stylingutrustning. Begreppet varumärke lägger hög prioritet på respekt för håret

Koniskt krullhår. Cone curling iron

Kegformat krulljärn: Ett sätt att göra vackra krullar på tjugo minuter

När det gäller utseende kan flickor och kvinnor med ett gott samvete kallas icke-permanenta varelser: det finns mycket få som förekommer i samma bild under lång tid. Detta gäller särskilt hår: nästan var och en av dem har förändrats hårklippningen dramatiskt minst en gång i livet. Men även om valet faller på någon hårlängd, ibland vill du byta: för det här brukar tjejer med långt hår periodiskt krulla dem, och kretsägare tvärtom räta ut.

Och skapandet av vackra krullar och rätning kan göras hemma. Vi går inom ramen för denna artikel för att prata om hur man uppnår högkvalitativt krökt hår, samtidigt som man arbetar med ett minimum av ansträngning.

För att uppnå smidiga och snygga krullar - inte så stort problem. För detta ändamål kan du använda konventionella eller uppvärmda hårvalsar, krusningsjärn, samt extra kosmetika (olika mousser, sprayer etc.). Men här uppstår en annan fråga: hur man gör det så snabbt som möjligt och så att frisyren håller så länge som möjligt. En av de mest universella lösningarna på detta problem är att köpa ett konformat krulljärn (pincett). Vi kommer att prata om vad dessa enheter är och vilka intressanta möjligheter de har i denna artikel.

Funktioner kottploek

Så, konformad curling. Ibland kallas de curling tang, men i själva verket finns det inga tångar som sådana. Som namnet antyder såras håret på krullarnas arbetsyta, gjord i form av en snittkotte. En sådan designfunktion med denna enhet gör att du snabbt och utan att skada håret för att ta bort krullen, som samtidigt behåller sin form. För jämförelse: Om du använder klassiska tångar som har samma diameter längs hela arbetsytans längd, måste du varva ner krullen, vilket kommer att påverka dess form negativt, eller med en viss ansträngning för att ta bort det, vilket gör att håret kan börja puffa upp.

Fördelen med en konformad krökning är att du kan fördela strängarna jämnt över hela arbetsytan - följaktligen kommer tiden för exponering för hög temperatur på håret att minskas. Om du behandlar hårets tillstånd ännu mer seriöst rekommenderar vi att du använder termiskt skydd för hår. Detta är ett specialverktyg (oftast i form av en spray eller mjölk), som bör appliceras på håret före exponering för höga temperaturer (krusningsjärn, strykning, etc.). Många kosmetikföretag idag, till exempel Wella, Estel, L'Oreal och andra, är engagerade i utsläppandet av sådana produkter.

Tala om temperaturen. Praktiskt taget alla tillverkare av konformade ploys möjliggör sin exakta justering, eller åtta till tio olika termiska lägen att välja mellan. Således kan du välja den temperatur som är mest lämplig för ditt hår. Naturligtvis är ju högre det är desto snabbare är processen att skapa lockar och vice versa.

Den första bekantskap med lådan, där det konformiga krullet ligger, kan vara överraskande: om det inte finns några tångar, hur kan man så håret hårda på det? Faktum är att det här inte är ett problem: i satsen hittar du definitivt en värmebeständig handske (en), tack vare vilken din hand inte kommer att vara rädd för hög temperatur och du enkelt slår en krullning. Om du tidigare använde en vanlig curling kan den här metoden vara lite obekvämt, men detta intryck är vilseledande - i själva verket efter ett par träningspass kan du faktiskt skapa många vackra lockar på huvudet och spenderar bara tjugo minuter ledigt (baserat på genomsnittligt hår längd - strax under axlarna).

Förfarandet för att arbeta med ett konformigt krusjärn är enligt följande. Värm det, separera den lilla hårsträngen och sätt krulljärnet vid sin bredaste del på ett avstånd av två till tre centimeter från hårbotten. Sätt på en skyddshandske på din hand och börja vrida krullen på konen, fördela jämnt håret över hela längden. Tryck hårspetsen och håll i denna position i 5-10 sekunder (beroende på hårtyp, längd och vald temperatur). Dra sedan försiktigt locket ut ur håret. Ju tunnare håret strängar desto mer fjädrande och uttalade krullarna blir.

Den absoluta majoriteten av konformade pleyos har en turmalin eller titanbeläggning på arbetsytan. Förutom att det är ganska starkt och slitstarkt i sig, är det också mycket smidigt vilket eliminerar hårflödet och håller krökningarna smidigt och skyddar dem också mot de negativa effekterna av höga temperaturer.

