Pigtails för natten eller ett sätt att skapa vackra lockar


Ofta går kvinnors önskningar emot naturliga data. Tjejer med söta lockar vill få rakt hår och långhåriga skönheter vill ha vackra lockar. Men moderna curlingmedel förstör hårstrukturen. Men idag kan du hitta ett stort antal olika sätt att skapa lockar utan att använda specialverktyg och apparater.

Den vanligaste sätten är pigtails för natten. På så sätt kan alla tjejer använda, för det är inget lättare än att fläta vanliga grisar och på morgonen för att få snygga krullar på huvudet.

Spikelets att skapa volymetriska och vackra lockar

För att få en voluminös frisyr på morgonen kan du fläta den franska flätan för natten.

I mitten är det nödvändigt att göra en jämn avskildhet, för detta ändamål används en platt kam med sällsynta tänder. Från de främre strängarna, i mängden av två stycken, och kommer att skapa en spikelet. Braidens höga position säger om hårets starka volym på morgonen.

På kronan på höger sida är det nödvändigt att skilja tre identiska strängar, som är spridda över varandra. Stram flätan att vara tätare.

Proceduren för perekidki fortsätter, men sidsträngarna läggs gradvis till. När flätan flätas till öronnivån, kommer det plana håret att samlas in och endast tre huvudsträngar kommer att förbli, standardfletan är vävd till slutet.

På vänster sida måste du göra samma steg. Ett bra alternativ för unga fashionistas som går i skolan.

Konventionella tre-spets flätor för perfekta lockar

För att göra krullningar med flätad på natten av flätor, kan du använda standardversionen av vävning. För att skapa små krullar behöver du mer flätor, ca 10 till 20 smala flätor.

Det är nödvändigt att göra följande:

 • Mitt huvud, blötläggt med en handduk och kammade. Du bör inte torka håret med en hårtork, eftersom de måste vara våta. Krullar erhålls endast när "våta" flisor flätas, torkar ut över natten på ett naturligt sätt;
 • Fyll en liten skål med vatten och tillsätt lack där med strö
 • Separera de nödvändiga strängarna och kammen. Med vatten från en skål fuktar vi krullen och väver den till en vanlig pigtail. Om det finns ett slag är det bättre att lämna det intakt.
 • Således gör vi med allt hår. Vid spetsarna, för fixering, används tunn elastik. Det tar ungefär en timme att väva alla flätor. Antalet flätor beror på hårets tjocklek;
 • Alla resulterande flätor måste fixeras med lack.
 • Efter fullständig torkning, det är på morgonen, avfärda pigtailsna. För att fixa, spraya dem med ett annat lacklager;
 • Krullar ska inte kamma, eftersom kammen gör dem fluffiga och frisyren kommer att se ut som en maskros. Sådana lockar kan vara i ca tre dagar på huvudet.

Braid i form av sele

Med hjälp av en kam är det nödvändigt att avskilja ett kors på ett kors.

Resultatet kommer att vara fyra strängar. Vävning kan startas från någon av de fyra sidorna, de andra tre är separerade med en barré för att undvika störningar.

Den valda strängen är uppdelad i halva och vridna i en bunt, till exempel, medurs.

Två strängar är vridna ihop och fixerade i bullen. Vi gör också resten av delarna.

Som ett resultat kommer du på morgonen att få vackra och ömma lockar, precis som efter stora diamanter. Frisyr ser romantiskt och feminint ut.

Vad ska man göra om det inte finns curling och strykning, och jag vill få vackra krullar? Svaret är enkelt - pigtails för natten. Denna metod för perm är inte sämre i resultatet till någon enhet, och håret förblir säkert och gott.

Hur man flätar pigtails för att ha vackert vågigt hår

Lush styling och lyxiga hår - drömmen om nästan varje kvinna, speciellt eftersom ibland du verkligen behöver diversifiera din frisyr.

Det är säkrare och enklaste att göra om du curl dina lockar med hjälp av flätor för natten: i det här fallet håller de vackra locken längre och det vågiga håret förstör inte alls efter proceduren.

Att lära dig hur du stylar ditt hår med denna teknik är väldigt enkelt, och vår artikel kommer att lära dig exakt hur det här görs.

Hur man gör krullar med flätor ↑

Curls med hjälp av flätor gjorde många av oss i barndomen - det här gjorde att vi kunde skapa en ovanlig frisyr för semestern, och ofta blev denna styling av sig själv om flätan på huvudet var kvar under en mycket lång tid.

Nu är det väldigt modernt att göra krullar av flätor, för att denna styling är väldigt enkel och inte skadar håret alls, vilket inte kan sägas om salong frisyrer. Dessutom är krullarna efter flätor väldigt stabila och fjädrande, och behåller därför utseende och form under lång tid, även på det tungaste och orubbliga håret.

Krokar av flätor görs enkelt och snabbt - från ett namn är det uppenbart att för denna teknik för läggning behöver du flätas flätor på huvudet. I detta fall kan du ändra storleken och volymen på skurkarna med hjälp av tjockleken på flätorna. Så, för att bli väldigt liten och fjädrande, gör de mest voluminösa krullarna, pigtails mycket små, tätt flätande varje sträng, från rötterna.

För krullar av medelstorlek är två eller tre flätor tillräckliga, vilket också kan flätas från början av hårväxten för att uppnå pomp och volym, och ungefär från templen, om du vill få de mest naturliga krullarna. Men för de största krullarna gör en enda flätan, inte tätt flätar den bakifrån. Då kommer curlsna att vara naturliga och kommer att se naturligt ut, men utan överdriven volym.

Curls med hjälp av flätor kan göras vid vilken ålder som helst, denna teknik är perfekt för att skapa frisyrer för små tjejer och för de flesta vuxna damer. Eftersom sådan styling inte förstör håret, kan du applicera det så ofta du vill.

Och så att frisyrens slutliga utseende har det mest framträdande utseendet, får det inte lära sig några knep innan du gör flätor för natten för lockar. Bilder i artikeln kommer att övertyga dig om att detta är en utmärkt metod för elegant styling, och du vill verkligen prova det själv.

Hur man gör vågigt hår med hjälp av flätor ↑

Hur man flätar pigtails för att ha vackra krullar? Faktum är att det inte räcker för att bara ta en fläta på huvudet, eftersom det kommer att bero på deras slutliga utseende, och därför är det viktigt att observera några nyanser. Först, om du vill ha din styling för att vara en dag eller ännu mer, använd sedan denna natt krullar av flätor, håret för att ta den önskade formen och krullarna under lång tid, nöjd med elasticiteten.

