Biobalansschampo för oljigt och normalt hår


Shampoo för fettigt hår "Cora" sebobalans + volym

Beskrivning: Ger en balanserad vård för fet hår: reglerar utsöndringen av talgkörtlar, rengör håret och hårbotten intensivt, ger hårlätthet, volym, glans och elasticitet. Naturliga fruktjuicer innehållande vitaminer, proteiner, organiska syror, mikroelement, karoten, som är nödvändiga för tillväxt av friskt och vackert hår, eliminerar överflödigt fett i hårbotten och längs hela hårlängden, stimulerar hårväxten, har en stark uppfriskande effekt, har en lugnande effekt på huden, hjälpa till att eliminera mjäll. Söt mandel rensar helt håret och hårbotten, lindrar irritation och klåda, stimulerar de metaboliska processerna i hårsäckarna, stärker håraxeln.
Keratin, d-pantenol återställer skadade områden både på ytan och inuti håret, vilket förhindrar ytterligare destruktion av håret.

Impression: Jag klagar inte på fetthalten i mitt hår, för att jag inte ser något kriminellt i att tvätta mitt hår varannan dag. Jag köpte denna schampo för att jag har letat efter en mängd "Bark" för normalt hår under lång tid (det här balsamet visade sig vara väldigt coolt), men från apotek gick det någonstans, så jag kunde inte stå och köpte den för feta.
På sommaren försöker jag göra utan balm (en hemlagad mask endast en gång i veckan före schampo), och efter det behöver schampo inte balsam. Håret lyser, förvirrar inte, och även den volym som lovas, men som jag aldrig förväntar mig, är ganska så närvarande. Om det faktum att du kan tvätta mindre ofta - ja, kanske är det, åtminstone på bekostnad av volymen, håret stiger och saktar långsammare. Första gången efter att ha tvättat med ett vått huvud låg det att läsa och somnade. Jag vaknade missnöjd, förväntade mig en trassig, fluffig skam på huvudet och när jag gick upp i spegeln såg jag håret i formen som jag alltid försökte skildra med volym och glans, och jag behövde inte ens kamma den.
Minus: Nu, efter några tvättar, kan jag säga: lite torkar hårbotten. Men det är nästan omärkligt, nästan på en undermedveten nivå, och förmodligen inte så paranoid om dessa unga damer kommer inte att känna det (jag hatar det bara när min hårbotten torkar). Med balsam, förresten, i allmänhet, en fullständig ordning. Jag är mycket glad och jag kommer att köpa mer om jag inte hittar det för normalt hår.

Pris: 200 rubel i apoteket.
Betyg: 5 -

Shampoo Bark för fet hår, på termiskt vatten. - granska

Shampoo Bark - ett träd på ditt huvud!

Det verkar som att jag har löst hemligheten av märket "Cora". Det handlar om schampon som gör håret "trä". Även om vi inte kommer att bedöma varumärket för en produkt, speciellt om du har fet hår från rot till spets kan det vara lämpligt för dig.

Jag hänvisar mitt hår till en blandad typ. Jag köpte Thermal Bark Shampoo för att tvätta av oljemaskorna - och jag måste säga att han klarar av den här uppgiften perfekt. Dessutom ville jag använda den på sommaren, under perioden med speciell hårfett, men det blir mitt hår bara i dött trä.

Som jämförelse, mitt hår:

 • Tunn, men inte flytande (medium densitet),
 • Porös och ständigt rökande,
 • Vågigt och slumpmässigt lögnande,
 • Hård och svår att kamma,
 • Fett vid rötterna och torra i ändarna,
 • Uncolored mer än ett år.


Jag tror att detta schampo beror på torkningseffekten. struktur:

En blandning naturligtvis kärn- och SLS, och zink, och saltvatten och fruktjuicer (och därför sura). Med denna uppsättning försäkrar tillverkaren oss fortfarande att shampooet kan återfukta håret. Jag tvivlar på det.

Men det finns ett schampo och positiva sidor, Inte konstigt att jag valde honom. Shampoo för fet hårbark:

1) placeras som ett phyto-schampo,
2) innehåller inte färgämnen och silikoner,

3) säljs i ett apotek, vilket inspirerar mig lite awe,
4) skumar väl och tvättar hår
5) tvättar lätt oljemaskor,
6) har ett rimligt pris (365 r. för 400 ml)
7) utrustad med en super bekväm dispenser (brukar inte fästa vikt på förpackningen, men det här är min favorit typ av lock, så i proffsen).