Även på vissa modeller kan du se specialstöd - separatorer av värmebeständigt material, som ligger på handtagets kant och krullarnas arbetsområde. För enkelhets skyld är spetslängden 0,5-1,5 cm också gjord av liknande material, det vill säga att du kan röra den utan rädsla. Och, liksom de flesta andra moderna frisörsapparater, har många konformade krusningsjärn strumpor som roterar i basen - den här funktionen skyddar den mot onödig vridning.

Översikt över konus pleyo-modeller

Kegleformade krusningsjärn föreföll på marknaden relativt nyligen, men de har redan blivit populär både inom den professionella miljön (skönhetssalonger, frisörsalonger) och i hemmet. Låt oss se vilka tillverkare som har utvecklat sin release och vilka intressanta modeller som finns att köpa idag.

En av de mest kända företagen i frisörens professionella kretsar, som är engagerad i produktion av konformade ackord, är. Hon är av franskt ursprung, och var, om inte i Frankrike, mycket om kvinnlig skönhet och hur man skapar och underhåller det?

Ett av de senaste innovationerna i detta företag är curling iron ($ 50). Diametern på konen i den bredaste delen av den är 25 mm, i den smalaste delen - 13 mm (i det följande talar vi om två diametrar av motsatta ytpartier av den konformade arbetsdelen av krulljärnet). Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 ° C. Curler stöder tio temperaturförhållanden. Stödet på kroppen och termisk handske i satsen är närvarande. Förresten, utseendet på denna enhet (en snygg röd penna) och vacker förpackning gör det automatiskt en bra present.

Modellen ($ 30) ser mycket kompaktare ut än sin föregångare på grund av konusens reducerade längd. Sådana storlekar kommer att passa ägarna av hår av medellängd och för krökning endast tipsen. Kupens maximala diameter är 26 mm, minsta är 16 mm och den begränsande uppvärmningstemperaturen är 180 ° C (kontinuerlig reglering). Arbetsytan har en keramisk beläggning, sladden roterar, dess längd är 1,8 m.

BaByliss BAB2280E curler ($ 52) har följande dimensioner: 25 mm i den bredaste delen av konen och 13 mm i den smalaste delen. Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 ° C. Modellen stöder 25 temperaturlägen, stängs av automatiskt efter 72 minuters kontinuerlig drift. Beläggningen av arbetsområdet för denna curling är turmalin (Ceramic Tourmalin). I satsen hittar du inte bara skyddshandskar, men också en värmebeständig matta.

Nästa modell i linjen ($ 55) skiljer sig från den föregående i den ökade storleken på konen: 32 mm i sin bredaste del och 19 mm i den smalaste. Således, om du vill få mindre, smala krullar, kommer modellen BaByliss BAB2280E att passa dig, och om den är större, men i mindre kvantiteter då.

Från BaByliss går vi vidare till ett annat europeiskt företag som tillverkar professionell frisörutrustning. Detta är ett företag från Tyskland. En av våra mest populära modeller av denna tillverkare heter ($ 35). Den maximala diametern är 25 mm och minsta diameter är 13 mm. Curlerna arbetar inom temperaturområdet 80-210 ° C, har en bekväm digital termostat med en flytande kristalldisplay och en lång roterande tråd (2,5 m) med skydd mot vridning. Satsen kommer också med en termisk handske.

En annan tillverkare som förtjänar vår uppmärksamhet i denna artikel är med sin Ci95 koniska krulljärn ($ 60). Diametern på den bredaste delen av krulljärn är 25 mm, den smalaste - 13 mm. Det kan värmas till en temperatur av 210 ° C, medan en liten display tjänar till att visa den valda temperaturen. Arbetsytan är en förbättrad pärlbelagd keramik. Curler har en mycket lång (3 m) sladd med skydd mot vridning, ett låsläge för tryckknappar, möjligheten att automatiskt stänga av efter 60 minuters kontinuerligt arbete, samt en värmebeständig handske och ett lock i satsen.

Företaget har också i sin arsenal ett konformat krulljärn - en modell med namnet ($ 50). Det skiljer sig från alla tidigare i den här artikeln, främst av dess design: handtagets form och färg (i den arbetande delen av keramik med turmalin är den svart och i handtaget är den vit). Resten av egenskaperna är mycket lik de som du redan har läst ovan om: den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 ° C, LCD-displayen, den digitala termostaten med nio positioner, funktionen att blockera knapparna från oavsiktligt pressas. I satsen hittar du en skyddshandske.