Det är lättast att få vågigt hår från flätor - för det här, efter att ha tvättat huvudet, fukta det med en mask eller en balsam, kamma bra, sätt den på separata mellanstänger och försiktigt fläta varje. Låt flätorna torka helt.

Och om du har bråttom kan du använda en hårtork och göra en snabb styling. I det här fallet, efter att du har tappat flätorna, är det viktigt att sprinkla dem med lite hårspray så att håret inte förlorar sin ursprungliga form.

Vågigt hår med hjälp av flätor kan ha det mest mångsidiga utseendet - allt kommer att bero på den ursprungliga flätade väven. Vackra vågiga strängar erhålls om i stället för den klassiska flätan fläts några spikelets på huvudet. Men den klassiska stora franska flätan ger dig riktiga salongkrullar.

Så att håret inte är fluffat i alla riktningar och såg väl preparerade, kan du behandla tipsen med speciell hårolja, men överdriv inte det, annars kommer strängarna att bli tyngre och håret kommer snabbt att förlora sin form. Om du drömmer om glänsande och glänsande krullar, använd olja innan du flätar pigtslingarna: Tvätta huvudet och applicera olja på varje sträng, kamma och fläda flätorna.

Curls med hjälp av flätor kan erhållas både på torrt hår och på våt. Naturligtvis är den senare ordningen mer resistent styling, och används därför mycket oftare. Om du flätar flätor i ögon på torrt hår, kan du få extra volym och fluffighet utan att väga håret. Men om du längtar efter starka fixeringar och fjädrande krullar, måste du fläta flätorna för natten. Och hur man gör det rätt för att få de perfekta lockarna - läs nedan.

Varför är det bättre att fläta pigtails för natten ↑

Först av allt måste du tvätta håret med schampo och hår för att ta hand om, så att efter curling lås inte sticker ut i alla riktningar och inte ser spröd och torr. För dessa ändamål kan du använda en återställnings mask med keratin eller ens göra en hemmagjord mask improviserad.

Skölj sedan strängarna väl och torka dem med en handduk. Var noga med att applicera outplånlig vård för hår, så att krullarna efter torkning ser snygg och välskötta ut. Detta kan vara en speciell spray, balsam, hårmjölk eller olja - som du vill.

Förbered sedan rezinochki eller bekväma hårnålar, som du kan fixa längst ner på varje pigtail. Men det är bättre att inte använda för tunt latexgummi, eftersom de kan riva ut håret och orsaka dem skada. Dela den önskade delen, kamma håret och torka det försiktigt med en hårtork så att den blir våt och inte våt. Därefter borstar du ditt hår och fördelar håret i strängar.

Stor hår en naturlig look får vi med hjälp av en fransk fläta, vackra vågor - med två flätor spikelets, och små lockar gjorda av små flätor.

Efter att du har flätat håret, kontrollera gummibandens tillförlitlighet så att trådarna inte blir disheveled under sömnen och dina ansträngningar kommer inte att gå till damm. Det är ännu bättre att ha på sig ett speciellt hårlock på huvudet innan du lägger dig.

Morning Vrid loss fläta, kamma borsten varje sträng med stora tänder (så att håret inte pushilis, kan de inte kamma, bara piska fingrarna lite). Om håret slås ut ur stylingen eller spetsarna håller sig fula, använd hårolja.

Det är det! Din flätor av flätor är redo att glädja dig med deras elastiska utseende. Typiskt varar detta arrangemang fram till kvällen. Och titta nu på en video om det här ämnet.

Hur man flätar pigtails på natten för lockar: en algoritm för steg och foto

Curl vackra lockar kan inte bara använda traditionella curlers eller curling.

Det finns många enkla och geniala sätt att få lockar hemma.

Ett av dessa sätt - flätande flätor.

Denna artikel kommer att diskutera den enkla tekniken för att krulla håret genom att väva flätor för natten.

Vad flätar bättre flätat?

Det verkar som om det inte finns några subtiliteter i flätningen av flätorna, och det kan bara vara ett möjligt resultat. Detta är dock långt ifrån fallet. Bara lite förändrade egenskaperna för vävning, du kan få helt olika styling alternativ för olika tillfällen. Du kan välja någon av dem, baserat på dina personliga smaker och preferenser.

 • Stora och naturliga vågor, du kan fläta en eller två stora flätor för natten (samtidigt, gör inte dem för täta).
 • För lockigt hår, gör 7-8 mindre flätor.
 • Och för absolut små magnifika krullar av flätor måste du göra minst 15-20.

Som du förstår är allt helt enkelt här: ju mer flätor du skapar desto lyxigare blir ditt hår i slutet.

Hur ser de ut på bilden?

Nedan finns alternativen för de resulterande frisyrerna:

Hur man skapar lockar: en åtgärdsalgoritm steg för steg

För att få ett vackert stylingalternativ är det värt att närma sig processen med vävning av flätor på ett seriöst och ansvarsfullt sätt. Utför följande steg steg för steg:

 1. Flätade pigtails måste alltid rengöra håret. Därför, tvätta håret innan du börjar lägga.
 2. Då finns det två alternativ - antingen att fläta flätorna omedelbart på vått hår, eller att vänta på att de ska torka. Om du bara har några timmar kvar, kan du bara tillåta torrt hår. Om du är redo att lämna pigtails för en natt eller till och med under en längre period, kan du lämna ditt hår lite flätat innan du väver.
 3. För att göra styling mer hållbar, använd en lättmousse. Applicera det på varje enskild sträng innan du väver.
 4. Om du vill fläta klassiska flätor är det ganska enkelt. Börja med att dela håret i strängar (du kan bestämma dess tjocklek själv, beroende på hur små krullar du vill få). Alternativt, ta strängarna, applicera styling mousse och fläta fläkten. Fixa slutet av varje flätat med ett litet gummiband.
 5. Det är möjligt istället för de klassiska flätorna att prova natten curling flagella. Principen för denna teknik är enkel: i stället för att väva en fläta från en sträng, vrids den i ett hårt rep och fixas på huvudet på något sätt (osynlig, krabba, gummiband etc.). Som en följd av denna vävning kommer du att ha en vacker vågseffekt, som när du curling med curling eller curlers.
 6. Dessutom finns det ett annat alternativ för en sådan natt styling. Du kan inte fläta vanliga flätor, men franska flätor som är moderna idag (en, två eller flera). Skönheten i den här metoden är att på morgonen kan du göra dig till en vacker frisyr baserad på franska flätor, ha på sig hela dagen, gå och lägg dig med henne på kvällen och väva på morgonen och njut av vackra lockar.
 7. För att fixa resultatet av vävning behöver små gummiband. Försök att göra detta så försiktigt och noggrant som möjligt, för att undvika överskott, men samtidigt, ganska tätt, så att flätorna inte sprids ut på natten. Till ändarna av håret stod inte ut med deras direkthet mot bakgrunden av den totala massan av lockigt hår, försök att docka flätan i slutet.
 8. Efter allt håret blir flätat, kan du gå och lägga dig. Om du vill skydda dina pigtappar och inte skada dem på natten, kan du ha en tunn duschlock på huvudet eller linda den med en lätt näsduk.