Andra egenskaper

Konsistens: Som med alla vanliga schampon, måttligt tjock, måttlig flytande, bekväm.

Färg: transparent

Lukt: Uppfriskande, mint-citrus, som påminner om fruktgummi

sammanfattning

I allmänhet har Coras schampo många fördelar, men för mig personligen korsar en nackdel allting - för ett par applikationer utan olja torkade det mitt hår så att de började bryta sig vid rötterna trots alla extrafunktioner. vård.

Justerat för det faktum att jag överdrev fetthalten i mitt hår och plockade schampot fel, ger jag det 3.

Jag rekommenderar Kora för personer med riktigt fet hår och längs hela längden, liksom för att tvätta av oljemaskor. Även om för den senare, kan du lika bra köpa en ren linje 4 gånger billigare.

Läs om det mjuka naturliga schampot, vilket är mycket användbart för håret, här.

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Den ursprungliga formeln av schampo ger högkvalitativ vård för fet hår. Ett särskilt super effektivt komplex för att ta hand om fet hår reglerar talgkörtlarna, rensar hårsäckarna och tar bort överflödigt fett i hårbotten och längs hela hårets längd eliminerar klåda och mjäll. Djupt fuktar och återställer skadat hår. Interfererar med kollagenförstöring, som har en fördelaktig effekt på åldrande fet hår. Skyddar hår från UV-strålar. Innehåller inte färgämnen och silikon. Lämplig för frekvent användning.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Bark Oily Hair Shampoo, 400 ml

Produktbeskrivning

Shampoo Bark - balanserad vård för fet hår.

Den ursprungliga formeln av schampo ger högkvalitativ vård för fet hår. Zink Pca, sebomin är ett speciellt supereffektivt komplex för fet hårvård.

Reglerar talgkörtlarna, renar hårsäckarna och tar bort överflödigt fett i hårbotten och längs hela hårets längd eliminerar klåda och mjäll. Djupt fuktar och återställer skadat hår.

Interfererar med kollagenförstöring, som har en fördelaktig effekt på åldrande fet hår. Skyddar hår från UV-strålar.

Fruktjuicer, söta mandlar reglerar sebiobalansen i hårbotten, närmar hårsäckarna, lindrar känslig hårbotten, har tonisk effekt på hårbotten och håret. Termiskt vatten, betain återställer de naturliga mekanismerna för hydrering av hårbotten, ger hårelasticitet, glans och extra volym.

Shampoo Bark - recensioner

Shampoo Bark 16 oktober 2015

NEUTRAL schampo från KORA är bara ett mirakel, det bästa shampooet för mitt hår. Jag har fettigt hår, efter att ha tvättat håret nästa dag, var hårets utseende hemskt, men även så försökte jag tvätta det varannan dag. Under lång tid letade jag efter det perfekta schampot. När jag tog shampoo för fet hår (inklusive KORA för oljigt hår), så blev min hårbotten överdrogen och mjäll uppstod, huvudet kliar i mig, och då var jag tvungen att ta skräppostshampo (VISHI, etc.), som var lättad av mjäll, men fet hår. Och här är det ett mirakel NEUTRAL schampo från KORA som klarade med alla problem. Det återställer hårbotten. Nu mitt huvud efter 2 dagar (jag tror inte det själv), det finns ingen mjäll, mitt huvud kliar inte. Jag råder.

Shampoo Bark 12 juni 2013

Här igen uppstod ett problem, håret började falla kraftigt ut, även när du tvättar håret blir badrummets huvud täppt i håret och du blir fast i dina händer, i ett ord blir ditt hår anständigt. Återigen köpte jag barkshampo för att stärka, shampooen är bra, det fungerar verkligen efter de första applikationerna, förlusten halverades. Shampoo rensar håret väl, de förbli rena länge, det finns ingen vikt och greasiness och på tredje dagen, till skillnad från hushålls schampo. Shampoo är mycket ekonomiskt vid användning.