Och till sist vill jag prata om ett ganska ovanligt konformat krulljärn, som kallas titan-turmalin mini (spiral), värt 30 dollar. Det uppmärksammar sig själv med originalitet av prestanda: för det första har den tang, men mycket kort (de kan användas för att strama hårets hår vid basen för mer bekvämlighet) och för det andra, längs sin arbetsyta passerar en begränsare i form av en tråd med en diameter ca 3 mm. Tack vare det här stoppet är strängarna av hår som är vridna inte i kontakt med varandra, och krullarna är perfekt jämn och vacker. Diametern på den breda delen av krulljärn är 25 mm, smal - 16 mm. Arbetsytan är en titan-turmalinbeläggning, längden på den roterande sladden är 2,5 m. Den högsta tillåtna ytan värmtemperaturen är 200 ° C.

Som du kan se är koniska curling irons representerade på marknaden av flera tillverkare, vars produkter har liknande egenskaper. Men i prissättningen visade sig spridningen vara ganska stor - de kan skilja sig från en halv till två gånger. I vilket fall som helst, med förvärvet av sådan curling får du chansen att bli ägare av vackert krökt hår och bli av med bekymmer om deras alltför stora torkning.

Du kan skapa en vacker och feminin bild, inte bara i en professionell skönhetssalong. Även hemma är det verkligen möjligt att bygga en härlig frisyr med hjälp av specialverktyg. En av dessa enheter är en konisk curling. Med hjälp kan du skapa ett romantiskt utseende för ett första datum eller en snygg frisyr för ett affärsmöte.

Detta professionella verktyg låter dig skapa många olika frisyrer. Med hjälp kan du locka både ljus, släta lock och starka lockar. Dessutom är keglejärnet av kon-typ idealiskt för att skapa basvolym. Dess huvudprincip är exponering för hår genom värme. De flesta tillverkare skapar en kraftjusteringsmekanism och applicerar en speciell beläggning på arbetsytan för att minska de skadliga effekterna på hårstrukturen.

Cone curling har inget klämma som fixar strängen. Så här skiljer det sig från det klassiska verktyget. Denna innovation beror på det faktum att i avsaknad av en platta som pressar strängen till ytan, visar de färdiga krökorna sig att vara helt släta utan kinks. För bekvämligheten med att arbeta med ett krusjärn av denna typ ingår alltid en värmebeständig handske.

Hur man väljer

När du köper hårprodukter måste du ta hänsyn till många faktorer. Beroende på nyanser som anges nedan kan du välja ett företag eller annat, som korrelerar de föreslagna kraven med önskat resultat.

 1. Temperaturläge.
  Den viktigaste aspekten på vilken hårets skönhet och hälsa beror på. Alla krulljärn bör ha flera temperaturregimer som varierar beroende på frisyrens och hårstrukturens behov. För tunt, skadat hår är den maximala temperaturen upp till 170 grader, och naturligt hår av god kvalitet lämpar sig för en maximal temperatur på 200-220 grader. För närvarande har nästan alla krullarna en temperaturregulator.
 2. Beläggning.
  Från arbetsytan beror inte bara kvaliteten på vågan utan också priset på själva produkten. Det mest ekonomiska alternativet är metall, men keramik, titanbeläggning är mycket att föredra för att arbeta med hår. Diametern på verktyget påverkar också den färdiga frisyren. Du kan välja både små och breda kon. Krympjärn med minsta arbetsyta gör att du kan skapa små lockar och med större krölar.
 3. Tillverkaren.
  När du väljer curling är det varumärke som producerar verktyget ofta den avgörande faktorn. Idag är babyliss-kegkrullen mycket populär eftersom den ingår i den professionella hårvårdsserien. Det har många betydande fördelar, men många noterar sitt korta liv. Vissa människor föredrar också Philips för enkel användning och relativt låg kostnad med en tillräcklig kvalitetsnivå. De flesta för hemanvändning väljer en koning reington curling, eftersom den har etablerat sig som en pålitlig tillverkare till ett lägre pris.

tillverkare

För närvarande är marknaden för frisörstjänster representerad av många tillverkare och erbjuder olika verktyg för professionell frisyr. När du väljer en konformad curling, överväga följande tillverkare:

Babyliss

Ett av de mest populära företagen fokuserar på den professionella hårvårdsmarknaden. Den mest populära koningstypen curling iron.Nästa Artikel
15 av de mest effektiva anti-mjällschamponerna: granskning, recensioner, rekommendationer