Som du kan se är det enkla sättet att väva flätor ganska enkelt och kräver inte allvarliga ansträngningar. Dess charm inte bara i ljushet, men också i det faktum att den (till skillnad från exempelvis varm styling med krulljärn) inte påverkar håret negativt.

En liten stund, några fågel och flätor kommer att fläta. Men om du vill få mycket liten afrokosichki, gör dig redo för det faktum att en sådan perm kommer att kräva dig mycket tid, men dess nivå av komplexitet blir högre. Om du inte har omfattande frisörserfarenhet rekommenderar vi dig att starta experiment med en enklare version och fläta högst tio flätor samtidigt.

Hemligheten hos en vacker frisyr

Väcka på morgonen, ta bort allt tuggummi och försiktigt rasa upp pigtailsna. Gå på dem med dina händer, rätsträngar.

Använd inte små hårborstar och massageborstar! De kan inte bara skada krullarna utan också riskera att ditt hår ser ut som fluffigt.

Om extrem volym inte är ditt mål är det bättre att använda en stor kam med glesa tänder när man kammar, och ännu bättre - gå utan en kam alls, räta ut ditt hår bara med egna fingrar.

Efter att alla flätor är rasta, kan du dessutom fixa resultatet med styling (lack eller hårgel). Dessa kosmetiska produkter kommer att bidra till att bibehålla effekten av krullar så länge som möjligt, även om fukt får på håret.

Den färdiga frisyren kan dekoreras med olika dekorativa element - fälgar, hårnålar etc. Särskilt bra blick på levande eller konstgjorda blommor krullade på detta sätt - de är perfekt kombinerade med små lockar och gör håret särskilt feminint och romantiskt.

slutsats

Braid pigtails kan varje kvinna. Därför kan alla prova detta snabba och enkla sätt att curling på sig själva. Denna teknik kräver ingen närvaro av curling eller andra termiska instrument, inte heller en stor tid, eller en allvarlig frisörupplevelse.

Dessutom är denna typ av curling helt ofarlig och säker. Därför kan du använda den utan någon rädsla. Ett ljust, frodig och vackert resultat av sådan självstyling kommer verkligen att glädja dig hela dagen.

Foton av spektakulär styling. Hur man gör krullar av flätor?

Det finns många sätt att vackert locka håret. Alla skiljer sig åt i komplexiteten och handlingsprinciperna, procedurens varaktighet samt graden av säkerhet för hårstrukturen. Det mest prisvärda och säkra alternativet är att skapa charmiga lockar och lockar med hjälp av de vanligaste flätorna - de flätas i flera timmar, och vid avlöpning får håret önskad vågighet, volym och tjocklek.

Denna styling av lockar, lämplig för långt och medelhårt hår, kännetecknas av enkelhet av utförande och du kan självvinda håret. För att en frisyr ska bli verkligt felfri bör du följa vissa regler och rekommendationer!

Vilka pigtails gör för att få olika krullar?

Curling med hjälp av flätor är universell, eftersom det låter dig få krullar av olika storlek, tjocklek och grad av krökning. Beroende på önskat resultat kan du fläta ett annat antal flätor av olika struktur - tunt, medium eller tjockt, stramt eller något försvagat. Experimentera med tjockleken på flätor och deras antal, kan du välja det perfekta alternativet för dig själv.

Krullningsgraden och krillets stabilitet påverkas av både flätans tjocklek och sättet att fläta dem. Om du vill få de mest fluffiga och voluminösa, elastiska och fjädrande krönen, behöver du fläta mycket tunna och täta flätor från rötterna.

Steg för steg instruktioner och hemligheter lägger

Curling av flätor är det enklaste sättet att ge hårets hår en attraktiv våg och volym.

Den klassiska versionen av den, som är känd för många företrädare för den vackra halvan av mänskligheten sedan barndomen, kräver en konsekvent genomförande av sådana åtgärder:

 1. Håret ska tvättas ordentligt med ditt favoritschampo, och sedan lite vått med en mjuk handduk. Att torka håret i detta fall är inte nödvändigt, eftersom denna typ av curling utförs på måttligt våta strängar.
 2. För enkel och naturlig fixering av styling, bör du förbereda en enkel åtgärd genom att blanda ihop kylt kokt vatten och en liten mängd hårspray.
 3. Nu är det nödvändigt att separera från den totala hårmassan en i taget strängar av önskad tjocklek, sprinkla lätt med förberedd fixeringsvätska och fläta pigtailen på vanligt sätt.
 4. Liknande åtgärder bör utföras med alla strängar, sätt sedan på spetsarna av tunt och elastiskt tuggummi. Utförandetiden för detta förfarande beror helt på hårets densitet - desto tjockare och mer skrymmande är det av naturen, ju större antal flätor måste flätas.
 5. För att ordentligt fixa formen på flätor bör flätat hår sprinklas lätt med hårspray och sprutas på ett avstånd av minst 30 cm.
 6. Avslutade grisar ska hållas i 5-12 timmar - därför är det bäst att flyga dem över natten.
 7. Nästa morgon, efter fullständig torkning av flätorna, måste de noggrant binds och sedan fixeras med lack.
 • För att få små och elastiska stygga krullar är det nödvändigt att fläta trådarna i tunna och så täta som möjligt pigtappar. Vävning bör starta från rötterna, vilket delar hela hårets massa i likformiga trådar med en tjocklek av 5-10 millimeter. Varje sträng före flätning bör bearbetas med fixeringsmoussa - tack vare att dessa krullar inte kommer att förlora sin elasticitet inom några dagar.
 • För att skapa stora krullar kan du fläta två eller tre ganska tjocka flätor, förbehandling av varje sträng med mousse.
 • De vackraste och eleganta lockarna erhålls med hjälp av den franska flätan. Fördelen med denna frisyr är att det gör att du enkelt kan ändra bilden medan du gör det på torrt hår.