Shampoo Bark 18 januari 2013

Sonen (16 år) hade en svår klåda i huvudet och en anständig mängd mjäll. Vad dermatologen skrev oss ut passade inte alls. Shampoo Bark mot mjäll för känslig hårbotten hanteras nästan den första applikationen. Allergisk son, som lider av eksem. Han själv märkte skillnaden och var mycket nöjd.

Kommentarer Granskning användbart? Ja 25 · Nej 2

Shampoo Bark 1 december 2011

Shampoo för att stärka och växa håret super! håret blev tjockt och började snabbt växa

Topp 10 schampon för fet hår på rötterna

Håret är uppdelat i flera typer: torrt, oljigt, kombinerat och normalt. Var och en av dessa typer av önskvärda specifika typer av vård. Den viktigaste vårdprodukten som används av alla är schampo. Vad är det bästa schampoet för fettigt hår vid rötterna, lämplig för blandad typ? Tänk vidare.

Shampoo egenskaper

Hårtypen med torra tips och feta rötter finns främst hos personer med långt och medelstort hår som bryter mot kosten och använder olämpliga vårdprodukter. Dessutom kan svårigheter uppstå på grund av bristen på vitaminer eller metaboliska störningar. Externa faktorer (klimat, värme och kemiska effekter) gör håret sprött, prova torra ändar.

När kombinerade hårtyper bör inte applicera specialiserad schampo för fet hår - det verkar starkt och berövar huden av rätt mängd fukt. En sådan effekt förstör det naturliga skyddet av huden och hårets rot. På grund av den aggressiva effekten av schampon för fet hår, kommer egenskaperna hos den kombinerade typen av hår att öka - rötterna blir fetare och ändarna torkar ännu mer.

Blandad typ kräver aktiv hydrering och näring. Trichologists råder dig att använda fuktgivande schampon, komplettera vård av krullar med balsam, och en gång i veckan använd en fuktgivande mask.

Ett bra alternativ - verktyg, specialiserat på den kombinerade typen av hår. I deras sammansättning finns vegetabiliska ingredienser av naturligt ursprung. Det är bättre att föredra professionella schampon och andra vårdprodukter.

Rådet. Dessutom kan du använda droger som används för att behandla fet hud i huvudet. De kommer att ha en stark effekt, eftersom den kemiska sammansättningen är balanserad.

Medel för den kombinerade typen av hår är önskvärt för att komplettera de närande maskerna som används för split, torrt och färgat hår. För torra, sköra tips lämpliga oljor av naturligt ursprung, spray och serum. Men de måste användas direkt på den torra delen av håret, vilket lämnar fettrotet - intakt.

De bästa professionella schamponerna

Professionella hårvårdsprodukter är mjukare - de gör mycket mindre skada på hårets struktur. Med rätt användning av den valda professionella kosmetiska produkten kommer resultatet att märkas mycket snabbare än att använda en billigare motsvarighet.

HAIRX

Oriflame-katalog erbjuder överväganden Pure Balance shampoo. Skapas på grundval av Normaliseringssystemets komplex, ta hand om krullarna, rengör dem och huvudets hud. Det optimerar också talgkörtlarna, ger en känsla av ständig friskhet.

Förutom den vanliga vätskeprodukten finns det ett torrt schampo med hårdhalten HAIRX Pure Balance. Han har samma egenskaper. Dessutom är det mycket praktiskt att använda. Särskilt användbart ett sådant schampo med brist på tid att tvätta håret eller brist på möjligheter till detta.

För den kombinerade typen är Aquabalans-shampoo perfekt för torra, bräckliga och färgade lockar i kosmetiska märket KORA. Det rensar försiktigt håret längs hela längden och huden i huvudområdet från föroreningar. Tillverkaren garanterar långvarig konstant fuktning av hårtexturen.

Professionellt verktyg spolas inte snabbt ut färgen och skyddar hårstrukturen från eventuella skador (till exempel från ultravioletta strålar). KORA gör krullarna mjukare och mer strålande.

Estel

Estel Unique Otium Shampoo är speciellt formulerat för feta rötter och torra tips. Det hjälper till att försiktigt bli av med överflödigt ackumulerat fett och salter från huden och rötterna på håret, normaliserar lipidbalansen.

Estel varumärke kosmetika hjälper till att återfuka krullarna längs hela längden, vilket ger dem en hälsosam utseende. De aktiva ingredienserna i schampon hjälper till att återställa hårstrukturen och ge den en naturlig glans.

Timotei

Timotey föreslår användning av Healthy Balance shampoo, utformad speciellt för blandad typ. Detta verktyg är lämpligt för skört, torrt på spetsarna och smutsiga vid hårets rötter. Timotei Sunt balans gör håret friskt utan effekten av viktning.

En annan positiv egenskap hos detta verktyg är ljusvolymen. Statisk uppstår inte mellan håren, vilket innebär att locken inte kommer att stå på slutet efter att du sveper över dem med en kam. Den kombineras väl med masker, balm och balsam från andra märken.

Natura Siberica

Märket av naturlig kosmetika erbjuder volym och balans shampoo. Produkten bidrar till att återställa hårstrukturens naturliga balans, returnera den till gott skick, samt förbättra hårbotten.

Ingredienser (Arctic Raspberry och Cedar Elfin) kommer att ge vitaminer till hår och hud.

Var uppmärksam! Det otvivelade pluset av användningen av detta verktyg är utseendet på basvolymen.

Lanier

En utmärkt lösning på problemet är Laniers Herbal Cocktail, designad speciellt för blandat hår. Resultatet är synligt efter första användning av verktyget.

Sjampolens kalendulaxtrakt har en lugnande och antibakteriell effekt, eliminerar irritation och stärker. Kockrot ger en mjuk och mild rengöring av ackumulerad smuts. Kontroll av pH-nivå och reglering av talgkörtlarna är de otvivelaktiga fördelarna med "Herbal Cocktail".

Schauma

Schauma lanserar Fresh det upp produkten, lämplig för hår, oljig vid rötterna och torkar på spetsarna. Tillverkaren lovar hårets rots renhet i upp till två dagar, samt stärker sin struktur och intensiv näring av torkade ändar. Schauma Fresh It Up med en lätt behaglig doft gör inte krullarna som stannar länge.

Alerana

Apoteksprodukt av hög kvalitet. Sjampoens huvudsakliga terapeutiska egenskap är reglering av talgkörtlarna på grund av nätutdrag. Den komplexa kombinationen av flera aktiva ingredienser förhindrar stark håravfall och stimulerar också tillväxten.

Verktyget har en synlig rengöringseffekt, men torkar inte huden i huvudområdet. För att få ett bra resultat måste du applicera produkten länge.

Loreal

Detta varumärke producerar Pure Resource Shampoo, vilket är lämpligt för en blandad typ av lockar. Verktyget bryr sig försiktigt för locken, vilket gör dem mjukare, inte överdriver huden.

Bioderma

Detta varumärke erbjuder ett kombinationsschampo. Det normaliserar pH-balans, ger håret ett bra utseende. Shampoo avlägsnar effektivt smuts, vilket ger volymen till strängarna.

Instruktioner för användning

För den kombinerade typen av lockar, som är feta i rotdelen och torr på spetsarna, används professionell kosmetika 1 gång om 2-3 dagar. En sådan användningsfrekvens kan ha en terapeutisk effekt utan att förvärra problemet.

Förfarandet bör utföras med varmt, inte varmt eller kallt vatten. Läkemedlet själv appliceras på hårbotten, och det är bättre att tvätta krullarna längs längden med skummet som visas.

En viktig punkt! Efter användning av schampon, använd helst en balsam för en blandad hårtyper av samma märke som huvudprodukten.

Hur man lagar mat hemma

För läkningskräm kan du använda enkla recept för matlagning hemma. Traditionell medicin har en positiv terapeutisk effekt - strängar blir rena och välskötta. En extra fördel med sådana medel är att spara pengar.
Här är de mest effektiva recepten för fet på rötterna och torka på hårets tips:

 1. Ingredienser: torrt bröd och öl. Ta de färdiga ingredienserna i ett gram-till-gram-förhållande mellan bröd och öl 100 till 50. Placera dem i en behållare. Efter en tid, när brödet har absorberat vätskan och mjukat, blanda innehållet i behållaren tills spannmålen erhålls. Applicera den resulterande massan i hela längden på locken och tvätta den med varmt vatten efter en halvtimme.
 2. Ingredienser: senapspulver, svart te och kycklingägg. Ta en matsked senapspulver och blanda med en liten mängd svart te. Separera äggula från proteinet. Tillsätt äggula till blandningen. Blanda noggrant. Applicera den beredda massan på hela hårets längd och tvätta den av efter 20-25 minuter.
 3. Ingredienser: Cognac, kycklingägg. Separera äggula från det vita och blanda det med 50 gram brandy. Slå samman dessa livsmedel tillsammans. Applicera blandningen på krullarna, var särskilt uppmärksam på rotdelen. Skölj med varmt vatten efter 25 minuter.