Vävningsprocessen består av flera steg:

 1. Tvättat och torkat hår ska delas upp i två lika delar med en smidig avskjutning.
 2. På kronans högra sida borde du välja tre tunna trådar och kasta dem över varandra på samma sätt som i början av vävningen av den klassiska pigtailen.
 3. I fortsättningen av vävning behöver du lägga till strängar i mitten för att lägga hår från båda sidor. Beroende på önskat resultat är det möjligt att placera hårets centrala del både ovanpå sidosträngarna och under dem.
 4. När vävning når hårets ändar, bör du noga fästa flätorna med ett mjukt elastiskt band.
 5. Nu måste du separera de tre tunna trådarna på vänster sida och göra alla andra steg.

Detta är en väldigt prålig och söt frisyr för varje dag. Och när flätor är unraveled, erhålls överraskande vackra vågiga krökor.

För att spetsarna i flätorna inte ska vara raka och inte diskarmoniseras med en gemensam krull, bör de under smältning smörjas med gel eller mousse och dessutom vridas med en finger i rätt riktning.

Ett alternativ skulle vara en perm med hjälp av flagella:

 1. För att göra detta, kamma håret noggrant och utföra två avskiljningar.
 2. Resultatet kommer att vara fyra strängar. En av dem ska vara fri och resten säkra med gummiband.
 3. Den fria strängen är indelad i två lika delar och vrids i en flagellum var och en av dem. Denna åtgärd måste utföras medurs.
 4. Vänd sedan den resulterande flagellen moturs mellan dem och vrid i en bulle.
 5. Liknande manipuleringar måste göras med de andra tre delarna. För att fixa strålarna använder du dubbarna.
 6. Efter flera timmar, varva ner flagellbuntarna och fixa locken med händerna.

Videon visar tydligt hur lätt det är att göra det:

Hur man raser och fixar?

Pigtails bör frikopplas mycket noga, från tips till rötter, för att inte störa formen. Du bör inte kamma dem så att frisyren inte blir alltför fluffig och luftig - istället är det lämpligt att lägga locken med händerna. Om så önskas kan permen fixeras genom att sprinkla den med en liten mängd hårspray.

Foton av snodda krökar

Du kan lämna håret loss eller sätta dem i en spektakulär frisyr

slutsats

Vävande flätor av olika tjocklek och form - detta är det enklaste sättet att krulla, vilket ger en fantastisk effekt utan den minsta skadan för hårets tillstånd.

Krokar av flätor - välj en mild metod för att skapa frisyrer

För kvinnor är det karakteristiskt att ha en frisyr som är radikalt annorlunda än stilen "styling" donerad av naturen. Cuties med curls vill ha strikt långt och jämnt hår, och ägare av långt och charmigt hår drömkrullar från rot till spets. Moderna kosmetika gör att du kan få alla önskade frisyrer att leva, men strykjärn och krullning, såväl som kemi, förstör hårstrukturen. Att lära sig att skapa vackra krullar från flätor är inte alls svårt, alla tjejer som älskar curls borde veta om det.

Vem är krullarna

När naturen är nådig till curls lover, lockar locken vackert ansiktet med krullar av rätt form. Om det inte finns krullar och rakt hår - ingen anledning att vara ledsen. Curls är skapade från något hår som är längre än 3 cm.

Curly curls nästan universell frisyr, men det finns flera nyanser som bör beaktas när man väljer det:

 1. Curls, särskilt långa, är inte lämpliga för flickor av liten storlek, de gör silhuetten kramad, visuellt kommer tjejen att se under hennes höjd och tjockare än hennes naturliga form. Eller krullarna är inte under axeln, eller en annan frisyr.
 2. Ett brett eller runda ansikte är inte heller det bästa alternativet för att rama det med lock. Visuellt kommer ansiktet att öka, och på grund av krullarna kommer även den perfekta sminken att betona motsatsen att vara ineffektiv.
 3. Ett triangulärt ansikte med ett hörn vid hakpunkten är perfekt för applicering av lock.
 4. Den tunna formen med tunna linjer är perfekt dekorerad med lås av alla former och storlekar.

Varning! När håret bärs på ett finger, är längden tillräckligt för att skapa lockar. Stylister skriver att för en full curl hårlängd kan inte vara mindre än 7 cm, men du är fri att experimentera med någon längd.

Allmänna regler för curling pigtails

Pigtails curl för länge sedan, från det ögonblick då det inte fanns några mousses, hårtorkar, ployk, lacker som är nödvändiga för den moderna stylisten. Skapa krullningar efter flätor, du borde känna till de allmänna rekommendationerna:

 1. Huvudet ska tvättas med varmt vatten, tvätta av schampo, mask eller balsam med kallt vatten. Det stärker håret, gör det passivt.
 2. Väv flätor på våt (helst vått) hår. Lak och mousse appliceras på de färdiga öronen. Överdriv det inte med kosmetika, annars kommer huvudet att se smutsigt ut. Innan du applicerar moussen, är det bättre att torka huvudet eller vänta på dess naturliga torkning.
 3. Storleken på krullen korrigeras av grisstens antal och storlek, desto mer spikelets och färre strängar är involverade i dem, desto mindre blir krökets steg.
 4. Beroende på typ av pigtail och platsen där den börjar, justeras vågtypen, den plats där den börjar. Använd endast pigtails, skapa en perm som liknar kemikalier.
 5. Om du vill applicera extra lack, gör det på torrt hår;
 6. Spit flätar försiktigt, bara med fingrarna (utan att tillgripa en kam). Detta bevarar vågens riktning. Styggt hår behandlas dessutom med lack i detta skede.
 7. Frisyren varar upp till 24 timmar, allt beror på korrektheten av flätningen och effektiviteten av att fixa resultatet.
 8. Om det fasta resultatet är kammade, kommer det att öka volymen upp till två gånger, skapa en frodig halo av lockigt hår runt ansiktet.

Franska flätor

Fransk fläta är en självständig original daglig frisyr, som blir till originalkrullar på begäran av värdinnan.