Med en kombinerad typ av trådar, när spetsarna är torra och rötterna är feta, bör vård kosmetika väljas noggrant. Shampoos bör återfuktas, reglera talgkörtlarna, rengör föroreningen försiktigt. Dessutom bör du ompröva din kost och för att klargöra orsaken till problemet - kontakta en läkare.

Användbara videoklipp

Oljigt hår vad ska man göra? Välja schampo rätt.

Kopa-stärkande schampon

Ryska kosmetika Kora dök upp på marknaden 1997. Då var hon representerad av bara ett namn - ansiktsgrädde. På mindre än 20 år har sortimentet av detta varumärke växt betydligt och omfattar kroppsvårdsprodukter, ansikts- och händerhuden, hår, dekorativa kosmetika.

Kopa shampoo tillhör kategorin terapeutisk fytokosmetik och säljs endast i apotek (eller onlinebutiker). Den är baserad på olika helande örter och termiskt vatten. Men var försiktig: Cora varumärkes schampo innehåller natrium Lauryl sulfat, så de är inte helt organiska.

Kopa producerar schampon av olika håll:

 • mjäll;
 • bekämpning, förhindrande av håravfall
 • för fettigt hår
 • regenerera för torrt och tunt hår
 • för färgat och tonat hår.

Shampoo Bark från håravfall

Kopa laboratoriespecialisterna inser att ett av huvudproblemen hos håret som många män och kvinnor står inför är förlust och brittleness, utvecklat ett förstärkt schampo mot håravfall. Den består av ett komplex av multivitaminer, organiska syror, keratin, macadamiaolja och termiskt vatten. Macadamiaolja på grund av dess beståndsdel i stora doser av E-vitamin har länge varit känt för sina fördelaktiga effekter på hår. Det ger näring till det, smälter, återvänder glans och elasticitet. Keratin behövs för att återställa hårets struktur, täta de skadade områdena. Extrakt av medicinska växter ingår i kompositionen för att återställa och normalisera hårfolliklarna och närma hårbotten, liksom för att stimulera hårväxten.

Denna barkmedel har en vattnig genomskinlig konsistens, en mycket trevlig, diskret örtluft. Recensioner noterar att det skumar ganska svagt och tvättar inte håret från första gången: det är nödvändigt att skaka huvudet två gånger så att effekten av "rent hårknäckande" visas. Därför säger nästan alla användare i sina recensioner att detta hårdnande schampo barkar mot håravfall är mycket oekonomiskt: trots en ganska stor mängd på 400 ml, varar det ett tag. Den speciella effekten av krillens tillväxt, som bedömdes av recensionerna, noterades inte. Även om processen med tillväxt av håret är ganska lång och att fånga en ökning av tillväxten efter 1-2 veckor av att använda schampo är problematisk.

När det gäller förlusten är recensionerna mest positiva. Särskilt beundra denna schampo bark kvinnor som har håravfall orsakades av graviditet, förlossning och amning baby.

I sina svar säger de att bokstavligen efter de första ansökningarna har mängden förlorat hår minskat märkbart, och de som fortsatte att använda det säger regelbundet att förlusten helt slutat. Dessutom rekommenderar många av dem att de snabbt uppnår och påskynda hårväxten med hjälp av en speciell krämmaske för att stärka och växa hår som produceras av varumärket Cora.

Trots att valet av schampo är djupt individuellt ger de allra flesta användare i nätverket positiva recensioner om Cora-shampoo mot håravfall och för att förbättra hårväxten. De lockas av det faktum att det här verktyget ger en liten volym och lyser på locken, minskar deras ömhet, gör dem starkare. Men som noterat av många kvinnor som använder detta schampo för att stärka och växa hår, måste du använda balsammen efter att ha tvättat håret, annars strömmar schampot håret och det är mycket svårt att kamma det.

De användare som inte har kontaktat schampo för att stärka och hårväxt, klagar på utseendet av allvarlig mjäll och huvud klåda som passerade på en gång, så snart de ändrade Cora botemedel mot en annan.

Mjällbark

I sortimentet av produkter för vård av hår av märket Cora finns det också skräpschampo. Dess huvudsakliga aktiva beståndsdel är zinkpyrition. Zink är i princip väl etablerad i kampen mot mjäll och seborré i hårbotten.

Men recensioner av Cora-företagets produkt är ledsna: i mer än 90% av fallen hjälpte shampooen inte sig av obehagliga vita flingor på huvudet. Dessutom är alla recensioner fulla av klagomål att schamponet torkar håret starkt, vilket gör att det ser ut som en svamp. Användare som har försökt Kopa-schampo mot mjäll anger att de inte kommer att förvärva denna produkt igen.

Kopa för fet hår

Analysera recensioner på webben om shampoo för fett hår av Kopa, det finns en allmän tendens: "Shampoo är coolt, men det sparar inte från fett". Situationen är följande: shampoo är mycket mjuk, perfekt för daglig användning, håret efter att det lyser vackert, blir lydigt och silkesamt - absolut alla användare noterar detta. Men han löser absolut inte problemet med överdriven gnuggning: på kvällen blir krullarna fett igen, volymen försvinner.

Men det finns många som är vana vid att tvätta sina huvuden dagligen - för dem Kopa för oljigt hår är en godsend: det luktar gott när det tvättas, lämnar inte en lukt på håret efter torkning, det tvättar håret väl. Den består av termiskt vatten, betain, grapefruktjuice, kiwi, apelsin och äpple, mandel-extrakt, vilket återfuktar och slätar krullarna, ger dem volymen.

Det övergripande intrycket av kosmetikaföretagets shampoo är ganska fördelaktigt (med undantag av skummetranden).

Den ursprungliga utformningen av locket med en knapp ger positiva intryck, och alla gillar en mild herbal lukt. Kanske borde du köpa en av schamponerna i det ryska företaget Kopa och bestämma själv om det passar dina lockar eller inte.

Bark fet hår schampo

Aktiva ingredienser: ZINC PCA, SEBOMIN, BETAIN, SWEET ALMOND, JIQUE QIVI, ORANGE, GRAPEFRUIT, APPLE.

Åtgärd: Balanserad vård för fet hår.

Den ursprungliga formeln av schampo ger högkvalitativ vård för fet hår.

ZINC PCA, SEBOMIN är ett speciellt supereffektivt komplex för fet hårvård. Reglerar talgkörtlarna, renar hårsäckarna och tar bort överflödigt fett i hårbotten och längs hela hårets längd eliminerar klåda och mjäll. Djupt fuktar och återställer skadat hår. Interfererar med kollagenförstöring, som har en fördelaktig effekt på åldrande fet hår. Skyddar hår från UV-strålar.

FRUIT JUICES, SWEET ALMOND, reglera sebiobalansen i hårbotten, närma hårsäckarna, lindra känslig hårbotten, ha en tonisk effekt på hårbotten och håret.

THERMAL VATTEN, BETAIN återställer de naturliga mekanismerna för att fuktar hårbotten, ger hårets elasticitet, glans och extra volym.

Resultat: BEHANDLAT, LJUS, LJUSHÅR MED NATURLUSTER OCH VIKTIGT ÖKAD VOLYM.

Applicering: INTE INNEHÅLLER DYOR OCH SILIKONER. Lämplig för frekvent tillämpning.

Applicera på vått hår, massera över hela längden och skölj med mycket vatten. Om nödvändigt, upprepa proceduren för att tvätta håret igen.

Volym 400 ml
Tillverkare: Ryssland, Bark

Bark fet hår schampo

Ger kvalitetsvård:

 • reglerar aktiviteten hos talgkörtlarna;
 • förhindrar förstöring av kollagen;
 • djupt rengör hårsäckar
 • tar bort överflödigt fett i hårbotten och längs hela hårets längd;
 • skyddar hår från UV-strålar;
 • lugnar känslig hårbotten;
 • eliminerar klåda och mjäll.

Närmaste leverans i Moskva är imorgon.
MO och andra regioner i Ryssland - från 1 till 5 dagar *.

Leverans är gratis vid beställning över 5000. **Nästa Artikel
Priset på frågan är hur mycket hårtransplantation på huvudet för män?