Prestationsalgoritm:

 1. Håret är uppdelad i hälften (uppdelad på toppen). Två franska flätor är bundna av håret på båda sidor av huvudet. Basen för vävning bestämmer volymen för en perm.
 2. Å ena sidan är håret uppdelat i tre strängar, som kastas enligt algoritmen för att väva en vanlig fläta.
 3. Väva vidare, inte glömma att lägga till centrumsträngen växelvis på båda sidor. Den centrala strängen kan lindas både över och under sidan, den första versionen kommer att skapa en vanlig fläta, i den andra en fransk spik inuti.
 4. Dra upp pigtailen och fixa änden.
 5. Upprepa med andra sidan.
 6. Gå till sängs, lös upp på morgonen.
 7. Fix resultatet.

På morgonen kommer du säkert att välkomna dem runt dig med ovanlig styling.

Klassiska flätor

Curl klassisk snett ser naturligt ut och naturligt. Tekniken låter dig skapa både stora och små trådar, beroende på det slutliga antalet spikelets på huvudet.

algoritm:

 1. Separera håret i mitten.
 2. Luta huvudet på en av sidorna, samla allt i en hästsvans på kronan.
 3. Dela svansen i tre strängar.
 4. Braid tight flät, sluta säkra.
 5. Luta sig åt andra håll, upprepa föregående stycken med resten av håret.
 6. På morgonen lösa upp och fixa.

Observera att spikelets kan vara 2,5,15 eller 30, ju mer av dem desto mindre är krullarna och den mer lyxiga frisyren.

Harnessbasis

Resultatet av tillvägagångssättet kommer att vara en attraktiv curl, liknande curling curling. Detta är ett alternativ för ceremoniella mottagningar och resor till ett datum på offentliga platser. Dekorera perm med blommor, bättre levande, du kommer definitivt att vara original och unik.

algoritm:

 1. Hårkam och gör två avskilda med ett kors.
 2. Fixa tre strängar och lämna ledigt arbete.
 3. Dela strängen i två, vrid varje medurs i bunten.
 4. Vika flätorna moturs med varandra, tills bildningen av en bulle.
 5. Säkra buntet med en stift (gummiband).
 6. Upprepa tidigare punkter med de återstående tre strängarna.
 7. På morgonen för att lösa upp och fixa, kommer du att vara unik.

Att känna versionerna av krullningar hemma genom flätande flätor, kan du alltid förbereda dem för varje semester, bära din favorit frisyr varje dag. Att göra krökningar av flätor med egna händer kommer att spara familjebudgeten, ge ett positivt humör i skapandet.

Krokar av flätor - den rätta lösningen för rättvist sex, har problem med hår eller kontraindikationer för värmebehandling av hår. Om du vill byta frisyr, gör det med hälsosamma metoder, ta hand om din skönhet och älska dig själv.

Alternativa sätt att krulla hår:

Skapa fantastiska vågiga krullar av flätor (36 bilder)

Tyvärr, ofta kvinnors önskningar om utseendet, i motsats till vad de gav naturen. Särskilt ofta som håret. Så, vissa tjejer med lekfulla lockar försöker räta ut dem, medan andra - med perfekt slät rakt hår vill curl dem.

Det finns inga problem med det senare, för nu kommer det att finnas många metoder för det - curling, strykning, hårkrullare - alla dessa tillbehör är helt kontrollerade med en perm. Men det finns också situationer när stylisterna helt enkelt inte är till hands, men förbli inte utan de önskade volymetriska och vågiga krökarna? Självklart inte!

Att vinka på en pigtail är slående i sin enkelhet, och ännu mer - i sin skönhet.

När allt kommer omkring kan man göra krullar utan att använda olika enheter för att krulla håret. Ett av de vanligaste och vanligaste sätten - vävning flätar för natten. Och även om metoden är enkel och opretentiös, finns det fortfarande lite noggrannhet.

Hur man gör lockar med hjälp av flätor och hur man sätter dem i en fin frisyr, läs vidare.

Curls vid basen av flätan och skapandet av "vattenfallet" frisyren på krullade trådar

Efter att ha gjort en vanlig fläta kommer du att sluta med en "spännande" frisyr.

Metoden att skapa lockar med hjälp av flätor har flera fördelar:

 • sparar din hembudget. Kostnaden för liknande styling - upphöjda ögon och komplimanger. Du spenderar inte ett öre på permen, förutom att om du måste köpa stylingverktyg.
 • tar inte mycket tid och ber inte om professionell skicklighet. Att fläta en scythe är smärtsam, vissa kvinnor spenderar några minuter på hela processen. Tiden kan variera beroende på frisyrens densitet;
 • En sådan perm är fullständigt ofarlig, för i jämförelse med användningen av hårstylingprodukter är det i detta fall ingen destruktiv effekt av höga temperaturer.

Vanlig spytt kan göra charmiga lockar

Väv flätor för att skapa lockar

För att göra en perm med hjälp av flätor med händerna, behöver du enkla elastiska band för att fixa tipsen för vävning, mousse för hållbarhet och hårspray.

Tips!
Väv flätar bara på vått hår - då kommer locken vara resistenta och elastiska.
Men det är väldigt viktigt att håret inte ska vara våt, eftersom du kan prova förlust och brott, och förutom strängarna i denna form kan det helt enkelt inte torka ut.

Det är bättre att tvätta håret före flätning. Applicera lite mousse eller gör en speciell vätska till krullarna var mer resistenta - tillsätt hårspray till en liten mängd vatten. Det är bättre att kasta vävningen på natten - så du får volymen och uttalade lockar.

För att ge curltexturen, gör pigtails av olika storlekar och former.

Den franska flätan är inte bara en söt frisyr för varje dag, men också obeskrivliga lockar som erhålls om håret är upplöst

Anteckning för att skapa en fransk fläta

 1. Dela det delade håret i två delar, varav du måste fläta två franska flätor. Ju högre basen av väven är, ju mer voluminös blir det så småningom.
 2. Till höger om makovka, separera tre tunna trådar och kasta en till en, som görs vid början av vävning en vanlig fläta.
 3. Fortsätt flätning, lägga hår på båda sidor till strängen som alltid syns i mitten. Den centrala strängen kan passera både över sidan och under botten. I det första fallet kommer en vanlig spikelet att dyka upp, i 2: a - en fransk krulle runt den.
 4. Sätt flätan på spetsen och säkra med ett gummiband.
 5. Upprepa samma åtgärd med hårets vänstra del.

Med denna frisyr kan du fritt spendera hela dagen och gå och lägga dig i sängen. Och på morgonen kommer du att förvåna din väns cirkel med den senaste fantastiska vågiga stilen.

Foto: Curls på basen av selar

Vevning på basen av selar:

 1. Kamma väl krullarna och gör två avskiljningar i form av ett kors. Resultatet kommer att vara 4 strängar.
 2. Att fixa med ett elastiskt band eller klippa tre delar hår och kasta en arbetare.
 3. Dela en del av håret i 2 liknande strängar. Varje vridning i en sele medsols.
 4. De resulterande två strängarna stryker varandra moturs och bildar en bunt.
 5. Skruva bunten med ett gummiband eller stift.
 6. Upprepa ovanstående manipuleringar med de 3 resterande delarna av frisyren.

Som ett resultat av sådan vävning erhålles obeskrivligt söta lockar, som efter krökning med krökning. Vackert alternativ för firandet.

Styrelsen
! Dekorera lockar, gjorda på basis av selevävning, med färska blommor - med dem ser locket speciellt fram.

Vifta på grundval av flera traditionella flätor

Traditionella flätor för att göra håret fantastiskt:

 1. Gör en avskjutning i mitten.
 2. Häll huvudet till höger och samla håret i högsta svansen ungefär på huvudet.
 3. Dela håret i tre delar och börja fläta den vanliga flätan. Se att vävning var tätt.
 4. Fäst spetsen med ett elastikband och fortsätt till den andra delen av frisyren.

En krull gjord på ett liknande sätt ser naturligt ut, ljusvågor ger uppseende av femininitet, och volymen kommer att tjocka tunna trådar. Om ditt mål är små krullar, då kommer det att vara nödvändigt att väva några flätor - desto mer är det, desto mindre blir krullarna.

På morgonen måste alla väv upplösas och försiktigt räta fingrarna. Kamma inte ditt hår, annars kommer de att fluffa och det kommer att förlora sin egen charm.

Låt curls efter eget gottfinnande, ett bra alternativ - ett pigtail vattenfall med lockar (skapningsplanen i artikeln nedan). Resultatet fixar lack.

Skapa en frisyr "vattenfall"

Stunning vattenfall spytt med lockar

Curls med en scythe ser särskilt feminin och romantisk. Nu är en vanlig variant av att kombinera vävning och lockar "frisyren" frisyren.

Ordningen att väva "vattenfall":

 1. Del på egen hand.
 2. I templets område att separera krullen och dela den i tre delar.
 3. Börja vävning, som det händer när du utvecklar vanliga flätor, gör två omslag.
 4. Placera övre strängen i mitten, flytta sedan den nedre till mitten och den strängen som nu visade sig sänkas från botten. Lägg curl istället för den med den totala nedre massan av hår.
 5. Lägg till den övre strängen en kröning med den högsta delen av håret, väva det i en flätad.
 6. Fortsätt vävning till baksidan och säkra vävning bakom öronlindningen.

Flödande vattenfallskräm - enkelt och vackert!

resultat

Hur man gör en perm utan att stryka och curling? Svaret är enkelt - flätade pigtails för natten! Krullar gjorda på ett liknande sätt är inte på något sätt sämre än något speciellt tillbehör. Dessutom är ditt hår kvar i integritet och säkerhet.

Och att ha skapat en fantastisk krillformning, du kan vara säker på att du inte kommer att lämnas utan uppmärksamhet. Vi vill att du ska vara charmig! Du kommer lära dig mer om det här ämnet från videon i den här artikeln. Några frågor? Fråga dem i kommentarerna!

Skapa fantastiska vågiga krullar av flätor (36 bilder)

Tyvärr, motsätter sig ofta tjejernas önskemål, vad gäller utseende, vilken natur som har tilldelats dem. Särskilt ofta gäller detta för hår. Så, vissa tjejer med lekfulla krullar försöker räta ut dem, medan andra - med perfekt slät rakt hår vill curl dem.

Det finns inga problem med det senare, för idag kommer det att finnas många sätt för det - curling, strykning, hårkrullare - alla dessa enheter gör ett utmärkt jobb med krullen. Men det finns också situationer när stylisterna helt enkelt inte är tillgängliga, förbli inte utan de önskade volymetriska och vågiga krökarna? Självklart inte!

Curling på flätor är slående i sin enkelhet, och ännu mer - i sin skönhet.

När allt kommer omkring kan krullarna göras utan användning av olika anordningar för krullning av hår. En av de enklaste och vanligaste metoderna är att väva flätor för natten. Och även om metoden är enkel och okomplicerad, finns det fortfarande lite finesser.

Hur man gör lockar med hjälp av flätor och hur man lägger dem i en attraktiv frisyr, läs vidare.

Curls på grundval av en fläta och skapandet av en "vattenfall" frisyr på krullade trådar

Efter att ha gjort en vanlig fläta får du som ett resultat en "spännande" frisyr

Metoden att skapa lockar med hjälp av flätor har flera fördelar:

 • sparar familjebudgeten. Priset på sådan styling - entusiastiska synpunkter och komplimanger. Du spenderar inte ett öre på permen, förutom att om du måste köpa stylingverktyg.
 • tar inte mycket tid och kräver ingen professionell skicklighet. Braid fläta är väldigt enkel, vissa unga damer spenderar minuter i hela processen. Tiden kan variera beroende på hårets densitet.
 • En sådan perm är absolut ofarlig, för i jämförelse med att använda hårspänningsprodukter är det i detta fall ingen skadlig effekt av höga temperaturer.

Enkel flätning kan skapa charmiga lockar

Väv flätor för att skapa lockar

Att göra krullen med hjälp av flätor med egna händer, du behöver vanliga elastiska band för att fixa ändarna av vävning, mousse för hållbarhet och hårspray.

Tips!
Väv flätar bara på vått hår - då kommer locken vara resistenta och elastiska.
Det är dock oerhört viktigt att håret inte är våt, för det här kan du prova förlust och brittleness, förutom att strängarna i denna form helt enkelt inte kan torka ut.

Det är lämpligt att tvätta håret före vävning. Applicera lite mousse eller gör en speciell vätska till krullarna var mer resistenta - tillsätt hårspray till en liten mängd vatten. Det är bättre att lämna vävningen för natten - så att du får voluminösa och uttalade lockar.

För att ge curltexturen, gör pigtails av olika storlekar och former.

Fransk fläta är inte bara en attraktiv frisyr för varje dag, utan också otroliga lockar, som erhålls om du löser upp håret

Instruktioner för att skapa en fransk fläta:

 1. Dela håret i två delar, varifrån det blir nödvändigt att fläta två franska flätor. Ju högre basen av väven är desto större blir resultatet.
 2. Till höger om kronan, separera tre tunna trådar och kasta en över en, som görs vid början av vävningen av en vanlig fläta.
 3. Fortsätt vävning, lägga hår på båda sidor till strängen, som alltid är i mitten. Den centrala strängen kan passera både över sidan och under botten. I det första fallet får du den vanliga spikeleten, i den andra - den franska spytten inuti.
 4. Sätt flätan på spetsen och säkra med ett gummiband.
 5. Upprepa samma steg med hårets vänstra sida.

Med denna frisyr kan du fritt spendera hela dagen och gå och lägga dig i sängen. Och på morgonen kommer du att överraska dina bekanters cirkel med en ny fantastisk vågig stil.

Foto: Strands Curls

Vävning på basis av selar:

 1. Kamma försiktigt genom locken och gör två avskiljningar i form av ett kors. Resultatet kommer att vara 4 strängar.
 2. Säkra med ett gummiband eller klistra tre hårstycken och lämna en arbetare.
 3. Dela en del av håret i 2 identiska strängar. Varje vridning i en sele medsols.
 4. De resulterande två strängarna sammanflätar moturs och bildar en bunt.
 5. Skruva bunten med ett gummiband eller stift.
 6. Upprepa ovanstående manipuleringar med de tre resterande delarna av håret.

Som ett resultat av sådan vävning erhålls otroligt attraktiva krullningar, som efter curling med curling. Ett bra alternativ för speciella tillfällen.

Styrelsen
! Dekorera lockar, gjorda på grund av selevävning, med färska blommor - med dem ser det mycket attraktivt ut.

Curl baserat på flera klassiska flätor

Klassiska flätor för att ge fluffiness pomp:

 1. Gör en avskjutning i mitten.
 2. Böj ditt huvud till höger och samla håret i en hög svans ungefär vid kronan.
 3. Dela håret i tre delar och börja fläta vanligt flätat. Se till att vävningen är tätt.
 4. Fäst spetsen med ett elastiskt band och fortsätt till den andra delen av hårets huvud.

En krull som görs på detta sätt ser naturligt ut, ljusvågor kommer att utse femininitet och volymen kommer att tjocka tunna trådar. Om ditt mål är små krullar måste du väva några flätor - desto mer är det, desto mindre blir krullarna.

På morgonen måste all vävning lösas och försiktigt räta fingrarna. Borsta inte håret, annars fluffar och krullen kommer att förlora sin charm.

Låt curls efter eget gottfinnande, ett bra alternativ - ett pigtail vattenfall med lockar (skapande plan i artikeln nedan). Fixa resultatet med lack.

Skapa en frisyr "vattenfall"

Stunning vattenfall spytt med lockar

Curls med en scythe ser särskilt feminin och romantisk. Idag är den vanligaste versionen av kombinationen av vävningar och lockar - frisyr "vattenfall".

Ordningen att väva "vattenfall":

 1. Del på egen hand.
 2. I templets område att separera krullen och dela den i tre delar.
 3. Börja vävning, som händer när du skapar en vanlig fläta, gör två omslag.
 4. Placera den övre strängen i mitten, dra sedan den nedre strängen i mitten och sänk ner strängen, som nu är nedåt. Lägg istället en krullning med den totala nedre massan av hår.
 5. Lägg en krull från toppen av håret till den övre strängen, väv det i en fläta.
 6. Fortsätt vävning till motsatta sidan och säkra vävning bakom öronhålan.

Flödande vattenfallskräm - enkelt och vackert!

resultat

Hur man gör en perm utan att stryka och curling? Svaret är enkelt - flätade pigtails för natten! Curls skapade på detta sätt är inte sämre än någon speciell enhet i resultatet. Dessutom kommer ditt hår att förbli i integritet och säkerhet.

Och att ha skapat en fantastisk krillformning, du kan vara säker på att du inte kommer att lämnas utan uppmärksamhet. Vi önskar dig att vara charmig! Du kommer lära dig mer om det här ämnet från videon i den här artikeln. Några frågor? Fråga dem i kommentarerna!

Hur man gör lockar med hjälp av flätor

Låt oss prata om den stil som du smidigt överför från dag bryr sig till något speciellt som kan ge dig en kväll. Du har rätt - vi pratar om pigtails. Klassisk stil är alltid en bra idé, speciellt när du kan fläta pigtails för arbete, och sedan helt omvandla bilden utan ansträngning, helt enkelt avvisa flätorna och få felfria lockiga lockar. Stilkrullar av flätor för tjejer med olika hårlängder, du kan göra på mindre än 10 minuter.

Krokar av flätor för kort hår

instruktioner:

 1. Torka håret med en handduk eller fuktiga dem om de redan har torkat.
 2. Vrid eller fläta piggtrådarna på båda sidor av huvudet och säkra sedan med hårspännen. Jag använde en kombination av dessa två typer av vävning för en förändring.
 3. På baksidan av mitt huvud gjorde jag flera små lockar för att förenkla mitt arbete och vara lite som Gwen Stefani från 90-talet.
 4. Du kan göra det hela dagen, eller bara låt ditt hår torka medan du är vacker. Ta bort hårnålar när du vill ha lockar.
 5. Så snart du tar bort hårnålarna, skaka håret med dina händer, rasa upp flätorna. Välkommen till världen av direktvolym!

Krokar av flätor på medelhår

instruktioner:

 1. Börja med hår som du torkar med en handduk, eller spray vatten eller spray med havsalt på hårsträngarna.
 2. Braid den franska flätan inuti ut på båda sidor av huvudet.
 3. Vid ändarna av flätorna, dra åt tandköttet, vrid sedan ändarna av flätorna i en bulle och säkra med en stift.
 4. Sprid flätorna när håret är torrt och använd fingrarna för att fördela håret för att göra lockar.

Krokar av flätor för långt hår

instruktioner:

 1. Till att börja med behöver vi hår som du har torkat med en handduk eller fuktar ditt hår med vatten.
 2. Väv de franska flätorna från små hårsträngar runt hela huvudets omkrets, använd elastiska band i ändarna.
 3. Ta flätorna från olika sidor av huvudet och vrid dem nedan, gör sedan en bunt av dem och säkra med en stift.
 4. Ta de övriga flätorna bakom och linda dem runt den tidigare gjorda strålen för att bilda en större stråle och fäst sedan.
 5. Gå till erövra din dag eller vänta bara på att ditt hår torkar.
 6. Sprid flätorna, slå sedan håret med fingrarna för att öka volymen.

Smack! Älskar du inte allt som gör att du känner dig vacker och samtidigt sparar tid?

Hur man flätar pigtails för att ha vackert vågigt hår

Lush styling och lyxiga hår - drömmen om nästan varje kvinna, speciellt eftersom ibland du verkligen behöver diversifiera din frisyr.

Det är säkrare och enklaste att göra om du curl dina lockar med hjälp av flätor för natten: i det här fallet håller de vackra locken längre och det vågiga håret förstör inte alls efter proceduren.

Att lära dig hur du stylar ditt hår med denna teknik är väldigt enkelt, och vår artikel kommer att lära dig exakt hur det här görs.

Hur man gör krullar med flätor ↑

Curls med hjälp av flätor gjorde många av oss i barndomen - det här gjorde att vi kunde skapa en ovanlig frisyr för semestern, och ofta blev denna styling av sig själv om flätan på huvudet var kvar under en mycket lång tid.

Nu är det väldigt modernt att göra krullar av flätor, för att denna styling är väldigt enkel och inte skadar håret alls, vilket inte kan sägas om salong frisyrer. Dessutom är krullarna efter flätor väldigt stabila och fjädrande, och behåller därför utseende och form under lång tid, även på det tungaste och orubbliga håret.

Krokar av flätor görs enkelt och snabbt - från ett namn är det uppenbart att för denna teknik för läggning behöver du flätas flätor på huvudet. I detta fall kan du ändra storleken och volymen på skurkarna med hjälp av tjockleken på flätorna. Så, för att bli väldigt liten och fjädrande, gör de mest voluminösa krullarna, pigtails mycket små, tätt flätande varje sträng, från rötterna.

För krullar av medelstorlek är två eller tre flätor tillräckliga, vilket också kan flätas från början av hårväxten för att uppnå pomp och volym, och ungefär från templen, om du vill få de mest naturliga krullarna. Men för de största krullarna gör en enda flätan, inte tätt flätar den bakifrån. Då kommer curlsna att vara naturliga och kommer att se naturligt ut, men utan överdriven volym.

Curls med hjälp av flätor kan göras vid vilken ålder som helst, denna teknik är perfekt för att skapa frisyrer för små tjejer och för de flesta vuxna damer. Eftersom sådan styling inte förstör håret, kan du applicera det så ofta du vill.

Och så att frisyrens slutliga utseende har det mest framträdande utseendet, får det inte lära sig några knep innan du gör flätor för natten för lockar. Bilder i artikeln kommer att övertyga dig om att detta är en utmärkt metod för elegant styling, och du vill verkligen prova det själv.

Hur man gör vågigt hår med hjälp av flätor ↑

Hur man flätar pigtails för att ha vackra krullar? Faktum är att det inte räcker för att bara ta en fläta på huvudet, eftersom det kommer att bero på deras slutliga utseende, och därför är det viktigt att observera några nyanser. Först, om du vill ha din styling för att vara en dag eller ännu mer, använd sedan denna natt krullar av flätor, håret för att ta den önskade formen och krullarna under lång tid, nöjd med elasticiteten.

Det är lättast att få vågigt hår från flätor - för det här, efter att ha tvättat huvudet, fukta det med en mask eller en balsam, kamma bra, sätt den på separata mellanstänger och försiktigt fläta varje. Låt flätorna torka helt.

Och om du har bråttom kan du använda en hårtork och göra en snabb styling. I det här fallet, efter att du har tappat flätorna, är det viktigt att sprinkla dem med lite hårspray så att håret inte förlorar sin ursprungliga form.

Vågigt hår med hjälp av flätor kan ha det mest mångsidiga utseendet - allt kommer att bero på den ursprungliga flätade väven. Vackra vågiga strängar erhålls om i stället för den klassiska flätan fläts några spikelets på huvudet. Men den klassiska stora franska flätan ger dig riktiga salongkrullar.

Så att håret inte är fluffat i alla riktningar och såg väl preparerade, kan du behandla tipsen med speciell hårolja, men överdriv inte det, annars kommer strängarna att bli tyngre och håret kommer snabbt att förlora sin form. Om du drömmer om glänsande och glänsande krullar, använd olja innan du flätar pigtslingarna: Tvätta huvudet och applicera olja på varje sträng, kamma och fläda flätorna.

Curls med hjälp av flätor kan erhållas både på torrt hår och på våt. Naturligtvis är den senare ordningen mer resistent styling, och används därför mycket oftare. Om du flätar flätor i ögon på torrt hår, kan du få extra volym och fluffighet utan att väga håret. Men om du längtar efter starka fixeringar och fjädrande krullar, måste du fläta flätorna för natten. Och hur man gör det rätt för att få de perfekta lockarna - läs nedan.

Varför är det bättre att fläta pigtails för natten ↑

Först av allt måste du tvätta håret med schampo och hår för att ta hand om, så att efter curling lås inte sticker ut i alla riktningar och inte ser spröd och torr. För dessa ändamål kan du använda en återställnings mask med keratin eller ens göra en hemmagjord mask improviserad.

Skölj sedan strängarna väl och torka dem med en handduk. Var noga med att applicera outplånlig vård för hår, så att krullarna efter torkning ser snygg och välskötta ut. Detta kan vara en speciell spray, balsam, hårmjölk eller olja - som du vill.

Förbered sedan rezinochki eller bekväma hårnålar, som du kan fixa längst ner på varje pigtail. Men det är bättre att inte använda för tunt latexgummi, eftersom de kan riva ut håret och orsaka dem skada. Dela den önskade delen, kamma håret och torka det försiktigt med en hårtork så att den blir våt och inte våt. Därefter borstar du ditt hår och fördelar håret i strängar.

Stor hår en naturlig look får vi med hjälp av en fransk fläta, vackra vågor - med två flätor spikelets, och små lockar gjorda av små flätor.

Efter att du har flätat håret, kontrollera gummibandens tillförlitlighet så att trådarna inte blir disheveled under sömnen och dina ansträngningar kommer inte att gå till damm. Det är ännu bättre att ha på sig ett speciellt hårlock på huvudet innan du lägger dig.

Morning Vrid loss fläta, kamma borsten varje sträng med stora tänder (så att håret inte pushilis, kan de inte kamma, bara piska fingrarna lite). Om håret slås ut ur stylingen eller spetsarna håller sig fula, använd hårolja.

Det är det! Din flätor av flätor är redo att glädja dig med deras elastiska utseende. Typiskt varar detta arrangemang fram till kvällen. Och titta nu på en video om det här ämnet.Nästa Artikel
Detaljerad steg-för-steg-instruktioner om hur man gör lockar på kort hår med krulljärn.